Odbor: městská policie V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Odbor: městská policie V Písku dne: 24.7.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 7.8.2014"

Transkript

1 Odbor: městská policie V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Název: schválení vítěze veřejné zakázky malého rozsahu na realizaci rozšíření záznamového zařízení bezpečnostního kamerového systému ENDURA II (PELCO) pro městský kamerový monitorovací systém, název: Písek - MKMS, rok 2014 a schválení návrhu smlouvy o dílo na realizaci rozšíření záznamového zařízení bezpečnostního kamerového systému ENDURA II (PELCO) pro městský kamerový monitorovací systém, název smlouvy: Písek - MKMS, rok 2014 NÁVRH USNESENÍ Rada města: a) schvaluje vítěze veřejné zakázky malého rozsahu na realizaci rozšíření záznamového zařízení bezpečnostního kamerového systému ENDURA II (PELCO) pro městský kamerový monitorovací systém, název: Písek - MKMS, rok 2014, firmu BaK systémy s.r.o., Purkratice 18, Písek, IČO: s nabídkovou cenou Kč včetně DPH a dále schvaluje návrh smlouvy o dílo na realizaci rozšíření záznamového zařízení bezpečnostního kamerového systému ENDURA II (PELCO) pro městský kamerový monitorovací systém, název smlouvy: Písek - MKMS, rok 2014 s firmu BaK systémy s.r.o., Purkratice 18, Písek, IČO: a zmocňuje starostu města podpisem smlouvy o dílo, b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje Návrh předkládá JUDr. Ondřej Veselý, starosta Návrh zpracoval Jan Liška, velitel městské policie Strana 1 (celkem 17)

2 Důvodová zpráva: Město Písek - městská policie zadala veřejnou zakázku malého rozsahu. Předmětem plnění této zakázky je realizace rozšíření záznamového zařízení bezpečnostního kamerového systému ENDURA II (PELCO) pro městský kamerový monitorovací systém včetně příslušenství a souvisejících prací. Podkladem pro zpracování nabídek byla projektová dokumentace vypracovaná manažerem prevence kriminality městské policie a zadávací dokumentace. Dne v hod. proběhlo hodnocení nabídek veřejné zakázky malého rozsahu. Hodnotící komise dle tohoto jednání doporučuje Radě města vítěze veřejné zakázky malého rozsahu na realizaci rozšíření záznamového zařízení bezpečnostního kamerového systému ENDURA II (PELCO) pro městský kamerový monitorovací systém, název: Písek - MKMS, rok 2014, firmu BaK systémy s.r.o., Purkratice 18, Písek, IČO: s nabídkovou cenou Kč včetně DPH. Jako druhého v pořadí firmu ML Servis - Miroslav Loukota, Na Hřebeni 1440, Blatná, ICO s nabídkovou cenou Kč včetně DPH. Součástí zadání výzvy k podání nabídky veřejné zakázky malého rozsahu byl návrh smlouvy o dílo na realizaci název: Písek - MKMS, rok 2014, kterou předkládáme ke schválení. Doporučení zpracovatele: Schválit vítěze veřejné zakázky malého rozsahu firmu BaK systémy s.r.o., Purkratice 18, Písek, IČO Schválit návrh smlouvy o dílo na na realizaci rozšíření záznamového zařízení bezpečnostního kamerového systému ENDURA II (PELCO) pro městský kamerový monitorovací systém. Vztah k rozpočtu: Realizace uvedeného projektu je kryta rozpočtem v kap. 720 městská policie. Předpokládané celkové náklady Kč včetně DPH. Legislativní rámec: - Vztah ke strategickému plánu: - Přílohy: č.1 Zadání výzvy k podání nabídky veřejné zakázky malého rozsahu č.2 Protokol o jednání komise, otevírání obálek, posouzení a hodnocení nabídek č.3 Návrh smlouvy o dílo Strana 2 (celkem 17)

3 Příloha č. 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, na dodávku: 1. Zadavatel: Písek - MKMS, rok 2014 město Písek Zastoupené starostou města JUDr. Ondřejem Veselým, Velké náměstí 114/3, Písek, IČ: Kontaktní osoba v technických věcech VZ: Jaroslav Rapant manažer prevence kriminality, Městská policie Písek, Komenského 85, tel v zastoupení: Jan Liška velitel, Městská policie Písek, Komenského 85, tel Vymezení plnění předmětu zakázky: Předmětem veřejné zakázky je rozšíření záznamového zařízení ENDURA II. pro městský kamerový monitorovací systém. Technická zpráva Předmětem plnění zakázky je návrh a realizace rozšíření záznamového zařízení bezpečnostního kamerového systému ENDURA II (PELCO) pro městský kamerový monitorovací systém včetně příslušenství a souvisejících prací dle následujících technických požadavků. Město Písek resp. městská policie má v současné době 19 digitálních kamer PELCO na optických a MW přenosech. Dále jednu kameru analogovou. Nedostatkem je vzrůstající nárok na kapacitu uchování záznamu s co největším počtem snímků za sekundu ze všech kamer. Z tohoto důvodu je nutné rozšíření stávajícího záznamového zařízení s kapacitou 3 TB o záznamové zařízení s kapacitou nejméně 12TB. Technické požadavky na zařízení a instalaci: Úložiště dat min.12tb, RAID 6, OS linux, redundantní ventilátory, redundantní napájecí zdroj, rychlost nahrávání 250Mbps, Hot standby failover, podpora multicast ukládání dat, redundantní nahrávání, správa paměti EnduraStor, současné přehrávání 32 sekvencí, provedení chasi do racku, Switch L2 10/100/1000Mbit/s plně řiditelný, min. 10 portů, 2 porty SFP, 2000 VLAN, podpora multicast protokolu IGMP snnoping v1/v2, SSH/SSL, SNMP v1/v2/v3, flow control, provedení chasi do racku, kompatibilní se systémem ENDURA (příloha: Endura Switch Compatibility List) rozšíření zásuvek 1000Mbit/s, Strana 3 (celkem 17)

4 Pro zlepšení chlazení - kryty boční do rozvaděče RACK tvaru "L" 1800x50x200mm, plast 2x, Kabeláž k propojení datových zařízení patch kabely FTP Cat5e délky 2m 6 ks Instalace, zprovoznění a konfigurace datového pole.! Upozornění: Navrhované úložiště dat bude rozšiřovat současný datový prostor pro ukládání videa a zároveň spolu se stávajícím síťovým recorderem NSM520003EU musí zabezpečit redundanci nahrávání v případě poškození jednoho ze zařízení, či disku (sdílení zařízení v jednom poli). Napojení na elektrickou síť, instalace Přívody elektrické energie zůstávají stávající Ochrana proti přepětí Zůstává stávající Ostatní požadavky Instalace musí odpovídat platným ČSN EN Záruční a pozáruční podmínky Přesná specifikace podmínek řešení záručních servisních zásahů se specifikováním garantovaných časových dojezdů a způsobu servisu po nahlášení závady (viz přiložená smlouva o dílo a níže uvedené požadavky) Záruční doba na provedené dílo Dodané zařízení záznamové zařízení pro MKMS Ostatní dle záruk výrobců po dobu min. 60 měsíců záruční doba na materiál min 36 měsíců do 24 měsíců Doba nástupu k odstranění závady (od nahlášení) Odstranění závady po nástupu (bez nutnosti dodání náhradního dílu nebo případné výměny) Dodání náhradního dílu případná výměna a následná oprava Doba nástupu k odstranění závady v případě mimořádné události (povodně; kulturní, sportovní a spol. akce města Písek velkého rozsahu, zjištění spáchání závažné trestné činnosti) do 8 hod. do 24 hod. do 3 dnů do 4 hodin Použité technologie: povinný doklad je kopie schválení o schodě, nebo ujištění o tom, že prohlášení o shodě bylo vydáno. 3. Doba plnění veřejné zakázky: Termín realizace je závislý na řádném ukončení zadávacího řízení. Termíny: Předpokládané zahájení: 15.09/2014 Předpokládané dokončení: do 30.10/2014 Strana 4 (celkem 17)

5 4. Místo plnění zakázky: Místo plnění: Služebna MP Písek, Komenského č.p. 85, Písek 5. Požadavek na způsob zpracování nabídkové ceny: Nabídková cena bude stanovena jako cena nejvýše přípustná a musí v ní být zahrnuty veškeré oprávněné náklady spojené s včasnou a kompletní realizací předmětu veřejné zakázky. Uchazeč stanoví nabídkovou cenu za celé plnění zakázky celou částkou na základě těchto zadávacích podmínek včetně příloh. Nabídková cena bude uvedena v Kč (CZK) v členění: nabídková cena bez daně z přidané hodnoty (dále jen DPH ), samostatně DPH a nabídková cena včetně DPH. Nabídkovou cenu je uchazeč povinen uvést v návrhu smlouvy o dílo a dále v krycím listu nabídky. V případě rozporu bude rozhodující nabídková cena uvedená v návrhu smlouvy. 6. Obchodní podmínky V souladu s platnými právními předpisy. 7. Platební a další podmínky Zadavatel nebude poskytovat zálohy. Odsouhlasené práce a dodávky budou zhotoviteli uhrazeny na základě vystavených příslušných účetních dokladů až do výše 90% sjednané ceny díla bez DPH. Zbývající část ze sjednané ceny díla bude objednatelem uhrazena až po předání a převzetí díla nebo jeho částí (objektů), resp. po odstranění vad a nedodělků. Splatnost faktur bude min. 30 kalendářních dnů od data jejich doručení objednateli. Platby budou probíhat výhradně v Kč (CZK). Rovněž veškeré cenové údaje budou uváděny v Kč (CZK). Další podmínky Zadavatel nepožaduje poskytnutí finanční jistoty. Požadavky a informace uvedené v této výzvě a v přílohách této výzvy vymezují závazné požadavky zadavatele na plnění veřejné zakázky. Prohlídka místa plnění veřejné zakázky Uchazeč se může před odevzdáním nabídky informovat o povaze zakázky u zástupců v technických věcech VZ viz bod 1. Případné nejasnosti je nutné vysvětlit před podáním nabídky. 8. Pokyny pro zpracování nabídky: Nabídka bude předložena v jednom originále v písemné formě a bude zpracována v českém jazyce. Nabídka bude obsahovat krycí list, na kterém budou uvedeny následující údaje: název veřejné zakázky, základní identifikační údaje zadavatele a uchazeče, nejvýše přípustná cena, datum a podpis osoby oprávněné za uchazeče jednat. Strana 5 (celkem 17)

6 Všechny listy nabídky včetně příloh budou řádně očíslovány vzestupnou kontinuální řadou. Nabídka musí obsahovat návrh smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. Vzor návrhu smlouvy o dílo přiložen v příloze. 9. Doklady, jimiž uchazeč prokazuje splnění kvalifikačních kritérií: Veškeré doklady požadované k prokázání splnění kvalifikace musí být předloženy v originálu nebo v úředně ověřené kopii. Veškeré informace a doklady prokazující splnění kvalifikace je dodavatel povinen prokázat ve lhůtě pro podání nabídky. Je-li zadavatelem vyžadováno čestné prohlášení, musí být podepsáno osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. V případě podpisu jinou osobou musí být originál nebo úředně ověřená kopie zmocnění této osoby součástí dokladů, kterými uchazeč prokazuje splnění kvalifikace. Základní kvalifikační předpoklady: splní dodavatel, pokud prokáže splnění podmínek stanovených v ustanovení 53 odstavec 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) předložením čestného prohlášení ve smyslu ustanovení 62 odst. 2 zákona, které nesmí být ke dni podání nabídky starší než 90 kalendářních dnů. Profesní kvalifikační předpoklady: prokáže dodavatel, který předloží doklady v rozsahu dle 54 písmeno a) a b) a d) zákona. K písm. a) výpis z obchodního rejstříku či jiné obdobné evidence ne starší než 90 kalendářních dnů k poslednímu dni lhůty pro podání nabídek, pokud je v něm/ v ní uchazeč zapsán, k písm. b) doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci, k písm. d) platný doklad osvědčující odbornou způsobilost dodavatele nebo osoby, jejímž prostřednictvím odbornou způsobilost zabezpečuje. Technické kvalifikační předpoklady: uchazeč prokáže splnění tohoto kvalifikačního předpokladu ve smyslu ustanovení 56 odst. 1 písm. a) zákona předložením referencí z min. 3 dodávek kamerového systému, za min ,- Kč v posledních třech letech. Reference musí obsahovat místo a dobu plnění, název a přesné označení zakázky, zadavatele event. objednatele, dobu realizace, finanční rozsah zakázky a kontakt na objednatele telefon, fax, atd. 10. Kritéria pro hodnocení veřejné zakázky: Nabídky budou hodnoceny dle základního hodnotícího kritéria: ekonomické výhodnosti nabídky. Nabídky budou hodnoceny dle uvedených kritérií: 1) nabídková cena díla včetně DPH váha-80% 2) technická úroveň nabízeného plnění - technické parametry váha-20% Strana 6 (celkem 17)

7 11. Doručení nabídek: Uchazeči mohou své nabídky zaslat v tištěné podobě v uzavřené obálce, řádně zajištěné proti samovolnému otevření a označené zřetelně VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Nabídka na kamerový systém NEOTVÍRAT! poštou nebo osobně do podatelny na adresu zadavatele nejpozději do hod. dne Adresa zadavatele: Město Písek, Velké náměstí čp. 114/ Písek Na obálce musí být uvedena adresa, na níž je možné vyrozumět uchazeče o tom, že jeho nabídka byla podána po uplynutí lhůty. Za řádné a včasné doručení odpovídá uchazeč. Nabídky podané po výše uvedené lhůtě nebudou zadavatelem do soutěže přijaty. 12. Další podmínky výběrového řízení: Zadavatel variantní řešení nepřipouští. Nedostatečná informovanost, mylné chápání zakázky, chybně navržená nabídková cena apod. neopravňuje zájemce požadovat dodatečnou úhradu nákladů nebo zvýšení nabídkové ceny. Zadavatel si vyhrazuje právo v průběhu soutěžní lhůty změnit, upřesnit nebo doplnit podmínky zadání, a to písemně (příp. em) všem zájemcům shodně. Zadavatel si vyhrazuje právo odmítnout všechny nabídky a veřejnou zakázku zrušit a neuzavřít smluvní vztah se žádným ze zájemců s tím, že případné neuzavření smluvního vztahu nebude druhou stranou sankcionováno. Zájemci předkládají své nabídky bezplatně, z předané nabídky nemohou vůči zadavateli uplatňovat žádné nároky. Při kolaudaci systému bude vyžadována úplná provozní, stavební a technická dokumentace v češtině včetně skutečného provedení systému a všech požadovaných revizí. Zadavatel si vyhrazuje právo odzkoušení systému prostřednictvím akreditované zkušební laboratoře. V případě, že dojde ke změně údajů uvedených v nabídce do doby uzavření smlouvy s vybraným uchazečem, je příslušný uchazeč povinen o této změně zadavatele bezodkladně písemně informovat. Podané nabídky se zájemcům nevracejí. Náklady spojené s účastí v zadávacím řízení nese každý účastník sám. Zadavatel si vyhrazuje právo ověřit informace obsažené v nabídce uchazeče u třetích osob a uchazeč je povinen mu v tomto ohledu poskytnout veškerou potřebnou součinnost. Dále si zadavatel vyhrazuje právo změnit nebo doplnit smlouvu, případně jednat o obsahu návrhu smlouvy. Strana 7 (celkem 17)

8 Pokud zadávací dokumentace obsahuje požadavky nebo odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména a příjmení, dále specifická označení zboží a služeb, které platí pro určitou osobu, popřípadě její organizační složku, patenty na vynálezy, užitné vzory, průmyslové vzory, ochranné známky nebo označení původu, a pokud by toto vedlo ke zvýhodnění nebo naopak vyloučení určitých dodavatelů nebo určitých výrobků, umožňuje zadavatel použití jiných, kvalitativně a technicky obdobných řešení. Uchazeči o veřejnou zakázku souhlasí předem vědomě s tím, aby město Písek/Městský úřad Písek v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů, všechny osobní údaje uvedené v nabídkách zpřístupnil či zveřejnil na úřední desce a na internetových stránkách města Písek. Tento souhlas je udělen na dobu neurčitou až do odvolání. Zadavatel prohlašuje, že akce Písek - MKMS, rok 2014 není používán k ekonomické činnosti města; a ve smyslu informace GFŘ a MFČR ze dne nebude na uvedenou akci aplikován režim přenesené daňové povinnosti podle 92a zákona o DPH. Oznámení o výběru nejvhodnější nabídky zašle zadavatel uchazečům, jejichž nabídky budou hodnoceny, bezodkladně po schválení smlouvy o dílo radou města. 13. Seznam příloh Součástí této výzvy jsou následující přílohy: Příloha č. 1 Návrh smlouvy o dílo: Písek - MKMS, rok 2014 Příloha č. 2 Položkový rozpočet Příloha č. 3 Krycí list nabídky Za zadavatele: Dne Jan Liška velitel Městská Policie Písek Komenského 85, Písek Strana 8 (celkem 17)

9 Příloha č. 2 PROTOKOL O JEDNÁNÍ HODNOTÍCÍ KOMISE OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK, POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK ZADAVATEL : Město Písek Sídlem: Velké náměstí 114, Písek Jednající: JUDr. Ondřejem Veselým starostou města IČ: Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci rozšíření záznamového zařízení bezpečnostního kamerového systému ENDURA II (PELCO) pro městský kamerový monitorovací systém včetně příslušenství a souvisejících prací, název: Písek - MKMS, rok 2014 I. Složení hodnotící komise 1.člen (jméno příjmení): JUDr.Ondřej Veselý, starosta předseda komise 2.člen (jméno příjmení): Jaroslav Rapant, manažer prevence kriminality MP 3.člen (jméno příjmení): Jan Liška, velitel, Městská policie Písek II. Vyzvaní uchazeči k podání nabídky 1) PV elektronické systémy - Pavel Váverka, Hostivítrova 347, Písek 2) BaK systémy s.r.o., Purkratice 18, Písek 3) ML Servis - Miroslav Loukota, Na Hřebeni 1440, Blatná Znění výzvy veřejné zakázky bylo oznámeno JHK a zveřejněno na internetových stránkách. III. Doručené a přijaté nabídky Po skončení lhůty pro podání nabídky do doby otevírání obálek nebyly doručeny žádné nabídky. Zadavatel přijal do konce lhůty pro podání 3 (tři) nabídky. Poř.č. Obchodní jméno firma Sídlo, adresa IČO Datum a čas podání nabídky 1. PV el. systémy - Váverka Hostivítrova, 347, Písek IČO hod. 2. BaK systémy s.r.o Purkratice 18, Písek IČO hod. 3. ML Servis - Loukota Na Hřebeni 1440, Blatná ICO hod. Hodnotící komise nevyřadila z důvodu nesplnění požadavků zadavatele žádnou doručenou nabídku. Strana 9 (celkem 17)

10 Poznámka: firma PV elektronické systémy - Pavel Váverka nesplnila technické kvalifikační předpoklady: uchazeče tím, že prokázala nižší plnění dle kvalifikačního předpokladu ve smyslu ustanovení 56 odst. 1 písm. a) zákona předložením referencí z min. 3 dodávek kamerového systému za min ,- Kč v posledních třech letech. - i přes tento nedostatek byla firma ve shodě komise zařazena do výběrového řízení IV. Výsledek hodnocení Nabídky budou hodnoceny dle základního hodnotícího kritéria: ekonomické výhodnosti (cena díla a technická úroveň parametry) nabídky. Nabídky budou hodnoceny dle uvedených kritérií: 1) nabídková cena díla včetně DPH váha-80% 2) technická úroveň nabízeného plnění - technické parametry váha-20% Komise, jako celek, ohodnotila samostatně každou nabídku pomoci bodovací stupnice: Bodovací stupnice: Výsledné pořadí je stanoveno podle celkového součtu hodnocení nabídky, kde více bodů znamená lepší umístění nabídky. Budovací metoda byla provedena tak, že jednotlivá bodová ohodnocení nabídek dle dílčích kritérií byla vynásobena příslušnou stanovenou váhou daného kritéria. Tabulka výsledného pořadí hodnocení nabídek Nabídka Uchazeč Kritérium dle důležitosti sestupně přidělené body váha v % body celkem pořadí 1. BaK systémy Písek Cena díla vč.dph Technické parametry Kč % % ML Servis - Miroslav Loukota Cena díla vč.dph Kč Technické parametry 90 80% % PV elektronické systémy - Pavel Váverka Cena díla vč.dph Kč Technické parametry 80 80% % Strana 10 (celkem 17)

11 V. Hodnotící komise doporučuje Radě města dodavatele veřejné zakázky na: realizaci rozšíření záznamového zařízení bezpečnostního kamerového systému ENDURA II (PELCO) pro městský kamerový monitorovací systém, název: Písek - MKMS, rok 2014, firmu: BaK systémy s.r.o., Purkratice 18, Písek, IČO za celkovou cenu Kč vč. DPH. Jako druhého v pořadí firmu ML Servis - Miroslav Loukota, Na Hřebeni 1440, Blatná, ICO za celkovou cenu Kč vč. DPH. Předpoklady a požadavky zadavatele: Předpoklad dokončení prací: V Písku dne v hod. Zapsal: Jaroslav Rapant Strana 11 (celkem 17)

12 NÁVRH SMLOUVA O DÍLO č.:../2014 Příloha č. 3 na dodávku systému pro městský kamerový monitorovací systém název projektu : Písek - MKMS, rok 2014 uzavřená ve smyslu 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník), mezi těmito smluvními stranami: Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami obchodní smlouva o dílo tohoto znění: I. Smluvní strany zhotovitel: Název, právní forma, sídlo: BaK systémy s.r.o., Purkratice 18, Písek osoba oprávněná jednat ve věcech této smlouvy: Ing. Jan JINDRÁK, Ing.Václav PŘÍHODA IČO: DIČ: CZ Bankovní spojení: ČSOB a.s. Písek Číslo účtu: /0300 Telefon: Fax: Zapsán v obchodním rejstříku, vedeným krajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka ( 13a ObchZ). Podnikatelé nezapsaní v obchodním rejstříku údaj o zápisu do jiné evidence, v níž jsou zapsáni (např. živnostenský rejstřík - 13a ObchZ). objednatel: MĚSTO PÍSEK zastoupeným: kontaktní osoba: se sídlem: bankovní spojení: IČO: Tel.: JUDr.Ondřejem Veselým, starostou města Jan Liška, velitel, Městská policie Písek Velké nám.114/3, Písek Komerční banka Písek, č.ú a Strana 12 (celkem 17)

13 II. Předmět smlouvy Zhotovitel se zavazuje zpracovat projektovou dokumentaci a provést veškeré montážní práce na projekt - rozšíření záznamového zařízení bezpečnostního kamerového systému ENDURA II (PELCO) pro městský kamerový monitorovací systém včetně příslušenství, název projektu: Písek - MKMS, rok Předmět smlouvy: Písek - MKMS, rok 2014 musí plně korespondovat se zadáním veřejné zakázky. Objednatel se zavazuje dokončené dílo převzít a zaplatit sjednanou cenu podle čl. IV., V. a VI. této smlouvy. III. Doba a místo plnění Smluvní strany se dohodly na následujících základních lhůtách: Zhotovitel se zavazuje zahájit práce na předmětném díle nejpozději do 20 kalendářních dnů od nabytí platnosti této smlouvy o dílo. Zhotovitel se zavazuje dokončit a předat dílo objednateli do: za předpokladu možnosti zahájení prací od Objednatel se zavazuje předat staveniště nejpozději v den zahájení prací. Místo plnění: Městská policie Písek, Komenského 85 IV. Cena díla Smluvní strany se dohodly na ceně díla ve výši: Cena díla bez DPH ,00 Kč DPH Kč CELKEM Kč Slovy: třistadevadesátdevěttisícdevětsetpadesátkorun/98haléřů včetně DPH Cena díla zahrnuje veškeré náklady zhotovitele spojené s provedením předmětu díla. Cena díla je cenou nejvýše přípustnou. V. Platební podmínky Zhotovitel je oprávněn fakturovat cenu díla až po potvrzení převzetí díla objednatelem a fakturu vystaví do 30 dnů po převzetí díla objednatelem. Faktura musí obsahovat náležitosti dle zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o DPH). Strana 13 (celkem 17)

14 Konečnou fakturu zhotovitel vystaví a zašle objednateli po předání a převzetí díla. Její splatnost je do 30 dnů od jejího doručení objednateli. Faktura se považuje za proplacenou okamžikem odepsání fakturované částky z účtu objednatele ve prospěch zhotovitele. Objednatel není v prodlení s placením fakturované částky, jestliže vrátí fakturu zhotoviteli do doby splatnosti, proto, že faktura obsahuje nesprávné údaje nebo byla vystavena v rozporu s touto smlouvou. Konkrétní důvody je objednatel povinen uvést zároveň s vrácením faktury. Faktura musí být vystavena souhrnně za celé dílo a musí splňovat náležitosti dle čl. I. smlouvy. V případě nesplnění těchto náležitostí je objednatel oprávněn fakturu vrátit zhotoviteli, aniž by se tímto dostal do prodlení s její splatností. U nové nebo opravené faktury běží nová lhůta splatnosti VI. Předání díla Dílo je považováno za dokončené, pokud jsou dokončené veškeré práce a dodávky. Zároveň musí být doložené veškeré zápisy a protokoly o zkouškách a revizích vyžadované příslušnými technickými normami. Součástí díla budou i předepsané certifikáty, záruční listiny a návody k obsluze. Objednatel je povinen zahájit přejímání provedeného díla do 2 dnů od zhotovitelovi výzvy, zapsané ve stavebním deníku. Objednatel se zavazuje přejímání díla ve zmíněné lhůtě zahájit a bez zbytečného odkladu je dokončit. Objednatel je oprávněn odmítnout převzetí díla pro vady a nedodělky, které samy o sobě nebo ve svém úhrnu brání řádnému užívání díla. Převzetí díla bude provedeno formou zápisu, který podepíší zmocnění zástupci obou smluvních stran. Zápis bude obsahovat též soupis zjištěných vad a nedodělků, které nebrání řádnému užívání díla, s dohodnutými lhůtami pro jejich odstranění. Zhotovitel je povinen vyklidit staveniště v den podepsání zápisu o převzetí díla objednatelem. VII. Vlastnické právo k zhotovované věci a nebezpečí škody na ni Vlastnické právo k předmětu díla a nebezpečí škody na něm přecházejí na objednatele dnem předání a převzetí díla, uvedeném v zápisu o úspěšném předání a převzetí. Nebezpečí škody na zhotovené věci nese od počátku zhotovování do předání a převzetí díla zhotovitel. VIII. Odpovědnost za vady díla Zhotovitel poskytne objednateli záruku za provedené dílo (práci) po dobu 60 měsíců ode dne podepsání zápisu o převzetí díla. Záruka na dodané zařízení je stanovena: Záruční doba na provedené dílo po dobu min. 60 měsíců Strana 14 (celkem 17)

15 Dodané zařízení Záznamové zařízení pro MKMS Ostatní dle záruk výrobců záruční doba na materiál min 36 měsíců do 24 měsíců Doba nástupu k odstranění závady (od nahlášení) Odstranění závady po nástupu (bez nutnosti dodání náhradního dílu nebo případné výměny) Dodání náhradního dílu případná výměna a následná oprava Doba nástupu k odstranění závady v případě mimořádné události (povodně; kulturní, sportovní a spol. akce města Písek velkého rozsahu, zjištění spáchání závažné trestné činnosti) do 8 hod. do 24 hod. do 3 dnů do 4 hodin Výskyt záručních vad oznámí objednatel zhotoviteli spolu s uplatňovanými reklamačními nároky bez zbytečného odkladu po jejich zjištění. Zhotovitel je povinen sdělit objednateli své stanovisko k reklamaci do výše uvedených limitních časů od jejich doručení. Neučiní-li tak, má se za to, že reklamaci uznává a odstranění vad provede ve lhůtách stanovených výše nebo nedohodne-li se s objednatelem jinak. Zhotovitel je povinen nastoupit na odstranění záruční vady (odstranit záruční vadu) do výše uvedených limitních časů od jejího řádného oznámení nebo nedohodne-li se s objednatelem jinak. Telefonní kontakt na dostupného servisního technika (zhotovitele) 24 hod./den nahlášení závady (ne záznamník). Kontaktní osoba: Ing. Luboš Melín, tel v případě nepřítomnosti: Ing. Václav Příhoda, tel IX. Smluvní pokuty V případě, že zhotovitel nedodrží dobu plnění (nedodržení termínu dokončení díla a předání díla), sjednanou v této smlouvě, uhradí objednateli smluvní pokutu ve výši 2 % z ceny nedodaného díla včetně DPH za každý, byť i započatý, den prodlení. V případě prodlení objednatele s placením faktury uhradí objednatel zhotoviteli smluvní pokutu 2 % z nezaplacené částky včetně DPH za každý, byť i započatý, den prodlení. V případě prodlení zhotovitele se zahájením prací díla má objednatel právo na smluvní pokutu v částce 2000,- Kč za každý, byť i započatý, den prodlení. V případě nesplnění termínu pro odstranění vad či nedodělků sjednaného v zápise o převzetí díla, zaplatí zhotovitel objednateli smluvní pokutu ve výši 2000,- Kč za každý, byť i započatý, den prodlení. Jestliže zhotovitel nenastoupí na odstranění záruční vady ve lhůtě (viz článek VIII), tak objednatel má právo na smluvní pokutu v částce 2000,- Kč, za každý, byť i započatý den prodlení v každém jednotlivém případě. V případě že nedojde k odstranění záručních vad ve lhůtě uvedené v článku VIII, tak objednatel má právo na smluvní pokutu v částce 2000,- Kč, za každý, byť i započatý den prodlení v každém jednotlivém případě. Strana 15 (celkem 17)

16 X. Odstoupení od smlouvy Objednatel je oprávněn odstoupit od smlouvy v souladu s 2001 a násl. občanského zákoníku. Objednatel je oprávněn odstoupit od smlouvy, jestliže byl vyhlášen konkurz na majetek zhotovitele nebo řízení o vyrovnání. Bude-li zhotovitel v prodlení se zahájením prací podle čl. III. této smlouvy, je toto považováno za závažné porušení smlouvy a objednatel je oprávněn odstoupit od smlouvy. Sjednává se platnost odstoupení od smlouvy o dílo s ohledem na vyšší moc. Za vyšší moc se považuje mobilizace, živelná pohroma, apod. XI. Ostatní ujednání Zhotovitel je povinen vést stavební deník (deník montáže). Objednatel je povinen při vedení deníku v předepsané míře spolupůsobit. Zhotovitel prohlašuje, že je pojištěn proti škodám, které mohou vzniknout jeho činností na majetku objednatele a to minimálně v rozsahu, který odpovídá předmětu plnění. Smluvní strany se dohodly, že kontrolní dny se budou provádět minimálně jednou za 14 dnů (pokud se nedohodnou jinak). XII. Kontaktní osoby Za objednatele je ve věcech technických oprávněn jednat: Jaroslav Rapant, tel v jeho nepřítomnosti Jan Liška tel Za zhotovitele je ve věcech technických oprávněn jednat: Ing. Luboš Melín, tel , v případě nepřítomnosti: Ing. Václav Příhoda, tel XIII. Závěrečná ustanovení Smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem jejího podepsání oprávněnými osobami za obě smluvní strany. Obě smluvní strany prohlašují, že smlouva nebyla uzavřena v tísni, ani za jednostranně nevýhodných podmínek a na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. Tato smlouva může být měněna nebo doplňována jen písemnými, očíslovanými dodatky odsouhlasenými statutárními orgány obou smluvních stran, které se stanou nedílnou součástí této smlouvy. Strana 16 (celkem 17)

17 Z důvodu právní jistoty smluvní strany prohlašují, že jejich závazkový vztah založený touto smlouvou se řídí občanským zákoníkem. Zhotovitel souhlasí předem vědomě s tím, aby město Písek/Městský úřad Písek v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, všechny osobní údaje uvedené v nabídkách zpřístupnil či zveřejnil na úřední desce a na internetových stránkách města Písek. Tento souhlas je udělen na dobu neurčitou až do odvolání Zadavatel prohlašuje, že akce Písek - MKMS, rok 2014 není používán k ekonomické činnosti města; a ve smyslu informace GFŘ a MFČR ze dne nebude na uvedenou akci aplikován režim přenesené daňové povinnosti podle 92a zákona o DPH. Smlouva je sepsána ve 2 stejnopisech, z nichž 1 obdrží objednatel a 1 zhotovitel. Nedílnou součástí této smlouvy je příloha č.1 - nabídková cena s položkovým rozpočtem V Písku dne V Písku dne. JUDr. Ondřej Veselý za objednatele Ing. Václav Příhoda za zhotovitele Strana 17 (celkem 17)

Materiál pro jednání rady města Písku dne 19.07.2012

Materiál pro jednání rady města Písku dne 19.07.2012 MĚSTO PÍSEK Městská policie Písek V Písku 03.07.2012 Materiál pro jednání rady města Písku dne 19.07.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ : návrh smlouvy o dílo na realizaci dvou digitálních kamerových bodů městského

Více

SMLOUVA O DÍLO č.:... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635

SMLOUVA O DÍLO č.:... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635 SMLOUVA O DÍLO č.:....... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635 Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami smlouva o dílo tohoto znění:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 18.10.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 18.10.2012 Odbor školství a kultury V Písku dne: 08.10.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 18.10.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele - Výměna oken v objektu školnického bytu ZŠ E.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04. 09. 2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04. 09. 2014 Odbor vnitřních věcí V Písku dne: 13. 08. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04. 09. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Dodávka 27 notebooků pro Město Písek NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 26. 09. 2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Dodávka 25 kusů osobních počítačů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12. 05. 2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12. 05. 2011 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 28. 4. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12. 05. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh určení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce kotelny

Více

KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU

KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU Článek I. Smluvní strany Kupující: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Hotovostní placení vybraných daní prostřednictvím zprostředkovatele hotovostních plateb

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Hotovostní placení vybraných daní prostřednictvím zprostředkovatele hotovostních plateb ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále též ZD ) ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) k nadlimitní veřejné zakázce na služby Hotovostní

Více

Smlouva o dodávce č.../.../..

Smlouva o dodávce č.../.../.. Příloha č. 2 ZD Smlouva o dodávce č.../.../.. Nákup osobního, ložního, pacientského a operačního prádla pro Klatovskou nemocnici, a.s. část 2 podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zadavatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická

Více

K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Zásahové rukavice 1. Zadavatel: Česká republika Hasičský

Více

MĚSTSKÉ LESY A RYBNÍKY KUTNÁ HORA spol. s r.o. SE SÍDLEM V OPATOVICÍCH I. čp. 43, 286 01 ČÁSLAV

MĚSTSKÉ LESY A RYBNÍKY KUTNÁ HORA spol. s r.o. SE SÍDLEM V OPATOVICÍCH I. čp. 43, 286 01 ČÁSLAV Vyřizuje: Ing. Josef Bárta Tel.: 327 710 218 E-mail: barta@mu.kutnahora.cz Datum: 6.1.2009 VÝZVA VEŘEJNÉHO ZADAVATELE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Tato výzva je současně zadávací

Více

K 51-1/2011 V Ostravě dne 21.7.2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 51-1/2011 V Ostravě dne 21.7.2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 51-1/2011 V Ostravě dne 21.7.2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Ochranné protichemické oděvy 1. Zadavatel: Česká

Více

S M L O U V A O D Í L O evid. pod čj. KRPP-63933/ČJ-2011-0300VZ SA-09/11

S M L O U V A O D Í L O evid. pod čj. KRPP-63933/ČJ-2011-0300VZ SA-09/11 S M L O U V A O D Í L O evid. pod čj. KRPP-63933/ČJ-2011-0300VZ SA-09/11 Česká republika Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje se sídlem Nádražní 2, Východní předměstí, Plzeň 3, PSČ 306 28 IČ :

Více

SMLOUVA O DÍLO. název/obchodní firma..(doplní UCHAZEČ) (DOPLNÍ UCHAZEČ) Jednající/Zastoupený: (DOPLNÍ UCHAZEČ) Bankovní spojení: (DOPLNÍ UCHAZEČ)

SMLOUVA O DÍLO. název/obchodní firma..(doplní UCHAZEČ) (DOPLNÍ UCHAZEČ) Jednající/Zastoupený: (DOPLNÍ UCHAZEČ) Bankovní spojení: (DOPLNÍ UCHAZEČ) Příloha č. 1 zadávací dokumentace SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi níže uvedenými smluvními stranami podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších

Více

Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo

Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo Zakázka: Rozvoj infrastruktury pro vytvoření společné nabídky služeb v cestovním ruchu na území Valašska Horního Vsacka Druh zakázky podle jejího

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 01.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Městská elektrárna Písek na Otavě

Více

K 56-1/2011 V Ostravě dne 9.8.2011 Výtisk č. 6 Počet listů: 2 Přílohy: 2/8. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 56-1/2011 V Ostravě dne 9.8.2011 Výtisk č. 6 Počet listů: 2 Přílohy: 2/8. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 56-1/2011 V Ostravě dne 9.8.2011 Výtisk č. 6 Počet listů: 2 Přílohy: 2/8 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Zásahové obleky 1. Zadavatel: Česká republika Hasičský

Více

KUPNÍ SMLOUVA. (dále jen kupující )

KUPNÍ SMLOUVA. (dále jen kupující ) KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh IČ: 70884561 DIČ: CZ70884561 (není plátce) Zastoupený: plk.

Více

K 96-1/2011 V Ostravě dne 2. prosince 2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 96-1/2011 V Ostravě dne 2. prosince 2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 96-1/2011 V Ostravě dne 2. prosince 2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Oprava automobilového žebříku 1. Zadavatel:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel: Název: Obec Mutkov Sídlem: Adresa: Mutkov 14, 785 01 Šternberk IČO: 48770485 Zastoupen: Ivanou Strnadovou, starostkou obce Email: ou.mutkov@centrum.cz Tel: 585001320 mob.: 777554680

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup domácích kompostérů

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup domácích kompostérů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE vydaná v souladu se závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP verze ke dni 27. 1. 2012 k veřejné zakázce na dodávky s názvem: zadávané v souladu s ustanovením 18 odst.

Více

Smlouva o dílo (dále SOD)

Smlouva o dílo (dále SOD) Smlouva o dílo (dále SOD) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel: Sídlo: MATEX HK, s.r.o. Statutární orgán: Martin Žítek, jednatel společnosti IČO: 259 68 807 DIČ: CZ259 68 807 Zástupce pověřený jednáním ve

Více

HSOS-4691-2/2015 Ostrava dne 21. 5. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

HSOS-4691-2/2015 Ostrava dne 21. 5. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU HSOS-4691-2/2015 Ostrava dne 21. 5. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zadavatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.05.2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.05.2011 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 02.05.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.05.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Určení dodavatele veřejné zakázky "Dětské hřiště v parku Na Sadech"

Více

HSOS-7633-2/2013 V Ostravě dne 2. 8. 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

HSOS-7633-2/2013 V Ostravě dne 2. 8. 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU HSOS-7633-2/2013 V Ostravě dne 2. 8. 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Karviná CHS - revitalizace fasády - dokončení Zadavatel: Česká republika Hasičský

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 25.4.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o povolení vstupu do chodníku v ochranném moratoriu v Šafaříkově

Více

Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1 Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T.

Více

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek

obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Obec Malý Újezd Malý Újezd 95, 277 31 Velký Borek Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace, včetně zadávací dokumentace Obec Malý Újezd, jako veřejný zadavatel ve smyslu ust. 2 odst. 1) písm. c)

Více

Mateřská škola Kámen - ústřední vytápění

Mateřská škola Kámen - ústřední vytápění OBEC KÁMEN Kámen 2, 9 1 Kámen WWW.OBECKAMEN.CZ Email: oukamen@quick.cz 6 26 60 IČO: 00281 V Kámeně dne 12. května 201 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ

Více

Strojní vybavení I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

Strojní vybavení I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v

Více

Zadání veřejné zakázky na stavební práce ve zjednodušeném podlimitním řízení MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO

Zadání veřejné zakázky na stavební práce ve zjednodušeném podlimitním řízení MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO Zadání veřejné zakázky na stavební práce ve zjednodušeném podlimitním řízení MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO Výzva k podání nabídky Statutární město Brno, Dominikánské

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE M ě s t o B y s t ř i c e ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzva č. 2011/4014 Název veřejné zakázky: Rekonstrukce sociálního zařízení Veřejná zakázka neprobíhá plně v režimu zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách

Více

IČ: 26504162. Kontaktní osoba ve věcech veřejné zakázky: Vladimír Jansa, vjansa@spyron.cz, 603 422 429

IČ: 26504162. Kontaktní osoba ve věcech veřejné zakázky: Vladimír Jansa, vjansa@spyron.cz, 603 422 429 Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) Dodávka technologie

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA. Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) MMOPP00DSRDZ

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA. Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) MMOPP00DSRDZ STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MMOPP00DSRDZ Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) Článek I. Smluvní strany Objednatel: Sídlo: Statutární město Opava Horní

Více

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Příloha č. 2 výzvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2586 a následujícími ustanoveními

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA. Josefem Macháčkem, starostou obce

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA. Josefem Macháčkem, starostou obce Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA Smluvní strany: Kupující: Obec Řehlovice IČ: 00266981 Sídlo: Řehlovice 1, 403 13 Zastoupen: Josefem Macháčkem, starostou obce jako kupující na straně jedné

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník)

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném.. soudem v.,

Více

návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D.

návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D. návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 jednající: Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D., MBA, ředitelkou IČ: 000 64 165 DIČ: CZ00064165 bankovní spojení:

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O S M L O U V A O D Í L O uzavřená v souladu s ustanovením 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů Číslo smlouvy u objednatele: Číslo smlouvy u zhotovitele:

Více

Obchodní podmínky zadavatele. Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Obchodní podmínky zadavatele. Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2586 a následujícími ustanoveními zákona č.

Více

Smlouva - vzor. Tisk výukových materiálů II. Příloha č. 5 Výzvy VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY. I. Smluvní strany

Smlouva - vzor. Tisk výukových materiálů II. Příloha č. 5 Výzvy VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY. I. Smluvní strany Příloha č. 5 Výzvy Smlouva - vzor VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY Tisk výukových materiálů II I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín, U Hřiště 527 na adrese: U Hřiště 527

Více

Kupní smlouva uzavřená v souladu s 2079 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Kupní smlouva uzavřená v souladu s 2079 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Kupní smlouva uzavřená v souladu s 2079 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku I. Smluvní strany Obchodní společnost: Karlovarský kraj IČO: 70891168 se sídlem: Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary Zastoupená:

Více

SMLOUVA O DÍLO. MERKO CZ, a.s. Sídlo: Přemyslovců 792/30 709 00 Ostrava-Mariánské Hory IČ: 25364642

SMLOUVA O DÍLO. MERKO CZ, a.s. Sídlo: Přemyslovců 792/30 709 00 Ostrava-Mariánské Hory IČ: 25364642 SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh Zastoupený: plk. Ing. Zdeňkem Nytrou, krajským ředitelem IČ:

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku Veřejná zakázka neprobíhá plně v režimu zákona č 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon), protože se jedná o veřejnou zakázku malého rozsahu ( 12

Více

SMLOUVA. ČÁST A Obecná ustanovení. I. Smluvní strany

SMLOUVA. ČÁST A Obecná ustanovení. I. Smluvní strany SMLOUVA na zhotovení projektové dokumentace, výkon inženýrské činnosti, výkon funkce koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi po dobu přípravy stavby a autorského dozoru (číslo

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k výběrovému řízení na zadání zakázky malého rozsahu Zahraniční vzdělávací pobyty pro žáky a pedagogy SŠRV Jakuba Krčína Třeboň

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k výběrovému řízení na zadání zakázky malého rozsahu Zahraniční vzdělávací pobyty pro žáky a pedagogy SŠRV Jakuba Krčína Třeboň ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k výběrovému řízení na zadání zakázky malého rozsahu Zahraniční vzdělávací pobyty pro žáky a pedagogy SŠRV Jakuba Krčína Třeboň Identifikační Specifikace předmětu údaje zakázky zakázka

Více

Rekonstrukce víceúčelového hřiště pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1

Rekonstrukce víceúčelového hřiště pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1 Č.j. GB0243/2015 Věc: Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. FÚ pro Pardubický kraj stavební úpravy administrativní budovy č.p. 2625

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. FÚ pro Pardubický kraj stavební úpravy administrativní budovy č.p. 2625 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Název: Česká republika Generální finanční ředitelství Sídlem: Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 IČ: 72080043 vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku 1 Název veřejné zakázky Pokládka PVC Základní škola, Masarova 11, Brno Líšeň, PSČ

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE. Výměna kotlů v budově radnice v Pacově

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE. Výměna kotlů v budově radnice v Pacově MĚSTO PACOV náměstí Svobody 320, 395 01 Pacov, IČ: 00248789 www.mestopacov.cz podatelna@mestopacov.cz tel. 565 455 111 fax. 565 455 155 Č.j.: Spis. zn.: MP/10042/2013 MP/10042/2013/01 Vyřizuje: Tomáš Kocour,

Více

IV. Platební podmínky

IV. Platební podmínky návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 jednající: Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D., MBA, ředitelkou IČ: 000 64 165 DIČ: CZ00064165 bankovní spojení:

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSUZOVÁNÍ PODKLADŮ ŽÁDOSTÍ O DOTACE

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSUZOVÁNÍ PODKLADŮ ŽÁDOSTÍ O DOTACE Příloha č. 3 Výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSUZOVÁNÍ PODKLADŮ ŽÁDOSTÍ O DOTACE uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č 89/2012 Sb., občanský zákoník

Více

uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. obchodního zákoníku ve znění Smluvní strany

uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. obchodního zákoníku ve znění Smluvní strany CD > I 1 SMLOUVA O DÍLO "O o i číslo smlouvy objednatele : 2012/367 číslo smlouvy zhotovitele: uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. obchodního zákoníku ve znění Smluvní strany Objednatel:

Více

SMLOUVA O DÍLO. Velké náměstí 115, 767 01 Kroměříž IČ 00287351 Mgr. Jaroslavem Němcem, starostou města

SMLOUVA O DÍLO. Velké náměstí 115, 767 01 Kroměříž IČ 00287351 Mgr. Jaroslavem Němcem, starostou města SMLOUVA O DÍLO na dodávku uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami: 1. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL:

Více

Příloha č. 2 ZD ZMĚNA STAVBY č. p. 7 JENÍKOV

Příloha č. 2 ZD ZMĚNA STAVBY č. p. 7 JENÍKOV Smlouva o dílo (dále SOD) uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel:.. Sídlo:.

Více

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: nám. Míru 26, Šumperk rekonstrukce čelní fasády domu

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: nám. Míru 26, Šumperk rekonstrukce čelní fasády domu Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 101616/2015 Naše sp. zn.: 101616/2015 MJP/LESA *MUSPX01JUQO8* 1. Zadavatel: Město Šumperk, zastoupené: ve věcech smluvních:

Více

Pardubický kraj Krajský úřad

Pardubický kraj Krajský úřad Pardubický kraj Krajský úřad Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 SpKrÚ 83266/2013 VÝZVA k předložení nabídky dle ust. 38 z. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Zadavatel - Pardubický

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. V ý z v a

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. V ý z v a V ý z v a k podání nabídky dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory OPŽP, zakázky malého rozsahu 2. kategorie Zakázka: Zadavatel: Druh zakázky: Způsob zadání: Kompaktní samosběrné zametací

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů veřejná zakázka na dodávky Infrastruktura pro realizaci lékařských a souvisejících

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR Č.j. PPR-3058-8/ČJ-2014-990640 Počet listů: 5 Přílohy: 4/11 Zadávací dokumentace (dále jen ZD ) pro veřejnou zakázku v souladu s 18 odst. 4. písm. h) zákona č.137/2006

Více

KUPNÍ SMLOUVA. II. Doba a místo plnění

KUPNÍ SMLOUVA. II. Doba a místo plnění KUPNÍ SMLOUVA Smluvní strany : zápis v OR: se sídlem: zastoupena: IČ: DIČ: bankovní spojení: a (dále též jen prodávající ) Ústřední vojenská nemocnice PRAHA příspěvková organizace zřízená Ministerstvem

Více

HSOS-11221-2/2014 V Ostravě dne 7.11.2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

HSOS-11221-2/2014 V Ostravě dne 7.11.2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU HSOS-11221-2/2014 V Ostravě dne 7.11.2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zadavatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo:

Více

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1. Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T. G. Masaryka

Více

KUPNÍ SMLOUVA. RNDr. Pavlem Vanouškem, starostou města. I. Předmět smlouvy. II. Specifikace předmětu koupě

KUPNÍ SMLOUVA. RNDr. Pavlem Vanouškem, starostou města. I. Předmět smlouvy. II. Specifikace předmětu koupě KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, mezi těmito smluvními stranami: a 1. kupujícím: Město Cheb se sídlem: Náměstí Krále

Více

Oprava střechy,,camelot Beseda mezi smluvními stranami:

Oprava střechy,,camelot Beseda mezi smluvními stranami: Příloha č. 4 závazný návrh Smlouvy k VZMR/2015/601 SMLOUVA O DÍLO číslo smlouvy objednatele: číslo smlouvy zhotovitele: uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2586-2651 a násl. zákona

Více

Základní škola Blovice, okres Plzeň - jih Družstevní 650, 336 01 Blovice Mgr. Růžena Kohoutová. 400 000 Kč

Základní škola Blovice, okres Plzeň - jih Družstevní 650, 336 01 Blovice Mgr. Růžena Kohoutová. 400 000 Kč Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na dodávky

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na dodávky Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na dodávky Zadavatel v souladu s 18 odst. 5) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v aktuálním znění (dále jen ZVZ ), zadává tuto zakázku malého rozsahu

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení Čj.: ČŠIG-3218/15-G21 Zadávací dokumentace k výběrovému řízení Zakázka je zadána podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dalšími ustanoveními

Více

Dodávka axiálně-torzního zkušebního systému - CEITEC

Dodávka axiálně-torzního zkušebního systému - CEITEC ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Dodávka axiálně-torzního zkušebního systému - CEITEC Evidenční číslo

Více

Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva )

Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) RÁMCOVÁ SMLOUVA Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) Statutární město Ostrava, Prokešovo nám. 8, 729 29 Ostrava

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek V Plzni dne 24. 4. 2014 Výzva k podání nabídek Zadavatel veřejné zakázky malého rozsahu v řízení podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Smlouva kupní - vzor

Smlouva kupní - vzor Příloha č. 5 Zadávací dokumentace Smlouva kupní - vzor VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY Vybavení pneu dílny obor Opravářské práce I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Trhové

Více

Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS

Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS uzavřená dle ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen obchodní zákoník") a dle ustanovení zákona č. 128/2001 Sb., o obcích, obecní zřízení (dále jen zákon

Více

Kupní smlouva uzavřená dle 409 a násl. obchodního zákoníku

Kupní smlouva uzavřená dle 409 a násl. obchodního zákoníku Kupní smlouva uzavřená dle 409 a násl. obchodního zákoníku Smluvní strany: Kupující Česká republika Státní ústav pro kontrolu léčiv, organizační složka státu IČ: 00023817 DIČ: CZ00023817 se sídlem: Šrobárova

Více

Rekonstrukce osobních výtahů Zadávací dokumentace je součástí této výzvy. 1. Identifikační údaje zadavatele

Rekonstrukce osobních výtahů Zadávací dokumentace je součástí této výzvy. 1. Identifikační údaje zadavatele Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu (dle ust. 9 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů dále jen,,zákon ) Rekonstrukce osobních výtahů Zadávací

Více

(požadavky a podmínky pro zpracování nabídky)

(požadavky a podmínky pro zpracování nabídky) Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou zjednodušeným podlimitním řízením podle 25 písm. a) a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 Odbor vnitřních věcí V Písku dne: 02.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení zadávací dokumentace na veřejnou zakázku na poskytování mobilních služeb

Více

Výzkumně vzdělávací areál Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci Přístrojové vybavení laboratoře LOGOPEDIE II.

Výzkumně vzdělávací areál Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci Přístrojové vybavení laboratoře LOGOPEDIE II. Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Výzkumně vzdělávací

Více

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Příloha č. 2 výzvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2586 a následujícími ustanoveními

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Elektronické učebnice veřejná zakázka na služby zadávaná

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 122800250 I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č. 122800250 I. Smluvní strany Kupní smlouva č. 122800250, Strana 1 (celkem 9) KUPNÍ SMLOUVA č. 122800250 I. Smluvní strany Česká republika Ministerstvo obrany Se sídlem: Tychonova 1, 160 01 Praha 6 IČO: 60162694 DIČ: CZ60162694 Bankovní

Více

S M L O U V A O D Í L O. uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění

S M L O U V A O D Í L O. uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění S M L O U V A O D Í L O uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. I. Smluvní strany Objednatel: Město Bílina Břežánská 50/4, 418 31 Bílina Zastoupení

Více

G Y M N Á Z I U M Lipník nad Bečvou, Komenského sady 62 PSČ 751 31, tel.: 581 705 321, fax:581 705 329 e-mail : gym@glnb.cz

G Y M N Á Z I U M Lipník nad Bečvou, Komenského sady 62 PSČ 751 31, tel.: 581 705 321, fax:581 705 329 e-mail : gym@glnb.cz Na základě Zásad pro zadávání veřejných zakázek příspěvkovými organizacemi zřízenými městem Lipník nad Bečvou ze dne 09.06.2014 vyhlašuje Gymnázium, Lipník nad Bečvou Komenského sady 62, příspěvková organizace

Více

Oprava střechy budovy B Krajského úřadu Pardubického kraje

Oprava střechy budovy B Krajského úřadu Pardubického kraje Krajský úřad Pardubického kraje Smlouva o dílo č. KŘÚ142279 na zhotovení díla Oprava střechy budovy B Krajského úřadu Pardubického kraje Smluvní strany 1. Objednatel: Pardubický kraj Komenského náměstí

Více

Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje Závodní 205, 360 06 Karlovy Vary

Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje Závodní 205, 360 06 Karlovy Vary Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje Závodní 205, 360 06 Karlovy Vary VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo jednací zakázky: HSKV-2285/2011-EKO Název zakázky: Předmět zakázky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) Zadavatel: STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO- VINOHRADY Velkopavlovická 25, 628 00 Brno IČ: 44992785-19 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Nákup jednoho užitkového vozidla

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Nákup jednoho užitkového vozidla VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Nákup jednoho užitkového vozidla I. Identifikační údaje zadavatele název: městská část Praha 12 se sídlem: Písková 830/25, Praha

Více

Příloha č.2 k Výzvě k podání nabídek na veřejnou zakázku: Nákup čistících prostředků. návrh KUPNÍ SMLOUVA

Příloha č.2 k Výzvě k podání nabídek na veřejnou zakázku: Nákup čistících prostředků. návrh KUPNÍ SMLOUVA Příloha č.2 k Výzvě k podání nabídek na veřejnou zakázku: Nákup čistících prostředků návrh KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Rámcová smlouva na poskytování geodetických služeb

Rámcová smlouva na poskytování geodetických služeb Příloha č. 2 k Zadávací dokumentaci Číslo smlouvy Objednatele: Rámcová smlouva na poskytování geodetických služeb Čl. I Smluvní strany 1. Objednatel: Česká republika - Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový

Více

Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky. S m l o u v a o d o d á v c e z a ř í z e n í p r o s t a t i c k o u

Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky. S m l o u v a o d o d á v c e z a ř í z e n í p r o s t a t i c k o u Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky Tyto obchodní podmínky je uchazeč povinen zapracovat do návrhu na uzavření smlouvy předkládaného jako součást nabídky na realizaci

Více

Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky

Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky Tyto obchodní podmínky je uchazeč povinen zapracovat do návrhu na uzavření smlouvy předkládaného jako součást nabídky na realizaci

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj.

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj. Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj. Operační program: IOP Integrovaný operační program Prioritní osa: 2 Zavádění ICT v územní veřejné správě Oblast

Více

Smlouva o dílo. I. Smluvní strany. Obec Větřní IČ: 00246182 DIČ: CZ00246182 se sídlem: Na Žofíně 191, 382 11 Větřní Telefonní spojení: 380 732 373.

Smlouva o dílo. I. Smluvní strany. Obec Větřní IČ: 00246182 DIČ: CZ00246182 se sídlem: Na Žofíně 191, 382 11 Větřní Telefonní spojení: 380 732 373. J Smlouva o dílo uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: Níže uvedené smluvní strany I. Smluvní strany Objednatel: Obec

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo jednací HSUL 2239-05/ÚE-2014 Název zakázky: Oprava místnosti č. 26 na ÚO Ústí n. L. Předmět zakázky: Oprava místnosti č. 26 prostor pro osobní

Více

Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway

Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 zastoupena: Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D.,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE Rekonstrukce sociálního zařízení v Základní škole, Česká Lípa, Partyzánská 1053, příspěvková organizace Obsah 1. Zadavatel...

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR Č.j. PPR-9312-14/ČJ-2012-0099EC Počet listů:5 Přílohy: 4/11 Zadávací dokumentace (dále jen ZD ) pro zakázku malého rozsahu podle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby)

SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby) Platné číslo smlouvy zhotovitel Platné číslo smlouvy objednatel SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby) uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění

Více

Smlouva č. OR/15/.. Zvýšení atraktivity a rozšíření návštěvnických služeb v areálu zámku Pardubice rozšíření stávajících expozic a design

Smlouva č. OR/15/.. Zvýšení atraktivity a rozšíření návštěvnických služeb v areálu zámku Pardubice rozšíření stávajících expozic a design Smlouva č. OR/15/.. Zvýšení atraktivity a rozšíření návštěvnických služeb v areálu zámku Pardubice rozšíření stávajících expozic a design uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Více