Zápis ze zasedání statutárního orgánu ČsOL dne 29. května 2012

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze zasedání statutárního orgánu ČsOL dne 29. května 2012"

Transkript

1 ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, PRAHA 2 TEL FAX Zápis ze zasedání statutárního orgánu ČsOL dne 29. května 2012 Účast: Br. Pavel Budinský, br. Jindřich Sitta, br. Emil Cigánik, br. Milan Mojžíš, br. Petr Hozlár, br. František Gábor, br. Ladislav Lenk a sstr. Andrea Lejtnarová. Jednání zahájil br. P. Budinský v 16,45 hod. ad 2) Schválení hostů Host: p. Kreisinger Usnesení: SO schvaluje přítomnost těchto hostů. ad 3) Br. Budinský přečetl návrh programu. Program: 1. Zahájení 2. Schválení hostů 3. Schválení programu 4. Správa nemovitostí a) Havárie radiátorů v herně baru b) Přesun venkovní jednotky klimatizace herna baru společnosti Danva c) Stavební úřad Praha 2 místní šetření d) Schválení dodatků nájemních smluv e) Požární ochrana objektu hotelu Legie 5. Ekonomická situace a) Čerpání rozpočtu b) Stav účtu c) Placení nájemného dle uzavřených smluv d) Proplacení energií e) Schválení faktur f) Schválení hospodářského výsledku Rozhodnutí RR k podnětu jednoty Teplice 7. Jednota Jablonec nad Nisou 8. Memorandum o spolupráci ČsOL a FN Motol 9. Informace o dopisu ministru práce a sociálních věcí Drábka 10. Pokladna historické skupiny tankové brigády 11. Sjezd SZPB na Slovensku dne Informace k činnosti odborných komisí

2 13. Noví členové a) Noví členové b) Neschválení členové z roku Sbírka Ondráš 15. Lustrace Vanek 16. Závěry zasedání RV 17. Uložení ostatků gen. Ingra podnět Jednoty Vyškov 18. Stanovisko MV SR 19. OPS Sokolovo 20. Věnce v cizině - Kolaříková 21. Nadační fond Legie Legie 100 a) Odhalení pomníku Pugačev b) Odhalení pomníku Samara c) Muzeum ČsOL 23. Program PRV ČsOL 24. Různé a) Cestovní příkaz Trávníček b) Podnět br. Ing. Fišera k ošizení druhoválečných veteránů c) CD legionářských písní d) Darney 25. Pošta 26. Závěr Usnesení: SO po projednání schvaluje navržený program jednání. ad 4) Správa nemovitostí a) Havárie radiátorů v herně baru Br. Gábor informoval o havárii radiátorů v herně baru společnosti Danva, kde byly zjištěny netěsnící ventily u jednotlivých radiátorů. Dále informoval o svévolném vypuštění celého topného systému nájemcem p. Sýkorou. Usnesení: SO informaci projednal a ukládá br. Gáborovi připravit jednání s nájemcem hotelu nad vzniklou situaci, možnými problémy, které z důvodu vypuštění systému hrozí a uvedením všeho do původního stavu. Dále ukládá br. Gáborovi připravit dopis nájemci s tím, že veškeré vzniklé škody související s vypuštěním a napuštěním vody do topného systému budou uplatněny po nájemci. b) Přesun venkovní jednotky klimatizace herna baru společnosti Danva Br. Gábor seznámil SO s obsahem dopisu ČLK a o stanovisku společnosti Danva k umístnění klimatizační jednotky. Usnesení: SO ukládá: - odpovědět ČLK dopisem, že tuto záležitost nepovažuje ČsOL za vlastní - společnosti Danva oznámit, že jsme připraveni vyslechnout si jejich návrhy možného řešení.

3 c) Stavební úřad Praha 2 místní šetření Br. Gábor seznámil SO s výsledkem místního šetření stavebního úřadu Prahy 2 ohledně odstranění reklamy firmy Parfémy.cz Usnesení: SO vzal informaci na vědomí a ukládá zajistit odstranění reklamní cedule. d) Schválení dodatků nájemních smluv Br. Gábor informoval o připravených dodatcích k nájemním smlouvám a s tím, že některé dodatky jsou již nájemci podepsány. Usnesení: SO schválil předložené dodatky nájemních smluv se společností Danva a p. Lan Nguyen Thi a ukládá uzavřít stejné dodatky se všemi nájemci hotelu a dále předložit ke schválení na nejbližší jednání PRV. e) Požární ochrana objektu hotelu Legie P. Kreisinger předal SO kompletní dokumentaci k požární ochraně celého objektu Hotelu Legie včetně evakuačního plánu. Usnesení: SO schválil předloženou dokumentaci k požární ochraně, bere na vědomí předání požární dokumentaci recepci hotelu a ukládá zpracovat předávací protokol o předané dokumentaci nájemci hotelu. ad 5)Ekonomická situace a) Čerpání rozpočtu Br. Mojžíš předložil přehled čerpání rozpočtu se stavem k viz příloha zápisu. Usnesení: SO projednal čerpání rozpočtu se stavem k a ukládá materiál předložit na nejbližším jednání PRV. b) Stav účtu Br. Mojžíš informoval SO o stavu účtu. Usnesení: SO vzal informaci o stavu účtu na vědomí a ukládá prověřit možné zhodnocení volných vlastních finančních prostředků. c) Placení nájemného dle uzavřených smluv Br. Mojžíš informoval SO o stavu placení nájemného a věcného břemena. Usnesení: SO vzal informaci o platbách nájemného a věcného břemena na vědomí a ukládá materiál předložit na nejbližším jednání PRV. d) Proplácení energií Br. Mojžíš seznámil SO s aktuálním stavem proplácení energií a dále informoval o stavu nedoplatku společnosti Straimar group. Usnesení: SO projednal informaci o stavu předfakturací a placení energií nájemci. Ukládá dopisem upozornit společnost Straimar group formou upomínky s výzvou k uhrazení dlužných částek s termínem úhrady do jednoho týdne.

4 e) Schválení faktur Br. Mojžíš informoval o stavu proplácených faktur viz příloha zápisu Usnesení: SO schvaluje proplácení faktur a ukládá zprávu předložit na nejbližším jednání PRV. f) Schválení hospodářského výsledku 2011 Br. Mojžíš informoval o tom, že hospodářský výsledek 2011 prozatím není k dispozici a to z důvodu odkladu podání daňového přiznání. Usnesení: SO na základě informací o stavu přípravy této zprávy rozhodl tento bod projednat na svém dalším jednání a z téhož důvodu rozhodl odložit zasedání PRV na ad 6) Rozhodnutí RR k podnětu jednoty Teplice Br. Gábor informoval o tom, že se dne sešla Rozhodčí rada za účelem projednání dvou podnětů. Prvním bylo neschválené a nedoporučené členství p. Michala včetně dopisu se stížností p. Švorcové. Na toto jednání byli p. Michal, p. Švorcová a br. Vanek jako předseda dotčené jednoty přizváni ale ani jeden z nich se na jednání nedostavili. Druhým podnětem byla stížnost jednoty Teplického regionu. Zápis ze zasedání Rozhodčí rady je přílohou tohoto zápisu. Usnesení: SO vzal informaci Rozhodčí rady na vědomí a ukládá pozvat na zasedání SO výbor jednoty Teplice. ad 7) Jednota Jablonec nad Nisou Br. Gábor informoval, že na základě dopisu jednoty Jablonec nad Nisou byla provedena analýza zasedání členské schůze - viz příloha zápisu. Br. Cigánik vyjádřil názor, že jednání br. Krátkého by mohlo mít za následek jeho vyloučení z ČsOL. Usnesení: SO projednal analýzu vzniklé situace v jednotě Jablonec nad Nisou, ukládá analýzu doplnit stanoviskem komise pro činnost, strategické plánování organizace a programový rozvoj ČsOL a dále o stanovisku komise dopisem informovat jednotu Jablonec nad Nisou s výzvou ke společnému jednání SO a celé jednoty Jablonec nad Nisou. ad 8) Memorandum o spolupráci ČsOL a FN Motol Br. Budinský informoval o Memorandu o spolupráci ČsOL a FN Motol, které by obnášelo nabídku odborného lékařského vyšetření pro válečné veterány a členy ČsOL a jejich rodinné příslušníky. Usnesení: SO schválil Memorandum o spolupráci ČsOL a FN Motol a ukládá jej dodatečně předložit na jednání PRV. Dále ukládá br. Gáborovi ve spolupráci s tajemníky a vedením ČsOL, včetně komise sociálně zdravotní, připravit návrh systému a návrh rozšíření informace mezi válečné veterány a členy ČsOL. ad 9) Informace o dopisu ministru práce a sociálních věcí Drábka Br. Mojžíš informoval o obsahu dopisů ministru práce a sociálních věcí. Usnesení: SO schválil návrhy dopisů ministru práce a sociálních věcí.

5 ad 10) Pokladna historické skupiny tankové brigády Br. Hozlár seznámil SO s tím, že dne společně se sstr. Fortelnou převzal od p. Heřkovičové finanční hotovost 1.405Kč, které br. Heřkovič používal na hospodaření skupiny tankové brigády. Usnesení: SO bere informaci na vědomí a schvaluje postup při předání pokladny historické skupiny tankové brigády. ad 11) Sjezd SZPB na Slovensku dne Br. Cigánik informoval o výsledcích jednání na uskutečněném sjezdu SZPB dne v Bratislavě. Usnesení: SO vzal informaci na vědomí a ukládá připravit prezentaci na webové stránky ČsOL. ad 12)Informace k činnosti odborných komisí Br. Gábor připomněl, že se blíží pololetí roku 2012 a činnosti všech komisí a proto navrhl vypracovat zprávu o činnosti komisí. Usnesení: SO vzal informaci na vědomí, souhlasí a ukládá členům předsednictva vypracovat zprávu o činnosti komisí a předložit ji na jednání PRV. ad 13) Noví členové a) Noví členové Br. Mojžíš předložil seznam žadatelů o členství v ČsOL. O členství žádá celkem 63 žadatelů z 25 jednot. Usnesení: SO projednal seznam žadatelů, ukládá postupovat standardním způsobem a výsledek předložit na jednání PRV. b) Neschválení členové z roku 2010 Br. Mojžíš předložil neschválené žádosti o členství v ČsOL p. Jachňuka a p.zimoly z roku Usnesení: SO projednal nevyřešené případy z roku 2010 a rozhodl, že v případu p. Jachňuka trvá na svém rozhodnutí z roku 2010 a ukládá v tomto znění informovat jednotu. V případu p. Zimoly postupovat standardním postupem při přijímaní nových členů. ad 14) Sbírka Ondráš Br. Hozlár seznámil SO s aktuálním stavem přípravy sbírky pro válečné veterány ve spolupráci s VÚS Ondráš. Usnesení: SO projednal aktuální stav přípravy sbírky pro válečné veterány ve spolupráci s VÚS Ondráš SO revokuje své usnesení ze dne bod 5 a úkol v plném rozsahu zajistí místo br. Cigánika br. Hozlár.

6 ad 15) Lustrace Vanek Br. Mojžíš seznámil s obsahem dopisu br. Vanka ohledně doložení jeho lustračního osvědčení. Usnesení: SO projednal dopis br. Vanka a ukládá br. Sittovi prověřit informace uvedené v dopise. ad 16) Závěry zasedání RV Br. Gábor informoval SO o sepsaných dopisech vyloučeným členům ČsOL p. Pikalovi, Machovi a Štěpánovskému na základě usnesení RV ze dne Usnesení: SO bere informaci na vědomí. ad 17) Uložení ostatků gen. Ingra podnět Jednoty Vyškov Br. Gábor seznámil SO s obsahem dopisu p. Zemana ze dne ohledně uložení ostatků gen. Ingra. Usnesení: SO projednal žádost jednoty Vyškov, ukládá br. Gáborovi jednotu Vyškov informovat o aktuálním stavu přípravy památníku Ingra a jeho odhalení. ad 18) Stanovisko MV SR Br. Gábor informoval o obsahu dopisu MV SR stran používání znaku ČsOL. Usnesení: SO vzal na vědomí vyjádření MV SR stran používání znaku ČsOL a ukládá pokračovat v původním záměru. Dále ukládá ekonomické komisi vyčlenit potřebné finanční prostředky v rozpočtu ČsOL a nechat schválit změnu rozpočtu. ad 19) OPS Sokolovo Br. Hozlár seznámil se zájmem OPS Sokolova o spolupráci s ČsOL. Usnesení: SO vzal informaci na vědomí a ukládá sekretariátu připravit jednání s ČsOL. ad 20) Věnce v cizině Kolaříková Br. Mojžíš seznámil SO se situací ohledně věnců v cizině. Usnesení: SO vzal informaci o žádosti sstr. Kolaříkové ohledně věnců v cizině na vědomí a konstatuje, že rozpočet a plán akcí na rok 2012 byl již schválen a doporučuje mimořádné akce řešit samostatnou žádostí. ad 21) Nadační fond Legie 100 Br. Sitta informoval o 1. zasedání správní rady Nadačního fondu Legie 100, na kterém byl schválen statut nadačního fondu, zvolen předseda správní rady a schválen plán práce. Usnesení: SO vzal na vědomí informaci o založení NF, o 1. setkání správní rady a o schválení statutu NF, jakož i o úkolech NF a bere na vědomí, že NF přebírá dispoziční práva k účtu NF.

7 ad 22) Legie 100 a) Odhalení pomníku Pugačev Br. Mojžíš informoval o aktuálním stavu příprav odhalení pomníku v Pugačevu. Usnesení: SO vzal na vědomí informaci o plánované SC br. Budinského do Pugačeva za účelem odhalení pomníku. b) Odhalení pomníku Samara Br. Mojžíš informoval o aktuálním stavu příprav odhalení pomníku v Samaře a o připravované delegaci členů ČsOL a MO na tuto akci. Usnesení: SO vzal na vědomí informaci, že dne proběhne odhalení pomníku v Samaře, vedoucím delegace do Samary určuje br. Sittu a ukládá tajemníkům obce připravit návrh na obsazení 4 míst vhodnými osobami do této delegace. c) Muzeum ČsOL Br. Mojžíš informoval o stavu příprav muzea ČsOL. Usnesení: SO vzal na vědomí informaci o doplacení smluvní částky za muzejní sbírku a ukládá smlouvu předložit ke schválení na jednání PRV. Dále ukládá komisi ekonomicko-finanční prověřit, jakým způsobem bude sbírka zaevidována do majetku obce. ad 23) Program PRV ČsOL Tento bod se neprojednával a přesouvá se na příští zasedání SO. ad 24) Různé a) Cestovní příkaz Trávníček Br. Hozlár informoval o žádosti br. Trávníčka o dodatečném uplatnění CP Usnesení: SO projednal žádost br. Trávníčka o dodatečné uplatnění cestovního příkazu a ukládá cestovní příkaz uhradit ve výši náhrady za vlak. b) Podnět br. Ing. Fišera k ošizení druhoválečných veteránů Br. Gábor seznámil s obsahem dopisu Ing. Fišera ohledně problematiky druhoválečných veteránů. Usnesení: SO projednal dopis Ing. Fišera a ukládá 1. místopředsedovi vyžádat stanovisko k této problematice u MO ČR na odboru POVV. c) CD legionářských písní Br. Cigánik informoval o přípravě CD legionářských písní, jeho možnostech financování a následných autorských právech. Usnesení: SO projednal přípravu CD legionářských písní, ukládá připravit objednávku, proplatit fakturu a smluvně ošetřit ochranu autorských práv.

8 d) Darney Br. Hozlár informoval o připravované delegaci do Darney s tím, že vedoucí delegace bude Br. Budinský. Usnesení: SO vzal informaci o připravované služební cestě do Darney na vědomí a ukládá br. Cigánikovi a Hozlárovi připravit návrh akce na příští SO. ad 9) Pošta ad 10) Závěr Jednání ukončeno v 21, 30 hod Zapsala: Andrea Lejtnarová Schválil: br. Jindřich Sitta

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA LUBY NA PODPORU SPORTOVNÍCH AKTIVIT A VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT DĚTÍ A MLÁDEŽE (dále jen program )

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA LUBY NA PODPORU SPORTOVNÍCH AKTIVIT A VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT DĚTÍ A MLÁDEŽE (dále jen program ) Město Luby nám.5. května 164 tel.: 354 420 410 351 37 Luby tel./fax.: 354 420 419 IČO 00254053 e-mail: starosta@mestoluby.cz PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA LUBY NA PODPORU SPORTOVNÍCH

Více

Zápis. z 13. jednání Rady Městského obvodu Pardubice IV, které se konalo ve středu dne 8.6. 2011 v 17.00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV

Zápis. z 13. jednání Rady Městského obvodu Pardubice IV, které se konalo ve středu dne 8.6. 2011 v 17.00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Zápis z 13. jednání Rady Městského obvodu Pardubice IV, které se konalo ve středu dne 8.6. 2011 v 17.00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing. Petr Heřmanský, Ing.arch.Jan Kovář, p.

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 9. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 2. března 2015 Rada města Holýšova: 87/2015 schvaluje následující pořad schůze: 1. Zahájení schůze 2. Schválení

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/100/16/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

M stská ást Praha-Dolní Chabry Rada m stské ásti. Zápis. 029/11/RM ze dne 4.6. 2012

M stská ást Praha-Dolní Chabry Rada m stské ásti. Zápis. 029/11/RM ze dne 4.6. 2012 M stská ást Praha-Dolní Chabry Rada m stské ásti Zápis. 029/11/RM ze dne 4.6. 2012 P ítomni: 5 Omluveni: 0 Hosté: - Ov ovatelé zápisu: Ing. Nigrinová, p. Malý Navržený program 29. zasedání Rady M : 1)

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY PRAVIDLA PRO ZAJIŠTĚNÍ PŘÍSTUPU K INFORMACÍM

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY PRAVIDLA PRO ZAJIŠTĚNÍ PŘÍSTUPU K INFORMACÍM Základní škola Sloup, okres Blansko 679 13 Sloup 200 ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY PRAVIDLA PRO ZAJIŠTĚNÍ PŘÍSTUPU K INFORMACÍM Č.j.: /2005 Vypracoval: Schválil: Pedagogická rada projednala dne: 20.února 2006

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 11. 04. 2012 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 11. 04. 2012 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 11. 04. 2012 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č. 2/2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Jitka Leflerová, Petr Sejkora, Miroslava

Více

U 17.12.2008 U 72 ZMP

U 17.12.2008 U 72 ZMP U s n e s e n í z 19.jednání Zastupitelstva města Planá konaného dne 17.12.2008 U 72 ZMP bere na vědomí: 1. zprávu o práci Rady města Planá od 17.jednání. 2. informaci o kontrole plnění uložených úkolů.

Více

Zápis z 22. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 6.5.2010

Zápis z 22. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 6.5.2010 Zápis z 22. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 6.5.2010 Přítomni: p. Bohuslav, p.berenreiter, p. Ing. Kraus, pí. Vyletová, p. Krisman, p. Štaif, PhDr. Koubová, pí. Boudová,

Více

Zápis ze 002. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 14. 12. 2010 od 13:30 hodin.

Zápis ze 002. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 14. 12. 2010 od 13:30 hodin. Zápis ze 002. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 14. 12. 2010 od 13:30 hodin. Přítomni: starosta Ing. Miloš Růžička, zástupce starosty Zdeňka Fišmistrová, radní Ing. Tomáš Dvořák,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 229

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 229 Datum: 23. 10. 2014 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 229 Od do: 9:30 16:30 h Místo: Kancelář TA ČR, Evropská 37, Praha 6 Přítomni: Ing. Rut Bízková (RB), Ing. Miroslav Janeček,

Více

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 28 z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 375/2015/OUNE Celkem přítomno: 9 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 7

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 24. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 7. září 2015 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 7/2012

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 7/2012 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 7/2012 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 17.12.2012 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 7 členů

Více

Město Rosice. Z á p i s č. 04/2012/14 Č.j.: MR-C 2786/12-PKR/KVZM ze 14. zasedání kontrolního výboru konaného dne 16. 04. 2012

Město Rosice. Z á p i s č. 04/2012/14 Č.j.: MR-C 2786/12-PKR/KVZM ze 14. zasedání kontrolního výboru konaného dne 16. 04. 2012 Město Rosice Kontrolní výbor zastupitelstva města Z á p i s č. 04/2012/14 Č.j.: MR-C 2786/12-PKR/KVZM ze 14. zasedání kontrolního výboru konaného dne 16. 04. 2012 Přítomni: JUDr. Polák, pan Světlík, Bc.

Více

L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244

L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244 L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244 Zápis z jednání Rady svazku obcí Lanškrounsko Místo jednání : Lanškroun Datum jednání : 14.2.2012

Více

Stanovy spolku Tělovýchovná jednota Hostivice, z.s.

Stanovy spolku Tělovýchovná jednota Hostivice, z.s. Stanovy spolku Tělovýchovná jednota Hostivice, z.s. 1. Základní ustanovení, název a sídlo spolku 1. TJ Sokol Hostivice ve smyslu zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, se s účinností zákona č. 89/2012

Více

SK SLAVIA PRAHA POZEMNÍ HOKEJ, z.s. Stanovy spolku Návrh. Čl. I Název a sídlo. Čl. II Účel spolku. Čl. III Hlavní činnost spolku

SK SLAVIA PRAHA POZEMNÍ HOKEJ, z.s. Stanovy spolku Návrh. Čl. I Název a sídlo. Čl. II Účel spolku. Čl. III Hlavní činnost spolku SK SLAVIA PRAHA POZEMNÍ HOKEJ, z.s. Stanovy spolku Návrh Čl. I Název a sídlo 1. SK SLAVIA PRAHA POZEMNÍ HOKEJ, z.s. (dále jen spolek ) má své sídlo na adrese Praha 10 - Vršovice, Vladivostocká ulice 1460/10,

Více

Spolek Bubakov.net (dále jen spolek ) Stanovy spolku

Spolek Bubakov.net (dále jen spolek ) Stanovy spolku Spolek Bubakov.net (dále jen spolek ) Stanovy spolku Článek 1 Název spolku 1. Název spolku zní: Spolek bubakov.net 2. Povolená zkratka názvu: bubakov.net 3. Sídlo spolku je: Havlíčkova 500, 271 01 Nové

Více

ZÁPIS. ze zasedání programového výboru

ZÁPIS. ze zasedání programového výboru MAS Pobeskydí, z. s. 739 53 Třanovice č. p. 1 IČ: 71212612 ZÁPIS ze zasedání programového výboru MAS Pobeskydí, z. s. které se uskutečnilo dne 26. 10. 2015 od 8:00 hod. v sídle spolku v Třanovicích, čp.

Více

U s n e s e n í ze 22.jednání Zastupitelstva města Planá konaného dne 13.5.2009 U 86 ZMP bere na vědomí: U 87 ZMP schválilo: U 88 ZMP rozhodlo:

U s n e s e n í ze 22.jednání Zastupitelstva města Planá konaného dne 13.5.2009 U 86 ZMP bere na vědomí: U 87 ZMP schválilo: U 88 ZMP rozhodlo: U s n e s e n í ze 22.jednání Zastupitelstva města Planá konaného dne 13.5.2009 U 86 ZMP bere na vědomí: 1. zprávu o práci Rady od 21.jednání ZMP. 2. splnění úkolu uloženého usnesením č. 85/1 3. informaci

Více

R A D A M Ě S T A B Í L I N Y. Usnesení z 11. schůze v roce 2009, konané dne 3. června 2009

R A D A M Ě S T A B Í L I N Y. Usnesení z 11. schůze v roce 2009, konané dne 3. června 2009 R A D A M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení z 11. schůze v roce 2009, konané dne 3. června 2009 Usnesení s termínem č.: 247 taj. (ONI) 17. 06. 584 star. (ONI) 17. 06. 585 star. 17. 06. 586 MSTB 17. 06. 587

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne 18. 2. 2009 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne 18. 2. 2009 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Výprachtice, konaného dne v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program: JUDr. Miroslav Stejskal, Věra Jandejsková,

Více

Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil VI. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Usnesení z 10. schůze v roce 2008, konané dne 14. května 2008

Usnesení z 10. schůze v roce 2008, konané dne 14. května 2008 R A D A M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení z 10. schůze v roce 2008, konané dne 14. května 2008 Usnesení s termínem č.: 458 OD, ŘMTSB 28. 05. 1044/07 taj. (ONI) 31. 05. 267 taj.(oni) 28. 05. 391 taj. 30. 06.

Více

ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015

ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015 ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015 Přítomní: Dosoudil Libor, Dostálová Ludmila, Drabálek Josef, Holoubek František., Horáček Jaroslav,

Více

Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00

Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00 Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.7.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.7.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah...1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele...2 2. Program

Více

117D813 Podpora rozvoje strukturálně postižených regionů

117D813 Podpora rozvoje strukturálně postižených regionů 117D813 Podpora rozvoje strukturálně postižených regionů Zásady podprogramu pro poskytování dotací v roce 2014 (dále jen Zásady ) Správce programu: Určená banka: Ministerstvo pro místní rozvoj (dále jen

Více

Schválení programu jednání OZ a určení ověřovatelů:

Schválení programu jednání OZ a určení ověřovatelů: Čj: Prv 2/16 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 2 Místo konání: Budova obecního úřadu Zahájení zasedání dne 9. 3. 2016 v 19:00 hod. Počet přítomných členů: Bc. Josef Náhlík, Jan Uchytil,

Více

ad 3) Podklady k projednání z komise bytové a dislokační

ad 3) Podklady k projednání z komise bytové a dislokační Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis R6/085 z 85. zasedání RMČ Brno-jih konaného dne 12.02.2014 v 16.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí 13, Brno Přítomni: členové

Více

V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24)

V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24) V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 11. září 2012 (RM č. 24) Jedna se pouze o výpis z usnesení, dle zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisu,

Více

HLASOVÁNÍ PRO: 5 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 SCHVÁLENO

HLASOVÁNÍ PRO: 5 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 SCHVÁLENO Přítomni: 5 Město Kraslice Nám. 28. října 1438, 358 20 Kraslice USNESENÍ z 5. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila dne 23. 2. 2011 v 15:00 hodin v malé zasedací síni Městského úřadu v Kraslicích.

Více

Městská část Praha - Kunratice. a Ing. Ivan Řezáč SMLOUVA O DÍLO

Městská část Praha - Kunratice. a Ing. Ivan Řezáč SMLOUVA O DÍLO Městská část Praha - Kunratice a Ing. Ivan Řezáč SMLOUVA O DÍLO TATO SMLOUVA O DÍLO BYLA UZAVŘENA DNEŠNÍHO DNE, MĚSÍCE A ROKU V SOULADU S USTANOVENÍM 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Zastupitelstvo města Nová Role dle usnesení č. 10/02-4) ze dne 30. 12. 2015 a dle 85 odst. c zákona 128/2000 Sb., o obcích, rozhodlo o přidělení

Více

PROGRAM JEDNÁNÍ: KHK StČ, zasedání představenstva 19.10. 2010, Pražská 298, Brandýs nad Labem

PROGRAM JEDNÁNÍ: KHK StČ, zasedání představenstva 19.10. 2010, Pražská 298, Brandýs nad Labem Zápis z jednání představenstva KHK StČ, které se uskutečnilo dne 19. 10. 2010 od 09.00 hodin V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI firmy AMZ Financial Group s.r.o., Pražská 298, 25001 Brandýs nad Labem Přítomni: Havlík

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 12. května 2008

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 12. května 2008 ZO/03/2008 Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 12. května 2008 Přítomni : Mgr. Václava Kuklíková, Ing. Jaroslav Egrmajer, Ing. Ladislav Vlk, Bc. Michal Hala, MUDr. Karel

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 644/2013

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 644/2013 č.j.: 644/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 584 ze dne 28.08.2013 Podněty Komise pro bytové a nebytové prostory Rady městské části Rada městské části I. b e r e n a v ě d

Více

111. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE 29. 09. 2014

111. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE 29. 09. 2014 Usnesení ze 111. zasedání Rady města Rychvald, dne 29. 09. 2014 Kontrola usnesení 111/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 111/2. Rada města

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Dokument č.: Datum vyvěšení: Datum sejmutí: ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Konaného dne: 12.11.2010 Číslo: 010/2010 Ověřovatelé: Ing. Petr SAMEK Martin JUKL Přítomní zastupitelé:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013 Č.j.:OZ 25-1/2013 Ověřovatelé zápisu: Petr Havel, Martin Jedlička Zápis provedla: Veronika Houdková Přítomni: Jan Michal, Jana Starinská,

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. června 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. června 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. června 2015 č. 157 u p r a v e n á v e r z e 1. projednala předložený materiál č. 14, pronájem pozemku p.č. 1195/16 k.ú. Kynšperk nad Ohří

Více

PLAN CONTROL s.r.o., U Trojice 120, 380 01 Český Krumlov

PLAN CONTROL s.r.o., U Trojice 120, 380 01 Český Krumlov PLAN CONTROL s.r.o., U Trojice 120, 380 01 Český Krumlov Zpráva o výsledcích přezkoumání hospodaření svazku obcí Identifikační údaje: IČO 15789683 Název svazku:svazek Lipenských obcí Jména osob provádějících

Více

Vnitřní kontrolní systém

Vnitřní kontrolní systém Organizace: Integrovaná střední škola Cheb Vnitřní předpis číslo: 6/2010 Vnitřní kontrolní systém Platnost od: 1.4. 2010 Účinnost od: 1.4. 2010 Datum: 31.3. 2010 Vypracoval: Bc.Věra Burdová Funkce: ekonomka

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 11/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 25. 11. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 Přítomni: František Kubiš, Jaroslav Bradáč, Jaroslav Bradáč ml., Milena Dellingerová, Tomáš Naňka, Petr Novák, Stanislav

Více

Veřejné zasedání č. 18/ 2010

Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Dne 15.9.2010 se v 19.00 hod konalo v zasedací místnosti obecního úřadu veřejné zasedání zastupitelstva obce Hlína. Přítomni zastupitelé : -p.dostalý Miloš, ing.pacholík Miroslav,

Více

Přítomni : viz presenční listina Omluveni : Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Bc. Martin Frei Neomluveni : - PROGRAM ZASEDÁNÍ

Přítomni : viz presenční listina Omluveni : Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Bc. Martin Frei Neomluveni : - PROGRAM ZASEDÁNÍ Z Á P I S z 34. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 29. června 2011 v 16:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Ivančice Přítomni : viz presenční listina Omluveni

Více

O D B O R O V É S D R U Ž E N Í Ž E L E Z N I Č Á Ř Ů Republiková rada seniorů JEDNACÍ ŘÁD. 1. Úvodní ustanovení

O D B O R O V É S D R U Ž E N Í Ž E L E Z N I Č Á Ř Ů Republiková rada seniorů JEDNACÍ ŘÁD. 1. Úvodní ustanovení O D B O R O V É S D R U Ž E N Í Ž E L E Z N I Č Á Ř Ů Republiková rada seniorů JEDNACÍ ŘÁD 1. Úvodní ustanovení Jednací řád Republikové rady seniorů ODBOROVÉHO SDRUŽENÍ ŽELEZNIČÁŘŮ (dále jen OSŽ) upravuje

Více

Zápis číslo 2 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 26. března 2014

Zápis číslo 2 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 26. března 2014 Obec Libotov 2014 Libotov 80, 544 01 Dvůr Králové nad Labem 01, E-Mail: obec.libotov@tiscali.cz www.libotov.cz 499694152 zsxa6xn Zápis číslo 2 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 26. března

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne z 5.9.2003 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 2/2016 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 20. 4. 2016 od 17.30 h

Zápis č. 2/2016 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 20. 4. 2016 od 17.30 h Zápis č. 2/2016 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 20. 4. 2016 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Program: 1. Zahájení 2. Ověření zápisu a ustanovení ověřovatelů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 10 obce Starý Poddvorov, konaného dne 15. 7. 2015.

Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 10 obce Starý Poddvorov, konaného dne 15. 7. 2015. Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 10 obce Starý Poddvorov, konaného dne 15. 7. 2015. Přítomni: 6 členů dle prezenční listiny Nepřítomni: Josef Jež, Eduard Gertner Omluveni: Vít Sasínek Zasedání bylo

Více

RO 26. VÝTAH z USNESENÍ z 26. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14.11.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 26. VÝTAH z USNESENÍ z 26. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 14.11.2011 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 26. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

Zápis z jednání Výboru společenství vlastníků Kaskády Barrandov III

Zápis z jednání Výboru společenství vlastníků Kaskády Barrandov III Zápis z jednání Výboru společenství vlastníků Kaskády Barrandov III Dne 16.4.2012 Schůze zahájena v 18:00 hod. Účast: Příjmení a jméno Bejček Jan Člen výboru Přítomen Hrdličková Eva Člen výboru Přítomen

Více

RO 91. VÝTAH Z USNESENÍ z 91. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 7.4.2010 od 14:45 hod. v kanceláři starosty obce. 7.4.

RO 91. VÝTAH Z USNESENÍ z 91. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 7.4.2010 od 14:45 hod. v kanceláři starosty obce. 7.4. VÝTAH Z USNESENÍ z 91. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 14:45 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

MMB2016000000268. Název: Návrh dodatku č.l ke kupní smlouvě a smlouvě o zřízení služebnosti č. 6314173833. Obsah: Návrh usnesení:

MMB2016000000268. Název: Návrh dodatku č.l ke kupní smlouvě a smlouvě o zřízení služebnosti č. 6314173833. Obsah: Návrh usnesení: Rada města rna MM2016000000268 m ZMll//ff Z7/16. zasedání Zastupitelstva města rna konané dne 15.3.2016 Název: Návrh dodatku č.l ke kupní smlouvě a smlouvě o zřízení služebnosti č. 6314173833 Obsah: návrh

Více

Městská část Praha - Ďáblice Dne 1. 2. 2016 Úřad městské části Praha - Ďáblice Květnová 553/52 182 00, Praha 8 č.j.: 0078/2016-MCPD/TAJ

Městská část Praha - Ďáblice Dne 1. 2. 2016 Úřad městské části Praha - Ďáblice Květnová 553/52 182 00, Praha 8 č.j.: 0078/2016-MCPD/TAJ Městská část Praha - Ďáblice Dne 1. 2. 2016 Úřad městské části Praha - Ďáblice Květnová 553/52 182 00, Praha 8 č.j.: 0078/2016-MCPD/TAJ ORGANIZAČNÍ ŘÁD Úřadu Městské části Praha - Ďáblice Obsah: 1) Úvodní

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Ve Studené dne 24.2.2015 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Pořadové číslo zasedání: 18. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Datum zasedání: 9. 3. 2016 Čas zasedání: 19:10 21:30 hod. Místo zasedání: Obecní úřad Stran zápisu: 1/5 Přítomni: Ondřej Ryba,

Více

1) List č. 1 Přehled o činnosti sekce regionu za rok 2007

1) List č. 1 Přehled o činnosti sekce regionu za rok 2007 SMĚRNICE Metodický pokyn pro zpracování přehledu o činnosti a vyúčtování sekcí a regionů České asociace sester za rok 2007 Vydání: 7. 1. 2008 Frekvence kontroly: 1x ročně Česká asociace sester Prezidium

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva městyse Libštát (dále jen ZML) č. 9/2014

Zápis z jednání Zastupitelstva městyse Libštát (dále jen ZML) č. 9/2014 Zápis z jednání Zastupitelstva městyse Libštát (dále jen ZML) č. 9/2014 Místo Kulturní dům Libštát sál Datum a čas 17. prosince 2014 19,05 22,02 hodin Čas 19,05 1 Organizační a procesní záležitosti ZML

Více

Společenství vlastníků Na Folimance 9, IČ: 264 98 995. I. Základní ustanovení

Společenství vlastníků Na Folimance 9, IČ: 264 98 995. I. Základní ustanovení S t a n o v y Společenství vlastníků Na Folimance 9, IČ: 264 98 995 I. Základní ustanovení 1. Společenství vlastníků jednotek (dále jen společenství ) je právnickou osobou podle 1194 zákona č. 89/2012

Více

STANOVY SMÍŠENÉ OBCHODNÍ KOMORY

STANOVY SMÍŠENÉ OBCHODNÍ KOMORY STANOVY SMÍŠENÉ OBCHODNÍ KOMORY (schválené Ministerstvem průmyslu a obchodu České republiky ze dne 14. prosince 2004, ve znění schváleném dne [den schválení zněny stanov ministerstvem] 2005) Článek 1 NÁZEV,

Více

Regenerace zahrady MŠ Neděliště

Regenerace zahrady MŠ Neděliště 1 Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP (dále jen Pokyny ), účinnými od 20.06.2014 Zadavatel: Název zadavatele: OBEC

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2015 konaného dne 24. 4. 2015

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2015 konaného dne 24. 4. 2015 Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2015 konaného dne 24. 4. 2015 Přítomni: 1. Karel Pačiska (předseda) 5. Pavel Nevrkla (místopředseda) 2. Radim Švejda

Více

Z Á P I S č. 32/6/2012,

Z Á P I S č. 32/6/2012, Výkonný výbor regionálního sdruţení ČSTV Vsetín Z Á P I S č. 32/6/2012, z 32. schůze výkonného výboru RS ČSTV Vsetín, která se konala ve středu 19. září 2012 v 15.30 hodin. Schůze byla zahájena v 15.30

Více

Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro sportovní a zájmové organizace (dále jen Zásady )

Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro sportovní a zájmové organizace (dále jen Zásady ) Město Slaný na základě ustanovení 85 a 102 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, vydává Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro

Více

Obec Nová Ves I. Výzva k podání nabídky

Obec Nová Ves I. Výzva k podání nabídky Obec Nová Ves I Václavské náměstí 22, 280 02 Kolín --------------------------------------------------------------------------- Věc: Výběrové řízení Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu "OPRAVA

Více

1. Zahájení zasedání zastupitelstva

1. Zahájení zasedání zastupitelstva OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice ouzernoseky@iol.cz Zápis č. 25/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 17.7.2014 od 18.00 hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké Žernoseky

Více

Organizační řád Western Riding Clubu České republiky, z.s. (WRC ČR)

Organizační řád Western Riding Clubu České republiky, z.s. (WRC ČR) Organizační řád Western Riding Clubu České republiky, z.s. (WRC ČR) Oddíl I. Základní členění WRC ČR. Článek. 1. Postavení WRC. 1. Western Riding Club České republiky, z.s. (dále jen WRC) je nezávislým

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin.

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Josef Šťourač, Zdeňka Daňková, Jaroslava Večeřová, Milan Mazel, Radek Kašík, Bedřich

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 5/2012

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 5/2012 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 5/2012 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 27.9.2012 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 6 členů

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O S M L O U V A O D Í L O ÚZSVM ÚP Plzeň č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem Výměna ventilů pro

Více

U s n e s e n í z 8. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 18.05.2016

U s n e s e n í z 8. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 18.05.2016 U s n e s e n í z 8. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 18.05.2016 232. Rada města uděluje výjimku ze zákazu konzumace alkoholických nápojů na ploše vymezeném náměstím T. G. Masaryka po

Více

Usnesení. z 3. zasedání Rady obce Baška konané dne 30. 11. 2010 na OÚ Baška v 14:00 hod

Usnesení. z 3. zasedání Rady obce Baška konané dne 30. 11. 2010 na OÚ Baška v 14:00 hod Usnesení z 3. zasedání Rady obce Baška konané dne 30. 11. 2010 na OÚ Baška v 14:00 hod 1/3/2010 Rada obce schválila program 3. zasedání rady obce Baška tak, jak byl předložen ------- 2/3/2010 Kontrola

Více

Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov. Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016. Základní ustanovení

Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov. Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016. Základní ustanovení Příloha č.2. Dotační program vyhlášený obcí Dobříkov Podpora, rozvoj a prezentace sportu, sportovních a spolkových aktivit v roce 2016 1. Právní předpisy a dokumenty Základní ustanovení Podpora poskytovaná

Více

CZ.1.07/1.1.00/44.0007

CZ.1.07/1.1.00/44.0007 Článek II. Základní ustanovení 1. Tento smluvní vztah se posuzuje dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, upravující kupní smlouvu. 2. Smluvní strany prohlašují, že údaje

Více

Vás vyzývá k podání nabídky na zakázku Oprava okapu střechy schodiště na východním průčelí BD Horácké Nám. 6 a 7 v Brně - Řečkovicích.

Vás vyzývá k podání nabídky na zakázku Oprava okapu střechy schodiště na východním průčelí BD Horácké Nám. 6 a 7 v Brně - Řečkovicích. Společenství Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám. 7, Brno-Řečkovice Dne 15.9.2014 Věc: Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky zakázky: Společenství Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám. 7, Brno-Řečkovice

Více

Omluveni: Ing. Josef Bumba, Kontrolní komise: Martin Dvořák. Kancelář svazku: Iveta Štěpánková, Renata Valerová. Program:

Omluveni: Ing. Josef Bumba, Kontrolní komise: Martin Dvořák. Kancelář svazku: Iveta Štěpánková, Renata Valerová. Program: Zápis z jednání 37. rady Svazku měst a obcí Rakovnicka, které se konalo ve středu 17.3.2010 od 13,00 hodin v zasedací místnosti Hasičského záchranného sboru Rakovník, Dukelských hrdinů 2502, Rakovník Přítomni

Více

Směrnice pro oběh účetních dokladů Obce Batňovice

Směrnice pro oběh účetních dokladů Obce Batňovice Směrnice pro oběh účetních dokladů Obce Batňovice 1. ÚVOD 1.1 Tato směrnice stanovuje základní zásady pro nařizování, schvalování, ověřování a přezkušování přípustnosti hospodářských a účetních operací

Více

Z Á P I S č. 4/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 22. 3. 2016

Z Á P I S č. 4/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 22. 3. 2016 Z Á P I S č. 4/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 22. 3. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:40 hod v krizové místnosti budovy Radnice. Přítomno:

Více

Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí

Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí Zápis 3/2009 Přítomni : dle presenční listiny Omluveni : Vyžrálek Milan, Souček jiří

Více

R A D A M Ě S T A B Í L I N Y

R A D A M Ě S T A B Í L I N Y R A D A M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení z 10. schůze konané dne 16. května 2007 Usnesení s termínem č.: 382 taj. ihned 383 ONI ihned 197 ONI 30. 05. 270 ONI 30. 05. 345 ONI 30. 05. 346 star. 30. 05. 347

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 3

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 3 VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE U DOTAČNÍHO TITULU Č. 3 Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů,

Více

Zápis ze 014. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 30.05. 2011 od 13:00 hodin.

Zápis ze 014. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 30.05. 2011 od 13:00 hodin. Zápis ze 014. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 30.05. 2011 od 13:00 hodin. Přítomni: starosta Ing. Miloš Růžička, zástupce starosty Zdeňka Fišmistrová, radní Ing. Tomáš Dvořák, radní

Více

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 3-2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: 6 Omluveni: 3 Neomluveni: 0 Dubská Ivana Mádlíková Helena,

Více

RO 31. VÝTAH z USNESENÍ z 31. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 6.2.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce.

RO 31. VÝTAH z USNESENÍ z 31. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne 6.2.2012 od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. VÝTAH z USNESENÍ z 31. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj, MUDr. Petr

Více

Zápis ze 018. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 25. 07. 2011 od 13:00 hodin 26.07.2011 od 15:00 hodin.

Zápis ze 018. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 25. 07. 2011 od 13:00 hodin 26.07.2011 od 15:00 hodin. Zápis ze 018. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 25. 07. 2011 od 13:00 hodin 26.07.2011 od 15:00 hodin. Dne 25.07.2011 Přítomni: starosta Ing. Miloš Růžička, zástupce starosty Zdeňka

Více

Město Mariánské Lázně

Město Mariánské Lázně Město Mariánské Lázně Pravidla pro poskytování dotací na sportovní činnost Město Mariánské Lázně rozhodlo dne 11.12.2012 usnesením zastupitelstva města č. ZM/481/12 vydat tato Pravidla pro poskytování

Více

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu města Poděbrady

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu města Poděbrady Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu města Poděbrady Čl. 1 Obecná ustanovení 1. Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu specifikovaných v 6, 12, 18

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava zastávka Termální lázně IČ : 00262871 Adresa

Více

- 1 - Příloha k zápisu 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného 24.01.2011. V Brně 27.01.2011 USNESENÍ. 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice

- 1 - Příloha k zápisu 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného 24.01.2011. V Brně 27.01.2011 USNESENÍ. 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice - 1 - Příloha k zápisu 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice konaného 24.01.2011 V Brně 27.01.2011 USNESENÍ 5. zasedání Rady MČ Brno-Židenice 1. Schválení programu 05/2011 zasedání Rady MČ Brno-Židenice a

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO JUNDROV RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO JUNDROV RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO JUNDROV RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI ZÁPIS z 35. schůze Rady městské části Brno-Jundrov konané dne Přítomni dle prezenční listiny: Ivana Fajnorová, starostka Irena Koláčná,

Více

Obec Vlasatice. SMĚRNICE č. 1 / 2015. Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu obce Vlasatice

Obec Vlasatice. SMĚRNICE č. 1 / 2015. Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu obce Vlasatice Obec Vlasatice SMĚRNICE č. 1 / 2015 Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu obce Vlasatice O b s a h: I. Úvodní ustanovení, účel dotací II. Vymezení pojmů III. Druhy dotací IV. Příjemci dotací V. Náležitosti

Více

Zápis a USNESENÍ RADY OBCE

Zápis a USNESENÍ RADY OBCE Zápis a USNESENÍ RADY OBCE 14. schůze konaná dne: 11. 7. 2011 Přítomni: Ing. Blahutová, Ing. Veselá, p. Kiková, Ing. Boček, Ing.Kohut, Omluven: Ing. Dagmar Veselá místostarostka obce Ing. Soňa Blahutová

Více

P r a v i d l a. Odstranění škod po jarní povodni v roce 2006 na hrázích a objektech rybníků.

P r a v i d l a. Odstranění škod po jarní povodni v roce 2006 na hrázích a objektech rybníků. P r a v i d l a České republiky - Ministerstva zemědělství č. j. 21179/2006 16000 pro poskytování a čerpání přímých dotací vodnímu hospodářství na úhradu odstranění škod po jarní povodni 2006 na hrázích

Více

Usnesení ze schůze Rady města Jaroměřice nad č. 30/2011 ze dne 19. 10. 2011 Číslo materiálu Předmět Rada města Jaroměřice nad RM-30-2011 RM-30-2011-1a) RM-30-2011-1b) RM-30-2011-1c) Hlasování o ověřovateli

Více