POSLÁNÍ PLAVECKÉHO KLUBU ŽABIČKA platné od

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "POSLÁNÍ PLAVECKÉHO KLUBU ŽABIČKA platné od 1. 7. 2015"

Transkript

1 POSLÁNÍ PLAVECKÉHO KLUBU ŽABIČKA platné od Informace pro účastníky kurzů plavání kojenců a batolat s rodiči a kurzů předškoláků bez rodičů Milí rodiče, vítáme vás v našem plaveckém klubu. Rádi bychom vás tímto dopisem blíže seznámili s provozem a ostatními službami, které náš plavecký klub ve spolupráci s wellness centrem Infinit nabízí. Součástí poslání jsou: obecné informace hygienické zásady kurzu náhradový systém, storno podmínky kurzu poskytované služby Posláním klubu je předat vašim dětem i vám profesní zkušenosti v oboru plavání dětí na co nejvyšší úrovni od kojenců až po školáky. Naši INSTRUKTOŘI jsou akreditovaní MŠMT, ve svém oboru se stále aktivně vzdělávají a procházejí pravidelnými tréninky a školeními. Přístup k dětem je založen na profesních dovednostech spojených s přátelským přístupem, s ohledem na věk dítěte a jeho dovednosti s důrazem na otevřenou komunikaci s rodičem. PROSTŘEDÍ, ve kterém se budete nacházet, je přizpůsobeno na provoz dětského plavání, v pánských i dámských šatnách jsou dětské ohrádky, přebalovací pulty, podložky. Pomůcky použité v kurzu jsou pravidelně dezinfikovány a jsou k zapůjčení, v omezeném množství, i mimo kurzy plavání u plavčíka. V celém centru se neustále pohybuje personál, který průběžně pečuje o čistotu a dbá na bezproblémový provoz. VODA v našich bazénech je udržována v co nejvyšší kvalitě s ohledem na stálou přítomnost dětí a prochází neustálou kontrolou. KOJENECKÝ BAZÉN určený pro kurzy dětí od 6ti měsíců má svou vlastní speciální technologii úpravy vody. NAŠÍM CÍLEM JE, aby centrum fungovalo v co nejvyšší kvalitě a čistotě. S ohledem na vysokou ekonomickou náročnost udržení této kvality bychom rádi předali toto poslání i vám a požádali vás o dodržování hygienických zásad, které jsou přílohou tohoto dopisu. V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit. Rádi vám poradíme na tel.: , nebo u: info@plavani-zabicka.cz

2 KURZY KOJENCŮ A BATOLAT S RODIČI Kurzy trvají 25 minut. Přicházejte na lekce včas, buďte přibližně 5 minut před začátkem lekce na bazéně, nevstupujte do kojeneckého bazénu bez pokynů instruktora. Věci s sebou: Pro dítě: jednorázovou plenku do vody (2x) či plavečky s nepropustnou membránou, osušku, hračku, hygienické potřeby, svačinu (po kurzu), gumové botky pro chodící plaváčky Pro rodiče: plavky (do kojeneckého bazénu není možný vstup v bermudových pánských plavkách), osušku, gumové pantofle, hygienické potřeby, zálohu 100,- na čipové hodinky KURZY PŘEDŠKOLÁKŮ BEZ RODIČŮ Kurzy trvají 45 minut, z toho 5 minut je určeno pro administraci. Přicházejte na lekce včas, předejte dítě přibližně 3 minuty před začátkem lekce na bazéně instruktorovi. Vyčkejte jeho příchodu, dítě mu předejte, a to v prostoru před turnikety. Do prostor bazénu je zákaz vstupu v civilním oblečení. Během pobytu v šatnách a ostatních prostorech nese za dítě plnou odpovědnost jeho doprovod. Po skončení lekce Vám bude dítě opět u turniketů předáno a instruktor za něj již dále nenese odpovědnost. Vracejte se proto pro své děti včas! Věci s sebou: Přiléhavé plavky, osušku/župan, gumové boty, holčičky sponky a gumičky do vlasů, notýsek na odměny, kdo je zvyklý plaveckou čepici a brýle. OMLUVY A NÁHRADY LEKCÍ Omlouvání z lekcí je zajištěno přes on-line systém Auksys, který je přístupný na webových stránkách plaveckého klubu Žabička: v sekci Omluvy a náhrady lekcí. Tento systém může rodič kdykoli využít k omlouvání a nahrazování svých lekcí. Lze si nahradit každou lekci, kterou si včas omluví, tzn. omluvu provede nejpozději do 8:00 hodin ráno daného dne, kdy má lekce proběhnout. Náhradní lekce je možné čerpat do 4. lekce navazujícího kurzu. Výjimkou jsou poslední kurzy před letními prázdninami (duben červen). Náhradní lekce z tohoto kurzu je možné čerpat do poslední lekce dubnového kurzu. Pokud na konci kurzu zbývají dítěti nevychozené, řádně omluvené lekce, je možné si týden po ukončení kurzu vyzvednout na recepci tzv. plavenku. Vydávají se maximálně 2 plavenky/plaváčka. PLAVENKA = volný vstup na bazén pro 1 dospělého +1 dítě na 60 minut Plavenky je možné vyzvednout nejpozději do 15. září. Platnost plavenky je 2 měsíce od jejího vyzvednutí. Provozovatel zajistí náhradní lekce do konce výše uvedených termínů. Nebude-li to možné, poskytne provozovatel volné vstupy do bazénu pro rodiče a dítě. Provozovatel si vyhrazuje právo na změny systému poskytovaných služeb v průběhu kurzu. Avšak po předchozím upozornění na tyto změny.

3 NÁVOD NA UŽÍVÁNÍ SYSTÉMU OMLUV A NÁHRAD AUKSYS 1. Na stránkách plavecké školy - naleznete ikonku OMLUVY A NÁHRADY LEKCÍ 2. Po kliknutí budete přesměrováni na zde zadáte své přihlašovací jméno a heslo, kliknete na PŘIHLÁSIT. 3. Po přihlášení se vám zobrazí nabídka náhradového systému kalendář kurzů, lekce, hlídané lekce, kurzy Kalendář kurzů zde vám systém vygeneruje možnost náhradních lekcí do kurzu stejně starých dětí se stejnými plaveckými dovednostmi. Lekce chronologicky řazený seznam vašich lekcí. Budoucí lekce si zde můžete omluvit nejpozději do 8:00 hodin ráno daného dne, kdy má lekce proběhnout. Hlídané lekce seznam lekcí, kam jste se nahlásili na hlídání lekce, která je obsazená. V případě, že se ve vámi požadované lekci místo uvolní, systém vás do ní zapíše a pošle vám sms zprávu, že se v lekci uvolnilo místo a můžete se jí účastnit. Kurzy seznam všech vašich kurzů, aktuálních i těch, do kterých jste byli v minulosti přihlášeni. Nastavení uživatelů zde lze měnit heslo a provádět další nastavení vašeho účtu.

4 STORNO PODMÍNKY Záloha kurzovného je při jeho stornování ze strany klienta nevratná. Při platbě celého kurzovného je částka dělena na pomyslnou zálohu a doplatek. Nenastoupí-li dítě do kurzu nejpozději do 3. lekce, bude dítě z kurzu vyřazeno bez vrácení uhrazené zálohy a jeho místo bude zaplněno náhradníkem; klientovi v tomto případě nevzniká žádný nárok na zajištění náhradních hodin. Záloha kurzovného Kurz s rodiči: Kč Kurz bez rodičů: Kč Pouze v případě, že dítě zmešká nejméně 5 po sobě jdoucích lekcí kurzu, v 5ti jednotlivých týdnech, z důvodu dlouhodobé nemoci, jež bude doložena lékařským potvrzením s uvedenou dobou nemoci a rekonvalescence dítěte, a tyto hodiny bude mít v systému řádně omluvené, je provozovatel povinen vrátit rodiči kurzovné za tyto zmeškané lekce kurzu, po odečtení nevratné zálohy. Nebo po domluvě s rodičem vystavit Klubovou Infinit kartu s kreditem ve výši zmeškaných hodin, po odečtení nevratné zálohy. Tyto lekce je možno přesunout i na bezprostředně navazující kurz, pokud si je plaváček jistý, že bude pokračovat. Pokud vám lekce do následujícího kurzu převedeme, je povinné doplatit zbytek lekcí kurzu. V případě, že při převodu lekcí na následující kurz, nebude plaváček moci nastoupit do kurzu, je možné částku za nevyčerpané lekce převést na Klubovou Infinit kartu, po odečtení nevratné zálohy, nikoliv na účet. Klubovou Infinit kartu lze využít na služby, které nabízí společnost Infinit s.r.o. ve svých pobočkách. Výše uvedené lze uplatnit po doložení lékařské zprávy nejpozději do 2 týdnů po ukončení kurzu, ke kterému se nemoc vztahuje. Upozorňujeme, že na pozdější žádosti nebude brán zřetel. Zrušení kurzu 7 dní před jeho zahájením opravňuje rodiče k vrácení celého kurzovného. Úhrada kurzu V hotovosti necháte si slečnami z recepce zavolat Žabičku Převodem na účet /0300, VS: 8888, do poznámky uveďte jméno dítěte, den a čas kurzu HYGIENICKÉ ZÁSADY V KURZU, NAŠE VODA Technologie čištění vody: Kojenecký bazén má samostatnou technologii čištění vody, která plně splňuje přísné hygienické předpisy. Bazén je napuštěn pitnou vodou z řádu. Voda je navíc ošetřována unikátní, velmi výkonnou UV lampou a ozónem, které společně s pískovou filtrací zajišťují v bazénu průzračnou vodu zbavenou všech nečistot. Pískové filtry jsou každý den důkladně proprány a bazén je denně po skončení provozu čištěn a dopuštěn čerstvou vodou. Pečlivý dohled našich techniků a použití automatického dávkovače Dulcomarin II zajišťují, aby byla po dobu plavání miminek, koncentrace chlóru ve vodě na nejnižší možné hranici, kterou povoluje hygienická vyhláška. Po celý den je voda zcela čistá a vyhovuje nejnáročnějším požadavkům pro plavání dětí s rodiči. Čistota vody odpovídá normě 135/2007 a každý týden je testována v laboratořích Peal a pravidelně kontrolována hygienickou stanicí.

5 Tento způsob čištění vody s minimálním obsahem chlóru však klade i vysoké požadavky na dodržování základní hygieny klientů. Budeme rádi, když i vy přispějete k udržení čisté vody v našich bazénech. Stačí opravdu málo. Tím, že se před vstupem do bazénu osprchujete bez plavek, použijete mýdlo a odlíčíte se (vatové tampónky a odličovací mléko jsou umístěné v šatně a sprše), zabráníte, aby automatika našeho bazénu dávkovala do vody chlór, jenž pak musí zbytečně čistit v bazénu to, co mohlo být opláchnuto ve sprše. Na lekce je přísný zákaz vstupu v šortkách a plavkách s kapsami. Dodržováním správných postupů vybudujete vašemu dítěti správné hygienické návyky na celý život! Voda v uších a aklimatizace: Voda v uších dětem nevadí. Problém nastává, pokud voda v uších zůstane a zastydne v nich. V prostorách sprch a sušáků na vlasy jsou k dispozici vatové tampony, kterými je vhodné vytřít vodu ze zevních zvukovodů ("šťourátka" do uší malých dětí nepatří). Voda z vnitřních zvukovodů samovolně vyteče či vyschne. Nebudete-li tedy po kurzu spěchat a zůstanete v prostorách budovy alespoň půl hodiny po skončení lekce, záněty středouší ani jiná nachlazení vašemu miminku v přímé souvislosti s plaváním nehrozí. Pro ty, kteří chodí: Prostory vodního spa a sprch jsou kluzké a děti je občas těžké uhlídat. Můžete jim pořídit gumové pantofle s protiskluzovou podrážkou, nejlépe s páskem přes zadní část nohy, aby v nich byla nožka dostatečně pevná. Parní solná lázeň s eukalyptovými esencemi: Je vhodné zařadit pobyt v páře až na konec vašeho pobytu ve vodním světě a nepřesahovat 5 minut. Postupem času můžete začít opakovat cykly a třeba je i prodloužit. Vždy čas strávený v páře přizpůsobte reakci děťátka, zda je spokojené, či se necítí dobře a pláče. Z páry je nutné jít vždy "přes sprchu", zvláště chystáte-li se jít ještě do bazénu! Nezapomínejte po každém saunovém procesu osprchovat tělíčko vašeho dítěte vlažnou vodou. I v případě, že už do bazénu nejdete, je vhodné organismus mírně zchladit přiměřeně vlažnou vodou. Pokud páru využíváte, doporučujeme vám po lekci, v chladnějším počasí, delší než půlhodinovou aklimatizaci, zvláště u kojenců a mladších batolátek. Přebalování dětí je povoleno pouze na přebalovacích pultech v prostorech dámských, pánských šaten a bazénového WC, na toaletě s přebalovacím pultem u restaurace. Kojení je ve vodním a saunovém světě povoleno vyjma parní kabiny, whirlpoolu, relaxačního bazénu, plaveckého bazénu (ve vodě). POSKYTOVANÉ SLUŽBY KE KURZŮM - Možnost pořízení zdarma Klubové Infinit karty. Následně můžete využít slevových výhod na služby wellness centra Infinit. - K 30 minutám kurzu s rodiči dalších 25 minut zdarma k využití Vodního světa - parní lázně s mořskou solí provoněnou eukalyptem, whirlpoolu, velkého bazénu se zážitkovou částí. Po uplynutí 55 minut se účtuje každá započatá minuta 1,50 Kč.

6 - Neomezený čas strávený v šatnách. - Zvýhodněné vstupné do bazénu a saunového světa pro rodiče nebo doprovod během probíhající výuky. Bazén 60min/90Kč, Saunový svět 60min/125Kč. - Zapůjčení veškerých potřebných pomůcek v kurzu. - Přebalovací pulty, podložky, ohrádky a koše na pleny v šatnách. Možnost očištění přebalovacího pultu před použitím. - Dětský sprchový gel v dámské šatně. - Odličovací mléko a vatové tamponky v dámské šatně. - Sleva při pokračování v kurzu, sourozenecké slevy. - Možnost zakoupení jednorázové koupací plenky a speciálních neoprenových plavek. - Možnost zakoupení nápojů a lehkých svačinek na recepci. - Možnost ohřátí příkrmu v mikrovlnné troubě u hracího koutku. - Před a po plavání možnost posezení u stolečků v prostorách podél bazénu, u kterých jsou umístěny jídelní židličky pro děti. - Restaurace Sezio, kde vám kuchaři připraví pokrmy z čerstvých surovin. Ve všední den v čase od 9:00 do 11:00 hodin můžete ochutnat anglickou, francouzskou, belgickou, italskou i českou snídani. V době od 11:00 15:00 hod můžete využít nabídky z poledního menu. - Free WiFi - Ostatní aktivity v Žabičce: letní příměstské tábory, letní intenzivní kurzy, pobytové akce, podvodní natáčení Doprovod na lekci: Osoba, která vás na kurz doprovází, může být pouze "na suchu". Z kapacitních důvodů není možné, aby se lekce účastnila ve vodě, ani nemá přístup do páry. Doprovod může přijít zdarma, potřebuje s sebou 100 Kč nebo Infinit kartu jako vratnou zálohu na čipové hodinky a čisté věci na převlečení k bazénu (např. šortky a tričko, gumové pantofle, v prostorech je až 30 C). Je vhodné, když si doprovod ve sprchách omyje nohy, zvláště pokud nemá pantofle. Nemá-li doprovod věci na převlečení, nebude do prostoru vodního spa vpuštěn. Kočárky: ponechávejte na místě pro ně vyhrazené. Tzn. v prosklené části u vchodu, kde jsou kovová madla, ke kterým lze na recepci zapůjčit zámek. Hrací koutek: je nehlídaný a jeho provoz upravuje Provozně bezpečností řád dětského koutku umístěný v jeho prostorách. Vstup do dětského koutku je povolen dětem starším 3 let. Mladším v doprovodu dospělé osoby. Trezory: své cennosti si ukládejte do trezorů naproti recepci. Zámek vám vydá obsluha bazénové recepce. Děkujeme vám za přečtení a dodržování uvedených informací a přejeme příjemně strávený čas v našem centru. Váš plavecký klub Žabička a Relaxační centrum Infinit.

POSLÁNÍ PLAVECKÉHO KLUBU ŽABIČKA platné od 1. 1. 2015

POSLÁNÍ PLAVECKÉHO KLUBU ŽABIČKA platné od 1. 1. 2015 POSLÁNÍ PLAVECKÉHO KLUBU ŽABIČKA platné od 1. 1. 2015 Informace pro účastníky kurzů plavání kojenců a batolat s rodiči a kurzů předškoláků bez rodičů Milí rodiče, vítáme vás v našem plaveckém klubu. Rádi

Více

POSLÁNÍ PLAVECKÉHO KLUBU ŽABIČKA

POSLÁNÍ PLAVECKÉHO KLUBU ŽABIČKA POSLÁNÍ PLAVECKÉHO KLUBU ŽABIČKA Informace pro účastníky kurzů Baby plavání Klubu Žabička platné od 1. 1. 2013 Milí rodiče, vítáme vás v našem plaveckém klubu. Rádi bychom vás tímto dopisem blíže seznámili

Více

Rodinný klub Cleo Jana Boučková Tyršova 51 NUČICE, 252 16 tel.: 777 58 28 76 www.klubcleo.cz, klub-cleo@seznam.cz PROVOZNÍ ŘÁD

Rodinný klub Cleo Jana Boučková Tyršova 51 NUČICE, 252 16 tel.: 777 58 28 76 www.klubcleo.cz, klub-cleo@seznam.cz PROVOZNÍ ŘÁD Rodinný klub Cleo Jana Boučková Tyršova 51 NUČICE, 252 16 tel.: 777 58 28 76 www.klubcleo.cz, klub-cleo@seznam.cz PROVOZNÍ ŘÁD ( p l a t n o s t o d r o k u 2 0 1 4) Vážení klienti, Následující provozní

Více

PROVOZNÍ ŘÁD "PLAVÁNÍ" KOJENCŮ A BATOLAT NA KRYTÉM PLAVECKÉM BAZÉNU V ČESKÉ TŘEBOVÉ

PROVOZNÍ ŘÁD PLAVÁNÍ KOJENCŮ A BATOLAT NA KRYTÉM PLAVECKÉM BAZÉNU V ČESKÉ TŘEBOVÉ PROVOZNÍ ŘÁD "PLAVÁNÍ" KOJENCŮ A BATOLAT NA KRYTÉM PLAVECKÉM BAZÉNU V ČESKÉ TŘEBOVÉ Pro pobyt v krytém plaveckém bazénu v České Třebové obecně platí schválený provozní řád bazénu. Tento provozní řád jej

Více

OBSAH KURZŮ PROSTŘEDÍ

OBSAH KURZŮ PROSTŘEDÍ PŘÍLOHA K PROVOZNÍMU ŘÁDU PLAVECKÉHO BAZÉNU Provozní řád "PLAVÁNÍ KOJENCŮ, BATOLAT A DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU v Domě zdraví v Novém Městě nad Metují Pro pobyt v Domě zdraví v Novém Městě nad Metují obecně

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ZÁVAZNÉ POKYNY PRO ÚČASTNÍKY KURZŮ POŘÁDANÝCH v Rodinném centru Čtyřlístek v PRAZE - PETROVICÍCH

PROVOZNÍ ŘÁD ZÁVAZNÉ POKYNY PRO ÚČASTNÍKY KURZŮ POŘÁDANÝCH v Rodinném centru Čtyřlístek v PRAZE - PETROVICÍCH PROVOZNÍ ŘÁD ZÁVAZNÉ POKYNY PRO ÚČASTNÍKY KURZŮ POŘÁDANÝCH v Rodinném centru Čtyřlístek v PRAZE - PETROVICÍCH Kurzy probíhají v prostorách bazénu Institutu Eda Robertse, ul. Milánská 471, Praha 10. vchod

Více

DOMOV SV. KARLA BOROMEJSKÉHO Poskytovatel sociálních služeb - odlehčovací pobytové služby K Šancím 50/6, 163 00 Praha 17 Řepy VNITŘNÍ ŘÁD DOMOVA

DOMOV SV. KARLA BOROMEJSKÉHO Poskytovatel sociálních služeb - odlehčovací pobytové služby K Šancím 50/6, 163 00 Praha 17 Řepy VNITŘNÍ ŘÁD DOMOVA DOMOV SV. KARLA BOROMEJSKÉHO Poskytovatel sociálních služeb - odlehčovací pobytové služby K Šancím 50/6, 163 00 Praha 17 Řepy VNITŘNÍ ŘÁD DOMOVA Vážená paní, vážený pane, vítáme Vás v našem Domově a přejeme

Více

Gabriela Rimová - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 12.1.2016, 20:42

Gabriela Rimová - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 12.1.2016, 20:42 Vítáme vás v internetovém obchůdku U Agnes31 zodpovědná osoba : Gabriela Rimová V Uličkách 130 273 05 Smečno IČ: 67762611 Email : Obchudekagnes31@centrum.cz telefon : 732 356 339 provozní doba e-shopu:

Více

FITNESS FOR JOY. Provozní řád fitness centra Fitness For Joy Modřany ( Provozní řád )

FITNESS FOR JOY. Provozní řád fitness centra Fitness For Joy Modřany ( Provozní řád ) FITNESS FOR JOY Provozní řád fitness centra Fitness For Joy Modřany ( Provozní řád ) Tento Provozní řád je závazný pro Členy Fitness centra Fitness For Joy s.r.o. (dále jen Centrum ) se sídlem: Praha 1,

Více

Všeobecné podmínky pro nákup lístku

Všeobecné podmínky pro nákup lístku Preambule Poskytovatel je společnost, která má zájem prodávat Uživateli lístky na základě požadavku Uživatele a poskytovat mu s tím související služby, které mají k zajištění tohoto nákupu Uživateli pomoci.

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ORGANIZOVANÉHO PLAVÁNÍ KOJENCŮ, BATOLAT A DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU V BAZÉNĚ WELLNESS STUDIA FLOŠNA HRADEC KRÁLOVÉ

PROVOZNÍ ŘÁD ORGANIZOVANÉHO PLAVÁNÍ KOJENCŮ, BATOLAT A DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU V BAZÉNĚ WELLNESS STUDIA FLOŠNA HRADEC KRÁLOVÉ PROVOZNÍ ŘÁD ORGANIZOVANÉHO PLAVÁNÍ KOJENCŮ, BATOLAT A DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU V BAZÉNĚ WELLNESS STUDIA FLOŠNA HRADEC KRÁLOVÉ Organizátor: Plavecký klub DELFÍN Mgr. Natálie Marešová, tel.: 604 758 964,

Více

INFORMACE PRO UŽIVATELE VNITŘNÍ PRAVIDLA

INFORMACE PRO UŽIVATELE VNITŘNÍ PRAVIDLA INFORMACE PRO UŽIVATELE VNITŘNÍ PRAVIDLA Kontakt Poskytovatel sociální služby Osobní asistence Dačice Masarykova 295/I, 380 01 Dačice Telefon: 736 523 633 e-mail: domovinka.dacice@charita.cz pavlina.bacovska@charita.cz

Více

Vnitřní řád zařízení školního stravování

Vnitřní řád zařízení školního stravování MATEŘSKÁ ŠKOLA Motýlek Pardubice, Josefa Ressla 1992 Vnitřní řád zařízení školního stravování Část I. Všeobecná ustanovení Vnitřní řád zařízení školního stravování (dále jen školní jídelna), které je součástí

Více

Obchodní a storno podmínky. Ubytovatel: Hotel Safari, Safari Kemp. Kontroluje: vedoucí NS, domovníci, vedoucí hotelu

Obchodní a storno podmínky. Ubytovatel: Hotel Safari, Safari Kemp. Kontroluje: vedoucí NS, domovníci, vedoucí hotelu Příloha ke směrnici: S 12/2006 Vypracoval: ZOO Dvůr Králové a.s. Zodpovídá: všichni ubytovaní Věc: Ubytovatele Ubytovatel: Hotel Safari, Safari Kemp Kontroluje: vedoucí NS, domovníci, vedoucí hotelu Ruší

Více

Provozní řád. Svět plavání, s.r.o. Budějovická 159/922 252 42 Jesenice IČ: 04891376

Provozní řád. Svět plavání, s.r.o. Budějovická 159/922 252 42 Jesenice IČ: 04891376 Provozní řád Provozovatel a adresa provozu: Svět plavání, s.r.o. Budějovická 159/922 252 42 Jesenice IČ: 04891376 Schváleno Rozhodnutím Krajské hygienické stanice Středočeského kraje se sídlem v Praze

Více

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD PLAVECKÁ ŠKOLA PLAVÁNÍ DĚTÍ 3-6 LET POLOINDIVIDUÁLNÍ KURZ

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD PLAVECKÁ ŠKOLA PLAVÁNÍ DĚTÍ 3-6 LET POLOINDIVIDUÁLNÍ KURZ NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD PLAVECKÁ ŠKOLA PLAVÁNÍ DĚTÍ 3-6 LET POLOINDIVIDUÁLNÍ KURZ AQUACENTRUM PARDUBICE Jsme velmi rádi, že jste si vybrali Aquacentrum Pardubice pro své volnočasové aktivity a věříme, že u nás Vaše

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY SENOMATY

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY SENOMATY ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY SENOMATY Nádražní ul. 242, 270 31 Senomaty, tel: 734573568 1. Úvodní ustanovení Školní řád upravuje podrobnosti výkonu práv a povinností zákonných zástupců dětí v Mateřské škole

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Základní škola a Mateřská škola Řepiště, příspěvková organizace Mírová 56, 739 31 Řepiště IČ 75029278, zastoupená Mgr. Martinou Bastovou ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Zpracováno v souladu s 30 zákona č. 561/2004

Více

a/ Cenou zájezdu se rozumí cena, kterou CK Hello Tour potvrdí na Smlouvě o zájezdu.

a/ Cenou zájezdu se rozumí cena, kterou CK Hello Tour potvrdí na Smlouvě o zájezdu. VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY ÚČASTI NA ZÁJEZDECH 1. VZNIK SMLUVNÍHO VZTAHU a/ Smluvní vztah mezi cestovní kanceláří Hello Tour, provozovatel FliCom Travel s.r.o., Praha 4 - Nusle, Křesomyslova 364/19, 114

Více

PROVOZNÍ ŘÁD DĚTSKÉ SKUPINBY JAVOROVÁ

PROVOZNÍ ŘÁD DĚTSKÉ SKUPINBY JAVOROVÁ PROVOZNÍ ŘÁD DĚTSKÉ SKUPINBY JAVOROVÁ pro děti od 1 roku do zahájení povinné školní docházky Obsah: 1. Úvodní ustanovení 2. Údaje o Dětské skupině Javorová 3. Priority a cíle výchovně vzdělávacího procesu

Více

Obchodní podmínky. Kontaktní údaje prodávajícího. Všeobecná ustanovení. Kupní smlouva

Obchodní podmínky. Kontaktní údaje prodávajícího. Všeobecná ustanovení. Kupní smlouva Obchodní podmínky Kontaktní údaje prodávajícího Název: Jana Dušková Sídlo/bydliště: Sv. Čecha 1567, 666 01 Tišnov IČ: 75666600 DIČ: CZ7158103799 Telefon: 723 326 664 Email: jana.patchwork@gmail.com Všeobecná

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD. 27. mateřské školy Plzeň, Dvořákova 4, příspěvkové organizace. Č.j.: 27ms/ 206 /2015

ŠKOLNÍ ŘÁD. 27. mateřské školy Plzeň, Dvořákova 4, příspěvkové organizace. Č.j.: 27ms/ 206 /2015 ŠKOLNÍ ŘÁD 27. mateřské školy Plzeň, Dvořákova 4, příspěvkové organizace Č.j.: 27ms/ 206 /2015 1 Údaje o zařízení: Název školy: 27. mateřská škola Plzeň, Dvořákova 4, příspěvková organizace Adresa: Dvořákova

Více

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD. 1.Vstup do krytého plaveckého bazénu (dál jen KPB) a) doba provozu KPB je vyznačena u vchodu

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD. 1.Vstup do krytého plaveckého bazénu (dál jen KPB) a) doba provozu KPB je vyznačena u vchodu NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD Slouží k ochraně zdraví a bezpečnosti návštěvníků krytého plaveckého bazénu a vytvoření příjemného prostředí, sloužícího k oddechu, rekreaci a sportu. Každý návštěvník se zakoupením vstupenky

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY pro poskytování ubytovacích služeb a služeb s tím spojených

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY pro poskytování ubytovacích služeb a služeb s tím spojených VŠEOBECNÉ PODMÍNKY pro poskytování ubytovacích služeb a služeb s tím spojených Tyto všeobecné podmínky (dále jen VOP) FAIRHOTEL, který se nachází na adrese Rybářská 202/19 (dále jen hotel), upravují vzájemný

Více

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD PLAVÁNÍ DĚTÍ 3-6 LET POLOINDIVIDUÁLNÍ KURZ

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD PLAVÁNÍ DĚTÍ 3-6 LET POLOINDIVIDUÁLNÍ KURZ NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD PLAVÁNÍ DĚTÍ 3-6 LET POLOINDIVIDUÁLNÍ KURZ AQUACENTRUM PARDUBICE Jsme velmi rádi, že jste si vybrali Aquacentrum Pardubice pro své volnočasové aktivity a věříme, že u nás Vaše děti budou

Více

PROVOZNÍ ŘÁD COWORKINGOVÉHO A MATEŘSKÉHO CENTRA

PROVOZNÍ ŘÁD COWORKINGOVÉHO A MATEŘSKÉHO CENTRA PROVOZNÍ ŘÁD COWORKINGOVÉHO A MATEŘSKÉHO CENTRA V platnosti a účinnosti od 2. 4. 2015 1 PŘEDMĚT ÚPRAVY 1.1 Tento Provozní řád upravuje a vymezuje práva a povinnosti Provozovatele Coworkingového a mateřského

Více

Obchodní podmínky internetového obchodu prodej motorových vozidel www.autopalace-sporilov.cz

Obchodní podmínky internetového obchodu prodej motorových vozidel www.autopalace-sporilov.cz Obchodní podmínky internetového obchodu prodej motorových vozidel www.autopalace-sporilov.cz 1. Úvodní ustanovení Tyto obchodní podmínky internetového obchodu www.autopalace-sporilov.cz (dále jen Podmínky)

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné smluvní podmínky Lázní Teplice nad Bečvou a.s. upravují vzájemný smluvní vztah mezi společností Lázně Teplice nad Bečvou a.s. se sídlem Teplice nad Bečvou č. p. 63,

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY. Čl. 1 Úvodní ustanovení

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY. Čl. 1 Úvodní ustanovení VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY Tyto všeobecné smluvní podmínky (dále jen VSP ) tvoří neoddělitelnou součást smlouvy o členství ve Fitness klubu LITTLE BIT FIT, Londýnské nám. 2, 639 00 Brno, uzavřené mezi

Více

Divoký západ na Morganě - letní tábor 2012

Divoký západ na Morganě - letní tábor 2012 Divoký západ na Morganě - letní tábor 2012 Tábor se koná v termínu od 14. 7. do 28. 7. 2012 na táborové základně Morgana. Tábořiště se nachází na rozhraní lesa a louky v romantické krajině nedaleko města

Více

Školní řád MŠ. Vydala: Mgr. Pavlína Komeštíková, ředitelka školy. Projednáno na pedagogické radě: 21.4.2015

Školní řád MŠ. Vydala: Mgr. Pavlína Komeštíková, ředitelka školy. Projednáno na pedagogické radě: 21.4.2015 Školní řád MŠ Základní škola a Mateřská škola Kojetice Moravcova 26, 250 72 Kojetice Telefon: 315 684 078 Web: www.skolakojetice.cz E-mail: ms@skolakojetice.cz IČO: 750 31 655 Banka: KB Neratovice, č.

Více

PODMÍNKY PRO POUŽÍVÁNÍ KARET VISA PRO BEZKONTAKTNÍ MOBILNÍ

PODMÍNKY PRO POUŽÍVÁNÍ KARET VISA PRO BEZKONTAKTNÍ MOBILNÍ PODMÍNKY PRO POUŽÍVÁNÍ KARET VISA PRO BEZKONTAKTNÍ MOBILNÍ PLATBY Článek 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto podmínky Banky pro používání karet VISA pro bezkontaktní mobilní platby (dále jen Podmínky ) představují

Více

Mateřská škola Nové Lublice, příspěvková organizace ŠKOLNÍ ŘÁD. Závaznost: Školní řád je závazný pro všechny zaměstnance MŠ a rodiče

Mateřská škola Nové Lublice, příspěvková organizace ŠKOLNÍ ŘÁD. Závaznost: Školní řád je závazný pro všechny zaměstnance MŠ a rodiče Mateřská škola Nové Lublice, příspěvková organizace ŠKOLNÍ ŘÁD Závaznost: Školní řád je závazný pro všechny zaměstnance MŠ a rodiče Vydal: Bc. Kamila Ščigelová Účinnost: 01. 09. 2013 A, Školní řád Mateřská

Více

DOPRAVA: pouze vlastní

DOPRAVA: pouze vlastní LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR 2016 INFORMACE O POBYTU PŘIHLÁŠENÍ K POBYTU - INFORMACE TERMÍN POBYTU - CENA POUKAZU DŮLEŽITÉ DOKUMENTY - NÁSTUP POBYTU ZPŮSOB ÚHRADY STORNOPODMÍNKY ADRESA POBYTU KONTAKT DOPRAVA POUZE

Více

Vnitřní směrnice č. 1/2012

Vnitřní směrnice č. 1/2012 Š K O L N Í Ř Á D Vnitřní směrnice č. 1/2012 Vypracovala: Mgr. Jaroslava Bímová Aktualizováno: 29.8.2012 S platností od: 3.9.2012 OBSAH Obsah... 2 1. Úvodní ustanovení... 3 1.1. Ustanovení o školním řádu...

Více

Závazná přihláška Letní tábor LOVCI POKLADŮ

Závazná přihláška Letní tábor LOVCI POKLADŮ Závazná přihláška Letní tábor LOVCI POKLADŮ Pořadatel: TOM 21202 TULÁCI, Litoměřická 502, Štětí 411 08 IČ 75143011 Datum tábora: 16. 7. 30. 7. 2016 Odevzdejte prosím nejpozději do 30. 5. 2016 Jméno a příjmení:

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti KAMÍR a Co spol. s r. o., IČ 15770265, se sídlem Ferd. Pakosty 1148, 39 501 Pacov,

Více

(MLÁDEŽ SOUSTŘEDĚNÍ A JINÉ AKCE)

(MLÁDEŽ SOUSTŘEDĚNÍ A JINÉ AKCE) VEŠKERÉ INFORMACE K SOUSTŘEDĚNÍ NALEZNETE NA www.pbpinces.net (MLÁDEŽ SOUSTŘEDĚNÍ A JINÉ AKCE) Vážení rodiče, v roce 2013 oddíl stolního tenisu TTC Příbram pořádá již 9. ročník tohoto letního soustředění.

Více

Při přijetí dítěte evidujeme potřebné údaje v Přihlášce a Evidenčním listě. Při opakované návštěvě se tyto údaje již nezapisují, ale se ověřují.

Při přijetí dítěte evidujeme potřebné údaje v Přihlášce a Evidenčním listě. Při opakované návštěvě se tyto údaje již nezapisují, ale se ověřují. Provozní řád 1. Hlídání dětí školička Skřítci na Štědříku Je zařízení určeno pro děti ve věku od 2 do 6 let bez doprovodu rodičů. Děti v průběhu pobytu mohou užívat veškeré vybavení našeho zařízení. Provozní

Více

PRAVIDLA POSKYTOVÁNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY

PRAVIDLA POSKYTOVÁNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY Sociální služby města Mimoň příspěvková organizace Pečovatelská služba Pražská 273/I, 471 24 Mimoň e-mail: dumduch.mimon@volny.cz, tel.: 487 864 669, 487 864 712, fax. 487 864 669 S m ě r n i c e PRAVIDLA

Více

1.1. Používání Předplatitelé nesmí bez předchozí dohody s One.com umísťovat na server velké objemy dat k volnému stahování nebo čtení.

1.1. Používání Předplatitelé nesmí bez předchozí dohody s One.com umísťovat na server velké objemy dat k volnému stahování nebo čtení. Smluvní podmínky One.com v.09 Následující podmínky platí u One.com od 1. září 2015. 1. Předplatné: Předplatné webového prostoru One.com umožňuje přístup k poštovním serverům One.com. Každé předplatné může

Více

Pečovatelská služba, příspěvková organizace Nad Výtopnou 1010, Horní Slavkov

Pečovatelská služba, příspěvková organizace Nad Výtopnou 1010, Horní Slavkov Pečovatelská služba, příspěvková organizace Nad Výtopnou 1010, Horní Slavkov Vnitřní pravidla pro poskytování pečovatelské služby na území města Horního Slavkova a Krásna Pečovatelská služba se poskytuje

Více

Kdy dostanu pokyny k odletu? Pokyny k odletu se zasílají cca 7 dnů před odjezdem / odletem.

Kdy dostanu pokyny k odletu? Pokyny k odletu se zasílají cca 7 dnů před odjezdem / odletem. Na jak dlouho je možné vytvořit nezávaznou rezervaci? Nezávaznou rezervaci Vám můžeme vytvořit na 3 pracovní dny, pokud je zahájení zájezdu za dobu delší než 35 dní. Do té doby je třeba zaslat Vámi podepsanou

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina!

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina! Úplná pravidla soutěže Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina! Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina! (dále

Více

Školní řád. Mateřská škola Přerov, Kouřílkova Kouřílkova 2, Přerov I Město 750 02 tel : 581 202 285, email: mskolaeko@seznam.cz

Školní řád. Mateřská škola Přerov, Kouřílkova Kouřílkova 2, Přerov I Město 750 02 tel : 581 202 285, email: mskolaeko@seznam.cz Mateřská škola Přerov, Kouřílkova Kouřílkova 2, Přerov I Město 750 02 tel : 581 202 285, email: mskolaeko@seznam.cz Školní řád č.j. 197/2015 Školní řád je vydán v souladu s 30, odst. 1 a 3 zákona č. 561/2004Sb.

Více

Přihlášky přijímáme do 17. června 2016 na adrese: Alžběta Greplová, Žďárská 332, Nové Město na Moravě.

Přihlášky přijímáme do 17. června 2016 na adrese: Alžběta Greplová, Žďárská 332, Nové Město na Moravě. LDT Maracaibo, z.s., IČO: 433 82 614 www.maracaibo.cz kontakty: Mgr. Ondřej Laštovička tabor.maracaibo@seznam.cz (hlavní vedoucí) Ing. Anna Kopečková 602 849 435 (finance, platby, faktury, ) Vážení rodiče,

Více

Obchodní podmínky pro nakupování v internetovém obchodě www.haficentrum.cz a www.4hafic.cz.

Obchodní podmínky pro nakupování v internetovém obchodě www.haficentrum.cz a www.4hafic.cz. Obchodní podmínky pro nakupování v internetovém obchodě www.haficentrum.cz a www.4hafic.cz. I. Všeobecná ustanovení 1.1. Provozovatelem internetového obchodu www.haficentrum.cz a www.4hafic.cz je Renata

Více

Obchodní podmínky. I. Objednávka pobytu, vznik smluvního vztahu, obsah smluvního vztahu

Obchodní podmínky. I. Objednávka pobytu, vznik smluvního vztahu, obsah smluvního vztahu Obchodní podmínky Obchodní podmínky pro detoxikační pobyty (dále jen "Podmínky") organizované společností TĚLO & DUŠE, s. r. o., se sídlem Nad Závěrkou 2434/7, Břevnov, 169 00 Praha 6, IČ: 27875067, zapsané

Více

Mateřská škola, Nový Bydžov, F. Palackého 1241 ŠKOLNÍ ŘÁD 2015/2016

Mateřská škola, Nový Bydžov, F. Palackého 1241 ŠKOLNÍ ŘÁD 2015/2016 Mateřská škola, Nový Bydžov, F. Palackého 1241 ŠKOLNÍ ŘÁD 2015/2016 V Novém Bydžově dne 1. 9. 2015 Mateřská škola, Nový Bydžov, F. Palackého 1241 ŠKOLNÍ ŘÁD Školní řád upravuje podrobnosti k výkonu práv

Více

Anna Przepiorová - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 28.11.2015, 12:51

Anna Przepiorová - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 28.11.2015, 12:51 Všeobecné obchodní podmínky Anna Przepiorová Sídlo: Mosty u Jablunkova 799, 73998 Mosty u Jablunkova Identifikační číslo: 88355365 Nejsme plátci DPH zapsané v živnostenském rejstříku vedeném u Městského

Více

Školní řád. Základní škola Velké Poříčí, okres Náchod Náměstí 320 549 32 Velké Poříčí

Školní řád. Základní škola Velké Poříčí, okres Náchod Náměstí 320 549 32 Velké Poříčí Základní škola Velké Poříčí, okres Náchod Náměstí 320 549 32 Velké Poříčí Na základě ustanovení 30 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský

Více

INFORMACE PRO PACIENTY. Vnitřní řád Nemocnice Šumperk a.s.

INFORMACE PRO PACIENTY. Vnitřní řád Nemocnice Šumperk a.s. INFORMACE PRO PACIENTY Vnitřní řád Nemocnice Šumperk a.s. Vítáme Vás v Nemocnici Šumperk, snahou veškerého personálu Nemocnice Šumperk je poskytnout Vám kvalitní, bezpečnou péči a s využitím nejmodernějších

Více

Radka Vyoral Krakovská - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 29.12.2015, 23:27

Radka Vyoral Krakovská - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 29.12.2015, 23:27 Obchodní podmínky - nákupní řád Před začátkem nákupu v tomto internetovém obchodě se prosím seznamte s těmito obchodními podmínkami. Potvrzením objednávky kupující souhlasí s níže uvedenými podmínkami

Více

PROVOZNÍ ŘÁD DĚTSKÉ SKUPINY (DS)

PROVOZNÍ ŘÁD DĚTSKÉ SKUPINY (DS) 1. Údaje o zařízení PROVOZNÍ ŘÁD DĚTSKÉ SKUPINY (DS) Adresa: Provozovatel: Telefon : Dětská skupina U motýlků Golčova 24/7, 148 00 Praha 4 ŽÍT SPOLU, o.p.s., Golčova 24/7, 148 00 Praha 4 776 157 212 mobilní

Více

Zuzana Kurachová - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 11.1.2014, 22:23

Zuzana Kurachová - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 11.1.2014, 22:23 Obchodní podmínky Níže uvedené obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě UKajiku.cz. Ještě než si u nás objednáte zboží, přečtěte si prosím tyto podmínky, objednáním zboží s nimi vyslovujete

Více

Sociální oddělení. AMICA CENTRUM s.r.o. Informace pro klienty a zájemce o sociální služby poskytované ve zdravotnických zařízeních lůžkové péče

Sociální oddělení. AMICA CENTRUM s.r.o. Informace pro klienty a zájemce o sociální služby poskytované ve zdravotnických zařízeních lůžkové péče Sociální oddělení Informace pro klienty a zájemce o sociální služby poskytované ve zdravotnických zařízeních lůžkové péče Sociální oddělení Sociální služby poskytované ve zdravotnických zařízeních lůžkové

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY PRO ROK 2014

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY PRO ROK 2014 VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY PRO ROK 2014 Tyto všeobecné smluvní podmínky jsou nedílnou součástí cestovní smlouvy (dále jen CS), která upravuje vztah mezi zákazníkem a cestovní kanceláří MAD MAT SPORT s.r.o

Více

pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.sklenenyshop.cz

pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.sklenenyshop.cz Obchodní podmínky pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.sklenenyshop.cz Verze (022015) Provozovatel eshopu Název společnosti: REDEFIN s.r.o. Ulice a číslo

Více

Školní řád mateřské školy Spisový znak: Účinnost od: 1. 9. 2015 Skartační znak: V 5

Školní řád mateřské školy Spisový znak: Účinnost od: 1. 9. 2015 Skartační znak: V 5 Škola: Mateřská škola, Rohoznice 145 Školní řád mateřské školy Spisový znak: Účinnost od: 1. 9. 2015 Vypracovala: Skartační znak: V 5 Alena Poláčková Na základě ustanovení 30 zákona č. 561/2004Sb., o předškolním,

Více

Mateřská škola Raková u Konice, příspěvková organizace Raková u Konice 85 798 57 Laškov

Mateřská škola Raková u Konice, příspěvková organizace Raková u Konice 85 798 57 Laškov ŠKOLNÍ ŘÁD Mateřská škola Raková u Konice, příspěvková organizace Raková u Konice 85 798 57 Laškov Č. j.: 10/2012 Platnost od: 1. 9. 2012 Účinnost od:20. 9. 2012 Aktualizace od: 1. 9. 2015 Obsah: I. Základní

Více

1. Dva podpisy na smlouvě a jeden podpis na prohlášení klienta. 2. Oboustrannou kopii občanského průkazu.

1. Dva podpisy na smlouvě a jeden podpis na prohlášení klienta. 2. Oboustrannou kopii občanského průkazu. Via SMS s.r.o. ICO: 24720275 DIC: CZ 24720275 Zapsána v obchodním rejstríku vedeného Mestským soudem v Praze oddíl C, vložka 168675. Palác Lucerna, Vodickova 704/36, 116 02 Praha 1 Telefon: 810 888 101

Více

Zuzana Čížková - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 13.5.2016, 23:12

Zuzana Čížková - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 13.5.2016, 23:12 OBCHODNÍ PODMÍNKY Níže uvedené obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.eninka.cz. Přečtěte si prosím tyto podmínky ještě před objednáním, objednáním zboží s nimi vyslovujete souhlas.

Více

podle 91 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) č. 00/0000

podle 91 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) č. 00/0000 NADĚJE, POBOČKA NEDAŠOV SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY podle 91 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) č. 00/0000 NADĚJE, se sídlem K Brance 11/19e,

Více

V n i t ř n í p r a v i d l a

V n i t ř n í p r a v i d l a Městský ústav sociálních služeb Klatovy, příspěvková organizace vydává V n i t ř n í p r a v i d l a D o m o v a p r o s e n i o r y v Klatovech, Podhůrecká 815/III platná od 1.7.2015 Článek 1 Vnitřní

Více

Lenka Rynešová - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 8.6.2015, 19:38

Lenka Rynešová - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 8.6.2015, 19:38 Obchodní podmínky obchodní společnosti Lenka Rynešová se sídlem Pasířská 735/40, Jablonec nad Nisou 46601 identifikační číslo: 74935569 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové

Více

1. Příjezd do zařízení

1. Příjezd do zařízení Příloha ke směrnici: S 12/2006 Vypracoval: ZOO Dvůr Králové a.s. Zodpovídá: všichni ubytovaní Věc: Ubytovatel: ZOO Dvůr Králové a.s. Safari Park Resort (Safari Lodge, Safari Kemp) Kontroluje: vedoucí NS,

Více

Příručka pacienta strana 1 NEMOCNICE VE FRÝDKU-MÍSTKU PŘÍRUČKA PACIENTA

Příručka pacienta strana 1 NEMOCNICE VE FRÝDKU-MÍSTKU PŘÍRUČKA PACIENTA Příručka pacienta strana 1 NEMOCNICE VE FRÝDKU-MÍSTKU PŘÍRUČKA PACIENTA Nemocnice Frýdek-Místek strana 2 Pobyt v nemocnici Co si vzít s sebou do nemocnice str. 3 Co si nebrat do nemocnice str. 4 Jak probíhá

Více

Mateřská škola Kladno, Lacinova 2408. Školní řád. Školní rok 2015/2016

Mateřská škola Kladno, Lacinova 2408. Školní řád. Školní rok 2015/2016 Sídlo: 272 01 Kladno, Lacinova 2408 IČ: 75033771 Tel: 312 681 320 E mail: mslacinova@tiscali.cz Mateřská škola Kladno, Lacinova 2408 Č.j. 138/2011/23MŠ Spisový znak: Skartační znak Aktualizace : listopad

Více

Přihláška Na letní tábor

Přihláška Na letní tábor Přihláška Na letní tábor TÁBOR pro děti (od 10 do 15 let) Tajemný Středověk Tábořiště ve Stříteži nad Bečvou, TEE-PEE stany Pořadatel tábora: Farní sbor Českobratrské církve evangelické Horní sbor ve Vsetíně,

Více

PROVOZNÍ ŘÁD DĚTSKÝ KOUTEK OBSAH: NÁZEV: Počet stran: 18 Vydal: Zpracoval:

PROVOZNÍ ŘÁD DĚTSKÝ KOUTEK OBSAH: NÁZEV: Počet stran: 18 Vydal: Zpracoval: NÁZEV: Platnost od: 1.6.2015 PROVOZNÍ ŘÁD DĚTSKÝ KOUTEK Archiv od: Počet stran: 18 Vydal: Zpracoval: Marie Lancouchová Ředitelka firemní školky Počet příloh: Marie Lancouchová Ředitelka firemní školky

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Pomaturitní studium Jazykovou školou Jipka se pro účely těchto obchodních podmínek a pro účely prodeje jazykových kurzů mj. prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové

Více

Obecná ustanovení ČLÁNEK 1 - Členství v ÚAMK a nárok na čerpáni asistenčních a dalších služeb: 1) Klubová karta ÚAMK Plus je členským dokumentem Ústředního automotoklubu České republiky (dále jen"úamk"),

Více

JT Na Bělici 2011 založeno 1990 Termín: 12 19. března 2011 ZÁKLADNÍ INFORMACE O TÁBOŘE Místo pobytu: Forma: Program: Cena: Doprava: Chata Na Bělici u obce Kaliště. Obec Kaliště leží 8 km severozápadně

Více

při nabídce a prodeji zájezdů pořádaných CK STRAVA, Balkanbus s.r.o

při nabídce a prodeji zájezdů pořádaných CK STRAVA, Balkanbus s.r.o Balkanbus s.r.o. Smlouva o obchodním zastoupení při nabídce a prodeji zájezdů pořádaných CK STRAVA, Balkanbus s.r.o Smluvní strany: CK STRAVA, Balkanbus s.r.o. (dále jen CK) Se sídlem: Havlíčkova 99, Blučina

Více

Provozní řád Víceúčelového zařízení obce Kuchařovice

Provozní řád Víceúčelového zařízení obce Kuchařovice Provozní řád Víceúčelového zařízení obce Kuchařovice Provozní řád byl schválen Zastupitelstvem obce Kuchařovice usnesením č. 8f/11 /2015 ze dne:16.12. 2015 Článek 1 Závazný předpis obce Kuchařovice a podmínky

Více

Smlouva o poskytování sociálních služeb (dále jen smlouva ) Služba domov se zvláštním režimem

Smlouva o poskytování sociálních služeb (dále jen smlouva ) Služba domov se zvláštním režimem Příloha č. 1 Domov pro seniory Kociánka, příspěvková organizace Kociánka 1/8, 612 00 Brno Smlouva o poskytování sociálních služeb (dále jen smlouva ) Služba domov se zvláštním režimem uzavřená mezi následujícími

Více

Itálie. Kypr. Asterias Beach**** Novinka! www.cdtravel.cz. KYPR / Ayia Napa

Itálie. Kypr. Asterias Beach**** Novinka! www.cdtravel.cz. KYPR / Ayia Napa Asterias Beach**** Novinka! Kontakt: Ing. Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz KYPR / Ayia Napa Kypr www.cdtravel.cz Itálie / / Poloha: vyhledávaný hotel má velmi příjemnou

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÁ ŠKOLA

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÁ ŠKOLA Školní řád - 1 - ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA V ZAHRÁDKÁCH, ROZTOKY ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÁ ŠKOLA Školní řád upravuje podrobnosti k výkonu práv a povinností zákonných zástupců dětí v mateřské škole a podrobnosti

Více

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz CENÍK Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA www.infinit-maximus.cz INFINIT_KARTA.indd 1 21.1.2014 17:51:32 INFINIT MAXIMUS VSTUP DO WELLNESS vstup zahrnuje vyhřívané vnitřní a venkovní bazény & saunový svět

Více

Školní řád mateřské školy Praskačka a Sedlice Účinnost od: 1. 9. 2015

Školní řád mateřské školy Praskačka a Sedlice Účinnost od: 1. 9. 2015 Škola: Základní škola a mateřská škola, Praskačka Školní řád mateřské školy Praskačka a Sedlice Účinnost od: 1. 9. 2015 Spisový znak: Změny: Skartační znak: I. Přijímací řízení Zápis dětí do mateřské školy

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY CHOLTICE

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY CHOLTICE Škola : Mateřská škola Choltice Školní řád Mateřské školy Choltice Č.j.: 253 / 2010 Účinnost od: 1.9.2010 Spisový znak: Počet příloh: Změny: IV. od 1.7.2013, II. od 1.1.2014, III. od 1.1.2014, XIX od 1.1.2016

Více

Základní škola a Mateřská škola Loukovec, Loukovec 90, 294 11 Loukov ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY

Základní škola a Mateřská škola Loukovec, Loukovec 90, 294 11 Loukov ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Základní škola a Mateřská škola Loukovec, Loukovec 90, 294 11 Loukov ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY 1. Základní cíle mateřské školy při zabezpečování předškolní výchovy a vzdělávání a školní vzdělávací program

Více

Lucia Kornhäuserová - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 19.6.2016, 16:56

Lucia Kornhäuserová - OBCHODNÍ PODMÍNKY platné k: 19.6.2016, 16:56 OBCHODNÍ PODMÍNKY Níže uvedené obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.kamex-brno.cz. Před odesláním objednávky si prosím přečtěte tyto podmínky, objednáním zboží s nimi vyslovujete

Více

Legislativní změny u umělých koupališť (2)

Legislativní změny u umělých koupališť (2) Legislativní změny u umělých koupališť (2) Hana Jeligová, Praha Konzultační den oddělení hygieny vody a NRC pro pitnou vodu SZÚ Praha, 12.1.2012 22 Hygienické požadavky na bazény pro kojence a batolata

Více

NÁVRH SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DOMOVĚ PRO SENIORY

NÁVRH SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DOMOVĚ PRO SENIORY NÁVRH SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DOMOVĚ PRO SENIORY UZAVÍRAJÍ: POSKYTOVATEL: Domov pro seniory, tř. T. G. Masaryka 272, 388 01Blatná, IČ:00668109 www.domovblatna.cz (v textu této smlouvy

Více

Dodavatel a objednavatel mohou být označování též jako smluvní strany.

Dodavatel a objednavatel mohou být označování též jako smluvní strany. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY INDIVIDUÁLNÍ JAZYKOVÉ KURZY Provozovatelem jazykové školy Free Time Academy je občanský spolek Free Time Academy, z.s., IČO: 04301943, se sídlem Masarykovo náměstí 1766, Brandýs

Více

1. PŘEDMĚT. Vysokomýtská nemocnice příspěvková organizace Pardubického kraje

1. PŘEDMĚT. Vysokomýtská nemocnice příspěvková organizace Pardubického kraje 1. Název pracoviště: Plavání kojenců a batolat 2. Název zařízení: Vysokomýtská nemocnice 3. Adresa zařízení: Hradecká 167, 566 23 4. Číslo telefonu pracoviště: 465 467 211 faxu: 465 424 830 e-mail: info@nemocnice.myto.cz

Více

Termín: 22. 26. 8. 2016

Termín: 22. 26. 8. 2016 Informace pro rodiče Příměstský tábor Všeobecný s rekreačně sportovní tématikou II. Termín: 22. 26. 8. 2016 Hlavní vedoucí tábora: Věra Mrkvová e-mail: krouzky@ddmtrinec.cz tel. číslo: 558989014 Věk dětí:

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI YACHTCHARTER, S.R.O. PRO ZPROSTŘEDKOVÁNÍ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI YACHTCHARTER, S.R.O. PRO ZPROSTŘEDKOVÁNÍ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI YACHTCHARTER, S.R.O. PRO ZPROSTŘEDKOVÁNÍ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY 1. OBECNÁ UJEDNÁNÍ 1.1 Vymezení stran. Tyto obchodní podmínky upravují vztah mezi společností YACHTCHARTER, s.r.o.,

Více

VNITŘNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE

VNITŘNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE Střední průmyslová škola a Střední odborné učiliště Uničov, Školní 164 Ubytovaný má právo: VNITŘNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE Používat přidělený pokoj s příslušným vybavením Využívat veškerého inventáře a zařízení

Více

Ceník newborn. 2500 Kč

Ceník newborn. 2500 Kč Ceník newborn 2500 Kč 1,5 2 hodiny focení 10 ks upravených fotografií možnost zapůjčení rekvizit kombinace fotografií miminka, rodičů a detaily pronájem profi studia/focení u Vás doma/v případě vysokých

Více

Mateřská škola Bor, Borská 500,okres Tachov, příspěvková organizace

Mateřská škola Bor, Borská 500,okres Tachov, příspěvková organizace Mateřská škola Bor, Borská 500,okres Tachov, příspěvková organizace ŠKOLNÍ ŘÁD Úvodní ustanovení 1. Školní řád Mateřské školy Bor, Borská 500 (dále jen MŠ) upravuje organizaci, provoz, řízení a zejména

Více

PROVOZNÍ ŘÁD BAZÉNU PRO PLAVÁNÍ KOJENCŮ, BATOLAT A DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU

PROVOZNÍ ŘÁD BAZÉNU PRO PLAVÁNÍ KOJENCŮ, BATOLAT A DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU PROVOZNÍ ŘÁD BAZÉNU PRO PLAVÁNÍ KOJENCŮ, BATOLAT A DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU Provozovatel: Tomáš Cerman, IČO : 11261803, Riegrova 1543, 269 01 Rakovník Provozovna: Centrum MARCO, Riegrova 1543, 269 01 Rakovník

Více

mu peníze vráceny bez zbytečného odkladu nejpozději do 14 dnů ode dne, kdy prodávajícímu dojde oznámení o odstoupení od kupní smlouvy, všechny

mu peníze vráceny bez zbytečného odkladu nejpozději do 14 dnů ode dne, kdy prodávajícímu dojde oznámení o odstoupení od kupní smlouvy, všechny NÁKUPNÍ ŘÁD Obchodní podmínky společnosti Space Registry s.r.o. se sídlem Pražská tř. 563/99, 370 04, České Budějovice, identifikační číslo: 04933583, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u

Více

Provozní řád Azylového domu pro ženy v plném znění

Provozní řád Azylového domu pro ženy v plném znění Provozní řád Azylového domu pro ženy v plném znění Použité zkratky v textu: CSSP Centrum sociálních služeb Praha AD Azylový dům pro ženy Smlouva Smlouva o poskytnutí sociální služby PŘ Provozní řád VSP

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Tento řád je zpracován podle zákona 561/2004 Sb. (školský zákon), vyhlášky č. 107/2005 Sb. O školním stravování a vyhlášky č. 84/2005 Sb. O nákladech na závodní stravování. 1.

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. Souhlas s tímto provozním řádem je podmínkou pro účast v kurzech. Řád je vypracován podle

PROVOZNÍ ŘÁD. Souhlas s tímto provozním řádem je podmínkou pro účast v kurzech. Řád je vypracován podle Vlnka Relax Relax centrum Valnovka PROVOZNÍ ŘÁD Provozovatel: Ing. Jana Nikodýmová Adresa: Kamenice-Ládví, Benešovská 102 IČO: 41105346 Vypracovala: Ing. Jana Nikodýmová Souhlas s tímto provozním řádem

Více

Školní řád Letecké školky Delfínek

Školní řád Letecké školky Delfínek Originál: Evč.: LV/HRS/S/1.1 Verze: 2 Počet stran: 22 Strana: 1 ZÁMĚRNĚ NEPOUŽITO Evč.: LV/HRS/S/1.1 Verze: 2 Počet stran: 22 Strana: 2 SCHVALOVACÍ LIST Verze: 1 Účinnost od: 2.3.2015 Závaznost: Tato organizační

Více

Knihovní řád Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje, příspěvkové organizace. Příloha č. 3 Knihovní řád Virtuální polytechnické knihovny

Knihovní řád Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje, příspěvkové organizace. Příloha č. 3 Knihovní řád Virtuální polytechnické knihovny Příloha č. 3 Knihovní řád Virtuální polytechnické knihovny (Pravidla poskytování služeb) I. Preambule Virtuální polytechnická knihovna (dále jen VPK) je kooperační systém knihoven, které se rozhodly společně

Více

1. Práva a povinnosti žáků a zákonných zástupců, vztahy žáků a zákonných zástupců s pedagogickými pracovníky školy.

1. Práva a povinnosti žáků a zákonných zástupců, vztahy žáků a zákonných zástupců s pedagogickými pracovníky školy. Obsah: Školní řád 1. Práva a povinnosti žáků, zákonných zástupců ve škole a pravidla vzájemných vztahů žáků a zákonných zástupců žáků s pedagogickými pracovníky. 1.1. Práva a povinnosti žáků ve škole 1.2.

Více