- kovové konstrukce Druh povrchové ochrany konstrukce je popsán u jednotlivých standardů - povrchová úprava kovových částí epoxidový vypalovaný lak.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "- kovové konstrukce Druh povrchové ochrany konstrukce je popsán u jednotlivých standardů - povrchová úprava kovových částí epoxidový vypalovaný lak."

Transkript

1 Odpovědi na dotazy uchazeče SO 001 Legenda barev Černá - dotazy Modrá odpovědi Barevné řešení - úchytka ano - kovové konstrukce Druh povrchové ochrany konstrukce je popsán u jednotlivých standardů - povrchová úprava kovových částí epoxidový vypalovaný lak. - bílá RAL u digestoře Viz upřesněné barevné řešení v nových přiložených Standardech. - pracovní deska z epoxidové pryskyřice Zadavatel nemá specifické požadavky na odstín šedé barvy - lepení desek - spojení stoly budou ustaveny při montáži do vodorovné roviny a následně epoxidové desky slepeny k sobě stoly jsou výškově stavitelné ve smyslu vyrovnání stolu do vodorovné roviny pomocí stavěcích (rektifikačních) nožek - nerez 316 versus nerez 306 platí druh nerez materiálu 316 Způsob specifikace všech prvků v popisu standardu předpokládá, že součástí dodávky všech nábytkových komponentů obsahujících připojované prvky (zásuvky elektrorozvodů, osvětlení, vypínače, vodovodní baterie a ventily, ventily a vývody zemního a technických plynů, vakua atd.) bude také dodávka potřebného instalačního materiálu a připojení na přípojné místo do vzdálenosti 2 metrů. Součástí dodávky všech nábytkových komponentů vyžadujících připojení na vzduchotechniku je instalační materiál a připojení na přípojné místo vzduchotechniky do vzdálenosti 2 metrů. Jestliže to charakter připojení dle platných předpisů vyžaduje (připojení elektrorozvodů, zemní plyn), je součástí dodávky i revizní zpráva pro realizovanou část připojení. Výstupy přívodů jsou ze země nebo stropu Strana 1 (celkem 40)

2 výstupy přívodů jsou z podlahy (odpad, teplá + studená voda, zemní plyn, elektro) a ze stropu (vzduchotechnika, vakuum, stlačený vzduch a demineralizovaná voda cirkulační rozvod. Demineralizovaná voda je zavedena nad výlevku laboratorního stolu, ale není nikterak propojena s armaturami laboratorního stolu. Rozvody demineralizované vody jsou dodávkou stavby. Uchazeči musí uvažovat se společnou koordinací.) N 001 -Vnitřní vyložení pracovního prostoru Není vyžadováno požadovaný materiál pracovního prostoru ( boudy ) je kov, chráněný epoxidovým vypalovaným lakem nebo zevnitř poplastovaný. -typy chemikálií zadavatel nespecifikoval konkrétní typy chemikálií vně pracovního prostoru v laboratořích (vně pracovního prostoru) je normální prostředí dle ČSN Provedení EX Nebude - Spodní skříňka je předpokládané napojení na VZT běžné chemikálie, nikoliv hořlaviny - Krytí IP IP 44 N 002 -Vnitřní vyložení pracovního prostoru Není vyžadováno požadovaný materiál pracovního prostoru ( boudy ) je kov, chráněný epoxidovým vypalovaným lakem nebo zevnitř poplastovaný. -typy chemikálií zadavatel nespecifikoval konkrétní typy chemikálií vně pracovního prostoru v laboratořích (vně pracovního prostoru) je normální prostředí dle ČSN Provedení EX Nebude - Spodní skříňka je předpokládané napojení na VZT běžné chemikálie, nikoliv hořlaviny Strana 2 (celkem 40)

3 - Krytí IP IP 44 N 003 standardní tj. 30 mm. u mycích stolů tvar O - Epoxidová výlevka Zadavatel akceptuje takový způsob osazení výlevky, který nebude vytvářet překážky pro tok tekutin z desky do výlevky. zadní napevno, přední vyjímatelný N 004 u mycích stolů tvar O - Epoxidová výlevka Zadavatel akceptuje takový způsob osazení výlevky, který nebude vytvářet překážky pro tok tekutin z desky do výlevky. zadní napevno, přední vyjímatelný N 005 Strana 3 (celkem 40)

4 u mycích stolů tvar O - Epoxidová výlevka Zadavatel akceptuje takový způsob osazení výlevky, který nebude vytvářet překážky pro tok tekutin z desky do výlevky. zadní napevno, přední vyjímatelný N 006 u mycích stolů tvar O - Epoxidová výlevka Zadavatel akceptuje takový způsob osazení výlevky, který nebude vytvářet překážky pro tok tekutin z desky do výlevky. zadní napevno, přední vyjímatelný N 007 u mycích stolů tvar O - Epoxidová výlevka Zadavatel akceptuje takový způsob osazení výlevky, který nebude vytvářet překážky pro tok tekutin z desky do výlevky. Strana 4 (celkem 40)

5 zadní napevno, přední vyjímatelný N 008 u mycích stolů tvar O - Epoxidová výlevka Zadavatel akceptuje takový způsob osazení výlevky, který nebude vytvářet překážky pro tok tekutin z desky do výlevky. zadní napevno, přední vyjímatelný N 011 u mycích stolů tvar O - Epoxidová výlevka Zadavatel akceptuje takový způsob osazení výlevky, který nebude vytvářet překážky pro tok tekutin z desky do výlevky. zadní napevno, přední vyjímatelný N 012 Strana 5 (celkem 40)

6 u mycích stolů tvar O - Epoxidová výlevka Zadavatel akceptuje takový způsob osazení výlevky, který nebude vytvářet překážky pro tok tekutin z desky do výlevky. oba kryty vyjímatelné N 013 Je požadován pevný rozměr uvedený ve standardu, stoly jsou výškově u mycích stolů tvar O - Epoxidová výlevka Zadavatel akceptuje takový způsob osazení výlevky, který nebude vytvářet překážky pro tok tekutin z desky do výlevky. - 2 x kryt jádra Oba kryty vyjímatelné N 014 Je požadován pevný rozměr uvedený ve standardu, stoly jsou výškově u mycích stolů tvar O - Epoxidová výlevka Zadavatel akceptuje takový způsob osazení výlevky, který nebude vytvářet překážky pro tok tekutin z desky do výlevky. Strana 6 (celkem 40)

7 - 2 x kryt jádra Oba kryty vyjímatelné N 015 Viz výkaz výměr ZAŘAZENO V SO nenaceňovat N 015 není předmětem této veřejné zakázky, je uvedeno pro informaci. N 016 Je požadován pevný rozměr uvedený ve standardu, stoly jsou výškově u mycích stolů tvar O - Epoxidová výlevka Zadavatel akceptuje takový způsob osazení výlevky, který nebude vytvářet překážky pro tok tekutin z desky do výlevky. - 2 x kryt jádra Oba kryty vyjímatelné N 017 Je požadován pevný rozměr uvedený ve standardu, stoly jsou výškově u mycích stolů tvar O - Epoxidová výlevka Zadavatel akceptuje takový způsob osazení výlevky, který nebude vytvářet překážky pro tok tekutin z desky do výlevky. - 2 x kryt jádra Oba kryty vyjímatelné Strana 7 (celkem 40)

8 N 018 standard není použitý ve výkazu výměr jedná se o zrušený standard viz nové Standardy N 019 Je požadován pevný rozměr uvedený ve standardu, stoly jsou výškově standardní tj. cca 30 mm. u mycích stolů tvar O - Epoxidová výlevka Zadavatel akceptuje takový způsob osazení výlevky, který nebude vytvářet překážky pro tok tekutin z desky do výlevky. - 2 x kryt jádra Oba kryty vyjímatelné N druh nerezu Sifon Zadavatel nepožaduje zvýšenou chemickou odolnost. - Prolisovaný okraj tvar O, se zadním lemem - Výška prolisu 5-7 mm - Baterie standardní chrom - Umístění dřezů viz výkaz výměr a výkresy spád není požadován - Rektifikační nožky ano Strana 8 (celkem 40)

9 N druh nerezu Sifon Zadavatel nepožaduje zvýšenou chemickou odolnost. - Prolisovaný okraj tvar O, se zadním lemem - Výška prolisu 5 7 mm - Baterie standardní chrom - Umístění dřezů viz výkaz výměr a výkresy spád není požadován - Rektifikační nožky Ano N 022 Viz výkaz výměr ZAŘAZENO V SO nenaceňovat N 022 není předmětem této veřejné zakázky, je uvedeno pro informaci. N druh nerezu Sifon Zadavatel nepožaduje zvýšenou chemickou odolnost. - Prolisovaný okraj tvar O, se zadním lemem - Výška prolisu 5 7 mm Strana 9 (celkem 40)

10 - Baterie standardní chrom - Umístění dřezů viz výkaz výměr a výkresy spád není požadován - Rektifikační nožky Ano N druh nerezu Sifon Zadavatel nepožaduje zvýšenou chemickou odolnost. - Prolisovaný okraj tvar O, se zadním lemem - Výška prolisu 5 7 mm - Baterie standardní chrom - Rektifikační nožky Ano N druh nerezu Sifon Zadavatel nepožaduje zvýšenou chemickou odolnost. - Prolisovaný okraj tvar O, se zadním lemem - Výška prolisu 5-7mm - Baterie standardní chrom Strana 10 (celkem 40)

11 - Umístění dřezů viz výkaz výměr a výkresy spád není požadován - Rektifikační nožky Ano N druh nerezu Sifon Zadavatel nepožaduje zvýšenou chemickou odolnost. - Prolisovaný okraj tvar O, se zadním lemem - Výška prolisu 5 7 mm - Baterie standardní chrom - Umístění dřezů viz výkaz výměr a výkresy spád není požadován - Rektifikační nožky Ano N 027 u mycích stolů tvar O - Epoxidová výlevka Zadavatel akceptuje takový způsob osazení výlevky, který nebude vytvářet překážky pro tok tekutin z desky do výlevky. Strana 11 (celkem 40)

12 - Epoxidové umývadlo Zadavatel akceptuje takový způsob osazení umývadla, který nebude vytvářet překážky pro tok tekutin z desky do umývadla. ano má být, přední vyjímatelný - viz opravený standard N 028 u mycích stolů tvar O - Epoxidová výlevka Zadavatel akceptuje takový způsob osazení výlevky, který nebude vytvářet překážky pro tok tekutin z desky do výlevky. - Epoxidové umývadlo Zadavatel akceptuje takový způsob osazení umývadla, který nebude vytvářet překážky pro tok tekutin z desky do umývadla. ano má být, zadní napevno, přední vyjímatelný - viz opravený standard N 029 u mycích stolů tvar O - Epoxidová výlevka Zadavatel akceptuje takový způsob osazení výlevky, který nebude vytvářet překážky pro tok tekutin z desky do výlevky. - Epoxidové umývadlo Strana 12 (celkem 40)

13 Zadavatel akceptuje takový způsob osazení umývadla, který nebude vytvářet překážky pro tok tekutin z desky do umývadla. - 2 x kryt jádra Oba kryty vyjímatelné - počet baterií 2 ks celkem tj. 1 x laboratorní baterie nad výlevkou 1x bezdotyková baterie nad umývadlem (2x lékařská páka pro ovládání loktem) N 030 u mycích stolů tvar O - Epoxidové umývadlo Zadavatel akceptuje takový způsob osazení umývadla, který nebude vytvářet překážky pro tok tekutin z desky do umývadla. ano má být, zadní napevno, přední vyjímatelný, viz opravený standard N Mechanismus Je požadován pevný rozměr uvedený ve standardu, stoly jsou výškově - Výška 1460 správná výška je 1600 mm - viz opravený standard - Výška vývodu médií Strana 13 (celkem 40)

14 média budou vyvedena na médiových sloupcích nebo médiových panelech nad pracovní plochou - Zvedání pracovní desky není požadováno u laboratorních stolů tvar O v rámci dané sestavy laboratorních stolů (tj. např. u pozice T-J x U, což dává v rámci sestavy 1 x O) - Krytí IP IP 20 zadní napevno, přední vyjímatelný N Mechanismus Je požadován pevný rozměr uvedený ve standardu, stoly jsou výškově - Výška vývodu médií média budou vyvedena na médiových sloupcích nebo médiových panelech nad pracovní plochou - Zvedání pracovní desky není požadováno u laboratorních stolů tvar O v rámci dané sestavy laboratorních stolů (tj. např. u pozice T-C x U, což dává v rámci sestavy 1 x O) - Krytí IP IP 20 zadní napevno, přední vyjímatelný N Mechanismus Je požadován pevný rozměr uvedený ve standardu, Strana 14 (celkem 40)

15 stoly jsou výškově stavitelné ve smyslu vyrovnání stolu do vodorovné roviny pomocí stavěcích (rektifikačních) nožek. Rozsah stavěcích (rektifikačních šroubů) nožek - Výška vývodu médií média budou vyvedena na médiových sloupcích nebo médiových panelech nad pracovní plochou - Zvedání pracovní desky není požadováno u laboratorních stolů tvar O v rámci dané sestavy laboratorních stolů (tj. např. u pozice T-G x U, což dává v rámci sestavy 1 x O) - Krytí IP IP 20 zadní napevno, přední vyjímatelný N Mechanismus Je požadován pevný rozměr uvedený ve standardu, stoly jsou výškově - Výška vývodu médií média budou vyvedena na médiových sloupcích nebo médiových panelech nad pracovní plochou - Zvedání pracovní desky není požadováno u laboratorních stolů tvar O v rámci dané sestavy laboratorních stolů (tj. např. u pozice T-C x U, což dává v rámci sestavy 1 x O) - Krytí IP IP 20 zadní napevno, přední vyjímatelný Strana 15 (celkem 40)

16 N Mechanismus Je požadován pevný rozměr uvedený ve standardu, stoly jsou výškově - Výška vývodu médií média budou vyvedena na médiových sloupcích nebo médiových panelech nad pracovní plochou - Zvedání pracovní desky není požadováno u laboratorních stolů tvar O v rámci dané sestavy laboratorních stolů (tj. např. u pozice T-T x U, což dává v rámci sestavy 1 x O) - Krytí IP IP 20 zadní napevno, přední vyjímatelný N Mechanismus Je požadován pevný rozměr uvedený ve standardu, stoly jsou výškově - Výška 1460 správná výška je 1600 mm - viz opravený standard - Výška vývodu médií média budou vyvedena na médiových sloupcích nebo médiových panelech nad pracovní plochou - Zvedání pracovní desky není požadováno není požadován - Krytí IP Strana 16 (celkem 40)

17 IP 20 zadní napevno, přední vyjímatelný N Mechanismus Je požadován pevný rozměr uvedený ve standardu, stoly jsou výškově - Výška vývodu médií média budou vyvedena na médiových sloupcích nebo médiových panelech nad pracovní plochou - Zvedání pracovní desky není požadováno není požadován - Krytí IP IP 20 zadní napevno, přední vyjímatelný N Mechanismus Je požadován pevný rozměr uvedený ve standardu, stoly jsou výškově - Výška vývodu médií média budou vyvedena na médiových sloupcích nebo médiových panelech nad pracovní plochou - Zvedání pracovní desky není požadováno není požadován Strana 17 (celkem 40)

18 - Krytí IP IP 20 zadní napevno, přední vyjímatelný N Mechanismus Je požadován pevný rozměr uvedený ve standardu, stoly jsou výškově - Výška vývodu médií média budou vyvedena na médiových sloupcích nebo médiových panelech nad pracovní plochou - Zvedání pracovní desky není požadováno není požadován - Krytí IP IP 20 zadní napevno, přední vyjímatelný N Mechanismus Je požadován pevný rozměr uvedený ve standardu, stoly jsou výškově - Výška vývodu médií média budou vyvedena na médiových sloupcích nebo médiových panelech nad pracovní plochou - Zvedání pracovní desky není požadováno Strana 18 (celkem 40)

19 není požadován - Krytí IP IP 20 zadní napevno, přední vyjímatelný N Mechanismus Je požadován pevný rozměr uvedený ve standardu, stoly jsou výškově - Výška vývodu médií média budou vyvedena na médiových sloupcích nebo médiových panelech nad pracovní plochou - Zvedání pracovní desky není požadováno u laboratorních stolů tvar O v rámci dané sestavy laboratorních stolů (tj. např. u pozice T-G x U, což dává v rámci sestavy 1 x O) - Krytí IP IP 20 - kryt jádra Oba kryty vyjímatelné N Mechanismus Je požadován pevný rozměr uvedený ve standardu, stoly jsou výškově - Výška vývodu médií média budou vyvedena na médiových sloupcích nebo médiových panelech nad pracovní plochou Strana 19 (celkem 40)

20 - Zvedání pracovní desky není požadováno u laboratorních stolů tvar O v rámci dané sestavy laboratorních stolů (tj. např. u pozice T-G x U, což dává v rámci sestavy 1 x O) - Krytí IP IP 20 - kryt jádra Oba kryty vyjímatelné N Mechanismus Je požadován pevný rozměr uvedený ve standardu, stoly jsou výškově stavitelné ve smyslu vyrovnání stolu do vodorovné roviny pomocí stavěcích (rektifikačních) nožek. Rozsah stavěcích (rektifikačních šroubů) nožek standardní tj. cca 30 mm. - Výška vývodu médií média budou vyvedena na médiových sloupcích nebo médiových panelech nad pracovní plochou Zvedání pracovní desky není požadováno u laboratorních stolů tvar O v rámci dané sestavy laboratorních stolů (tj. např. u pozice T-G x U, což dává v rámci sestavy 1 x O) - Krytí IP IP 20 - kryt jádra Oba kryty vyjímatelné N Mechanismus Je požadován pevný rozměr uvedený ve standardu, stoly jsou výškově Strana 20 (celkem 40)

21 - Výška vývodu médií média budou vyvedena na médiových sloupcích nebo médiových panelech nad pracovní plochou - Zvedání pracovní desky není požadováno není požadován - Krytí IP IP 20 - kryt jádra Oba kryty vyjímatelné N Mechanismus Je požadován pevný rozměr uvedený ve standardu, stoly jsou výškově stavitelné ve smyslu vyrovnání stolu do vodorovné roviny pomocí stavěcích (rektifikačních) nožek. Rozsah stavěcích (rektifikačních šroubů) nožek - Výška vývodu médií média budou vyvedena na médiových sloupcích nebo médiových panelech nad pracovní plochou - Zvedání pracovní desky není požadováno není požadován - Krytí IP IP 20 - kryt jádra Oba kryty vyjímatelné N Mechanismus Je požadován pevný rozměr uvedený ve standardu, Strana 21 (celkem 40)

22 stoly jsou výškově stavitelné ve smyslu vyrovnání stolu do vodorovné roviny pomocí stavěcích (rektifikačních) nožek. Rozsah stavěcích (rektifikačních šroubů) nožek - Výška vývodu médií média budou vyvedena na médiových sloupcích nebo médiových panelech nad pracovní plochou - Zvedání pracovní desky není požadováno není požadován - Krytí IP IP 20 - kryt jádra Oba kryty vyjímatelné N 051 N 052 Strana 22 (celkem 40)

23 N 053 N 054 N 055 Strana 23 (celkem 40)

24 N 060 N 062 je požadován pevný rozměr uvedený ve standardu, stoly jsou výškově stavitelné ve smyslu vyrovnání stolu do vodorovné roviny pomocí stavěcích (rektifikačních) nožek. Rozsah stavěcích (rektifikačních šroubů) nožek N 064 Strana 24 (celkem 40)

25 N 070 N 073 Strana 25 (celkem 40)

26 N 074 N 075 Strana 26 (celkem 40)

27 N 076 N Mechanismus Je požadován pevný rozměr uvedený ve standardu, stoly jsou výškově - Zvedání pracovní desky není požadováno - Policová nástavba společná vždy pro dva stoly N 077 zády k sobě celkem 10ks viz výkaz výměr a výkres materiál LTD 18mm + ABS 2mm rozměry 1500 mm x 300 mm, výška nástavby: 1530 mm mm = 770 mm Strana 27 (celkem 40)

28 N 082 N 082 N 085 Strana 28 (celkem 40)

29 N 086 N 087 Strana 29 (celkem 40)

30 N 094 N 095 Strana 30 (celkem 40)

31 N 096 N 104 N 105 Strana 31 (celkem 40)

32 N kg/bm N kg/bm N 128 Strana 32 (celkem 40)

33 N kg/bm N kg/bm Strana 33 (celkem 40)

34 N kg/bm i vodorovně N provedení celonerezová svařovaná konstrukce na 4 kolečkách, noha tvar H pojezdová kolečka prům. min. 80 mm s brzdou pracovní plocha nerez rovná bez prolisu N tloušťka pracovní desky postforming min. 28 mm žulový monoblok min. 50 mm N 140 Strana 34 (celkem 40)

35 - tloušťka pracovní desky postforming min. 28 mm žulový monoblok min. 50 mm N tloušťka pracovní desky postforming min. 28 mm žulový monoblok min. 50 mm N tloušťka pracovní desky postforming min. 28 mm žulový monoblok min. 50 mm N přesah koleček je požadován rozměr stolu, uvedený ve standardu kolečka nemají přesahovat obrys stolu 800 kg i vodorovně Strana 35 (celkem 40)

36 N dotah (brzda) Zadavatel akceptuje dvířka s dotahem i bez dotahu - materiál - stavitelné nožky Zadavatel akceptuje kov i plast N dotah (brzda) Zadavatel akceptuje dvířka s dotahem i bez dotahu - materiál - stavitelné nožky Zadavatel akceptuje kov i plast N 167, N dotah (brzda) Zadavatel akceptuje dvířka s dotahem i bez dotahu - kolíky proti vysunutí Zadavatel akceptuje provedení s kolíky i bez kolíků - materiál - stavitelné nožky Zadavatel akceptuje kov i plast N 169, N 171, N 172, N 173, N 174, N 186, N dotah (brzda) Zadavatel akceptuje dvířka s dotahem i bez dotahu - kolíky proti vysunutí Zadavatel akceptuje provedení s kolíky i bez kolíků - materiál - stavitelné nožky Zadavatel akceptuje kov i plast N 190, N 191, N 192, N dotah (brzda) Zadavatel akceptuje dvířka s dotahem i bez dotahu Strana 36 (celkem 40)

37 - kolíky proti vysunutí Zadavatel akceptuje provedení s kolíky i bez kolíků - materiál - stavitelné nožky Zadavatel akceptuje kov i plast N 196, N dotah (brzda) Zadavatel akceptuje dvířka s dotahem i bez dotahu - šířky zásuvek - rozdělení nemohou požadavek uživatele - kolíky proti vysunutí Zadavatel akceptuje provedení s kolíky i bez kolíků - materiál - stavitelné nožky Zadavatel akceptuje kov i plast N 202, N kolíky proti vysunutí Zadavatel akceptuje provedení s kolíky i bez kolíků N 204, N dotah (brzda) Zadavatel akceptuje dvířka s dotahem i bez dotahu - kolíky proti vysunutí Zadavatel akceptuje provedení s kolíky i bez kolíků N 211, N 212, N 213, N dotah (brzda) Zadavatel akceptuje dvířka s dotahem i bez dotahu - kolíky proti vysunutí Zadavatel akceptuje provedení s kolíky i bez kolíků N 221, N 226, N 228, N 229 Strana 37 (celkem 40)

38 - dotah (brzda) Zadavatel akceptuje dvířka s dotahem i bez dotahu - výškové dělení spodní část 1/3, horní část 2/3 - kolíky proti vysunutí Zadavatel akceptuje provedení s kolíky i bez kolíků - provedení soklu Ano, pevné lamino N chemikálie hořlaviny - požární odolnost min. 60 min v souladu s EN vzduchotechnika/filtr filtr - počet polic 3x přestavná, kovová lakovaná "vana", výška bočnic min. 20mm 1x záchytná kovová vana lakovaná, na dno skříně, výška min. 100mm - s perforovanou odkládací lakovanou plochou N nosnost 500kg - požadavek na jekl Zadavatel požaduje kovovou konstrukci, nepředepisuje však určitý profil. N třída bezpečnosti bezpečnostní třída I. N 250, N 253, N nosnost police Strana 38 (celkem 40)

39 100 kg N nosnost police zadavatel nemá požadavek určitou nosnost, jde o dlouhodobé uložení krystalů bez chvění, vibrací a otřesů při stabilní teplotě konstrukce regálu má být tuhá, těžká a robustní bude přikotvena k těžké plovoucí podlaze v místnosti. N 257, N 258, N nad rámec dodávky/sestavy stolů nad rámec dodávky N materiál horní police nerez ostatní konstrukce - kov - povrchová úprava - epoxidový vypalovaný lak N nosnost, jekl hmotnost sušárny max. 300kg - povrchová úprava epoxidový vypalovaný lak N 276, N 277 Viz výkaz výměr ZAŘAZENO V SO nenaceňovat N 267, N 277 nejsou předmětem této veřejné zakázky, je uvedeno pro informaci. N materiál kov Strana 39 (celkem 40)

40 N 279, N doměrky doměrkem je rozuměno doměření a dopracování postformingové desky na kovové konstrukci standardních šířek podle čistých rozměrů místnosti např. místnost G1.017 Laboratoř pozice T-G (N075) - viz výkres a výkaz výměr. Jeden z dvojice stolů T-G (N075) bude mít širší pracovní desku (1980 mm x 800 mm x 28 mm) a standardně širokou kovovou kostru (1800 mm). Tímto bude dosaženo zadání uživatele, aby pracovní deska byla až k SDK příčce. Toto doměření bude nutné provést až podle reálných rozměrů místnosti. Strana 40 (celkem 40)

- Kovové konstrukce Druh povrchové ochrany konstrukce je popsán u jednotlivých standardů - povrchová úprava kovových částí epoxidový vypalovaný lak.

- Kovové konstrukce Druh povrchové ochrany konstrukce je popsán u jednotlivých standardů - povrchová úprava kovových částí epoxidový vypalovaný lak. Odpovědi na dotazy uchazeče SO 002 Legenda barev Černá - dotazy Modrá odpovědi Barevné řešení - úchytka ano - Kovové konstrukce Druh povrchové ochrany konstrukce je popsán u jednotlivých standardů - povrchová

Více

OBECNÝ POPIS PRVKŮ URČUJÍCÍ STANDARD VÝROBKŮ. Barevné řešení :

OBECNÝ POPIS PRVKŮ URČUJÍCÍ STANDARD VÝROBKŮ. Barevné řešení : Stavba: Biotechnologické a biomedicínské centrum Akademie věd a Univerzity Karlovy Část: E - Laboratorní nábytek + Digestoře Objekt: SO 001-390, SO 001-400, SO 001-401, SO 001-402, SO 001-403 Laboratorní

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1 ze dne k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky. Laboratorní nábytek a digestoře

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1 ze dne k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky. Laboratorní nábytek a digestoře Tímto informujeme dodavatele o administrativní chybě vzniklé nevložením úvodní stránky (viz tato strana) u Dodatečných informací k zadávacím podmínkám č. 1 ze dne 22. 9. 2014. Obsah těchto Dodatečných

Více

POVRCHOVÁ ÚPRAVA A BAREVNÉ ŘEŠENÍ

POVRCHOVÁ ÚPRAVA A BAREVNÉ ŘEŠENÍ POVRCHOVÁ ÚPRAVA A BAREVNÉ ŘEŠENÍ Povrchové ochrana kovových částí u laboratorního nábytku je realizována pomocí elektrostatického nástřiku chemicky vysoce odolného práškového laku na bázi epoxid-polyesteru

Více

Šatní systém pro 300 osob

Šatní systém pro 300 osob Šatní systém pro 300 osob - oboustranný pojízdný řadový věšák, s 16 háky, držákem na deštníky, celokovové provedení, s příslušenstvím, černá a stříbrná barva, výška 1770 mm, šířka 1100 mm, hl. 510 mm -

Více

Číslo standardu číslo pod kterým je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek. Popis detailní specifikace požadovaných parametrů položky/podpoložky

Číslo standardu číslo pod kterým je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek. Popis detailní specifikace požadovaných parametrů položky/podpoložky Způsob orientace v POPISU STANDARDŮ B A Popis: C obrázek Legenda: š x h x v mm A číslo pod kterým je uvedena podpoložka ve Specifikaci položek B Název položky/podpoložky C Popis detailní specifikace požadovaných

Více

Pořízení laboratorního nábytku

Pořízení laboratorního nábytku Pořízení laboratorního nábytku Příloha 1 Specifikace předmětu zakázky Zakázka: 03/2012 Zadavatel: Střední škola přírodovědná a zemědělská, Nový Jičín, příspěvková organizace U Jezu 7, 741 01 Nový Jičín

Více

Příloha č. 1 - TECHNICKÁ SPECIFIKACE. SUSEN Horké komory. Přestupní ochranný kryt

Příloha č. 1 - TECHNICKÁ SPECIFIKACE. SUSEN Horké komory. Přestupní ochranný kryt Příloha č. 1 - TECHNICKÁ SPECIFIKACE SUSEN Horké komory Přestupní ochranný kryt 1 Obsah: 1. Úvod 3 2. Technická specifikace 3 3. Ideový návrh přestupního ochranného krytu 7 4. Vnitřní uspořádání ochranného

Více

Dodatečné informace č. 6-11

Dodatečné informace č. 6-11 Č.j.: MCLISEN 00367/2014/2600/PET V Brně dne 13.1.2014 Dodatečné informace č. 6-11 Vážení uchazeči, sdělujeme dodatečné informace č.6-11 k veřejné zakázce Modernizace a rekonstrukce bytů v bytových domech

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1.1. Název veřejné zakázky: Vsetínská nemocnice rekonstrukce tepelného hospodářství dodávka stavby 1.2. Evidenční číslo veřejné zakázky: 477407 1.3. Identifikační

Více

Typový plán KSW 5+ 4136307.99 4136307.01 4136307.02 4136307.99 4136307.99. Nástavec KSW 5+ 81303

Typový plán KSW 5+ 4136307.99 4136307.01 4136307.02 4136307.99 4136307.99. Nástavec KSW 5+ 81303 prov.891 prov.596 81300 81301 81302 30x208x57 40x208x57 45x208x57 1 dveřová, 1 police, 1 šatní tyč 1 dveřová, 1 police, 1 šatní tyč 1 dveřová, 1 police, 1 šatní tyč 4136307.00 4136307.01 4136307.02 prov.596

Více

Uživatelská příručka HLÍDAČ KOVOVÝCH PŘEDMĚTŮ HKP 6. č.dok. 202 29, 201 22

Uživatelská příručka HLÍDAČ KOVOVÝCH PŘEDMĚTŮ HKP 6. č.dok. 202 29, 201 22 ZAM - SERVIS s. r. o. sídlo: Křišťanova 1116/14, 702 00 Ostrava - Přívoz IČO: 60 77 58 66 DIČ: 388-60 77 58 66 Firma je registrována v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 6878

Více

Podniková norma PRE a PREdi ROZPOJOVACÍ A JISTÍCÍ SKŘÍŇ PLASTOVÁ SR322, SR422, SR622, SR722, SR822, SD622, SD722, SD822

Podniková norma PRE a PREdi ROZPOJOVACÍ A JISTÍCÍ SKŘÍŇ PLASTOVÁ SR322, SR422, SR622, SR722, SR822, SD622, SD722, SD822 Strana: 1/5 Schéma zapojení: Technické údaje: Druh sítě: TN-C Jmenovité pracovní napětí: do 690 V Jmenovitý proud: 400 1600 A (SR322 400A; SR422 400 800A; SR622 400 1200A; SR722 400 1200A; SR822 400 1600A)

Více

Příloha č.1 k č.j.: HSBM-624-2/2013. Technická specifikace

Příloha č.1 k č.j.: HSBM-624-2/2013. Technická specifikace Technická specifikace Věcné prostředky PO (čerpadla, stan) povodně 2013 Předmět a určení technické specifikace Tato technická specifikace vymezuje technické požadavky pro pořízení Věcné prostředky PO (čerpadla)

Více

SEZNAM PŘÍLOH: 01 TECHNICKÁ ZPRÁVA 02 KANALIZACE - PŮDORYS KANALIZACE V ZEMI 03 KANALIZACE - PŮDORYS 1 NP 04 KANALIZACE - PŮDORYS 2 NP

SEZNAM PŘÍLOH: 01 TECHNICKÁ ZPRÁVA 02 KANALIZACE - PŮDORYS KANALIZACE V ZEMI 03 KANALIZACE - PŮDORYS 1 NP 04 KANALIZACE - PŮDORYS 2 NP SEZNAM PŘÍLOH: 01 TECHNICKÁ ZPRÁVA 02 KANALIZACE - PŮDORYS KANALIZACE V ZEMI 03 KANALIZACE - PŮDORYS 1 NP 04 KANALIZACE - PŮDORYS 2 NP 05 SPLAŠKOVÁ KANALIZACE - PODÉLNÉ PROFILY, ROZVINUTÉ ŘEZY 06 DEŠŤOVÁ

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÝ OBJEKT C JEREMIÁŠOVA

KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÝ OBJEKT C JEREMIÁŠOVA KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÝ OBJEKT C JEREMIÁŠOVA OBSAH: A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard popis A) Konstrukce a povrchové úpravy základy

Více

Podklad pro výběrové řízení

Podklad pro výběrové řízení Podklad pro výběrové řízení Fakultní nemocnice Brno Centrální operační sály úprava potrubních rozvodů v souladu s ČSN EN 7396-1 SOUPIS STAVEBNÍCH PRACÍ, DODÁVEK A SLUŽEB 1 1. Úvod Tato dokumentace slouží

Více

List - č.: 01_AXXXXXXX_CZ_1-A-1_1.0.2.doc Datum: Bezpečnostní stupeň: 2002-08-12 1. Všeobecné informace. Upozornění!

List - č.: 01_AXXXXXXX_CZ_1-A-1_1.0.2.doc Datum: Bezpečnostní stupeň: 2002-08-12 1. Všeobecné informace. Upozornění! Strana:1/19 Upozornění! Můstky, včetně polohy ovládací skříně jsou uvažovány vždy z pohledu zevnitř budovy, jestliže je dále popisována poloha vpravo nebo vlevo. Strana:2/19 Obsah Obsah...2 Jak správně

Více

SEZNAM PŘÍLOH TECHNICKÁ ZPRÁVA

SEZNAM PŘÍLOH TECHNICKÁ ZPRÁVA SEZNAM PŘÍLOH Výkres č. F 701 Technická zpráva - 6 A4 Výkres č. F 702 Půdorys 1.NP měřítko 1:50 6 A4 Výkres č. F 703 Půdorys 2.NP měřítko 1:50 6 A4 Výkres č. F 704 Půdorys 3.NP měřítko 1:50 6 A4 Výkres

Více

PROJEKČNÍ KANCELÁŘ: ING. PETR KYCELT

PROJEKČNÍ KANCELÁŘ: ING. PETR KYCELT PROJEKČNÍ KANCELÁŘ: ING. PETR KYCELT VYTÁPĚNÍ, VZDUCHOTECHNIKA A ROZVODY PLYNU, ENERGETICKÉ HODNOCENÍ BUDOV 53 5 CHLUMEC N. C., VRCHLICKÉHO 85/IV, tel. 495 485 567, email: petr.kycelt@seznam.cz OBSAH:.

Více

Technická zpráva SO-05 Zastřešené jeviště - stavební část

Technická zpráva SO-05 Zastřešené jeviště - stavební část Technická zpráva SO-05 Zastřešené jeviště - stavební část Upozornění V souladu se zákonem č. 137 / 2006 Sb. v platném znění, 44, odst. 11, jsou výjimečně některé výrobky, konstrukční prvky, zařízení a

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace pro veřejnou zakázku: KOUTEX 2014 (recyklace textilního odpadu) - zadávanou jako zakázku malého rozsahu nespadající pod aplikaci zákona

Více

Specifikace technologického vybavení pro GASTRONOMICKÝ PROVOZ

Specifikace technologického vybavení pro GASTRONOMICKÝ PROVOZ Generální projektant: JPS J.Hradec s.r.o. Akce: Multifunkční dům Litvínovice Zpracoval: KOVOSLUŽBA OTS, a.s., Tovačovského 2, Praha 3 Specifikace technologického vybavení pro GASTRONOMICKÝ PROVOZ Datum:

Více

SKLADOVÝ PROGRAM 2016

SKLADOVÝ PROGRAM 2016 LET SPOLUPRÁCE SKLADOVÝ PROGRAM 2016 BeA CS, spol. s r. o. exkluzivní partner firmy Kesseböhmer v ČR CENY JSOU UVEDENY BEZ DPH OBSAH 3 Vysoké skříně CONVOY Lavido CONVOY Premio DISPENSA 5 Rohové skříně

Více

projekce a výroba elektrozařízení automatizace technologických procesů výroba rozváděčů a ovládacích pultů engineering a dodávky do strojírenství

projekce a výroba elektrozařízení automatizace technologických procesů výroba rozváděčů a ovládacích pultů engineering a dodávky do strojírenství projekce a výroba elektrozařízení automatizace technologických procesů výroba rozváděčů a ovládacích pultů engineering a dodávky do strojírenství Rozváděčové skříně DSR Rozváděčové skříně DSR-EKO Datové

Více

Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace Zadavatel, Město Rokytnice nad Jizerou, si Vás dovoluje vyzvat k prokázání kvalifikace a k podání nabídky na veřejnou zakázku č. 20150023 Dodávka

Více

Sporáky samostatně stojící - (EL)

Sporáky samostatně stojící - (EL) Řada ELCO 700HP nabízí více jak 100 modelů varných zařízení pro profesionální použití, jejichž kvalitní konstrukce garantuje nejvyšší úroveň výkonu ve své třídě, spolehlivost, energetické úspory. Celkový

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1 k zadávacím podmínkám ve smyslu 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Místo veřejné zakázky: Druh řízení: Předmět

Více

SMLOUVA O DÍLO. Uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku OBJEDNATEL: Vlasatice 68, 691 30 Vlasatice

SMLOUVA O DÍLO. Uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku OBJEDNATEL: Vlasatice 68, 691 30 Vlasatice SMLOUVA O DÍLO Uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku OBJEDNATEL: Obchodní firma: Sídlo: Jednající Obec Vlasatice Vlasatice 149, 691 30 Vlasatice Pavel Procházka, starosta

Více

Písek, voda, tématické hry

Písek, voda, tématické hry 1.00 1.10 Pískoviště...9 1.20 Vodní hry...11 1.21 Vodní kolo...12 1.22 Vodní kolo s nádrží / mobilní...13 1.23 Doplňky k vodním hrám...14 1.30 Staveniště...16 1.40 Domečky...21 1.41 Jednoduché...21 1.42

Více

ISG stínící technika KATALOG ROLOVACÍ SÍTĚ PROTI HMYZU. - technické informace - zaměření - montáž. www.interierservisgroup.cz

ISG stínící technika KATALOG ROLOVACÍ SÍTĚ PROTI HMYZU. - technické informace - zaměření - montáž. www.interierservisgroup.cz ISG stínící technika KATALOG ROLOVACÍ SÍTĚ PROTI HMYZU - technické informace - zaměření - montáž OBSAH VŠEOBECNÉ INFORMACE 2 TYPY ROLOVACÍCH SÍTÍ 2 VERSA - ROLOVACÍ OKENNÍ SÍŤ 3 TYPY DORAZŮ 3 TYPY MONTÁŽÍ

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XXIII.

DODATEČNÉ INFORMACE XXIII. V Praze dne 6. června 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XXIII. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ),

Více

Dodatečné informace č. 2

Dodatečné informace č. 2 Dodatečné informace č. 2 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Rekonstrukce sníženého přízemí a 1.PP budovy na adrese Žerotínovo náměstí 1, Brno, PSČ 601 82 evidenční číslo zakázky ve Věstníku veřejných zakázek: 521280 (dále

Více

Sp. zn.: ČŠIG-S-471/11-G

Sp. zn.: ČŠIG-S-471/11-G název zakázky: č. ev. IS VZ US: 60065031 název zadavatele: Česká školní inspekce sídlo Fráni Šrámka 37, 150 21 Praha 5 IČ: 00638994 právní forma: organizační složka státu Seznam dotazů a odpovědí zpracovaný

Více

E V R O P S K Ý F O N D P R O R E G I O N Á L N Í R O Z V O J P R A H A & E U I N V E S T U J E M E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I

E V R O P S K Ý F O N D P R O R E G I O N Á L N Í R O Z V O J P R A H A & E U I N V E S T U J E M E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 10 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) zadavatel: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY s názvem MRAZÍCÍ BOXY PROJEKTU CEITEC IV. ČÁST 1. vyhotovené podle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, 1. ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v platném znění

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA Zdravotně technické instalace

TECHNICKÁ ZPRÁVA Zdravotně technické instalace STAVBA: Rekonstrukce budovy C sídlo ÚP Brno, Příkop 11, Brno list č.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Zdravotně technické instalace Obsah: 1. Všeobecně 1.1 Rozsah řešení 1.2 Podklady 1.3 Použité normy a předpisy 1.4

Více

Podrobná specifikace kancelářského vybavení

Podrobná specifikace kancelářského vybavení Podrobná specifikace kancelářského vybavení pro Projekt řízení IPRM JV 001 - manažer IPRM Výčet poptávaných komponentů kancelářského vybavení 1. Stůl pracovní 2. Stůl jednací 3. Jednací židle bez opěrek

Více

Spacial. Objevte novou generaci rozváděčů: Spacial SF systém řadových skříní Spacial SM samostatně stojící skříň. univerzálnost čas efektivita služby

Spacial. Objevte novou generaci rozváděčů: Spacial SF systém řadových skříní Spacial SM samostatně stojící skříň. univerzálnost čas efektivita služby Spacial Objevte novou generaci rozváděčů: Spacial SF systém řadových skříní Spacial SM samostatně stojící skříň univerzálnost čas efektivita služby Specifikace rozváděčových skříní > www.schneider-electric.cz

Více

Umístění zásuvek, vypínačů a světel v koupelně

Umístění zásuvek, vypínačů a světel v koupelně Umístění zásuvek, vypínačů a světel v koupelně Jak je známo, voda je velmi dobrý vodič elektrického proudu a proto je nutné před ni všechny spotřebiče chránit. Z toho důvodu se elektrická instalace v koupelnách

Více

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Příloha č. 1 Zadávací dokumentace 1. Obchodní podmínky Obchodní podmínky jsou specifikovány ve Smlouvě, která je nedílnou součástí této Zadávací dokumentace. 2. Specifikace technických podmínek předmětu

Více

1. ETAPA MODERNIZACE ELEKTROAKUSTIKY v Moravském Divadle Olomouc

1. ETAPA MODERNIZACE ELEKTROAKUSTIKY v Moravském Divadle Olomouc 1 1. ETAPA MODERNIZACE ELEKTROAKUSTIKY v Moravském Divadle Olomouc Datum vypracování : duben 2011 Vypracoval : provozně technický úsek MDO Počet stran : 8 2 O B S A H : 1. Identifikační údaje stavby 2.

Více

datum tisku Pavel Brambora Přemyslova 153, 278 01 KRALUPY nad VLTAVOU Pavel Brambora

datum tisku Pavel Brambora Přemyslova 153, 278 01 KRALUPY nad VLTAVOU Pavel Brambora změna. identifikace datum tisku Pavel Brambora Přemyslova 53, 278 KRAUPY nad VTAVOU Přemyslova 53, 278 KRAUPY nad VTAVOU Pavel Brambora Servisní středisko pro správu svěřeného majetku MČ Praha 8 příspěvková

Více

Technické požadavky pro napojení vodovodní nebo kanalizační přípojky na vodovod nebo kanalizaci pro veřejnou potřebu

Technické požadavky pro napojení vodovodní nebo kanalizační přípojky na vodovod nebo kanalizaci pro veřejnou potřebu Technické požadavky pro napojení vodovodní nebo kanalizační přípojky na vodovod nebo kanalizaci pro veřejnou potřebu stanovené pro vodovody a kanalizace provozované Vodohospodářskou společností Vrchlice-Maleč,

Více

V Brně dne 1. 4. 2014 Dodatečná informace č. 2

V Brně dne 1. 4. 2014 Dodatečná informace č. 2 V Brně dne 1. 4. 2014 Dodatečná informace č. 2 Vážení, v zastoupení zadavatele, jímž je Pardubický kraj, se sídlem Krajský úřad Pardubického kraje, Komenského nám. 125, 532 11 Pardubice, zasíláme odpověď

Více

PODNIKOVÁ NORMA PN KP 4201. TVAROVANÉ / TRAPÉZOVÉ PLECHY z hliníku a slitin hliníku

PODNIKOVÁ NORMA PN KP 4201. TVAROVANÉ / TRAPÉZOVÉ PLECHY z hliníku a slitin hliníku PODNIKOVÁ NORMA PN KP 4201 TVAROVANÉ / TRAPÉZOVÉ PLECHY z hliníku a slitin hliníku Platnost od: 1. ledna 2016 Vydání č.: 1 Předmluva Citované normy ČSN EN ISO 6892-1 Kovové materiály Zkoušení tahem Část

Více

RMA. KLIKY TRITON Po několik let již Tritón vyrábí své vlastní kliky pro stojanové rozvaděče. Patent: PUV 2009-22086.

RMA. KLIKY TRITON Po několik let již Tritón vyrábí své vlastní kliky pro stojanové rozvaděče. Patent: PUV 2009-22086. 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 01 1 1 1 Univerzální rozvaděč pro datové a telekomunikační účely. Dostatečná nosnost pro běžné aplikace, velký výběr rozměrů a variant spolu se širokou

Více

Centrum technických služeb Kuřim, s.r.o. Jungmannova 968, 664 34 Kuřim

Centrum technických služeb Kuřim, s.r.o. Jungmannova 968, 664 34 Kuřim VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na zakázku Centra technických služeb Kuřim, s.r.o. dle Vnitřní směrnice Rady města Kuřimi č.1/2009/rm o veřejných zakázkách Města Předmět (název) zakázky: Dodávka kancelářských kontejnerů

Více

Platná legislativa pro certifikaci kabelových rozvodů pro napájení PBZ

Platná legislativa pro certifikaci kabelových rozvodů pro napájení PBZ Platná legislativa pro certifikaci kabelových rozvodů pro napájení PBZ Ing. Jana Buchtová PAVUS, a.s. Prosecká 412/74, 190 00 Praha - Prosek Interpretační dokument č. 2 - Požární bezpečnost Tento interpretační

Více

Návod na sestavení naháněcí ohrady

Návod na sestavení naháněcí ohrady Návod na sestavení naháněcí ohrady Obj. č: 3552 ECONOMY 3509 STANDARD 3547 STANDARD+ 3510 STANDARD KOMPLET ECONOMY STANDARD STANDARD+ STANDARD KOMPLET Díly pro základní naháněcí ohradu 3521 1x Posuvné

Více

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava IČO: 619 72 690

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava IČO: 619 72 690 Uveřejněno na profilu zadavatele a oznámeno dodavatelům dne: 22. 2. 2016 Vyřizuje: Ing. Markéta Mojžíšková, RECTE.CZ, s.r.o. Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (8 až 12) veřejné zakázky na zhotovitele

Více

Příloha č. 9 - Technická specifikace jednotlivých dílčích stavebních a technologických částí

Příloha č. 9 - Technická specifikace jednotlivých dílčích stavebních a technologických částí Příloha č. 9 - Technická specifikace jednotlivých dílčích stavebních a technologických částí Konstrukce Ocelová nosná konstrukce musí splňovat požadavky ČSN 13031-1 Skleníky. Návrh a konstrukce. Část 1:

Více

STING NA s.r.o. Projekční a inženýrský atelier Kamenice 110, 547 01 Náchod tel. / fax 491 428 546 IČO 25949560 DIČ CZ25949560

STING NA s.r.o. Projekční a inženýrský atelier Kamenice 110, 547 01 Náchod tel. / fax 491 428 546 IČO 25949560 DIČ CZ25949560 ZODP. PROJEKTANT PROJEKTANT VYPRACOVAL DATUM: PROSINEC 2014 ING. JOSEF ŠKODA ING. MICHAL ŠKODA MIROSLAV ŠRŮTEK FORMÁT: 4 x A4 STUPEŇ P.D. : DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY KRAJ: KRÁLOVÉHRADECKÝ INVESTOR:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Obec Otovice ve výběrovém řízení na realizaci akce - Rekonstrukce VO v obci Otovice Obec Otovice si Vás dovoluje vyzvat na základě níže popsaných údajů a požadavků a v souladu s

Více

STOLOVÁ DESKA N - N 01. Rok 2010 PRACOVNÍ STOLY. List1

STOLOVÁ DESKA N - N 01. Rok 2010 PRACOVNÍ STOLY. List1 STOLOVÁ DESKA N - N 01 Pracovní deska je vyrobena z plechu o síle 1,5mm vyztužena profily z chromniklové oceli. bez použití nástřikových hmot. Vyloučení ostrých hran přicházejících do styku N - N 01-01

Více

PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ

PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ PALETOVÉ REGÁLY SUPERBUILD NÁVOD NA MONTÁŽ Charakteristika a použití Příhradový regál SUPERBUILD je určen pro zakládání všech druhů palet, přepravek a beden všech rozměrů a pro ukládání kusového, volně

Více

IKEM STERILIZACE oprava podlahy DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE

IKEM STERILIZACE oprava podlahy DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE IKEM STERILIZACE oprava podlahy DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE Technická zpráva OBSAH: A PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1.1 Identifikační údaje stavby...2 1.2 Údaje o pozemku...3 1.3 Provedené průzkumy a napojení na

Více

Skupina Funkce Funkční prametry Předpis Dodáno Ano / Ne. Poznánka. Příloha č. 3 zadávací dokumentace: Popis, parametry a specifikace dodávky.

Skupina Funkce Funkční prametry Předpis Dodáno Ano / Ne. Poznánka. Příloha č. 3 zadávací dokumentace: Popis, parametry a specifikace dodávky. Skupina Funkce Funkční prametry Předpis Dodáno Ano / Ne Poznánka Umístění Parcela p.č. 964, k.ú Podolí u Brna Vzhled Varianta vzhledu a míry prosklení znázorněny v příloze č.3 Jižní a jihozápadní pohledová

Více

Vnitřní elektrické rozvody

Vnitřní elektrické rozvody ČSN 33 2130 Vnitřní elektrické rozvody 44. Požadavky na elektrický rozvod Elektrický rozvod musí podle druhu provozu splňovat požadavky na : - bezpečnost osob, užitných zvířat a majetku - provozní spolehlivost

Více

REKONSTRUKCE TĚLOCVIČNY ZŠ KUNOVICE. Fardová Karolína, Marko Michal, Mrázková Nikola / 12.12.2013

REKONSTRUKCE TĚLOCVIČNY ZŠ KUNOVICE. Fardová Karolína, Marko Michal, Mrázková Nikola / 12.12.2013 REKONSTRUKCE TĚLOCVIČNY REKONSTRUKCE TĚLOCVIČNY PŮDORYSNÉ SCHÉMA VELKÉ TĚLOCVIČNY - odolnost - vyřešení problému s radiátory - bezpečnost - příjemné barevné řešení - cenová dostupnost OUTY, NÁŘADÍ OBKLADY

Více

Příloha č. 1 - Technické podmínky Rukavicové boy s nosnou konstrukcí pro práci v inertní atmosféře

Příloha č. 1 - Technické podmínky Rukavicové boy s nosnou konstrukcí pro práci v inertní atmosféře Příloha č. 1 - Technické podmínky Rukavicové boy s nosnou konstrukcí pro práci v inertní atmosféře 1. Kupující vzadávacím řízení poptal dodávku zařízení vyhovujícího následujícím technickým požadavkům:

Více

PROJEKT STAVBY. 1.4.a Zařízení pro vytápění staveb. Objekt 02 Přístavba zimních zahrad

PROJEKT STAVBY. 1.4.a Zařízení pro vytápění staveb. Objekt 02 Přístavba zimních zahrad Ing. Martin Dufka projektová a inženýrská činnost ve stavebnictví Hluk 43, 687 25, tel. 572579646 PROJEKT STAVBY Objekt 02 Přístavba zimních zahrad 1.4.a Zařízení pro vytápění staveb Stavba: Investor:

Více

Technická zpráva Kavárna Crosscafe OC Atrium Hradec Králové

Technická zpráva Kavárna Crosscafe OC Atrium Hradec Králové Technická zpráva Kavárna Crosscafe VZDUCHOTECHNIKA 1. OBSAH 1. OBSAH...2 2. SEZNAM PŘÍLOH...2 3. ÚVOD...2 4. POPIS OBJEKTU...2 5. VÝPOČTOVÉ A NÁVRHOVÉ PODKLADY...3 5.1. Vnější podmínky...3 5.2. Vnitřní

Více

Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám Zakázka: Zadavatel: Evropské domy v krajích stavební úpravy objektu Nový Hluchák budova bez č.p. v areálu Pospíšilova 365, Hradec Králové Královéhradecký

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA k projektu Zdravotechniky

TECHNICKÁ ZPRÁVA k projektu Zdravotechniky Štefan Bolvári Podlesí 401, Svatava, 357 03 Akce: Dům jedním tahem Rodinný dům RD-19z Plutos výstavba na p.p.č. k.ú. Sluštice Rudolf Neumann a Jana Neumannová Konstantinova 34, Praha 4 Chodov, 149 00 TECHNICKÁ

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: Hamzova odborná léčebna pro děi a dospělé Sídlo/místo podnikání: Košumberk 80, Luže - 53854, CZ IČ: 00183024 Spisová značka zadavatele: 2014/10146/HL/02

Více

KUSOVNÍK. Dýha. Kusů Tloušťka Šířka Délka dm 2 dm 3 dm 2 dm 3 Název dílce, položky Material. Jakost folie

KUSOVNÍK. Dýha. Kusů Tloušťka Šířka Délka dm 2 dm 3 dm 2 dm 3 Název dílce, položky Material. Jakost folie 1 PRACOVNÍ DESKA DTD-L BÍLÁ 1 18 1 96,51,51 ABS HRANA ABS BÍLÁ 18 96 1,7,7,7 1 BOKY DTD-L BÍLÁ 18 6 66,81 57,6 5 ABS HRANA ZADNÍ STRANA ABS BÍLÁ 18 66 1,,, 1 6 ABS HRANA HORNÍ OBLOUK ABS BÍLÁ 18 67 0,66

Více

- šedý prášek se speciálními cementy a dobře dispergovatelnými umělými hmotami - záměsný poměr: asi 6,25l vody na 25kg prášku

- šedý prášek se speciálními cementy a dobře dispergovatelnými umělými hmotami - záměsný poměr: asi 6,25l vody na 25kg prášku TECHNICKÉ SPECIFIKACE A TECHNICKÉ A UŽIVATELSKÉ STANDARDY STAVBY Stavba: ÚPRAVY INTERIÉRU VEŘEJNÝCH PROSTOR RADNICE V KUŘIMI M01 M02 M03 M04 M05 Sádrokartonová příčka (1.NP) - sádrokartonové desky připevněné

Více

Technická zpráva Slaboproudé elektroinstalace (05.7 EPS)

Technická zpráva Slaboproudé elektroinstalace (05.7 EPS) Technická zpráva Slaboproudé elektroinstalace (05.7 EPS) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 3 1.1 STAVEBNÍK (INVESTOR) 3 1.2 OBJEDNATEL 3 1.3 ZPRACOVATEL PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE (PROJEKTANT) 3 1.4 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O STAVBĚ

Více

Vazební věznice Praha Ruzyně, Odstranění bezpečnostních rizik odpadkového výtahu v budově A a osobního výtahu v budově B

Vazební věznice Praha Ruzyně, Odstranění bezpečnostních rizik odpadkového výtahu v budově A a osobního výtahu v budově B VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Vazební věznice Praha Ruzyně Staré nám. 3, poštovní přihrádka 614/07, 161 02 Praha 6 Tel.: 220 184 111, Fax: 220 184 211, ISDS: 6ezd4v8 Č.j.: Výzva k podání nabídky na veřejnou

Více

1. Použité podklady a předpisy Podkladem pro zpracování požárně bezpečnostního řešení byla projektová dokumentace, DSP, projektant Sinc s.r.o.

1. Použité podklady a předpisy Podkladem pro zpracování požárně bezpečnostního řešení byla projektová dokumentace, DSP, projektant Sinc s.r.o. 1. Použité podklady a předpisy Podkladem pro zpracování požárně bezpečnostního řešení byla projektová dokumentace, DSP, projektant Sinc s.r.o. Požárně bezpečnostní řešení bylo zpracováno podle požadavků

Více

Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ. F.1.1.01 Technická zpráva

Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ. F.1.1.01 Technická zpráva Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ F.1.1.01 Technická zpráva Technická zpráva, Mateřská škola Dukelská 1 OBSAH: AGE project, s.r.o. a) Účel objektu... 3 b) Zásady architektonického,

Více

Technický popis koncovky výfukového systému vozu Mercedes Econic 1833LL:

Technický popis koncovky výfukového systému vozu Mercedes Econic 1833LL: Všeobecný popis: Cílem je vyřešit provedení odsávacího systému na stanicích HZS MSK opravou stávajícího stavu, v souladu s aktuálními požadavky na tento systém celkem pro 5 ks používaných vozidel CAS 20

Více

Zápis z provedené prohlídky místa plnění VZMR - Výměna oken OOP Blovice

Zápis z provedené prohlídky místa plnění VZMR - Výměna oken OOP Blovice Zápis z provedené prohlídky místa plnění VZMR - Výměna oken OOP Blovice Dne 7. října 2011 v 09.00 byla prezentací přítomných zahájena prohlídka místa plnění za účasti 10 uchazečů a zástupců zadavatele

Více

PROTIPROUDÉ ZAŘÍZENÍ. Compass Single Jet. Compass Double Jet

PROTIPROUDÉ ZAŘÍZENÍ. Compass Single Jet. Compass Double Jet PROTIPROUDÉ ZAŘÍZENÍ Compass Single Jet Compass Double Jet NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE 1. Montáž zařízení Nákupem protiproudého zařízení Compass Jet, jste získali kvalitní výrobek, který vám zpříjemní chvíle

Více

Domov pro seniory Chodov, Donovalská 2222/31, Praha 4. REKONSTRUKCE KUCHYNĚ DS CHODOV v ul. Donovalská 2222/31,Praha 4

Domov pro seniory Chodov, Donovalská 2222/31, Praha 4. REKONSTRUKCE KUCHYNĚ DS CHODOV v ul. Donovalská 2222/31,Praha 4 ; Domov pro seniory Chodov, Donovalská 2222/31, Praha 4 REKONSTRUKCE KUCHYNĚ DS CHODOV v ul. Donovalská 2222/31,Praha 4 D.1.1. ARCHITEKTONICKÉ A STAVEBNĚ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ 01 Zpracovatel: RHM Projekt, spol.

Více

Uložení potrubí. Postupy pro navrhování, provoz, kontrolu a údržbu. Volba a hodnocení rezervy posuvu podpěr potrubí

Uložení potrubí. Postupy pro navrhování, provoz, kontrolu a údržbu. Volba a hodnocení rezervy posuvu podpěr potrubí Uložení potrubí Postupy pro navrhování, provoz, kontrolu a údržbu Volba a hodnocení rezervy posuvu podpěr potrubí Obsah: 1. Definice... 2 2. Rozměrový návrh komponent... 2 3. Podpěra nebo vedení na souosém

Více

Ochranný vypínač typ C - SK

Ochranný vypínač typ C - SK Ochranný vypínač typ C - SK Montáž i uvedení do provozu svěřte pouze odborníkům! Technické změny vyhrazeny! PROHLÁŠENÍ O SHODĚ 1 Podle Zákona 22/1997 Sb. č. W 53 CSK / 98 PROHLÁŠENÍ O SHODĚ VYDÁVÁ: WILO

Více

Autorizováno je paré č. 1, 2 a 3. Ostatní paré jsou bez autorizačního razítka. Ing. Jiří Stach, Starkoč 30, 54701 Náchod

Autorizováno je paré č. 1, 2 a 3. Ostatní paré jsou bez autorizačního razítka. Ing. Jiří Stach, Starkoč 30, 54701 Náchod - 1- A.č. 12030 Seznam dokumentace : Technická zpráva Elektroinstalace pro zdroj tepla Regulace topení v místnostech 103 až 115 Regulace topení v sociálním zařízení Rozvody pro vytápění v místnosti 204

Více

ODLUČOVAČE LEHKÝCH KAPALIN AS-TOP KATALOG

ODLUČOVAČE LEHKÝCH KAPALIN AS-TOP KATALOG ODLUČOVAČE LEHKÝCH KAPALIN AS-TOP KATALOG 2 Odlučovače lehkých kapalin AS-TOP OBSAH OBSAH... 3 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKY A PŘEHLED... 6 AS-TOP_RC/EO PB PP... 7 AS-TOP_VF/EO PB PP... 8 AS-TOP_P/EO PB PP...

Více

W35 Masivní příčky Knauf. Novinka! Masivní příčky Knauf W 35

W35 Masivní příčky Knauf. Novinka! Masivní příčky Knauf W 35 Masivní příčky Knauf W 35 Poznámky W35 04/2011 W35 Masivní příčky Knauf W352 - Masivní příčka s příčníky - Masivní sádrokartonová deska Knauf 20/25 mm W353 - Masivní příčka s CW profily - Masivní sádrokartonová

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD Příloha č. 2 k SoSBK č... KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÉ OBJEKTY C, D, E OBYTNÝ SOUBOR KOLOVRATY II OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard

Více

Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury

Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury Zelené veřejné zakázky jsou dobrovolným nástrojem. V tomto dokumentu jsou uvedena kritéria EU, která byla vypracována pro skupinu

Více

ZAŘÍZENÍ PRO MĚŘENÍ DÉLKY

ZAŘÍZENÍ PRO MĚŘENÍ DÉLKY 1. Obecný popis ZAŘÍZENÍ PRO MĚŘENÍ DÉLKY typ DEL 2115A ATERM 1 Měřicí zařízení DEL2115A je elektronické zařízení, které umožňuje měřit délku kontinuálně vyráběného nebo odměřovaného materiálu a provádět

Více

V Hradci Králové dne 29.12.2012. Veřejná zakázka č. 1248 výzva k předložení nabídky. Název zakázky: Brněnská 1462 - oprava domu

V Hradci Králové dne 29.12.2012. Veřejná zakázka č. 1248 výzva k předložení nabídky. Název zakázky: Brněnská 1462 - oprava domu V Hradci Králové dne 29.12.2012 Veřejná zakázka č. 1248 výzva k předložení nabídky Název zakázky: Brněnská 1462 - oprava domu Zadavatel zakázky: Správa nemovitostí Hradec Králové, příspěvková organizace

Více

Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám ve VZ. Výstavba tělocvičny ZŠ a MŠ Praha-Slivenec

Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám ve VZ. Výstavba tělocvičny ZŠ a MŠ Praha-Slivenec Veřejný zadavatel: Městská část Praha-Slivenec Slivenec, K Lochkovu 6/2, 154 00 IČ: 00241661 Telefon: (+420) 251 818 044 E-mail: slivenec@praha-slivenec.cz www: http://www.praha-slivenec.cz/new/index.htm

Více

TECHNICKÉ PODMÍNKY SPECIFIKACE, MINIMÁLNÍ TECHNICKÉ POŽADAVKY

TECHNICKÉ PODMÍNKY SPECIFIKACE, MINIMÁLNÍ TECHNICKÉ POŽADAVKY Příloha č. 1 zadávací dokumentace Počet stran: 7 TECHNICKÉ PODMÍNKY SPECIFIKACE, MINIMÁLNÍ TECHNICKÉ POŽADAVKY Předmětem této veřejné zakázky (dále též VZ ) je dodávka zboží, kterým se pro účely této VZ

Více

Dodávka traktorového kontejnerového nosiče

Dodávka traktorového kontejnerového nosiče Mlázovické služby, s.r.o., IČ: 28822773, Náměstí 4, 507 58 Mlázovice Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) pro veřejnou zakázku malého rozsahu ZADAVATEL Název zadavatele: Mlázovické služby,

Více

DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY. Jaroslava Košťálová. Ing. Jiří Starý D.1.3 POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ ÚPRAVA ODD.

DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY. Jaroslava Košťálová. Ing. Jiří Starý D.1.3 POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŘEŠENÍ ÚPRAVA ODD. ÚPRAVA ODD.14 V BUDOVĚ ZÁMKU Psychiatrická nemocnice Horní Beřkovice Investor: PSYCHIATRICKÁ NEMOCNICE HORNÍ BEŘKOVICE HORNÍ BEŘKOVICE, PODŘIPSKÁ 1, PSČ 411 85 Generální projektant: Starý a partner s.r.o.

Více

ZATEPLENÍ OBJEKTU KINA K VIDOULI

ZATEPLENÍ OBJEKTU KINA K VIDOULI Dodatečná informace k zadávacím podmínkám č. 10, č. 11 a č. 12 ze dne 9. 2.2015 ZADAVATEL:Městská část Praha 13 Sídlem: Sluneční náměstí 13/2580, Praha 5, 158 00 Jednající: Petr Zeman, zástupce starosty

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY SE ZMĚNOU UŽÍVÁNÍ OBJEKTU č. p. 1505 NA ORTENOVĚ NÁM. 2. ETAPA

STAVEBNÍ ÚPRAVY SE ZMĚNOU UŽÍVÁNÍ OBJEKTU č. p. 1505 NA ORTENOVĚ NÁM. 2. ETAPA Milady Horákové 66/103 160 00 Praha 6 - Hradčany tel.: 220 612 211, atelier@omegaproject.cz STAVEBNÍ ÚPRAVY SE ZMĚNOU UŽÍVÁNÍ OBJEKTU č. p. 1505 NA ORTENOVĚ NÁM. 2. ETAPA místo stavby: Ortenovo nám. 1505/37,

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR OBCHODU A MARKETINGU Vedoucí útvaru: Pavel Zemánek tel.: 532 232 945, fax: 543 211 185 e-mail: pavel.zemanek@fnbrno.cz IČO: 652

Více

>>> DATOVÉ ROZVÁDÌÈE. 19 VDI nástìnné rozvádìèe

>>> DATOVÉ ROZVÁDÌÈE. 19 VDI nástìnné rozvádìèe DTOVÉ ROZVÁDÌÈE >>> Perfektní slouèení se všemi pasivními produkty systému LS pro spolehlivé øešení od zásuvky uživatele až do technické místnosti: > modulární patch panely, datové i telefonní, > optické

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ k veřejné zakázce na dodávky s názvem Dřevěné box palety

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ k veřejné zakázce na dodávky s názvem Dřevěné box palety OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ k veřejné zakázce na dodávky s názvem Dřevěné box palety Veřejná zakázka je součástí realizace projektu spolufinancovaného z Programu rozvoje venkova na období 2014-2020 Zakázka

Více

01. Popis technického řešení

01. Popis technického řešení PROJEKT CENTRUM NOVA s. r. o., Palackého 48, 393 01 Pelhřimov IČ: 280 94 026, tel. 565 323 117, fax 565 322 586 web: www.projektcentrum.cz, e.mail: info@projektcentrum.cz 01. Popis technického řešení Název

Více

Rozměr dveří 80, 90/197. CPL laminát: dle aktuální nabídky. 3D CPL laminát: Laminát 0,8 mm (HPL): RAL:

Rozměr dveří 80, 90/197. CPL laminát: dle aktuální nabídky. 3D CPL laminát: Laminát 0,8 mm (HPL): RAL: BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE TŘÍDY RC 2 DO OCELOVÉ ZÁRUBNĚ - typ G 07 Zárubně: třída RC 2 typ G 07 Jednostranný dřevěný obklad ocelové zárubně s těsněním pro klasické zdění 2 700 8 500 2 000 s těsněním pro dodatečnou

Více

Přílohy: 1. Vzor krycího listu nabídky 2. Vzor smlouvy

Přílohy: 1. Vzor krycího listu nabídky 2. Vzor smlouvy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu NÁKUP ŠKOLNÍHO NÁBYTKU Obsah: 1. Základní údaje o zadavateli 2. Předmět veřejné zakázky 3. Místo plnění veřejné zakázky 4. Termín

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA VIDEO A PC ROZVODY

TECHNICKÁ ZPRÁVA VIDEO A PC ROZVODY TECHNICKÁ ZPRÁVA VIDEO A PC ROZVODY Stavba: Obsah : ÚMPČ P12 zasedací místnost 1. Identifikační údaje 2. Požadavky investora 3. Technické řešení 4. Elektroinstalace 5. Slaboproudé elektroinstalace 6. Závěr

Více