2. Sociální šetření - na základě žádosti provede sociální pracovnice šetření se souhlasem žadatele v místě jeho bydliště.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "2. Sociální šetření - na základě žádosti provede sociální pracovnice šetření se souhlasem žadatele v místě jeho bydliště."

Transkript

1 Vnitřní pravidla pro osobní asistenci Platná od Cílem osobní asistence je pomoc člověku zvládat prostřednictvím osobního asistenta ty úkony, které by dělal sám, kdyby mohl. A. Podmínky poskytování služby 1.Žádost o poskytování osobní asistence a) Telefonicky soc.pracovnice Bc.Grbavčicová, DiS. ( , ) b) Písemně Remedia Plus,o.p.s., U Nemocnice 1, Břeclav c) Ústně U Nemocnice 1, 1.patro, kancelář č.104 d) em: grbavcicova@remediacentrum.cz, peckova@remediacentrum.cz 2. Sociální šetření - na základě žádosti provede sociální pracovnice šetření se souhlasem žadatele v místě jeho bydliště. 3. Stanovení předběžného individuálního plánu - provede sociální pracovnice se žadatelem o službu. Podrobný individuální plán bude již po domluvě sestavovat klient s osobním asistentem v průběhu poskytování služby. 4. Sepsání smlouvy o poskytování osobní asistence a) uvedení úkonů, b) místo poskytování osobní asistence, c) doba provádění osobní asistence, d) způsob platby, e) výpovědní důvody. Podepsáním smlouvy o poskytování osobní asistence se osoba žádající stává klientem péče. B. Úkony osobní asistence dle zák.108/2006 Sb., o sociálních službách, a vyhlášky č.505/2006 Sb.,: a) pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, b) pomoc při osobní hygieně, c) pomoc při zajištění stravy, d) pomoc při zajištění chodu domácnosti, e) výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti, f) zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, g) pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. C. Průběh poskytování osobní asistence 1. Výběr osobního asistenta - Zvláštní pozornost je věnována výběru osobního asistenta. Sociální pracovnice probere se žadatelem jeho představu co by podle něj měl asistent splňovat, jaká by měla být náplň jeho práce, případně limity tedy skutečnosti, které žadatel rozhodně u asistenta nechce. - Pokud organizace nemá k dispozici vhodného asistenta, vypíše ředitelka ve spolupráci s úřadem práce výběrové řízení, o konečném výběru osobního asistenta rozhoduje sám klient či rodina. - Proces výběru vhodného osobního asistenta může být časově náročnější. - základní požadavky na výkon práce osobního asistenta: morální a trestní bezúhonnost, vzdělání středoškolské s maturitou, výuční list s kursem pro pracovníky v sociální péči, empatie, komunikativnost, zodpovědnost, kreativnost.

2 2. Dokumentace při osobní asistenci Osobní asistent (OA) je povinen: - vést základní dokumentaci o provádění osobní asistence tak, aby bylo možno stanovit dobu poskytování osobní asistence (dokument Docházka ), - Docházku podepsanou klientem doručit co nejdříve do organizace, - hlásit jakékoliv změny při výkonu osobní asistence, které mají vliv na další poskytování této péče u klienta nebo na chod organizace. Klient má právo rozhodnout, zda chce aby o poskytované péči byly vedeny podrobnější záznamy či nikoliv. V případě, že se záznamy nesouhlasí, je vedena pouze Docházka (viz výše). 3. Formy osobní asistence a) sebeurčující - sebeurčující osobní asistence je určena klientům, kteří si své osobní asistenty (dále jen OA) sami školí, průběžně instruují a organizují jejich práci - pomoc při činnostech klienta. OA pomáhají při uspokojování základních lidských potřeb biologických: při sebeobsluze (hygieně, oblékání, stravování, apod.), při pohybu, nákupech, vaření atd. Dále při uspokojování životních potřeb společenských (komunikaci, studiu, zájmových činnostech). b) řízená - řízená osobní asistence je koordinována klienty pouze částečně, především je řízena zvenčí (rodina a organizace). OA poskytují pomoc a dohled při uspokojování základních lidských potřeb biologických i společenských. Tento typ osobní asistence využívají zejména klienti po náhlých příhodách (úraz,nemoc) a dále klienti se smyslovým, psychickým nebo mentálním postižením. VZTAH mezi KLIENTEM a ASISTENTEM je ROVNOPRÁVNÝ! Nesmí dojít k tomu, že buď klient manipuluje asistentem, ať už z pozice síly (je zaměstnavatelem), či z pozice slabosti (má postižení), nebo naopak asistent klientem. (Hrdá J., Osobní asistence) - klient: 1) si stanoví plán činností ve spolupráci s rodinou (osobou, které důvěřuje) a asistentem, sdělí asistentovi potřebné informace k provádění asistenční činnosti. Plán činností lze po dohodě měnit (dle stavu a potřeb klienta, i denně). 2) by neměl být panovačný, hrubý, nerozhodný, nutit asistenta k něčemu, co nemůže udělat, vulgární apod. - asistent: 1) je zde proto, aby pomáhal zvládat základní životní potřeby! 2) Asistent za klienta nerozhoduje, ale podílí se spolu na řešení jednotlivých úkolů. 3) seznámí se s klientem a jeho rodinou, 4) podílí se na stanovení plánu činností u klienta, 5) respektuje klienta jako osobnost, vede jej k soběstačnosti, rozvoji osobnosti, 6) je empatický, vytváří ovzduší důvěry a tolerance, je za každých podmínek slušný, je laskavý a vlídný, trpělivý, přizpůsobivý, zodpovědný a spolehlivý, 7) pomáhá klientovi při zvládání základních lidských potřeb a dalších činností, které si stanovil klient v plánu činností, 8) rozvíjí fyzické a psychické schopnosti klienta v rámci jeho možností, případně napomáhá zachování jejich stávající úrovně,

3 9) řeší nepředvídané situace, radí se s rodinou a vysílající organizací, 10) je fyzicky zdatný, přiměřeně šikovný zvládnout potřebnou manipulaci s klientem, 11) dodržuje zásadu: CO NECHCEŠ, ABY JINÍ ČINILI TOBĚ, NEČIŇ TY JIM! 12) za žádných okolností nepoužije násilí vůči klientovi, 13) dodržuje soukromí klienta i v domácím prostředí, dodržuje zásadu mlčenlivosti, 14) je proškolen v první pomoci, zacházení s invalidními vozíky, výtahem či jinými kompenzačními pomůckami, které jsou nutné při výkonu jeho práce, 15) za případnou škodu, kterou asistent způsobí svou činností, zodpovídá sám asistent. Problematické situace řeší klient společně s OA, rodinou případně vysílající organizací (sociální pracovnicí). V případě problematického vztahu klienta s OA řeší tuto situaci rodina s vysílající organizací. 4. Ukončení poskytování osobní asistence - ukončení smlouvy ze strany klienta: na základě dohody, pokud je klient dlouhodobě hospitalizován, umístěn v jiném zařízení, úmrtím klienta, v případě nespokojenosti s poskytováním péče, zlepšením stavu klienta - je schopen se nadále sám zabezpečit. - ukončení smlouvy ze strany organizace: poskytování služby osobní asistence nelze ze strany organizace ukončit náhle, může však dojít ke změně osobního asistenta a to z různých důvodů. Organizace je povinna, v případě zájmu klienta, zajistit za odcházejícího osobního asistenta náhradu, s novým asistentem musí klient souhlasit, potřeba změny osobního asistenta může vyjít jak ze strany klienta, tak ze strany osobního asistenta, průběh zajišťuje sociální pracovnice, ukončit poskytování služby může organizace v případě: o jestliže Klient hrubě porušuje své povinnosti vyplývající ze Smlouvy. Za hrubé porušení Smlouvy se považuje zejména nezaplacení úhrady za poskytnutí sociální služby za dobu delší než 1 měsíc. o jestliže Klient i po opětovném napomenutí hrubě porušuje Vnitřní pravidla Poskytovatele pro poskytování osobní asistence, o jestliže se Klient chová k osobnímu asistentovi způsobem, jehož záměr nebo důsledek vede ke snížení důstojnosti fyzické osoby nebo k vytváření nepřátelského, ponižujícího nebo zneklidňujícího prostředí. D. Platba 1) Za poskytování služby sociální péče - osobní asistenci je stanovena úhrada za 1 hodinu skutečně spotřebovaného času nezbytného k zajištění úkonů; pokud poskytování těchto úkonů netrvá celou hodinu, výše úhrady se poměrně krátí. Doprava ke klientovi k zajištění povinných úkonů se nehradí. Doprava (osobním automobilem organizace) v rámci zajištění nákupu, pochůzky a doprovodu - úhrada 6,50 Kč/km. 2) Úhrada je stanovena odlišně dle toho, zda klient žije sám či s rodinou (pokud žije sám, má větší náklady na bydlení).

4 3) Úhrada za 1 hodinu péče: dospělá osoba, která nevyživuje další osobu a nebydlí sama 100,-Kč, dospělá osoba, která nevyživuje další osobu a bydlí zcela sama 90,- Kč dospělá osoba, která vyživuje další osobu 80,- Kč, dítě v průběhu vzdělávání 60,- Kč. (4) Příplatek k hodinové úhradě za péči v noci (22hod.-6.hod.): 10 Kč/hod. (5) Forma a způsob platby je dohodnuta ve smlouvě. (6) V případě náhlého zrušení plánované služby ze strany klienta JE NUTNO O TOM INFORMOVAT VEDOUCÍ NEBO SOCIÁLNÍ PRACOVNICI VČAS (tzn.alespoň 2hodiny předem). V případě, že je pracovnice již na cestě ke klientovi (nebo u něj), bude klientovi účtována úhrada za neúčelný výjezd ve výši 50Kč/klient Břeclav; 100Kč/ klient mimo Břeclav. E. Stížnost na způsob poskytování služby Kdo může podat stížnost - všichni uživatelé sociálních služeb společnosti REMEDIA PLUS, o.p.s.; zájemci o služby; příbuzní; veřejnost, instituce. Na co si lze stěžovat - na jednání zaměstnanců organizace, - na kvalitu provedené práce - na způsob poskytování sociálních služeb Co je považováno za stížnost, forma stížností Stížnost nemusí mít žádné formální náležitosti. Stížností je vše, co jako stížnost osoba (instituce), která si stěžuje, označí, přičemž z formulace musí být jasně patrné, že se jedná o stížnost. Stížnost může být podána písemně, ústně, telefonicky/faxem, v elektronické podobě em. Do stížnosti je vhodné uvést co nejvíce informací týkajících se události, které se stížnost týká. Kromě stížností lze podávat společnosti REMEDIA PLUS rovněž podněty a připomínky k fungování a kvalitě poskytovaných služeb. Kam a komu se stížnost podává - přímo organizaci REMEDIA PLUS (ředitelce, vedoucí pečovatelské služby, sociální pracovnici), - na krajský úřad v Brně nebo obecní úřad v Břeclavi, odbor sociálních věcí Vyřizování stížností a lhůta na vyřízení Vyřizování stížností patří do kompetence ředitelky společnosti, mohou se jej dále účastnit osoby ředitelkou pověřené, případně další instituce. Doba na vyřízení stížnosti je 14 dnů od převzetí stížnosti. Po uplynutí této lhůty se stěžovateli oznámí výsledek prošetření stížnosti. Odpověď na stížnost lze dát stěžovateli i jinou než písemnou formou, pokud si to přeje. V Břeclavi ředitelka společnosti

5

Vnitřní pravidla. Pečovatelské služby

Vnitřní pravidla. Pečovatelské služby Městský ústav sociálních služeb v Klatovech, příspěvková organizace vydává Vnitřní pravidla Pečovatelské služby v Klatovech, Balbínova 59/I Článek 1 Vnitřní pravidla obsahují zásady pro zajištění poskytované

Více

Smlouva o poskytování služeb osobní asistence

Smlouva o poskytování služeb osobní asistence Smlouva o poskytování služeb osobní asistence Město Bílovec se sídlem: Slezské náměstí 1, 743 01 Bílovec IČ: 00297755 zastoupený: Bc. Vlastou Szotkowskou, vedoucí organizační složky (dále jen poskytovatel

Více

Smlouva o poskytování osobní asistence

Smlouva o poskytování osobní asistence Smlouva o poskytování osobní asistence Uzavřená dle 91 a 39 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a 51 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Smlouva o poskytování služeb osobní asistence

Smlouva o poskytování služeb osobní asistence Smlouva o poskytování služeb osobní asistence Město Bílovec se sídlem: Slezské náměstí 1, 743 01 Bílovec IČ: 00297755 zastoupený: Bc. Vlastou Szotkowskou, vedoucí organizační složky (dále jen poskytovatel

Více

Smlouva č... o poskytování soc. služby OSOBNÍ ASISTENCE

Smlouva č... o poskytování soc. služby OSOBNÍ ASISTENCE D o m o v S r d c e v d l a n í c h s o c i á l n í s l u ž b y J i ř í k o v příspěvková organizace Města Jiříkov Filipov č. p. 65, 407 53 Jiříkov Email : terennisluzby@ddfilipov.cz Terénní služby se

Více

Pravidla poskytování pečovatelské služby (PS) (pro zájemce a uživatele PS)

Pravidla poskytování pečovatelské služby (PS) (pro zájemce a uživatele PS) Město Šenov Radniční náměstí 300, 739 34 Šenov pečovatelská služba Pravidla poskytování pečovatelské služby (PS) (pro zájemce a uživatele PS) I. Kontakty: MěÚ Šenov, správní odbor, Radniční náměstí 300,

Více

Osobní asistence 17. listopadu 373/36, 743 01 Bílovec

Osobní asistence 17. listopadu 373/36, 743 01 Bílovec Smlouva o poskytnutí služeb osobní asistence Město Bílovec se sídlem: Slezské náměstí 1, 743 01 Bílovec IČ: 00297755 zastoupený: Bc. Vlastou Szotkowskou, vedoucí organizační složky (dále jen poskytovatel

Více

OBLASTNÍ CHARITA SOBOTKA - Charitní pečovatelská služba. Smlouva o poskytnutí pečovatelské služby

OBLASTNÍ CHARITA SOBOTKA - Charitní pečovatelská služba. Smlouva o poskytnutí pečovatelské služby OBLASTNÍ CHARITA SOBOTKA - Charitní pečovatelská služba Smlouva o poskytnutí pečovatelské služby Uživatel služby: jméno,příjmení:... bydliště:... a poskytovatel: OBLASTNÍ CHARITA SOBOTKA Charitní pečovatelská

Více

M ě s t o K r a s l i c e. Vnitřní pravidla pro poskytování pečovatelské služby

M ě s t o K r a s l i c e. Vnitřní pravidla pro poskytování pečovatelské služby M ě s t o K r a s l i c e Vnitřní pravidla pro poskytování pečovatelské služby Základní údaje Zřizovatel pečovatelské služby: MĚSTO KRASLICE Adresa: Městský úřad Kraslice, nám. 28. října 1438, 358 20 Kraslice

Více

INFORMACE PRO ZÁJEMCE, ŽADATELE

INFORMACE PRO ZÁJEMCE, ŽADATELE INFORMACE PRO ZÁJEMCE, ŽADATELE KDO JSME Domov důchodců Roudnice nad Labem,, IČO 828998, (dále jen Domov). Zřizovatelem je Město Roudnice nad Labem, Karlovo nám. 21, 413 01 Roudnice nad Labem, IČO 264334.

Více

Smlouva o poskytování sociální služby

Smlouva o poskytování sociální služby Smlouva o poskytování sociální služby Poskytovatel: SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA PŘEROVA, p. o. zastoupené Mgr. Janou Žouželkovou, ředitelkou organizace Kabelíkova 14a, 750 02 Přerov IČ: 49558854 bankovní účet

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče - asistenční služby

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče - asistenční služby Smlouva o poskytnutí služby sociální péče - asistenční služby Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan(paní)..., nar...., bydliště..., v textu této smlouvy dále jen "Klient" a 2) Charita

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče osobní asistence

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče osobní asistence Smlouva o poskytnutí služby sociální péče osobní asistence Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan(paní)..., nar...., bydliště..., v textu této smlouvy dále jen "Klient" a 2) Charita Hlučín,

Více

Smlouvu o poskytování charitní pečovatelské služby (CHPS)

Smlouvu o poskytování charitní pečovatelské služby (CHPS) Žadatel: Jméno a příjmení: Datum narození: Bydliště: (dále jen uživatel služby ) a Poskytovatel: Oblastní charita Jičín Sídlo: Na Jihu 553, Jičín 506 01 IČO: 73633755 Zastoupený: Marií Mirovskou, DiS.

Více

Osobní asistence terénní Centrum Auxilium Nemocniční 945 (budova Polikliniky Vsetín ), Vsetín

Osobní asistence terénní Centrum Auxilium Nemocniční 945 (budova Polikliniky Vsetín ), Vsetín Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Auxilium o.p.s. Osobní asistence terénní Centrum Auxilium Nemocniční 945 (budova

Více

Příloha A - Popis realizace poskytování sociální služby

Příloha A - Popis realizace poskytování sociální služby Oblastní charita Kroměříž Denní stacionář 6. Denní stacionář pro seniory a zdravotně postižené, Ztracená 63, Kroměříž Příloha A - Popis realizace poskytování sociální služby 1. Základní údaje Poslání Posláním

Více

SMLOUVA o poskytování pečovatelské služby podle 40 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů

SMLOUVA o poskytování pečovatelské služby podle 40 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů Smlouva č.: xx/xxxx * * * VZOR * * * SMLOUVA o poskytování pečovatelské služby podle 40 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů Poskytovatel: Pečovatelská služba Trutnov

Více

Pravidla pro poskytování pečovatelské služby

Pravidla pro poskytování pečovatelské služby Pravidla pro poskytování pečovatelské služby Městský obvod Vítkovice poskytuje pečovatelskou službu v souladu se zákonem č.108/2006 Sb. o sociálních službách ve znění pozdějších platných předpisů a vyhláškou

Více

Odbor sociálních služeb a sociální práce

Odbor sociálních služeb a sociální práce Stanovisko MPSV k otázce rozšíření registrace u sociální služby sociální rehabilitace o cílovou skupinu osob žijících v sociálně vyloučených lokalitách Zákon o sociálních službách nehovoří nikde o tom,

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ODLEHČOVACÍ SLUŽBY

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ODLEHČOVACÍ SLUŽBY KDP Sluníčko Komplexní domácí péče a terénní sociální Mgr. Lucie Brožková SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ODLEHČOVACÍ SLUŽBY 1. Pan/paní: Rodné číslo: Bydliště: v textu této smlouvy dále jen klient 2. Organizace:

Více

Smlouva o poskytnutí osobní asistence

Smlouva o poskytnutí osobní asistence V Z O R Smlouva o poskytnutí osobní asistence Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan (paní)....(jméno a příjmení), nar.. (datum narození), bydliště......, rodné číslo., v textu této smlouvy

Více

VNITŘNÍ PRAVIDLA ASISTENČNÍ SLUŽBY

VNITŘNÍ PRAVIDLA ASISTENČNÍ SLUŽBY VNITŘNÍ PRAVIDLA ASISTENČNÍ SLUŽBY Úvodní ustanovení S Vnitřními pravidly jsou seznámeni všichni zaměstnanci, klienti a žadatelé asistenční služby Charity Hlučín. Místo, čas a způsob poskytnutí péče :

Více

Smlouva o poskytování sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením

Smlouva o poskytování sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením Smlouva o poskytování sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením Uzavřená dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE O SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ POSKYTOVANÉ V CHRÁNĚNÉM BYDLENÍ

ZÁKLADNÍ INFORMACE O SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ POSKYTOVANÉ V CHRÁNĚNÉM BYDLENÍ Harmonie, příspěvková organizace Krnov, Pod Cvilínem, Chářovská 785/85 PSČ 794 01 Pracoviště: Chráněné bydlení, P. Bezruče 141/4, 793 95 Město Albrechtice Pracoviště: Chráněné bydlení, Pod Hůrkou 754/26,

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Charita Valašské Klobouky Denní stacionář Ambulantní Denní stacionář, Podzámčí

Více

Model sociální služby Osobní asistence

Model sociální služby Osobní asistence Model sociální služby Osobní asistence Struktura modelu 1. Vymezení typických nepříznivých situací, na které služba reaguje 2. Specifikace potřeb, na které služba reaguje 3. Činnosti služby 4. Optimální

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby pečovatelská služba

Smlouva o poskytnutí sociální služby pečovatelská služba DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace uzavřená mezi Smlouva o poskytnutí sociální služby pečovatelská služba č. v souladu se zák. č. 108/2006 Sb. o sociálních

Více

CENTRA DENNÍCH SLUŽEB

CENTRA DENNÍCH SLUŽEB Městský ústav sociálních služeb Klatovy, příspěvková organizace vydává Vnitřní pravidla CENTRA DENNÍCH SLUŽEB v Klatovech, Podhůrecká 815/III platná od 1.7.2015 Článek 1 Vnitřní pravidla obsahují zásady

Více

Druh služby: pečovatelská služba dle 40 zákona o sociálních službách

Druh služby: pečovatelská služba dle 40 zákona o sociálních službách Podrobný informační materiál o poskytované službě: Pečovatelská služba NADĚJE Druh služby: pečovatelská služba dle 40 zákona o sociálních službách Forma služby: Místo: terénní Arménská 4, 625 00 Brno Kontaktní

Více

Centrum pomoci pro zdravotně postižené a seniory o.p.s. Kochova 1185, Chomutov 430 12 IČO 27270955 tel. 474 332 816 mobil 606 156 714

Centrum pomoci pro zdravotně postižené a seniory o.p.s. Kochova 1185, Chomutov 430 12 IČO 27270955 tel. 474 332 816 mobil 606 156 714 Směrnice č. 11 Název směrnice: Provozní řád Tento provozní řád je přílohou smlouvy o poskytování služby osobní asistence a je závazný jak pro klienty CP ZPS, tak pro zaměstnance Centra pomoci pro zdravotně

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA HAVÍŘOVA SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA HAVÍŘOVA SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA HAVÍŘOVA Přemyslova 1618/12, Havířov Podlesí, 736 01 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY Číslo Smlouvy:.. Mezi Poskytovatelem služby: Sociálními službami města Havířova

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY Poskytovatel: Stacionář mezi mosty Trutnov Náchodská 359,54101 Trutnov IČO: 70153884 v textu této smlouvy dále jen stacionář Klient: a Jméno a příjmení:. Datum narození:..

Více

Charita Valašské Klobouky Školní 944, Valašské Klobouky IČO

Charita Valašské Klobouky Školní 944, Valašské Klobouky IČO Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Charita Valašské Klobouky Pečovatelská služba Terénní, ambulantní Charitní

Více

Veřejné informace o službě

Veřejné informace o službě Odlehčovací služba Místo poskytování služby: Urxova 297/4, Třebeš, 500 06 Hradec Králové 6 Veřejné informace o službě Právní forma: fyzická osoba IČO: 48162485 Statutární zástupce: Adresa sídla poskytovatele:,

Více

Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory)

Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory) Podrobný informační materiál o poskytované službě: Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory) Druh služby: domov pro seniory dle 49 zákona o sociálních službách Forma služby: Kapacita: Místo: pobytová

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE O SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ POSKYTOVANÉ V CHRÁNĚNÉM BYDLENÍ

ZÁKLADNÍ INFORMACE O SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ POSKYTOVANÉ V CHRÁNĚNÉM BYDLENÍ Harmonie, příspěvková organizace Chářovská 785/85, Pod Cvilínem, 794 01 Krnov Pracoviště: Chráněné bydlení, P. Bezruče 141/4, 793 95 Město Albrechtice Pracoviště: Chráněné bydlení, Pod Hůrkou 754/26, 793

Více

VNITŘNÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY OSOBNÍ ASISTENCE

VNITŘNÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY OSOBNÍ ASISTENCE OBČANSKÉ SDRUŽENÍ MARTIN registrované na MV ČR pod č.j.: VS/1-1/43 483/00-R,, IČ: 70822301, DIČ: CZ70822301 sídlo: 163 00 Praha 6-Řepy, Bendova 5/1121, pobočka: 155 21 Praha 5 Zličín, Křivatcova 416 Bank.

Více

Pravidla poskytování pečovatelské služby (PS) (pro zájemce a uživatele PS)

Pravidla poskytování pečovatelské služby (PS) (pro zájemce a uživatele PS) Město Šenov Radniční náměstí 300, 739 34 Šenov pečovatelská služba I. Kontakty: Pravidla poskytování pečovatelské služby (PS) (pro zájemce a uživatele PS) MěÚ Šenov, správní odbor, Radniční náměstí 300,

Více

Smlouva o poskytování osobní asistence

Smlouva o poskytování osobní asistence Smlouva o poskytování osobní asistence Jméno a příjmení: Datum narození: Bytem: Kontaktní telefon: dále jen uživatel a Komunitní centrum Petrklíč, z.s. se sídlem: Smetanova 1450, 560 02 Česká Třebová (divize.)

Více

PRŮVODCE SLUŽBOU. Denní centrum služeb pro osoby ve středním a vyšším věku se zdravotním postižením. www.socsluzbykarvina.cz

PRŮVODCE SLUŽBOU. Denní centrum služeb pro osoby ve středním a vyšším věku se zdravotním postižením. www.socsluzbykarvina.cz SOCIÁLNÍ SLUŽBY KARVINÁ, příspěvková organizace Sokolovská 1761, 735 06 Karviná-Nové Město Středisko denních služeb Závodní 1667, 735 06 Karviná-Nové Město, PRŮVODCE SLUŽBOU Denní centrum služeb pro osoby

Více

Smlouva o poskytování sociální služby - osobní asistence, na dobu neurčitou kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli

Smlouva o poskytování sociální služby - osobní asistence, na dobu neurčitou kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli Smlouva o poskytování sociální služby - osobní asistence, na dobu neurčitou kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli I. Smluvní strany Jméno a příjmení: datum narození: trvalé bydliště: PSČ: v

Více

Popis realizace poskytované sociální služby

Popis realizace poskytované sociální služby Popis realizace poskytované sociální služby V souladu se zákonem 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a vyhláškou č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona

Více

Vnitřní pravidla pečovatelské služby Velké Hamry

Vnitřní pravidla pečovatelské služby Velké Hamry Město Velké Hamry, Velké Hamry 362, 46845, IČO 00262595, telefon 483369811, e-mail muvh@velke-hamry.cz Vnitřní pravidla pečovatelské služby Velké Hamry Poskytovatel a sídlo Pečovatelské služby Města Velké

Více

Správa zdravotních a sociálních služeb Cheb příspěvková organizace Pastýřská 4, Cheb 350 02. Raná péče. Dřevařská 13, Cheb 350 02

Správa zdravotních a sociálních služeb Cheb příspěvková organizace Pastýřská 4, Cheb 350 02. Raná péče. Dřevařská 13, Cheb 350 02 Správa zdravotních a sociálních služeb Cheb příspěvková organizace Pastýřská 4, Cheb 350 02 Raná péče Dřevařská 13, Cheb 350 02 Nejčastější dotazy a otázky týkající se sociální služby Rané péče Informace

Více

Smlouva o poskytnutí pečovatelské služby

Smlouva o poskytnutí pečovatelské služby Smlouva o poskytnutí pečovatelské služby č. Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v í r a j í Pan/í : nar.: Trvalý pobyt: v textu této smlouvy dále jen klient a 2) Město Kouřim, se sídlem Mírové náměstí

Více

ZÁKLADNÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ OSOBNÍ ASISTENCE

ZÁKLADNÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ OSOBNÍ ASISTENCE Příloha smlouvy č. 1: ZÁKLADNÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ OSOBNÍ ASISTENCE 1. KONTAKTNÍ ÚDAJE Adresa poskytovatele: Časový rozvrh poskyt. služby: Centrum sociálních služeb Kyjov, p. o. města Kyjova (dále

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE PRO ZÁJEMCE O PEČOVATELSKOU SLUŽBU

ZÁKLADNÍ INFORMACE PRO ZÁJEMCE O PEČOVATELSKOU SLUŽBU ZÁKLADNÍ INFORMACE PRO ZÁJEMCE O PEČOVATELSKOU SLUŽBU Pečovatelská služba MČ Praha 20 je terénní sociální služba, poskytovaná dle 40 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, osobám, které mají sníženou

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DENNÍM STACIONÁŘI RATOLEST

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DENNÍM STACIONÁŘI RATOLEST 1 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DENNÍM STACIONÁŘI RATOLEST Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1)Uživatel Jméno: Bydliště: Zastoupená: (v textu této smlouvy dále jen Uživatel

Více

Informace o poskytování služby P-B-P-D-01/

Informace o poskytování služby P-B-P-D-01/ Stránka 1/6 Informace o poskytování sociální služby 1) Základní údaje o poskytovateli MESADA, z. s. se sídlem: nábřeží 1. máje 2518, 397 01 Písek IČ: 265 87 955 Statutární zástupce: Mgr. Tamara Křivánková,

Více

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče v denním stacionáři pro osoby se zdravotním postižením č.j. : xxx/xxxx/ds Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: 1) Pan (paní)... (jméno a příjmení), nar....

Více

CENTRA DENNÍCH SLUŽEB

CENTRA DENNÍCH SLUŽEB Městský ústav sociálních služeb Klatovy, příspěvková organizace vydává Vnitřní pravidla CENTRA DENNÍCH SLUŽEB v Klatovech, Podhůrecká 815/III platná od 1.2.2018 Článek 1 Vnitřní pravidla obsahují zásady

Více

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ OSOBNÍ ASISTENCE

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ OSOBNÍ ASISTENCE Centrum sociálních služeb Bohumín, příspěvková organizace Slezská 164, 735 81 Bohumín Starý Bohumín PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ OSOBNÍ ASISTENCE Osobní asistence je terénní službou poskytovanou občanům města

Více

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče č /2016 pobytová odlehčovací služba uživatel

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče č /2016 pobytová odlehčovací služba uživatel Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče č /2016 pobytová odlehčovací služba Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli Jméno a příjmení: Datum narození: Trvalé bydliště: v textu této smlouvy dále jen

Více

G centrum Tábor, Smlouva o poskytnutí pečovatelské služby

G centrum Tábor, Smlouva o poskytnutí pečovatelské služby Smlouva o poskytnutí pečovatelské služby Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i (y) a 1) Pan /paní Narozen/a Bydliště v textu této smlouvy dále jen Klient 2) G-centrum Tábor, příspěvková organizace

Více

Vnitřní pravidla pro poskytování služby osobní asistence, aneb CO A JAK DĚLÁME

Vnitřní pravidla pro poskytování služby osobní asistence, aneb CO A JAK DĚLÁME Vnitřní pravidla pro poskytování služby osobní asistence, aneb CO A JAK DĚLÁME Zahájení poskytování služby: Pokud se rozhodnete využít službu osobní asistence, sociální pracovnice s Vámi dojedná podrobnosti

Více

Církevní střední zdravotnická škola s. r. o. Grohova 112/16, Brno. Realizace Terénní osobní asistence

Církevní střední zdravotnická škola s. r. o. Grohova 112/16, Brno. Realizace Terénní osobní asistence Církevní střední zdravotnická škola s. r. o. Grohova 112/16, 602 00 Brno Realizace Terénní osobní asistence 1 TERÉNNÍ OSOBNÍ ASISTENCE Identifikační číslo: 276 818 66 Identifikátor: 66 144 16 Název zařízení:

Více

Popis realizace poskytování sociální služby Chráněné bydlení dle 51 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách

Popis realizace poskytování sociální služby Chráněné bydlení dle 51 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách Popis realizace poskytování sociální služby Chráněné bydlení dle 51 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách Poskytovatel sociální služby chráněné bydlení (identifikátor 9510127): Nalžovický zámek,

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby (dále jen Smlouva ) uzavřená podle zákona č. 108/2006 Sb., v platném znění (dále jen Zákon )

Smlouva o poskytnutí sociální služby (dále jen Smlouva ) uzavřená podle zákona č. 108/2006 Sb., v platném znění (dále jen Zákon ) Smlouva o poskytnutí sociální služby (dále jen Smlouva ) uzavřená podle zákona č. 108/2006 Sb., v platném znění (dále jen Zákon ) 1. Smluvní strany Klient příjmení a jméno: rodné číslo: trvalé bydliště:

Více

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče č. /2018 pobytová odlehčovací služba Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče č. /2018 pobytová odlehčovací služba Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče č. /2018 pobytová odlehčovací služba Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli Jméno a příjmení: Datum narození: Trvalé bydliště: v textu této smlouvy dále jen

Více

Smlouva č. PS-2018/ o poskytování Pečovatelské služby

Smlouva č. PS-2018/ o poskytování Pečovatelské služby D o m o v S r d c e v d l a n í c h s o c i á l n í s l u ž b y J i ř í k o v příspěvková organizace Města Jiříkov Filipov č. p. 65, 407 53 Jiříkov Email : terennisluzby@ddfilipov.cz Terénní služby se

Více

VNITŘNÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY

VNITŘNÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY Jihočeské centrum pro zdravotně postižené a seniory o.p.s. se sídlem v Prachaticích SNP 559, 383 01 Prachatice pracoviště Strakonice, Stavbařů 213, 386 01 Strakonice VNITŘNÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY

Více

Klubíčko Beroun, o.p.s. Sociální firma prospěšná nejen lidem se zdravotním postižením

Klubíčko Beroun, o.p.s. Sociální firma prospěšná nejen lidem se zdravotním postižením Klubíčko Beroun, o.p.s. Sociální firma prospěšná nejen lidem se zdravotním postižením OBECNÉ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ služby Osobní asistence platné od 1. 3. 2014 PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Osobní asistence

Více

Popis realizace poskytované služby: Odlehčovací služba pobytová

Popis realizace poskytované služby: Odlehčovací služba pobytová Poskytovatel: Statutární město Ostrava, Městský obvod Ostrava-Jih Popis realizace poskytované služby: Odlehčovací služba pobytová Poslání služby Našim posláním při zajištění odlehčovací pobytové služby

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Standard kvality č.1 Poskytovatel: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Smlouva č. Sociální služby Karviná, příspěvková organizace Sokolovská 1761, 735 06 Karviná - Nové Město IČO: 709 97 136 zastoupený

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DENNÍM STACIONÁŘI RATOLEST

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DENNÍM STACIONÁŘI RATOLEST 1 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DENNÍM STACIONÁŘI RATOLEST Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1)Uživatel Jméno : Bydliště Zastoupená: (v textu této smlouvy dále jen Uživatel

Více

Smlouva o poskytování sociální služby v centru denních služeb č.: SPIS

Smlouva o poskytování sociální služby v centru denních služeb č.: SPIS Smlouva o poskytování sociální služby v centru denních služeb č.: SPIS 1) Pan (paní): KLIENT datum narození: bydliště: ULICE, ČÍSLO, OBEC, PSČ v textu této smlouvy dále jen Uživatel 2) Centrum pečovatelské

Více

Smlouva o poskytování sociálních služeb v denním stacionáři

Smlouva o poskytování sociálních služeb v denním stacionáři Smlouva o poskytování sociálních služeb v denním stacionáři Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli 1) Uživatel služby: datum narození: bydliště: (v textu této smlouvy dále jen Uživatel ) Zastoupený

Více

Smlouva o poskytování pečovatelské služby

Smlouva o poskytování pečovatelské služby Smlouva o poskytování pečovatelské služby Pořadové číslo Poskytovatel služby : Město Týnec nad Labem Pečovatelská služba Města Týnec nad Labem Vodárenská 42, Týnec nad Labem, PSČ 28126 zastoupená panem

Více

I. Předmět smlouvy. II. Rozsah poskytování sociální služby. 1. Poskytovatel nabízí uživateli tyto základní činnosti při poskytování služby:

I. Předmět smlouvy. II. Rozsah poskytování sociální služby. 1. Poskytovatel nabízí uživateli tyto základní činnosti při poskytování služby: Smlouva o poskytování sociálních služeb (dále jen Smlouva ) dle ustanovení 44 a 91 zákona č.108/2006 Sb. o sociálních službách, v platném znění uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku mezi smluvními

Více

Smlouva číslo 000/2015 o poskytování pečovatelské služby ze dne

Smlouva číslo 000/2015 o poskytování pečovatelské služby ze dne Smlouva číslo 000/2015 o poskytování pečovatelské služby ze dne Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Domov pro seniory a Pečovatelská služba v Žatci, příspěvková organizace IČ: 00830411

Více

Popis realizace poskytování sociální služby

Popis realizace poskytování sociální služby Popis realizace poskytování sociální služby Příloha č.1 Název poskytovatele Charita Luhačovice Druh služby Denní stacionář 46 Forma služby Ambulantní Název zařízení a místo poskytování Denní stacionář,

Více

Pravidla pro poskytování Pečovatelské služby Střediskem sociálních služeb MČ Praha 9

Pravidla pro poskytování Pečovatelské služby Střediskem sociálních služeb MČ Praha 9 Název vnitřního dokumentu: Pravidla pro poskytování pečovatelské služby Počet stran: 7 Schváleno dne: 1. 1. 2017 Účinnost od: 1. 1. 2017 Schválil: Mgr. Michaela Žáčková ředitelka Zrušeno dne: Pravidla

Více

Smlouva o poskytování sociálních služeb v Denním stacionáři č. /2019

Smlouva o poskytování sociálních služeb v Denním stacionáři č. /2019 Denní stacionář SEZIMOVO ÚSTÍ K Hájence 1500, 391 02 Sezimovo Ústí 605 359 317 IČO 00252859 E-mail: stacionar@sezimovo-usti.cz; www.sezimovo-usti.cz Bankovní spojení: 7200005553/8040 Smlouva o poskytování

Více

Pečovatelská služba pro město Chomutov a přilehlé obce

Pečovatelská služba pro město Chomutov a přilehlé obce Seznamte se s výhodami státem registrované terénní sociální služby Společnosti Společně proti času o.p.s. Váš partner pro spokojené stáří ve Vašem domácím prostředí Společně s naší péči a pomocí při každodenních

Více

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče v č.j. : XX/20XX/ds Denním stacionáři Mateřídouška pro děti, mládež a dospělé s mentálním a kombinovaným postižením Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Více

VIDA sociální služby, s.r.o. SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ OSOBNÍ ASISTENCE

VIDA sociální služby, s.r.o. SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ OSOBNÍ ASISTENCE VIDA sociální služby, s.r.o. SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ OSOBNÍ ASISTENCE o poskytnutí sociální služby osobní asistence podle 39 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, uzavřená mezi Poskytovatelem: VIDA

Více

Smlouva o poskytnutí sociálních služeb. Chráněné bydlení. v DH Liberec, o.p.s.

Smlouva o poskytnutí sociálních služeb. Chráněné bydlení. v DH Liberec, o.p.s. Smlouva o poskytnutí sociálních služeb v DH Liberec, o.p.s. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku mezi Pan bydliště rodné číslo (dále jen Uživatel, jako oprávněná osoba ve smyslu zák.č.108/2006 Sb.,

Více

Informovanost o poskytované sociální službě

Informovanost o poskytované sociální službě Aktualizace předchozí verze z 1. 7. 2010 SQ 12 Informovanost o poskytované sociální službě Domov pro osoby se zdravotním postižením, Dvořákova 1128, Kadaň Zřizovatel: Krajský úřad Ústeckého kraje Velká

Více

V N I T Ř N Í P R A V I D L A. Pečovatelská služba Velvary. se sídlem: Velvary, Slánská čp. 198, PSČ , tel

V N I T Ř N Í P R A V I D L A. Pečovatelská služba Velvary. se sídlem: Velvary, Slánská čp. 198, PSČ , tel Pečovatelská služba Velvary se sídlem: Velvary, Slánská čp. 198, PSČ 273 24, tel. 315761199 Zřizovatel: Město Velvary Sídlo: Velvary, náměstí Krále Vladislava čp. 1, PSČ 273 24 IČO: 00235105 Zastoupené:

Více

Popis realizace služby. Pečovatelská služba Bánov Bánov 721

Popis realizace služby. Pečovatelská služba Bánov Bánov 721 Popis realizace služby Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Oblastní charita Uherský Brod Pečovatelská služba terénní Pečovatelská služba Bánov 687 54 Bánov 721

Více

Smlouva o poskytnutí pečovatelské služby č. /PS/20.. ( Rok )

Smlouva o poskytnutí pečovatelské služby č. /PS/20.. ( Rok ) Smlouva o poskytnutí pečovatelské služby č. /PS/20.. ( Rok ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavírají mezi sebou Pan(í).. nar... bytem.. v textu této smlouvy dále jen uživatel a Město Rokycany Pečovatelská

Více

POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY PRO SENIORY

POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY PRO SENIORY POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY PRO SENIORY dle 79 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách Poskytovatel: Lístek, o.p.s. Kroupova 427/102a, 625 00 Brno - Starý Lískovec Název služby: Pečovatelská služba

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY KARVINÁ, příspěvková organizace Sokolovská 1761, Karviná-Nové Město. středisko Služeb Závodní 1667, Karviná-Nové Město,

SOCIÁLNÍ SLUŽBY KARVINÁ, příspěvková organizace Sokolovská 1761, Karviná-Nové Město. středisko Služeb Závodní 1667, Karviná-Nové Město, SOCIÁLNÍ SLUŽBY KARVINÁ, příspěvková organizace Sokolovská 1761, 735 06 Karviná-Nové Město středisko Služeb Závodní 1667, 735 06 Karviná-Nové Město, PRŮVODCE SLUŽBOU Denní centrum služeb www.socsluzbykarvina.cz

Více

FORMULÁŘ A: Popis realizace poskytování sociální služby

FORMULÁŘ A: Popis realizace poskytování sociální služby NÁZEV ŽADATELE: Diecézní charita Brno IČO 44 99 02 60 DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: 39 osobní asistence NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: 39 ZN 713 Osobní asistence Znojmo, Horní Česká 6,

Více

Popis realizace poskytované sociální služby

Popis realizace poskytované sociální služby Popis realizace poskytované sociální služby V souladu se zákonem 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a vyhláškou č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona

Více

Smlouva o poskytnutí pečovatelské služby č. /PS/20.. ( Rok )

Smlouva o poskytnutí pečovatelské služby č. /PS/20.. ( Rok ) Smlouva o poskytnutí pečovatelské služby č. /PS/20.. ( Rok ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavírají mezi sebou Pan(í).. nar... bytem.. v textu této smlouvy dále jen uživatel a Město Rokycany Pečovatelská

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ CHARITNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ CHARITNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ CHARITNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY Smlouva je uzavřena dle 91 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, v platném znění a vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádí některá ustanovení

Více

Pečovatelská služba VNITŘNÍ PRAVIDLA PEČOVATELSKÉ SLUŽBY SPOLEČNĚ PROTI ČASU O.P.S.

Pečovatelská služba VNITŘNÍ PRAVIDLA PEČOVATELSKÉ SLUŽBY SPOLEČNĚ PROTI ČASU O.P.S. Pečovatelská služba VNITŘNÍ PRAVIDLA PEČOVATELSKÉ SLUŽBY SPOLEČNĚ PROTI ČASU O.P.S. Vnitřní pravidla poskytování Pečovatelské služby Společně proti času o.p.s. podrobněji popisují vzájemné vztahy mezi

Více

Smlouva o poskytování sociálních služeb zákon č. 108/2006 Sb. 45 centrum denních služeb

Smlouva o poskytování sociálních služeb zákon č. 108/2006 Sb. 45 centrum denních služeb Poskytovatel: Duha o.p.s. zastoupená: Ing. Štěpánkou Holmanovou se sídlem: Julia Fučíka 873, 504 01 Nový Bydžov IČO: 259 99 150 Tel: 495 491 180 (dále jen jako společnost ) a Smlouva o poskytování sociálních

Více

Smlouva o poskytování pečovatelské služby č. /2017

Smlouva o poskytování pečovatelské služby č. /2017 Smlouva o poskytování pečovatelské služby č. /2017 Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i Město Sezimovo Ústí Dr. E. Beneše č. 21, 391 01 Sezimovo Ústí zastoupené: Mgr. Ing. Martinem Doležalem,

Více

Název poskytovatele DĚTSKÝ KLÍČ Šumperk, o.p.s. 39 Působnost služby Olomoucký kraj

Název poskytovatele DĚTSKÝ KLÍČ Šumperk, o.p.s. 39 Působnost služby Olomoucký kraj Popis realizace poskytování sociální služby k registraci sociální služby v souladu s 79 zákona 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů Platnost od: 18.6.2014 Název poskytovatele

Více

Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem)

Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem) Podrobný informační materiál o poskytované službě: Dům Naděje Brno-Vinohrady (domov se zvláštním režimem) Druh služby: domov se zvláštním režimem dle 50 zákona o sociálních službách Forma služby: Kapacita:

Více

Smlouva o poskytování Pečovatelské služby Charity Vsetín Evidenční číslo smlouvy:..

Smlouva o poskytování Pečovatelské služby Charity Vsetín Evidenční číslo smlouvy:.. Charita Vsetín Horní náměstí 135, 755 01 Vsetín, tel/fax: 571 411 709 e-mail: vsetin@vsetin.charita.cz; www.vsetin.caritas.cz IČO: 44740778, účet: KB 563344851/0100 Smlouva o poskytování Pečovatelské služby

Více

PEČOVATELSKÁ SLUŢBA. ZPRAVODAJ prosinec 2010 KONTAKTY. Projekt rozvoje pečovatelské služby v Hulíně je podporován Zlínským krajem.

PEČOVATELSKÁ SLUŢBA. ZPRAVODAJ prosinec 2010 KONTAKTY. Projekt rozvoje pečovatelské služby v Hulíně je podporován Zlínským krajem. KONTAKTY Ředitelství Ed. Světlíka 1197 768 24 Hulín +420 573 350 171 fax 573 352 929 PEČOVATELSKÁ SLUŢBA Jiřina Štěpánková ředitelka +420 573 350 171 +420 731 481 746 decent@quick.cz Středisko pečovatelské

Více

POPIS A REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

POPIS A REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Podané ruce, družstvo, Starozuberská 1449, 756 54 Zubří IČO: 278 55 341 č.ú.: 256974167/0300 tel: 608 178 857 e-mail:podane-ruce@seznam.cz www.podane-ruce.cz POPIS A REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

Více

Žádost o poskytování sociální služby: ODLEHČOVACÍ SLUŽBA 1

Žádost o poskytování sociální služby: ODLEHČOVACÍ SLUŽBA 1 Žádost o poskytování sociální služby: ODLEHČOVACÍ SLUŽBA 1 1. Jméno, příjmení a titul žadatele:... 2. Bydliště: 3. Telefon:... 4. Kontaktní osoba:.. Bydliště: Telefon: 5. Žádám o poskytnutí pobytové odlehčovací

Více

Popis realizace poskytované služby: PEČOVATELSKÁ SLUŽBA

Popis realizace poskytované služby: PEČOVATELSKÁ SLUŽBA Poskytovatel: Statutární město Ostrava, Městský obvod Ostrava-Jih Popis realizace poskytované služby: PEČOVATELSKÁ SLUŽBA Poslání pečovatelské služby Posláním naší služby je poskytování potřebné pomoci

Více

Smlouva o poskytování sociální služby sociální rehabilitace

Smlouva o poskytování sociální služby sociální rehabilitace Smlouva o poskytování sociální služby sociální rehabilitace I. Označení smluvních stran MENS SANA o.s. zastoupená Mgr. Jaroslavou Saidlovou, předsedkyní Rady sdružení MENS SANA o.s. Ukrajinská 1533/13

Více

INFORMACE O PRŮBĚHU POSKYTOVÁNÍ ODBORNÉHO SOCIÁLNÍHO PORADENSTVÍ

INFORMACE O PRŮBĚHU POSKYTOVÁNÍ ODBORNÉHO SOCIÁLNÍHO PORADENSTVÍ TyfloCentrum Ostrava, o. p. s. náměstí Msgre Šrámka 1760/4, 702 00 Ostrava IČ: 25863151 INFORMACE O PRŮBĚHU POSKYTOVÁNÍ ODBORNÉHO SOCIÁLNÍHO PORADENSTVÍ Obsah 1. Poslání služeb odborného sociálního poradenství

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby

Smlouva o poskytnutí sociální služby Smlouva o poskytnutí sociální služby č.j.sos//dss Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i Pí. trvale bytem: v textu této smlouvy (dále jen uživatel ) datum narození: a Sociální a ošetřovatelské

Více