nápověda k jednotlivým formulářům Programu veřejných zakázek ve výzkumu, experimentálním vývoji a inovacích pro potřeby státní správy BETA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "nápověda k jednotlivým formulářům Programu veřejných zakázek ve výzkumu, experimentálním vývoji a inovacích pro potřeby státní správy BETA"

Transkript

1 VZOR NÁVRHU ŘEŠENÍ NABÍDKA NÁVRHU ŘEŠENÍ - PŘÍRUČKA PRO UCHAZEČE nápověda k jednotlivým formulářům Programu veřejných zakázek ve výzkumu, experimentálním vývoji a inovacích pro potřeby státní správy BETA Technologická agentura ČR zadává veřejné zakázky na služby v aplikovaném výzkumu, vývoji nebo inovacích pro orgány státní správy zahrnuté v Programu veřejných zakázek ve výzkumu, experimentálním vývoji a inovacích pro potřeby státní správy BETA (dále jen Program BETA ). Zakázky malého rozsahu (tj. do 1 mil. Kč bez DPH) jsou zadávány v souladu s platnou Směrnicí SME-16 Pro poptávkové a zadávání veřejných zakázek v programu BETA mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), mimo režim ZVZ. Podlimitní a nadlimitní veřejné zakázky jsou zadávány v souladu se ZVZ a dále i v souladu se Směrnicí SME-16. Pro zadávací dokumentaci se v těchto druzích užívá pojem Dokumentace návrhu řešení. dle hodnoty (bez DPH) Do Kč Od Kč do Kč vč. Od Kč Druh Zakázka malého rozsahu Podlimitní veřejná zakázka Nadlimitní veřejná zakázka Název Poptávkové Zadávací Zadávací Závazné dokumenty Výzva v poptávkovém Dokumentace návrhu řešení a Kvalifikační dokumentace Dokumentace návrhu řešení a Kvalifikační dokumentace Dokumenty a formuláře Formuláře k poptávkov ým m Formuláře k veřejným zakázkám Formuláře k veřejným zakázkám Způsob podání Elektronicky datovou schránkou V jednom výtisku, nerozebíratel ně spojené, v uzavřené obálce + CD V jednom výtisku, nerozebíratel ně spojené, v uzavřené obálce + CD Nabídky návrhu řešení ve všech druzích budou podány v souladu s příslušnou Dokumentací návrhu řešení a Kvalifikační dokumentací / Výzvou v poptávkovém na platných formulářích, které jsou ke stažení na Nabídka návrhu řešení se skládá z několika formulářů: A1 Titulní list a identifikační údaje uchazeče-koordinátora A2 Identifikační údaje dalších dodavatelů A3 Identifikační údaje subdodavatelů B Věcný návrh řešení C Přílohy nabídky návrhu řešení: Harmonogram (xls tabulka) Rozpočet (xls tabulka) Návrh smlouvy o poskytnutí podpory (+případně Plná moc) Všeobecné podmínky Dokumenty k prokázání kvalifikace (Čestná prohlášení aj.) Životopisy členů výzkumného týmu Prohlášení o celkovém počtu listů nabídky Další požadované dokumenty Číslo formuláře: F-089 / Verze: 1 STRANA (CELKEM 7)

2 V případě podání nabídky návrhu řešení postupujte dle pokynů v Dokumentaci návrhu řešení a Kvalifikační dokumentaci / Výzvě v poptávkovém, které jsou závazné k dané zakázce! Tato příručka slouží jako návod k vyplnění a seřazení dokumentů. Požadované formuláře vyplňte elektronicky, poté vytiskněte a kde je požadováno zajistěte podpis oprávněné osoby/osob. V případě, že dokumenty nepodepisuje oprávněná osoba, přiložte k nabídce návrhu řešení i plnou moc této osoby. Poté zajistěte nerozebíratelné spojení jednoho výtisku nabídky návrhu řešení se všemi přílohami. Zároveň dokumenty nahrajte i na CD (ve formátech dle požadavků v Dokumentaci návrhu řešení). U nabídek v poptávkovém se nabídky návrhu řešení podávají elektronicky. NABÍDKA TITULNÍ LIST Identifikační kód projektu: Vyplňte z Dokumentace návrhu řešení / Výzvy v poptávkovém. Kód je složen z označení programu, pořadí výzvy, zkratky resortu a pořadového čísla projektu. Název veřejné zakázky: Vyplňte z Dokumentace návrhu řešení / Výzvy v poptávkovém. Název veřejné zakázky anglicky: Uveďte název v anglickém jazyce. Zkrácený název veřejné zakázky: Vyplňte z Dokumentace návrhu řešení / Výzvy v poptávkovém. Pokud není uveden, je stejný jako Název veřejné zakázky. Doba plnění (počet měsíců): Uveďte počet měsíců, po který budete projekt řešit. Celková doba řešení nesmí překročit maximální dobu řešení uvedenou v Dokumentaci návrhu řešení / Výzvě v poptávkovém. Pozor, údaje zde uvedené musí být v souladu s předloženým Harmonogramem tj. doba řešení uvedená zde a v Harmonogramu musí být shodná. Doba řešení nesmí překročit dobu trvání Programu BETA (tj. do konce roku 2016). Důvěrnost předmětu řešení projektu a věrohodnost dodaných údajů o projektu: Stupeň důvěrnosti údajů - uvádí se kód důvěrnosti údajů poskytovaných do CEP (nikoliv samotného předmětu řešení projektu). Uveďte jednu z nabízených možností: S = úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů; C = údaje jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné; vlastní předmět podléhá obchodnímu tajemství. U = údaje jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné; vlastní předmět je utajovanou informací nebo skutečností. Identifikace uchazeče / koordinátora: Uchazečem projektu (koordinátorem) může být vždy jen jeden dodavatel a libovolný (tj. i žádný) počet dalších uchazečů. Identifikační údaje koordinátora vyplňte na formuláři A1, případné další uchazeče na formuláři A2. Obchodní firma nebo název/ obchodní firma nebo jméno a příjmení: Číslo formuláře: F-089 / Verze: 1 STRANA (CELKEM 7)

3 Vyplňte obchodní jméno nebo název organizace. Název musí být shodný s údaji v Obchodním rejstříku, Zřizovací listině apod. Kontaktní osoba: Vyplňte kontakt pro komunikaci s TA ČR, na který budou zasílány informace k nabídce návrhu řešení projektu. Kontaktní osobou může být statutární zástupce, hlavní řešitel projektu nebo jiná osoba. Vyplňte celé jméno i s tituly, funkci, telefonní kontakt a ovou adresu. Osoba/y oprávněná/é jednat jménem či za uchazeče: Uveďte osobu/osoby oprávněné jednat jménem či za uchazeče (dle Obchodního rejstříku, Zřizovací listiny aj.). Vyplňte vždy celé jméno i s tituly, funkci, telefonní kontakt a ovou adresu. A. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE A.1. IDENTIFIKACE UCHAZEČE / KOORDINÁTORA V případě, že předmět bude plnit více uchazečů, kteří podávají jednu společnou nabídku návrhu řešení, musí být jeden z nich označen jako koordinátor. Ten se uvede v tomto bodě. Informace o Dalších uchazečích se uvedou v následujících bodech (tj. na dalším formuláři A2). A.1.1. Obchodní firma nebo název/ obchodní firma nebo jméno a příjmení: Obchodní jméno nebo název organizace. Název musí být shodný s údaji v Obchodním rejstříku, Zřizovací listině apod. Do tohoto pole se automaticky zkopírují data vyplněná na Titulním listu. A.1.2. Právní forma: Výběr právní formy uchazeče. Uchazeči o účelovou podporu budou subjekty splňující definici dle 2 odst. 2 písm. b) zákona č. 130/2002 Sb. o podpoře výzkumu, experimentálního vývoje a inovací z veřejných prostředků a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o podpoře výzkumu, experimentálního vývoje a inovací), ve znění pozdějších předpisů a 17 odst. 1 písm. a) ZVZ. A.1.3. Organizační jednotka příjemce: Pokud je uchazeč členěn na organizační jednotky, jejichž zadání je vyžadováno CEP, uveďte organizační jednotku uchazeče podílejícího se na řešení projektu (týká se zpravidla vysokých škol a jejich organizačního členění). V ostatních případech uchazeč uvede slovně, že organizační jednotku nemá. A.1.4. IČ: Je jednoznačnou identifikací organizace a musí vždy obsahovat 8 znaků číslic. Př Subjekt se sídlem mimo ČR vyplní toto pole samými nulami. A.1.5. DIČ: Pokud uchazeč není plátcem DPH, uvede slovně nemá. A.1.6. Plátce DPH: Zaškrtněte, pokud jste plátci DPH. A.1.7. Číslo bankovního účtu: Uveďte číslo bankovního účtu. Číslo účtu uveďte včetně předčíslí a kódu banky (do určených polí). Číslo bankovního účtu neuvádí organizační složky státu. V případě, že je uchazeč veřejnou vysokou školou, veřejnou výzkumnou institucí či jiným subjektem uvedeným v 3 písm. h) bodech 10 až 14 zákona č. 218/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech a o změně Číslo formuláře: F-089 / Verze: 1 STRANA (CELKEM 7)

4 některých souvisejících zákonů, je povinen za účelem poskytnutí podpory zřídit účet v České národní bance. A.1.8. Sídlo uchazeče: Kraj: Obec: Ulice: Č. popisné /č. orientační: PSČ: Webová stránka: A.1.9. Korespondenční adresa (vyplňte jen, pokud je odlišná od sídla uchazeče): Viz bod A.1.8. A Osoba/y oprávněná/é jednat jménem či za uchazeče: Uveďte osobu/osoby oprávněné jednat jménem či za uchazeče (dle Obchodního rejstříku, Zřizovací listiny aj.). Do tohoto pole se automaticky zkopírují data vyplněná na Titulním listu. Dále vyplňte telefonní kontakt a ovou adresu. A Hlavní řešitel projektu (pouze jedna osoba): Hlavní řešitel projektu se uvádí pouze u koordinátora, nikoliv u dalších uchazečů (v případě společné nabídky). Hlavní řešitel je členem výzkumného týmu. Musí být k uchazeči v pracovním poměru nebo v poměru pracovnímu obdobném, nebo musí na základě udělené podpory pracovní poměr vzniknout. Vyplňte všechny požadované údaje: celé jméno i s tituly, státní příslušnost, rodné číslo, telefonní kontakt a ovou adresu. Pracovně-právní vztah k uchazeči: Zvolte jednu z možností: pracovní poměr - zaměstnanec, dohody konané mimo pracovní poměr - DPP, DPČ nebo OSVČ. Průměrný roční úvazek na řešení projektu (člověko-rok): Uveďte průměrný roční úvazek na projekt tzv. člověko-rok. Výši úvazku můžete uvést na max. 2 desetinná čísla. A Členové výzkumného týmu uchazeče: Uveďte klíčové odborníky, kteří zaručí úspěšné řešení projektu. Zde není nutné uvádět např. pomocné pracovníky. Členové výzkumného týmu (vč. hlavního řešitele) musí splnit technické kvalifikační předpoklady pokud jsou požadovány v Dokumentaci návrhu řešení a Kvalifikační dokumentaci / Výzvě v poptávkovém. Jejich splnění definujte v rámci příloh v části C. Pokud v průběhu řešení projektu dojde u osob, které budou v nabídce návrhu řešení uvedeny ke změně jejich účasti na projektu, je nutné o této skutečnosti informovat poskytovatele. U členů výzkumného týmu vyplňte všechny informace jako v poli A Hlavní řešitel projektu. V části C uveďte do nabídky návrhu řešení strukturované pracovní životopisy všech členů výzkumného týmu vč. hlavního řešitele, zaměřené na předmět veřejné zakázky. A Nabídku předkládá více dodavatelů: ano (uveďte číslem jejich počet celkem) / ne. V případě, že nabídku návrhu řešení podává více dodavatelů (koordinátor + neomezený počet dalších uchazečů = společná nabídka), zvolte ANO a uveďte, kolik se na nabídce návrhu řešení podílí celkem dodavatelů. V tomto případě vyplňte dále i formulář A2 (tolikrát, kolik se na nabídce návrhu řešení podílí dalších uchazečů). V opačném případě (nabídku podává pouze jeden uchazeč/dodavatel) zvolte NE. Formulář A2 pak nevyplňujete. Číslo formuláře: F-089 / Verze: 1 STRANA (CELKEM 7)

5 A.2. IDENTIFIKACE DALŠÍCH DODAVATELŮ: Uvádí se v případě, že se na nabídce návrhu řešení podílí více uchazečů (v bodě A jste zaškrtli ANO). Každý další uchazeč uvede všechny informace dle bodu A.1 s výjimkou bodu A.1.11 (hlavní řešitel projektu), který se uvádí pouze u koordinátora. Identifikační údaje dalších uchazečů/dodavatelů se vyplňují na formuláři A2.Vyplní se tolikrát, kolik se na nabídce návrhu řešení podílí dalších uchazečů. B. VĚCNÝ NÁVRH ŘEŠENÍ Nabídku návrhu řešení předložte na samostatném formuláři. B.1. POPIS VĚCNÉHO NÁVRHU ŘEŠENÍ B.1.1. Návrh používaných metod, technologií a postupů: Uveďte postup, jakým dosáhnete požadovaných cílů a výsledků. B.1.2. Výsledky projektu Zde definujte, jakých výsledků bude řešením projektu dosaženo. Výsledky musí být v souladu s výsledky požadovanými v Dokumentaci návrhu řešení / Výzvě v poptávkovém. Název výsledku: Uveďte název předpokládaného výsledku. Popis výsledku: Uveďte popis předpokládaného výsledku projektu. Popis výsledku projektu formulujte tak, aby bylo zřejmé, o jaký výsledek se jedná, a že tento výsledek zaručuje, že bude dosaženo definovaného cíle projektu. Zároveň jsou dosažené výsledky indikátory dosažení stanoveného cíle projektu. Druh výsledku: Definujte výsledek dle Dokumentace návrhu řešení / Výzvy v poptávkovém a platné Metodiky hodnocení výsledků výzkumných organizací a hodnocení výsledků ukončených programů. Nabídka návrhu řešení musí zahrnovat dosažení druhů podporovaných výsledků aplikovaného výzkumu, experimentálního vývoje a inovací požadovaných v Dokumentaci návrhu řešení / Výzvě v poptávkovém. Termín dosažení výsledku: Uveďte měsíc a rok, kdy dosáhnete splnění konkrétního výsledku. Jedná se o termín, ke kterému předpokládáte daného výsledku dosáhnout, tj. budete mít veškeré údaje, poznatky a informace pro jeho vytvoření. B.1.3. Cíle řešení projektu: Uveďte cíle řešení projektu v souladu s Dokumentací návrhu řešení / Výzvou v poptávkovém. B.1.4. Cíle řešení projektu anglicky: Uveďte cíle řešení projektu v anglickém jazyce. B.1.5. Projekty a výzkumné záměry řešící obdobnou problematiku: Identifikační kódy jiných projektů uvedených v CEP a výzkumných záměrů uvedených v CEZ, na jejichž řešení se příjemce podílí, které jsou uvedeny v IS VaV a které řeší obdobnou problematiku. Jedná se o projekty a výzkumné záměry, u kterých se předpokládá shodná část výsledků. Vyplní se v případě, že takové projekty nebo výzkumné záměry existují. B.1.6. Klíčová slova v anglickém jazyce: Uveďte klíčová slova vystihující řešení projektu v anglickém jazyce. Číslo formuláře: F-089 / Verze: 1 STRANA (CELKEM 7)

6 B.1.7. Harmonogram činností: Harmonogram činností zpracuje uchazeč dle aktuálního formuláře Harmonogramu. V případě společné nabídky návrhu řešení předloží každý uchazeč svůj Harmonogram činností samostatně a zároveň bude předložen souhrnný Harmonogram činností celého projektu. Počet měsíců řešení dle Harmonogramu musí souhlasit s polem Doba plnění na Titulním listu. Doba řešení nesmí překročit dobu trvání Programu BETA (tj. do konce roku 2016). Vyplněný Harmonogram přiložte v části C. B.2. SPECIFIKACE NABÍDKOVÉ CENY B.2.1. Celková nabídková cena v Kč: Celkovou nabídkovou cenou se rozumí uchazečem navržené způsobilé náklady. Celková nabídková cena musí být v souladu s předloženým Rozpočtem (viz B.2.2. Rozpočet). Nabídka návrhu řešení, jejíž celková nabídková cena překročí maximální celkovou hodnotu veřejné zakázky, příp. maximální hodnotu v prvním roce řešení, nebude hodnocena. B.2.2. Rozpočet: Rozpočet zpracuje uchazeč dle aktuálního formuláře Rozpočtu. S rozpočtem musí uchazeč předložit komentář s odůvodněním položek rozpočtu jednotlivých skupin nákladů a oprávněností nákladů. V případě společné nabídky návrhu řešení předloží každý uchazeč svůj rozpočet samostatně a zároveň bude předložen souhrnný rozpočet celého projektu. Uchazeč/ další uchazeč zvolí metodu vykazování nepřímých nákladů vzniklých v přímé souvislosti s řešením projektu ve formuláři Rozpočtu. Možné metody vykazování nepřímých nákladů jsou Full cost nebo na základě pevné sazby ve výši 20 %. Rozpočet přiložte v části C. B.2.3 Přehled subdodávek Seznam činností plánových formou subdodávky V případě, že má koordinátor popř. další uchazeč v plánu zadat část plnění veřejné zakázky subdodavateli, uvede toto v rámci formuláře A3. Finance a další popis subdodávek budou uvedeny také v rámci Rozpočtu u jednotlivých uchazečů. V rámci formuláře A3 vyplňte identifikaci dodavatele, který má subdodavatele a identifikační údaje tohoto/ těchto subdodavatelů. Dále pak uveďte, zda si dodavatel prostřednictvím subdodavatele plní kvalifikaci a pokud ano, tak jakou. V Přehledu činností uveďte název činnosti subdodavatele, číslo této činnosti dle Harmonogramu, termín plnění (od do) a cenu. V případě, že má více uchazečů vlastní subdodavatele, vyplní se tito na dalším formuláři A3. Popis subdodávek ve formuláři A3, Harmonogramu a Rozpočtu musí být v souladu! C. PŘÍLOHY NABÍDKY NÁVRHU ŘEŠENÍ C.1 HARMONOGRAM ČINNOSTÍ Vytiskněte vyplněný formulář Harmonogramu (společný, za koordinátora i další uchazeče) a zde je přiložte. C.2 ROZPOČET Vytiskněte všechny vyplněné listy formuláře Rozpočtu (celkem za projekt, koordinátora i další uchazeče) a zde je přiložte. C.3 PODEPSANÝ NÁVRH SMLOUVY Součástí zadávacích podmínek je vzor Smlouvy. Uchazeč pouze doplní požadované chybějící údaje a Smlouvu podepsanou osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče učiní součástí nabídky jako návrh Smlouvy. Smlouva musí po obsahové stránce odpovídat zadávacím podmínkám a obsahu nabídky návrhu řešení uchazeče. Pokud Smlouva nebude odpovídat zadávacím podmínkám a ostatním částem nabídky návrhu řešení uchazeče (tj. Číslo formuláře: F-089 / Verze: 1 STRANA (CELKEM 7)

7 údaje ve Smlouvě uvedené musí být v souladu s údaji uvedenými v ostatních dokumentech), bude tato skutečnost důvodem pro vyřazení nabídky a vyloučení uchazeče. C.4 PLNÁ MOC V případě, že návrh Smlouvy podepíše osoba oprávněná jednat za uchazeče (jiná osoba než statutární zástupce), musí být součástí návrhu Smlouvy plná moc ne starší 90 dnů, nebo ověřená kopie plné moci ne starší 90 kalendářních dnů opravňující tuto osobu k jednání. Tuto povinnost uchazeč splní rovněž přiložením jiného dokumentu (např. vnitřního předpisu), ze kterého vyplývá delegace podpisových pravomocí na jinou osobu. C.5 ŽIVOTOPISY Přiložte strukturované životopisy všech členů výzkumného týmu uvedených v A (popř. A.2.11.) podle toho, zda nabídku podává více uchazečů. Pokud uchazeč prokazuje splnění technických kvalifikačních předpokladů prostřednictvím subdodavatele, přiloží strukturovaný životopis i těchto osob. C.6 DOKUMENTY K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Dokumenty k prokázání splnění kvalifikace jsou odlišné u různých veřejných zakázek/ poptávkových. Přiložte požadované dokumenty dle konkrétní Kvalifikační dokumentace/ Výzvy v poptávkovém. C.7 PROHLÁŠENÍ O CELKOVÉM POČTU LISTŮ NABÍDKY Platí pouze pro podlimitní a nadlimitní veřejné zakázky. Netýká se zakázek malého rozsahu v poptávkových ch. Na prohlášení o celkovém počtu listů nabídky návrhu řešení nevytváří TA ČR vlastní formulář. Číslo formuláře: F-089 / Verze: 1 STRANA (CELKEM 7)

Formulář návrhu projektu pro 4. veřejnou soutěž programu ALFA

Formulář návrhu projektu pro 4. veřejnou soutěž programu ALFA Formulář návrhu projektu pro 4. veřejnou soutěž programu ALFA Tento dokument slouží pouze jako předběžný informativní materiál, který není právně závazný, není součástí hodnotícího procesu, nelze se na

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE Příloha č. 3 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE Veřejná zakázka SUSEN Polarizační mikroskop Příloha - Návrh smlouvy Vzor formuláře krycího listu Informace o kvalifikaci Veřejná

Více

Metodický pokyn č. 45. ke změně Pokynů pro zadávání veřejných zakázek ROP SV v souvislosti s novelou zákona o veřejných zakázkách

Metodický pokyn č. 45. ke změně Pokynů pro zadávání veřejných zakázek ROP SV v souvislosti s novelou zákona o veřejných zakázkách ke změně Pokynů pro zadávání veřejných zakázek ROP SV v souvislosti s novelou zákona o veřejných zakázkách Platnost: od 1.4.2012 ~ 2 ~ Řídícího orgánu Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Zadavatel ve smyslu zákona: Název zadavatele Sídlo zadavatele Právní forma zadavatele IČ/DIČ Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele Telefon +420 54114 2902 E-mail vlckova@skm.vutbr.cz

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2016/2017 OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2016/2017 OBECNÁ ČÁST Příloha č. 2 Dotačního programu Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program Podpora aktivit v oblasti prevence rizikových projevů chování u dětí a mládeže

Více

Protokol o výběru dodavatele

Protokol o výběru dodavatele Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 : U vojenské nemocnice 1200/1 16902 Praha Specifikace VZ Název VZ: Spotřební materiál IT

Více

Žádost o úhradu nákladů na zabezpečení rekvalifikace zaměstnanců

Žádost o úhradu nákladů na zabezpečení rekvalifikace zaměstnanců Určeno pro záznamy Úřadu práce ČR: RZ Tiskopis vyplňte, prosím, strojem nebo hůlkovým písmem Žádost o úhradu nákladů na zabezpečení rekvalifikace zaměstnanců 110 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti,

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká školní inspekce IČO: 00638994 Sídlo/místo podnikání: Fráni Šrámka 37 150 21

Více

PŘÍRUČKA K PŘEDKLÁDÁNÍ PRŮBĚŽNÝCH ZPRÁV, ZPRÁV O ČERPÁNÍ ROZPOČTU A ZÁVĚREČNÝCH ZPRÁV PROJEKTŮ PODPOŘENÝCH Z PROGRAMU BETA

PŘÍRUČKA K PŘEDKLÁDÁNÍ PRŮBĚŽNÝCH ZPRÁV, ZPRÁV O ČERPÁNÍ ROZPOČTU A ZÁVĚREČNÝCH ZPRÁV PROJEKTŮ PODPOŘENÝCH Z PROGRAMU BETA č. j.: TACR/14666/2014 PŘÍRUČKA K PŘEDKLÁDÁNÍ PRŮBĚŽNÝCH ZPRÁV, ZPRÁV O ČERPÁNÍ ROZPOČTU A ZÁVĚREČNÝCH ZPRÁV PROJEKTŮ PODPOŘENÝCH Z PROGRAMU BETA Schválil/a: Lenka Pilátová, vedoucí oddělení realizace

Více

739 39 Lučina č.p. 1

739 39 Lučina č.p. 1 739 39 Lučina č.p. 1 Směrnice pro zadávání veřejných zakázek obce Lučina Datum: 2011 Zpracoval: Schvalovací doložka: Ing. Dagmar Veselá, místostarostka Toto znění směrnice pro zadávání veřejných zakázek

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: NÁRODNÍ BEZPEČNOSTNÍ ÚŘAD IČO: 68403569 Sídlo/místo podnikání: Na Popelce 2/16 15000

Více

Zápis o otevírání obálek s nabídkami, o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis o otevírání obálek s nabídkami, o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejná zakázka Zápis o otevírání obálek s nabídkami, o posouzení a hodnocení nabídek Název veřejné zakázky: Zajištění zahraničního jazykověvzdělávacího pobytu pro učitele dle výzvy č. 56 MŠMT Registrační

Více

Žádost o příspěvek na částečnou úhradu provozních nákladů chráněného pracovního místa

Žádost o příspěvek na částečnou úhradu provozních nákladů chráněného pracovního místa Registrační číslo ÚP: CHPM-provoz Úřad práce ČR krajská pobočka v: Žádost o příspěvek na částečnou úhradu provozních nákladů chráněného pracovního místa 76 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Pořízení a provoz konsolidované IT infrastruktury

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Pořízení a provoz konsolidované IT infrastruktury ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu DODÁVKA TRANSPORTNÍCH VENTILÁTORŮ zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Technická univerzita v Liberci Studentská 1402/2,461 17 Liberec IČ: 467 47 885 vyřizuje právní oddělení - referent veřejných zakázek VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE PRAVIDEL PRO VÝBĚR DODAVATELŮ OPPI A SUBSIDIÁRNĚ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE PRAVIDEL PRO VÝBĚR DODAVATELŮ OPPI A SUBSIDIÁRNĚ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE PRAVIDEL PRO VÝBĚR DODAVATELŮ OPPI A SUBSIDIÁRNĚ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV ZAKÁZKY:

Více

Manažerské koučování/mentoring pro zaměstnance SZIF

Manažerské koučování/mentoring pro zaměstnance SZIF Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace do zadávacího řízení na zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby s názvem: Manažerské koučování/mentoring pro zaměstnance SZIF Tato výzva

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY JIŘICE DODÁVKA KOVOVÝCH KONSTRUKCÍ POSTELÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY JIŘICE DODÁVKA KOVOVÝCH KONSTRUKCÍ POSTELÍ VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Jiřice Ruská cesta 404, poštovní přihrádka 8, 289 22 Jiřice Tel.: 325 558 111, Fax: 325 558 208, ISDS: vfsd3n6 Č.j. VS 88/007/001/2014-24/LOG/503 V Jiřicích dne

Více

MĚSTO BENEŠOV. Rada města Benešov. Vnitřní předpis č. 16/2016. Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl. 1. Předmět úpravy a působnost

MĚSTO BENEŠOV. Rada města Benešov. Vnitřní předpis č. 16/2016. Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl. 1. Předmět úpravy a působnost MĚSTO BENEŠOV Rada města Benešov Vnitřní předpis č. 16/2016 Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu I. Obecná ustanovení Čl. 1 Předmět úpravy a působnost 1) Tato směrnice upravuje závazná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Velká Hradební 2336/8, 401 00 Ústí nad Labem Ústí nad Labem 30. května 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE V souladu s

Více

Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek

Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejné zakázky Název zakázky: Software a školení Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.30/01.0006 Název projektu: Zavádění inovativních technických výukových

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY V souladu s ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v plném platném znění, (dále jen ZVZ nebo zákon) Vás vyzýváme

Více

Uchazečům o veřejnou zakázku

Uchazečům o veřejnou zakázku MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Oddělení soukromoprávní VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE / ÚTVAR: Mgr. Irena Hanáková/OSP TELEFON: 556 879 749 E-MAIL: Irena.hanakova@koprivnice.cz

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel zadává tuto veřejnou zakázku malého rozsahu na služby na základě ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí Zadávací dokumentace 1. Obchodní podmínky, platební

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

Obměna výdejové části stravovacího systému

Obměna výdejové části stravovacího systému Lhotecká 559/7, 143 01 Praha 4 tel. 974828343 e-mail: trapp@polac.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obměna výdejové části stravovacího systému Zadávací dokumentace strana 1 (celkem 11) Zadávací dokumentace k veřejné

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká školní inspekce IČO: 00638994 Sídlo/místo podnikání: Fráni Šrámka 37 150 21

Více

statutární město Děčín podlimitní veřejná zakázka na služby: Tlumočení a překlady dokumentů

statutární město Děčín podlimitní veřejná zakázka na služby: Tlumočení a překlady dokumentů statutární město Děčín Zadávací dokumentace podlimitní veřejná zakázka na služby: Tlumočení a překlady dokumentů vyhlášená v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Rekonstrukce Sportovního areálu Bělá v Jablunkově Zjednodušené podlimitní řízení na stavební práce v souladu s 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Vypracování projektové dokumentace - Rekonstrukce otopné soustavy v ZŠ Karlova 1700, Varnsdorf "

Vypracování projektové dokumentace - Rekonstrukce otopné soustavy v ZŠ Karlova 1700, Varnsdorf Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: Vypracování projektové dokumentace - Rekonstrukce otopné soustavy v ZŠ Karlova 1700, Varnsdorf " 1.

Více

216/2014 Mgr. Libuše Renová 3.9.2014 723 410 406

216/2014 Mgr. Libuše Renová 3.9.2014 723 410 406 Evidenční č. Jednací č. Vyřizuje/linka Datum 216/2014 Mgr. Libuše Renová 3.9.2014 723 410 406 Věc: Výzva k veřejné zakázce malého rozsahu zadávanou mimo působnost zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle Pravidel, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty PRV ČR na období 2007-2013, Opatření IV.1.2 Realizace místní rozvojové strategie Název veřejné zakázky

Více

Výzva k podání nabídky. na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky. na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu zadavatel není povinen postupovat podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) Název veřejné zakázky: Dodávka

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) veřejné zakázky Smluvní výzkum a konzultace projektu

Více

Zápis 1 o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis 1 o posouzení a hodnocení nabídek Zápis 1 o posouzení a hodnocení nabídek Název veřejné zakázky: Dodávka konvektomatu do školní kuchyně Zadavatel Název: Základní škola Hodonín, Vančurova 2, příspěvková organizace IČO : 49418823 Adresa

Více

Zajištění provozní funkčnosti platebních automatů a měničů bankovek pro Fakultní nemocnici Královské Vinohrady. Zadavatel

Zajištění provozní funkčnosti platebních automatů a měničů bankovek pro Fakultní nemocnici Královské Vinohrady. Zadavatel Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ve smyslu ustanovení 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. Výměna 4 ks interiérových dveří v budově kina Art Veřejná zakázka (zatrhněte)

Více

KVALIFIKA NÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKA NÍ DOKUMENTACE Ve ejná zakázka na stavební práce zadávaná podle 21 odst. 1 písm. b) zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, v platném zn ní (dále jen zákon): ZŠ Brno, Bakalovo náb eží 8 nástavba administrativní

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů název veřejné zakázky: Regenerace zeleně vybraných lokalit města Dvůr

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů název veřejné zakázky: Správa identit druh zadávacího řízení: otevřené

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Název zakázky Projekt Identifikační kód projektu Návrh stavby a projektové dokumentace vč.ad pro stavbu II/152

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zjednodušené výběrové řízení s uveřejněním dle Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v platném znění Název zakázky: Identifikace: Název projektu: VZDĚLÁVACÍ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

služba Operační program lidské zdroje a zaměstnanost Ing. Martin Páral, ředitel Odboru programového řízení tel. +420 974 818 642 martin.paral@mvcr.

služba Operační program lidské zdroje a zaměstnanost Ing. Martin Páral, ředitel Odboru programového řízení tel. +420 974 818 642 martin.paral@mvcr. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo zakázky (u OP LZZ bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Poradenské služby

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: ZAJIŠTĚNÍ POTŘEB REGISTRŮ A SYSTÉMŮ MZE, ČÁST E TÉTO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY SLUŽBY SI Sídlem: Těšnov 17, 117 05 Praha 1 Česká republika

Více

V Černošicích dne 30. 9. 2014. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ.

V Černošicích dne 30. 9. 2014. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ. Město Černošice IČ: 00241121 Riegrova 1209 252 28 Černošice V Černošicích dne 30. 9. 2014 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ. Město Černošice

Více

POKYNY K VYPLNĚNÍ žádosti o akreditaci rekvalifikačního programu směřujícího k čisté rekvalifikaci

POKYNY K VYPLNĚNÍ žádosti o akreditaci rekvalifikačního programu směřujícího k čisté rekvalifikaci Platnost k 15. 10. 2012 POKYNY K VYPLNĚNÍ žádosti o akreditaci rekvalifikačního programu směřujícího k čisté rekvalifikaci (druhá záložka tabulky hodinových dotací) Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy

Více

Město Mariánské Lázně

Město Mariánské Lázně Město Mariánské Lázně Městský úřad, odbor investic a dotací adresa: Městský úřad Mariánské Lázně, Ruská 155, 353 01 Mariánské Lázně telefon 354 922 111, fax 354 623 186, e-mail muml@marianskelazne.cz,

Více

ÚČEL ZADÁVACÍ DOKUMENTACE...

ÚČEL ZADÁVACÍ DOKUMENTACE... Zadávací dokumentace veřejné soutěže ve výzkumu, experimentálním vývoji a inovacích na podporu grantových projektů základního výzkumu Mezinárodní projekty 2014 Preambule Grantová agentura České republiky,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: EXPOZICE

Více

Úklidové služby v objektu polikliniky

Úklidové služby v objektu polikliniky Městská poliklinika Praha příspěvková organizace Hlavního města Prahy se sídlem Spálená 78/12, Praha 1, 110 00 Česká republika dále jen zadavatel vyhlašuje dle ustanovení 12 odst. 3 Zákona o veřejných

Více

Písemná VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

Písemná VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce MĚSTO HARTMANICE Tel./fax 376 593218 *** Hartmanice 75, 34201 Sušice*** e-mail:podatelna@muhartmanice.cz Naše č.j. Mha /2016 Hartmanice 30.5.2016 vyřizuje: Bauchová Písemná VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání

Více

TEXT VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

TEXT VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE TEXT VÝZVY K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Název veřejné zakázky: CENTRUM POLYMERNÍCH MATERIÁLŮ A TECHNOLOGIÍ OTTY WICHTERLE DODÁVKA REGÁLŮ Identifikační údaje zadavatele Obchodní firma nebo název

Více

Výzva zájemcům k podání nabídky a Zadávací dokumentace

Výzva zájemcům k podání nabídky a Zadávací dokumentace Výzva zájemcům k podání nabídky a Zadávací dokumentace dle 6 a 18 odst.5 Zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) a Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP na veřejnou

Více

Výzva k podání nabídky na zpracování územního plánu obce Vyžlovka

Výzva k podání nabídky na zpracování územního plánu obce Vyžlovka Výzva k podání nabídky na zpracování územního plánu obce Vyžlovka 1) Název zakázky, údaje o výzvě Název zakázky: Zpracování územního plánu obce Vyžlovka Režim zakázky: Zakázka malého rozsahu, mimo režim

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Vyřizuje: Milena Pecnová Telefon: 267 994 541 Fax: 272 936 383 E-mail: milena.pecnova@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název

Více

Pokyny k vyplnění Průběžné zprávy

Pokyny k vyplnění Průběžné zprávy Pokyny k vyplnění Průběžné zprávy Verze: 2 Platná od: 15. 1. 2013 Doplnění nebo úpravy v pokynech jsou odlišeny červenou barvou písma. Termín pro podání elektronické verze průběžné zprávy obou částí je

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky: Dodávka osobních ochranných pracovních prostředků 2016-2017

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky: Dodávka osobních ochranných pracovních prostředků 2016-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu podle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), mimo režim tohoto zákona

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Sociální služby Uherské Hradiště, p.o. DZP Uherský Brod oprava střechy Číslo zakázky: Forma zadání: VZ/2014/2/06 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje

Více

Vybavení pro separaci a svoz BRKO

Vybavení pro separaci a svoz BRKO Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Fond soudržnosti z Operačního programu Životního prostředí včetně spolufinancování ze Státního fondu životního prostředí ČR. Název projektu: Vybavení

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky Zajištění softwarových produktů Microsoft prostřednictvím Campus Agreement jedná se o zakázku malého rozsahu,

Více

Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: dodavatele k předložení nejvhodnější nabídky na výše uvedenou zakázku.

Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: dodavatele k předložení nejvhodnější nabídky na výše uvedenou zakázku. Tišnov dne 5. 8. 2015 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: RENOVACE PODLAHY SPORTOVNÍ HALY SSK TIŠNOV Zadavatel: Název: se sídlem: zástupce: IČO: 18565409 bankovní

Více

MĚSTYS OKŘÍŠKY Jihlavská 1, 675 21 Okříšky IČ 00290050. Infrastruktura pro vzdělávání v Městysi Okříšky - dodávky. Příloha č.4 Krycí list nabídky

MĚSTYS OKŘÍŠKY Jihlavská 1, 675 21 Okříšky IČ 00290050. Infrastruktura pro vzdělávání v Městysi Okříšky - dodávky. Příloha č.4 Krycí list nabídky KRYCÍ LIST NABÍDKY PRO PRÁVNICKÉ OSOBY 1 Zadavatel 2 Název veřejné zakázky Příloha č.4 Krycí list nabídky MĚSTYS OKŘÍŠKY Jihlavská 1, 675 21 Okříšky IČ 00290050 Infrastruktura pro vzdělávání v Městysi

Více

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Zjednodušené podlimitní řízení Název zakázky: Pořízení úklidového stroje na snížení prašnosti v obci Hvozdná Zadavatel zakázky: Obec Hvozdná

Více

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava Seznam vyzvaných zájemců podle rozdělovníku Ostrava, vypraveno dne: 4. 12. 2014 Písemná výzva k předložení nabídky k veřejné zakázce na zhotovitele stavby Chodníky od ul. Plavební až do Frýdku Zadavatel:

Více

6. KVALIFIKA NÍ P EDPOKLADY UCHAZE E

6. KVALIFIKA NÍ P EDPOKLADY UCHAZE E STATUTÁRNÍ M STO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT M STA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání ve ejných zakázek Radni ní 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE:. J.: MMFM 89896/2015 SP. ZN. 91.1 VY IZUJE: Ivo Sztwiertnia

Více

Multifunkční dům Litvínovice

Multifunkční dům Litvínovice KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON") 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Multifunkční

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE "Oprava fasády čp. 90 v Malém Boru západní štít" (Jde o veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce, která není zadávána podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Oprava střechy a drenáže, zhotovení a instalace kované mříže kostel Sv. Václava Lažany

Oprava střechy a drenáže, zhotovení a instalace kované mříže kostel Sv. Václava Lažany Zadávací dokumentace na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou dle zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění: Zadavatel: Římskokatolická farnost děkanství Skuteč Tyršova

Více

Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Na Poříčním právu 1, 128 01 Praha 2. vyzývá

Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Na Poříčním právu 1, 128 01 Praha 2. vyzývá Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Na Poříčním právu 1, 128 01 Praha 2 v zájmu zajištění potřeb Ministerstva práce a sociálních věcí (dále jen MPSV) a v souladu s ustanovením 6 zákona

Více

Žádost o poskytnutí dotace z Fondu. pro rok 2016

Žádost o poskytnutí dotace z Fondu. pro rok 2016 STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Odbor. nám. Dr. E. Beneše 1/1, 460 59 Liberec 1 Žádost o poskytnutí dotace z Fondu. pro rok 2016 Žadatel Titul Jméno* Příjmení* Datum narození* IČO (platí pro podnikající fyzické

Více

Podklady pro zadávací řízení

Podklady pro zadávací řízení Podklady pro zadávací řízení Podle Pravidel, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty v rámci opatření IV.1.2. Programu rozvoje venkova ČR na období 2007-2013, bod 10. Zadávání

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Nákup osobního,

Více

Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace)

Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace) Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace) 1.Číslo zakázky 2.Název programu: 3.Registrační číslo projektu 4.Název projektu: 5.Název zakázky: Operační program Vzdělání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.07/02.0129

Více

Změny dispozic objektu observatoře ČHMÚ v Košeticích

Změny dispozic objektu observatoře ČHMÚ v Košeticích O D Ů V O D N Ě N Í V E Ř E J N É Z A K Á Z K Y Dokument slouží ke správnému zpracování odůvodnění veřejné zakázky podle ustanovení 86 odst. 2 a 156 ZVZ, ve smyslu vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj

Více

Modernizace farmy Požáry

Modernizace farmy Požáry Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Modernizace farmy

Více

Č.j. PPR-17799-17/ČJ-2011-0099EC Praha 20.10.2011 Počet listů: 5 Počet příloh: 1/5

Č.j. PPR-17799-17/ČJ-2011-0099EC Praha 20.10.2011 Počet listů: 5 Počet příloh: 1/5 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Odbor veřejných zakázek Č.j. PPR-17799-17/ČJ-2011-0099EC Praha 20.10.2011 Počet listů: 5 Počet příloh: 1/5 ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz Zadávací dokumentace Povodí Odry, státní podnik Výzva k podání nabídek obsahující současně ZADÁVACÍ DOKUMENTACI k veřejné zakázce zadávané druhem zjednodušeného podlimitního řízení podle zákona č. 137/2006

Více

Obec Svor. Svor 195, PSČ 471 51, tel. +420 487 751 522, 725 071 177, fax 483752383, e mail svor@obecsvor.cz

Obec Svor. Svor 195, PSČ 471 51, tel. +420 487 751 522, 725 071 177, fax 483752383, e mail svor@obecsvor.cz Obec Svor Svor 195, PSČ 471 51, tel. +420 487 751 522, 725 071 177, fax 483752383, e mail svor@obecsvor.cz Svor 25.3.2013 ObÚ Svor č.j./2013 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu zadanou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon o veřejných

Více

Výzva k podání cenové nabídky

Výzva k podání cenové nabídky Město Oslavany náměstí 13. prosince 2 664 12 Oslavany IČ: 00282286 Výzva k podání cenové nabídky Město Oslavany ve smyslu 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, Vás za účelem zjištění

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 26, odst. 3, písm. b) zákona č. 137/2006 Sb. pro veřejnou zakázku na stavební práce Cyklostezka Sady Vésky ZADAVATEL : město Uherské

Více

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE mimo režim zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Šumperk zastoupené MěÚ Šumperk odborem strategického rozvoje, územního plánování a investic Jesenická 31, Šumperk Naše čj.: MUSP 83967/2014 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Předmětem zakázky je dodávka a instalace výpočetní techniky včetně software.

Předmětem zakázky je dodávka a instalace výpočetní techniky včetně software. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka a instalace výpočetní techniky pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Obchodní firma

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace zpracovaná v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném

Více

Matrika otázky a odpovědi Vidimace částečné listiny. Ing. Markéta Hofschneiderová Eva Vepřková 26.11.2009

Matrika otázky a odpovědi Vidimace částečné listiny. Ing. Markéta Hofschneiderová Eva Vepřková 26.11.2009 Matrika otázky a odpovědi Vidimace částečné listiny Ing. Markéta Hofschneiderová Eva Vepřková 26.11.2009 1 Ženská příjmení Příjmení žen se tvoří v souladu s pravidly české mluvnice. Při zápisu uzavření

Více

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek Ing. Pavel Řezníček ředitel školy Tel.: +420 558 621 792 E-mailová adresa: reznicek@sosfm.cz

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek Ing. Pavel Řezníček ředitel školy Tel.: +420 558 621 792 E-mailová adresa: reznicek@sosfm.cz Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: Rekonstrukce VZT zařízení č. 1, 2 a 3 v OZ druh zadávacího

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÁŠ DOPIS ZN: ZE DNE : SPIS. ZNAČKA: MUHO 8855/2014 KSt Dle Rozpisu Č.J. MUHOCJ 37232/2014 KSt VYŘIZUJE : Konečný TEL : 518316325 FAX.: E-MAIL.: konecny.jiri@muhodonin.cz DATUM: 23.04.2014 VÝZVA K PODÁNÍ

Více

VÝZVA. Česká republika-ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen zadavatel) se sídlem Karmelitská 7, 118 12 Praha 1, IČ 00022985.

VÝZVA. Česká republika-ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen zadavatel) se sídlem Karmelitská 7, 118 12 Praha 1, IČ 00022985. VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu dle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), Směrnice MŠMT,

Více

171/2012 Sb. ZÁKON ČÁST PRVNÍ. Změna rozpočtových pravidel

171/2012 Sb. ZÁKON ČÁST PRVNÍ. Změna rozpočtových pravidel 171/2012 Sb. ZÁKON ze dne 26. dubna 2012, kterým se mění zákon č. 218/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech a o změně některých souvisejících zákonů (rozpočtová pravidla), ve znění pozdějších předpisů, a

Více

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace pro veřejnou zakázku: KOUTEX 2014 (recyklace textilního odpadu) - zadávanou jako zakázku malého rozsahu nespadající pod aplikaci zákona

Více

titul před titul za rodné číslo datum narození (nebylo-li přiděleno rodné číslo)

titul před titul za rodné číslo datum narození (nebylo-li přiděleno rodné číslo) Návrh na vklad do katastru nemovitostí podle 4 zákona č. 265/1992 Sb. Spisová značka Určeno: Katastrálnímu úřadu pro Katastrální pracoviště vyplní katastrální úřad I. Údaje o účastnících řízení fyzických

Více