Obchodní podmínky Kupní smlouva

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obchodní podmínky Kupní smlouva"

Transkript

1 Obchodní podmínky Kupní smlouva firma Karatbars International GmbH D Stuttgart Konigstr. 52 sídlo: Stuttgart, zapsaná do Obchodního rejstříku vedeného Okresním soudem Amtsgericht Stuttgart pod číslem HRB Předseda Představenstva: Pietro Fazio Tel. č.: Preambule Firma Karatbars International GmbH (dále jen: Karatbars) prodává prostřednictvím síťového marketingu Prodejní zboží a ušlechtilé kovy. 1 Platnost Níže uvedené obchodní podmínky jsou platné ve všech smluvních vztazích se spotřebiteli a podnikateli (dále jen: Klienti) v souvislosti s prodejem a distribucí Prodávaného zboží, ušlechtilých kovů a Balíčků. Obchodní podmínky Klientů nebudou akceptované. Klient kliknutím myší potvrzuje, že plně akceptuje tyto obchodní podmínky jako výhradně platné. 2 Právo odvolání Právo na vrácení Klienti nemají právo na odvolání, jestliže se smlouva vztahovala na ušlechtilé kovy, které podléhají každodenním změnám ceny, na které Karatbars nemá vliv. V souvislosti s ostatním Prodávaným zbožím má Kupující právo na jejich vrácení během 14 dnů, jestliže je spotřebitelem Kupující se seznámil s poučením o právu na vrácení LINK a odkliknutim potvrdil 3 Uzavření smlouvy K platnému uzavření smlouvy s Karatbars dochází teprve provedením následujících kroků: Veškeré nabídky a prezentace výrobků Karatbars nezávisle na médiu, které je prezentuje představuje jen prosbu na Zákazníka o podání platné nabídky za účelem uzavření kupní smlouvy. Toto se děje při objednávání ušlechtilých kovů i veškerých výrobků, když Zákazník klikne v objednávkovém formuláři na tlačítko

2 koupit. Uzavření smlouvy je platné, když Karatbars přijme nabídku Zákazníka a potvrdí uzavření smlouvy nebo pošle zboží během 5 dnů. Čl. 4 Obsah smlouvy 1. Nákupy zlata Kupující sám rozhoduje kdy a jakou částku zaplatí Karatbars. Pro vybudování smysluplného zabezpečení, což by mělo být účelem transakce, se doporučuje koupě alespoň 100 gramů najednou nebo v několika transakcích. Zákazníkovi se doporučuje kupování v měsíčních intervalech. Každá kupní transakce představuje samostatnou smlouvu. Karatbars je povinna sdělit Zákazníkovi aktuální kupní cenu v den zúčtování (připsání na účet Karatbars) během 3 pracovních dnů. Kupující souhlasí se sdělením kupní ceny po provedení transakce. Kromě toho je Karatbars povinna dodat zákazníkovi zlato pokud je k dispozici během 6 týdnů nebo dle přání zákazníka jej dát do depozitu. V důsledku vyšší moci, např. chaosu na trhu zlata, může dojít ke zpožděním, za co Karatbars nezodpovídá. 2. Jiné zboží Jiné produkty objednává kupující pod příslušným číslem produktu a platí za něj na uvedený účet. Během 5 dnů od připsání platby dostává potvrzení objednávky nebo objednané zboží. 3. Obecná ustanovení Dohodnutá platba je platba předem. Karatbars se zavazuje k dodání zboží výhradně stejného druhu. Dodávka všeho zboží se koná jen za podmínky jeho dostupnosti. Klient je povinen uvést aktuální dodací adresu, na které může přijmout zboží. Náklady spojené s nepovedenými pokusy dodávek zboží jdou k tíži Zákazníka. To samé se týká ové adresy a bankovního účtu. Smlouva je uzavřena z iniciativy Kupujícího. Kupující potvrzuje, že smlouva nebyla uzavřena tzv. mezi dveřmi (německy: Haustürsituation). Čl. 5 Kupní cena zlata 5.1 Aktuální cena platná v daný den pro Pordávajícího ve smyslu této smlouvy je cena zlata zveřejněná na internetových stánkách Prodávajícího podle interního fixingu v hodin středoevropského času CET. Tato cena je platná i v případě provedení platby (připsání na účet prodávajícího) před 10: Kupující je důrazně upozorněn na skutečnost, že jedinými akceptovanými měnami jsou (euro) a USD (americký dolar). Kurzové odchylky a poplatky spojené s výměnou valut jdou k tíži Kupujícího. Jestliže Kupující neprovede platbu ve stanovené měně, Prodávající si vybere paušální poplatek za přepočtení valuty ve výši 3% nad kurzem Evropské Centrální banky.

3 5.3 V případě platby prostřednictvím kreditní karty se vybírá paušální poplatek vyplývající z nákladů ve výši 3,5% kupní ceny a odečítá se přímo z obdržené kupní ceny. 5.4 Kupující se zavazuje uvést plnou a správnou adresu dodávky a dodržet termín dodávky. Zvláštní náklady spojené s nepovedenými pokusy dodání Prodávajícího jdou k tíži Kupujícího. Na zlato o čistotě se nevztahuje podle německých daňových zákonů daň z přidané hodnoty. Ostatní prodávané zboží je uvedeno s cenou včetně samostatně uvedené DPH. Čl. 6 Dodávka 6.1 Cenu zásilky do jednotlivých zemí vidí Kupující na stránkách a bude uvedena kupujícímu před dodáním. Předpokládané termíny dodávek jsou možné do 6 týdnů, v případě platby kreditní kartou až do 6 měsíců (viz. čl. 7). V případě jednorázového nákupu 100 a více kusů jednogramových cihel, je dodávka zdarma. Nezávisle na ceně zásilky v případě dodávky do některých zemí může být nezbytné zaplacení celních poplatků. 6.2 Dodávka je zdarma, jestliže se zasílá prvních 100 kusů jednogramových slitků v jedné dodávce, další jsou realizované zdarma, pokud má dodávka 100 a více kusů. 6.3 Kupující se zavazuje uvést úplnou a správnou adresu dodání a dodržet termín dodání. Dodací adresa musí být soukromou nebo firemní adresou, na které bude možné předání zboží fyzické osobě. Dodávky do poštovních schránek se nerealizují. Zvláštní náklady spojené s nepovedenými pokusy dodání Prodávajícím jdou k tíži Kupujícího. Každé zásilce odpovídá kupní smlouva a není možné je spojovat dohromady. Kupujícímu se doporučuje realizování zásilek zlata v dodávkách s obsahem alespoň 10 gramů zlata. Karatbars má právo realizovat částečné dodávky. 6.4 Dodávky zlata jsou pojištěny jako dodávky cenností, které hradí Prodávající. Podle pokynů pojišťovny se zasílání ZLATA kontroluje dvojitě podle pravidla čtyř očí. Čl. 7 Depozit 7.1 Jestliže Kupující žádá, aby jeho zboží bylo uloženo nebo jestliže Kupující netrvá na dodání, Prodávající přijímá stanovené množství zlata do správy v trezoru s vysokou mírou zabezpečení Kupující souhlasí s přijetím jeho slitků do společného depozitu zlata Prodávajícím. Proto také Kupující není oprávněn k odběru stanovených slitků, ale jen slitků stejného druhu, se stejnými vlastnostmi a stejné kvality (závazek druhu) Depozit Prodávajícího je bezplatný pro Kupujícího. Prodávající ručí jen za následky úmyslných úkonů a hrubého zanedbání. Kupující má právo na uložení zlata v jakékoliv době v nezávislém, placeném depozitu V případě provedení platby Kupujícím prostřednictvím kreditní karty bez použití 3D-Secure, má Prodávající právo zadržet zaplacené zboží po dobu 6 měsíců jako zabezpečení do doby, než platba změní statut na neodvolatelnou.

4 Čl. 8 Odstoupení 8.1. Kupující má právo v každém okamžiku odstoupit od dalšího kupování zlata. Nemá povinnost pokračovat v objednávání Právo na odstoupení Kupujícího od uzavřené Smlouvy upravují zákonem stanovené předpisy. Kupující může odstoupit od Smlouvy, např. jestliže dodané zboží je vadné a Kupující určil Prodávajícímu příslušný termín pro správné vykonání smlouvy, který uplynul bez reakce. Skutečnost politování nákupu potvrzeného platbou není důvodem pro odstoupení od smlouvy. Právo odstoupení od smlouvy má Kupující během 6 pracovních dnů ode dne obdržení zboží. Po uplynutí tohoto termínu nelze právo k odstoupení od smlouvy uplatnit Jestliže Kupující zastaví nakupování a bude mít zlato deponované u Karatbars, bude mu zaslané po odečtení ceny zásilky. Čl. 9 Platba 9.1 Kupující platí za zboží bankovním převodem, kreditní kartou nebo trvalým bankovním příkazem. Objednávka je realizovaná jen na základě provedených plateb, které byly bezpodmínečně a bez možnosti stažení připsané na účet, při čemž jsou odečteny výdaje a poplatky podle čl. 4. Akceptovány jsou pouze platby v eurech a amerických dolarech. 9.2 Platby lze provádět jen převodem na následující bankovní účet prodávajícího: Č. účtu:... IBAN / BIC:... Bank. spojení:.... Výhradně platnými měnami jsou (Evropa) a USD (USA a Kanada). 9.3 Při realizaci platby je Kupující povinen uvést číslo smlouvy, jinak se můžou vyskytnout problémy s přiřazením jeho platby, která bude přesměrovaná na společný účet, to může způsobit závažné zpoždění. 9.4 Kupující je důrazně upozorněn na skutečnost, že Prodávající akceptuje výhradně měny Euro a USD (americké dolary). Změny kurzu a poplatky za výměnu valut jdou k tíži Kupujícího. Jestliže kupující nezaplatí ve stanovené měně, tehdy mu bude připsaný poplatek za přepočet valuty ve výši 3% nad kurs Evropské centrální banky V případě platby kreditní kartou bude připočten poplatek za použití kreditní karty ve výši 3,5% kupní ceny, který bude přímo odečten od obdržené platby. Čl. 10 Zpětný odkup Kupující má právo na volný prodej získaného a zaplaceného ZLATA v každém okamžiku. Může také nabídnout Prodávajícímu odkoupení zlata za cenu platnou v daný den odkupu. Ceníky prezentující ceny výkupu se nacházejí na internetových stránkách.

5 Čl. 11 Ujištění Prodávající ručí, že dodané zlato má uvedenou úroveň čistoty a hmotnost. Prodávající nedává žádné jiné záruky, především v souvislosti s dalším vývojem cen zlata. Čl. 12 Ochrana údajů 12.1 Veškeré údaje klientů jsou považované za důvěrné podle platného zákona o ochraně osobních údajů. Kupující souhlasí se zapisováním, zpracováním a zasíláním údajů o jeho osobě jeho zprostředkovateli Kupující souhlasí se zasíláním důležitých informací od Prodávajícího, např. o akcích a speciálních edicích nebo newsletteru. Kupující, který nevydává takový souhlas nebo bude chtít odvolat dříve daný souhlas, zašle Prodávajícímu příslušné sdělení elektronickou poštou Prodávající shromažďuje jen ty údaje, které jsou nezbytně nutné pro plnění služeb nebo realizaci smlouvy, co může vyžadovat postupování osobních údajů Kupujícího subjektům zodpovědným za výkon daných služeb nebo plnění Smlouvy. Může se to např. vztahovat na dopravní firmy nebo jiné firmy poskytující služby. Prodávající nebude postupovat údaje v širším rozsahu dál, ledaže k tomu bude zákonem nebo soudem zavázán. Zaměstnanci Prodávajícího byli písemně závázáni k zachování mlčenlivosti. Kupující souhlasí s: - zasíláním newsletteru, - účastí ve slosováních, - prověřením jeho finanční věrohodnosti a věku za účelem umožnění plnění služeb nebo platebních metod. Po ukončení smluvního vztahu budou osobní údaje Kupujícího zablokované a po uplynutí termínu vyplývajícího z daňových předpisů a právně-obchodních předpisů budou vymazány. Jestliže Kupující odebíral newsletter s uvedením své ové adresy ta bude moct být využita pro marketingové účely, které přesahují plnění smlouvy. Kupující obdrží v každém okamžiku bez uvedení důvodů bezplatnou informaci o uložených údajích o něm. V každém okamžiku uložené údaje může zablokovat, změnit nebo dát příkaz k jejich vymazání. Má také právo odvolat v každém okamžiku souhlas na ukládání údajů bez uvedení odůvodnění na adresu uvedenou v právní nótě. Prodejce je povinen udělit Kupujícímu v každém okamžiku informace nezbytné z hlediska jím vykonávané činnosti.

6 Čl. 13 Příslušné právo 13.1 V případě veškerých sporů spojených s touto Smlouvou se bude uplatňovat právo Spolkové Republiky Německo. Místem řešení Smlouvy je Stuttgart. Jazykem smlouvy je němčina Veškeré spory vzniklé mezi smluvními stranami v souvislosti s touto Smlouvou budou v první řadě řešeny smírnou cestou smírčím řízením v místě příslušného soudního obvodu. V případě, že takové řešení nebude možné, příslušným soudem bude soud ve městě Stuttgart. Čl. 14 Dědictví, Odstoupení Vzniknou-li pohledávky po splatnosti Kupujícího/vlastníka zlata vůči Prodávajícímu, např. platba, vydání, zaslání nebo uložení, je odstoupení vyloučeno. V případě úmrtí vlastníka pohledávek přechází ze zákona nebo závěti pohledávky na oprávněného dědice. Tento musí svoje právo formálně doložit. Čl. 15 Písemná forma Veškerá ujednání smluvních stran jsou prováděna písemnou formou. Účastníci smlouvy zároveň uznávají neexistenci jakýchkoliv ústních dodatků. Jakékoli změny a dodatky ke smlouvě lze provést pouze písemnou formou. Předložená smlouva zastupuje předchozí dohody. Čl. 16 Salvátorská klauzule Jestliže kterékoliv z ustanovení této Smlouvy by mělo být celé nebo v části neúčinné nebo nesplnitelné, nebude to vylučovat účinnost ostatních ustanovení. Takové ustanovení bude zastoupeno ustanovením zákonně platným. To se vztahuje ve stejném rozsahu na veškeré právní mezery ve Smlouvě. Čl. 17 Právo odstoupení od smlouvy Kupující potvrzuje, že si je vědom, že v souvislosti s transakcí koupě zlata nemůže uplatnit spotřebitelské právo na odstoupení od smlouvy. Čl. 18 Praní špinavých peněz Plně si vědom trestní odpovědnosti, Kupující prohlašuje, že částky placené ve prospěch Prodávajícího pocházejí z jeho legálně získaného a příslušně zdaněného majetku, nejsou předmětem trestných činů, nepocházejí z teroristických činů a nepocházejí z obchodu s drogami nebo jejich použití. Karatbars při dodržování Zákona o boji proti praní špinavých peněz si vyhrazuje ve výjměčných případech právo na prověření a zapsání totožnosti Kupujících.

7 Čl. 19 Sestava nákladů Kupující prohlašuje, že si je vědom možného vzniku následujících dodatečných nákladů a souhlasí s nimi: - paušální poplatek za směnu valut čl Poplatek za použití kreditní karty podle čl Cena zásilky podle čl. 6.1, 6.2, 6.3, - Zvýšená cena zásilky podle čl Případná cla v případě dodávky do jiných zemí podle čl. 6.1.

Čl. 1. Jednorázová koupě

Čl. 1. Jednorázová koupě Čl. 1 Jednorázová koupě Zaškrtnutím volby Jednorázová kupní smlouva Kupující vyjadřuje souhlas s uzavřením smlouvy s Prodávajícím, v důsledku čeho koupí od Prodávajícího množství zlata které si sám určil

Více

I. Zboží je zasláno dle možností prodejce a jeho momentální vytíženosti a to nejdéle do 5 dnů od potvrzení objednávky (osobí převzetí, dobírka).

I. Zboží je zasláno dle možností prodejce a jeho momentální vytíženosti a to nejdéle do 5 dnů od potvrzení objednávky (osobí převzetí, dobírka). 1. Úvodní ustanovení Zde uvedené obchodní podmínky platí pro nákup v e- shopu http://www.fler.cz/shop/martina_j (dále jen prodejce).obchodní podmínky stanovují a upřesňují základní práva a povinnosti prodejce

Více

Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Rifetech s.r.o. II. Sdělení před uzavřením smlouvy

Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Rifetech s.r.o. II. Sdělení před uzavřením smlouvy Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Tyto Obchodní podmínky (dále jen OP ) upravují vztahy mezi smluvními stranami kupní smlouvy, kdy na jedné straně je společnost Rifetech s.r.o., IČ: 05056896, se

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz)

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz) VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz) I. Základní ustanovení Tyto VOP upravují vzájemné postavení a vztahy mezi stranami kupní smlouvy, kdy na jedné straně je Lucie Nováčková

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO OBJEDNÁVÁNÍ DÁLNIČNÍCH KUPÓNŮ

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO OBJEDNÁVÁNÍ DÁLNIČNÍCH KUPÓNŮ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO OBJEDNÁVÁNÍ DÁLNIČNÍCH KUPÓNŮ Základní ustanovení Níže uvedené obchodní podmínky (dále též OP ) pro prodej dvoudílných kuponů prokazujících úhradu časového poplatku za obecné užívání

Více

Obchodní podmínky on-line prodeje společnosti LAUFEN CZ s.r.o.

Obchodní podmínky on-line prodeje společnosti LAUFEN CZ s.r.o. Obchodní podmínky on-line prodeje společnosti LAUFEN CZ s.r.o. www.laufen-cleanet.com je internetový obchod provozovaný společností LAUFEN CZ s.r.o., IČ: 257 58 691, se sídlem Praha, V Tůních 3/1637, PSČ

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ obchodní podmínky prodávající občanský zákoník kupní smlouva kupující webová stránka webové rozhraní obchodu

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ obchodní podmínky prodávající občanský zákoník kupní smlouva kupující webová stránka webové rozhraní obchodu OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti FOTOANGELO s. r. o. se sídlem V Jámě 699/1, 110 00, Praha 1 identifikační číslo: 06910335 zapsané v obchodním rejstříku vedeném spisová značka C 290900 vedená u Městského

Více

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek sídlo: Seifertova 571/5, 130 00 Praha 3 zápis společnosti v OR: Městský soud v Praze, spis. zn. C 236831 IČ: 03955354, DIČ CZ03955354 tel.: +420 777 200 258 e mail: mproductions@mproductions.cz www.mightysounds.cz

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Poskytovatel TDM real s.r.o. se sídlem Jelínkova 919/28, 616 00, Brno, IČ 02639441, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 8194, dále

Více

Prodávající je fyzická osoba Patrik Čipec, IČ: , sídlem na adrese Maxima Gorkého 605/70, Krnov.

Prodávající je fyzická osoba Patrik Čipec, IČ: , sídlem na adrese Maxima Gorkého 605/70, Krnov. Obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Úvod Obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.hwczech.eu. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího (www.hw-czech.eu)

Více

SMLOUVA NÁKUPNÍ 2017 (smlouva o dodávce zboží nebo výrobků) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících občanského zákoníku

SMLOUVA NÁKUPNÍ 2017 (smlouva o dodávce zboží nebo výrobků) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících občanského zákoníku http:// SMLOUVA NÁKUPNÍ 2017 (smlouva o dodávce zboží nebo výrobků) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících občanského zákoníku Smluvní strany Společnost:, se sídlem Ostrava - Vítkovice, Mírová

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, Praha 4

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, Praha 4 OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, 149 00 Praha 4 identifikační číslo: 471 22 099 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského

Více

Obchodní podmínky. pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Zápis: živnostenský rejstřík vedený Úřadem městské části Praha 1.

Obchodní podmínky. pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Zápis: živnostenský rejstřík vedený Úřadem městské části Praha 1. Obchodní podmínky pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Kontaktní údaje prodávajícího: Prodávající: Tomáš Pfeiffer Sídlo: Soukenická 21, 110 00 Praha 1. IČ: 12609498, DIČ: CZ530830166. Zápis: živnostenský

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY I. OBCHODNÍ A DODACÍ PODMÍNKY

OBCHODNÍ PODMÍNKY I. OBCHODNÍ A DODACÍ PODMÍNKY OBCHODNÍ PODMÍNKY I. OBCHODNÍ A DODACÍ PODMÍNKY Přijetí objednávky: prostřednictvím webu www.miroslavsindler.cz Všechny přijaté objednávky obchodem miroslavsindler.cz považujeme za závazné a řídí se těmito

Více

Obchodní podmínky společnosti Realitní kuchařka s.r.o., IČ: 04198948, se sídlem Holandská 630/11, 101 00, Praha 10

Obchodní podmínky společnosti Realitní kuchařka s.r.o., IČ: 04198948, se sídlem Holandská 630/11, 101 00, Praha 10 Obchodní podmínky společnosti Realitní kuchařka s.r.o., IČ: 04198948, se sídlem Holandská 630/11, 101 00, Praha 10 Tyto obchodní podmínky jsou nedílnou součástí kupní smlouvy a platí pro nákup v internetovém

Více

Internetový obchod je prodávajícím provozován na webové stránce umístěné na. internetové adrese (dále jen webová

Internetový obchod je prodávajícím provozován na webové stránce umístěné na. internetové adrese  (dále jen webová Obchodní podmínky platné od 1.1.2014 Tyto obchodní podmínky upravují v souladu s ustanovením 1751 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) vzájemná práva a povinnosti

Více

Úvodní ustanovení. Objednávka a uzavření kupní smlouvy

Úvodní ustanovení. Objednávka a uzavření kupní smlouvy Úvodní ustanovení Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě http://www.fler.cz/move-material.podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a jeho zákazníků (kupujících).

Více

Daňové identifikační číslo: Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 193414.

Daňové identifikační číslo: Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 193414. Obchodní firma: Sídlo: WEDA consulting s.r.o. Neumannova 1453/28, 156 00 Praha Identifikační číslo 24290564 Daňové identifikační číslo: CZ24290564 Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ. 1. (dále jen webová stránka ), a to prostřednictvím rozhraní webové stránky (dále jen webové rozhraní obchodu ).

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ. 1. (dále jen webová stránka ), a to prostřednictvím rozhraní webové stránky (dále jen webové rozhraní obchodu ). OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti LINOŽ s.r.o. se sídlem:ul. Biskupcova 1643/37 Žižkov, 130 00 Praha 3 identifikační číslo: 27533646 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY abix I. Základní ustanovení

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY abix I. Základní ustanovení VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY abix I. Základní ustanovení Tyto obchodní podmínky stanovují podmínky nákupu v internetovém obchodě www.abixcz.cz. Tyto obchodní podmínky na straně jedné stanovují a upřesňují

Více

VŠEOBECNÉ DODACÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI BRENUS S.R.O.

VŠEOBECNÉ DODACÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI BRENUS S.R.O. VŠEOBECNÉ DODACÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI BRENUS S.R.O. 1. Obecná ustanovení Předmětem těchto podmínek je úprava právního vztahu mezi prodávajícím a kupujícím. Tyto podmínky jsou nedílnou součástí příslušné

Více

Všeobecné obchodní podmínky s informacemi pro. zákazníky

Všeobecné obchodní podmínky s informacemi pro. zákazníky Všeobecné obchodní podmínky s informacemi pro zákazníky 1) Rozsah platnosti 1.1 Tyto obchodní podmínky obchodní společnosti nded e.k. (dále jen "prodejce"), platí pro všechny smlouvy, jež uzavře spotřebitel

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, 100 00 identifikační číslo: 05223300 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze,

Více

OBCHODÍ PODMÍKY. 2. Tyto obchodní podmínky a ustanovení v nich obsažená jsou nedílnou součástí kupní smlouvy uzavřené mezi prodávajícím a kupujícím.

OBCHODÍ PODMÍKY. 2. Tyto obchodní podmínky a ustanovení v nich obsažená jsou nedílnou součástí kupní smlouvy uzavřené mezi prodávajícím a kupujícím. OBCHODÍ PODMÍKY EUROSTOCK Czech Republic s.r.o. IČ: 293 70 825 se sídlem Pražská 674/156, 642 00 Brno zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 76227 (dále jako prodávající

Více

Obchodní podmínky platné do 31.12.2013

Obchodní podmínky platné do 31.12.2013 Obchodní podmínky platné do 31.12.2013 Provozovatel e-shopu Provozovatelem tohoto e-shopu je společnost B2B Partner s.r.o. se sídlem Plzeňská č.p. 3070 Ostrava - Zábřeh PSČ 700 30, IČO 278 30 306, společnost

Více

Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map

Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map provozovaného MgA. Annou Štysovou, podnikající na základě živnostenského oprávnění, místem podnikání Střelecká 801, 500 02 Hradec Králové, IČ: 88831400

Více

Obchodní podmínky. kupující - spotřebitel

Obchodní podmínky. kupující - spotřebitel Obchodní podmínky kupující - spotřebitel I. Základní ustanovení, vymezení pojmů. Obchodní podmínky a Reklamační řád (dále jen Obchodní podmínky), je zpracován dle Zákona na ochranu spotřebitele č. 634/1992

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Obchodní společnost KUBYX trade s.r.o. je zhotovitelem potisků na textilie, v rámci této své činnosti poskytuje kupujícím buď pouze

Více

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely v souladu s ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, níže uvedené smluvní strany: Prodávající:

Více

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Název veřejné zakázky: Bezpečnostní sondy pro páteřní síť Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány formou a strukturou kupní smlouvy. Účastník ve své nabídce

Více

Obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě

Obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě 1. Všeobecná ustanovení Obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.fare.cz. Tento internetový obchod provozuje společnost FARE, spol. s r.o., se sídlem: Masarykova 254, 763 26 Luhačovice,

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Tento dokument upravuje všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) společnosti PROPEC spol. s r.o., se sídlem Pražská 691, Úvaly u Prahy, PSČ: 250 82, IČ: 489 51 609, společnost

Více

Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu

Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb na internetovém portálu www.skolenionline.eu Podmínky blíže vymezují a

Více

Všeobecné obchodní podmínky kupující ZLIN AIRCRAFT a.s.

Všeobecné obchodní podmínky kupující ZLIN AIRCRAFT a.s. Všeobecné obchodní podmínky kupující ZLIN AIRCRAFT a.s. I. Úvodní ustanovení 1. Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) společnosti ZLIN AIRCRAFT a.s., IČ 27894134, se sídlem Otrokovice, Letiště

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Preambule VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti STARLIFE s.r.o., IČ: 26772493, se sídlem Husovo náměstí 1702, 253 01 Hostivice 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) platí pro nákup

Více

Všeobecné obchodní podmínky www.ekostavivo.cz

Všeobecné obchodní podmínky www.ekostavivo.cz Všeobecné obchodní podmínky www.ekostavivo.cz 1. Kontaktní údaje Název: Jiří Lodr Sídlo/bydliště: Osvračín 37, 345 61 Staňkov IČ: 88634248 Telefon: +420 606 346 883 Email: info@ekostavivo.cz Kontaktní

Více

7.4. Kupující tímto přebírá na sebe nebezpečí změny okolností ve smyslu 1765 odst. 2 občanského zákoníku.

7.4. Kupující tímto přebírá na sebe nebezpečí změny okolností ve smyslu 1765 odst. 2 občanského zákoníku. OBCHODNÍ PODMÍNKY CzechBeast Gym Opava s.r.o. se sídlem : Nákladní 2420/47, Předměstí, 746 01 Opava identifikační číslo: 037 58 290 Spisová značka: C 61275 vedená u Krajského soudu v Ostravě Předmět podnikání:

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ VSTUPENEK

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ VSTUPENEK OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ VSTUPENEK 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád (dále jen obchodní podmínky ) vymezují a upřesňují práva a povinnosti Party Kýbl a kupujícího

Více

Obchodní podmínky. na webových stránkách Prostřednictvím internetového obchodu umožňujeme zákazníkům zakoupení zboží bez osobní návštěvy.

Obchodní podmínky. na webových stránkách   Prostřednictvím internetového obchodu umožňujeme zákazníkům zakoupení zboží bez osobní návštěvy. Obchodní podmínky na webových stránkách WWW.LUCEO.CZ Prostřednictvím internetového obchodu umožňujeme zákazníkům zakoupení zboží bez osobní návštěvy. Tyto obchodní podmínky platí pro internetový obchod

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Bohuslava Šibalová, IČ: , se sídlem Věteřov 28, Kyjov

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Bohuslava Šibalová, IČ: , se sídlem Věteřov 28, Kyjov Všeobecné obchodní podmínky společnosti, IČ:60421398, se sídlem Věteřov 28, 697 01 Kyjov 1. Preambule Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále též VOP) platí pro nákup v internetovém obchodě, který je provozován,

Více

1.2 Kupující je fyzická či právnická osoba, která uzavírá s prodávajícím kupní smlouvu prostřednictvím internetového obchodu prodávajícího.

1.2 Kupující je fyzická či právnická osoba, která uzavírá s prodávajícím kupní smlouvu prostřednictvím internetového obchodu prodávajícího. OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 Všeobecná ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) Barbora Michálková Fialová, IČO: 74933566, se sídlem Na Draškách 323, Dobřejovice, 251 01 (dále jen prodávající

Více

VESELÁ TRIČKA Obchodní podmínky

VESELÁ TRIČKA Obchodní podmínky VESELÁ TRIČKA Obchodní podmínky Seznam: 1. Základní údaje 2. Jak objednávat 3. Dodací podmínky 4. Reklamace 5. Ochrana osobních údajů 1. Základní údaje Dodavatel: NEUBERT marketing & Company s.r.o. Sídlo:

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany Prodávající: Jan Vitoul sídlo: Litovel Nová Ves 5, p. Chudobín 783 21 právní forma: Fyzická osoba zastoupený:

Více

Obchodní podmínky. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě http://www.kosmetikaguenerve.cz, společnosti Guenerve s.r.o.

Obchodní podmínky. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě http://www.kosmetikaguenerve.cz, společnosti Guenerve s.r.o. Obchodní podmínky Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě http://www.kosmetikaguenerve.cz, společnosti Guenerve s.r.o. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího,

Více

Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz

Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz Prodávající: Václav Huml, Petýrkova 1956, Praha 4,14800 IČO: 62420691 DIČ: CZ6502091981, ŽL vydán Mú Praha 11 Č.jednací:3303/94/fyz Provozovna:

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti NT Vision s.r.o., se sídlem Modřanská 496/96a, 147 00 Praha 4, identifikační

Více

Kupující může objednávat zboží nabízené prodávajícím prostřednictvím internetového obchodu. Kupující je svoji objednávkou vázán.

Kupující může objednávat zboží nabízené prodávajícím prostřednictvím internetového obchodu. Kupující je svoji objednávkou vázán. OBCHODNÍ PODMÍNKY Toto jsou závazné nákupní podmínky serveru www.tdifun.cz. Tyto obchodní podmínky popisují a upravují vzájemný smluvní vztah mezi prodávajícím (Zdeněk Hájek, Okružní 1754/5, 737 01 Český

Více

Předmětem smlouvy je dodávka zboží uvedeného v kupní smlouvě objednávce. Místem plnění se rozumí sklad prodávajícího, kde je zboží předáno dopravci.

Předmětem smlouvy je dodávka zboží uvedeného v kupní smlouvě objednávce. Místem plnění se rozumí sklad prodávajícího, kde je zboží předáno dopravci. OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SPOTŘEBITELE Všeobecné podmínky pro spotřebitele Kupující zasláním objednávky akceptuje Obchodní podmínky pro dodávku zboží firmou Hyhlan & syn. Další vztahy mezi kupujícím a prodávajícím

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Michal Bosák- Modelářský atelier, IČ: , se sídlem Bechyně

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Michal Bosák- Modelářský atelier, IČ: , se sídlem Bechyně Všeobecné obchodní podmínky společnosti Michal Bosák- Modelářský atelier, IČ:45003424, se sídlem Bechyně 1. Preambule Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále též VOP) platí pro nákup v internetovém obchodě,

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky 1. Ceníky a ceny Ceny uvedené v oficiálních nabídkách firmy Grade service centre s.r.o., zasílané firmou individuálně konkrétnímu zákazníkovi jsou závazné a platné po dobu platnosti

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Akceptace má význam dle odstavce 3.7. cena za službu Kontrola stránek

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Akceptace má význam dle odstavce 3.7. cena za službu Kontrola stránek OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti KROUPAHELÁN advokátní kancelář, s.r.o., se sídlem Jakubská 1, 602 00 Brno, IČ 29310571, společnost zapsána v Obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně v oddíle C,

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Pikron s.r.o., IČ:47283777, se sídlem Pražská 3347/46A

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Pikron s.r.o., IČ:47283777, se sídlem Pražská 3347/46A Všeobecné obchodní podmínky společnosti Pikron s.r.o., IČ:47283777, se sídlem Pražská 3347/46A 1. Preambule Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále též VOP) platí pro nákup v internetovém obchodě http://pikron.cz/eshop-online-,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti La Malina, s.r.o. se sídlem Antala Staška 1859/34, 14000 Praha 4 identifikační číslo: 07076398 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městského soudu v Praze, oddíl

Více

A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ

A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Všeobecné obchodní a smluvní podmínky firmy GRAITEC s. r.o. Platné od: 15/08/2014 A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ A1. Tyto všeobecné obchodní a smluvní podmínky (dále jen VOP") upravují vztah mezi společností

Více

FOR-UM fotografů z.s. Obchodní podmínky pro prodej vstupenek. 1. Úvodní ustanovení. 2. Předmět smlouvy

FOR-UM fotografů z.s. Obchodní podmínky pro prodej vstupenek. 1. Úvodní ustanovení. 2. Předmět smlouvy FOR-UM fotografů z.s. sídlo: Družstevní 301, Litomyšl 570 01 Spolek je zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové v oddíle L, vložka 11120. IČ: 05753694, tel.: +420 728 159

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY pro prodej vstupenek na utkání klubu Bílí Tygři Liberec, s.r.o. 1. Předmět obchodních podmínek Článek I ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Níže uvedené obchodní podmínky upravují prodej vstupenek

Více

(1) Všechny nabídky, kupní smlouvy, dodávky a služby musí, protože objednávek od

(1) Všechny nabídky, kupní smlouvy, dodávky a služby musí, protože objednávek od Podmínky První General, zákaznická základna, jazyk (1) Všechny nabídky, kupní smlouvy, dodávky a služby musí, protože objednávek od našich zákazníků prostřednictvím našeho on-line obchodu www.nded.cz ("e-shop")

Více

a) Není-li dohodnuto kupujícím a prodávajícím jinak, jsou uvedené kupní ceny, vycházející z platného ceníku prodávajícího, účtovány v hotovosti.

a) Není-li dohodnuto kupujícím a prodávajícím jinak, jsou uvedené kupní ceny, vycházející z platného ceníku prodávajícího, účtovány v hotovosti. Všeobecné obchodní, dodací a servisní podmínky společnosti TONSTAV-SERVICE s.r.o. Společnost TONSTAV - SERVICE s.r.o., se sídlem v Českých Budějovicích, Okružní 630, PSČ 370 01, IČ: 63907887, zapsaná v

Více

1.2 Tyto obchodní podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího (dále jen kupující či zákazník ).

1.2 Tyto obchodní podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího (dále jen kupující či zákazník ). 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1 Tyto obchodní podmínky internetového obchodu AEROSIM.cz (dále jen obchodní podmínky ) platí pro nákup v internetovém obchodě AEROSIM.cz, který níže uvedený prodávající provozuje

Více

1. Obchodní a dodací podmínky

1. Obchodní a dodací podmínky Vážený zákazníku, velice si Vážíme Vašeho zájmu o naše výrobky. Pro maximální spokojenost s našimi službami a výrobky, Vám doporučujeme seznámit se s následujícími obchodními podmínkami. 1. Obchodní a

Více

Všeobecné obchodní podmínky Podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Podmínky Všeobecné obchodní podmínky Podmínky Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) společnosti OK financial CZ s.r.o. I. Základní ustanovení Tyto VOP upravují vztahy mezi smluvními

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále "VOP") upravují vztahy mezi prodávajícím a kupujícím v oblasti prodeje zboží, které jsou nabízeny prostřednictvím

Více

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) jsou vydané dle 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY vydané ve smyslu 273 obchodního zákoníku

OBCHODNÍ PODMÍNKY vydané ve smyslu 273 obchodního zákoníku OBCHODNÍ PODMÍNKY vydané ve smyslu 273 obchodního zákoníku Prodávající: SAMPRO, s.r.o. Zapsaná v obchodním rejstříku v Hradci Králové, oddíl C, vložka 21507 Zastoupena: Pavlem Krajčírem jednatelem společnosti

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku, z. ú se sídlem Karlovo náměstí 317/5 Praha 2, 120 00 identifikační číslo:04600240 zapsaný v rejstříku ústavů vedeném u Městského soudu

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ( dále jen VOP ) společnosti METEL s.r.o. IČ: 25974289 1. Pro účely těchto Všeobecných obchodních podmínek se rozumí: 1.1. Dodavatel: METEL s.r.o. Žižkův kopec 617, 552 03 Česká

Více

Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku.

Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku. DODACÍ PODMÍNKY : PLATBA A DOPRAVA : Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku. Platba předem na účet - zaslání zboží po připsání částky (obvykle do 2 až

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Společnost SKDS s.r.o. vydává ke zjednodušení praxe uzavírání kupních smluv o dodávání zboží svým odběratelům tyto VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY platné od 1. 6. 2017 I. Základní ustanovení Tyto všeobecné

Více

Časopisy pro volný čas s.r.o.

Časopisy pro volný čas s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PŘÍMÝ PRODEJ ZBOŽÍ KONEČNÉMU ZÁKAZNÍKOVI obchodní společnost Časopisy pro volný čas s.r.o. se sídlem Táborská 979/5, 140 00, Praha 4 - Nusle identfikační číslo: 264422964 zapsané

Více

Podmínky pro poskytování právní služby ONLINE. I. Úvod

Podmínky pro poskytování právní služby ONLINE. I. Úvod Podmínky pro poskytování právní služby ONLINE I. Úvod 1. Tyto Všeobecné obchodní podmínky pro poskytování služby ONLINE DAROVACÍ SMLOUVA (dále jenom Podmínky ) upravují vzájemná práva a povinnosti při

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti ProAš z.s. se sídlem Palackého 2424/2, Aš 352 01 identifikační číslo: 22708294 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Plzni pod spisovou značkou

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky obchodní společnost: ATLAS consulting spol. s r.o.. se sídlem: Výstavní 292/13, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava identifikační číslo: 46578706 zapsané v obchodním rejstříku

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Obchodní společnost: Závlahy-Labe s.r.o. Se sídlem: Travčice 50, Litoměřice 41201 Identifikační číslo: 25029029 Zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústi

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI PETR MACHARA - PROBO

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI PETR MACHARA - PROBO OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI PETR MACHARA - PROBO 1. Základní ustanovení Tyto obchodní podmínky upravují vztahy mezi smluvními stranami kupní smlouvy. Právní vztahy výslovně neupravené v těchto obchodních

Více

1. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1.1 Úvodní ustanovení

1. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1.1 Úvodní ustanovení 1. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1.1 Úvodní ustanovení Těmito Všeobecnými obchodními podmínkami (dále jen "Podmínky") se řídí všechny maloobchodní vztahy, tj. vztahy uzavírané mezi společností MÁM TALENT

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydává společnost REDVEL s.r.o. tyto obchodní

Více

OBCHODNÍ PODMÍ NKY PRO Š KOLY

OBCHODNÍ PODMÍ NKY PRO Š KOLY OBCHODNÍ PODMÍ NKY PRO Š KOLY Tyto obchodní podmínky jsou platné a účinné od 1. 5. 2014, v aktualizované verzi pro konkrétní smluvní vztah vždy ke dni odeslání objednávky (dílčí kupní smlouvy), případně

Více

Obchodní podmínky. Obsah: 1.Obecná ustanovení. 2.Objednávka. 3.Cena zboží, pokuty, faktury. 4.Forma platby. 5.Způsob platby. 6.

Obchodní podmínky. Obsah: 1.Obecná ustanovení. 2.Objednávka. 3.Cena zboží, pokuty, faktury. 4.Forma platby. 5.Způsob platby. 6. Obchodní podmínky Obsah: 1.Obecná ustanovení 2.Objednávka 3.Cena zboží, pokuty, faktury 4.Forma platby 5.Způsob platby 6.Zabezpečení 7.Dodací podmínky 8.Garance 9.Odstoupení od smlouvy 10.Odpovědnost za

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník)

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) mezi: Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou Vídeňská 800 140 59 Praha 4, Zapsaná

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti NADOP- VÝROBA NÁBYTKU a.s. se sídlem v Ořechově, Zahradní 1a identifikační číslo: 63469863 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka 5856

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Naviplan s.r.o. se sídlem Okružní 287, 293 01 Mladá Boleslav identifikační číslo: 24124770 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Coleman S.I., a.s. se sídlem Smetanova 1484, 755 01,Vsetín identifikační číslo: 25350048 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl B,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP NA WEBOVÉM PORTÁLU RETAILTREK.SHOP

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP NA WEBOVÉM PORTÁLU RETAILTREK.SHOP OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO NÁKUP NA WEBOVÉM PORTÁLU RETAILTREK.SHOP 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti Retailtrek a.s. IČ: 05903637, se sídlem

Více

We are sorry the General Terms and Conditions in English coming soon. Všeobecné obchodní podmínky

We are sorry the General Terms and Conditions in English coming soon. Všeobecné obchodní podmínky We are sorry the General Terms and Conditions in English coming soon. Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále "VOP") upravují vztahy mezi prodávajícím

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti AMMA PROGRESS s.r.o. (dále také jen VOP ) ÚVODNÍ USTANOVENÍ Tyto obchodní podmínky se vztahují na právní vztah

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti AMMA PROGRESS s.r.o. (dále také jen VOP ) ÚVODNÍ USTANOVENÍ Tyto obchodní podmínky se vztahují na právní vztah VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti AMMA PROGRESS s.r.o. (dále také jen VOP ) ÚVODNÍ USTANOVENÍ Tyto obchodní podmínky se vztahují na právní vztahy vyplývající z uzavřených kupních smluv, smluv o dílo

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti pomalý svět s.r.o. se sídlem Palackého třída 3048/124, 61200, Brno identifikační číslo: 28318579 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) se vztahují na smlouvy o poskytování sázkového poradenství uzavřené prostřednictvím mobilní aplikace BETTERBET

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 16/600/0090

KUPNÍ SMLOUVA č. 16/600/0090 KUPNÍ SMLOUVA č. 16/600/0090 uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen OZ ) prodávající: se sídlem: zastoupený: IČO: DIČ: bankovní spojeni: číslo bank. účtu: (dále

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Fyzioweb s.r.o., se sídlem B. Němcové 596/58, 370 01 České Budějovice, IČO: 5285755, DIČ: CZ05285755, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem České

Více

Rámcová kupní smlouva

Rámcová kupní smlouva Rámcová kupní smlouva I. Smluvní strany 1. Obchodní společnost: IČ: DIČ: Se sídlem: Bankovní spojení: Číslo účtu: Jednající: Zápis v rejstříku : ( dále jen p r o d á v a j í c í ) a 2. Statutární město

Více

1.1. Všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád vztahující se pouze k internetovému obchodu prodejce Gem world

1.1. Všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád vztahující se pouze k internetovému obchodu prodejce Gem world 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád vztahující se pouze k internetovému obchodu prodejce Gem world 1.2. Zákazníkem může být a) spotřebitel, nebo b) jiná osoba (zejm.

Více

Smlouva pro Affiliate partnery

Smlouva pro Affiliate partnery Smlouva pro Affiliate partnery uzavřená mezi Karatbars International GmbH Königstraße 52 D - 70173 Stuttgart HRB 739615 zastoupena Předsedou Představenstva Pietro Fazio tel.: 0049 (0) 711 120 40 830 www.karatbars.com

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Platba převodem: bankovní spojení : Ceny : Recyklační a autorské poplatky : Identifikační a kontaktní údaje společnosti:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Platba převodem: bankovní spojení : Ceny : Recyklační a autorské poplatky : Identifikační a kontaktní údaje společnosti: OBCHODNÍ PODMÍNKY Identifikační a kontaktní údaje společnosti: ATLUS GAME. cz Miluše Světlíková Rozhraní 476/28 (sídlo) 619 00, Brno IČ : 87901471 Platba převodem: bankovní spojení : Číslo účtu : - ČR

Více

-Tillova lékárna U Černého orla., Masarykovo náměstí 43/37, 68201 Vyškov-Město, tel: 773 46 20 20.

-Tillova lékárna U Černého orla., Masarykovo náměstí 43/37, 68201 Vyškov-Město, tel: 773 46 20 20. Obchodní podmínky I. Provozovatel - prodávající Pharmaceutical Biorechnology s.r.o., zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, složka 138220, se sídlem Slezská 949/32, 120

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydáváme tyto obchodní podmínky, jež jsou

Více

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Kupní smlouva č. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx I. Smluvní strany Obec Měšice Se sídlem: Hlavní 55, 250 64 Měšice IČ: 00240451

Více

http://www.mimanci.cz/top-obchodni-podminky-9

http://www.mimanci.cz/top-obchodni-podminky-9 1 z 5 10.2.2014 16:28 Obchodní I. Základní ustanovení Všeobecné obchodní upravují vztahy mezi kupujícím a prodávajícím e-shopen Mimánci v oblasti prodeje zboží. Prodávajíci: Pavel Balek Nová Včelnice 333,

Více

KUPNÍ SMLOUVA číslo: Článek I. Smluvní strany. (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném )

KUPNÍ SMLOUVA číslo: Článek I. Smluvní strany. (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném ) KUPNÍ SMLOUVA číslo: Článek I. Smluvní strany 1. se sídlem zastoupená:. bankovní spojení:. číslo účtu:. IČ:. DIČ: CZ.... (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném ) (dále jen prodávající ) 2.

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 Fiat 500126 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Internetového obchodu Fiat 500126 se sídlem Dělnická kolonie 107, Broumov 550 01 identifikační číslo (IČ): 02189852 prodej zboží prostřednictvím internetového

Více