Zápis z 42. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 42. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 22.4.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě."

Transkript

1 Zápis z 42. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Bejčková Š., Melicharová J., Pittr V., Pechát V. Hanzlíková D., Kukeňová E. Omluveni: Zapisovatelka: Raisová L. Hosté: Program 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení z minulé schůze 3. Přijetí dotace ze SFŽP ČR (OPŽP) zateplení objektu OÚ 4. Zrušení usnesení zastupitelstva č. 5/14/JZ41 5. Výběrové řízení OÚ Nevřeň č.p. 73 zlepšení tepelně technických vlastností objektu výběr dodavatele 6. Úprava projektu díla Vodní hospodářství pro CCN a HZN dodatek ke smlouvě 7. Opravy a údržba sakrálních památek v obci 8. Soudní spor o pozemek Ing. B. Frýdová vs. 9. Obchvat Všerub záměr prodeje obecních pozemků pod komunikací Plzeňskému kraji 10. EKO-KOM_Smlouva o zajištění zpětného odběru a využití odpadů 11. Odpis pohledávky za TKO 12. Čištění kanalizace v obci 13. Různé i. Pietní akce - položení věnce k pomníku padlých ii. Žádost o dotaci na potřeby JSDHO iii. Akceptace žádosti o dotaci na tůň iv. Obnova aleje Nevřeň podání námitky proti neakceptaci žádosti a podání nové žádosti o dotaci IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 1 (celkem 8)

2 v. Informace o stavu projektu CCN, o přípravě expozice a způsobu provozu vi. Informace o stavu a průběhu stavby kanalizace Vrchy vii. Zpevněná plocha za kontejnery naproti hřišti viii. Úprava prostranství pod kontejnery na Nové Hospodě a umístění úřední desky ix. Jubilanti 14. Diskuse 15. Závěr 1) Zahájení Jednání bylo zahájeno s malým zpožděním v hod. Starostka přivítala přítomné a konstatovala, že zasedání bylo řádně svoláno a vyhlášeno. Jako zapisovatelku jednání určila paní Lenku Raisovou. Konstatovala, že zastupitelstvo je usnášeníschopné a seznámila přítomné s programem jednání. Za ověřovatele zápisu z dnešního jednání navrhla starostka pana Vlastimila Pecháta a pana Vladislava Pittra. Návrh byl šesti hlasy přijat. Závěrem úvodní části starostka informovala přítomné, že zápis ze 41. zasedání zastupitelstva ověřily paní Dana Hanzlíková a paní Eva Kukeňová bez připomínek a je k nahlédnutí na obecním úřadě a na internetových stránkách obce. 2) Kontrola usnesení z minulého jednání Přečetla starostka bez připomínek. 3) Přijetí dotace ze SFŽP ČR (OPŽP) zateplení objektu OÚ Starostka informovala zastupitele o tom, že obci byla rozhodnutím ministra životního prostředí poskytnuta podpora na spolufinancování projektu v rámci OPŽP z prostředků SFŽP ČR. Po splnění příslušných podmínek bude vydáno rozhodnutí o poskytnutí dotace a uzavřena smlouva na základě které bude poskytnuta podpora na akci OÚ Nevřeň č.p. 73 zlepšení tepelně technických vlastností objektu.. U s n e s e n í č. 1/14/JZ42 přijetí dotace z prostředků SFŽP ČR na akci OÚ Nevřeň č.p. 73 zlepšení tepelně technických vlastností objektu a uzavření příslušné smlouvy. IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 2 (celkem 8)

3 4) Zrušení usnesení zastupitelstva č. 5/14/JZ41 Starostka požádala zastupitele o zrušení usnesení zastupitelstva č. 5/14/JZ41 z důvodu chybného průběhu výběrového řízení na zateplení OÚ Nevřeň. V zadávacích podmínkách investora pro podání nabídky do výběrového řízení nebyla poskytnuta dostatečná časová lhůta pro jejich zpracování a podání. Na projekt bylo vypsáno nové výběrové řízení, jehož výsledek bude předmětem dalšího bodu jednání. U s n e s e n í č. 2/14/JZ42 Zrušení usnesení zastupitelstva č. 5/14/JZ41. 5) Výběrové řízení OÚ Nevřeň č.p. 73 zlepšení tepelně technických vlastností objektu výběr dodavatele Paní Melicharová a paní Kukeňová informovaly zastupitele o průběhu výběrového řízení na akci OÚ Nevřeň č. p. 73 zlepšení tepelně technických vlastností objektu. Byly osloveny společnosti: MENE INDUSTRY s.r.o., STAVEBNÍ MONTÁŽE spol. s r.o., DUKRAL stavby s.r.o., Stavitelství Šmíd s.r.o. a PRESTOL HOLDING a.s. Na základě zveřejnění výzvy k podání nabídky požádala o účast v soutěži společnost Wermont s.r.o. Nabídku v termínu podaly společnosti PRESTOL HOLDING a.s., MENE INDUSTRY s.r.o., STAVEBNÍ MONTÁŽE spol. s r.o. a WERMONT s.r.o. Byla jmenována hodnotící komise ve složení Vladislav Pittr, Eva Kukeňová, Jana Melicharová, Jaromír Šebek st. a Ing. Jan Čechura. Obálky s nabídkami byly otevřeny v 18:05. Kritériem pro vyhodnocení nabídek byla výše nabídkové ceny. Tento požadavek nejlépe splnila firma STAVEBNÍ MONTÁŽE spol. s r.o. Jako druhá s malým rozdílem skončila firma PRESTOL HOLDING a.s., na třetím místě se umístila společnost WERMONT s.r.o. a čtvrtá skončila firma MENE INDUSTRY s.r.o.. Na základě těchto skutečností doporučuje hodnotící komise zvolit společnost STAVEBNÍ MONTÁŽE spol. s r.o. zhotovitelem stavby. Zastupitelé s tímto návrhem jednomyslně souhlasí. Podklady k výběrovému řízení jsou k nahlédnutí na obecním úřadě, smlouva o dílo bude zveřejněna na internetových stránkách obce a na profilu zadavatele. U s n e s e n í č. 3/14/JZ42 výběr dodavatele na akci OÚ Nevřeň č. p. 73 zlepšení tepelně technických vlastností objektu. Na doporučení hodnotící komise zastupitelé schválili podpis smlouvy o dílo se společností STAVEBNÍ MONTÁŽE s.r.o. Projekt je spolufinancován ze zdrojů EU. 6) Úprava projektu díla Vodní hospodářství pro CCN a HZN dodatek ke smlouvě Starostka informovala zastupitele o úpravě projektové dokumentace vodního hospodářství pro CCN a HZN. Úpravou projektové dokumentace se sníží rozpočet díla o ,54 Kč. Dále byla sjednána sleva na technologii úpravy vody ve výši Kč. V původní projektové dokumentaci však nebylo počítáno s vybouráním stávající betonové plochy a jímky a se signalizací havárie na ČOV. Úsporu je proto nutné ponížit o částku ,88 Kč. Celková úspora po změně projektové dokumentace bude ,66 Kč. IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 3 (celkem 8)

4 U s n e s e n í č. 4/14/JZ42 projednanou úpravu projektové dokumentace vodního hospodářství, kanalizace a ČOV pro Centrum Caolinum Nevřeň a pověřuje starostku k podpisu Dodatku ke smlouvě o dílo na projekt Vodní hospodářství pro CCN a HZN. 7) Opravy a údržba sakrálních památek v obci Starostka informovala zastupitele o nutnosti vyčištění, impregnace a zatmelení trhlin na Památníku padlých, aby nedocházelo k jeho dalšímu poškozování. Dále by bylo potřeba opravit pískovcový pomníček na Nové Hospodě naproti Restaurace U Krystlů. Nabídku na opravu těchto dvou sakrálních památek poskytl pan Roman Kovář zpracování kamene, Horažďovice. Vyčištění a oprava Pomníku padlých byla vyčíslena na částku 8.000,-Kč, oprava pískovcového pomníčku na Nové Hospodě na částku ,-Kč. Při autonehodě, o které nás informovala Policie ČR, byla také poničena kaplička na katastru Obce Nevřeň (u silnice č. 20 směr Karlovy Vary). Náklady na opravu byly panem Kovářem vyčísleny na Kč a budou plně hrazeny pojišťovnou jako pojistná událost. U s n e s e n í č. 5/14/JZ41 Zastupitelstvo obce s o u h l a s í s opravou sakrálních památek na katastru obce Nevřeň oprava a vyčištění Pomníku padlých na návsi, opravu pomníčku naproti Restaurace U Krystlů a opravu kapličky poničené při autonehodě u silnice č. 20 směr Karlovy Vary (bude uhrazeno pojišťovnou). Náklady na opravy budou zohledněny v příštím rozpočtovém opatření a až poté může dojít k úhradě oprav. 8) Soudní spor o pozemek Ing. B. Frýdová vs. Starostka informovala zastupitele o soudním sporu mezi Ing. Barborou Frýdovou (žalobkyně) vs. (žalovaný). Soudní spor byl veden o část pozemku parc. č. 1272/1 v katastrálním území Nevřeň. Geometrický plán je součástí rozsudku. Po zhodnocení všech provedených důkazů dospěl Krajský soud v Plzni bohužel k závěru, že žalobkyně předmětnou část pozemku vydržela a to podle 134 odst. 1 o.z. a potvrdil tím rozsudek soudu I. stupně. Žalovaný má povinnost zaplatit žalobkyni na nákladech řízení a na nákladech odvolacího řízení částku v celkové výši ,02 Kč. Částka bude poukázána na bankovní účet právního zástupce žalobkyně. O uvedenou částku bude nutné upravit rozpočet v příštím RO. 9) Obchvat Všerub záměr prodeje obecních pozemků pod komunikací Plzeňskému kraji Starostka informovala zastupitele že podle Smlouvy o budoucí smlouvě kupní, která byla odsouhlasena zastupitelstvem dne mezi obcí Nevřeň a Plzeňským krajem, dojde k prodeji pozemků, které jsou dotčené stavební akcí Obchvat Všerub. Jedná se o pozemky 1389/1, 1389/8, 1389/7, 1389/5, 1389/4, 1389/3, 1389/2. Kupní cena pozemků byla stanovena na částku 30,-Kč/m2. Zastupitelé se dohodli, že přestože je podepsaná Smlouva o budoucí smlouvě kupní, bude nejprve zveřejněn záměr prodeje těchto pozemků Plzeňskému kraji a poté na zastupitelstvu odsouhlasen. IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 4 (celkem 8)

5 U s n e s e n í č. 6/14/JZ42 Zastupitelstvo obce s o u h l a s í se záměrem prodeje pozemků 1389/1, 1389/8, 1389/7, 1389/5, 1389/4, 1389/3, 1389/2, dotčených stavební akcí Obchvat Všerub Plzeňskému kraji a pověřuje starostku k jeho zveřejnění. Pro toto usnesení hlasovalo 6 členů zastupitelstva. 10) EKO-KOM_Smlouva o zajištění zpětného odběru a využití odpadů Starostka oznámila zastupitelům, že z důvodů platnosti nového občanského zákoníku společnost EKO-KOM předložila k odsouhlasení a podepsání návrh nové Smlouvy o zajištění zpětného odběru a využití odpadů z obalů. Nová smlouva nahrazuje předchozí smlouvu o zajištění zpětného odběru a využití odpadů z obalů a zachovává nebo jen upřesňuje většinu práv a povinností pro obě smluvní strany. Zastupitelé byli seznámeni s textem smlouvy. Účinnost nové smlouvy je stanovena od prvního dne kalendářního čtvrtletí, kdy bude uzavřena. S novou smlouvou obdržela obec Dodatek č. 1 ke smlouvě o zajištění zpětného odběru a využití odpadů z obalů. Obec tímto dodatkem pověřuje společnost EKO-SEPAR,s.r.o. plněním některých svých povinností vyplývajících se Smlouvy o zajištění zpětného odběru a využití odpadů z obalů. U s n e s e n í č. 7/14/JZ42 Zastupitelstvo obce s c h v a l u j e Smlouvu se společností EKO-KOM, a.s. o zajištění zpětného odběru a využití odpadů z obalů a pověřuje starostku k podpisu této smlouvy. Pro toto usnesení hlasovalo 6 členů zastupitelstva. U s n e s e n í č. 8/14/JZ42 Zastupitelstvo obce s ch v a l u j e Dodatek č.1 ke smlouvě o zajištění zpětného odběru a využití odpadů z obalů a pověřuje starostku k podpisu tohoto Dodatku. Pro toto usnesení hlasovalo 6 členů zastupitelstva. 11) Odpis pohledávky za TKO Z důvodu dosud neúspěšné a obtížné vymahatelnosti pohledávky (náklady na vymáhání by byly vyšší než sama pohledávka) poplatku za popelnice, paní Chejlavová Jaroslava, částka 448,-Kč navrhuje kontrolní výbor prominout pohledávku a odúčtovat ji z účetní evidence. Zastupitelé tento návrh schválili. U s n e s e n í č. 9/14/JZ42 Zastupitelstvo obce s c h v a l u j e z důvodu obtížné vymahatelnosti pohledávky ve výši 448,-Kč, tuto prominout a odúčtovat ji z účetní evidence. Pro toto usnesení hlasovalo 6 členů zastupitelstva. Pro toto usnesení hlasovalo 6 členů zastupitelstva. IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 5 (celkem 8)

6 12) Čištění kanalizace v obci Starostka informovala zastupitele o nutnosti vyčistit zanešené kanalizace a odpady v obci. Poslední odborné čištění proběhlo v roce 2008 a zanešené potrubí a vyústě ohrožuje obec zejména v období záplav. Zastupitelé dále diskutovali o nutnosti z důvodu bezpečnosti zajistit kryty na otevřené kanalizační jímky, jejichž kryty byly odcizeny. Zastupitelé se dohodli, že na údržbu kanalizace bude oslovena společnost Ekolevel s.r.o. a pověřují starostku k zajištění nabídky. Zastupitelé dále pověřují starostku zajištěním nových chybějících krytů kanalizačních jímek. 13) Různé i. Pietní akce položení věnce k pomníku padlých Starostka informovala zastupitele o průběhu pietní akce položení věnce k pomníku padlých na návsi. Vzpomínkovou akci podpoří svou účastí i členové Military Car Clubu Plzeň. K vidění budou i dobová vojenská vozidla. Akce se uskuteční od 9.00 hodin. ii. Žádost o dotaci na potřeby JSDHO Starostka informovala zastupitele o podání žádosti u Krajského úřadu Plzeňského kraje o příspěvek na potřeby JSDHO. Příspěvek je požadován v částce ,- Kč a bude použit na nákup 4 ks ruční přenosné radiostanice Motorola CP040. iii. Akceptace žádosti o dotaci na tůň Starostka informovala zastupitele o obdržení akceptace (tj. formální schválení) žádosti na projekt Nevřeň výstavba tůně z prostředků Operačního programu Životní prostředí. Žádost bude ještě posuzována odbornými útvary Státního fondu životního prostředí ČR. Konečné stanovisko bude obci sděleno po obdržení rozhodnutí Ministerstva životního prostředí. iv. Obnova aleje Nevřeň podání námitky proti neakceptaci žádosti a podání nové žádosti o dotaci Starostka informovala zastupitele o zamítnutí žádosti o dotaci na projekt Obnova aleje Nevřeň z důvodu výběru kultivaru dubu letního pro výsadbu. Fond nepodporuje výsadbu kultivarů v otevřené krajině. Vzhledem k tomu, že alej není přímo ve volné krajině a bezprostředně navazuje na intravilán obce a současné topoly jsou také již kultivary, podala obec námitku proti neakceptaci žádosti a zároveň byla podána nová žádost s projektem výsadby jasanu (doporučeno projektantkou). Dub letní není do těchto míst zcela vhodný z důvodu rozměru starších stromů a rozložité koruny. v. Informace o stavu projektu CCN, o přípravě expozice a způsobu provozu Průběh stavby CCN probíhá nadále dle plánu. V současné době se již připravuje expozice a zároveň probíhá vzorkování materiálů a návrhy vnitřního vybavení budovy. Dále zastupitelé rozvinuli konverzaci ohledně provozování CCN aby byla uspokojena co největší část obyvatel obce i návštěvníků. Provoz je možné zajišťovat pod obcí Nevřeň nebo prostřednictvím příspěvkové organizace zřízené IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 6 (celkem 8)

7 obcí. Je potřeba zhodnotit pozitiva a negativa obou řešení. Konečné řešení bude projednáno na příštím zastupitelstvu. vi. Informace o stavu a průběhu stavby kanalizace Vrchy Výstavba kanalizace Vrchy probíhá podle plánu. Z důvodu výskytu sítí v místě výkopu byla realizována drobná změna, která by však neměla mít dopad na konečnou cenu díla. Kvůli obsluze lokality popelářskými vozy v době výstavby bude černý kontejner na komunální odpad pro občany Vrchů umístěn u vjezdu do lokality. vii. Zpevněná plocha za kontejnery naproti hřišti Plocha za kontejnery naproti hřišti bude zpevněna zeminou, která vznikne z výkopových prací při výstavbě z investičních akcí obce a navážkou štěrku. Náklady na tuto akci budou zohledněny změnou v rozpočtu obce. Rozměry zpevněné plochy budou cca 20 x 20m. Záměr je projednán na odboru životního prostředí Městského úřadu Nýřany a je na něj zpracována projektová dokumentace. viii. Úprava prostranství pod kontejnery na Nové Hospodě a umístění úřední desky Prostor na Nové Hospodě vymezený pro umístění kontejnerů na tříděný odpad je nutné srovnat a zpevnit. Na vzniklou plochu budou opět umístěny dva kontejnery na tříděný odpad a vedle bude umístěna úřední deska. Dále je nutné zde vyčistit příkop podél silnice. Zastupitelé pověřují starostku zajištěním nabídky a realizací akce. ix. Telefony změna tarifu pevné linky, příspěvek na mobilní telefon Zastupitelstvo odsouhlasilo změnu poskytovatele a tarifu pro pevnou linku, kterou bude nadále poskytovat společnost T- mobile. Tato společnost nabídla oproti společnosti O2 výhodnější cenu základního paušálu s nabízeným balíčkem 200 minut volání zdarma. Mobilní služba bude vyřešena příspěvkem na úhradu paušálu mobilního tarifu administrativní pracovnici ve výši 200,-Kč. Současně s tarifem telefonních linek je nutné vyřešit zálohování dat. Byla zajištěna nabídka firmy pana Jaromíra Janského, Třemošná. Řešení spočívá v doplnění hardwaru o 1 počítač s funkcí serveru, na kterém jsou data zálohována a zároveň v zálohování na vzdálený počítač s měsíčním poplatkem za zálohování dat ve výši 150,-Kč/měsíčně. V případě změny poskytovatele služby pevné linky se toto řešení telefonních služeb a zálohování dat neprojeví na celkových nákladech obce, neboť v součtu bude obec platit stejně jako dnes platí jen za pevnou linku. Usnesení č. 10/14JZ42 příspěvek ve výši 200 Kč administrativní pracovnici na úhradu paušálního poplatku mobilního telefonu. Pro toto usnesení hlasovalo 6 členů zastupitelstva obce. IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 7 (celkem 8)

8 x. Dopravní řešení Nevřeň Zastupitele diskutovali o nutnosti vyřešit stále zvyšující se provoz rychle jedoucích automobilů od Karlovarské silnice směrem do obce. Řešením by byly zpomalovací opatření na silnici. Starostka informovala zastupitele, že již byly provedeny v této záležitosti první kroky, ale toto řešení je dlouhodobou záležitostí. Dalším návrhem na zlepšení bezpečnosti je zajištění úsekového měření nebo spolupráce s Policií ČR. xi. Jubilanti Dne oslaví 70.narozeniny paní Marie Matoušová, oslaví 80. narozeniny pan Václav Král. Oslavencům bude předán zástupci obce dárkový balíček. 14) Diskuse Zastupitelé krátce diskutovali o umístění sošky svatého Floriana v nice, která vznikla nad vchodem do hasičské zbrojnice. V diskusi se neshodli na výši nákladů na sošku. 15) Závěr Jednání bylo ukončeno v hodin... Ing. Štěpánka Bejčková starostka.. Lenka Raisová zapisovatel.. Vlastimil Pechát ověřovatel zápisu.. Vladislav Pittr ověřovatel zápisu IČ KB a.s. č.ú /0100 Strana 8 (celkem 8)

Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Bejčková Š., Pittr V., Hanzlíková D., Melicharová J., Kukeňová E. Omluveni:

Více

Zápis z 43. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 20.5.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 43. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 20.5.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 43. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 20.5.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Bejčková Š., Pittr V., Pechát V., Hanzlíková D., Kukeňová E. Omluveni:

Více

Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 27.11.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 27.11.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis ze 3. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 27.11.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, František Čečil, Luboš

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 16.12.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 16.12.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 16.12.2014 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, František Čečil, Luboš

Více

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 14.05.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 14.05.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 14.05.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni: Bejčková Š., Pittr V., Melicharová J., Hanzlíková D., Kukeňová E. Omluveni: V. Pechát

Více

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 20.12.2016 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis z 41. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 18.3.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 41. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 18.3.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 41. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 18.3.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Bejčková Š., Melicharová J., Pittr V., Pechát V. Hnazlíková D., Kukeňová

Více

Zápis z 44. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 24.6.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 44. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 24.6.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 44. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 24.6.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Bejčková Š., Pittr V., Pechát V., Hanzlíková D., Melicharová J. Omluveni:

Více

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 03.09.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 03.09.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 03.09.2013 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni: Omluveni: Hosté: Bejčková Š., Pittr V., Melicharová J., Hanzlíková D., Kukeňová E., V.

Více

Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 12.11.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 12.11.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 12.11.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni: Omluveni: Hosté: Bejčková Š., Pittr V., Melicharová J., Hanzlíková D., Kukeňová E., Pechát

Více

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 28.5.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 28.5.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 28.5.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, Luboš Kašpar, František

Více

Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 11.10.2016 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 10.9.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 10.9.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 10.9.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Luboš Kašpar, Pavel

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 19.1.2016 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Luboš Kašpar, Petr

Více

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 18.4.2017 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Luboš Kašpar, Pavel Sova, Robert

Více

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 20.6.2016 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis z 38. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 38. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 38. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 10.12.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni: Omluveni: Hosté: Bejčková Š., Melicharová J., Pittr V., Hanzlíková D., Kukeňová E., Pechát

Více

Zápis z 39. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 21.1.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 39. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 21.1.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 39. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 21.1.2014 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Omluveni: Zapisovatelka: Hosté: Bejčková Š., Melicharová J., Pittr V.,

Více

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 23.4.2015 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Robert Korsa, Miroslava Sovová, Luboš

Více

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 24.1.2017 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Robert Korsa, Petr Holeček, Luboš

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 19. 3. 2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 15.10.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 15.10.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 15.10.2013 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni: Omluveni: Hosté: Bejčková Š., Pittr V., Melicharová J., Hanzlíková D., Kukeňová E., Pechát

Více

Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. v Centru Caolinum.

Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne v hod. v Centru Caolinum. Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 4.11.2014 v 18. 00 hod. v Centru Caolinum. Přítomní zastupitelé: Ing. Štěpánka Bejčková, Ing. Petr Holeček, Ing. Robert

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 3/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 3/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 3/2018 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 18.04.2018 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří Dlouhý Jaroslav Rybář Václav Truneček Jan Vacek Jiří Místo jednání: Obecní

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 20.3. 2015 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Jiří Jeff Calda, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/13 ve Vysokém konaného dne 27.12.2013

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 23. 8. 2018 v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 28. 4. 2017 v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 1. zasedání obecního zastupitelstva ze dne

Zápis z 1. zasedání obecního zastupitelstva ze dne Zápis z 1. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 25. 1. 2016 Zasedání zahájila v 18. hodin a řídila starostka Jana Mališová, přivítala zastupitele a hosty z řad veřejnosti. Konstatovala, že počet zastupitelů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Aleš Buček, Martina

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 10.7.2018 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Karel Dibus, Luboš Hrabě, Petr Dibus, Jaromír Luža, Martina Hadinec, Ludmila Halamová

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 23.3.2017 v 18. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Miroslava Sovová, Luboš Kašpar, Pavel Sova, Robert

Více

Zápis č. 4/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích

Zápis č. 4/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Obec Modletice Modletice 6 251 01 Říčany Zápis č. 4/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne 13.3.2014 v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Přítomni: Ing. Aron Jiří, Ing.

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 7, konaného dne 17. 6. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 8.11.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: J. Šedina -

Více

Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích

Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Přítomni: Píšek, Mrázková, Ing.Urbášková, Blažek, Karlová, Matoušek Omluveni: Stehlík Zapisovatel : Ing.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 17:05 hodin Hodina ukončení:

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne 14.8. 2018 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Kateřina Čápová, Miroslav Crha, Jan Pudil Omluveni:

Více

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 7.5. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 25.09.2017 Zahájení zasedání: 19:08hodin. Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 29.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 11. 2016 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Z á p i s z 5. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 27. ledna 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 5. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 27. ledna 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 5. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 27. ledna 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Petra Humlíčková,

Více

ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC

ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC Zápis číslo: 3/2018 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEDNÁREC Bednárec, budova OÚ, dne 27.4. 2018, 19:00 až 20:45 hodin. Zasedání se zúčastnili členové ZO: V. Novák, R. Urban, M. Závodský, M. Králová, A. Janůtková,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 23. dubna 2014

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 23. dubna 2014 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 23. dubna 2014 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne 08. 06. 2016 Přítomni: Šulcková, Malý,

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 22 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. září 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp.

Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července 2018 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 18:00 hodin

Více

Zápis č. 48 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 14. 2. 2014 v 16.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 48 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 14. 2. 2014 v 16.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 48 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 14. 2. 2014 v 16.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 11, Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka, IČ:254762 Č. j. : Kyselka/55/15/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 215 konaného dne 9. 12. 215,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Přívětice čp. 76

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Přívětice čp. 76 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 5. 10. 20155 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Přívětice čp. 76 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 5/2011 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6.9.2011 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Ing. František Veselý,

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1. 6. 2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 18.7.2017 Začátek: 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Martina Hadinec, Luboš Hrabě, Petr Dibus, Leoš Mitáček, Jaromír Luža, Karel Dibus Omluveni:

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/6 Z á p i s č. 1 / 2014 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného 17. 12. 2014 v 19.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 7. 1. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce 30/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kačice, které se konalo dne 17.06.2013 od 18 hodin na OÚ v Kačici. Přítomni: p. Kolman, pí Gabrielová, p. Němeček, p. Froněk, p. Gabriel, pí Abrhámová, pí

Více

Zápis 2/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 24. 4. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ

Zápis 2/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 24. 4. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 2/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 24. 4. 2015, od 19.00 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně

Více

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 11. 07. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:00 František Bouček, Jitka

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 27.2.2018 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Karel Dibus, Luboš Hrabě, Petr Dibus, Ludmila Halamová, Martina Hadinec Omluveni: Jaromír

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04.

Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04. Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04.2008 Zápis z členské schůze družstva ze dne 16.07.2008

Více

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 16. 4. 2012 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 24.4.2019 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Martina Hadinec, Marta Kesnerová, Petr Dibus, Luboš Hrabě, Bc. Eva Machová, Ing. Tomáš

Více

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 1. 4. 2015 od 18 hod

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 1. 4. 2015 od 18 hod Obec Láz Láz č. p. 219, 262 41 Bohutín Tel: 318 676 031, e-mail: e-podatelna@obeclaz.eu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 1. 4. 2015 od 18 hod Přítomni: Mgr. Antonín Kropáč, Ing. Jaroslav

Více

5. Schválení záměru podání žádosti o dotaci ze Státního fondu životního prostředí na II.etapu revitalizace zeleně

5. Schválení záměru podání žádosti o dotaci ze Státního fondu životního prostředí na II.etapu revitalizace zeleně Z Á P I S z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 2.5.2013 od 19.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové ZO: Jiří Štěpánek, Marek Veselý,

Více

Zápis č. 6/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 19:00 hod.

Zápis č. 6/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 19:00 hod. Obec Radostice Zastupitelstvo obce Radostice Zápis č. 6/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne 26. 11. 2014, od 19:00 hod. Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 17. 3. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : --- 1) Zahájení

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 18.9. 2012, od 17:00 hodin, v hospodě na Hlubokém Dole přítomno: 7 členů omluveno: 2 členi Zahájení

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Sokoleč, konaného dne

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Sokoleč, konaného dne Místo konání: Obecní úřad Sokoleč Přítomni: viz prezenční listina Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Sokoleč, konaného dne 26. 6. 2019 1. Zahájení a schválení programu Jednání zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě.

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne v hod. na obecním úřadě. Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň konaného dne 16.5.2017 v 19. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Štěpánka Bejčková, Petr Holeček, Miroslava Sovová, Luboš Kašpar, František

Více

ZÁPIS č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 22. října 2015

ZÁPIS č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 22. října 2015 ZÁPIS č. 11 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 22. října 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis č /2015 a přijatá usnesení

Zápis č /2015 a přijatá usnesení Obec Výrava, Výrava 116, 50303 Smiřice Zápis č. 12-10/2015 a přijatá usnesení z 12. zasedání zastupitelstva obce konaného v pondělí 26. 10. 2015, v zasedací místnosti obecního úřadu, zahájeno v 19:00 hod.

Více

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. března 2013

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. března 2013 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. března 2013 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Bc. Martin Muchka starosta obce Přítomno : 6 členů zastupitelstva

Více

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s.

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s. ZÁPIS z 33. zasedání Zastupitelstva obce Roudné, konaného dne 19.6.2014 od 18,00hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Roudné, Roudenská 120, 370 07 České Budějovice. I. Zahájení zasedání zastupitelstva.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 24/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 29.6.2018 v 17:30 hod. Počet přítomných

Více