Vyhodnocení silných a slabých stránek města Humpolec. na základě výsledků výzkumu Město pro byznys 2011 kraj Vysočina

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vyhodnocení silných a slabých stránek města Humpolec. na základě výsledků výzkumu Město pro byznys 2011 kraj Vysočina"

Transkript

1 Vyhodnocení silných a slabých stránek města na základě výsledků výzkumu Město pro byznys 2011 kraj Vysočina V Jihlavě, 13. října 2011

2 Úvod V letošním roce jsme pro vás připravili vyhodnocení silných a slabých stránek vašeho města, které vychází z výsledků čtvrtého ročníku výzkumu Město pro byznys V prezentaci najdete: GRAFICKÉ VYHODNOCENÍ trojice nejlépe a nejhůře hodnocených obcí s rozšířenou působností, a to v těch oblastech, v nichž bylo vaše město hodnoceno mezi nejlepšími (silné stránky) ale i tam, kde byly dosažené výsledky nejméně úspěšné (slabé stránky). SROVNÁNÍ vašeho města (žlutě vyznačeno) nejen s trojicí nejlépe a nejhůře hodnocených měst, ale také s průměrnou hodnotou vašeho kraje a průměrem celé České republiky * ve všech hodnocených kritériích. * Průměr ČR je zde očištěn od vlivu hl. města Prahy. 2

3 Oblasti výzkumu Pracovní trh Kvalita lokality Veřejná správa Podnikatelské prostředí Cenová úroveň Průzkum mezi podnikateli 3

4 Metodika výzkumu Analýza podnikatelského prostředí vyhodnocuje podnikatelský potenciál 205 obcí s rozšířenou působností a 22 městských částí hlavního města Prahy. Tento srovnávací výzkum zaměřený na vyhodnocení podnikatelských podmínek je ojedinělým typem výzkumu v České republice a do roku 2010 i v Evropě. V rámci srovnávacího výzkumu Město pro byznys bylo zpracováno více jak 20 tisíc dat převážně z veřejných zdrojů. Nashromážděná data byla vyhodnocena a přiřazena k 49 kritériím rozdělených do šesti tematických oblastí, přičemž každé kritérium zaujímalo ve vyhodnocení stejnou váhu důležitosti. Kromě značného rozsahu a množství zpracovaných dat poskytuje výzkum výstupy očištěné od vlivu hlavního města Prahy. Tím zabraňuje zkreslení výsledných údajů a jejich desinterpretaci pro jednotlivé regiony. Jednotlivá kritéria hodnotíme z pohledu podnikatelů. V některých případech by vyhodnocení z pohledu občanů mohlo být zcela opačné (např. nižší průměrný plat v daném městě je podnikateli vnímán pozitivně zatímco občané by upřednostnili vyšší mzdovou úroveň). Hodnoty kritérií jsou sledovány ke konci daného období, pokud není uvedeno jinak. 4

5 Přehled kritérií a zdrojů Analýza podnikatelského prostředí vychází z hodnocení šesti základních oblastí kritérií: 1. Podnikatelské prostředí 2. Kvalita lokality 3. Pracovní trh 4. Veřejná správa 5. Cenové podmínky 6. Průzkum mezi podnikateli Zdroje, které byly během výzkumu použity: Agentura ochrany přírody a krajiny České republiky Česká asociace pojišťoven Česká bankovní asociace Česká národní banka Český hydrometeorologický úřad Český statistický úřad Český svaz tělesné výchovy Český úřad zeměměřický a katastrální Hospodářská komora ČR Krajské hygienické stanice ČR Městské úřady 205 obcí (ORP) a kraje ČR Ministerstvo financí ČR Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR Národní monitorovací středisko pro drogy a drogové závislosti Ředitelství silnic a dálnic ČR Sdružení hasičů ČR Společenství čerpacích stanic ČR Správa železniční dopravní cesty Státní ústav pro kontrolu léčiv Ústav pro informace ve vzdělávání Ústav zdravotnických informací a statistiky Vládní výbor pro zdravotně postižené občany 5

6 Silné stránky 6

7 Podíl podnikatelů Počet podnikajících fyzických osob na 100 ekonomicky aktivních osob, vyšší hodnota je hodnocena lépe. Velké Meziříčí Žďár nad Sázavou 32,67 35,77 Moravské Budějovice Pacov

8 Podíl právnických osob Počet právnických osob na 1000 obyvatel dané ORP, čím vyšší podíl, tím je město hodnoceno lépe. Třebíč 37,70 42,45 Velké Meziříčí Světlá nad Sázavou Moravské Budějovice

9 Podíl středních a velkých zaměstnavatelů Hodnota udává počet zaměstnavatelů s 50 a více zaměstnanci na 100 ekonomických subjektů za ORP, vyšší podíl je hodnocen lépe. Velké Meziříčí 0,63 0,50 Pacov Třebíč 0,0 0,2 0,4 0,6 0,8 1,0 9

10 Koeficient oborové struktury Struktura ekonomických subjektů podle převažující činnosti, údaj je za celé ORP, lépe hodnotíme vyšší hodnotu podílu. Žďár nad Sázavou Třebíč 2,52 2,59 Pacov Moravské Budějovice 0,0 0,5 1,0 1,5 2,0 2,5 3,0 10

11 Počet lůžek na 1000 obyvatel Hodnotíme počet lůžek v hromadných ubytovacích zařízeních za celé ORP, lepší hodnocení náleží vyšší hodnotě kritéria. Žďár nad Sázavou Chotěboř Velké Meziříčí Moravské Budějovice 46,79 48,

12 Počet nových bytů na 1000 obyvatel Počet nových bytů snížený o počet zrušených bytů přepočtený na 1000 obyvatel, údaj se vztahuje k jednotlivým ORP. Vyšší počet bytů znamená lepší hodnocení. 2,76 Velké Meziříčí 2,96 Pacov 0,0 1,0 2,0 3,0 4,0 5,0 6,0 12

13 Počet registrovaných pacientů na 1 lékaře Hodnotíme počet registrovaných pacientů na 1 lékaře, údaj za celé ORP. Nižší počet registrovaných pacientů znamená lepší hodnocení. Světlá nad Sázavou 1691, ,34 Žďár nad Sázavou Chotěboř Velké Meziříčí

14 Vzdálenost k dálniční síti nebo rychlostní komunikaci Údaj se vztahuje jen k hodnocenému městu a je uváděn v km. Nižší vzdálenost je hodnocena lépe než vyšší. Velké Meziříčí 22,03 29,82 Chotěboř Moravské Budějovice

15 Změna počtu obyvatel Hodnotíme celkový přírůstek obyvatel za rok vztažený na 1000 obyvatel (přírůstek/1000 ob. ORP), jde o údaj za ORP, vyšší přírůstek obyvatel je hodnocen lépe. Velké Meziříčí -1,35 Světlá nad Sázavou Moravské Budějovice Pacov Chotěboř 1,

16 Nezaměstnanost Hodnotíme míru registrované nezaměstnanosti v ORP, nižší nezaměstnanosti je hodnocena lépe. Pacov Žďár nad Sázavou 11,59 7,20 Třebíč Moravské Budějovice

17 Dlouhodobá nezaměstnanost Hodnotíme podíl osob s délkou evidence nad 1 rok z celkového počtu nezaměstnaných, údaj je za celé ORP, nižší podíl znamená vyšší hodnocení. Pacov 30,49 30,28 Třebíč Světlá nad Sázavou Chotěboř

18 Změna konkurence na pracovním trhu Jde o změnu počtu uchazečů na jedno pracovní místo na pracovním trhu (uchazeč/1vpm), vyšší hodnota je hodnocena lépe. Velké Meziříčí Třebíč Moravské Budějovice Světlá nad Sázavou Chotěboř 31,14-7,

19 Odborné vzdělávání Nově sledujeme počet studentů na 1000 obyvatel obce s rozšířenou působností. Vyšší hodnota znamená lepší hodnocení. Třebíč Žďár nad Sázavou Chotěboř Pacov 31,37 32,

20 Poměr salda a přebytku k majetku obce Jde o poměr salda příjmů a výdajů po konsolidaci a aktiv obce (v %). Vyšší hodnota znamená lepší hodnocení. Moravské Budějovice Žďár nad Sázavou Třebíč -0,13-0,

21 Úřední hodiny Za dané město hodnotíme počet úředních hodin živnostenského odboru či celého úřadu (podle vyšší udávané hodnoty). Větší rozsah hodin je hodnocen lépe než nižší. Moravské Budějovice Žďár nad Sázavou 27,08 23,46 Pacov Světlá nad Sázavou Chotěboř

22 Dotace z EU Sledujeme výši uznatelných nákladů dotací z EU (v Kč) na počet obyvatel, údaj se vztahuje k danému městu. Vyšší hodnota znamená lepší výsledné hodnocení. Pacov Chotěboř Žďár nad Sázavou Velké Meziříčí 12000, ,

23 Test elektronické komunikace Hodnotíme rychlost a kvalitu odpovědi z dotazu, který byl 227 obcím (včetně 22 městských částí Prahy) elektronicky zaslán v 5 vlnách, nižší hodnota (průměrné pořadí 5 vln) byla vyhodnocena lépe než vyšší. Pacov 106,79 112,32 Chotěboř Třebíč

24 Poplatek za rekreační pobyt v penzionu Hodnotíme výši poplatku za rekreační pobyt v Kč, tzn. ubytování v penzionu na osobu a den, údaj se vztahuje k hodnocenému městu. Třebíč Pacov Moravské Budějovice 5,1 6,8 Chotěboř Žďár nad Sázavou

25 Poplatek za stánek O Jde o poplatek za užívání veřejného prostoru stánek k prodejním účelům v Kč/m 2 /den v nejdražší lokalitě daného města, údaj se vztahuje k hodnocenému městu. Chotěboř Světlá nad Sázavou 30,4 39,7 Velké Meziříčí Žďár nad Sázavou Třebíč

26 Cena vodného a stočného Jde o součet cen vodného a stočného za m 3 v Kč včetně DPH, údaj se vztahuje k danému městu. Pacov Světlá nad Sázavou 64,0 66,3 Chotěboř Třebíč Moravské Budějovice

27 Názory podnikatelů na podnikatelské prostředí Úroveň místního podnikatelského prostředí jsme vyhodnotili v intervalu 1 5, přičemž nižší hodnota zde znamenala lepší hodnocení. Žďár nad Sázavou 2,70 2,62 Světlá nad Sázavou Chotěboř Třebíč 0,0 0,5 1,0 1,5 2,0 2,5 3,0 3,5 27

28 Názory podnikatelů na veřejnou správu Přístup místní radnice byl hodnocen také v intervalu 1 5, přičemž nižší hodnota zde znamenala lepší hodnocení. Žďár nad Sázavou 1,79 1,80 Třebíč Velké Meziříčí 0,0 0,5 1,0 1,5 2,0 2,5 28

29 Názory podnikatelů na kvalitu lokality Kvalita místní lokality pro podnikatele byla hodnocena v intervalu 1 5, přičemž nižší hodnota zde znamenala lepší hodnocení. Moravské Budějovice Pacov 2,95 2,89 Žďár nad Sázavou Třebíč 0,0 0,5 1,0 1,5 2,0 2,5 3,0 3,5 29

30 Názory podnikatelů na úroveň cen Cenové podmínky jsme vyhodnotili opět prostřednictvím známek 1 5, nižší hodnota znamenala lepší výsledek. Pacov 2,71 2,74 Žďár nad Sázavou Moravské Budějovice 0,0 1,0 2,0 3,0 4,0 30

31 Názory podnikatelů na pracovní trh Podmínky na pracovním trhu jsme vyhodnotili v intervalu 1 5, přičemž čím nižší výsledek tím lepší hodnocení. Moravské Budějovice 2,93 2,89 Světlá nad Sázavou Chotěboř Pacov 0,0 1,0 2,0 3,0 4,0 31

32 Slabé stránky 32

33 Změna podílu středních a velkých firem Hodnota udává meziroční změnu počtu zaměstnavatelů s 50 a více zaměstnanci za ORP na 100 ekonomických subjektů, vyšší změna je hodnocena lépe než nižší. Chotěboř -0,024 Pacov Třebíč Velké Meziříčí -0,016-0,10-0,05 0,00 0,05 0,10 33

34 Znečištění ovzduší Hodnotíme na základě součtu měrných emisí za tuhé emise, SO 2, No x a CO v t/km 2, údaj je za obce s rozšířenou působností. Nižší hodnota je posuzována lépe než vyšší. Moravské Budějovice Třebíč 2,02 8,67 Světlá nad Sázavou Žďár nad Sázavou Pacov

35 Kriminalita Míru kriminality hodnotíme za jednotlivá města formou zjištěných trestných činů na 1000 obyvatel. Nižší hodnota znamená lepší hodnocení. Pacov Světlá nad Sázavou 28,52 35,96 Velké Meziříčí

36 Změna kriminality Jde o meziroční změna v počtu zjištěných trestných činů na 1000 obyvatel (v %). Čím větší snížení kriminality, tím lepší hodnocení kritéria. -0,11 Velké Meziříčí Třebíč -3,22 Pacov Chotěboř

37 Počet žáků ve třídě Hodnotíme počet žáků ve třídě za jednotlivá ORP. Nižší počet byl hodnocen lépe než vyšší. 19,47 19,74 Moravské Budějovice Velké Meziříčí Třebíč Světlá nad Sázavou

38 Počet památek V tomto roce hodnotíme nově počet památek na 1 km 2 jednotlivých ORP. Vyšší hodnota znamená lepší výsledek v rámci výzkumu MPB. Moravské Budějovice Chotěboř Světlá nad Sázavou 4,28 5,

39 Podíl lidí ve věku do 24 let mezi nezaměstnanými Hodnotíme podíl osob ve věku do 24 let na celkovém počtu nezaměstnaných, vyšší zastoupení této skupiny lidí je hodnoceno lépe. Žďár nad Sázavou Velké Meziříčí 16,73 17,14 Světlá nad Sázavou Pacov

40 Průměrný měsíční plat Hodnotíme průměrný měsíční plat za daný okres, nižší hodnota dosahuje lepšího hodnocení ,6 Třebíč 21308,8 Žďár nad Sázavou

41 Pracovní neschopnost Hodnotíme průměrné procento pracovní neschopnosti, údaj se vztahuje k okresu. Nižší číselný údaj byl hodnocen jako lepší. 3,98 4,09 Třebíč Žďár nad Sázavou 0,0 1,0 2,0 3,0 4,0 5,0 41

42 Podpora veřejné dopravy Sledujeme roční objem výdajů obce (v tis. Kč) na veřejnou dopravu, údaj se vztahuje k danému městu. Vyšší hodnota je vyhodnocena lépe než nižší. Třebíč Žďár nad Sázavou Světlá nad Sázavou Moravské Budějovice Pacov

43 Počet strážníků Hodnotíme počet obyvatel na jednoho strážníka městské policie, údaj se vztahuje k hodnocenému městu. Nižší hodnota znamenala lepší hodnocení. Chotěboř Žďár nad Sázavou 1327, ,12 Pacov , Pacov, Náměšť nad Oslavou, a Bystřice nad Pernštejnem mají nulový počet strážníků městské policie, tuto hodnotu však v průměru kraje ani ČR z metodických důvodů nezohledňujeme. 43

44 Poplatek ze vstupného Jde o poplatek ze vstupného v Kč na komerční, sportovní, kulturní a jiné akce, údaj se vztahuje k hodnocenému městu. Žďár nad Sázavou Velké Meziříčí Třebíč Světlá nad Sázavou Chotěboř 2,0 5,

45 Ceny stavebních pozemků Jde o průměrné kupní ceny stavebních pozemků v Kč/m 2, údaj je vypočten za poslední 3 roky, dle velikosti města v příslušném okresu. Pacov Moravské Budějovice 650,9 843,2 Světlá nad Sázavou Třebíč

46 Daň z nemovitosti Sledujeme místní koeficient v Kč pro přízemní prodejnu o rozloze 100 m 2 umístěné v nejdražší části obce/města. Světlá nad Sázavou Moravské Budějovice Chotěboř 1366,7 1487,

47 Kontakty 47

48 Kontakty Datank, s.r.o. Mgr. Michal Kaderka, analytik Tel: GSM: V případě dotazů či zájmu o bližší informace nás neváhejte kontaktovat. O společnosti Datank: Datank je agentura pro analýzy a informace. Specializuje se na analýzy podnikatelského prostředí, veřejné a státní správy či bankovního a pojišťovacího sektoru. Tým agentury Datank efektivně vyhledává a oslovuje cílové skupiny ve všech hospodářských odvětvích, pozicích i regionech. Díky dlouholetým zkušenostem v získávání a vyhodnocování informací z veřejných i soukromých databází a zdrojů dokáže najít relevantní a komplexní informace. Datank je součástí komunikační skupiny Bison & Rose. 48

49

Vyhodnocení silných a slabých stránek města Nepomuk. na základě výsledků výzkumu Město pro byznys 2011 Plzeňský kraj

Vyhodnocení silných a slabých stránek města Nepomuk. na základě výsledků výzkumu Město pro byznys 2011 Plzeňský kraj Vyhodnocení silných a slabých stránek města na základě výsledků výzkumu Město pro byznys 2011 Plzeňský kraj V Plzni, 5. října 2011 Úvod V letošním roce jsme pro vás připravili vyhodnocení silných a slabých

Více

Vyhodnocení silných a slabých stránek města Praha 11. na základě výsledků výzkumu Město pro byznys 2011 hl. město Praha

Vyhodnocení silných a slabých stránek města Praha 11. na základě výsledků výzkumu Město pro byznys 2011 hl. město Praha Vyhodnocení silných a slabých stránek města Praha 11 na základě výsledků výzkumu Město pro byznys 2011 hl. město Praha V Praze, 27. října 2011 Úvod V letošním roce jsme pro vás připravili vyhodnocení silných

Více

Průzkum: v Karlovarském kraji se nejlépe podniká v Sokolově

Průzkum: v Karlovarském kraji se nejlépe podniká v Sokolově Průzkum: v Karlovarském kraji se nejlépe podniká v Sokolově 8. listopadu 2012 Dostupnost pracovní síly, rozsah a kvalita sítě dodavatelů, cena za odvoz odpadu nebo rozsah úředních hodin. To jsou důvody,

Více

Nejlepší podmínky pro podnikání mají jihomoravští podnikatelé ve Veselí nad Moravou

Nejlepší podmínky pro podnikání mají jihomoravští podnikatelé ve Veselí nad Moravou Nejlepší podmínky pro podnikání mají jihomoravští podnikatelé ve Veselí nad Moravou 7. listopadu 2013 Čisté ovzduší, nízké ceny bytů, kvalitní infrastruktura, průměrný plat v horní části žebříčku a dobrý

Více

Jindřichův Hradec je nejlepším místem pro podnikání v jižních Čechách

Jindřichův Hradec je nejlepším místem pro podnikání v jižních Čechách Jindřichův Hradec je nejlepším místem pro podnikání v jižních Čechách 3. března 2016, České Budějovice Velký nárůst ekonomických subjektů a nízká nezaměstnanost. Hlavní důvody, proč je Jindřichův Hradec

Více

Průzkum: ve Středočeském kraji se nejlépe podniká v Benešově

Průzkum: ve Středočeském kraji se nejlépe podniká v Benešově Průzkum: ve Středočeském kraji se nejlépe podniká v Benešově Tisková zpráva 21. listopadu 2012 Spokojenost podnikatelů s přístupem radnice, vstřícnost a ochota úředníků, rychlost vyřizování agendy nebo

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Středočeského kraje 2011

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Středočeského kraje 2011 Celkové pořadí Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Středočeského kraje 2011 Podnikatelské prostředí (více detailů v tabulce č. 2) Kvalita lokality (více detailů v tabulce

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Moravskoslezského kraje 2011

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Moravskoslezského kraje 2011 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Moravskoslezského kraje 2011 Celkové pořadí Podnikatelské prostředí Kvalita lokality Pracovní trh Přístup veřejné správy Cenové podmínky

Více

Výherní hrací automaty a videoleterijní terminály

Výherní hrací automaty a videoleterijní terminály Výherní hrací automaty a videoleterijní terminály Kde jsme získali data? Údaje byly získány dotazníkovým šetřením na radnicích v obcích s rozšířenou působností dotazníkového šetření se zúčastnilo 99 radnic

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihočeského kraje 2012

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihočeského kraje 2012 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihočeského kraje 2012 Celkové pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 25 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a 4) v oblasti

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Ústeckého kraje 2012

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Ústeckého kraje 2012 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Ústeckého kraje 2012 Celkové pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 25 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a 4) v oblasti

Více

ORP Bystřice nad Pernštejnem Kraj Vysočina

ORP Bystřice nad Pernštejnem Kraj Vysočina Historické městské soubory 1 20 Zámky 2 30 Hrady, tvrze, zříceniny 1 1 55 Křesťanské sakrální památky 2 30 Židovské památky Muzea, galerie 1 10 Jiné atraktivity cestovního ruchu 1 2 90 Turistická informační

Více

C) které nabízí nejlepší pracovní sílu

C) které nabízí nejlepší pracovní sílu SOUTĚŽÍCÍ A METODIKA HODNOCENÍ Do soutěže jsou automaticky zařazeny všechny obce s rozšířenou působností v ČR (205 municipalit). Město Praha bude vyhodnoceno samostatně (22 městských správních obvodů).

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Královéhradeckého kraje 2012

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Královéhradeckého kraje 2012 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Královéhradeckého kraje 2012 Celkové pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 25 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a 4) v

Více

Analýza výkonnosti srovnatelných správních obvodů obcí s rozšířenou působností v jednotlivých oblastech s využitím benchmarkingu.

Analýza výkonnosti srovnatelných správních obvodů obcí s rozšířenou působností v jednotlivých oblastech s využitím benchmarkingu. Analýza výkonnosti srovnatelných správních obvodů obcí s rozšířenou působností v jednotlivých oblastech s využitím benchmarkingu ORP Třebíč Zpracovatel: Odborný tým Projektu Tento výstup byl financován

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Libereckého kraje 2013

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Libereckého kraje 2013 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Libereckého kraje 2013 Celkové pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 21 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a 4) v oblasti

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihočeského kraje 2013

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihočeského kraje 2013 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihočeského kraje 2013 Celkové pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 21 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a 4) v oblasti

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Moravskoslezského kraje 2012

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Moravskoslezského kraje 2012 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Moravskoslezského kraje 2012 Celkové pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 25 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a 4) v

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2013

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2013 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2013 Celkové pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 21 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a 4) v oblasti

Více

Průzkum mezi podnikateli. Podnikatelské prostředí Kvalita lokality Pracovní trh Kvalita veřejné správy Cenové podmínky

Průzkum mezi podnikateli. Podnikatelské prostředí Kvalita lokality Pracovní trh Kvalita veřejné správy Cenové podmínky Tabulka č. 1: Celkové pořadí soutěže Město pro byznys Jihomoravského kraje 2008 Podstatou soutěže Město pro byznys je určení pořadí měst s nejlepšími podmínkami pro podnikání v České republice i v jednotlivých

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Ústeckého kraje 2013

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Ústeckého kraje 2013 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Ústeckého kraje 2013 Celkové pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 21 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a 4) v oblasti

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2014

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2014 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2014 Celkové pořadí Pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 17 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Plzeňského kraje 2013

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Plzeňského kraje 2013 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Plzeňského kraje 2013 Celkové pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 21 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a 4) v oblasti

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Královéhradeckého kraje 2013

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Královéhradeckého kraje 2013 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Královéhradeckého kraje 2013 Celkové pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 21 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a 4) v

Více

Vyhlášení výsledků srovnávacího výzkumu Město pro byznys. Zlínský kraj

Vyhlášení výsledků srovnávacího výzkumu Město pro byznys. Zlínský kraj Vyhlášení výsledků srovnávacího výzkumu Město pro byznys Zlínský kraj Město pro byznys Nejrozsáhlejší srovnávací výzkum, který vyhodnocuje podnikatelské prostředí ve všech obcích s rozšířenou působností

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihočeského kraje 2014

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihočeského kraje 2014 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihočeského kraje 2014 Celkové pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 17 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a 4) v oblasti

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Ústeckého kraje 2014

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Ústeckého kraje 2014 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Ústeckého kraje 2014 Celkové pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 17 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a 4) v oblasti

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Královéhradeckého kraje 2014

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Královéhradeckého kraje 2014 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Královéhradeckého kraje 2014 Celkové pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 17 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a 4) v

Více

Benchmarking ORP Bystřice nad Pernštejnem

Benchmarking ORP Bystřice nad Pernštejnem Benchmarking ORP Bystřice nad Pernštejnem pro projekt Systémové podpory rozvoje meziobecní spolupráce v ČR v rámci území správních obvodů obcí s rozšířenou působností Verze: březen 2015 Mgr. Lenka Víchová

Více

VŠE O SROVNÁVACÍM VÝZKUMU MĚSTO PRO BYZNYS V PĚTI MINUTÁCH

VŠE O SROVNÁVACÍM VÝZKUMU MĚSTO PRO BYZNYS V PĚTI MINUTÁCH VŠE O SROVNÁVACÍM VÝZKUMU MĚSTO PRO BYZNYS V PĚTI MINUTÁCH 1. Základní informace 2. Přínos obcím 3. Vyhodnocování 4. Výsledky předchozích ročníků 5. Harmonogram 6. Kontakty 1. ZÁKLADNÍ INFORMACE Oficiální

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Moravskoslezského kraje 2014

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Moravskoslezského kraje 2014 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Moravskoslezského kraje 2014 Celkové pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 17 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a 4) v

Více

Informace ze zdravotnictví kraje Vysočina

Informace ze zdravotnictví kraje Vysočina Informace ze zdravotnictví kraje Vysočina Ústavu zdravotnických informací a statistiky České republiky Jihlava 14 10.11.2004 Zajištění lůžkové a ambulantní péče pro obyvatele správních obvodů ORP v kraji

Více

Kritéria hodnocení. 2 základní oblasti kritérií

Kritéria hodnocení. 2 základní oblasti kritérií MĚSTO PRO BYZNYS Kritéria hodnocení Kritéria hodnocení 2 základní oblasti kritérií PODNIKATELSKÉ PROSTŘEDÍ 21 kritérií aktuální rozvoj 6 kritérií kvalita lokality 6 kritérií pracovní trh 7 kritérií průzkum

Více

Vybrané ukazatele za správní obvod ORP Nový Jičín v letech

Vybrané ukazatele za správní obvod ORP Nový Jičín v letech 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 ÚZEMÍ (stav k 31. 12.) Výměra půdy celkem ha 32 547 32 550 32 547 32 546 32 544 27 536 27 536 zemědělská půda 22 318 22 313 22 306 22 298 22 292 19 084 19 065 orná půda

Více

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. Úřadu práce ČR, krajské pobočky v Jihlavě

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. Úřadu práce ČR, krajské pobočky v Jihlavě I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N Úřadu práce ČR, krajské pobočky v Jihlavě červenec 2012 Obsah: I. Přehled zaměstnanosti v Kraji Vysočina II. Nezaměstnanost v Kraji Vysočina III. Přehled nezaměstnanosti

Více

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. Úřadu práce ČR, krajské pobočky v Jihlavě

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. Úřadu práce ČR, krajské pobočky v Jihlavě I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N Úřadu práce ČR, krajské pobočky v Jihlavě srpen 2012 Obsah: I. Přehled zaměstnanosti v Kraji Vysočina II. Nezaměstnanost v Kraji Vysočina III. Přehled nezaměstnanosti

Více

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. Úřadu práce ČR, krajské pobočky v Jihlavě

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. Úřadu práce ČR, krajské pobočky v Jihlavě I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N Úřadu práce ČR, krajské pobočky v Jihlavě červen 2012 Obsah: I. Přehled zaměstnanosti v Kraji Vysočina II. Nezaměstnanost v Kraji Vysočina III. Přehled nezaměstnanosti

Více

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. Úřadu práce ČR, krajské pobočky v Jihlavě

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. Úřadu práce ČR, krajské pobočky v Jihlavě I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N Úřadu práce ČR, krajské pobočky v Jihlavě únor 2012 Obsah: I. Přehled zaměstnanosti v Kraji Vysočina II. Nezaměstnanost v Kraji Vysočina III. Přehled nezaměstnanosti

Více

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. Úřadu práce ČR, krajské pobočky v Jihlavě

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. Úřadu práce ČR, krajské pobočky v Jihlavě I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N Úřadu práce ČR, krajské pobočky v Jihlavě duben 2012 Obsah: I. Přehled zaměstnanosti v Kraji Vysočina II. Nezaměstnanost v Kraji Vysočina III. Přehled nezaměstnanosti

Více

Hrubý domácí produkt na obyvatele

Hrubý domácí produkt na obyvatele 2.3. Popis indikátorů a jejich vývoj Hrubý domácí produkt na obyvatele Hrubý domácí produkt na obyvatele v tis. Kč běžné ceny Popis Hrubý domácí produkt (HDP) je peněžním vyjádřením celkové hodnoty statků

Více

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. Úřadu práce ČR, krajské pobočky v Jihlavě

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. Úřadu práce ČR, krajské pobočky v Jihlavě I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N Úřadu práce ČR, krajské pobočky v Jihlavě březen 2012 Obsah: I. Přehled zaměstnanosti v Kraji Vysočina II. Nezaměstnanost v Kraji Vysočina III. Přehled nezaměstnanosti

Více

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. Úřadu práce ČR, krajské pobočky v Jihlavě

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. Úřadu práce ČR, krajské pobočky v Jihlavě I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N Úřadu práce ČR, krajské pobočky v Jihlavě září 2012 Obsah: I. Přehled zaměstnanosti v Kraji Vysočina II. Nezaměstnanost v Kraji Vysočina III. Přehled nezaměstnanosti

Více

Informace ze zdravotnictví kraje Vysočina

Informace ze zdravotnictví kraje Vysočina Informace ze zdravotnictví kraje Vysočina Ústavu zdravotnických informací a statistiky České republiky Jihlava 6 18.8.2005 Chirurgická péče - činnost v kraji Vysočina v roce 2004 (chirurgie, neurochirurgie,

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce) Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce) Název obce: Svépravice Počet částí obce: 1 Počet katastrálních území: 1 Výměra obce: 515 ha Počet obyvatel k 1.1.2010: 120 Hustota obyvatel:

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Název obce: Nová Buková Počet částí obce: 1 Počet katastrálních území: 1 Výměra obce: 516 ha Počet obyvatel k 1.1.2010: 93 Hustota obyvatel: 18 obyv/km

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Název obce: Moraveč Počet částí obce: 1 Počet katastrálních území: 1 Výměra obce: 901 ha Počet obyvatel k 1.1.2010: 212 Hustota obyvatel: 24 obyv/km 2

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce) Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce) Název obce: Útěchovice Počet částí obce: 1 Počet katastrálních území: 1 Výměra obce: 624 ha Počet obyvatel k 1.1.2010: 66 Hustota obyvatel:

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce) Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad, dotazník obce) Název obce: Stojčín Počet částí obce: 1 Počet katastrálních území: 1 Výměra obce: 387 ha Počet obyvatel k 1.1.2010: 122 Hustota obyvatel:

Více

Vybrané ukazatele za správní obvod ORP Karviná v letech

Vybrané ukazatele za správní obvod ORP Karviná v letech 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 ÚZEMÍ (stav k 31. 12.) Výměra půdy celkem ha 10 559 10 559 10 559 10 559 10 559 10 559 10 559 zemědělská půda 4 540 4 525 4 458 4 456 4 432 4 394 4 392 orná půda 3 301

Více

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. úřadů práce

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. úřadů práce I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N úřadů práce kraje V Y S O Č I N A duben 2006 Obsah: I. Přehled zaměstnanosti v kraji Vysočina II. III. Nezaměstnanost v kraji Vysočina Přehled nezaměstnanosti podle

Více

Plánování sociálních služeb v kraji Vysočina. Erika Fojtlová

Plánování sociálních služeb v kraji Vysočina. Erika Fojtlová Plánování sociálních služeb v kraji Erika Fojtlová Obsah prezentace Komunitní plánování v kraji Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb kraje Analýza potřeb uživatelů a další postup 2 V letech 2006

Více

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. úřadů práce

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. úřadů práce I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N úřadů práce kraje V Y S O Č I N A říjen 2005 Obsah: I. Přehled zaměstnanosti v kraji Vysočina II. III. Nezaměstnanost v kraji Vysočina Přehled nezaměstnanosti podle

Více

DOPLNĚNÍ DAT AKTUALIZACE OD ROKU 2014 V obci byl zaznamenán meziroční ( ) mírný pokles počtu obyvatel, v obci je jich 346.

DOPLNĚNÍ DAT AKTUALIZACE OD ROKU 2014 V obci byl zaznamenán meziroční ( ) mírný pokles počtu obyvatel, v obci je jich 346. Pořadové číslo pro potřeby ÚAP: 15 Obec: KRYŠTOFO ÚDOLÍ DOPLNĚNÍ DAT AKTUALIZACE OD ROKU 2014 V obci byl zaznamenán meziroční (2014-2015) mírný pokles počtu obyvatel, v obci je jich 346. I. ZAMĚSTNANOST

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Rozbor udržitelného rozvoje území obce Zhořec zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností

Více

V obci byl zaznamenán meziroční ( ) zanedbatelný nárůst počtu obyvatel, v obci je jich 284.

V obci byl zaznamenán meziroční ( ) zanedbatelný nárůst počtu obyvatel, v obci je jich 284. Pořadové číslo pro potřeby ÚAP: 28 Obec: ZDISLAVA DOPLNĚNÍ DAT AKTUALIZACE OD ROKU 2014 Kód obce 564541 V obci byl zaznamenán meziroční (2014-2015) zanedbatelný nárůst počtu obyvatel, v obci je jich 284.

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Název obce: Žirovnice Počet částí obce: 6 Počet katastrálních území: 6 Výměra obce: 4440 ha Počet obyvatel k 1.1.2010: 3070 Hustota obyvatel: 69 obyv/km

Více

DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ NA TŘEBÍČSKU KULATÝ STŮL

DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ NA TŘEBÍČSKU KULATÝ STŮL DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ NA TŘEBÍČSKU KULATÝ STŮL 12.09.2018 Program: 08:30-09:00 Prezentace 09:00-09:05 Přivítání Pavel Pacal, radní Třebíče 09:05-09:30 Demografický vývoj na Třebíčsku Pavel Pacal, radní Třebíče

Více

) & * ) Kralupy nad Vltavou

) & * ) Kralupy nad Vltavou Kralupy nad Vltavou!""# $ %&% '""!""# $ ( % ) & * ) Kralupy nad Vltavou Zjištění a vyhodnocení udržitelného rozvoje území s uvedením jeho silných a slabých stránek, příležitostí a hrozeb a určení problémů

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Rozbor udržitelného rozvoje území obce Dobrá Voda u Pacova zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Rozbor udržitelného rozvoje území obce Útěchovice pod Stražištěm zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou

Více

Přehlednost a funkčnost webových kalkulátorů pojišťoven. Výsledky skupinové diskuse

Přehlednost a funkčnost webových kalkulátorů pojišťoven. Výsledky skupinové diskuse Cíl setkání debata nad významem kalkulátorů z pohledu jednotlivých pojišťoven představení rozdílných přístupů pojišťoven k formě kalkulátorů a distribuci pojištění online snaha o větší přehlednost a srozumitelnost

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Rozbor udržitelného rozvoje území obce Buřenice zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností

Více

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. Úřadu práce ČR krajské pobočky v Jihlavě

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. Úřadu práce ČR krajské pobočky v Jihlavě I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N Úřadu práce ČR krajské pobočky v Jihlavě červen 2011 Obsah: I. Přehled zaměstnanosti v kraji Vysočina II. Nezaměstnanost v kraji Vysočina III. Přehled nezaměstnanosti

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Rozbor udržitelného rozvoje území obce Eš zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností Pacov

Více

Projekty na pobočce Brno v roce Mgr. Robert Skeřil, Ph.D.

Projekty na pobočce Brno v roce Mgr. Robert Skeřil, Ph.D. Projekty na pobočce Brno v roce 2014 Mgr. Robert Skeřil, Ph.D. Strategie ovzduší 2020 Harmonogram Základní struktura NPSE 2020 Analytická část je strukturována standardním mezinárodně uznávaným modelem

Více

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. úřadů práce kraje V Y S O Č I N A

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. úřadů práce kraje V Y S O Č I N A I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N úřadů práce kraje V Y S O Č I N A listopad 2010 Přejeme příjemné prožití svátků vánočních a úspěšný rok 2011 Obsah: I. Přehled zaměstnanosti v kraji Vysočina II. Nezaměstnanost

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 51

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 51 Bez osobních údajů MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 51 DNE: 17.10.2016 JEDNACÍ ČÍSLO: 813/2016/STAR NÁZEV: Návrh zavedení provozních poplatků za sňatečné obřady od 1.1.2017 ANOTACE: Rada města ve Žďáře nad Sázavou

Více

Příprava POH. pro obce/města v Kraji Vysočina

Příprava POH. pro obce/města v Kraji Vysočina Příprava POH pro obce/města v Kraji Vysočina Zpracovatel: Energetická agentura Vysočiny Nerudova 1498/8 58601 Jihlava IČ: 70938334 Statutární zástupce: Ing. Zbyněk Bouda jednatel Tel.: +420 603 212 666

Více

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. úřadů práce kraje V Y S O Č I N A

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. úřadů práce kraje V Y S O Č I N A I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N úřadů práce kraje V Y S O Č I N A březen 2011 Obsah: I. Přehled zaměstnanosti v kraji Vysočina II. Nezaměstnanost v kraji Vysočina III. Přehled nezaměstnanosti podle

Více

Informace ze zdravotnictví kraje Vysočina

Informace ze zdravotnictví kraje Vysočina Informace ze zdravotnictví kraje Vysočina Ústavu zdravotnických informací a statistiky České republiky Jihlava 5 12.7.2006 Dermatovenerologická péče - činnost v kraji Vysočina v roce 2005 Dermatological

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA. Plán kontrol Krajského úřadu Kraje Vysočina na 2. pololetí 2017 na úseku výkonu přenesené působnosti svěřené orgánům obcí

KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA. Plán kontrol Krajského úřadu Kraje Vysočina na 2. pololetí 2017 na úseku výkonu přenesené působnosti svěřené orgánům obcí KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Plán kontrol Krajského úřadu Kraje Vysočina na 2. pololetí na úseku výkonu přenesené působnosti svěřené orgánům obcí Kontrolu provede odbor/ samostatné oddělení KrÚ Předmět

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Rozbor udržitelného rozvoje území obce Lesná zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností

Více

Datové sklady a BI veřejného sektoru v době krize? Ing. Václav Koudele, Krajský úřad Plzeňského kraje

Datové sklady a BI veřejného sektoru v době krize? Ing. Václav Koudele, Krajský úřad Plzeňského kraje Datové sklady a BI veřejného sektoru v době krize? Ing. Václav Koudele, Krajský úřad Plzeňského kraje Agenda O Plzeňském kraji DWH a BI ve veřejném sektoru Řešení DWH na Plzeňském kraji DWH a GIS Aktuální

Více

Současná pozice města Ústí n.o. v regionu

Současná pozice města Ústí n.o. v regionu Současná pozice města Ústí n.o. v regionu a. Současná pozice města Ústí nad Orlicí v regionu (pohled ČR) Zdroj: RNDr. Josef Postránecký, ředitel odboru, Ministerstvo pro místní rozvoj, 11/2011 (Regionální

Více

I. Dopady změn ve výplatě nemocenských dávek

I. Dopady změn ve výplatě nemocenských dávek Tisková zpráva ze dne 17. dubna 2009 I. Dopady změn ve výplatě nemocenských dávek V roce 2008 meziročně pokleslo průměrné procento pracovní neschopnosti z 5,62 % na 5,18 %, což je nejnižší výsledek v historii

Více

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. úřadů práce

I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N. úřadů práce I N F O R M A Č N Í B U L L E T I N úřadů práce kraje V Y S O Č I N A prosinec 2005 Obsah: I. Přehled zaměstnanosti v kraji Vysočina II. III. Nezaměstnanost v kraji Vysočina Přehled nezaměstnanosti podle

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Rozbor udržitelného rozvoje území obce Vysoká Lhota zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností

Více

Projekt Systémová podpora rozvoje meziobecní spolupráce v ČR v rámci území správních obvodů obcí s rozšířenou působností (číslo projektu:

Projekt Systémová podpora rozvoje meziobecní spolupráce v ČR v rámci území správních obvodů obcí s rozšířenou působností (číslo projektu: Benchmarking pro správní obvod ORP Moravská Třebová s rozšířenou působností (číslo projektu: CZ.1.04/4.1.00/B8.00001) 1 SO ORP Moravská Třebová charakteristika území Správní obvod obce s rozšířenou působností

Více

Svazek 5. Postup při vymezování regionů se soustředěnou podporou státu

Svazek 5. Postup při vymezování regionů se soustředěnou podporou státu Svazek 5 Postup při vymezování regionů se soustředěnou podporou státu Praha, květen 2000 Obsah OBSAH 1. SYSTÉM VYMEZENÍ... 3 2. VYMEZENÍ REGIONŮ... 3 2.1 STRUKTURÁLNĚ POSTIŽENÉ REGIONY... 3 2.1.1 Ukazatele

Více

Ekonomické aspekty trvale udržitelného územního

Ekonomické aspekty trvale udržitelného územního Ekonomické aspekty trvale udržitelného územního plánování Ing. Miroslav Pavlas Univerzita Pardubice, Civitas Per Populi Pardubice, 2. června 2011 Cíle ekonomických ukazatelů TUR Podněcování či redukce

Více

Ekonomické a sociální dopady povodní v červnu 2013

Ekonomické a sociální dopady povodní v červnu 2013 Ekonomické a sociální dopady povodní v červnu 2013 Pavla Štěpánková Praha, 16. 10. 2014 Výzkumný ústav vodohospodářský T. G. Masaryka, v.v.i. Podbabská 30/ 2582, 160 00 Praha 6 +420 220 197 111, Pobočka

Více

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Habrovany

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Habrovany Stránka č. 1 z 8 Rozbor udržitelného rozvoje území obce Habrovany zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Název obce: Počátky Počet částí obce: 6 Počet katastrálních území: 6 Výměra obce: 3084 ha Počet obyvatel k 1.1.2010: 2657 Hustota obyvatel: 86 obyv/km

Více

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Chuderov

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Chuderov Rozbor udržitelného rozvoje území obce Chuderov zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností

Více

STRATEGIE ROZVOJE STATUTÁRNÍHO MĚSTA ZLÍNA DO ROKU 2020 - ZLÍN 2020

STRATEGIE ROZVOJE STATUTÁRNÍHO MĚSTA ZLÍNA DO ROKU 2020 - ZLÍN 2020 STRATEGIE ROZVOJE STATUTÁRNÍHO MĚSTA ZLÍNA DO ROKU 2020 - ZLÍN 2020 MAPOVÝ ATLAS Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky Ústav regionálního rozvoje, veřejné správy a práva Finální

Více

PROCES. Ing. Lubor Hruška, Ph.D. a kolektiv PROCES Centrum pro rozvoj obcí a regionů, s.r.o

PROCES. Ing. Lubor Hruška, Ph.D. a kolektiv PROCES Centrum pro rozvoj obcí a regionů, s.r.o PROCES 2012 Rozbor udržitelného rozvoje území pro správní obvod obce s rozšířenou působností Jindřichův Hradec AKTUALIZACE 2012 Část D Vyhodnocení změn RURÚ Ing. Lubor Hruška, Ph.D. a kolektiv PROCES Centrum

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2014 o ceně nemovitostí - zemědělských pozemků v obci Křižanov a KÚ Křižanov, okr. Žďár nad Sázavou, kraj Vysočina

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2014 o ceně nemovitostí - zemědělských pozemků v obci Křižanov a KÚ Křižanov, okr. Žďár nad Sázavou, kraj Vysočina ZNALECKÝ POSUDEK č.1210-10/2014 o ceně nemovitostí - zemědělských pozemků v obci Křižanov a KÚ Křižanov, okr. Žďár nad Sázavou, kraj Vysočina Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno-město,

Více

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad)

Základní informace (Zdroj: Český statistický úřad) Rozbor udržitelného rozvoje území obce Pošná zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností

Více

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Velké Březno

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Velké Březno Rozbor udržitelného rozvoje území obce Velké Březno zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností

Více

Živnostenské podnikání v ČR k 31. prosinci 2005

Živnostenské podnikání v ČR k 31. prosinci 2005 Živnostenské podnikání v ČR k 31. prosinci 2005 Zakládání, provozování i zánik podnikatelských aktivit v ČR upravuje živnostenský zákon (zákon o živnostenském podnikání č. 455/1991 Sb., ve znění pozdějších

Více

VÝBĚROVÁ KRITÉRIA. Program Nemovitosti. Výzva č. II Projekt Vyhotovení projektové dokumentace 1/7 I N V E S T I C E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I

VÝBĚROVÁ KRITÉRIA. Program Nemovitosti. Výzva č. II Projekt Vyhotovení projektové dokumentace 1/7 I N V E S T I C E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I VÝBĚROVÁ KRITÉRIA Program Nemovitosti Výzva č. II Projekt Vyhotovení projektové dokumentace ZÁKLADNÍ ÚDAJE Registrační číslo: Žadatel: Název projektu: Místo realizace projektu (NUTS II okres): Požadovaná

Více

Příloha č. 1: Vzor žádosti o příspěvek na vytvoření pracovní příležitosti v rámci veřejně prospěšných prací

Příloha č. 1: Vzor žádosti o příspěvek na vytvoření pracovní příležitosti v rámci veřejně prospěšných prací Přílohy 1 Přílohy Přílohy 2 Příloha č. 1: Vzor žádosti o příspěvek na vytvoření pracovní příležitosti v rámci veřejně prospěšných prací Registrační číslo ÚP: VPP Úřad práce: OSÚ S 10 Žádost o příspěvek

Více

Systém financování územní veřejné správy

Systém financování územní veřejné správy Systém financování územní veřejné správy Struktura příjmů obcí a krajů Vlastní zdroje - daňové příjmy sdílené, výlučné - nedaňové příjmy - kapitálové příjmy Další zdroje - dotace investiční, neinvestiční

Více

Doplňující informace ke KZ 17/36 Účetní reforma v oblasti veřejných financí. Veřejné finance tzn. veřejné rozpočty, příjmové a výdajové aktivity vlády

Doplňující informace ke KZ 17/36 Účetní reforma v oblasti veřejných financí. Veřejné finance tzn. veřejné rozpočty, příjmové a výdajové aktivity vlády Doplňující informace ke KZ 17/36 Účetní reforma v oblasti veřejných financí 1. Veřejné finance Obrázek č. 1: Veřejné finance Daně, cla, poplatky, půjčky Veřejné finance tzn. veřejné rozpočty, příjmové

Více

Zahájení Města pro byznys 2013

Zahájení Města pro byznys 2013 Zahájení Města pro byznys 2013 Kritéria hodnocení 2 základní oblasti kritérií PODNIKATELSKÉ PROSTŘEDÍ 21 kritérií aktuální rozvoj 6 kritérií kvalita lokality 6 kritérií pracovní trh 7 kritérií průzkum

Více

VÝSLEDKY VÝZKUMU. indikátor ECI/TIMUR A.1 SPOKOJENOST OBYVATEL S MÍSTNÍM SPOLEČENSTVÍM V PROSTĚJOVĚ

VÝSLEDKY VÝZKUMU. indikátor ECI/TIMUR A.1 SPOKOJENOST OBYVATEL S MÍSTNÍM SPOLEČENSTVÍM V PROSTĚJOVĚ VÝSLEDKY VÝZKUMU indikátor ECI/TIMUR A.1 SPOKOJENOST OBYVATEL S MÍSTNÍM SPOLEČENSTVÍM V PROSTĚJOVĚ Realizace průzkumu, zpracování dat a vyhodnocení: Střední odborná škola podnikání a obchodu, spol. s r.o.

Více

VÝBĚROVÁ KRITÉRIA. Program Nemovitosti Výzva č. 1 Projekt Vyhotovení projektové dokumentace

VÝBĚROVÁ KRITÉRIA. Program Nemovitosti Výzva č. 1 Projekt Vyhotovení projektové dokumentace VÝBĚROVÁ KRITÉRIA ZÁKLADNÍ ÚDAJE Program Nemovitosti Výzva č. 1 Projekt Vyhotovení projektové dokumentace Registrační číslo: Žadatel: Název projektu: Místo realizace projektu (NUTS II okres): Požadovaná

Více

Znalecký posudek číslo 2120-93/2009

Znalecký posudek číslo 2120-93/2009 Znalecký posudek číslo 2120-93/2009 O ceně nemovitosti: Zemědělské pozemky katastrální území: Dražůvky katastrální území: Želetice okres: Hodonín Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Brno-venkov

Více

Představení aktivit Olomouckého kraje v oblasti podpory zaměstnanosti. 2. prosinec 2013, Olomouc

Představení aktivit Olomouckého kraje v oblasti podpory zaměstnanosti. 2. prosinec 2013, Olomouc Představení aktivit Olomouckého kraje v oblasti podpory zaměstnanosti 2. prosinec 2013, Olomouc Struktura prezentace Základní charakteristika Olomouckého kraje Možnosti a kompetence krajské samosprávy

Více

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Zubrnice

Rozbor udržitelného rozvoje území obce Zubrnice Rozbor udržitelného rozvoje území obce Zubrnice zpracovaný v souladu s ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb. a vyhlášky č. 500/2006 Sb. jako součást územně analytických podkladů obce s rozšířenou působností

Více