marketingové zbraně vztah se zákazníkem

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "marketingové zbraně vztah se zákazníkem"

Transkript

1 Jaké jsou marketingové zbraně podnikatelů v 21. století? Proč je vztah se zákazníkem klíčový pro váš úspěch? Dozvíte se, jaké nástroje a techniky používají úspěšné firmy k tomu, aby byly ještě úspěšnější.

2 Získejte informační náskok Klíčový nástroj podnikatele Rozlučte se jednou provždy s krátkodobými vztahy s vašimi zákazníky. Dnešní doba vyžaduje více než kdy předtím maximální soustředěnost na klíčový moment v podnikání systematické rozvíjení vztahů se zákazníky a to na všech společenských úrovních. Na základě faktů, přesných analýz a toho, co dnes lidé ve skutečnosti dělají a ne jen pouze říkají, můžeme konstatovat, že se nacházíme ve zcela nové éře marketingu v marketingu vztahů. V 21.století se tedy rozhodně nemůžete spoléhat jen na vaše dosavadní zkušenosti s prodejem, protože ve většině případů mohly být postaveny na nepevných základech nebo jsou již zastaralé. Řešení = usilovat o informační náskok Žijeme v hektické době, vše se mění tak rychle, že dnes podnikatelé musí být v neustále střehu a musí takřka den co den usilovat o získání a udržení informačního náskoku, protože to je ta hlavní palebná síla v jejich rukou. A k tomuto účelu slouží tento materiál, poskytne vám kvalitní vytříděné informace k získání hlubšího pochopení marketingu a pomůže začít tyto cenné informace ihned prakticky využívat ve prospěch vaší firmy. Jak již vyplývá z úvodu, jedním z klíčových úkolů a odpovědností podnikatele, je být v pravidelném kontaktu s jeho zákazníky a systematicky o ně pečovat. Pojďme se na to blíže podívat.

3 3 klíčové oblasti Které marketingové nástroje mají dnes pro vás tak mimořádný význam pro svou vysokou účinnost, že byste se na ně měli opravdu důsledně zaměřit? Podle mnoha průzkumů nejen u nás, ale i v zahraničí se manažeři a majitelé nejziskovějších firem shodují na tom, že existují 3 základní oblasti podnikání, do kterých se v dnešní době vyplatí investovat: 1. Webová prezentace (web, internetový obchod, blog atd.) 2. PR (vztahy s veřejností, práce s médii) 3. marketing ( ová komunikace) Všechny tyto 3 oblasti jsou považovány světovými experty na podnikání za jedny z nejúčinnějších zbraní marketingu současnosti. A všechny tyto zbraně by měly bát namířeny na jeden cíl: vztah a budování zákazníkovy důvěry. Webová prezentace Když se zamyslíme nad první výše uvedenou marketingovou zbraní, tak dnes již pravděpodobně nenarazíme na firmu, která by neměla vytvořenu svou vlastní webovou prezentaci. Webová prezentace je jednou z nejlevnějších a nejúčinnějších forem propagace vaší firmy, ale aby přinášela skutečné zisky, musí pochopitelně splňovat několik kritérií kvality, které zde sice nebudeme popisovat, ale jeden z tipů, kde se o nich dozvíte více naleznete např. zde: Nezapomínejte, že klíčem je hodnota a obsah vašich stránek. Možná si myslíte, že návštěvníky zajímá historie vaší firmy a proslov pana ředitele, ale pak se mýlíte. Většina návštěvníků vašich stránek bude hledat informace a řešení svých potřeb a problémů. Je jen na vás, zda jim pomůžete právě vy nebo konkurence.

4 Public relations Pak zde máme další marketingovou zbraň public relations (PR). Tato zbraň je rovněž mimořádně účinná, což mimo jiné potvrzují i roční globální investice firem do této oblasti, které v dnešní době činí více než 100 miliard dolarů. Jedna věc je jasná, tradiční marketingové nástroje jako je např. reklama umírají a přesto jich stále ještě většina firem bezradně využívá ve snaze podpořit image značky. Tento fakt podporuje např. i bývalý šéf marketingu The Coca-Cola Company Sergio Zyman. Takže i na public relations byste měli zaměřit svou pozornost a zahrnout ho do kalendáře vašich akcí. Více informací o tom, jak zrealizovat kvalitní PR na internetu můžete načerpat např. zde: marketing Třetí oblastí, o kterou se v dnešní době vážně začínají zajímat moudří podnikatelé je - marketing. Pozor. Nebavíme se zde o hromadném týdením spamování s vašimi nabídkami a super slevami, kupovaných databázích a dalších podobných přístupech. Tzv. souhlasný marketing je světovými marketingovými experty považován za jednu z nízkonákladových a zároveň nejúčinnějších marketingových zbraní na internetu vůbec. Bez používání tohoto nástroje si dnes již žádná úspěšná firma nedokáže představit své podnikání. marketing je a bude jedním z klíčových marketingových nástrojů firem v 21. století. Čím dříve jej pevně uchopíte a začnete s ním obratně pracovat, tím rychleji dosáhnete lepších výsledků ve vašem podnikání. Více informací o tom co všechno pro vaši firmu může znamenat marketing a jak s ním pracovat si můžete přečíst např. zde:

5 Nejdříve pomáhejte, pak prodávejte Strategie postavená na důvěře Jak vám bylo, když vám někdy někdo nabídl pomoc jen tak a nic za to nechtěl? Jak byste se chovali k někomu, kdo se vám snaží poradit a nemyslí hned v prvním kroku na svůj profit a výhody? Takový postup je zásadní při budování důvěry a vztahu k vašim zákazníkům. Pokud zákazníka získáte na svou stranu tím, že mu nabídnete pomoc v oblasti, která ho trápí nebo kterou musí často řešit, máte vyhráno. Prodávání bez pomáhání totiž dost dobře nefunguje. A dlouhodobé prodávání bez pomáhání nefunguje už vůbec. Zákazník také cítí v podvědomí jistý dluh, který k vám má za vaši pomoc. A naším úkolem je využít tento pocit na správném místě a ve správný čas k tomu, abyste zákazníkovi nabídli příležitost tento dluh splatit. Informace v pravý čas na pravém místě Např. vám pomůže doručit informaci v pravý čas na to pravé místo, k vašemu potenciálnímu nebo stávajícímu zákazníkovi. V jakých konkrétních situacích nám tedy marketing nahrává? Podívejme se na ně. Zákazník na vás nezapomene Ideální příležitostí, kde využít sílu u je nenásilné a cílené připomínání se. Člověk mnohdy rád zapomíná a jinak to není ani s vašimi příjemci v databázi. Proto je nutné hledat způsoby, jak se jim pravidelně připomínat. Klient by přece měl vědět, že jste pořád zde a pořád skvěle připraveni nabídnout své kvalitní služby.

6 Trpělivost růže přinásí Na co čekat? Přece na správný čas. Správný čas, kdy se zákazníkova potřeba potká právě s vaší nabídkou a vaší pomocí, za kterou si již ovšem necháte zaplatit. Toto je nejpodstatnější informace z toho dílu. Proč vlastně budovat vztah? Protože tím zvyšujete pravděpodobnost, že si na vás zákazník vzpomene právě ve chvíli, kdy u něj vznikne potřeba, kterou můžete uspokojit právě vy. A pokud jste předtím odvedli svou práci dobře, jaké důvody má zákazník k tomu, aby vašich služeb nevyužil nebo si u vás produkt nekoupil. Jen velmi málo, protože: A pokud jste zákazníkovi takto kvalitně sloužili, tak mu již nic nemusí bránit k tomu, aby vašich služeb využil nebo si pořídil váš produkt. Zde jsou 3 další důvody, proč nakoupí právě od vás: 1. Nejste mu cizí, zná vás 2. Má k vám důvěru, protože ví, že jste odborníci 3. Je vám zavázán, protože jste ho zásobovali hodnotnými informacemi Máte tedy velkou šanci, že ve chvíli, kdy se potenciální zákazník rozhoduje o tom, kde utratí své peníze, jste to právě vy, kdo se zákazníkovi vybaví v mysli jako první. Konkurence bude vždy až ta druhá. A tohoto vynikajícího výsledku jste dosáhli především proto, že jste odvedli dobrou práci na poli budování vztahu a důvěry např. pomocí marketingu. V zajímavé knížce od Robina Sharmy, Mnich, který prodal své Ferrari je kapitola: Nesobecky pomáhej jiným. Začněte pomáhat a garantujeme vám, že váš telefon nepřestane zvonit.

7 Síla kvalitní databáze, aneb informace musíte mít komu poslat Abyste mohli pomáhat a teprve potom prodávat, musíte mít nejdříve komu pomáhat. Hodnota databáze je pro každou firmu klíčová, ať už máte 500 nebo kontaktů. Není malá ani velká databáze, je jen kvalitní a nekvalitní databáze. A proto je klíčové vaše zaměření na postupné budování databáze relevantních kontaktů. Pracujte efektivně a šetřete čas Využijte nástroje na internetu, které vám šetří čas a zefektivní vaše činnosti. Zaměřte se na webové formuláře, sdílejte informace s kolegy online, připravte seriály, blogy s hodnotnými informacemi. Internet vám k tomuto účelu poskytuje spolehlivé nástroje, které jsou často zdarma. Tento přístup šetří váš drahocený čas a umožňuje vám pracovat velmi efektivně. Využijte toho. Např. díky automatizovanému systému marketingu, nebudete již muset manuálně opakovat jednu věc stále pořád dokola, stačí ji vykonat jen jednou a zbytek za vás vykoná systém Dalším z důvodů, proč marketing používají společnosti se zvučnými jmény je ten, že je osvobodil od mnoha zbytečných provozních starostí, což má samozřejmě pozitivní vliv na jejich efektivitu. Od této chvíle můžete tohoto pozitivního vlivu využít i ve vaší firmě. Akční kroky, které vám pomohou zvýšit váš prodej a zisk: 1. Využijte automatizaci a nedělejte ručně to, co zvládne chytrý automat 2. Systematicky budujte a rozšiřujte databázi vašich zákazníků 3. Pomáhejte a poskytujte vašim zákazníků hodnotné informace zdarma 4. Zaútočte prodejními y 5. Pečujte o vaše zákazníky

8 Buďte posedlí zákazníkem Strategie postavená na zákazníkovi Jak už vyplývá z první části tohoto seriálu, vaším úkolem je být v co nejtěsnějším kontaktu s vašimi zákazníky a kvalitně o ně pečovat, doslova si je hýčkat. K tomu je zapotřebí nejen sledovat marketingové trendy, využívat nové technologie a inovovat vaše produkty a služby. Chcete-li mít skutečně seriózní přístup k podnikání a vytáhnout vaši firmu nahoru, musíte co nejvíce vašeho úsilí, energie a času zaměřit na lepší služby zákazníkovi. Ne, to nestačí, na ty nejlepší služby. Pamatujte na to, že firmy, které si vedou v byznyse nejlépe, se drží strategie rychlé a správné reakce na potřeby zákazníků. Hlavním cílem je postavit marketingovou strategii vaší firmy na zákazníkovi, protože zákazník je středem všeho, co souvisí s vaším podnikáním. Proč posedlost zákazníkem Každá firma je více či méně něčím posedlá. Některé firmy jsou posedlé konkurencí, jiné jsou posedlé marketingovými trendy, ale vaše firma by měla být v prvé řadě posedlá zákazníkem. Firmy, které jsou přímo posedlé zákazníkem dělají vše pro to, aby se jejich cílový zákazník cítil doslova jako král, kterému je co nejlépe slouženo. Je tedy třeba stále usilovat o to, abyste vztahy s vašimi zákazníky neustále posouvali na tu nejvyšší společenskou úroveň. Tipy jak na tom začít pracovat 1. Začněte v rámci vaší firmy silně uvažovat o tom (pokud to již systematicky neděláte), jak ještě mnohem lépe o vaše zákazníky pečovat, jak se jim ještě více přiblížit, jak je ještě více ohromit, šokovat a příjemně překvapovat. 2. Sledujte konkurenci a to, jak pečuje o své zákazníky a pokud vás nějaký prvek zaujme, tak ho vylepšete a začněte používat také. 3. Studujte odborné knihy a články zaměřené na systémy péče o klienta

9 4. Najměte si kvalifikovaného odborníka, který vám pomůže sestavit systém péče o klienta na míru vaší firmy. Přeneste tipy a nápady jak pečovat o zákazníky do marketingového plánu vaší firmy a začněte je realizovat spusťte co nejdříve tento mocnou marketingovou zbraň vaší firmy! Nejvznešenější cíl firmy Chceme, aby se naše firma proslavila vysokou kvalitou produktů a služeb, ale ještě význačnějším cílem je, abychom se stali synonymem nejlepší péče o zákazníky. Mohla by mít podobný cíl i vaše firma? Mít takový vznešený cíl je pro všechny seriózní podnikatele výzvou. Pokud bude celá vaše firma na tomto cíli usilovně pracovat, bezpochyby se dříve nebo později dočká přílivu stále většího počtu nadšených a loajálních zákazníků a začne se bavit pořádnými přírůstky na bankovním kontě. Jedno ze zlatých pravidel marketingu říká: Když se zaměřujete na zákazníka, pořád se zlepšujete a dosahujete stále lepších výsledků. To je důvod proč se na tuto oblast v dnešní době co nejvíce zaměřit. Většina firem se dnes soustředí na prodej, prodej a stále prodej, což je samozřejmě také nutné, ale že právě systém péče o klienta je ta klíčová prodejní zbraň, která jim zvedne prodeje a zisky, jim stále uniká. Jakmile se stanete firmou zaměřenou na zákazníka, je zapotřebí si toto zaměření udržet, jinak začnete opět klesat dolů. Toto zaměření si udržíte např. tím, že o něm budete opakovaně hovořit a vyzvedávat ho na všech různých akcích vaší firmy, jako jsou porady, mítinky apod. Jak poznáte, že je vaše firma skutečně zaměřená na zákazníka? Jedním z ukazatelů bude tzv. šuškanda ve vaší firmě o skutečném vztahu k zákazníkům. Vaši pracovníci musí žasnout na tím, jak je všechno ve vaší firmě zaměřené na zákazníka. Pak to budete dělat správně. Ty nejlepší firmy světa jsou na rozdíl od těch průměrných silně posedlé zákazníkem a tato vlastnost jim pomáhá nepřetržitě profitovat nejen ve slabších obdobích, ale i v obdobích ekonomické recese.

14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem

14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem 14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem Bez znalostí a informací se podnikatelé a firmy často pouštějí do mnoha marketingových činností. Ty jim nakonec více škodí, než

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 1. lekce Doporučení => nejlepší zdroj nových zakázek Malé a střední firmy dennodenně hledají ať už nové nebo staré, osvědčené marketingové taktiky

Více

Marketingový plán pro B2B

Marketingový plán pro B2B Marketingový plán pro B2B ZDARMA od desinners.cz Úvod do vyplnění plánu Nyní máte k dispozici vzor marketingového plánu B2B. Tady je pár rad, jak plán vyplnit. Přejeme hodně úspěchů! 1. Nesnažte se vyplnit

Více

60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží

60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží 60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží Jak., který Příklad: Jak napsat článek, který vám přivede návštěvnost Jak. v x jednoduchých krocích Příklad: Jak založit blog ve třech jednoduchých

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7. lekce Jak se stát doporučitelným Chcete si udělat z doporučení seriózní nástroj, díky kterému budete stabilně získávat nové zakázky a obchodní

Více

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Každý úspěšný člověk, jestliže chce dosáhnout svého cíle, se musí věnovat své práci na 100%. Náš cíl je jasný. Vydělávat snadno, rychle a neomezené

Více

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Dnešní internetový svět nabízí spoustu možností, jak si vydělat peníze, zlepšit rodinný rozpočet nebo si v důchodu finančně přilepšit. Jednou z

Více

Vítejte v SocialSprinters Academy

Vítejte v SocialSprinters Academy Vítejte v SocialSprinters Academy Jsem velmi rád, že s Vámi mohu sdílet své zkušenosti. V tomto pracovní sešitu si zrekapitulujeme 7 kroků, které když uděláte, budete schopni vašeho zákazníka dokonale

Více

Prodej to! Návod jak na to. Filip Novák, DiS.

Prodej to! Návod jak na to. Filip Novák, DiS. Prodej to! Návod jak na to Filip Novák, DiS. Obsah 1 1. Obsah 2. Lidé nakupují to, co potřebují, ale i to, pro co se nadchnou a nepotřebují 3. Neprodávejte produkt, ale celou zkušenost 4. Demonstrujte

Více

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU 2 3 POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU ManpowerGroup je světovým lídrem v poskytování inovativních služeb a řešení na míru, které pokrývají životní cyklus

Více

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat Jak dělat marketing srdcem a vydělávat 10 kroků jak nastartovat podnikání Mgr. Soňa Uhrová www.koucinksrdcem.cz Obsah Můj příběh 4 Co je to marketing? 5 Krok první: Vím, jaký je můj obor podnikání 6 Krok

Více

Na co je Retarget? Jak Retarget využít?

Na co je Retarget? Jak Retarget využít? retarget manuál Retarget je službou kontextové reklamní sítě Etarget. Na rozdíl od klasické kontextové reklamy cílí na lidi, kteří navštíví Váš web. To znamená, že již mají základní znalost Vašich produktů

Více

tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci

tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci 5 tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci Vánoční období je pro velkou část firem klíčové. Je proto přirozené, že se větší část marketingového rozpočtu typicky soustředí právě do posledních měsíců v

Více

CO JE MARKETING V SOCIÁLNÍCH MÉDIÍCH?

CO JE MARKETING V SOCIÁLNÍCH MÉDIÍCH? Sociální média rychle dotahují email jako hlavní způsob zasílání zpráv a informací online. Facebook má více než 1 bilion uživatelů, více než 55 milionů zpráv je denně vystaveno na Twitteru a mnoha dalších

Více

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Naše vize: Před deseti lety neměla většina lidí mobil či osobní počítač. Stejně se svět změní v následujících deseti letech Steve Ballmer,

Více

Maximalizace příležitostí k získání a udržení zákazníků. Dynamics 365

Maximalizace příležitostí k získání a udržení zákazníků. Dynamics 365 Maximalizace příležitostí k získání a udržení zákazníků Dynamics 365 Soustředíme se na správné příležitosti? Jak můžeme lépe řídit svou obchodní pipeline? Má každý možnost přístupu ke stejné historii zákazníka?

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 2. lekce Nadčasový obchodní nástroj jménem NETWORKING Co je vlastně byznys networking? Networking představuje velmi efektivní metodu pro malé

Více

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Díky za všechny fantastické reakce a dotazy, které se objevily u prvního videa. Ještě jednou bych vás chtěl vyzvat, abyste se stejně aktivně zapojili také do

Více

video komunikačními produkty Talk Fusion

video komunikačními produkty Talk Fusion Marketing na internetu se někdy může jevit jako nemožný úkol. E-mailový marketing je ale poměrně jednoduchá a neuvěřitelně účinná cesta; podle ředitele Direct Marketing Association má každý dolar, vynaložený

Více

Jak koupit nemovitost

Jak koupit nemovitost Jak koupit nemovitost Bezpečně? Co nejlépe? Bez starostí a stresu? Část 1. www.alisen.cz Proč vznikla tato kniha? Koupě nemovitosti bývá pro většinu z nás životní investicí. Vydáváme velké, často půjčené

Více

Poradce vs. klient. Biostrukturální prodej a marketing KONFERENCE FINANČNÍCH PORADCŮ 2018: 29. listopad 2018 / PRAHA / 5 sálů s programem

Poradce vs. klient. Biostrukturální prodej a marketing KONFERENCE FINANČNÍCH PORADCŮ 2018: 29. listopad 2018 / PRAHA / 5 sálů s programem KONFERENCE FINANČNÍCH PORADCŮ 2018: Poradce vs. klient 29. listopad 2018 / PRAHA / 5 sálů s programem Biostrukturální prodej a marketing Milan Zajíček, Pražská manažerská akademie, s.r.o. Dotazy řečníkům:

Více

MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM

MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM V prvním modulu se dozvíte, jak vám blog může ve vašem podnikání pomoci. Stanovíte si téma blogu, jeho cíl a také cílového návštěvníka, kterému budete přizpůsobovat obsah na vašem

Více

Faily při tvorbě e-shopů,

Faily při tvorbě e-shopů, Faily při tvorbě e-shopů, za které zaplatíte víc, než za celý e-shop Marek Čevelíček Twitter: @mcevel Nefunkční weby a e-shopy Proč existuje tolik nefunkčních webů a e-shopů? 1/ nevím, jak udělat funkční

Více

1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC

1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC Conversion Academy Živé vysílání 8 KROKŮ K AUTOMATIZOVANÉ PRODEJNÍ CESTĚ ZÁKAZNÍKA NA VAŠEM WEBU Co se dnes naučíte 1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC 1 Co se dnes naučíte 2.

Více

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu?

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Web Management Start Web Management Start Příležitost pro efektivní rozvoj podnikání na internetu. Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Trápí

Více

Zvyšování obchodní výkonnosti webových stránek. nejen e-shopů

Zvyšování obchodní výkonnosti webových stránek. nejen e-shopů Zvyšování obchodní výkonnosti webových stránek nejen e-shopů Jihočeská hospodářská komora, 20. 5. 2015 nejsme agentura Jsme tým nezávislých & kreativních lidí pro Váš web Martin Laudát Creative director

Více

KATALOG PŘÍPADŮ POUŽITÍ. Používejte Yammer jako sociální pracovní prostor a začněte se spoluprací, inovacemi a zapojením zaměstnanců.

KATALOG PŘÍPADŮ POUŽITÍ. Používejte Yammer jako sociální pracovní prostor a začněte se spoluprací, inovacemi a zapojením zaměstnanců. KATALOG PŘÍPADŮ POUŽITÍ Používejte Yammer jako sociální pracovní prostor a začněte se spoluprací, inovacemi a zapojením zaměstnanců. Katalog případů použití Yammeru Yammer je váš sociální pracovní prostor,

Více

17 SUPER TIPŮ NA ZVÝŠENÍ NÁVŠTĚVNOSTI DANIELNYTRA.CZ SIMPLESHOP.CZ

17 SUPER TIPŮ NA ZVÝŠENÍ NÁVŠTĚVNOSTI DANIELNYTRA.CZ SIMPLESHOP.CZ 17 SUPER TIPŮ NA ZVÝŠENÍ NÁVŠTĚVNOSTI SIMPLESHOP.CZ KDOŽE? Lektor Konzultace Digi-nomád Bloger Vlastní projekty Na volné noze PRO KOHO? Podnikatelé malí a střední Lidé na volné noze Kdo na nějakou dobu

Více

První revshare světový program na sociální platformě.

První revshare světový program na sociální platformě. První revshare světový program na sociální platformě. Nápad na FutureNet 2012 Start FutureNet 2014 Nový vzhled stránek 2015 FUTUREADPRO START DUBEN 2016 REKLAMA ONLINE - POTENCIÁL Online reklamní trh roste

Více

Cesta k úspěchu. Klíčové informace pro Kolegy. Cesta k úspěchu. Výkonnost Kariéra Vzdělávání

Cesta k úspěchu. Klíčové informace pro Kolegy. Cesta k úspěchu. Výkonnost Kariéra Vzdělávání . Klíčové informace pro Kolegy 1 Co znamená? Co kolegové říkají Je to mít úspěch ve své kariéře a být povýšen/a. Je to volba, kterou mám na pozici, ve které pracuji. Je to možnost. Býval to program Možností,

Více

www.milionoveimperium.cz

www.milionoveimperium.cz www.milionoveimperium.cz David Kirš, autor Miliónového impéria a EmailAcademy uvádí ebook WEB MILIONÁŘE A KRUH BOHATSTVÍ Tento ebook (dokument) můžete šířit a přeposílat dále, ale pouze jako celek. Není

Více

MARKETING, PROPAGACE Jak se dostanete k zákazníkům?

MARKETING, PROPAGACE Jak se dostanete k zákazníkům? MARKETING, PROPAGACE Jak se dostanete k zákazníkům? Nejdříve je třeba si uvědomit, že všichni zájemci a vaši potenciální zákazníci nejsou ve stejné fázi nákupu. Někteří teprve uvažují o tom, že si něco

Více

10 jednoduchých. kroků pro efektivní online studium

10 jednoduchých. kroků pro efektivní online studium Tento ebook je určen především pro studenty Interactive online programů LIGS University, ale také pro všechny, kteří chtějí studovat online efektivně. Cílem ebooku je poskytnout studentům rady a doporučení,

Více

6 tipů. pro Strategii k radosti. Michal Kolář www.kolami.cz

6 tipů. pro Strategii k radosti. Michal Kolář www.kolami.cz 6 tipů pro Strategii k radosti Michal Kolář www.kolami.cz Do rukou se Vám dostává ebook 6 tipů pro Strategii k radosti s tipy, které dokáží posunout affiliate spolupráci v kombinaci s PPC reklamou na jiný

Více

Internetový marketing. Využijte naplno marketingový potenciál internetu

Internetový marketing. Využijte naplno marketingový potenciál internetu Internetový marketing Využijte naplno marketingový potenciál internetu Internetový marketing Internet marketing je jedním z druhů propagace, kterým můžete získávat nové zákazníky a budovat značku (branding).

Více

Typy koncepcí. Prodejní koncepce Marketingová koncepce

Typy koncepcí. Prodejní koncepce Marketingová koncepce Koncepce marketingu Typy koncepcí Výrobní koncepce Výrobková koncepce Prodejní koncepce Marketingová koncepce Výrobní koncepce Spotřebitelé mají v oblibě takové výrobky, které jsou široce dostupné a za

Více

SEDM STATEČNÝCH DANIELNYTRA.CZ SIMPLESHOP.CZ

SEDM STATEČNÝCH DANIELNYTRA.CZ SIMPLESHOP.CZ SEDM STATEČNÝCH SIMPLESHOP.CZ Sedm statečných v e-mailovém marketingu kdo se v těch nástrojích má furt vyznat? Předtím jsem jen rozesílal firemní spam. Teď je to nejefektivnější prodejní kanál. Přednáší

Více

Obchodní snídaně

Obchodní snídaně Obchodní snídaně 5. 4. 2016 ŘEŠENÍ NEMÁ ŽÁDNOU VLASTNÍ HODNOTU ŘEŠENÍ VYTVÁŘÍ HODNOTU, pokud řeší problémy nebo přináší výsledky Jak nabídnout zákazníkovi takové řešení, které ho dovede k úspěchu. Staré

Více

Tvoříme tradici Wellness

Tvoříme tradici Wellness Tvoříme tradici Wellness Kdo je NHT Global? Stabilní americká společnost, která láme rekordy už 13 let Revoluční online model podnikání, který nám ostatní závidí Působí na 38 trzích světa a své produkty

Více

Proč číst zrovna tenhle e-book?

Proč číst zrovna tenhle e-book? Proč číst zrovna tenhle e-book? Máte zájem se dozvědět, proč námitky ve skutečnosti vznikají? Jak na nich vydělat, zvládnout je a jak co nejvíce omezit ty zbytečné, rýpavé, jedovaté a ponižující. Je to

Více

JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU A DALŠÍCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU A DALŠÍCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH EDICE 2013 J a ks epr os a di t nafa c e booku adal š í c hs oc i ál ní c hs í t í c h Pr ů v o d c ep r ov š e c h n y, k d oc h t ě j í u s p ě t n e j e nn afa c e b o o k u JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU

Více

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz...

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Správně hned od začátku Rozdíl je v chytrém způsobu práce Začít správně hned od začátku je více než dobrý nápad,

Více

JIŘÍ MAZUR. www.zivotnapravestrane.cz

JIŘÍ MAZUR. www.zivotnapravestrane.cz JIŘÍ MAZUR 13 TAJEMSTVÍ CESTY NA PRAVOU STRANU Efektivita úspěchu a skvělého života Efektivní jednání v životě Efektivní jednání v podnikání Získat co nejvíce s co nejmenším úsilím = čas = peníze! Být

Více

1. Video vládne internetu

1. Video vládne internetu 1. Video vládne internetu V roce 2019 bude video představovat 80 % provozu internetu. Minimálně 1 týdně sleduje video 78 % lidí. Sdílí, nebo přeposílá video 88 % zákazníků. Měsíčně navštíví český YouTube

Více

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Kurzy: Jak na on-line marketing základy on-line marketingu (1 den) Copywriting aneb jak psát atraktivní on-line texty (1 den) On-line marketing prakticky

Více

NAŠE POSLÁNÍ. Umožnit všem lidem a organizacím stát se výjimečnými. Franklin Covey Co. Všechna práva vyhrazena.

NAŠE POSLÁNÍ. Umožnit všem lidem a organizacím stát se výjimečnými. Franklin Covey Co. Všechna práva vyhrazena. NAŠE POSLÁNÍ Umožnit všem lidem a organizacím stát se výjimečnými. VÍCE NEŽ 30 LET ZKUŠENOSTÍ 100 000 SETKÁNÍ S KLIENTY KAŽDÝ ROK KANCELÁŘE VE VÍCE NEŽ 140 ZEMÍCH TISÍCE DRŽITELŮ FIREMNÍCH PRŮKAZŮ FRANKLINCOVEY

Více

Vytváření alumni programů Jana Ledvinová, Workshop KREDO, Praha,

Vytváření alumni programů Jana Ledvinová,  Workshop KREDO, Praha, Vytváření alumni programů Jana Ledvinová, www.fundraising.cz Workshop KREDO, Praha, 15. 9. 2015 www.kredo.reformy-msmt.cz Proč vytvářet absolventské programy? Fundraising ze soukromých zdrojů je pro univerzitu

Více

Jak uspět na místním trhu. Třebíč 21. 2. 2014

Jak uspět na místním trhu. Třebíč 21. 2. 2014 Jak uspět na místním trhu Třebíč 21. 2. 2014 Region{lní produkty Marketing Marketing je sociální proces, kde se jednotlivci a skupiny pokoušejí získat, co chtějí nebo potřebují tím, že vytvářejí a směňují

Více

Podnikání na Amazonu - Workshop Brno

Podnikání na Amazonu - Workshop Brno Workshop Podnikání na Amazonu - Workshop Brno Brno Workshop Jak vybrat produkt pro prodej na Amazonu Jan Furiš CO SE DOZVÍTE V TÉTO PREZENTACI? Podíváme se, jak vydělává peníze podnikatel Elon Musk a co

Více

ZNÁSOBTE SVŮJ VLIV POKROČILÉ PREZENTAČNÍ DOVEDNOSTI VZHLEDEM K MAXIMALIZACI ÚČINKU NA POSLUCHAČE

ZNÁSOBTE SVŮJ VLIV POKROČILÉ PREZENTAČNÍ DOVEDNOSTI VZHLEDEM K MAXIMALIZACI ÚČINKU NA POSLUCHAČE ZNÁSOBTE SVŮJ VLIV POKROČILÉ PREZENTAČNÍ DOVEDNOSTI VZHLEDEM K MAXIMALIZACI ÚČINKU NA POSLUCHAČE Všichni jsme potencionálně svobodni naučit se tomu, co chceme, dělat to, co chceme, a stát se tím, čím chceme.

Více

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Kurzy: Jak na on-line marketing základy on-line marketingu (1 den) Copywriting aneb jak psát atraktivní on-line texty (1 den) On-line marketing prakticky

Více

Akademie zákaznické zkušenosti Nejlíp nám to šlape, když vám to klape. Koučovací model GROW

Akademie zákaznické zkušenosti Nejlíp nám to šlape, když vám to klape. Koučovací model GROW Akademie zákaznické zkušenosti Nejlíp nám to šlape, když vám to klape. Koučovací model GROW Role kouče Každý kouč by se měl snažil odemknout potenciál ostatních. Model GROW přináší jednoduchý návod, jak

Více

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Obsah O nás... 2 Profil projektů... 2 O portálu www.krbyfotogalerie.cz... 3 Reklama na www.krbyfotogalerie.cz... 4 A, Balíčky pro firmy... 4 B, Bannery... 5 C, PR články,

Více

DOBRODRUŽSTVÍ KOCOURA BROWNFIELDA

DOBRODRUŽSTVÍ KOCOURA BROWNFIELDA DOBRODRUŽSTVÍ KOCOURA BROWNFIELDA MŇAÚÚÚ! Kocour Brownfield přináší nové příležitosti našim městům a obcím Nezisková organizace IURS-institut pro udržitelný rozvoj sídel o.s. - založena 2001, se zabývá

Více

Co by mělo HR přinést do byznysu Vnímání přidané hodnoty HR manažerů očima jejich hlavních zákazníků. O průzkumu... 20 otázek 30 generálních ředitelů a ředitelek > 100 milionů obratu ročně > 100 zaměstnanců

Více

Jak mi může pomoci věrnostní program?

Jak mi může pomoci věrnostní program? Jak mi může pomoci věrnostní program? POSÍLENÍM VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY Zavedení věrnostního programu je stávajícími zákazníky vnímáno jako krok vstřícnosti a ocenění ze strany Vás, obchodníka. PŘI ZÍSKÁVÁNÍ

Více

Hlavní zákony Přitažlivého Marketingu, neboli nauka, která vám umožní pochopit moderní techniky budování obchodu MLM

Hlavní zákony Přitažlivého Marketingu, neboli nauka, která vám umožní pochopit moderní techniky budování obchodu MLM Hlavní zákony Přitažlivého Marketingu, neboli nauka, která vám umožní pochopit moderní techniky budování obchodu MLM http://pritazlivymarketing.prokazdeho.eu/ 1. Proč "Stará škola" MLM již nefunguje a

Více

Obsah. 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2. 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4. 3. KROK: Využíváte finančního trhu?...

Obsah. 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2. 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4. 3. KROK: Využíváte finančního trhu?... Obsah 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4 3. KROK: Využíváte finančního trhu?... 5 4. Nechejte si poradit od odborníka... 6 www.anekamickova.cz 1 Zdravím

Více

Comstor Czech Distribuce je jen začátek

Comstor Czech Distribuce je jen začátek Comstor Czech Distribuce je jen začátek Markéta Popelková Marketing 2/2/2010 1 Představení Naše hodnota Přidaná hodnota Comstoru je postavena na unikátní podpoře produktů a služeb Cisco: Školení, PS, Logistika,

Více

REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ

REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ REVOLUČNÍ MARKETING - nejpoužívanější on-line vzdělávací systém pro síťový marketing v Česku a na Slovensku. REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ Naučte se pomocí transformačního a zároveň jednoduchého a velice účinného

Více

Obsah ÚVODEM... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 KAPITOLA 2 PLÁNUJEME OBCHODNÍ STRATEGII WEBU...

Obsah ÚVODEM... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 KAPITOLA 2 PLÁNUJEME OBCHODNÍ STRATEGII WEBU... ÚVODEM... 3 MATERIÁLY KE KNIZE... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 DATA, ČÍSLA A ZASE DATA... 4 SAMOTNÝ WEB DNES NESTAČÍ... 6 JAK VYPADÁ KVALITNÍ WEB?... 7 JAKOU VÝBAVU

Více

Personal Branding. Michal Blažek, CC Professional Toastmasters, 27.8.2014

Personal Branding. Michal Blažek, CC Professional Toastmasters, 27.8.2014 Personal Branding Michal Blažek, CC Professional Toastmasters, 27.8.2014 Obsah Co to je? Jak to pro mě fungovalo? Kde to dělat? Proč byste to měli dělat? O čem byste to měli dělat? Jak byste to měli dělat?

Více

Tato 3 kritéria rozhodnou o úspěchu vašich marketingových aktivit na Facebooku:

Tato 3 kritéria rozhodnou o úspěchu vašich marketingových aktivit na Facebooku: Redakční kalendář vám pomůže plánovat své příspěvky na facebookové stránce tak, abyste si vybudovali silnou značku, která bude přitahovat žhavé zájemce do vaší MLM příležitosti. Tento návod vám ukáže,

Více

Proč podnikat na internetu?

Proč podnikat na internetu? Proč podnikat na internetu? Obchodovat na internetu je mnohem snazší, než si zařizovat kamenný obchod. Neznamená to ale, že je to bez práce, nebo že je úspěch zaručen. Tak jako klasické podnikání i to

Více

Co obnáší práce píáristy. Vladimír Komjati Alžběta Pavlínová PR Klub

Co obnáší práce píáristy. Vladimír Komjati Alžběta Pavlínová PR Klub Co obnáší práce píáristy Vladimír Komjati Alžběta Pavlínová PR Klub PR klub Profesní sdružení profesionálů z oboru Public Relations PR manažeři in-house Agenturní pracovníci Freelanceři Konzultanti Další

Více

VELETRH: ÚČINNÝ MARKETINGOVÝ a OBCHODNÍ NÁSTROJ

VELETRH: ÚČINNÝ MARKETINGOVÝ a OBCHODNÍ NÁSTROJ VELETRH: ÚČINNÝ MARKETINGOVÝ a OBCHODNÍ NÁSTROJ Jaroslav Bílek, strategický marketing Veletrhy Brno, a.s., 2010 Cíle marketingové kampaně 2 Jaký bývá cíl marketingových kampaní v době krize? Zákazníci

Více

MARKETINGOVÉ MINIMUM PRO FINANČNÍ ŘEDITELE V KONTEXTU AKTUÁLNÍ FINANČNÍ SITUACE

MARKETINGOVÉ MINIMUM PRO FINANČNÍ ŘEDITELE V KONTEXTU AKTUÁLNÍ FINANČNÍ SITUACE MARKETINGOVÉ MINIMUM PRO FINANČNÍ ŘEDITELE V KONTEXTU AKTUÁLNÍ FINANČNÍ SITUACE Ing. Jiří Nosek Sector Leader Financial Services & Digital Technology Praha, hotel Boscolo Prague, 3.10.2012 GfK 2012 CFO

Více

Sestry: Hybná síla změn. Zásadní zdroj pro zdraví

Sestry: Hybná síla změn. Zásadní zdroj pro zdraví Balíček ICN Sestry: Hybná síla změn. Zásadní zdroj pro zdraví Michaela Hofštetrová Knotková Obsah: Kapitola 1: Úvod Kapitola 2: Celkový pohled Kapitola 3: Plánování pracovní síly Kapitola 4: Měření pracovní

Více

Úloha marketingu v řízení podniku. Metody, nástroje a prostředky řízených vztahů s veřejností (PR)

Úloha marketingu v řízení podniku. Metody, nástroje a prostředky řízených vztahů s veřejností (PR) Úloha marketingu v řízení podniku Metody, nástroje a prostředky řízených vztahů s veřejností (PR) Nástroje a prostředky uskutečňování vztahů s veřejností Přímá marketingová komunikace snadnější získávání

Více

100 DNÍ. integrace v nové manažerské pozici ŽIVOTNOST MANAŽERA V ROLI SE ZA POSLEDNÍCH 5 LET SNÍŽILA ZE 4,5 NA 3,6 ROKU

100 DNÍ. integrace v nové manažerské pozici ŽIVOTNOST MANAŽERA V ROLI SE ZA POSLEDNÍCH 5 LET SNÍŽILA ZE 4,5 NA 3,6 ROKU -20 1 DEN 100 integrace v nové manažerské pozici ŽIVOTNOST MANAŽERA V ROLI SE ZA POSLECH 5 LET SNÍŽILA ZE 4,5 NA 3,6 ROKU 92% MANAŽERŮ SE NEDOSTATEČNĚ VĚNUJE INTEGRACI V NOVÉ ROLI A FINÁLNĚ SI TAK BLOKUJE

Více

Stav affiliate marketingu v České a Slovenské republice

Stav affiliate marketingu v České a Slovenské republice mariorozensky.cz Stav affiliate marketingu v České a Slovenské republice Možná jste již zaslechli mé oblíbené tvrzení, že pouze 2 % obchodníků využívají affiliate marketing. Affiliate trh sice neustále

Více

Start Trh Spotřebitel Nápad Koncept Hodnocení. Kdo jsou cíloví spotřebitelé konceptu?

Start Trh Spotřebitel Nápad Koncept Hodnocení. Kdo jsou cíloví spotřebitelé konceptu? Spotřebitel Start Trh Spotřebitel Nápad Koncept Hodnocení Kdo jsou cíloví spotřebitelé konceptu? Specifikujte např. 3-5 různých skupin spotřebitelů pro Váš koncept a rozpracujte popis typického zástupce

Více

PROČ PRACOVNÍ PORTÁLY NESTAČÍ A PROČ SE FIRMY MUSÍ KONEČNĚ ZAČÍT ZABÝVAT SOCIÁLNÍMI SÍTĚMI

PROČ PRACOVNÍ PORTÁLY NESTAČÍ A PROČ SE FIRMY MUSÍ KONEČNĚ ZAČÍT ZABÝVAT SOCIÁLNÍMI SÍTĚMI PROČ PRACOVNÍ PORTÁLY NESTAČÍ A PROČ SE FIRMY MUSÍ KONEČNĚ ZAČÍT ZABÝVAT SOCIÁLNÍMI SÍTĚMI 2 Colorbee Insights Vám poskytují pravidelné komentáře, rady, tipy a aktuální informace z oblasti lidských zdrojů.

Více

Nová a jedinečná online prodejní platforma je zde! Crowd shopping!

Nová a jedinečná online prodejní platforma je zde! Crowd shopping! spojujeme zákazníky, snižujeme ceny Všichni známe zlaté pravidlo: Kupujte ve velkém a získejte výhodnější cenu. Převedli jsme tento koncept do online prodeje a motivujeme ostatní sířit přes sociální sítě!

Více

Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase. Tomáš Jindříšek

Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase. Tomáš Jindříšek Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase Tomáš Jindříšek Kdo k nám dorazí? Doba zájezdních hostinců je pryč Nečekejme, až si host udělá

Více

Návod na vytvoření vlastního videa. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Návod na vytvoření vlastního videa. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Návod na vytvoření vlastního videa Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Sami nejlépe víte, že trh s finančními poradci je přesycen.každý poradce se snaží odlišit od ostatních, být nejlepší

Více

Jak napsat e-mail, který prodává

Jak napsat e-mail, který prodává Jak napsat e-mail, který prodává Tři kouzla prodejních mailů Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Obsah Prodejní e-mail str. 3 Principy prodejního e-mailu str. 6 Načasování str. 7 Odesílatel

Více

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService Komplexní služba Nákladní pneumatiky Continental jsou konstruovány pro vaši maximální hospodárnost. Ovšem nejsou to jenom pneumatiky,

Více

Vývoj lékárenských aliancí v České republice Čím se odlišují a jak zajišťují efektivitu marketingových investic výrobců v místě prodeje?

Vývoj lékárenských aliancí v České republice Čím se odlišují a jak zajišťují efektivitu marketingových investic výrobců v místě prodeje? Vývoj lékárenských aliancí v České republice Čím se odlišují a jak zajišťují efektivitu marketingových investic výrobců v místě prodeje? Ing. Lubomír Calta výkonný ředitel, Magistra, a.s. XX. OTC Konference

Více

Roger Bennett: Přežije váš podnik? Návod, jak dosáhnout a udržet růst a zisk podniku

Roger Bennett: Přežije váš podnik? Návod, jak dosáhnout a udržet růst a zisk podniku E-shop: Zkušení poradci z Velké Britanie mohou stát, v této turbulentní době, za vašimi zády. Své mnohaleté zkušenosti shrnuli do několika knih. Roger Bennett: Přežije váš podnik? Návod, jak dosáhnout

Více

JAK ZÍSKAT KLIENTŮ? PLNOU POZORNOST POTENCIÁLNÍCH. Mgr. Kalman Horvát. bonus 3x nahrávka mp3

JAK ZÍSKAT KLIENTŮ? PLNOU POZORNOST POTENCIÁLNÍCH. Mgr. Kalman Horvát. bonus 3x nahrávka mp3 PRAKTICKÝ MANUÁL PRO FIRMY A PODNIKATELE + bonus 3x nahrávka mp3 Mgr. Kalman Horvát JAK ZÍSKAT PLNOU POZORNOST POTENCIÁLNÍCH KLIENTŮ? Tak, že se co nejdřív odlišíte od nudné a nedůvěryhodné konkurence

Více

CZECH ECONOMIC SUBJECTS RATING

CZECH ECONOMIC SUBJECTS RATING CZECH ECONOMIC SUBJECTS RATING Při podnikání je velmi důležité vědět co nejvíce o společnosti, se kterou obchodujete. Je třeba znát jak její možnosti a pozitiva, tak případná rizika vyplývající ze spolupráce.

Více

Poradce Portfolia. Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce. www.vhi.cz

Poradce Portfolia. Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce. www.vhi.cz Poradce Portfolia Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce www.vhi.cz Čím se ve Viktor Hostinský Investments odlišujeme: Upřednostňuj zájmy ostatních nad zájmy své vlastní, a to i v případě, že to pro tebe

Více

Karta osobní péče. Služby. pro naše klienty

Karta osobní péče. Služby. pro naše klienty Karta osobní péče Služby pro naše klienty Buďte u nás jako doma Chtěli bychom, abyste se v naší lékárně cítili dobře. Proto si zakládáme na přátelském a laskavém přístupu, neobyčejné péči a věříme, že

Více

Academy Živě. Od Hledače příležitostí ke Strategickému podnikateli s pomocí 8 kroků vysoce efektivních internetových technik

Academy Živě. Od Hledače příležitostí ke Strategickému podnikateli s pomocí 8 kroků vysoce efektivních internetových technik EmailAcademy Živě Od Hledače příležitostí ke Strategickému podnikateli s pomocí 8 kroků vysoce efektivních internetových technik www.emailacademy.cz David Kirš K čemu tohle všechno? Zjednodušit si život.

Více

Marketingový plán Marketingový rozpočet

Marketingový plán Marketingový rozpočet Marketingový plán Marketingový rozpočet Marketingový plán Dobrý marketingový plán je klíčem k úspěchu každé firmy. Je důležitý pro koordinaci všech propagačních a marketingových aktivit. Jeho cílem je

Více

35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ

35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ 35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ KREATIVNÍ PRÁCE 1. TVORBA BLOGU Nezáleží na tom, o čem váš blog je. Důležité je, aby byl neustále aktuální, s relevantními informacemi a aktivní ve

Více

17 TIPŮ OVÝ MARKETING DANIELNYTRA.CZ SIMPLESHOP.CZ

17 TIPŮ  OVÝ MARKETING DANIELNYTRA.CZ SIMPLESHOP.CZ 17 TIPŮ EMAILOVÝ MARKETING AUTOMATIZ ACE PRODEJE SIMPLESHOP.CZ KDOŽE? Lektor Konzultace Digi-nomád Bloger Vlastní projekty Na volné noze PRO KOHO? Podnikatelé malí a střední Lidé na volné noze Kdo na nějakou

Více

Implementace finanční gramotnosti ve školní praxi. Analýza priorit cílů a jejich realizace při sestavování osobního finančního plánu

Implementace finanční gramotnosti ve školní praxi. Analýza priorit cílů a jejich realizace při sestavování osobního finančního plánu Implementace finanční gramotnosti ve školní praxi Digitální podoba e learningové aplikace 0 (vyuka.iss cheb.cz) Analýza priorit cílů a jejich realizace při sestavování osobního finančního plánu Ing. Radmila

Více

Za všechno může dizajn. psychologie v reklamě

Za všechno může dizajn. psychologie v reklamě Za všechno může dizajn psychologie v reklamě DESIGN Jedna z nejdůležitějších součástí společnosti; první vizuální kontakt klienta s naší společností. Design je velmi individuální záležitost a nelze docílit,

Více

MojeTickety. Vstupenkový systém šitý na míru.

MojeTickety. Vstupenkový systém šitý na míru. Vstupenkový systém šitý na míru CO JSOU MojeTickety? MojeTickety MojeTickety je nová služba společnosti Ticketpro, která vám umožní: vlastní management akce vlastní marketing vlastní kontrolu vstupenek.

Více

Role marketingu a vliv na obchodní výsledky

Role marketingu a vliv na obchodní výsledky 2 Role marketingu a vliv na obchodní výsledky Marketing B2B firem v ČR Jaké slovo má marketing ve firmě a jak ovlivňuje skutečné obchodní výsledky firmy? Šmeralova 12, 170 00 Praha 7 Vavrečkova 5262, 760

Více

HAYS CZECH REPUBLIC POSILUJEME VAŠI SPOLEČNOST NAŠÍ ODBORNOSTÍ. Obecná prezentace

HAYS CZECH REPUBLIC POSILUJEME VAŠI SPOLEČNOST NAŠÍ ODBORNOSTÍ. Obecná prezentace HAYS CZECH REPUBLIC POSILUJEME VAŠI SPOLEČNOST NAŠÍ ODBORNOSTÍ Obecná prezentace JSME PŘEDNÍM SVĚTOVÝM ODBORNÍKEM NA NÁBOR KOMPETENTNÍCH, PROFESIONÁLNÍCH A KVALIFIKOVANÝCH ZAMĚSTNANCŮ Presenter's name

Více

Pracovní listy. k ebooku. Jak najít odvahu a začít podnikat na mateřské dovolené Jana Vojtášková

Pracovní listy. k ebooku. Jak najít odvahu a začít podnikat na mateřské dovolené Jana Vojtášková Pracovní listy k ebooku Jak najít odvahu a začít podnikat na mateřské dovolené 2016 Základní zpracování konceptu podnikání Alespoň základní zpracování konceptu podnikání je pro Vás před začátkem podnikání

Více

5 RAD A TIPŮ, JAK VYDĚLÁVAT PENÍZE NA BURZE. burzaprokazdeho.cz Petr Novák pecan.novak@gmail.com

5 RAD A TIPŮ, JAK VYDĚLÁVAT PENÍZE NA BURZE. burzaprokazdeho.cz Petr Novák pecan.novak@gmail.com 5 RAD A TIPŮ, JAK VYDĚLÁVAT PENÍZE NA BURZE Chcete vědět: Co dělat, abychom vydělávali na burze peníze? Co nedělat, abychom vydělávali na burze peníze? Tak v tom případě Vás mohu ujistit o tom, že máte

Více

Marketingový plán základ podnikatelského plánu část 1 MUDr. Jan Šrogl 14.5.2013

Marketingový plán základ podnikatelského plánu část 1 MUDr. Jan Šrogl 14.5.2013 Marketingový plán základ podnikatelského plánu část 1 MUDr. Jan Šrogl 14.5.2013 Co je podnikatelský plán? Psaný dokument, ve kterém je sepsána Vaše podnikatelská činnost Má odpovídat skutečnosti bez příkras

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita VI.2 Vytváření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností a dovedností v oblasti finanční gramotnosti Výukový materiál pro téma VI.2.1 Řemeslná

Více

AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ

AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ VAŠEHO WEBU! AŤ UŽ SE JEDNÁ O JEDNOSTRÁNKOVOU PREZENTACI TYPU LANDING PAGE NEBO ROZSÁHLÉ WEBOVÉ STRÁNKY,

Více

Dan Svoboda Partner, Business Ottima as

Dan Svoboda Partner, Business Ottima as Dan Svoboda Partner, Business Consulting @ Ottima as Proč loajalita zajímá mě Příležitost vytvářet pozitivní příležitosti a zkušenosti "Jak chcete, aby lidé jednali s vámi, tak jednejte vy s nimi" Uchopitelné

Více

Součástí projektu je webová stránka, která díky propojení s nejčtenějším zpravodajským týdeníkem v ČR Týdnem zaručuje zásah u klíčových zadavatelů.

Součástí projektu je webová stránka, která díky propojení s nejčtenějším zpravodajským týdeníkem v ČR Týdnem zaručuje zásah u klíčových zadavatelů. MarketingSalesMedia je první titul v České republice určený primárně pro zadavatele reklamy s řízenou distribucí, která pokrývá 5000 odběratelů na Českém trhu. Projekt MarketingSalesMedia dodává lidem

Více