Prosím mějte na paměti, že z bezpečnostních důvodů byste měli změnit Internetový přístupový kód každých 60 dní.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Prosím mějte na paměti, že z bezpečnostních důvodů byste měli změnit Internetový přístupový kód každých 60 dní."

Transkript

1 Před přihlášením - HLAVNÍ MENU Přihlášení do banky Přihlášení s Internetovým přístupovým kódem 1. Vepište své Zákaznické ID do kolonky 'identifikátor uživatele'. (Vaše Zákaznické ID je 8-místný číslovat kód, který Vám byl zaslán v uvítací zásilce po otevření účtu.) 2. Zadejte svůj Internetový přístupový kód (IAC) - který jste také obdrželi v uvítací zásilce -do kolonky 'Heslo'. 3. Vyberte 'Internet Access Code' z možností 'Druh hesla'. 4. Zadejte systémem vygenerovaný kód CAPTCHA. 5. Po zadání všech požadovaných dat, prosím klikněte na 'Přihlásit'. Pokud použijete IAC, první systémy vygenerované heslo nelze použít pro přihlášení, proto musí být změněno v průběhu prvního vstupu do NetBank. Systém vás vyzve k zadání nového IAC hesla, které vám umož vstup do NetBank. Viz položku "Změna hesla" pro další pokyny. Prosím mějte na paměti, že z bezpečnostních důvodů byste měli změnit Internetový přístupový kód každých 60 dní. Přihlášení s Digipass 1. Vepište vaše Zákaznické ID. (Vaše Zákaznické ID je 8-místný číslovat kód, který Vám byl zaslán v uvítací zásilce po otevření účtu.) 2. Stiskněte tlačítko 'ON / OFF' na přístroji Digipass. 3. Stiskněte tlačítko 'I'. 4. Objeví se zpráva 'Your PIN?'. 5. Zadejte 4-místné číslo PIN kódu. 6. Stiskněte tlačítko '='. 7. Zadejte 6-místný digitální kód odpovědi, který vidíte na displeji vašeho Digipass do kolonky 'Heslo' na obrazovce Netbank. 8. Vyberte 'Digipass' z možnosti 'Druh hesla'. 9. Zadejte systémem vygenerovaný CAPTCHA kód. 10. Po zadání všech požadovaných dat, prosím klikněte na 'Přihlásit'.

2 ÚČET Detaily účtu: 1. K zobrazení detailů účtu prosím klikněte na položku 'Detaily účtu'. Na obrazovce se objeví vaše jméno a souhrnná tabulka vašich účtů a zůstatků. 2. Klikněte na číslo účtu uvidíte detaily vybraného účtu. Podrobnosti vybraného účtu budou zobrazeny v dolní části obrazovky. 3. Klikněte na 'Zobrazit' vedle každého z účtů k zobrazení historie za posledních 7 dnů. Historie 1. Klepněte na položku 'Historie', abyste viděli detaily transakcí za určité období. 2. Vyberte číslo účtu ze seznamu. 3. Vyberte začátek a konečné datum vyhledávání. 4. Stiskněte 'OK' a povrďte žádost. Vyhledávání transakcí 1. Vyberte 'Vyhledat transakce' k vyhledání transakce. 2. Zaškrtněte políčko 'Hledané období' k vyhledání časového intervalu. 3. Zadejte počáteční datum a konečným datum vyhledávání. 4. Vyberte bankovní účet, jehož se hledání týká. 5. Můžete také vyhledávat podle jména partnera, čísla účtu příjemce, částku a poznámky zadáním hledaného výrazu v daném poli. 6. Stiskněte 'OK'. Výpisy z účtu 1.Vyberte položku 'Výpis z účtu' abyste požádali o výpis z účtu. 2.Odstranění účet ze seznamu. 3. Zadejte datum zahájení a datum výpisu. 4. Zadejte svůj Internetový přístupový kód / Digipass odpovědný kód. 5. Klikněte na 'Vytvořit výpis z účtu'. 6. V okénku budete upozorněni, že vám bude zúčtován poplatek při každém požadavku. 7. Stiskněte 'OK' pokud souhlasíte s poplatkem. 8. Vraťte se k položce 'Výpis z účtu'.

3 9. Nyní můžete vidět seznam vyžádaných výpisů na obrazovce 'Žádost o výpis'. 10. Klepněte na položku vedle požadovaného výpisu abyste se dostali na stranu, kde si můžete stáhnout váš výpis. 11. Klikněte na 'Klikněte sem ke stažení' abyste mohli stáhnout a uložit výpis ve formátu PDF. 12. Klikněte na 'Zpět' k návratu na obrazovku 'Žádost o výpis' nebo k požádání o nový výpis. Čekající žádosti 1.Vyberte možnost 'Čekající žádosti' abyste viděli své žádosti (např. převody), které ještě ne jí potvrzeno. 2. Žádosti můžete vymazat kliknutím na 'Vymazat', vedle každé žádosti. 3. K potvrzení žádosti zadejte svůj Internetový přístupový kód / Digipass odpovědný kód a klikněte na 'Potvrdit a odeslat žádost'. PŘEVODY Převody mezi vlastními účty (Interní převody mezi vlastními účty) 1.Kliknite na 'Převod mezi vlastními účty' K inicializaci interního převodu z jednoho vlastního účtu na druhý. 2.Odstranění vzor převodu, který chcete použít, pokud jste už takový vytvořili. Pokud ne, pole musí být vyplněna takto. 3. Vyberte výchozí číslo účtu ze seznamu. 4. Vyberte cílové číslo účtu ze seznamu. 5. Zadejte částku (měna účtu bude automaticky zobrazena). 6. Napsat poznámku pokud je třeba. 7. Nastavte datum debetu. 8. Vyplňte pole "Název vzoru" k uložení této transakce jako vzoru. 9. Zadejte "Odeslat" na přistoupení k podpisu. 10. Stiskněte "Nový" pro vytvoření nového interního převodu nebo zadejte "Postoupit k potvrzení", aby žádosti postoupily k potvrzení. 11. Zadejte svůj Internetový přístupový kód / Digipass odpovědný kód a klikněte na "Potvrdit a odeslat žádost".

4 Převod v rámci Loyal Bank (Interní převod mezi účty) 1.Kliknite na "Převod v rámci Loyal Bank" K inicializaci interního převodu z jednoho účtu Loyal Bank na druhý účet v Loyal Bank. 2. Vyberte vzor převodu který chcete použít, pokud již takový máte vytvořen. Pokud ne, pole musí být vyplněna následovně. 3. Vyberte číslo účtu odesílatele ze seznamu. 4. Zadejte jméno příjemce. 5. Zadejte číslo účtu příjemce. 6. Zadejte částku a vyberte menu. 7. Napište poznámku pokud je třeba. 8. Vyberte datum debetu. 9. Vyplňte pole "Název vzoru" a klikněte na "Uložit" k uložení této transakce jako vzoru. 10. Stiskněte "Potvrdit" na postoupení k podpisu. 11. Stiskněte "Nový" pro vytvoření nového převodu nebo zadejte "Potvrzení žádosti", aby žádosti postoupily na potvrzení. 12. Zadejte svůj Internetový přístupový kód / Digipass odpovědný kód a klikněte na "Potvrdit a odeslat žádost". Externí SWIFT převod 1.Kliknite na "Externí SWIFT převod" k uskutečnění externího převodu z vašeho účtu Loyal Bank na jiný zahraniční účet. 2. Vyberte datum debetu. 3. Vyberte číslo účtu odesílatele. 4. Napište jméno a adresu příjemce. 5. Napište číslo účtu příjemce. 6. Označte políčko nad číslem účtu v případě, že číslo účtu je v IBAN formátu. 7. Zadejte částku. Menu můžete vybrat z možností v seznamu. (Pro jiné měny klikněte na "Další měny" a vyberte preferovanou měnu.) 8. Zvolte preferované "Bankovní poplatky" z možností v rozevíracím poli. 9. Vyhledejte "SWIFT kód banky příjemce" zadáním do vyhledávacího pole a vyberte ze zobrazených možností.

5 10. Vyhledejte "SWIFT kód korespondenční banky" zadáním do vyhledávacího pole a vyberte ze zobrazených možností. 11. Napište poznámku pokud je třeba. 12. Vyplňte pole "Název vzoru" k uložení této transakce pro vzor. 13. Zadejte na postoupení k podpisu. 14. Stiskněte "Nový" pro vytvoření nového převodu nebo zadejte "Potvrzení žádosti", aby žádosti odeslali na potvrzení. 15. Postupujte podle instrukcí na obrazovce k vytvoření elektronického podpisu s Digipass. Napište svůj digitální podpis do kolonky a klikněte na "Potvrdit a odeslat žádost". Správa vzorů 1.Vyberte kategorii vzoru. 2. Vyberte vzor, který chcete upravit z rozbalovacího seznamu. 3. Stiskněte "Výběr". 4. Můžete také napsat text do pole "Vyhledávání textu ve vzorech". 5. Stiskněte "Vyhledávání" po vyplnění výše uvedeného pole. 6. Dostanete se na obrazovku, kde můžete upravit detaily vašeho vzoru, šablony. 7. Stiskněte na "OK" pro potvrzení změn nebo "Vymazat" k jejich zrušení. TERMÍNOVANÝCH VKLAD Nový termínovaný vklad 1.Vyberte číslo účtu ze seznamu, ze kterého chcete umístit depozit. 2. "Datum splatnosti" vaší žádosti bude aktuální datum. 3. Zvolte "Počet dnů vkladu" ze seznamu. "Datum splatnosti" se automaticky zobrazí. 4. Uveďte částku kterou chcete umístit do depozitu. 5. Vyberte "Splatnost ustanovení". 6. Uveďte poznámku pokud je třeba. 7. Zadejte svůj Internetový přístupový kód / Digipass odpovědný kód a stiskněte "Potvrdit a odeslat žádost".

6 Ukončení depozitu 1.Vyberte druh depozitu, který chcete ukončit. 2. Vyberte cílový účet, na který chcete připsat částku. 3. Uveďte částku, která má být ukončena (ne vyšší než původně vložená částka). 4. Napište poznámku pokud je třeba. 5. Zadejte svůj Internetový přístupový kód / Digipass odpovědný kód a klikněte na "Potvrdit a odeslat žádost". Změnit datum splatnosti 1.Vyberte zdroj vkladu, kde chcete upravit datum splatnosti. 2. Vyberte preferovaný datum splatnosti. 3. Napište poznámku pokud je třeba. 4. Zadejte své heslo a klikněte na "Potvrdit a odeslat žádost". Výpočet úroků 1.Kliknite na "Výpočet úroků" pro výpočet tržeb na termínovaném vkladu. 2. Vyberte číslo účtu termínovaného vkladu ze seznamu. 3. Zobrazí se začátek a datum ukončení depozitu a částka. 4. Stiskněte na "OK". PLATEBNÍ KARTY Nová karta 1.K požádání o novou kartu zvolte číslo účtu, ke kterému žádáte vydat kartu. 2. Vyberte typ nové karty ze seznamu. 3. Napište své Zákaznické ID. 4. Napište jméno, které chcete mít uvedeny na kartě. 5. Napište název společnosti, které chcete mít uvedenéna kartě. 6. Zadejte svůj Internetový přístupový kód / Digipass odpovědný kód a klikněte na "Odeslat žádost" k odeslání žádosti o kartu.

7 Aktivace karty 1.Označte kartu kterou chcete aktivovat. 2. Klikněte na "Aktivace" v řádku, kde vidíte údaje své platební karty. Podrobnosti o kartě se automaticky objeví v příslušných polích v následující tabulce. 3. Zadejte svůj Internetový přístupový kód / Digipass odpovědný kód a klikněte na "Potvrdit" k aktivaci karty. Zablokování karty 1. Označte kartu kterou chcete zablokovat. 2.Kliknite na "Zablokování karty" v řádku kde vidíte údaje své platební karty. Podrobnosti o kartě se automaticky objeví v příslušných polích v následující tabulce. 3. Zadejte svůj Internetový přístupový kód / Digipass odpovědný kód a klikněte na "Potvrdit" k zablokování karty. Ovládání CVC 1.Vyberte kartu, pro kterou chcete vypnout CVC2 kód. 2. Klikněte na 'Ovládání CVC' v řádku, kde vidíte detaily vaší karty. Detaily karty se automaticky objeví v příslušném poli v tabulce. 3. Zadejte svůj Internetový přístupový kód / Digipass odpovědný kód a klikněte na "Potvrdit" k vypnutí CVC kódu vaší karty. DOKUMENTY Potvrdenie o prevode 1.Vyberte ze seznamu SWIFT převodů za posledních 15 dní nebo hledejte jakékoliv období. 2. Vyberte účet ze seznamu. 3. Nastavte počáteční a konečné datum žádosti. 4. Klikněte na "Vyhledat".

8 5. Vyberte transakci, ke které chcete vytvořit kopii potvrzení o SWIFT převodu stisknutím na ikonu vedle vybrané transakce. 6. Zadejte svůj Internetový přístupový kód / Digipass odpovědný kód a klikněte na "Odeslat". 7. Pop-up okno vás upozorní, že vám bude zúčtován poplatek za každou žádost. 8. Klikněte na "OK" pokud souhlasíte s poplatky. 9. Vraťte se na "Potvrdenie o prevode", kde můžete podívat seznam žádaných výkazů. 10. Klikněte na ikonu "Oko" vedle požadovaného převodu ke stažení. 11. Klikněte na "Klikněte sem pro stažení" ke stažení a uložení kopie potvrzení o SWIFT převodu ve formátu PDF. INVESTICE Moje portfolio 1.K zobrazení investičního portfolia prosím klikněte na 'Moje portfolio'. 2. Klikněte na kterýkoliv účet k zobrazení detailních údajů vybraného účtu. Detaily vybraného účtu budou zobrazeny v dolní části obrazovky. SLUŽBY Změna Internetového přístupového kódu 1.Napíšte své "Zákaznické ID" se kterým se přihlašujete do Internetbankingu (Customer ID). 2. Napište svůj původní Internetový přístupový kód do pole "Starý IAC". 3. Napište svůj nový Internetový přístupový kód po pole "Nový IAC". 4. Potvrďte svůj nový Internetový přístupový kód, napište jej znovu do příslušného pole. 5. Klikněte na "OK" k aktivaci nového Internetového přístupového kódu. SMS nastavení 1.Označte okno "Objednat služby SMS notifikace" 2. Zadejte vaše telefonní číslo začínající '+' a volacím číslem země. 3. Klikněte na "Potvrdit".

9 Žádost o Digipass 1.Označte číslo účtu, ke kterému chcete objednat přístroj Digipass. 2.Zadajte svůj Internetový přístupový kód a klikněte na "Potvrdit" k odeslání žádosti o přístroj Digipass. 3. Pop-up okno vás upozorní, že vám bude zúčtován poplatek za tuto žádost. 4. Klikněte na "OK" pokud souhlasíte s poplatkem. Zablokování Digipass 1.Vyberte číslo účtu, ke kterému patří Digipass, který chcete zablokovat. 2. Zadejte svůj Internetový přístupový kód a klikněte na "Potvrdit" k zablokování přístroje Digipass. 3. Pop-up okno vás upozorní, že vám bude zúčtován poplatek za tuto žádost. 4. Klikněte na "OK" pokud souhlasíte s poplatkem. Zobrazit žádosti 1.Vyberte číslo účtu. 2. Zvolte počáteční a konečným datum vaší žádosti. 3. Vyberte ze seznamu, co se na dané období vztahuje. 4. Pokud chcete filtrovat vyhledávání, zaškrtněte příslušné okénko. 5. Klikněte na "OK". ZPRÁVY Nové zprávy 1.Vyberte předmět vašemu zprávy ze seznamu. 2. Napište svou zprávu do prázdného pole. 3. Klikněte na "Odeslat" k odeslání zprávy.

10 Nepřečtené zprávy 1.správy poslané bankou se zobrazují v položce "Nepřečtené zprávy". 2. Vyberte zprávu kterou chcete přečíst nebo vyberte možnost "Označit všechny" k pročtení všech vašich zpráv. 3. Klikněte na "Označit jako přečtenou" abyste vybranou zprávu přesunuli do složky "Přečteno zprávy". Přečtené zprávy 1.Prečítané zprávy můžete najít ve složce "Přečteno zprávy". 2. Označte zprávu kterou chcete odstranit nebo vyberte možnost "Označit všechny" k vymazání všech zpráv. 3. Klikněte na "Vymazat" k vymazání zpráv. Odeslané zprávy 1.Kliknite na "Odeslané zprávy" k zobrazení odeslaných zpráv. 2.Kliknite na zprávu, kterou chcete vymazat nebo vyberte moznost "Označit všechny" k vymazání všech zpráv. 3. Klikněte na "Vymazat" k vymazání všech zpráv. INFORMACE V této položce se zobrazuje datum a čas vašeho posledního přihlášení.

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL Příručka pro klienty V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte na info@artesa.cz nebo na čísle 800 128 836. 1/23 Artesa, spořitelní družstvo, www.artesa.cz, info@artesa.cz

Více

RYCHLÝ PRŮVODCE INTERNETOVÝM BANKOVNICTVÍM

RYCHLÝ PRŮVODCE INTERNETOVÝM BANKOVNICTVÍM RYCHLÝ PRŮVODCE INTERNETOVÝM BANKOVNICTVÍM JAK SE PŘIHLÁSIT Do internetového bankovnictví se přihlásíte na adrese www.bankservis.cz Pro přihlášení zadejte Přihlásit. prosím Vaše klientské číslo a PIN.

Více

NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU

NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU PŘIHLÁŠENÍ K E-MAILOVÉMU ÚČTU Pro přihlášení k účtu je třeba do internetového vyhledávače napsat internetovou adresu http://hotmail.com. Po

Více

Uživatelský manuál Citfin, spořitelní družstvo Potřebujete poradit? Volejte infolinku nebo pište na

Uživatelský manuál Citfin, spořitelní družstvo Potřebujete poradit? Volejte infolinku nebo pište na Uživatelský manuál Citfin, spořitelní družstvo Potřebujete poradit? Volejte infolinku +420 234 092 333 nebo pište na info@citfin.cz! OBSAH Vstup do internetového bankovnictví... 3 Přihlášení do internetového

Více

Uživatelský manuál Citfin Finanční trhy, a.s. Potřebujete poradit? Volejte infolinku nebo pište na

Uživatelský manuál Citfin Finanční trhy, a.s. Potřebujete poradit? Volejte infolinku nebo pište na Uživatelský manuál Citfin Finanční trhy, a.s. Potřebujete poradit? Volejte infolinku +420 234 092 333 nebo pište na info@citfin.cz! OBSAH Vstup do internetového bankovnictví... 3 Přihlášení do internetového

Více

Pro přístup k aplikaci Bristol-Myers Squibb pro vyhledávání faktur, spusťte Internetový prohlížeč.

Pro přístup k aplikaci Bristol-Myers Squibb pro vyhledávání faktur, spusťte Internetový prohlížeč. Pro přístup k aplikaci Bristol-Myers Squibb pro vyhledávání faktur, spusťte Internetový prohlížeč. Do okénka pro adresu napište http://supplierlink.bms.com/, pak klikněte na BMS Ceska republika. V sekci

Více

X-TRADE BROKERS DOM MAKLERSKI SPÓŁKA AKCYJNA,

X-TRADE BROKERS DOM MAKLERSKI SPÓŁKA AKCYJNA, Profil investora Založení Profilu investora Profil investora, jehož prostřednictvím můžete spravovat své účty, registrovat se na semináře, stahovat obchodní aplikace a školící materiály, si můžete založit

Více

Objednávkový portál DODÁVKY PROVOZNÍHO MATERIÁLU DO TISKÁREN.

Objednávkový portál DODÁVKY PROVOZNÍHO MATERIÁLU DO TISKÁREN. Objednávkový portál DODÁVKY PROVOZNÍHO MATERIÁLU DO TISKÁREN http://lcr.csystem.cz/ 1 1. Přihlášení do objednávkového portálu Po přihlášení se objeví úvodní stránka. Vpravo nahoře je uvedeno Jméno a příjmení

Více

Popis nejčastějších funkcí aplikace MojeBanka business

Popis nejčastějších funkcí aplikace MojeBanka business Tento dokument popisuje následující funkčnosti aplikace MojeBanka. Kliknutím na odkaz vyberte příslušnou kapitolu. zadání jednorázového příkazu k úhradě zadání zahraniční platby odeslání dávkového příkazu

Více

Manuál pro Zákaznický servis CCS

Manuál pro Zákaznický servis CCS Manuál pro Zákaznický servis CCS 1 Obsah: 1. PŘIHLÁŠENÍ DO SYSTÉMU 3 2. VÝBĚR Z MENU (DOMŮ) 4 - VYHLEDÁVÁNÍ 5 3. KONTAKTY 6 4. OBJEDNÁVKA KARET 7 5. DOSUD NEVYŘÍZENÉ OBJEDNÁVKY KARET 8 6. DOSUD NEVYŘÍZENÉ

Více

InsideBusiness Payments CEE

InsideBusiness Payments CEE InsideBusiness Payments CEE Referenční příručka k novému vzhledu Přístupová cesta do střední a východní Evropy InsideBusiness Payments CEE Potřebujete pohodlný a bezproblémový přístup k úplné nabídce služeb

Více

Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější

Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Obsah Registrace... 2 Přihlášení a odhlášení... 2 Správa profilu... 2 Domovská stránka... 3 Hledání zakázek... 4 Výsledky hledání...

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. pro nákup pneumatik a pneuservisních služeb.

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. pro nákup pneumatik a pneuservisních služeb. UŽIVATELSKÝ MANUÁL pro nákup pneumatik a pneuservisních služeb http://lesycr.bestdrive.cz/ Tento manuál je určen pracovníkům, kteří jsou pověřeni nákupem pneumatik a pneuservisních služeb pro svou OJ.

Více

POPTÁVKOVÝ A OBJEDNÁVKOVÝ ONLINE SYSTÉM USERGUIDE

POPTÁVKOVÝ A OBJEDNÁVKOVÝ ONLINE SYSTÉM USERGUIDE USERGUIDE Obsah Vaše výhody na první pohled... 3 Přihlášení... 3 Cenová nabídka... 4 Jak si poradit s chybou krok 1... 7 Jak si poradit s chybou krok 2... 10 Jak vygenerovat z nabídky novou objednávku...

Více

SERVICE ON LINE MANUÁL

SERVICE ON LINE MANUÁL SERVICE ON LINE MANUÁL 1 Obsah 1. Přihlášení... 3 1.1 Úvodní stránka... 3 2. Zaměstnanci... 4 2.1 Hledat zaměstnance... 4 2.2 Založit uživatele... 9 2.3 Založte skříňku/oddělení... 11 2.4 Přehled objednávek...

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO SLUŽBU INTERNETBANKING PPF banky a.s.

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO SLUŽBU INTERNETBANKING PPF banky a.s. UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO SLUŽBU INTERNETBANKING PPF banky a.s. Část III: Komunikace s Bankou a nastavení a zasílání oznámení o vybraných Obsah: I. Úvod... 2 II. Komunikace s Bankou... 2 A. Přijaté zprávy

Více

VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD

VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD Přihlášení a Registrace Copyright 2012 LG Electronics. All Rights Reserved. 01. Stlačením tlačítka Home na dálkovém ovladači spustíte úvodní obrazovku LG Smart TV. 01A. V

Více

www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál

www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál www.dpd.cz/dobirky Uživatelský manuál DPD CZ Obsah 1. Úvod... 3 2. Přihlášení... 3 Přihlášení... 3 Nový uživatel, zapomenuté heslo... 5 3. Nastavení... 6 Nastavení uživatele... 6 Nastavení bankovních účtů...

Více

Expresní linka. První kroky se službou Expresní linka

Expresní linka. První kroky se službou Expresní linka Expresní linka První kroky se službou Expresní linka OBSAH Co Vám Expresní linka nabízí? 3 Možnost zabezpečení přístupu k Expresní lince 4 První kroky Registrace čísla Vašeho mobilního telefonu 4 První

Více

Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější

Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Obsah 1 Registrace... 2 2 Přihlášení a odhlášení... 2 3 Správa profilu... 2 3.1 Vytvoření uživatelského účtu... 3 4 Domovská

Více

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ Hromadné platby a stahování výpisů

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ Hromadné platby a stahování výpisů INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ Hromadné platby a stahování výpisů Vážená klientko, vážený kliente, v internetovém bankovnictví Raiffeisenbank máme pro Vás k dispozici funkcionality pro import hromadných plateb

Více

Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě

Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě 1 7. 8. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě Zap./Vyp. internetu v zahraničí Nastavení internetu

Více

PŘÍKAZ K ZADÁNÍ SEPA PLATBY V APLIKACI MULTICASH KB

PŘÍKAZ K ZADÁNÍ SEPA PLATBY V APLIKACI MULTICASH KB V rámci instalace MultiCash KB je SEPA modul její součástí od poloviny roku 2010 (v3.21 a vyšší). Dodavatel softwaru (fy. MD Praha) doporučuje minimálně verzi 3.22 a vyšší. Pokud máte verzi nižší, kontaktujte

Více

Informační systém pro Ocenění odškodňování újem na zdraví ztížení společenského uplatnění (ZSU)

Informační systém pro Ocenění odškodňování újem na zdraví ztížení společenského uplatnění (ZSU) Informační systém pro Ocenění odškodňování újem na zdraví ztížení společenského uplatnění (ZSU) Přihlášení do aplikace Pro vstup do aplikace zadejte přihlašovací jméno a heslo, které jste obdrželi. Pokud

Více

CEMEX Go. Faktury. Verze 2.1

CEMEX Go. Faktury. Verze 2.1 Faktury Verze 2. Faktury Ve snaze inovovat a zlepšovat zkušenosti našich zákazníků společnost CEMEX vytvořila integrované digitální řešení, které vám umožní správu vaší obchodní činnosti v reálném čase.

Více

iphone 4.x.x. (3G, 3GS, 4) a Android 2.1, 2.2, 2.3.3. verze 1 / září 2011

iphone 4.x.x. (3G, 3GS, 4) a Android 2.1, 2.2, 2.3.3. verze 1 / září 2011 Manuál mobilního bankovnictví iphone 4.x.x. (3G, 3GS, 4) a Android 2.1, 2.2, 2.3.3. verze 1 / září 2011 Přihlášení Vstupní stránka pro přihlášení do aplikace mobilního bankovnictví. Stránka pro přihlášení

Více

Jak vyplnit zahraniční platební příkaz - Popis jednotlivých polí zahraničního platebního příkazu v uvedených platebních systémech

Jak vyplnit zahraniční platební příkaz - Popis jednotlivých polí zahraničního platebního příkazu v uvedených platebních systémech Jak vyplnit zahraniční platební příkaz - Popis jednotlivých polí zahraničního platebního příkazu v uvedených platebních systémech MultiCash Classic - verze 3.01 Číslo příkazu: Číslo příkazu ponechte tak,

Více

Uživatelský manuál. pro obsluhu online katalogu na objednávku kazet, tonerů a provozního materiálu

Uživatelský manuál. pro obsluhu online katalogu na objednávku kazet, tonerů a provozního materiálu Uživatelský manuál pro obsluhu online katalogu na objednávku kazet, tonerů a provozního materiálu Obsah 1. Úvod... 4 2. Přihlášení do online katalogu... 5 3. Úvodní strana... 6 3.1. Informační část...

Více

Výtisk č.: Počet listů 19. Přílohy: 0 ÚZIS ČR. Role žadatel - postup

Výtisk č.: Počet listů 19. Přílohy: 0 ÚZIS ČR. Role žadatel - postup ÚZIS ČR Palackého nám. 4 128 01 Praha 2 - Nové Město Výtisk č.: Počet listů 19 Přílohy: 0 ÚZIS ČR Role žadatel - postup Projekt - ereg - Úprava rezortních registrů a konsolidace rezortních dat v návaznosti

Více

XENGO. nová definice mobility UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

XENGO. nová definice mobility UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA XENGO nová definice mobility UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Obsah 1. Jak zapnout/vypnout terminál XENGO? 3 2. Jak nabíjet terminál XENGO? 4 3. Jak uskutečnit prodej s čipovou platební kartou? 5 4. Jak zrušit prodej

Více

Nastavení telefonu T-Mobile MDA II

Nastavení telefonu T-Mobile MDA II Nastavení telefonu T-Mobile MDA II Telefon s integrovaným kapesním počítačem T-Mobile MDA II, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile

Více

Profibanka. Komplexní péče o kraje, města a obce

Profibanka. Komplexní péče o kraje, města a obce Profibanka Komplexní péče o kraje, města a obce Obsah Co Vám Profibanka nabízí? 3 Postup instalace služby Profibanka 4 První kroky Aktivace služby Profibanka 5 První kroky Standardní přihlášení a aktualizace

Více

CitiManager: Stručný návod k přechodu na nový systém pro držitele karet

CitiManager: Stručný návod k přechodu na nový systém pro držitele karet Tento stručný návod vám ukáže: 1. jak postupovat při registraci do CitiManager a) Pouze pro stávající držitele karet, kteří používají online výpisy b) Pouze pro držitele karet, kteří používají papírové

Více

Bakala ř i - manua l. Obsah

Bakala ř i - manua l. Obsah Bakala ř i - manua l Obsah 1 Úvod... 2 2 Osobní údaje... 3 3 Klasifikace... 3 3.1 Průběžná klasifikace... 3 3.2 Pololetní klasifikace... 4 3.3 Výchovná opatření... 4 3.4 Opravné zkoušky... 4 4 Kommens...

Více

Ovládání majetkového účtu prostřednictvím služby Moje Investice Online a Moje Investice Online Plus

Ovládání majetkového účtu prostřednictvím služby Moje Investice Online a Moje Investice Online Plus Ovládání majetkového účtu prostřednictvím služby Moje Investice Online a Moje Investice Online Plus Obsah 1. Rozdíl mezi službou Moje Investice Online a Moje Investice Online Plus... 1 2. Přihlášení ke

Více

Popis nejpoužívanějších funkčností aplikace MojeBanka

Popis nejpoužívanějších funkčností aplikace MojeBanka OBSAH Kliknutím na text Zadání tuzemského příkazu k úhradě v CZK... se rychle 2 dostanete na Vyplnění formuláře... požadovanou 3 stránku Autorizace... 4 Zadání zahraniční / SEPA platby... 5 Vyplnění formuláře...

Více

MojeBanka Business. První kroky se službou MojeBanka Business

MojeBanka Business. První kroky se službou MojeBanka Business MojeBanka Business První kroky se službou MojeBanka Business Obsah Co Vám MojeBanka Business nabízí? 3 První kroky Přihlášení 4 První kroky Nastavení oblíbených položek menu 5 První kroky Zobrazení transakční

Více

Návod na internetové bankovnictví

Návod na internetové bankovnictví Návod na internetové bankovnictví Obsah 1. První přihlášení a obnova hesla.... 2 2. Obsluha internetového bankovnictví..... 3 2.1 Úvodní obrazovka 3 2.2 Zadání jednorázové platby 4 2.3 Zadání hromadné

Více

Profesis KROK ZA KROKEM 2

Profesis KROK ZA KROKEM 2 Profesis KROK ZA KROKEM 2 Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace. Včetně nul na začátku např.: 0000001 - heslo: na štítku DVD Profesis

Více

Manuál PVU dodavatel

Manuál PVU dodavatel Manuál PVU dodavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější 1 Registrace... 2 2 Přihlášení a odhlášení... 2 3 Správa profilu... 2 3.1 Vytvoření uživatelského účtu... 3 3.2 Ověření identity

Více

Ovládání majetkové účtu prostřednictvím služby Moje Investice Online a Moje Investice Online Plus

Ovládání majetkové účtu prostřednictvím služby Moje Investice Online a Moje Investice Online Plus Ovládání majetkové účtu prostřednictvím služby Moje Investice Online a Moje Investice Online Plus Obsah 1. Rozdíl mezi službou Moje Investice Online a Moje Investice Online Plus... 1 2. Přihlášení ke službě

Více

Zadání příkazu k převodu do zahraničí a v cizí měně do tuzemska ve službě ČSOB BusinessBanking 24

Zadání příkazu k převodu do zahraničí a v cizí měně do tuzemska ve službě ČSOB BusinessBanking 24 Zadání příkazu k převodu do zahraničí a v cizí měně do tuzemska ve službě ČSOB BusinessBanking 24 Obsah 1. Příkaz k převodu do zahraničí... 2 1.1. Zadání příkazu k převodu do zahraničí... 2 1.2. Tvorba

Více

návod pro OSOBNÍ AUTOSHIP SDRUŽENÝ AUTOSHIP

návod pro OSOBNÍ AUTOSHIP SDRUŽENÝ AUTOSHIP návod pro OSOBNÍ AUTOSHIP SDRUŽENÝ AUTOSHIP NASTAVENÍ OSOBNÍHO AUTOSHIPU 1. Přihlaste se do svého účtu na eshop.ramissio.com 2. V menu v horní části obrazovky klikněte na autoship a poté na zlaté tlačítko

Více

E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Platí od 08.2012. www.dhlfreight.cz 840 111 308

E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Platí od 08.2012. www.dhlfreight.cz 840 111 308 E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL Platí od 08.2012 www.dhlfreight.cz 840 111 308 Obsah 1. E-BILLING 1.1 Úvod... 3 2. Registrační proces 2.1 Registrace do DHL E-BILLING... 4 2.2 Postup registrace do DHL E-BILLING...

Více

Aplikace Moje DPD Přidání bankovního účtu pro odplacení dobírkové částky

Aplikace Moje DPD Přidání bankovního účtu pro odplacení dobírkové částky Aplikace Moje DPD Přidání bankovního účtu pro odplacení dobírkové částky Přidání bankovního účtu v aplikaci Moje DPD Pokud používáte aplikaci Moje DPD (dále jen aplikaci) jako neregistrovaný zákazník a

Více

Internetový portál Come Automaty

Internetový portál Come Automaty Manuál pro kartový účet Autor dokumentu: Roman Banar Verze dokumentu: 1.0 (20.1.2009) Status dokumentu: Dokončeno Obsah 1 Kartový účet...3 1.1 Přihlášení do kartového účtu...3 1.2 Historie operací...3

Více

Up & Down Opce. Manuál. Obsah

Up & Down Opce. Manuál. Obsah Up & Down Opce Manuál Obsah 1 Přihlášení do platformy... 2 2 Rozhraní platformy... 3 2.1 Změna modulu z Forex na Opce... 3 2.2 Market Watch... 4 2.3 Click & Trade okno... 7 2.4 Okno Obchodního portfolia...

Více

Elektronický výpis v Internet Bance

Elektronický výpis v Internet Bance Elektronický výpis v Internet Bance Obsah Elektronický výpis...3 Jak si nastavíte elektronický výpis...3 Jak si prohlédnete elektronický výpis...5 Jak si nastavíte upozornění na nový elektronický výpis...7

Více

Postup instalace přídavného modulu pro Aktuální zůstatky (CBA) v programu MultiCash KB (MCC)

Postup instalace přídavného modulu pro Aktuální zůstatky (CBA) v programu MultiCash KB (MCC) Postup instalace přídavného modulu pro Aktuální zůstatky (CBA) v programu MultiCash KB (MCC) 1/6 1. Instalace modulu Na internetových stránkách KB na adrese http://www.mojebanka.cz v sekci Stáhněte si

Více

JAK AKTUALIZOVAT APLIKACI E-PAY BY EDENRED

JAK AKTUALIZOVAT APLIKACI E-PAY BY EDENRED JAK AKTUALIZOVAT APLIKACI E-PAY BY EDENRED Postup aktualizace E-Pay by Edenred závisí na tom, zda máte zařízení, na kterém již byla aplikace předinstalována (pokračujete v návodu na kapitolu 2) nebo zda

Více

KLIENTSKÝ PORTÁL PŘÍRUČKA PRO UŽIVATELE

KLIENTSKÝ PORTÁL PŘÍRUČKA PRO UŽIVATELE KLIENTSKÝ PORTÁL PŘÍRUČKA PRO UŽIVATELE BŘEZEN 2015 Obsah 1. Úvod... 3 1.1. Dostupnost a historie dat... 3 2. Než začneme... 4 2.1. Registrace... 4 2.2. Přihlášení... 6 3. Domovská stránka... 7 4. Orientace

Více

Postup pro přihlášení k EET

Postup pro přihlášení k EET Postup pro přihlášení k EET Krok 1. autentizační údaje Žádost o autentizační údaje neboli přihlašovací jméno a heslo. Přihlásit se o ně můžete na daňovém portálu MF http://adisspr.mfcr.cz/adistc/adis/idpr_pub/eet/eet_sluzby.faces,

Více

ŠKODA CONNECT REGISTRACE & AKTIVACE

ŠKODA CONNECT REGISTRACE & AKTIVACE ŠKODA CONNECT REGISTRACE & AKTIVACE Connect Portal Pro používání online služeb ŠKODA Connect je nejprve nutné provést registraci uživatele a vozidla na internetové stránce Connect Portal a aktivovat online

Více

U:fonova samoobsluha. Uživatelský manuál

U:fonova samoobsluha. Uživatelský manuál U:fonova samoobsluha Strana 1 (celkem 15) v1.1 21.8.2008 OBSAH: 1) Úvod 2) Přihlášení do samoobsluhy Ověření přihlašovacích údajů Chybně uvedeny přihlašovací údaje Ověření snadno zneužitelného hesla Úvodní

Více

ONLINE Documentation Moeller Internet Sales Application

ONLINE Documentation Moeller Internet Sales Application ONLINE Documentation Moeller Internet Sales Application Přehled Vítejte v elektronickém obchodě Moeller, přístup do systému je ze stránky na adrese www.eshop.moeller.cz, kde budete muset zadat jméno uživatele

Více

Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek. Uživatelský manuál

Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek. Uživatelský manuál Evidence přítomnosti dětí a pečovatelek Uživatelský manuál Obsah První spuštění, přihlašování... 3 První spuštění... 3 Přihlášení... 5 Agenda Osoby... 6 Vytvoření nové osoby... 6 Tabletová aplikace...

Více

První kroky s Google Apps

První kroky s Google Apps První kroky s Google Apps Postupujte podle jednotlivých kroků popsaných v tomto dokumentu. Krok 1: Krok 2: Krok 3: Krok 4: Přihlášení Nastavení Gmail Nastavení Kalendáře Nastavení mobilního telefonu Podpora

Více

VISA KARTY ELEKTRONICKÉ VÝPISY Z VISA KARET V SYSTÉMECH OFFICE NET ČR (MULTICASH CLASSIC) A ACCESS ONLINE ČR

VISA KARTY ELEKTRONICKÉ VÝPISY Z VISA KARET V SYSTÉMECH OFFICE NET ČR (MULTICASH CLASSIC) A ACCESS ONLINE ČR VISA KARTY ELEKTRONICKÉ VÝPISY Z VISA KARET V SYSTÉMECH OFFICE NET ČR (MULTICASH CLASSIC) A ACCESS ONLINE ČR Elektronické výpisy z VISA karet Doplňková služba Elektronické výpisy z VISA karet umožňuje

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ PPF banky a.s.

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ PPF banky a.s. UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ PPF banky a.s. PPF banka a.s., Evropská 2690/17, P.O. Box 177, 160 41 Praha 6 1/14 Obsah: 1. Úvod... 3 2. Účty... 3 3. Výpisy z Účtů... 5 3.1. Výpisy ve

Více

Etapa I první kontakt

Etapa I první kontakt Průvodce pro používání webových stránek www.doczech.pl Níže najdete základní informace, které Vám umožní začít používat naše webové stránky. I. První kontakt II. Vytvoření uživatelského účtu III. Přidání

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETBANKING PPF banky a.s.

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETBANKING PPF banky a.s. UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETBANKING PPF banky a.s. PPF banka a.s., Evropská 2690/17, P.O. Box 177, 160 41 Praha 6 1/11 Obsah: 1. Úvod... 3 2. Účty... 3 3. Výpisy z Účtů... 4 4. Historie transakcí...

Více

Up & Down opce. Manuál. Obsah

Up & Down opce. Manuál. Obsah Up & Down opce Manuál Obsah 1 Přihlášení do platformy... 2 2 Rozhraní platformy... 4 2.1 Změna modulu z Forex na Opce... 4 2.2 Market Watch... 5 2.3 Up-Down Opce... 9 2.4 Okno Obchodního portfólia... 11

Více

Kontakty Upravení kontaktu - změna údájů Přidání fotky ke kontaktu Založení nového kontaktu Kopírování ze SIM karty do telefonu Základní nastavení

Kontakty Upravení kontaktu - změna údájů Přidání fotky ke kontaktu Založení nového kontaktu Kopírování ze SIM karty do telefonu Základní nastavení 1 5. 6. 7. 8. Kontakty Upravení kontaktu - změna údájů Přidání fotky ke kontaktu Založení nového kontaktu Kopírování ze SIM karty do telefonu Základní nastavení telefonu Zapnutí telefonu a PIN Vložení

Více

iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod

iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod iviewer lze použít na iphone a ipad pro zobrazení živého obrazu z DVR vzdálený server. I. Použití iphone pro přístup ke vzdálenému DVR Použití

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO HOMEBANKING PPF banky a.s.

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO HOMEBANKING PPF banky a.s. UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO HOMEBANKING PPF banky a.s. PPF banka a.s., Evropská 2690/17, P.O. Box 177, 160 41 Praha 6 1/16 Obsah: 1. Úvod...3 2. Manuální export...3 3. Automatický export výpisů a privátních

Více

Citibank Elektronické výpisy

Citibank Elektronické výpisy Citibank Elektronické výpisy ELEKTRONICKÝ VÝPIS Elektronický výpis je zcela identický jako Váš papírový výpis z běžného či kartového účtu. Je ve formátu PDF a po vytištění je plnohodnotný papírovému výpisu.

Více

Přihlašte se pomocí přiděleného přihlašovacího jména a hesla a potvrďte tlačítkem Potvrdit.

Přihlašte se pomocí přiděleného přihlašovacího jména a hesla a potvrďte tlačítkem Potvrdit. On Line databáze Danni UPOZORNĚNÍ SYSTÉM DANNI JE KOMPATIBILNÍ POUZE S PROHLÍŽEČEM INTERNET EXPLORER - verze 7 A VYŠŠÍ (máte-li nižší verzi, můžete si ji zdarma aktualizovat na http://www.microsoft.com/cze/windows/internet-explorer/

Více

OBSAH MANUÁL PRO VOC PARTNERY NA

OBSAH MANUÁL PRO VOC PARTNERY NA OBSAH Co je na www.alax.cz nového? Jak pracovat a využívat nový systém?... 1 1) FILTRY...1 2) MOŽNOST ZPRACOVÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY PRO KLIENTA...2 3) ONLINE OBJEDNÁVÁNÍ...2 4) PROFIZÓNA... 2 JAK PRACOVAT

Více

Už ivatelska dokumentace

Už ivatelska dokumentace Už ivatelska dokumentace Aplikace Portál úspěšných projektů je určena k publikování informací o projektech realizovaných za přispění některého z Operačních programů v gesci Ministerstva vnitra České republiky.

Více

Podrobné popisy služby a detailní postupy naleznete v uživatelské příručce MojeBanka (dostupné na a v nápovědě.

Podrobné popisy služby a detailní postupy naleznete v uživatelské příručce MojeBanka (dostupné na  a v nápovědě. MojeBanka První kroky se službou MojeBanka Vážená klientko, vážený kliente, dovolte, abychom vás přivítali mezi uživateli služby MojeBanka moderního systému přímého bankovnictví Komerční banky. Internetové

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETBANKING PPF banky a.s.

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETBANKING PPF banky a.s. UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PRO INTERNETBANKING PPF banky a.s. PPF banka a.s., Evropská 2690/17, P.O. Box 177, 160 41 Praha 6 1/11 Obsah: 1. Úvod... 3 2. Účty... 3 3. Výpisy z Účtů... 4 4. Historie transakcí...

Více

Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové

Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové 1 5. 6. 7. 8. Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové schránky Nastavení vyzvánění SMS a MMS Nastavení

Více

On-line Broker MANUÁL

On-line Broker MANUÁL On-line Broker MANUÁL OBSAH 1. O Aplikaci On-line Broker (OLB) 3 2. Přihlášení do OLB? 4 3. Menu OBCHODY 5 10 Jak uzavřu obchod? Podmenu Obchod 6 Jak zadám objednávku? Podmenu Objednávka 7 Jak pošlu platbu

Více

1. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID. 2. Internet. 3. Zabezpečení

1. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID. 2. Internet. 3. Zabezpečení 1 z 23 Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě Zap./Vyp. internetu v zahraničí Nastavení internetu Zap./Vyp.

Více

NOVINKY V INTERNETOVÉM BANKOVNICTVÍ PRO PODNIKATELE ÚNOR 2019 SEZNAMTE SE S NOVINKAMI, KE KTERÝM JSTE NÁS INSPIROVALI.

NOVINKY V INTERNETOVÉM BANKOVNICTVÍ PRO PODNIKATELE ÚNOR 2019 SEZNAMTE SE S NOVINKAMI, KE KTERÝM JSTE NÁS INSPIROVALI. NOVINKY V INTERNETOVÉM BANKOVNICTVÍ PRO PODNIKATELE ÚNOR 2019 SEZNAMTE SE S NOVINKAMI, KE KTERÝM JSTE NÁS INSPIROVALI. 1. ZMĚNA ČEKAJÍCÍ PLATBY Nově je možné změnit budoucí platbu čekající na splatnost.

Více

KSRZIS. Příručka - Role žadatel. Projekt - ereg - Úprava rezortních registrů a konsolidace rezortních. dat v návaznosti na základní registry VS

KSRZIS. Příručka - Role žadatel. Projekt - ereg - Úprava rezortních registrů a konsolidace rezortních. dat v návaznosti na základní registry VS Koordinační středisko pro resortní zdravotnické informační systémy Budějovická 15/743 140 00 Praha 4 Počet stran: 18 KSRZIS Příručka - Role žadatel Projekt - ereg - Úprava rezortních registrů a konsolidace

Více

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 46 Základní nastavení telefonu Vložení SIM karty Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3.

Více

Jak se registrovat. Diagnostika Siemens online. V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace

Jak se registrovat. Diagnostika Siemens online.  V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace Jak se registrovat V pravé straně obrazovky klikněte na Registrace Poté se zobrazí další pole, která musíte vyplnit. Všechna pole jsou povinná. Při chybném vyplnění některých polí se jejich seznam zobrazí

Více

Nastavení ového klienta MS Outlook Express. IMAP první spuštění

Nastavení  ového klienta MS Outlook Express. IMAP první spuštění Nastavení e-mailového klienta MS Outlook Express IMAP první spuštění Protokol IMAP je převážně pro uživatele, kteří pro svou práci využívají více počítačů a chtějí mít kontrolu nad svou poštou. Protokol

Více

návod Bidvest dealer 4

návod Bidvest dealer 4 návod Bidvest dealer 4 Nové menu Synchronizace pro data a odesílání objednávek Synchronizace dat Nyní je několik způsobů synchronizace: pro data, pro kalendáře a zprávy, pro soubory a kontrolu stavu objednávek.

Více

Důležité odkazy pro zákaznický samoobslužný portal

Důležité odkazy pro zákaznický samoobslužný portal Důležité odkazy pro zákaznický samoobslužný portal Obsah Kapitola 1: Registrace a přihlášení k samoobslužnému portalu 1 Kapitola 2: Základní informace 5 Kapitola 3: Registrace produktu 7 Kapitola 4: Případy

Více

Uživatelská příručka. Parcel. Internetová aplikace pro sběr dat o cenách za dodávání balíků. Příručka pro poskytovatele služeb dodávání balíků (PDSP)

Uživatelská příručka. Parcel. Internetová aplikace pro sběr dat o cenách za dodávání balíků. Příručka pro poskytovatele služeb dodávání balíků (PDSP) Uživatelská příručka Parcel Internetová aplikace pro sběr dat o cenách za dodávání balíků Příručka pro poskytovatele služeb dodávání balíků (PDSP) Poslední aktualizace: 19.12.2018 Obsah Úvod 1 Začínáme

Více

e-invoicing mojefakturace

e-invoicing mojefakturace e-invoicing mojefakturace V případě potřeby kontaktujte E-mail: e-fakturace.cz@tnt.com Tel.: +420 257 083 418 Obsah Vítejte v aplikaci mojefakturace 3 Registrace do mojefakturace 4 efakturace, eplatba

Více

Nastavení telefonu HTC HD2

Nastavení telefonu HTC HD2 Nastavení telefonu HTC HD2 Telefon HTC HD2, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je potřeba nastavení

Více

Uživatelská příručka aplikace George klíč

Uživatelská příručka aplikace George klíč Uživatelská příručka aplikace George klíč OS, 3-3651 02/2019 1/19 Obsah: 1. Co je to aplikace George klíč?... 3 1.1. Co všechno vám George klíč umožní... 3 1.2. Denní finanční limity pro transakce autorizované

Více

Nastavení lokálního úložiště certifikátů

Nastavení lokálního úložiště certifikátů Nastavení lokálního úložiště certifikátů Aby bylo možné používat lokální úložiště, je nezbytné vytvořit zálohu privátní části elektronického podpisu, tj. soubor s koncovou *.pfx, nebo *.p12. Soubor je

Více

Hromadné licence společnosti Adobe

Hromadné licence společnosti Adobe Hromadné licence společnosti Adobe Konzole pro správu zákazníků programu VIP Příručka pro uživatele programu Value Incentive Plan (VIP) Verze 2.5 20. listopadu 2013 Obsah Co je Konzole pro správu pro zákazníky

Více

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace.

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Profesis on-line 20.1.2015 Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace (včetně

Více

JAK ZADAT ZAHRANIČNÍ PLATBU

JAK ZADAT ZAHRANIČNÍ PLATBU JAK ZADAT ZAHRANIČNÍ PLATBU Obsah Zahraniční příkaz... 3 Obecně k zahraničnímu příkazu... 3 Zadání zahraničního příkazu... 3 SEPA...6 Obecně k SEPA platbě...6 Zadání SEPA...6 Cizoměnový příkaz v rámci

Více

ROK V OBCI. Uživatelská příručka

ROK V OBCI. Uživatelská příručka Uživatelská příručka Hlavní obrazovka Menu pro správu uživatele Hlavní nabídka Kalendář akcí Přihlášený uživatel Odkazy na hlavní moduly aplikace Aktuální zprávy Seznam aktualit Přihlášení, uživatelský

Více

1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 37 Základní nastavení tabletu Vložení SIM Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do tabletu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3. Volání

Více

Sbírka tipů pro SERVIS 24

Sbírka tipů pro SERVIS 24 Sbírka tipů pro SERVIS 24 AKTIVACE LIMITY 3D SECURE SMS PIN Obsah Aktivace elektronického výpisu... 1 Změna limitů u platební karty... 2 Oblíbené položky... 3 Zrychlené převody... 4 Recyklace plateb...

Více

Návod pro práci s aplikací

Návod pro práci s aplikací Návod pro práci s aplikací NASTAVENÍ FAKTURACÍ...1 NASTAVENÍ FAKTURAČNÍCH ÚDA JŮ...1 Texty - doklady...1 Fakturační řady Ostatní volby...1 Logo Razítko dokladu...2 NASTAVENÍ DALŠÍCH ÚDA JŮ (SEZNAMŮ HODNOT)...2

Více

MƏj úĭet Uživatelský manuál Verze 1.01/2010

MƏj úĭet Uživatelský manuál Verze 1.01/2010 M j ú et Uživatelský manuál Verze 1.01/2010 Obsah 1 Přihlášení do aplikace Klientské centrum.......................................................................................... 4 2 Zprávy systému...................................................................................................................

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka k registraci a zpracování elektronické žádosti o dotaci v prostředí aplikace Komunikace s občany (RAP) Obsah: 1. Úvod... 1 2. Než začnete vyplňovat elektronickou žádost o dotaci...

Více

MojeBanka - Informace pro příjemce platebních karet

MojeBanka - Informace pro příjemce platebních karet Vážení obchodní partneři, jsme rádi, že Vám můžeme nabídnout moderní a bezpečný způsob distribuce výpisů z akceptace platebních karet. Pro získání elektronických výpisů z je nezbytné, abyste využívali

Více

Popis nejčastějších funkčností v aplikaci MojeBanka

Popis nejčastějších funkčností v aplikaci MojeBanka Tento dokument popisuje následující funkčnosti aplikace. Kliknutím na odkaz vyberte příslušnou kapitolu. zadání tuzemského příkazu v úhradě v CZK zadání zahraniční platby ověření stavu odeslané transakce

Více

1. Instalace MySQL Serveru...2. 2. Konfigurace MySql Serveru...2. 3. Vytvoření struktury databáze...3

1. Instalace MySQL Serveru...2. 2. Konfigurace MySql Serveru...2. 3. Vytvoření struktury databáze...3 Obsah 1. Instalace MySQL Serveru...2 2. Konfigurace MySql Serveru...2 3. Vytvoření struktury databáze...3 4. Instalace Watchdog na klientských stanicích...4 5. Watchdog Viewer...6 Nastavení připojení k

Více

Manuál pro aplikaci Portál samofakturace

Manuál pro aplikaci Portál samofakturace Manuál pro aplikaci Portál samofakturace Registrace do aplikace Registrace do aplikace probíhá prostřednictvím webového formuláře na adrese https://portal.eon.cz/hreg/r/register.bsp - vyberte, zda jste

Více