Monitoring noviná ských test. Listopad 2012

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Monitoring noviná ských test. Listopad 2012"

Transkript

1 Monitoring noviná ských test Listopad 2012

2 zdroj model ŠKODA název lánku/typ testu AutoTip Rapid 1,2 MPI Test Auto motor a sport Rapid 1,2 TSI Test Sv t motor Citigo 1,0 MPI/55 kw Dlouhodobý test ifaster.cz Rapid 1,4 TSI DSG Srovnávací test (Peugeot 301 1,6 HDi) novinky.cz Superb Combi 2,0 TDI 4x4 Test zdroj model ŠKODA název lánku/typ testu AutoBild Octavia 2,0 TDI Srovnávací test 13 kompakt Auto Zeitung Octavia 2,0 TDI Srovnávací test 13 kompakt autonews.de Auto Zeitung Yeti 2,0 TDI 4x4 Yeti 2,0 TDI 4x4 Srovnávací test (KIA Sportage 2,0 CRDi AWD a Mini Countryman Cooper SD ALL4) Srovnávací test (Mitsubishi ASX 1,8 DI-D 4WD a Opel Mokka 1,7 CDTI 4x4) motor-traffic.de Citigo 1,0 MPI/55 kw Test Süddeutsche Zeitung Rapid 1,2 TSI Test AutoBild Yeti 2,0 TDI 4x4 Srovnávací test (Mini Countryman Cooper SD ALL4, Mitsubishi ASX 1,8 DI-D 4WD a Opel Mokka 1,7 CDTI 4x4)

3 zdroj model ŠKODA název lánku/typ testu news.at Fabia Monte Carlo 1,2 TSI Test zdroj model ŠKODA název lánku/typ testu The Telegraph Superb Combi GreenLine Test cars.uk.msn.com Citigo 1,0 MPI/55 kw Test The Sunday Times Rapid 1,2 TSI Test Autocar Rapid 1,6 TDI Test AutoExpress Rapid 1,2 TSI Test zdroj model ŠKODA název lánku/typ testu Sunday World Rapid 1,2 TSI Test zdroj model ŠKODA název lánku/typ testu carsguide.com.au Fabia RS Test carsguide.com.au Yeti 1,8 TSI 4x4 Test

4 eská republika AutoTip Test: ŠKODA Rapid 1,2 MPI datum: hodnocení: Známka 2 + dynamika v nízkých rychlostech + kultivovan jší projev motoru oproti HTP - vyšší spot eba Motorá i si dali záležet na odhlu n ní, akustický projev te nijak nevybo uje ze zvyklostí moderních t íválc. Slad ní plynu a spojky ústí v plynulé rozjezdy i zcela bez tréninku. Zcela p eskládané rychlostní stupn, zejména t i nejnižší, zrychlují lehký Rapid uspokojiv. V z se p es silni ní nerovnosti p enáší leh eji než dvanáctistovka TSI, a p esto nepotvrzuje obavy z nedostatku adheze. I pro základní verzi modelu jsou p ehnané náklony neznámým pojmem

5 eská republika Auto motor a sport Test: ŠKODA Rapid 1,2 TSI datum: hodnocení: 3,5/5 + jisté chování i v extrémních situacích + pohodlná sedadla, p irozený posaz za volantem - výhled dozadu, nižší komfort odpružení Nová globální ŠKODA nabízí mimo ádný prostor. I dlouháni mají vzadu za sebou slušnou rezervu pro kolena. Spíše oceníte vysokou porci to ivého momentu už pod ot./min. Na dálnici se Rapid spokojí se 6,6 l/100 km. Když dojde na lámání chleba a pot ebujete ost e zm nit sm r, tak se ŠKODA chová jist a ve štychu vás nenechá. P irozenou pozici za volantem chválíme, stejn jako úzké provedení st edového panelu.

6 eská republika Sv t motor Dlouhodobý test: ŠKODA Citigo 1,0 MPI/55 kw datum: hodnocení: + perfektn vylad ný podvozek + výkonný a úsporný motor - nekomfortní ovládání oken a jiná p ehnan úsporná opat ení n kolikahodinovou cestu po n mecké dálnici stosedmdesátkou jsme p ežili s velkým údivem nad kvalitami vozu. Vedle odleh ené mechaniky vd í za zázra nou spot ebu vodou chlazeným výfukovým svod m. Redaktor Matouš Jelínek naskládal do Citigo celou kapelu. Poklona všem zú astn ným. Trasu Kosmonosy Vrchlabí a zp t projel s pr m rem 55,19 km/h a p esným dotankováním mu byla nam ena spot eba 3,293 l/100 km. I nejmenší ŠKODA nabízí kus auta navíc. V jednoduché podob p ináší nejnov jší koncernovou techniku.

7 eská republika ifaster.cz Srovnávací test: ŠKODA Rapid 1,4 TSI DSG a Peugeot 301 1,6 HDi datum: hodnocení: 1. ŠKODA, 2. Peugeot + ú inn jší odhlu n ní + prakti t jší vnit ní uspo ádání - vysoká cena U 301 se šet ilo i na odhlu n ní, což poznáte už podle zvuku p i zavírání dve í. Horší je to, že se absence kvalitního odhlu n ní projevuje za jízdy. Vhodn jší pozici za volantem vozu ŠKODA si najdete snáze díky volantu nastavitelnému v obou osách. Na rozdíl od 301 pot ší i osv tlená p ihrádka p ed spolujezdcem. Další velkou výhodou modelu Rapid je jeho zavazadlový prostor. Podvozek ŠKODA nabízí více jistoty v zatá kách i mimo n. Je také lépe izolován od veškerých vn jších zvuk. Jestliže bych si m l vybrat sám za sebe, p iklonil bych se k vozu Rapid. P esv d ila m jeho prakti nost, vzhled, modern jší a útuln jší interiér a dobré jízdní vlastnosti.

8 eská republika novinky.cz Test: ŠKODA Superb Combi 2,0 TDI 4x4 datum: hodnocení: 4/5 + prostor pro nohy a kolena + využitelnost obrovského zavazadelníku - vrcholná výbava není kompletní Výborné bylo na testovaném exemplá i dílenské zpracování. Prakti nost vozu Superb je výte ná, místa je totiž dostatek nejen vp edu, kde lze seda ky se ídit ve velkorysém rozsahu, ale i vzadu. Velikost kufru nesnížil ani pohon 4x4 Skv le funguje pohon 4x4, p ipojení zadních kol je bleskurychlé a zajiš uje vozu perfektní trakci nap íklad p i velmi prudkém rozjezdu. Superb v nejvyšším provedení má bezpochyby sv j smysl

9 N mecko AutoBild Srovnávací test: ŠKODA Octavia 2,0 TDI a 12 konkurent datum: hodnocení: 1. VW Golf (529), 2. Audi A3 (504), 3. ŠKODA Octavia (490), 4. BMW 1 (489), 5. Ford Focus (480), 6. Mercedes-Benz A (477), 7. KIA Cee d (473), 8. Volvo V40 (471), 9. Hyundai i30 (468), 10. Honda Civic (460), 11. Citroën C4 (443), 12. Peugeot 308 (440), 13. Mitsubishi Lancer (419) + vnit ní prostornost + velký kufr - úzká p ední sedadla KIA Cee d se prosadila mezi asijskými vozy, ŠKODA Octavia mezi svými evropskými soupe i a Audi A3 zvít zilo v nejt žší konkurenci mezi n meckými prémiovými zna kami. Posádku hý ká pohodlné pérování a dokonce i vedlejší silnice 3. t ídy se zdají mén rozbité. Kliky dve í, spína e sv tlomet, páka ru ní brzdy ne úpln moderní, ale stále solidní. Prostorový velikán p esv d í hodnotnou mechanikou a komfortem vhodným pro rodinné využití. Také 3. místo putuje ke koncernu VW. ŠKODA s velkým kufrem a dobrou nabídkou prostoru sice stojí na základech starého Golfu, ale za vydané peníze poskytuje p ebytek automobilové hodnoty.

10 N mecko Auto Zeitung Srovnávací test: ŠKODA Octavia 2,0 TDI a 12 konkurent datum: hodnocení: 1. Volkswagen Golf (3 226), 2. Audi A3 (3 157), 3. Mercedes-Benz A (3 069), 4. Volvo V40 (3 066), 5. ŠKODA Octavia (3 063), 6. Ford Focus (3 058), BMW 1 a KIA Cee d (3 052), 9. Renault Mégane (3 041), 10. Honda Civic (3 023), 11. Hyundai i30 (3 021), 12. Opel Astra (2 987), 13. Mazda 3 (2 956) + nejv tší zavazadelník + snadné ovládání - vyšší cena a slabší garance Žádný jiný v z nepobere 4 osoby a jejich zavazadla tak snadno jako ten eský. Nejlepší známky získává Octavia za logické a intuitivní ovládání. I bez adaptivních tlumi zvládá špatné silnice dost dob e a prokazuje bohaté rezervy na extrémn špatných cestách. P edevším spot eba 5,8 l na 100 km spl uje sou asné požadavky. idi i spolujezdec t ží z širokého rozsahu se ízení pohodlných p edních sedadel. Krátce p ed st ídáním stráží bojovala prostorná ŠKODA Octavia na 5. míst velmi state n.

11 N mecko autonews.de Srovnávací test: ŠKODA Yeti 2,0 TDI 4x4, KIA Sportage 2,0 CRDi AWD a Mini Countryman Cooper SD ALL4 datum: hodnocení: 1. ŠKODA (4,5/5), KIA a Mini (4/5) + zna ná variabilita, hodn místa + nejlepší celek - hlu ný motor se silnými vibracemi Mnoho kladných bod sbírá Yeti za sv j vnit ní prostor. Kokpit p sobí uspo ádaným a nesmírn solidním dojmem. Zvlášt vzadu se sedí pohodln s odpovídajícím místem pro hlavu a nohy. Praktický systém sedadel prospívá také prostoru pro zavazadla. Zdravou st ední cestou jde Yeti. Docela tvrd, ale nikoliv nepohodln odpružený eský v z je p íjemným autem pro cestování, které si p esto troufne i na jízdu po nezpevn ných cestách. Za p íznivých 80 eur m že být Yeti dovybaven off-roadovým paketem. Nejvylad n jší koncepci poskytuje ŠKODA Yeti. P i opravdu kompaktních rozm rech nabízí pozoruhodný prostor, díky uspo ádání sedadel je velice variabilní a disponuje líbivým interiérem.

12 N mecko Auto Zeitung Srovnávací test: ŠKODA Yeti 2,0 TDI 4x4, Mitsubishi ASX 1,8 DI-D 4WD a Opel Mokka 1,7 CDTI 4x4 datum: hodnocení: 1. ŠKODA (3 015), 2. Opel (2 847), 3. Mitsubishi (2 811) + nejvyšší užite né zatížení + nejlepší komfort odpružení - vysoká cena ŠKODA je vp edu sice trochu užší než Mitsubishi, ale díky tém kolmým bo ním okn m a d myslnému využití prostoru nabízí více místa vp edu i vzadu. Také na téma zavazadlového prostoru Yeti rychle ukáže, jak se to d lá. Ani povolená hmotnost brzd ného p ív su kg není pro Mokku žádná sláva Yeti smí táhnout 2 tuny. Použité materiály d lají v tšinou lepší dojem než v rustikáln p sobícím Mitsubishi. Úrovn vozu ŠKODA však Opel nedosahuje a to platí i pro p ehlednost. Motory Mitsubishi a p edevším Opelu klapou mnohem slyšiteln ji než 2,0 TDI a p i vyšších rychlostech si ŠKODA odpustí i jízdní a aerodynamický hluk, který trápí p edevším Opel. Pokud jde o jízdní dynamiku, st ží se v této t íd najde n co lepšího než Yeti. Koruna náleží suverénnímu vít zi testu tím je ŠKODA Yeti.

13 N mecko motor-traffic.de Test: ŠKODA Citigo 1,0 MPI/55 kw datum: hodnocení: + isté zpracování a p ív tivá obsluha + jisté jízdní vlastnosti - zvlášt p i svižné jízd vyšší než udávaná spot eba Nejnov jším p íkladem je ŠKODA Citigo, která je p i celkové délce 3,56 m a rozvoru 2,42 m plnohodnotným ty místným vozem. Zvlášt atraktivní je v p tidve ovém provedení. P ístroje má idi v zorném poli, tla ítka a ovlada e jsou ergonomicky správn rozmíst ny a obsluha se provádí nanejvýš intuitivn. idi a spolujezdec sedí na tuhých, ale dostate n pohodlných sedadlech. Dokonce i vysocí dosp lí mají k dispozici dostatek místa. Díky dobrému nalad ní pružin/tlumi a jistému chování p i jízd Citigo projíždí zatá kami jedna radost. S pr m rem otá ení 9,8 m p itom ani nejužší parkovišt není problémem a idi najde mnohá parkovací místa, která pro jiné z stanou nep ístupná.

14 N mecko Süddeutsche Zeitung Test: ŠKODA Rapid 1,2 TSI datum: hodnocení: + místo v interiéru i zavazadelníku + krása v jednoduchosti - málo ú inná ventilace Ani pln obsazená nep sobí 105ko ová verze nedostate n motorizovaná. Také p ímé ízení a vylad ný podvozek ladí se sportovním zvukem motoru: brzdou zábavy tedy ŠKODA není. Skute n pozoruhodná je prostorová nabídka tohoto prodlouženého derivátu Pola. Zavazadlový prostor je se svými 550 litry konkurencí pro luxusní limuzíny. Rovn ž uvnit se cestuje s volností, kterou sportovn elegantní konkurenti s širokými podb hy jen st ží nabídnou. Spot eba 6,2 litru na naší standardní trati je na benzinový motor nadmíru úctyhodná.

15 N mecko AutoBild Srovnávací test: ŠKODA Yeti 2,0 TDI 4x4, Mini Countryman Cooper SD ALL4, Mitsubishi ASX 1,8 DI-D 4WD a Opel Mokka 1,7 CDTI 4x4 datum: hodnocení: 1. ŠKODA (515), 2. Mini (479), 3. Opel (476), 4. Mitsubishi (471) + dynamika jízdních vlastností + využití vnit ního prostoru - pon kud letargický motor Yeti umí mnohé jednoduše nejlépe. Další výhodou jsou t i odd lená zadní sedadla, která se dají skláp t, p ekláp t a vyjímat. Zavazadlový prostor pojme maximáln ohromných litr, k tomu se p idává nejv tší zatížení 513 kg a nejvyšší hmotnost p ív su 2 tuny. Dvoulitrové TDI zní vlídn, b ží tiše a kultivovan. Nikdo by ne ekl, že Yeti je jen auto z rozumu. Na to je p íliš zábavné p i jízd. Pohybuje se hbit a obratn, skv le se ídí. Nikoliv poprvé se suverénním vít zem stává sympatická ŠKODA Yeti. Yeti šikovn spojuje p ednosti kombi, minivanu a SUV do jednoho auta.

16 Rakousko news.at Test: ŠKODA Fabia Monte Carlo 1,2 TSI datum: hodnocení: + jízdní vlastnosti + dobrá výbava v cen - nezaznamenány Testovali jsme sportovní v z ŠKODA a došli k záv ru, že eši ud lali všechno správn. Na dálnici ukáže ŠKODA Fabia se svým 105ko ovým TSI nesmírn agilní jízdní vlastnosti pro každý den. Ani v kopcích neukáže žádné slabiny a prom ní se v rallye-sportovce. Ve spot eb se projevuje spíše umírn n. Odpovídající místo nalezne posádka vp edu i vzadu. Výborný výhled všemi sm ry iní parkovací asistent postradatelným. Kokpit a veškeré ovlada e jsou ergonomicky uspo ádané a intuitivn obsluhovatelné.

17 Velká Británie The Telegraph Test: ŠKODA Superb Combi GreenLine datum: hodnocení: 4/5 + místo pro nohy zadních cestujících + pom r kvality a ceny - malý motor ve velkém aut není p íliš úsporný Pokud chcete velké pohodlné kombi, je ŠKODA Superb t žko k p ekonání Uvnit netrvá p íliš dlouho pochopit, pro majitelé Superb tak moc milují. Ten v z sice neoslní, ale má prvot ídní smysl pro spln ní svého ú elu. Jeho interiér se vyzna uje zdrženlivou jednoduchostí, logicky rozmíst nými ovlada i a kvalitou, která snese srovnání s Audi. Vezmeme-li v úvahu velikost vozu a prokazatelnou technickou vysp lost, je cena skute n udivující.

18 Velká Británie cars.uk.msn.com Test: ŠKODA Citigo 1,0 MPI/55 kw datum: hodnocení: + prostorný interiér + výkonný motor - lehké a necitlivé ízení Vozidla jako Citigo krásn pasují do zastav ných ploch. Je z nich snadný výhled, a proto se jednoduše manévruje p i parkování. Je také relativn praktický. T ídve ová karoserie sice znamená ob as obtížn jší p ístup, ale ve ty ech se sedí docela pohodln. Kabina je chyt e ešená a poskytuje pocit prostornosti. Když jsem v cíli cesty vystoupil z vozu, nebyl jsem rozmrzelý, unavený, rozzlobený, a dokonce ani trochu podrážd ný z toho, že jsem za hodinu a p l ujel jen 19 mil. Pokud bydlíte ve m st, s vozem Citigo se vám bude skv le žít. S 251 litry je zavazadelník tak velký jako u v tšiny aut o t ídu výše nap íklad o užite ných 40 litr více, než má naše dlouhodob testované Suzuki Swift. Citigo je p sobivý v z a vnit ní hlas nám íká, že práv tuto verzi bychom cht li.

19 Velká Británie The Sunday Times Test: ŠKODA Rapid 1,2 TSI datum: hodnocení: 2/5 + chytré detaily + uvnit se snadno zabydlíte - trochu nudný v z Vzpomínám si na velké tmavé místo, jesky ovit tajemné. To musí být kufr. Všech 550 litr je k dispozici ješt p ed sklopením sedadel nesmírn praktické. Kdosi, s nímž jsem mluvil, ekl, že v jednoduchých prolisech karoserie vidí kontury BMW ady 3 Užívám si schopného azení, lehkého ízení, slušného odhlu n ní a nedostatku dramat, což je vlastn docela uklid ující. Všechno je tak, jak má být. Jsou mezi námi mnozí, kte í up ímn milují nenápadnost vozu, zvlášt když je spojena se spolehlivostí a dobrou cenou, jak tomu u zna ky ŠKODA bývá.

20 Velká Británie Autocar Test: ŠKODA Rapid 1,6 TDI datum: hodnocení: + vnit ní prostor v podélném sm ru + p edvídatelné jízdní vlastnosti - hlu n jší motor Vysocí dosp lí se za sebe pohodln posadí. Rapid vypadá jako sedan, ale opravdu je to velmi praktický hatchback s 550 až litry zavazadlového prostoru podle toho, co ud láte se zadními sedadly. P tistup ová p evodovka adí brilantn a odezva motoru je okamžitá. Rapid je nenáro ný spole ník. ídí se precizn a snadno na rovin a jeho konzistentní p esnost je to, co jsme požadovali v zatá kách. Vykazuje p sobivou úrove prostoru a dobrý výkon i hospodárnost vzhledem ke své cen. Tam by sm ovalo naše doporu ení.

21 Velká Británie AutoExpress Test: ŠKODA Rapid 1,2 TSI datum: hodnocení: 4/5 + praktický v z za dobrou cenu + prostorná kabina a ohromný kufr - nepohodlná jízda na nerovnostech Linie jsou isté a úhledné. P estože se za ním málokdo oto í, po ítá se to uvnit a tady Rapid boduje. idi a spolujezdec vp edu mají spoustu místa pro nohy, zatímco dlouháni nemají problém pohodln se usadit vzadu. Interiér je robustn sestaven z materiál dobré kvality, spína e a ovlada e jsou perfektn rozvrženy. Dojem prostornosti povyšuje kufr, který má nejv tší objem ve své t íd. Lehké a p esné ízení i slušná p ilnavost p ispívají k pocitu klidu a dobré ovladatelnosti na silnici. Žádný jiný v z ve t íd (mimo tém identický SEAT Toledo) se mu nem že rovnat prostorem a 1,2litrový turbomotor je úplný skvost.

22 Irsko Sunday World Test: ŠKODA Rapid 1,2 TSI datum: hodnocení: + p sobivý objem kufru + p íznivé provozní náklady - jednodušší design Tep vám sice nezrychlí, ale bude to rozumná volba dob e zkonstruovaného a dostupného rodinného vozu. A už sedíte ve voze kdekoliv, nabízený prostor je prost skv lý. Když jsem své dlouhé t lo pohodln usadil do seda ky idi e, m j dosp lý spolucestující sedící za mnou si ješt užíval bohaté místo pro své nohy. Interiér je funk ní a vyzna uje se dobrým zpracováním. Rapid 1,2 TSI na m skute n zap sobil Rapid se na silnici chová solidn a zatá ky zvládá s lehkostí. Není na trhu mnoho takových voz, které by za danou cenu mohly nabídnout všechny p ednosti, jaké má Rapid. S nízkými provozními náklady a dob e zpracovaným prostorným interiérem dává Rapid skv lý smysl.

23 Austrálie carsguide.com.au Test: ŠKODA Fabia RS datum: hodnocení: + možnosti individualizace + úrove p ilnavosti - vyšší úrove jízdního a aerodynamického hluku Motor mohutn táhne v celé ší i otá ek a je skv le slad n s p evodovkou, která nabízí bleskov rychlá p e azení v manuálním režimu a je docela dobrá v automatickém. Širší pneumatiky a elektronický uzáv r diferenciálu XDL, který p ibrz uje vnit ní p ední kolo, aby potla il nedotá ivost, p ispívají k jízdní dynamice a dávají malému hatchbacku ŠKODA vysokou úrove p ilnavosti Bylo pot šující, že auto neopustilo stopu a neztratilo p ilnavost ani s vypnutou trak ní kontrolou. Není pochyb o tom, že Fabia RS je báje ný hothatch Má osobitý a atraktivní design, je praktická s brilantní kombinací motoru a p evodovky, rychlým ízením a velkorysými sedadly. Celkov je Fabia RS roztomilým lenem malé rodiny hothatch, který poskytne požitek z jízdy a pot ší i p i projíž kách po m st.

24 Austrálie carsguide.com.au Test: ŠKODA Yeti 1,8 TSI 4x4 datum: hodnocení: 3,5/5 + stabilita karoserie + zadní sedadla VarioFlex - sv tlá výška limitující využitelnost v terénu Uvnit je kabina p íjemná a vzdušná. P ístrojový štít vypadá úhledn a kožený volant je na dotyk p íjemný a vysoce kvalitní. P tihv zdi kové hodnocení, 7 airbag, výškov nastavitelné hlavové op rky, ESC, ABS, EBD a ASR d lají z vozu Yeti bezpe né malé SUV. Citlivé ovládání, velmi malé náklony karoserie, jemná p evodovka DSG a dostate ná dávka elánu d lají z vozu Yeti zábavné silni ní vozidlo se schopností vypravit se na blátivé cesty. Zap áhn te tohle zví e a Yeti se stane solidním kompaktním SUV pro rodinu nebo rozumného dobrodruha.

Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2)

Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2) zdroj model ŠKODA Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2) ifaster.cz Octavia RS 2,0 TDI DSG Test veciautomobilove.cz Yeti Recenze ojetého vozu zdroj model ŠKODA AutoBild Yeti GreenLine Ruhr

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1. Duben 2013

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1. Duben 2013 !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1 Duben 2013 zdroj model ŠKODA Octavia 2,0 TDI Srovnávací test (Hyiundai i40) Auto 7 Octavia 1,2 TSI Elegance Test Auto 7 Octavia Rapid 1,2 TSI Ambition Srovnávací test (Renault

Více

Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6)

Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) zdroj model ŠKODA autopruvodce.cz Octavia Combi 1,6 LPG Test Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) autoforum.cz Rapid 1,6 TDI Test autopruvodce.cz Superb Combi 2,0 TDI Test zdroj model

Více

Monitoring novinářských testů. Říjen 2012

Monitoring novinářských testů. Říjen 2012 Monitoring novinářských testů Říjen 2012 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu AutoTip Superb Combi 2,0 TDI 4x4 Test Auto 7 Rapid 1,2 TSI Test Svět motorů Rapid 1,2 MPI Test novinky.cz Octavia Combi

Více

Právo Octavia 2,0 TDI Test. ifaster.cz Octavia 1,2 TSI Test. Auto Test Citigo 1,0 MPI Srovnávací test

Právo Octavia 2,0 TDI Test. ifaster.cz Octavia 1,2 TSI Test. Auto Test Citigo 1,0 MPI Srovnávací test zdroj model ŠKODA Právo Octavia 2,0 TDI Test ifaster.cz Octavia 1,2 TSI Test zdroj model ŠKODA Auto Test Citigo 1,0 MPI Srovnávací test Auto Moto und Sport Octavia 1,4 TSI Srovnávací test Auto Zeitung

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Transporter Motory splňující emisní normu Euro 5 plus Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon (kw) při

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()'

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#!$!%&'()' !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()' zdroj model ŠKODA ")20('34)",56$78'$0+$5 autopruvodce.cz Octavia Combi 1,6 LPG Test *#7/&8+/+"3 Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) autoforum.cz

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$%&'()

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#!$%&'() !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$%&'() zdroj model ŠKODA Superb Combi 2,0 TDI Test Octavia Combi 2,0 TDI 4x4 Test Auto TIP Octavia Combi 2,0 TDI Test Autohit Octavia Combi 1,8 TSI Elegance Test (Tomáš

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()*

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#!$!%&'()* !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()* 1 zdroj model ŠKODA Auto TIP Superb Combi 1,8 TSI DSG Auto 7 Superb 1,4 TSI Po povrchu / Test Lidové noviny Octavia Combi 2,0 TDI 4x4 Auto 7 Octavia Combi 1,8 TSI

Více

Zážehové motory. 1,8 TSI/132 kw (A) Green tec Motor Motor. 1,2 TSI/63 kw Green tec. 1,2 TSI/77 kw (A) Green tec

Zážehové motory. 1,8 TSI/132 kw (A) Green tec Motor Motor. 1,2 TSI/63 kw Green tec. 1,2 TSI/77 kw (A) Green tec ŠKODA Octavia Zážehové motory 1,2 TSI/63 kw 1,2 TSI/77 kw 1,2 TSI/77 kw (A) 1,4 TSI/103 kw 1,4 TSI/103 kw (A) 1,8 TSI/132 kw 1,8 TSI/132 kw (A) zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou,

Více

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395 ŠKODA Superb Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/92 kw 1,4 TSI/110 kw ACT 1,4 TSI/110 kw ACT (A) 1,8 TSI/132 kw 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TSI/162 kw (A) Počet válců zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem,

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#$%&'()*

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#$%&'()* !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#$%&'()* zdroj model ŠKODA Mladá fronta DNES Nový Superb 2,0 TDI Test Autorevue.cz Nový Superb 1,4 TSI a 2,0 TDI Test 5plus2 Nový Superb 1,6 TDI Greenline Test Týden Nový

Více

Veřejná zakázka: Nákladní a užitkové automobily do 3,5 t 1. část - Nákladní automobily do 3,5 t v provedení pick-up - 3 ks. Technické podmínky dodávky

Veřejná zakázka: Nákladní a užitkové automobily do 3,5 t 1. část - Nákladní automobily do 3,5 t v provedení pick-up - 3 ks. Technické podmínky dodávky Veřejná zakázka: Nákladní a užitkové automobily do 3,5 t 1. část - Nákladní automobily do 3,5 t v provedení pick-up - 3 ks Příloha č. 1A Technické podmínky dodávky 1 ks nákladní automobil pick - up s nástavbou

Více

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. listopad 2010

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. listopad 2010 MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ listopad 2010 zdroj model Škoda název článku/typ testu Autembezpecne.cz Roomster Škoda Roomster zabodovala na technických prohlídkách v Německu Automobil revue Octavia 1,2

Více

Technická specifika automobilů

Technická specifika automobilů Příloha č. 1 výzvy Technická specifika automobilů 2 ks automobilů ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční; počet dveří: minimálně 4; počet míst k sezení: 5; brzdy: pohon: 4x2,

Více

Nové motory Energy se systémem Stop&Start a nízkou spotřebou: 1,6 dci 130 a 1,2 TCe 115

Nové motory Energy se systémem Stop&Start a nízkou spotřebou: 1,6 dci 130 a 1,2 TCe 115 MEganE generation CollECtion 2012 již od 219 900 Kč včetně prodloužené záruky na 5 let a povinného ručení* AKTUÁLNÍ AKCE Nové motory Energy se systémem Stop&Start a nízkou spotřebou: 1,6 dci 130 a 1,2

Více

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vzn tové motory

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vzn tové motory Vzn tové motory Technické údaje 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor vzn tový, p epl ovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, adový, chlazený kapalinou,

Více

CENÍK Altea Freetrack

CENÍK Altea Freetrack CENÍK Altea Freetrack TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Altea Freetrack Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea Freetrack 2.0 TDI CR 4WD 103/140 5,9 155 653 900 Kč Uvedené

Více

ŠKODA KAROQ Vzn tové motory

ŠKODA KAROQ Vzn tové motory Vzn tové motory Technické údaje 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw**** 2,0 TDI/110 kw 4 4 Motor 2,0 TDI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A)**** Motor vzn tový, p epl ovaný turbodmychadlem

Více

BMW Group Česká republika

BMW Group Česká republika Strana 1 Světová premiéra na ženevském autosalonu. Nové BMW Concept řady 5 ActiveHybrid. Současně se světovou výstavní premiérou nového BMW řady 5 Sedan se na ženevském autosalonu v roce 2010 představuje

Více

PŘÍLOHA Č.1 SPECIFIKACE MOTOROVÉHO VOZIDLA A PŘÍSLUŠENSTVÍ. 1) Svozové vozidlo

PŘÍLOHA Č.1 SPECIFIKACE MOTOROVÉHO VOZIDLA A PŘÍSLUŠENSTVÍ. 1) Svozové vozidlo PŘÍLOHA Č.1 SPECIFIKACE MOTOROVÉHO VOZIDLA A PŘÍSLUŠENSTVÍ 1) Svozové vozidlo Konfigurace vozidla Druh zatížení H - těžké Konfigurace náprav 6X2*4 (zadní náprava zvedací, zatáčecí) Konfigurace pérování

Více

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - naftový

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - naftový Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - naftový Motor (zvláštní technické podmínky dle vyhlášky č. 162/2011 Sb.) Převodovka Rozměry Karoserie Barva vznětový obsah 1350-2000 cm 3 výkon

Více

MERCEDES-BENZ E 200 NGD OD 1 172 400 Kč / ŠKODA OCTAVIA 1.4 TSI G-TEC OD 5 EKOLOGIČTÍ MANAŽEŘI

MERCEDES-BENZ E 200 NGD OD 1 172 400 Kč / ŠKODA OCTAVIA 1.4 TSI G-TEC OD 5 EKOLOGIČTÍ MANAŽEŘI MERCEDES-BENZ E 200 NGD OD 1 172 400 Kč / ŠKODA OCTAVIA 1.4 TSI G-TEC OD 5 Foto: Václav Novák DÁLNICE: 4,4 kg/100 km MĚSTO: 4,6 kg/100 km OKRESKA: 3,8 kg/100 km V TESTU: 5,2 kg/100 km DOJEZD NA CNG: 404

Více

ŠKODA SUPERB COMBI Vzn tové motory

ŠKODA SUPERB COMBI Vzn tové motory Vzn tové motory Technické údaje 1,6 TDI/88 kw*** 1,6 TDI/88 kw (A)*** 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) 2,0 TDI/140 kw 2,0 TDI/140 kw (A) vzn tový, p epl ovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií

Více

Univerzální a výkonný jako žádný jiný...

Univerzální a výkonný jako žádný jiný... Systém pro údržbu velkých ploch SF 310 / SF 370 Univerzální a robustní jako traktor - nové a snadno ovladatelné stroje pro údržbu velkých ploch ISEKI SF Systémy ISEKI SF-300 se vždy p i náro ném profesionálním

Více

ŘADA MOTORŮ SCANIA EURO 5. Opravdový rozdíl

ŘADA MOTORŮ SCANIA EURO 5. Opravdový rozdíl ŘADA MOTORŮ SCANIA EURO 5 Opravdový rozdíl PŘEDSTAVUJEME MOTORY SCANIA EURO 5 2-3 Dokonalost se vyplácí. O tom, co je motorem vašich ambicí, se můžeme jen dohadovat. Zato přesně víme, jakým překážkám musíte

Více

Tisková zpráva. Scania Citywide LF a LE zcela nová rodina městských a příměstských autobusů. Říjen 2011

Tisková zpráva. Scania Citywide LF a LE zcela nová rodina městských a příměstských autobusů. Říjen 2011 Říjen 2011 Scania Citywide LF a LE zcela nová rodina městských a příměstských autobusů Scania Citywide je novou řadou nízkopodlažních a nízkonástupních autobusů s osobitým a přátelsky působícím vzhledem,

Více

Ceník. Reference Style ENJOYNEERING

Ceník. Reference Style ENJOYNEERING Ceník SEAT ALTEA Style ENJOYNEERING Ceník Altea Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea Altea XL Altea Freetrack 1.2 TSI 77/105 5,7 132 388 900Kč 396 900 Kč - 1.6 TDI

Více

ZÁKLADY AUTOMOBILOVÉ TECHNIKY

ZÁKLADY AUTOMOBILOVÉ TECHNIKY ZÁKLADY AUTOMOBILOVÉ TECHNIKY 1. Historie 2. Základní pojmy 3. Skupiny automobilů 4. Vlastnosti automobilů Elektrická soustava a elektronické řízení o Vztah k podvozku: Samonosná Podvozková Materiál (ocel,

Více

ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA RS PRO ŽIVOT NA PLNÉ OTÁČKY Připravte se na sportovní jízdu. Zrychlený tep. Adrenalin v těle. Škoda Fabia RS Vás už po prvních kilometrech přesvědčí, že má nejen sportovní

Více

BMW Řada D 2,0. vyr. 09/2013, kombi/5, nafta 105 kw. 8x airbag, ABS, aut. klimatizace, střecha, plní 'EURO II'...

BMW Řada D 2,0. vyr. 09/2013, kombi/5, nafta 105 kw. 8x airbag, ABS, aut. klimatizace, střecha, plní 'EURO II'... Ojeté vozy 60 prověřených vozů k otestování a nákupu Audi A6 2,5 TDI vyr. 09/2001, kombi/5, nafta 114... cena 19 000 Kč BMW Řada 3 318 D 2,0 vyr. 09/2013, kombi/5, nafta 105 BMW Řada 5 520D GT 2,0 vyr.

Více

2016 Hyundai Motor Czech

2016 Hyundai Motor Czech 2016 Hyundai Motor Czech Kdo? Jan Ulip Fleet Area Representative Přehled modelové řady Hyundai Novinky Hyundai i30 TCO Představení testovací flotily 2016 Modelová řada Hyundai Modelová řada Hyundai Osobní

Více

KONCEPCE VOZU. 1 650 mm (-30 mm) Rozvor náprav 2 630 mm (0 mm) Délka 4 570 mm (0 mm) / Šířka 1820 ( 0 mm)

KONCEPCE VOZU. 1 650 mm (-30 mm) Rozvor náprav 2 630 mm (0 mm) Délka 4 570 mm (0 mm) / Šířka 1820 ( 0 mm) Představení modelu KONCEPCE VOZU KONCEPCE NÁVRHU VOZU: Maximální vyváženost 1 650 mm (-30 mm) Rozvor náprav 2 630 mm (0 mm) Délka 4 570 mm (0 mm) / Šířka 1820 ( 0 mm) Menší výška vozidla bez kompromisu

Více

Monitoring novinářských testů. Září 2011

Monitoring novinářských testů. Září 2011 Monitoring novinářských testů Září 2011 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu auto.cz Octavia Scout 2.0 TDI Srovnávací test s Jeepem Compass 2.2 CRD a Subaru Forester 2.0 D Svět motorů Fabia 1.2 12V

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Úroveň výbavy Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva

AKTUÁLNÍ AKCE. Úroveň výbavy Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva CITROËN C-ELYSÉE AKTUÁLNÍ AKCE Exkluzivní financování s Citroën Financial Services s dodatečnou slevou 20 000 Kč na všechny verze z Akční ceny (1) nebo úvěr s 0% navýšením na 1, 2 nebo 3 roky. Detailní

Více

Příloha zadávací dokumentace č. 1 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Příloha zadávací dokumentace č. 1 Vymezení předmětu veřejné zakázky Příloha zadávací dokumentace č. 1 Vymezení předmětu veřejné zakázky A. Předmětem veřejné zakázky Předmětem veřejné zakázky je koupě nových osobních automobilů homologovaného a technicky způsobilého typu

Více

Napsal uživatel auto.cz Středa, 15 Duben 2009 22:05 - Aktualizováno Pátek, 16 Říjen 2009 01:00

Napsal uživatel auto.cz Středa, 15 Duben 2009 22:05 - Aktualizováno Pátek, 16 Říjen 2009 01:00 Švédská automobilka Volvo vyráběla v 80. a 90. letech vedle dražších limuzín a velkých kombi, také menší a cenově dostupnější modely, které však neměly takovou image, ani provozní vlastnosti jako robustnější

Více

I T2 sériové terénní vozy II T1 upravené terénní vozy vylepšené terénní vozy III T4 terénní kamiony

I T2 sériové terénní vozy II T1 upravené terénní vozy vylepšené terénní vozy III T4 terénní kamiony Článek 281-2014 - KLASIFIKACE A DEFINICE TERÉNNÍCH VOZŮ 1. KLASIFIKACE 1.1 Kategorie a skupiny Automobily používané pro cross-country rallye jsou rozděleny do následujících kategorií a skupin: Kategorie

Více

L 110/18 Úřední věstník Evropské unie 24.4.2012

L 110/18 Úřední věstník Evropské unie 24.4.2012 L 110/18 Úřední věstník Evropské unie 24.4.2012 NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 351/2012 ze dne 23. dubna 2012, kterým se provádí nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 661/2009, pokud jde o požadavky pro

Více

přímé vstřikování (např. Common Rail), min. EURO 5 + filtr pevných částic (DPF),

přímé vstřikování (např. Common Rail), min. EURO 5 + filtr pevných částic (DPF), Příloha č.1 k č.j. KRPP-136443-4/ČJ-2013-0300VZ-VZ Počet listů: 7 1.) TECHNICKÝ POPIS a.) Popis požadovaného vozidla: Motor: vznětový, objem: (cm 3 ) max. 2 000, výkon: (kw) min. 103, vstřikování paliva:

Více

TYPOVÉ SESTAVY VOZIDEL

TYPOVÉ SESTAVY VOZIDEL íloha. 1 Zadávací dokumentace TYPOVÉ SESTAVY VOZIDEL K ástem A až H: edm tem pln ní t chto ástí ve ejné zakázky je dodávka osobních automobil nižší st ední t ídy (osobní automobil limuzína referentská,

Více

Testovaný model Mitsubishi ASX

Testovaný model Mitsubishi ASX Testovaný model Mitsubishi ASX motor: 1.8 01-0 Mivec výkon: 110 kw/150 k při 4000 ot./min. točivý moment: 300 Nm při 2-3000 ot./min. rozměry: délka 4295 mm, šířka 1770 mm, výška 1615 mm rozvor náprav:

Více

Service Box - CZ0106T - D034517 - SALEK JAROSLAV. https://servicebox.peugeot.com/docapvpr/caracteristique.do

Service Box - CZ0106T - D034517 - SALEK JAROSLAV. https://servicebox.peugeot.com/docapvpr/caracteristique.do Page 1 of 5 VOZIDLO Nová modelová řada Filtrace Charakteristiky Všeobecné OPRAVA Mechanické části Karosérie Vybavení vozu Elektrické části Příslušenství DIAGNOSTIKA Funkce Projev závady Umístění zásuvek

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, 729 30 Ostrava

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, 729 30 Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

PRESS INFORMATION. www.subaru.cz, www.fhi.co.jp. Subaru na mezinárodním autosalonu v New Yorku představuje zcela novou Imprezu

PRESS INFORMATION. www.subaru.cz, www.fhi.co.jp. Subaru na mezinárodním autosalonu v New Yorku představuje zcela novou Imprezu Subaru na mezinárodním autosalonu v New Yorku představuje zcela novou Imprezu Zcela nové karosářské provedení s pohodlnějším a prostornějším interiérem, ale při zachování stejných rozměrů karoserie jako

Více

Monitoring novinářských testů. Červen 2012

Monitoring novinářských testů. Červen 2012 Monitoring novinářských testů Červen 2012 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Svět motorů Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2) ifaster.cz Octavia RS 2,0 TDI DSG Test veciautomobilove.cz

Více

Škoda Fabia Style 1,2 TSI 66k. (ESP), protiprokluzový systém kol. Škoda Fabia Style 1,2 TSI 81k. vyr. 2017, kombi/5, benzin 81 kw

Škoda Fabia Style 1,2 TSI 66k. (ESP), protiprokluzový systém kol. Škoda Fabia Style 1,2 TSI 81k. vyr. 2017, kombi/5, benzin 81 kw Nové osobní a terénní vozy 29 vozů ihned k vyzkoušení a odběru Citigo Style 1,0 MPI 44 Fabia Style 1,2 TSI 66k Fabia Ambition 1,2 TSI vyr. 2017, hatchback/5, benzin 44 kw vyr. 2017, hatchback/5, benzin

Více

Makety kategorie ME-Cest/24

Makety kategorie ME-Cest/24 Makety kategorie ME-Cest/24 1. Základní definice kategorie Modely této kategorie jsou makety cestovních automobilů v měřítku 1:24 nebo 1:25. Cestovní automobily by přednostně měly mít základ ve čtyřmístné

Více

MOTOROVÝ VŮZ 173 002-7 DR OD FIRMY KRES 21.12.2015

MOTOROVÝ VŮZ 173 002-7 DR OD FIRMY KRES 21.12.2015 V roce 1965 představila vagonka Bautzen jako následníka stroje VT 4.12.01 (173 001) z roku 1964 druhý prototyp s označením VT 4.12.02, takzvaný kolejový autobus (Schienenbus). Vůz měl větší výkon než jednička

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Úřad vlády České republiky ev. č.: 16/082-0 KUPNÍ SMLOUVA Nákup vozidel 2x mikrobus, 3x technologické uzavřená podle 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Česká

Více

Seznam nepotřebných vozidel

Seznam nepotřebných vozidel Seznam nepotřebných vozidel p.č. ev. číslo 1 5 960 13 B KA 47 RZ Typ r.v. Přívěs nákladní za OA 2 57 404 BSC 05-79 AVIA 21 Furgon 1991 3 61 738 HOI 24-91 VW Transporter 2,5 1996 4 64 962 BZI 92-62 Volkswagen

Více

SEAT IBIZA Zdokonalená klasika. IBIZA KRÁSA I ZA VOLANTEM Nová zvenku i uvnitř.

SEAT IBIZA Zdokonalená klasika. IBIZA KRÁSA I ZA VOLANTEM Nová zvenku i uvnitř. NOVÝ SEAT IBIZA Zaměřena na design SEAT IBIZA Zdokonalená klasika. SEAT Ibiza se pozvedla na novou úroveň. Dynamické linie jsou nabité energií. Díky nové přední masce chladiče, nárazníkům a mlhovým světlometům

Více

LEXUS GS CENÍK STANDARDNÍ VÝBAVA GS AUTODUBA.CZ AKTIVNÍ BEZPEČNOST A JÍZDNÍ DYNAMIKA AUDIO, KOMUNIKACE A INFORMACE PASIVNÍ BEZPEČNOST

LEXUS GS CENÍK STANDARDNÍ VÝBAVA GS AUTODUBA.CZ AKTIVNÍ BEZPEČNOST A JÍZDNÍ DYNAMIKA AUDIO, KOMUNIKACE A INFORMACE PASIVNÍ BEZPEČNOST LEXUS GS CENÍK STANDARDNÍ VÝBAVA GS AKTIVNÍ BEZPEČNOST A JÍZDNÍ DYNAMIKA Asistent rozjezdu do kopce (HAC) Čtyřstupňové integrované řízení dynamiky vozidla (VDIM) Systém sledování tlaku v pneumatikách (TPWS)

Více

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci.

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. 02 Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. Vydejte se za dobrodružstvím! Hranice není třeba posouvat, vy jich totiž vůbec nemusíte dosáhnout. Jimny je dostatečně silný i odhodlaný k výletu

Více

Samočinné převodovky rozdělení. Vypracoval : Ing. Jiří Tomášek

Samočinné převodovky rozdělení. Vypracoval : Ing. Jiří Tomášek Samočinné převodovky rozdělení Vypracoval : Ing. Jiří Tomášek Samočinné převodovky - rozdělení 1. Hydraulické převodovky 2. Hydraulické převodovky s elektronickou regulací 3. Elektronicky řízené automatické

Více

PŘÍLOHA 4. Informační dokument, verze platná od 1.5.2003 Příloha 4 1 z 18

PŘÍLOHA 4. Informační dokument, verze platná od 1.5.2003 Příloha 4 1 z 18 PŘÍLOHA 4 ÚPLNÝ SOUPIS INFORMACÍ V TECHNICKÝCH POPISECH K ŽÁDOSTEM O SCHVÁLENÍ TECHNICKÉ ZPŮSOBILOSTI TYPU VOZIDEL KATEGORIE T A TECHNICKÉ ZPŮSOBILOSTI TYPU SYSTÉMŮ, KONSTRUKČNÍCH ČÁSTÍ A SAMOSTATNÝCH

Více

27 Chladicí kapalina - výměna Každých 10 let bez ohledu na počet ujetých kilometrů 28Airbag(y) a napínače bezpečnostních pásů - výměna

27 Chladicí kapalina - výměna Každých 10 let bez ohledu na počet ujetých kilometrů 28Airbag(y) a napínače bezpečnostních pásů - výměna Orientace v knize Všeobecná nebezpečí Nelze nastartovat motor, startér se neotáčí Nelze nastartovat motor, i když startér normálně funguje Nouzové startování Výměna kola Výměna kola Hledání netěsností

Více

Navrhli jsme dokonalý prostor. Dojedete dál a budete mít méně starostí

Navrhli jsme dokonalý prostor. Dojedete dál a budete mít méně starostí Navrhli jsme dokonalý prostor Každý miluje prostor. Tak proč bychom toho nevyužili? Kia Venga využívá prostor skutečně obdivuhodně. Díky jejímu modernímu a dynamickému vzhledu, vysoké linii střechy a neobvykle

Více

20 let v roli ikony Nový CBR1000RR 2012 sice vypadá jinak než původní model, ale jeho základní koncepce total control se nezměnila.

20 let v roli ikony Nový CBR1000RR 2012 sice vypadá jinak než původní model, ale jeho základní koncepce total control se nezměnila. 20 let v roli ikony Nový CBR1000RR 2012 sice vypadá jinak než původní model, ale jeho základní koncepce total control se nezměnila. V roce 1991 Honda představila světu revoluční stroj, CBR900RR. Supersporty

Více

Identifikační údaje veřejného zadavatele: Obec Kořenov Adresa sídla:

Identifikační údaje veřejného zadavatele: Obec Kořenov Adresa sídla: Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace dle ustanovení 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění Název veřejné zakázky: pozdějších předpisů Nákup podvozku, sněhového pluhu

Více

Popis mopedů. Moped Stadion S11

Popis mopedů. Moped Stadion S11 Popis mopedů Moped Stadion S11 Moped Stadion S11 je náš nejlehčí a nejlevnější motorový dopravní prostředek. Je lehké, avšak solidní konstrukce. Typ S11 je jen o 18 kg těžší než normální cestovní kolo.

Více

Monitoring novinářských testů. Červen 2011

Monitoring novinářských testů. Červen 2011 Monitoring novinářských testů Červen 2011 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Sedmička Octavia Combi 1,6 TDI DSG Test Auto Tip Octavia Scout 2,0 TDI DSG Test zdroj model ŠKODA název článku/typ testu

Více

Obsah. Úvod... 9 Popis vozidla... 10. Ovládání automobilu... 28. Technický popis... 10

Obsah. Úvod... 9 Popis vozidla... 10. Ovládání automobilu... 28. Technický popis... 10 Obsah Úvod................................................................ 9 Popis vozidla...................................................... 10 Technický popis.....................................................

Více

vyr. 04/2000, hatchback/5, nafta 66 kw 4x airbag, ABS, alarm, aut. klimatizace, Fiat Dobló cargo 1,3 JTD?R vyr. 11/2013, sk?í?

vyr. 04/2000, hatchback/5, nafta 66 kw 4x airbag, ABS, alarm, aut. klimatizace, Fiat Dobló cargo 1,3 JTD?R vyr. 11/2013, sk?í? Ojeté vozy 69 prov??ených voz? k otestování a nákupu Alfa Romeo 147 2,0 JTD 16V vyr. 02/2007, hatchback/3, nafta 110 kw Audi A3 1,9 TDI vyr. 04/2000, hatchback/5, nafta 66 kw 8x airbag, ABS, autorádio,

Více

NOVÝ X-TRAIL. NOVÝ X-Trail s dieselovým motorem již od 599 900 Kč BEZPEČNOSTNÍ SADA SAFETY PACK

NOVÝ X-TRAIL. NOVÝ X-Trail s dieselovým motorem již od 599 900 Kč BEZPEČNOSTNÍ SADA SAFETY PACK NOVÝ X-TRAIL Pokročilé technologie a jedinečné jízdní vlastnosti ve zcela novém designu. NOVÝ X-Trail s dieselovým motorem již od 599 900 Kč Zimní pneumatiky a na vybrané modely také pohon 4x4 zdarma Nabídka

Více

Metodika výcviku v kurzech řidičů PČR a HZS ČR

Metodika výcviku v kurzech řidičů PČR a HZS ČR K čj. ZU-11-2/2016 Příloha č.1 Počet listů: 12 Metodika výcviku v kurzech řidičů PČR a HZS ČR Základní východiska: Výcvikové dny: úterý, středa, čtvrtek Rozdělení řidičů PČR a HZS ČR do jednotlivých skupin:

Více

FORD TRANSIT CONNECT SPORT VAN CENÍK 3místný vůz s přepážkou

FORD TRANSIT CONNECT SPORT VAN CENÍK 3místný vůz s přepážkou FORD TRANSIT CONNECT SPORT VAN CENÍK 3místný vůz s přepážkou Mimořádná nabídka* Již za 436 900 Kč / 528 649 Kč 6 653 Kč měsíčně* * Zvýhodněná nabídka platí do 30. 6. 2016. Cena pro verzi Sport L1 1.5 TDCi

Více

I. Účel a použití. ZAHAS s.r.o.

I. Účel a použití. ZAHAS s.r.o. I. Účel a použití Využití tohoto speciálního vozidla se předpokládá zejména při: záchraně osob, transportu zraněných a materiálů z a do obtížně dostupných oblastí, pátracích akcí po pohřešovaných osobách,

Více

RENAULT CAPTUR MĚSTSKÝ VŮZ ROKU 2014 V ČR V HLASOVÁNÍ VEŘEJNOSTI

RENAULT CAPTUR MĚSTSKÝ VŮZ ROKU 2014 V ČR V HLASOVÁNÍ VEŘEJNOSTI CAPTUR ZACHYŤTE ŽIVOT NAPLNO Od 309 900 Kč RENAULT CAPTUR MĚSTSKÝ VŮZ ROKU 2014 V ČR V HLASOVÁNÍ VEŘEJNOSTI VÝBAVA V HODNOTĚ AŽ 12 000 Kč ZDARMA PACK KLIMATIZACE (AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE, SVĚTELNÝ A DEŠŤOVÝ

Více

DRIVE ALIVE COLT COLT CZ3 / COLT CZT

DRIVE ALIVE COLT COLT CZ3 / COLT CZT DRIVE ALIVE COLT COLT CZ3 / COLT CZT 2 3 MLADISTVÝ Společnost Mitsubishi Motors je potěšena, že Vám může představit dva nové modely Colt CZ3 a Colt CZT. Tyto skvěle vyhlížející hatchbacky s velkým srdcem

Více

Rezerva, pětidveřové provedení. Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket

Rezerva, pětidveřové provedení. Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 26.2.2015 Prodejci nových vozů Škoda: Jiří Knotek David Bílý Jakub Škvařil Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 115 404 Mobil: 724 912 234 Email: jiri.knotek@porsche.cz

Více

Otázky k závěrečnému přezkoušení žadatelů o profesní osvědčení učitele výuky a výcviku

Otázky k závěrečnému přezkoušení žadatelů o profesní osvědčení učitele výuky a výcviku SKUPINA A Témata k výkladu předpisů o provozu na pozemních komunikacích Vymezení základních pojmů ( 2), základní podmínky účasti provozu na pozemních komunikacích, povinnosti účastníka provozu na pozemních

Více

TERRAMET, spol. s r. o. www.terramet.cz

TERRAMET, spol. s r. o. www.terramet.cz MAX. VÝKON MOTORU: 37,3 kw MAX. HLOUBKA KOPÁNÍ: 2,55 m MAX. PROVOZNÍ ZATÍŽENÍ NAKLADAČE: 610 kg A B F E C STATICKÉ ROZMĚRY Model stroje (Pneu 7x15) (Pneu 10x16,5) Model stroje (Pneu 7x15) (Pneu 10x16,5)

Více

Obsah 18 Vzduchový fi ltr 19 Zadní brzdové čelisti 20 Ruční brzda Orientace v knize... 12 21 Brzdová kapalina

Obsah 18 Vzduchový fi ltr 19 Zadní brzdové čelisti 20 Ruční brzda Orientace v knize... 12 21 Brzdová kapalina Obsah Orientace v knize... 12 Všeobecná nebezpečí... 13 Nelze nastartovat motor, startér se neotáčí... 15 Nelze nastartovat motor, i když startér normálně funguje... 15 Nouzové startování... 16 Výměna

Více

Vydejte se za dobrodružstvím!

Vydejte se za dobrodružstvím! 2 Vydejte se za dobrodružstvím! Hranice není třeba posouvat, Vy jich totiž vůbec nemusíte dosáhnout. Jimny je dostatečně silný i odhodlaný k výletu do náročného terénu. Jeho kompaktní karoserie umožňuje

Více

1 NÁPRAVA De-Dion Představuje přechod mezi tuhou nápravou a nápravou výkyvnou. Používá se (výhradně) jako náprava hnací.

1 NÁPRAVA De-Dion Představuje přechod mezi tuhou nápravou a nápravou výkyvnou. Používá se (výhradně) jako náprava hnací. 1 NÁPRAVA De-Dion Představuje přechod mezi tuhou nápravou a nápravou výkyvnou. Používá se (výhradně) jako náprava hnací. Skříň rozvodovky spojena s rámem zmenšení neodpružené hmoty. Přenos točivého momentu

Více

Honda PCX150, modelový rok 2012

Honda PCX150, modelový rok 2012 Honda PCX150, modelový rok 2012 Datum vydání: 2. dubna 2012 Aktuality o modelu: Nový sourozenec stroje PCX125 (který je nejlépe prodávaným jednostopým vozidlem v Evropě) s vyšším výkonem díky verzi úsporného

Více

Čj: 292 62 /2010/DP ÚVN V Praze dne 5.8.2011

Čj: 292 62 /2010/DP ÚVN V Praze dne 5.8.2011 Čj: 292 62 /2010/DP ÚVN V Praze dne 5.8.2011 Víceúčelový sanitní vůz Ústřední vojenská nemocnice Praha, vyhlašuje marketing na nákup víceúčelového sanitního vozu dle 6 v rámci zákona 137/2006 Sb,, ve z

Více

Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace Zadavatel, Město Rokytnice nad Jizerou, si Vás dovoluje vyzvat k prokázání kvalifikace a k podání nabídky na veřejnou zakázku č. 20150023 Dodávka

Více

NOVÝ FORD RANGER I CENÍK

NOVÝ FORD RANGER I CENÍK NOVÝ FORD RANGER I CENÍK Mimořádná nabídka* Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již 491 900 Kč bez DPH / 595 199 Kč s DPH Např. za 7 777 Kč měsíčně, úrok jen 2,99 % *Zvýhodněná nabídka platí do

Více

Nová a předváděcí auta

Nová a předváděcí auta Nové vozy 143 vozů ihned k vyzkoušení a odběru Dacia Sandero 0,9 TCe 66 kw/90 Fiat 500 1,2 8v 69k Plus vyr. 2016, hatchback/5, benzin 66 kw vyr. 2016, kupé/3, benzin 51 kw Fiat 500L 1,4 95k Plus vyr. 2016,

Více

PNEU. nové clio. ZiMní MATIKY ** ZíSkáTe. V rytmu Vašeho Srdce od 189 900 kč*

PNEU. nové clio. ZiMní MATIKY ** ZíSkáTe. V rytmu Vašeho Srdce od 189 900 kč* nové clio V rytmu Vašeho Srdce od 189 900 kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 40 000 kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 10 000 kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 30 000 kč SPECIÁLNÍ NABÍDKA NA VYBRANÉ SKLADOVÉ

Více

Výukový materiál zpracovaný v rámci opera ního programu Vzd lávání pro konkurenceschopnost

Výukový materiál zpracovaný v rámci opera ního programu Vzd lávání pro konkurenceschopnost Výukový materiál zpracovaný v rámci opera ního programu Vzd lávání pro konkurenceschopnost Registra ní íslo: CZ.1.07/1. 5.00/34.0084 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitn ní výuky prost ednictvím ICT Sada:

Více

Dopřejte si správnou velikost

Dopřejte si správnou velikost Myčky na hrnce, plechy a pracovní pomůcky Série GS 600 Dopřejte si správnou velikost Série GS 600 myčky na hrnce, plechy a pracovní pomůcky Winterhalter Mytí kuchyňského nádobí vyžaduje velký výkon série

Více

Zadávací dokumentace otevřeného zadávacího řízení

Zadávací dokumentace otevřeného zadávacího řízení Zadávací dokumentace otevřeného zadávacího řízení k zakázce na dodávku autobusů pro společnost Okresní autobusová doprava Kolín, s.r.o. se sídlem Polepská 867, 280 02 Kolín IČ: 25095251 pro projekt předkládaný

Více

D I Z E L E N Á Ž S R O V O Í M T N. M 27: funkční a hospodárný. Transportér a nosič nástaveb pokrokový výsledek s dlouhou tradicí

D I Z E L E N Á Ž S R O V O Í M T N. M 27: funkční a hospodárný. Transportér a nosič nástaveb pokrokový výsledek s dlouhou tradicí D I Z E L E N Á Ž I V O T N Í M U P S R O T Ř E M 27: funkční a hospodárný Transportér a nosič nástaveb pokrokový výsledek s dlouhou tradicí Na všechno co p ináší Váš všední pracovní den je M 27 výborn

Více

Audi A3 1.6 TDI Sportback

Audi A3 1.6 TDI Sportback Ojeté vozy 145 prověřených vozů k otestování a nákupu Audi A1 1,4 TSFi vyr. 06/2011, kombi/3, benzin 90 Audi A3 1.6 TDI Sportback vyr. 04/2012, hatchback/5, nafta 77 aut. klimatizace, aut. zabrzdění v

Více

Volvo v akci! VOLVO TRUCKS

Volvo v akci! VOLVO TRUCKS Volvo v akci! Společnosti Volvo Trucks Czech s.r.o., Volvo Stavební stroje Czech s.r.o. a Volvo Financial Services tentokrát představí produkty a služby na předváděcích akcích ve velkolomu Čertovy schody

Více

SERVISNÍ PRÁCE. 1. část: Praha + Středočeský kraj. Matematický sloupec hodnot. Jednotkové nabídkové ceny

SERVISNÍ PRÁCE. 1. část: Praha + Středočeský kraj. Matematický sloupec hodnot. Jednotkové nabídkové ceny 1. část: Praha + Středočeský kraj SERVISNÍ PRÁCE Cena za mechanické práce (HS) v Kč/ 1 hod. Koeficient (hod.) Cena za karosářské práce (HS) v Kč/ 1 hod. Koeficient (hod.) Jednotkové nabídkové ceny Cena

Více

Media Information. Šetření s úsměvem motory Opel nejnovější generace. Září 2015. Nový Opel Astra: Motory

Media Information. Šetření s úsměvem motory Opel nejnovější generace. Září 2015. Nový Opel Astra: Motory Media Information Září 2015 Nový Opel Astra: Motory Šetření s úsměvem motory Opel nejnovější generace Celohliníková konstrukce: Dynamické tří- a čtyřválcové přeplňované benzínové motory Čistý high-tech:

Více

Škoda Fabia Combi MC 1,0TSI/70 kw,nový VŮZ. vyr. 2018, kombi/5, benzin 70 kw. manuální převodovka, 4x airbag, ABS, stabilizace podvozku (ESP), aut.

Škoda Fabia Combi MC 1,0TSI/70 kw,nový VŮZ. vyr. 2018, kombi/5, benzin 70 kw. manuální převodovka, 4x airbag, ABS, stabilizace podvozku (ESP), aut. Ojeté vozy 29 prověřených vozů k otestování a nákupu Citigo 1,0/44 Fabia Combi MC 1,0TSI/70 kw,nový VŮZ vyr. 2018, hatchback/5, benzin 44 kw vyr. 2018, kombi/5, benzin 70 kw man. klimatizace, alu kola,

Více

Seznam nepotřebného majetku

Seznam nepotřebného majetku Č.j.: MV 56119 3/OSM-2015 Seznam nepotřebného majetku ev.č. B Barva typ rok výr. najeto km. tech. stav 1. 68 731 zelená 2. 69 187 zelená Cagiva W 12.2N1 350 Cagiva W 12.2N1 350 2000 10 556 2001 15 222

Více

1939 Škoda Popular 995 typ 937 nutnějším. Vůz s délkou 3800 mm vážil přibližně

1939 Škoda Popular 995 typ 937 nutnějším. Vůz s délkou 3800 mm vážil přibližně Škoda Popular 995 typ 937 z roku 1939 1939 Škoda Popular 995 typ 937 nutnějším. Vůz s délkou 3800 mm vážil přibližně Jednolitrový motor SV ze Škody 420 Popular byl použit i v lidovém voze Popular typ 937,

Více

CENÍK. Leon ST X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Leon ST X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Leon ST X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Leon X-PERIENCE Kombi Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena X-PERIENCE 1.8

Více

SF 438 / SF 450. www.iseki.cz. Posečená tráva až za horizont. SF 438 / SF 450. m 2. Výkonný motor ISEKI. Plošný výkon převyšující (13.

SF 438 / SF 450. www.iseki.cz. Posečená tráva až za horizont. SF 438 / SF 450. m 2. Výkonný motor ISEKI. Plošný výkon převyšující (13. SF 48 / SF 450 Snadná údržba Výkonný motor ISEKI Velký objem koše (00 l) m Plošný výkon převyšující (.000 qm/h) SF 48 / SF 450 Posečená tráva až za horizont. www.iseki.cz SF 48/SF 450 Nastupte na královskou

Více

SMĚRNICE EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY 2009/76/ES

SMĚRNICE EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY 2009/76/ES L 201/18 Úřední věstník Evropské unie 1.8.2009 SMĚRNICE EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY 2009/76/ES ze dne 13. července 2009 o hladině akustického tlaku kolových zemědělských a lesnických traktorů působícího

Více

Vrázova 2626/16 350 02 Cheb IČ: 64356094 DIČ: CZ64356094

Vrázova 2626/16 350 02 Cheb IČ: 64356094 DIČ: CZ64356094 SKUPINA A PODSKUPINA KONTROLNÍCH ÚKONŮ Číslo Položka položky 0. IDENTIFIKACE VOZIDLA Vrázova 2626/16 Hodnocení závady Pracoviště 0.1 Tabulka registrační značky (je-li vyžadována) A B 1. 0.2 Identifikace

Více

Tiskové informace 2011 CB600F / CB600F ABS

Tiskové informace 2011 CB600F / CB600F ABS Tiskové informace 2011 CB600F / CB600F ABS Datum vydání tiskových informací: 2. listopad 2010 Změny v provedení modelu: Nový styl zadní části motocyklu; modernizace přístrojového panelu; nové barevné verze

Více

Monitoring novinářských testů. Červenec 2012

Monitoring novinářských testů. Červenec 2012 Monitoring novinářských testů Červenec 2012 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu autopruvodce.cz Octavia Combi 1,6 LPG Test Svět motorů Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) autoforum.cz

Více

Mimořádná nabídka pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student

Mimořádná nabídka pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student Mimořádná nabídka pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student Dodatečná sleva 2% na nákup nového vozu pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student. Pro získání slevy je nutné se prokázat poukazem Autoškoly Student.

Více