Letní. AFM News - Léto Dobrý den,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Letní. AFM News - Léto Dobrý den,"

Transkript

1 AFM News Léto 2012

2 Dobrý den, rádi bychom Vám představili několik posledních novinek v naší společnosti. V tomto vydání si budete moci ve stručnosti přečíst o inovacích systému AFM, nových implementacích u klientů stávajících, představíme Vám i naše klienty nové. Nebudou chybět ani akce, kterých jsme se zúčastnili, a naše dva plánované semináře, na které Vás srdečně zveme! Příjemné čtení Vám přejí. Aleš Choutka a Stanislav Štědrý jednatelé společnosti Letní

3 ALSTANET PARTNEREM MICROSOFTU Alstanet se stal certifikovaným partnerem společnosti Microsoft. Dosažená kompetence na úrovni Silver Independent Software Vendor (ISV) zaručuje zákazníkům kvalifikované odborníky a nejvyšší možnou kvalitu poskytovaných služeb v oblasti vývoje aplikací na platformě Microsoft. ALSTANET JE SOUČÁSTÍ PROJEKTU PODNIKÁNÍ A INOVACE Předmětem projektu je vývoj nové verze softwarové aplikace AFM. Cílem projektu je především technologická modernizace aplikace AFM využitím nejnovějších technologií od společnosti Microsoft spolu s modernizací uživatelského prostředí a různých forem výstupů (grafy a tiskové sestavy). Dále se bude jednat o zajištění souladu systému s novými normami EU pro Facility management správa majetku údržba majetku řady ČSN EN Dosud byl tento systém využíván především v komerční oblasti. Díky tomuto projektu předpokládáme vstup na nové trhy, jakými jsou např. státní správa, zdravotnictví, sociální služby, a to jak v ČR, tak i v zahraničí.

4 PROJEKT FM BENCHMARKING Pochopení nákladů na facility management a nastavení jeho správných cílů je pro mnoho společností značnou výzvou. Z tohoto důvodu, který je dále umocněn momentální nepříznivou finanční a ekonomickou situací, se Alstanet ve spolupráci s A.T. Kearney rozhodl realizovat benchmarkingovou studii FM2012. Tato studie se zabývá právě efektivitou podpůrných činností facility managementu se zaměřením na oblasti administrativních a obchodních prostor a vozového parku. Mezi její hlavní přínosy pro klienty patří: Podrobné pochopení nákladů na facility management ve Vaší společnosti Srovnání Vaší společnosti s nejlepší praxí na trhu a pochopení hlavních příležitostí pro zlepšení Realistickou kvantifikaci potenciálu pro snížení nákladů Projekt nabízí pro všechny účastníky aktivní podporu Alstanet i A.T. Kearney během sběru a ověřování dat, nezávislé a zcela důvěrné zpracování dat, ale zejména individuální závěrečnou prezentaci výsledků spolu s workshopem a diskuzí nad výsledky. Studie probíhá od července 2012 a její výsledky budou prezentovány účastníkům v průběhu prosince 2012.

5 SEMINÁŘ PRO STÁVAJÍCÍ KLIENTY Dne se bude konat seminář věnovaný account klientům. Jedná se o první akci tohoto druhu, kterou chceme vytvořit otevřenou platformu sdílení zkušeností s využíváním aplikace AFM, ale i prosazováním nových oblastí pro podporu v rámci firemních strategií. Předpokládáme účast asi deseti klientů z různých oborů (telco, finance, FMP, samospráva). Seminář je koncipován jako půldenní a bude moderován formou kulatého stolu. Úvodem budou představeny nové verze enginu AMC a vybraných modulů a poté bude následovat prostor pro vzájemné představení zajímavostí firemních řešení jednotlivých účastníků. Přihlásit se můžete na u: marketing@alstanet.cz a to až do DALŠÍ SEMINÁŘ V RÁMCI SPOLUPRÁCE SE SPOLEČNOSTÍ MICROSOFT Dne se v prostorách společnosti Microsoft s.r.o. (BB Centrum) uskuteční druhý společný seminář věnovaný integraci informačních systémů typu zahrnujících oblasti jako HR, ERP, CRM či DMS. Pořádáme ho s partnerem, společností Webcom. Představíme Vám oba produkty a jejich možnosti vzájemné integrace, ale prostor bude i pro ukázku vybraných klientských projektů a společnou diskuzi. V případě zájmu o podrobnější informace nás prosím kontaktujte na u: marketing@alstanet.cz.

6 ENGINE AMC FEATURE PACK III. Po zásadních změnách spojených s upgradem AMC enginu feature pack I. a II. jsme realizovali feature pack III., který přináší následující: 1. Možnost stylování buněk v gridu: Jedná se o report nad jednotlivým gridem, který na základě uživatelsky nastavitelných parametrů obarví buňky a řádky podle podmínky vztahující se k jakémukoliv sloupci z tabulky (Jednotlivé buňky jsou stylovány, tzn. je jim automaticky přiřazena barva písma, pozadí, obrázek před a za textem buňky a font dle nastavených podmínek. Stylování se děje na základě vyhodnocení podmínek, ve kterých se pracuje s jednotlivými hodnotami sloupců gridu. Můžeme tak obarvit buď jednotlivé buňky, nebo celé řádky.) Tímto způsobem lze vytvářet vlastní styly (včetně definice priorit, tj. pořadí načítání jednotlivých stylů pro barvy písma, fonty atd.) a ukládat je jako nastavení gridu Tuto funkci lze použít pro lepší přehlednost (report) gridu a zároveň vzhled dashboardu 2. Možnost vytvářet html odkaz do konkrétního gridu včetně aktuálně nastavených filtrů nebo aktuálně vybraného nastavení: Uživatel tak u odfiltrovaného nebo nastaveného gridu zobrazí jeho html odkaz do aplikace, který může odeslat jinému uživateli

7 PROVEDLI JSME UPGRADE MODULU ENERGIE Nejnovější verze modulu má verzi 2.4 a došlo v ní k následujícím změnám: Validace na disjunktní pokrytí ploch na odběrném místě Vyúčtování odběrů energií Zavedení sledování venkovní teploty, E-T diagram Reporting emisí (CO2 atd.) Automatické a korekční odečty Porovnání odběrů s přijatými fakturami Integrace do modulu Controlling (tj. generování dohadných položek z odečtů z jednotlivých energií) Doplnění agregovaného odběru v měrných jednotkách a informace o posledním odečtu Rozlišení odběru: odběr, vlastní odběr, přeposlaný odběr Doplnění logiky koncových odečtů Rozšíření logiky odchylek odečtů: odchylka od předchozího odečtu, odchylka od dlouhodobého průměru, odchylka od dlouhodobého průměru za období PROVEDLI JSME UPGRADE MODULU SMLOUVY Nejnovější verze modulu má verzi 2. 4 a došlo v ní k následujícím změnám: Rozšířená integrace do modulu Plánovaná údržba (tj. možnost vazby plánu údržby, výskytu plánu a incidentu na smlouvu a položku smlouvy) Rozšířená integrace do modulu Nemovitosti (tj. doplnění stromu nemovitostí o výchozí rozklik: smlouvy (lokalizace), smlouvy (předmět nájmu) ) Rozšířená integrace do modulu Plánovaná údržba (tj. navázání kritérií časových a dotazníkových KPI (přes podmínky) na smlouvu a položku smlouvy)

8 NOVINKY V MODULU CAD VIZUALIZACE 2.2 Společnost Alstanet přináší na trh vcelku revoluční prohlížečku CAD výkresů, která nevyžaduje instalaci žádných dodatečných pluginů do internetového prohlížeče. Nová verze CAD prohlížečky je založená na GIS technologii umožňující především jednodušší práci s prohlíženými výkresy (zoom, posuv, výběr objektů aj.). Nově je také vylepšena správa uživatelských nastavení prohlížečky (předdefinované zobrazení vrstev, tematické mapy, popisky, uživatelské značky aj.). Nyní lze provádět automatizovaný import výkresů dle předdefinovaných scénářů a automatická periodická aktualizace výkresů z vybraného úložiště. Úplnou novinkou je možnost exportu výkresu do formátu DWG včetně zobrazených tematických map, popisků a uživatelských značek. APLIKACE AFM JE PŘÍSTUPNÁ PŘES MOBILNÍ PLATFORMU ANDROID 4.0 Modulární informační systém pro podporu facility managementu AFM nově běží také na telefonech a tabletech s operačním systémem Android 4.0 a prohlížečem Chrome beta. Celá administrativní část aplikace AFM je přístupná přes mobilní platformu, a to včetně prohlížení CAD dokumentace. V současné době vyvíjí team Alstanetu nové, volně definovatelné, veřejné rozhraní customizovatelné pro smartphony.

9 USKUTEČNĚNÉ SEMINÁŘE SEMINÁŘ "SOFTWAROVÁ PODPORA SPRÁVY BUDOV A MAJETKU A JEJÍ INTEGRACE DO INTERNÍCH SYSTÉMŮ" Na semináři, který se uskutečnil v únoru 2012 v prostorách společnosti Microsoft s.r.o. (BB Centrum), byl představen produkt AFM a jeho možnosti integrace se systémy typu HR, ERP, CRM, DMS, GIS, ale i PHM (sdílení dat o zaměstnancích, objektech, fakturách, objednávkách, základních číselníků, pracovních kalendářů, dokumentů, výkresů a map, ale i systémů platebních karet PHM). Dalším tématem bylo propojení MS produktů NAV, AX a CRM s aplikací AFM. Poté následovaly ukázky implementace aplikace AFM z praxe od společnosti CREAM Reality Estate a T-Mobile.

10 SEMINÁŘE, KTERÝCH JSME SE ZÚČASTNILI SEMINÁŘ SOFTWAROVÁ PODPORA SPRÁVY MAJETKU A BUDOV - KOŠICE V květnu letošního roku se ve spolupráci se Slovenskou obchodní a průmyslovou komorou (SOPK region Košice) uskutečnil v Košicích seminář společnosti Alstanet s.r.o. na téma SOFTWAROVÁ PODPORA SPRÁVY MAJETKU A BUDOV. Účastníkům semináře jsme detailně představili aplikaci AFM. V průběhu semináře zazněly i prezentace našich hostů a to na téma Vymezení pojmu FM jako jednoho z nástrojů řízení moderní společnosti /TU Košice/ a Zkušenosti a hodnocení uživatele produktu AFM / AB Facility/. Seminář byl účastníky hodnocen kladně a vzbudil zájem několika slovenských společností. KONFERENCE DNI FACILITY MANAGEMENTU SAFM V květnu tohoto roku proběhl v Bratislavě historicky první ročník konference Slovenské asociace Facility Managementu (SAFM). Alstanet se připojil jako sponzor a využil této příležitosti k propagaci nových verzí modulů AFM a diskuzi se stávajícími i potenciálními klienty o stavu trhu FM na Slovensku a výhledu jejich potřeb. Akce byla dvoudenní, první den byl zakončen plavbou po Dunaji a návštěvou hradu Děvína. Těšíme se na další ročník!

11 NAPSALI O NÁS EUROFM SE ČLÁNKEM EFEKTIVNÍ FINANČNÍ MANAGEMENT PRO SPRÁVU PROSTOR Článek Ing. Petra Procházky, vedoucího analytiků v Alstanetu, byl zveřejněn v červnovém čísle titulu EuroFM. EFEKTIVNÍ FINANČNÍ MANAGEMENT PRO SPRÁVU PROSTOR Základním posláním facility managementu je efektivní řízení podpůrných procesů, které by mělo vést k minimalizaci jejich nákladů. Zasaďme facility management do velké společnosti, jejíž core business je pronájem prostor, a můžeme k facility managementu přidat i tzv. property management zajišťující řízení nájemních vztahů a komplexní ekonomickou a administrativní správu pronajímaných prostor. Bez povšimnutí by neměl zůstat fakt, že v případě takové společnosti padá velká část finančních toků na bedra facility managera a property managera. Odmyslíme-li mzdové prostředky, pak se jedná o naprostou většinu nákladů společnosti a na druhé straně jde o téměř sto procent všech příjmů, které jsou dány nejen pronájmem prostor, ale také přeúčtováním nákladů na správu pronajatých prostor na nájemce. V takovém případě jsou uvedené finanční toky oprávněně středem zájmu vyššího managementu společnosti včetně finančních managerů. Je v celku jedno, zda společnost spravuje vlastní prostory nebo prostory cizí, zda se jedná o pronájem prostor skladových, kancelářských, retailových nebo bytových. Základní principy správy prostor a kontroly finančních toků zůstávají stále stejné. Celý článek je Vám k dispozici na našich webových stránkách

12 GRAVITY GROUP SE ROZHODLA PRO ALSTANET Gravity Group se rozhodla z důvodu zlepšení a zefektivnění služeb vůči svým zákazníkům pro softwarové řešení AFM. Tento produkt společnosti Alstanet nabídl ucelené řešení z oblastí systémů CRM, DMS a zejména CAFM, které dle přesvědčení vedení organizace Gravity Group povede k optimalizaci řízení spravovaných nemovitostí. Jedná se o nejkomplexnější nasazení informačního systému AFM v oblasti firem poskytujících Facility Management. Řešení bude obsahovat 14 modulů z celkových 25, které Alstanet poskytuje. Mezi nasazované moduly bude například patřit i nová verze modulu Investice pro správu dlouhodobých investičních akcí Gravity Group i jejích zákazníků. Bereme svou roli na trhu velice vážně a odpovědně. Nasazením AFM se naše společnost zařadila do skupiny špičkových poskytovatelů Facility služeb, říká Mgr. Štěpán ŠVARC, Managing Director Gravity Group. FACILITY MANAGER, únor/2012 ROSSY SERVICE SE ROZHODLA PRO AFM ŘEŠENÍ OD SPOLEČNOSTI ALSTANET Významný poskytovatel FM služeb, společnost ROSSY service a.s., se v rámci výběrového řízení na dodavatele CAFM systému rozhodl pro společnost Alstanet, s.r.o. Cílem implementace bylo zejména vyřešení incidentní a plánované údržby včetně energetiky a ekonomiky spojené s fakturací jednotlivým nájemcům. Aktuálně jsou CAFM služby poskytovány zejména pro rozsáhlou síť logistických areálů. V budoucnu je plánováno rozšíření licence pro klienty z oblasti kancelářských a ostatních budov. Aplikace AFM řeší poskytování služeb údržby (incidentní / plánovaná), přehled výkresové dokumentace areálů a budov, ale provádí rovněž počítané automatické rozpady energií a služeb na nájemníky podle rozpadových klíčů a rozpad do faktur. Celé řešení je využíváno v několika areálech a na desítkách budov. FACILITY MANAGER, květen/2012

13 CENTRA MÁ AFM Společnost CENTRA a.s., jako správce velkých administrativních areálů River City Prague, Kavčí Hory Office Park a Technopark Pekařská pokryl aplikací AFM od společnosti Alstanet, s.r.o. oblasti datového i grafického pasportu, helpdesku a plánované údržby. CENTRA a.s. poskytne svým klientům novou úroveň komfortu jak v systému schvalování objednávek, tak v přístupu k informacím spojeným s poskytování facility služeb. Tomáš Juranka, technický ředitel CENTRA a.s., vidí kvalitní řešení CAFM jako nezbytnost: AFM pro nás byla jednoduchá volba, je to jedno z nejúspěšnějších softwarových řešení pro správu komerčních objektů. A kvalitní CAFM řešení je podmínkou většiny výběrových řízení na FM služby. Juranka si od zavedení také slibuje jednotnou evidenci CAD i technické dokumentace: Postupné plnění aplikace výkresy a daty nám umožní evidovat aktuální stav okamžitě přístupný všem, kteří jej potřebují. Sympatické je i to, že řešení AFM lze provozovat jako cloud a je dostupné v nejběžnějších typech internetových prohlížečů včetně mobilních zařízení. FACILITY MANAGER, leden/2012

14 NOVÉ PROJEKTY SPOLEČNOST SKANSKA FACILITY S.R.O. UKONČILA PILOTNÍ PROVOZ AFM A ROZHODLA SE PŘEJÍT NA OSTROU VERZI V září 2012 jsme překlopili úspěšný pilotní projekt dvou budov spravovaných společností Skanska Facility s.r.o. do ostrého provozu. Nasazeny byly moduly Pasportizace včetně CAD vizualizací, Helpdesk, Technologie, Plánovaná údržba, Energie a Schvalování. V další etapě dojde k rozšíření projektu na zhruba dvě desítky objektů, které jsou ve správě Skanska Facility s.r.o. Ze strany klienta se rozšířil zájem i o podporu využití dat získaných BIM modelováním, tedy 3D výkresů a s nimi souvisejících databází. PRO KLIENTA SODEXO S.R.O. JSME REALIZOVALI NASAZENÍ APLIKACE AFM V NOVÝCH ZEMÍCH V rámci vítězství klienta v nadnárodním tendru na dodavatele FM služeb pro společnost Alcatel jsme realizovali nasazení aplikace AFM do nových zemí, kterými jsou Slovensko, Polsko, Rumunsko a Maďarsko. Součástí tohoto projektu byl i kompletní upgrade aplikace AFM pro Českou republiku. U SPOLEČNOSTI PROCUSYS A.S. JSME ZVÍTĚZILI V TENDRU NA DODAVATELE POŽADAVKOVÉHO SYSTÉMU Pro poskytovatele FM služeb budeme realizovat rozsáhlý požadavkový a helpdesk systém. Součástí projektu je evidence technologií a jejich pasportizace.

15 U KLIENTA KOMERČNÍ BANKA, A.S. JSME REALIZOVALI IMPLEMENTACI NOVÝCH MODULŮ Cílem projektu byla implementace modulů CAD Vizualizace a Rezervace v licenčním rozsahu bez omezení počtu evidovaných nemovitostí. Součástí modulu Rezervace je napojení na plugin MS Outlook a vzájemné sdílení funkčností obou řešení. U KLIENTA KOMERČNÍ BANKA, A.S. PROBĚHL UPGRADE MODULU TECHNOLOGIE Cílem projektu je zpřesnění evidence jednotlivých technologií a technologických celků napříč všemi budovami klienta. Výsledkem projektu je detailní evidence jednotlivých technologií ve stromové struktuře, včetně vlastních uživatelských atributů specifických pro každý typ technologie, respektive technologii (tyto atributy jsou automaticky zobrazovány v gridu technologií včetně standardní možnosti filtrování, vyhledávání atd.). U KLIENTA KOMERČNÍ BANKA, A.S. PROBĚHLY ÚPRAVY MODULU ENERGIE Součástí projektu bylo zpřesnění evidence jednotlivých měřidel a souvisejících odečtů, realizace nových gridů a pohledů na dashboard. Realizace souvisejících úprav proběhla rovněž v modulu Nemovitosti.

16 PRO KLIENTA UNICREDIT BANK CZECH REPUBLIC, A.S. REALIZUJEME IMPLEMENTACI MODULU AUTOPARK S PODPO- ROU EVIDENCE PARKOVÁNÍ Modul je implementován bez licenčního omezení ve verzi 2.2. Součástí implementace je realizace podpory a správy parkovacího systému, jejímž cílem je zejména následující: Evidence přidělení parkovacích karet Pohyb vozidla v prostorách garážových stání (s rozpadem pohybu vozidla v rámci jednotlivých zón a podlaží) Vyhodnocení délky času stráveného v garážových stáních Generování podkladu pro reporty parkování a následné rozúčtování U KLIENTA HB REAVIS SLOVAKIA A.S. JSME REALIZOVALI UPGRADE MODULU CAD VIZUALIZACE Aktuální verze tohoto modulu přináší klientovi zejména následující funkčnosti: Automatizovaný import výkresů: Definice importu na základě přednastavení importních scénářů pro jednotlivé typy vrstev a typy výkresů Možnost automatizované periodické repasportizace na základě výkresů uložených v předem definovaném adresáři Možnost definice vlastních tematických map a vlastních popisků. Ovládání ala Google maps (přibližování, posuv, zoom ). Snadnější výběr a označování objektů ve výkresu. Možnost exportovat vybraný výřez výkresu do formátu pdf / png. Možnost exportu do formátu DWG, včetně nově vytvořených vrstev v AFM jako například popisky, tematické mapy.

17 PRO STÁVAJÍCÍ KLIENTY VODAFONE A.S. A ISS FACILITY SERVICES S.R.O. JSME REALIZOVALI ROZSÁHLÝ INTERFACE APLIKACÍ Cílem projektu bylo rozsáhlé propojení aplikací AFM a vzájemné sdílení dat na obou stranách. Propojení se týkalo následujících modulů: Nemovitosti Zaměstnanci Technologie Helpdesk Plánovaná údržba Energie CAD Vizualizace Alstanet s.r.o., září 2012

Letní. AFM News - podzim Dobrý den,

Letní. AFM News - podzim Dobrý den, Podzimní AFM News AFM News - podzim 2011 Dobrý den, rádi bychom Vám představili několik posledních novinek v naší společnosti. V tomto vydání si budete moci ve stručnosti přečíst o inovacích systému AFM,

Více

Záøijové novinky. Podzimní AFM News. Øešení podle vašich pøedstav. Dobrý den,

Záøijové novinky. Podzimní AFM News. Øešení podle vašich pøedstav. Dobrý den, Záøijové novinky Dobrý den, rádi bychom vás touto cestou pozdravili u pøíležitosti desetiletého výroèí vzniku spoleènosti Alstanet s. r. o. a pøedstavili nìkolik posledních novinek, aktuální stavy nìkterých

Více

Slovenská spořitelna:

Slovenská spořitelna: Případová studie Slovenská spořitelna: Microsoft Dynamics CRM pro správu klientů ze segmentu malých a středních podniků Jak jsme Slovenské spořitelně usnadnily a zefektivnily práci s klienty ze segmentu

Více

GIS a správa majetku a dokumentů

GIS a správa majetku a dokumentů VARS BRNO a.s. Mgr. Iva Klímková Lovochemie, a.s. Ing. Milan Pičman GIS a správa majetku a dokumentů VÝVOJ A STAV IMPLEMENTACE PROJEKTU V LOVOCHEMII Původní mapování, kresba papírové mapy (1984 2000) Naskenování

Více

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Prezentace CRMplus Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Obsah prezentace Představení společnosti Technodat Develop, s.r.o. CRMplus základní charakteristika

Více

icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis

icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis Zaměření icc zdravotnická zařízení výrobní podniky instituce a samospráva jednotky až stovky agentů malé, střední a velké organizace kontextově zaměřený

Více

modul AMC ENGINE verze 5.7 Evidence a procesy ZÁKLADNÍ SHRNUTÍ www.alstanet.cz

modul AMC ENGINE verze 5.7 Evidence a procesy ZÁKLADNÍ SHRNUTÍ www.alstanet.cz AMC ENGINE verze 5.7 Bez nutnosti instalace Aplikační objekty a uživatelské role Sofistikované nastavení filtrů a kontingenčních tabulek Uživatelská nastavení Export a tisk Aplikace je postavena na třívrstvé

Více

Milníky CAFM v ČSOB. I. Fáze Realizace BASE SAP + SAP REM Archibus:

Milníky CAFM v ČSOB. I. Fáze Realizace BASE SAP + SAP REM Archibus: Rozvoj CAFM v ČSOB 24.11.2011 Milníky CAFM v ČSOB I. Fáze Realizace BASE 2005-2010 2005 SAP + SAP REM Archibus: 2006 1. etapa Dispečink interface na SAP, ACOM, HP dispečink, stěhování, CAD management plány

Více

Facility management, SAP a moderní řízení v SČE

Facility management, SAP a moderní řízení v SČE Facility management, SAP a moderní řízení v SČE Facility management neznámý pojem, který se v průběhu posledních let stále více dostává do povědomí manažeru společností jako nezbytný prvek efektivního

Více

MIS. Manažerský informační systém. pro. Ekonomický informační systém EIS JASU CS. Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1

MIS. Manažerský informační systém. pro. Ekonomický informační systém EIS JASU CS. Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1 MIS Manažerský informační systém pro Ekonomický informační systém EIS JASU CS Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1 Poslední aktualizace dne 5.8.2014 MÚZO Praha s.r.o. je certifikováno

Více

JRV.CZ s.r.o. Bulharská 4 612 00 Brno www.rosadata.cz. RosaData TM DEVELOPERSKÝ PROJEKT

JRV.CZ s.r.o. Bulharská 4 612 00 Brno www.rosadata.cz. RosaData TM DEVELOPERSKÝ PROJEKT RosaData TM DEVELOPERSKÝ PROJEKT OBSAH Úvod... 4 Developerský projekt... 5 Seznam developerských projektů... 5 Základní údaje... 6 Popis... 7 Technické detaily... 8 Reality... 11 Foto... 13 Obchodní případ...

Více

Facility management pro všechny

Facility management pro všechny CAFM v ČSOB 14.11.2011 Facility management pro všechny 14.11.2011 CAFM FM AWARDS 2011 l 3 CAFM obsah prezentace Podmínky úspěchu Postup implementace v ČSOB Příklady CAFM řešení Přínosy a efekty CAFM l

Více

SW pro správu a řízení bezpečnosti

SW pro správu a řízení bezpečnosti Integrační bezpečnostní SW pro správu a řízení bezpečnosti Systém je vlastním produktem společnosti Integoo. Trvalý vývoj produktu reflektuje požadavky trhu a zákazníků. Ať už je velikost vaší organizace

Více

Koncept řešení EOS EVIDENCE ORGANIZAČNÍ STRUKTURY

Koncept řešení EOS EVIDENCE ORGANIZAČNÍ STRUKTURY Koncept řešení EOS komplexní řešení informačních systémů EVIDENCE ORGANIZAČNÍ STRUKTURY Městský rok informatiky v Olomouci Datum: 12.6. 2009 MARBES CONSULTING s.r.o. Brojova 16, 326 00 Plzeň Jaroslav PEROUTKA

Více

egovernment ready úřad

egovernment ready úřad egovernment ready úřad Ing. Václav Koudele Strategy architect Tel.: +420 602 191 122 Vaclav.koudele@microsoft.com Ing. Zdeněk Dutý Ředitel pro egovernment Tel.: +420 910 972 131 zdenek.duty@autocont.cz

Více

KATALOG SLUŽEB NÁSLEDNÉ PODPORY

KATALOG SLUŽEB NÁSLEDNÉ PODPORY KATALOG SLUŽEB NÁSLEDNÉ PODPORY Společnost WEBCOM a. s. Vám nabízí kompletní pokrytí Vašich požadavků na zajištění služeb technické podpory Microsoft Dynamics přesně podle Vašich potřeb a v požadovaném

Více

1. Integrační koncept

1. Integrační koncept Příloha č. 2: Technický popis integrace 1. Integrační koncept Z hlediska koncepčního budování Smart Administration na Magistrátu města Mostu je možno hovořit o potřebě integrace tří úrovní systémové architektury

Více

RDF DSPS ROZVOJ PORTÁLU

RDF DSPS ROZVOJ PORTÁLU RDF DSPS ROZVOJ PORTÁLU ČEZ Distribuce, a.s. HSI, spol. s r.o. Zbyněk Businský Miroslav Kaňka ZÁKAZNÍK A DODAVATEL ČEZ DISTRIBUCE, A.S. ČEZ distribuční síť Od r. 2012 implementován GEOPORTÁL (1. ETAPA),

Více

Allegro účetnictví. Schéma účetního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Účetnictví

Allegro účetnictví. Schéma účetního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Účetnictví Allegro účetnictví Obsahuje zákonem vyžadované agendy podvojného účetnictví a tvoří jádro celého systému. Standardní bloky zahrnují účetní knihu, faktury přijaté a vydané, banky, pokladny a přiznání DPH.

Více

Projekt Nové SINPRO. Prezentace řídícího výboru projektu pro konferenci ekonomických radů 24.6.2014 9:30 9:50. www.czechtrade.cz

Projekt Nové SINPRO. Prezentace řídícího výboru projektu pro konferenci ekonomických radů 24.6.2014 9:30 9:50. www.czechtrade.cz Projekt Nové SINPRO Prezentace řídícího výboru projektu pro konferenci ekonomických radů 24.6.2014 9:30 9:50 www.czechtrade.cz Úvod Prezentace projetu nové SINPRO Cíle projektu Rozdělení projektu do realizačních

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA K INTERNETOVÉ VERZI REGISTRU SČÍTACÍCH OBVODŮ A BUDOV (irso 4.x) VERZE 1.0

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA K INTERNETOVÉ VERZI REGISTRU SČÍTACÍCH OBVODŮ A BUDOV (irso 4.x) VERZE 1.0 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA K INTERNETOVÉ VERZI REGISTRU SČÍTACÍCH OBVODŮ A BUDOV (irso 4.x) VERZE 1.0 OBSAH 1 ÚVOD... 3 1.1 HOME STRÁNKA... 3 1.2 INFORMACE O GENEROVANÉ STRÁNCE... 4 2 VYHLEDÁVÁNÍ V ÚZEMÍ...

Více

webmarketin Základní moduly aplikace

webmarketin Základní moduly aplikace webmarketin Aplikace webmarketing je komplexní online nástroj určený pro podporu a řízení marketingu a CRM ve společnosti. Její součástí jsou webové ankety, SMS kampaně nebo newslettery, které lze spravovat

Více

pro komplexní řešení agendy neziskových organizací se zaměřením na sociální služby zdravotně postiženým NABÍDKOVÝ LIST

pro komplexní řešení agendy neziskových organizací se zaměřením na sociální služby zdravotně postiženým NABÍDKOVÝ LIST pro komplexní řešení agendy neziskových organizací se zaměřením na sociální služby zdravotně postiženým NABÍDKOVÝ LIST Nabídkový list informačního systému modularis Informační systém modularis je typickým

Více

Ředitelství silnic a dálnic ČR, správa Brno

Ředitelství silnic a dálnic ČR, správa Brno Brněnské komunikace, a.s. Ředitelství silnic a dálnic ČR, správa Brno Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace Správa silnic Olomouckého kraje, příspěvková organizace Mendelova

Více

Digitalizace a oběh dokumentů VUMS LEGEND, spol. s.r.o.

Digitalizace a oběh dokumentů VUMS LEGEND, spol. s.r.o. Digitalizace a oběh dokumentů Automatizace obchodních porcesů Likvidace odběratelských a dodávatelských faktur Efektivita firemních procesů je jedním ze základních pilířů fungování celé společnosti. Některé

Více

Snažší používání. > Prostředí pro mobilní zařízení. > Vylepšení uživatelského komfortu. > Zjednodušení práce. > Integrace Office 365

Snažší používání. > Prostředí pro mobilní zařízení. > Vylepšení uživatelského komfortu. > Zjednodušení práce. > Integrace Office 365 Microsoft Dynamics NAV 2015 Co je nového? Microsoft Dynamics NAV je systém pro řízení firmy, který se snadno implementuje a používá. Zároveň je dostatečnou oporou pro všechny vaše obchodní ambice. Rychlejší

Více

REALITY FMS PRO KOHO JE IS REALITY URČEN

REALITY FMS PRO KOHO JE IS REALITY URČEN REALITY FMS FACILITY MANAGEMENT SOLUTION PRO KOHO JE IS REALITY URČEN Informační systém Reality je samostatná aplikace, která k ekonomickým systémům přidává nástroje pro efektivní správu komerčních realit,

Více

JAK ÚSPĚŠNĚ IMPLEMENTOVAT SW PRO PODPORU FM

JAK ÚSPĚŠNĚ IMPLEMENTOVAT SW PRO PODPORU FM JAK ÚSPĚŠNĚ IMPLEMENTOVAT SW PRO PODPORU FM Michal Hamouz HSI, spol. s r. o. Člen skupiny Unicorn OBSAH CO VÁS ČEKÁ BĚHEM DNEŠNÍ PREZENTACE 1 2 3 4 5 6 Představení společnosti HSI Data jsou základ Důležité

Více

Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení

Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea představuje integrační platformu pro sběr, zpracování dat, poskytování informací

Více

Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK. Řešitel: Karolína Kučerová

Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK. Řešitel: Karolína Kučerová Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK Řešitel: ÚVODNÍ ZPRÁVA ZADÁNÍ PROJEKTU Zefektivnění komunikace ve firmě Eklektik, a to především v oblasti informací o klientech a o tištěných materiálech

Více

Allegro framework. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Framework

Allegro framework. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Framework Allegro framework Všechny Allegro produkty jsou postaveny na společné vývojové platformě Allegro Framework. Jedná se o programové a uživatelské rozhraní, které jsme vytvořili s cílem získat společnou webovou

Více

www.ithighway.cz SVĚT NEMUSÍ BÝT SLOŽITÝ! Powered by Ness Technologies

www.ithighway.cz SVĚT NEMUSÍ BÝT SLOŽITÝ! Powered by Ness Technologies www.ithighway.cz SVĚT NEMUSÍ BÝT SLOŽITÝ! Powered by Ness Technologies it Highway Filozofie it Highway Integrované řešení vše v jednom Kompletní IT jako služba Pokrytí všech potřeb SME firem Od připojení

Více

Implementace komplexního technickoprovozního informačního systému FaMa+ ve Všeobecné fakultní nemocnici Praha

Implementace komplexního technickoprovozního informačního systému FaMa+ ve Všeobecné fakultní nemocnici Praha Implementace komplexního technickoprovozního informačního systému FaMa+ ve Všeobecné fakultní nemocnici Praha Ing. Zbyněk Chotěborský Ekonomický náměstek Všeobecné fakultní nemocnice v Praze Základní údaje

Více

Autodesk AutoCAD 2018

Autodesk AutoCAD 2018 Novinky Autodesk AutoCAD 2018 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com Novinky Autodesk AutoCAD 2018 PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu AutoCAD 2018. AutoCAD 2018

Více

ČSOB: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM

ČSOB: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM Případová studie ČSOB: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM Jak jsme společnosti ČSOB zefektivnili práci s firemními klienty ČSOB: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM Celý projekt začal v srpnu, přičemž

Více

Případová studie. Intranet 2.0 pre. HB Reavis Group. Jak jsme zaměstnancům společnosti HB Reavis Group pomohli zefektivnit práci.

Případová studie. Intranet 2.0 pre. HB Reavis Group. Jak jsme zaměstnancům společnosti HB Reavis Group pomohli zefektivnit práci. Případová studie Intranet 2.0 pre HB Reavis Group Jak jsme zaměstnancům společnosti HB Reavis Group pomohli zefektivnit práci. Intranet 2.0 pre HB Reavis Group Se společností Millennium jsme poprvé vyzkoušeli

Více

Podrobná analýza k aktivitě č. 3 - implementace procesního řízení do praxe úřadu

Podrobná analýza k aktivitě č. 3 - implementace procesního řízení do praxe úřadu Příjemce dotace: Město Moravská Třebová Název projektu: Zvýšení kvality řízení a poskytovaných služeb MÚ Moravská Třebová Registrační číslo projektu: CZ.1.04/4.1.01/89.00116 Podrobná analýza k aktivitě

Více

COFELY a.s. Facility Services Prezentace společnosti

COFELY a.s. Facility Services Prezentace společnosti COFELY a.s. Facility Services Prezentace společnosti 06 2014 1 COFELY tradice & prosperita 1,4 mld. Kč obrat za rok 2014 365 zaměstnanců Součást skupiny ENGIE (dříve GDF SUEZ) 1991 vznik společnosti ARiS

Více

EFEKTIVNÍ ŘÍZENÍ FM PROCESŮ PREZENTACE

EFEKTIVNÍ ŘÍZENÍ FM PROCESŮ PREZENTACE EFEKTIVNÍ ŘÍZENÍ FM PROCESŮ TCG Technical Consulting Group s. r. o. PREZENTACE 15.9.2016 www.tcg.cz info@tcg.cz Obsah 1. Představení společnosti 2. Základní principy efektivního řízení FM 3. Základní procesy

Více

Řešení pro správu prodeje leasingových produktů pro S Slovensko. Jak jsme pomocí CRM systému zefektivnili řízení obchodních procesů

Řešení pro správu prodeje leasingových produktů pro S Slovensko. Jak jsme pomocí CRM systému zefektivnili řízení obchodních procesů Řešení pro správu prodeje leasingových produktů pro S Slovensko Jak jsme pomocí CRM systému zefektivnili řízení obchodních procesů CRM systém pro S Slovensko Profil zákazníka S Slovensko, spol. s r. o.,

Více

QAD Business Intelligence

QAD Business Intelligence QAD Business Intelligence Vladimír Bartoš, Pavel Němec Konzultanti 13.6.2012 Komponenty QAD BI Analytické tabule pro podporu rozhodování Spolupráce uživatelů nad analyzovanými daty Reporty Generátor analytických

Více

MBI - technologická realizace modelu

MBI - technologická realizace modelu MBI - technologická realizace modelu 22.1.2015 MBI, Management byznys informatiky Snímek 1 Agenda Technická realizace portálu MBI. Cíle a principy technického řešení. 1.Obsah portálu - objekty v hierarchiích,

Více

Wonderware Information Server 4.0 Co je nového

Wonderware Information Server 4.0 Co je nového Wonderware Information Server 4.0 Co je nového Pavel Průša Pantek (CS) s.r.o. Strana 2 Úvod Wonderware Information Server je výrobní analytický a reportní informační portál pro publikaci výrobních dat

Více

Moderní metody automatizace a hodnocení marketingových kampaní

Moderní metody automatizace a hodnocení marketingových kampaní Moderní metody automatizace a hodnocení marketingových kampaní SAS CI Roadshow 2014 24/09/2014 Vít Stinka Agenda Představení společnosti Unicorn Systems Aliance Unicorn Systems a SAS Celkový koncept Customer

Více

DMS - řízená dokumentace, archiv a co dále? ICT ve zdravotnictví 2014

DMS - řízená dokumentace, archiv a co dále? ICT ve zdravotnictví 2014 DMS - řízená dokumentace, archiv a co dále? ICT ve zdravotnictví 2014 Praha 17.09.2014 Jiří Voves Proč otazník v názvu přednášky? Nové technologie Nové přístrojové vybavení Nové postupy Nová data Data

Více

Mobilní aplikace ve světě ERP. Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s.

Mobilní aplikace ve světě ERP. Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s. Mobilní aplikace ve světě ERP Michal Hanko Petr Kolda Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s. Skupina Asseco Solutions Asseco Solutions je průkopníkem a vizionářem na poli informačních systémů

Více

Digitální stavební deník

Digitální stavební deník e den www.stavebnidenik.info Digitální stavební deník e den DIGITÁLNÍ STAVEBNÍ DENÍK www.stavebnidenik.info Digitální stavební deník je centralizovaný systém pro komplexní evidenci agendy stavebních deníků.

Více

LEAD-CRM. Přehled vybraných typů implementace systému

LEAD-CRM. Přehled vybraných typů implementace systému LEAD-CRM Informační systém LEAD-CRM sjednocuje a analyzuje veškeré aktivity firmy. Zahrnuje kompletní řízení zakázky, výrobní proces, efektivní správu klientů a ekonomickou oblast firmy. Jednoduše analyzujete

Více

vlastnosti Výsledkem sledování je: a) Využití aplikací b) Používání internetu c) Vytížení počítačů d) Operační systém e) Sledování tisků

vlastnosti Výsledkem sledování je: a) Využití aplikací b) Používání internetu c) Vytížení počítačů d) Operační systém e) Sledování tisků Program Aktivity propojuje prvky softwarového a personálního auditu, které jsou zaměřeny na optimalizaci firemních nákladů. Slouží ke zjištění efektivity využívání softwarového a hardwarového vybavení

Více

Platforma ArcGIS. Platforma ArcGIS se skládá ze čtyř komponent: dat, zdrojů, portálu a aplikací.

Platforma ArcGIS. Platforma ArcGIS se skládá ze čtyř komponent: dat, zdrojů, portálu a aplikací. Platforma ArcGIS Platforma ArcGIS Platforma ArcGIS je tvořena datovým obsahem, službami a softwarovými produkty, které spolu vzájemně komunikují. Je určena každému, kdo chce snadno a rychle sdělit informaci

Více

Řízení zakázek, pasportizace majetku a řízení nájemních vztahů ve společnosti RPG Byty, s.r.o. Případová studie společnosti TESCO SW a.s.

Řízení zakázek, pasportizace majetku a řízení nájemních vztahů ve společnosti RPG Byty, s.r.o. Případová studie společnosti TESCO SW a.s. Řízení zakázek, pasportizace majetku a řízení nájemních vztahů ve společnosti RPG Byty, s.r.o. Případová studie společnosti Tato případová studie společnosti popisuje implementaci informačního systému

Více

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA & PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA / PAVEZA LIGHT Intranetová aplikace PAVEZA (a její odlehčenější verze PAVEZA LIGHT) jako velmi efektivní elektronický

Více

Hospodaření s majetkem státu v rámci EU

Hospodaření s majetkem státu v rámci EU Hospodaření s majetkem státu v rámci EU Hana Pechová Agenda Porovnání se zahraničím Prostředí správy majetku Správa majetku v rámci EU Best practise Mapování EU zemí KPI a benchmarking Centrální registr

Více

Microsoft.NET. AppTima Feedback Solution - komplexní systém pro zjišťování a vyhodnocování spokojenosti zákazníků

Microsoft.NET. AppTima Feedback Solution - komplexní systém pro zjišťování a vyhodnocování spokojenosti zákazníků Microsoft.NET AppTima Feedback Solution - komplexní systém pro zjišťování a vyhodnocování spokojenosti zákazníků Přehled Země: Velká Británie Odvětví: Informační technologie Profil zákazníka Pantek Ltd.

Více

JRV.CZ s.r.o. Bulharská 4 612 00 Brno www.rosadata.cz. RosaData TM. Realitní kancelář

JRV.CZ s.r.o. Bulharská 4 612 00 Brno www.rosadata.cz. RosaData TM. Realitní kancelář RosaData TM Realitní kancelář OBSAH Úvod... 3 Realitní kancelář... 4 Seznam realit... 4 Detail reality... 5 Foto... 8 Exporty... 10 Stavy reality... 10 Obchodní případ... 12 Realitní poptávky... 13 Export

Více

Zpětná vazba od čtenářů 11 Dotazy 11 Zdrojové kódy ke knize 11 Errata 11 Typografické konvence použité v knize 12

Zpětná vazba od čtenářů 11 Dotazy 11 Zdrojové kódy ke knize 11 Errata 11 Typografické konvence použité v knize 12 Obsah Zpětná vazba od čtenářů 11 Dotazy 11 Zdrojové kódy ke knize 11 Errata 11 Typografické konvence použité v knize 12 Úvod do Microsoft SharePoint Foundation 2010 13 Základní pojmy používané v této knize

Více

IT 3. IS SEM Informační systém pro správu a evidenci nemovitého majetku hlavního města Prahy. Ing. Martin Vimr obchodní ředitel DELTAX Systems a.s.

IT 3. IS SEM Informační systém pro správu a evidenci nemovitého majetku hlavního města Prahy. Ing. Martin Vimr obchodní ředitel DELTAX Systems a.s. IS SEM Informační systém pro správu a evidenci nemovitého majetku hlavního města Prahy Ing. Martin Vimr obchodní ředitel DELTAX Systems a.s. špička v každém směru Cíle nasazení IS SEM Jednotná, úplná a

Více

Případová studie. O2 Slovakia: Aplikace O2 Univerzita. Aplikace O2 Univerzita. jako nástroj řízení vzdělávání zaměstnanců

Případová studie. O2 Slovakia: Aplikace O2 Univerzita. Aplikace O2 Univerzita. jako nástroj řízení vzdělávání zaměstnanců Případová studie O2 Slovakia: Aplikace O2 Univerzita Aplikace O2 Univerzita jako nástroj řízení vzdělávání zaměstnanců Aplikace O2 Univerzita Vzdělávání je pro naši firmu jedním ze základních pilířů, bez

Více

Řízení výkonnosti nemovitostního portfolia. Integrační platforma innosys. Květen 2014

Řízení výkonnosti nemovitostního portfolia. Integrační platforma innosys. Květen 2014 Řízení výkonnosti nemovitostního portfolia Integrační platforma innosys Květen 2014 Technologické trendy 2014 Narušitelé zavedených postupů Kognitivní analýza Industrializace zdrojů mas Blízká setkávání

Více

Centrální registr administrativních budov. 8. listopadu 2013

Centrální registr administrativních budov. 8. listopadu 2013 Prezentace projektu Úprava Informačního systému majetku státu jako zvláštní grafické datové vrstvy nad RUIAN v návaznosti na další základní registry veřejné správy Centrální registr administrativních budov

Více

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Strana 1 z 12 Obsah 1. Leady... 3 a. Shrnutí... 3 b. Popis modulu... 3 c. Technické podrobnosti o modulu... 5 2. MERK... 6 a. Shrnutí... 6 b.

Více

Knowledge Management pro Raiffeisenbank. Jak jsme české bance umožnili snadnou tvorbu, schvalování a zpřístupňování aktuálních interních informací

Knowledge Management pro Raiffeisenbank. Jak jsme české bance umožnili snadnou tvorbu, schvalování a zpřístupňování aktuálních interních informací Knowledge Management pro Raiffeisenbank Jak jsme české bance umožnili snadnou tvorbu, schvalování a zpřístupňování aktuálních interních informací Knowledge Management pro Raiffeisenbank Nasazením Knowledge

Více

Databox CONTACT 6. Při konfiguraci systému řešíme jednoduchost, praktičnost, automatizaci a kontrolu.

Databox CONTACT 6. Při konfiguraci systému řešíme jednoduchost, praktičnost, automatizaci a kontrolu. Databox CONTACT 6 Servis / Stroje a zařízení Úvod Databox CONTACT 6 je velice universální nástroj pro tvorbu databázových systémů. Základ tvoří zavedené agendy Adresář firem, Adresář osob, Kalendář a Databázové

Více

imos DSP Nové možnosti datové sběrné pošty pro II. pololetí roku 2014

imos DSP Nové možnosti datové sběrné pošty pro II. pololetí roku 2014 imos DSP Nové možnosti datové sběrné pošty pro II. pololetí roku 2014 25. 9. 2014 1 Datová Sběrná Pošta (DSP) imos DSP je jednotná aplikace pro práci s výsledky zpracovaných dat Datové Sběrné Pošty (DSP),

Více

Cesta k optimalizaci provozních. technologických zařízen

Cesta k optimalizaci provozních. technologických zařízen Cesta k optimalizaci provozních nákladů při i správě technologických zařízen zení PŘEDMĚT T SPRÁVY Společnost PHAR SERVICE, a.s. mimo jiné působí v oblasti správy a technického servisu výrobních a podpůrných

Více

DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT

DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT SPRÁVA DOKUMENTŮ V MODERNÍM PODNIKOVÉM PROSTŘEDÍ Zpracování dokumentů prochází v dnešním firemním světě významnými změnami. Firmy jsou nuceny řešit řadu problémů, které s sebou

Více

DOMUS. verze 9. Pro Váš vyšší komfort Vám verze přináší: Nové uživatelské rozhraní. Fulltextové vyhledávání. Strom oken. Zásilky

DOMUS. verze 9. Pro Váš vyšší komfort Vám verze přináší: Nové uživatelské rozhraní. Fulltextové vyhledávání. Strom oken. Zásilky DOMUS verze 9 Pro Váš vyšší komfort Vám verze přináší: Nové uživatelské rozhraní Fulltextové vyhledávání Strom oken Zásilky O SYSTÉMU DOMUS INFORMACE NA SPRÁVNÉM MÍSTĚ Systém DOMUS představuje komplexní

Více

Informace k e-learningu

Informace k e-learningu Informace k e-learningu Příprava na testy bude probíhat samostatně formou e-learningových školení přístupných způsobem popsaným níže. Zkušební testy, pomocí kterých se budete připravovat na závěrečný test,

Více

Outsourcing & Cloud. v českých firmách

Outsourcing & Cloud. v českých firmách Outsourcing & Cloud v českých firmách Už jste asi slyšeli: Firmy dnes dávají jen nanejvýš 30 % IT rozpočtu na podporu růstu společnosti a generovaní nového businessu. Bez potřebných investic do nových

Více

GOOGLE APPS FOR WORK. TCL DigiTrade - 22.10.2015

GOOGLE APPS FOR WORK. TCL DigiTrade - 22.10.2015 GOOGLE APPS FOR WORK TCL DigiTrade - 22.10.2015 Seminář 22.10.2015 9.00-9.25 Co jsou Google Apps for Work (Stanislav Marszalek - TCL DigiTrade) 9.30 9.55 Praktické příklady použití Google Apps ve firmě

Více

BOOSTE-CE NEWSLETTER PODÍVEJTE SE NA NAŠE NOVÉ VIDEO!

BOOSTE-CE NEWSLETTER PODÍVEJTE SE NA NAŠE NOVÉ VIDEO! BOOSTE-CE NEWSLETTER vydání #4 duben 2019 PODÍVEJTE SE NA NAŠE NOVÉ VIDEO! Představujeme Vám naše první video! NOVINKY Nové zprávy o platformě OnePlace 3D energetickém managementu Školení školitelů proběhne

Více

Ing. Pavel Rosenlacher

Ing. Pavel Rosenlacher Marketing v sociálních sítích Webová analytika Ing. Pavel Rosenlacher pavel.rosenlacher@vsfs.cz Krátké shrnutí SEO spočívá v lepším zobrazování stránek ve výsledcích vyhledávání na vyhledávačích Souhrnně

Více

PORTÁL STÁTNÍ ROSTLINOLÉKAŘSKÉ SPRÁVY VE SLUŽBÁCH

PORTÁL STÁTNÍ ROSTLINOLÉKAŘSKÉ SPRÁVY VE SLUŽBÁCH PORTÁL STÁTNÍ ROSTLINOLÉKAŘSKÉ SPRÁVY VE SLUŽBÁCH VEŘEJNOSTI I ZAMĚSTNANCŮ O zákazníkovi Státní rostlinolékařská správa (SRS) je úředním orgánem rostlinolékařské péče České republiky. Činnost Státní rostlinolékařské

Více

Client s Day 20.6.2013 iscala Add-ons

Client s Day 20.6.2013 iscala Add-ons Client s Day 20.6.2013 iscala Add-ons LFC Group, s.r.o. Martin Šveda ředitel společnosti Společnost LFC Group, s.r.o. Agenda Představení společnosti LFC Group, s.r.o. Otázky / kvíz Implementace a konzultační

Více

Manažerský informační systém na MPSV. Mgr. Karel Lux, vedoucí oddělení koncepce informatiky MPSV

Manažerský informační systém na MPSV. Mgr. Karel Lux, vedoucí oddělení koncepce informatiky MPSV Manažerský informační systém na MPSV Mgr. Karel Lux, vedoucí oddělení koncepce informatiky MPSV Konference ISSS-2009 Hradec Králové Aldis 6. dubna 2009 MIS na MPSV časové údaje projektu Vytvoření MIS MPSV

Více

Buďte Společně vždy vpřed na stopě vozidlům a pohonným hmotám. pilotní řešení O 2 Car Control pro TNT Post ČR

Buďte Společně vždy vpřed na stopě vozidlům a pohonným hmotám. pilotní řešení O 2 Car Control pro TNT Post ČR Buďte Společně vždy vpřed na stopě vozidlům a pohonným hmotám pilotní řešení O 2 Car Control pro TNT Post ČR Proč společný projekt 1. Výchozí podmínky: 2. Cíl: Telefónica O2 se stala poskytovatelem ucelených

Více

Bohemia Energy. Případová studie. Uzavírání smluv prostřednictvím tabletů přineslo významné zvýšení výkonu obchodní sítě.

Bohemia Energy. Případová studie. Uzavírání smluv prostřednictvím tabletů přineslo významné zvýšení výkonu obchodní sítě. Bohemia Energy Uzavírání smluv prostřednictvím tabletů přineslo významné zvýšení výkonu obchodní sítě Případová studie Květen 2016 Shrnutí Společnost Bohemia Energy, největší alternativní dodavatel energií

Více

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů S pomocí ESET Cloud Administratoru můžete řídit zabezpečení vaší podnikové sítě bez nutnosti nákupu, instalace nebo údržby dalšího hardwaru. Řešení je poskytováno

Více

Výčet strategií a cílů, na jejichž plnění se projektový okruh podílí:

Výčet strategií a cílů, na jejichž plnění se projektový okruh podílí: Karta projektového okruhu Číslo a název projektového okruhu: Garant karty projektového okruhu: Spolupracující subjekty: 9. Elektronizace podpůrných procesů Ministerstvo vnitra, Ministerstvo financí Správa

Více

administrativní systém, samostatný a přesný

administrativní systém, samostatný a přesný Moje Inteligentní Administrativa je centrální on-line evidence klientů, obchodníků, produkce, provizí, pojistných událostí, má unikátní poštovní komunikátor a CRM systém Software MIA je určen pro pojišťovací

Více

Aplikace pro srovna ní cen povinne ho ruc ení

Aplikace pro srovna ní cen povinne ho ruc ení Aplikace pro srovna ní cen povinne ho ruc ení Ukázkový přiklad mikroaplikace systému Formcrates 2010 Naucrates s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Vyskočilova 741/3, 140 00 Praha 4 Czech Republic tel.: +420

Více

Centrální registr administrativních budov. 24. května 2013

Centrální registr administrativních budov. 24. května 2013 Prezentace projektu Úprava Informačního systému majetku státu jako zvláštní grafické datové vrstvy nad RUIAN v návaznosti na další základní registry veřejné správy Centrální registr administrativních budov

Více

Produkty třídy BYZNYS

Produkty třídy BYZNYS Produkty třídy BYZNYS - jistota, spolehlivost a dynamika ve Vašich datech Jiří Rákosník, obchodní ředitel ing. Vlastimil Fousek, vedoucí analytického a vývojového oddělení Produkty třídy BYZNYS informační

Více

PAVEZA & EVEZA. software pro správu veřejných zakázek PAVEZA & EVEZA

PAVEZA & EVEZA. software pro správu veřejných zakázek PAVEZA & EVEZA software pro správu veřejných zakázek 1 PAVEZA, PAVEZA LIGHT Efektivní elektronický nástroj pro podporu nákupních procesů a snadnou přípravu a administraci veřejných zakázek Intranetová aplikace PAVEZA

Více

Bohemia Energy. Případová studie. Uzavírání smluv prostřednictvím tabletů přineslo významné zvýšení výkonu obchodní sítě.

Bohemia Energy. Případová studie. Uzavírání smluv prostřednictvím tabletů přineslo významné zvýšení výkonu obchodní sítě. Bohemia Energy Uzavírání smluv prostřednictvím tabletů přineslo významné zvýšení výkonu obchodní sítě Případová studie Únor 2015 Shrnutí Společnost Bohemia Energy, největší alternativní dodavatel energií

Více

Novinky. Autodesk Vault helpdesk.graitec.cz,

Novinky. Autodesk Vault helpdesk.graitec.cz, Novinky Autodesk Vault 2018 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com Novinky Autodesk Vault 2018 PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu Autodesk Vault 2018. Obsah: Úvod...

Více

Nasazení mapového redakčního systému Geocortex v prostředí Moravskoslezského kraje

Nasazení mapového redakčního systému Geocortex v prostředí Moravskoslezského kraje Nasazení mapového redakčního systému Geocortex v prostředí Moravskoslezského kraje Ing. Marek Gába VÍTKOVICE IT SOLUTIONS Ing. Martin Sikora Moravskoslezský kraj Datum: 23.10.2014 Témata prezentace 1.

Více

Praha 27. 4. 2011. Jan Talášek pit Software, s.r.o. www.pitsoftware.cz. 27.4.2011 CAFM v praxi SW podpora FM

Praha 27. 4. 2011. Jan Talášek pit Software, s.r.o. www.pitsoftware.cz. 27.4.2011 CAFM v praxi SW podpora FM CAFM v praxi Data, Informace, CAFM jako součást podnikového IS, Integrace Jan Talášek pit Software, s.r.o. Praha 27. 4. 2011 OBSAH PŘEDNÁŠKY Data a Informace Statická data pro CAFM pasportizace a pasport

Více

Microsoft SharePoint Portal Server 2003. Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR

Microsoft SharePoint Portal Server 2003. Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR Microsoft SharePoint Portal Server 2003 Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR Přehled Země: Česká republika Odvětví: Velkoobchod Profil zákazníka

Více

Centrální registr administrativních budov. 24. října 2012

Centrální registr administrativních budov. 24. října 2012 Tisková konference k ukončení realizace projektu Úprava Informačního systému majetku státu jako zvláštní grafické datové vrstvy nad RUIAN v návaznosti na další základní registry veřejné správy Centrální

Více

People Manager Komplexní řízení zdrojů a projektů jednoduše

People Manager Komplexní řízení zdrojů a projektů jednoduše People Manager Komplexní řízení zdrojů a projektů jednoduše Hlavní funkce Řízení portfolia projektů Podpora pro Demand Management a prioritizaci Podpora pro rozhodování při plánování releasů aplikací Přehled

Více

EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE. Luhačovice 24.10.2013

EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE. Luhačovice 24.10.2013 EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE Luhačovice 24.10.2013 CRM řízení vztahů se zákazníky CRM - je zkratka z anglického Customer Relationship Management a označují se tak systémy pro řízení vztahů se zákazníky.crm

Více

Reportingová platforma v České spořitelně

Reportingová platforma v České spořitelně Reportingová platforma v České spořitelně Agenda Implementované prostředí Cognos 8 v ČS Marek Varga, Česká spořitelna, a.s. Využití platformy Cognos z pohledu businessu Petr Kozák, Česká spořitelna, a.s.

Více

2012 (červen) Microsoft Sharepoint Portal Server. Microsoft Live Communications Server 2003 Řešení pro online komunikaci. Microsoft Exchange

2012 (červen) Microsoft Sharepoint Portal Server. Microsoft Live Communications Server 2003 Řešení pro online komunikaci. Microsoft Exchange 1989 1996 2001 2003 Microsoft Office Kancelářský balík Microsoft Exchange Emailové a groupwarové řešení Microsoft Sharepoint Portal Server Webová platforma pro spolupráci a správu obsahu Microsoft Live

Více

ABRA Gen. E-shop. Produktový list

ABRA Gen. E-shop. Produktový list ABRA Gen E-shop Produktový list Nástroj, který přináší peníze E-shop je moderním prostředkem prodeje, bez něhož se v dnešní době neobejde žádná firma vyžadující: prodej koncovým zákazníkům (B2C), velkoobchodní

Více

Identity Management centralizovaná správa uživatelů

Identity Management centralizovaná správa uživatelů Identity Management centralizovaná správa uživatelů AMI Praha a.s. Tomáš Faško, výkonný ředitel 17. března 2010 Miroslav Rusko, account manager Martin Lízner, specialista pro Identity Management Program

Více

3. Očekávání a efektivnost aplikací

3. Očekávání a efektivnost aplikací VYUŽÍVANÍ INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ V ŘÍZENÍ FIREM Ota Formánek 1 1. Úvod Informační systémy (IS) jsou v současnosti naprosto nezbytné pro úspěšné řízení firem. Informačním ním systémem rozumíme ucelené softwarové

Více

Novinky AutoCAD LT 2017

Novinky AutoCAD LT 2017 Novinky AutoCAD LT 2017 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com Novinky AutoCAD LT 2017 PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu AutoCAD LT 2017. Obsah: 1. Autodesk aplikace...

Více

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM Základní informace: Program byl konstruován především pro komplexní zpracování zakázek ve společnosti. Je postaven obecně, specializované funkce byly však přizpůsobeny

Více