1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: M. Urbanec, J. Hanuš. c) zapisovatelky: Ivana Koudelková.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: M. Urbanec, J. Hanuš. c) zapisovatelky: Ivana Koudelková."

Transkript

1 Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v budově obecního úřadu ve Štěpanické Lhotě od 17:00 hodin. Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Pohořalý Martin Urbanec Jan Urbanec Miloslav Gottstein Jaromír Janatová Monika Kuželová Marta MUDr. Kamil Tomáš. Roubalová Eva Zelinka Miroslav Omluveni: MVDr. Gerstner Miloš, Hanuš Jiří, Kraus Šimon, Petrák Tomáš. Program: 1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: M. Urbanec, J. Hanuš. c) zapisovatelky: Ivana Koudelková. 2) Schválení zápisu z 1. zasedání OZ ze dne ) Schválení rozhodování OR ze dne: 13.3., 27.3., a ) Účetní a rozpočtové záležitosti. 5) Pozemkové záležitosti. 6) Obecní policie. 7) Veřejné osvětlení Sychrov postup prací. 8) Zateplení škol. 9) Nároky z územního plánu. 10) Opravy komunikací. 11) Těžba v obecních lesích. 12) Různé. 13) Závěr.

2 2. veřejné zasedání zastupitelstva obce zahájil pan starosta v 17:08 hodin. Přivítal přítomné hosty zasedání a zastupitele, kterých bylo přítomno 11, omluveni MVDr. Gerstner Miloš, Hanuš Jiří, Kraus Šimon a Petrák Tomáš. 1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: M. Urbanec, M. Zelinka, c) zapisovatelky: Ivana Koudelková. Návrh usnesení : Zastupitelstvo schvaluje a) navržený program zasedání, b) ověřovatele zápisu: M. Urbance, M. Zelinku, c) zapisovatelku I. Koudelkovou. Usnesení č. 1a), 1b) a 1c) schváleno. 2) Schválení zápisu z 1. veřejného zasedání OZ. Návrh usnesení : Zastupitelstvo schvaluje zápis z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Benecko, které se konalo Usnesení č. 2 schváleno. 3) Schválení rozhodování OR ze dnů : , 27.3., a Návrh usnesení: Zastupitelstvo schvaluje rozhodování Rady Obce Benecko ze dnů 13.3., 27.3., a Usnesení č. 3 schváleno. 4) Účetní a rozpočtové záležitosti. a) Inventarizace majetku a závazků k Zastupitelům byla předložena inventarizační zpráva. Inventarizace majetku a závazků za rok 2012 proběhla řádně, podklady byly řádně připraveny a ověřeny na skutečnost. U inventur byly vždy osoby odpovědné za majetek. Byl zjištěn skutečný stav majetku a závazku a ostatních inventarizačních položek pasiv a podrozvahy, který je zaznamenán v inventurních soupisech. Skutečný stav byl porovnán na účetní stav majetku a závazků a ostatních inventarizačních položek. Zastupitelé byli seznámeni s předloženým návrhem na vyřazení majetku z evidence. Návrh usnesení : Zastupitelstvo obce schvaluje inventarizační zprávu za rok 2012 a vyřazení majetku z evidence dle předloženého návrhu. Usnesení č. 4a) schváleno. b) Změna rozpočtu č. 2/2013 rozpočtové opatření č.2. Příjmy: Daň z příjmů právnických osob za obce /1122/ ,- Kč, Záležitosti ost. drah /2279/ ,- Kč, činnost místní správy /6171/ ,- Kč. Příjmy celkem : ,- Kč. Výdaje : Záležitosti ost. drah poskytnutí půjčky ,- Kč, Předškolní zařízení /3111/ ,- Kč. Činnost místní správy / ,-Kč. Ostatní finanční operace /6399/ ,-Kč. Výdaje celkem : ,- Kč. Přijatý úvěr od ČS ,- Kč. Přesuny mezi položkami v paragrafech: 2143,3111, 3113, 3639,

3 Návrh usnesení : Zastupitelstvo obce schvaluje změnu rozpočtu č. 2/2013 rozpočtové opatření č.2. Usnesení č. 4b) schváleno. c) Rozpočtový výhled. Změna rozpočtového výhledu : doplněno - skutečnost do roku 2012, schválený rozpočet 2013, výhled Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtový výhled do roku Usnesení č. 4c) schváleno. d) Plnění rozpočtu k /upravený rozpočet/ Daňové příjmy ,67 53,05 % Nedaňové příjmy ,41 100,11 % Přijaté transfery ,52 % Příjmy celkem , % Běžné výdaje , % Kapitálové výdaje ,- 129,85 % Výdaje celkem ,27 50,37 % Zastupitelstvo obce bere plnění rozpočtu k na vědomí. 5) Pozemkové záležitosti. a) Cesta na Benecku u Hotelu Kubát. Část cesty cca 9m2 je na pozemku p.p.č.728/7 pana Žalského. Tuto část směnit za obecní pozemek p.p.č.850/3 o výměře 9m2. Návrh usnesení: Souhlas se směnou pozemku. Usnesení č. 5a) schváleno. b) Pan Horáček z Rychlova požádal o koupi pozemku p. p.č. 746/1 o výměře 415m2 v k.ú. Horní Štěpanice. Pozemek se nachází v těsné blízkosti nemovitosti. Návrh usnesení : Prodat pozemek za odhad + náklady. Usnesení č. 5b) schváleno. c) Prodej pozemku u chatiček v Mrklově. Pozemek byl původně určen pro zbudování příjezdové cesty k těmto chatám. V současné době je příjezdová cesta obnovena jinudy, pozemek lze prodat. Návrh usnesení: Pozemek prodat za odhad + náklady. Usnesení č. 5c) schváleno. d) V minulosti byl zastupitelstvem odsouhlasen prodej pozemku p.p.č manželům Hamplovým s věcným břemenem chůze přes pozemek. Věcné břemeno se jeví jako nadbytečné. Návrh usnesení: Nezřizovat věcné břemeno chůze. Výsledek hlasování: Pro 6. Proti 4 ( Jebavý,Kuželová, Roubalová, Janatová). Zdržel se 1 ( Gottstein). Usnesení č. 5d) neschváleno. Věcné břemeno se tedy zřídí. 6) Obecní policie. Možnost zřízení obecní policie společně s obcí Vítkovice a Jestřabí v Krkonoších. Jedná se o jedno místo obecního policisty, který by byl veden ve Vítkovicích a naše obec by se podílela na financování cca tis. ročně. Náplň práce měření rychlosti, veřejný pořádek, kontrola odlehlých nemovitostí, parkoviště, ochrana majetku atd.

4 Návrh usnesení : Společně s obcí Vítkovice a Jestřabí v Krkonoších zřídit obecní policii. Výsledek hlasování : Pro 0. Proti 9. Zdržel se 2 ( Mejsnar, Kuželová). Usnesení č. 6) neschváleno. 7) Veřejné osvětlení Sychrov. Postup prací na budování veřejného osvětlení. V letošním roce se dobuduje veřejné osvětlení na parkovišti u horní stanice lanové dráhy a položí kabel na Sychrově. Dokončení příští rok. Návrh usnesení: Kdo souhlasí s tímto postupem. Usnesení č. 7) schváleno. 8) Zateplení škol. Připravuje se vyhlášení dotačního titulu na zateplení s výměnou oken a vytápěním, realizace do konce roku Žádost máme rozpracovanou pro ZŠ Dolní Štěpanice. ZŠ Benecko budeme řešit v dalším titulu. V Dolních Štěpanicích je ještě špatná střecha. Návrh usnesení : Kdo je pro, zadat firmě PROJECT A PLUS zpracování žádosti včetně všech příloh, a zkusit tento dotační titul pro ZŠ Dolní Štěpanice. Výsledek Hlasování: Pro 11. Proti 0. Zdržel se 0. Usnesení č. 8) schváleno. 9) Nároky z Územního plánu. a) Paní Vítová a pan Jerie žádají náhradu za pozemky, které v novém územním plánu již nejsou jako pozemky možné k zastavění. Dle názoru právníka obec tuto náhradu vyplácet nemá. Návrh usnesení : Kdo je pro vyplacení náhrady paní Vítové a panu Jeriovi. Výsledek hlasování : Pro 0. Proti 11. Zdržel se 0. Usnesení č. 9 a) neschváleno. b) Pan Fiedler taktéžpožaduje náhradu za pozemek, na kterém již dle nového územního plánu nelze stavět. Právní názor opět zní, náhradu nevyplácet. Návrh usnesení: Kdo je pro vyplacení náhrady panu Fiedlerovi. Výsledek hlasování: Pro 0. Proti 11. Zdržel se 0. Usnesení č. 9b) neschváleno. 10) Opravy komunikací. Cestou směrem k Lesnímu Zátiší se dělala pokládka kabelu elektrického vedení ( k p. Fidlerovi), platí a zajistí ČEZ, ve smlouvě je podmínkou zhotovení nového asfaltového povrchu. Je možnost dodělat asfaltový povrch ( na obecní náklady ) až k Lesnímu Zátiší - jedná se o poslední zatáčku této cesty. Návrh usnesení : Dodělat asfaltový povrch až k Lesnímu Zátiší na obecní náklady. Usnesení č 10 schváleno. 11) Těžba dřeva v obecním lese. Jedná se o les pod hřištěm HSK. Manželé Čížkovi požádali o odstranění stromů z důvodu ohrožení jejich nemovitosti. Doporučení lesního hospodáře je odtěžit špičku lesa tak, aby neohrožovala nemovitost. Vytěžené dřevo část prodat a část použít pro potřeby hasičů. Návrh usnesení : Vyřídit povolení na těžbu, dřevo využít k prodeji a část pro potřeby hasičů kolik rozhodne rada.

5 Usnesení č. 11 schváleno. 12) Různé. a) Nabídka z úřadu práce - v rámci dotace zaměstnat občany vedené v evidenci nezaměstnaných. S takto zaměstnanými občany jsme nikdy neměli dobrou zkušenost, ale zkusit to můžeme. Návrh usnesení: Kdo je pro, zkusit tyto občany zaměstnat. Usnesení č. 12 a) schváleno. b) Žádost pana Karla Šíra o provedení protlaku pod místní komunikací. Návrh usnesení : Souhlas s provedením protlaku. Usnesení č. 12 b) schváleno. c) Žádost SDH Dolní Štěpanice o příspěvek na volejbalový turnaj ve výši 1 000,-Kč. Návrh usnesení : Souhlas s příspěvkem 1 000,- Kč. Usnesení č. 12 c) schváleno. d) Barva fasády na Sokolovnu v Dolních Štěpanicích. Dělala by firma Nosek+Buchar. Návrh usnesení: Orámovat okna, barva béžová až okrová, ze vzorníku vyberou hasiči DŠ. Výsledek hlasování : Pro 10. Proti 0. Zdržel se 1 (Gottstein). Usnesení č. 12 d) schváleno. e) Starosta informoval přítomné o práci VHS Turnov. Oprava vodovodu Bátovka, na Zátiší se bude dělat vrt pro posílení zdroje vody. Původně to bylo plánováno z Plaňky. Plaňka je třeba upravit. f) Zatravnit dětské hřiště v Dolních Štěpanicích. Štěrk pod kolotočem bude. Častěji posekat. g) Stromy v parčíku. Provedeme místní šetření, požádáme o povolení kácení a pokácíme, stromy jsou už skoro suché. h) Zhotovit podlážky pod kontejnery na sklo v Horních Štěpanicích. Zajistí Zelinka. j) V Dolních Štěpanicích je rozbité dno kontejneru na sklo. Zajistí Jebavý. k) V Horních Štěpanicích čp. 37 není dodělaná izolace. Zařídí starosta. 13) Závěr. Starosta poděkoval přítomným za účast a v 19:45 ukončil zasedání zastupitelstva. Zapsala Koudelková I. dne Starosta Ing. Jaroslav Mejsnar Ověřil : J. Urbanec M. Zelinka.

6

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 25.9.2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Pohořalý Martin Urbanec

Více

Zelinka Miroslav. Omluvena: Urbanec Miloslav, Kamil Tomáš.

Zelinka Miroslav. Omluvena: Urbanec Miloslav, Kamil Tomáš. Zápis z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 28.2.2013 v budově obecního úřadu ve Štěpanické Lhotě od 17:00 hodin. Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Pohořalý Martin

Více

Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 19.6.2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Kuželová Marta MUDr.

Více

. Zelinka Miroslav. 1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: MUDr. M. Kuželová, J. Gottstein. c) zapisovatelky: Ivana Koudelková.

. Zelinka Miroslav. 1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: MUDr. M. Kuželová, J. Gottstein. c) zapisovatelky: Ivana Koudelková. Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 12.9.2013 v budově hasičské zbrojnice v Dolních Štěpanicích od 17:00 hodin. Mejsnar Jaroslav Ing. Hanuš Jiří Jebavý Zdeněk

Více

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 29.6.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Klimenta

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 8.11.2017 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Pohořalý

Více

Zápis z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 6.9.2017 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Pohořalý

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin.

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin. Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 19.12.2018 v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Brožek

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin.

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin. Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 15.12.2015 v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Hervert Jiří Jebavý

Více

Zápis z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 22.2.2017 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Pohořalý

Více

Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 12.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Klimenta

Více

Zápis z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 28.4.2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 28.4.2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 28.4.2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Pohořalý

Více

Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 23.2.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Klimenta

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 12.6.2015 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (M. Bláha omluven), 3 občané, 5 hostů Veřejné

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

Přítomní: Na pořadu jednání je tento program:

Přítomní: Na pořadu jednání je tento program: Zápis ze 14. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 21.11.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc.

Více

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Zápis č. 7/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Místo konání : Dvory nad Lužnicí obecní úřad Začátek : 18 hodin Zasedání řídil : Jan Herzog, starosta obce Přítomni : viz

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání.

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání. Zápis z řádného zasedání ZO dne 20.7. 2015, zahájeno v 18,00 hod., ukončeno ve 20,15 hod Přítomni: 9 Hosté: Slavomíra Vacardová, Kateřina Šabatová, Mgr. Josef Kozlovský, Renata Skrbková, Lucia Franková,

Více

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 19.5.2010 Přítomno : 7 členů ZO Zástěra Václav, Kašparová Jana, Vodrážka Miroslav, Vacek Michal, Mgr. Tumová Gabriela, Brož Ladislav, František

Více

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Rušinov

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Obecní úřad Rušinov, Rušinov 47, 583 01 Chotěboř telefon: 569692281, mobil: 724288418, IČO00268160 www.obecrusinov.cz e-mail: rusinov@seznam.cz Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Datum a

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061 Třetí zasedání zastupitelstva obce se konalo 10.6.2010 a hlavním bodem jednání bylo projednání rozpočtu obce a schválení smluv o úvěrech na předfinancování investičních akcí. Obec Těchobuz Těchobuz 60,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne , od hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne , od hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne 31.10. 2018, od 17.00 hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Z Á P I S Ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 6. 1. 2010

Z Á P I S Ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 6. 1. 2010 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,00 hod. Zasedání řídil : Pavel Rataj starosta obce Přítomno : 7 členů zastupitelstva Omluveni : 0 Neomluveni : 0 Zapisovatel : Renata Hladíková

Více

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 30. 1. 2019, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce

Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce Datum konání: 17.12.2008 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: B.Lacinová, J.Blinka, Mgr. J. Bělina, RNDr. J. Dobroruková, A.Forman, B.Fleček,

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Vinaře konaného dne na Obecním úřadě

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Vinaře konaného dne na Obecním úřadě Obec Vinaře Zápis č. 4/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Vinaře konaného dne 27.9.2017 na Obecním úřadě Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno v 20:50 hodin. Přítomni: Josef Brom, lng. Josef

Více

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 15 z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 2. 5. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Z á p i s. z 12. řádného zasedání Zastupitelstva obce ve Fryšavě pod Žákovou horou, konaného dne 6. listopadu 2012 v 18 00 hodin v kulturním domě

Z á p i s. z 12. řádného zasedání Zastupitelstva obce ve Fryšavě pod Žákovou horou, konaného dne 6. listopadu 2012 v 18 00 hodin v kulturním domě Z á p i s z 12. řádného zasedání Zastupitelstva obce ve Fryšavě pod Žákovou horou, konaného dne 6. listopadu 2012 v 18 00 hodin v kulturním domě Přítomní členové ZO: Ing. Josef Fiala, MVDr. Jiří Humlíček,

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

Obec Ostřešany Obecní úřad Ostřešany

Obec Ostřešany Obecní úřad Ostřešany Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Ostřešany, které se konalo dne 17.12. 2014 v budově OÚ v Ostřešanech. Přítomno : 12 členů zastupitelstva, omluveni paní Havlíčková, pan Drábek a pan Koprivňanský Jednání

Více

Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 21.11.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,35 hod. Přítomni členové

Více

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří OBEC ZÁBOŘÍ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne 13. 12. 2018 od 19.00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří Přítomno: 6 členů OZ, 1 omluven, 1 host, jmenovitě dle prezenční

Více

Usnesení ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Vavřinec, které se konalo dne 28. února 2018, ve Víceúčelové budově ve Vavřinci, se začátkem v hod.

Usnesení ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Vavřinec, které se konalo dne 28. února 2018, ve Víceúčelové budově ve Vavřinci, se začátkem v hod. Usnesení ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Vavřinec, které se konalo dne 28. února 218, ve Víceúčelové budově ve Vavřinci, se začátkem v 1. hod. Přítomni: Novotný M., Jarůšek M., ing. Kakáč Z., ing.

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Johánková, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Strnad, Hodina, Soukup

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Johánková, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Strnad, Hodina, Soukup Z Á P I S z 6. zasedání zastupitelstva města, které se konalo v pondělí dne 3. listopadu 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zastupitelstvo obce Úbislavice Zápis z 27. veřejného zasedání dne 10.2.2014

Zastupitelstvo obce Úbislavice Zápis z 27. veřejného zasedání dne 10.2.2014 Zastupitelstvo obce Úbislavice Zápis z 27. veřejného zasedání dne 10.2.2014 Program: 1. Volba předsedajícího 2. Schválení programu 3. Volba ověřovatelů zápisu 4. Kontrola úkolů z minulého zasedání 5. Prodej

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 22.6.2009 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 22.6.2009 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 22.6.2009 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 22.6.2009 se konalo 18. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 18.7.2014 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 18.7.2014 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 18.7.2014 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 7 zastupitelů (plný počet), 17 občanů, 3 hosté Veřejné

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 9. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 03. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 28.6.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: T. Zahálka,

Více

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin.

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. U S N E S E N Í č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 2. 5. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 1/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 22. 2. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,Ing.

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 20.12.2017 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Obec Čejov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Čejov č.2 ze dne

Obec Čejov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Čejov č.2 ze dne Obec Čejov Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Čejov č.2 ze dne 1.12.2014 Přítomni: Ježek Jiří, Ing. Svoboda Josef, Neuberová Jana,Okrouhlický Tomáš, Koudelková Jaroslava, Krupičková Ludmila, Doležal

Více

Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice

Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: Roman Guráň, Marie Benýšková, Josef Zelinka

Více

Z Á P I S č. 7/15 veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo ve středu 6. května 2015 od 19.30 hodin v místnosti Obecního úřadu v Olešné

Z Á P I S č. 7/15 veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo ve středu 6. května 2015 od 19.30 hodin v místnosti Obecního úřadu v Olešné Z Á P I S č. 7/15 veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo ve středu 6. května 2015 od 19.30 hodin v místnosti Obecního úřadu v Olešné Přítomni: Miloslava Brožková, Šupitar Jan, Kalinová

Více

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod.

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod. ZO-43-2013 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE 10.12.2013 Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, 18.00 hod.-19.00 hod. Přítomni: Omluven: Hosté: Miloslav Vrlík, Jaroslav Novotný,

Více

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 30. května 2016 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 30. května 2016 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov Strana 1 (celkem 5) Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 30. května 2016 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov Přítomni: Lenka Cincibusová, Ing. Miroslav

Více

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od 10.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 30.8.2013 od 18.00 hod. v místnosti knihovny v Syřenově.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 30.8.2013 od 18.00 hod. v místnosti knihovny v Syřenově. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 30.8.2013 od 18.00 hod. v místnosti knihovny v Syřenově. Přítomno: 6 zastupitelů (Roman Svoboda omluven), 2 občané. Veřejné zasedání

Více

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 21. června 2018 v 20 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

17) Změna ÚP 18) Informace volby do ZO,zhodnocení práce zastupitelstva v uplynulém volebním období

17) Změna ÚP 18) Informace volby do ZO,zhodnocení práce zastupitelstva v uplynulém volebním období Z á p i s č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 22. září 2010 od 18.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Novák,

Více

Zápis ze schůze OZ obce Úmonín č.1/2012 konané dne od 19 hodin v malé zasedací místnosti obecního úřadu v Úmoníně.

Zápis ze schůze OZ obce Úmonín č.1/2012 konané dne od 19 hodin v malé zasedací místnosti obecního úřadu v Úmoníně. Zápis ze schůze OZ obce Úmonín č.1/2012 konané dne 1.2.2012 od 19 hodin v malé zasedací místnosti obecního úřadu v Úmoníně. Program jednání: 1) Zahájení 2) Zpráva starosty 3) Projednání a schválení inventury

Více

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne v. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne v. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne 17. 6. 2015 v místnosti knihovny. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler Omluveni : Braun, Nesvadba Úvodem přivítal starosta

Více

Obec Křesetice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 11/2007 obce Křesetice, které se konalo dne 24.10.2007

Obec Křesetice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 11/2007 obce Křesetice, které se konalo dne 24.10.2007 Obec Křesetice Zápis ze zasedání Zastupitelstva 11/2007 obce Křesetice, které se konalo dne 24.10.2007 Přítomni: 9 Omluveni: 2 (p. Linhartová, Černý), 1 zastupitel omluven-odchod v průběhu jednání Hosté:

Více

Návrh Závěrečného účtu města Rabí za rok 2014 ( 17 zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů )

Návrh Závěrečného účtu města Rabí za rok 2014 ( 17 zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů ) Návrh Závěrečného účtu města Rabí za rok 2014 ( 17 zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů ) Město Rabí, Rabí 57, 342 01 Sušice Tel.: 376596252, 731264220,

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání zastupitelstva obce Valchov, konaného dne v hod. v budově obecního úřadu ve Valchově

Z Á P I S. z 2. zasedání zastupitelstva obce Valchov, konaného dne v hod. v budově obecního úřadu ve Valchově Z Á P I S z 2. zasedání zastupitelstva obce Valchov, konaného dne 20. 12. 2010 v 18.00 hod. v budově obecního úřadu ve Valchově Přítomno: ing. Jindřiška Brožová, ing. Jiří Dokoupil, Milan Fiala, Václav

Více

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Korolupy č. 4/2009 Datum a hodina zasedání: Místo jednání: 4.10. 2009 v 16.00 hod. Myslivecká klubovna Korolupy Přítomni

Více

ZÁPIS Z VII. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BOROTICE z

ZÁPIS Z VII. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BOROTICE z ZÁPIS Z VII. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BOROTICE z 15. 5. 2019 Přítomno: 9 zastupitelů Občanů: 1 1. Zahájení Zasedání zastupitelstva obce (ZO) zahájil starosta obce Michal Petrák v 19,00 hodin. Je přítomno

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 12. 2017 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 14. listopadu 2016

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 14. listopadu 2016 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 14. listopadu 2016 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo ve 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou

Více

ZÁPIS č. 2/2016 Zastupitelstva obce Šaratice dne

ZÁPIS č. 2/2016 Zastupitelstva obce Šaratice dne ZÁPIS č. 2/2016 Zastupitelstva obce Šaratice dne 24.2.2016 Přítomní: Schuster Milan, Horáček Jaroslav, Kalouda Karel, Konečný Roman, Koutný Tomáš, Málek Miroslav, Silnica Marek, Pitrová Dana, Drabálek

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 27. 11. 2018 od 19. 00 hodin v kulturním domě v Libňatově Přítomni: Omluveni: Hejna Aleš, Kosina Aleš, Kuldová Marie, Mgr. Nováková

Více

Zápis a Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Úherce ze dne

Zápis a Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Úherce ze dne Zápis a Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Úherce ze dne 15.4.2018 termín: místo: přítomni: 15.4.2018 v 16.00 hodin Obecní úřad Úherce dle prezenční listiny Program 2. zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z Á P I S. ze 4. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 4. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 4. zasedání ZM Sedlice konaného dne 27.3.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. František Doušek, Ing. Jakub Herman 1. Zahájení

Více

Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 19.12. 2012 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice Zápis č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Všelibice Datum a místo konání: 5. března 2019 od 19 hodin, KM Všelibice. Zasedání se zúčastnilo 13 členů zastupitelstva

Více

Z á p i s č. 13/2016

Z á p i s č. 13/2016 Z á p i s č. 13/2016 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 19. 12. 2016 OD 18,00 HODIN Přítomni: p. Bláhová, p. Mlnařík, p. Pintér, p. Schőnbauer, p. Sodomková Omluveni:

Více

Zápis - 4. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 9.6. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 4. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 9.6. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 4. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 9.6. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Otakar Rejfek, Petr Černý, Jan Hojda, Milan Novák, Vítězslav Hátle Omluveni: Helena Pavlíková, Josef Hušek,

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 1/2012, konaného dne 1. 2. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 1/2012, konaného dne 1. 2. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 1/2012, konaného dne 1. 2. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 1/2012 v 17:30 hod. všechny

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015 Přítomni: 6 členů zastupitelstva ze 7: Čestmír Šlajs- starosta, Ing. Jaroslav Vitoň - místostarosta, Ing. Josef Pešava, Ing.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves u Jarošova, konaného dne , od 17:00 hodin. 16/2015

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves u Jarošova, konaného dne , od 17:00 hodin. 16/2015 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves u Jarošova, konaného dne 7. 12. 2015, od 17:00 hodin. 16/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Nová Ves U Jarošova (dále též

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 2. 2017 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.04

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Hatín Zveřejněno: 31.3.2010 Sejmuto: 15.3.2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Hatín Zveřejněno: 31.3.2010 Sejmuto: 15.3.2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Hatín Zveřejněno: 31.3.2010 Sejmuto: 15.3.2010 Datum : 30.3. 2010 Začátek : 19.00 Místo : OÚ Hatín Zasedání řídil : starosta Ing. Jiří Boček Přítomní členové zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 7 Skřinářov ze dne 24. 11. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 24. 11. Místo konání: místnost Obecního úřadu, Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 24.11. od 18.00 hod Program: 7//1 Určení

Více

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny v Domažličkách

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny v Domažličkách Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny 15.9. 2011 v Domažličkách Začátek : 19.30 hodin v Domažličkách Přítomni : p. Ing. Sommer Josef, Ing. Rubáš Jiří, Rausová Dana, Ing. Kuba Antonín, Frána

Více

Z Á P I S. z 19. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 30.12.2013

Z Á P I S. z 19. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 30.12.2013 Z Á P I S z 19. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 30.12.2013 Program: 1) Zahájení 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Zprávy předsedů komisí a výborů 4) Návrh rozpočtu na rok

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 19.5.2017 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 7 zastupitelů (plný počet), 18 občanů, 5 hostů Veřejné

Více

Zápis. z 2.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 11.12.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis. z 2.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 11.12.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z 2.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 11.12.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu 1. Zahájení Jednání ZO zahájil starosta obce Vladimír Tomášek v 18 hod. Přivítal

Více

Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích

Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne 23.11.2016 v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích 1) Technický bod Zahájení, schválení a případné doplnění programu Starosta

Více

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009. konaného dne 17.září 2009 v 19.00

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009. konaného dne 17.září 2009 v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00772/09 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 22.6.2012 od 20.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 22.6.2012 od 20.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 22.6.2012 od 20.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů ( Roma Svoboda omluven), 2 občané, 1 host

Více

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne 28.7. 2016 od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová (od 19:35 hod), Kateřina

Více

- Návrh usnesení č.2/17/20 13 ZO schvaluje kontrolu usnesení z minulého zápisu.

- Návrh usnesení č.2/17/20 13 ZO schvaluje kontrolu usnesení z minulého zápisu. Zápis č.17/2010-2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2010-2014, konaného dne 30.1. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera,

Více

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 7 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,

Více

Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne

Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne 24.11.2016 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Lipov (dále též jako zastupitelstvo ) zahájil v 19.00 hodin

Více

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli Zápis č. 28 - Zasedání zastupitelstva obce Rohle 30. 08. 2018 od 17:00 v ZŠ v Rohli Přítomní: 8 Roman Kopp, Mgr. Eva Kožoušková, MUDr. Antonín Kutálek, Ing. Pavel Kutálek, Mgr. Tomáš Michálek, Eva Petrášová,

Více

z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 9.4.2010 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 9.4.2010 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 9.4.2010 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 5 zastupitelů (B.Holeček a R Svoboda omluveni), 12 občanů,

Více

Šaroun M., Žilka L., Klepl M., Ing. Končický Milan, Ing. Štefanová Zdena, Havlíčková Hana. ostatní :

Šaroun M., Žilka L., Klepl M., Ing. Končický Milan, Ing. Štefanová Zdena, Havlíčková Hana. ostatní : Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 27.2.2004 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 20.3.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřman icích.

ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 20.3.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřman icích. zá P I S ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 20.3.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřman icích. Přítomni: Josef Prudík, Marie Procházková, Ivana

Více