Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin."

Transkript

1 Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Hervert Jiří Jebavý Zdeněk Honců Dana Ing. Klimenta Stanislav Janatová Monika Pohořalý Martin Machová Veronika Mgr. Urbanec Jan Petrák Tomáš Braunová Radka Mgr. Šochovský Pavel Hendrych Marek Tomáš Kamil. Zelinka Miroslav Na pořadu jednání je tento program: 1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: J. Hervert, M. Zelinka, c) zapisovatelky: Ivana Koudelková. 2) Schválení zápisu z 8. zasedání OZ ze dne ) Schválení rozhodování OR ze dne 7.10., , a ) Pozemkové záležitosti. 5) Projekt silnice Bellevue Zlatá Vyhlídka. 6) Koordinátor sociálních služeb. 7) Příspěvek na prodejnu Dolní Štěpanice. 8) Zřizovací listiny škol. 9) Pořízení změny územního plánu harmonogram. 10) Fotbalového hřiště Mrklov úpravy. 11) Inventarizace majetku. 12) Účetní a rozpočtové záležitosti. 13) Rozpočet ) Různé. 15) Závěr.

2 9. veřejné zasedání zastupitelstva obce zahájil pan starosta v 17:02 hodin. Přivítal přítomné hosty zasedání a zastupitele, kterých bylo přítomno 15. 1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: J. Hervert, M. Zelinka, c) zapisovatelky: Ivana Koudelková. Návrh usnesení : Zastupitelstvo schvaluje a) navržený program zasedání, b) ověřovatele zápisu: J. Herverta, M. Zelinku, c) zapisovatelku I. Koudelkovou. Usnesení č. 1a), 1b) a 1c) schváleno. 2) Schválení zápisu z 8. OZ ze dne Návrh usnesení : Zastupitelstvo schvaluje zápis ze 8. veřejného zasedání OZ Benecko, které se konalo dne Výsledek hlasování: Pro 15. Proti 0. Zdržel se 0. Usnesení č. 2 schváleno. 3) Schválení rozhodování OR ze dne 7.10., , a Návrh usnesení : Zastupitelstvo schvaluje rozhodování Rady Obce Benecko ze dne 7.10, , a Usnesení č. 3 schváleno. 4) Pozemkové záležitosti. Pan Fajstaver nabídl obci směnu části pozemku ppč. 1380/1 za obecní ppč. 1306/3 v Horních Štěpanicích za hřbitovem. Návrh usnesení : Souhlas s dalším jednáním s panem Fajstaverem o možnostech směny, zveřejnit zájem na úřední desce. Výsledek hlasování: Pro 15. Proti 0. Zdržel se 0. Usnesení č. 4 schváleno. 5) Projekt silnice Bellevue-Zlatá Vyhlídka. Starosta seznámil přítomné se současnou situací opravy krajské silnice. Projekt prvního úseku opravy je hotový od Prakovic po zatáčku u Bellevue. Obec požaduje provést I. Etapu opravy silnice až ke Zlaté Vyhlídce. Na tento úsek byla provedena diagnostika a je třeba dopracovat jednoduchý projekt. Kraj navrhl, aby tento projekt zadala obec - bude to mít větší šanci na realizaci. Návrh usnesení : Souhlas se zadáním projektu opravy silnice Bellevue-Zlatá Vyhlídka za obecní peníze a předání zhotoveného projektu kraji. Výsledek hlasování : Pro 14. Proti 0. Zdržel se 1 (Hervert). Usnesení č. 5 schváleno. 6) Koordinátor sociálních služeb. Na ORP Jilemnice budují síť sociálních služeb, kde by občané spadající do obvodu Jilemnicka měli možnost tuto službu využít. Spoluúčast obce na služby tohoto projektu bude 30% na nákladech. Příprava projektu v roce 2016, služby od roku 2017, bude zřízen koordinátor projektu sociálních služeb. Návrh usnesení : Souhlas s podpořením tohoto projektu. Usnesení č. 6 schváleno.

3 7) Příspěvek na prodejnu v Dolních Štěpanicích. Pan Zollmann požádal o příspěvek na provoz prodejny ve výši 1 500,-Kč měsíčně. Návrh usnesení : Souhlas s poskytnutím příspěvku ve výši 1 500,-Kč měsíčně na rok Výsledek hlasování : Pro 14. Proti 0. Zdržel se 1 (Petrák). Usnesení č. 7 schváleno. 8) Zřizovací listiny škol. a) Na základě nového občanského zákoníku je třeba na zřizovací listině změnit název ZŠ Benecko na Základní škola Benecko, příspěvková organizace. Návrh usnesení : Souhlas se změnou názvu ZŠ Benecko na Základní škola Benecko, příspěvková organizace. Výsledek Hlasování : Pro 15. Proti 0. Zdržel se 0. Usnesení č. 8 a) schváleno. b) Na základě nového občanského zákoníku je třeba na zřizovací listině změnit název MŠ Benecko na Mateřská škola Benecko, příspěvková organizace. Návrh usnesení : Souhlas se změnou názvu MŠ Benecko na Mateřská škola Benecko, příspěvková organizace. Výsledek Hlasování : Pro 15. Proti 0. Zdržel se 0. Usnesení č. 8 b) schváleno. 9) Pořízení změny územního plánu harmonogram. a) Starosta seznámil přítomné s úkony které předcházejí pořízení ÚP. b) V dalším kroku je třeba schválit Zprávu o uplatňování Územního plánu obce Benecko, s kterou byli zastupitelé seznámeni již na minulém zastupitelstvu. Návrh usnesení : Souhlas se Zprávou o uplatňování Územního plánu obce Benecko. Usnesení č. 9 b) schváleno. c) Změnu č. 1 ÚP budeme pořizovat v roce Je třeba určit datum, ke kterému se budou přijímat žádosti. Návrh usnesení : Souhlas s návrhem přijímat žádosti na změnu č. 1 územního plánu do , poté bude rozhodnuto o dalším postupu. Usnesení č. 9 c) schváleno. 10) Fotbalové hřiště Mrklov úpravy. HSK žádalo o převod fotbalového hřiště na Křížovkách do svého vlastnictví z důvodu možnosti požádat o dotaci - bylo projednáváno na 7.OZ. Starosta zjistil, že lze žádat o dotaci, i když je hřiště v majetku obce. OZ bere na vědomí. 11) Inventarizace majetku. Plán inventur 2015 Příkaz starosty k povedení inventarizace majetku k Fyzické inventury majetku a inventarizace ostatního majetku obce budou provedeny od do Dokladová inventarizace bude provedena v lednu Ústřední inventarizační komise je rada obce. Příloha plánu inventur: Inventární soupisy, pravidla pro postup při provedení inventarizace. Předsedové dílčích inventarizačních komisí pro rok 2015: SDH Benecko Martin Pohořalý. SDH Dolní Štěpanice Zdeněk Jebavý, SDH Horní Štěpanice Pavel Šochovský, knihovna Dolní Štěpanice a knihovna na obecním úřadě Veronika Machová, DPS Mrklov Miroslav Zelinka, Středisko služeb a bufet Radka Braunová, obecní úřad, ostatní majetek obce, majetek pořízený od do Monika Janatová, hotovost, ceniny, materiál, ostatní majetek Dana Honců, dokladová inventarizace - Zdeněk Jebavý.

4 Návrh usnesení : Zastupitelstvo obce schvaluje plán inventur na rok 2015 a předsedy dílčích inventarizačních komisí. Usnesení č. 11 schváleno. 12) Účetní a rozpočtové záležitosti. a) Plnění rozpočtu k Daňové příjmy: skutečnost ,90 102,93 % Nedaňové příjmy: skutečnost ,23 76,25 % Kapitálové Příjmy: skutečnost ,00 95,78 % Přijaté transfery skutečnost ,28 114,69 % Celkem: ,41 95,97 % Běžné výdaje skutečnost ,32 84,49 % Kapitálové výdaje skutečnost ,10 93,09 % Celkem skutečnost ,42 88,59 % b) Změna rozpočtu č. 5/2015 rozpočtové opatření č. 5. Příjmy: 4122 Neinvestiční přijaté transfery /oprava komunikace Zákoutí /+/ ,- Kč, prostředky PO/+/ 7591,- Kč, 4222 Přijaté investiční transfery /automobil PO /+/ ,- Kč Komunální služby /+/ ,- Kč. Celkem navýšení příjmů ,- Kč. Výdaje: 2212 silnice /+/ ,- Kč, 5512 Požární ochrana /+/ ,- Kč. Celkem navýšení výdajů /+/ ,- Kč. Příjmy a výdaje: přesuny mezi paragrafy a položkami 3639, 2212, 3111, 3113, 3612, 3639, 3722, 5512, 6171, Příjmy celkem: ,- Kč, výdaje celkem: ,- Kč. Návrh usnesení : Zastupitelstvo schvaluje rozpočtovou změnu č. 5/2015 rozpočtové opatření č. 5. Usnesení č. 12 b) schváleno. c) Nájem Střediska služeb Benecko s.r.o. na rok Návrh usnesení : Souhlas s nájmem Střediska služeb Benecko s.r.o. na rok 2015 ve výši 1,5 mil. korun. Usnesení č. 12 c) schváleno. 13) Rozpočet Návrh rozpočtu obce na rok Návrh rozpočtu na rok 2016 vychází z rozpočtového výhledu obce a z hospodaření obce roku Rozpočet je sestaven jako přebytkový. Rozdíl mezi příjmy a výdaji je určen ke splácení úvěrů. V návrhu rozpočtu jsou navrženy příspěvky zřízeným příspěvkovým organizacím a ostatní výdaje obce v členění dle rozpočtové skladby. Návrh rozpočtu byl projednán finančním a kontrolním výborem a radou obce, byl zveřejněn na úřední desce obce a na a internetových stránkách obce. Doplnění návrhu rozpočtu: Provoz veřejné silniční dopravy /+/ ,- Kč, Neinvestiční přijaté transfery ze SR /+/ ,- Kč. Celkové příjmy rozpočtu na rok 2016 jsou v částce ,- Kč. Celkové výdaje ve výši ,- Kč. Návrh usnesení : Zastupitelstvo schvaluje rozpočet Obce Benecko na rok Usnesení č. 13 schváleno. 14) Různé. a) Smlouva na dopravní obslužnost obce s krajským úřadem. Příspěvek na rok 2016 ve výši ,-Kč. Návrh usnesení : Souhlas s podpisem smlouvy o dopravní obslužnosti s krajským úřadem.

5 Usnesení č. 14 a) schváleno. b) Kontrolní a finanční výbor byl pověřený kontrolou střediska služeb. Starosta pochválil práci výborů. Je třeba upřesnit období, za které bude kontrolováno - dohodnuto rok od do , všechny požadované podklady budou výborům předloženy. c) Středisko služeb Benecko jak dál? Starosta uvedl, že bude třeba přijmout koncepci pro další období fungování Střediska služeb. Na jedné straně připadá v úvahu mimo zimní období ponechat minimální počet zaměstnanců, pouze pro údržbu obce (sekání trávy, úklid, údržba nemovitostí atd.). Na druhé straně je možnost činnost Střediska služeb naopak rozšířit, vyhledávat práce mimo obec pro cizí subjekty, případně přijmout další zaměstnance. V tomto případě by bylo nutné mít takového vedoucího, který se o vše postará (vyhledávání práce, smlouvy, fakturace, výběrová řízení atd.). Dále starosta zmínil, že pokud má někdo ze zastupitelů zájem vykonávat funkci jednatele, že se sám této funkce vzdá, toto starosta nabízel již několikrát. d) T. Petrák chodník kolem areálu silnic? Starosta vysvětlil, že většina chodníku by se nacházela v k.ú. Hrabačov. Z jednání se starostkou Města Jilemnice vyšlo najevo, že město o vybudování chodníku zatím neuvažuje. Z tohoto důvodu zatím chodník budován nebude, neboť nejpotřebnější místo se nachází mimo území naší obce. e) D. Honců která deska je úřední? Úřední desku máme jednu v podloubí Domu služeb Benecko. f) Hendrych svod vody v Horních Štěpanicích v rokli voda teče po cestě, je třeba to řešit. g) M. Šír zarostlý pozemek ppč. 37/1 v HŠ? Zjistíme majitele (pokud bude třeba zajistíme posekání). h) J. Hanuš zda by nešlo vyměnit ceduli Štěpanický hrad za ceduli zřícenina hradu - mate turisty. i) R. Kynčl odcitoval ze zápisu ze 7.OZ bod 11c) a dodal nekritizuji celý notářský zápis jen jeden bod. Starosta odpověděl, že v době schvalování notářského zápisu, pro jehož schválení sám p. Kynčl tehdy hlasoval, mohl proti konkrétnímu bodu vznést námitku ihned, ne až po 15 letech. Nicméně starosta prověří tento konkrétní bod zápisu u notáře a bude zastupitele informovat. Dále R. Kynčl požádal o zapsání následujícího: Navrhuji, aby lyžařský obecní ski areál byl několik sezón provozován samostatně, bez ostatních vlekařů, aby se objektivně ukázalo, kolik je tento areál schopen vyprodukovat sám. Starosta vysvětlil, že odbavovací systém lyžařského areálu přesně zachycuje tržby na jednotlivých vlecích a lanovce, což si může kontrolní a finanční výbor ověřit a zkontrolovat. Trendem posledních desetiletí je propojování lyžařských areálů a možnost využívání jednotného skipasu nejen mezi vleky jednoho areálu, ale i mezi areály konkurenčními a dokonce i mezi areály v různých zemích. Moderní odbavovací systémy umí rozdělit tržby mezi jednotlivé provozovatele na základě průjezdů na jednotlivých zařízeních. Vyčlenění jednoho zařízení ze společného systému by nejvíce poškodilo provozovatele právě tohoto zařízení a v důsledku toho i celý areál. Turista, který přijede, si nechce kupovat jízdenku na každý vlek samostatně, ale jednu pro celý areál. 15) Závěr. Starosta poděkoval zastupitelům za práci v obci, také občanům, spolkům, a zaměstnancům OÚ. Popřál všem klidné vánoční svátky, hodně zdraví a štěstí v novém roce. Přítomným poděkoval za účast a v 19:20 ukončil zasedání zastupitelstva. Zapsala Koudelková I. dne Starosta Ing. Jaroslav Mejsnar Ověřil : J. Hervert M. Zelinka

6

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 8.11.2017 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Pohořalý

Více

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 29.6.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Klimenta

Více

Zápis z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 6.9.2017 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Pohořalý

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin.

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin. Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 19.12.2018 v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Brožek

Více

Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 12.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Klimenta

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 25.9.2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Pohořalý Martin Urbanec

Více

Zápis z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 22.2.2017 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Pohořalý

Více

Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 23.2.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Klimenta

Více

1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: M. Urbanec, J. Hanuš. c) zapisovatelky: Ivana Koudelková.

1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: M. Urbanec, J. Hanuš. c) zapisovatelky: Ivana Koudelková. Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 16.5.2013 v budově obecního úřadu ve Štěpanické Lhotě od 17:00 hodin. Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Pohořalý Martin

Více

Zelinka Miroslav. Omluvena: Urbanec Miloslav, Kamil Tomáš.

Zelinka Miroslav. Omluvena: Urbanec Miloslav, Kamil Tomáš. Zápis z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 28.2.2013 v budově obecního úřadu ve Štěpanické Lhotě od 17:00 hodin. Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Pohořalý Martin

Více

Zápis z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 28.4.2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 28.4.2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 28.4.2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Pohořalý

Více

Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 19.6.2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Kuželová Marta MUDr.

Více

Přítomní: Na pořadu jednání je tento program:

Přítomní: Na pořadu jednání je tento program: Zápis ze 14. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 21.11.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc.

Více

. Zelinka Miroslav. 1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: MUDr. M. Kuželová, J. Gottstein. c) zapisovatelky: Ivana Koudelková.

. Zelinka Miroslav. 1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: MUDr. M. Kuželová, J. Gottstein. c) zapisovatelky: Ivana Koudelková. Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 12.9.2013 v budově hasičské zbrojnice v Dolních Štěpanicích od 17:00 hodin. Mejsnar Jaroslav Ing. Hanuš Jiří Jebavý Zdeněk

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání zastupitelstva obce Valchov, konaného dne v hod. v budově obecního úřadu ve Valchově

Z Á P I S. z 2. zasedání zastupitelstva obce Valchov, konaného dne v hod. v budově obecního úřadu ve Valchově Z Á P I S z 2. zasedání zastupitelstva obce Valchov, konaného dne 20. 12. 2010 v 18.00 hod. v budově obecního úřadu ve Valchově Přítomno: ing. Jindřiška Brožová, ing. Jiří Dokoupil, Milan Fiala, Václav

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne , od hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne , od hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne 31.10. 2018, od 17.00 hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo.

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo. Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva obce S o b ě c h l e b y, které se konalo dne 2. prosince 216 od 17:3 hodin v sále kulturního domu v Soběchlebích čp. 123 1. Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 17.12.2018 se konalo 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 14. 12. 2016 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Luboš Čuchal, Radek Fröhlich, Miroslav Jaroš, Lenka Kučerová,

Více

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zasedání Zastupitelstva obce Hejná, bylo zahájeno v 19.00 starostou obce Vlastimilem Šatrou. Starosta přivítal přítomné a konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obecní úřad Žeranovice, Žeranovice čp. 1, 769 01 Holešov Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 24.3.2016 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: 9 členů

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Závěrečný účet obce Lhota za rok 2016

Závěrečný účet obce Lhota za rok 2016 Závěrečný účet obce Lhota za rok 2016 Obec Lhota, IČ 00636347, podle 17, odst. 6, zákona č. 250/2000 sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákona č. 128/2000 Sb. o obcích ve znění pozdějších

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 10-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 20. 12. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo

Více

Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Branná konaného dne v budově Základní školy Horní Branná.

Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Branná konaného dne v budově Základní školy Horní Branná. Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Branná konaného dne 26. 11. 2018 v budově Základní školy Horní Branná. Přítomni: členové zastupitelstva dle prezenční listiny Omluven: Roman Charouz (nemoc),

Více

Obec Malé Březno. Z Á P I S č.5

Obec Malé Březno. Z Á P I S č.5 Obec Malé Březno Z Á P I S č.5 z jednání zasedání Zastupitelstva obce Malé Březno, které se konalo dne 13.12.2017 Jednání zastupitelstva se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Březně od

Více

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký Zápis č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2018 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: -- Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila

Více

Zápis OZ z 6. 2. 2014

Zápis OZ z 6. 2. 2014 Zápis OZ z 6. 2. 2014 Zápis ze zasedání OZ v Bušanovicích, konaného dne 6. 2. 2014 Přítomní: 8 členů OZ Omluven: p. Bošková Hana Hosté: Bošková Miloslava, Bláhová Zuzana -------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ze zasedání Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.12.2013 Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou Obce Drunče p.vladislavem Skůpou.

ze zasedání Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.12.2013 Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou Obce Drunče p.vladislavem Skůpou. Obec Drunče Zastupitelstvo obce Drunče ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.12.2013 ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou Obce Drunče p.vladislavem

Více

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin.

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin. Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Přítomní zastupitelé: Ing. Jan Krs Stanislav Hofmann Karel Cvachovec Zdeňka Němečková Václav Tichota Prošek Jan Nepřítomen : -0- Omluven : -0- Zápis 16. ze zasedání

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice konaného dne 18. 12. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice konaného dne 18. 12. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice konaného dne 18. 12. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Přítomni: při zahájení celkem 12 členů Omluveni: Jan Fára, František Hrma, Václav

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 29. listopadu 2017 od v Lupenické hospodě

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 29. listopadu 2017 od v Lupenické hospodě Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 29. listopadu 2017 od 19.00 v Lupenické hospodě Zasedání zastupitelstva bylo řádně svoláno dle zákona o obcích číslo 128/2000 sb..

Více

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 15 z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 2. 5. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Obec Jankovice Jankovice 101, Holešov. Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného dne

Obec Jankovice Jankovice 101, Holešov. Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného dne Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov www.jankovice.net obec@jankovice.net Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného dne 8. prosince 2014 v 18.30 hod. v zasedací místnosti OÚ v

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Přítomni: Josef Horník, Mgr. Miroslava Krejčová, Marek Bareš, Danuše Bílková, Jaroslava Bucková, Eva

Více

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od 10.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

NÁVRH Závěrečného účtu obce Lhota za rok 2017

NÁVRH Závěrečného účtu obce Lhota za rok 2017 NÁVRH Závěrečného účtu obce Lhota za rok 2017 Obec Lhota, IČ 00636347, podle 17, odst. 6, zákona č. 250/2000 sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákona č. 128/2000 Sb. o obcích ve znění pozdějších

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.18/2016

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.18/2016 VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne 12. 12. 2016, zápis č.18/2016 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří OBEC ZÁBOŘÍ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne 13. 12. 2018 od 19.00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří Přítomno: 6 členů OZ, 1 omluven, 1 host, jmenovitě dle prezenční

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:6

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:6 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 19.12. 2018 od 19:00 hod. listů:6 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Mašek Josef, Kovalčík Vladimír, Krejčí Jiří, Zejda Josef, Rostislav

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 18.12.2018 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Marta Kesnerová, Luboš Hrabě, Bc. Eva Machová, Ing. Tomáš Vileta, Petr Dibus, Martina

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 29.3.2017 Přítomni: p. Zeman, Kameník, Konárková, Brandýský, Stárek, Zítko, Absolon Hosté: Petr Brandýský, David Švestka, Iva Švestková, Jan Burian,

Více

Obec Lanžov Obecní úřad Lanžov

Obec Lanžov Obecní úřad Lanžov Obec Lanžov Obecní úřad Lanžov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lanžov konaného dne 17.12.2012 v Lanžově. Přítomní: Skořepová A., Pavlíčková K., Kněžour M., Janeček J., Holub L.,Antonín M., od 18:21

Více

Opis zápisu z 2. zasedání zastupitelstva obce Rušinov

Opis zápisu z 2. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Obecní úřad Rušinov, Rušinov 47, 583 01 Chotěboř telefon: 569692281, mobil: 724288423, IČO: 00268160 www.obecrusinov.cz e-mail: rusinov@seznam.cz Opis zápisu z 2. zasedání zastupitelstva obce Rušinov (Originál

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zasedání zastupitelstva obce č. 6/2013 ze dne 9.12.2013

Zasedání zastupitelstva obce č. 6/2013 ze dne 9.12.2013 O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č. 6/2013 ze dne 9.12.2013 Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, V. Otřísal, p. Michálek, L. Mozdík, U. Stannerová, J. Michálek, M. Spačková, L.

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Zápis č. 7/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Místo konání : Dvory nad Lužnicí obecní úřad Začátek : 18 hodin Zasedání řídil : Jan Herzog, starosta obce Přítomni : viz

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 28.6.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: T. Zahálka,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 12. 2017 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis č. 11/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.11.2013 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

za rok 2013 Závěrečný účet Obec Chraštice Chraštice 2, 26272 Březnice

za rok 2013 Závěrečný účet Obec Chraštice Chraštice 2, 26272 Březnice Obec Chraštice Chraštice 2, 26272 Březnice IČO: 00242331 Závěrečný účet za rok 2013 podle 17 zákona 250/2000 o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění platných předpisů Zpracovala: Baumruková

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 1 Obec Kostice Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 2 Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 12.12.2011 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. února 2010

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. února 2010 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. února 2010 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Josef Brouček, Josef Lácha Omluven: Stanislav

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS z 16. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 16.12. 2016 od

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 14. 12. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více

Z Á P I S č. 7 / 2016 z jednání obecního zastupitelstva konaného dne v 19:00 hodin

Z Á P I S č. 7 / 2016 z jednání obecního zastupitelstva konaného dne v 19:00 hodin Z Á P I S č. 7 / 2016 z jednání obecního zastupitelstva konaného dne 16. 11. 2016 v 19:00 hodin Přítomni: Smolíková A., Bc. Halbich V., Pokorná V., Sůrová E., Šafařík F., Špatenka K., Štumrová B. Hosté:

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 59. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 13.12.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 20.12.2017 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne

Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne 19.12.2014 1. Zahájení Schůze zahájena v 18:05 Přítomni: 8 zastupitelů omluven Pavel Maroušek. Doloženo prezenční listinou v příloze zápisu.

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne v přísálí kulturního domu

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne v přísálí kulturního domu Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 31. 10. 2018 v přísálí kulturního domu Přítomni: Karel Smyčka, Bc. Marek Karger, Miroslava Nosková, Libor Smékal, Stanislav Studený,

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne 25.11.2015 v Napajedlích Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu 4.

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 19.12. 2016 od 17,00 hodin. Usnesení č. 105-119/2016 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 3. 12. 2013 od 19.00 hodin v místním pohostinství

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 3. 12. 2013 od 19.00 hodin v místním pohostinství Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 3. 12. 2013 od 19.00 hodin v místním pohostinství Přítomni: Antoš Roman, Jindrová Milena, Kosina Aleš, Ing. Kubasa Jiří, Pich Jaroslav,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 18.7.2014 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 18.7.2014 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 18.7.2014 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 7 zastupitelů (plný počet), 17 občanů, 3 hosté Veřejné

Více

Obec Vítězná. Pan Műhl přivítal přítomné občany a nově zvolené zastupitele a zahájil ustavující zasedání nově zvoleného obecního zastupitelstva.

Obec Vítězná. Pan Műhl přivítal přítomné občany a nově zvolené zastupitele a zahájil ustavující zasedání nově zvoleného obecního zastupitelstva. Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vítězná konaného v zasedací místnosti OÚ Vítězná v souladu s 91 Zákona č.128/2000 Sb.o obcích v platném znění dne 10.11.2010 Pan Műhl přivítal přítomné

Více

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 5.11. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 10.11.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 7 Program:

Více

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015 Obec Milíře IČ: 00573639 Milíře čp. 140 347 01 Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015 dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění k 31. 12. 2015 1

Více

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne ZÁPIS č. 11/2017 Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne 14. 12. 2017 Přítomni: Lucie Crlíková, Veronika Černá, Marek Jaroušek, Igor Kormunda, Jitka Šůrová, Marek Veselý Omluveni: Zdeněk

Více

Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 19.12. 2012 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Z á p i s. o průběhu 26. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období

Z á p i s. o průběhu 26. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období Z á p i s o průběhu 26. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne 12. 12. 2016 v budově OÚ v Neplachově v období 2014-2018 Počet přítomných členů zastupitelstva: 7 (Blažek, Machová, Mizera, Suková,

Více

OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S

OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Z Á P I S z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec ve volebním období 2014-2018, konaného dne 7. 3. 2017 Veřejné zasedání zahájil místostarosta obce v 18.05 hodin. Po

Více

Z Á P I S. z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 14.12.2015

Z Á P I S. z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 14.12.2015 Z Á P I S z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 14.12.2015 Přítomno : 6 zastupitelů, dle prezenční listiny. Zastupitelka Jana Nejedlová od 18.10 hodin. Omluven : Robert Marek, zastupitel

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více