. Zelinka Miroslav. 1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: MUDr. M. Kuželová, J. Gottstein. c) zapisovatelky: Ivana Koudelková.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download ". Zelinka Miroslav. 1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: MUDr. M. Kuželová, J. Gottstein. c) zapisovatelky: Ivana Koudelková."

Transkript

1 Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v budově hasičské zbrojnice v Dolních Štěpanicích od 17:00 hodin. Mejsnar Jaroslav Ing. Hanuš Jiří Jebavý Zdeněk Janatová Monika Pohořalý Martin Kuželová Marta MUDr. Urbanec Jan Kraus Šimon Urbanec Miloslav Petrák Tomáš Gerstner Miloš MVDr. Roubalová Eva Gottstein Jaromír Tomáš Kamil. Zelinka Miroslav 1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: MUDr. M. Kuželová, J. Gottstein. c) zapisovatelky: Ivana Koudelková. 2) Schválení zápisu z 3. zasedání OZ ze dne ) Schválení rozhodování OR ze dne: 3.7. a ) Účetní a rozpočtové záležitosti. 5) Pozemkové záležitosti. 6) Vodovod Dolní Štěpanice ( rekonstrukce,výkopové práce, opravy cest). 7) Zateplení a vytápění škol ( Dolní Štěpanice, Benecko). 8) Pojištění právní ochrany pro obec. 9) Odkoupení domu čp. 20 v Dolních Štěpanicích. 10) Stanovení způsobu prodeje obecního majetku (čp.35 Štěpanická Lhota). 11) Různé. 12) Závěr.

2 4. veřejné zasedání zastupitelstva obce zahájil pan starosta v 17:05 hodin. Přivítal přítomné hosty zasedání a zastupitele, kterých bylo přítomno 14. 1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: M. Pohořalý, J.Gottstein, c) zapisovatelky: Ivana Koudelková. Návrh usnesení : Zastupitelstvo schvaluje a) navržený program zasedání, b) ověřovatele zápisu: M. Pohořalý, J.Gottstein, c) zapisovatelku I. Koudelkovou. Výsledek hlasování : Pro 14. Proti 0. Zdržel se 0. Usnesení č. 1a), 1b) a 1c) schváleno. V 17:11 se dostavila p. MUDr. Kuželová, přítomno 15 zastupitelů. 2) Schválení zápisu z 3. veřejného zasedání OZ. Návrh usnesení : Zastupitelstvo schvaluje zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Benecko, které se konalo Usnesení č. 2 schváleno. 3) Schválení rozhodování OR ze dne 3.7. a Návrh usnesení: Zastupitelstvo schvaluje rozhodování Rady Obce Benecko ze dne 3.7. a Výsledek hlasování : Pro 15. Proti 0. Zdržel se 0. Usnesení č. 3 schváleno. 4) Účetní a rozpočtové záležitosti. Změna rozpočtu č. 3/2013 rozpočtové opatření č. 3 Příjmy : Ost. neinv. přijaté transfery Kompenzace ztrát obcí za lesy /4116/ ,- Kč, Ostatní příjmy, finanční vypořádání minulých let /volby prezident v roce , 2222/+2 706,- Kč Splátka úvěru lanovka ,- Kč. Činnost místní správy /6171/ ,- Kč, Navýšení příjmů o ,- Kč. Příjmy celkem: ,- Kč. Přesuny mezi položkami v paragrafech: Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje změnu rozpočtu č. 3/2013 rozpočtové opatření č.3. Usnesení č.4 schváleno. 5) Pozemkové záležitosti. a) Obec v minulosti opakovaně žádala Pozemkový fond o bezúplatný převod pozemku ppč. 1289/3 v Horních Štěpanicích pro veřejně prospěšnou stavbu ( jímání vody ). Pozemkový fond požaduje nový souhlas zastupitelstva. Návrh usnesení: Obec požádá pozemkový fond o bezúplatný převod tohoto pozemku. Usnesení č. 5 a) schváleno. b) Pozemek v Dolních Štěpanicích bývalé Havlíčkovo p.č. 1041/3 a st.č. 97, naproti Sokolovně. Hanušovi chtějí odkoupit část tohoto pozemku kvůli přístupu k budově. Návrh usnesení : Místním šetřením zjistíme o kolik metrů by se jednalo, záměr vyvěsíme, a potom zastupitelstvo rozhodne.

3 Výsledek hlasování: Pro 14. Proti 0. Zdržel se 1 (Pohořalý). Usnesení č. 5 b) schváleno. c) Výměna pozemku za Sokolku. Zatím nebudeme rozhodovat. Počkáme jak dopadne prodej čp. 20 v Dolních Štěpanicích. 6) Vodovod Dolní Štěpanice. VHS Turnov provádí rekonstrukci vodovodu v Dolních Štěpanicích : - k bytovkám čp. 127 povede cestou, po ukončení prací bude položen nový asfaltový povrch, - na Rovinách povede po louce za domy (Horký, Šimčík atd.), po ukončení budou pozemky uvedeny do původního stavu, - v odbočce na Chytrákov se bude kopat cca 40 m. Zde je možnost nechat položit asfaltový povrch v celém úseku cesty až k otočce za Erlebachovi. Obec by musela asfaltový povrch na nekopaném úseku zaplatit cca 300 tis., nebo bude opraven jen kopaný úsek na náklady VHS. Návrh usnesení : Zastupitelstvo souhlasí s rekonstrukcí a opravami k bytovkám, u Horkých v celé délce a k Chytrákovu jen v kopaném úseku. Usnesení č. 6) schváleno. 7) Zateplení a vytápění škol. Je podána žádost o dotaci na zateplení a vytápění ZŠ v Dolních Štěpanicích, celková výše nákladů činí cca 6,5 mil. korun, uznatelné náklady z dotace mohou dosáhnout až 90%. Mohli bychom požádat o dotaci i na ZŠ Benecko, je ale třeba zadat zpracování návrhu projektu a žádosti ve výši cca 130 tis. korun. Návrh usnesení : Nechat zpracovat návrh projektu a žádosti, a požádat o dotaci na zateplení a vytápění pro ZŠ Benecko. Usnesení č. 7) schváleno. 8) Pojištění právní ochrany pro obec. Společnost DAS nabízí pojištění soudních výloh v různých sporech (obec x společnost, obec x fyz. osoba atd.). Návrh usnesení : Budeme jednat na příštím zastupitelstvu, do té doby starosta zjistí, jakou s tím mají zkušenost ostatní obce, případně jestli toto nabízejí i jiné pojišťovny a za kolik. Usnesení č. 8) schváleno. 9) Odkoupení domu čp. 20 Dolní Štěpanice. ÚZSVM vyhlásil výběrové řízení na prodej této nemovitosti ( vyvěšeno na úředních deskách), nejnižší podání je 523 tis. korun. Obec předkupní právo nemá, musela by se zapojit do tohoto řízení. Vyhlášená cena je příliš vysoká. Návrh usnesení : V prvním kole se nezúčastníme, pokud bude vyhlášeno druhé kolo prodeje s nižší cenovou nabídkou, budeme se účastnit. Usnesení č. 9) schváleno. 10) Prodej čp. 35 Štěpanická Lhota (bývalý OÚ). Prodej byl odsouhlasen zastupitelstvem v loňském roce. Je třeba projednat jakým způsobem se bude budova prodávat zadat realitní kanceláři, vyhlášením dražby, nebo prodej přímému zájemci. Slovo si vzal p. R. Kynčl přečetl část ze zákona

4 o obcích, vyjádřil názor, že v dnešní době není výhodné prodávat nemovitosti, a navrhl aby zde obec provozovala penzion. V následující diskuzi zazněly názory, že v dnešní době, je řada penzionů na prodej, další se potýkají s malou obsazeností a často i zavedené podniky mají problém i v sezoně naplnit kapacitu. Proto je nutno dobře zvážit, zda vynakládat několik milionů korun z obecních peněz na přebudování domu na obecní penzion. Zazněly další názory : budovu zatím neprodávat (ale udržování bude také něco stát), nebo přestavět na byty. Protože platí předešlé usnesení o prodeji, padl návrh na revokaci tohoto usnesení. Návrh usnesení č. 10 a) : Kdo je pro zrušení prodeje budovy čp. 35 ve Štěpanické Lhotě. Výsledek hlasování: Pro 4 (Gersrner, Jebavý, Kuželová, Petrák. Proti 8. Zdržel se 3 (Gottstein, Mejsnar, Tomáš. Usnesení č. 10 a) neschváleno. b) Jak bude probíhat prodej. Návrh usnesení: Kdo je pro dát prodej realitní kanceláři nebo do dražby. Výsledek hlasování: Pro 0. Proti 13. Zdržel se 2 (Kuželová, Mejsnar). Usnesení č. 10 b) neschváleno. Zrušení ( revokace) usnesení o prodeji nebylo schváleno. Platí tedy prodej, ale nebude se zatím uzavírat smlouva s žádnou realitní kanceláří a současně se prověří možnost získání dotace na přestavbu na byty. 11) Různé. a) Pan Hollman si podal žádost o vyjádření ke stavbě RD v Mrklově (bývalé Mannovo). Návrh usnesení: Souhlas se stavbou. Usnesení č.11 a) schváleno. b) Obsazení bytu v MŠ Benecko. Šírovi se stěhují, byt bude od volný. Nabídka byla vyvěšena. Zatím se přihlásil jeden zájemce. Z minulosti máme ještě nějaké žadatele, ty oslovíme, zda mají ještě zájem. Rozhodne rada. c) Pan Zavřel požádal o uložení nového kabelového vedení NN po našem pozemku u školy v Dolních Štěpanicích. Návrh usnesení: Souhlas s uložením kabelového vedení NN. Usnesení č. 11 c) schváleno. d) Občané požadují více aktuálních informací o dění v obci v místním časopise Posel zpod Žalého. e) Svoz nebezpečného odpadu proběhne na odpadním dvoře. Občané budou informováni jako obvykle. f) Odstranění zákazů vjezdů a zrušení obecní vyhlášky o místním poplatku za povolení k vjezdu motorovým vozidlem do vybraných míst a částí obce. Máme už jen tři zákazy. Obec Vítkovice vyhlášky také zrušila. Návrh usnesení : Kdo je pro zrušení obecně závazné vyhlášky č.2/2010 o místním poplatku za povolení k vjezdu motorovým vozidlem do vybraných míst a částí obce. Výsledek hlasování: Pro 14. Proti 1 (Gerstner). Zdržel se 0. g) Obecní zastupitelstvo schvaluje podpis dodatku č.8 ke smlouvě o úvěru č.1375/06/lcd

5 (úvěr na lanovku), kterým se zřizuje zástavní právo k podílovým listům ve prospěch České Spořitelny na zajištění jejich pohledávek vůči Obci Benecko. Návrh usnesení : Kdo je pro podepsat dodatek ke smlouvě o zastavení podílových listů ve prospěch České Spořitelny. Usnesení č. 11 g) schváleno. h) MUDr. Kuželová dotaz k rekonstrukci vodovodu. Výkopy po položení nového vodovodního řadu bude zahrnovat firma, nebo každý na svém pozemku sám? Starosta- výkopy zahrne firma a pozemek uvede do původního stavu. i) Cesta do Habánky - příkop posekán, bude vyčištěn. Cesta po odvodnění bude částečně zpevněna. Cesta k Hanušovým ( naproti Delfi) je třeba prověřit stav vodovodu (opravy), jestli se bude v cestě ještě kopat. j) Příspěvek na sportovní akci. Je třeba si podat žádost, obec přispívá 1000,-Kč na akci. k) Dotaz na dopravní značku Obytná zóna na Benecko k Hotelu Panorama - je objednaná. l) Kácení suchých stromů v parčíku, zajistí Pohořalý, bude asi třeba odpojit elektrické vedení - zajistí F.Kynčl. 12) Závěr. Starosta poděkoval přítomným za účast a v 19:48 ukončil zasedání zastupitelstva. Zapsala Koudelková I. dne Starosta Ing. Jaroslav Mejsnar Ověřil : J. Gottstein M. Pohořalý.

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 25.9.2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Pohořalý Martin Urbanec

Více

Zelinka Miroslav. Omluvena: Urbanec Miloslav, Kamil Tomáš.

Zelinka Miroslav. Omluvena: Urbanec Miloslav, Kamil Tomáš. Zápis z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 28.2.2013 v budově obecního úřadu ve Štěpanické Lhotě od 17:00 hodin. Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Pohořalý Martin

Více

Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 19.6.2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Kuželová Marta MUDr.

Více

1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: M. Urbanec, J. Hanuš. c) zapisovatelky: Ivana Koudelková.

1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: M. Urbanec, J. Hanuš. c) zapisovatelky: Ivana Koudelková. Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 16.5.2013 v budově obecního úřadu ve Štěpanické Lhotě od 17:00 hodin. Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Pohořalý Martin

Více

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 29.6.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Klimenta

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin.

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin. Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 19.12.2018 v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Brožek

Více

Zápis z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 6.9.2017 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Pohořalý

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 8.11.2017 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Pohořalý

Více

Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 12.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Klimenta

Více

Zápis z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 28.4.2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 28.4.2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 28.4.2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Pohořalý

Více

Zápis z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 22.2.2017 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Pohořalý

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin.

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin. Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 15.12.2015 v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Hervert Jiří Jebavý

Více

Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 23.2.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Klimenta

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne , od hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne , od hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Benecko, konaného dne 31.10. 2018, od 17.00 hodin v restauraci hotelu Skalka, Benecko čp. 196. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 18.7.2014 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 18.7.2014 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 18.7.2014 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 7 zastupitelů (plný počet), 17 občanů, 3 hosté Veřejné

Více

Přítomní: Na pořadu jednání je tento program:

Přítomní: Na pořadu jednání je tento program: Zápis ze 14. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 21.11.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc.

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Zahájeno: 18.15 hod. Ukončeno: 19.50 hod. Přítomni: Omluveni: P. Nevídal, V. Černý, Ing. F. Homola, K. Baka, Z.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 24.1.2019 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 1 Program: 1. Zahájení

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 1/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 22. 2. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,Ing.

Více

Obec Čejov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Čejov č.2 ze dne

Obec Čejov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Čejov č.2 ze dne Obec Čejov Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Čejov č.2 ze dne 1.12.2014 Přítomni: Ježek Jiří, Ing. Svoboda Josef, Neuberová Jana,Okrouhlický Tomáš, Koudelková Jaroslava, Krupičková Ludmila, Doležal

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 20.3. 2015 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Jiří Jeff Calda, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 22.6.2012 od 20.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 22.6.2012 od 20.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 22.6.2012 od 20.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů ( Roma Svoboda omluven), 2 občané, 1 host

Více

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne 13.6. 2012 v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Přítomni: Veverka Zdenek, Bolina Bohuslav, Frýdl Petr, Červenka

Více

OBEC CHRTNÍČ. Zápis z jednání zastupitelstva obce ze dne

OBEC CHRTNÍČ. Zápis z jednání zastupitelstva obce ze dne OBEC CHRTNÍČ Zápis z jednání zastupitelstva obce ze dne 136 2018 Jednání zastupitelstva zahájeno v 19:00 hod Na jednání přítomno 7 zastupitelů Program: Starosta obce, dále předsedající, zahájil zasedání

Více

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli Zápis č. 28 - Zasedání zastupitelstva obce Rohle 30. 08. 2018 od 17:00 v ZŠ v Rohli Přítomní: 8 Roman Kopp, Mgr. Eva Kožoušková, MUDr. Antonín Kutálek, Ing. Pavel Kutálek, Mgr. Tomáš Michálek, Eva Petrášová,

Více

Obec H e ř m a n i c e Zápis č. 9/2009 ze zasedání zastupitelstva obce dne

Obec H e ř m a n i c e Zápis č. 9/2009 ze zasedání zastupitelstva obce dne Obec H e ř m a n i c e Heřmanice čp. 2, 464 01 Frýdlant -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis č. 9/2009 ze zasedání

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

Zápis č. 17/2017. z 17. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 28. srpna 2017 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 17/2017. z 17. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 28. srpna 2017 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 17/2017 z 17. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 28. srpna 2017 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Ing. Leo Doseděl, Anna Hanáková, Pavel Studený, František Novák,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 29.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 19.9.2008 v 18:00 Program: 1) Úvod 2) Plnění úkolů z minulých zasedání 3) Změny rozpočtu roku 2008 č. 2 4) Dotace z POV 5) Smlouva o výpůjčce

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Želivsko konaného

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Želivsko konaného Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Želivsko konaného 23.03.2019 Místo konání: Obecní úřad Želivsko Datum a zahájení: 23.03.2019 v 17 00 hod. Přítomni: Aneta Neudertová, Štefan Beláni, Jan Křižka,

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod.

Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod. Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Vladimír Korek, Hynek Čada, Josef Šnábl, Josef Adámek, Vladimír Vališ, Josef

Více

z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 9.4.2010 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 9.4.2010 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 9.4.2010 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 5 zastupitelů (B.Holeček a R Svoboda omluveni), 12 občanů,

Více

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZO Choustník dne 27. 04. 2016 Místo jednání: Začátek jednání: Přítomno: Omluvena: Ověřovatelé: Zapisovatel: Družstevní dům Choustník 19.00 hodin 8 členů Veronika Jakeš František

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 30.1.2017 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Z á p i s. o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek, konaného ve čtvrtek 13. ledna 2011 v 18:00 hodin v sále Kulturního domu Hrádek.

Z á p i s. o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek, konaného ve čtvrtek 13. ledna 2011 v 18:00 hodin v sále Kulturního domu Hrádek. Z á p i s o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek, konaného ve čtvrtek 13. ledna 2011 v 18:00 hodin v sále Kulturního domu Hrádek. Starosta zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek v 18:00

Více

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 2 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 2 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří OBEC ZÁBOŘÍ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 2 ze dne 26. 2. 2019 od 19.00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří Přítomno: 6 členů OZ, 2 hosté, jmenovitě dle prezenční listiny

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 18.05.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále

Více

Z á p i s. o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období

Z á p i s. o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období Z á p i s o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne 02. 03. 2015 v budově OÚ v Neplachově v období 2014-2018 Přítomní členové zastupitelstva: 6 (Machová, Mizera, Suková, Švec, Vaněčková,

Více

Obecní úřad Veliká Ves

Obecní úřad Veliká Ves Obecní úřad Veliká Ves Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 5/2011 Datum konání: 9. 11. 2011 od 18.30 hodin Přítomni: p.krčil, p.čuchal, p.hanykýř, p.pokorná, p.kučerová Omluveni: p.vorlová a

Více

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Rušinov

Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Obecní úřad Rušinov, Rušinov 47, 583 01 Chotěboř telefon: 569692281, mobil: 724288418, IČO00268160 www.obecrusinov.cz e-mail: rusinov@seznam.cz Zápis z 29. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Datum a

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Přítomni: Členové ZM Václav Hošek, ing. Pavel Houdek, Mgr. Miroslav Karásek,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Hatín Zveřejněno: 31.3.2010 Sejmuto: 15.3.2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Hatín Zveřejněno: 31.3.2010 Sejmuto: 15.3.2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Hatín Zveřejněno: 31.3.2010 Sejmuto: 15.3.2010 Datum : 30.3. 2010 Začátek : 19.00 Místo : OÚ Hatín Zasedání řídil : starosta Ing. Jiří Boček Přítomní členové zastupitelstva

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 8.11.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: J. Šedina -

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Dokument č.: Datum vyvěšení: 15. 4. 2019 Datum sejmutí: ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Konaného dne: 5. 4. 2019 Číslo: 003/2019 Přítomní zastupitelé: Martin JANEČEK Ing. Petr SAMEK

Více

ZÁPIS. o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného

ZÁPIS. o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného ZÁPIS o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2010 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) Lubomír Šebesta

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice konaného dne 15.12.2015

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice konaného dne 15.12.2015 1 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice konaného dne 15.12.2015 Starosta zahájil zasedání v 17:00 hod. Přivítal přítomné, konstatoval, že zasedání je usnášeníschopné. Přítomni: 6 zastupitelé

Více

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 12. 10. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Jan Hojda, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 21. června 2018 v 20 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bernardov č. 20

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bernardov č. 20 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bernardov č. 20 Datum zasedání: 9. 9. 2016 Začátek zasedání: 19 hod Zápis obsahuje usnesení č. 135 až č. 147 Přítomni: Lubomír Koudelka Zdeněk Krejčík Jaroslav

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 30.5.2016 Místo konání: Obecní úřad Lány Jednání probíhalo od - do: 19:00 19.50 hodin Členů zastupitelstva obce: 11 (Jana Drastilová,

Více

Město Suchdol nad Lužnicí

Město Suchdol nad Lužnicí 1 Město Suchdol nad Lužnicí Zápis 3. řádné zasedání zastupitelstva města, konané dne 22. 12. 2010 v 17:00 hod. v zasedací síni radnice v e ř e j n á v e r z e Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení:

Více

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2017, konané dne v 20:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2017, konané dne v 20:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2017, konané dne 26. 6. 2017 v 20:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce Ing. Miroslav Lev jako předsedající zahájil zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 14/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 2.11.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 13. 06. 2016 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 28. 4. 2017 v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného 28.ledna 2019, od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného 28.ledna 2019, od 18:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného 28.ledna 2019, od 18:00 hodin Místo konání: Obecní úřad Velká Dobrá Přítomní: Ing. Zdeněk Nosek, MUDr. Petr Pauk, Zdeněk Kropáč, Ing. Pavel Hajný,

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 3/2011 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 17.5.2011 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá, Ing.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Konaného dne 22. února 2012 v 18,00 hodin na Obecním úřadě ve Vohančicích Přítomni: Milan Šejnoha, Roman Nejez, Pavla Poláčková, Babák Martin, Veronika Slámová

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 OBEC STAROVIČKY Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 6 členů ZO 1.

Více

Zápis. Návrhová komise byla zvolena ve složení: Ing. Obrová Monika, Ing. Dymáčková Marta, Ing. Krčál Alois

Zápis. Návrhová komise byla zvolena ve složení: Ing. Obrová Monika, Ing. Dymáčková Marta, Ing. Krčál Alois Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Kralice nad Oslavou číslo 3/2018 konaného dne 14. června 2018 v 18.00 hodin v zasedací síni OÚ Kralice nad Oslavou Přítomni: Ing. Emil Dračka, MBA, Ing. Marta Dymáčková,

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 7. 12. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis a usnesení 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov

Zápis a usnesení 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Zápis a usnesení 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Podle ustanovení 96 zákona č.126/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na úterý dne 23. 4. 2013 v 13,00 hodin

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 1/2016

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 1/2016 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 1/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 15.1.2016 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 7 členů

Více

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání.

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání. Zápis z řádného zasedání ZO dne 20.7. 2015, zahájeno v 18,00 hod., ukončeno ve 20,15 hod Přítomni: 9 Hosté: Slavomíra Vacardová, Kateřina Šabatová, Mgr. Josef Kozlovský, Renata Skrbková, Lucia Franková,

Více

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin.

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin. Bod číslo 1 Technický bod Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 21. 6. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin. Starostka konstatovala, že informace o konání

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE v zasedací místnosti OÚ Chyšky. zasedání č. 2/2018

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE v zasedací místnosti OÚ Chyšky. zasedání č. 2/2018 ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 11. 4. 2018 v zasedací místnosti OÚ Chyšky zasedání č. 2/2018 Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 26.4b.2016 od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 26.4b.2016 od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 26.4b.2016 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 12 hostů

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

Zápis z veřejného zasedání č. 9/ 2012 obecního zastupitelstva obce Hlína ze dne

Zápis z veřejného zasedání č. 9/ 2012 obecního zastupitelstva obce Hlína ze dne Zápis z veřejného zasedání č. 9/ 2012 obecního zastupitelstva obce Hlína ze dne 27.7.2012 Dne 27.7.2012 se v 19.00 hodin konalo v zasedací místnosti obecního úřadu veřejné zasedání zastupitelstva obce

Více

Veřejné zasedání Zastupitelstva města Harrachova. Veřejné zasedání Zastupitelstva města Harrachova konané dne 29. ledna 2014

Veřejné zasedání Zastupitelstva města Harrachova. Veřejné zasedání Zastupitelstva města Harrachova konané dne 29. ledna 2014 Veřejné zasedání Zastupitelstva města Harrachova konané dne 29. ledna 2014 Veřejné zasedání Zastupitelstva města Harrachova bylo zahájeno v Základní škole Harrachov dne 29.01.2014 v 17:04 hodin a ukončeno

Více

ZÁPIS č. 6/2016. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne

ZÁPIS č. 6/2016. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne ZÁPIS č. 6/2016 Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne 21. 4. 2016 Přítomni: František Brych, Lucie Crlíková, Veronika Černá, Zdeněk Chlaň, Marek Jaroušek, Tomáš Moucha, Alice Rahmanová,

Více

Zápis č. 2/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 27.02.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,45 hod. Přítomni členové

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.ledna 2009

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.ledna 2009 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 22.ledna 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p. L.Ludvík, p.p.drda, p.m.topinková, p.g.valeriánová, p.k.schwarz,

Více

Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 13. 12. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 13. 12. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 13. 12. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

Zápis č. 7/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 13.08.2012 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 7.11.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 7. 11. 2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Zápis č. 9 z veřejného zasedání obce Vrbice konaného. 7. července Ing. Viléma Černíka. Ing. Pavla Bílka. Hany Bednářové. Ing.

Zápis č. 9 z veřejného zasedání obce Vrbice konaného. 7. července Ing. Viléma Černíka. Ing. Pavla Bílka. Hany Bednářové. Ing. Zápis č. 9 z veřejného zasedání obce Vrbice konaného 7. července 2011 Za přítomnosti: Drahomíry Kuběnkové Ostatní občané: 9 Ing. Viléma Černíka Ing. Pavla Bílka Hany Bednářové Ing. Pavla Janečka Luboše

Více

Obec Ostřešany Obecní úřad Ostřešany

Obec Ostřešany Obecní úřad Ostřešany Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Ostřešany, které se konalo dne 17.12. 2014 v budově OÚ v Ostřešanech. Přítomno : 12 členů zastupitelstva, omluveni paní Havlíčková, pan Drábek a pan Koprivňanský Jednání

Více

Obec Křesetice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 11/2007 obce Křesetice, které se konalo dne 24.10.2007

Obec Křesetice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 11/2007 obce Křesetice, které se konalo dne 24.10.2007 Obec Křesetice Zápis ze zasedání Zastupitelstva 11/2007 obce Křesetice, které se konalo dne 24.10.2007 Přítomni: 9 Omluveni: 2 (p. Linhartová, Černý), 1 zastupitel omluven-odchod v průběhu jednání Hosté:

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 24/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 24/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne OBEC STAROVIČKY Zápis č. 24/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 19. 12. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 7 členů ZO +

Více

Z Á P I S. z 25. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 25. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 25. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 11.12.2013 Řízení: Ing. arch. Kabelová Ivana (body 1-6) Ing. Alinčová Lenka (body 7-9) Přítomni: 9 členů zastupitelstva MČ Do 18.10

Více

Z Á P I S. ze 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: 12. prosince 2012. Ing. Potluka Oto, Ph.D.

Z Á P I S. ze 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: 12. prosince 2012. Ing. Potluka Oto, Ph.D. Z Á P I S ze 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 12. prosince 2012 Řízení: Přítomni: Omluveni: Ing. Lenka Alinčová 8 členů Zastupitelstva MČ dle presenční listiny Ing. Potluka

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 10.5.2017 Místo konání: kancelář obecního úřadu Přítomni: starosta Vladimír Med místostarosta Josef Smejkal členové zastupitelstva Helena

Více

ZÁPIS č. 2/2016 Zastupitelstva obce Šaratice dne

ZÁPIS č. 2/2016 Zastupitelstva obce Šaratice dne ZÁPIS č. 2/2016 Zastupitelstva obce Šaratice dne 24.2.2016 Přítomní: Schuster Milan, Horáček Jaroslav, Kalouda Karel, Konečný Roman, Koutný Tomáš, Málek Miroslav, Silnica Marek, Pitrová Dana, Drabálek

Více

Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Sobkovice konaného dne 30. 7. 2012 v Sobkovicích čp. 1 - místnost obecního úřadu.

Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Sobkovice konaného dne 30. 7. 2012 v Sobkovicích čp. 1 - místnost obecního úřadu. Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Sobkovice konaného dne 30. 7. 2012 v Sobkovicích čp. 1 - místnost obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 30. 7. 2012 v 18,00 hod. Počet přítomných členů dle prezenční

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Obec Křesetice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 5/2008 obce Křesetice, které se konalo dne 24.6.2008

Obec Křesetice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva 5/2008 obce Křesetice, které se konalo dne 24.6.2008 Obec Křesetice Zápis ze zasedání Zastupitelstva 5/2008 obce Křesetice, které se konalo dne 24.6.2008 Přítomni: 9 Omluveni: 2 (p.černý, p.linhartová neomluvena) Hosté: Ing.Arch.Vít, p.sekera Zahájení Starostka

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 31. 7. 2013 od 19 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 31. 7. 2013 od 19 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 31. 7. 2013 od 19 hodin. Přítomní členové zastupitelstva: M. Bolina, M. Cihla, V. Končelík,

Více