Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin."

Transkript

1 Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Kuželová Marta MUDr. Pohořalý Martin Kraus Šimon Urbanec Jan Petrák Tomáš Gerstner Miloš MVDr. Roubalová Eva Hanuš Jiří Tomáš Kamil. Zelinka Miroslav Na pořadu jednání je tento program: 1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: M. Janatová, MVDr. M. Gerstner, c) zapisovatelky: Ivana Koudelková. 2) Schválení zápisu z 2. zasedání OZ ze dne ) Schválení rozhodování OR ze dne ) Závěrečný účet obce za rok ) Účetní závěrka obce za rok ) Účetní a rozpočtové záležitosti. 7) Schválení smlouvy o bezplatném převodu pozemku od státu v HŠ. 8) Stanovení počtu členů obecního zastupitelstva na příští volební období. 9) Pozemkové záležitosti. 10) Schválení výběru dodavatele stavby (zateplení budovy ZŠ DŠ). 11) Schválení dalšího postupu ve věci objektu čp.35 ve Štěpanické Lhotě. 12) Schválení změny notářského zápisu s.r.o. dle nového zákona. 13) Stížnost na motorkáře. 14) Různé. 15) Závěr.

2 3. veřejné zasedání zastupitelstva obce zahájil pan starosta v 17:09 hodin. Přivítal přítomné hosty zasedání a zastupitele, kterých bylo přítomno 11, omluveni Gottstein, Janatová, Jebavý, M.Urbanec. 1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: MVDr. M. Gerstner, M. Zelinka, c) zapisovatelky: Ivana Koudelková. Návrh usnesení : Zastupitelstvo schvaluje a) navržený program zasedání, b) ověřovatele zápisu: MVDr. M. Gerstner, M. Zelinka, c) zapisovatelku I. Koudelkovou. Usnesení č. 1a), 1b) a 1c) schváleno. 2) Schválení zápisu z 2. veřejného zasedání OZ ze dne Návrh usnesení : Zastupitelstvo schvaluje zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Benecko, které se konalo Výsledek hlasování: Pro 11. Proti 0. Zdržel se 0. Usnesení č. 2 schváleno. 3) Schválení rozhodování OR ze dne 14.5., a Návrh usnesení : Zastupitelstvo schvaluje rozhodování Rady Obce Benecko ze dne 14.5., a Usnesení č. 3 schváleno. 4) Závěrečný účet obce za rok Přehled: příjmy a výdaje Rok 2013 Text Schválený Upravený Skutečnost rozpočet 2013 rozpočet daňové příjmy , ,51 - výnosy z daní největší podíl příjmů - místní poplatky - správní poplatky splátky půjčených prostředků nedaňové příjmy , , ,59 - úroky - za odpad - nájmy kapitálové příjmy , ,00 prodej pozemků přijaté transfery , ,00, příjmy celkem , , ,50 běžné výdaje , , ,96 kapitálové výdaje , , ,76 celkem výdaje , , ,37 největší položky rozpočtu: - úroky z úvěrů - oprava místních komunikací a jejich zimní údržba - údržba veřejného osvětlení - komunální odpad - údržba budov a staveb v obci kapitálové výdaje - pořízení - přístavba zbrojnice a nový úřad Obsah závěrečného účtu

3 Výkaz pro hodnocení plnění rozpočtu Rozvaha - bilance Výkaz zisku a ztráty Příloha Přehled o změnách vlastního kapitálu Přehled o peněžních tocích - Vyúčtování finančních vztahů ke státnímu rozpočtu, rozpočtům krajů, obcí, státním fondům, Národnímu fondu a jiným rozpočtům a k hospodaření dalších osob. - Finanční hospodaření obcí zřízených a založených právnických osob - Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Údaje o plnění rozpočtu příjmů a výdajů v plném členění podle rozpočtové skladby, údaje o hospodaření s majetkem a o dalších finančních operacích, včetně tvorby a použití fondů v podrobném členění a obsahu, pro zhodnocení finančního hospodaření obce a jí zřízených a založených právnických osob Zastupitelé byli seznámeni se zprávou o výsledku přezkoumání hospodaření obce za rok 2013 Při přezkoumání hospodaření Obce Benecko za rok 2013 nebyly zjištěny závažné chyby a nedostatky. Byly zjištěny méně závažné chyby a nedostatky nesouhlasí stav poskytnutých zástav s výpisy z katastru nemovitostí. Stav na účtu poskytnutých zástav byl k opraven a souhlasí s výpisy z katastru nemovitostí. Návrh usnesení : Zastupitelé vyjádřili souhlas s celoročním hospodařením Obce Benecko za rok 2013 bez výhrad. Při přezkoumání hospodaření Obce Benecko za rok 2013 nebyly zjištěny závažné chyby a nedostatky. Výsledek hlasování: Pro 11. Proti 0. Zdržel se 0. Usnesení č. 4 bylo schváleno. 5) Účetní závěrka Obce Benecko za rok Zastupitelé byli seznámeni s podklady pro účetní závěrku za rok Návrh usnesení : Zastupitelé schvalují Účetní závěrku Obce Benecko k rozvahovému dni Usnesení č. 5 bylo schváleno. 6) Účetní a rozpočtové záležitosti. Změna rozpočtu č. 2/2014 rozpočtové opatření č. 2 Příjmy: 4111 neinvest. přijaté transfery (dotace volby EP) /+/ ,- Kč, 4116 ostatní neinvest. transfery (kompenzace ztrát na území KRNAP) /+/ ,- Kč, dotace knihovna /+/ ,- Kč, 6171 (činnost místní správy)/+/53 435,-Kč. Navýšení příjmů /+/ ,- Kč. Celkem příjmy: ,-Kč. Výdaje: 3314 činnosti knihovnické /+/ ,- Kč, 6117 volby EP /+/ ,- Kč, 6402 finanční vypořádání minulých let /vratka dotace 2013 volby /+/ ,66 Kč, 6171 činnost místní správy /+/ ,34 Kč. Navýšení výdajů /+/ Celkem výdaje ,- Kč Přesuny mezi paragrafy a položkami: paragraf 2143, 3113, 3639, 3722, 5512, 6171, 6409 Návrh usnesení: Zastupitelé schvalují rozpočtovou změnu č. 2/2014 rozpočtové opažení č. 2. Výsledek hlasování: Pro 11. Proti 0. Zdržel se 0. Usnesení č. 6 schváleno. 7) Schválení smlouvy o bezúplatném převodu pozemku od státu v Horních Štěpanicích. Jedná se o pozemek p.p.č. 1259/3 v k. ú. Horní Štěpanice. O tento pozemek obec žádala již v minulosti. Návrh usnesení : Souhlas s podpisem smlouvy o bezúplatném převodu tohoto pozemku na obec. Usnesení č. 7 schváleno. 8) Stanovení počtu členů obecního zastupitelstva na příští volební období. Povinností stávajícího zastupitelstva obce je stanovit počet členů zastupitelstva obce pro následující volební období Stávající model se osvědčil.

4 Návrh usnesení : Zastupitelstvo stanoví počet členů zastupitelstva obce na další volební období na 15 členů. Usnesení č. 8 schváleno. 9) Pozemkové záležitosti. a) Stavební pozemky v Mrklově. Problém je přístup a zásobování vodou. Vybudování nového zdroje je vyvolaná investice. Náklady by z větší části musela hradit obec. Variantou je z řízení soukromých vrtů na jednotlivých parcelách. Jeli-to možné, musí posoudit hydrogeologický průzkum. Vybudování přístupové cesty záleží na případném dělení pozemků na více parcel. Do příštího zasedání obecního zastupitelstva připravíme variantní řešení včetně ocenění nákladů, a bude rozhodnuto o dalším postupu. Návrh usnesení : Souhlas s výše uvedeným postupem. Usnesení č. 9 a) schváleno. b) Starosta seznámil přítomné zastupitele o průběhu směny pozemků za Sokolku v Dolních Štěpanicích. Jsou zpracovány znalecké posudky, na jejich základě bude zpracována směnná smlouva. Obecní zatupitelstvo bere na vědomí. 10) Schválení výběru dodavatele stavby ( zateplení budovy ZŠ DŠ). Obec obdržela 3 nabídky na realizaci této akce. Nejnižší nabídka byla vyřazena z důvodu neúplného zpracování ( nebyly oceněny všechny práce). Výběrová komise vybrala nabídku firmy Stavební firma Janda s.r.o., Jablonec nad Jizerou. Návrh usnesení : Souhlas s výběrem výše uvedené firmy na dodavatele stavby - zateplení budovy ZŠ DŠ a podpisem smlouvy s touto firmou. Usnesení č. 10 schváleno. 11) Schválení dalšího postupu ve věci objektu čp. 35 ve Štěpanické Lhotě. Zájemci byli pozváni na jednání o prodeji dne Žádný ze zájemců se nedostavil. Návrh na další postup prodeje - dát nabídku prodeje do realitní kanceláře. Návrh usnesení : Zastupitelstvo souhlasí s nabídkou prodeje přes realitní kancelář. Oslovíme více realitních kanceláří (3), a dle podmínek prodeje rozhodne obecní rada, kterou tímto obecní zastupitelstvo pověřuje, která realitní kancelář bude tuto nemovitost nabízet k prodeji. Usnesení č. 11 schváleno. 12) Schválení změny notářského zápisu s.r.o. dle nového zákona. Dle zákona musí všechna s.r.o. upravit notářský zápis na Obchodním rejstříku do konce června letošního roku. Současně s touto změnou necháme zrušit zednickou a hostinskou činnost, a změnu sídla společnosti. Návrh usnesení : Souhlas s novým notářským zápisem, zrušením zednické a hostinské činnosti, změnou sídla společnosti Středisko služeb Benecko s.r.o. ( nově Benecko čp. 190). Usnesení č. 12 schváleno. 13) Stížnost na motorkáře. Starosta seznámil přítomné s anonymní stížností na motorkáře v Dolních Štěpanicích. Obec má zájem problém řešit, k tomu je ale třeba znát stěžovatele, pro vyjasnění některých bodů stížnosti, a případné postoupení stížnosti příslušným úřadům ( Policie ČR, orgány životního prostředí). Návrh usnesení : Uveřejníme stížnost v časopisu Posel, kde současně vyzveme stěžovatele k jednání na upřesnění stížnosti.

5 Výsledek hlasování : Pro 10. Proti 0. Zdržel se 1 Pohořalý. Usnesení č. 13 schváleno. 14) Různé. a) Veřejné osvětlení na Sychrově. Během letošního roku bude vybudována část od hlavní silnice po Hotel Panorama. Část osvětlení půjde po pozemku p. Hovorky a p. Urbance. Na tyto dotčené pozemky je třeba uzavřít smlouvu souhlas o právu provedení stavby. Návrh usnesení : Souhlas s uzavřením smlouvy o právu provedení stavby. Usnesení č. 14 a) schváleno. b) Změna sídla Střediska služeb Benecko s.r.o.. Sídlo střediska služeb je bývalý obecní úřad Štěpanická Lhota čp.35. Současně se změnou notářského zápisu v Obchodním rejstříku bychom provedli i změnu adresy sídle na Benecko čp. 190 (současná adresa Obce Benecko). Návrh usnesení : Souhlas se změnou sídla Střediska služeb Benecko s.r.o. na Benecko čp Usnesení č. 14 b) schváleno. c) Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových vyhlásil 4. kolo nabídky prodeje nemovitosti čp.20 v Dolních Štěpanicích po panu Fišerovi za ,- Kč. Návrh usnesení : Kdo je pro zúčastnit se 4. kola o koupi této nemovitosti. Výsledek hlasování : Pro 0. Proti 10. Zdržel se 1 Petrák. Usnesení č. 14 c) neschváleno. d) Právní zastupování ve věci žaloby o náhradu za pozemek v územním plánu. Návrh usnesení : Souhlas se zastupováním obce právním zástupcem ve výše jmenované věci. Usnesení č. 14 d) schváleno. e) Pro administraci projektu zateplení ZŠ DŠ, je třeba uzavřít smlouvu. Návrh usnesení : Souhlas s uzavřením smlouvy o poskytnutí součinností s firmou ING komplet, s.r.o. s tím, že finanční stránku odsouhlasí obecní rada. Usnesení č. 14 e) schváleno. f) Otevření Lufťákovy stezky proběhne o víkendu informace na Sdružení cestovního ruchu požádalo obec o příspěvek 10 tis. Návrh usnesení : Souhlas s příspěvkem 5 tis. a návrhem, aby sdružení oslovilo místní podnikatele o sponzorský dar na tuto akci. Usnesení č. 14 f) schváleno. g) Dotaz na chodník v Dolních Štěpanicích. Žádný posun v jednání zatím není. h) Vypnutí veřejného osvětlení. Večer je dlouho světlo a ráno zase brzo, svítí se zbytečně. Návrh usnesení : Souhlas s vypnutím veřejného osvětlení jako v loňském roce cca jeden měsíc. Usnesení č. 14 h) schváleno. i) Policie zadržela pachatele vloupání do Sokolovny v Dolních Štěpanicích. Zástupce hasičů se má dostavit na policii k dořešení případu vyřídí Kamil Tomáš. j) U Petráků v Dolních Štěpanicích je křovím zakrytý výjezd na hlavní silnici. Kdo má křoví odstranit? Starosta zjistí komu přísluší řešení vzniklé situace. k) Po cestě od pošty ke škole na Benecku omezují větve výhled. Odstranit by měl vlastník. l) Natření truhlíků pro kytky v centru Benecka - zajistí Zelinka.

6 15) Závěr. Starosta poděkoval přítomným za účast a v 19:30 ukončil zasedání zastupitelstva. Zapsala Koudelková I. dne Starosta Ing. Jaroslav Mejsnar Ověřil : MVDr. M. Gerstner M. Zelinka

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 25.9.2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Pohořalý Martin Urbanec

Více

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 29.6.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Klimenta

Více

. Zelinka Miroslav. 1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: MUDr. M. Kuželová, J. Gottstein. c) zapisovatelky: Ivana Koudelková.

. Zelinka Miroslav. 1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: MUDr. M. Kuželová, J. Gottstein. c) zapisovatelky: Ivana Koudelková. Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 12.9.2013 v budově hasičské zbrojnice v Dolních Štěpanicích od 17:00 hodin. Mejsnar Jaroslav Ing. Hanuš Jiří Jebavý Zdeněk

Více

1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: M. Urbanec, J. Hanuš. c) zapisovatelky: Ivana Koudelková.

1) Schválení a) programu zasedání, b) ověřovatelů zápisu: M. Urbanec, J. Hanuš. c) zapisovatelky: Ivana Koudelková. Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 16.5.2013 v budově obecního úřadu ve Štěpanické Lhotě od 17:00 hodin. Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Pohořalý Martin

Více

Zelinka Miroslav. Omluvena: Urbanec Miloslav, Kamil Tomáš.

Zelinka Miroslav. Omluvena: Urbanec Miloslav, Kamil Tomáš. Zápis z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 28.2.2013 v budově obecního úřadu ve Štěpanické Lhotě od 17:00 hodin. Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Pohořalý Martin

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 8.11.2017 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Pohořalý

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin.

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin. Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 19.12.2018 v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Brožek

Více

Zápis z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 6.9.2017 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Pohořalý

Více

Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 12.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Klimenta

Více

Zápis z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 22.2.2017 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Pohořalý

Více

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 21. června 2018 v 20 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin.

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin. Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 15.12.2015 v budově bývalé školy v Horních Štěpanicích od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Hervert Jiří Jebavý

Více

Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 23.2.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Bc. Klimenta

Více

Zápis z 23. veřejného zasedání ZO Víchová nad Jizerou ze dne 3. června 2014 od hod 1. Starosta zahájil jednání Přítomno 9 zastupitelů,

Zápis z 23. veřejného zasedání ZO Víchová nad Jizerou ze dne 3. června 2014 od hod 1. Starosta zahájil jednání Přítomno 9 zastupitelů, Zápis z 23. veřejného zasedání ZO Víchová nad Jizerou ze dne 3. června 2014 od 19.00 hod 1. Starosta zahájil jednání Přítomno 9 zastupitelů, zapisovatelem určen Mgr. Miroslav Kobr, za ověřovatele zápisu

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn USNESENÍ z 7. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn v roce 2013 které se konalo dne 24. 6. 2013 v 16:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ ve Špindlerově Mlýně 1/7/2013-Z Zastupitelstvo města schvaluje

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015 Obec Milíře IČ: 00573639 Milíře čp. 140 347 01 Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015 dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění k 31. 12. 2015 1

Více

ZÁPIS Z VII. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BOROTICE z

ZÁPIS Z VII. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BOROTICE z ZÁPIS Z VII. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BOROTICE z 15. 5. 2019 Přítomno: 9 zastupitelů Občanů: 1 1. Zahájení Zasedání zastupitelstva obce (ZO) zahájil starosta obce Michal Petrák v 19,00 hodin. Je přítomno

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 28.4.2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin.

Zápis z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 28.4.2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Zápis z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Benecko, které se konalo dne 28.4.2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Benecko od 17:00 hodin. Přítomní: Mejsnar Jaroslav Ing. Jebavý Zdeněk Pohořalý

Více

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2016

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2016 Obec Milíře IČ: 00573639 Milíře čp. 140 347 01 Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2016 dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění k 31. 12. 2016 1

Více

Návrh závěrečného účtu obce Syrovátka na rok 2014

Návrh závěrečného účtu obce Syrovátka na rok 2014 Návrh závěrečného účtu obce Syrovátka na rok 2014 ( 17 zákona č. 250 / 2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2014 ( údaje

Více

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří OBEC ZÁBOŘÍ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne 13. 12. 2018 od 19.00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří Přítomno: 6 členů OZ, 1 omluven, 1 host, jmenovitě dle prezenční

Více

Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017

Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017 Účetní jednotka: Obec Veselá IČ: 00259195 Sídlo: Veselá č.p.69, 33701 Rokycany Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017 ( 17 zákona č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných

Více

Závěrečný účet městyse Kounice za rok NÁVRH

Závěrečný účet městyse Kounice za rok NÁVRH Závěrečný účet městyse Kounice za rok 2014 - NÁVRH Zastupitelstvo městyse Kounice na svém jednání č... dne.2015 schválilo závěrečný účet městyse Kounice, a to v této podobě: 1. údaje o plnění rozpočtu

Více

Obec Ostřešany Obecní úřad Ostřešany

Obec Ostřešany Obecní úřad Ostřešany Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Ostřešany, které se konalo dne 17.12. 2014 v budově OÚ v Ostřešanech. Přítomno : 12 členů zastupitelstva, omluveni paní Havlíčková, pan Drábek a pan Koprivňanský Jednání

Více

ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 20.3.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřman icích.

ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 20.3.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřman icích. zá P I S ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 20.3.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřman icích. Přítomni: Josef Prudík, Marie Procházková, Ivana

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE CHOTÝŠANY

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE CHOTÝŠANY ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE CHOTÝŠANY Schválený zastupitelstvem obce dne 27. 6. 2018 I. Finanční hospodaření obce v roce 2017 Zastupitelstvo obce pro rok 2017 schválilo přebytkový rozpočet 22.12.2016. Saldo příjmů

Více

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne v. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne v. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne 17. 6. 2015 v místnosti knihovny. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler Omluveni : Braun, Nesvadba Úvodem přivítal starosta

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 29.3.2017 Přítomni: p. Zeman, Kameník, Konárková, Brandýský, Stárek, Zítko, Absolon Hosté: Petr Brandýský, David Švestka, Iva Švestková, Jan Burian,

Více

OBEC PROSEČNÉ. Ověřovatelé zápisu: ing. Máslo, Zeman Návrhová komise:, Novák, Bc. Šubrtová Zápis: Bachtík J.

OBEC PROSEČNÉ. Ověřovatelé zápisu: ing. Máslo, Zeman Návrhová komise:, Novák, Bc. Šubrtová Zápis: Bachtík J. OBEC PROSEČNÉ Zápis č.j. 05/2012 z řádného veřejného zasedání zastupitelstva obce Prosečné konaného 16. 6. 2012 od 18.oo hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Prosečné. Program jednání: 1. Zahájení

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15 OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 2/15 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 29.6.2015 v 18.00 hod. Místo a čas: kancelář

Více

Závěrečný účet Obce Milotice nad Opavou za rok 2008

Závěrečný účet Obce Milotice nad Opavou za rok 2008 Závěrečný účet Obce Milotice nad Opavou za rok 2008 Na základě 17 zákona číslo 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů, je povinnost obce zpracovat údaje o

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 12.6.2015 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (M. Bláha omluven), 3 občané, 5 hostů Veřejné

Více

Závěrečný účet za rok 2017

Závěrečný účet za rok 2017 Obec Chodský Újezd Chodský Újezd č.p. 71, 348 15 Planá IČO: 00259870 Závěrečný účet za rok 2017 dle 17 zákona č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění k 31.12.2017 Obec

Více

za rok 2013 Závěrečný účet Obec Chraštice Chraštice 2, 26272 Březnice

za rok 2013 Závěrečný účet Obec Chraštice Chraštice 2, 26272 Březnice Obec Chraštice Chraštice 2, 26272 Březnice IČO: 00242331 Závěrečný účet za rok 2013 podle 17 zákona 250/2000 o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění platných předpisů Zpracovala: Baumruková

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 12. 2017 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

Obec Horní Maršov. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2018, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov

Obec Horní Maršov. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2018, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov Obec Horní Maršov Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2018, konaného dne 19. 6. 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov Jednání zahájil: Ing. Pavel Mrázek Přítomno: 9 členů

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Obec Šenov u Nového Jičína VÝPIS Z U S N E S E N Í

Obec Šenov u Nového Jičína VÝPIS Z U S N E S E N Í Obec Šenov u Nového Jičína VÝPIS Z U S N E S E N Í z 10. jednání zastupitelstva obce Šenov u Nového Jičína konaného dne 27. června 2016 na Obecním úřadě Šenov u Nového Jičína VARIANTA USNESENÍ URČENÁ KE

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin na OÚ Sobčice Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 28.6.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: T. Zahálka,

Více

Zápis č. 1/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. března 2017 od 17:30 hodin v kanceláři OF

Zápis č. 1/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. března 2017 od 17:30 hodin v kanceláři OF Zápis č. 1/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. března 2017 od 17:30 hodin v kanceláři OF Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova :

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve 20.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: Omluven: 13 členů zastupitelstva ředitelka PO Základní škola a Mateřská

Více

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 15 z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 2. 5. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 63. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 14.03.2018 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Návrh Závěrečného účtu města Rabí za rok 2014 ( 17 zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů )

Návrh Závěrečného účtu města Rabí za rok 2014 ( 17 zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů ) Návrh Závěrečného účtu města Rabí za rok 2014 ( 17 zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů ) Město Rabí, Rabí 57, 342 01 Sušice Tel.: 376596252, 731264220,

Více

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 12.6.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 19:30 František Bouček,

Více

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne 13. 6. 2016 na Obecním úřadě Přišimasy Přítomní zastupitelé: Šárka Rumanová, Martin Teichner, Jiří Pšenčík, Michal Strnad, Veronika Kuchařová, Radek

Více

Závěrečný účet za rok 2016

Závěrečný účet za rok 2016 Obec Chodský Újezd Chodský Újezd 71, 348 15 Planá IČO: 00259870 Závěrečný účet za rok 2016 dle 17 zákona č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění k 31.12.2016 Obec Chodský

Více

Závěrečný účet Obce Milotice nad Opavou za rok 2010

Závěrečný účet Obce Milotice nad Opavou za rok 2010 Závěrečný účet Obce Milotice nad Opavou za rok 2010 Na základě 17 zákona číslo 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů, je povinnost obce zpracovat údaje o

Více

Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne

Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne 19.12.2014 1. Zahájení Schůze zahájena v 18:05 Přítomni: 8 zastupitelů omluven Pavel Maroušek. Doloženo prezenční listinou v příloze zápisu.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 11.6.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná

Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Datum konání: 27. 06. 2018 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: Bc. Š. Čeněk, RNDr. J. Dobroruková, JUDr. M. Hruška, Ing. K.

Více

Závěrečný účet Obce Ledčice za rok 2010 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtu, ve znění platných předpisů)

Závěrečný účet Obce Ledčice za rok 2010 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtu, ve znění platných předpisů) Závěrečný účet Obce Ledčice za rok 2010 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtu, ve znění platných předpisů) Hospodaření Obce Ledčice v roce 2010 se řídilo v souladu se

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE JAVOR ZA ROK 2008 (dle 17 zákona čís.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů)

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE JAVOR ZA ROK 2008 (dle 17 zákona čís.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE JAVOR ZA ROK 2008 (dle 17 zákona čís.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) V závěrečném účtu obce jsou obsaženy údaje plnění rozpočtu

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRÁTKOV ZA ROK 2017

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRÁTKOV ZA ROK 2017 Návrh ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRÁTKOV ZA ROK 2017 Závěrečný účet Obce Vrátkov za rok 2017 je sestaven v souladu s ustanovením 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 3. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.11. 2018 od 17 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Usnesení č.2/2014 z 18. zasedání zastupitelstva obce Nemojov ze dne 26. 6. 2014. Zastupitelstvo obce schvaluje:

Usnesení č.2/2014 z 18. zasedání zastupitelstva obce Nemojov ze dne 26. 6. 2014. Zastupitelstvo obce schvaluje: Usnesení č.2/2014 z 18. zasedání zastupitelstva obce Nemojov ze dne 26. 6. 2014. Zastupitelstvo obce schvaluje: 1. závěrečný účet obce za rok 2013 a vyjádření souhlasu s hospodařením obce bez výhrad 2.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, 251 68 dne 2.11.2009 Přítomni: PhDr. L. Ondráček F. Borovička Ing. H. Křížová F. Kubelka E. Risová M. Reitinger Omluven: Š. Kovaříková Přítomní občané:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 4.5.2011 Začátek : 18,00 hodin Přítomno : viz. prezenční listina v příloze Program: 1. Úvod, schválení programu 2. Kontrola plnění minulých

Více

Z Á P I S č. 2 / 2018 z jednání obecního zastupitelstva konaného dne v 19:00 hodin

Z Á P I S č. 2 / 2018 z jednání obecního zastupitelstva konaného dne v 19:00 hodin Z Á P I S č. 2 / 2018 z jednání obecního zastupitelstva konaného dne 28. 3. 2018 v 19:00 hodin Přítomni: Smolíková A., Halbich V., Pokorná V., Špatenka K., Štumrová B. Omluveni: Šafařík F., Sůrová E. Hosté:

Více

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE STAŇKOVICE

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE STAŇKOVICE NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE STAŇKOVICE ZA ROK 2016 Na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, zveřejňuje Obec Staňkovice návrh závěrečného

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 12. mimořádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 13. 6. 2012 v 18:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. et Mgr.

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 1/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 22. 2. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,Ing.

Více

3* Vyúčtování finančních vztahů ke státnímu rozpočtu a ostatním rozpočtům veřejné úrovně:

3* Vyúčtování finančních vztahů ke státnímu rozpočtu a ostatním rozpočtům veřejné úrovně: Závěrečný účet Obce Nová Pláň za rok 2011 - údaje o hospodaření obce v roce 2011 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1* Všeobecné informace:

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 10. 6. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ROZSTÁNÍ KONANÉHO DNE V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI V BALDOVCI. Zahájeno: 18,00 hod

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ROZSTÁNÍ KONANÉHO DNE V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI V BALDOVCI. Zahájeno: 18,00 hod ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ROZSTÁNÍ KONANÉHO DNE 27.5. 2016 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI V BALDOVCI. Zahájeno: 18,00 hod Ukončeno: 18,40 hod Přítomni zastupitelé: Jiří Szymsza, Dušan Škandera,

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37,41002 Lovosice Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 11. 5. 2016 od 18,10 hodin Jednání zastupitelstva

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp.

z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp. U s n e s e n í z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného 13.12.2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp. 139 Organizační záležitosti 19/1.1 Program

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo v úterý 29. ledna 2013 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo v úterý 29. ledna 2013 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo v úterý 29. ledna 2013 od 17.00 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluveni: H. Růžičková, D. Špidlen, Z. Jirouš, M. Řípa, J. Soukup,

Více

ZÁPIS. o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného

ZÁPIS. o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného ZÁPIS o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2010 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) Lubomír Šebesta

Více

Zápis č. 7/2017. Za ověřovatele zápisu pro dnešní zasedání navrhl Martina Zelinku a Annu Šlancarovou. Zapisovatelkou zápisu navrhl Nikolu Langovou

Zápis č. 7/2017. Za ověřovatele zápisu pro dnešní zasedání navrhl Martina Zelinku a Annu Šlancarovou. Zapisovatelkou zápisu navrhl Nikolu Langovou Zápis č. 7/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 18. října 2017 v 19 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.06.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2015, konaného dne v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2015, konaného dne v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2015, konaného dne 17. 6. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce pan Miloš Minařík jako předsedající zahájil zasedání zastupitelstva

Více

Město Suchdol nad Lužnicí

Město Suchdol nad Lužnicí 1 Město Suchdol nad Lužnicí Zápis 3. řádné zasedání zastupitelstva města, konané dne 22. 12. 2010 v 17:00 hod. v zasedací síni radnice v e ř e j n á v e r z e Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení:

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Výpis usnesení z 45. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn v roce 2018

Výpis usnesení z 45. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn v roce 2018 Výpis usnesení z 45. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn v roce 2018 které se konalo v pondělí dne 18. 6. 2018 v 16:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu ve Špindlerově Mlýně 1/45/2018-ZM

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Návrh Závěrečný účet obce Libice nad Cidlinou za rok 2014.

Návrh Závěrečný účet obce Libice nad Cidlinou za rok 2014. Návrh Závěrečný účet obce Libice nad Cidlinou za rok 2014. Návrh předkládá: Finanční výbor ve složení: Ing. Jaroslav Vondruška Pavel Lednický Milan Kožíšek Obsah: -údaje dle 17 zákona č. 250/2000 Sb.,

Více

Ad1) Starosta přivítal přítomné členy zastupitelstva obce Nemojany (dále jen ZO) a přítomné občany.

Ad1) Starosta přivítal přítomné členy zastupitelstva obce Nemojany (dále jen ZO) a přítomné občany. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nemojany (dále jen ZO), které se konalo dne 17.06.2013 v 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Nemojany. Přítomni: Zdeněk Chromý, Karel Šmerda, Emil Pěček,

Více

Obec Proruby IČ: 00579173 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2013 (v Kč) Vytvořeno v období 13/2013 Fenix 7.30.017, 2004-2014 Asseco Solutions, a.s.

Obec Proruby IČ: 00579173 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2013 (v Kč) Vytvořeno v období 13/2013 Fenix 7.30.017, 2004-2014 Asseco Solutions, a.s. Obec Proruby IČ: 00579173 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2013 (v Kč) Vytvořeno v období 13/2013 Fenix 7.30.017, 2004-2014 Asseco Solutions, a.s. Vygenerováno: 10.5.2014 16:09:12 1. Plnění rozpočtu za období 2011-2013

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 18.7.2014 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 18.7.2014 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 18.7.2014 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 7 zastupitelů (plný počet), 17 občanů, 3 hosté Veřejné

Více

Zápis. z 4.zasedání zastupitelstva obce Nová Ves nad Popelkou, která se konala 29.4.2015 v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis. z 4.zasedání zastupitelstva obce Nová Ves nad Popelkou, která se konala 29.4.2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z 4.zasedání zastupitelstva obce Nová Ves nad Popelkou, která se konala 29.4.2015 v zasedací místnosti obecního úřadu 1. Zahájení Jednání ZO zahájil starosta obce Vladimír Tomášek v 18 hod. Přivítal

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2013 sestavený k (v Kč na dvě desetinná místa)

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2013 sestavený k (v Kč na dvě desetinná místa) ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2013 sestavený k 7.2.2014 (v Kč na dvě desetinná místa) Název a sídlo účetní jednotky: Obec CEJLE, Cejle,588 51 Batelov IČ: 00488615 Obsah závěrečného účtu I. Plnění rozpočtových

Více

Ad1) Starosta přivítal přítomné členy zastupitelstva obce Nemojany (dále jen ZO).

Ad1) Starosta přivítal přítomné členy zastupitelstva obce Nemojany (dále jen ZO). Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nemojany (dále jen ZO), které se konalo dne 18.06.2014 v 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Nemojany. Přítomni: Zdeněk Chromý, Karel Šmerda, Blažena Košťálová,

Více