Věc: Rozhodnutí o poskytnutí informací

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Věc: Rozhodnutí o poskytnutí informací"

Transkript

1 Vážený pan Bc. Jaroslav Slabý Staroměstská Jablonné v Podještědí Váš dopis zn./dne Naše zn.: Datum: Vyřizuje: Kontakt: č. j Pivodová Věc: Rozhodnutí o poskytnutí informací Společnost Silnice LK a.s., IČ: , se sídlem Československé armády 4805/24, Jablonec nad Nisou (dále jen Silnice LK ) rozhodla ve věci Žádosti o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o svobodném přístupu k informacím ), kterou podal dne pan Bc. Jaroslav Slabý, datum narození 11. října 1975, trvale bytem Staroměstská 70, Jablonné v Podještědí, PSČ (dále jen Žádost ) o poskytnutí následujících informací: 1. K části Žádosti cit.: Vysvětlení pojmu nezbytné požadavky a zvláštní schopnosti, které při výběru hrály podstatnou roli, a které dle Váši odpovědi nesplňuji. Ze zadání inzerátu mi to není jasné. Požadavky na uchazeče o pozici asistenta/ky ředitelky společnosti Silnice LK stanovené v inzerátu jsou požadavky minimálními. Společnost Silnice LK nikdy netvrdila ani neuváděla, že nesplňujete požadavky stanovené na pozici asistenta/ky ředitelky společnosti. Spojení nezbytné požadavky a zvláštní schopnosti jednotlivých uchazečů je pojmem uvedeným v 30 zákona č. 262/2006 Sb., zákoníku práce, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákoník práce ), který označuje kritéria vztahující se k budoucímu výkonu práce. Pro upřesnění uvádíme, že do výběrového řízení na pozici asistenta/ky ředitelky společnosti Silnice LK se přihlásilo 97 uchazečů, přičemž nebylo v časových možnostech vedení a pověřených zaměstnanců společnosti Silnice LK provádět se všemi těmito uchazeči ústní pohovory. Z výše uvedených důvodů bylo ze všech přihlášených uchazečů vybráno 15 uchazečů, kteří byli na základě životopisů a dalších předložených dokumentů vyhodnoceni jako nejvhodnější uchazeči na pozici asistenta/ky ředitelky společnosti Silnice LK. S těmito uchazeči byly provedeny osobní pohovory, na jejichž základě byl poté vybrán nejvhodnější uchazeč. 2. K části Žádosti cit.: Proč je v zadání inzerátu uvedeno Asistentka vedení společnosti? K Vašemu dotazu uvádíme, že text inzerátu je zjednodušený a nepřesný. Označení pracovní pozice jako Asistentka vedení společnosti pravděpodobně vychází ze skutečnosti, že takto byla označena pracovní pozice zaměstnankyně, za kterou společnost Silnice LK hledá dočasnou náhradu. Znění inzerátu důsledně nerozlišuje mužský a ženský rod, pracovní pozice je označena jako Asistentka vedení společnosti (ženský rod), v požadavku na praxi je pak uvedeno vhodné pro absolventy (mužský rod).

2 Ze samotného faktu, že v nadpisu inzerátu je pracovní pozice označena Asistentka vedení společnosti nelze v žádném případě dovozovat, že zadání inzerátu je diskriminační, či dokonce že výběrové řízení proběhlo diskriminačně. Společnost Silnice LK odmítá, že by zadání bylo diskriminační či samotné výběrové řízení proběhlo diskriminačně. 3. K části Žádosti cit.: Jestliže je vypsaná pozice vhodná pro absolventy, proč podmínkou výběru byla dosažená praxe a pracovní zkušenosti? Požadavky na uchazeče o pozici asistenta/ky ředitelky společnosti Silnice LK stanovené v inzerátu jsou stanoveny jako požadavky minimální. Při výběru nejvhodnějšího uchazeče společností Silnice LK bylo k pracovním zkušenostem a dosažené praxi přihlíženo. Formulace Praxe: vhodné i pro absolventy uvedená v inzerátu znamená, že jako nejvhodnější pro pozici asistent/ka ředitele společnosti Silnice LK mohla být vybrána i osoba, která neměla dlouhodobou pracovní praxi a zkušenosti na obdobné pozici, což ale zároveň neznamená, že společnost Silnice LK nemohla upřednostnit uchazeče, kteří dlouhodobou pracovní praxi a zkušenosti na obdobné pozici měli. Uvedenou formulací bylo společností Silnice LK zamýšleno vyjádřit, že absence dlouhodobé pracovní zkušenosti na straně uchazeče není automaticky diskvalifikující kritérium, a tedy že může být vybrán i absolvent/ka (a to například v případě, kdy by o pozici neměly zájem osoby s předchozí praxí). 4. K části Žádosti cit.: Byli tedy absolventi z výběru uchazečů vyřazeni? Z výběrového řízení nebyli cíleně vyřazování absolventi, za které pro účely tohoto rozhodnutí považujeme osoby s minimální či žádnou dosaženou praxí a pracovními zkušenostmi. Nad rámec výše uvedených odpovědí společnost Silnice LK uvádí, že zákon o svobodném přístupu k informacím slouží k zajištění výkonu práva na poskytnutí informací, které mají k dispozici státní orgány, orgány územní samosprávy a další subjekty povinné poskytovat informace podle tohoto zákona. Jak Vám již bylo sděleno v odpovědi na Vaši předchozí žádost ze dne , na výběrové řízení na pozici asistenta/ky ředitele ve společnosti Silnice LK se nevztahuje zákon č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, ani jakýkoliv jiný zvláštní předpis, který by stanovoval formalizovaný postup výběrového řízení a ukládal společnosti Silnice LK povinnost vyhotovit ve výběrovém řízení jakékoliv zprávy, zápisy či jiné dokumenty. Zákoník práce upravuje postup před vznikem pracovního poměru v ustanovení 30 a násl. zákoníku práce. Podle ustanovení 30 zákoníku práce je výběr fyzických osob ucházejících se o zaměstnání z hlediska kvalifikace, nezbytných požadavků nebo zvláštních schopností v působnosti zaměstnavatele. Závěry doktrinální literatury k pracovnímu právu se shodují na závěru, že zaměstnavatel nemá zákoníkem práce stanovenou povinnost sdělovat nepřijatým uchazečům důvody, proč s nimi pracovní poměr neuzavřel.

3 Vaše žádost směřuje k poskytnutí informací, na které dopadá výjimka z povinnosti poskytovat informace podle 2 odst. 4 zákona o svobodném přístupu k informacím, vzhledem k tomu, že se jedná o informace, které nemá společnost Silnice LK k dispozici a které by bylo nutné vytvářet (především odůvodnění toho, proč jste nebyl vybrán pro obsazení předmětné pozice). Z tohoto důvodu je společnost Silnice LK oprávněna poskytnutí informací odmítnout. Primárním účelem zákona o svobodném přístupu k informacím je umožnit občanům realizovat jejich právo na informace za účelem kontroly efektivního výkonu veřejné správy. Zákon však rozhodně neslouží k přezkumu či získávání odůvodnění v konkrétním individuálním případu, tedy ani k přezkumu neúspěšné účasti uchazeče ve výběrovém řízení. Žádostí o poskytnutí informací se ve skutečnosti domáháte písemného odůvodnění Vašeho nepřijetí na pozici asistenta/ky ředitele společnosti. Společnost Silnice LK není podle platných právních předpisů povinna vyhotovovat jakékoliv formální odůvodnění Vašeho nepřijetí, natož Vám takové písemné odůvodnění poskytovat. Snaha domoci se písemného odůvodnění důvodů Vašeho nepřijetí je zneužitím zákona o svobodném přístupu k informacím k účelu, k němuž zjevně neslouží, což jednoznačně vyplývá i z výjimky z povinnosti poskytovat informace podle 2 odst. 4 tohoto zákona. Společnost Silnice LK se přesto rozhodla Vámi požadované informace v maximální možné míře poskytnout ve snaze znovu Vám situaci náležitě vysvětlit. Vzhledem ke značnému zájmu o pracovní pozici asistenta/ky ředitele společnosti Silnice LK, z nichž většina splnila požadavky stanovené v inzerátu, nebylo možné realizovat osobní pohovor se všemi uchazeči. S ohledem na uvedené pozvala společnost Silnice LK k osobnímu pohovoru 15 uchazečů, které vyhodnotila jako nejvhodnější. V dalších kolech výběrového řízení zvolila společnost Silnice LK nejvhodnějšího uchazeče, se kterým uzavřela pracovní smlouvu. Výběrové řízení tím bylo skončeno a vybraný uchazeč v současné době pracuje na pozici asistenta/ky ředitele společnosti Silnice LK. Společnost Silnice LK nemá v současné době k dispozici další volné pracovní pozice, a z tohoto důvodu byla nucena v rámci výběrového řízení odmítnout mnoho kvalifikovaných uchazečů, mezi které jste patřil i Vy. Důvodem není diskriminační postup společnosti Silnice LK, ale výrazný převis uchazečů o pozici nad nabídkou pracovních pozic ve společnosti Silnice LK. Výběrové řízení na pozici asistenta/ky ředitele společnosti proběhlo řádně a v souladu se zákoníkem práce a příslušnými pracovněprávními předpisy, přičemž společnost Silnice LK nemůže výběrové řízení opakovat.

4 ROZHODNUTÍ O ODMÍTNUTÍ ČÁSTI ŽÁDOSTI Společnost Silnice LK rozhodla ve věci Žádosti podle ustanovení 15 a 20 odst. 4 zákona o svobodném přístupu k informacím ve spojení s příslušnými ustanoveními zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů, t a k t o : Žádost se v části Žádosti cit.: Jakou kvalifikaci a praxi oproti mé kvalifikaci má vítěz/ka? částečně odmítá podle 8a a 11 odst. 2 písm. a) zákona o svobodném přístupu k informacím. O d ů v o d n ě n í : Informace o konkrétních uchazečích výběrového řízení na pozici asistenta/ky ředitele není společnost Silnice LK oprávněna sdělit bez souhlasu uchazečů, kteří se účastnili výběrového řízení, a to z důvodů stanovených v 8a a 11 odst. 2 písm. a) zákona o svobodném přístupu k informacím, vzhledem k tomu, že se jedná o informace týkající se osobnosti, projevů osobní povahy, soukromí fyzické osoby a informaci vzniklou bez použití veřejných prostředků, která byla předána osobou, jíž takovouto povinnost zákon neukládá, pokud nesdělila, že s poskytnutím informace souhlasí. Z uvedeného důvodu byla žádost v této části odmítnuta. Z výše uvedených důvodů bylo rozhodnuto tak, jak je uvedeno ve výrokové části tohoto rozhodnutí. Veškeré ostatní požadované informace společnost Silnice LK žadateli poskytla a doručila v elektronické podobě na e- mail a současně písemně spolu s tímto rozhodnutím.

5 P o u č e n í : Proti tomuto rozhodnutí lze podat odvolání. Odvolání se podává prostřednictvím povinného subjektu do 15 dnů ode dne doručení písemného vyhotovení tohoto rozhodnutí. Za Silnice LK a.s. Ing. Petr Šén předseda představenstva Ing. Josef Rechcígl místopředseda představenstva

KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor kancelář hejtmana R O Z H O D N U T Í

KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor kancelář hejtmana R O Z H O D N U T Í KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor kancelář hejtmana VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA HRADEC KRÁLOVÉ 25.10.2007 18915/KH/2007 JUDr. Petr Severin / 495 817

Více

Městská část Praha 13 Úřad městské části Odbor stavební Oddělení výstavby S lu neč ní ná měst í 2580/13, Pr aha 5

Městská část Praha 13 Úřad městské části Odbor stavební Oddělení výstavby S lu neč ní ná měst í 2580/13, Pr aha 5 Městská část Praha 13 Úřad městské části Odbor stavební Oddělení výstavby S lu neč ní ná měst í 2580/13, 158 00 Pr aha 5 VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: SPIS. ZN.: Č.J.: ARCHIV: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: STAV

Více

Městský úřad Hranice Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy ODDĚLENÍ ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Pernštejnské náměstí 1, Hranice

Městský úřad Hranice Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy ODDĚLENÍ ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Pernštejnské náměstí 1, Hranice Městský úřad Hranice Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy ODDĚLENÍ ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Pernštejnské náměstí 1, Hranice Č. j.: OSUZPD/53854/18-4 Hranice, dne 02.10.2018 Vyřizuje: Ing. Jana

Více

KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ Krajský úřad Královéhradeckého kraje R O Z H O D N U T Í

KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ Krajský úřad Královéhradeckého kraje R O Z H O D N U T Í KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ Krajský úřad Královéhradeckého kraje VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA HRADEC KRÁLOVÉ JUDr. Petr Severin / 495 817 271 30.8.2007 Účastníci řízení: paní, bytem, zastoupená

Více

Poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím návrh územního plánu Nahořany

Poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím návrh územního plánu Nahořany Městský úřad Nové Město nad Metují Odbor výstavby a regionálního rozvoje náměstí Republiky 6 549 01 Nové Město nad Metují NAHOŘANSKÁ a.s. 549 07 Nahořany 112 Váš dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje/linka

Více

Úřad městské části Praha 13 Odbor stavební Sluneční náměstí 2580/ Praha 5 - Stodůlky datovou schránkou. V Praze, 15. května 2018.

Úřad městské části Praha 13 Odbor stavební Sluneční náměstí 2580/ Praha 5 - Stodůlky datovou schránkou. V Praze, 15. května 2018. Úřad městské části Praha 13 Odbor stavební Sluneční náměstí 2580/13 158 00 Praha 5 - Stodůlky datovou schránkou V Praze, 15. května 2018 Žadatel: Věc: Žádost o poskytnutí informací V souladu s ustanovením

Více

Žádost o poskytnutí informace podle zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informace podle zákona č. 106/1999 Sb. Město Česká Skalice třída T. G. Masaryka 80 552 03 Česká Skalice Praze dne 29. 1. 2018 Věc: Žádost o poskytnutí informace podle zákona č. 106/1999 Sb. Povinný subjekt: město Česká Skalice se sídlem: třída

Více

Odpověď dle zákona č. 106/1999 Sb.

Odpověď dle zákona č. 106/1999 Sb. Odpověď dle zákona č. 106/1999 Sb. Předmět žádosti: Poskytnuté informace: ROZHODNUTÍ O ODMÍTNUTÍ ČÁSTI ŽÁDOSTI Odbor stavební Městského úřadu Šternberk, jako stavební úřad příslušný podle 13 odst. 1 písm.

Více

Poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím návrh územního plánu Nahořany

Poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím návrh územního plánu Nahořany Městský úřad Nové Město nad Metují Odbor výstavby a regionálního rozvoje náměstí Republiky 6 549 01 Nové Město nad Metují Váš dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje/linka Nové Město nad Metují NMNM/15551/2017/OVRR/Bal

Více

Základní škola a mateřská škola Měčín p.o. Školní 93, Měčín, 340 12 Švihov

Základní škola a mateřská škola Měčín p.o. Školní 93, Měčín, 340 12 Švihov Označení směrnice: Vnitřní směrnice školy O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM Číslo jednací: ZŠMŠ/229/2010 Zpracovala: Mgr. Václava Čejková Platnost od: 22.3.2010 Datum vydání: 22.3.2010 Vydává: Mgr. Václava

Více

3650/..1/04,ϑΦΘ?_ ÚTVAR: Poskytnutí informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů

3650/..1/04,ϑΦΘ?_ ÚTVAR: Poskytnutí informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 PRAHA 2 ÚSTŘEDÍ A ÚP V HL. M. PRAZE 3650/..1/04,ϑΦΘ?_ 47610/A/2015-KGR Komora dražebníků České republiky, z. s. V olšinách

Více

Žádosti o informace ve smyslu zák. č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů

Žádosti o informace ve smyslu zák. č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů Žádosti o informace ve smyslu zák. č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů I. Úvodní ustanovení Právo na informace je zakotveno v čl. 17 Listiny základních práv

Více

Městská část Praha 13 Úřad městské části Odbor stavební Oddělení výstavby S luneční náměstí 2580/13, P raha 5

Městská část Praha 13 Úřad městské části Odbor stavební Oddělení výstavby S luneční náměstí 2580/13, P raha 5 ÚMČ Praha 13 Oddělení územního rozhodování Sluneční náměstí 2580/13 158 00, Praha 13 č.j. P13-34735/2018 ŽÁDOST o poskytnutí informaci dle ustanovení Zákona č. 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím

Více

SMĚRNICE. Podmínky a způsob poskytování informací podle zákona číslo 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů

SMĚRNICE. Podmínky a způsob poskytování informací podle zákona číslo 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů SPRÁVA SILNIC KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE p ř í s p ě v k o v á o r g a n i z a c e 500 04 HRADEC KRÁLOVÉ - Plačice, Kutnohorská 59 SMĚRNICE Podmínky a způsob poskytování informací podle zákona číslo 106/1999

Více

Rozhodnutí o částečném odmítnutí žádosti

Rozhodnutí o částečném odmítnutí žádosti Rozhodnutí o částečném odmítnutí žádosti Česká republika- Palachovo náměstí 723/1, Brno 625 00, IČ: 70979146 ( dále jen ) -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Magistrát města Ostravy odbor vnitřních věcí

Magistrát města Ostravy odbor vnitřních věcí Magistrát města Ostravy odbor vnitřních věcí Vaše značka: Ze dne: 12.08.2016 Č. j.: SMO/299462/16/Vnitř./ Sp. zn.: S-SMO/299462/16/Vnitř./2 Vyřizuje: Telefon: Fax: E-mail: Datum: 2016-08-17 Poskytnutí

Více

Směrnice pro poskytování informací

Směrnice pro poskytování informací Gymnázium, Havířov-Město, Komenského 2, příspěvková organizace Směrnice č. 21 Směrnice pro poskytování informací Vypracoval: Schválil: PhDr. Petr Šimek PhDr. Petr Šimek Pedagogická rada projednala dne

Více

Bc. Jitka Oharková, ředitelka školy

Bc. Jitka Oharková, ředitelka školy MATEŘSKÁ ŠKOLA, POLEŠOVICE, OKRES UHERSKÉ HRADIŠTĚ, příspěvková organizace SMĚRNICE O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM Č. j.: MŠ 14/2018 Spisový a skartační znak: 1.2 / A5* Vypracoval: Schválil a vydal:

Více

Mateřská škola, Liberec, Matoušova 468/12, příspěvková organizace

Mateřská škola, Liberec, Matoušova 468/12, příspěvková organizace Mateřská škola, Liberec, Matoušova 468/12, příspěvková organizace, Liberec 3, 460 01 Pokyn ředitelky školy k svobodnému přístupu k informacím a k ochraně informací Č.j.: 5/14 Účinnost od: 1. 1. 2014 Spisový

Více

Směrnice ředitelky Muzea Policie České republiky o poskytování informací včetně sazebníku

Směrnice ředitelky Muzea Policie České republiky o poskytování informací včetně sazebníku Směrnice ředitelky Muzea Policie České republiky o poskytování informací včetně sazebníku Touto směrnicí se stanoví zásady upravující postup Muzea Policie České republiky (dále jen MUP) při poskytování

Více

Žádost o poskytnutí informace dle zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informace dle zákona č. 106/1999 Sb. - Krajská hygienická stanice Moravskoslezského kraje Na Bělidle 7 702 00 Ostrava Frenštát p. Radhoštěm, 20.3.2018 ŽADATEL: - Žádost o poskytnutí informace dle zákona č. 106/1999 Sb. Dobrý den, dovoluji

Více

Směrnice pro poskytování informací

Směrnice pro poskytování informací Obchodní akademie, vyšší odborná škola cestovního ruchu a jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Karlovy Vary Směrnice pro poskytování informací Zpracováno dne: 26.8.2013 Vypracoval: Helena Vaňková

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE *UOHSX0076Z0G* UOHSX0076Z0G ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-V0115/2015/IN-13694/2015/440/PŠk Brno: 8.6.2015 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže rozhodl o žádosti ze dne 22.

Více

SMĚRNICE ŘEDITELE ŠKOLY O POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ

SMĚRNICE ŘEDITELE ŠKOLY O POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ Základní umělecká škola JITRO Hradec Králové Československé armády 335, 500 03 Hradec Králové SMĚRNICE ŘEDITELE ŠKOLY O POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ č.j.:d2/1/2010 Vypracoval: Schválil: Pedagogická rada projednala

Více

Žádosti o informace podle zákona 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím se podávají

Žádosti o informace podle zákona 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím se podávají Žádosti o informace podle zákona 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím se podávají ústně v kanceláři úřadu písemně osobně v kanceláři úřadu nebo poštou na adresu úřadu Obecní úřad Bohatice Bohatice

Více

21. Směrnice o poskytování informací podle zákona č.106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím. Část I. Obecná ustanovení

21. Směrnice o poskytování informací podle zákona č.106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím. Část I. Obecná ustanovení 21. Směrnice o poskytování informací podle zákona č.106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím Část I. Obecná ustanovení Článek 1 Tato směrnice upravuje postup Jihočeské vědecké knihovny v Českých

Více

POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ

POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ Obecná ustanovení Na základě ustanovení zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, v platném znění, vydávám jako statutární orgán školy tuto směrnici. Směrnice je umístěna na webových stránkách

Více

Integrovaná střední škola technická, Benešov. SMĚRNICE PRO POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ v Integrované střední škole technické, Benešov

Integrovaná střední škola technická, Benešov. SMĚRNICE PRO POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ v Integrované střední škole technické, Benešov Integrovaná střední škola technická, Benešov SMĚRNICE PRO POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ v Integrované střední škole technické, Benešov Dodatek č. 1 k organizační směrnici č. 4/2012 Vypracovala: Schválila: Kateřina

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD RÝMAŘOV SMĚRNICE č. 04/2016

MĚSTSKÝ ÚŘAD RÝMAŘOV SMĚRNICE č. 04/2016 MĚSTSKÝ ÚŘAD RÝMAŘOV SMĚRNICE č. 04/2016 Zpracoval: Schválil: Ing. Jiří Furik, tajemník, Mgr. Monika Krykorková, vedoucí odboru ŽÚ, Zdeněk Kudlák, vedoucí odboru VV Ing. Petr Klouda, starosta Dne: 26.01.2016

Více

VNITŘNÍ PŘEDPIS C. 1/2016

VNITŘNÍ PŘEDPIS C. 1/2016 PEČOVATELSKÁ SLUŽBA Městd Dvůr Králové nad Labem Elišky Krásnohorské 2962, 544 01 Dvůr Králové nad Labem IČ: 750 656 49, DIČ: CZ 750 656 49 ID datové schránka: 434k6z4 +420 604 212 697, +420 499 329 251

Více

Směrnice o poskytování informací

Směrnice o poskytování informací Střední uměleckoprůmyslová škola a Vyšší odborná škola, Turnov, Skálova 373, příspěvková organizace Směrnice o poskytování informací Obecná ustanovení Na základě ustanovení zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném

Více

Zásady pro podávání žádostí

Zásady pro podávání žádostí Zásady pro podávání žádostí I. Obecná ustanovení 1. Tyto zásady upravují postup Sociálních služeb Karviná (dále jen SSK) jako povinného subjektu při poskytování informací podle zákona č.106/1999 Sb., o

Více

Povinně zveřejňované informace

Povinně zveřejňované informace Základní škola v Teplé, příspěvková organizace Povinně zveřejňované informace Přehled povinně zveřejňovaných informací dle zákona č. 106/1999 Sb. Základní škola v Teplé, příspěvková organizace, je tzv.

Více

Směrnice o poskytování informací

Směrnice o poskytování informací - 1 - Dětský domov Palackého 191/101 353 01 Mariánské Lázně Č.j. : 1027/08 Směrnice o poskytování informací Tento pokyn stanoví postup dětského domova k zajištění úkolů vyplývajících ze zákona č. 106/1999

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA BORŠICE, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE SE SÍDLEM V BORŠICE 500, BORŠICE SMĚRNICE PRO POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ. Č. j.

MATEŘSKÁ ŠKOLA BORŠICE, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE SE SÍDLEM V BORŠICE 500, BORŠICE SMĚRNICE PRO POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ. Č. j. MATEŘSKÁ ŠKOLA BORŠICE, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE SE SÍDLEM V BORŠICE 500, 687 09 BORŠICE SMĚRNICE PRO POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ Č. j.: MŠ 82 /2017 Vypracovala: Dagmar Cilečková -ředitelka mateřské školy Schválila:

Více

Směrnice k aplikaci zákona č. 106/1999 Sb., Zákon o svobodném přístupu k informacím

Směrnice k aplikaci zákona č. 106/1999 Sb., Zákon o svobodném přístupu k informacím Dětský domov, Nepomuk Nepomuk 278 335 01 Nepomuk Směrnice k aplikaci zákona č. 106/1999 Sb., Zákon o svobodném přístupu k informacím Struktura informací, zveřejňovaných o povinném subjektu způsobem, umožňujícím

Více

Krajské hygienická stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostrav Na Bělidle 7, Ostrava

Krajské hygienická stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostrav Na Bělidle 7, Ostrava Krajské hygienická stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostrav Na Bělidle 7, 702 00 Ostrava Územní pracoviště Frýdek-Místek Oddělení protiepidemické Braunsteinová Blažena, MUDr. Věc: žádost o poskytnutí

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY Základní škola T.G.Masaryka, Uherské Hradiště Mařatice, 1.máje 55, příspěvková organizace Vypracoval: Schválil: ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY část: 13. SMĚRNICE K POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ Pedagogická rada projednala

Více

SMĚRNICE POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ

SMĚRNICE POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ Základní umělecká škola Oslavany, příspěvková organizace nám. 13. prosince 12, Oslavany 664 12 SMĚRNICE POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ Vypracoval: Lenka Zouharová, ředitelka školy Směrnice nabývá platnosti ode

Více

Změny ve směrnici jsou prováděny formou číslovaných písemných dodatků, které tvoří součást tohoto předpisu

Změny ve směrnici jsou prováděny formou číslovaných písemných dodatků, které tvoří součást tohoto předpisu Směrnice č. 5/14 Základní škola Pelhřimov, Komenského 1326 Poskytování informací Vypracoval: Mgr. Nella Slavíková Pedagogická rada projednala dne 22. ledna 2014 Směrnice nabývá platnosti ode dne 1. února

Více

V dne Žádost o poskytnutí informací

V dne Žádost o poskytnutí informací V dne 21.12.2018 Žádost o poskytnutí informací (dále jen žadatel ) žádá na základě zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů (dále jen InfZ ), o poskytnutí

Více

Magistrát města Kladna oddělení právních subjektů, kultury, tiskových a administrativních agend ADRESA:

Magistrát města Kladna oddělení právních subjektů, kultury, tiskových a administrativních agend ADRESA: Magistrát města Kladna oddělení právních subjektů, kultury, tiskových a administrativních agend ADRESA PRACOVIŠTĚ: Magistrát města Kladna oddělení právních subjektů, kultury, tiskových a administrativních

Více

Poskytování informací

Poskytování informací Poskytování informací Zákon č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím v kontextu mediálního práva Právní úprava Listina základních práv a svobod Aarhuská úmluva Zákon č. 106/199 Sb., o svobodoném

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY část: POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ Č.j. 4/2015 Vypracoval: Eva Nováková, ředitelka školy Schválil: Eva Nováková, ředitelka školy Pedagogická rada projednala dne: 21. 9. 2015 Platnost ode

Více

Směrnice č. 2/2013 Pravidla pro zajištění přístupu k informacím

Směrnice č. 2/2013 Pravidla pro zajištění přístupu k informacím Směrnice č. 2/2013 Pravidla pro zajištění přístupu k informacím Rada města Šluknov se na své 87. schůzi dne 30.09.2013 usnesením č. XX/87R/2013 usnesla vydat v souladu s 103 odst. 4 písm. e) zákona č.

Více

Směrnice ředitele školy k svobodnému přístupu k informacím

Směrnice ředitele školy k svobodnému přístupu k informacím Směrnice ředitele školy k svobodnému přístupu k informacím Č. j.: 342/17 Spisový znak: 2a Skartační znak: A10 Vypracoval: Schválil: Mgr. Luděk Balcařík, ředitel školy Mgr. Luděk Balcařík, ředitel školy

Více

MĚSTO SLAVKOV U BRNA

MĚSTO SLAVKOV U BRNA MĚSTO SLAVKOV U BRNA Rada města Slavkova u Brna Palackého náměstí 65, 684 01 Slavkov u Brna Směrnice č. 2/2019 k uplatňování zákona o svobodném přístupu k informacím Tato směrnice upravuje postup jednotlivých

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY část: 20. SMĚRNICE PRO POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY část: 20. SMĚRNICE PRO POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY část: 20. SMĚRNICE PRO POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ Vypracovala: Pedagogická rada projednala dne 28.8.2012 Směrnice nabývá platnosti ode dne: 1.9.2012 Mgr. Dagmar Pečenková, ředitelka školy

Více

Obsah. Směrnice č. 6 Poskytování informací účinnost Od Ing. Katarína Hurychová Mgr. Karolína Ranglová

Obsah. Směrnice č. 6 Poskytování informací účinnost Od Ing. Katarína Hurychová Mgr. Karolína Ranglová Směrnice č. 6 Poskytování informací účinnost Od 1. 9. 2015 zpracoval Ing. Katarína Hurychová schválil Mgr. Karolína Ranglová Obsah Obecná ustanovení... 2 1. Žadatel... 2 2. Informace... 2 3. Zveřejnění

Více

Vnitřní směrnice Městyse Ostrovačice k uplatňování zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů

Vnitřní směrnice Městyse Ostrovačice k uplatňování zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů Vnitřní směrnice Městyse Ostrovačice k uplatňování zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů Článek 1 Úvodní ustanovení 1.1 Zákon č. 106/1999 Sb., o svobodném

Více

SMĚRNICE K POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ PODLE ZÁKONA č. 106/1999 Sb.

SMĚRNICE K POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ PODLE ZÁKONA č. 106/1999 Sb. Základní umělecká škola Bojkovice Čtvrť 1. máje 715, 687 71 Bojkovice SMĚRNICE K POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ PODLE ZÁKONA č. 106/1999 Sb. Č. j.: ZUŠ/21/2012 Účinnost od: 24. 10. 2012 Spisový znak: 1.2.4 Počet

Více

SVOBODNÝ PŘÍSTUP K INFORMACÍM

SVOBODNÝ PŘÍSTUP K INFORMACÍM Základní škola, Praha 4, V Ladech 6 V Ladech 6, 149 00, Praha 4 SVOBODNÝ PŘÍSTUP K INFORMACÍM Č.j.: Vypracoval: Schválil: Směrnice nabývá platnosti a účinnosti ode dne: ZSEB/113 /2015/STR Mgr. Jaroslav

Více

PRACOVNĚPRÁVNÍ VZTAHY ÚŘEDNÍKŮ ÚZEMNĚ SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ

PRACOVNĚPRÁVNÍ VZTAHY ÚŘEDNÍKŮ ÚZEMNĚ SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ PRACOVNĚPRÁVNÍ VZTAHY ÚŘEDNÍKŮ ÚZEMNĚ SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ Úvodní kapitola + Informace o kurzu + Informace ke studiu + Seznam literatury + Slovo o autorce Historický úvod do pracovního práva, zařazení pracovního

Více

POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ DLE ZÁKONA Č. 106/1999 SB. A VYHLÁŠKY Č. 442/2006 SB. 1. Legislativa

POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ DLE ZÁKONA Č. 106/1999 SB. A VYHLÁŠKY Č. 442/2006 SB. 1. Legislativa Strana: 1 od:1.1.4 POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ DLE ZÁKONA Č. 16/1999 SB. A VYHLÁŠKY Č. 44/6 SB. 1. Legislativa Zákon č. 16/1999 Sb., o svobodném přístupu k m, ve znění pozdějších předpisů Vyhláška č. 44/6, kterou

Více

Organizační struktura Ing. Josef Řehák, předseda svazku; Ing. Eva Šmoldasová, místopředsedkyně svazku; Ing. Michaela Marks, místopředsedkyně svazku

Organizační struktura Ing. Josef Řehák, předseda svazku; Ing. Eva Šmoldasová, místopředsedkyně svazku; Ing. Michaela Marks, místopředsedkyně svazku Povinně zveřejňované informace dle 5 odst. 4 InfZ. Důvod a způsob založení LOŠBATES, dobrovolný svazek obcí, byl založen v roce 2017 jako dobrovolný svazek obcí a jeho činnost se řídí zákonem č. 128/2000

Více

Směrnice o poskytování informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím

Směrnice o poskytování informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím Směrnice o poskytování informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím Čl. 1. Úvodní ustanovení 1. Tato směrnice upravuje postup Gymnázia a Střední odborné školy, Rýmařov, příspěvkové

Více

Poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů. Článek 1.

Poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů. Článek 1. Poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů Článek 1 Úvod 1.1 Státní pozemkový úřad (dále SPÚ ) je povinen poskytovat informace podle

Více

Vnitřní směrnice školy k zajištění úkolů vyplývajících ze zákona č.106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím

Vnitřní směrnice školy k zajištění úkolů vyplývajících ze zákona č.106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím Základní škola Vlachovice, okres Zlín, příspěvková organizace Vnitřní směrnice školy k zajištění úkolů vyplývajících ze zákona č.106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím Oblast správy a písemností

Více

Základní škola Mikoláše Alše

Základní škola Mikoláše Alše Základní škola Mikoláše Alše 23. Směrnice pro poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb. Vypracoval: Schválil: Mgr. Petr Mácha Pedagogická rada projednala dne 30. 1. 2017 Směrnice nabývá platnosti

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD část: 26. SMĚRNICE PRO POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ

ORGANIZAČNÍ ŘÁD část: 26. SMĚRNICE PRO POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ Výchovný ústav,dětský domov se školou, základní škola,střední škola a školní jídelna,místo66 ORGANIZAČNÍ ŘÁD část: 26. SMĚRNICE PRO POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ Č.j.: 1108/07 Vypracoval: Schválil: Mgr.Miloš Dvořák,

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY část: 56. SMĚRNICE PRO POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY část: 56. SMĚRNICE PRO POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY část: 56. SMĚRNICE PRO POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ Spisový/ skartační znak Vypracoval: Schválil: Pedagogická rada projednala dne 28. 8. 2009 Směrnice nabývá platnosti ode dne: 1. září 2009

Více

ODVOLÁNÍ proti rozhodnutí o odmítnutí části žádosti o poskytnutí informací podle z. č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím (dále ZSPI )

ODVOLÁNÍ proti rozhodnutí o odmítnutí části žádosti o poskytnutí informací podle z. č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím (dále ZSPI ) Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost Sokolovská 217/42 190 22 Praha 9 K č. j. KGŘ/294/2012 CC: Magistrát hl. m. Prahy k rukám primátora Doc. MUDr. Bohuslava Svobody, CSc. Mariánské nám. 2 110

Více

Zákon upravuje podmínky práva svobodného přístupu k informacím a stanoví základní podmínky, za nichž jsou informace poskytovány.

Zákon upravuje podmínky práva svobodného přístupu k informacím a stanoví základní podmínky, za nichž jsou informace poskytovány. 106/1999 Novely: 101/2000 Sb. mění... 1. 6.2000 159/2000 Sb. mění, doplňuje... 1. 8.2000 39/2001 Sb. mění... 25. 1.2001 ZÁKON ze dne 11. května 1999 o svobodném přístupu k informacím Parlament se usnesl

Více

Směrnice pro poskytování informací

Směrnice pro poskytování informací Směrnice pro poskytování informací č. D.01.01 1 Obecná ustanovení Na základě ustanovení zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím vydávám jako statutární orgán školy tuto směrnici. Směrnice

Více

POKYN ŘEDITELE K ZAJIŠTĚNÍ ÚKOLŮ VYPLÝVAJÍCÍCH ZE ZÁKONA Č. 106/1999 SB., O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM

POKYN ŘEDITELE K ZAJIŠTĚNÍ ÚKOLŮ VYPLÝVAJÍCÍCH ZE ZÁKONA Č. 106/1999 SB., O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM Základní umělecká škola, Šumperk, Žerotínova 11 Sídlo: 787 01 Šumperk, Žerotínova 11 Identifikační číslo 00852333 Zřizovatel Olomoucký kraj IČO 60609460 Vnitřní předpis č.: VP12/2010 POKYN ŘEDITELE K ZAJIŠTĚNÍ

Více

O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM

O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM SMĚRNICE č.2 O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM GYMNÁZIUM VODŇANY www.gymnaziumvodnany.cz Tel./fax 383 383 743, kancelar@gymnaziumvodnany.cz 1 GYMNÁZIUM VODŇANY Směrnice o svobodnému přístupu k informacím

Více

Poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím návrh územního plánu Nové město nad Metují

Poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím návrh územního plánu Nové město nad Metují Městský úřad Nové Město nad Metují Odbor výstavby a regionálního rozvoje náměstí Republiky 6 549 01 Nové Město nad Metují Mgr. Lukáš Slanina, advokát DOHNAL PERTOT SLANINA, advokátní kancelář v.o.s. Komenského

Více

R O Z H O D N U T Í. O d ů v o d n ě n í. Dopisem ze dne povinný subjekt mimo jiné sdělil žadateli:

R O Z H O D N U T Í. O d ů v o d n ě n í. Dopisem ze dne povinný subjekt mimo jiné sdělil žadateli: Praha: 18.12.2012 Číslo jednací: 177689/2012/KUSK Spisová značka: SZ_171565/2012/KUSK Vyřizuje: JUDr. Jaroslava Malá / l. 397 Značka: OVV/Ma R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Středočeského kraje, Odbor

Více

(žádost byla podána dne a vyřízena dne řešilo Oddělení volených orgánů ÚMČ Praha 1)

(žádost byla podána dne a vyřízena dne řešilo Oddělení volených orgánů ÚMČ Praha 1) Přehled žádostí o poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, v platném znění, podaných na Úřad městské části Praha 1 v roce 2017 1. Žádost o poskytnutí informace

Více

Vnitřní směrnice č. 41. Poskytování informací žadatelům (dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím)

Vnitřní směrnice č. 41. Poskytování informací žadatelům (dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím) Vnitřní směrnice č. 41 Poskytování informací žadatelům (dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím) Platnost od 1. 5. 2017 Schválila: Mgr. Simona Hašová 1 Článek I Základní ustanovení

Více

Dům dětí a mládeže ASTRA Zlín, příspěvková organizace, Tyršovo nábřeží 801, Zlín

Dům dětí a mládeže ASTRA Zlín, příspěvková organizace, Tyršovo nábřeží 801, Zlín Dům dětí a mládeže ASTRA Zlín, příspěvková organizace, Tyršovo nábřeží 801, Zlín Dům dětí a mládeže ve Zlíně zveřejňuje na základě zákona č.106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím ve znění pozdějších

Více

Směrnice ředitele školy o svobodném přístupu k informacím

Směrnice ředitele školy o svobodném přístupu k informacím Směrnice ředitele školy o svobodném přístupu k informacím Vypracoval: Projednáno na pedagogické radě dne: 26.8.2004 Účinnost: od 1.9.2004 Mgr. Jaromír Hloušek, ředitel školy 1. Úvod Tato směrnice upravuje

Více

č. Název položky a obsah 1 Identifikační číslo Kód

č. Název položky a obsah 1 Identifikační číslo Kód č. Název položky a obsah 1 Identifikační číslo 172 2 Kód 3 Pojmenování (název) životní situace. Svobodný přístup k informaci ve smyslu zákona č.106/1999 Sb., ve znění pozdějších předpisů 4 Základní informace

Více

Vnitroorganizační směrnice o poskytování informací

Vnitroorganizační směrnice o poskytování informací Základní škola Žatec, P. Bezruče 2000, okres Louny Vnitroorganizační směrnice o poskytování informací Č.j.: Účinnost od: 1. 9. 2011 Spisový znak: D Počet stran směrnice: 5 Skartační znak: S10 Počet stran

Více

Finanční arbitr Legerova 1581/69, Praha 1 Nové Město tel , ID datové schránky: qr9ab9x

Finanční arbitr Legerova 1581/69, Praha 1 Nové Město tel , ID datové schránky: qr9ab9x Finanční arbitr Legerova 1581/69, 110 00 Praha 1 Nové Město tel. 257 042 094, ID datové schránky: qr9ab9x e-mail: arbitr@finarbitr.cz www.finarbitr.cz R o z h o d n u t í o o d v o l á n í evid. č. FA/32175/2017

Více

S M Ě R N I C E ředitelky Krajského úřadu Královéhradecké kraje

S M Ě R N I C E ředitelky Krajského úřadu Královéhradecké kraje S M Ě R N I C E ředitelky Krajského úřadu Královéhradecké kraje upravující postup Krajského úřadu Královéhradeckého kraje v oblasti poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu

Více

JIHOČESKÝ KRAJ PRAVIDLA. NÁZEV: Pravidla Rady Jihočeského kraje pro úhradu nákladů na pořízení změny územního plánu.

JIHOČESKÝ KRAJ PRAVIDLA. NÁZEV: Pravidla Rady Jihočeského kraje pro úhradu nákladů na pořízení změny územního plánu. JIHOČESKÝ KRAJ PRAVIDLA NÁZEV: Pravidla Rady Jihočeského kraje pro úhradu nákladů na pořízení změny územního plánu ČÍSLO: PLATNOST OD: ÚČINNOST OD: ROZSAH PŮSOBNOSTI: Jihočeský kraj Vypracoval: Za aktualizaci

Více

Dotaz: 9. července 2013

Dotaz: 9. července 2013 Dotaz: 9. července 2013 Dne 24.5.2013 jsem se přihlásil k výběrovému řízení na pracovní místo Vedoucí oddělení 1703 odboru 17 Kontrola. Dne 25.6.2013 jsem byl informován, že jsem nebyl zařazen do užšího

Více

Váš dopis čj. / ze dne: Naše čj.: Vyřizuje: Spisový znak: --- / NPU-311/59203/2018 Stejskal Hynek 186. Vážený pan. Praha 2. 8.

Váš dopis čj. / ze dne: Naše čj.: Vyřizuje: Spisový znak: --- / NPU-311/59203/2018 Stejskal Hynek 186. Vážený pan. Praha 2. 8. Váš dopis čj. / ze dne: Naše čj.: Vyřizuje: Spisový znak: --- / 25. 7. 2018 NPU-311/59203/2018 Stejskal Hynek 186 Vážený pan Praha 2. 8. 2018 Věc: Žádost o poskytnutí informací dle zákona č. 106/1999 Sb.

Více

Město Dobruška. odbor rozvoje města nám. F. L. Věka Dobruška. Mgr. Jáchym Petřík advokát Říční 456/ PRAHA 1

Město Dobruška. odbor rozvoje města nám. F. L. Věka Dobruška. Mgr. Jáchym Petřík advokát Říční 456/ PRAHA 1 Město Dobruška odbor rozvoje města nám. F. L. Věka 11 518 01 Dobruška Váš dopis zn.: Ze dne: 19.06.2017 Naše čj.: PDMUD 16741/2017 Spis. zn.: MUD 2991/2017 OM/MP Vyřizuje: Martin Pošvář Tel.: 494629664

Více

Základní škola Škvorec, okres Praha-východ příspěvková organizace se sídlem Tyršova 130, Škvorec. Směrnice školy

Základní škola Škvorec, okres Praha-východ příspěvková organizace se sídlem Tyršova 130, Škvorec. Směrnice školy Základní škola Škvorec, okres Praha-východ příspěvková organizace se sídlem Tyršova 130, 250 83 Škvorec Směrnice školy O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM Číslo jednací Spisový znak Skartační znak 3 /2019

Více

Příloha k Průvodci pro přípravu obcí na požadavky GDPR

Příloha k Průvodci pro přípravu obcí na požadavky GDPR Modelové situace obce Příloha k Průvodci pro přípravu obcí na požadavky GDPR 8. Postup při nakládání s osobními údaji v personální praxi a při výběrových řízeních Životní situace: Jaké jsou povinnosti

Více

SMĚRNICE O POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ ŽADATELŮM DLE ZÁKONA č. 106/1999 Sb.

SMĚRNICE O POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ ŽADATELŮM DLE ZÁKONA č. 106/1999 Sb. CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB UNIČOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Bratří Čapků 662, 783 91 Uničov Označení vnitřního předpisu: Nahrazuje předpis: Směrnice: Sm. č. 1/2017 Název vnitřního předpisu: SMĚRNICE O POSKYTOVÁNÍ

Více

POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ

POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín, příspěvková organizace směrnice č. 4/2008 POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ Obecná ustanovení Na základě ustanovení zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném

Více

Městský úřad Bojkovice Odbor organizační a občanských záležitostí Sušilova 952, Bojkovice

Městský úřad Bojkovice Odbor organizační a občanských záležitostí Sušilova 952, Bojkovice VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: 17.02.2015 NAŠE SPIS. ZN.: 504/2016-1 ČÍSLO JEDNACÍ: 4/2016 VYŘIZUJE: M.Hamšíková TELEFON: 572 610 443 E-MAIL: m.hamsikova@bojkovice.cz Jiří Bezděk nar.26.01.1971 IDDS:2xc6prz LISTŮ/PŘÍLOH:

Více

ROZHODNUTÍ O ODMÍTNUTÍ ŽÁDOSTI O INFORMACE. takto:

ROZHODNUTÍ O ODMÍTNUTÍ ŽÁDOSTI O INFORMACE. takto: MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHNOV NAD KNĚŽNOU Odbor kancelář tajemníka Havlíčkova 136, 516 01 Rychnov nad Kněžnou tel. 494 509 111, e-mail: e-podatelna@rychnov-city.cz Č.j.: OKT/19226/2017 Vyřizuje: Mgr. Jana Linhartová

Více

Centrum sociálních služeb Prostějov, p. o. Lidická 86, Prostějov, IČ:

Centrum sociálních služeb Prostějov, p. o. Lidická 86, Prostějov, IČ: Centrum sociálních služeb Prostějov, p. o. Lidická 86, 796 01 Prostějov, IČ: 479 21 293 VNITŘNÍ SMĚRNICE ORG. č. 4 Poskytování informací žadatelům dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím

Více

POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ

POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ Hotelová škola Světlá a Obchodní akademie U Světlé 36 594 23 Velké Meziříčí Velké Meziříčí 7. března 2013-1 - POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ Směrnice: Č.j.: HŠaOAVM/115/2013 Vypracovala: Mgr.

Více

Vnitřní předpis o poskytování informací

Vnitřní předpis o poskytování informací VNITŘNÍ PŘEDPISY ÚTVARU KONCEPCE A ROZVOJE MĚSTA PLZNĚ Vnitřní předpis o poskytování informací Označení: ÚKRMP/PINF/2015 Vydání: 1 Nahrazuje: - Počet stran: 5 Počet příloh: 2 Zpracoval: Kontroloval: Schválil:

Více

Mateřská škola Srdíčko Říčany, příspěvková organizace, E. Beneše 204, , Říčany tel mobil.

Mateřská škola Srdíčko Říčany, příspěvková organizace, E. Beneše 204, , Říčany  tel mobil. Mateřská škola Srdíčko Říčany, příspěvková organizace Směrnice pro poskytování informací podle zákona č.106/1999 Sb. Č.j.: MŠS DKŠ 9/12 Účinnost od: 6. 6. 2012 Spisový znak: 1.5 Skartační znak: A 10 Směrnice

Více

Základní škola profesora Josefa Brože, Vlachovo Březí, okres Prachatice

Základní škola profesora Josefa Brože, Vlachovo Březí, okres Prachatice Základní škola profesora Josefa Brože, Vlachovo Březí, okres Prachatice Komenského 356, PSČ: 384 22 IČO: 47258721 tel.: 388 320 215 mail.: zspjb@zs-vlachovobrezi.net Obecná ustanovení SMĚRNICE PRO POSKYTOVÁNÍ

Více

V Uherském Hradišti dne Číslo vnitřního předpisu: 5/2013

V Uherském Hradišti dne Číslo vnitřního předpisu: 5/2013 ZÁKLADNÍ ŠKOLA UNESCO, UHERSKÉ HRADIŠTĚ, KOMENSKÉHO NÁMĚSTÍ 350, příspěvková organizace Vnitřní předpis Směrnice pro poskytování informací V Uherském Hradišti dne 19.03.2013 Číslo vnitřního předpisu: 5/2013

Více

SMĚRNICE PRO POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ

SMĚRNICE PRO POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ Mateřská škola Jinočany, příspěvková organizace Ke Školce 214, 252 25 Jinočany SMĚRNICE PRO POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ Č.j.: 46/2015 Na základě ustanovení zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím

Více

Pan. Naše značka: 103 /2017/ JUDr. Svobodová V Praze dne:

Pan. Naše značka: 103 /2017/ JUDr. Svobodová V Praze dne: Pan Naše značka: 103 /2017/ JUDr. Svobodová V Praze dne: 15. 2. 2017 Koleje a menzy, účelové zařízení Univerzity Karlovy, jako věcně příslušný povinný subjekt podle ust. 2 odst. 1 a dále podle ust. 8a

Více

Krajská hygienická stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě

Krajská hygienická stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě Krajská hygienická stanice Moravskoslezského kraje NA BĚLIDLE 7, 702 00 OSTRAVA VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: 13 6. 2018 SPIS. ZNAČKA: S-KHSMS 31886/2018/OV/OPaK ČÍSLO JEDNACÍ: KHSMS 32697/2018/OV/OPaK VYŘIZUJE:

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY se sídlem Hornická 43A/2679, 70200 Ostrava ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY část: 28. POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ Č.j.: 169 /2012 Vypracoval: Schválil: Spisový znak, skartační znak: 2.1 A 5 Směrnice nabývá platnosti ode

Více

POSTUP PŘI POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ SM - 29

POSTUP PŘI POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ SM - 29 Revize č.: 2 Strana: 1 POSTUP PŘI POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ SM - 29 Pokyn pro zaměstnance ZZS OK úrovně C Zdravotnická záchranná služba Olomouckého kraje, příspěvková organizace Datum účinnosti: Výtisk číslo:

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY SMĚRNICE PRO POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY SMĚRNICE PRO POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ Mateřská škola, Základní škola a Dětský domov, Ivančice se sídlem Široká 42, 664 91 Ivančice ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY SMĚRNICE PRO POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ Č.j.: S 717 /Ma- 2011 Vypracovala: Schválila: PaedDr.

Více

Povinně zveřejňované informace

Povinně zveřejňované informace Povinně zveřejňované informace Povinně zveřejňované informace podle vyhlášky č. 442/2006, která stanoví strukturu informací zveřejňovaných o povinném subjektu dle 5 odst. 1 a 2 zákona č. 106/1999 Sb.,

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY uzavřená v souladu s ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech ( Smlouva ) SMLUVNÍ

Více