MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 DBS města Písku V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Nový vzor Smlouvy o převodu vlastnictví jednotky Kupní smlouvy NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města vzor Smlouvy o převodu vlastnictví jednotky Kupní smlouvy dle přílohy č. 2 a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje Mgr. Ing. Jiří Hořánek 2. místostarosta Návrh předkládá Návrh zpracoval Ing. Zdeňka Šartnerová, ředitelka DBS města Písku

2 Důvodová zpráva: DBS města Písku předkládá nový vzor Smlouvy o převodu vlastnictví jednotky Kupní smlouvy. Ke změnám vzorové kupní smlouvy ze dne ve znění pozdějších změn a doplnění dochází ke změně v čl. I., III. Zde se jedná o změnu, která upravuje 2 zákona č. 256/2013 Sb., o katastru nemovitostí (katastrální zákon). V článku IV. je upřesněna tvorba ceny za prodej jednotky. A v článku V. v odstavci I. je z práv a závazků, týkající se budovy a pozemků, vypuštěna smlouva o odvozu odpadků. Zcela je změněn čl. VII. a to vzhledem ke změně zákona č. 254/2016 Sb., o dani z nabytí nemovitých věcí, 1) odst. 1), je poplatníkem daně z nabytí nemovitých věcí nabyvatel vlastnického práva k nemovité věci, tedy platba této daně přechází na stranu kupujícího. Tento zákon nabývá účinnosti prvním dnem třetího kalendářního měsíce následujícího po dni jeho vyhlášení, tj Na základě zákona č.103/2015 Sb., o hospodaření energií, ve znění pozdějších předpisů, kterým se změnil zákon 406/2000 Sb., musí vlastník při prodeji jednotky předat kupujícímu ověřenou kopii průkazu energetické náročnosti budovy. Dle zákona č. 340/2015 Sb., zákon o registru smluv, všechny státní a veřejnoprávní instituce, územně samosprávné celky, státní podniky, právnické osoby, v nichž má většinovou majetkovou účast stát nebo územní samosprávný celek a další instituce definované tímto zákonem mají od povinnost zveřejňovat nově uzavírané smlouvy s plněním nad 50 tis. Kč bez DPH v registru smluv. Článek VII. v původní smlouvě je přečíslován na čl. VIII. ve vzoru nové smlouvy. Doporučení zpracovatele: Zpracovatelé doporučují schválit vzor Smlouvy o převodu vlastnictví jednotky Kupní smlouvy - usnesení a). Vztah k rozpočtu: --- Způsob určení ceny: --- Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů ( 102). 1, odst. 1) zákona 254/2016 Sb., kterým se mění zákonné opatření Senátu č. 340/2013 Sb., o dani z nabytí nemovitých věcí, 1158, 2079 a násl. zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, 2 zák. č. 256/2013 Sb., o katastru nemovitostí, 7a) odst. 2e) zákon č. 103/2015 Sb., o hospodaření energií. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: ---- Přílohy: č. 1 stávající Kupní smlouva č. 2 vzor nové Smlouvy o převodu vlastnictví jednotky Kupní smlouvy stránka 2 (celkem 10)

3 Příloha č. 1 Stávající Kupní smlouva SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ JEDNOTKY K U P N Í S M L O U V A Smluvní strany: Město Písek, Velké nám. 114, Písek, IČ zastoupené starostkou Mgr. Evou Vanžurovou jako prodávající a pan..., r.č.... bytem..., Písek paní..., r.č.... bytem..., Písek jako kupující uzavírají podle 1158 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku o bytovém spoluvlastnictví KUPNÍ SMLOUVU I. Prodávající prohlašuje, že je vlastníkem bytové jednotky č....v domě čp.... v ulici..., část obce..., v katastrálním území Písek se zastavěnou plochou: stav. parc.č.... o výměře... m 2 zapsaného na listu vlastnictví č.... pro obec Písek a katastrální území... II. Kupující prohlašují, že jsou nájemci bytu. Nájem vznikl na základě smlouvy o nájmu bytu ze dne... Prodej této bytové jednotky byl schválen na zasedání zastupitelstva města Písku dne..., usnesením č.... bod) po jeho zveřejnění na úřední desce v zákonných lhůtách. Předmět smlouvy: III. stránka 3 (celkem 10)

4 Předmětem této smlouvy je převod vlastnictví bytové jednotky č.... v prvním podlaží (dle schématu) domu uvedeného v části I. Prodávající touto smlouvou tuto bytovou jednotku kupujícím prodává a kupující jí do svého vlastnictví bez výhrad přijímají. Podlahová plocha bytové jednotky č.... je... m 2. Jedná se o tyto místnosti: místnost výměra v m 2 Kuchyně Pokoj Pokoj Předsíň Koupelna WC Spíž Sklep laťový Sklep laťový Není součástí bytu, ale je zde právo užívat Není součástí bytu, ale je zde právo užívat Součástí jednotky jsou nenosné příčky, vnitřní okna a dveře, podlahová krytina, vnitřní elektroinstalace, vnitřní osvětlení, STA, vnitřní rozvody vody, odvody odpadních vod, rozvody plynu. Vybavení bytové jednotky: měřící zařízení na studenou vodu, bojler, sporák, kuchyňská linka,...x plynové topidlo. Současně se převádí spoluvlastnický podíl ke společným částem domu a stav. parc. č... o výměře...m 2 v rozsahu... Společnými částmi budovy jsou: - základy vč. izolací - obvodové a nosné konstrukce a zdivo - hlavní stěny - hlavní vodorovné a svislé konstrukce - vchody - schodiště - chodby - okna a dveře u společných částí - střecha - kočárkárny - sušárny - prádelny - místnost pro plynoměry - společné sklady - půda - společné laťové sklepy s právem užívat jednotlivými uživateli dle schéma - hromosvody - komíny - osvětlení chodeb a společných prostor - rozvody vody a kanalizace - rozvody plynu - rozvody elektřiny stránka 4 (celkem 10)

5 - domovní elektroinstalace, rozvody telekomunikací - protipožární instalace a vybavení - společné televizní antény Okna ve společných částech domu jsou společnou částí domu a náklady na opravy, rekonstrukci a výměnu jsou hrazeny z fondu FÚ dle výše spoluvlastnických podílů. Okna bytových jednotek tvořící plášť domu jsou společnou částí domu, která náleží k bytové jednotce vlastníka. Náklady na opravy, rekonstrukci a výměnu hradí vlastník bytové jednotky. IV. Cena bytové jednotky: Prodávající a kupující smluvili kupní cenu bytové jednotky dle zásad zastupitelstva města Písku včetně spoluvlastnického podílu na společných částech domu a zastavěného pozemku v ceně... Kč a nákladů za kolky ve výši 1.000,- Kč. Celkem činí smluvní kupní cena... Kč, slovy... Další ujednání: Z kupní ceny ve výši...kč uvedené v části IV. zaplatí kupující do 30 dnů po uzavření této smlouvy prodávajícímu částku...kč, t.j. 100 % z kupní ceny, sníženou o již zaplacenou zálohu ve výši 5.000,00Kč, takže celkem... Kč na účet /0100 KB Písek VS... Po zaplacení této částky bude kupní smlouva doručena prodávajícím pro vkladové řízení na Katastrální úřad pro Jihočeský kraj, Katastrální pracoviště Písek. Prodávající má právo od této smlouvy odstoupit, jestliže kupující nezaplatí kupní cenu, tak jak je výše uvedeno v tomto článku. V. I. Práva a závazky týkající se domu a pozemků, které přecházejí z prodávajícího na kupujícího: - smlouva o dodávce elektrické energie - smlouva o dodávce vody a odvodu odpadních vod - smlouva o dodávce plynu - smlouva o odvozu odpadků - smlouva o úklidu společných prostor II. Zajišťování správy, provozu a oprav společných částí domu: - výlučným správcem pro zajišťování správy, provozu a oprav společných částí domu je Domovní a bytová správa města Písku, Fügnerovo nám. 42, Písek IČ při dalším převodu jednotky přechází fond údržby a oprav společných částí domu čp.... na dalšího kupujícího. - pravidla pro přispívání spoluvlastníků domu na výdaje spojené se správou, opravami a údržbou společných částí domu, popř. domu jako celku jsou součástí prohlášení vlastníka stejně jako pravidla pro správu spol. částí domu, popř. domu jako celku. stránka 5 (celkem 10)

6 VI. Závazky váznoucí na předmětu převodu: Prodávající prohlašuje, že na převáděném domě /bytové jednotce v domě/ ani na společných částech domu ani na převáděném pozemku neváznou žádné dluhy nebo jiné závazky a že mu nejsou známy žádné skryté vady na předmětu převodu. Práva z této smlouvy vznikají vkladem do katastru nemovitostí s účinky ke dni, kdy byl návrh na vklad doručen Katastrálnímu úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálnímu pracovišti Písek. VII. Tato smlouva byla sepsána a podepsána v pěti vyhotoveních, dvě vyhotovení obdrží kupující, dvě vyhotovení prodávající, jedno s úředně ověřenými podpisy bude předáno spolu s návrhem na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí příslušnému katastrálnímu úřadu Účastníci prohlašují, že tato smlouva je projevem jejich pravé a svobodné vůle a žádají, aby podle této smlouvy bylo na list vlastnictví pro obec Písek, kat.úz.... na bytovou jednotku... v domě čp.... v... ulici, část obce..., kat.úz... s pozemky vloženo vlastnické právo pro:..., r.č...., ulice... čp...., Písek..., r.č...., ulice... čp...., Písek V Písku dne:... prodávající: kupující:.... stránka 6 (celkem 10)

7 Příloha č. 2 návrh nové Smlouvy o převodu vlastnictví jednotky Kupní smlouvy SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ JEDNOTKY K U P N Í S M L O U V A Smluvní strany: Město Písek Velké náměstí 114/ Písek IČO: zastoupené starostou/starostkou: jako prodávající a pan, r.č. bytem, Písek paní, r.č. bytem, Písek jako kupující uzavírají podle 1158 a 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku o bytovém spoluvlastnictví KUPNÍ SMLOUVU I. Prodávající prohlašuje, že je vlastníkem jednotky č.... v budově čp.... v ulici..., část obce..., v katastrálním území..., která je na pozemku stavební parcely, parc. č.... o výměře... m 2 zapsaného na listu vlastnictví č.... pro obec Písek a katastrální území... II. Kupující prohlašují, že jsou nájemci bytu. Nájem vznikl na základě smlouvy o nájmu bytu ze dne... Prodej této jednotky byl schválen na zasedání zastupitelstva města Písku dne..., usnesením č.... bod...) po jeho zveřejnění na úřední desce v zákonných lhůtách. Předmět smlouvy: III. Předmětem této smlouvy je převod vlastnictví jednotky č.... v... podlaží (dle schématu) budovy uvedeného v článku I., vymezené podle zákona č. 72/1994 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Prodávající touto smlouvou tuto jednotku kupujícím prodává a kupující ji do svého vlastnictví bez výhrad přijímají. Podlahová plocha jednotky č.... je... m 2. Jedná se o tyto místnosti: stránka 7 (celkem 10)

8 místnost výměra v m 2 Kuchyně Pokoj Pokoj Předsíň Koupelna WC Spíž Sklep Sklep laťový Není součástí bytu, ale je zde právo užívat Součástí jednotky jsou nenosné příčky, vnitřní okna a dveře, podlahová krytina, vnitřní elektroinstalace, vnitřní osvětlení, STA, vnitřní rozvody vody, odvody odpadních vod, rozvody plynu. Vybavení jednotky: měřící zařízení na studenou vodu, bojler, sporák, kuchyňská linka,. x plynové topidlo. Současně se převádí spoluvlastnický podíl ke společným částem domu, která je na pozemku stavební parcely parc. č.... o výměře...m 2 v rozsahu... a tohoto pozemku stavební parcely parc. č.... o výměře...m 2 v rozsahu... Společnými částmi domu jsou: - základy včetně izolací - obvodové a nosné konstrukce a zdivo - hlavní stěny - hlavní vodorovné a svislé konstrukce - vchody - schodiště - chodby - okna a dveře u společných částí - střecha - kočárkárny - sušárny - prádelny - místnost pro plynoměry - společné sklady - půda - společné laťové sklepy s právem užívat jednotlivými uživateli dle schématu - hromosvody - komíny - osvětlení chodeb a společných prostor - rozvody vody a kanalizace - rozvody plynu - rozvody elektřiny - domovní elektroinstalace, rozvody telekomunikací - protipožární instalace a vybavení - společné televizní antény stránka 8 (celkem 10)

9 Okna ve společných částech domu jsou společnou částí domu a náklady na opravy, rekonstrukci a výměnu jsou hrazeny z fondu údržby dle výše spoluvlastnických podílů. Okna jednotek tvořící plášť domu jsou společnou částí domu, která náleží k jednotce vlastníka. Náklady na opravy, rekonstrukci a výměnu hradí vlastník jednotky. IV. Cena jednotky: Prodávající a kupující smluvili kupní cenu jednotky dle zásad zastupitelstva města Písku včetně spoluvlastnického podílu na společných částech domu a zastavěného pozemku takto: Cena dle znaleckého posudku Náklady za vypracování znaleckého posudku Náklady vkladového řízení do katastru nemovitostí Náklady na vypracování průkazu energetické náročnosti budovy...kč...kč...kč... Kč Celkem činí smluvní kupní cena... Kč, slovy:... Další ujednání: Z kupní ceny ve výši... Kč uvedené v článku IV. zaplatí kupující do 30 dnů po uzavření této smlouvy prodávajícímu částku... Kč, t.j. 100 % z kupní ceny, sníženou o již zaplacenou zálohu ve výši 5.000,00 Kč, takže celkem... Kč na účet /0100 KB Písek VS... Po zaplacení této částky bude kupní smlouva doručena prodávajícím pro vkladové řízení na Katastrální úřad pro Jihočeský kraj, Katastrální pracoviště Písek. Prodávající má právo od této smlouvy odstoupit, jestliže kupující nezaplatí kupní cenu, tak jak je výše uvedeno v tomto článku. V. I. Práva a závazky týkající se domu a pozemků, které přecházejí z prodávajícího na kupujícího: smlouva o dodávce elektrické energie smlouva o dodávce vody a odvodu odpadních vod smlouva o dodávce plynu smlouva o úklidu společných prostor II. Zajišťování správy, provozu a oprav společných částí domu : výlučným správcem pro zajišťování správy, provozu a oprav společných částí domu je Domovní a bytová správa města Písku, Fügnerovo nám. 42, Písek IČO , při dalším převodu jednotky přechází fond údržby a oprav společných částí domu čp.... na dalšího kupujícího, stránka 9 (celkem 10)

10 pravidla pro přispívání spoluvlastníků domu na výdaje spojené se správou, opravami a údržbou společných částí domu, popř. domu jako celku jsou součástí prohlášení stejně jako pravidla pro správu spol. částí domu, popř. domu jako celku. VI. Závazky váznoucí na předmětu převodu: Prodávající prohlašuje, že na převáděné budově (jednotce v domě) ani na společných částech domu ani na převáděném pozemku neváznou žádné dluhy nebo jiné závazky a že mu nejsou známy žádné skryté vady na předmětu převodu. Práva z této smlouvy vznikají vkladem do katastru nemovitostí s účinky ke dni, kdy byl návrh na vklad doručen Katastrálnímu úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálnímu pracovišti Písek. VII. Poplatníkem daně z nabytí nemovitých věcí je nabyvatel vlastnického práva k nemovité věci. Daň platí kupující. Prodávající předal při podpisu kupní smlouvy kupujícím ověřenou kopii průkazu energetické náročnosti budovy. Kupující souhlasí se zveřejněním této smlouvy v registru smluv podle zákona č. 340/2015 Sb., zákon o registru smluv. VIII. Tato smlouva byla sepsána a podepsána v pěti vyhotoveních, dvě vyhotovení obdrží kupující, dvě vyhotovení prodávající, jedno s úředně ověřenými podpisy bude předáno spolu s návrhem na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí příslušnému katastrálnímu úřadu. Účastníci prohlašují, že tato smlouva je projevem jejich pravé a svobodné vůle a žádají, aby podle této smlouvy bylo na list vlastnictví pro obec Písek, katastrální území... na jednotku č... v budově čp.... ve... ulici, část obce... katastrální území... s pozemky vloženo vlastnické právo pro:, r.č., bytem, Písek, r.č., bytem, Písek Písek dne: prodávající: kupující:... stránka 10 (celkem 10)

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnictví k jednotce

KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnictví k jednotce čj.: MěÚO/S/201/2018/FO/Han KUPNÍ SMLOUVA o převodu vlastnictví k jednotce Smluvní strany: Město Odry Masarykovo náměstí 16/25, 742 35 Odry IČ: 00298221 zastoupené starostou Ing. Liborem HELISEM bankovní

Více

KUPNÍ SMLOUVA PŘEVOD BYTOVÉ JEDNOTKY

KUPNÍ SMLOUVA PŘEVOD BYTOVÉ JEDNOTKY KUPNÍ SMLOUVA PŘEVOD BYTOVÉ JEDNOTKY uzavřená dle ust. 2128 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ), mezi smluvními stranami Město Hodkovice

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku, DBS města Písku V Písku dne: 07.09.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změna zásad prodeje nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MMOPP00EIPAX SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ NEBYTOVÉ JEDNOTKY uzavřená dle zák. č. 72/1994 Sb., kterým se upravují některé spoluvlastnické vztahy k budovám a některé vlastnické vztahy

Více

KUPNÍ SMLOUVY o převodu vlastnictví k jednotce

KUPNÍ SMLOUVY o převodu vlastnictví k jednotce čj.: MěÚO/S/205/2018/FO/Han spis čj.: MěÚO/08953/2018/03/FO/Han KUPNÍ SMLOUVY o převodu vlastnictví k jednotce Smluvní strany: Město Odry Masarykovo náměstí 16/25, 742 35 Odry IČ: 00298221 zastoupené starostou

Více

Prodej bytu č. 6/1670 na ulici Králova v Tišnově

Prodej bytu č. 6/1670 na ulici Králova v Tišnově Materiál číslo: 15 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 12.12.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Prodej bytu č. 9 na ulici Halasova 993 v Tišnově

Prodej bytu č. 9 na ulici Halasova 993 v Tišnově Materiál číslo: 10 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.09.2017 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Smlouva o převodu družstevní jednotky do vlastnictví člena

Smlouva o převodu družstevní jednotky do vlastnictví člena Smlouva o převodu družstevní jednotky do vlastnictví člena níže uvedeného dne, měsíce a roku Bytové družstvo IMOBILIEN sídlem družstva je : Hanychovská 886/16b, Liberec 3, 46010 IČ : 27291120 zapsané v

Více

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah:

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah: Prohlášení o rozdělení práva k nemovité věci na vlastnické právo k jednotkám podle 1166 zákona č. 89/2012 Sb.,občanský zákoník, v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68,

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

S M L O U V A O PŘEVODU VLASTNICTVÍ JEDNOTKY

S M L O U V A O PŘEVODU VLASTNICTVÍ JEDNOTKY S M L O U V A O PŘEVODU VLASTNICTVÍ JEDNOTKY I. Smluvní strany Převodce: Bytové družstvo Nevanova 1037-1042 IČ: 26140861, se sídlem Praha 6 Řepy I., Nevanova 1042/6 zapsán v OR MS v Praze v odd. Dr. vložka

Více

SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ BYTOVÉ JEDNOTKY

SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ BYTOVÉ JEDNOTKY Smluvní strany: SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ BYTOVÉ JEDNOTKY OBEC VELKÁ HLEĎSEBE Plzeňská 32, 353 01 Velká Hleďsebe, IČ:00572756 zastoupená starostou Bohumilem KOVAŘÍKEM na straně jedné jako prodávající

Více

S m l o u v a o převodu družstevní jednotky

S m l o u v a o převodu družstevní jednotky S m l o u v a o převodu družstevní jednotky I. Smluvní strany Střekovský domov, bytové družstvo, IČ 27331440, zapsané u Krajského soudu v Ústí nad Labem, odd. Dr., vložka 856, se sídlem v Ústí nad Labem,

Více

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah:

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah: Prohlášení o rozdělení práva k nemovité věci na vlastnické právo k jednotkám podle 1166 zákona č. 89/2012 Sb.,občanský zákoník, v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68,

Více

Prodej bytu č. 10/1670 na ulici Králova v Tišnově

Prodej bytu č. 10/1670 na ulici Králova v Tišnově Materiál číslo: 16 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 12.12.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

OBSAH : PODLE 4 ZÁKONA č. 72/1994 Sb. V PLATNÉM ZNĚNÍ, DÁLE JEN ZÁKON

OBSAH : PODLE 4 ZÁKONA č. 72/1994 Sb. V PLATNÉM ZNĚNÍ, DÁLE JEN ZÁKON PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA PODLE 4 ZÁKONA č. 72/1994 Sb. V PLATNÉM ZNĚNÍ, DÁLE JEN ZÁKON OBSAH : A) Označení budovy B) Popis jednotek v budově C) Určení společných částí budovy D) Stanoní spoluvlastnických podílů

Více

Prohlášení. vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah:

Prohlášení. vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah: Prohlášení o rozdělení práva k nemovité věci na vlastnické právo k jednotkám podle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68,

Více

Z á s a d y prodeje bytů v majetku města Vlašimi, které nebyly dosud prodány podle Směrnice č. 2/2011, ve znění pozdějších změn a doplňků

Z á s a d y prodeje bytů v majetku města Vlašimi, které nebyly dosud prodány podle Směrnice č. 2/2011, ve znění pozdějších změn a doplňků Směrnice č. 2/2013 Zastupitelstva města Vlašimi Z á s a d y prodeje bytů v majetku města Vlašimi, které nebyly dosud prodány podle Směrnice č. 2/2011, ve znění pozdějších změn a doplňků Zastupitelstvo

Více

Prodej bytu č. 9/1678 na ulici Králova v Tišnově

Prodej bytu č. 9/1678 na ulici Králova v Tišnově Materiál číslo: 15 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 11.12.2017 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Hlavní město Praha Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem,

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Mgr. Bohumilem Zoufalíkem, starostou Městské

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

P R O H L Á Š E N Í V L A S T N Í K A o vymezení jednotek podle ustanovení 4 zákona č. 72/1994 Sb., ve znění pozdějších předpisů I.

P R O H L Á Š E N Í V L A S T N Í K A o vymezení jednotek podle ustanovení 4 zákona č. 72/1994 Sb., ve znění pozdějších předpisů I. Strana 1 (celkem 21) P R O H L Á Š E N Í V L A S T N Í K A o vymezení jednotek podle ustanovení 4 zákona č. 72/1994 Sb., ve znění pozdějších předpisů I. VLASTNÍK Družstvo Něvská 687/688 IČ: 265 03 581

Více

Prodej objektu č.p. 358 na ulici Klášterská v Tišnově

Prodej objektu č.p. 358 na ulici Klášterská v Tišnově Materiál číslo: 26 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 12.12.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Prohlášení vlastníka

Prohlášení vlastníka Prohlášení vlastníka Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Bc. Bohumilem Zoufalíkem, starostou Městské části Praha 10 k smluvnímu jednání oprávněn Mgr. David Ekstein,

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.12.2012 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smlouvy NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

1. Vlastník budovy na stavební parcele číslo 2845 a na stavební parcele číslo 2846 v katastrálním území

1. Vlastník budovy na stavební parcele číslo 2845 a na stavební parcele číslo 2846 v katastrálním území VOLARIS Chrudim, Palackého třída 314, Psč 53701 lč~275t2877 zes36upe~a jednatelkou spolecnosti Marketou Mencovou I, předkládá: PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA ~ 4 zákona Č 72/1994 Sb v platném zněni Obsah: A) Popis

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Hlavní město Praha Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená starostou Mgr.Vladislavem

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ

SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ S 2018 OSM SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ 1. Převodce: Městská část Praha 6, Čs. armády 23, 160 52 Praha 6 zastoupená: Mgr. Ondřejem Kolářem, starostou MČ Praha 6 IČ: 00063703 DIČ: CZ00063703 v předmětu

Více

Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k jednotce

Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k jednotce Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k jednotce Smluvní strany: 1. Pan/í., r.č. /. bytem.., PSČ. jako prodávající na straně jedné a 2. Pan/í., r.č. /. bytem.., PSČ. jako - kupující - na straně druhé

Více

SMLOUVA o převodu vlastnictví nebytového prostoru

SMLOUVA o převodu vlastnictví nebytového prostoru 1*i% SMLOUVA o převodu vlastnictví nebytového prostoru Smluvní strany Město Poděbrady Jiřího náměstí 20/I, 290 31 Poděbrady zastoupené starostou PhDr. Ladislavem Langrem fč: 00239640 bankovní spojení:

Více

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah:

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah: 1. Prohlášení o rozdělení práva k nemovité věci na vlastnické právo k jednotkám podle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68,

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Hlavní město Praha Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená starostou ing. Milanem

Více

Prohlášení vlastníka

Prohlášení vlastníka Prohlášení vlastníka Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské části Praha 10 k smluvnímu jednání oprávněn Mgr. David Ekstein,

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

SMLOUVA o převodu vlastnictví bytové jednotky a o zřízení v ě c n é h o p ř e d k u p n í h o p r á v a

SMLOUVA o převodu vlastnictví bytové jednotky a o zřízení v ě c n é h o p ř e d k u p n í h o p r á v a 7 SMLOUVA o převodu vlastnictví bytové jednotky a o zřízení v ě c n é h o p ř e d k u p n í h o p r á v a í H I. Smluvní strany Město Poděbrady Jiřího náměstí 0/1, 9 0 31 P o d ě b r a d y z a s t o u

Více

SMLOUVA č. OM/ /2013

SMLOUVA č. OM/ /2013 SMLOUVA č. OM/ /2013 Smluvní strany: Město Břeclav, IČ: 283 061, se sídlem Břeclav, nám. T. G. Masaryka 42/3, PSČ 690 81, zastoupeno starostou města MUDr. Oldřichem Ryšavým, jako převádějící a prodávající

Více

2) Zdeňka Lerchová, r.č /1174, trvale bytem Holandská 115/18, Praha 10, PSČ

2) Zdeňka Lerchová, r.č /1174, trvale bytem Holandská 115/18, Praha 10, PSČ Prohlášení o změně prohlášení vlastníka budovy podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") a v souladu s Čl. 4, bodu 1.1 (písm. c) Pokynu č. 24 Českého úřadu zeměměřičského a katastrálního

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Mgr. Bohumilem Zoufalíkem, starostou Městské

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov

Více

Kupní smlouva č. MaP/11414/2016-BJ o převodu vlastnictví jednotky výběrovým řízením

Kupní smlouva č. MaP/11414/2016-BJ o převodu vlastnictví jednotky výběrovým řízením Kupní smlouva č. MaP/11414/2016-BJ o převodu vlastnictví jednotky výběrovým řízením Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany 1. Město Cheb, IČO 00253979, náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb,

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky

Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu ustanovení 6 zákona č. 72/1994 Sb., o vlastnictví bytů ve znění pozdějších předpisů, v souladu s

Více

DAP - PROSEČ, spol. s r.o. sídlo: Proseč, Podměstí 73 IČO: počítáno - 88,-Kč/m2 Katastrální území: Podměstí. m2 Kč celkem 1/4 uhrazeno Kč

DAP - PROSEČ, spol. s r.o. sídlo: Proseč, Podměstí 73 IČO: počítáno - 88,-Kč/m2 Katastrální území: Podměstí. m2 Kč celkem 1/4 uhrazeno Kč Kupní smlouvou č.j. V-4713/2002 ze dne 27.11. 2002 byla zakoupena p.č. v PK 648 o výměře 4902 m2 od manželů Kovářových za 88,-Kč/m2 DAP - PROSEČ, spol. s r.o. sídlo: Proseč, Podměstí 73 IČO: 25922157 počítáno

Více

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA o vymezení jednotek podle zák. č. 72/1994 Sb., o vlastnictví bytů, ve znění pozdějších změn a doplnění Obsah: 1. Popis budovy a pozemku 2. Vymezení jednotek v budově 3. Určení společných

Více

Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky

Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu ustanovení 6 zákona č. 72/1994 Sb., o vlastnictví bytů ve znění pozdějších předpisů mezi těmito

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 12.05.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v

Více

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující )

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující ) 8658/U/2015-HMSU Č.j.: UZSVM/U/6635/2015-HMSU Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 - Nové Město, zastoupená PhDr. Marií Ševelovou,

Více

OSM Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem k.ú. Daliměřice

OSM Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem k.ú. Daliměřice Podklady na zasedání ZM dne: 30.11.2017 OSM Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem k.ú. Daliměřice Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Předložení

Více

Pravidla o prodeji bytů ve vlastnictví města Žamberka

Pravidla o prodeji bytů ve vlastnictví města Žamberka ORGANIZAČNÍ SMĚRNICE Název : Pravidla o prodeji bytů ve vlastnictví města Žamberka Číslo dokumentu: SAM 3216 Vydání č.: 03 Výtisk č.: 01 Platnost od: 22.09.2010 Účinnost od : 22.09.2010 Platnost do: Zpracoval:

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky

Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu ustanovení 6 zákona č. 72/1994 Sb., o vlastnictví bytů ve znění pozdějších předpisů mezi těmito

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

S M L O U V U. Níže uvedené smluvní strany

S M L O U V U. Níže uvedené smluvní strany Níže uvedené smluvní strany Lidové bytové družstvo v Plzni, IČ: 00055891 se sídlem v Plzni, Prokopova 13/15, PSČ: 301 00 jednající. předsedou představenstva Ing. Miroslavem Šteffkem a členem představenstva

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Preambule. Článek 1. Vymezení pojmů

Preambule. Článek 1. Vymezení pojmů PRAVIDLA POSTUPU PŘI PRODEJI BYTOVÝCH JEDNOTEK, BYTOVÝCH DOMŮ, ZASTAVĚNÝCH A FUNKČNĚ SOUVISEJÍCÍCH POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY (dále jen Pravidla ) schválená usnesením Zastupitelstva hl.

Více

Návrh kupní smlouvy - volné bytové jednotky dle BZ

Návrh kupní smlouvy - volné bytové jednotky dle BZ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavírají smluvní strany Městská část Praha 5 se sídlem Praha 5, nám. 14. října 1381/4, PSČ 150 22 IČ 00063631 bankovní spojení: Česká spořitelna, a. s., č. ú. 69024-2000857329/0800

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 29.11.2018 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Ludmila Těhníková

Více

Kupní smlouva uzavřená dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Kupní smlouva uzavřená dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kupní smlouva uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34 zastoupené

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 11.01.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Prodej bytů a nebytového prostoru. NÁVRH USNESENÍ

Více

Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky

Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky Kupní smlouva o převodu vlastnictví bytové jednotky uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu ustanovení 6 zákona č. 72/1994 Sb., o vlastnictví bytů ve znění pozdějších předpisů, v souladu s

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Krajský úřad Číslo prodávajícího: Číslo kupujícího: KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Smluvní

Více

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA podle ust. 4 zák. č. 72/94 Sb., o vlastnictví bytů, ve znění pozdějších předpisů

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA podle ust. 4 zák. č. 72/94 Sb., o vlastnictví bytů, ve znění pozdějších předpisů PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA podle ust. 4 zák. č. 72/94 Sb., o vlastnictví bytů, ve znění pozdějších předpisů I. IDENTIFIKACE VLASTNÍKA BUDOVY Město Jesenice IČ: 00243825 se sídlem Mírové náměstí 368, 270 33 Jesenice

Více

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., 3779/BVY/2016-BVYM Č.j.: UZSVM/BVY/3709/2016-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 za kterou právně jedná Mgr. Ivo Popelka,

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 13.09.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Čl. I. Smluvní strany 1. Město Vizovice Masarykovo

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 28.06.2018 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 15.06.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.06.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

K U P N Í S M L O U V U

K U P N Í S M L O U V U 4356/ULT/2014-ULTM Č.j.: UZSVM/ULT/4345/2014-ULTM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 12800 Praha 2 Nové Město, zastoupená PhDr. Marií Ševelovou,

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov I-Město, 750 02 Přerov zastoupené

Více

Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k nemovitým věcem

Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k nemovitým věcem Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k nemovitým věcem Smluvní strany: 1. Pan/í., r.č. /. bytem.., PSČ. jako prodávající na straně jedné a 2. Pan/í., r.č. /. bytem.., PSČ. jako - kupující - na straně

Více

Prodej budovy bez č.p./č.e. na ulici U Střelnice stojící na pozemku parc.č.st. 1762

Prodej budovy bez č.p./č.e. na ulici U Střelnice stojící na pozemku parc.č.st. 1762 Materiál číslo: 26 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 16.04.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Název materiálu: Odkoupení části pozemku p.č. 695/88, k.ú. Daliměřice, budoucí komunikace

Název materiálu: Odkoupení části pozemku p.č. 695/88, k.ú. Daliměřice, budoucí komunikace Podklady na zasedání ZM dne: 15.08.2019 Název materiálu: Odkoupení části pozemku p.č. 695/88, k.ú. Daliměřice, budoucí komunikace Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se

Více

Smlouva o smlouvě budoucí kupní

Smlouva o smlouvě budoucí kupní Tato smlouva byla připravena advokáty z webu dostupnyadvokat.cz. Jedná se o obecný vzor a slouží pouze k informativním účelům. Každý právní případ je jedinečný, nedoporučujeme využívat tuto smlouvu bez

Více

Popis bytové jednotky č. 195/4. Bytová jednotka (2 + 1) je umístěna ve 2. NP. Dispozičně patří k bytové jednotce:

Popis bytové jednotky č. 195/4. Bytová jednotka (2 + 1) je umístěna ve 2. NP. Dispozičně patří k bytové jednotce: Popis bytové jednotky č. 195/4 Bytová jednotka (2 + 1) je umístěna ve 2. NP. Dispozičně patří k bytové jednotce: podl. název m 2 podl. pl. vybavení jednotky č. 195/4 ks 2. NP Pokoj 28,40 Vestavná skříň

Více

č... Čl. I. 1 / 5 kanalizačního potrubí umístěného

č... Čl. I. 1 / 5 kanalizačního potrubí umístěného 1096/HUO/2017-HUOM Č.j.: UZSVM/HUO/1147/2017-HUOM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2 za kterou právně jedná...,

Více

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 25 Předkládá: Termín konání:

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 25 Předkládá: Termín konání: V Boskovicích dne 23.11.2016 M A T E R I Á L Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 25 Předkládá: OSM Termín konání: 06.12.2016 Věc: Návrh kupní smlouvy pan Konečný Projednáno a doporučeno: RM 22.11.2016

Více

Návrh kupní smlouvy. xxxxxxxxxx. xxxxxxx. dále jen Prodávající

Návrh kupní smlouvy. xxxxxxxxxx. xxxxxxx. dále jen Prodávající Návrh kupní smlouvy Smluvní strany Statutární město Ostrava, městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz náměstí Dr. E. Beneše 555/6, 729 29 Ostrava zastoupené Ing. Petrou Bernfeldovou, starostkou IČ: 00845451

Více

smlouvu o převodu vlastnictví jednotky: (dále označeno jen smlouva )

smlouvu o převodu vlastnictví jednotky: (dále označeno jen smlouva ) Příloha č. 4 SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ JEDNOTKY Statutární město Ostrava, Městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz, se sídlem Ostrava- Moravská Ostrava, Prokešovo nám. 8, zastoupené Ing. Petrou Bernfeldovou,

Více

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo:

pro případ kupujícího - cizího státního příslušníka, který nemá RČ), rodné číslo: 7019/BZN/2017-BZNM Č.j.: UZSVM/BZN/6968/2017-BZNM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou právně jedná Ing. Martina

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ BYTOVÉ JEDNOTKY

SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ BYTOVÉ JEDNOTKY SMLOUVA O PŘEVODU VLASTNICTVÍ BYTOVÉ JEDNOTKY Bytové družstvo Vratislavská čp. 390, 391, 392, Praha 8 IČO: 25089331 se sídlem Praha 8, Bohnice, Vratislavská 390/18, PSČ 181 00 zapsané v obchodním rejstříku

Více

koncept KUPNÍ SMLOUVA

koncept KUPNÍ SMLOUVA koncept KUPNÍ SMLOUVA č. Výtisk č.: Počet listů: ČESKÁ REPUBLIKA - SPRÁVA STÁTNÍCH HMOTNÝCH REZERV se sídlem: Šeříková 1/616, 150 85 Praha 5 Malá Strana IČO: 48133990 DIČ: CZ48133990 číslo účtu: 3113-85508881/0710

Více

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů MMPr/SML/../.. SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2184 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská

Více

Zásady. stanovující postup při prodeji nemovitostí z majetku města Planá

Zásady. stanovující postup při prodeji nemovitostí z majetku města Planá Zásady stanovující postup při prodeji nemovitostí z majetku města Planá Zastupitelstvo města Planá schválilo dne 21. 03. 2018 tyto zásady, kterými se stanovuje postup při prodeji nemovitostí ve vlastnictví

Více

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2184 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov

Více

Zásady. I. Základní ustanovení. II. Vymezení pojmů

Zásady. I. Základní ustanovení. II. Vymezení pojmů Zásady postupu při prodeji bytů a bytových domů v majetku Města Horažďovice Zastupitelstvo města Horažďovice schválilo svým usnesením č. 22 dne 1. 12. 2008 tyto Zásady postupu při prodeji bytů a bytových

Více