Pořadí schůze: III / 5 Termín: Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.frýda, p.sojka, sl.gabrielová, p.kaňovský p.horníček, sl.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pořadí schůze: III / 5 Termín: Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.frýda, p.sojka, sl.gabrielová, p.kaňovský p.horníček, sl."

Transkript

1 Pořadí schůze: III / 5 Termín: Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.frýda, p.sojka, sl.gabrielová, p.kaňovský p.horníček, sl.dostálová Program jednání: omluven pro nemoc - p.berka 1. p.symerský upozornil radu na schválený procesní postup pro jednání rady. Dva týdny před jednáním rady uvede na fóru rady každý radní svá témata k jednání. Nejpozději týden předem dodá radní i podklady v elektronické podobě. Hlasování: Rada bere na vědomí a nic v tomto postupu nemění. 2. Rada projednala předložený seznam nových členů za období 01/2008. Hlasování: Rada schvaluje předložený seznam 44 nových členů. 3. Předsedové komisí informovali radu, jak budou jejich komise pracovat (úkoly, personální obsazení, rozdělení úkolů). Hlasování: Rada bere na vědomí přednesené informace a schvaluje, že budou zveřejněny v zápisech z jednání komisí v příslušných sekcích na webu. 4. p. Symerský přednesl návrh, že by pro jednotlivé radní a pak pro komise vytvořil prostor na disku webového serveru. Takto budou moct vkládat podklady. Hlasování: Rada bere na vědomí a souhlasí. 5. p. Symerský přednesl servisní zprávu o provedených akcích, provedených servisních akcích, plánovaných servisních akcích, informaci o datových tocích a zprávu o funkčnosti administračního rozhraní. Hlasování: Rada vzala na vědomí servisní zprávu p.symerského 6. p. Frýda informoval radu o vývoji úkolu příprava traumatologického plánu. Lékárničky jsou již zajištěny a jsou na místech. Objednány jsou tabulky s ostatními texty. Hlasování: Rada bere na vědomí a příště provede kontrolu splnění úkolu. 7. p. Frýda informoval radu o vývoji úkolu příprava pracovních postupů. Předložil radě pracovní postupy. Dokumenty byly předloženy až v den jednání a nebylo možné si dokumenty nastudovat. Celkově však vyvstala potřeba mít centrální dokument, který shrne, jaké všechny postupy potřebujeme. Hlasování: Rada si do příště prostuduje předložené dokumenty a rozhodne o dalším postupu.

2 8. Rada se dále věnovala vytvoření seznamu všech pracovních postupů, který by sloužil jako řídící dokument. Jednalo se o novou myšlenku a rada nikam v jednání nepokročila. Na příští schůzi si každý nachystá svou představu řešení. Hlasování: Rada si na příští schůzi připraví návrh řešení vytvoření seznamu pracovních postupů.. 9. p. Symerský informoval radu o vývoji úkolu příprava kategorizace pracovních míst. V tuto chvíli je vytvořen popis místa s uvedením rizik v souladu s platným zákonem. Tento popis nyní p.symerský předá na hygienu, kde by se měl tento proces dokončit. Hlasování: Rada bere na vědomí situaci a příště zkontroluje stav. 10. V souvislosti s množstvím požadavků, které na nás klade zákon, diskutovala rada o právním poradenství. p. Symerský připraví seznam právníků z okolí Šumperka s vhodným zaměření a na příští schůzi bude stanoven další postup. Hlasování: Rada ukládá p. Symerskému připravit seznam právníků, kteří by padali do úvahy pro spolupráci v právních otázkách. 11. p. Symerský informoval radu o stavu servisní komise. V servisní komisi se neplní termíny, protože se ukazuje, že vypracování studií je velmi náročné. Svou studii odevzdal v termínu p.symerský a na dalších pracují p.čížek, p. Dvořák a p. Macek. K řešení neuspokojivé situace svolal předseda servisní komise schůzi na p. Symerský informoval radní, že by měli věnovat pozornost ům přicházejícím na info@spkfree.cz. p. Symerský pravidelně sleduje co členové posílají, ale je nezbytné, aby toto sledovali všichni radní. p.symerský navrhuje vytvořit speciální ovou schránku kam se budou posílat kopie pošty z info@spkfree.cz. Hlasování: Rada souhlasí s navrženým řešením. 13. Rada provedla hodnocení pracovníků. U p.sojky konstatovala, že pracoval dle představ rady. U slečny Neugebauerové rada vyzdvihla vynikající práci v oblasti snižování dluhů členů. U slečny Dostálové rada vyzdvihla množství práce na účetní uzávěrce. Obě slečny na podpoře pak rada pochválila za snahu při řešení požadavků členů. 14. p. Horníček informoval radu o novinkách v oblasti čárových kódů. Rada diskutovala o způsobu vedení skladu a především o zrychlení inventury, která nyní zabírá několik pracovních dnů pana Sojky. p. Kaňovský vypracuje projekt na řešení nákupu. Hlasování: Rada pověřuje p. Kaňovského, aby připravil podklady pro rozhodnutí rady.

3 15. p. Horníček informoval radu o přípravách na oslavu narozenin sdružení. Původní termín 9.2. nebyl realizovatelný, protože na všech uvažovaných místech byly jiné akce a sály nebyly dostupné. Aktuálně máme k dispozici sál v Rudě nad Moravou Oslava tedy začne od 18h (oficiální zahájení proběhne ve 20h). Hlasování: Rada bere na vědomí a pověřuje pana Horníčka zajištěním celé akce. 16. Slečna Gabrielová předložila vyhodnocení rozpočtu za leden a předložila rozpočet na únor. Z diskuse vyplynuly nedostatky, které budou do příště odstraněny a měl by tak vzniknout první rozpočet, který tato rada schválí. 17. Rada provedla vyhodnocení nově připojených členů. Rada konstatovala, že nebyl připojen stanovený počet členů a částka na projekty pro OS bude zkrácena. p. Symerský upozornil radu, že z poslední schůze OS není oficiální zápis. OS tedy neplní povinnost stanovenou členskou schůzí (zveřejňovat zápisy do 7 dnů). Navíc neexistence zápisu neumožňuje zahájit realizaci projektů z poslední schůze OS. Hlasování: Rada pro měsíc březen uvolňuje pro OS částku 25 tis. Kč. 18. p. Frýda informoval radu o dění v komunikační komisi na základě zápisu z KK. 19. Rada projednala návrh směrnice o ochraně osobních údajů. Z diskuse vzešlo několik připomínek, které je nutné do směrnice zapracovat. p. Symerský ji do příště upraví a připraví ke schválení. Hlasování: Rada ukládá p. Symerskému zapracovat připomínky a připravit finální verzi ke schválení. 20. Rada diskutovala o pojištění. Je nezbytné prozkoumat co současný trh nabízí a připravit inovaci stávajícího balíku z roku Hlasování: Rada ukládá p. Symerskému a slečně Gabrielové připravit návrh změny stávajících pojistek.

4 21. Rada diskutovala o připojování nových členů a servisování stávajících členů. Bude nezbytné urychlit záležitosti projednávané v servisní komisi. Rada se musí zabývat: Změnou přidělování požadavků. V současnosti je to věcí podpory, která musí všechny požadavky někomu vnutit. Nově by to mělo být spíš ve formě volné nabídky nových požadavků, kde by si správci převzali k řešení to, co je bude zajímat. Změna základních informací členům (přihláška, informace pro členy). Je nutné zohlednit: změny z pohledu ochrany osobních údajů dle připravované směrnice převzetí práce členem a potvrzení jejího provedení informace členům co zajišťujeme co ne a jak postupovat v jednotlivých případech Změnou podmínek řešení požadavků, kde bude nutné platit servisy, zvýšit částky za odváděnou práci a zvýšit odpovědnost za provedenou práci. Hlasování: Rada ukládá komunikační komisi zapracovat změny v dokumentech pro členy. Hlasování: Rada ukládá p. Symerskému připravit změny v řešení požadavků do diskutovatelné podoby. 22. Technologická komise informovala o průběhu navyšování rychlostí. Vedoucí projektu p. Šustek si vybral na zahájení oblast Šumperk Hájenka. K zahájení chybí připravit teoretické výpočty vlivu navýšení rychlostí. p. Sojka předpokládá, že na příští radu budou dokumenty kompletní a bude možné akci zahájit. 23. p. Symerský informoval o vývoji modernizací. Na všech místech probíhají projekční práce a na příští radu by měly být kompletní papírové podklady k zahájení prací. 24. p. Symerský předložil věcný záměr na modernizaci Zábřeha. Navržené změny by měly vyřešit problematiku Zábřežska na několik roků. Na příští schůzi připraví technologická komise dílčí projekty. Hlasování: Rada bere na vědomí a ukládá technologické komisi připravit projekty ke schválení. 25. p. Sojka informoval radu o přípravě dokumentu, který bude definovat požadovaný stav materiálu na skladě sdružení. Materiál bude k dispozici pro nouzové stavy a v době klidu bude zajišťovat dodávky materiálu na projekty. Požadavky na doplňování bude připravovat p.sojka Hlasování: Rada bere na vědomí a ukládá p. Sojkovi připravit diskutovaný seznam minimálních zásob.

5 26. Rada diskutovala o projektu p. Sojky na otestování duálního 5G spoje postaveného na platformě ALIX s OS Mikrotik. Hlasování: Rada schvaluje projekt na testování. 27. Slečna Gabrielová informovala radu o možných zaměstnaneckých výhodách. Rada se shodla, že v dnešní době je potřeba tímto způsobem zvyšovat atraktivitu práce u nás. Sdružení může svým zaměstnancům dávat stravenky (cca 600Kč/měs) a přispívat na pojištění (cca 300Kč/měs). p. Symerský zdůraznil, že i v případě tohoto bonusu je nezbytné, aby pracovník jasně cítil vztah mezi prací a odměnou a navrhnul proto způsob přidělování bonusů. Hlasování: Rada schvaluje, že bude zaměstnancům přispívat na stravenky. Výsledek hlasování (PRO-PROTI-ZDRŽEL SE): Hlasování: Rada schvaluje, že bude zaměstnancům přispívat na pojištění. Výsledek hlasování (PRO-PROTI-ZDRŽEL SE): Hlasování: Rada schvaluje, že bude výhody přiznávat vždy na čtvrtletí na základě hodnocení práce zaměstnance v předchozím čtvrtletí. První hodnocení proběhne na březnové schůzi, kde se bude hodnotit práce 12/ /2008 a bonusy se budou přiznávat na 03/ /2008. Výsledek hlasování (PRO-PROTI-ZDRŽEL SE): Rada projednala žádost pana Bergera o snížení příspěvku za Internet 128 na 200 Kč/měs. Žádost odůvodňuje tím, že utrpěl vážný úraz s trvalými následky, který ho zařazuje do kategorie ZTP. Hlasování: Rada schvaluje žádost od Rada projednala dlouhodobé dlužníky předložené slečnou Neugebauerovou. Hlasování: Rada schvaluje vyloučení člena Jiří Nesét pro neplnění povinností člena. Hlasování: Rada schvaluje vyloučení člena Pavel Sedlář pro neplnění povinností člena. Hlasování: Rada schvaluje vyloučení člena Jana Kobzová pro neplnění povinností člena. Hlasování: Rada schvaluje vyloučení člena Richterová pro neplnění povinností člena. 30. p.symerský předložil radě výpověd servisní smlouvy. Servisní smlouva je již zastaralá, neodpovídá současným potřebám a nelze ji smysluplně upravit. Výpovědní lhůta začíná běžet a končí Pro další zajištění servisu je nutné dotáhnout práci servisní komise. 31. Rada se vrátila k připomínkám pana Krobota. Rada konstatovala, že se připomínky pomalu zapracovávají do postupů. Zhruba v polovině roku by proběhlo zhodnocení výsledků a schůzka s panem krobotem.

6 32. Slečna Gabrielová informovala radu o správném postupu při vzniku záporného přeplatku zálohy daně ze mzdy dle nových zákonů. Dle očekávání půjde tento rozdíl k tíži zaměstnavatele, který pak jednou ročně provede zúčtování s FU. 33. Slečna Gabrielová informovala radu, že požadovaný rozpočet na celý rok bude mít připraven na příští radu. K jeho dokončení jí chybí podklady o časovém rozprostření výdajů na velké projekty modernizací. 34. p. Symerský předložil svou vizi harmonogramu prací pro ½ roku Harmonogram obsahuje veškeré schválené modernizace z pohledu dílčích prací. Harmonogram bude sloužit jako podklad pro rozpočtovou komisi a také jako koordinační dokument. 35. Rada diskutovala jakým způsobem provede výběr dodavatelů na dílčí položky modernizací (lasery, stožáry ). V těchto případech budou vypisována výběrová řízení, kdy je nutné oslovit minimálně dva dodavatele. Hlasování: Rada požaduje, aby se o dodavatelích na dílčí položky rozhodovalo výběrovým řízením. Výjimkou jsou dodávky mikrovlnných pojítek, kde má zásadní postavení firma ALCOMA a nemá smysl brát tuto techniku od překupníka. 36. p. Symerský informoval radu, jak se změní dodávka pojítek ALCOM odvozená od předloženého harmonogramu. Hlasování: Rada bere na vědomí a pověřuje pana Symerského, aby zajistil splátkový kalendář a dodávku techniky. 37. p. Kaňovský předložil návrh p. Svačiny (OS Mohelnice) na vyčlenění oblasti Lukavice z oblasti Mohelnice. Do oblasti Lukavice budou patřit tyto obce: Lukavice, Llibivá, Vlachov, Květín, Zvole. Oblastním správcem bude p. Kaňovský Hlasování: Rada souhlasí. 38. p. Frýda přednesl návrh, že by servismani měli detailně vykazovat práci pro sdružení. Reagoval tím na stížnosti správců, že servismani dělají v pracovní době připojování a servis. Diskuse rady k tomuto tématu trvala přes hodinu a k ničemu nedošla. Většina rady zastává názor, že hodnotit se mají výsledky práce a ne stopovat po hodinách kdo co kdy dělá. Podobné výkaznictví by nepřineslo nic pozitivního. 39. Příští schůze rady proběhne od 9h v kanceláři sdružení

7 40. Rekapitulace hlasování z fóra rady: Hlasování: Rada schvaluje nákup serveru za cca 26 tis. Kč, který bude zajišťovat databázové operace. Tento server odlehčí aplikačnímu serveru a navíc umožní detailnější statistiky o provozu sítě. Výsledek hlasování (PRO-PROTI-ZDRŽEL SE): Zapsal: Ověřil: Petr Kaňovský Martin Symerský místopředseda sdružení předseda sdružení

Hlasování: Rada ukládá komunikační komisi upravit formulář na přípravu projektů o kolonku Přínos pro SPKFree.

Hlasování: Rada ukládá komunikační komisi upravit formulář na přípravu projektů o kolonku Přínos pro SPKFree. Pořadí schůze: III / 4 Termín: 11.1.2008 Místo: Šumperk Přítomni: p. Symerský, p. Berka, p. Kaňovský, p. Novák, p. Frýda, p. Valouch p. Sojka, sl. Gabrielová, p. Kubíček, p. Horníček, sl. Dostálová Program

Více

Pořadí schůze: III / 3 Termín: Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.berka, p.novák, p.frýda, p.sojka, p.macek

Pořadí schůze: III / 3 Termín: Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.berka, p.novák, p.frýda, p.sojka, p.macek Pořadí schůze: III / 3 Termín: 8.12.2007 Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.berka, p.novák, p.frýda, p.sojka, p.macek Program jednání: 1. Rada projednala předložený seznam nových členů za období 11/2007.

Více

Pořadí schůze: III / 7 Termín: 12.4.2008 Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.sojka, p.kaňovský, p.berka, sl.gabrielová, p.

Pořadí schůze: III / 7 Termín: 12.4.2008 Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.sojka, p.kaňovský, p.berka, sl.gabrielová, p. Pořadí schůze: III / 7 Termín: 12.4.2008 Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.sojka, p.kaňovský, p.berka, sl.gabrielová, p. Frýda Program jednání: 1. p. Symerský zahájil schůzi bodem mimo program. Zaměřil

Více

p.blažek, p.kaňovský, p.sojka, p.symerský, sl. Nevrlá

p.blažek, p.kaňovský, p.sojka, p.symerský, sl. Nevrlá Pořadí schůze: V/4 Termín: 12.2.2011 Místo konání: Šumperk Přítomni: Nepřítomni: p.blažek, p.kaňovský, p.sojka, p.symerský, sl. Nevrlá p. Horníček Rada začala jednat v 10:10 hod v kanceláři sdružení. 1.

Více

(PRO-PROTI-ZDRŽEL SE):

(PRO-PROTI-ZDRŽEL SE): Pořadí schůze: III / 1 Termín: 20.10.2007 Místo: Restaurace Záložna Přítomni: p.vlček, p. Dvořák p.berka, p.symerský, p. Kaňovský, p.novák, p.valouch, p.frýda p. Sojka, p.straka, p.horníček, p. Čížek,

Více

Pořadí schůze: IV/ 2 Termín: 08.11.2008 Místo: Kancelář sdružení Přítomni: p.symerský, p.sojka,, p.horníček, p.dvořák, p.člupný, p.

Pořadí schůze: IV/ 2 Termín: 08.11.2008 Místo: Kancelář sdružení Přítomni: p.symerský, p.sojka,, p.horníček, p.dvořák, p.člupný, p. Pořadí schůze: IV/ 2 Termín: 08.11.2008 Místo: Kancelář sdružení Přítomni: p.symerský, p.sojka,, p.horníček, p.dvořák, p.člupný, p.kubíček Rada začala jednat v 10:06 h v kanceláři SPKFree.NET 1. Volba

Více

Zápis z V. náhradní členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net

Zápis z V. náhradní členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net Zápis z V. náhradní členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net 1. Zahájení schůze - prezentace. Přítomno 22 členů sdružení. + 1 příchozí během jednání Schůze je dle stanov usnášení schopná bez ohledu

Více

Pořadí schůze: III / 2 Termín: 10.11.2007 Místo: Lukavice Přítomni: p.symerský, p.berka, p.kaňovský, p.novák, p.frýda, p.valouch, p.

Pořadí schůze: III / 2 Termín: 10.11.2007 Místo: Lukavice Přítomni: p.symerský, p.berka, p.kaňovský, p.novák, p.frýda, p.valouch, p. Pořadí schůze: III / 2 Termín: 10.11.2007 Místo: Lukavice Přítomni: p.symerský, p.berka, p.kaňovský, p.novák, p.frýda, p.valouch, p.sojka Program jednání: 1. Rada projednala předložený seznam nových členů

Více

Pořadí schůze III/10 - Hostice, 20:30 Přítomni: p. Symerský, p. Sojka, p. Frýda, p. Kaňovský, p. Berka, sl. Gabrielová, hostem byl p.

Pořadí schůze III/10 - Hostice, 20:30 Přítomni: p. Symerský, p. Sojka, p. Frýda, p. Kaňovský, p. Berka, sl. Gabrielová, hostem byl p. Schůze radních dne 11. 7. 2008 Pořadí schůze III/10 - Hostice, 20:30 Přítomni: p. Symerský, p. Sojka, p. Frýda, p. Kaňovský, p. Berka, sl. Gabrielová, hostem byl p. Kubíček 1) Zápisy ze schůzí radních

Více

Zápis z VII. Členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net, konané 9. 10. 2010 v sále kulturního domu Lukavice na Moravě.

Zápis z VII. Členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net, konané 9. 10. 2010 v sále kulturního domu Lukavice na Moravě. Zápis z VII. Členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net, konané 9. 10. 2010 v sále kulturního domu Lukavice na Moravě. 8:00h 9:00h prezence Slečny podpory evidují všechny příchozí účastníky a rozdávají

Více

1) Plnění úkolů radních z minulého zasedání rady Seznam úkolů radních :

1) Plnění úkolů radních z minulého zasedání rady Seznam úkolů radních : Rada 14.6.08 Pořadí schůze III / 9 - Šumperk 10:00 h Přítomni : p.symerský, p.sojka, p.kaňovský, p.berka, p.frýda Nepřítomni: sl..gabrielová - Nemoc ------------------------------------------------------------------

Více

Pořadí schůze: V/2 Termín: 9.12.2010 Místo: Šumperk Přítomni: p.blažek, p.horníček, p.kaňovský, sl. Nevrlá, p.sojka, p.symerský

Pořadí schůze: V/2 Termín: 9.12.2010 Místo: Šumperk Přítomni: p.blažek, p.horníček, p.kaňovský, sl. Nevrlá, p.sojka, p.symerský Pořadí schůze: V/2 Termín: 9.12.2010 Místo: Šumperk Přítomni: p.blažek, p.horníček, p.kaňovský, sl. Nevrlá, p.sojka, p.symerský Rada začala jednat v 17:20 v kanceláři sdružení. 1.Volba zapisovatele schůze

Více

ZÁPIS ZE 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ ZE DNE

ZÁPIS ZE 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ ZE DNE ZÁPIS ZE 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ ZE DNE 26. 11. 2019 Zápis číslo 17/2018 Datum, čas 26. 11. 2018 od 19:00 do 22:10 Místo Přítomni (9) Hlásná Třebaň, Obecní úřad Ing. Tomáš Snopek,

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti konaného dne 27. 1. 2016 v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulů. V případě, že hlasování není jednomyslné, je hlasování zastupitelů

Více

Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 27.11.2017 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z valné hromady č. 3/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 3/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 3/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 25.6.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Výzkumný ústav rostlinné výroby, v. v. i. Praha-Ruzyně

Výzkumný ústav rostlinné výroby, v. v. i. Praha-Ruzyně Výzkumný ústav rostlinné výroby, v. v. i. Praha-Ruzyně Usnesení Rady instituce ze zasedání dne 21. 3. 2017 Ph.D., RNDr. Mgr. Leona Svobodová, Ph.D., doc. RNDr. Michal Tomšovský, Ph.D. Omluveni: prof. Ing.

Více

Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 8.9.2017 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.50 hod. Přítomni: V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková, Ing. J.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 23/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 18.5.2018 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 21.12.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění:

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění: Předseda výboru Společenství vlastníků jednotek pro dům č. p. 478, 479 ulice Mazovská, Praha 8, svolává v souladu s 1207 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (NOZ): shromáždění vlastníků jednotek

Více

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne 7.6.2010 v 18.00 hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Přítomno: 39 členů (viz příloha Prezenční listina) PROGRAM VALNÉ HROMADY: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne 29. 12. 2016 Přítomni zastupitelé obce: Ing. arch. Čeněk Feix, Stanislav Koranda, Ing. Vladimíra Sýkorová, Mgr. Ludmila Szöllösová, Mgr. Kateřina

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 1191/5a, 618 00 Brno

Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 1191/5a, 618 00 Brno Zápis z členské schůze Bytového družstva Kneslova, družstvo, se sídlem Kneslova 1191/5a, 618 00 Brno Den konání: 12. dubna 2012 Místo konání: přízemí bytového domu Kneslova 5a, Brno Přítomni: Viz. prezenční

Více

Zápis z valné hromady č. 4/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 4/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 4/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 9.12.2015 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis. Navržený program jednání:

Zápis. Navržený program jednání: Zápis ze společného jednání výboru a DK Českého rybářského svazu, z.s., místní organizace v Letohradě, konané dne 14.2.2017 ve 18.00 hod. v klubovně MO. Přítomni: Členové výboru (dále jen V) : Ing. Lubomír

Více

Ad 1) Zahájení, schválení programu členské schůze, volba zapisovatele

Ad 1) Zahájení, schválení programu členské schůze, volba zapisovatele Zápis z členské schůze SBD Rybníčky II družstvo IČ: 26265940, se sídlem: Kroměříž, Talichova 3272/33, konané dne 22.6.2017 v prostorách domu č.p. 3271, Kroměříž Začátek schůze v 18,00hod.; Přítomni: dle

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček J. Omluvena:

Více

ZÁPIS č. 08/06 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 08/06 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík místostarosta Miroslava Pouchlá, Lubomír Němec Navržený program: 1.

Více

Zápis z valné hromady č. 2/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 2/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 2/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.6.2015 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Z á p i s ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bellušova (obj. 583)

Z á p i s ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bellušova (obj. 583) Z á p i s ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bellušova 1855-1857 (obj. 583) Jednání se uskutečnilo 23. března 2015 ve společenské místnosti od 19 hod. Na toto datum a hodinu byla všem vlastníkům

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov. Spolek pro obnovu venkova Královéhradeckého kraje Nepolisy 75, 503 63 predseda.spovkhk@volny.cz www.obnovavenkova.cz Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 4.4.2017 od 14.30 hodin

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Pořadové číslozasedání: 27. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Datum zasedání: 14. 12. 2016 Čas zasedání: 19:00 22:00 hod. Místo zasedání: Obecní úřad Stran zápisu: 1/6 Přítomni: Ondřej Ryba,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Němčice u Kolína, 03. 12. 2015; čas jednání 11:15-18:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, M. Komárek, R. Novák, P. Ticháček,

Více

Zápis ze schůzky Výboru partnerství, konané dne 12. ledna 2010 v kanceláři MAS, Hranice

Zápis ze schůzky Výboru partnerství, konané dne 12. ledna 2010 v kanceláři MAS, Hranice Zápis ze schůzky Výboru partnerství, konané dne 12. ledna 2010 v kanceláři MAS, Hranice Přítomni: Jiří Čoček, soukromý zemědělec Střítež n/l Libor Vykopal, obec Ústí Ludmila Juráňová, JUKO Rouské Miluše

Více

Zápis z Valné hromady MAS Moravský kras konané dne v zasedací místnosti ZEMSPOL a.s. Sloup

Zápis z Valné hromady MAS Moravský kras konané dne v zasedací místnosti ZEMSPOL a.s. Sloup Zápis z Valné hromady MAS Moravský kras konané dne 12.4.2007 v zasedací místnosti ZEMSPOL a.s. Sloup Valnou hromadu MAS Moravský kras zahájil v 17 hodin předseda Miloslav Novotný a konstatoval, že je přítomno

Více

Zápis č. 12 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva města Přerova ze dne

Zápis č. 12 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva města Přerova ze dne Zápis č. 12 ze zasedání Kontrolního výboru ze dne 20. 2. 2012 Naše č.j.: MMPr/025227/2012/VNITŘ/OK/Be Sp. sk. zn.: 101.2.3 A 10 Datum: 22. 2. 2012 Přítomni: Petr Laga Ing. Ladislav Janda Ing. Jiří Kohout

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Jednání

Více

Z á p i s. ze 42. zasedání Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci

Z á p i s. ze 42. zasedání Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci Z á p i s ze 42. zasedání Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci Datum a místo zasedání Dne 20. června 2014 v budově Ministerstva práce a sociálních věcí od 9:30 hod. do 12:30 hod. Přítomni

Více

ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012

ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012 Bytové družstvo U Arény Ostrava Vítkovice, Sovova 1340/14, PSČ 703 00 IČ: 26829681 Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě v oddílu Dr 1746 http://bd-u-areny.unas.cz ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 29.3.2017 Přítomni: p. Zeman, Kameník, Konárková, Brandýský, Stárek, Zítko, Absolon Hosté: Petr Brandýský, David Švestka, Iva Švestková, Jan Burian,

Více

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 6. 6. 2016 Místo jednání: Zasedací místnost č.

Více

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 19.5.2010 Přítomno : 7 členů ZO Zástěra Václav, Kašparová Jana, Vodrážka Miroslav, Vacek Michal, Mgr. Tumová Gabriela, Brož Ladislav, František

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 4. 12. 2014; čas jednání 16:00-20:40 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z 11. zasedání Kontrolní rady Technologické agentury ČR (KR TAČR)

Zápis z 11. zasedání Kontrolní rady Technologické agentury ČR (KR TAČR) Zápis z 11. zasedání Kontrolní rady Technologické agentury ČR (KR TAČR) Místo jednání: Rektorát VUT v Brně, Antonínská 1, Brno Datum: 24. února 2012 Hodina: 10:00 h Přítomní: členové KR: Štěpánek, Musílek,

Více

Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne

Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne 24.4.2018 1. Zahájení procedurální záležitosti Schůzi zahájil předseda výboru SVJ ing. Beránek, který přivítal přítomné

Více

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 v prostorách Literárního salonu - II. patro Regionální knihovny Karviná, ul. Centrum 2296/16 Přítomni dle presenční listiny Ad 1/

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 8 členů + 5 x plná moc - omluveno Opakovanou

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6,

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, 162 00 Datum a místo konání: 29.4.2014 jídelna ZŠ Šantrochova 1800, Praha 6 Začátek schůze: 18:30 hod. Ukončení

Více

Zápis č. 1/2013 z Valné hromady SOTM, konané 7. března 2013 v budově sídla SOTM v 17.00 hodin

Zápis č. 1/2013 z Valné hromady SOTM, konané 7. března 2013 v budově sídla SOTM v 17.00 hodin Zápis č. 1/2013 z Valné hromady SOTM, konané 7. března 2013 v budově sídla SOTM v 17.00 hodin Přítomni: dle prezenční listiny 1. jednání Valné hromady Sdružení obcí Toulovcovy Maštale v roce 2013 proběhlo

Více

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s.

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY č. 1/2014 Datum konání: 11. února 2014 Místo: Skalsko čp. 18 Přítomni: Hosté: Ověřovatelé zápisu: dle prezenční listiny

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Beroun, 07. 04. 2015; čas jednání 15:00-20:29 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání Předsednictva MSD konaného dne 5. října 2014

Z Á P I S. z 2. zasedání Předsednictva MSD konaného dne 5. října 2014 Z Á P I S z 2. zasedání Předsednictva MSD konaného dne 5. října 2014 Sekretariát MSD, Hybernská 7, 110 00 Praha 1 Přítomní členové P MSD: L. Válová, K. Šircová, V. Havlíková, L. Peterová, T. Meisner, V.

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 10. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 20.10.2015

Obec Nová Telib. Zápis č. 10. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 20.10.2015 Zápis č. 10 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 20.10.2015 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří (omluven) Lic. Truneček Jan Rybář Václav Dlouhý Jaroslav Vacek Jiří Poupová

Více

Zápis z jednání valné hromady spolku SETKÁVÁNÍ - ŽIVÝ VENKOV konaného v úterý

Zápis z jednání valné hromady spolku SETKÁVÁNÍ - ŽIVÝ VENKOV konaného v úterý 1 Zápis z jednání valné hromady spolku SETKÁVÁNÍ - ŽIVÝ VENKOV konaného v úterý 4. 8.2015 Přítomni: Hana Dufková, Iveta Rabasová Houfová, Ladislava Dolejšková, Anežka Ješinová, Milan Živný, Petr Šmíd,

Více

Sněm svazku obcí Svazková škola Přezletice, Podolanka, Jenštejn svazek obcí

Sněm svazku obcí Svazková škola Přezletice, Podolanka, Jenštejn svazek obcí Sněm svazku obcí Svazková škola Přezletice, Podolanka, Jenštejn svazek obcí Číslo : 1 Datum : 27.4.2015 Program: Zahájení Zápis ze sněmu Svazku obcí ze dne 27.4.2015 1. Volba předsedy Svazku (5 let) 2.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 05. 2015; čas jednání 16:08-18:38 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T.

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství domu Breitcetlova čp , dne 7. dubna 2016

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství domu Breitcetlova čp , dne 7. dubna 2016 Shromáždění vlastníků je svoláno výborem v souladu s čl. VII odst. 4 stanov Společenství domu Breitcetlova čp. 876 880. Přítomni: vlastníci bytových jednotek dle prezenční listiny (příloha č. 1) a jejich

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 6.listopadu 2007.

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 6.listopadu 2007. 1 Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 6.listopadu 2007. Starosta (předsedající) Martin Hájek zahájil 4. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn (dále jen zastupitelstvo

Více

ZÁPIS ze zasedání OZ Křenice konaného dne od 19,00 hod. v kulturním zařízení v Přetíně

ZÁPIS ze zasedání OZ Křenice konaného dne od 19,00 hod. v kulturním zařízení v Přetíně ZÁPIS ze zasedání OZ Křenice konaného dne 22.12.2016 od 19,00 hod. v kulturním zařízení v Přetíně Přítomni : Jana Vlčková, Vítězslav Chval, Hana Zdvořáková, Michal Frýba, Mgr. Jan Kacíř, Jaroslav Zdvořák

Více

Obec Krhová. Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750. ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 27. KONANÉ DNE 8.4.2014 v 15.30 hod.

Obec Krhová. Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750. ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 27. KONANÉ DNE 8.4.2014 v 15.30 hod. Obec Krhová Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750 ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 27 KONANÉ DNE 8.4.2014 v 15.30 hod. POČET PŘÍTOMNÝCH ČLENŮ RADY OBCE KRHOVÁ Sylva Kristková Ing. Alois Bayer František

Více

Z á p i s z jednání rady Sdružení obcí Mikroregion Porta Bohemica dne 17.června 2013 v prostorách OU Malé Žernoseky - zasedací místnost od 18.

Z á p i s z jednání rady Sdružení obcí Mikroregion Porta Bohemica dne 17.června 2013 v prostorách OU Malé Žernoseky - zasedací místnost od 18. Z á p i s z jednání rady Sdružení obcí Mikroregion Porta Bohemica dne 17.června 2013 v prostorách OU Malé Žernoseky - zasedací místnost od 18.00 hodin Přítomni : dle prezenční listiny Omluven : Malič,

Více

RVKPP RADA VLÁDY PRO KOORDINACI PROTIDROGOVÉ POLITIKY. VÝTAH ZE ZÁZNAMU z jednání dne 25. ledna 2008

RVKPP RADA VLÁDY PRO KOORDINACI PROTIDROGOVÉ POLITIKY. VÝTAH ZE ZÁZNAMU z jednání dne 25. ledna 2008 RADA VLÁDY PRO KOORDINACI PROTIDROGOVÉ POLITIKY VÝTAH ZE ZÁZNAMU z jednání dne 25. ledna 2008 Zahájení Jednání Rady vlády pro koordinaci protidrogové politiky (dále Rada nebo RVKPP ) se konalo za přítomnosti

Více

Svaz chovatelů českého teplokrevníka z.s. (SCHČT) IČ:

Svaz chovatelů českého teplokrevníka z.s. (SCHČT) IČ: Zápis z jednání předsednictva Svazu chovatelů českého teplokrevníka, z.s. ze dne 05.02.2018 Místo jednání: Praha Datum a čas jednání: 05.02.2018, od 15,00 hod. do 18,00 hod.. Přítomní: Nepřítomní: předsednictvo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Hosté: Petra Elblová Omluveni: Program:

Hosté: Petra Elblová Omluveni: Program: ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU DSO BRUNTÁLSKO V BRUNTÁLE SÍDLO MASHJ DNE 24.11. 2016 ve 12: 00 HOD. Místo: MASHJ, náměstí Míru Bruntál Přítomni: Květa Kubíčková, Libor Unverdorben, Jan Božovský Hosté: Petra Elblová

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 14. 12. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více

Zápis č. 54. z jednání výboru Vodovodního svazu Císařská studánka ze dne 1. 10. 2013 konaného v malém sále společenského domu v Solnici.

Zápis č. 54. z jednání výboru Vodovodního svazu Císařská studánka ze dne 1. 10. 2013 konaného v malém sále společenského domu v Solnici. Zápis č. 54. z jednání výboru Vodovodního svazu Císařská studánka ze dne 1. 10. 2013 konaného v malém sále společenského domu v Solnici. Přítomni: dle prezenční listiny, která je součástí zápisu. 1. Samotnému

Více

ZÁPIS RADY VF 1/2018

ZÁPIS RADY VF 1/2018 ZÁPIS RADY VF 1/2018 z jednání Rady Vinařského fondu konaného dne 24.1. 2018 od 10:00 hodin v Brně, v budově Krajského úřadu JMK, místnost č. 010A. Účastníci jednání: Rada Vinařského fondu: Přítomni: Omluveni:

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 2.4.2015 v zasedací místnosti SBD Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek, Ing. Michal

Více

Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 26.9.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S z 12. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 23.

Akademický senát Univerzity Pardubice. Z Á P I S z 12. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 23. Č. j.: KaRek/0036/2019 Akademický senát Univerzity Pardubice Z Á P I S z 12. zasedání Akademického senátu Univerzity Pardubice, konaného dne 23. dubna 2019 Přítomni: dle prezenční listiny 25 senátorů z

Více

Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 28.11.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12.

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12. ZÁPIS Z ČLENSKÉ SHŮZE ho družstva, se sídlem 523/7, Praha 8,, konané dne 10.12.2012 v KD Krakov Tato členská schůze byla svolána jako řádná, členové byli o jejím konání a navrženém programu informováni

Více

Zápis č. 4/2016 Z Valné hromady SOTM, konané 22. září 2016 v hodin v sídle SOTM

Zápis č. 4/2016 Z Valné hromady SOTM, konané 22. září 2016 v hodin v sídle SOTM Zápis č. 4/2016 Z Valné hromady SOTM, konané 22. září 2016 v 17.00 hodin v sídle SOTM Valná hromada byla řádně svolána, předseda konstatoval, že je přítomna nadpoloviční většina zástupců obcí, je tedy

Více

Anonymizovaný zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Petřvald, konaného dne 19.12.2012 v zasedací místnosti obecního úřadu v Petřvaldě

Anonymizovaný zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Petřvald, konaného dne 19.12.2012 v zasedací místnosti obecního úřadu v Petřvaldě Anonymizovaný zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Petřvald, konaného dne 19.12.2012 v zasedací místnosti obecního úřadu v Petřvaldě Zasedání bylo zahájeno v 17,10 hod Přítomno: 11 členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 2/2013 Ze zasedání zastupitelstva obce Březí dne

Zápis č. 2/2013 Ze zasedání zastupitelstva obce Březí dne Zápis č. 2/2013 Ze zasedání zastupitelstva obce Březí dne 28. 2. 2013 Starosta obce p. Tomáš Kodat( dále jen předsedající) zahájil zasedání zastupitelstva obce Březí v 18 hodin. Přivítal přítomné zastupitele

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Obec Olbramice. 3. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 28. března 2015 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ing.

Obec Olbramice. 3. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 28. března 2015 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ing. Obec Olbramice 3. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 28. března 2015 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ing. Iva Vostrejžová Zapisovatel: Dagmar Křupková Přítomni: Vítězslav Bednář Ing. Iva

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 27.4.2017 v zasedací místnosti SBD Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek, Ing. Michal

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

Výroba v únoru 2015 HCC SJV KD P 1500

Výroba v únoru 2015 HCC SJV KD P 1500 Záklladníí organiizace OS KOVO ArcellorMiittall Česká republliika Zápis ze zasedání VZO OS KOVO ArcelorMittal Česká republika Číslo: 2015/13 Datum: 5. 3. 2015 Čas: 11:30-14.00 Místo: školicí středisko

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo ve 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou veřejná.

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 12. 2016 25. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

ZÁPIS č. 09/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 09/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 09/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 08.08.2018 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Ing. Kamil Ferda Ing. Jan Trecha Karel Rathouzský Ing. Jan Plaček Mgr. Martin

Více

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE Z Á P I S

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE Z Á P I S ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA STROJNÍ Akademický senát Fakulty strojní ČVUT v Praze Č.j. ASFS/14-16/Z/18 Z Á P I S z 18. zasedání Akademického senátu Fakulty strojní ČVUT v Praze konaného

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 4.11. 2014 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Jiří Jeff Calda, Eva Nosková, Pavel Pouček, Josef Beran

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012 Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 28.3.2012 Program: 1. Výzva k podání žádosti o účast v soutěžním dialogu a k prokázání splnění

Více

Zápis z valné hromady č. 3/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 3/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 3/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 30.5.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 19.12. 2012 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011

Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011 Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.45 hod. Přítomni: Ing. Bednář, V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková,

Více

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Obec Neprobylice, č.p. 4, p. Třebíz

Obec Neprobylice, č.p. 4, p. Třebíz Obec Neprobylice, č.p. 4, 273 75 p. Třebíz Zápis č. 7 ze zasedání Zastupitelstva obce Neprobylice konaného dne 19. 12. 2018 od 17:00 hodin v sidle obecního úřadu Úvod: jména přítomných Členů zastupitelstva

Více

Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č. p. 910, Brno

Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č. p. 910, Brno Zápis ze schůze Společenství vlastníků jednotek domu Dusíkova č. p. 910, Brno Datum: 5. června 2013 Místo: Konferenční sál nadačního fondu Maják, Dusíkova 824/5 Přítomni: za výbor - Ing. Martin Lisý předseda

Více

Zápis z valné hromady č. 6/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 6/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 6/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 19.11.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více