Pořadí schůze: III / 2 Termín: Místo: Lukavice Přítomni: p.symerský, p.berka, p.kaňovský, p.novák, p.frýda, p.valouch, p.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pořadí schůze: III / 2 Termín: 10.11.2007 Místo: Lukavice Přítomni: p.symerský, p.berka, p.kaňovský, p.novák, p.frýda, p.valouch, p."

Transkript

1 Pořadí schůze: III / 2 Termín: Místo: Lukavice Přítomni: p.symerský, p.berka, p.kaňovský, p.novák, p.frýda, p.valouch, p.sojka Program jednání: 1. Rada projednala předložený seznam nových členů za období 09/ /2007. Listopadové členy projedná na další schůzi. Hlasování: Rada schvaluje předložený seznam členů s výjimkou pana Fiedlera. 2. Rada diskutovala o příčinách rozdílného počtu členů zobrazoveného na spkfree.cz a v administračním rozhraní. Hlasování: Rada ukládá p.symerskému připravit metodiku počítání členů v administračním rozhraní a panu Frýdovi metodiku počítání členů na webu. Společně pak připraví návrh, jak obě čísla sjednotit. 3. Rada kontrolovala splnění úkolu předsedů komisí týkajícího se popisu fungování komise. p. Frýdova navrhnul, že tento dokument je potřeba pojmout komplexně a měl by tedy obsahovat: Stručné vysvětlení jednotlivých kompetencí komisí. Popis, jak budou tyto kompetence naplňovány. Personální obsazení komisí, rozdělení úkolů a odměny za plnění úkolů. Hlasování: Rada ukládá předsedům komisí připravit do příští schůze dokument popisující fungoivání sbých komisí s uvedením výše uvedených informací. 4. p. Frýda seznámil radu se složením komunikační komise: předseda p.frýda, členové: p.dvořák, p. Rozsíval, p.horníček, p.svačina, p.straka + 1 bude ještě doplněn. Hlasování: Rada bere na vědomí složení komunikační 5. Rada diskutovala o způsobu předávání informací a know-how sdružení. Nejoptimálnější bude mít k dispozici návody na každou prováděnou činnost. Tyto návody bude vytvéřet komunikační komise. Prvním krokem bude příprava seznamu seznamu těchto návodů. S tímto úzce souvisí způsob předávání těchto informací formou školení. Hlasování: Rada ukládá panu Frýdovi připravit seznam dokumentů a začít jejich přípravu. Dále pak připravit návrh systému školení.

2 6. Rada diskutovala nad možností využívat náš WEB z vnitřní sítě i pro nepovolené adresy. p. Symerský podal informaci, že to lze. Dále padnul návrh, aby se všechny nepovolené adresy přesměrovávaly na informační stránku. Hlasování: Rada ukládá p.symerskému změnu konfigurace sítě, aby provoz na WEBový server nebyl omezován řízením rychlosti. Hlasování: Rada ukládá p.symerskému promyslet způsob přesměrování nepovolených adres a připravit návrh realizace. 7. p.symerský představil radě možnosti VOIP s GSM bránou. Sdružení má k dispozici bránu spojující Vodafone do naší VoIP sítě. Naše VoIp síť je řízena ústřednou asterisk. Máme tedy k dispozici velmi silné nástroje na různá směrování hovorů, využívání nejlevnějších způsobů volání, tvorby vlastních hlasových menu a vlastní obsluhu příjmu a odesílání SMS zpráv. Nyní je potřeba stanovit, kdo co bude moct a jaké funkce budeme využívat. Hlasování: Rada ukládá komunikační komisi připravit pravidla fungování VoIP telefonie. 8. p. Novák podal informace k nabídce SLOANE na pronájem pojítek Ceragon. Informace byly nedostatečné a rada požaduje odpovědi minimálně na tyto otázky: Jaký by byl finanční rozdíl mezi nákupem a pronájmem daného pojítka? Co by nám přinesl pronájem a v čem je výhodnější než nákup? Kam by toto pojítko mohlo být instalováno? Jak by na tomto spoji dopadlo srovnání nabízeného zařízení s ALCOMOU a s laserovými spoji? Byl by ochoten náš poskytovatel zahrnout pronájem pojítka do ceny konektivity? Hlasování: Rada ukládá technologické komisi připravit komplexní informace k nabídce SLOANE. Je nezbytné odpovědět minimálně na výše uvedené otázky. 9. p. Symerský přednesl, jako předseda výběrové komise, výsledky výběrových řízení: Na pozici asistentky byly vybrány sl. Dostálová nástup od a sl. Neugebauerová nástup Na pozici technika byl vybrán p. Sojka nástup od Na pozici předseda servisní komise se nikdo nepřihlásil. UP Šumperk aktuálně vyřizuje naši žádost o dotace na 2 pracovníky p. Symerský oslovil několik odpovědných členů s dotazem, zda by byli ochotni věnovat svůj čas a energii sdružení ve funkci předsedy servisní komise. Zájem o tuto činnost projevil jen p. Krestýn. Ostatní to odmítli z důvodu velké pracovní vytíženosti nebo z důvodu příliš velké odpovědnosti. Hlasování: Rada bere na vědomí zprávy výběrové komise o výsledcích výběrových řízení. Hlasování: Rada využívá nabídky pana Krestýna a jmenuje ho do funkce předsedy servisní komise.

3 10. p. Symerský přednesl servisní zprávu o provedených akcích, provedených servisních akcích, plánovaných servisních akcích, informaci o datových tocích a zprávu o funkčnosti administračního rozhraní. Dále p. Symerský doporučil technologické komisi, aby při posuzování projektů zavedla povinné obhlídky spojů a zamezila výstavbě spojů s narušenou trasou. Hlasování: Rada vzala na vědomí servisní zprávu p.symerského Hlasování: Rada schvaluje předložený projekt na modernizaci spoje do Bratrušova. Hlasování: Rada schvaluje předložený projekt na modernizaci Lukavice a spoje do Hrabové. 11. p. Novák podal informace k budoucím záměrům s konektivitou. Otázky pana Symerského k tématu nebyly zodpovězeny. Rada požaduje zodpovězení následujících dotazů: Jak by vypadala situace, kdybychom přešli ke SLOANE se zachováním současných kapacitních poměrů? Jaké úpravy topologie by byly potřeba a kolik by stály? Jakou očekáváme situaci v polovině roku 2008 (kapacity hlavních spojů a množství konektivity) Jak budeme řešit situaci kolem nabídky SLOANE na tunely Moravičany a Lukavice? Jaké jsou jiné možnosti realizace potřebných spojů? (kudy vést trasy, ceny spojů, vhodná technika) Hlasování: Rada ukládá technologické komisi připravit informace k budoucnosti hlavních spojů a konektivity. Je nezbytné odpovědět minimálně na výše uvedené otázky. Hlasování: Rada ukládá rozpočtové komisi připravit informace o očekávané situaci v polovině roku Je tutné odpovědět na otázku kolik finančních prostředků bude k dispozici na provoz/servis/rozvoj/konektivitu. Hlasování: Rada ukládá p. Sojkovi připravit návrh řešení Šumperka s ohledem na sjednocení konektivity, změny topologie a ceny. 12. Rada diskutovala nad plánováním přírůstku nových členů. Rada se shodla, že je nezbytné plánovat přírůstek členů minimálně s ohledem na finance uvolňované na výstavbu a servis vysílačů hrazených ze vstupních příspěvků. Rada došla k následujícím závěrům: Stávající možnosti sdružení se pohybují kolem 50 nových členů měsíčně Oblastní správci dostanou na své projekty 80% prostředků vybraných z nových členů v předchozím měsíci. Komunikační komise společně se všemi správci bude hledat možnosti, jak oslovit potencionální zájemce v oblastech, kde je málo připojených členů. Cílem je zvýšit počet nových členů a hlavně v místech s menší vytížeností. Hlasování: Rada schvaluje na projekty OS v prosinci částku 40tis.

4 13. Rada projednávala rozpočet, bohužel však nebyl předložen. p. Kaňovský se omluvil, že se zatím ve své nové funkci nedokázal dostatečně zorientovat. Hlasování: Rada ukládá předsedovi rozpočtové komise připravit na další schůzi rozpočtová pravidla a návrh rozpočtu na prosinec. 14. Rada projednávala analýzu příjmů a výdajů, bohužel však nebyla připravena. p. Kaňovský se omluvil, že se zatím ve své nové funkci nedokázal dostatečně zorientovat. Hlasování: Rada ukládá předsedovi rozpočtové komise připravit na další schůzi analýzu příjmů a výdajů v takové podobě, aby bylo možné udělat si obrázek o mandatorních výdajích, očekávaných příjmech a volných prostředcích. 15. Rada projednávala informace o možnosti pojítek s přenosovými rychlostmi nad 100Mbit. Informace nebyly předloženy a tento bod je spojen s bodem 8 tohoto zápisu. 16. Rada diskutovala o způsobu, jak zvýší rychlosti dle plánovaného záměru. Rada se shodla, že bude potřeba vytipovat vhodné lokality. Zde spustit nové rychlosti a vyhodnotit co tato změna přinese. Hlasování: Rada ukládá p. Novákovi připravit plán přechodu na nové rychlosti. V prvním kroku vybrat lokality tak, aby byly zastoupeny všechny typy přípojek (2,4G, 5G LAN, LAN). Určit způsob ověření důsledků nových rychlostí na provoz. Hlasování: Rada ukládá p. Novákovi ověřit plnění rozhodnutí rady o využívání vysílačů. Zpráva se zaměří především na stav přečíslování vysílačů a dodržování počtu připojených lidí. 17. p. Symerský informoval radu o záměru mít v kanceláři kompletní náhradní server. Budou použity shodné či kompatibilní součástky s hlavními servery v Šumperku a Mohelnici. Tato technika bude připravená pro případ havárie hlavních serverů tak, aby bylo možné náhradní díly přemontovat a poškozenou techniku zprovoznit. Hlasování: Rada souhlasí s nákupem techniky dle předloženého seznamu. 18. p. Symerský předložil pracovní náplň, platový výměr a kriteria hodnocení administrativního pracovníka. Hlasování: Rada schválila náplň a kriteria hodnocení administrativního pracovníka. Hlasování: Rada ukládá p. Novákovi připravit obdobné dokumenty pro technika.

5 19. Rada diskutovala nad obecnou informovaností členů a došla k závěru, že nedostatečně informujeme členy o způsobu zajištění materiálu, provádění servisu a o fungování sdružení. V poslední době se z toho důvodu množí stížnosti členů, že dostávají materiál bez faktury. Hlasování: Rada ukládá p. Frýdovi upravit informace pro členy tak, aby byla zřejmá role sdružení a aby byly jasně uvedeny povinnosti osob provádějících připojení. Hlasování: Rada ustavuje vyšetřovací komisi ve složení: p.frýda, p.horníček a p.macek. Jejich úkolem je prošetřit informace o provedených instalacích bez dodaných faktur. Rada požaduje zprávu s informacemi co komise zjistila v evidovaných případech. Komise má za úkol vyhledat případné další případy. 20. Rada diskutovala o nutnosti vytvoření modelu pro odměňování správců apod. Rada tuto debatu předává servisní komisi, protože je nutné tyto otázky řešit v souvislostech. Než se rozhodne o odměňování musí mít rada jasno i v otázkách: Jaké budou povinnosti správců. Jaké budou odpovědnosti zprávců za zvolený postup a za případnou škodu. Jak bude práce správců hodnocena Jak bude zajištěno povinné proškolení pracovníků Hlasování: Rada ukládá servisní komisi, aby do konce listopadu připravila plán prací tak, aby od mohl nastartovat nový model servisu. 21. p. Symerský informoval radu o konkrétních vybraných typech mikrovlnky a ledničky pro kancelář. Hlasování: Rada schvaluje nákup obou zařízení a ukládá p. Symerskému zajištění nákupu. Výsledek hlasování (PRO-PROTI-ZDRŽEL SE): p. Novák předložil požadavek na nákup 2ks PC Engines ALIX 2C2 na otestování - cena 2890Kč/kus. p. Symerský specifikoval co by nám toto otestování mělo objasnit: kompatibilní HW (především wifi karty CM9, ATHEROS YELLOW) kompatibilní SW výkonové parametry spoje se srovnání m se současnou technikou Hlasování: Rada schvaluje nákup 2ks PC Engines ALIX 2C2 a ukládá technologické komisi provést testy, které odpoví na položené dotazy. Výsledek hlasování (PRO-PROTI-ZDRŽEL SE): p. Symerský informoval radu, že se na nás obrací organizace starající se o děti (školy, DDM apod.). Rada se shodla na tom, že smyslem našeho sdružení je pomáhat těmto organizacím. Hlasování: Rada schvaluje obecnou politiku vůči organizacím, které se starají o děti. Těmto organizacím bude radou standartně odpouštěn měsíční členský příspěvek za podmínky, že bude sdružení moci v případě potřeby využít objekt dané orgabizace k vybudování vysílače nebo převaděče.

6 24. Rada zhodnotila hlasování na fóru rady vše je obsaženo v zápise z dnešní schůze. 25. Rada provedla hodnocení plnění úkolů z posledního zápisu. Rada konstatovala, že vše s výjimkou v tomto zápise uvedených nedostatků bylo splněno. 26. Schůze byla ukončena ve 14:00 Zapsal: Ověřil: František Valouch radní Martin Symerský předseda sdružení

Pořadí schůze: III / 3 Termín: Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.berka, p.novák, p.frýda, p.sojka, p.macek

Pořadí schůze: III / 3 Termín: Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.berka, p.novák, p.frýda, p.sojka, p.macek Pořadí schůze: III / 3 Termín: 8.12.2007 Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.berka, p.novák, p.frýda, p.sojka, p.macek Program jednání: 1. Rada projednala předložený seznam nových členů za období 11/2007.

Více

Hlasování: Rada ukládá komunikační komisi upravit formulář na přípravu projektů o kolonku Přínos pro SPKFree.

Hlasování: Rada ukládá komunikační komisi upravit formulář na přípravu projektů o kolonku Přínos pro SPKFree. Pořadí schůze: III / 4 Termín: 11.1.2008 Místo: Šumperk Přítomni: p. Symerský, p. Berka, p. Kaňovský, p. Novák, p. Frýda, p. Valouch p. Sojka, sl. Gabrielová, p. Kubíček, p. Horníček, sl. Dostálová Program

Více

(PRO-PROTI-ZDRŽEL SE):

(PRO-PROTI-ZDRŽEL SE): Pořadí schůze: III / 1 Termín: 20.10.2007 Místo: Restaurace Záložna Přítomni: p.vlček, p. Dvořák p.berka, p.symerský, p. Kaňovský, p.novák, p.valouch, p.frýda p. Sojka, p.straka, p.horníček, p. Čížek,

Více

p.blažek, p.kaňovský, p.sojka, p.symerský, sl. Nevrlá

p.blažek, p.kaňovský, p.sojka, p.symerský, sl. Nevrlá Pořadí schůze: V/4 Termín: 12.2.2011 Místo konání: Šumperk Přítomni: Nepřítomni: p.blažek, p.kaňovský, p.sojka, p.symerský, sl. Nevrlá p. Horníček Rada začala jednat v 10:10 hod v kanceláři sdružení. 1.

Více

Zápis z V. náhradní členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net

Zápis z V. náhradní členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net Zápis z V. náhradní členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net 1. Zahájení schůze - prezentace. Přítomno 22 členů sdružení. + 1 příchozí během jednání Schůze je dle stanov usnášení schopná bez ohledu

Více

Pořadí schůze: III / 7 Termín: 12.4.2008 Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.sojka, p.kaňovský, p.berka, sl.gabrielová, p.

Pořadí schůze: III / 7 Termín: 12.4.2008 Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.sojka, p.kaňovský, p.berka, sl.gabrielová, p. Pořadí schůze: III / 7 Termín: 12.4.2008 Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.sojka, p.kaňovský, p.berka, sl.gabrielová, p. Frýda Program jednání: 1. p. Symerský zahájil schůzi bodem mimo program. Zaměřil

Více

1) Plnění úkolů radních z minulého zasedání rady Seznam úkolů radních :

1) Plnění úkolů radních z minulého zasedání rady Seznam úkolů radních : Rada 14.6.08 Pořadí schůze III / 9 - Šumperk 10:00 h Přítomni : p.symerský, p.sojka, p.kaňovský, p.berka, p.frýda Nepřítomni: sl..gabrielová - Nemoc ------------------------------------------------------------------

Více

Pořadí schůze III/10 - Hostice, 20:30 Přítomni: p. Symerský, p. Sojka, p. Frýda, p. Kaňovský, p. Berka, sl. Gabrielová, hostem byl p.

Pořadí schůze III/10 - Hostice, 20:30 Přítomni: p. Symerský, p. Sojka, p. Frýda, p. Kaňovský, p. Berka, sl. Gabrielová, hostem byl p. Schůze radních dne 11. 7. 2008 Pořadí schůze III/10 - Hostice, 20:30 Přítomni: p. Symerský, p. Sojka, p. Frýda, p. Kaňovský, p. Berka, sl. Gabrielová, hostem byl p. Kubíček 1) Zápisy ze schůzí radních

Více

Pořadí schůze: III / 5 Termín: Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.frýda, p.sojka, sl.gabrielová, p.kaňovský p.horníček, sl.

Pořadí schůze: III / 5 Termín: Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.frýda, p.sojka, sl.gabrielová, p.kaňovský p.horníček, sl. Pořadí schůze: III / 5 Termín: 9.2.2008 Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.frýda, p.sojka, sl.gabrielová, p.kaňovský p.horníček, sl.dostálová Program jednání: omluven pro nemoc - p.berka 1. p.symerský

Více

Pořadí schůze: IV/ 2 Termín: 08.11.2008 Místo: Kancelář sdružení Přítomni: p.symerský, p.sojka,, p.horníček, p.dvořák, p.člupný, p.

Pořadí schůze: IV/ 2 Termín: 08.11.2008 Místo: Kancelář sdružení Přítomni: p.symerský, p.sojka,, p.horníček, p.dvořák, p.člupný, p. Pořadí schůze: IV/ 2 Termín: 08.11.2008 Místo: Kancelář sdružení Přítomni: p.symerský, p.sojka,, p.horníček, p.dvořák, p.člupný, p.kubíček Rada začala jednat v 10:06 h v kanceláři SPKFree.NET 1. Volba

Více

Pořadí schůze: V/2 Termín: 9.12.2010 Místo: Šumperk Přítomni: p.blažek, p.horníček, p.kaňovský, sl. Nevrlá, p.sojka, p.symerský

Pořadí schůze: V/2 Termín: 9.12.2010 Místo: Šumperk Přítomni: p.blažek, p.horníček, p.kaňovský, sl. Nevrlá, p.sojka, p.symerský Pořadí schůze: V/2 Termín: 9.12.2010 Místo: Šumperk Přítomni: p.blažek, p.horníček, p.kaňovský, sl. Nevrlá, p.sojka, p.symerský Rada začala jednat v 17:20 v kanceláři sdružení. 1.Volba zapisovatele schůze

Více

Zápis z VII. Členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net, konané 9. 10. 2010 v sále kulturního domu Lukavice na Moravě.

Zápis z VII. Členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net, konané 9. 10. 2010 v sále kulturního domu Lukavice na Moravě. Zápis z VII. Členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net, konané 9. 10. 2010 v sále kulturního domu Lukavice na Moravě. 8:00h 9:00h prezence Slečny podpory evidují všechny příchozí účastníky a rozdávají

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Pavel Štefka, Josef Kozel Omluven: - Program jednání: 1. Kontrola plnění úkolů a usnesení Výboru RSHb (od poslední řádné schůze Výboru RSHb) 2. Rekapitulace

Více

Zápis z valné hromady č. 3/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 3/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 3/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 25.6.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Datum jednání: 21. 01. 2019 Místo jednání: kancelář č. 22, nábř. kpt. Jaroše 1000 Začátek jednání: 17:05 hodin Konec jednání:

Více

Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 8.9.2017 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

O B E C N Í Ú Ř A D S V Ě T Í

O B E C N Í Ú Ř A D S V Ě T Í III. Veřejné zasedání zastupitelstva obce Světí přítomní členové zastupitelstva obce : Josef Honc, Luděk Čihal, Jiří Kulhánek, Jiří Krejčí, Žaneta Vestfálová Omluveni: Lenka Bednářová Dále přítomno: 10

Více

ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014

ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014 ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší (příchod

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

OBEC PŘEDSLAVICE Předslavice č.p.17

OBEC PŘEDSLAVICE Předslavice č.p.17 OBEC PŘEDSLAVICE 387 01 Předslavice č.p.17 Zápis ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Předslavice, konaného dne 20.12.2013 v 18:20 hod. v zasedací místnosti OÚ Předslavice. Přítomnost členů zastupitelstva

Více

Obec Slatina nad Úpou

Obec Slatina nad Úpou Obec Slatina nad Úpou Zápis z jednání Zastupitelstva obce (ZO) 3. řádná schůze Zastupitelstva obce, konaná dne 22. 3. 2016 v 18:00 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Přítomni: Marie Pokorná, Monika

Více

Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010

Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010 Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010 Přítomni: 14 členů ZO Kobylnice, (viz prezenční listina), pracovnice OÚ Jaroslava Urbánková Omluven: 1 člen Program: 1. Zahájení (určení zapisovatelky, schválení

Více

z 11. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 24. listopadu 2011 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3.

z 11. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 24. listopadu 2011 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Zastupitelstvo Městského obvodu Plzeň 3 Kontrolní výbor ZMO Plzeň 3 sady Pětatřicátníků 7 9, 30100 Plzeň; tel: +420 378 036 500; email: skarda@plzen.eu Z Á P I S z 11. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň

Více

Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 11/2016 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle

Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 11/2016 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 11/2016 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle Strana 1 Č.j. 899/02/2016 konaného dne 19.12.2016 v 17.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Přítomni: Ladislav

Více

Zápis č. 6/2016. z jednání zastupitelstva obce Hraběšice, konaného dne 2. prosince 2016

Zápis č. 6/2016. z jednání zastupitelstva obce Hraběšice, konaného dne 2. prosince 2016 Zápis č. 6/2016 z jednání zastupitelstva obce Hraběšice, konaného dne 2. prosince 2016 Schůze zahájena: 17:01 hodin Schůze ukončena: 18:35 hodin Přítomni: Helena Večeřová, Tomáš Prokop, Ing. Zlata Lakomá,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 30.8.2012, od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 30.8.2012, od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 30.8.2012, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Most, Budovatelů 2830

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Most, Budovatelů 2830 HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje 434 37 Most, Budovatelů 2830 U S N E S E N Í U S N E S E N Í z 54. jednání Předsednictva Hospodářské a sociální rady Ústeckého kraje dne 3. 10. 2011 v

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 16.12. 2007

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 16.12. 2007 Obec Sviny Čj.10 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 16.12. 2007 Přítomni: Hrušková Věra, David František, Kašparová Anna, Ing. Havelda Martin, Ing. David František, Brož Milan,

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 30.3.2017 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO M A S MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO Masarykovo náměstí 166, 564 01 Žamberk Zápis Valné hromady Místo konání: zasedací místnost Městského úřadu v Žamberku Dne: 25. května 2007. Účastníci: členové občanského

Více

Zápis z členské schůze Svazku obcí Panství hradu Veveří konané dne 24. 10. 2013 ve Hvozdci

Zápis z členské schůze Svazku obcí Panství hradu Veveří konané dne 24. 10. 2013 ve Hvozdci Zápis z členské schůze Svazku obcí Panství hradu Veveří konané dne 24. 10. 2013 ve Hvozdci Přítomni: obec Hvozdec: Ing. Michaela Košvicová obec Javůrek: Karel Jobánek obec Ostrovačice: Ludmila Zmeškalová,

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Zahájeno: 18.15 hod. Ukončeno: 19.50 hod. Přítomni: Omluveni: P. Nevídal, V. Černý, Ing. F. Homola, K. Baka, Z.

Více

Zápis z Valné hromady Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR konané dne

Zápis z Valné hromady Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR konané dne Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR Zápis z Valné hromady Asociace center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR konané dne 16. 6. 2015 Místo konání: areál společnosti AUTODROM MOST a. s.,

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 17.12.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 29.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zapisovatelkou dnešního zastupitelstva jmenoval předsedající Helenu Sokolovou.

Zapisovatelkou dnešního zastupitelstva jmenoval předsedající Helenu Sokolovou. Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice (dále

Více

Provozní řád datové sítě MiloviceFree

Provozní řád datové sítě MiloviceFree Provozní řád datové sítě MiloviceFree Občanského sdružení "MiloviceFree" se sídlem: Mírová 473, Milovice, 289 23 1. ÚVOD 1.1. Občanské sdružení MiloviceFree, se sídlem: Mírová 473, Milovice, 289 23, IČO:

Více

ZÁPIS Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE

ZÁPIS Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE ZÁPIS Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE 29.06.2018 I. Základní informace 1. Zasedání zastupitelstva byli přítomni: Pavel Šubrt, Václav Chrz, Marie Somrová a Jakub Dvořák. 2. Omluveni ze zasedání

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Kadlín. konaného dne od 17hod.

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Kadlín. konaného dne od 17hod. , Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kadlín konaného dne 25.2.2015 od 17hod. 1. Zahájení Zasedání zastupitelstva obce Kadlín bylo zahájeno v 17hod. starostkou obce M. Gregorovou konstatováním, že ze

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE 601 56 Brno, Joštova 8 ROZHODNUTÍ. Č.j.: S 605-R/03-VP/140/OŠ V Praze dne 5.1.2004

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE 601 56 Brno, Joštova 8 ROZHODNUTÍ. Č.j.: S 605-R/03-VP/140/OŠ V Praze dne 5.1.2004 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE 601 56 Brno, Joštova 8 ROZHODNUTÍ Č.j.: S 605-R/03-VP/140/OŠ V Praze dne 5.1.2004 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení zahájeném z vlastního podnětu

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 9 11. 1. 2019 Praha Přítomni: p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Novák, p. Srba, Omluveni: p. Adámek, p. Bělka, p. Kolář Hosté: p. Mičkal

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství domu Breitcetlova čp , dne 7. dubna 2016

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství domu Breitcetlova čp , dne 7. dubna 2016 Shromáždění vlastníků je svoláno výborem v souladu s čl. VII odst. 4 stanov Společenství domu Breitcetlova čp. 876 880. Přítomni: vlastníci bytových jednotek dle prezenční listiny (příloha č. 1) a jejich

Více

Zápis z jednání valné hromady spolku SETKÁVÁNÍ - ŽIVÝ VENKOV konaného v úterý

Zápis z jednání valné hromady spolku SETKÁVÁNÍ - ŽIVÝ VENKOV konaného v úterý 1 Zápis z jednání valné hromady spolku SETKÁVÁNÍ - ŽIVÝ VENKOV konaného v úterý 4. 8.2015 Přítomni: Hana Dufková, Iveta Rabasová Houfová, Ladislava Dolejšková, Anežka Ješinová, Milan Živný, Petr Šmíd,

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2013

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2013 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2013 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Josef Lácha, Vlasta Tišlerová, Josef Novák Omluven: Stanislav Kahuda, Josef

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.05 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

CENÍK SLUŽEB BACKER COMPUTER s.r.o.

CENÍK SLUŽEB BACKER COMPUTER s.r.o. CHYTRYINTERNET.CZ CENÍK SLUŽEB BACKER COMPUTER s.r.o. Platný od 1.12.2014 1. Připojení k Internetu 2. VoIP telefonie 3. WEB TV 4. Ceník a ostatní zařízení 5. Kontakt 1 1. PŘIPOJENÍ K INTERNETU Připojení

Více

Návrh usnesení: Výbor ZM pro sport schvaluje program 16. jednání ve znění předneseném předsedou.

Návrh usnesení: Výbor ZM pro sport schvaluje program 16. jednání ve znění předneseném předsedou. Zastupitelstva města, které se konalo Strana č. 1 / 5 Přítomni: Tomáš Binder, JUDr. Jan Riedl, Petr Kořínek, Karel Machač, Roman Hejna, Štěpán Slaný, Bc. Jaroslav Hochmut, Mgr. Pavel Císař, Petra Chocová,

Více

Z Á P I S. z 33. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 9. prosince 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3.

Z Á P I S. z 33. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 9. prosince 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Zastupitelstvo Městského obvodu Plzeň 3 Kontrolní výbor ZMO Plzeň 3 sady Pětatřicátníků 7 9, 30100 Plzeň; tel: +420 378 036 500; email: skarda@plzen.eu Z Á P I S z 33. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň

Více

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 11 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 11 / 2 0 1 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1.11. 2017 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 23/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 18.5.2018 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

17) Změna ÚP 18) Informace volby do ZO,zhodnocení práce zastupitelstva v uplynulém volebním období

17) Změna ÚP 18) Informace volby do ZO,zhodnocení práce zastupitelstva v uplynulém volebním období Z á p i s č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 22. září 2010 od 18.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Novák,

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Bělá u Jevíčka

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Bělá u Jevíčka Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Bělá u Jevíčka Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 12. 12. 2018 v 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 11.12.2003 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Jednání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

OBEC ČAKOV. Tatouňovice 5, Chocerady. ID eenaxid IČ Z á p i s Č.4 /2017

OBEC ČAKOV. Tatouňovice 5, Chocerady. ID eenaxid IČ Z á p i s Č.4 /2017 OBEC ČAKOV Tatouňovice 5, 25724 Chocerady cakov@chopos.cz ID eenaxid IČ 00231541 Z á p i s Č.4 /2017 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Čakov konaného dne 6. 12. 2017 od 19, 00 hodin v kanceláři

Více

ad 1) Zasedání zahájil místopředseda František Kouba přivítáním všech přítomných.

ad 1) Zasedání zahájil místopředseda František Kouba přivítáním všech přítomných. Z á p i s Ze zasedání republikového výboru Sekce policejní veterán o.s., konaného dne 08.01.2008 v budově Muzea Policie ČR v Praze -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 27.11.2017 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2014, konaného dne 05. 06. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2014, konaného dne 05. 06. 2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2014, konaného dne 05. 06. 2014 Jednání zastupitelstva se konalo v zasedací síni obecního úřadu od 18:00 hodin, ukončeno bylo v 19:30 hodin. Přítomni:

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni: Omluveni:

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni: Omluveni: Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 8 6. 12. 2018 Praha Přítomni: Omluveni: p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba p. Adámek, p. Bělka Hosté: p. Nosek

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic konaného dne 03.09.2015 od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic konaného dne 03.09.2015 od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic konaného dne 03.09.2015 od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Zápis z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 4/2016 konaného dne

Zápis z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 4/2016 konaného dne Přítomni: Zápis z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 4/2016 konaného dne 28. 4. 2016 1. Josef Mlynář 7. Vít Filipenský 2. Břetislav Pour 8. Tomáš Kučera (předseda) 3. Petr Vašíček

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Jiří Rytíř, Pavel Štefka Omluven: - Host: - Program jednání: 1. Kontrola plnění úkolů a usnesení Výboru RSHb (od poslední řádné schůze Výboru RSHb)

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Nabídka konektivity: Rychlost připojení Agregace Cena 1 měsíc vč. DPH 6/2 Mbps 1:3 350,- Kč 16/4 Mbps 1:6 500,- Kč 25/6 Mbps 1:9 650,- Kč

Nabídka konektivity: Rychlost připojení Agregace Cena 1 měsíc vč. DPH 6/2 Mbps 1:3 350,- Kč 16/4 Mbps 1:6 500,- Kč 25/6 Mbps 1:9 650,- Kč Nabídka připojení služba internet 1. Připojení smlouva na dobu určitou 12 měsíců Rodinný dům - Cena instalace od 1,- Kč vč. DPH (dle potřebné technologie) - zaměření zdarma (upřesnění ceny instalace) -

Více

Zápis č. 19 ze zasedání zastupitelstva obce Vyžlovka dne 17.12.2014

Zápis č. 19 ze zasedání zastupitelstva obce Vyžlovka dne 17.12.2014 Zápis č. 19 ze zasedání zastupitelstva obce Vyžlovka dne 17.12.2014 Přítomni: Ing. J. Pelikán, Ph.D., MUDr. J. Pečenková, M. Voráč, Ing. I. Šafář, Bc. R. Vondrovic, Z. Morávek Omluveni: Mg.S. Hrnčíř, M.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 53. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 3. 6. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing. Jiří Uhlíř., Havránek V.,

Více

Zápis z náhradní členské schůze družstva

Zápis z náhradní členské schůze družstva Zápis z náhradní členské schůze družstva Obchodní firma: Bytové družstvo BUKOV zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, od vložka 647 Sídlo: Ústí nad Labem, Velká Hradební

Více

Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 19.12. 2012 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 23.10.2017 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut, Program: 1. Hosté RM zástupci T-Mobile

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis č. 5/2013. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Bohuslavice. konaného dne v kanceláři starosty obecního úřadu Bohuslavicích.

Zápis č. 5/2013. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Bohuslavice. konaného dne v kanceláři starosty obecního úřadu Bohuslavicích. Zápis č. 5/2013 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Bohuslavice konaného dne 16. 9. 2013 v kanceláři starosty obecního úřadu Bohuslavicích. Přítomni : Tojnar Jiří, Nývlt Vlastimil, Hladíková Jana,

Více

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006.

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. OBEC KŘESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. Přítomni: p. Ledvina, p. Kratochvíl, p. Hladíková, p. Linhartová, p.pokorný, p.černý, p. Buňata, p. Havránková,

Více

Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322

Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322 Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322 Datum konání: Místo konání: 21.května 2014, v 18.00 hod. suterén domu Ravennská 321,322, 109 00 Praha 10 Horní Měcholupy 1 Přítomni Předseda:

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 5. 10. 2005, od 20:00 Místo konání: Klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Tomáš Líbenek, předseda klubu Pod-O-Lee Jan Kubový,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne 29. 12. 2016 Přítomni zastupitelé obce: Ing. arch. Čeněk Feix, Stanislav Koranda, Ing. Vladimíra Sýkorová, Mgr. Ludmila Szöllösová, Mgr. Kateřina

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin.

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin. http://crux.gc-system.cz/obecpostrizin.cz/obec- 183/OBEC POSTŘIŽÍN Se sídlem Obecní úřad Pražská 42 250 70 Postřižín : 315 782 960 e-mail: info@obecpostrizin.cz www.obecpostrizin.cz DS č. 4rfajux Přítomni:

Více

1.) Schválení programu zasedání ZO, stanovení ověřovatelů zápisu Návrh usnesení : Usnesení č. 4/2017/1 bylo schváleno.

1.) Schválení programu zasedání ZO, stanovení ověřovatelů zápisu Návrh usnesení : Usnesení č. 4/2017/1 bylo schváleno. Usnesení 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Úžice, konaného dne 6.12.2017.2017 v 17,00 hodin v Radvanicích -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 10.11.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 7 Program:

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od 18.00 hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pačejov bylo

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 862 ze dne Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 862 ze dne Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou č.j.: 928/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 862 ze dne 11.12.2017 Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m

Více

Zápis z valné hromady č. 4/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 4/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 4/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 9.12.2015 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19.

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. Zápis číslo 7/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. listopadu 2018 Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva, 5 hostů Zahájení zasedání

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 4. 3. 2011 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Vlasta Tišlerová, Josef Brouček, Josef Novák, Josef Lácha Omluven: Stanislav Kahuda

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 8.2.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Lhota, konaného dne v zasedací místnosti kulturního domu.

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Lhota, konaného dne v zasedací místnosti kulturního domu. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Lhota, konaného dne 23. 12. 2015 v zasedací místnosti kulturního domu. Přítomni: Širůček Z., Šebek P., Müller J., Havránek J., Opluštil P., Sokol Petr, Sokol

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Úhlejov konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Úhlejov konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Úhlejov konaného dne 23. 5. 2016 Přítomni: Cermanová Libuše, Černoch Ivo, Černochová Zdeňka, Šedivá Lenka, Špůr Petr, Špůrová Nikola Omluveni: Kapras Petr Hlasování

Více

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel , IČ: , č.ú /0100

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel ,   IČ: , č.ú /0100 OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, 675 75 Mohelno tel. 568 642 118, e-mail: info@obeclhanice.cz, IČ: 00378054, č.ú. 9024711/0100 Zápis číslo: 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Lhánice Datum konání: 15.2.2018

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6. 5. 2015 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více

Zápis 1/2018 ze zasedání Akademické rady VŠPJ konané dne 20. března 2018 v budově vysoké školy

Zápis 1/2018 ze zasedání Akademické rady VŠPJ konané dne 20. března 2018 v budově vysoké školy Čj.: VSPJ/02221/2018 Zápis 1/2018 ze zasedání Akademické rady VŠPJ konané dne 20. března 2018 v budově vysoké školy Účast: dle prezenční listiny z 28 členů Akademické rady VŠPJ (dále též AR VŠPJ ) na zasedání

Více

Zápis. z 25. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 30.listopadu 2016.

Zápis. z 25. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 30.listopadu 2016. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 25. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 4/2016 Z Valné hromady SOTM, konané 22. září 2016 v hodin v sídle SOTM

Zápis č. 4/2016 Z Valné hromady SOTM, konané 22. září 2016 v hodin v sídle SOTM Zápis č. 4/2016 Z Valné hromady SOTM, konané 22. září 2016 v 17.00 hodin v sídle SOTM Valná hromada byla řádně svolána, předseda konstatoval, že je přítomna nadpoloviční většina zástupců obcí, je tedy

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 12. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3. patře

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 12. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3. patře Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 12. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3. patře Přítomni: Návrhový výbor: Mandátový výbor: Ověřovatelé zápisu: viz prezenční listina

Více