Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s ze 13. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 26. září 2016 v zasedací místnosti OÚ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s ze 13. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 26. září 2016 v zasedací místnosti OÚ"

Transkript

1 Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s ze 13. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 26. září 2016 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: M. Bendeková, Š. Císařová, M. Janeček, F. Kolbová, A. Miščík, R. Roušal. Omluven: G. Balatková. Zastupitelstvo bylo svoláno dle zákona o obcích. Informace byla vyvěšena na úřední desce od do Na veřejném zasedání je přítomno 6 členů ze 7, zastupitelstvo je usnášeníschopné. Zápis z předcházejícího veřejného zasedání byl řádně podepsán a ověřen a je k nahlédnutí na obecním úřadě. Nebyly proti němu podány žádné námitky, proto je považován za schválený. Schůzi zahájil starosta v 15:00 hodin. Zápisem ze schůze byla starostou pověřena Alena Kvasňovská. Program: I. Kontrola usnesení II. Plnění rozpočtu, rozpočtové opatření III. Prodej a pronájem pozemků IV. Různé V. Diskuse Zastupitelstvo obce Ostružná schvaluje program 13. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná. Starosta určil ověřovatele zápisu Š. Císařovou a A. Miščíka. I. Kontrola usnesení - ze 13. zasedání ZO konaného usnesení č. V/1 - prodej pozemku pod komunikací (Jonáš) - ze 7. zasedání ZO konaného usnesení č. IV/7 - prodej pozemků BONERA s.r.o. Ostatní usnesení jsou splněny, nebo jsou v jednání II. Plnění rozpočtu a rozpočtové opatření Plnění rozpočtu do Byly podány informace čerpání příjmů a výdajů za období od do Příjmy dle rozpočtu plněny na 151,03 %, výdaje dle rozpočtu plněny na 104,79 %. Zastupitelstvo obce Ostružná bere na vědomí plnění rozpočtu k Příjmy dle rozpočtu plněny na 151,03 %, výdaje dle rozpočtu plněny na 104,79 %. 2. Rozpočtové opatření č. 3/2016 Jedná se o změny rozpočtu v příjmech i výdajích ve výši ,-- Kč včetně důvodové zprávy, viz. příloha č. 2.

2 Zastupitelstvo obce Ostružná schvaluje rozpočtové opatření č. 3/2016, které se týká změny rozpočtu v příjmech i výdajích ve výši ,-- Kč včetně důvodové zprávy, která je přílohou č. 2. Pro proti zdr III. Prodej a pronájem pozemků 1. Žádost Zdeňka Pospíšila, jednatele společnosti SPORT GRILL PEPŘÍKOV s.r.o., Petříkov 46 o odkoupení pozemku pozem. parc. č. 672/11 jiná plocha, ostatní plocha v k.ú. Ostružná, o výměře 67 m 2. Pozemek se nachází v sousedství pozemku pozem. parc. č. 113/1 v k.ú. Petříkov u Branné ve vlastnictví společnosti SPORT GRILL PEPŘÍKOV s.r.o. Zastupitelstvo obce Ostružná schvaluje záměr prodat pozemek pozem. parc. č. 672/11 jiná plocha, ostatní plocha v k.ú. Ostružná o výměře 67 m Žádost J. K., o pronájem části pozemků dle zákresu, a to část pozem. parc. č. 841/2 ostatní plocha, neplodná půda o výměře asi 48 m 2, část pozemku pozem. parc. č. 840 trvalý travní porost o výměře asi 30 m 2 a část pozemku pozem. parc. č. 842/1 trvalý travní porost o výměře asi 85 m 2, všechny v k.ú. Ostružná. Žadatel je vlastník nemovitosti na st. parc. č. 281/2 a chce si tak zajistit přístup k chatě č.e. 86. Zastupitelstvo obce Ostružná schvaluje záměr pronajat časti pozemků dle zákresu pozem. parc. č. 841/2 ostatní plocha, neplodná půda o výměře asi 48 m 2, část pozemku pozem. parc. č. 840 trvalý travní porost o výměře asi 30 m 2 a část pozemku pozem. parc. č. 842/1 trvalý travní porost o výměře asi 85 m 2, všechny v k.ú. Ostružná. 3. Nabytí pozemku Na části pozemku pozem. parc. č. 212/1 v Ostružné, k.ú. Ostružná, ve vlastnictví P. B. se nachází MK C6. Dle GP č /2016 vypracovaného Ing. Pavlem Potyšem dne a potvrzeného Katastrálním úřadem Olomouckého kraje, Katastrální pracoviště Jeseník dne , se jedná o pozemek pozem. parc. č. 212/3 travní porost o výměře 64 m 2. Zastupitelstvo obce Ostružná schvaluje nabytí pozemku dle GP č /2016 vypracovaného Ing. Pavlem Potyšem dne a potvrzeného Katastrálním úřadem Olomouckého kraje, Katastrální pracoviště Jeseník dne , pozem. parc. č. 212/3 travní porost o výměře 64 m 2 v Ostružné k.ú. Ostružná, od P. B. za cenu 150,-- Kč/m 2, tj ,-- Kč. 4. Žádost o prodej části pozemku pozem. parc. č. 204/4 k.ú Petříkov u Branné Žádost o prodej části pozemku pozem. parc. č. 204/4, ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře 1305 m 2 v Petříkově, k.ú. Petříkov u Branné dle nákresu podal pan P. S. vlastník nemovitosti č.p. 16 na st. parc. č. 39/1. Vyřešil by tím problém s parkováním aut. Vlastníkem pozemku pod stavbou je pan P. Š. Okolní pozemky byly vráceny v restituci. Pokud by nebyl prodej možný, žádá o pronájem cca 85 m 2.

3 Zastupitelstvo obce Ostružná schvaluje dělení pozemku pozem. parc. č. 204/4 ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře 1305 m 2 v Petříkově. k.ú. Petříkov u Branné. Oddělovací geometrický plán dle nákresu, zajistí žadatel. 5. Pozemky pod komunikací Na části pozemku pozem. parc. č. 217/1 v k.ú. Ostružná, zapsaném na LV 222 manželé M. a H. V., se nachází stavba místní komunikace C 6. Dle GP č /2016 vypracovaného Ing. Pavlem Potyšem dne a potvrzeného Katastrálním úřadem Olomouckého kraje, Katastrální pracoviště Jeseník dne se jedná o pozemek pozem. parc. č. 217/4 travní porost o výměře 62 m 2. Manželé V. chtějí pozemek pod komunikací směnit za jiný pozemek ve vlastnictví Obce Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná pověřuje starostu obce Romana Roušala projednat směnu pozemku dle GP č /2016 vypracovaného Ing. Pavlem Potyšem dne a potvrzeného Katastrálním úřadem Olomouckého kraje, Katastrální pracoviště Jeseník dne pozem. parc. č. 217/4 travní porost o výměře 62 m 2 ve vlastnictví manželů V. za jiný pozemek ve vlastnictví Obce Ostružná. IV. Různé 1. Provádění zimní údržby MK Zimní údržbu MK prohrnování místních komunikací v Ostružné s částmi Petříkov a Ramzová v zimním období 2016/2017 podal nabídku opět Milan Mondek, Ostružná 43 a náhradník prohrnování je Farma Dolina s.r.o., Ostružná 142, obě nabídky za cenu 550,-- Kč/hod., bez DPH. a) Zastupitelstvo obce Ostružná schvaluje uzavření smlouvy o dílo mezi Obcí Ostružná a Milanem Mondekem, Ostružná č.p. 43 na zimní údržbu MK v Ostružné, Petříkově a Ramzové v zimním období 2016/2017 za cenu 550,-- Kč/hod., bez DPH. Pro proti zdr b) Zastupitelstvo obce Ostružná schvaluje uzavření smlouvy o dílo mezi Obcí Ostružná a Farmou Dolina s.r.o.,, Ostružná č.p. 142, na zimní údržbu MK v Ostružné, Petříkově a Ramzové v zimním období 2016/2017 za cenu 550,-- Kč/hod., bez DPH. ZO hlasovalo: pro 5 proti 0 zdržel se 1 Usnesení je přijato 2. Plán zimní údržby místních komunikací v obci Ostružná s částmi Ramzová a Petříkov pro zimní období Účelem operačního plánu je zajistit organizační a technickou přípravu zimní údržby místních komunikací tak, aby byly zmírněny závady ve sjízdnosti a schůdnosti na komunikacích. Pro zimní údržbu místních komunikací byl zpracován Operační plán zimní údržby místních komunikací v obci Ostružná s částmi Ramzová a Petříkov pro zimní období Je zde uvedeno zajištění průjezdnosti určených místních komunikací, mechanické prostředky, prohrnování dle důležitosti. Dále upozorňujeme, že nelze znečišťovat místní komunikace odhazovat sníh a led ze sjezdů, ze střech a soukromých pozemků na místní komunikace (zákona č. 13//1997). Kdo způsobí překážku, musí ji neprodleně odstranit, neučiní-li tak, odstraní ji na jeho náklad vlastník komunikací. Upozornění ČD na užívání pozemků v blízkosti železničních přejezdů hlavně Ramzová parkování aut a vyklízení parkovacích míst u přejezdů.

4 Zastupitelstvo obce Ostružná schvaluje Operační plán zimní údržby místních komunikací v obci Ostružná s částmi Ramzová a Petříkov pro zimní období Žádost Svazu tělesně postižených v České republice o.s., o finanční příspěvek a) Žádost o finanční příspěvek na částečné pokrytí nákladů na akci XXI. ročník sportovního dne pro zdravotně postižené osoby okresu Jeseník konanou v roce 2016 v obci Písečná. Zastupitelstvo obce Ostružná schvaluje finanční příspěvek ve výši 500,-- Kč Svazu tělesně postižených v České republice o.s., Okresní organizace Jeseník, Tovární 234, Jeseník, na částečnou úhradu nákladů na akci XXI. ročník Sportovního dne pro zdravotně postižené osoby okresu Jeseník konanou v roce 2016 v obci Písečná. b) Žádost o finanční příspěvek na částečné pokrytí nákladů na zajištění poskytování odborného sociálního poradenství, zapůjčování kompenzačních pomůcek, apod. uživatelům sociálních služeb i všem osobám se zdravotním postižením v okrese Jeseník. Zastupitelstvo obce Ostružná schvaluje finanční příspěvek ve výši 500,-- Kč Svazu tělesně postižených v České republice o.s., Okresní organizace Jeseník, Tovární 234, Jeseník, na zabezpečení činnosti. 4. Žádost Hospice na Svatém Kopečku o podporu pro zajištění provozu a nutné nákupy vybavení nebo drobné opravy budov pro nemocné a umírající. Zastupitelstvo obce Ostružná neschvaluje neinvestiční finanční podporu pro Hospic na Svatém Kopečku, nám. Sadové 4/24, Olomouc. 5. Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouva o právu provést stavbu jedná se o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouva o právu provést stavbu č. IV /2 _ Ostružná p.č. 766/1, OÚ Ostružná (požární zbrojnice), NNk mezi budoucí oprávněnou společností ČEZ Distribuce, a.s., zastoupenou společností ELMONT LIPOVÁ s.r.o. a budoucí povinnou Obcí Ostružná. Předmětem smlouvy je nová pojistková skříň v pilíři a uložení kabelu AYKY na pozemcích pozem. parc. č. 989/3 a 766/1, zapsaných na LV v k.ú. Ostružná, pro výstavbu nové požární zbrojnice. Věcné břemeno bude zřízeno úplatně za 1 000,-- Kč bez DPH. Zastupitelstvo obce Ostružná schvaluje uzavření Budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouvy o právu provést stavbu č. IV /2 _ Ostružná p.č. 766/1, OÚ Ostružná (požární zbrojnice), NNk mezi budoucí oprávněnou společností ČEZ Distribuce, a.s., Teplická 874/8, Děčín, zastoupenou společností ELMONT LIPOVÁ s.r.o., Janáčkova 748, Jeseník a budoucí povinnou Obcí Ostružná, Ostružná 135, Branná. Předmětem smlouvy je nová pojistková skříň v pilíři a uložení kabelu AYKY na pozemcích pozem. parc. č. 989/3 a 766/1, zapsaných na LV v k.ú. Ostružná, pro výstavbu nové požární zbrojnice. Výše jednorázové náhrady bude činit 1 000,-- Kč bez DPH.

5 6. Sociální bydlení v kulturním domě v Ostružné Obec Ostružná má ve vlastnictví nemovitost č.p. 122, st. parc. č. 176 (bývalý KD). V prvním podlaží se nachází nebytové prostory. Ty je možné opravit na byty pro sociálně slabé občany. Je nutno vytvořit projekt a následně využít možné dotace. Zastupitelstvo obce Ostružná pověřuje starostu obce Romana Roušala zajistit přípravné práce pro vybudování 2 bytů pro sociálně slabé občany v prvním podlaží nemovitosti č.p. 122, st. parc. č. 176 v Ostružné, k.ú. Ostružná. 7. Smlouva o dílo Na 12. zasedání zastupitelstvo obce schválilo uzavření Smlouvy o dílo mezi objednatelem Obcí Ostružná a zhotovitelem společností Funder s.r.o., Brno, na vypracování projektu a kompletní zpracování žádosti o dotaci k projektu Bezpečná cyklistická doprava mezi Ostružnou a Ramzovou. Pro obec Ostružná je větší možnost získat dotaci k projektu Zvýšení bezpečnosti dopravy v Ostružné a Ramzové z Integrovaného regionálního operačního programu. Proto je potřeba revokovat přijaté usnesení a schválit nové usnesení. a) Zastupitelstvo obce Ostružná revokuje usnesení č. IV/4 z 12. zasedání konaného dne ve znění: Zastupitelstvo obce Ostružná schvaluje uzavření Smlouvy o dílo mezi objednatelem Obcí Ostružná, Ostružná 135, Branná a zhotovitelem společností Funder s.r.o., Lidická 700/19, Brno na vypracování projektu a kompletní zpracování žádosti o dotaci k projektu Bezpečná cyklistická doprava mezi Ostružnou a Ramzovou z Integrovaného regionálního operačního programu (IROP). b) Zastupitelstvo obce Ostružná pověřuje starostu obce Romana Roušala zajistit poptávku na vypracování projektové dokumentace na akci Zvýšení bezpečnosti dopravy v Ostružné a Ramzové. c) Zastupitelstvo obce Ostružná schvaluje uzavření Smlouvy o dílo mezi objednatelem Obcí Ostružná, Ostružná 135, Branná a zhotovitelem společností Funder s.r.o., Lidická 700/19, Brno, na kompletní zpracování žádosti o dotaci k projektu Zvýšení bezpečnosti dopravy v Ostružné a Ramzové z Integrovaného regionálního operačního programu (IROP). V. Diskuse M. Bazgerová se zeptala, zda, když v usnesení v některém z minulého zasedání ZO, pověřilo zastupitelstvo obce starostu k vybudování autobusové zastávky v Ostružné, by zastupitelstvo obce mohlo projednat i opravu a vybudování nové zastávky na Ramzové. Pan starosta odpověděl, že pokud se bude dělat zastávka v Ostružné, může se současně udělat i zastávka na Ramzové. Pozemek na Ramzové u hotelu Andromeda není ve vlastnictví Obce Ostružná. Pozemek je ve vlastnictví Olomouckého kraje a v rámci budování chodníku na Ramzové se bude s Olomouckým krajem jednat i o tomto pozemku. M. Bazgerová se podotkla, že je možnost získat dotaci na obnovu památníku. Pan starosta odpověděl, že jsme dotaci nedostali a budeme žádat znovu. M. Bazgerová řekla, že se neřeší dopravní situace na Ramzové, kde došlo již ke dvěma tragickým haváriím. Nejsou zde dopravní značky upozorňující na nepřehlednou zatáčku, na

6 pohyb chodců v silnici apod. Jedna značka upozorňující na rychlost 50 km/hod. byla odsouhlasena komisí a byla i umístěna, po 4 hodinách však byla tato značka odstraněna. Na komunikaci není řešen pohyb žádnými dopravními značkami. Poukázala na možnost retardéru jako v Rejvízu, kde je snížená rychlost i zákaz vjezdu větších aut a na schopnost tamního starosty a zastupitelů, kteří to dokázali prosadit. Prosí, zda je možné alespoň něco udělat pro bezpečnost na silnici. Pan starosta odpověděl, že komunikace na Ramzové je nejvíce hlídaná komunikace v Jesenickém okrese, protože zde jízdu kontroluje Policie ČR. M. Bazgerová se zeptala, zda se ví, že Policie ČR měří na udání. Pan starosta odpověděl, že to mají v plánu a musí dodržovat nařízení. Pokud budou neukázněné řidiče pokutovat, tak bude policie tento úsek hlídat. Toto řešení je lepší než radar, na který by stejně všichni řidiči nereagovali. M. Bazgerová upozornila, že na radary byla dotace a obec se o to nezajímala ani nepožádala. Starosta má v popisu práce, aby hájil zájmy občanů. Pan starosta odpověděl, že obec žádala o dotaci na intenzivní osvětlení přechodu v Ostružné a nemůže žádat současně o více dotací. M. Bazgerová řekla, že se dozvěděla od paní Kolbové, že radar není v Ostružné a nebude ani na Ramzové a podotkla, že co tedy není v Ostružné, nebude ani na Ramzové. U silnice by mělo být upozornění, že se nemá předjíždět a že je to úsek častých dopravních nehod. M. Bazgerová předala stížnost na dlouhodobě neřešenou situaci bezpečnosti na silnici II/369 v obci Ramzová. P. Jonáš řekl, že s Ing. Červeným požádali o projednání jejich žádosti o umístění označení ski areálu JONAS PARK. Pan starosta odmítl hledat řešení. Zastupitelé umístění reklamních poutačů neschválili. P. Jonáš reagoval, že je otázka, co je reklama a co je upozornění na objekt. Jednou již umístění poutačů bylo schváleno, tak proč teď ne. M. Bendeková řekla, že je to již 9 let, co se zastupitelstvo vyjádřilo, že nemá námitek a poutače byly umístěny na jiném pozemku. Pan starosta řekl, že zastupitelstvo obce projedná pravidla umísťování reklam a poutačů v obci. P. Bazger upozornil, že to obci přinese peníze zpět, pokud budou turisté vědět, kam jedou. A. Kvasňovská podotkla, že to neznají pana Jonáše. P. Jonáš řekl, že se přizpůsobili typizovanému rozměru v obci. Pan starosta opověděl, že rozměr 5 x 3 m se mu nezdá typizovaný a informoval o tom, že je zpracovaný projekt na veřejnou zeleň v obci a tam už není prostor na reklamy. P. Jonáš řekl, že je spousta jeho žádostí, ke kterým se obec vyjádřila zamítavě pozemek, kanalizační přípojka, přístup na jeho pozemek u pí Bechynské. Je to neustálé omezování jeho práv a bude se muset bránit. Podal i žádost o směnu pozemků pod komunikací o výměře 360 m 2 a nebylo mu vyhověno. Pan starosta reagoval, že to bylo proto, že podle pana Jonáše má jeho m 2 3x větší hodnotu. Obec již chtěla vyřešit komunikaci a pan Jonáš nechce. P. Jonáš odpověděl, že Obec Ostružná si nemůže podmiňovat, jaké od něj chce pozemky. Pan starosta řekl, že podle pana Jonáše by se muselo jezdit těsně kolem chaty pana Sklenáře. P. Jonáš reagoval, že to nevadí, je to pozemek Obce. Pozemek s cestou má již asi 15 let a byla na něm kamenitá cesta. Pan starosta upozornil pana Jonáše, že nikdy nedodrží to, k čemu se zaváže nezajistil opravu cesty, kterou překopal, nedostatky při kolaudaci Jeřabiny také nejsou dosud dodělané. P. Jonáš se zeptal, co rozhoduje při prodeji pozemků, třeba u toho co Obec prodala paní Bechynské. Pan starosta odpověděl, že paní Bechynská má stavební pozemek.

7 P. Jonáš reagoval, že tam žádný stavební pozemek není. Pan starosta odpověděl, že je v územním plánu obce zakreslený jako pozemek k bytové výstavbě. P. Jonáš řekl, že tam měl slíbené věcné břemeno a obec to nedodržela. M. Bazgerová se zeptala, že požádal pan Bořuta o pozemky, zda jsou schválené. Pan starosta odpověděl, že je to zatím v jednání a není to prodáno. M. Bazgerová řekla, že by na Ramzové pomohl chodník. Na tento chodník nebyly pozemky, ale jednali se Správou silnic a ta byla ochotna udělat chodník přes příkopy, pokud by Obec Ostružná finančně přispěla. Pan starosta odpověděl, že Obec nemůže investovat do cizího majetku. Š. Císařová odpověděla, že toto by měl řešit chodník na Ramzovou. Pan starosta informoval o trase chodníku, který by měl končit u nemovitosti manželů Bazgerových, pokud vybudování chodníku dovolí majitelé pozemků, přes které by měl vést. M. Bazgerová řekla, že nemluví o sobě, ale o skautech, kteří se tam pohybují. Pan starosta mluví o chodníku, ale když je zde nové řešení přes příkopy, tak na to neslyší. M. Bazgerová se zeptala na turistické odpočívadlo na pozemku parc. č. 787/2. Pan starosta odpověděl, že je to vybudováno u nádraží na Ramzové z projektu Mikroregionu Jesenicko jako náhradní alternativa místo bazénu v Jeseníku. Pan starosta dále informoval, že v rámci projektu na chodník, by měly být vybudované čtyři přechody. Schůzi ukončil starosta R. Roušal v 15:30 hodin Roman Roušal, starosta Ověřovatelé: 1) Štěpánka Císařová... 2) Adam MIščík Zapisovatelka: Alena Kvasňovská

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 20. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 23. října 2017 v zasedací místnosti OÚ

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 20. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 23. října 2017 v zasedací místnosti OÚ Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 20. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 23. října 2017 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: G. Balatková, M. Bendeková, Š.

Více

Obec Ostružná. Starosta určil ověřovatele zápisu Františka Kolbová a Miroslav Janeček.

Obec Ostružná. Starosta určil ověřovatele zápisu Františka Kolbová a Miroslav Janeček. Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s ze 18. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 26. června 2017 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: M. Bendeková,, M. Janeček, F.

Více

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 19. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 30. srpna 2017 v zasedací místnosti OÚ

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 19. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 30. srpna 2017 v zasedací místnosti OÚ Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 19. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 30. srpna 2017 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: G. Balatková, M. Bendeková, M.

Více

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 24. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne v zasedací místnosti OÚ

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 24. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne v zasedací místnosti OÚ Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 24. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 20. 6. 2018 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: G. Balatková, M. Bendeková, Š. Císařová,

Více

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s ze 3. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne v zasedací místnosti OÚ

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s ze 3. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne v zasedací místnosti OÚ Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s ze 3. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 13. 3. 2019 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: G. Balatková, M. Bendeková, Š. Císařová,

Více

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 11. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 11. května 2016 v zasedací místnosti OÚ

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 11. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 11. května 2016 v zasedací místnosti OÚ Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 11. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 11. května 2016 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: G. Balatková, M. Bendeková, Š.

Více

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 22. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 5. března 2018 v zasedací místnosti OÚ

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 22. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 5. března 2018 v zasedací místnosti OÚ Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 22. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 5. března 2018 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: M. Bendeková, M. Janeček, F. Kolbová,

Více

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 6. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 8. června 2015 v zasedací místnosti OÚ

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 6. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 8. června 2015 v zasedací místnosti OÚ Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 6. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 8. června 2015 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: G. Balatková, M. Bendeková, Š. Císařová,

Více

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 27. 5. 2019 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: G. Balatková, M. Bendeková, M. Janeček,

Více

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 12. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 27. června 2016 v zasedací místnosti OÚ

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 12. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 27. června 2016 v zasedací místnosti OÚ Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 12. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 27. června 2016 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: G. Balatková, M. Bendeková, Š.

Více

Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná

Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 29. května 2017 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: G. Balatková, M. Bendeková, Š.

Více

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 9. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 9. prosince 2015 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: G. Balatková, M. Bendeková, Š.

Více

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 10. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 22. února 2016 v zasedací místnosti OÚ

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 10. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 22. února 2016 v zasedací místnosti OÚ Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 10. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 22. února 2016 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: G. Balatková, M. Bendeková, Š.

Více

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 21. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne v zasedací místnosti OÚ

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 21. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne v zasedací místnosti OÚ Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 21. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 11. 12. 2017 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: G. Balatková, M. Bendeková, Š. Císařová,

Více

Z á p i s z 27. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 16. června 2014 v zasedací místnosti OÚ

Z á p i s z 27. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 16. června 2014 v zasedací místnosti OÚ Z á p i s z 27. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 16. června 2014 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: M. Bendeková, G. Balatková, F. Kolbová, M. Janeček, A. Miščík, J. Parma,

Více

Z á p i s ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 18. února 2015 v zasedací místnosti OÚ

Z á p i s ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 18. února 2015 v zasedací místnosti OÚ Z á p i s ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 18. února 2015 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: G. Balatková, M. Bendeková, Š. Císařová, F. Kolbová, A. Miščík, R. Roušal.

Více

Obec Ostružná. Starosta určil ověřovatele zápisu Gabrielu Balatkovou a Adama Miščíka.

Obec Ostružná. Starosta určil ověřovatele zápisu Gabrielu Balatkovou a Adama Miščíka. Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 15. prosince 2016 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: G. Balatková, M. Bendeková,

Více

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná. Z á p i s z 5. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 20. dubna 2015 v zasedací místnosti OÚ

Obec Ostružná. Zastupitelstvo obce Ostružná. Z á p i s z 5. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 20. dubna 2015 v zasedací místnosti OÚ Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s z 5. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 20. dubna 2015 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: G. Balatková, M. Bendeková, Š. Císařová,

Více

Obec Jindřichov. Zastupitelstvo obce Jindřichov Z Á P I S

Obec Jindřichov. Zastupitelstvo obce Jindřichov Z Á P I S Obec Jindřichov Zastupitelstvo obce Jindřichov Z Á P I S z 5. zasedání Zastupitelstva obce Jindřichov konaného dne 16. března 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní členové ZO: J. Chromek, D.

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 2. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 21.11. 2014 od

Více

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2.2.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Z á p i s z 28. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 25. srpna 2014 v zasedací místnosti OÚ

Z á p i s z 28. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 25. srpna 2014 v zasedací místnosti OÚ Z á p i s z 28. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 25. srpna 2014 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: M. Bendeková, G. Balatková, F. Kolbová, M. Janeček, A. Miščík, J. Parma, R.

Více

Z á p i s z 19. zasedání zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 15. dubna 2013 v zasedací místnosti OÚ

Z á p i s z 19. zasedání zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 15. dubna 2013 v zasedací místnosti OÚ Z á p i s z 19. zasedání zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 15. dubna 2013 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: M. Bendeková, G. Balatková, F. Kolbová, M. Janeček, A. Miščík, J. Parma, R.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Aleš Buček, Martina

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 18.7.2016 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Soukupová Jitka Zahájení zasedání zastupitelstva:

Více

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 5/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 20. 8. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p., Mgr.

Více

Obec Jindřichov. Zastupitelstvo obce Jindřichov Z Á P I S

Obec Jindřichov. Zastupitelstvo obce Jindřichov Z Á P I S Obec Jindřichov Zastupitelstvo obce Jindřichov Z Á P I S ze 3. zasedání Zastupitelstva obce Jindřichov konaného dne 28. ledna 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní členové ZO: J. Chromek, D.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 15.10.2015, od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 15.10.2015, od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 15.10.2015, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 19. 3. 2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Z Á P I S č. 7. Návrh programu:

Z Á P I S č. 7. Návrh programu: Z Á P I S č. 7 z veřejného jednání Zastupitelstva obce Opařany konaného ve středu 19. září 2007 od 18,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Opařany. Přítomni : p. Kravar, Ing. Diart, p. Stejskal,

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 7, konaného dne 17. 6. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

Město Kravaře. usn. čís. 28. 204/2014 28.212/2014. Ing. Andreas Hahn starosta

Město Kravaře. usn. čís. 28. 204/2014 28.212/2014. Ing. Andreas Hahn starosta Město Kravaře U s n e s e n í z 28. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 6.8.2014 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře. usn. čís. 28. 204/2014 28.212/2014 Ing. Andreas

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. čas konání: od 19.00 hod. do 20.30 hod Přítomni: Rosůlek Václav, Žižka Pavel, Lukáč Petr,

Více

Z á p i s z 22. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 9. září 2013 v zasedací místnosti OÚ

Z á p i s z 22. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 9. září 2013 v zasedací místnosti OÚ Z á p i s z 22. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 9. září 2013 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: M. Bendeková, G. Balatková, F. Kolbová, M. Janeček, A. Miščík, J. Parma, R.

Více

Zastupitelstvo obce Úbislavice Zápis z 27. veřejného zasedání dne 10.2.2014

Zastupitelstvo obce Úbislavice Zápis z 27. veřejného zasedání dne 10.2.2014 Zastupitelstvo obce Úbislavice Zápis z 27. veřejného zasedání dne 10.2.2014 Program: 1. Volba předsedajícího 2. Schválení programu 3. Volba ověřovatelů zápisu 4. Kontrola úkolů z minulého zasedání 5. Prodej

Více

Zapisovatel zápisu: Mareš Milan Ověřovatelé zápisu: Dvořáková Jitka, Kulda Roman

Zapisovatel zápisu: Mareš Milan Ověřovatelé zápisu: Dvořáková Jitka, Kulda Roman Z Á P I S č. 14 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 17. prosince 2012 od 18:00 hodin ve velké zasedací místnost Obecního úřadu v Malém Boru Zapisovatel zápisu: Mareš Milan Ověřovatelé

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Obec Jindřichov. Zastupitelstvo obce Jindřichov

Obec Jindřichov. Zastupitelstvo obce Jindřichov Obec Jindřichov Zastupitelstvo obce Jindřichov Z Á P I S z 10. zasedání Zastupitelstva obce Jindřichov konaného dne 12. 8. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní členové ZO: D. Kochanová, J.

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 08.06.2017, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne

Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.9.2014 Přítomni: Petr Šmaus, Miroslav Bíca, Lumír Hrubý, Ivana Jandová, Martin Koucký, Ing. Milan Kuchař, Jaroslav Růta, Ivan Šmaus Omluveni:

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 24. 2. 2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

Květen 2014 Zápis 3/2014

Květen 2014 Zápis 3/2014 Květen 2014 Zápis 3/2014 Stránka 1 z 7 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bohuslavice, konaného dne 26. 5. 2014 ve 20:00 hod. v kanceláři starosty obecního úřadu. Přítomni: Omluveni: Neomluveni:

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 14. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 26.08. 2016 od

Více

Obec Jindřichov. Zastupitelstvo obce Jindřichov

Obec Jindřichov. Zastupitelstvo obce Jindřichov Obec Jindřichov Zastupitelstvo obce Jindřichov Z Á P I S z 20. zasedání Zastupitelstva obce Jindřichov konaného dne 16. 11. 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní členové ZO: D. Kochanová, J.

Více

U S N E S E N Í. č. 13. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse od 18 hodin

U S N E S E N Í. č. 13. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse od 18 hodin U S N E S E N Í č. 13. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 19. 9. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse od 18 hodin Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 13. 10. 2017 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 12.2.2016, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy ZÁPIS 222018 z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne 26. 9. 2018 v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy Přítomni: Ludvík Drobný, Milena Hebnarová, Jaroslava Hebnarová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 15.12.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 2 Program:

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 18.9. 2012, od 17:00 hodin, v hospodě na Hlubokém Dole přítomno: 7 členů omluveno: 2 členi Zahájení

Více

Z á p i s. Z 29. Zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne od 18,00 hodin. V místnosti obecního úřadu Podhradí

Z á p i s. Z 29. Zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne od 18,00 hodin. V místnosti obecního úřadu Podhradí Z á p i s Z 29. Zasedání Zastupitelstva obce Podhradí, konaného dne 12. 04. 2017 od 18,00 hodin. V místnosti obecního úřadu Podhradí Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Podhradí

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 16. 12. 2014 v 17.00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 8. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 8. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 8 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 19. června 2019 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Zápis č. 6/2014. Přítomni: Soňa Černá, Lenka Syblíková, JUDr. Marek Starý, Ladislav Vejvoda, Josef Šitta, Miroslav Herink, Ing.

Zápis č. 6/2014. Přítomni: Soňa Černá, Lenka Syblíková, JUDr. Marek Starý, Ladislav Vejvoda, Josef Šitta, Miroslav Herink, Ing. 1 Zápis č. 6/2014 z VI. volebního období zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice z veřejného zasedání konaného dne 25.9.2014 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Přítomni: Soňa Černá, Lenka Syblíková,

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 18. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 05.05. 2017 od

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost)

Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost) Zápis 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost) datum konání: 20. 8. 2015 začátek: 19.00 hod. ukončení: 20.30 hod. přítomno:

Více

Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obecní úřad Žeranovice, Žeranovice čp. 1, 769 01 Holešov Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 24.3.2016 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: 9 členů

Více

Zápis č. 4/2014. Počet přítomných členů zastupitelstva obce: 8 členů Omluveni: Ing. Vladimír Kohout, Martin Kopecký, Ing.

Zápis č. 4/2014. Počet přítomných členů zastupitelstva obce: 8 členů Omluveni: Ing. Vladimír Kohout, Martin Kopecký, Ing. Zápis č. 4/2014 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 13. 8. 2014 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Program: 1. Zahájení 2. Ověření zápisu a ustanovení ověřovatelů

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 26. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne

VÝPIS USNESENÍ. z 26. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne VÝPIS USNESENÍ z 26. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne 18. 5. 2017 Usnesení č. ZO-26-01-2017 Zastupitelstvo obce Lidečko schvaluje zapisovatele zápisu z 26. zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 7.10.2014 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na úřední

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Záhoří, konaného dne 7. 5.2015 od 19. 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Záhoří Přítomni: p. Kápl, Ing. Formánek, Ing. Kaněra, Mgr. Klavíková, Ing. Kožmín, Ing. Malát,

Více

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014.

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 41. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice

Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice Datum: 24. června 2019 Začátek: 17.30 hodin Místo: Zasedací místnost OÚ Rosovice Počet listů: 5 Zapisovatelka: Ověřovatelé: Jana Farová Milan Kubík,

Více

Obec Jindřichov. Zastupitelstvo obce Jindřichov

Obec Jindřichov. Zastupitelstvo obce Jindřichov Obec Jindřichov Zastupitelstvo obce Jindřichov Z Á P I S z 12. zasedání Zastupitelstva obce Jindřichov konaného dne 21. 10. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní členové ZO: D. Kochanová, J.

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Z Á P I S Z 5. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z 5. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z 5. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 23.2.2015 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na úřední

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 29. února 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 29. února 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 29. února 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

Zápis č. 4/2011. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 27. 1. 2011 od 18. hod. v obřadní síni MěÚ Rožďalovice.

Zápis č. 4/2011. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 27. 1. 2011 od 18. hod. v obřadní síni MěÚ Rožďalovice. Zápis č. 4/2011 veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 27. 1. 2011 od 18. hod. v obřadní síni MěÚ Rožďalovice. Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Mgr. Markéta Drobečková, Josef Nešněra

Více

Zápis č. 7/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne na OÚ Úsobrno. Zastupitelstvo obce schvaluje

Zápis č. 7/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne na OÚ Úsobrno. Zastupitelstvo obce schvaluje Zápis č. 7/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne 22. 07. 2019 na OÚ Úsobrno Usnesení Hlasování je vždy uváděno v pořadí: pro proti zdržel se. Je přítomno 6 členů zastupitelstva. Zastupitelstvo

Více

Z Á P I S. ad 1) Starosta městyse přivítal členy ZM a přítomné občany. ad 2) PROGRAM

Z Á P I S. ad 1) Starosta městyse přivítal členy ZM a přítomné občany. ad 2) PROGRAM Z Á P I S z 28. veřejného zasedání zastupitelstva městyse (ZM) Nepomyšl, konaného dne 29.3.2013 od 19.00 hodin do 19.43 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Josef Lněníček, Miloš August,

Více

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod.

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října 2016 18.00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef David, Jan Šnábl (příchod v 18.20.hod.), Marie Mašová, Miroslav

Více

4/03/2015- ZO U. Příloha k usnesení. z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu

4/03/2015- ZO U. Příloha k usnesení. z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu 4/03/2015- ZO U Příloha k usnesení z 4. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 30.3.2015 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomní : dle prezenční listiny Vypracování usnesení : JUDr. Milan

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 18.05.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále

Více

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 20:00 hodin

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 20:00 hodin Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2019, od 20:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Informace o přijatých usneseních z 15. zasedání Zastupitelstva města Šluknov, konaného 27. dubna 2017 ve velkém sále Šluknovského zámku

Informace o přijatých usneseních z 15. zasedání Zastupitelstva města Šluknov, konaného 27. dubna 2017 ve velkém sále Šluknovského zámku Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

2. Zánik a vznik mandátu členů Zastupitelstva města Šluknov

2. Zánik a vznik mandátu členů Zastupitelstva města Šluknov Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 25.5.2017 v 18.30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 7 V průběhu jednání se

Více

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 12. 10. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Jan Hojda, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne od 18:00 hod.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne od 18:00 hod. Obec Skuhrov Zastupitelstvo obce Skuhrov Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne 28.2.2018 od 18:00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Zapisovatel: Bc. Petr Záviška Ověřovatelé: Mgr. Jan Hauerland, Ivana Bechová Přítomni:

Více

Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod.

Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod. Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 20.6.2016 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Miroslav Nogol, Michaela Zuczková, Petr Riedel, Jan Ondraczka, Jindřich Mackowski, Roman Pientok,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.4.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.4.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.4.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Hlasování: hlasů pro Kontrola usnesení z 13. zasedání ZMě dne Trvá nebo splněno

Hlasování: hlasů pro Kontrola usnesení z 13. zasedání ZMě dne Trvá nebo splněno 14. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne 31.3.2016 v zasedací místnosti MěU Abertamy od 17:00 hod. ukončení 20:00 hod. ------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Pozvánka na zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Pozvánka na zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Nedrahovice konaného dne 27.6.2018 Termín: středa 27.6.2018 od 20 hodin, hasičárna Bor Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu 3) Schválení

Více

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Přítomni: Bursa Radek Dudková Eva Durda Jiří Bc. Choutka Václav Mališová Jana Ing. Veverková Jitka Omluveni: Novák Vilém Zapisovatelkou

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.9.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.9.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.9.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více