CV-HD9004N Digitální Video Rekordér. Uživatelský návod

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CV-HD9004N Digitální Video Rekordér. Uživatelský návod"

Transkript

1 CV-HD9004N Digitální Video Rekordér Uživatelský návod Děkujeme za zakoupení produktu. Před instalací zařízení si pozorně přečtete tento návod. Postupujte dle instrukcí níže. Uchovejte tyto instrukce pro pozdější použití.

2 Upozornění: 1) Přečtěte si pozorně tento návod. 2) Uschovejte tento návod pro pozdější použití. 3) Berte ohled na všechna varování. 4) Postupujte dle instrukcí. 5) Nepoužívejte tento výrobek v blízkosti vody. 6) Čistěte zařízení pouze pomocí suchého hadříku. 7) Nezakrývejte žádný ventilační otvor zařízení a nainstalujte zařízení v souladu s doporučením výrobce. 8) Neinstalujte zařízení v blízkosti zdroje tepla jako radiátor, trouba a jiných zařízení produkujících teplo. 9) Používejte pouze originální napájecí zdroje správné polarity a napětí. 10) Zamezte možnosti chození po kabelu mezi zdrojem a zařízením obzvláště jeho koncovky. 11) Používejte pouze příslušenství doporučené výrobcem zařízení. 12) Používejte pouze s úchytkami, stativem, nebo na stole, podle doporučení výrobce nebo s jakým bylo zařízení v originálním balení. 13) opravu zařízení vždy přenechte odbornému servisu 14) prodejce neodpovídá za škody způsobené nesprávným použitím výrobku Tento uživatelský návod poskytuje informace pro použití DVR jako základní seznámení, názvy dílů, funkcí, připojení k dalším zařízením, menu atd. Uživatel musí dodržovat následující instrukce. Tento návod nesmí být kopírován bez písemného souhlasu výrobce. Neneseme zodpovědnost za ztráty vzniklé na základě nestandardního zacházení nebo za nedodržení instrukcí uvedených v tomto návodu. Před vznesením dotazu nejprve zkonzultujte závadu se servisním technikem. Před jakoukoliv manipulací s výrobkem je nutné odpojit jej od napájení. Před instalací HDD nebo připojením externího úložiště (USB Flash disk nebo USB HDD) k tomuto DVR, zkontrolujte kompatibilitu zařízení. Kontaktujte dodavatele zařízení pro seznam kompatibilních zařízení.

3 Obsah 1. Představení produktu Představení DVR Čelní panel Zadní panel Ovládání DVR Zapnutí / vypnutí DVR Login Hlavní menu Nastavení Základní nastavení Nastavení živého náhledu Nastavení záznamu Nastavení plánovače I/O Nastavení Nastavení site Uživatelé Nastavení P.T.Z Další nastavení Vyhledávání záznamů Vyhledávání podle času Vyhledávání podle události Záloha Kontrola informací Správa disku Upgrade 18

4 1. Představení produktu 1.1 Představení DVR Monitorování v reálném čase DVR má analogový video výstup, VGA a HDMI. Sledování na jednotlivých výstupech probíhá současně. Úložiště DVR z bezpečnostních důvodů formátuje disk ve speciálním formatu. Kompresní metoda Podporuje multi-chanel audio a video signál. Každý kanál audia I videa je zkomprimován samostatně (pomocí HW). Zvuk a obraz zůstávají synchronizovány. Záloha Záloha může být provedena pomocí USB portu (USB disk, mobilní HDD, ). Přehrávání video záznamu Každý kanál je nahráván nezávisle i při současném přehrávání záznamu přímo v DVR, při práci s DVR po síti, při vyhledávání záznamů i při zálohování. DVR má vice přehrávacích módů: pomalu dopředu, rychle dopředu, přehrávat pozpátku a přehrávat snímek po snímku. Při přehrávání je zobrazen přesný čas pořízení tohoto záznamu / události. Síťové ovládání Přes internet lze vzdáleně ovládat funkce DVR jako živý náhled, vyhledávání a přehrávání záznamů a vzdáleně ovládat PTZ kamery. Vzdálené ovládání Pomocí RS-485 lze ovládat PTZ kamery. Pomocí standardního Ethernetu lze DVR vzdáleně ovládat. Ovládání PTZ Podpora PTZ funkcí přes RS-485 / RS-422. DVR používá několik dekódovacích protokolů pro ovládání PTZ kamer a kamer s motor zoomem. Inteligentní ovládání Intuitivní ovládání pomocí myši pro pohodlnější nastavení menu, kopírování a vkládání, kontrolu nastavení, stav systém 1.2 Čelní panel Upozornění: Čelní panel a rozmístění tlačítek se může lišit model od modelu. Popis tlačítek na čelním panelu: 1)STANDBY: Stisknutím tlačítka uvedete systém do pohotovostního režimu. 2)IR Sensor: Přijímač pro dálkový ovladač. 3)LED Diody: Zobrazují status alarmu, nahrávání, napájení. 4)Kanál/čísla/přehrávání: Stiskněte tlačítko 0~9 pro zobrazení zvoleného kanálu na celé obrazovce; pro vložení hesla a uživatelského jména; Během přehrávání stiskněte následující: : Pro zvýšení rychlosti zpětného přehrávání 1X, 2X, 4X : Pro zmrazení přehrávání, po opakovaném stisknutí se přehraje snímek za snímkem : Pro přehrávání : Pro zpomalení přehrávání na 1/2, 1/4, 1/8 : Pro zvýšení rychlosti přehrávání dopředu 1X, 2X, 4X 5) MENU/ OK: Pro otevření / zavření hlavního menu nebo potvrzení volby. 6) Navigation: Navigační tlačítka pro: Pohyb v menu, v PTZ módu pro ovládání PTZ kamery (není součástí DVR): : Pohyb kurzoru nahoru; v PTZ módu pohyb kamery nahoru : Pohyb kurzoru dolů; v PTZ módu pohyb kamery dolů : Pohyb kurzoru doleva; v PTZ módu pohyb kamery doleva : Pohyb kurzoru doprava; v PTZ módu pohyb kamery doleva 7) USB: Připojte USB disk pro upgrade firmware nebo zálohu dat a připojení USB myši pro ovládání DVR.

5 1.3 Zadní panel Upozornění: Čelní panel a rozmístění tlačítek se může lišit model od modelu. Konektor Popis konektoru 1 Napájecí konektor DC 12 V / 5 A 2 Vypínač Vypne / zapne DVR 3 Video výstup Video výstup pro připojení TV nebo monitoru (BNC) 4 Video vstup Pro připojení digitálního video vstupu (BNC) 5 Audio vstup Pro připojení audio signálu 6 Alarmový vstup Alarmový výstup RS 422 4x alarmový vstup 1x alarmový vstup RS 422 pro připojení PTZ 7 Síť Pro připojení do počítačové site a internetu 8 VGA Pro připojení VGA monitoru 9 Audio výstup Pro připojení audio výstupu 10 HDMI Pro připojení HDMI monitoru 11 LINE IN Pro připojení interkomu 2. Ovládání DVR 2.1 Zapnutí / vypnutí DVR Zapnutí Před zapnutím DVR se ujistěte, zda je vše správně zapojeno! Zapněte vypínač na zadním panelu DVR. 6e je DVR zapnuto poznáte tím, že se rozsvítí červená LED na čelním panelu Vypnutí Vypnout DVR lze pomocí dálkového ovladače, USB myši a nebo tlačítek na čelním panelu Vypnutí dálkovým ovladačem: Stisknutím tlačítka Power, poté se zobrazí vypínací obrazovka, potvrďte OK a DVR se po chvíli vypne Vypnutí myší nebo tlačítky na čelním panelu: 1: Vstupte do Menu, Vyberte ikonu vypnout DVR, zobrazí se vypínací obrazovka 2: potvrďte OK a DVR se po chvíli vypne. 3: Odpojte od napájení 2.2 Login Po stisku tlačítka menu se zobrazí login okno (obr. Níže)

6 Tovární nastavení: Uživatelské jméno: admin Bez hesla Po vložení správného hesla se otevře menu a lze nastavit systém. Obrazovka živého náhledu: Ikona Popis Nahrávání Ruční nahrávání Detekce pohybu Status události Nahrávání podle plánovače 2.3 Hlavní menu Kvadrátor Barvy PTZ Přehrávání Hlavní menu Mód obrazovky Hlasitost Digitální Zoom Nahrávání Kliknutím na ikonu u módu obrazovky, se zobrazí výběr kanálů jak je vidět na obrázku níže V tomto menu lze vybrat kanál, který bude zobrazen na celou obrazovku. Tuto volbu potvrďte kliknutím na tuto ikonu. Kliknutím na tuto ikonu,se zobrazí hlavni menu (obr. Níže) Kliknutím na Config,se zobrazí menu nastavení (obr. Níže)

7 Stisknutí menu tlačítka na čelním panelu a nebo na dálkovém ovladači zobrazí hlavní menu. 2.4 Nastavení Menu nastavení obsahuje pod menu: Základní nastavení, nastavení živého náhledu, nastavení záznamu, nastavení plánovače, I/O nastavení, nastavení site, nastavení uživatelů, nastavení PTZ a další nastavení Základní nastavení Kliknutím na ikonu Základní nastavení,se zobrazí okno (obr. níže) se dvěmi záložkami: 1) Systém V tomto menu lze základně nastavit DVR. Název: Název DVR který pomůže identifikaci zařízení při vzdáleném přístupu k DVR. ID zařízení: ID zařízení pro ovládání pomocí dálkového ovladače. Formát videa: dva módy: PAL a NTSC. Výběr formát videa podle připojených kamer. Kontrola heslem: Zapněte tuto volbu. Při této volbě zapnuté bude po uživateli vyžadováno přihlášení a povoleny jen předvolené operace s DVR. Zobrazovat systémový čas: Zvolte, zda má být zobrazen čas v živém náhledu. Video výstup: rozlišení obrazovky a typ výstupu: VGA 800*600, VGA 1024*768, VGA 1280*1024, HDMI 1080P a HDMI 720P Jazyk: výběr jazyka DVR. Kliknutím na tlačítko "Default", nastavíte tovární hodnoty DVR. Kliknutím na tlačítko "Apply" uložíte výše nastavené hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Exit" zavřete toto menu bez uložení změněných hodnot. Poznámka: při změně jazyka a video výstupu bude vyžadován restart DVR. 2 ) Datum a čas V tomto menu lze nastavit datum a čas, formát času, nastavit NTP server, Poznámka: DVR je továrně nastaveno na GMT zónu 0, nastavte si zónu dle umístění DVR. Kliknutím na tlačítko "Default", nastavíte tovární hodnoty DVR. Kliknutím na tlačítko "Apply" uložíte výše nastavené hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Exit" zavřete toto menu bez uložení změněných hodnot..

8 2.4.2 Nastavení živého náhledu Kliknutím na ikonu nastavení živého náhledu,se zobrazí okno (obr. níže) se třemi záložkami: Nastavení živého náhledu Poznámka: Kliknutím na název kamery se zobrazí virtuální klávesnice, pomocí které můžete změnit její název. Kliknutím na tlačítko "Default", nastavíte tovární hodnoty DVR. Kliknutím na tlačítko "Apply" uložíte výše nastavené hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Exit" zavřete toto menu bez uložení změněných hodnot Maska Privátní maska. Lze nastavit masku na plochu, která nemá být zobrazena na živém náhledu ani v záznamu. Nastavení plochy masky: Kliknutím na tlačítko nastavení, uvidíte náhled kamery na celou obrazovku. Kliknutím a tažením levým tlačítkem myši vyberete plochu masky, kliknutím na tlačítko apply uložíte toto nastavení. Smazat plochu masky: Vyberte plochu masky a klikněte levým tlačítkem myši pro její smazání, kliknutím na tlačítko apply uložíte toto nastavení Video vstup Lze nastavit typ připojené kamery:1080p, 720P, 1080I.

9 2.4.3 Nastavení záznamu Kliknutím na ikonu nastavení živého náhledu,se zobrazí okno (obr. níže) se šesti záložkami: Povolit Výběr kanálů pro nahrávání video a audio. Pro nastavení všech kanálů najednou zaškrtněte All a nastavte požadované hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Default", nastavíte tovární hodnoty DVR. Kliknutím na tlačítko "Apply" uložíte výše nastavené hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Exit" zavřete toto menu bez uložení změněných hodnot. Parametr Povolit Audio Význam Zaškrtávací pole pro povolení video záznamu Zaškrtávací pole pro povolení audio záznamu Nastavení parametrů záznamu a hlavního streamu Pro nastavení všech kanálů najednou zaškrtněte All a nastavte požadované hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Default", nastavíte tovární hodnoty DVR. Kliknutím na tlačítko "Apply" uložíte výše nastavené hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Exit" zavřete toto menu bez uložení změněných hodnot. Parametr Fps Rozlišení Kvalita Kódování Max bitrate Význam Rozsah 1-30(NTSC)1-25(PAL) Podpora 1080P, 720P, D1, CIF Čím vyšší hodnota, tím kvalitnější nahrávka. Máme 6 možností: Nejnižší, Nižší, Nízká, Střední, Vyšší a Nejvyšší. Podpora CBR a VBR Výběr z:64kb, 128kb, 256Kb, 512Kb, 1024Kb, 1536kb, 2048Kb, 3072Kb, 4096Kb, 5120Kb, 6144Kb, 7168Kb, 8192Kb

10 Název a čas v záznamu Razítko [stamp]:lze zobrazit název kamery a čas v záznamu. Výběr zda bude zobrazen název kamery a čas pořízení záznamu. Kliknutím na tlačítko Setup můžete kliknutím a tažením umístit na požadovanou pozici. Pro nastavení všech kanálů najednou zaškrtněte All a nastavte požadované hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Default", nastavíte tovární hodnoty DVR. Kliknutím na tlačítko "Apply" uložíte výše nastavené hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Exit" zavřete toto menu bez uložení změněných hodnot Nastavení přepisování disku Zvolením této možnosti se budou při zaplnění disku přepisovat nejstarší data nejnovějšími. Pokud bude tato možnost zakázána, při zaplnění disku se přestane nahrávat. Poznámka: Délka záznamu lze ovlivnit nastavením parametrů nahrávání (nižší kvalita, fps a rozlišení znamená delší dobu záznamu). Kliknutím na tlačítko "Default", nastavíte tovární hodnoty DVR. Kliknutím na tlačítko "Apply" uložíte výše nastavené hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Exit" zavřete toto menu bez uložení změněných hodnot Nastavení plánovače Kliknutím na ikonu nastavení plánovače,se zobrazí okno (obr. níže) se třemi záložkami: Podle času Nastavit zde lze časy záznamu od neděle do soboty (řádky) a od 0 do 24h (sloupce). Kliknutím na požadované místo v rastru provedete výběr. Modrá značí nahrává, šedá značí nenahrává. Kopírovat [copy]:je možné nastavení jednoho kanálu zkopírovat na ostatní, stačí vybrat kanál a kliknout na tlačítko copy. Kliknutím na tlačítko "Default", nastavíte tovární hodnoty DVR. Kliknutím na tlačítko "Apply" uložíte výše nastavené hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Exit" zavřete toto menu bez uložení změněných hodnot Podle pohybu Kroky pro nastavení plánovače pro detekci pohybu jsou stejné jako při nastavení plánovače podle času. Poznámka: továrně je plánovač na detekci pohybu celý vybrán. Barva výběru je modrá Senzor

11 Kroky pro nastavení plánovače pro externí senzor jsou stejné jako při nastavení plánovače podle času. Poznámka: továrně je plánovač pro externí senzor celý vybrán. Barva výběru je modrá I/O nastavení Kliknutím na ikonu nastavení plánovače,se zobrazí okno se čtyřmi záložkami: Senzor Kliknutím na ikonu senzor,se zobrazí okno (obr. níže) se třemi záložkami: 1> Základní Zapněte událost na základě externího senzoru a zvolte jeho typ: Nízká úroveň a vysoká úroveň Pro nastavení všech kanálů najednou zaškrtněte All a nastavte požadované hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Default", nastavíte tovární hodnoty DVR. Kliknutím na tlačítko "Apply" uložíte výše nastavené hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Exit" zavřete toto menu bez uložení změněných hodnot. 2> Chování události Nastavte prodlení události a klikněte na tlačítko Setup. Zobrazí se okno (obr níže). Nastavení události: v záložce nastavení alarmu zvolte typ upozornění: akustický, externí výstup a odeslání u. Nahrávání na základě události: v záložce záznam zvolte kanál, který bude nahráván klikněte na tlačítko OK pro uložení, kliknutím na tlačítko exit se toto okno zavře bez uložení změn. Přejetí na PTZ prepozici: v záložce PTZ nastavte prepozici, tour nebo patern (možno nastavit bez předchozího nadefinování prepozic, tour či paternu), klikněte na tlačítko OK pro uložení, kliknutím na tlačítko exit se toto okno zavře bez uložení změn. Pro nastavení všech kanálů najednou zaškrtněte All a nastavte požadované hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Default", nastavíte tovární hodnoty DVR. Kliknutím na tlačítko "Apply" uložíte výše nastavené hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Exit" zavřete toto menu bez uložení změněných hodnot.

12 Detekce pohybu Kliknutím na ikonu pohyb,se zobrazí okno (obr. níže) dvěmi záložkami: Zaškrtněte, na kterém kanálu chcete použít detekci pohybu, nastavte prodlení události (prodlení je čas potřebný od skončení události k začátku další události), poté klikněte na tlačítko setup ve sloupci chování události a zobrazí se nové okno (obr. níže): V okně s chováním události nastavíte který výstup se má aktivovat (bzučák, zobrazit kanál na celou obrazovku, aktivovat alarmový výstup, odeslat ). Uložením se vrátíte na předchozí okno, kde klikněte na tlačítko setup ve sloupci zóna a zobrazí se nové okno (obr. níže): Na obrazovce pro nastavení zóny detekce pohybu nastavte citlivost detekce hodnoty 1-5 tovární hodnota je 4. Citlivost lze nastavit pro denní a noční režim. Klikněte na ikonu, pro nastavení detekční zóny. Kliknutím na ikonu, smaže detekční zónu. Kliknutím na ikonu, uložíte nastavení detekční zóny. Kliknutím na ikonu, zavřete toto okno a vrátíte se na předchozí obrazovku. Pro nastavení všech kanálů najednou zaškrtněte All a nastavte požadované hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Default", nastavíte tovární hodnoty DVR. Kliknutím na tlačítko "Apply" uložíte výše nastavené hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Exit" zavřete toto menu bez uložení změněných hodnot Ztráta video signálu klikněte na tlačítko chování události a zobrazí se nové okno (obr. níže): V okně s chováním události nastavíte který výstup má aktivovat (bzučák, zobrazit kanál na celou obrazovku, aktivovat alarmový výstup, odeslat ).

13 Alarmový výstup Kliknutím na ikonu alarmový výstup,se zobrazí okno (obr. níže) se třemi záložkami: 1> Alarmový výstup V tomto menu můžeme nastavit název alarmového výstupu a čas držení kontaktu relé. Pro nastavení všech kanálů najednou zaškrtněte All a nastavte požadované hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Default", nastavíte tovární hodnoty DVR. Kliknutím na tlačítko "Apply" uložíte výše nastavené hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Exit" zavřete toto menu bez uložení změněných hodnot. 2> Bzučák V tomto menu můžeme povolit bzučák a čas jeho bzučení Nastavení sítě Kliknutím na ikonu síť,se zobrazí okno (obr. níže) se čtyřmi záložkami: Síť HTTP port: Číslo portu pro přístup pomocí Internetového prohlížeče (Internet Explorer). Tovární hodnota je 80. Server port: Číslo portu pro datovou komunikaci. Tovární hodnota je Mobilní port: Číslo portu pro komunikaci s mobilními zařízeními (SmartPhone, Tablet). Tovární hodnota je 100. DHCP: Po výběru této možnosti bude IP adresa, maska, brána a DNS servery přidělená DNS serverem. Doporučujeme zvolit tyto hodnoty ručně. Kliknutím na tlačítko "Default", nastavíte tovární hodnoty DVR. Kliknutím na tlačítko "Apply" uložíte výše nastavené hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Exit" zavřete toto menu bez uložení změněných hodnot Nastavení druhého streamu Zvolte fps, rozlišení a kvalitu. Pro nastavení všech kanálů najednou zaškrtněte All a nastavte požadované hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Default", nastavíte tovární hodnoty DVR. Kliknutím na tlačítko "Apply" uložíte výše nastavené hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Exit" zavřete toto menu bez uložení změněných hodnot. Parametr fps Rozlišení Kvalita Význam Rozsah: 1-30(NTSC)1-25(PAL) Podpora D1 CIF Čím vyšší hodnota, tím kvalitnější nahrávka. Máme 6 možností: Nejnižší, Nižší, Nízká, Střední, Vyšší a Nejvyšší.

14 SMTP Server/Port: Název a port SMTP serveru. Adresa odesilatele/heslo: ová adresa a heslo odesílatele u. Adresa příjemce: ová adresa příjemce u (mohou být až 3). Kliknutím na tlačítko test zjistíte správnost zadaných údajů. Kliknutím na tlačítko "Default", nastavíte tovární hodnoty DVR. Kliknutím na tlačítko "Apply" uložíte výše nastavené hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Exit" zavřete toto menu bez uložení změněných hodnot Další Povolení DDNS nastaveni. Před zadáním těchto údajů je nutné se zaregistrovat na DDNS serveru, který lze pro DVR vybrat z nabídky.

15 2.4.7 Uživatelé Kliknutím na ikonu uživatelé,se zobrazí okno (obr. níže): Kliknutím na tlačítko přidat se zobrazí okno pro přidání nového uživatele (obr. níže): 1) Základní: Vložte uživatelské jméno, heslo a zvolte typ uživatele. Kliknutím na tlačítko OK přidáte uživatele do seznamu uživatelů. Kliknutím na tlačítko exit opustíte toto okno bez uložení provedených změn. 2) Oprávnění: Zvolte oprávnění nového uživatele. Kliknutím na tlačítko OK přidáte uživatele do seznamu uživatelů. Kliknutím na tlačítko exit opustíte toto okno bez uložení provedených změn Nastavení PTZ Kliknutím na ikonu PTZ,se zobrazí okno (obr. níže) se dvěmi záložkami: Sériový port Zaškrtněte na kterém kanálu chcete použít PTZ, nastavte adresu, baud rate a protokol. Pro nastavení všech kanálů najednou zaškrtněte All a nastavte požadované hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Default", nastavíte tovární hodnoty DVR. Kliknutím na tlačítko "Apply" uložíte výše nastavené hodnoty. Kliknutím na tlačítko "Exit" zavřete toto menu bez uložení změněných hodnot. Parametr Význam Adresa ID PTZ přístroje (kamery) Baud rate Baud rate PTZ přístroje (kamery). Rozsah: 110, 300, 600, 1200, 2400, 4800, 9600, 19200, 38400, 57600, , , , Protokol Komunikační protokol PTZ přístroje (kamery). Rozsah: PELCOP, PELCOP1, PELCOP5, PELCOD, PELCOD1, HY, PHILIPS, SAMSUNG SHARP, SONY, SAMSUNG, PANASMIC, CONTROL,

16 Další nastavení V tomto menu lze nastavit Prepozice, tour, pattern kliknutím na tlačítko setup v příslušném sloupci. Pro nastavení prepozice se zobrazí okno (výše) a po kliknutí na tlačítko setting v tomto okně, se zobrazí PTZ ovládání (obr níže): V tomto menu lze nastavit pozice PTZ kamery, rychlost pojezdu, zoom, ostření, clonu a zvolit číslo prepozice. Kliknutím na tlačítko Save pro uložení nastavení. Kliknutím na tlačítko pro skrytí tohoto panelu, kliknutí pravého tlačítka se opět objeví. Kliknutí na tlačítko pro opuštění tohoto menu. Uložení prepozic provedeme v menu prepozice kliknutím na tlačítko OK, kliknutím na tlačítko exit se neuloží změny a opustíte toto menu. Pro nastavení tour se zobrazí menu (obr níže): Kliknutím na tlačítko Add přidáte tour (může být definováno max 32 tour). Vyberte tour a klikněte na tlačítko setup, zobrazí se menu (obr níže): Kliknutím na tlačítko, nastavíte rychlost a dobu zobrazení prepozice. Výběrem prepozice a kliknutí na tlačítko, smažete tuto prepozici z tour. Kliknutí na tlačítko,pro změnu nastavení prepozice. Měnit pořadí jednotlivých bodů v tour lze jejich vybráním a kliknutím na příslušné tlačítko (na začátek nahoru dolu a na konec ). Uložení tour provedeme v menu tour kliknutím na tlačítko OK, kliknutím na tlačítko exit se neuloží změny a opustíte toto menu.

17 2.4.9 Další nastavení Kliknutím na ikonu Další nastavení,se zobrazí okno (obr. níže): 1. Tovární nastavení: Nastaví všechny hodnoty systému na tovární. 2. Import / Export: Zde je možné nahrát vybraná data na USB disk. Lze také nahrát datové soubory z USB disku do DVR. 3. Exit: návrat k předchozí obrazovce. 2.5 Vyhledávání záznamů Kliknutím na ikonu Vyhledávání,se zobrazí okno (obr. níže) se dvěmi záložkami: Vyhledávání podle času 1:Vyberte kanál, datum v kalendáři a čas začátku a konce doby, kterou chcete přehrát. 2:Klikněte na tlačítko Play, pro přehrání vybraného záznamu. Při přehrávání se zobrazí lišta přehrávání: Vyhledávání podle události Vyberte čas a kanál která vás zajímá a klikněte na tlačítko vyhledat. Zobrazí se seznam událostí v tomto časovém úseku. Po vybrání položky v seznamu, ji můžeme spustit.

18 2.6 Záloha Toto DVR podporuje zálohování na USB, lze také zálohovat po síti na počítač v síti. 1: Otevřete z menu okno pro zálohování: 2: Nastavte počáteční a koncový čas záznamu který se má zálohovat. Zvolte kanál / kanály které chcete zálohovat a klikněte na tlačítko vyhledat. Dostupná data se zobrazí v seznamu. 3: Vyberte data, která budou zálohována jejich zaškrtnutím. Kliknutím na tlačítko vše označíte všechna data a stiskněte tlačítko backup pro zahájení zálohováni. 4: Zobrazí se další menu, kde lze zjistit informace o zálohovaných souborech, úložišti, typu ukládaných souborů, atd. Kliknutím na tlačítko start spustíte zálohování. 2.7 Kontrola informací Zde lze zkontrolovat informace o systému a síti. Systémové informace: Menu informace systémové informace, V tomto menu lze vidět informace o připojených zařízeních Log: Menu Informace Log. Poznámka: Log lze exportovat na USB disk. Síťové informace: Menu Informace Síť,Zde je možné zkontrolovat nastavení sítě. 2.8 Správa disku Menu Disk,Zde je možné zjistit stav disku a naformátovat jej. Záznam je možný jen na řádně zformátovaný disk. 2.9 Upgrade Soubor s upgrade nahrajte na USB disk a připojte jej do DVR. Vstupte do menu upgrade, zaktualizujte seznam, aby se soubor zobrazil v seznamu, vyberte SW a klikněte na tlačítko upgrade. V průběhu upgrade bude DVR restartováno, počkejte než se DVR opět zapne. Neodpojujte DVR od elektřiny v průběhu upgrade. Poznámka: Pokud nevidíte soubor na USB v DVR, USB není kompatibilní.

OD - 4H08 Rychlý návod

OD - 4H08 Rychlý návod OD - 4H08 Rychlý návod Na instalaci HDD a uvedení do provozu Rychlý návod 1 I. Instalace Instalace HDD a) Vložte a přišroubujte HDD do držáku jako na obrázku. b) Držák přišroubujte k základní desce DVR.

Více

1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor.

1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor. AHD 1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor. 2. Na druhé straně kabelu připojte BNC konektor s náležitým kanálem k DVR a napájecí kabel k 12V napájení. 3. Vložte pevný disk

Více

NVR (IP). Popis Setup Wizardu.

NVR (IP). Popis Setup Wizardu. NVR (IP). 1. Po instalaci kamery připojte napájecí kabel s typem konektoru RG-45 LAN k příslušné zdířce kamery (pokud kamera podporuje POE technologii, připojení není nezbytné). 2. Opačná strana napájecího

Více

Zmodo kamerové systémy. Zmodo kamerové systémy Uživatelský manuál CZ

Zmodo kamerové systémy. Zmodo kamerové systémy Uživatelský manuál CZ Zmodo kamerové systémy Zmodo kamerové systémy Uživatelský manuál CZ 1 Uživatelský manuál CZ OBSAH Obsah... 2 Rekordér... 3 Kamery... 4 Volitelné příslušenství... 5 Instalace pevného disku... 6 Propojení

Více

/ NVR-4008 / NVR-4016

/ NVR-4008 / NVR-4016 DINOX rekordéry: NVR-4004 NVR-4008 NVR-4016 Rychlá uživatelská příručka Obsah Rychlá uživatelská příručka... 1 Před instalací NVR... 3 Instalace NVR... 3 Instalace pevného disku... 3 Přední panel... 5

Více

Návod na EB 3004 NET Sata

Návod na EB 3004 NET Sata Návod na EB 3004 NET Sata Heslo defaultní v zařízení 1111, přes síť jméno: ADMIN heslo: 111111 Obsah balení 1) Jednotka DVR 2) Dálkový ovladač (baterie přibaleny) 3) Zdroj 19V DC 4) Napájecí kabel ke zdroji

Více

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu.

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu. Návod Video Viewer 1.9.9 1 Dodávaný licencovaný software Následující stránky popisují nejpoužívanější funkce software Video Viewer. Podrobnosti o softwaru a jeho nastavení, najdete v rozšířené příručce,

Více

Zkrácený návod k použití

Zkrácený návod k použití Zkrácený návod k použití záznamových zařízení značky Verze: 1.1 Datum: 30-8-2016 WWW.IPOX.CZ Obsah 1. První zapojení. 3 2. Přihlášení a náhled menu zařízení...4 3. Nastavení nahrávání..6 Nahrávání při

Více

Secutron Mini DVR. Návod k obsluze. Hlavní výhody: Jednoduché ovládání. podpora SD karty až 64Gb. www.spyobchod.cz Stránka 1

Secutron Mini DVR. Návod k obsluze. Hlavní výhody: Jednoduché ovládání. podpora SD karty až 64Gb. www.spyobchod.cz Stránka 1 Secutron Mini DVR Návod k obsluze Hlavní výhody: Jednoduché ovládání podpora SD karty až 64Gb www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis přístroje 2.1 Pohled přední strana 1. SD slot - Slot pro SD kartu 2. IR

Více

NVR Easyn pro IP kamery 1080p

NVR Easyn pro IP kamery 1080p NVR Easyn pro IP kamery 1080p Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje

Více

Návod na EB 3004 NET Sata

Návod na EB 3004 NET Sata Návod na EB 3004 NET Sata Heslo defaultní v zařízení 111111, přes síť jméno: ADMIN heslo: 111111 Obsah balení 1) Jednotka DVR 2) Dálkový ovladač (baterie přibaleny) 3) Zdroj 19V DC 4) Napájecí kabel ke

Více

NVR (IP) Popis Setup Wizardu.

NVR (IP) Popis Setup Wizardu. NVR (IP) 1. Po instalaci kamery připojte zdířku a RG-45 LAN typ konektoru napájecího kabelu k příslušné zdířce kamery (pokud kamera podporuje POE technologii, připojení není nezbytné). 2. Opačná strana

Více

Secutron TaxiGuard SE- CG1T-SD

Secutron TaxiGuard SE- CG1T-SD Secutron TaxiGuard SE- CG1T-SD Návod k obsluze Hlavní výhody: Jednoduché ovládání podpora SD karty až 64Gb www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Úvod Tento kamerový systém do auta slouží ke zaznamenávání průběhu

Více

Uživatelský manuál Dahua DH-DVR0404/0804 LF-AS

Uživatelský manuál Dahua DH-DVR0404/0804 LF-AS Dahua DH-DVR0404/0804 LF-AS Obsah 1. Obsah balení a instalace pevného disku... 1 1.1 Obsah balení... 1 1.2 Instalace pevného disku (HDD)... 2 1.2.1 Otevření skříně... 2 1.2.2 Demontáž krytu DVR... 2 1.2.3

Více

1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor.

1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor. AHD 1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor. 2. Na druhé straně kabelu připojte BNC konektor s náležitým kanálem k DVR a napájecí kabel k 12V napájení. 3. Připojte monitor

Více

4x standardní vstupy

4x standardní vstupy Uvedení do provozu Toto DVR je speciálně vyrobeno pro USB rozhraní, USB3104 převádí videosignál pomocí USB do počítače. Má vkusný černý design a malou velikost, umožňuje jednoduché připojení k počítači.

Více

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR FULL HD stolní hodiny s kamerou - 1080p, IR Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Trvalé napájení kamery přímo ze sítě Dobře ukrytá paměťová karta Profesionální zpracování, špičková kvalita www.spyobchod.cz

Více

H.264 série NVR uživatelské instalace a provoz manuální

H.264 série NVR uživatelské instalace a provoz manuální H.264 série NVR uživatelské instalace a provoz manuální Vítejte Děkujeme vám za zakoupení našeho NVR! Tato příručka je určena jako referenční nástroj pro instalaci a provoz systému. Zde najdete informace

Více

HD DVR kamera do auta Návod k použití

HD DVR kamera do auta Návod k použití HD DVR kamera do auta Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení 1080P HD DVR kamery do auta. Před použitím výrobku si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Poslední revize: 19.4.2013 Popis přístroje

Více

DVR/NVR Uživatelský manuál. Uživatelský manuál Dahua DVR/NVR

DVR/NVR Uživatelský manuál. Uživatelský manuál Dahua DVR/NVR Uživatelský manuál Dahua DVR/NVR Obsah 1. Obsah balení a instalace pevného disku... 1 1.1 Obsah balení... 1 1.2 Instalace pevného disku (HDD)... 1 1.2.1 Otevření skříně... 1 1.2.2 Demontáž krytu DVR...

Více

Zkrácený návod k použití. záznamových zařízení značky

Zkrácený návod k použití. záznamových zařízení značky Zkrácený návod k použití záznamových zařízení značky Obsah 1. První zapojení. 3 2. Přihlášení a náhled menu zařízení...4 3. Nastavení nahrávání..5 Nahrávání při detekci pohybu....6 Nahrávání při alarmu.

Více

Špionážní digitální hodiny

Špionážní digitální hodiny Špionážní digitální hodiny Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Naprosto profesionální zpracování, včetně nejmenších detailů Podpora mikro SD karet až po 32GB Doba kontinuálního nahrávání videa až 180

Více

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7,

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, Mini AHD DVR BD-3118 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 Rychlý průvodce a) Připojte zařízení

Více

XL-ICA-x7x. IP kamera. Uživatelský manuál

XL-ICA-x7x. IP kamera. Uživatelský manuál XL-ICA-x7x IP kamera Uživatelský manuál Obsah 1. Přihlášení do webové správy... 2 2. Náhled... 3 2.1 Otevřít/Zavřít Náhled... 3 2.2 Náhled přes celou obrazovku... 3 3. Správce souborů... 3 3.1 Hledání...

Více

NVR - 9CH, 1080p, H.264

NVR - 9CH, 1080p, H.264 NVR - 9CH, 1080p, H.264 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje

Více

Mini NVR - 9CH, 1080p, H.264

Mini NVR - 9CH, 1080p, H.264 Mini NVR - 9CH, 1080p, H.264 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje

Více

Inteligentní řešení kamerového systému

Inteligentní řešení kamerového systému Inteligentní řešení kamerového systému Uživatelský manuál Přehrávání a zálohování záznamů Přehrávání Přehrávání pořízených videozáznamů, zobrazení a vyhledávání neobvyklých událostí a informací o systému

Více

WiFi kamerový systém 4x 4Mpix kamera + NVR

WiFi kamerový systém 4x 4Mpix kamera + NVR WiFi kamerový systém 4x 4Mpix kamera + NVR Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, email: info@secutek.cz www.secutek.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více

DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx

DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx Rychlá uživatelská příručka Obsah Rychlá uživatelská příručka... 1 1. Systémové požadavky... 3 2. Připojení do sítě... 4 3. Přístup pomocí webového

Více

HDTS904U. Uživatelský návod

HDTS904U. Uživatelský návod H.264 DVR HDTS904U Uživatelský návod HDTS904U www.eurosat.cz HDTS904U www.eurosat.cz Obsah 1Představení produktu...5 1.1Hlavní Funkce...5 1.2Popis předního panelu...5 1.3Zadní panel diagaramu...6 1.4Dálkové

Více

Návod na EB 3004 NET Sata

Návod na EB 3004 NET Sata Návod na EB 3004 NET Sata Heslo defaultní v zařízení 111111, přes síť jméno: ADMIN heslo: 111111 Obsah balení 1) Jednotka DVR 2) Dálkový ovladač (baterie přibaleny) 3) Zdroj 19V DC 4) Napájecí kabel ke

Více

Stránka 1. Webové rozhraní Dahua XVR

Stránka 1. Webové rozhraní Dahua XVR Stránka 1 Webové rozhraní Dahua XVR Obsah Spuštění webového rozhraní XVR...3 Hlavní pracovní plocha...3 Menu Správa...4 Kamera... 4 Síť... 5 Úložiště... 5 Systém... 5 Účet... 6 Menu Ikony...6 Živě... 7

Více

Smart PSS dohledový systém

Smart PSS dohledový systém Smart PSS dohledový systém Uživatelský manuál OBSAH Spuštění...3 Obecné nastavení...4 Účty...5 Přidat uživatele...5 Úprava a vymazání uživatele...6 Správce zařízení...7 Přidat zařízení...7 Nastavení parametrů...9

Více

Průvodce rychlým spuštěním 4/8/16 - kan. DVR

Průvodce rychlým spuštěním 4/8/16 - kan. DVR Průvodce rychlým spuštěním 4/8/16 - kan. DVR 1 1. Instalace HDD & zapisovatelného DVD 1.1 Instalace HDD 1.2 Instalace zapisovatelného DVD Obr. 1.1 Připojte HDD obr. 12 Zašroubujte HDD Obr. 1.3 Připojte

Více

Záznamové zařízení AVH-800 Uživatelský manuál

Záznamové zařízení AVH-800 Uživatelský manuál Děkujeme, že jste si vybrali záznamové zařízení společnosti AVTECH. Před vlastním používáním si prosím pečlivě prostudujte tento návod. 1. Informace o přístroji 1.1. Čelní panel LED indikátory Zařízení

Více

IP kamera. Uživatelský manuál

IP kamera. Uživatelský manuál IP kamera Uživatelský manuál Upozornění: Tento manuál nemusí zcela přesně popisovat některé technické detaily nebo může obsahovat tiskařské chyby. Pokud byste nemohli vyřešit některé problémy pomocí tohoto

Více

Uživatelský manuál záznamové zařízení Dahua HDCVI

Uživatelský manuál záznamové zařízení Dahua HDCVI Uživatelský manuál záznamové zařízení Dahua HDCVI Tento dokument je autorským dílem společnosti TSS Group s.r.o. a vztahuje se na něj ochrana dle zákona 121/2000 Sb. (autorský zákon) v platném znění. Informace

Více

WiFi kamerový systém 4x 2Mpix kamera + NVR

WiFi kamerový systém 4x 2Mpix kamera + NVR WiFi kamerový systém 4x 2Mpix kamera + NVR Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Uživatelský manuál. Format Convert V3.1

Uživatelský manuál. Format Convert V3.1 Uživatelský manuál Format Convert V3.1 Obsah Obsah 1 Kapitola 1 - Popis softwaru Systémové požadavky 2 Podporovaná zařízení a formáty 2 Odinstalace 3 Kapitola 2 - Ovládání Výběr formátu souboru 4 Výběr

Více

DVR Uživatelský manuál. Uživatelský manuál DVR

DVR Uživatelský manuál. Uživatelský manuál DVR Uživatelský manuál DVR Prohlášení Tento manuál je určen k poskytnutí pokynu pro instalaci a operaci rekordéru DI-WAY. Tato příručka se čas od času může pozměnit, v souladu s vývojem naších výrobků. Bezpečnostní

Více

ICR-E83-163 ICR-E83H;ICR-E163H ICR-H41; ICR-H81 Uživatelská příručka verze 2.1.1

ICR-E83-163 ICR-E83H;ICR-E163H ICR-H41; ICR-H81 Uživatelská příručka verze 2.1.1 ICR-E83-163 ICR-E83H;ICR-E163H ICR-H41; ICR-H81 Uživatelská příručka verze 2.1.1 ICR-E42-83-163 DVR Uživatelský Manuál CZ 1 1. Obsah 1. Obsah... 2 2. Seznam Obrázků... 3 3. Seznámení s produktem... 4 Popis

Více

BDVR 2.5. Návod na použití

BDVR 2.5. Návod na použití Vážený zákazníku! Děkujeme Vám, za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis Zařízení 2 1) SD slot 2) Zelená LED (spuštěné zařízení)

Více

Uživatelská příručka k síťovému projektoru

Uživatelská příručka k síťovému projektoru Uživatelská příručka k síťovému projektoru Obsah Příprava...3 Připojení projektoru k vašemu počítači...3 Kabelové připojení... 3 Dálkové ovládání projektoru pomocí webového prohlížeče...5 Podporované rozlišení...7

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor 2) USB konektor 3) Konektor

Více

iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod

iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod iviewer lze použít na iphone a ipad pro zobrazení živého obrazu z DVR vzdálený server. I. Použití iphone pro přístup ke vzdálenému DVR Použití

Více

Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL Úvod Vážený zákazníku, jsme rádi, že jste si zvolili služby naší digitální MAZANÉ TELEVIZE od firmy BACKER COMPUTER s. r. o. Android TV box je moderní zařízení, které

Více

NKB-1000 UŽIVATELSKÝ NÁVOD

NKB-1000 UŽIVATELSKÝ NÁVOD NKB-1000 UŽIVATELSKÝ NÁVOD Obsah VLASTNOSTI... 2 Přední panel... 2 Zadní panel... 3 POPIS MENU... 4 Aktivace klávesnice... 4 Menu... 4 System... 5 Account... 5 Config... 5 Version... 5 Model... 5 PŘIPOJENÍ...

Více

Popis ovládacích tlačítek a konektorů

Popis ovládacích tlačítek a konektorů Vlastnosti výrobku detekce pohybu, záznam na SD kartu, jednoduché užívání; dva video vstupy; možnost připojení CCD/CMOS kamer, jednoduchá instalace ; dva volitelné kanály; inteligentní technologie, rekordér

Více

B Series Waterproof Model. IP Kamera. Uživatelský manuál

B Series Waterproof Model. IP Kamera. Uživatelský manuál B Series Waterproof Model IP Kamera Uživatelský manuál Obsah 1 ÚVODEM... 3 2 VZHLED A ROZHRANÍ... 3 3 PŘIPOJENÍ KE KAMEŘE Z VAŠÍ LAN SÍTĚ... 4 4 PŘIPOJENÍ KAMERY PŘES WAN ROZHRANÍ... 8 5 DALŠÍ NASTAVENÍ...

Více

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem DVR12 Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem Uživatelská příručka Obsah 1. Popis kamery a ovládací prvky...2 2. Obsah balení...2 3. Napájení a spuštění...3

Více

INSTALACE UPC TELEVIZE

INSTALACE UPC TELEVIZE INSTALACE UPC TELEVIZE 2. část - zapojení set-top boxu 1. Obsah balíčku 2. Postup zapojení A B C HD MEDIABOX Dálkové ovládání Uživatelská příručka 1. Zapojení modemu od UPC Pokud jste v rámci samoinstalačního

Více

Návod k použití aplikace Reliview

Návod k použití aplikace Reliview Návod k použití aplikace Reliview 1. Představení funkcí aplikace Tato aplikace je určena k připojení mobilních telefonů Android a Iphone na kamery a rekordéry Relicam. 1. Zajišťuje příjem obrazu z kamer

Více

DVR přijímač. Návod k použití. Hlavní výhody produktu:

DVR přijímač. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: DVR přijímač Návod k použití Hlavní výhody produktu: Možnost podrobného nastavení jednotlivých funkcí Možnost připojit a nahrávat záznam ze dvou kamer najednou (1. kamera video, 2. kamera fotky) Síťový

Více

SV 92 DVR Návod k použití Uživatelská příručka

SV 92 DVR Návod k použití Uživatelská příručka SV 92 DVR Návod k použití Uživatelská příručka Před prvním použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tuto příručku. Obsah Informace k bezpečnému používání... 2 Informace o monitoru... 3 Technická

Více

Záznamové zařízení AVH-516 Uživatelský manuál

Záznamové zařízení AVH-516 Uživatelský manuál Děkujeme, že jste si vybrali záznamové zařízení společnosti AVTECH. Před vlastním používáním si prosím pečlivě prostudujte tento návod. 1. Informace o přístroji 1.1. Čelní panel LED indikátory Zařízení

Více

Plně hybridní videorekordér

Plně hybridní videorekordér IWH3216 instalační manuál Plně hybridní videorekordér IWH3216 Touch II Instalační manuál VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 630 (pracovní doba

Více

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) HDMI Obsah

Více

Jak rychle začít se 4-kanálovým NVR-4IPC kitem *H5601?

Jak rychle začít se 4-kanálovým NVR-4IPC kitem *H5601? Jak rychle začít se 4-kanálovým NVR-4IPC kitem *H5601? Před samotnou instalací NVR záznamového zařízení a IP kamer si, prosím, přečtěte pozorně Instalační a uživatelský manuál pro *H5601. Převážně dbejte

Více

CMS. Centrální monitorovací systém. Manuál

CMS. Centrální monitorovací systém. Manuál Centrální Monitorovací Systém manuál CMS Centrální monitorovací systém Manuál VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 630 (pracovní doba 8.00 16:30)

Více

Ekonomická FULL HD kamera ve zpětném zrcátku s Bluetooth

Ekonomická FULL HD kamera ve zpětném zrcátku s Bluetooth Ekonomická FULL HD kamera ve zpětném zrcátku s Bluetooth Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

Černá skříňka DVR23. Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor

Černá skříňka DVR23. Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor Černá skříňka DVR23 Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor Návod k použití Obsah Popis tlačítek...2 Obsluha a funkce...2 Tlačítko VYPÍNAČ...2 Tlačítko REC...2 Tlačítko

Více

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR 2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR Návod k obsluze Výhody produktu: Možnost současného sledování a nahrávání Kompaktní design Široká oblast použití 1. Diagram produktu www.spyobchod.cz Stránka 1 Jednotlivé

Více

DD-SVR60XX 4,8 kanálové záznamové zařízení Uživatelská příručka

DD-SVR60XX 4,8 kanálové záznamové zařízení Uživatelská příručka DD-SVR60XX 4,8 kanálové záznamové zařízení Uživatelská příručka 1. Obsah 2. Seznam Obrázků 3. Seznámení s produktem Popis Produktu 4. Přední panel 5. Základní ovládání Přihlášení do systému Náhled Menu

Více

gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace

gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace Pouze pro telefony se systémem Android Obsah 1. VŠEOBECNÉ INFORMACE... 3 1.1 Úvod... 3 1.2 Funkce... 3 1.3 Technické požadavky na provoz aplikace...

Více

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) port zadního

Více

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje:

Kamera Angel Eye. Návod k použití. Výhody přístroje: Kamera Angel Eye Návod k použití Výhody přístroje: Delší výdrž při nepřetržitém nahrávání videa až 6 hodin Ideální k ukrytí do oděvu, např. do knoflíku DVR přijímač s možností použít kartu až 32GB www.spyshops.cz

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení televizního adaptéru TVGo A03 zkontrolujte, zda balení USB TV Super Mini obsahuje následující položky. Adaptér TVGo A03 Disk CD s ovladači Dálkový ovladač

Více

DS-430DVRB. HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. GPS modulem a zpětnou kamerou (včetně uložení záznamu)

DS-430DVRB. HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. GPS modulem a zpětnou kamerou (včetně uložení záznamu) DS-430DVRB HD kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka GPS modulem a zpětnou kamerou (včetně uložení záznamu) Uživatelská příručka Obsah Předmluva...2 Funkce produktu, úvod...2

Více

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ Egreat A1 Uživatelská příručka CZ Popis zařízení Přední strana: 1. Indikátor činnosti 2. Infra port pro ovládání přijímače Zadní strana: 3.Optický výstup S/PDIF 4.AV rozhraní 5.USB Host port 6.USB Host

Více

Uživatelský návod pro zařízení AVerDiGi EB5208 DVD, EB5416 DVD

Uživatelský návod pro zařízení AVerDiGi EB5208 DVD, EB5416 DVD Uživatelský návod pro zařízení AVerDiGi EB5208 DVD, EB5416 DVD Důležitá bezpečnostní upozornění Před tím, než uvedete zařízení do provozu, si přečtěte bezpečnostní a provozní pokyny v obsažené v tomto

Více

Uživatelská příručka. FULL HD Policejní kamera

Uživatelská příručka. FULL HD Policejní kamera Uživatelská příručka FULL HD Policejní kamera 1 Před použitím si pečlivě přečtěte příručku, budete tak moci lépe využít veškeré funkce, které autokamera nabízí. Pozor 1. Kamera disponuje interní pamětí

Více

Zapojení boxu. Diagram zapojení boxu

Zapojení boxu. Diagram zapojení boxu Zapojení boxu Zapojení zahrnuje tyto kroky: 1. Připojte box pomocí adaptéru k elektrické síti 2. Připojte box k TV pomocí HDMI, YPbPr, nebo CVBS kabelu 3. Připojte box pomocí ethernetového kabelu k počítačové

Více

1. Základní údaje. 2. Připojení kamery k počítači. 3. Nastavení kamery. Vnitřní IP kamera WaveRF IPC07IPT Návod k obsluze

1. Základní údaje. 2. Připojení kamery k počítači. 3. Nastavení kamery. Vnitřní IP kamera WaveRF IPC07IPT Návod k obsluze Vnitřní IP kamera WaveRF IPC07IPT Návod k obsluze 1. Základní údaje 1.1 Popis produktu 1.2 Přední strana kamery 1.3 Zadní strana kamery a popis portů 2. Připojení kamery k počítači 3. Nastavení kamery

Více

Komplet DVR s mini kamerou Lawmate PV-50U KIT

Komplet DVR s mini kamerou Lawmate PV-50U KIT Komplet DVR s mini kamerou Lawmate PV-50U KIT Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz SPYobchod.cz Stránka 1 1. Popis

Více

Stolní digitální budík s Wi-Fi kamerou

Stolní digitální budík s Wi-Fi kamerou Stolní digitální budík s Wi-Fi kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více

DVR rekordér pro analogové kamery - 4CH, 960H

DVR rekordér pro analogové kamery - 4CH, 960H DVR rekordér pro analogové kamery - 4CH, 960H Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Snadná instalace a ovládání Kompatibilní s HDD až 4TB Rozlišení až FULL HD (1920x1080) www.spyobchdod.cz Stránka 1

Více

Full HD kamerový systém do auta či motocyklu

Full HD kamerový systém do auta či motocyklu Full HD kamerový systém do auta či motocyklu Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Uživatelský manuál. XMEye aplikace pro zválený dohled. 1/14

Uživatelský manuál. XMEye aplikace pro zválený dohled. 1/14 Uživatelský manuál XMEye aplikace pro zválený dohled 1/14 www.patronum.cz Vítejte! Děkujeme za nákup digitálního videorekordéru PATRONUM! Součástí vlastností tohoto DVR je možnost zváleného dohledu přes

Více

4CH FULL HD DVR do auta

4CH FULL HD DVR do auta 4CH FULL HD DVR do auta Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.secutron.cz Stránka 1 1. Úvod Tento kamerový

Více

Ekonomická FULL HD kamera do auta, G-senzor

Ekonomická FULL HD kamera do auta, G-senzor Ekonomická FULL HD kamera do auta, G-senzor Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Digital Video Recorder. Uživatelská příručka V4.0

Digital Video Recorder. Uživatelská příručka V4.0 Digital Video Recorder Uživatelská příručka V4.0 Prohlášení: Copyright 2014 Bez písemného souhlasu společnosti, nemůže žádná společnost či jednotlivec, kopírovat část nebo celý obsah této příručky a šířit

Více

Palubní kamera s FULL HD

Palubní kamera s FULL HD Palubní kamera s FULL HD Návod k obsluze Výhody produktu: FULL HD kamera GPS funkce Miniaturní rozměry www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Diagram produktu 1) 6 IR diod 2) Indikátor 3) 2,7 TFT displej

Více

Secutron UltraLife kamera v kouřovém senzoru

Secutron UltraLife kamera v kouřovém senzoru Secutron UltraLife kamera v kouřovém senzoru Návod k použití Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití

Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití Obsah 1. Úvod... 2 2. Systémové požadavky... 2 3. Instalace Ladibug... 3 4. Připojení... 6 5. Začínáme používat Ladibug... 7 6.

Více

Rikomagic R1. Instalační příručka CZ

Rikomagic R1. Instalační příručka CZ Rikomagic R1 Instalační příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic R1 Rikomagic R1 je přenosný projektor s operačním systémem Android, který je vybaven čtyřjádrovým procesorem RK3128. Mezi hlavní

Více

Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž.

Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž. Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž. Obsah 1 Úvod... 1 2 Návod pro připojení do webového rozhraní... 1 2.1 Připojení kamery k WiFi síti... 4 2.2 Postup nastavení

Více

Kamera do auta RX270

Kamera do auta RX270 Kamera do auta RX270 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 1. Popis produktu 1) IR přísvit

Více

3.5.6 Obnovení konfigurace...21 4. Přehrávání záznamu...22 4.1 Záznamové okno...22 4.1.1 Ovládací prvky...23 4.1.2 Časová osa...23 4.

3.5.6 Obnovení konfigurace...21 4. Přehrávání záznamu...22 4.1 Záznamové okno...22 4.1.1 Ovládací prvky...23 4.1.2 Časová osa...23 4. Obsah 1. Úvod... 4 1.1 Upozornění... 4 1.2 Instalační prostředí... 4 1.3 Vlastnosti... 5 1.4 Modely... 5 1.5 Vzhled... 6 1.5.1 OPT-NVR6200-8ES... 6 1.5.2 OPT-NVR6100-8EM... 6 1.5.3 OPT-NVR6100-8HM/POE...

Více

Mini DVR s jedním kanálem

Mini DVR s jedním kanálem Mini DVR s jedním kanálem Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Jednoduché ovládání Malé rozměry Velmi příznivá cena www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1 Specifikace a obsah balení 1.1 Specifikace

Více

Mini PC ITV26. Návod k použití

Mini PC ITV26. Návod k použití Návod k použití Poslední revize: 13. 6. 2013 Obsah Spuštění... 3 Připojení napájení... 3 Připojení příslušenství... 3 Připojení televize... 3 Připojení myši... 4 Způsob použití... 4 Připojení k internetu...

Více

H.264 série NVR uživatelské instalace a provoz manuální

H.264 série NVR uživatelské instalace a provoz manuální H.264 série NVR uživatelské instalace a provoz manuální Vítejte Děkujeme vám za zakoupení našeho NVR! Tato příručka je určena jako referenční nástroj pro instalaci a provoz systému. Zde najdete informace

Více

Uživatelský manuál Video projektor

Uživatelský manuál Video projektor Uživatelský manuál Video projektor Obsah Upozornění Popis tlačítek Provoz Připojení Tlačítka projektoru Tlačítka dálkového ovládání Výběr zdroje Připojení multimédií Připojení HDMI Vstup VGA (PC) Připojení

Více

Černá skříňka s WiFi IP kamerou - 720p

Černá skříňka s WiFi IP kamerou - 720p Černá skříňka s WiFi IP kamerou - 720p Návod k použití Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis

Více

Digitální hodiny s Full HD WiFi kamerou a úhlem záběru 140

Digitální hodiny s Full HD WiFi kamerou a úhlem záběru 140 Digitální hodiny s Full HD WiFi kamerou a úhlem záběru 140 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

JDR-913. 4kánálový digitální videorekordér

JDR-913. 4kánálový digitální videorekordér JDR-913 4kánálový digitální videorekordér T857 Uživatelská příručka Obsah Úvod a upozornění.. 3 Přední panel..3 Zadní panel 4 Instalace: Zapojení zadního panelu.. 4 Instalace: Zapojení video výstupů..

Více

Uživatelský návod pro zařízení AVerDiGi EB1304, EB1704HB

Uživatelský návod pro zařízení AVerDiGi EB1304, EB1704HB Uživatelský návod pro zařízení AVerDiGi EB1304, EB1704HB Důležitá bezpečnostní upozornění Před tím, než uvedete zařízení do provozu, si přečtěte bezpečnostní a provozní pokyny v obsažené v tomto návodu.

Více

DS-72xxHFI/HVI-SH/SV řada DVR Rychlý průvodce

DS-72xxHFI/HVI-SH/SV řada DVR Rychlý průvodce DS-72xxHFI/HVI-SH/SV řada DVR Rychlý průvodce Tento manuál je vhodný pro: DS-7204HVI-SH, DS-7208HVI-SH, DS-7216HVI-SH; DS-7204HFI-SH, DS-7208HFI-SH, DS-7216HFI-SH; DS-7204HWI-SH, DS-7208HWI-SH, DS-7216HWI-SH;

Více

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze Video boroskop AX-B520 Návod k obsluze Obsah 1. Bezpečnostní instrukce... 3 2. Popis funkce... 3 3. Technické údaje... 4 4. Popis přístroje... 5 5. Obsluha zařízení... 7 6. Upozornění... 13 2 1. Bezpečnostní

Více

DVR SA-4100HDE. Instalační manuál Návod k použití

DVR SA-4100HDE. Instalační manuál Návod k použití DVR SA-4100HDE Návod k použití . Důležité poznámky k bezpečnosti 1. Před vlastní instalací pozorně prostudujte všechny sekce instalačního manuálu 2. Uschovejte si prosím tento návod pro budoucí použití

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. HD kamera do auta HQS-205A je špičkové řešení pro náročné uživatele

Více