CHYTRÁK (KNIFFEL) (cz) CHYTRÁK (KNIFFEL) (sk)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CHYTRÁK (KNIFFEL) (cz) CHYTRÁK (KNIFFEL) (sk)"

Transkript

1 CHYTRÁK (KNIFFEL) (cz) Speciální kostky se zvířátky jsou vrženy! Tato oblíbená hra je připravena pobavit i ty nejmladší hráče. Komu se podaří v průběhu hry za pomoci pěti kostek vytvořit ty nejhodnotnější kombinace, stane se vítězem. Obsah balení: 5 zvířecích kostek, 1 chytrácký bloček, 1 pohárek na kostky Hru CHYTRÁK spolu s mnoha dalšími zajímavými hrami distribuuje firma CORFIX DISTRIBUTION s.r.o. Bližší informace o těchto hrách naleznete na webových stránkách: Budete-li mít nápady, návrhy, či poznámky ke hře, kontaktujte nás: CORFIX DISTRIBUTION s.r.o. Komárovské nábřeží 1, Brno Tel: , fax: info@corfix.cz, UPOZORNĚNÍ: Výrobek obsahuje malé části! NEVHODNÉ PRO DĚTI DO 3 LET! CHYTRÁK (KNIFFEL) (sk) Špeciálne kocky so zvieratkami sú hodené! Táto obľúbená hra je pripravená pobaviť aj tých najmladších hráčov. Ten, komu sa podarí v priebehu hry pomocou piatich kociek vytvoriť tie najhodnotnejšie kombinácie, sa stane víťazom. Obsah balenia: 5 zvieracích kociek, 1 chytrácky bloček, 1 pohárik na kocky Hru CHYTRÁK spolu s mnohými ďalšími zaujímavými hrami distribuuje firma CORFIX SLOVAKIA s.r.o. Bližšie informácie o týchto hrách nájdete na webových stránkach: Ak máte nápady, návrhy, či poznámky ku hre, kontaktujte nás: CORFIX SLOVAKIA s.r.o. Boženy Nemcovej 8, Bratislava Tel: info@corfix.sk, UPOZORNENIE: Výrobok obsahuje malé časti. NEVHODNÉ PRE DETI DO 3 ROKOV!

2 CHYTRÁK (cz) klasická hra s kostkami pro 2 6 malých chytráčků ve věku od 5 let Obsah balení: - 5 zvířecích kostek - 1 bloček - 1 pohárek na kostky Cíl hry: Komu se podaří v průběhu hry za pomoci pěti kostek vytvořit ty nejhodnotnější kombinace, stane se vítězem. Příprava hry: Na začátku dostane každý hráč jeden list z chytráckého bločku a bude potřebovat také tužku. Pak už si stačí jen vzít pohárek a kostky a jde se na to. Průběh hry: Hra probíhá dokola ve směru hodinových ručiček. Začíná nejmladší hráč. Pravidla hodů: - Každý hráč smí házet maximálně třikrát během svého tahu. - Při prvním hodu musí hráč házet všemi pěti kostkami. - Při druhém a třetím hodu se může hráč rozhodnout, kolika kostkami bude házet. Kostky, se kterými již házet nechce, odloží stranou a hází jen s těmi zbývajícími. - Před každým hodem se hráč může také rozhodnout některé z dříve odložených kostek vrátit do žejdlíku a házet i jimi. - Hráč se samozřejmě může rozhodnout po prvním nebo druhém hodu dál neházet, pokud se mu podaří vytvořit nějakou hodnocenou kombinaci.

3 Zapisování bodů: V průběhu hry si každý hráč zapisuje stav svých získaných bodů. Jeden list z bločku vystačí na pět partií Chytráka. Mladší hráči, kteří mají ještě problémy s psaním nebo počítáním, si mohou nechat pomoct od svých starších spoluhráčů. - Nejpozději po třetím hodu musí hráč zapsat svůj bodový zisk do příslušného políčka na listu. Při tom platí: Nemusíte vypisovat pole postupně odshora dolů. Můžete zanést svoji kombinaci vždy tam, kde vám přinese nejvíce bodů. - Do jednoho pole můžete zapisovat maximálně jednou za hru. - Podaří-li se vám hodit kombinaci, kterou již není možné zapsat do žádného volného pole na vašem listu, musíte zapsat 0 bodů do některého z volných políček. Možné kombinace 1. Stejná zvířata Prvních šest polí každého listu je vyhrazeno pro zapsání co největšího počtu zvířat jednoho druhu. U tohoto příkladu si můžete zanést 3 body do kolonky Kachna. Pozor: Odpovídající pole existují samozřejmě i pro Lva, Myš, Kočku, Psa a Slona. 2. Trojička Podaří-li se vám hodit tři stejná zvířata (nezávisle na tom, jakého druhu), zapíšete si 2 body. 3. Dva páry Podaří-li se vám hodit dvě různá zvířata po dvou kusech (nezávisle na tom, jakého druhu), zapíšete si 3 body.

4 4. Trojička + Pár Podaří-li se vám hodit tři stejná zvířata (nezávisle na tom, jakého druhu) a k tomu pár jiných zvířat (nezávisle na tom, jakého druhu), zapíšete si 4 body. 5. Pět různých zvířat Podaří-li se vám hodit pět různých zvířátek, zapíšete si 5 bodů. 6. Pět stejných zvířat Podaří-li se vám hodit na všech pěti kostkách symbol jednoho zvířátka, zapíšete si 10 bodů. Konec hry Hra končí ve chvíli, kdy mají všichni hráči zaplněno 11 polí v jednom sloupci, tedy poté, co byli všichni hráči jedenáctkrát na řadě. Nyní si všichni hráči spočítají své body. Hráč, který získal nejvíce bodů, vyhrává.

5 CHYTRÁK (sk) klasická hra s kockami pre 2 6 malých chytráčikov vo veku od 5 rokov Obsah balenia: - 5 zvieracích kociek - 1 bloček - 1 pohárik na kocky Cieľ hry: Ten, komu sa podarí v priebehu hry pomocou piatich kociek vytvoriť tie najhodnotnejšie kombinácie, sa stane víťazom. Príprava hry: Na začiatku dostane každý hráč jeden list z chytráckeho bločka a bude potrebovať aj ceruzku. Potom si už stačí len zobrať pohárik a kocky a ide sa na to. Priebeh hry: Hra prebieha dokola v smere hodinových ručičiek. Začína najmladší hráč. Pravidlá hodov: - Každý hráč smie počas svojho ťahu hádzať maximálne trikrát. - Pri prvom hode musí hráč hádzať všetkými piatimi kockami. - Pri druhom a treťom hode sa môže hráč rozhodnúť, koľkými kockami bude hádzať. Kocky, s ktorými už hádzať nechce, odloží nabok a hádže len s tými ostatnými. - Pred každým hodom sa hráč môže tiež rozhodnúť niektoré z kociek, ktoré predtým odložil, vrátiť do pohárika a hádzať aj s nimi. - Hráč sa samozrejme môže rozhodnúť po prvom alebo druhom hode ďalej nehádzať, ak sa mu podarí vytvoriť nejakú hodnotenú kombináciu.

6 Zapisovanie bodov: V priebehu hry si každý hráč zapisuje stav svojich získaných bodov. Jeden list z bločka postačí na päť partií Chytráka. Mladší hráči, ktorí majú ešte problémy s písaním alebo počítaním, si môžu nechať pomôcť od svojich starších spoluhráčov. - Najneskôr po treťom hode musí hráč zapísať svoj bodový zisk do príslušného políčka na liste. Pri tom platí: Nemusíte vypisovať pole postupne zhora nadol. Môžete zapísať svoju kombináciu vždy tam, kde vám prinesie najviac bodov. - Do jedného poľa môžete zapisovať maximálne raz za hru. - Ak sa vám podarí hodiť kombináciu, ktorú už nie je možné zapísať do žiadneho voľného poľa na vašom liste, musíte zapísať 0 bodov do niektorého z voľných políčok. Možné kombinácie 1. Rovnaké zvieratá Prvých šesť polí každého listu je vyhradených na zapísanie čo najväčšieho počtu zvierat jedného druhu. V tomto príklade si môžete zaniesť 3 body do kolónky Kačica. Pozor: Odpovedajúce polia existujú samozrejme aj pre Leva, Myš, Mačku, Psa a Slona. 2. Trojica Ak sa vám podarí hodiť tri rovnaké zvieratá (nezáleží na tom, akého druhu), zapíšete si 2 body. 3. Dva páry Ak sa vám podarí hodiť dve rôzne zvieratá po dvoch kusoch (nezáleží na tom, akého druhu), zapíšete si 3 body.

7 4. Trojica + Pár Ak sa vám podarí hodiť tri rovnaké zvieratá (nezáleží na tom, akého druhu) a k tomu pár iných zvierat (nezáleží na tom, akého druhu), zapíšete si 4 body. 5. Päť rôznych zvierat Ak sa vám podarí hodiť päť rôznych zvieratok, zapíšete si 5 bodov. 6. Päť rovnakých zvierat Ak sa vám podarí hodiť na všetkých piatich kockách symbol jedného zvieratka, zapíšete si 10 bodov. Koniec hry Hra končí vo chvíli, keď majú všetci hráči zaplnených 11 polí v jednom stĺpci, teda po tom, čo boli všetci hráči jedenásťkrát na rade. Teraz si všetci hráči spočítajú svoje body. Hráč, ktorý získal najviac bodov, vyhráva.

8 Dále doporučujeme tyto hry z řady her v plechovkách: AUTO BINGO Všichni určitě víte, jak nekonečně dlouhá může být cesta autem nebo vlakem! Dlouhá chvíle se může dostavit co nevidět. Tyhle starosti však můžete hodit za hlavu, pokud budete mít s sebou Auto-Bingo, s touto hrou vám cesta uteče jako voda. Během hledání správného objektu do své Bingo karty zapomenou všichni hráči velice rychle, jak dlouho už jsou na cestě i kolik toho ještě mají před sebou. Oproti klasickému bingu nečekají hráči na čísla, ale pozorně hledají objekty v okolní krajině, kterou projíždějí. Komu se podaří vyškrtat pět objektů v řadě, zavolá BINGO! a stane se vítězem. Balení obsahuje 3 fixy, 6 smazatelných hracích karet a pravidla hry. MOSAIX Postupně hází všichni hráči všemi 4 kostkami a podle svého uvážení je sestaví do libovolné formace, symboly tohoto seskupení si všichni hráči napíší do tabulek na svých kartách. Každý z hráčů se pokouší utvořit v tabulce co největší seskupení stejných symbolů, aby získal na konci hry co nejvíc bodů. Balení obsahuje 4 přepisovatelné hrací karty, 4 kostky se symboly, 4 fixy, 1 pravidla hry TANGRAM Tangramy nejsou hrou v pravém slova smyslu spíš než to jsou filosofií, stylem života. Za pomoci pouze 7 kamenů jednoho čtverce, jednoho rovnoběžníků a pěti trojúhelníků můžete jednoduchým otáčením a přeskládáváním vytvořit tisíce různých obrazců a postav. Příklady zahrnuté v přiloženém sešitě jsou jen malým průřezem nezměrných možností tangramů. Záleží jen na vás, co si s touto skládačkou počnete. Vaší fantasii a tvořivosti se meze nekladou. Balení obsahuje 7 hracích plošek a brožurku s více než 800 obrázky a řešeními. OSLÍK Cílem každého z hráčů je co nejobratněji umístit všechny své tyčky na oslův hřbet. Hráč, kterému se to podaří jako prvnímu, vyhraje hru. Balení obsahuje dřevěného oslíka a tyčinky v různých barvách. KOVOVÉ HLAVOLAMY Záludná hra prověřující vaši zručnost. Pokud budete chtít ohromit své okolí, není nic jednoduššího, než po vzoru kouzelníků dát nejdřív publiku hlavolam zkusit. Balení obsahuje 12 kovových hlavolamů a list s řešeními.

ZOO LOTTO (cz) ZOO LOTTO (sk)

ZOO LOTTO (cz) ZOO LOTTO (sk) ZOO LOTTO (cz) Kdo jako první najde všechna svoje zvířátka? Určete, o jaké zvíře se jedná, a umístěte ho na správné místo na hrací desce. Pro ještě větší požitek ze hry máte k dispozici vždy několik herních

Více

Počet hráčů: 3 6 Věk: 8+ Hrací doba: cca 15 minut

Počet hráčů: 3 6 Věk: 8+ Hrací doba: cca 15 minut Počet hráčů: 3 6 Věk: 8+ Hrací doba: cca 15 minut V této hře se to hemží kozami a ty jich musíš získat co nejvíce. Ale najednou je jejich počet limitován a ty už žádné kozy nechceš! Nebohá zvířata tedy

Více

OBSAH. Autoři: Gregorio Morales a Jordi Gene. Délka hry: cca 20 min. Pro: 3 5 hráčů od 10 let. 20 skórovacích karet (v 5 barvách) 95 štychových karet

OBSAH. Autoři: Gregorio Morales a Jordi Gene. Délka hry: cca 20 min. Pro: 3 5 hráčů od 10 let. 20 skórovacích karet (v 5 barvách) 95 štychových karet Autoři: Gregorio Morales a Jordi Gene Pro: 3 5 hráčů od 10 let 95 štychových karet OBSAH Délka hry: cca 20 min. 20 skórovacích karet (v 5 barvách) Líc Plusová strana Rub Minusová strana CÍL HRY V této

Více

OBSAH. Christoph Behre Pro: 2 5 hráčů od 8 let Délka hry: cca 25 min.

OBSAH. Christoph Behre Pro: 2 5 hráčů od 8 let Délka hry: cca 25 min. Christoph Behre Pro: 2 5 hráčů od 8 let Délka hry: cca 25 min. OBSAH 50 fialových žetonů 40 karet zvířat (10 různých zvířat, každé v hodnotách 1 4) 1 karta začínajícího hráče 12 zelených žetonů CÍL HRY

Více

Pat a Mat na výletě 3.4 Na hracím plánu jsou dvě takové dopravní

Pat a Mat na výletě 3.4 Na hracím plánu jsou dvě takové dopravní Hra obsahuje: Hrací plán, hrací kostka. Hra je určena pro dva až čtyři hráče, ve hře tak mohou být dvě postavičky Pata a dvě Mata, které jsou odlišeny barvou podstavce. Příprava hry 1.1 Hráči si vyberou

Více

ÚVOD DO HRY PRINCIP HRY

ÚVOD DO HRY PRINCIP HRY Počet hráčů: 2-6 Věk: od 6 let Délka hry: cca 20 min. Obsah: 66 hracích karet: 45 karet s čísly (hodnota 0 8 čtyřikrát, hodnota 9 devětkrát), 21 speciálních karet (9 karet Výměna, 7 karet Špehuj, 5 karet

Více

Každý hráč dostane 1 list s herním plánem. Připraví se 6 kostek. Navíc potřebuje každý hráč tužku. Určí se, kdo začíná.

Každý hráč dostane 1 list s herním plánem. Připraví se 6 kostek. Navíc potřebuje každý hráč tužku. Určí se, kdo začíná. Herní materiál 6 kostek se surovinami blok s 60 herními plány Příprava Každý hráč dostane list s herním plánem. Připraví se 6 kostek. Navíc potřebuje každý hráč tužku. Určí se, kdo začíná. Princip hry

Více

Príbeh. Příběh. Herný materiál. Herní materiál

Príbeh. Příběh. Herný materiál. Herní materiál Příběh Príbeh Je nádherný parný letní den, ale začalo poprchávat. Zaječí pelíšek se plní vodou a malým zajíčkům uvnitř už vlhnou kožíšky. Jedním z pěti východů rychle peláší ven. Kolika zajíčkům pomůžete

Více

Habermaaß-hra 4530. Terra Kids Země světa

Habermaaß-hra 4530. Terra Kids Země světa CZ Habermaaß-hra 4530 Terra Kids Země světa Terra kids Země světa Vzrušující poznávací hra pro 2-4 cestovatele ve věku od 8 do 99 let. Herní nápad: zaměstnanci Haba Ilustrace: Albert Kokai Délka hry: cca.

Více

b Charles Chevallier c d c c f f f g e a

b Charles Chevallier c d c c f f f g e a c b Charles Chevallier d c c g e a Charles Chevallier pravidla hry Jste paleontology, kteří hledají kosti dinosaurů na nově objeveném nalezišti. Nejslavnějším paleontologem se stane ten, kdo dokáže objevit

Více

Habermaaß-hra 4748A /4287N a jeden poklad

Habermaaß-hra 4748A /4287N a jeden poklad CZ Habermaaß-hra 4748A /4287N 1000 a jeden poklad 1000 a jeden poklad Dobrodružná hra na motivy pohádek 1000 a jedné noci pro 2-4 hráče od 5 do 99 let. Obsahuje základní variantu pro mladší hráče. Autor:

Více

Matematika test. Cesta trvala hodín a minút.

Matematika test. Cesta trvala hodín a minút. GJH-Prima Test-16 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Súčet Matematika test Na tento papier sa nepodpisuj. Na vypracovanie tejto skúšky máš čas 20 minút. Test obsahuje 18 úloh a má 4 strany. Úlohy

Více

Dřevěné kuželky Drevené kolky. Skvělá venkovní hra z Finska Vynikajúca hra z Fínska, ktorá sa hrá vonku

Dřevěné kuželky Drevené kolky. Skvělá venkovní hra z Finska Vynikajúca hra z Fínska, ktorá sa hrá vonku Dřevěné kuželky Drevené kolky Skvělá venkovní hra z Finska Vynikajúca hra z Fínska, ktorá sa hrá vonku 8 590228 004154 96589 7 9 8 5 11 12 6 3 10 4 1 2 3-4 m 7 9 8 5 11 12 6 3 10 4 1 2 3-4 m Hra Mölkky

Více

PRAVIDLA HRY. 2 4 hráči / 20 minut

PRAVIDLA HRY. 2 4 hráči / 20 minut PRAVIDLA HRY 2 4 hráči / 20 minut Cíl hry Hráči se snaží získávat ptáčky do své sbírky. Vyhraje hráč, který jako první získá určitý počet hejn ptáčků. Aby toho hráči dosáhli, musí si v první řadě dobře

Více

PRAVIDLA HRY / PRAVIDLÁ HRY

PRAVIDLA HRY / PRAVIDLÁ HRY PRAVIDLA HRY / PRAVIDLÁ HRY Francesco Rotta Andrea Femerstrand 1 7+ 15 2 4 min Obsah hry 16 dílků pastvin 64 žetonů ovcí: 16 od každé barvy STÁLE NA POUTI ZA ZELENĚJŠÍMI PASTVINAMI Naše malé stádečko ovcí

Více

Koryo sa odohráva vo vymyslenom politicko-steampunkovom svete, ktorý pôvodne inšpirovaný historickou Kóreou v období okolo 10. storočia.

Koryo sa odohráva vo vymyslenom politicko-steampunkovom svete, ktorý pôvodne inšpirovaný historickou Kóreou v období okolo 10. storočia. Koryo je hra pre 2 4 hráčov. Hra je vhodná pre hráčov vo veku 14 a viac. Jedna hra trvá približne 15 minút. Koryo sa odohráva vo vymyslenom politicko-steampunkovom svete, ktorý pôvodne inšpirovaný historickou

Více

Kombinatorická pravdepodobnosť (opakovanie)

Kombinatorická pravdepodobnosť (opakovanie) Kombinatorická pravdepodobnosť (opakovanie) Metódy riešenia úloh z pravdepodobnosti a štatistiky Beáta Stehlíková, FMFI UK Bratislava www.iam.fmph.uniba.sk/institute/stehlikova Príklad 1: Zhody kariet

Více

Habermaaß-hra 3616A /4717N. Zvířecí pyramida karetní hra

Habermaaß-hra 3616A /4717N. Zvířecí pyramida karetní hra CZ Habermaaß-hra 3616A /4717N Zvířecí pyramida karetní hra Zvířecí pyramida karetní hra Rozechvělá hra pro 2-4 hráče ve věku od 5 do 99 let. Obsahuje dvě herní varianty. Autor: Ilustrace: Poskytovatel

Více

Zábavné stavebnice. Duhové domino Čtyřky. Dúhové domino Štvorky. Made in Germany

Zábavné stavebnice. Duhové domino Čtyřky. Dúhové domino Štvorky. Made in Germany Zábavné stavebnice Duhové domino Čtyřky Dúhové domino Štvorky Made in Germany Každá hrací kostka má 2 puntíky šesti různých barev v různých kombinacích. Od každé barvy existuje pouze jedna kostka s totožnými

Více

Kombinatorická pravdepodobnosť (opakovanie)

Kombinatorická pravdepodobnosť (opakovanie) Kombinatorická pravdepodobnosť (opakovanie) Metódy riešenia úloh z pravdepodobnosti a štatistiky Cvičenie 1 Beáta Stehlíková, FMFI UK Bratislava www.iam.fmph.uniba.sk/institute/stehlikova Príklad 1: Zhody

Více

Vzdělávací karetní. Vzdělávací pomůcka. Určeno dětem od 3 do 5 let. volí libovolné otázky případně pořadí dětí, které budou na tahu.

Vzdělávací karetní. Vzdělávací pomůcka. Určeno dětem od 3 do 5 let. volí libovolné otázky případně pořadí dětí, které budou na tahu. Vzdělávací karetní BARVY hra Úkolem této hry je naučit děti rozeznávat základní barvy. Princip je založen na komunikaci rodiče nebo pedagoga s dítětem. Hry se může zúčastnit 1 až 6 dětí pod vedením dospělé

Více

Postřehová hra rychlá jako blesk pro 2 8 hráčů od osmi let. Autor: Jacques Zeimet

Postřehová hra rychlá jako blesk pro 2 8 hráčů od osmi let. Autor: Jacques Zeimet Postřehová hra rychlá jako blesk pro 2 8 hráčů od osmi let. Autor: Jacques Zeimet Pribeh a cil hry Balduin je veselé hradní strašidlo. V tajemném sklepení hradu jednou našel stařičký kouzelný fotoaparát.

Více

Matematika test. 1. Doplň do štvorčeka číslo tak, aby platila rovnosť: (a) 9 + = (b) : 12 = 720. (c) = 151. (d) : 11 = 75 :

Matematika test. 1. Doplň do štvorčeka číslo tak, aby platila rovnosť: (a) 9 + = (b) : 12 = 720. (c) = 151. (d) : 11 = 75 : GJH-Prima 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Súčet Test-13 Matematika test Na tento papier sa nepodpisuj. Na vypracovanie tejto skúšky máš čas 20 minút. Test obsahuje 13 úloh a má 4 strany. Úlohy môžeš riešiť

Více

Pracovný zošit vznikol vďaka grantu Detské šachové kráľovstvo z programu hodina deťom

Pracovný zošit vznikol vďaka grantu Detské šachové kráľovstvo z programu hodina deťom Pracovný zošit vznikol vďaka grantu Detské šachové kráľovstvo z programu hodina deťom ... Tréning pre múdre hlavy Liptovská šachová škola každý rok otvára brány detského šachového kráľovstva. Tento pracovný

Více

FAZOLE KOSTKOVÁ HRA POPIS

FAZOLE KOSTKOVÁ HRA POPIS od Uweho Rosenberga Hráči: 2-5 hráčů Věk: 10+ Herní doba: 45 min FAZOLE KOSTKOVÁ HRA POPIS I pěstitelé fazolí si po těžké celodenní dřině na poli chtějí užít trochu zábavy s kostkami. Zde se jim naskýtá

Více

Habermaaß-hra 4298. Malí kouzelníci

Habermaaß-hra 4298. Malí kouzelníci CZ Habermaaß-hra 4298 Malí kouzelníci Malí kouzelníci Bláznivá hra na zapamatování pro 2-4 hráče ve věku od 4 do 99 let. Obsahuje i variantu pro pokročilé kouzelníky. Autoři: Stine & Kis Ilustrace: Antje

Více

Pravidlá hry. Cieľ hry. Obsah

Pravidlá hry. Cieľ hry. Obsah Pravidlá hry Cieľ hry Ocitli ste sa v koži malého prasiatka. Vaším najväčším prianím je postaviť pevný a krásny dom, v ktorom budete môcť tráviť dlhé zimné večery. Nebudete však potrebovať špachtľu ani

Více

Dobble HRA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REFLEXŮ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE LET. Pravidla

Dobble HRA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REFLEXŮ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE LET. Pravidla Dobble HRA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REFLEXŮ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE LET Pravidla Co je to Dobble? Dobble, to je více než 50 symbolů na 55 kartách. Na jedné je vždy 8 různých symbolů

Více

PRAVIDLA CZ PRAVIDLÁ sk

PRAVIDLA CZ PRAVIDLÁ sk PRAVIDLA CZ PRAVIDLÁ sk CZ Hra pro 2 3 hráče Délka hry: 15 min Herní materiál: 1 herní plán 15 pevných kartiček s úkoly 1 dřevěná figurka Krtečka 1 dřevěná kostka s barvami Krteček by si chtěl hrát, ale

Více

úplně vás zelektrizuje! Markus Schleininger Reinhard Staupe Heinz Wüppen Počet hráčů: 1-12 Věk: od 8 let Herní doba: okolo 15 min.

úplně vás zelektrizuje! Markus Schleininger Reinhard Staupe Heinz Wüppen Počet hráčů: 1-12 Věk: od 8 let Herní doba: okolo 15 min. úplně vás zelektrizuje! Markus Schleininger Reinhard Staupe Heinz Wüppen Počet hráčů: 1-12 Věk: od 8 let Herní doba: okolo 15 min. Myšlenka hry 1.) V každém kole se hodí jedno číslo (2-12). Každý hráč

Více

Hra pro 2 10 hráčů od deseti let. OBSAH HRY CÍL HRY

Hra pro 2 10 hráčů od deseti let. OBSAH HRY CÍL HRY Hra pro 2 10 hráčů od deseti let. OBSAH HRY 104 hracích karet s čísly 1 104, pravidla hry CÍL HRY Na všech kartách jsou symboly krav. Každá kráva, kterou během hry vezmete, znamená jeden minusový bod.

Více

Habermaaß-hra 4646. Chutná nebo nechutná?

Habermaaß-hra 4646. Chutná nebo nechutná? CZ Habermaaß-hra 4646 Chutná nebo nechutná? Chutná nebo nechutná? Hra podporující exekutivní funkce pro 2 4 hráče ve věku od 4 do 99 let. Využívá Fex-efekt na zvýšení stupně obtížnosti hry. Autoři: Markus

Více

CVIČENIE 1 : ZÁKLADNÉ VÝPOČTY PRAVDEPODOBNOSTI

CVIČENIE 1 : ZÁKLADNÉ VÝPOČTY PRAVDEPODOBNOSTI CVIČENIE : ZÁKLDNÉ VÝOČTY RVDEODOBNOSTI. KLSICKÁ DEFINÍCI RVDEODOBNOSTI ríklad : ká je pravdepodobnosť, že pri hode kockou padne číslo resp. padne nepárne číslo? jav, kedy padne číslo B jav, že padne nepárne

Více

Bezdrôtová sieť s názvom EDU po novom

Bezdrôtová sieť s názvom EDU po novom Bezdrôtová sieť s názvom EDU po novom V priebehu augusta 2011 bolo staré riešenie WiFi (pripojenie k školskej bezdrôtovej sieti cez certifikáty) v plnej miere nahradené novým riešením. Staré riešenie už

Více

Cíl hry: Cílem hry je získat počet bodů, který si hráči stanoví na začátku. Body lze získat za slova složená z písmen na vylosovaných kostkách.

Cíl hry: Cílem hry je získat počet bodů, který si hráči stanoví na začátku. Body lze získat za slova složená z písmen na vylosovaných kostkách. Návod PÍSMENKOBRANÍ naučná hra ve 2 variantách - doporučený věk od 7 let - počet hráčů: 2-3 Obsah balení: 1) kostky s písmeny 25 ks 2) sáček 1 ks 3) provázky 3 ks 4) kostka s čísly 1 ks 5) poznámkový blok

Více

Habermaaß-hra 4973. Zvířecí pyramida: A jsme zpět!

Habermaaß-hra 4973. Zvířecí pyramida: A jsme zpět! CZ Habermaaß-hra 4973 Zvířecí pyramida: A jsme zpět! Zvířecí pyramida: A jsme zpět! Rozviklaná rotující stavěcí hra pro 2 až 4 hráče ve věku 5 99 let. Autoři: Klaus Miltenberger, Kristin Múckel Ilustrace:

Více

Uwe Rosenberg 2006 NOMINACE

Uwe Rosenberg 2006 NOMINACE Uwe Rosenberg HRA ROKU 2006 NOMINACE Uwe Rosenberg Počet hráčů: 3-5 Věk: od 12 let Doba trvání: ca. 45 minut Obsah: 104 hracích karet 6 karet 3. fazolové pole 1 návod ke hře CÍL HRY Každý hráč obchoduje

Více

Lineárne nerovnice, lineárna optimalizácia

Lineárne nerovnice, lineárna optimalizácia Opatrenie:. Premena tradičnej škol na modernú Gmnázium Jozefa Gregora Tajovského Lineárne nerovnice, lineárna optimalizácia V tomto tete sa budeme zaoberat najskôr grafickým znázornením riešenia sústav

Více

M úlohy (vyriešené) pre rok 2017

M úlohy (vyriešené) pre rok 2017 M úlohy (vyriešené) pre rok 2017 Nájdite najmenšie prirodzené číslo, ktorého ciferný súčet je 2017 Ak má byť prirodzené číslo s daným ciferným súčtom čo najmenšie, musí mať čo najviac číslic 9 Pretože

Více

Užívateľská príručka systému CEHZ. Základné zostavy Farmy podľa druhu činnosti

Užívateľská príručka systému CEHZ. Základné zostavy Farmy podľa druhu činnosti Užívateľská príručka systému CEHZ Základné zostavy Farmy podľa druhu činnosti Užívateľská príručka systému CEHZ... 1 Základné zostavy Farmy podľa druhu činnosti... 1 1.1. Farmy podľa druhu činnosti...

Více

Skvělá příležitost pro dva obchodníky od dvanácti let

Skvělá příležitost pro dva obchodníky od dvanácti let Skvělá příležitost pro dva obchodníky od dvanácti let POZADÍ HRY Jambo je svahilský pozdrav. Tak zdraví své nakupující zákazníky zruční obchodníci na tržištích v srdci Afriky, kde již několik století rozkvétá

Více

Príručka Mobility Tool + pre príjemcov grantu

Príručka Mobility Tool + pre príjemcov grantu Príručka Mobility Tool + pre príjemcov grantu Verzia: 3.11.2014 Strana 1 z 10 Obsah 1. Úvod... 3 2. Ako sa prihlásiť do Mobility Tool+?... 3 3. Projekt... 4 3.1. Ako zobraziť detaily projektu?... 4 3.2.

Více

Kajot Casino Ltd. Popis hry Classic 7

Kajot Casino Ltd. Popis hry Classic 7 Classic 7 CLASSIC 7 Popis a pravidlá Classic 7 je hra s troma kotúčmi. Výsledky hry tvoria 3 3 výsledky, pričom každý kotúč zobrazuje časť s troma symbolmi. Snímky obrazovky Nasledujúci obrázok zobrazuje

Více

Habermaaß-hra 4789A /4092N. Super nosorožec Rhino

Habermaaß-hra 4789A /4092N. Super nosorožec Rhino CZ Habermaaß-hra 4789A /4092N Super nosorožec Rhino Super nosorožec Rhino Napínavá stavební 3-D hra pro 2-5 super hrdinů od 5-99 let. Authors: Steven Strumpf & Scott Frisco Licence: Excel Global Development

Více

Královská zahrada. Cíl hry. Hra pro 2 4 hráče

Královská zahrada. Cíl hry. Hra pro 2 4 hráče Královská zahrada Hra pro 2 4 hráče Úvod Jako mocní králové hledáte nová místa pro rozšíření své velkolepé zahrady. Je třeba prozkoumat všechny druhy krajiny - obilná pole, nehostinné skály i rozlehlá

Více

Postup pri aktivácii elektronickej schránky na doručovanie pre právnické osoby, ktoré nie sú zapísané do obchodného registra

Postup pri aktivácii elektronickej schránky na doručovanie pre právnické osoby, ktoré nie sú zapísané do obchodného registra Postup pri aktivácii elektronickej schránky na doručovanie pre právnické osoby, ktoré nie sú zapísané do obchodného registra Dátum platnosti: 1. 2. 2014 Verzia dokumentu: 9 Dátum zverejnenia: 19. 1. 2017

Více

Pravidla hry. I. Obsah. II. Základní informace

Pravidla hry. I. Obsah. II. Základní informace I. Obsah Uvařte a naservírujte ta nejlahodnější jídla s naší hrou Slož to! Pouze šéfkuchaři s nejšikovnějšíma rukama a nejlepší strategií mohou být ti nejúspěšnější! Stanete se nejslavnějším šéfkuchařem

Více

B) EX = 0,5, C) EX = 1, F) nemáme dostatek informací.

B) EX = 0,5, C) EX = 1, F) nemáme dostatek informací. Hlasovací otázka 9 Náhodná veličina X nabývá jen dvou různých hodnot, 0 a 1. Předpokládejme P(X = 0) = 0,5. Co můžeme říci o EX? Hlasovací otázka 9 Náhodná veličina X nabývá jen dvou různých hodnot, 0

Více

Kajot Casino Ltd. Popis hry Turbo 27

Kajot Casino Ltd. Popis hry Turbo 27 Turbo 27 TURBO 27 Popis a pravidlá Turbo 27 je hra s troma kotúčmi. Výsledky hry tvoria 3 3 výsledky, pričom každý kotúč zobrazuje časť s troma symbolmi. Snímky obrazovky Nasledujúci obrázok zobrazuje

Více

Habermaaß-hra 3615A /4714N. Kartová hra Najdi správný pár

Habermaaß-hra 3615A /4714N. Kartová hra Najdi správný pár CZ Habermaaß-hra 3615A /4714N Kartová hra Najdi správný pár Kartová hra Najdi správný pár Monstrózně rychlá vyhledávací hra pro 2 až 6 hráčů ve věku od 4 do 99 let. Zahrnuje variantu pro experty na sbírání

Více

40 označovacích kamenů vždy 10 v červené, oranžové, černé, modré barvě. 7 slonů 3 lvi 6 normálních 1 super

40 označovacích kamenů vždy 10 v červené, oranžové, černé, modré barvě. 7 slonů 3 lvi 6 normálních 1 super Lev, zebra, slon - divoká, daleká, krásná země! Počet hráčů: 2-4 Věk: od 8 let Herní doba: okolo 20 min. Andreas Spies Karty Celkem 42 kopytníků (pakůň, zebra, antilopa) se chce dostat z jedné strany africké

Více

Věk: 6+ Jak hrát. Goro-Goro Zvířátkové Shogi. Japonská Shogi Asociace / Shogi.cz

Věk: 6+ Jak hrát. Goro-Goro Zvířátkové Shogi. Japonská Shogi Asociace / Shogi.cz Věk: 6+ Jak hrát Goro-Goro Zvířátkové Shogi Japonská Shogi Asociace / Shogi.cz Jak začít hrát Území Oblohy Postavte kameny tak, jak je vyznačeno na obrázku. Rozhodněte, kdo bude hrát první "Furigomou"

Více

ROVNOMERNÉ DAŇOVÉ ODPISY od ROK

ROVNOMERNÉ DAŇOVÉ ODPISY od ROK ROVNOMERNÉ DAŇOVÉ ODPISY od 1.1.2012 1. ROK Spoločnosť zakúpila automobil v cene 48000 EUR, zaradí ho do 1. odpisovej skupiny, rozhodne sa ho odpisovať rovnomerne. Vypočítaný ročný daňový odpis je 12000

Více

NÁVOD. SPOJUJ SLŮVKA téma: DŮM. vzdělávací hra ve 2 variantách od 7 let

NÁVOD. SPOJUJ SLŮVKA téma: DŮM. vzdělávací hra ve 2 variantách od 7 let NÁVOD SPOJUJ SLŮVKA téma: DŮM vzdělávací hra ve 2 variantách od 7 let Dílky s obrázky a anglickými slovíčky, které popisující obsah těchto obrázků jsou jednoduchou a atraktivní formou výuky pro nejmladší.

Více

ZAZVOŇ A VYHRAJ! Počet hráčů: 2 6 osob Věk: od 6 let Délka hry: cca 20 minut

ZAZVOŇ A VYHRAJ! Počet hráčů: 2 6 osob Věk: od 6 let Délka hry: cca 20 minut ZAZVOŇ A VYHRAJ! Počet hráčů: 2 6 osob Věk: od 6 let Délka hry: cca 20 minut Obsah: 72 hracích karet - 64 karet s ovocem, 3 karty se slonem, 3 karty s opicí, 2 karty s prasátkem 1 zvonek 1 pravidla hry

Více

Návod na použitie zápisníka jedál

Návod na použitie zápisníka jedál Návod na použitie zápisníka jedál Sme nesmierne radi, že si sa rozhodla používať tento zápisník jedál. Práve zapisovaním svojho jedálnička ľudia chudnú oveľa rýchlejšie, majú prehľad nad tým, čo zjedia

Více

Cíl hry. Obsah. Příprava

Cíl hry. Obsah. Příprava PRAVIDLA HRY Cíl hry Ocitli jste se v kůži malého prasátka. Vaším největším přáním je postavit pevný a krásný dům, kde budete moci trávit dlouhé zimní večery. Abyste toho docílili, nebudete potřebovat

Více

Príbeh. Příběh. Herný materiál. Herní materiál

Príbeh. Příběh. Herný materiál. Herní materiál Příběh Príbeh Zvířátka se už nemohou dočkat. Dnes je čeká báječná plavba na voru a nikdo nechce zůstat na břehu. Ale jakmile je vor plný, zvířátka spadnou do vody. Malý myšáček bedlivě dohlíží na to, aby

Více

Inventúra účtov- základný popis.

Inventúra účtov- základný popis. Inventúra účtov- základný popis. Účtový modul obsahuje funkciu, ktorá komplexne rieši inventúry účtov. Účtovník má silný nástroj, ktorý mu pomôže rýchlo a jednoducho spraviť inventúry účtov na konci roka.

Více

Ekvia s.r.o EKVIA PREMIUMPRO. Užívateľský manuál

Ekvia s.r.o EKVIA PREMIUMPRO. Užívateľský manuál Ekvia s.r.o EKVIA PREMIUMPRO Užívateľský manuál 1. Prihlásenie sa Pre prihlásenia sa do portálu Ekvia PremiumPro prejdite na adresu: www.ekviapremiumpro.sk Kde po kliknutí na tlačidlo Prihlásenie v pravom

Více

Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky

Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky Informácia k odpočtu daňovej straty v tabuľke D tlačiva daňového priznania k dani z príjmov právnickej osoby Daňovník - právnická osoba so zdaňovacím obdobím

Více

www.obchod.corfix.cz www.obchod.corfix.sk Katalog 2011

www.obchod.corfix.cz www.obchod.corfix.sk Katalog 2011 www.obchod.corfix.cz www.obchod.corfix.sk Katalog 2011 Bella Sara je svět koní pro dívky ve věku 6-14 let. Na internetové adrese www.bellasara.cz si může každá dívka vytvořit zdarma svůj účet s vlastní

Více

NÁVOD LOGIX mini Hra pro 2-4 hráče

NÁVOD LOGIX mini Hra pro 2-4 hráče NÁVOD LOGIX mini Hra pro 2-4 hráče Cíl hry: Každý hráč si na začátku vylosuje kartu s tajným kódem (vzorem rozložení kuliček). V průběhu partie hráči pokládají na desku nové kuličky nebo přemisťují stávající

Více

Návod. Logická hra pro 2 5 hráčů. Hrací doba: přibližně 45 minut. Věk: od 7 let. Obsah balení:

Návod. Logická hra pro 2 5 hráčů. Hrací doba: přibližně 45 minut. Věk: od 7 let. Obsah balení: Návod Logická hra pro 2 5 hráčů. Hrací doba: přibližně 45 minut. Věk: od 7 let. Obsah balení: 5 oboustranných hracích ploch 75 prvků v pěti barvách 5 ukazatelů bodování bodovací plocha návod Obrázek 1

Více

Erasmus+ Online jazyková podpora (OLS) Využite svoj pobyt Erasmus+ naplno!

Erasmus+ Online jazyková podpora (OLS) Využite svoj pobyt Erasmus+ naplno! Erasmus+ Online jazyková podpora (OLS) Využite svoj pobyt Erasmus+ naplno! Erasmus+: mení životy a rozširuje obzory Cieľom programu Erasmus+ je zlepšiť zručnosti a zamestnateľnosť, ako aj modernizovať

Více

Habermaaß-hra 3123A /4448N. Tanec s vejci

Habermaaß-hra 3123A /4448N. Tanec s vejci CZ Habermaaß-hra 3123A /4448N Tanec s vejci Tanec s vejci Živá hra plná poskakování s vejci pro 2-4 hráče ve věku od 5 do 99let. Autor: Ilustrace: Roberto Fraga Martina Leykamm Obsah: 1 dřevěné vejce 9

Více

POSTUP GENEROVANIA ŽIADOSTI O KVALIFIKOVANÝ CERTIFIKÁT POMOCOU PROGRAMU COMFORTCHIP.

POSTUP GENEROVANIA ŽIADOSTI O KVALIFIKOVANÝ CERTIFIKÁT POMOCOU PROGRAMU COMFORTCHIP. POSTUP GENEROVANIA ŽIADOSTI O KVALIFIKOVANÝ CERTIFIKÁT POMOCOU PROGRAMU COMFORTCHIP. V prípade, že sa rozhodnete použiť ako úložisko kvalifikovaného certifikátu čipovú kartu StarCos2.3, musíte si žiadosť

Více

Zásady volieb do Akademického senátu Fakulty medzinárodných vzťahov Ekonomickej univerzity v Bratislave

Zásady volieb do Akademického senátu Fakulty medzinárodných vzťahov Ekonomickej univerzity v Bratislave Zásady volieb do Akademického senátu Fakulty medzinárodných vzťahov Ekonomickej univerzity v Bratislave Článok 1 Všeobecné ustanovenie (1) Akademický senát Fakulty medzinárodných vzťahov Ekonomickej univerzity

Více

Autoři: Ralf zur Linde a Wolfgang Sentker Hra pro 2 až 4 hráče od 8 let

Autoři: Ralf zur Linde a Wolfgang Sentker Hra pro 2 až 4 hráče od 8 let Autoři: Ralf zur Linde a Wolfgang Sentker Hra pro 2 až 4 hráče od 8 let Každý hráč má svou vlastní archu a chce na ni vzít co nejvíce zvířat. Bohužel nějaký chlapík jménem Noe si nárokuje všechny zvířecí

Více

HRY S KLASICK MI BODOV MI KOSTKAMI

HRY S KLASICK MI BODOV MI KOSTKAMI HRY S KLASICK MI BODOV MI KOSTKAMI Pro vût inu her je potfieba mít tuïku a papír. Jako Ïetony mûïete vyuïívat zápalky. BANK 1 kostka KaÏd hráã obdrïí 5 ÏetonÛ a hází tfiikrát za sebou kostkou. Ten, kdo

Více

27-SEP-10. Black Cyan Magenta Yellow. CÍL HRY Jako první vytlačit šest. v tazích - své kuličky lze posunout. pole.

27-SEP-10. Black Cyan Magenta Yellow. CÍL HRY Jako první vytlačit šest. v tazích - své kuličky lze posunout. pole. Návod ke hře Hra 2 hráčů CÍL HRY Jako první vytlačit šest soupeřových kuliček z hracího pole. PŘÍPRAVA HRY: - hráči si připraví kuličky do startovních pozic, jak je uvedeno na obr. 1 - hráči se domluví,

Více

VYSPORIADANIE PREHRADENÝCH ZÁVÄZKOV A POHĽADÁVOK

VYSPORIADANIE PREHRADENÝCH ZÁVÄZKOV A POHĽADÁVOK VYSPORIADANIE PREHRADENÝCH ZÁVÄZKOV A POHĽADÁVOK Funkcia Vysporiadanie pohľadávok a záväzkov umožňuje riešiť preplatky pohľadávok a záväzkov, prípady, kedy je úhrada vyššia ako hodnota uvedená na doklade.

Více

Cílem hry Otázky a odpovědi je pomoci studentům naučit se používat základy jazyka a tím stimulovat konverzaci v angličtině.

Cílem hry Otázky a odpovědi je pomoci studentům naučit se používat základy jazyka a tím stimulovat konverzaci v angličtině. Otázky a odpovědi Obsah balení 1 plakát 1 hrací kostka se zájmenem nebo tázacím příslovcem: kdo, co, jak, kde, kdy a který 66 ilustrovaných karet zobrazujících 66 předmětů z plakátu Cílem hry Otázky a

Více

Postup pri aktivácii elektronickej schránky na doručovanie pre fyzické osoby

Postup pri aktivácii elektronickej schránky na doručovanie pre fyzické osoby Postup pri aktivácii elektronickej schránky na doručovanie pre fyzické osoby Dátum zverejnenia: 1. 2. 2014 Verzia: 7 Dátum aktualizácie: 23. 8. 2017 Popis: Tento dokument je určený pre občanov a fyzické

Více

Fyzika 9. ročník 3. Laboratórna úloha

Fyzika 9. ročník 3. Laboratórna úloha Základná škola s materskou školou Chlebnice Fyzika 9. ročník 3. Laboratórna úloha Úloha: Urč pevnú látku, z ktorej je zhotovené teleso, pomocou mernej tepelnej kapacity Príprava: Medzi telesami, ktorých

Více

Medvídek Teddy barvy a tvary

Medvídek Teddy barvy a tvary CZ Habermaaß-hra 5878 Moje první hra Medvídek Teddy barvy a tvary Moje první hra Medvídek Teddy barvy a tvary První umísťovací hra pro 1 až 4 malé medvídky od 2 let. Autor: Christiane Hüpper Ilustrace:

Více

Vzor PRÍDELOVÝ LÍSTOK KATEGÓRIE A

Vzor PRÍDELOVÝ LÍSTOK KATEGÓRIE A Predná strana Vzor PRÍDELOVÝ LÍSTOK KATEGÓRIE A Príloha č. 5 k vyhláške č. 473/2011 Z. z. Rastlinný tuk 3 ks 3 ks 2 ks Priezvisko:... Meno:... Rodné číslo:... Trvalý pobyt: * )... VOO sídlo: č.:... A X

Více

Príručka pre prostredie Digitálnej autoškoly pre inštruktorov časť elearning

Príručka pre prostredie Digitálnej autoškoly pre inštruktorov časť elearning TVORÍME VEDOMOSTNÚ SPOLOČNOSŤ Riadiaci orgán OPIS Sprostredkovateľský orgán OPIS EURÓPSKA ÚNIA Príručka pre prostredie Digitálnej autoškoly pre inštruktorov časť elearning JISCD-ESD Príručka pre prostredie

Více

Hra 1 - Rodinná hra. Druhy claimů: Počet hráčů: 2-4 Věk: 8+ Délka: 20-40 minut

Hra 1 - Rodinná hra. Druhy claimů: Počet hráčů: 2-4 Věk: 8+ Délka: 20-40 minut Hra 1 - Rodinná hra Druhy claimů: Počet hráčů: 2-4 Věk: 8+ Délka: 20-40 minut Je 17 Srpna 1896 George Carmack společně s manželkou Kate a skupinou Indiánů z kmene Tagishů, loví lososy na řece Klondike

Více

Hromadná korešpondencia v programe Word Lektor: Ing. Jaroslav Mišovych

Hromadná korešpondencia v programe Word Lektor: Ing. Jaroslav Mišovych Hromadná korešpondencia v programe Word 2010 Lektor: Ing. Jaroslav Mišovych Obsah Čo je hromadná korešpondencia Spustenie hromadnej korešpondencie Nastavenie menoviek Pripojenie menoviek k zoznamu adries

Více

Aquaretto. Hra pro 2 až 5 hráčů, od 10ti let, délka hry cca 45 minut

Aquaretto. Hra pro 2 až 5 hráčů, od 10ti let, délka hry cca 45 minut Aquaretto Hra pro 2 až 5 hráčů, od 10ti let, délka hry cca 45 minut Každý hráč vlastní jednu vodní zoologickou zahradu. Hráči se snaží přilákat do svého vodní parku co nejvíce návštěvníků. Snaží se proto

Více

Zápis predmetov do AiSu na aktuálny akademický rok

Zápis predmetov do AiSu na aktuálny akademický rok Zápis predmetov do AiSu na aktuálny akademický rok UPOZORNENIE: Návod na zápis predmetov do AiSu je vypracovaný pre akademický rok 2015/2016. Študent si ale musí zvoliť vždy aktuálny akademický rok, do

Více

MATURITA 2016 ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE

MATURITA 2016 ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE MATURITA 2016 ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE Organizáciu MS upravuje zákon č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a vyhláška

Více

MAIS. Verejný portál - kalendárny rozvrh. Používateľská minipríručka pre používateľov systému MAIS. APZ Bratislava

MAIS. Verejný portál - kalendárny rozvrh. Používateľská minipríručka pre používateľov systému MAIS. APZ Bratislava MAIS Verejný portál - kalendárny rozvrh Používateľská minipríručka pre používateľov systému MAIS APZ Bratislava Rozvrhy nájdete pod URL: https://89.173.153.100/maisportal/ Na úvodnej obrazovke kliknite

Více

ÚVOD DO HRY PRINCIP HRY

ÚVOD DO HRY PRINCIP HRY Počet hráčů: 2-6 Věk: od 6 let Délka hry: cca 20 min. Obsah: 66 hracích karet: 45 karet s čísly (hodnota 0 8 čtyřikrát, hodnota 9 devětkrát), 21 speciálních karet (9 karet Výměna, 7 karet Špehuj, 5 karet

Více

Habermaaß-hra 4094. Princezna Kouzelná víla

Habermaaß-hra 4094. Princezna Kouzelná víla CZ Habermaaß-hra 4094 Princezna Kouzelná víla Princezna Kouzelná víla Paměťová a kreslící hra pro družstva pro 2-4 víly od 4 do 10 let. Autor: Ilustrace: Délka hry: Thilo Hutzler Anja Rieger přibližně

Více

Pravidla pro 2 až 3 hráče Příprava

Pravidla pro 2 až 3 hráče Příprava Ravensburger hry č. 21 162 3 Napínavé pronásledování pro 2 4 hráče ve věku od 6 99 let Autor: Michael Schacht Ilustrace: Michael Menzel, Thomas Haubold Design: Vera Bolze, DE Ravensburger Redakce: Monika

Více

Herní materiál. Pro 2 až 6 hráčů od 10 let

Herní materiál. Pro 2 až 6 hráčů od 10 let Pro 2 až 6 hráčů od 10 let Karlštejn, Křivoklát, Hluboká nad Vltavou, Trosky nebo Pernštejn. Tak tyto hrady a zámky určitě velmi dobře znáte. Ale co třeba Kámen, Andělská hora, Cimburk, Svojanov nebo Humprecht?

Více

Habermaaß-hra 4511. Divocí Vikingové

Habermaaß-hra 4511. Divocí Vikingové CZ Habermaaß-hra 4511 Divocí Vikingové Hra Habermaaß č. 4511 Divocí Vikingové Riskantní sázková hra pro 2 5 odvážných Vikingů ve věku 6 99 let. Autor: Ilustrace: Délka hry: Wolfgang Dirscherl Michael Menzel

Více

Pravidla hry. Masao Suganuma

Pravidla hry. Masao Suganuma Pravidla hry Masao Suganuma Úvod Každý hráč si staví svoje vlastní městečko. Je vhodnější nejprve postavit několik menších staveb, se rovnou pustit do něčeho většího? Nádraží je nutné a rozhlasový vysílač

Více

Pravidla hry. Hra pro 2 5 hráčů minut pro 5 hráčů minut pro 2 hráče

Pravidla hry. Hra pro 2 5 hráčů minut pro 5 hráčů minut pro 2 hráče Streetcar Linie 1 1996 Mayfair Games 1995 Goldsieber Pravidla hry Hra pro 2 5 hráčů 40 60 minut pro 5 hráčů 20 30 minut pro 2 hráče Designed by Stefan Dorra CZ překlad: Merlin 2009, runebound@gmail.com,

Více

ZOOLORETTO. Herní materiál 16 kulatých destiček mláďat (Nachwuchsplättchen) 2 od každého z 8 druhů

ZOOLORETTO. Herní materiál 16 kulatých destiček mláďat (Nachwuchsplättchen) 2 od každého z 8 druhů ZOOLORETTO Michael Schacht Herní idea Každý hráč vlastní jednu zoo. Hráči se pokoušejí přilákat do svých zoo co nejvíce návštěvníků, aby získali vítězné body. Za tímto účelem musí shromažďovat vhodná zvířata.

Více

Rozšírený zápis ZoznamŠkôl.eu

Rozšírený zápis ZoznamŠkôl.eu Rozšírený zápis ZoznamŠkôl.eu Zápis bude v príslušnej kategórii zobrazovaný vyššie (prioritne) než základné zápisy, názov školy (možnosť alternatívneho názvu), logo školy, adresa, kontakt - telefón (3x),

Více

V spodnej časti okna výherného prístroja sa nachádza lišta s ovládacími prvkami samotnej hry.

V spodnej časti okna výherného prístroja sa nachádza lišta s ovládacími prvkami samotnej hry. Burning Desire je 5-valcový výherný video prístroj, ktorý umožňuje hráčovi vyhrať až 243 spôsobmi. Pri mobilnej verzii a v aplikácii tejto hry je počet herných línií pevne stanovený na maximum. V spodnej

Více

Mgr. Stanislav Fila, psychológ CPPPaP Banská Bystrica Centrum pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie (bývalá KPPP) Banská Bystrica

Mgr. Stanislav Fila, psychológ CPPPaP Banská Bystrica Centrum pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie (bývalá KPPP) Banská Bystrica Návod 1. Prevod tlačeného textu na písané písmo fontu Abeceda.ttf. Jednoduchý. 25. 9. 2016 Prevod jednoduchého textu. Príklad. Mgr. Stanislav Fila, psychológ CPPPaP Banská Bystrica Centrum pedagogicko-psychologického

Více

Doba. 1. Položte herní plán doprostřed stolu. 2. Žetony jídla roztřiďte podle hodnot a umístěte je na loviště.

Doba. 1. Položte herní plán doprostřed stolu. 2. Žetony jídla roztřiďte podle hodnot a umístěte je na loviště. Herní materiál: 1 herní plán 4 desky hráčů 58 surovin ze dřeva 40 dřevěných figurek 8 značek ve dvou velikostech 53 žetonů jídla 28 kartiček budov 18 žetonů nástrojů 1 figurka začínajícího hráče 36 civilizačních

Více

ZOOLORETTO ROZŠÍŘENÍ

ZOOLORETTO ROZŠÍŘENÍ ZOOLORETTO ROZŠÍŘENÍ Michael Schacht TŘI NOVÉ BUDOVY (Drei Zusatzgebäude) 4 nové destičky, a sice: - 1 restaurace (Restaurant) - 1 obchod se suvenýry (Souvenirshop) - 2 pavilóny (Pavillon) Čtyři nové destičky

Více

PRAVIDLA HRY. Kuraki Mura Wee Yee Chong

PRAVIDLA HRY. Kuraki Mura Wee Yee Chong PRAVIDLA HRY Kuraki Mura Wee Yee Chong Vítejte na soutěži kočičích jedlíků! Ve hře Mici Maki se snažíte sníst co nejvíce jídla a vyprovokovat své soupeře, aby se přejedli a bylo jim špatně. Kdo pozná,

Více

Podlimitná zákazka Verejný obstarávateľ

Podlimitná zákazka Verejný obstarávateľ Finančné limity platné a účinné po 1. marci 2015 Podlimitná zákazka Verejný obstarávateľ BEŽNE DOSTUPNÉ NA TRHU 1 000 eur < 134 000 eur b) bod 3. alebo c)] Stavebné práce 1 000 eur < 5 186 000 eur b) bod.

Více

AIS2 Hodnotenie študentov po skúške POMÔCKA PRE VYUČUJÚCICH

AIS2 Hodnotenie študentov po skúške POMÔCKA PRE VYUČUJÚCICH AIS2 Hodnotenie študentov po skúške POMÔCKA PRE VYUČUJÚCICH PRIHLÁSENIE SA DO SYSTÉMU Spustite si internetový prehliadač a do riadku pre adresu web-stránky napíšte http://moja.uniba.sk. Kliknite na hypertextový

Více