Unitender, s.r.o. consulting a management

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Unitender, s.r.o. consulting a management"

Transkript

1 V Ostravě: Vyřizuje, tel.: Ing. Jiří Kiml, Věc: Dodatečné informace č. 04 k zadávacím podmínkám pro veřejnou zakázku Městská autobusová doprava v Přerově v souladu s 49 odst. 1-3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Na základě žádostí dodavatelů o dodatečné informace k zadávacím podmínkám zadavatel upřesňuje tyto podmínky pro výše uvedenou veřejnou zakázku vyhlášenou v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) následovně: Odpověď č. 1: Objednatel uhradí dopravci kompenzaci vzniklou z plnění závazku veřejné služby a vypočtenou dle pravidel jejího výpočtu uvedených ve Smlouvě. Kompenzace je rozdílem mezi cenou dopravního výkonu a dosaženými tržbami za příslušné období. Riziko tržeb nese objednatel. Strana 1 (celkem 7)

2 Odpověď č. 2: Výpočet předpokládaných tržeb je v kompetenci uchazeče, viz příloha č. 7 smlouvy o veřejných službách. Zadavatel ale upozorňuje, že při hodnocení kritéria míra poklesu tržeb, v návaznosti na požadavek Dopravce na jeho dorovnání, nebude Zadavatel vycházet z odhadu Dopravce uvedeného v příloze č. 7 smlouvy, ale z částky odpovídající průměrné tržbě za poslední tři roky, tj. z částky ,- Kč. Proto Zadavatel zdůrazňuje, aby uchazeči při svých kalkulacích a při vyplňování přílohy č. 7 brali uvedenou skutečnost v potaz. Odpověď č. 3: Preference autobusů s alternativním pohonem je zohledněna v rámci dílčího hodnotícího kritéria kvalita plnění, v rámci kterého se zvýhodňuje podíl těchto autobusů na plnění zakázky oproti autobusům s motorem EURO 5. Dle názoru Zadavatele by vyšší náklady stím spojené (a tedy i vyšší nabídková cena) měly být kompenzovány právě v rámci tohoto kritéria. Odpověď č. 4: Uchazeč je povinen v rámci své nabídky navrhnout takové řešení, které zaručuje řádné plnění zakázky. Pokud tedy např. obsah přílohy č. 5 smlouvy o veřejných službách ( Přehled vozového parku k zajištění Závazků veřejné služby ) nebude odpovídat obsahu přílohy č. 7 smlouvy o veřejných službách ( Výchozí finanční model ), bude Zadavatel považovat takovou nabídku za učiněnou v rozporu se zadávací dokumentací, s nutností vyloučení takového uchazeče. Strana 2 (celkem 7)

3 Unitender, s.r.o. Odpověď č. 5: Zadavatel tuto námitku uznává, s ohledem na uvedené mění čl. V odst. 2 smlouvy o veřejných službách tak, že tento nově zní Dopravce je povinen přijmout Změny v rozsahu požadovaném Objednatelem dle předcházejícího odstavce, a to jak v případě navýšení rozsahu, tak i jeho snížení, maximálně však o 5 % rozsahu stanoveného v příloze č. 1 této Smlouvy. V případě nezajištění provozu Veřejné linkové dopravy ve Změněném rozsahu se uplatní smluvní pokuty za porušení jednotlivých povinností Dopravce dle této Smlouvy. Odpověď č. 6 a 7: Zadavatel s těmito požadavky souhlasí, s ohledem na to mění čl. IV odst. 6 smlouvy o veřejných službách tak, že tento nově zní: V případě, kdy Objednatel Dopravci oznámí požadavek na úpravu Jízdního řádu, s nímž je spojena potřeba zvýšení počtu Vozidel, která je povinen Dopravce mít v souladu s Technickými a provozními standardy IDSOK (dle přílohy č. 2 této Smlouvy) k dispozici, je Dopravce povinen podniknout takové kroky, aby nejpozději do pěti měsíců byl schopen vypravit a Strana 3 (celkem 7)

4 provozovat Vozidla v požadovaném počtu a standardu (včetně zachování potřebného počtu Záložních Vozidel). Objednatel je povinen změnu Jízdního řádu dle tohoto odstavce Dopravci oznámit nejméně 5 měsíců před požadovanou účinností takové změny Jízdního řádu. V případě nesplnění lhůty pěti měsíců pro zajištění dostatečného počtu Vozidel podle tohoto odstavce, zašle Objednatel Dopravci výzvu ke splnění povinnosti se stanovením náhradního termínu. Nesplní-li Dopravce svou povinnost podle tohoto odstavce ani v náhradním termínu dle předchozí věty, je povinen zaplatit Objednateli smluvní pokutu ve výši ,- Kč, a to i opakovaně za každou opakovanou výzvu Objednatele. Sjednáním ani zaplacením smluvní pokuty podle tohoto odstavce není dotčeno právo Objednatele žádat po Dopravci v plné výši náhradu škody způsobené porušením povinnosti podle tohoto odstavce. Odpověď č. 8: Zadavatel s touto žádostí souhlasí, s ohledem na to vypouští ze smlouvy o veřejných službách v čl. XV. odst. 6 bod 5 ve znění: uzavření smlouvy po provedeném zadávacím řízení nebo nabídkovém řízení na realizaci závazku veřejné služby spočívající v zabezpečení dopravní obslužnosti Objednatele. Odpověď č. 9: Zadavatel má za to, že pokud chce Uchazeč využít možnosti nabídky vozidel na alternativní pohon, je nezbytné, aby měl s těmito autobusy kvalifikované zkušenosti, neboť jejich provoz je náročnější než u autobusů s motory EURO 5. Pro zajištění potřeby zkušeností Uchazeče proto Zadavatel požaduje doložení splnění přísnějších podmínek. V ostatním Zadavatel odkazuje na dotaz a odpověď č. 3, a rovněž upozorňuje na Strana 4 (celkem 7)

5 Unitender, s.r.o. bod 8.5. zadávací dokumentace. Odpověď č. 10: Jak je již odpovězeno v odpovědi 3, zadavatel akceptuje obsluhu území naftovými vozidly s motorem EURO 5, ale použití alternativního pohonu výhodněji zohledňuje při hodnocení veřejné zakázky. Odpověď č. 11: Strana 5 (celkem 7)

6 Zadavatel uznává tuto námitku, a proto mění své požadavky na stáří autobusů, jak obsaženy vbodě 8.5. písm. h) druhá odrážka zadávací dokumentace v části má zajištěna vozidla, jejichž počet dosahuje ve vztahu k veřejné zakázce alespoň hodnotu 19 vozidel přičemž tato vozidla musí splňovat k datu zahájení plnění předmětu zakázky, t.j. k požadavek zadavatele na průměrné stáří vozového parku dopravce ve výši maximálně 6 let, přičemž tato vozidla musí současně splňovat k datu požadavek zadavatele na stáří jednotlivých vozidel, a to, aby každé jednotlivé vozidlo nebylo vyrobeno před datem Maximální stáří jednotlivého vozidla po celou dobu plnění této veřejné zakázky nesmí být vyšší než 10 let. Pro záložní autobusy platí limit 13 let. Pro vyloučení pochybností zadavatel uvádí, že pro účely prokázání splnění daného kvalifikačního předpokladu pro danou veřejnou zakázku postačí, pokud uchazeč doloží, že je schopen disponovat dostatečným počtem vozidel splňujících věkové kriterium. mění tak, že nově zní: má zajištěna vozidla, jejichž počet dosahuje ve vztahu k veřejné zakázce alespoň hodnotu 19 vozidel přičemž tato vozidla musí splňovat k datu zahájení plnění předmětu zakázky, t.j. k požadavek zadavatele na průměrné stáří vozového parku dopravce ve výši maximálně 6 let, přičemž tato vozidla musí současně splňovat k datu požadavek zadavatele na stáří jednotlivých vozidel, a to, aby každé jednotlivé vozidlo nebylo vyrobeno před datem Zadavatel dále požaduje, aby maximální průměrné stáří vozového parku činilo 9 let, dle ustanovení 3 odst. 1 nařízení vlády č. 63/2011 Sb., o stanovení minimálních hodnot a ukazatelů standardů kvality a bezpečnosti a o způsobu jejich prokazování v souvislosti s poskytováním veřejných služeb v přepravě cestujících. Pro vyloučení pochybností zadavatel uvádí, že pro účely prokázání splnění daného kvalifikačního předpokladu pro danou veřejnou zakázku postačí, pokud uchazeč doloží, že je schopen disponovat dostatečným počtem vozidel splňujících věkové kriterium. Odpověď č. 12: Jedná se o rozhodnutí Zadavatele, v rámci zákonem daného oprávnění. S pozdravem Strana 6 (celkem 7)

7 Ing. Zdeněk Uher jednatel společnosti Unitender, s.r.o., organizace pověřená výkonem zadavatelských činností Strana 7 (celkem 7)

S ohledem na výše uvedené upravuje zadavatel znění níže uvedených bodů zadávací dokumentace takto:

S ohledem na výše uvedené upravuje zadavatel znění níže uvedených bodů zadávací dokumentace takto: V Ostravě: 1.8.2013 Vyřizuje, tel.: Ing. Jiří Kiml, +420 733 759 339 Věc: 1. Dodatečné informace č. 12 k zadávacím podmínkám pro veřejnou zakázku Městská autobusová doprava v Přerově 2013-2023 v souladu

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 ZE DNE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 ZE DNE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 ZE DNE 24.2.2015 ZADAVATEL: Jihomoravský kraj Sídlem: Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno, Česká republika IČ: 708 88 337 Zastoupený: Intenko, s.r.o., sídlem:

Více

Bod 7.2 (původně bod 7.3) Nejzazší termín dokončení a předání celého díla: Nový termín:

Bod 7.2 (původně bod 7.3) Nejzazší termín dokončení a předání celého díla: Nový termín: Číslo dopisu: 0072/UNI-OVA/2015 V Ostravě: 26. 2. 2015 Vyřizuje, tel.: Illková Lhotská, +420 596 245 926 Věc: Dodatečné informace č. 06 k zadávacím podmínkám pro veřejnou zakázku Ostravice Staré Město

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 24.3.20009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky Výběr dopravců pro uzavření smluv o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné linkové osobní dopravě v rámci IDS JMK oblast Znojemsko ve smyslu ustanovení 156 odst.

Více

VYSVĚTLENÍ/ZMĚNA I Brno. Vysvětlení/změna zadávací dokumentace č. 2

VYSVĚTLENÍ/ZMĚNA I Brno. Vysvětlení/změna zadávací dokumentace č. 2 VYSVĚTLENÍ/ZMĚNA 18.04.2017 I Brno Vysvětlení/změna zadávací dokumentace č. 2 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Městská autobusová doprava v Přerově 2018-2027 Spisová značka zadavatele: MPAD1116 Evid. číslo zakázky: Z2017-007381

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Název zakázky Rozvoj kapacity MŠ Pěnčín

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: FN Ostrava - Edukační centrum Ostrava - rekonstrukce operačních sálů

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: FN Ostrava - Edukační centrum Ostrava - rekonstrukce operačních sálů ZADAVATEL: Fakultní nemocnice Ostrava Sídlem: 17. listopadu 1790, 708 52 Ostrava Poruba Zastoupený: doc. MUDr. David Feltl, Ph.D,.MBA - náměstek ředitele pro strategii jednající na základě pověření ze

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky vypracované v souladu s vyhláškou 232/2012 Sb.

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky vypracované v souladu s vyhláškou 232/2012 Sb. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky vypracované v souladu s vyhláškou 232/2012 Sb. Zadavatel: Veřejná zakázka: Předmět veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení: Pardubický kraj Výběr dopravce pro uzavření

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky dle ust. 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel veřejné zakázky: Název: Statutární město Přerov Adresa: Bratrská 709/34,

Více

VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení Vážený pane / Vážená paní, dovoluji si Vás na základě ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

Zajištění zasedacích místností a občerstvení pro pořádání seminářů v rámci ČR II číslo zakázky: 46/15/04 ev. č. dle Věstníku veř. zak.

Zajištění zasedacích místností a občerstvení pro pořádání seminářů v rámci ČR II číslo zakázky: 46/15/04 ev. č. dle Věstníku veř. zak. název zakázky: Zajištění zasedacích místností a občerstvení pro pořádání seminářů v rámci ČR II číslo zakázky: 46/15/04 ev. č. dle Věstníku veř. zak.: 507601 název zadavatele: Česká školní inspekce sídlo:

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Název veřejné zakázky: Provoz a rozvoj aplikační infrastruktury a služeb na MZe PRAIS. Zadavatel:

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Název veřejné zakázky: Provoz a rozvoj aplikační infrastruktury a služeb na MZe PRAIS. Zadavatel: Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Provoz a rozvoj aplikační infrastruktury a služeb na MZe PRAIS Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo

Více

V Praze dne 25.01.2011 Č.j.: 00012/11/AV

V Praze dne 25.01.2011 Č.j.: 00012/11/AV V Praze dne 25.01.2011 Č.j.: 00012/11/AV Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky podle 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (veřejná zakázka malého

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek do veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku podle 1772 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Název veřejné soutěže:

Více

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 20.3.2013

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 20.3.2013 Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 20.3.2013 Věc: Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby s označením V 000453 - Provedení auditu

Více

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Na padesátém 81 100 82 Praha 10 Příloha č. 5 k zadávací dokumentaci KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (dále jen zadávací dokumentace )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (dále jen zadávací dokumentace ) Zadávací řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (dále jen zadávací dokumentace ) Užší řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV

Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu

Více

Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: ČÁST PRVNÍ Změna zákona o návykových látkách a o změně některých dalších zákonů

Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: ČÁST PRVNÍ Změna zákona o návykových látkách a o změně některých dalších zákonů Částka 51 Sbírka zákonů č. 135 / 2016 Strana 2453 135 ZÁKON ze dne 19. dubna 2016, kterým se mění některé zákony v souvislosti s přijetím zákona o zadávání veřejných zakázek Parlament se usnesl na tomto

Více

10. funkční období. Návrh zákona, kterým se mění některé zákony v souvislosti s přijetím zákona o zadávání veřejných zakázek

10. funkční období. Návrh zákona, kterým se mění některé zákony v souvislosti s přijetím zákona o zadávání veřejných zakázek 221 10. funkční období 221 Návrh zákona, kterým se mění některé zákony v souvislosti s přijetím zákona o zadávání veřejných zakázek (Navazuje na sněmovní tisk č. 638 ze 7. volebního období PS PČR) Lhůta

Více

D O D A T E K Č. 1. Krajský úřad. Číslo objednatele: 2721/2009

D O D A T E K Č. 1. Krajský úřad. Číslo objednatele: 2721/2009 Krajský úřad Číslo objednatele: 2721/2009 D O D A T E K Č. 1 KE SMLOUVĚ O ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY VE VEŘEJNÉ DRÁŽNÍ OSOBNÍ DOPRAVĚ K ZAJIŠTĚNÍ ZÁKLADNÍ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI ÚZEMNÍHO OBVODU ÚSTECKÉHO KRAJE

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE EBB gear box solo endurance test rig 1 ks Projekt: Rozšíření vývojového centra NEJEDNÁ SE O ZAKÁZKU PODLE ZÁKONA Č. 137/2006SB. O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V Jablonci nad Nisou, dne 8.7.2016..

Více

Příloha č. 2 dokumentace zadávacího řízení na uzavření rámcové dohody - Kvalifikační dokumentace

Příloha č. 2 dokumentace zadávacího řízení na uzavření rámcové dohody - Kvalifikační dokumentace Příloha č. 2 dokumentace zadávacího řízení na uzavření rámcové dohody - Kvalifikační dokumentace Název zadávacího řízení: Koncová klientská zařízení rámcová dohoda Dokumentace zadávacího řízení RD NUKIBKKZ0218

Více

Oznámení rozhodnutí zadavatele o vyloučení uchazeče z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky na stavební práce:

Oznámení rozhodnutí zadavatele o vyloučení uchazeče z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky na stavební práce: Zodpovídá: Ing. Jaroslav Halamíček email: halamicek@dea.cz vyřizuje: Ing. Anna Kroulíková email: kroulikova@dea.cz tel.: 545 110 145 STAVBY VANTO s.r.o. Obchodní 1676 686 04 Kunovice Věc: Oznámení rozhodnutí

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestor IČO: 60460709 Profil zadavatele: https://zakazky.czu.cz

Více

Odborné vzdělávání zaměstnanců NÚKIB v oblasti kybernetické bezpečnosti

Odborné vzdělávání zaměstnanců NÚKIB v oblasti kybernetické bezpečnosti Příloha č. 2 dokumentace zadávacího řízení na uzavření rámcové dohody - Kvalifikační dokumentace Název zadávacího řízení: Odborné vzdělávání zaměstnanců NÚKIB v oblasti kybernetické bezpečnosti Dokumentace

Více

Veřejná zakázka je financována z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.

Veřejná zakázka je financována z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. VZ 12/02 - Rozvoj sociálně aktivizačních služeb pro rodiny s dětmi ve vyloučených lokalitách v Královéhradeckém kraji (společné pro dílčí části 01 07) odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zák. č. 137/2006

Více

Smlouva o úhradě kompenzace na zajištění dopravní obslužnosti veřejnou linkovou osobní dopravou v rámci IDS JMK

Smlouva o úhradě kompenzace na zajištění dopravní obslužnosti veřejnou linkovou osobní dopravou v rámci IDS JMK Příloha návrhu č. 330/ZK/18 Smlouva o úhradě kompenzace na zajištění dopravní obslužnosti veřejnou linkovou osobní dopravou v rámci IDS JMK uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ustanoveními

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, CSc., rektor IČ: 60460709 VEŘEJNÁ

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Jednací řízení s uveřejněním. Výstavba vědeckotechnického parku včetně technologie aerodynamického tunelu. v.1.

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Jednací řízení s uveřejněním. Výstavba vědeckotechnického parku včetně technologie aerodynamického tunelu. v.1. KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Jednací řízení s uveřejněním Výstavba vědeckotechnického parku včetně technologie aerodynamického tunelu v.1.7 Textová část kvalifikační dokumentace zadávací řízení dle zákona

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY 1. Zadavatel: SRUBMONT s.r.o. se sídlem Roháčova 145/14, Žižkov, 130 00 Praha 3 IČ: 27972925 Tel.: 608 555 400 E-mail: administrace@srubmont.cz

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 4 k Výzvě a zadávacím podmínkám KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Stavební opravy budovy KS ČSÚ v Plzni 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název: Sídlo:

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele

Více

V ý z v a. Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace, Záviše Kalandry 1353, Vsetín

V ý z v a. Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace, Záviše Kalandry 1353, Vsetín V ý z v a Inženýrská činnost ve výstavbě k podání nabídky dle zákona o veřejných zakázkách č 137/2006 Sb. V platném znění dle 38 ve zjednodušeném podlimitním řízení na veřejnou zakázku na služby Zakázka:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 3

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky Dodávka diagnostik pro OKB a pronájem laboratorního vyšetřovacího

Více

Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce

Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 313 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 9. 9. 2008 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Smlouva o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné linkové osobní dopravě

Smlouva o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné linkové osobní dopravě Smlouva o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné linkové osobní dopravě evidovaná u Objednatele pod č.. Jihomoravský kraj jako Objednatel a... jako Dopravce SMLOUVA O VEŘEJNÝCH SLUŽBÁCH V

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky Zadavatel Název veřejné zakázky Číslo VZ podle evidence zadavatele Povodí Odry, státní podnik, Varenská 3101/49, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava, IČO 70890021 VT Dětmarovická

Více

marketingu a komunikace, tisková mluvčí

marketingu a komunikace, tisková mluvčí Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce na služby dle přílohy č.1 vyhlášené v podlimitním otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

PLZEŇSKÝ KRAJ. KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, Plzeň. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

PLZEŇSKÝ KRAJ. KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, Plzeň. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, 306 13 Plzeň Vaše č. j.: Ze dne: Naše č. j.: IT/1555/14 Spis. zn.: Počet listů: 7 Počet příloh: 5 Počet listů příloh: Vyřizuje: Mgr. Jarmila Pechátová Tel.: 377

Více

PŘÍLOHA č. 12. Závazný text Návrhu smlouvy

PŘÍLOHA č. 12. Závazný text Návrhu smlouvy PŘÍLOHA č. 12 Závazný text Návrhu smlouvy SMLOUVA O VEŘEJNÝCH SLUŽBÁCH V PŘEPRAVĚ CESTUJÍCÍCH VE VEŘEJNÉ LINKOVÉ DOPRAVĚ NA ÚZEMÍ KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE (dále jen Smlouva ) kterou mezi sebou uzavřely

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE podle ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) NA PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADÁVANOU

Více

1. Otázka zajišťování dopravní obslužnosti mimo územní obvod města

1. Otázka zajišťování dopravní obslužnosti mimo územní obvod města Zn. 448/13 Vážená paní Mgr. Hana Moudrá starostka města Česká Lípa Náměstí T. G. Masaryka č. p. 1 470 36 Česká Lípa Vyjádření k možnosti zajistit dopravní obslužnost mimo území města Česká Lípa Dopisem

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Revitalizace povodí Olše Projekt CCI 2005/CZ/16/C/PE/011 Dodavatel stavebních prací Zadávací dokumentace Svazek 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Otevřené nadlimitní řízení na stavební práce dle zákona č. 137/2006

Více

Modernizace a obnova přístrojového vybavení části komplexního onkologického centra FN Brno

Modernizace a obnova přístrojového vybavení části komplexního onkologického centra FN Brno Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané v otevřeném řízení dle 27 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

Více

INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uherské Hradiště. V ý z v a

INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uherské Hradiště. V ý z v a INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uh. Hradiště V ý z v a k podání nabídky dle zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění dle 38 ve zjednodušeném podlimitním řízení, dle Závazných

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o významné nadlimitní veřejné zakázce na služby zadávané v otevřeném řízení

Více

Zajištění zasedacích místností a občerstvení pro pořádání seminářů v rámci ČR II číslo zakázky: 46/15/04 ev. č. dle Věstníku veř. zak.

Zajištění zasedacích místností a občerstvení pro pořádání seminářů v rámci ČR II číslo zakázky: 46/15/04 ev. č. dle Věstníku veř. zak. název zakázky: Zajištění zasedacích místností a občerstvení pro pořádání seminářů v rámci ČR II číslo zakázky: 46/15/04 ev. č. dle Věstníku veř. zak.: 507601 název zadavatele: Česká školní inspekce sídlo:

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Moravskoslezský kraj Sídlo: Nádražní 869/55, 702 00 Ostrava Zastoupený: Ing. Aleš Uvíra, pověřený

Více

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Příloha č. 6 zadávací dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ

Více

V Ý Z V A ZADAVATELE

V Ý Z V A ZADAVATELE V Ý Z V A ZADAVATELE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (zákon č. 167/2012 Sb.)

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky veřejné zakázky dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) A co děti, mají se kde učit? nástavba na budovu ZŠ Mnichovice Toto odůvodnění

Více

Dodatečné informace č. I k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace č. I k zadávacím podmínkám Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Provoz a rozvoj ERP 2014-2016 Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Zastoupený: Ing. Marianem Jurečkou, ministrem zemědělství

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ dle 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Regenerace

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Rekonstrukce a přístavby

Více

PŘÍLOHA Č. 2 SMLOUVY O VEŘEJNÝCH SLUŽBÁCH V PŘEPRAVĚ CESTUJÍCÍCH PRAVIDLA PRO VÝPOČET A AKTUALIZACI CENY DOPRAVNÍHO VÝKONU

PŘÍLOHA Č. 2 SMLOUVY O VEŘEJNÝCH SLUŽBÁCH V PŘEPRAVĚ CESTUJÍCÍCH PRAVIDLA PRO VÝPOČET A AKTUALIZACI CENY DOPRAVNÍHO VÝKONU PŘÍLOHA Č. 2 SMLOUVY O VEŘEJNÝCH SLUŽBÁCH V PŘEPRAVĚ CESTUJÍCÍCH PRAVIDLA PRO VÝPOČET A AKTUALIZACI CENY DOPRAVNÍHO VÝKONU 1. POJMY Cena dopravního výkonu: Cena dopravního výkonu C DV příslušné období

Více

V Ý Z V A ZADAVATELE

V Ý Z V A ZADAVATELE V Ý Z V A ZADAVATELE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA STAVEBNÍ PRÁCE ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZJEDNODUŠENÉ

Více

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Příloha č. 4 zadávací dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ

Více

Smlouva o úhradě kompenzace na zajištění dopravní obslužnosti veřejnou linkovou osobní dopravou v rámci IDS JMK

Smlouva o úhradě kompenzace na zajištění dopravní obslužnosti veřejnou linkovou osobní dopravou v rámci IDS JMK Příloha návrhu č. 435/ZK/17 Smlouva o úhradě kompenzace na zajištění dopravní obslužnosti veřejnou linkovou osobní dopravou v rámci IDS JMK uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ustanoveními

Více

2 Základní pojmy. a) vlaky regionální dopravy takové vlaky, jimiž dopravce zajišťuje základní dopravní obslužnost území kraje závazky veřejné služby,

2 Základní pojmy. a) vlaky regionální dopravy takové vlaky, jimiž dopravce zajišťuje základní dopravní obslužnost území kraje závazky veřejné služby, PŘÍLOHY PŘÍLOHA A Vyhláška č. 241/2005 Sb., o prokazatelné ztrátě ve veřejné drážní osobní dopravě a o vymezení souběžné veřejné osobní dopravy Ministerstvo dopravy stanoví podle 39a odst. 3 a 39b odst.

Více

2. ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

2. ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Demolice roty Kvilda 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ZADAVATELI Obchodní firma nebo název / obchodní firma nebo jméno a Správa Národního parku a chráněné krajinné oblasti Šumava příjmení: Sídlo / místo podnikání /

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu předmětu veřejné zakázky a potřeb zadavatele

Více

Zadavatel: Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Sídlo: Bělidla 986/4a, 603 00 Brno IČO: 67179843

Zadavatel: Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Sídlo: Bělidla 986/4a, 603 00 Brno IČO: 67179843 Zadavatel: Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Sídlo: Bělidla 986/4a, 603 00 Brno IČO: 67179843 NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Rozšíření administrativních prostor II. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: evidenční číslo veřejné zakázky (dle IS VZ): druh zadávacího

Více

Smlouva o veřejných službách v přepravě cestujících

Smlouva o veřejných službách v přepravě cestujících Smlouva o veřejných službách v přepravě cestujících 1. Město Mariánské Lázně sídlem: Ruská 155, 353 01 Mariánské Lázně jehož jménem jedná: Ing. Petr Třešňák, starosta města IČ: 002 54 061 DIČ: CZ00254061

Více

Seznam vyzvaných zájemců podle rozdělovníku Ostrava, vypraveno dne: 2. 2. 2012 viz otisk razítka na poštovní obálce číslo jednací: 26095149/2012/16

Seznam vyzvaných zájemců podle rozdělovníku Ostrava, vypraveno dne: 2. 2. 2012 viz otisk razítka na poštovní obálce číslo jednací: 26095149/2012/16 Seznam vyzvaných zájemců podle rozdělovníku Ostrava, vypraveno dne: 2. 2. 2012 viz otisk razítka na poštovní obálce číslo jednací: 26095149/2012/16 PRŮVODNÍ DOPIS - PÍSEMNÁ VÝZVA ZADAVATELE K PŘEDLOŽENÍ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nemocnice Kyjov dodávka vybavení pro endoskopii SVAZEK 2

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nemocnice Kyjov dodávka vybavení pro endoskopii SVAZEK 2 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky Nemocnice Kyjov dodávka vybavení

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Veřejný zadavatel, SŠT, Přerov, Kouřílkova 8, oznamuje provedení veřejné zakázky na dodávky: Podpora rozvoje technických oborů, zejména strojírenství, mechatroniky a optiky technologie

Více

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi komunitní práce - Broumovsko

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi komunitní práce - Broumovsko Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi komunitní práce - Broumovsko odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a dle vyhlášky 232/2012 Sb.,

Více

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce Zadavatel na základě 25 odst. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v aktuálním znění, zadává tuto výzvu v souladu s postupem pro

Více

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK. Poradenské služby v oblasti jednotného účetnictví státu

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK. Poradenské služby v oblasti jednotného účetnictví státu ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK Veřejná zakázka: Poradenské služby v oblasti jednotného účetnictví státu Identifikační údaje zadavatele Název: Státní fond životního prostředí České republiky IČ:

Více

zadavatele: Potřeba provádění servisních prohlídek, údržby, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu

zadavatele: Potřeba provádění servisních prohlídek, údržby, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného vztahu předmětu Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX015BZG0* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 43378/2019 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb. v platném znění tuto KUPNÍ SMLOUVU Preambule

ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb. v platném znění tuto KUPNÍ SMLOUVU Preambule Níže uvedeného dne, měsíce a roku sjednaly smluvní strany: se sídlem.. zast... IČ:. DIČ: CZ.. (dále jen prodávající na straně jedné) a TEPVOS, spol. s r.o. se sídlem 562 01 Ústí nad Orlicí, Královéhradecká

Více

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ve smyslu 27 v návaznosti na 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, při kterém zadavatel

Více

*MMFMX00W8K1V* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00W8K1V* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu *MMFMX00W8K1V* STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 52748/2017 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Nákup tonerů do tiskáren

Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel: Karlovarská krajská nemocnice a.s. Bezručova 19 360 00 Karlovy Vary IČ: 263 65 804 Zastoupený: JUDr. Zdeněk Horák, MBA generální ředitel Zakázka: Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel v souladu

Více

Změna topného média (plyn) MŠ Pohádka, Chlumec

Změna topného média (plyn) MŠ Pohádka, Chlumec Věc: Výzva k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, zadávanou mimo působnost zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) Vzhledem k potřebě zjištění

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 53 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) Název

Více

coufal@iqpark.cz Název veřejné zakázky: Zadavatel Obchodní firma: LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Sídlo: Košická 6, 460 12 Liberec 3

coufal@iqpark.cz Název veřejné zakázky: Zadavatel Obchodní firma: LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Sídlo: Košická 6, 460 12 Liberec 3 Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle Pravidel pro výběr dodavatelů v rámci OP VaVpI (dále jen PPVD) a analogicky dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Zadavateli byly dne a doručeny celkem 3 žádosti o dodatečné informace k zadávací dokumentaci: Dotazy uchazeče č.

Zadavateli byly dne a doručeny celkem 3 žádosti o dodatečné informace k zadávací dokumentaci: Dotazy uchazeče č. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Zadavatel veřejné zakázky zadávané v nadlimitním řízení dle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen Zákon ) Komponenty projektu

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 17

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 17 Zadavatel: E.ON Distribuce, a.s. se sídlem F.A. Gerstnera 2151/6, 370 49 České Budějovice IČO: 280 85 400 Veřejná zakázka: Elektromontážní práce VN, NN Evidenční číslo VZ: 518107 DODATEČNÉ INFORMACE K

Více

Nemocnice České Budějovice, a.s. B. Němcové 585/54, České Budějovice

Nemocnice České Budějovice, a.s. B. Němcové 585/54, České Budějovice Nemocnice České Budějovice, a.s. B. Němcové 585/54, 370 01 České Budějovice ZADÁVACÍ PODMÍNKY Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a osoby zastupující zadavatele 1.1 Zadavatel: Nemocnice České Budějovice,

Více

a plánovaným cílem. Realizací této zakázky budou potřeby zadavatele splněny. Veřejná zakázka nemá alternativy.

a plánovaným cílem. Realizací této zakázky budou potřeby zadavatele splněny. Veřejná zakázka nemá alternativy. účelnosti veřejné zakázky Komplexní pozemkové úpravy Čichtice Plánovaný cíl veřejné zakázky. Prostřednictvím této zakázky se dosáhne ve veřejném zájmu prostorového a funkčního uspořádání pozemků, scelování

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Leo Matušek Tel.: 267 994 410 Fax: 272 936 597 E-mail: Leo.matusek@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Název

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název VZ: Osobní automobil a osobní automobil VAN - 2016 ZADAVATEL: Podkrušnohorský zoopark Chomutov, příspěvková organizace Přemyslova 259 430

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace K podání nabídek ve vnitřním výběrovém řízení Název veřejné zakázky: Realizace stavebních prací dle dílčích objednávek Zadavatel: Sídlo: Roentgenova 37/2, 150 30 Praha 5-Motol DIČ:

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY ZADAVATEL: Domov pro osoby se zdravotním postižením Leontýn Roztoky 52, 270 23 Křivoklát Zastoupený: Mgr. Dana Zímová, ředitelka Dále jen zadavatel Veřejná zakázka není

Více

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky v rámci zjednodušeného podlimitního řízení

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky v rámci zjednodušeného podlimitního řízení Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky v rámci zjednodušeného podlimitního řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na podlimitní veřejnou zakázku na služby Dodávka manažerského školení pro Chabařovické strojírny, a.s.

Více

Popis předmětu veřejné zakázky.

Popis předmětu veřejné zakázky. 1) Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení: Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení Realizací veřejné zakázky dojde k naplnění potřeb zadavatele

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C Odbor školství, kultury a sportu náměstí Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 Zájemci o veřejnou zakázku Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / telefon

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA. VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Pracoviště pro výzkum inovací techniky a jejího vlivu na prostředí

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA. VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Pracoviště pro výzkum inovací techniky a jejího vlivu na prostředí ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, CSc., rektor IČ: 60460709 VEŘEJNÁ

Více

*MMFMX01295N0* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX01295N0* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX01295N0* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 113714/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Č.j.: ZSM-64-12/OVZ-2016 Veřejná zakázka: Pojištění majetku a odpovědnosti vnitrostátního dopravce veřejné zakázky ve smyslu 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů

Více

Dodávka, podpora a rozvoj mobilní aplikace pro Multikanálový odbavovací systém

Dodávka, podpora a rozvoj mobilní aplikace pro Multikanálový odbavovací systém Příloha č. 1 ZD KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE s názvem Dodávka, podpora a rozvoj mobilní aplikace pro Multikanálový odbavovací systém zadávané dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 156 odst. 1 zákona Zadavatel veřejné zakázky: Město Železný Brod náměstí 3. května 1, 468 22 Železný Brod IČ: 00262633 Statutární zástupce : André Jakubička, starosta Název veřejné zakázky: Terminál Železný Brod - 1. etapa

Více