Jan Hefner - Profil společnosti Jan Hefner - Motto: To, co jinde jen očekáváte, je u nás samozřejmostí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Jan Hefner - Profil společnosti Jan Hefner - Motto: To, co jinde jen očekáváte, je u nás samozřejmostí"

Transkript

1 Profil společnosti Jan Hefner - Firma byla zaloţena majitelem Janem Hefnerem v roce Postupně byla vybudována jednotlivá samostatně působící střediska, která podnikají v různých odvětvích. V současné době firma zaměstnává okolo 200 pracovníků. Činnosti provozních středisek firmy : CNC KOVOOBRÁBĚNÍ PRODEJ OLEJŮ, MAZIV a PROVOZNÍCH KAPALIN PRODEJ POHONNÝCH HMOT MEZINÁRODNÍ VNITROSTÁTNÍ KAMIONOVÁ DOPRAVA PERSONÁLNÍ AGENTURA REPASE A GENERÁLNÍ OPRAVY OBRÁBĚCÍCH STROJŮ ZÁMEČNICKÉ A SVÁŘEČSKÉ PRÁCE VÝROBA A REPASE TVÁŘECÍCH NÁSTROJŮ PRO KOVÁRNY A VÁLCOVNY STROJNÍ VÝKOPOVÉ PRÁCE A TERÉNNÍ ÚPRAVY

2 Středisko Kovovýroba a CNC obrábění Na tomto středisku je prováděno obrábění na konvenčních strojích, NC, CNC karuselech a obráběcími centry s řídicími systémy Sinumerik 840 D. Nově jsme zakoupili tříosé obráběcí centrum MCV Středisko zajišťuje kusovou, malosériovou i velkosériovou výrobu. Strojní zařízení je umístěno v nově postavených halách, které splňují poţadavky moderní výroby. Technické parametry strojů a zařízení umoţňují opracovávání obrobků na karuselech aţ do průměru 1300 mm, výšky 900 mm a hmotnosti 5000 kg. V obráběcích centrech tyto hodnoty představují 1000 mm x 800mm x 700mm. Instalované technologie umoţňují obrábění i ocelí vyšších jakostí s přesností do 0,02mm.

3 Středisko provádí také dělení materiálu CNC pilou do průměru 300mm a tepelné zpracování materiálu a obrobků o hmotnosti do 2000kg v elektrické vozokomorové peci. U výrobků zajišťujeme statické vyvaţování, nedestruktivní zkoušení ultrazvukem a magnetoskopií. U finálních výrobků provádíme odmaštění, nátěry a balení dle poţadavků zákazníků. V rámci logistických sluţeb zabezpečujeme návoz materiálu i odvoz do místa určení zákazníka, a to vlastními dopravními prostředky.

4 Vysokou kvalitu výroby zajišťujeme trvalým kvalifikačním růstem našich pracovníků. Od roku 2008 je firma drţitelem certifikátů ISO 9001:2009, Českých drah a dalších. V přípravné fázi je certifikace systému environmentálního managementu dle ČSN EN ISO 14001:2005 a systému managementu a ochrany zdraví při práci dle ČSN OHSAS 18001:2008.

5 Středisko Prodeje olejů, maziv a provozních kapalin Do sortimentu nabízeného zboţí patří: oleje automobilní, např. motorové a převodové oleje, průmyslové oleje, obráběcí kapaliny, konzervační prostředky atd. plastická maziva speciální oleje a plastická maziva společnosti TOTAL jako CARTER, AZOLLA apod., které mají svou nezastupitelnou úlohu např. v nejrůznějších důlních strojích a zařízeních a dalších těţce namáhaných zařízeních. autokosmetika, autochemie - kompletní sortiment společností Lybar, Coyote, Velvana, Cinol, Hekra a další. petroleje, technické benzíny, ostatní bílé produkty asfaltové výrobky - asfaltové suspenze, asfaltové laky, tmely, izolační asfalty a zálivkové hmoty průmyslová chemie topné oleje - TOL, TOEL kompletní sortiment, speciální oleje a plastická maziva společností LOTOS, TOTAL, CASTROL, HEKRA, TRIGA, ORLEN, SLOVNAFT, MOGUL, PARAMO, ESSO, SHELL, MOBIL, ARAL, AGIP, LOCTITE a další. Na základě posouzení předloţené technické dokumentace zajišťujeme dodávky maziv, případně jejich náhrad od výše uvedených i dalších výrobců, působících jak na trhu v ČR, tak i v zahraničí.

6 Dále nabízíme: Tuzemské substituty zahraničních maziv a olejů s často výrazně niţší cenou. Veškerý informační a poradenský servis. Poradenství v oblasti ţivotního prostředí a nakládání s chemickými látkami. Zákaznický komfort z hlediska dodávek just in time, balení zboţí, dopravy a dalších sjednaných podmínek dodávky produktů. Skladování formou konsignace. Produkty, dodávané našim zákazníkům, splňují nejvyšší jakostní a výkonnostní ukazatele. Při kaţdém odběru obdrţí zákazník dodací list a jakostní osvědčení, případně bezpečnostní list. Na všechny nebezpečné chemické látky nebo přípravky dodáváme bezpečnostní listy zpracované výrobci dle zákona 356/03 Sb., vyhlášky 231/04 Sb., potaţmo ES 1907/2006, a to nejpozději při prvním předání zboţí. V rámci péče o zákazníky organizujeme doškolování pracovníků a zvyšování kvalifikace v rámci obchodu s petrochemickými výrobky dle obdrţených informací od dodavatelů. Udrţujeme a řídíme činnosti dle systémů norem a certifikace dle ISO Odborně způsobilou - autorizovanou osobou organizujeme a kontrolujeme ve společnosti nakládání s chemickými látkami dle platné legislativy. Zásobování našich zákazníků, kterým dodáváme oleje a ostatní produkty, provádíme vlastní autodopravou. Všechna naše vozidla, dopravující zboţí, jsou řádně certifikována dle mezinárodní dohody ADR a splňují veškeré zákonné poţadavky.

7 Středisko Doprava a spedice Zajišťuje komplexní přepravu zboţí v rámci ČR a do všech lokalit zemí střední a západní Evropy. Firma disponuje 20 ti vlastními kamiony značky SCANIA a DAF a další dopravní a manipulační technikou. Přepravujeme jakékoliv zboţí do hmotnosti 25 tun a délky 13 metrů. Dalšími vozidly přepravujeme zboţí v rozsahu nosností 1t-18t. Některé naše kamiony jsou vybaveny závěsnými vysokozdviţnými vozíky, které umoţňují vykládku a nakládku na místě určení. Zboţí přepravujeme na základě všeobecných mezinárodních podmínek a dohod o přepravách zboţí. Máme uzavřeno pojištění odpovědnosti za škodu silničního dopravce způsobenou na nákladu do výše 5 mil. Kč, s moţností operativního připojištění na vyšší hodnotu dle přání zákazníka. Nabízíme moţnost přepravy jak na návěsech standardních, tak na návěsech typu mulda. Oddělení spedice nabízí kvalifikované sluţby v oblasti mezinárodních i tuzemských přeprav. Naši dispečeři jsou nepřetrţitě k dispozici a naprostou samozřejmostí je průběţné informování zákazníka o průběhu přepravy. Dispečeři jsou s řidiči ve vozidlech permanentně v kontaktu prostřednictvím mobilních telefonů a on-line sledování. Středisko doprava a spedice provozuje rovněţ autoservis, který poskytuje sluţby i externím přepravcům.

8 Středisko Prodeje pohonných hmot Naše firma odebírá PHM pouze od renomovaných dodavatelů, jako jsou například Slovnaft, Litvínov, Paramo. Všechny PHM jsou dodávány dle platné legislativy a v kvalitě dle ČSN EN 228 pro benzín a dle ČSN EN 590 pro naftu. S prodejem PHM má naše společnost dlouholetou zkušenost, a to jak na čerpacích stanicích, tak v rámci rozvozu PHM zákazníkům, kterými jsou ČS, menší i velké podniky v regionu Moravskoslezského kraje. Tuto činnost zajišťujeme vlastními cisternovými vozidly. Naše firma např. pravidelně zajišťuje dodávky PHM a ostatních produktů na "Den NATO" v Mošnově. Fotografie zachycuje tankování PHM do letadel skupiny The Red Arrows. Moţnosti úhrad za odebrané PHM: hotově CCS kartou bankovní kartou fakturou - poskytujeme svým zákazníkům moţnost odběru PHM se splatností aţ 30 dní na základě vlastní vydané magnetické karty. Při větších odběrech poskytujeme mnoţstevní slevu. Pohonné hmoty jsou v naší společnosti z hlediska kontroly kvality ještě dále prověřovány. Tuto sluţbu nám v pravidelných intervalech pro všechny druhy PHM provádí nezávislá akreditovaná laboratoř. Prodej kvalitních pohonných hmot tvoří nedílnou součást dobrého jména společnosti.

9 Čerpací stanice Bohumín Čerpací stanice Rychvald Provozní doba: Provozní doba: Denně včetně sobot, nedělí a svátků 6:00 22:00. Denně včetně sobot, nedělí a svátků: 5:00 23:00 Distribuce PHM Je prováděna vozidly s cisternovými nástavbami včetně velké cisterny o objemu 33000l. Všechny cisterny splňují normy Evropské dohody o mezinárodní silniční přepravě nebezpečných látek- ADR. Stáčení PHM realizujeme buď s teplotní kompenzací při 15 stupních, nebo dle stočených litrů- dle poţadavků zákazníka. Ke kaţdé dodávce PHM dodáváme atest o jakosti produktu. Na základě objednávky jsme schopni operativně vyřešit poţadavky zákazníka na flexibilitu dodávky. V menších objemech, do 5000l, jsme schopni dodat PHM jiţ do dvou hodin. Prioritně zásobujeme odběratele v oblasti Moravskoslezského kraje a po dohodě i mimo tento region. V nabízené ceně PHM je zahrnuta i cena dopravy. V případě větších odběrů je moţno fakturovat odebrané PHM aţ se splatností 30-ti dní.

10 Personální agentura V regionu Bohumína jsme jedinou firmou, která je jiţ od roku 2008 drţitelem příslušných oprávnění vydaných ministerstvem práce a sociálních věcí pro zprostředkovatelskou činnost v oblasti zaměstnávání. V souladu s poţadavky zákazníků zajišťujeme veškerý personál prakticky ve všech oborech od pomocných dělníků a kvalifikovaných řemeslníků přes administrativní pracovníky aţ po střední management, při čemţ se můţe jednat o jednotlivce nebo i velké skupiny pracovníků. Pro dočasně i dlouhodobě přidělené pracovníky zajišťujeme komplexní personální servis, zejména: - Výběr, vstupní a výstupní formality. - Vstupní a periodické lékařské prohlídky. - Vstupní a periodická školení BaOZ a PO, odborná školení dle poţadavku daného pracovního místa. - Vybavení pracovním oděvem, ochrannými a osobními pracovními pomůckami. - Vedení personální a mzdové agendy včetně ohlašovacích povinností. Cena za dočasně přidělené pracovníky je odvozena od vzájemně sjednané hodinové zúčtovací sazby pro jednotlivé druhy zajišťovaných činností.kromě výše uvedené formy spolupráce nabízíme také sluţby a pomoc při vyhledávání a výběru nových kmenových pracovníků pro přímou zaměstnanost ve spolupracujících firmách.

11 Doplňkové činnosti S cílem zvýšit komplexnost poskytovaných sluţeb nabízí naše společnost také další servisní činnosti, ke kterým patří zejména svářečské práce, zámečnické práce,výroba a repase tvářecích nástrojů pro kovárny a válcovny. Od roku 2008 poskytujeme rovněţ strojní kapacity v oblasti zemních a výkopových prací. Zde hlavní nabídku tvoří výkopy základů a základových desek, terénní úpravy rovinných a svaţitých terénů, rovnání a svahování terénu, nakládka a vykládka a přemísťování zeminy a jiných materiálů, výkopové a zahrnovací práce, hloubení rýh pro inţenýrské sítě, bourací a rekultivační práce a případné odklízení sněhu v zimním období. V rámci těchto prací je samozřejmostí přeprava zeminy a dalších sypkých či stavebních materiálů dle přání našich zákazníků.

12 Životní prostředí, BaOZ, péče o zaměstnance Nedílnou součásti naší strategie a firemní kultury je péče o zákazníky formou rozvoje systému jakosti a trvalého zvyšování kvality výrobků, poskytovaných sluţeb, dále péče o ţivotní prostředí, bezpečnost práce a odborný růst zaměstnanců. Za účelem prohloubení důvěry obchodních partnerů jsme v roce 2008 zavedli v naší společnosti certifikovaný systém řízení jakosti dle norem ISO 9001, který jsme úspěšně obhájili v březnu 2011.V oblasti péče o ţivotní prostředí, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, prosazujeme v naší společnosti striktní dodrţování všech platných legislativních předpisů včetně vedení příslušné dokumentace. Zvýšenou pozornost věnujeme skladování PHM, olejů, maziv a dalších provozních kapalin, kde se řídíme zejména zákonem o odpadech č. 185/2001 Sb., zákonem č. 477/2002 Sb., který řeší problematiku likvidace a recyklace obalů a příslušnými ČSN jako , a podobně. Ke všem nebezpečným chemickým látkám a přípravkům dodáváme v souladu se zákonem č. 356/2003 Sb. a vyhláškou č. 231/2004 Sb. bezpečnostní listy zpracované výrobci a v rámci péče o zákazníky organizujeme školení pracovníků v oblasti inovací a zavádění nových petrochemických výrobků. Náš kladný přístup k ochraně ţivotního prostředí a péči o bezpečnost práce chceme zvýraznit získáním dalších dvou certifikátů, a to o systému enviromentálního managementu dle ČSN EN ISO 14001:2005 a o systému managementu a ochrany zdraví při práci, tzv. Bezpečný podnik dle ČSN OHSAS 18001:2008. V obou případech jsme jiţ v roce 2008 zahájili příslušné přípravné kroky.v případě péče o odborný a kvalifikační růst vlastních zaměstnanců máme ve společnosti zavedený vnitřní systém vzdělávání, jehoţ součástí jsou povinné kurzy a školení pro vybraná povolání vyplývající z legislativních předpisů a nástavbová školení související s prohlubováním a rozšiřováním znalostí a dovedností pracovníků zařazených na jednotlivých pracovních místech.

13 Kontakty Jan Hefner Šunychelská Bohumín tel.: , , fax.: Web : sekretariat@progres-hefner.cz Komplexní přehled o námi nabízených sluţbách najdete na našich webových stránkách, kde jsou rovněţ uvedeny kontakty na vedoucí pracovníky jednotlivých středisek. Váţení obchodní partneři, věříme, ţe jiţ v blízké budoucnosti budeme mít příleţitost podílet se výše uvedenými sluţbami na plnění Vašich pracovních cílů a podnikatelských záměrů a přesvědčit Vás, ţe naše firemní motto: To, co jinde očekáváte, je u nás samozřejmostí není fráze.

14 Reference AK 1324, s.r.o. ArcelorMittal, a.s. Bekaert Bohumín s.r.o. Bekaert Petrovice s.r.o. BENZINA a.s. BESKYD CARGO s.r.o. BOCHEMIE a.s. BONATRANS GROUP a.s. ČKD VAGONKA, s.r.o. Gumárny Zubří, akciová společnost KOVOHUTĚ BŘIDLIČNÁ, a.s. LUCCO s.r.o. METALIMEX a.s. OMA CZ, a.s. Ostravská dopravní společnost, a.s. PANSPED spol. s r.o. ROCKWOOL, a.s. SGM Route, a.s. Slovnaft Česká republika, spol. s r.o. Tafonco a.s. Taforge a.s. TATRA, a.s. Tawesco s.r.o. TITANUM a.s. TOTAL ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o. TRIGA, společnost s ručením omezeným VÍTKOVICE HOLDING, a.s VHS - ROPA spol. s r.o. ŢDB GROUP a.s. a další...

15 Povolení ke zprostředkování zaměstnání

16 Zahájení budování a zdokonalování systému řízení společnosti a získání certifikátu - systém environmentálního managementu dle ČSN EN ISO : 2005 a získání certifikátu - systém managementu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (bezpečný podnik) dle ČSN OHSAS :

17 Certifikát ISO 9001:2009

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Držitel certifikátů ČSN EN ISO 9001 a 14001, OHSAS 18001 a dalších. Specializovaná firma pro dodávky vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Firemní profil Ostrava, únor 2009 PAVLÍNEK

Více

SKUPINA AWT ČLEN SKUPINY PKP CARGO ADVANCED WORLD TRANSPORT (AWT), AWT ROSCO, AWT RAIL HU, AWT RAIL SK, AWT REKULTIVACE

SKUPINA AWT ČLEN SKUPINY PKP CARGO ADVANCED WORLD TRANSPORT (AWT), AWT ROSCO, AWT RAIL HU, AWT RAIL SK, AWT REKULTIVACE SKUPINA AWT ČLEN SKUPINY PKP CARGO ADVANCED WORLD TRANSPORT (AWT), AWT ROSCO, AWT RAIL HU, AWT RAIL SK, AWT REKULTIVACE SKUPINA AWT, ČLEN SKUPINY PKP CARGO JEDEN Z NEJVÝZNAMNĚJŠÍCH POSKYTOVATELŮ SLUŽEB

Více

SKUPINA AWT ČLEN SKUPINY PKP CARGO ADVANCED WORLD TRANSPORT, AWT ČECHOFRACHT, AWT ROSCO, AWT RAIL HU, AWT REKULTIVACE

SKUPINA AWT ČLEN SKUPINY PKP CARGO ADVANCED WORLD TRANSPORT, AWT ČECHOFRACHT, AWT ROSCO, AWT RAIL HU, AWT REKULTIVACE SKUPINA AWT ČLEN SKUPINY PKP CARGO ADVANCED WORLD TRANSPORT, AWT ČECHOFRACHT, AWT ROSCO, AWT RAIL HU, AWT REKULTIVACE SKUPINA AWT, ČLEN SKUPINY PKP CARGO JEDEN Z NEJVÝZNAMNĚJŠÍCH POSKYTOVATELŮ SLUŽEB NÁKLADNÍ

Více

VÝROBA OCELOVÝCH KONSTRUKCÍ SVAŘOVANÝCH DÍLŮ PRO FINÁLNÍ MONTÁŽ A TVAROVÝCH VÝPALKŮ

VÝROBA OCELOVÝCH KONSTRUKCÍ SVAŘOVANÝCH DÍLŮ PRO FINÁLNÍ MONTÁŽ A TVAROVÝCH VÝPALKŮ VÝROBA OCELOVÝCH KONSTRUKCÍ SVAŘOVANÝCH DÍLŮ PRO FINÁLNÍ MONTÁŽ A TVAROVÝCH VÝPALKŮ SHAPE STEEL A. S. JE MODERNÍ VÝROBNÍ ČESKÁ SPOLEČNOST S DLOUHOU TRADICÍ ZABÝVÁME SE VÝROBOU SVAŘOVANÝCH A MONTOVANÝCH

Více

ČSAD Uherské Hradiště a.s.

ČSAD Uherské Hradiště a.s. ČSAD Uherské Hradiště a.s. Váš spolehlivý dopravce firemní prezentace ZÁKLADNÍ INFORMACE česká dopravní firma s 60-letou historií v r. 1993 transformována na akciovou společnost roční obrat 21 mil EUR

Více

Mezi hlavní aktivity firmy patří

Mezi hlavní aktivity firmy patří ocelové spojení s Evropu Společnost CARGONET s.r.o. byla založena v roce 1998 s hlavním cílem poskytovat kvalitní dopravní služby. Za necelých 10 let se podařilo takovou firnu vybudovat. V současnosti

Více

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Držitel certifikátů ČSN EN ISO 9001 a 14001 Specializovaná firma pro dodávky vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Firemní profil Ostrava, červen 2007 PAVLÍNEK s.r.o. E-mail: obchod@pavlinek.cz

Více

Jsme českou dopravní a logistickou společností s dlouholetými zkušenostmi v oblasti národní a mezinárodní dopravy a spedice. Naše portfolio služeb

Jsme českou dopravní a logistickou společností s dlouholetými zkušenostmi v oblasti národní a mezinárodní dopravy a spedice. Naše portfolio služeb F I R E M N Í P R O F I L Jsme českou dopravní a logistickou společností s dlouholetými zkušenostmi v oblasti národní a mezinárodní dopravy a spedice. Naše portfolio služeb zahrnuje skladování a logistiku,

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice ZASÍLATELSTVÍ KAPITOLA 7 ORGANIZACE ZASÍLATELSKÉ FIRMY. JEDNOTLIVÉ ÚSEKY. INFORMATIKA VE FIRMĚ. SLUŽBY POSKYTOVANÉ ZASÍLATELEM. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology

Více

Pořadí Číslo certifikátu Předmět certifikace

Pořadí Číslo certifikátu Předmět certifikace Seznam vydaných certifikátů Certifikačního orgánu č. 3184 KOMORACERT dle ČSN EN ISO 9001:2009 popř. 2016 (černě), zrušené (červeně) Stav k 31. 07. 2018 Pořadí Číslo certifikátu Předmět certifikace 1 A

Více

E V O L U C E V P Ř E P R A V Ě

E V O L U C E V P Ř E P R A V Ě T R A N S P O R T & L O G I S T I C S T R A N S P O R T & L O G I S T I C S T R A N S P O R T & L O G I S T I C S Sídlo společnosti: M. A. B. Group, s.r.o. Tovární 861 686 02 Staré Město tel.: +420 572

Více

Historie...4 Současnost...5. Jeřáby Základní informace...8 Technické parametry...9 Ukázky z akcí...11

Historie...4 Současnost...5. Jeřáby Základní informace...8 Technické parametry...9 Ukázky z akcí...11 Katalog 2013 Obsah O společnosti Historie...4 Současnost...5 Jeřáby Základní informace...8 Technické parametry...9 Ukázky z akcí...11 Těžká a nadrozměrná přeprava Základní informace...13 Technické parametry...14

Více

ŠKOLENÍ JE ŠANCE II. Ozvěte se co nejdříve, žádosti o dotace lze předkládat do

ŠKOLENÍ JE ŠANCE II. Ozvěte se co nejdříve, žádosti o dotace lze předkládat do Váţená paní, váţený pane, dovolujeme si Vám nabídnout spolupráci při zpracování projektové ţádosti, která umoţňuje získání finančních prostředků na vzdělávání zaměstnanců a náhradu mzdových nákladů zaměstnanců

Více

OBSAH. Profil. Finanční data. Provozní údaje. Profil Akcionářská struktura Struktura skupiny Unipetrol

OBSAH. Profil. Finanční data. Provozní údaje. Profil Akcionářská struktura Struktura skupiny Unipetrol 2014 v číslech 2 Obsah OBSAH Profil Profil Akcionářská struktura Struktura skupiny Unipetrol Finanční data Hlavní finanční údaje Finanční ukazatele Finanční data podle segmentů Výkaz zisku nebo ztráty

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI. Stavební společnost Jaroslav Oršuliak, a.s.

PROFIL SPOLEČNOSTI. Stavební společnost Jaroslav Oršuliak, a.s. PROFIL SPOLEČNOSTI 2011 Stavební společnost Jaroslav Oršuliak, a.s. společnost se zavedeným systémem jakosti dle: dle: ČSN ČSN EN EN ISO ISO 9001:2009, 9001:2001, ČSN CSN EN EN ISO ISO 14001:2005, OHSAS

Více

ČSAD Uherské Hradiště a.s. PREZENTACE - 2014

ČSAD Uherské Hradiště a.s. PREZENTACE - 2014 ČSAD Uherské Hradiště a.s. PREZENTACE - 2014 www.csaduh.cz Obsah 1. Holding ČSAD Uherské Hradiště 2. Základní údaje ČSAD Uherské Hradiště a.s. 3. Hlavní aktivity divize nákladní dopravy 3.1 Celovozové

Více

Dopravní společnost působící na trhu od r. 1990 190 zaměstnanců, 135 vlastních provozovaných motorových vozidel + přípoje Strategický cíl =

Dopravní společnost působící na trhu od r. 1990 190 zaměstnanců, 135 vlastních provozovaných motorových vozidel + přípoje Strategický cíl = Dopravní společnost působící na trhu od r. 1990 190 zaměstnanců, 135 vlastních provozovaných motorových vozidel + přípoje Strategický cíl = poskytovat zákazníkům produkt požadované kvality s maximálním

Více

MEZINÁRODNÍ KAMIONOVÁ DOPRAVA. Prezentace společnosti

MEZINÁRODNÍ KAMIONOVÁ DOPRAVA. Prezentace společnosti MEZINÁRODNÍ KAMIONOVÁ DOPRAVA Sídlo společnosti BRETH TRANS s.r.o. Jeremiášova 947 Praha 5 155 00 2 Historie společnosti Počátky společnosti sahají do roku 1994, kdy byla založena původní firma nesoucí

Více

MIROSLAV HOLČÁK viceprezident metalurgie tel.: +420 585 073 100 e-mail: metalurgie@unex.cz

MIROSLAV HOLČÁK viceprezident metalurgie tel.: +420 585 073 100 e-mail: metalurgie@unex.cz MANAGEMENT KAREL KALNÝ generální ředitel tel.: +420 585 072 000 e-mail: ceo@unex.cz JIŘÍ MAŠEK viceprezident strojírenství tel.: +420 585 073 106 e-mail: strojirenstvi@unex.cz ZDENĚK TUŽIČKA ředitel výroby

Více

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Regionální zastoupení Náš závazek ve 30 zemích Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek po celém světě. Toto vyjádření je podpořeno - ve více než 50 pobočkách

Více

VOJENSKÉ JAKOSTNÍ SPECIFIKACE POHONNÝCH HMOT, MAZIV A PROVOZNÍCH KAPALIN

VOJENSKÉ JAKOSTNÍ SPECIFIKACE POHONNÝCH HMOT, MAZIV A PROVOZNÍCH KAPALIN GENERÁLNÍ ŠTÁB ARMÁDY ČESKÉ REPUBLIKY VOJENSKÉ JAKOSTNÍ SPECIFIKACE POHONNÝCH HMOT, MAZIV A PROVOZNÍCH KAPALIN 2-4 P Olej motorový pro dvoudobé motory NATO Code: neklasifikováno Odpovídá normě: ASTM D

Více

ČSAD Uherské Hradiště a.s. PREZENTACE

ČSAD Uherské Hradiště a.s. PREZENTACE ČSAD Uherské Hradiště a.s. PREZENTACE www.csaduh.cz Obsah 1. ČSAD Uherské Hradiště 2. Základní údaje ČSAD Uherské Hradiště a.s. 3. Hlavní aktivity divize nákladní dopravy 3.1 Celovozové přepravy 3.2 Sběrná

Více

RAUDO výrobní družstvo invalidů člen Asociace zaměstnavatelů zdravotně postižených ČR PREZENTACE FIRMY

RAUDO výrobní družstvo invalidů člen Asociace zaměstnavatelů zdravotně postižených ČR PREZENTACE FIRMY PREZENTACE FIRMY O FIRMĚ RAUDO výrobní družstvo invalidů je obchodní a servisní firma zaměstnávající více jak 60 % zaměstnanců se změněnou pracovní schopností. V roce 2010 získala statut chráněné dílny.

Více

SVAŘOVÁNÍ: DOZOR, NORMY A ZKOUŠKY

SVAŘOVÁNÍ: DOZOR, NORMY A ZKOUŠKY SVAŘOVÁNÍ: DOZOR, NORMY A ZKOUŠKY VVV MOST spol. s r.o. Sídlo společnosti: Topolová 1234, 434 01 MOST, IČO: 00526355, DIČ: CZ00526355, Web: www.vvvmost.cz Kontaktní osoba: Ing. Jaroslav Jochman, Tel.:

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI.

PROFIL SPOLEČNOSTI. PROFIL SPOLEČNOSTI www.naturadk.cz O SPOLEČNOSTI NATURA DK, a.s. Akciová společnost NATURA DK byla založena v roce 1998, je rodinnou firmou a sídlí v Novém Bydžově, 90 km východně od Prahy. Zpočátku se

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice ZASÍLATELSTVÍ KAPITOLA 11 LOGISTIKA A ZASÍLATELSTVÍ. PROFESNÍ ORGANIZACE. FIRMY ZABÝVAJÍCÍ SE INFORMAČNÍMI SYSTÉMY V DOPRAVĚ A LOGISTICE SKLADOVÁNÍ. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační číslo projektu: CZ.1.07/2.2.00/28.0326 PROJEKT

Více

Školení pracovníků firmy Kavoka

Školení pracovníků firmy Kavoka Školení pracovníků firmy Kavoka Termín realizace: únor 2011 - prosinec 2012 Stručný obsah projektu Projekt je zaměřen na komplexní vzdělávání všech pracovníků firmy KAVOKA s.r.o. Ve společnosti pracuje

Více

Sotena a.s. Dopravní, Spediční, Logistická Výrobně technologická, Montážní a Ser visní společnost. nabídka obchodní spolupráce

Sotena a.s. Dopravní, Spediční, Logistická Výrobně technologická, Montážní a Ser visní společnost. nabídka obchodní spolupráce Sotena a.s. Dopravní, Spediční, Logistická Výrobně technologická, Montážní a Ser visní společnost nabídka obchodní spolupráce pro rok 2016-2017 Dobrý den, dovolujeme si Vás oslovit s nabídkou obchodní

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI VÝROBNÍ PORTFOLIO TRŽNÍ SEGMENTY / REFERENCE KONTAKT SVAŘOVANÉ DÍLY

PROFIL SPOLEČNOSTI VÝROBNÍ PORTFOLIO TRŽNÍ SEGMENTY / REFERENCE KONTAKT SVAŘOVANÉ DÍLY ODLITKY VÝKOVKY PROFIL SPOLEČNOSTI VÝROBNÍ PORTFOLIO TRŽNÍ SEGMENTY / REFERENCE KONTAKT SVAŘOVANÉ DÍLY STROJÍRENSKO-METALURGICKÁ SPOLEČNOST PROFIL FIRMY TRADICE KVALITA - FLEXIBILITA Rok založení: 1949

Více

CCS FLEET MANAGEMENT. Nabídka pro zákazníky CCS. Věnujte se svému podnikání a starosti s vozovým parkem nechte na nás! CCS FLEET MANAGEMENT

CCS FLEET MANAGEMENT. Nabídka pro zákazníky CCS. Věnujte se svému podnikání a starosti s vozovým parkem nechte na nás! CCS FLEET MANAGEMENT Nabídka pro zákazníky CCS Věnujte se svému podnikání a starosti s vozovým parkem nechte na nás! Není univerzální řešení pro kaţdý vozový park. Pozvěte si odborníky, kteří Vám toto řešení pro právě Váš

Více

ArcelorMittal Engineering Products Ostrava ArcelorMittal Service Group. BD East Workshops. Slévárna

ArcelorMittal Engineering Products Ostrava ArcelorMittal Service Group. BD East Workshops. Slévárna ArcelorMittal Engineering Products Ostrava ArcelorMittal Service Group BD East Workshops Slévárna ArcelorMittal Engineering Products Ostrava Vedení společnosti ArcelorMittal Engineering Products Ostrava

Více

Zajišťujeme mezinárodní kamionovou dopravu po celé Evropě. Naši dispečeři s mnohaletými zkušenostmi jsou připraveni plnit požadavky našich zákazníků.

Zajišťujeme mezinárodní kamionovou dopravu po celé Evropě. Naši dispečeři s mnohaletými zkušenostmi jsou připraveni plnit požadavky našich zákazníků. F I R E M N Í P R O F I L Zajišťujeme mezinárodní kamionovou dopravu po celé Evropě. Naši dispečeři s mnohaletými zkušenostmi jsou připraveni plnit požadavky našich zákazníků. K udržení vysoké kvality

Více

Prezentace firmy. na 7. mezinárodní konferenci Odpovědné podnikání v chemii dne 2. října 2008

Prezentace firmy. na 7. mezinárodní konferenci Odpovědné podnikání v chemii dne 2. října 2008 Prezentace firmy na 7. mezinárodní konferenci Odpovědné podnikání v chemii dne 2. října 2008 BOHEMIAKOMBI spol. s r.o. Opletalova 6 113 76 Praha 1 Tel. 242 444 560-8 Fax 242 444 924 www.bohemiakombi.cz

Více

Představení Lorenc Logistic

Představení Lorenc Logistic Představení Lorenc Logistic Kdo jsme Jsme středně velká česká rodinná společnost s již 25 lety zkušeností na dopravním trhu dodavatel logistických řešení a flexibilní obchodní partner naši zaměstnanci

Více

MIROSLAV HOLČÁK viceprezident metalurgie tel.: +420 585 073 100 e-mail: metalurgie@unex.cz

MIROSLAV HOLČÁK viceprezident metalurgie tel.: +420 585 073 100 e-mail: metalurgie@unex.cz MANAGEMENT KAREL KALNÝ generální ředitel tel.: +420 585 072 000 e-mail: ceo@unex.cz JIŘÍ MAŠEK viceprezident strojírenství tel.: +420 585 073 106 e-mail: strojirenstvi@unex.cz ZDENĚK TUŽIČKA ředitel výroby

Více

průmyslu a obchodu Ing. Václav Loula, vedoucí pracovní skupiny pro rozvoj petrolejářského průmyslu Ing. Miloš Podrazil, generální sekretář

průmyslu a obchodu Ing. Václav Loula, vedoucí pracovní skupiny pro rozvoj petrolejářského průmyslu Ing. Miloš Podrazil, generální sekretář Zkušenosti s uplatněním biopaliv a další vývoj jejich použití v dopravě Ing. Václav Loula, vedoucí pracovní skupiny pro rozvoj petrolejář průmyslu Ing. Miloš Podrazil, generální sekretář Česká asociace

Více

VYSOCE VÝKONNÁ MAZIVA PRO SPECIÁLNÍ POUŽITÍ

VYSOCE VÝKONNÁ MAZIVA PRO SPECIÁLNÍ POUŽITÍ VYSOCE VÝKONNÁ MAZIVA PRO SPECIÁLNÍ POUŽITÍ OCHRANA PROTI KOROZI PROSTŘEDKY PRO TVÁŘENÍ CHLADICÍ A MAZACÍ PROSTŘEDKY VÁŠ KOMPETENTNÍ PARTNER Společnost Wilhelm Dietz GmbH & Co. KG byla založena před více

Více

Profil společnosti. optimální cestou k cíli. est. 1992

Profil společnosti. optimální cestou k cíli. est. 1992 Profil společnosti optimální cestou k cíli est. 1992 SGM Group SGM Route a.s. SGM Vysočina spol. s.r.o. SGM Třinec s.r.o. SGM CB s.r.o. Historie 1992 založení společnosti SGM Třinec 2008 akvizice NH Roadtrans,

Více

Představení Lorenc Logistic

Představení Lorenc Logistic Představení Lorenc Logistic Kdo jsme Jsme středně velká společnost s více, než 25 lety zkušeností na dopravním trhu. dodavatel logistických řešení a flexibilní obchodní partner společnost se zaměstnanci

Více

TECHNOLOGIE PLNĚNÍ CNG

TECHNOLOGIE PLNĚNÍ CNG TECHNOLOGIE PLNĚNÍ CNG Král Václav Ing. Manažer prodeje CNG MOTOR JIKOV Strojírenská, a. s. SÍŤ VEŘEJNÝCH ČERPACÍCH STANIC 61 stanic v ČR výhody Flexibilita a rychlost výstavby Dostupnost CNG i v místech,

Více

TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE. VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY

TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE. VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY www.parskomponenty.cz ČESKÁ STROJÍRENSKÁ A TECHNOLOGICKÁ SPOLEČNOST ZALOŽENO 1998 TRADICE VÝROBY 115 LET RODINNÁ FIRMA

Více

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ENERGETIKU

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ENERGETIKU SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ENERGETIKU EGE je skupina podniků působící na mezinárodním trhu, která se orientuje zejména na dodávky pro energetický průmysl. Holding EGE disponuje výhradně

Více

DONAUCHEM s.r.o. Za Žoskou 377 288 02 Nymburk ZPRÁVA O VLIVU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ, BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ ZA ROK 2012

DONAUCHEM s.r.o. Za Žoskou 377 288 02 Nymburk ZPRÁVA O VLIVU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ, BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ ZA ROK 2012 DONAUCHEM s.r.o. Za Žoskou 377 288 02 Nymburk ZPRÁVA O VLIVU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ, BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ ZA ROK 2012 Obsah Prohlášení o přijetí a dodržování principů RC 3 Úvod 4 Životní prostředí

Více

Obsah: LAGARDE Spedition spol. s r.o. Telematika při uplatňování ekonomické jízdy v moderní dopravní společnosti 10.09.2015 Bánská Bystrica

Obsah: LAGARDE Spedition spol. s r.o. Telematika při uplatňování ekonomické jízdy v moderní dopravní společnosti 10.09.2015 Bánská Bystrica Obsah: 1. Úvod představení společnosti LAGARDE Spedition spol. s r.o. 2. Úloha telematiky v moderní dopravní společnosti 3. Aplikované vnitrofiremní systémy mající pozitivní vliv na chování řidiče 4. Praktický

Více

E V O L U C E N A S I L N I C I

E V O L U C E N A S I L N I C I Naším oborem je mezinárodní zasílatelství a logistika Jaké služby Vám nabízíme? Naší prioritou je návrh nejefektivnějšího způsobu dopravy dle zadaných požadavků V oblasti poskytování dopravních služeb

Více

KaBeDeX spol. s r.o., Březová 616/9, 734 01 Karviná-Ráj tel. +420 596 515 202, fax + 420 516 755, e-mail: info@kabedex.cz www.kabedex.

KaBeDeX spol. s r.o., Březová 616/9, 734 01 Karviná-Ráj tel. +420 596 515 202, fax + 420 516 755, e-mail: info@kabedex.cz www.kabedex. 1 Obsah Profil společnosti 3 Důlní železobetonové pažiny 4 Betonové výrobky pro výstavbu silnic 5 Betonové výrobky pro výstavbu kanalizace 7 Stavební prvky 8 Kontakt 9 2 Profil společnosti Firma KaBeDeX

Více

zakázková strojní a zámečnická Výroba

zakázková strojní a zámečnická Výroba E S L, a.s. Dukelská třída 247/69 zakázková strojní a zámečnická Výroba Převedeme vaše představy v reálný výrobek. O nás Již od roku 1993 se věnujeme navrhování a realizování systémů vybraných technických

Více

2. Zemní práce NAKLADAČ UNC Bězné stavební práce Katrování, paletizační vidle, kombinovaná lopata, vidle s přidržováním podkop

2. Zemní práce NAKLADAČ UNC Bězné stavební práce Katrování, paletizační vidle, kombinovaná lopata, vidle s přidržováním podkop SLUŽBY A TECHNIKA 1. Doprava MULTICAR 25 (valník i sklápěč) PIAGGIO (valník) ZETOR PROXIMA 8441 (vč. vlečky) NOSIČ KONTEJNERŮ MAN NR 13 V Za 1 km Nakládka-vykládka Prostoje MALOTRAKTOR TK 14 (vč. vlečky)

Více

obchod servis kooperace

obchod servis kooperace obchod servis kooperace FAVEX, s.r.o. působí na trhu s hutním materiálem již od roku 1994, společnost má česko-belgické majitele, kteří přinášejí do jejího rozvoje stále nové impulzy a investice obchodní

Více

Nabídka komplexních logistických služeb společnosti CELogis a.s.

Nabídka komplexních logistických služeb společnosti CELogis a.s. Nabídka komplexních logistických služeb společnosti CELogis a.s. Představení společnosti CELogis a.s. Rychlost, kvalita a přesnost je pro nás samozřejmostí! Firma CELogis byla založena v roce 1999 jako

Více

Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr

Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Logsys, spol. s r.o. Průmyslové aplikace Distribuční centra Letiště MANIPULACE

Více

BS-Build servis spol. s r.o.

BS-Build servis spol. s r.o. BS-Build servis spol. s r.o. GENERÁLNÍ DODAVATEL STAVEB,STAVEBNĚ KONSTRUKČNÍ VÝSTAVBY, OCELOVÉ KONSTRUKCE, KOVOVÝROBA, OBRÁBĚNÍ CHLADÍCÍ A MRAZÍCÍ HALY, OPLÁŠTĚNÍ, DOPRAVA, JEŘÁBY, PLOŠINY, ZEMNÍ PRÁCE

Více

CO JE TŘEBA VĚDĚT O SYSTÉMU ŘÍZENÍ JAKOSTI DLE ČSN EN ISO 9001:2001

CO JE TŘEBA VĚDĚT O SYSTÉMU ŘÍZENÍ JAKOSTI DLE ČSN EN ISO 9001:2001 CO JE TŘEBA VĚDĚT O SYSTÉMU ŘÍZENÍ JAKOSTI DLE ČSN EN ISO 9001:2001 Systém řízení jakosti ve společnosti vytváří podmínky pro její dobré postavení na trhu a tedy zabezpečení její budoucí prosperity. I.

Více

JAK PŘIPRAVIT PROJEKTOVOU ŢÁDOST

JAK PŘIPRAVIT PROJEKTOVOU ŢÁDOST JAK PŘIPRAVIT PROJEKTOVOU ŢÁDOST ZKUŠENOSTI Z PRAXE Eurovision, a. s. Veveří 102 602 00 Brno Czech Republic Tel.: 539 050 600 Fax: 543 235 709 E-mail: info@eurovision-eu.com URL: www.eurovision-eu.com

Více

Výroční zpráva společnosti za rok 2008

Výroční zpráva společnosti za rok 2008 Výroční zpráva společnosti za rok 2008 Výrok auditora 1 Obsah Obsah strana 1. Textová část 3-4 2. Statutární orgány společnosti 5 3. Účetní závěrka 2008 3.1 Výrok auditora 7-10 3.2 Rozvaha 11-14 3.3 Výsledovka

Více

Zákon o silniční dopravě Obsah zákona

Zákon o silniční dopravě Obsah zákona Zákon o silniční dopravě Obsah zákona Smluvní strana PRODÁVAJÍCÍ - povinnost předmět koupě kupujícímu odevzdat Smluvní strana KUPUJÍCÍ - povinnost předmět koupě převzít a zaplatit za něj prodávajícímu

Více

Katalog měřidel Svinovací metry a měřící pásma

Katalog měřidel Svinovací metry a měřící pásma Kalibrace, opravy a prodej měřidel Katalog měřidel Svinovací metry a měřící pásma 2014/2015 Kontaktní údaje: Telefon: +420 476 700 095 Pekárenská 24 Mobil: +420 603 984 699 434 01 Most - Velebudice E-mail:

Více

ODLUČOVAČ MATERIÁLU OMK RK

ODLUČOVAČ MATERIÁLU OMK RK Technické podmínky 1 RK 12 4253 R A Y M A N spol. s r. o. KLADNO ODLUČOVAČ MATERIÁLU OMK RK 12 4253 LEGENDA: 1. Komora 2. Výstupní příruba 3. Vstupní hrdlo 4. Víko 5. Vloţka POČET STRAN 6 Revize č. 4 PLATÍ

Více

Záznam z průmyslové stáže. ve firmě KMT International s.r.o.

Záznam z průmyslové stáže. ve firmě KMT International s.r.o. Záznam z průmyslové stáže ve firmě KMT International s.r.o. Student: Bc. Filip Najman 2014 1. Firma KMT International, s.r.o. Firma byla založena v roce 2002. Specializuje se především na prodej navařovacích

Více

Převod zboží ze silniční přepravy na železnici

Převod zboží ze silniční přepravy na železnici Převod zboží ze silniční přepravy na železnici Květen 2008 Ing. Vladimír Fišer, Bohemiakombi Kdo je Bohemiakombi? Operátor kombinované dopravy silnice - železnice Propojuje a slaďuje zájmy silničních dopravců

Více

Odpovědný zástupce: Ing. Zdeněk Zedínek - Autorizovaný inženýr pro pozemní stavby, ČKAIT

Odpovědný zástupce: Ing. Zdeněk Zedínek - Autorizovaný inženýr pro pozemní stavby, ČKAIT A R A D O, a.s., stavební firma Držitel certifikátu managementu jakosti ČSN EN ISO 9001:2001 Myslbekova 795/9 Teplice, 415 01 Sídlo firmy Kontakty Web Úvod údaje o společnosti ARADO, a.s. Teplice Název:

Více

ČSN 01 5015 Nedestruktivní zkoušení. Zkoušení materiálů a výrobků magnetickou práškovou metodou

ČSN 01 5015 Nedestruktivní zkoušení. Zkoušení materiálů a výrobků magnetickou práškovou metodou ČESKOSLOVENSKÁ NORMA MDT 614.777 Říjen 1992 Ochrana vody před ropnými látkami ČSN 75 3415 OBJEKTY PRO MANIPULACI S ROPNÝMI LÁTKAMI A JEJICH SKLADOVÁNÍ Plants for handling of petroleum matters and their

Více

Žádost o posouzení. Jméno statutárního zástupce:

Žádost o posouzení. Jméno statutárního zástupce: TECHNICKÝ ÚSTAV POŽÁRNÍ OCHRANY Certifikační orgán pro certifikaci výrobků č. 3080 Žádost o posouzení Identifikační údaje o žadateli : Obchodní jméno: IČO: DIČ: výrobce dovozce distributor Adresa, tel.,

Více

Strojírensko-metalurgická skupina PROFIL FIRMY. Těžební technika Těžké strojírenství Odlitky a výkovky

Strojírensko-metalurgická skupina PROFIL FIRMY. Těžební technika Těžké strojírenství Odlitky a výkovky Strojírensko-metalurgická skupina PROFIL FIRMY Těžební technika Těžké strojírenství Odlitky a výkovky TRADICE KVALITA FLEXIBILITA Strojírensko-metalurgická skupina UNEX je světově uznávaný výrobce kolesových

Více

Společnost HYDROMA. obchodní činnost. Engineering. testování

Společnost HYDROMA. obchodní činnost. Engineering. testování Společnost HYDROMA tradice lidé, komunikace obchodní činnost PROPRACOVANÝ SYSTÉM ŘÍZENí Engineering Technologie, výroba kontrola kvality testování finální produkt, servis Společnost HYDROMA Jsme silná

Více

ADVANCED WORLD TRANSPORT

ADVANCED WORLD TRANSPORT ADVANCED WORLD TRANSPORT STOJÍME NA PEVNÝCH ZÁKLADECH 1952 2010 vznik společností OKD, Doprava a Čechofracht spojení zkušeností z různých oblastí dopravy a logistiky a vytvoření jedné silné entity pod

Více

6. P Ř Í L O H A. Prohlášení k životnímu prostředí. (období 2005 2006) OHL ŽS, a.s. závod Pozemní stavitelství

6. P Ř Í L O H A. Prohlášení k životnímu prostředí. (období 2005 2006) OHL ŽS, a.s. závod Pozemní stavitelství 6. P Ř Í L O H A Prohlášení k životnímu prostředí (období 25 26) OHL ŽS, a.s. závod Pozemní stavitelství 6 Úvod Tato Příloha k Prohlášení k životnímu prostředí je zpracována za OHL ŽS, a.s., závod Pozemní

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI. Obchodní orientace společnosti. Výrobní prostory. Obrábění nástrojárna. Strojírenská výroba. Opravy strojů Měření a kalibrace

PROFIL SPOLEČNOSTI. Obchodní orientace společnosti. Výrobní prostory. Obrábění nástrojárna. Strojírenská výroba. Opravy strojů Měření a kalibrace PROFIL SPOLEČNOSTI PROFIL SPOLEČNOSTI 1. Obchodní orientace společnosti 2. Výrobní prostory 3. Strojírenská výroba 4. Obrábění nástrojárna 5. 6. Opravy strojů Měření a kalibrace Obchodní značka ZVU je

Více

Technické přejímací podmínky BELT-3/06 PNG

Technické přejímací podmínky BELT-3/06 PNG Řízený dokument Strana 1 (celkem 5) CERTIFICATE NO.: ZC-09-046/C01 BY EN ISO 9001:2001 A ZC-09-046/C02 BY EN ISO 14001:2005 Technické přejímací podmínky BELT-3/06 1. Všeobecně... 1 2. Technické požadavky...

Více

Výroční zpráva za rok 2010. ČSAD JIHOTRANS a.s. ČSAD JIHOTRANS. výroční zpráva 2010 / str.1.

Výroční zpráva za rok 2010. ČSAD JIHOTRANS a.s. ČSAD JIHOTRANS. výroční zpráva 2010 / str.1. Výroční zpráva za rok 2010 ČSAD JIHOTRANS a.s. ČSAD JIHOTRANS výroční zpráva 2010 / str.1. OBSAH : Charakteristika společnosti 4 Představenstvo a dozorčí rada 5 Zpráva předsedy dozorčí rady 6 Zpráva předsedy

Více

Netýká se, nedošlo ke změnám oproti skutečnostem uvedeným podle 1.

Netýká se, nedošlo ke změnám oproti skutečnostem uvedeným podle 1. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného

Více

Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních

Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních nově vzniklých soukromých firem v pardubickém regionu založena veřejná obchodní společnost Marhold, zaměřená na podnikání

Více

Tradice českých výtahů - již 20 let na trhu

Tradice českých výtahů - již 20 let na trhu Tradice českých výtahů - již 20 let na trhu Tradice českých výtahů - již 20 let na trhu Jsme ryze českou společností poskytující služby v oblasti zdvihací techniky a spolu s našimi odborníky se řadíme

Více

Hodnoticí standard. Expedient velkoobchodu (kód: M) Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Expedient velkoobchodu (kód: M) Odborná způsobilost. Platnost standardu Expedient velkoobchodu (kód: 66-010-M) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Obchod (kód: 66) Týká se povolání: Expedient Kvalifikační úroveň NSK - EQF: 4 Odborná způsobilost

Více

Zpráva o udržitelném rozvoji a vlivu firmy na životní prostředí

Zpráva o udržitelném rozvoji a vlivu firmy na životní prostředí Zpráva o udržitelném rozvoji a vlivu firmy na životní prostředí Profil firmy Firma Ing. Petr Švec PENTA s.r.o. byla založena v roce 1990 a od počátku je ryze českou soukromou firmou. Od 1. ledna 2014 byla

Více

e-mail: info@spektrummorava.cz http://www.spektrummorava.cz/

e-mail: info@spektrummorava.cz http://www.spektrummorava.cz/ Adresa společnosti: Poláškova 100/3 716 00 Ostrava IČO: 25879081 DIČ: CZ25879081 Tel:(+420) 602-561-821 Tel./fax:(+420) 596-232-485 e-mail: info@spektrummorava.cz http://www.spektrummorava.cz/ O SPOLEČNOSTI

Více

Pelantová Věra Technická univerzita v Liberci. Předmět RJS. TU v Liberci

Pelantová Věra Technická univerzita v Liberci. Předmět RJS. TU v Liberci Tento materiál vznikl jako součást projektu, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Řízení kvality Pelantová Věra Technická univerzita v Liberci Předmět RJS Technická

Více

SUM ODRY s r.o. strojírenství údržba - montáže

SUM ODRY s r.o. strojírenství údržba - montáže Výroba jednoúčelových strojů a zařízení Repase, modernizace, generální opravy strojů a výrobních linek Výroba strojírenských dílů Výroba dílů na soustružnických automatech Strojírenská zakázková výroba

Více

CENÍK STĚHOVACÍCH SLUŽEB EASY MOVING

CENÍK STĚHOVACÍCH SLUŽEB EASY MOVING CENÍK STĚHOVACÍCH SLUŽEB EASY MOVING (dále jen ceník ) PLATNÝ OD 24. 8. 2015 Není-li uvedeno jinak, není v cenách zahrnuto DPH ve výši 21%. OBSAH STĚHOVÁNÍ OBYTNÝCH PROSTOR NEBO FIREMNÍ STĚHOVÁNÍ S VOZEM

Více

AGRALL zemědělská technika a.s.

AGRALL zemědělská technika a.s. Mobilní nádrž na motorovou naftu s výdejním zařízením TruckMaster Typ nádrže Výbava Napájení TM 200 TM 420 TM 900 Volitelné příslušenství digitální průtokoměr K24 4m flexibilní výdejní hadice automatická

Více

Kvalita a kapacita stroje byla nabízena i dalším zákazníkům, což vedlo k prudkému rozvoji sdružení, počet pracovníků vzrostl na 15 zaměstnanců.

Kvalita a kapacita stroje byla nabízena i dalším zákazníkům, což vedlo k prudkému rozvoji sdružení, počet pracovníků vzrostl na 15 zaměstnanců. Základním impulsem pro vznik společnosti v r. 1990 bylo uvolnění podnikatelského trhu v naší republice a uvolnění výrobních prostor za rodinným domem. Vzhledem k tomu, že současní vlastníci firmy (otec

Více

Strojírensko-metalurgická skupina TĚŽKÉ STROJÍRENSTVÍ. Těžební technika Ocelové konstrukce Výpalky a kooperace

Strojírensko-metalurgická skupina TĚŽKÉ STROJÍRENSTVÍ. Těžební technika Ocelové konstrukce Výpalky a kooperace Strojírensko-metalurgická skupina TĚŽKÉ STROJÍRENSTVÍ Těžební technika Ocelové konstrukce Výpalky a kooperace Těžké strojírenství UNEX má dlouholetou tradici nejen v oblasti výroby zařízení pro kontinuální

Více

Vysoce výkonné hydraulické oleje

Vysoce výkonné hydraulické oleje Vysoce výkonné hydraulické oleje Rakouská kvalita pro průmysl www.omv.cz Ve společnosti OMV jsme na budoucnost připraveni Rychleji dál lépe. Ekonomické prostředí se nejen pro rakouské podniky v posledních

Více

TEŽEBNÍ A STAVEBNÍ TECHNIKA. Drapáky

TEŽEBNÍ A STAVEBNÍ TECHNIKA. Drapáky TEŽEBNÍ A STAVEBNÍ TECHNIKA Drapáky TEŽEBNÍ A STAVEBNÍ TECHNIKA O SPOLEČNOSTI DAVON Firma DAVON s.r.o. je ryze českou soukromou společností již od svého založení v roce 1994. Firma se věnuje vývoji a výrobě

Více

Základní údaje o společnosti

Základní údaje o společnosti Základní údaje o společnosti Název společnosti: Sídlo: Datum vzniku: Základní kapitál: IČO: Počet pracovníků: PROFIMONT, komanditní společnost Vážní 531 500 03 Hradec Králové 30. října 1990 Kč 31 046 tis.

Více

Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 1. Výstavba inženýrských sítí

Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 1. Výstavba inženýrských sítí Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 1 Výstavba inženýrských sítí Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 2 Vývoj Od roku 1997 se společnost ZEPRIS specializuje na pokládku potrubí. V současnosti se spektrum naší činnosti

Více

O nás. Čím se zabýváme

O nás. Čím se zabýváme www.isco.cz O nás Hlavní činností společnosti ISCO s.r.o. je stavební a konzultační činností v oblastech pozemního a inženýrského stavitelství. Působnost je především v regionu Středočeského kraje a Prahy,

Více

KUPNÍ SMLOUVA Evidenční číslo prodávajícího: 1.. /2012 Evidenční číslo kupujícího:

KUPNÍ SMLOUVA Evidenční číslo prodávajícího: 1.. /2012 Evidenční číslo kupujícího: KUPNÍ SMLOUVA Evidenční číslo prodávajícího: 1.. /2012 Evidenční číslo kupujícího: PETROCard Czech s.r.o. Čs. Exilu 479/9 708 00 Ostrava Poruba IČO: 49611607 DIČ: CZ49611607 Bankovní spojení: Číslo účtu:

Více

Další vzdělávání zaměstnanců a nedostatek kvalifikovaných odborníků

Další vzdělávání zaměstnanců a nedostatek kvalifikovaných odborníků Další vzdělávání zaměstnanců a nedostatek kvalifikovaných odborníků Mgr. Dana Fialová, ŽĎAS,a.s. Žďár nad Sázavou Brno, 21. června 2012 a státního rozpočtu České republiky. Představení firmy ŽĎAS, a.s.

Více

BS-Build servis spol. s r.o.

BS-Build servis spol. s r.o. BS-Build servis spol. s r.o. GENERÁLNÍ DODAVATEL STAVEB,STAVEBNĚ KONSTRUKČNÍ VÝSTAVBY, OCELOVÉ KONSTRUKCE, KOVOVÝROBA, OBRÁBĚNÍ CHLADÍCÍ A MRAZÍCÍ HALY, OPLÁŠTĚNÍ, DOPRAVA, JEŘÁBY, PLOŠINY, TRAKTORBAGRY,

Více

PROGRAMY SPRAVOVÁNÍ PRODUKTŮ ISOPA. Walk the Talk. Příjem, vykládání a odjezd kamionů

PROGRAMY SPRAVOVÁNÍ PRODUKTŮ ISOPA. Walk the Talk. Příjem, vykládání a odjezd kamionů PROGRAMY SPRAVOVÁNÍ PRODUKTŮ ISOPA Walk the Talk Příjem, vykládání a odjezd kamionů 1 Aktivity probíhající v závodech Příjezd kamionu Vykládání chemických látek Odjezd kamionu Zpracování Údržba Skladování

Více

KaBeDeX spol. s r.o., Březová 616/9, 734 01 Karviná-Ráj tel. +420 596 515 202, fax + 420 516 755, e-mail: info@kabedex.cz www.kabedex.

KaBeDeX spol. s r.o., Březová 616/9, 734 01 Karviná-Ráj tel. +420 596 515 202, fax + 420 516 755, e-mail: info@kabedex.cz www.kabedex. 1 Obsah Profil společnosti 3 Šrouby 4 Podložky 9 Hřebíky 11 Závlačky, nýty, kolíky a závitové tyče 12 Kontakt 13 2 Profil společnosti Firma KaBeDeX spol. s r. o. je obchodní organizace založena v roce

Více

Zpráva o síti čerpacích stanic PHM v ČR za 1. pololetí 2005

Zpráva o síti čerpacích stanic PHM v ČR za 1. pololetí 2005 Sttattiissttiika ropy a ropných lláttek r Zpráva o síti čerpacích stanic PHM v ČR za 1. pololetí 2005 Výsledky statistického zjišťování říjen 2005 Sekce koncepční Odbor surovinové a energetické politiky

Více

Technologie dopravy a logistika Cvičení 6, 2. úloha Silniční přeprava nákladů Ing. Zdeněk Michl Ústav logistiky a managementu dopravy ČVUT FD

Technologie dopravy a logistika Cvičení 6, 2. úloha Silniční přeprava nákladů Ing. Zdeněk Michl Ústav logistiky a managementu dopravy ČVUT FD Technologie dopravy a logistika Cvičení 6, 2. úloha Silniční přeprava nákladů Ing. Zdeněk Michl Ústav logistiky a managementu dopravy ČVUT FD Zadání úlohy : Velká automobilka očekává Vaši nabídku pro výběrové

Více

Dodavatelský dotazník (pro nové dodavatele společnosti ISMM)

Dodavatelský dotazník (pro nové dodavatele společnosti ISMM) Dodavatelský dotazník (pro nové dodavatele společnosti ISMM) Professionals in Cooperation www.ismm.cz ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. Platnost: 17. 12. 2015 Úvod Naše dodavatele považujeme

Více

Od roku 2001 se zabýváme zakázkovou výrobou a dodávkou výkresových náhradních dílů a komponentů potrubních systémů.

Od roku 2001 se zabýváme zakázkovou výrobou a dodávkou výkresových náhradních dílů a komponentů potrubních systémů. Strojírenská výroba Svářečské práce... 3 MIG/MAG... 4 TIG... 5 Ukázky svařovaných celků... 7 Obrábění... 12 Soustružení... 13 Frézování... 14 Vyvrtávání... 15 Ukázky obrobených celků... 16 Technologické

Více

CENÍK OBROBENÉ NÁSTROJOVÉ OCELI

CENÍK OBROBENÉ NÁSTROJOVÉ OCELI Výroba a prodej od roku 1999 CENÍK 2015 platný od 1.11.2015 verze 2.2015 CENÍK OBROBENÉ NÁSTROJOVÉ OCELI broušené nebo frézované 1.2842/1.2510 1.2379 1.2080 1.1730 1.2312 1.2767 1.2162 1.2343 1.2083 1.3343

Více

Průvodce službami. Žijete rychlostí? Vyberte si DPD.

Průvodce službami. Žijete rychlostí? Vyberte si DPD. Průvodce službami Žijete rychlostí? Vyberte si DPD. O společnosti DPD Víte, že DPD vzniklo v roce 1976 denně doručí přes 1,6 milionu zásilek přepravuje zásilky až do 1.000 kg vaše zásilky přepraví rychle

Více

Prezentace společnosti

Prezentace společnosti Prezentace společnosti Hlavními předměty podnikání společnosti jsou výroba, instalace a opravy elektrických strojů a elektronických zařízení dle OKEČ 33200 a související vývoj a konstrukční práce. Výrobky

Více