Cap-elast Plasticko elastický nátrový systém vrcholové tídy na sanaci fasádních omítkových a betonových ploch s trhlinami.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Cap-elast Plasticko elastický nátrový systém vrcholové tídy na sanaci fasádních omítkových a betonových ploch s trhlinami."

Transkript

1 Technická informace Cap-elast Plasticko elastický nátrový systém vrcholové tídy na sanaci fasádních omítkových a betonových ploch s trhlinami. Popis výrobku Úel použití: Na nátry za úelem vyplování trhlin, odolné proti povtrnostním vlivm, na fasádní omítkové plochy a betonové plochy s trhlinami i na ochranu podkladových materiál proti vlivm okolního prostedí a proti agresivním škodlivinám ve vzduchu. Vlastnosti: - editelný vodou, ekologicky nezávadný a s minimálním zápachem - odolný proti povtrnostním vlivm - ochrana proti CO 2 - s d CO 2 > 50 m - plasticko elastický, na vyplování trhlin, vysoká krycí schopnost - egalizace podkladu - odolný proti alkáliím, proto nelze zmýdelnit - vysoký stupe ochrany proti dešti, vyhovuje tíd nízká propustnost pro vodu podle normy DIN EN 1062 se svou hodnotou w 0,09 kg/(m 2 x h 0,5 ) - dostatená difuzní schopnost, vyhovuje tíd stední difuze vodních par podle normy DIN EN 1062 se svou hodnotou s d H 2 O od 0,5 m Velikost balení standardního zboží: Cap-elast fáze 1: 12,5 l 12,5 l : 12,5 l Cap-elast Riß-Spachtel: 1, 1,5 a 10 kg Velikost balení ColorExpress: 10 l Výrobky systému Cap-elast fáze 1: Pigmentovaná plasticko elastická hmota na pomocné nátry a na uložení tkaniny, obohacená vláknitým materiálem. Hustota: cca 1,2 g/cm 3 (roztírací tmel): Vysoce elastická tmelová hmota o silné vrstv na pomocné nátry na drsných podkladech, nanášení nátrem, válekem i strkou. Elastická až do teploty -20 C. Hustota: cca 1,15 g/cm 3 Hedvábn matný plasticko elastický krycí nátr v bílé barv. Hustota: cca 1,3 g/cm 3 Cap-elast Riß-Spachtel (tmel na vyplování trhlin): Plasticko elastická tmelová hmota na vyplování trhlin v omítce a zdivu. Hustota: cca 1,75 g/cm 3 Vhodné podklady a jejich úprava Podklady musí být zbavené neistot i odpuzujících ástic a suché. Dodržujte pedpisy VOB, ást C, normu DIN , odst. 3. Omítky vápenocementové a cementové: Nové omítky nechte bez ošetení vyschnout 2-4 týdny. Dodaten omítnutá místa musí být dostaten zatvrdlá a vyschlá. Staré nenatené omítky oistte proudem tlakové vody za dodržování zákonných pedpis. Základní nátr pípravkem Dupa-grund. Beton: Betonové plochy s usazenými neistotami nebo zrnitou vrstvou, uvolující prach, oistte mechanicky nebo proudem tlakové vody za dodržování zákonných pedpis. Na slab nasákavých, popípad hladkých plochách provete základní nátr pípravkem Capagrund. Na plochách, uvolujících písek a prach, a nasákavých plochách provete základní nátr pípravkem Dupa-grund. Nosné vrstvy lak nebo disperzních barev: Lesklý povrch a nátry lakem zdrsnte. Kídující nátry disperzních barev oistte proudem tlakové vody za dodržování zákonných pedpis. Provete základní nátr pípravkem Capagrund.

2 U jiných zpsob istní se provádí základní nátr pípravkem Dupa-grund. Nosné staré plasticko elastické nátry disperzních barev: Oistte proudem tlakové vody za dodržování zákonných pedpis nebo omytím vodou s použitím bžných obchodních smáedel a opláchnutím vodou. Provete základní nátr pípravkem Capagrund. Pomocný a finální nátr provete pípravkem Cap-elast fáze 2. Nosné vrstvy omítek na bázi syntetických pryskyic (s výjimkou kombinovaných tepeln izolaních systém): Staré omítky oistte vhodnou metodou. Po mokrém istní nechte plochy dostaten proschnout ped dalším ošetením. Základní nátr se provede pípravkem Capagrund. Nenosné vrstvy lak, disperzních barev nebo vrstvy omítek na bázi umlých pryskyic: Odstrate beze zbytku vhodnou metodou, nap. mechanicky nebo odmoením a dodateným oistním proudem vysokotlaké horké vody za dodržování zákonných pedpis. Na slab nasákavých, popípad hladkých plochách použijte základní nátr pípravkem Capagrund. Na nasákavých plochách, uvolujících prach a písek, použijte základní nátr pípravkem Dupa-grund. Nenosné minerální nátry: Odstrate beze zbytku obroušením, okartáováním, oškrábáním, proudem tlakové vody za dodržování zákonných pedpis nebo jinými vhodnými metodami. Po mokrém istní nechte plochy dostaten proschnout ped dalším ošetením. Základní nátr se provede pípravkem Dupagrund. Plochy, zneistné prmyslovými odpadními plyny nebo sazemi: Oistte vhodnými metodami, nap. proudem tlakové vody za dodržování zákonných pedpis a nechte dostaten proschnout. Plochy, napadené houbami nebo asami: Napadení houbami nebo asami odstrate ostíkáním vodou za dodržení zákonných pedpis. Plochy napuste pípravkem Capatox a nechte proschnout. Pohledové zdivo s trhlinami ve spárách: Poškozené spáry s trhlinami vyškrábejte do hloubky cca 10 mm, naneste základní nátr pípravkem Dupagrund a po dostateném vyschnutí vyplte spáry tmelem Cap-elast Rißspachtel (na trhliny). Ped dalším nátrem nechte dostaten proschnout. Jestliže se na pomocném nátru objevují hnd zbarvená místa, je nutno jako finální nátr použít fasádní barvu Duparol bez obsahu vody. Plochy s vykvétáním solí: Místa s vystupujícími solemi oistte okartáováním za sucha. Provete základní nátr pípravkem Dupa-grund. Pi nátrech ploch s vykvétáním solí nelze pebírat záruku za trvalou pilnavost nátru, popípad za potlaení vystupování solí. Instrukce Technické poradenství: V tomto tiskopisu není možné pojednávat o veškerých podkladech, které se vyskytují v praxi, a o technických postupech nanášení na tyto podklady. Pokud by se pracovalo s podklady, které nejsou uvedeny v této technické informaci, bude nutné provést konzultaci s námi nebo s našimi pracovníky služeb zákazníkm. Jsme ochotni Vám kdykoli poskytnout detailní rady k daným objektm. Likvidace: Na recyklaci odevzdávejte jen beze zbytku vyprázdnné nádoby. Zbytky materiálu: Jiné odpadní barvy a laky neuvedené pod íslem (kod ). Zneištné obaly: Plastové obaly (kod ). Servisní stedisko: tel fax cbudejovice@caparol.cz

3 Rzné druhy trhlin a jejich ošetení pomocí systému Cap-elast Otevené povrchové trhliny, smršovací trhliny po vysychání v omítce nebo betonu: jednoduché armování Pomocný nátr pípravkem. Finální nátr pípravkem needným. Jemné trhliny ve skoepin omítky nebo v betonu: lehké armování Pomocný nátr pípravkem Cap-elast fáze 1 needným, tónovaným pibližn v barevném odstínu finálního nátru. Finální nátr pípravkem needným.

4 Trhliny ve styných a ložných spárách i povrchové trhliny v lehkém betonu: tžké armování První pomocný nátr pípravkem Cap-elast fáze 1 needným. Druhý pomocný nátr pípravkem Cap-elast fáze 1 needným, tónovaným pibližn v barevném odstínu finálního nátru. Finální nátr pípravkem needným. Pozor: Na drsných podkladech lze provést pomocné nátry pípravkem Capelast Dehnspachtel (roztírací tmel), tónovaným pibližn v barevném odstínu finálního nátru. Minimální spoteba: ml/m 2 podle drsnosti podkladu. Ojedinlé technické trhliny ve stavb na hladkých plochách: armování v pásech Úprava podkladu: Technickou trhlinu ve stavb rozšite cca na 1 cm do šíky a 1 cm do hloubky do tvaru písmene U, dkladn oistte od prachu a napuste dosyta základním nátrem pípravkem Dupa-Grund. Trhlinu vyplte tmelem Cap-elast Rißspachtel až do úrovn ostatní plochy, pizpsobte strukturu a nechte dostaten vyschnout. Základní nátr celé plochy pípravkem Dupa-grund nebo Capagrund, podle Pásové armování na hladkých plochách: Pes vyplnnou trhlinu naneste v šíce minimáln 30 cm dosyta pípravek Cap-elast fáze 1 a ješt do mokrého materiálu uložte elastickou tkaninu 10/10 nap. znaky Kobau o šíce minimáln 20 cm tak, aby se netvoily záhyby. Po vyschnutí provete celoplošný pomocný nátr pípravkem Cap-elast fáze 1, tónovaným pibližn v barevném odstínu finálního nátru. Finální nátr celé plochy pípravkem nebo Cap-elast fáze 2-W needným.

5 Rozsáhlé technické trhliny ve stavb na hladkých plochách: armování tkaninou Úprava podkladu: Technické trhliny ve stavb rozšite cca na 1 cm do šíky a 1 cm do hloubky do tvaru písmene U, oistte od prachu a napuste dosyta základním nátrem pípravkem Dupa-Grund. Trhliny vyplte tmelem Cap-elast Rißspachtel až do úrovn ostatní plochy, pizpsobte strukturu a nechte dostaten vyschnout. Armování tkaninou na hladkých plochách: Ukládání tkaniny: Pípravek Cap-elast fáze 1, edný cca 5 % vody, naneste a rozetete rovnomrn šttkou nebo válekem v šíce pásu elastické tkaniny. Minimální spoteba: 400 ml/m 2. Elastickou tkaninu 10/10 nap. znaky Kobau zatlate ješt do mokré vrstvy Cap-elast fáze 1 hladítkem z nerez oceli nebo molitanovým válekem tak, aby se netvoily bubliny ani záhyby. V místech styku ukládejte pásy s pesahem cca 5 cm. Pomocný nátr provete po vyschnutí armované plochy pípravkem Cap-elast fáze 1, edným cca 5 % vody a tónovaným pibližn v barevném odstínu finálního nátru. Minimální spoteba: 350 ml/m 2. Finální nátr pípravkem needným. Rozsáhlé technické trhliny ve stavb na drsných plochách armování roztíracím tmelem Úprava podkladu: Technické trhliny ve stavb rozšite cca na 1 cm do šíky a 1 cm do hloubky do tvaru písmene U, oistte od prachu a napuste dosyta základním nátrem pípravkem Dupa-Grund. Trhliny vyplte tmelem Cap-elast Rißspachtel až do úrovn ostatní plochy, pizpsobte strukturu a nechte dostaten vyschnout. Armování na drsných plochách s technickými trhlinami: První pomocný nátr pípravkem needným, nanášení strkou nebo válekem. Minimální spoteba: ml/m 2. Druhý pomocný nátr pípravkem, edným 5-10 % vody, nanášení válekem tak, aby se vyrovnala struktura. Minimální spoteba: ml/m 2. Jeden až dva finální nátry pípravkem needným. * Úprava podkladu, pokud bude nutná, se provádí podle popisu v pedcházejícím oddíle Vhodné podklady a jejich úprava.

6 Popis materiálu Pojivo: akrylátová disperze podle normy DIN Lesk: hedvábn matný Barevné odstíny: Cap-elast fáze 1 bílý Lze tónovat max. 10 % tónovacích barev AVA nebo Alpinacolor. Na docílení opticky rovnomrných ploch se pípravek Cap-elast fáze 1 musí natónovat pibližn do barevného odstínu následného krycího nátru. bílý Lze tónovat max. 10 % tónovacích barev AVA nebo Alpinacolor. bílý Lze tónovat max. 10 % tónovacích barev AVA nebo Alpinacolor. Lze tónovat strojov v systému ColorExpress ve veškerých bžných kolekcích barevných odstín. Skladování: V chladném, nemrazivém prostedí. ale Likvidace: Na recyklaci odevzdávejte jen beze zbytku vyprázdnné nádoby. Tekuté zbytky materiálu se mohou likvidovat jako odpady barev na vodní bázi, zaschlé zbytky jako vytvrzené barvy nebo jako domovní odpad. Podrobnjší údaje: vizte instrukce na nádobách Pozor (platnost v dob vydání): Uchovávejte mimo dosah dtí. V pípad zasažení oí nebo potísnní pokožky vyplachujte nebo oplachujte okamžit dkladn vodou. Pi zpracování formou nástiku nevdechujte aerosol. Zabrate proniknutí do kanalizace, vody a pdy. Podrobnjší údaje: vizte bezpenostní list. Zpracování Nanášení: Cap-elast fáze 1 Zpracovává se šttcem, válekem nebo šttkou. Zpracovává se hladítkem z nerez oceli, šttkou nebo válekem. Pi nanášení natíráním nebo válekem ete podle drsnosti podkladu 5-10 % vody. Nanášení strkou se provádí v needném stavu a zatmelené plochy se okamžit upraví molitanovým válekem s jemnými póry. Zpracovává se šttcem, válekem, šttkou a stíkacími pístroji. Nanášení pístrojem airless: úhel nástiku: 50 tryska: 0,026-0,031 palce tlak nástiku: 150 bar Pracovní nástroje oistte po použití vodou. Spoteba: Cap-elast fáze 1 Minimáln 500 ml/m 2 na Minimáln 1000 ml/m 2 na / fáze 2-W Minimáln 230 ml/m 2 na Capamix Minimáln 300 g/m 2 na Nejnižší hranice teploty pro zpracování a vysychání: + 8 C pro okolní vzduch, materiál a podklad Doba vysychání: Cap-elast fáze 1 a Capelast Dehnspachtel Pi 20 C a relativní vlhkosti vzduchu 65 % bude nátr na povrchu zaschlý a schopný petírání za 24 hodin. Pi 20 C a relativní vlhkosti vzduchu 65 % bude nátr odolný proti dešti za 24 hodin. Za nižší teploty a vyšší vlhkosti vzduchu se doba vysychání prodlužuje. Pozor: Jak je bžné u fasádních materiál, nezpracovávejte za pímého sluneního záení, za silného vtru, za mlhy a pi nebezpeí hrozícího dešt nebo noních mraz. Aby se zabránilo znaení jednotlivých tah, nanášejte materiál na celou plochu najednou vždy do mokré vrstvy. Pi stíkání airless hmotu dobe promíchejte a pecete pes síto. Materiál není vhodný na vodorovné plochy, vystavené psobení vody. Nepoužívejte na podklady s vysokým obsahem vápna ani na lehené omítky. Technické trhliny ve stavb mohou podléhat extrémním pohybm. Proto nelze provést trvalé a neviditelné vyplnní trhlin

7 pomocí technických nátrových materiál. Za použití spirálového kotevního systému Desoi lze ve zdivu zachytit síly v tahu a ve stihu. V lineárním rozsahu psobí spirálová kotva jako siln vinutá pružina. Informace o tomto systému obdržíte u firmy Desoi GmbH, fax: / Napojovací spáry u oken, dveí a okenních parapet je teba odborn utsnit trvale elastickou tsnicí hmotou. Prohlášení o obsažených látkách: Cap-elast fáze 1: Disperze polyvinylacetátové pryskyice, oxid titaniitý, uhliitan vápenatý, silikáty (kemiitany), voda, prostedky na tvorbu filmu, aditiva, konzervaní prostedky. : Disperze akrylové pryskyice, oxid titaniitý, silikáty, voda, alifáty, aditiva, konzervaní prostedky. Disperze polyvinylacetátové pryskyice, oxid titaniitý, silikáty, uhliitan vápenatý, voda, prostedky na tvorbu filmu, aditiva, konzervaní prostedky. Cap-elast Riß-Spachtel: Disperze akrylové pryskyice, silikáty, uhliitan vápenatý, voda, aditiva, konzervaní prostedky. Pozor: Uchovávejte mimo dosah dtí. V pípad zasažení oí nebo potísnní pokožky vyplachujte nebo oplachujte okamžit dkladn vodou. V pípad požití okamžit volejte lékaskou pomoc, protože mže dojít k poškození stevní mikroflóry. Zabrate proniknutí do kanalizace, vody a pdy. Zpracovávejte jen natíráním nebo válekem. Technická informace - vydání: leden Tato technická informace byla sestavena na základ nejnovjšího stupn techniky a našich zkušeností. S ohledem na množství podkladových materiál a podmínek v objektech však kupující nebo uživatel nebude zbaven své povinnosti odborn a emesln správn vyzkoušet naše materiály na vlastní zodpovdnost, zda jsou vhodné k plánovanému úelu použití za daných podmínek v objektu. Novým vydáním ztrácí tento tiskopis svou platnost.

Caparol Rollputz (válekovaná omítka)

Caparol Rollputz (válekovaná omítka) Technická informace Caparol Rollputz (válekovaná omítka) Jemnozrnná strukturní omítka na mnohostranné využití na dekorativní plochy fasád i vnitních stn. Popis výrobku Úel použití: Na fasádní plochy, odolné

Více

Amphibolin. Popis výrobku. Univerzální barva na celý dm. Fasádní i vnitní barva nové generace. Technická informace

Amphibolin. Popis výrobku. Univerzální barva na celý dm. Fasádní i vnitní barva nové generace. Technická informace Technická informace Amphibolin Univerzální barva na celý dm. Fasádní i vnitní barva nové generace. Popis výrobku Úel použití: Fasádní i vnitní barva s mnohostranným použitím a s mimoádn dobrou pilnavostí

Více

CarboSol Fassadenfarbe Compact

CarboSol Fassadenfarbe Compact TECHNICKÁ INFORMACE CarboSol Fassadenfarbe Compact Fasádní barva s plnicími vlastnostmi plnná uhlíkovými vlákny velmi dobrá kryvost extrémn vodoodpudivá barva s minerálním charakterem, vysoce propustná

Více

Caparolcolor. Popis výrobku. Nejúspěšnější systém barevných odstínů v Evropě na barevné fasádní a vnitřní nátěry Technická informace

Caparolcolor. Popis výrobku. Nejúspěšnější systém barevných odstínů v Evropě na barevné fasádní a vnitřní nátěry Technická informace Technická informace Caparolcolor Nejúspěšnější systém barevných odstínů v Evropě na barevné fasádní a vnitřní nátěry Popis výrobku Oblast použití Vlastnosti Na barevné fasádní a vnitřní nátěry podle systému

Více

Capadecor Calcino-Decor

Capadecor Calcino-Decor Technická informace Capadecor Calcino-Decor ist minerální vápenný tmel na použití pro kvalitní mramorovou strkovou techniku Popis výrobku Capadecor Calcino- Decor ist minerální hmota na úpravu stn a strop,

Více

Amphibolin. Popis výrobku. Univerzální barva na celý dům. Fasádní i vnitřní barva nové generace Technická informace

Amphibolin. Popis výrobku. Univerzální barva na celý dům. Fasádní i vnitřní barva nové generace Technická informace Technická informace Amphibolin Univerzální barva na celý dům. Fasádní i vnitřní barva nové generace. Popis výrobku Oblast použití Fasádní i vnitřní barva s mnohostranným použitím a s mimořádně dobrou přilnavostí

Více

- Pigmentovaný dvojsložkový nátr na bázi kapalné epoxidové pryskyice na podlahové plochy pro oblast prmyslu i živnostenského podnikání.

- Pigmentovaný dvojsložkový nátr na bázi kapalné epoxidové pryskyice na podlahové plochy pro oblast prmyslu i živnostenského podnikání. Technická informace Disboxid 464 epoxidový krycí uzavírací nátr (EP-Decksiegel) - Pigmentovaný dvojsložkový nátr na bázi kapalné epoxidové pryskyice na podlahové plochy pro oblast prmyslu i živnostenského

Více

Accento. Popis výrobku. Zpracování Technická informace. Efektní stěrková technika na organické bázi pro použití v interiéru i exteriéru.

Accento. Popis výrobku. Zpracování Technická informace. Efektní stěrková technika na organické bázi pro použití v interiéru i exteriéru. Technická informace Accento Efektní stěrková technika na organické bázi pro použití v interiéru i exteriéru. Popis výrobku Oblast použití Accento je stěrková technika na organické bázi sestávající ze základní

Více

Penetrace ocelových a betonových mostovek dopravních a inženýrských staveb, souást izolaního systému pod litý asfalt

Penetrace ocelových a betonových mostovek dopravních a inženýrských staveb, souást izolaního systému pod litý asfalt Technický list Vydání 06/06 Identifikaní.: 2317 Verze. 01 Sika Ergodur 500 S Penetrace ocelových a betonových mostovek dopravních a inženýrských staveb, souást izolaního systému pod litý asfalt Popis výrobku

Více

ÚVOD OBECNÁ PŘÍPRAVA OBJEKTU

ÚVOD OBECNÁ PŘÍPRAVA OBJEKTU Sanace fasád ÚVOD Kontaktní zateplovací systémy (ETICS) jsou montovány v Evropě ve velkém rozsahu již od 50. let minulého století. V České republice jsou realizovány od 90. let. Dlouhodobá pozorování na

Více

Disboxid EP Antistatic Systém antistatických podlah

Disboxid EP Antistatic Systém antistatických podlah Systémový informační list Disboxid EP Antistatic Systém antistatických podlah Na podlahové vrstvy na beton a cementový potěr se schopností odvádět elektrický náboj - - pigmentovaný tvrdý dvojsložkový systém

Více

Technický list StoAqua Cristallack PU Satinmatt

Technický list StoAqua Cristallack PU Satinmatt Vodou ředitelný, nelepivý transparentní, uzavírací lak na všechny dřevěné prvky, hedvábně matný Charakteristika Použití interiér jako vysoce odolný ochranný nátěr na neupravené nebo lazurované dřevěné

Více

Technický list StoColor Dryonic Wood

Technický list StoColor Dryonic Wood Fasádní barva s technologií Dryonic pro dřevěné podklady, bionický princip působení pro suché fasády Charakteristika Použití do exteriéru pro dřevěné podklady bez rozměrové stálosti nebo s podmíněnou rozměrovou

Více

Ochranná PU pružná,uv odolná vrstva

Ochranná PU pružná,uv odolná vrstva Technický list Vydání 08/06 Identifikaní.: 02 08 01 03 001 0 000007 Verze. 04 Ochranná PU pružná,uv odolná vrstva Construction Popis výrobku Sikafloor 400 N je 1 - komponentní polyuretanová peetící vrstva

Více

Arte Twin. Popis výrobku. Arte Twin Basic. Efektní stěrková technologie pro použití v interieru - 1 - Technická informace

Arte Twin. Popis výrobku. Arte Twin Basic. Efektní stěrková technologie pro použití v interieru - 1 - Technická informace Technická informace Arte Twin Efektní stěrková technologie pro použití v interieru Popis výrobku Oblast použití ArteTwin je velmi atraktivní, vícebarevná technologie stěrkování pro přirozeně elegantní

Více

Silikonharz Reibeputz LF d10/0312

Silikonharz Reibeputz LF d10/0312 Informace o přípravku Účel použití: Silikonharz Reibeputz LF d10/0312 omítka na bázi silikonové pryskyřice - strukturovaná 1 / 3 Popis přípravku Kvalitní strukturní omítka na bázi silikonové pryskyřice

Více

Univerzální silikonová barva na SilaCryl bázi, s minerálním charakterem, vysokou difúzní schopností, vysoce hydrofobní.

Univerzální silikonová barva na SilaCryl bázi, s minerálním charakterem, vysokou difúzní schopností, vysoce hydrofobní. Technická informace Muresko Premium Univerzální silikonová barva na SilaCryl bázi, s minerálním charakterem, vysokou difúzní schopností, vysoce hydrofobní. Popis výrobku Oblast pouţití Vlastnosti Stálost

Více

2-komponentní epoxidová penetrace,vyrovnávací malta, mezivrstva a maltový potr

2-komponentní epoxidová penetrace,vyrovnávací malta, mezivrstva a maltový potr Technický list Vydání 30/05/2007 Identifikaní.: 02 08 01 02 007 0 000004 Verze. 01 2-komponentní epoxidová penetrace,vyrovnávací malta, mezivrstva a maltový potr Construction Popis výrobku je ekonomická,

Více

Aplikaní návod protipožární zpnitelné nátrové hmoty FLAMGARD

Aplikaní návod protipožární zpnitelné nátrové hmoty FLAMGARD Sokolská 1041, 276 01 Mlník Aplikaní návod protipožární zpnitelné nátrové hmoty FLAMGARD A/ Popis Jednosložková vodou editelná zpnitelná nátrová hmota obsahující koksotvornou složku, dále složku, která

Více

Rychletuhnoucí lepidlo na lepení kotev

Rychletuhnoucí lepidlo na lepení kotev Technický list Vydání 07/06 Identifikaní.: 02 04 02 06 001 0 000019 Verze. 03 Sika AnchorFix-1 Rychletuhnoucí lepidlo na lepení kotev Construction Popis výrobku Použití Výhody Zkušební zprávy Rychle tuhnoucí

Více

NÁTĚRY NA OCHRANU FASÁDNÍCH POVRCHŮ

NÁTĚRY NA OCHRANU FASÁDNÍCH POVRCHŮ NÁTĚRY NA OCHRANU FASÁDNÍCH POVRCHŮ Kdyby tak stěny mohly mluvit! Na tisíce stěn a tisíce odstínu... Vyberte svůj příbeh! 1 O stupeň lepší! 2 3 BARVY NA OCHRANU FASÁDNÍCH POVRCHŮ 4 5 BRAVO FAS fasádní

Více

2-komponentní epoxidový uzavírací nátr

2-komponentní epoxidový uzavírací nátr Technický list Vydání 31/05/2007 Identifikaní.: 02 08 01 02 013 0 000002 Verze. 01 2-komponentní epoxidový uzavírací nátr Popis výrobku je 2-komponentní, ekonomický, barevný, nátr na bázi epoxidové pryskyice,

Více

Základní nátr na bázi epoxidových pryskyic

Základní nátr na bázi epoxidových pryskyic Technický list Vydání 08/06 Identifikaní.:02 08 01 02 006 0 000003 Verze. 01 Sikafloor 155 W N Základní nátr na bázi epoxidových pryskyic Popis výrobku Sikafloor 155 WN je vodou editelná 2-komponentní

Více

Rychletuhnoucí lepidlo na vlepování kotev

Rychletuhnoucí lepidlo na vlepování kotev Technický list Vydání: 31/05/2007 Verze: 01 Identifikaní íslo: 02 04 02 06 001 0 000021 Rychletuhnoucí lepidlo na vlepování kotev Construction Popis výrobku Použití Vlastnosti Rychle tuhnoucí 2-komponentní

Více

Technický list StoArmat Classic plus

Technický list StoArmat Classic plus Organická, bezcementová armovací hmota/podkladní omítka s vodicím zrnem Charakteristika Použití do exteriéru na minerálních a organických podkladech jako armovací hmota pro StoTherm Classic jako armovací

Více

Technický list StoPrep In

Technický list StoPrep In Charakteristika Použití Vlastnosti v interiéru na minerální a organické podklady pod organické omítky zprostředkující přilnavost regulující nasákavost difusně otevřený neobsahuje rozpouštědla, změkčovadla,

Více

Technický list StoColor Neosil

Technický list StoColor Neosil Fasádní barva na disperzní bázi, zušlechtěná silikonovou přísadou Charakteristika Použití do exteriéru na lehce vyplňující krycí nátěry, na minerální a organické, nikoliv na elastické podklady nevhodné

Více

Technický list Sto-Putzgrund

Technický list Sto-Putzgrund Plněný, pigmentovaný, organický mezinátěr Charakteristika Použití do exteriéru na minerálních a organických podkladech pro organické a silikonové omítky pro zušlechtěné minerální omítky pro disperzně silikátové

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE Údaje o výrobku: Obchodní název pípravku: Použití látky/pípravku: Hasicí sprej pro hašení malých požár tídy A a B, vetn požár elektrických zaízení

Více

Aplikaní pístroj na plošné pokládání lepidla SikaBond T52 FC

Aplikaní pístroj na plošné pokládání lepidla SikaBond T52 FC Technický list Vydání02/06 Identifikaní.: Verze. 01 Aplikaní pístroj na plošné pokládání lepidla SikaBond T52 FC Construction Popis výrobku S m je možné pokládat lepidlo SikaBond - T52 FC souasn ze tí

Více

Technický list StoCryl V 100

Technický list StoCryl V 100 Nátěr, střední lesk Charakteristika Použití jako tuhá povrchová vrstva pro ochranu a barevnou úpravu betonových nosných konstrukcí (beton a železobeton) Vlastnosti zabraňuje vnikání vody a škodlivin rozpustných

Více

Vodou editelný barevný nátr

Vodou editelný barevný nátr Technický list Vydání 08/02/2006 Identifikaní.: 02 08 01 02 024 0 000001 Verze. 01 Sikafloor 2530W Vodou editelný barevný nátr Popis výrobku je vysoce hodnotná, barevná, vodou editelná 2 - komponentní

Více

Aida Porenmörtel-Konzentrat Koncentrát pro pórovité malty Aida

Aida Porenmörtel-Konzentrat Koncentrát pro pórovité malty Aida Aida Porenmörtel-Konzentrat Koncentrát pro pórovité malty Aida Číslo výrobku: 0255 Provzdušňovací, hydrofobní aktivní přísada pro malty a omítky. Přírodní mýdlové sloučeniny a syntetické látky. Údaje o

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. struktura plyše, vysoká životnost

Více

IMPREGNACE A ZÁKLADY. Hloubkový základ Lacryl LF 595. Silikonový zpevňující základ 916

IMPREGNACE A ZÁKLADY. Hloubkový základ Lacryl LF 595. Silikonový zpevňující základ 916 Hloubkový základ Lacryl LF 595 Vodní základ bez rozpouštědel, pachově neutrální a hluboce pronikající,. Difúzní, dobře, zlepšující přilnavost, odolný vůči zásadám a rychle schnoucí. V systému s CreaGlas

Více

Technický list 866 Tschech.

Technický list 866 Tschech. Tschech. matná disperzní lazura bez zápachu, venkovní, pro kreativní povrchové úpravy fasád na hladkých nebo strukturovaných podkladech Vlastnosti Matná disperzní lazura na bázi čistého akrylátu, odolná

Více

Technický list StoSilco In

Technický list StoSilco In Charakteristika Použití Vlastnosti v interiéru na plochy stěn a stropů bez rozpouštědel, změkčovadel a emisí zvláště pro hladké povrchy snadno opravitelná vysoký stupeň bělosti třída oděru za mokra 3 a

Více

Technický list StoColor Select Export

Technický list StoColor Select Export Matná disperzní barva, otěruvzdornost za mokra 3 a kryvost 2 podle EN 13300 Charakteristika Použití Vlastnosti interiér na stěny a stropy nenanášet na vlhké nebo znečištěné podklady bez ředidla a změkčovadel,

Více

Technický list StoFlexyl

Technický list StoFlexyl Organická stěrková hmota k hydroizolaci v soklové a podzemní části objektu Charakteristika Použití do exteriéru jako podkladní nátěr jako lepicí hmota jako stěrková hmota jako armovací hmota jako přednátěr

Více

VD Systém TECHNICKÝ LIST. Systém určený pro bezpečné a trvalé utěsnění tlakové vody vtékající z negativní strany

VD Systém TECHNICKÝ LIST. Systém určený pro bezpečné a trvalé utěsnění tlakové vody vtékající z negativní strany Popis Výhody Typické aplikace Příprava podkladu VD-System je určený k bezpečnému a trvalému utěsnění tlakové vody. VD-System se skládá ze tří produktů: Stěrka VD-1 Screed je rychletuhnoucí minerální izolační

Více

Technický list StoLook Piccolo

Technický list StoLook Piccolo Charakteristika Funkce Vzhled Oblast použití Technická data Výrobková skupina odolávající poškrábání a nárazům bez rozpouštědel a odolávající dezinfekčním prostředkům světlostálá snadno čistitelná mechanicky

Více

Technický list Sto-Putzgrund QS

Technický list Sto-Putzgrund QS Plněný, pigmentovaný, organický mezinátěr s brzkou odolností proti dešti Charakteristika Použití do exteriéru na minerálních a organických podkladech pro organické a silikonové omítky pro vrchní omítky

Více

Technický list StoColor Silent

Technický list StoColor Silent Organická, porézní renovační barva Charakteristika Použití interiér pro vhodné akustické systémy Sto renovační barva s otevřenými póry pro akustické systémy a podobné systémy, které snášejí povrchovou

Více

Technický list StoTex Coll

Technický list StoTex Coll Disperzní lepidlo, testované na zdravotní nezávadnost Charakteristika Použití interiér pro dekorativní tapety ze skleněných vláken StoTex, netkané textilie StoTap a těžké tapety na plochy stěn a stropů

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. malířský válec na velké plochy,

Více

BEZPENOSTNÍ LIST. A1 Upholstery - Foam - Cleaner. Místo podnikání nebo sídlo: Bunsenstrasse 6 D-85053 Ingoldstadt Nmecko

BEZPENOSTNÍ LIST. A1 Upholstery - Foam - Cleaner. Místo podnikání nebo sídlo: Bunsenstrasse 6 D-85053 Ingoldstadt Nmecko 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1. Obchodní nzev pípravku kód 2791 1.2. Doporuený úel použití pípravku: pnový isti alounní 1.3. Identifikace výrobce/dovozce: Jméno nebo obchodní

Více

Vyobrazení v originální velikosti. Výhrada barevných odchylek vzhledem k tiskovým možnostem.

Vyobrazení v originální velikosti. Výhrada barevných odchylek vzhledem k tiskovým možnostem. REVADRESS /RENOSTAR REVADRESS -Buntsteinputz Omítka z přírodních kamínků na sokly a vnější i vnitřní stěny Dekorativní barevná kamínková omítka charakteru vymývané omítky pro povrchovou bezesparou úpravu

Více

Technický list StoLevell Reno

Technický list StoLevell Reno Minerální filcovatelná, vlákny armovaná stěrková hmota, organicky zušlechtěná Charakteristika Použití do exteriéru a interiéru Renovační malta pro sanaci a pro přepracování minerálních a téměř všech organických

Více

Sikafloor Proseal 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE A DISTRIBUTORA

Sikafloor Proseal 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE A DISTRIBUTORA Datum vydání: 3. 12. 2004 Strana: 1 ze 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE A DISTRIBUTORA 1.1 Chemický název látky / obchodní název pípravku Název: Další názvy látky: 1.2 Použití látky / pípravku

Více

Technický list StoPur IB 500

Technický list StoPur IB 500 PUR povrchová úprava, vazce elastická Charakteristika Použití interiér jako barevná povrchová úprava pro průmyslové podlahové plochy na cementem vázané podklady na tvrdé potěry z litého asfaltu Vlastnosti

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3663A

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3663A Datum vydání: 4.10.2007 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace pípravku Chemický název: Obchodní název: Použití: Složka pro polyurethany 1.2 Identifikace

Více

Funcosil Historic Lasur Fasádní lazurovací barva

Funcosil Historic Lasur Fasádní lazurovací barva Funcosil Historic Lasur Fasádní lazurovací barva Číslo výrobku: 6475 + 6476 Lazurovací / polokryvá nátěrová hmota s plnivy na bázi přírodních látek. Pro vytváření lazurních barevných nátěrů při zachování

Více

Technický list 1000 Tschech.

Technický list 1000 Tschech. Technický list 1000 Tschech. Glemalux ELF 1000 Nízkoemisní vnitřní barva, neobsahující rozpouštědla a změkčovadla, odolnost proti otěru za mokra třídy 1, bílá, popř. barevná, velmi dobře kryjící, pro vnitřní

Více

Technický list StoCrete SM P

Technický list StoCrete SM P Sanační malta s integrovanou antikorozní ochranou, modifikovaná plastem, vázaná cementem, tloušťka vrstvy 3 40 mm Charakteristika Použití jako opravná malta na beton pro ochranu a sanaci betonových nosných

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Ing. Zdeněk Kratochvíl vedoucí OTS HET spol. s r.o. David Fučík produktový manažer Spojené kartáčovny a.s. Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor,

Více

Technický list StoLevell In SP

Technický list StoLevell In SP Plněná, organická stěrková hmota pro nástřik a ruční stěrkování Charakteristika Použití interiér na minerálních a organických podkladech k docílení kvality povrchu Q3 a Q4 jako stěrková hmota pro prefabrikované

Více

Technický list StoLook Struktur F

Technický list StoLook Struktur F Strukturovaná, jemná plněná disperzní barva do interiérů s testovanou nezávadností Charakteristika Použití interiér pro strukturované nátěry zejména vhodná pro následující efektní nátěry (lazurovací techniky)

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PÍPRAVKU A SPOLENOSTI/PODNIKU

1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PÍPRAVKU A SPOLENOSTI/PODNIKU 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PÍPRAVKU A SPOLENOSTI/PODNIKU Název výrobku Synonyma Dodavatel Tel. íslo pro pípad nutnosti VITHANE Roztok s obsahem stopových prvk BIOTHANE SYSTEMS INTERNATIONAL P.O. Box 5068 2600

Více

ColFlex TECHNICKÝ LIST

ColFlex TECHNICKÝ LIST Popis Výhody Typické aplikace Příprava podkladu Aplikace je homogenní pružná hydroizolační páska určená pro aplikace na plochy, které jsou vystaveny vysokému tlaku vody. Páska je vhodná pro venkovní aplikace,

Více

2-komponentní epoxidový samonivelaní, prosypávaný a strukturovaný nátr, maltový potr a uzavírací nátr

2-komponentní epoxidový samonivelaní, prosypávaný a strukturovaný nátr, maltový potr a uzavírací nátr Technický list Vydání 29/08/2006 Identifikaní.: 02 08 01 02 013 0 000001 Verze. 02 2-komponentní epoxidový samonivelaní, prosypávaný a strukturovaný nátr, maltový potr a uzavírací nátr Construction Popis

Více

Technický list StoLevell Basic

Technický list StoLevell Basic Minerální lepicí a armovací hmota / podkladní omítka Charakteristika Použití do exteriéru a interiéru na všechny minerální podklady na lepení tepelně izolačních desek na minerální podklady pro vytvoření

Více

FAST SIL + Tenkovrstvá silikonová omítka POUŽITÍ: FAST SIL + VLASTNOSTI: TECHNICKÝ LIST

FAST SIL + Tenkovrstvá silikonová omítka POUŽITÍ: FAST SIL + VLASTNOSTI: TECHNICKÝ LIST FAST SIL + POUŽITÍ: je vysoce kvalitní silikonová omítka určená pro ruční zhotovení tenkovrstvých šlechtěných omítek pro vnitřní i vnější použití. Může být použita na každém minerálním podkladu, který

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3652A

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3652A Datum vydání: 1.10.2007 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace pípravku Chemický název: Alkoxylovaný amin Obchodní název: Použití: Složka pro polyurethany

Více

ï BEZPENOSTNÍ LIST podle naízení (ES)1907/2006(REACH) Název výrobku: Klima Cleaner Aerosol

ï BEZPENOSTNÍ LIST podle naízení (ES)1907/2006(REACH) Název výrobku: Klima Cleaner Aerosol Strana 1 ze 8stran 1. Identifikace látky / pípravku a spolenosti / podniku 1.1 Identifikace látky nebo pípravku: 1.2 Použití látky nebo pípravku: Prostedek pro ištní klimatizací 1.3 Identifikace spolenosti

Více

Samonivelaní, rychlá opravná malta

Samonivelaní, rychlá opravná malta Technický list Vydání 08/05 Identifikaní.: Verze. 06 Samonivelaní, rychlá opravná malta Popis výrobku Rychletvrdnoucí 2-komp. opravná malta na bázi metakrylátové pryskyice. Construction Použití Na podklady

Více

Technický list 266. Sensocryl ELF

Technický list 266. Sensocryl ELF nízkoemisní prémiový vrchní nátěr na stěny, neobsahující rozpouštědla a změkčovadla, ředitelný vodou, odolnost proti otěru za mokra třídy 1, vnitřní Vlastnosti Nízkoemisní čistá akrylátová vrchní barva

Více

1. ***IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA

1. ***IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA Datum vydání: 3. 12. 2004 Strana: 1 ze 7 1. ***IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA 1.1 Chemický název látky / obchodní název pípravku Název: Sika Primer

Více

Technický list StoLevell In G

Technický list StoLevell In G Organická, hrubá stěrka pro ruční zpracování Charakteristika Použití interiér na minerálních a organických podkladech pro úpravu hrubších nerovností pro renovační práce na starých podkladech jako základní

Více

Technický list StoLook Piccolo

Technický list StoLook Piccolo Povrchová úprava z vícebarevných jemných čipsů, matná Charakteristika Použití interiér vysoce kvalitní úprava ploch stěn a stropů zejména pro veřejné, soukromé a intenzivně obývané prostory Vlastnosti

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3652B

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3652B Datum vydání: 1.10.2007 Strana 1 z 5-1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace pípravku Chemický název: Polymerní izokyanáty (MDI) Obchodní název: Použití: Složka pro

Více

BEZPENOSTNÍ LIST. (dle zákona 356/2003 Sb. v platném znní a vyhlášky 231/2004 Sb. v platném znní)

BEZPENOSTNÍ LIST. (dle zákona 356/2003 Sb. v platném znní a vyhlášky 231/2004 Sb. v platném znní) BEZPENOSTNÍ LIST (dle zákona 356/2003 Sb. v platném znní a vyhlášky 231/2004 Sb. v platném znní) Datum vydání: 3. 3. 2006 Strana: 1/6 Datum revize: Název výrobku: SCHÖNOX XR íslo výrobku: 2.91 1. Identifikace

Více

SILIKÁTOVÉ FASÁDNÍ BARVY

SILIKÁTOVÉ FASÁDNÍ BARVY JUBOSIL FX silikátová fasádní barva mikroarmovaná silikátová fasádní barva JUBOSIL ANTIK silikátová lazurovací barva Popis a oblast použití Silikátové barvy jsou kvůli specifickému způsobu chemické vazby

Více

Epoxidová uzavírací vrstva.

Epoxidová uzavírací vrstva. Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Vzhled Oblast použití Technická data Produktová skupina Parametry Vysoká odolnost proti chemikáliím. Dobrá nepropustnost oxidu uhličitého (hodnota Sd oxidu

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. Obj. č. 84421810 malířský válec

Více

Technický list StoColor Silco Elast

Technický list StoColor Silco Elast Fasádní barva na bázi silikonové pryskyřice Charakteristika Použití do exteriéru u dvojitého nátěru vhodný pro šířky trhlin do max. 0,2 mm (200 µm), třída A1 podle EN 1062-7 optimální přemostění trhlin

Více

Bezpenostní list CHALCOPRAX 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE 2. INFORMACE O SLOŽENÍ LÁTKY NEBO PÍPRAVKU

Bezpenostní list CHALCOPRAX 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE 2. INFORMACE O SLOŽENÍ LÁTKY NEBO PÍPRAVKU Bezpenostní list Strana: 1/9 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE CHALCOPRAX Výrobce: BASF Aktiengesellschaft - D-67056 Ludwigshafen Nmecko Kontaktní adresa: BASF spol.s.r.o. Šafránkova

Více

Technický list Sto-Armierungsputz QS

Technický list Sto-Armierungsputz QS Organická, bezcementová armovací hmota/podkladní omítka s brzkou odolností proti dešti, připravená k přímému zpracování Charakteristika Použití do exteriéru na minerálních a organických podkladech jako

Více

Technický list StoCalce Miral MP

Technický list StoCalce Miral MP Ekologická minerální konečná omítka jako modelační omítka na vápenné bázi podle EN 998-1 Charakteristika Použití interiér vápenná omítka na dekorativní povrchy na plochy stěn a stropů Vlastnosti minerální

Více

Kamnová omítka a armovací omítka - super jemná

Kamnová omítka a armovací omítka - super jemná Kamnová omítka a armovací omítka - super jemná Návod k použití Vlastnosti a použití: Práškovitá hmota s minerálním plnivem, která nahradí hladkou špachtlovací píp. armovací omítku. Pro obzvlášt hladké

Více

Houževnatě pružný, odolný povrch, zatížitelný chůzí a jízdou. Překlenutí statických trhlin. Velká rozmanitost barevných odstínů. Lesk.

Houževnatě pružný, odolný povrch, zatížitelný chůzí a jízdou. Překlenutí statických trhlin. Velká rozmanitost barevných odstínů. Lesk. Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Vzhled Oblast použití Technická data Produktová skupina Parametry Houževnatě pružný, odolný povrch, zatížitelný chůzí a jízdou. Překlenutí statických trhlin.

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE Bezpenostní list Strana: 1/7 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE GOLIATH GEL Výrobce: BASF Aktiengesellschaft - D-67056 Ludwigshafen Nmecko Kontaktní adresa: BASF spol.s.r.o. Šafránkova

Více

Technický list StoTap Coll

Technický list StoTap Coll Lepidlo pro vliesové tapety, testované na škodlivé látky Charakteristika Použití Vlastnosti interiér pro StoTap Vliese, StoTap Infinity a StoEuro Trend pro stěny a stropy optimální přizpůsobení se hladkým

Více

Lesklý a skvrnám odolný uzavírací nát r a tvrdidlo

Lesklý a skvrnám odolný uzavírací nát r a tvrdidlo POPIS C 2 Seal je patentovaný kopolymerový pípravek, který vytváí nejen vysoký lesk na povrchu betonu, ale má také vlastnosti pípravku C 2 Hard, našeho moderního uzavíracího nátru a tvrdidla pro horizontální

Více

Bezpenostní list. Strana: 7 Datum revize: Název výrobku: TENKOVRSTVÝ TMEL - ZÁLIVKA PRO KOMÍNOVÉ TVÁRNICE

Bezpenostní list. Strana: 7 Datum revize: Název výrobku: TENKOVRSTVÝ TMEL - ZÁLIVKA PRO KOMÍNOVÉ TVÁRNICE Strana: 7 14. Informace pro pepravu Tmely uvedeného typu nejsou ve smyslu 22, odst. (1) Zákona. 111/1994 Sb. o silniní doprav nebezpenou vcí a nepodléhají ustanovením Evropské dohody o silniní doprav ADR,

Více

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic

HET spol. s.r.o., Ohníč u Teplic HET spol. s.r.o., 417 65 Ohníč u Teplic Použití: Klasický malířský tekutý nátěr do vnitřních prostor, vodou ředitelný, paropropustný, matný, vysoce kryvý a roztíratelný. Obj. č. 84421810 malířský válec

Více

Technický list StoLevell In Fine

Technický list StoLevell In Fine Jemná organická stěrka se zkouškou škodlivin, pro ruční a strojní nanášení Charakteristika Použití Vlastnosti interiér na minerální a organické podklady nevhodná do vlhkých prostor pro dosažení kvality

Více

Technický list StoCrete GM

Technický list StoCrete GM Sanační malta, modifikovaná plastem, vázaná cementem, tloušťka vrstvy 6 30 mm Charakteristika Použití jako náhražka betonu pro ochranu a sanaci betonových nosných konstrukcí (beton a železobeton) Vlastnosti

Více

PCI-Emulsion. Adhézní přísada do malty ke zkvalitnění malty, omítky a potěru. Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Případy pro možné přísady:

PCI-Emulsion. Adhézní přísada do malty ke zkvalitnění malty, omítky a potěru. Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Případy pro možné přísady: PCI-Emulsion Adhézní přísada do malty ke zkvalitnění malty, omítky a potěru Výrobní list č.: 100 Rozsah použití vnitřní a vnější použití. Na stěny a stropy. Jako záměsová tekutina k vytvoření adhezní hmoty

Více

Technický list StoCrete KM

Technický list StoCrete KM Jemná malta pro kosmetické úpravy, modifikovaná plastem, vázaná cementem, tloušťka vrstvy do 2 mm Charakteristika Použití jako škrábaná a vyrovnávací stěrková hmota pro ochranu a sanaci betonových nosných

Více

Epoxyban Syntetická dvousložková epoxidová nátěrová hmota pro vnitřní i venkovní nátěry betonových ploch a jiných savých materiálů.

Epoxyban Syntetická dvousložková epoxidová nátěrová hmota pro vnitřní i venkovní nátěry betonových ploch a jiných savých materiálů. Technický list Epoxyban Syntetická dvousložková epoxidová nátěrová hmota pro vnitřní i venkovní nátěry betonových ploch a jiných savých materiálů. Použití Silně zatěžované podlahy v garážích, skladech,

Více

Technický list StoCrete SM

Technický list StoCrete SM Minerální rychloopravná malta, modifikovaná plastem, tloušťka vrstvy 3 40 mm Charakteristika Použití jako opravná malta na beton pro ochranu a sanaci betonových nosných konstrukcí (beton, železobeton a

Více

ÖKOTAN Zimní bitumenová silnovrstvá stěrka 2K-Winter-Bitumen-Dickbeschichtung BD2KW

ÖKOTAN Zimní bitumenová silnovrstvá stěrka 2K-Winter-Bitumen-Dickbeschichtung BD2KW ÖKOTAN Zimní bitumenová silnovrstvá stěrka 2K-Winter-Bitumen-Dickbeschichtung BD2KW Speciální zimní dvousložková bitumenová silnovrstvá stěrka neobsahující rozpouštědla. K izolaci staveb v kontaktu se

Více

StoColor Rapid. Technický list

StoColor Rapid. Technický list Charakteristika Použití do interiéru jako jednovrstvá disperzní barva na stropy a stěny Vlastnosti s velmi dobrou renovační schopností vysoký stupeň bělosti velmi dobře vyplňující bez rozpouštědel, změkčovadel

Více

Tsnní spár. Popis výrobku. Zkušební zprávy TZÚS eské Budjovice - Certifikát. 204/C5/2006/ z Údaje o výrobku Barva

Tsnní spár. Popis výrobku. Zkušební zprávy TZÚS eské Budjovice - Certifikát. 204/C5/2006/ z Údaje o výrobku Barva Technický list Vydání 08/06 Identifikaní.: Verze. 05 Tsnní spár Construction Popis výrobku Použití Trvale elastická 1-komponentní tsnící hmota, na polyuretanové bázi vyznaující se velmi dobrou mechanickou

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE

1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE Datum vydání: 05.01.2005 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Chemický název látky / obchodní název pípravku Název: Extender T ( Stelmitell T ) Další názvy látky: 1.2

Více

Technický list StoPrep Sil

Technický list StoPrep Sil Silikátový mezinátěr s testovanou zdravotní nezávadností, do interiérů Charakteristika Použití interiér na minerálních podkladech pro následné minerální vrchní omítky, speciálně pro vrchní omítky s certifikátem

Více

Oplachový prostedek S

Oplachový prostedek S 1. Identifikace pípravku a firmy 1.1. Identifikace pípravku Klarspüler S / Rinsing Agent S / / S 1.2. Použití pípravku Oplachový prostedek pro prmyslové, strojní použití 1.3. Identifikace firmy DE: Winterhalter

Více

StoPur BB 100. Technický list strana 1. Povrchová úprava podlah s vysokými nároky na vzhled, na polyuretanové bázi. Charakteristika Funkce

StoPur BB 100. Technický list strana 1. Povrchová úprava podlah s vysokými nároky na vzhled, na polyuretanové bázi. Charakteristika Funkce Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Vzhled Oblast použití Technická data Produktová skupina Parametry Pokyny pro zpracování Podklad Teplota zpracování Struktura vrstev Statické překlenutí trhlin.

Více

Technický list StoLook Decor Medium

Technický list StoLook Decor Medium Organická omítka k nástřiku, s testovanou zdravotní nezávadností, se střední strukturou Charakteristika Použití interiér na minerálních a organických podkladech na plochy stěn a stropů Vlastnosti snadné

Více