Jirkov zkusí na dva měsíce posílit autobusy na horních sídlištích

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Jirkov zkusí na dva měsíce posílit autobusy na horních sídlištích"

Transkript

1 Podklady k tiskové konferenci dne Jirkov zkusí na dva měsíce posílit autobusy na horních sídlištích Horní sídliště v Jirkově budou autobusy MHD projíždět častěji. Město Jirkov totiž objednalo u Dopravního podniku měst Chomutova a Jirkova, a. s., zkušební provoz patnácti spojů navíc. Cílem je zlepšit dopravní obslužnost sídlišť Vinařice II/1 a II/2, přilákat lidi k využívání MHD a umožnit jim rychlé spojení do Chomutova, informuje Lenka Pfafflová z odboru majetku města a útvaru investic městského úřadu. Zkušební provoz bude probíhat jen v měsících říjnu a listopadu. Náklady hradí město, dosahují částky 362 tisíc korun. Po skončení určeného období bude vytíženost linky vyhodnocena. Iniciátorem novinky byla komise rozvoje města Jirkova v čelem s Liborem Klasem, který o zlepšení dopravní obslužnosti horních sídlišť usiluje už řadu let. Linka č. 16 bude vyjíždět z autobusového nádraží, pojede přes sídliště po obchvatu, poté přes Písečnou a pokračovat bude po silnici I/13 do Moravské ulice a na autobusové nádraží v Chomutově. Přesný jízdní řád je k dispozici na a na zastávkách MHD. Cenu Jirky dostala učitelka Steinbachová Tisíce lidí zaplnily Jirkov na hornické pouti v sobotu 15. září. Příchozí se kochali zrekonstruovaným náměstím a užili si nabitého programu. Od rána do města mířili milovníci pouťových atrakcí, později začala hrát na náměstí dechovka. Odpoledne se rozeznělo country na pódiu v Chomutovské ulici. V galerii v Kostelní ulici začala vernisáží výstava Historie dolování stříbra v Brand-Erbisdorfu, v partnerském městě Jirkova. Fotografie jsou tu k vidění do konce října. Hlavní scénu ovládli mladí hudebníci z Brand-Erbisdorfu svou energickou hudbou, po nich nastal čas na oficiální část programu, a to předání Ceny Jirky osobnosti, která se zasloužila o rozvoj města. Tento rok cenu převzala Eva Steinbachová, učitelka Základní školy v Krušnohorské ulici. Veřejnosti se také představily děti z občanského sdružení Prohandicap. Štěstí jim popřála zpěvačka Petra Janů, která začala odpolední hudební blok. Na chvíli jej přerušilo symbolické otevření náměstí, kdy hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová přestřihla pásku se starostou Radkem Štejnarem. Do večera zahráli ještě New Baxon, Olga Lounová a na závěr David Koller. Novinkou, která krášlí Jirkov, je busta barokního sochaře F. M. Brokofa na věži v Kostelní ulici. Odhalení díla Miroslava Doležela doplnilo představení brožury Jaroslava Cinybulka Brokof a Jirkov, která je ke koupi v informačním centru. Hornickou pouť podpořili kromě Vršanské uhelné, společnosti Marius Pedersen a Ústeckého kraje také město Jirkov, Fisad s. r. o., RP-INTOP s. r. o., Intermont Opatrný s. r. o., koberce Breno. Strana 1 (celkem 7)

2 Informace o oceněné: Eva Steinbachová, učitelka dětí na druhém stupni a zástupkyně ředitele Základní školy v Krušnohorské ulici. Jirkováci ji znají především jako vedoucí dětského pěveckého sboru Slavíček a Jirkovských seniorek. Seniorky byly letos ministerstvem práce a sociálních věcí oceněny za obětavou dobrovolnou činnost pro handicapované a nemocné spoluobčany. Sama zpívá a vystupuje se Ženským komorním sborem. Eva Steinbachová připravuje také přehlídku dětských pěveckých sborů Jirkovská srdíčka, která se koná každý rok na zámku Červený hrádek. Kromě činnosti v pěveckém oboru je také sportovkyně, trénuje žákyně ve volejbalovém klubu. V Jirkově se mění volební okrsek číslo sedm Voliči, kteří byli zvyklí chodit s hlasovacím lístkem do bývalého kulturního domu v Ervěnicích, půjdou letos volit jinam. V pátek 12. a v sobotu 13. října pro ně bude otevřena volební místnost v mateřské školce v ulici J. K. Tyla. Volby do zastupitelstva kraje a Senátu Parlamentu České republiky se uskuteční v pátek od 14 do 22 hodin a v sobotu od 8 do 14 hodin. V Jirkově bude jako vždy třináct okrsků, letos bude změna u výše zmíněného okrsku č. 7. Do 9. října každý občan obdrží hlasovací lístky s informacemi. Pokud se tak nestane, je možnost vyzvednout si sadu hlasovacích lístků na městském úřadě, případně přímo ve volební místnosti. Voličský průkaz na základě žádosti občana nebo jeho plné moci vydá městský úřad - evidence obyvatel. Konečným termínem pro osobní žádost o průkaz je středa 10. října 16 hodin. V Jirkově je nutné sledovat dopravní značky kvůli blokovému čištění Jako každý rok, i letos je prováděno podzimní blokové čištění komunikací ve vybraných oblastech města Jirkova. Řidiči jsou povinni odstranit svá auta z komunikací a parkovišť, která se budou čistit, jinak bude vozidlo odtaženo. Blokové čištění začne v pondělí 24. září, potrvá do 22. října a bude probíhat třikrát v týdnu (viz rozpis vedle článku). Od 17. do 21. září se uskuteční předčištění. Sledujte, prosím, dopravní značení v ulici, ve které parkujete, abyste se vyhnuli případným finančním postihům udělením blokové pokuty (maximální výše dva tisíce korun, nebo pak správní řízení) a poplatku za odtah vozidla (na odstavné střežené parkoviště Krušnohorských služeb v Novém Březenci korun, korun celkem v případě odtahu i zpět na parkovací místo). Při jarním čištění bylo odtaženo 95 aut, z toho 18 bylo po skončení čištění vráceno na původní místo, zbytek si majitelé vyzvedli sami. Do blokového čištění bude zahrnuto také čištění a kropení místních komunikací, veřejných parkovišť a některých chodníků i obrubníků a podchodů. Součástí je také ruční čištění odpadů ze zelených ploch v okolí komunikací a sběr odpadků. Strana 2 (celkem 7)

3 ul. Tkalcovská, část Jezerská, Zátiší, Kludského, Hornická, levá strana obchvatu od PSJ + Staré Vinařice ul. Ervěnická část, U Sauny, 5. května až k Jezerská, Budovatelů, Křižíkova, M. Majerové, I. Olbrachta ul. Ervěnická část, Popelkova, Dr. Vrbenského, Gen. Svobody, Pionýrů za čp , ul. Školní od čp.1724 k DDM Paraplíčko ul. Vančurova, Wolkerova, Horova, B. Němcové, Bezručova, Krátká, Chomutovská od ZUŠ ke kostelu, Husova, Hrnčířská, Mlýnská, Slepá Nový Březenec, část Hrdinů, Nerudova, Olejomlýnská, pravá strana obchvatu, Pionýrů Vinařická - Smetanovy sady, parkoviště u sklepů, MěÚ a lékárny, Osvobození, J. K. Tyla, K. H. Máchy, F. Schmieda, Šimkova, Havlíčkovo nám., K. Čapka U Stadionu, Mostecká, Mičurinova, Studentská Mládežnická, SNP, Žižkova, J. Švermy, Na Stráni, Dukelská, kpt. Jaroše, Denisovo nám Studentská - parkoviště u úřadu práce, za Horníkem k mostu u 4. ZŠ, B. Pacholíka K. Marxe, Krušnohorská, část Jezerská Pod přivaděčem, Červený Hrádek Červenohrádecká + za poliklinikou, Alešova, Na Borku. Jirkovští sportovci dostanou druhou část podpory od města Město Jirkov podporuje fotbalisty, volejbalisty, lyžaře, karatisty a stolní tenisty. Jednotlivé kluby se můžou těšit na další finanční injekci. Každý rok jim město vyhradí určitou částku, kterou jim pak během roku vyplatí ve dvou částech. Pro letošek jde o 1,65 milionu korun (10 tisíc korun bylo určeno na pořádání Jirkovského sportovního čtyřboje), ke konci května bylo vyplaceno 984 tisíc korun. Tento týden schválilo zastupitelstvo další část ve výši 656 tisíc korun, která poputuje na bankovní účty sportovců. Sportovní kluby splnily všechny podmínky pro vyplacení druhé části dotace, lyžařům byla uznána jen poměrná část za energie, protože funguje i pro lyžařskou veřejnost. Vyškrtnuti museli být tenisté (měli dostat 100 tisíc korun), kteří dluží městu splátku půjčky z roku Podle zásad, které byly stanoveny pro vyplácení podpory, není možné přispívat dlužníkům. Rozpis částek: TJ VČSA Ervěnice 177 tisíc, Lyžařský klub Slovan Jirkov 88 tisíc korun, 1. Sportovní klub Jirkov 78 tisíc korun, Volejbalový klub Ervěnice 75 tisíc korun, Fotbalový klub Jirkov Kyjice 62 tisíc korun, Klub stolního tenisu Jirkov ve výši 40 tisíc korun, Karate sport klub Chomutov a Jirkov 18 tisíc korun, Sportovní klub Policie Hvězda Jirkov 18 tisíc. Strana 3 (celkem 7)

4 Jirkov prodává chladící zařízení na džusy Co není potřeba, může se prodat. Jako například pět let starý džusovač, pro nějž nemá město využití. Proto vyhlásilo výběrové řízení na jeho prodej. Minimální kupní cena je stanovena na pět set korun. Žádost zájemců musí splňovat určité podmínky a být doručena na podatelnu městského úřadu nejpozději do 30. října do 9 hodin. Zařízení je možné si prohlédnout po domluvě přímo na radnici s odpovědnou úřednicí. Podmínky účasti ve výběrovém řízení: Žadatel doručí v zapečetěné obálce žádost nejpozději do do 9.00 hodin na podatelnu MěÚ Jirkov, adresa: Město Jirkov, Odbor majetku města a útvar investic, Dr. E. Beneše 1, Jirkov Obálka bude označena: Výběrové řízení na prodej chladícího zařízení na džusy - NEOTVÍRAT. Žádost musí obsahovat prohlášení: Mám zájem o koupi chladícího zařízení na džusy a návrh výše kupní ceny. Dále zde bude uvedeno jméno a příjmení, trvalé bydliště, datum narození, kontaktní telefon a vlastnoruční podpis žadatele. Kupující nesmí mít žádné závazky vůči městu Jirkov a organizacím zřízeným a založeným městem Jirkov po lhůtě jejich splatnosti (toto doloží čestným prohlášením). Zařízení bude prodáno zájemci, který nabídne nejvyšší cenu. O výsledku výběrového řízení rozhodne rada města. Další informace a prohlídka: Město Jirkov, Odbor vnitřní správy pí. Kršková: tel , krskova@jirkov.cz. Jirkov omezil provoz předzahrádek, aktualizoval také vyhlášku o požívání alkoholu Časté stížnosti občanů na hlučné chování hostů na předzahrádkách našly na jirkovské radnici ohlas. Zastupitelé tento týden schválili vyhlášku, která doplňuje povinnost pro provozovatele problémových předzahrádek a některých dalších zařízení. Vyhláška o stanovení podmínek pro pořádání, průběh a ukončení veřejnosti přístupných tanečních zábav, diskoték a jiných kulturních podniků k zajištění veřejného pořádku má č. 2/2012, a její znění je na webu města. Bylo potřeba doplnit některé nové provozovny a vyřadit neexistující, dodává k tomu ředitelka Městské policie v Jirkově Marta Bendová. Vyhláška totiž nemůže zahrnout celé město, musí obsahovat výčet subjektů, na něž se vztahuje. Například bývalý kulturní dům už ve výčtu nefiguruje. Doplněna je nově předzahrádka u restaurace U Krtka v Hornické a u herny Cobra v Ervěnické ulici. Předzahrádky mají povolen provoz od 7 do 22 hodin. Veřejné hudební produkce také musí být ukončeny nejpozději do 22 hodin, nutné je také neotevírat po této hodině okna a dveře (samozřejmě vyjma pohybu návštěvníků). Vyhláška se týká zařízení v Zaječické ulici 75, kde je Shamrock, a Mládežnická restaurace Áčko. Dále byl upřesněn výčet provozoven na adrese Vinařická 437/Tyršova 15, kde jde o několik subjektů - bar HB Vokurka a restaurace Na Růžku a bar Elta. Nově byl zahrnut také discoclub v ulici K. Marxe Mystic Space. Strana 4 (celkem 7)

5 Pořadatelé akcí musí vše oznámit minimálně tři dny před jejím konáním a dodat požadované údaje včetně zajištění pořadatelské služby. Porušení vyhlášky řeší městská policie dle zákona o přestupcích. Další vyhláškou, kterou se zastupitelé zabývali, je číslo 3/2012, o zákazu požívání alkoholických nápojů na veřejném prostranství. Zahrnuje celkem 38 míst veřejného prostranství, kde je zákaz popíjení alkoholu. Jde především o centrum města, dětská hřiště, parky, atria panelových domů, autobusové nádraží, vlakovou zastávku, okolí základních a mateřských škol. Teď bylo například přidáno nové multifunkční hřiště v Mládežnické ulici, rozšířena lokalita mezi SNP a Borkem, která původně zahrnovala jen dětské hřiště. Podobně větší rozsah platí nově i v Nových Ervěnicích v ulici Osvobození v okolí večerky. Alkohol se nesmí objevit ani u večerek v ulici K. Marxe, Krušnohorská, v zadních traktech v ulici Pionýrů čp , ve Studentské ulici mezi domy u bývalého úřadu práce, v Bezručově ulici a na hřbitově. Vyhláška obsahuje také výjimku, a to centrum města v době konání Jirkovské poutě, Kludského ulice, Mikulášské, Jirkovského adventu, pátečních trhů a sezonního prodeje v předzahrádkách ve vybraných restauracích. Jirkov má důstojné prostory pro sjednávání pohřbů Nově upravené prostory v provozní budově na městském hřbitově jsou připraveny uvítat klienty pohřební služby Vysočanské zahrady. V pravém křídle budovy je nová sjednávací kancelář pohřební služby a čekárna. Úpravy stály celkem 400 tisíc korun, podílely se na nich firmy ONZA, Vysočanské zahrady a vzhledem k tomu, že jde o majetek města, tak i město. Provozní doba sjednávací kanceláře je v pondělí až pátek od 8 do 16,30 hodin. Další informace je možné získat na tel. č a (non-stop služba) nebo (zákaznická linka). V souvislosti s rekonstrukcí provozní budovy došlo i ke změně místa výběru parkovacích poplatků. To je nyní v sousedství pohřební služby v pravém křídle budovy. Provozní doba kancelář společnosti ONZA, městské sociální firmy, která má správu parkovacích míst na starosti, zůstává stejná - pondělí 7-17, úterý a pátek 7-14, středa 7-17, čtvrtek 7-15,30. Telefon je , Město Jirkov podpoří občanské sdružení Azylový dům, krizovou pomoc i aktivity pro rodinu jsou ve výčtu činností, které provozuje občanské sdružení Cesta naděje. Město jej podpoří na příští rok čtvrt milionem korun. Příspěvek se rozdělí následovně: azylový dům a krizová pomoc ročně, sociálně aktivizační služby - Centrum pro rodinu Jonatán korun ročně, nízkoprahové zařízení Klub Fontána 30 tisíc korun ročně. Loni v květnu město podpořilo Azylový dům a krizovou pomoc, které poskytuje sdružení, částkou korun ( korun/měsíčně, stejná částka je poskytnuta i na příští rok na 12 měsíců). Sdružení je také závislé na státních dotacích a na příjmech od dárců. Letos je kapacita azylového domu naplněna, žije tu dočasně šest matek. Ty absolvují vzdělávací program dvakrát týdně. Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež je v provozu Strana 5 (celkem 7)

6 od pondělí do pátku a navštíví jej třicet až padesát klientů. Centrum pro rodinu využívá denně v průměru sedm rodičů s dětmi. Jirkovské děti si mají z čeho vybírat Keramika, kytara, balet nebo step? Dům dětí a mládeže Jirkov otevírá nabídku pro děti a studenty ve věku 6 až 26 let. Přihlášky jsou k dispozici na nebo na recepci ve Školní ulici (žlutá budova). Výběr je opravdu široký: šprtec, taekwondo, angličtina či chovatelský kroužek a mnoho dalších. Ceny se pohybují od 50 korun za jednotlivé schůzky po korun na celý školní rok. Více informací na tel.: Jirkov rozjel kampaň na podporu handicapovaných dětí Stačí patnáct korun. Pokud se zapojí všichni Jirkováci, tak ukážou, že jsou schopni pomoci postiženým dětem z Prohandicapu. Cílem je dát ve veřejné sbírce dohromady 300 tisíc korun, takže na každého Jirkováka vychází příspěvek patnácti korun. Prohandicap je jirkovské občanské sdružení, které od roku 2001 pomáhá rodinám s převozem jejich dětí do škol. Dodávka, která denně rozváží školáky na vozíčku, už ale dosluhuje. Proto sdružení vyhlásilo veřejnou sbírku, a proto se v Jirkově rozbíhá kampaň Jirkov jede o 106, která má pomoci shromáždit na sbírkovém účtě částku potřebnou na nákup nového auta. Jedním z členů sdružení je i devatenáctiletý Zdeněk, tělesně a mentálně postižený. Kvůli onemocnění svalů tráví svůj život převážně vleže, přesto je aktivní a společenský. Miluje hudbu, jeho současným hitem je písnička slovenského rapera Roberta Buriana. Rád zpívá a vášnivě sbírá rádia, nejradši poslouchá Evropu 2. Nebýt Prohandicapu a jeho aktivit, Zdeněk by neměl jak jezdit do školy. Jezdí i na různé akce, vysvětluje jeho maminka Milena, která se o syna dennodenně stará. Deset let jezdíme s Hyundaiem, který je opravdu už v havarijním stavu. Denně vozí osm až deset dětí do Chomutova a Jirkova, potvrzuje předsedkyně občanského sdužení Eva Šulcová. Prohandicap má v těchto dnech na účtě něco přes dvě stě tisíc korun, a to především díky firmám Bohemia Arch spol. s r.o., REMIS- NBC spol. s. r. o., Silnice Group a. s., World Invest v. o. s. a výtěžku z loňského Jirkovského adventu. Přispěl také Svaz žen a žáci Základní školy v ulici Budovatelů. Potřeba je ale celkem půl milionu korun. V rámci kampaně už proběhl fotbalový zápas, z nějž šlo startovné na účet sbírky. Další akcí bude 3. listopadu historická prohlídka městských sklepů. Oslovili jsme také zájmová sdružení a školy, aby pomohly a přispěly, informuje Bedřich Fryč, koordinátor kampaně Jirkov jede o 106. Veřejná sbírka Prohandicapu č. ú /0100. Strana 6 (celkem 7)

7 Kulturní a jiné akce najdete na Strana 7 (celkem 7)

OZNÁMENÍ o době a místě konání voleb do zastupitelstva města

OZNÁMENÍ o době a místě konání voleb do zastupitelstva města OZNÁMENÍ o době a místě konání voleb do zastupitelstva města Starosta města Jirkova podle 29, zákona č. 491/2001 Sb., o volbách so zastupitelstev obcí a o změně a doplnění některých dalších zákonů, o z

Více

M Ě S T O J I R K O V

M Ě S T O J I R K O V M Ě S T O J I R K O V Obecně závazná vyhláška č. 2/2017, o zákazu požívání alkoholických nápojů na vybraných veřejných prostranstvích Zastupitelstvo města Jirkov se na svém zasedání dne 15. listopadu 2017

Více

M Ě S T O J I R K O V

M Ě S T O J I R K O V M Ě S T O J I R K O V ZASTUPITELSTVO MĚSTA JIRKOVA Obecně závazná vyhláška č. 1/2019, o zákazu požívání alkoholických nápojů na vybraných veřejných prostranstvích Zastupitelstvo města Jirkov se na svém

Více

Tiskové zprávy ze dne 16. 12. 2013

Tiskové zprávy ze dne 16. 12. 2013 Tiskové zprávy ze dne 16. 12. 2013 V Jirkově bude působit Armáda spásy. Jako první v celém kraji Cesta naděje končí, nastupuje Armáda spásy. V Jirkově přebírá sociální služby po místním občanském sdružení.

Více

USNESENÍ z 16. zasedání Rady města Jirkova ze dne 23. dubna 2012

USNESENÍ z 16. zasedání Rady města Jirkova ze dne 23. dubna 2012 USNESENÍ z 16. zasedání Rady města Jirkova ze dne 23. dubna 2012 1/16/RM/2012 Kontrola plnění usnesení splněné usnesení č. 22/14/RM/2012. 2/16/RM/2012 Plnění usnesení RM č. 41/40/RM/2011 - úprava výše

Více

USNESENÍ 3. schůze Rady města Jirkov konané dne

USNESENÍ 3. schůze Rady města Jirkov konané dne USNESENÍ 3. schůze Rady města Jirkov konané dne 26.1.2009 37/3/R/2009 Kontrola plnění usnesení I. bere na vědomí splněná usnesení č.1/1/r/2009, 4/1/R/2009, 5/1/R/2009. II. schvaluje začlenění rozhodčí

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LANŠKROUN Kancelář starosty a tajemníka

MĚSTSKÝ ÚŘAD LANŠKROUN Kancelář starosty a tajemníka Kancelář starosty a tajemníka nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu Vyřizuje: Brejšová Telefon: +420 465 385 269 E-mail: petra.brejsova@lanskroun.eu Čj.: MULA

Více

Vnitřní předpis č. 3/2017 Zásady pro pronájmy a prodeje nemovitostí ve městě Jirkově

Vnitřní předpis č. 3/2017 Zásady pro pronájmy a prodeje nemovitostí ve městě Jirkově Město Jirkov VNITŘNÍ PŘEDPISY Vnitřní předpis č. 3/2017 Zásady pro pronájmy a prodeje nemovitostí ve městě Jirkově Seznam příloh:-------- Zpracovatel: Odbor majetku města a útvar investic MěÚ Jirkov Platnost:

Více

Podklady pro tiskovou konferenci dne 27. května 2010

Podklady pro tiskovou konferenci dne 27. května 2010 Podklady pro tiskovou konferenci dne 27. května 2010 Hospodaření města v roce 2009: přebytek devět a půl milionu Zastupitelstvo města vzalo na svém květnovém jednání na vědomí zprávu o hospodaření města

Více

Usnesení. z 10. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení. z 10. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 10. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 29.2.2016 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/10/RM/2016 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 21/8/RM/2016 - bod 3), 21/8/RM/2016

Více

Město Kralupy nad Vltavou. Obecně závazná vyhláška města Kralupy nad Vltavou. č. 2/2012

Město Kralupy nad Vltavou. Obecně závazná vyhláška města Kralupy nad Vltavou. č. 2/2012 Město Kralupy nad Vltavou Obecně závazná vyhláška města Kralupy nad Vltavou č. 2/2012 o zákazu konzumace alkoholických nápojů a žebrání na veřejném prostranství Zastupitelstvo města Kralupy nad Vltavou

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LANŠKROUN Kancelář starosty a tajemníka

MĚSTSKÝ ÚŘAD LANŠKROUN Kancelář starosty a tajemníka Kancelář starosty a tajemníka nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu Vyřizuje: Brejšová Telefon: +420 465 385 269 E-mail: petra.brejsova@lanskroun.eu Čj.: MULA

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ O NÁVRHU OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ O NÁVRHU OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ODBOR DOPRAVNÍCH A SPRÁVNÍCH ČINNOSTÍ ČJ.: MMCH/32828/2016/ODaSČ Sp. Značka: SZ MMCH/31108/2016/2 VYŘIZUJE: Bc. Radek Vimr, DiS. TEL.: 474 637 275 FAX: 474 637 340 E-MAIL: DATUM: 30. 03. 2016 R.VIMR@CHOMUTOV-MESTO.CZ

Více

Obecně závazná vyhláška

Obecně závazná vyhláška STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Obecně závazná vyhláška č. 8/2016 o stanovení závazných podmínek pro pořádání, průběh a ukončení veřejnosti přístupných sportovních a kulturních podniků, včetně tanečních zábav

Více

USNESENÍ z 23.zasedání Rady města Jirkova ze dne

USNESENÍ z 23.zasedání Rady města Jirkova ze dne USNESENÍ z 23.zasedání Rady města Jirkova ze dne 28.6.2010 471/23/RM/2010 Kontrola plnění usnesení Rada města-bere na vědomí splněná splněná usnesení č.416/19/rm/2010, 424/20/RM/2010, 443/20/RM/2010, 456/21/RM/2010,

Více

USNESENÍ ze 14. zasedání Rady města Jirkova ze dne 16. dubna 2012

USNESENÍ ze 14. zasedání Rady města Jirkova ze dne 16. dubna 2012 USNESENÍ ze 14. zasedání Rady města Jirkova ze dne 16. dubna 2012 1/14/RM/2012 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 22/10/RM/2012, 8/12/RM/2012, 9/12/RM/2012, 10/12/RM/2012, 11/12/RM/2012. 2/14/RM/2012

Více

USNESENÍ z 39. zasedání Rady města Jirkova ze dne 12. listopadu 2012

USNESENÍ z 39. zasedání Rady města Jirkova ze dne 12. listopadu 2012 USNESENÍ z 39. zasedání Rady města Jirkova ze dne 12. listopadu 2012 1/39/RM/2012 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 1/26/RM/2012, 8/31/RM/2012, 6/36/RM/2012, 13/36/RM/2012, 14/36/RM/2012, 15/36/RM/2012

Více

USNESENÍ 16. schůze Rady města Jirkov konané dne

USNESENÍ 16. schůze Rady města Jirkov konané dne USNESENÍ 16. schůze Rady města Jirkov konané dne 28.4.2008 261/16/R/2008 Kontrola plnění usnesení bere na vědomí splněná usnesení č.94/6/r/2008, 121/7/R/2008, 206/13/R/2008, 224/13/R/2008, 226/14/R/2008,

Více

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 11.3.2013 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/10/RM/2013 Hodnocení činnosti p. o. Lesy města Jirkova za rok 2012 zprávu o činnosti příspěvkové

Více

USNESENÍ z 21. zasedání Rady města Jirkova ze dne 11. června 2012

USNESENÍ z 21. zasedání Rady města Jirkova ze dne 11. června 2012 USNESENÍ z 21. zasedání Rady města Jirkova ze dne 11. června 2012 1/21/RM/2012 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 19/18/RM/2012, 33/18/RM/2012 bod 1), 2), 2/19/RM/2012, 6/19/RM/2012. 2/21/RM/2012

Více

O Z N Á M E N Í o době a místě konání voleb

O Z N Á M E N Í o době a místě konání voleb O Z N Á M E N Í o době a místě konání voleb pro souběh voleb do Senátu Parlamentu ČR a zastupitelstev krajů města Kopřivnice podle zákona č. 247/1995 Sb., o volbách do Parlamentu České republiky, ve znění

Více

Usnesení z 21. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 21. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 21. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 1.6.2015 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/21/RM/2015 Kontrola plnění usnesení prodloužení termínu plnění usnesení č. 34/14/RM/2015

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

Usnesení z 25. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 25. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 25. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 23.6.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/25/RM/2014 Kontrola plnění usnesení I. Rada města-bere na vědomí splněná usnesení č.

Více

USNESENÍ z 8. zasedání Rady města Jirkova ze dne 27. února 2012

USNESENÍ z 8. zasedání Rady města Jirkova ze dne 27. února 2012 USNESENÍ z 8. zasedání Rady města Jirkova ze dne 27. února 2012 1/8/RM/2012 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 5/2/RM/2012, 29/7/RM/2012-bod 1), 2), 30/RM/2012 -bod 2), 3). II. Rada města-schvaluje

Více

PŘÍRUČKA K VYHLÁŠCE všechna platná místa zákazu požívání alkoholu. MĚSTO HOŘICE Obecně závazná vyhláška města Hořice č. 5/2009 (změna: OZV č.

PŘÍRUČKA K VYHLÁŠCE všechna platná místa zákazu požívání alkoholu. MĚSTO HOŘICE Obecně závazná vyhláška města Hořice č. 5/2009 (změna: OZV č. PŘÍRUČKA K VYHLÁŠCE všechna platná místa zákazu požívání alkoholu MĚSTO HOŘICE Obecně závazná vyhláška města Hořice č. 5/2009 (změna: OZV č. 2/2015), o zákazu požívání alkoholických nápojů na veřejném

Více

o zákazu konzumace alkoholických nápojů na veřejném prostranství

o zákazu konzumace alkoholických nápojů na veřejném prostranství MĚSTO ROŢNOV POD RADHOŠTĚM Obecně závazná vyhláška o zákazu konzumace alkoholických nápojů na veřejném prostranství Zastupitelstvo města Rožnov pod Radhoštěm se na svém zasedání dne 10.12.2013 usneslo

Více

č. 2/2008 o zákazu požívání alkoholických nápojů na veřejném prostranství

č. 2/2008 o zákazu požívání alkoholických nápojů na veřejném prostranství M Ě S T O S E M II L Y OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2008 o zákazu požívání alkoholických nápojů na veřejném prostranství Zastupitelstvo města Semily se na svém zasedání dne 22. května 2008 usnesením č.

Více

USNESENÍ 9. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne v zasedací místnosti MěÚ

USNESENÍ 9. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne v zasedací místnosti MěÚ USNESENÍ 9. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne 15.2.2012 v zasedací místnosti MěÚ 1/9/ZM/2012-Komunitní plán města Jirkova přijetí Komunitního plánu města Jirkova 2012-2017 2/9/ZM/2012- Rozpočtová

Více

Město Stříbro. Obecně závazná vyhláška č. 4/2008

Město Stříbro. Obecně závazná vyhláška č. 4/2008 Město Stříbro Obecně závazná vyhláška č. 4/2008 k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku ve městě Stříbře a na jeho veřejných prostranstvích, o ochraně nočního klidu a regulaci hlučných činností

Více

MĚSTO NOVÝ JIČÍN. Obecně závazná vyhláška č. 10/2011 o zákazu konzumace alkoholických nápojů na veřejném prostranství

MĚSTO NOVÝ JIČÍN. Obecně závazná vyhláška č. 10/2011 o zákazu konzumace alkoholických nápojů na veřejném prostranství MĚSTO NOVÝ JIČÍN Obecně závazná vyhláška č. 10/2011 o zákazu konzumace alkoholických nápojů na veřejném prostranství Zastupitelstvo města Nový Jičín se na svém zasedání dne 19.9.2011 usneslo vydat na základě

Více

3/30/ZM/ Schválení programu 30. zasedání Zastupitelstva města Jirkova

3/30/ZM/ Schválení programu 30. zasedání Zastupitelstva města Jirkova PŘEHLED USNESENÍ přijatých na 30. zasedání Zastupitelstva města Jirkov dne 12.9.2018 1/30/ZM/2018 - Volba návrhové komise I. Zastupitelstvo města volí návrhovou komisi ve složení: Jiřina Dufková. Mgr.

Více

3/15/ZM/ Schválení programu 15. zasedání Zastupitelstva města Jirkova

3/15/ZM/ Schválení programu 15. zasedání Zastupitelstva města Jirkova PŘEHLED USNESENÍ přijatých na 15. zasedání Zastupitelstva města Jirkova dne 21. 9. 2016 1/15/ZM/2016 - Volba návrhové komise Zastupitelstvo města-volí návrhovou komisi ve složení: Jaroslav Cingel. Jiří

Více

ČI. 1 Základní ustanovení

ČI. 1 Základní ustanovení S00RP00LA8NE Obecně závazná vyhláška č. 4/2015 o zákazu konzumace alkoholických nápojů a užívání omamných a psychotropních látek na vymezených veřejných prostranstvích Zastupitelstvo města Břeclav se na

Více

Usnesení z 32. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 32. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 32. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 27.11.2017 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/32/RM/2017 Úkoly pro RM z 24. zasedání ZM ze dne 15. 11. 2017 I. Rada města-projednala

Více

Tiskové zprávy Jirkov přivítá prezidenta. Jirkov hledá posilu pro dotace. Za psa se v Jirkově platí osobně či převodem

Tiskové zprávy Jirkov přivítá prezidenta. Jirkov hledá posilu pro dotace. Za psa se v Jirkově platí osobně či převodem Tiskové zprávy 22. 1. 2015 Jirkov přivítá prezidenta Prezident Miloš Zeman zavítá v rámci návštěvy Ústeckého kraje i do Jirkova. Ve středu 4. února navštíví město i zámek Červený hrádek. V plánu má i krátkou

Více

Informace o činnosti MěP od do

Informace o činnosti MěP od do Informace o činnosti MěP od 2.9.2015 do 29.9.2015 Dne 2.9.2015 středa Od 7:00 hod. komplexní blokové čištění komunikací ul. Tkalcovská, Jezerská, Panorama. Do areálu Krušnohorských služeb odtažena šest

Více

Město Stříbro. Obecně závazná vyhláška č. 1/2006 Obecně závazná vyhláška č. 4/2005, kterou se mění a doplňuje OZV č. 4/2003

Město Stříbro. Obecně závazná vyhláška č. 1/2006 Obecně závazná vyhláška č. 4/2005, kterou se mění a doplňuje OZV č. 4/2003 Město Stříbro Obecně závazná vyhláška č. 1/2006 Obecně závazná vyhláška č. 4/2005, kterou se mění a doplňuje OZV č. 4/2003 Zastupitelstvo města Stříbra vydalo dne 20.11.2003, 05.05.2005, 30.3.2006 v souladu

Více

O Z N Á M E N Í o době a místě konání voleb do zastupitelstva města Kopřivnice

O Z N Á M E N Í o době a místě konání voleb do zastupitelstva města Kopřivnice O Z N Á M E N Í o době a místě konání voleb do zastupitelstva města Kopřivnice podle 29 zákona č. 491/2001 Sb., o volbách do zastupitelstev obcí a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších

Více

Schválený rozpočet na rok 2017

Schválený rozpočet na rok 2017 P ř í j m o v á č á s t r o z p o č t u v tis.kč Daňové příjmy Daň z příjmů fyzic.osob ze závislé činnosti 48 600,0 Daň z příjmů fyzic.osob ze závisl.čin.-zaměst. 1 400,0 Daň z příjmů fyzic.osob ze samost.výd.činn.

Více

Schválený rozpočet na rok 2014

Schválený rozpočet na rok 2014 Schválený rozpočet na rok 2014 P ř í j m o v á č á s t r o z p o č t u v tis.kč Rok 2014 Daňové příjmy Daň z příjmů fyzic.osob ze závislé činnosti 37 800,0 Daň z příjmů fyzic.osob ze závisl.čin.-zaměst.

Více

Obecně závazná vyhláška č. 3/2012, o zákazu konzumace alkoholických nápojů na veřejném prostranství

Obecně závazná vyhláška č. 3/2012, o zákazu konzumace alkoholických nápojů na veřejném prostranství Obecně závazná vyhláška č. 3/2012, o zákazu konzumace alkoholických nápojů na veřejném prostranství Zastupitelstvo města Žďáru nad Sázavou se na svém zasedání dne 7.6.2012 usnesením č. 9/2012/MP/2 usneslo

Více

Tiskové zprávy ze dne

Tiskové zprávy ze dne Tiskové zprávy ze dne 24. 5. 2013 Veřejná sbírka slaví úspěch, auto pro handicapované děti bude Posledním květnem končí sbírka, kterou pořádá občanské sdružení Prohandicap z Jirkova. Jejím cílem je shromáždit

Více

Usnesení z 19. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 19. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 19. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 10.7.2017 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/19/RM/2017 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 54/13/RM/2016, 6/16/RM/2017,

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA VĚTŘNÍ č. 2/2017

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA VĚTŘNÍ č. 2/2017 MĚSTO VĚTŘNÍ OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA VĚTŘNÍ č. 2/2017 O ZÁKAZU POŽÍVÁNÍ ALKOHOLICKÝCH NÁPOJŮ NA VEŘEJNÉM PROSTRANSTVÍ Zastupitelstvo města Větřní se na svém zasedání dne 18. 12. 2017 usnesením č.

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU č. 2/2015

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU č. 2/2015 MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU Zastupitelstvo města Ev. č.: 20/002/15 Č. j.: KÚ-3370/2015-TIJ OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU č. 2/2015 o zákazu konzumace alkoholických nápojů na veřejných prostranstvích

Více

Město Prostějov Zastupitelstvo města Prostějova

Město Prostějov Zastupitelstvo města Prostějova Město Prostějov Zastupitelstvo města Prostějova ÚPLNÉ ZNĚNÍ Obecně závazná vyhláška města č. 10 /2009 o zákazu požívání alkoholických nápojů na veřejném prostranství ve znění obecně závazné vyhlášky č.

Více

O z n á m e n í. o době a místě konání voleb do zastupitelstva města

O z n á m e n í. o době a místě konání voleb do zastupitelstva města O z n á m e n í o době a místě konání voleb do zastupitelstva města podle 29 zákona č. 491/2001 Sb., o volbách do zastupitelstev obcí a o změně a doplnění některých dalších zákonů, 1. Volby do zastupitelstva

Více

Město Krupka, Mariánské náměstí č.p Krupka 1

Město Krupka, Mariánské náměstí č.p Krupka 1 Město Krupka, Mariánské náměstí č.p.32 41742 Krupka 1 O Z N Á M E N Í ST A R O S T Y O DOBĚ A MÍSTĚ KONÁNÍ VOLEB DO ZASTUPITELSTEV KRAJŮ Starosta města Krupka podle 27 odst. 1 zákona č. 130/2000 Sb., o

Více

O z n á m e n í o době a místě konání voleb

O z n á m e n í o době a místě konání voleb Městský úřad v České Třebové O z n á m e n í o době a místě konání voleb Starosta města Česká Třebová podle 29 odst.1 zákona č. 491/2001 Sb., o volbách do zastupitelstev obcí a o změně některých zákonů,

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA Obecně závazná vyhláška č. 6/2015, o zákazu konzumace alkoholických nápojů a užívání omamných a psychotropních látek na veřejných prostranstvích Zastupitelstvo

Více

o době a místě konání volby prezidenta republiky

o době a místě konání volby prezidenta republiky O Z N Á M E N Í o době a místě konání volby prezidenta republiky Starosta města Sokolov podle 34 zákona č. 275/2012 Sb., o volbě prezidenta republiky a o změně některých zákonů, o z n a m u j e : 1. Volba

Více

Usnesení. z 25. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení. z 25. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 25. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 27.6.2016 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/25/RM/2016 Pronájem prostoru sloužícího k podnikání v objektu čp. 1147 v ul. Ervěnická

Více

Město Kolín. Obecně závazná vyhláška č. 4/2014 o zákazu konzumace alkoholických nápojů na veřejném prostranství

Město Kolín. Obecně závazná vyhláška č. 4/2014 o zákazu konzumace alkoholických nápojů na veřejném prostranství Město Kolín Obecně závazná vyhláška č. 4/2014 o zákazu konzumace alkoholických nápojů na veřejném prostranství Zastupitelstvo města Kolína se v souladu s ustanovením 10 písm. a), 35, 84 odst. 2 písm. h)

Více

Obec LÍBEZNICE. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2014. o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě v obci Líbeznice

Obec LÍBEZNICE. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2014. o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě v obci Líbeznice Obec LÍBEZNICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2014 o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě v obci Líbeznice Zastupitelstvo obce Líbeznice se na svém zasedání dne 21.05.2014 usnesením č.

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/2016 o místních záležitostech veřejného pořádku. Čl. 1 Účel vyhlášky

Obecně závazná vyhláška č. 1/2016 o místních záležitostech veřejného pořádku. Čl. 1 Účel vyhlášky M Ě S T O K O P Ř I V N I C E Obecně závazná vyhláška č. 1/2016 o místních záležitostech veřejného pořádku Zastupitelstvo města Kopřivnice se na svém 15. zasedání dne 15.12.2016 usneslo vydat podle 10

Více

Tiskové zprávy 31. 1. 2013. Jirkov prodal vybydlený dům

Tiskové zprávy 31. 1. 2013. Jirkov prodal vybydlený dům Tiskové zprávy 31. 1. 2013 Jirkov prodal vybydlený dům Čtyři zájemci podali Městskému úřadu v Jirkově nabídku na koupi domu v Mostecké ulici čp. 385. Vítězem výběrového řízení se stala firma K. S. I. s.

Více

Statutární město Prostějov Zastupitelstvo města Prostějova

Statutární město Prostějov Zastupitelstvo města Prostějova Statutární město Prostějov Zastupitelstvo města Prostějova ÚPLNÉ ZNĚNÍ Obecně závazná vyhláška města Prostějova č. 10/2009 o zákazu požívání alkoholických nápojů na veřejném prostranství ve znění obecně

Více

MĚSTO BRUNTÁL O VEŘEJNÉM POŘÁDKU. Zastupitelstvo města Bruntálu se na svém 19. zasedání dne usnesením

MĚSTO BRUNTÁL O VEŘEJNÉM POŘÁDKU. Zastupitelstvo města Bruntálu se na svém 19. zasedání dne usnesením MĚSTO BRUNTÁL OBECNĚ ZÁ V AZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2013 MĚSTA BRUNT ÁLU O VEŘEJNÉM POŘÁDKU Zastupitelstvo města Bruntálu se na svém 19. zasedání dne 5.11.2013 usnesením č. 727/19Z/2013 usneslo vydat na základě

Více

USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Jirkova ze dne 28. února 2011

USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Jirkova ze dne 28. února 2011 USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Jirkova ze dne 28. února 2011 1/6/RM/2011 Kontrola plnění usnesení Rada města-bere na vědomí splněné usnesení č. 848/43/RM/2011. 2/6/RM/2011 Komise rozvoje města zprávu

Více

USNESENÍ 26. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne

USNESENÍ 26. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne USNESENÍ 26. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne 31.3.2010 1/26/ZM/2010 - Návrh na doplnění a volba člena Rady města Jirkova I. Zastupitelstvo města-volí za člena Rady města Jirkova p. Michala

Více

Schválený rozpočet na rok 2013

Schválený rozpočet na rok 2013 P ř í j m o v á č á s t r o z p o č t u v tis.kč Daňové příjmy Rok 2013 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti 40 170,0 Daň z příjmů fyzických osob ze závisl.čin.-zaměst. 1 372,0 Daň z příjmů

Více

Číslo vyhlášky: 2/2009 Vydání č.: 01 Výtisk č.: 01. Platnost od: Účinnost od : Platnost do:

Číslo vyhlášky: 2/2009 Vydání č.: 01 Výtisk č.: 01. Platnost od: Účinnost od : Platnost do: Obecně závazná vyhláška města Žamberka č. 2/2009, ve znění obecně závazné vyhlášky města Žamberka č. 1/2011, o zákazu požívání alkoholických nápojů na veřejném prostranství Číslo vyhlášky: 2/2009 Vydání

Více

Usnesení z 11. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 11. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 11. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 19.3.2018 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/11/RM/2018 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 2/10/RM/2018, 9/10/RM/2018, 7/10/RM/2018.

Více

Podklady k tiskové konferenci dne 24. května 2012

Podklady k tiskové konferenci dne 24. května 2012 Podklady k tiskové konferenci dne 24. května 2012 Hospodaření města v roce 2011: přebytek ve výši 13,7 milionu korun Zastupitelstvo města Jirkova na svém jednání 16. května vzalo na vědomí zprávu o hospodaření

Více

USNESENÍ 6. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne v zasedací místnosti MěÚ

USNESENÍ 6. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne v zasedací místnosti MěÚ USNESENÍ 6. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne 14.9.2011 v zasedací místnosti MěÚ 1/6/ZM/2011 - Prezentace firmy Marius Pedersen, a.s. - nabídka společného podniku I. Zastupitelstvo města-bere

Více

Statutární město Pardubice Zastupitelstvo města Pardubic

Statutární město Pardubice Zastupitelstvo města Pardubic Statutární město Pardubice Zastupitelstvo města Pardubic OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 13/2006, O VEŘEJNÉM POŘÁDKU, VE ZNĚNÍ OBECNĚ ZÁVAZNÝCH VYHLÁŠEK Č. 3/2007, Č. 3/2009, Č. 7/2009, Č. 1/2010, Č. 6/2010,

Více

Usnesení z 26. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 26. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 26. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 30.6.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/26/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněné usnesení č. 13/23/RM/2014. 2/26/RM/2014 Bytová

Více

USNESENÍ 37. schůze Rady města Jirkov konané dne

USNESENÍ 37. schůze Rady města Jirkov konané dne USNESENÍ 37. schůze Rady města Jirkov konané dne 1.12.2008 777/37/R/2008 Kontrola plnění usnesení I. bere na vědomí splněná usnesení č.386/21/r/2008, 547/26/R/2008, 667/32/R/2008, 698/34/R/2008, 710/35/R/2008,

Více

MĚSTO CHODOV OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA. č. 1/2013 o zákazu požívání alkoholu a jiných omamných a psychotropních látek na veřejných prostranstvích

MĚSTO CHODOV OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA. č. 1/2013 o zákazu požívání alkoholu a jiných omamných a psychotropních látek na veřejných prostranstvích MĚSTO CHODOV OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 1/2013 o zákazu požívání alkoholu a jiných omamných a psychotropních látek na veřejných prostranstvích Zastupitelstvo města Chodova podle ustanovení 10 písm. a)

Více

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM USNESENÍ z 5. zasedání Zastupitelstva města Vrbno pod Pradědem, dne 24. 6. 2015 60/5/2015 Zahájení a schválení programu - procedurální záležitosti zápis z minulého jednání ZM dne

Více

Volby do Senátu Parlamentu České republiky konané ve dnech 15. a 16. října 2010 harmonogram úkolů a lhůt

Volby do Senátu Parlamentu České republiky konané ve dnech 15. a 16. října 2010 harmonogram úkolů a lhůt Volby do Senátu Parlamentu České republiky konané ve dnech 15. a 16. října harmonogram úkolů a lhůt vyplývajících ze zákona č. 247/1995 Sb., o volbách do Parlamentu České republiky a o změně a doplnění

Více

Městský úřad Jílové, Mírové nám. 280, Jílové tel.: , fax: ,

Městský úřad Jílové, Mírové nám. 280, Jílové tel.: , fax: , Městský úřad Jílové, Mírové nám. 280, 407 01 Jílové tel.: 412 557 711, fax: 412 550 203, e-mail: podatelna@mujilove.cz http://www.mujilove.cz O z n á m e n í o době a místě konání voleb do Zastupitelstva

Více

Obecně závazná vyhláška města Žamberka č. 1/2016 o zákazu požívání alkoholických nápojů na veřejném prostranství

Obecně závazná vyhláška města Žamberka č. 1/2016 o zákazu požívání alkoholických nápojů na veřejném prostranství Obecně závazná vyhláška města Žamberka č. 1/2016 o zákazu požívání alkoholických nápojů na veřejném prostranství Číslo vyhlášky: 1/2016 Vydání č.: 01 Výtisk č.: 01 Platnost od: 25.04.2016 Účinnost od :

Více

P ř í j m o v á č á s t r o z p o č t u (v tis.kč)

P ř í j m o v á č á s t r o z p o č t u (v tis.kč) P ř í j m o v á č á s t r o z p o č t u (v tis.kč) RO č. 1-110, ID č. 801-826 schvál.rozp. uprav.rozp. Daňové příjmy Daň z příjmů fyz. os.ze závislé činnosti 40 000,0 40 000,0 Daň z příjmů fyz. os.ze závislé

Více

Podklady k tiskové konferenci dne 3. května 2012

Podklady k tiskové konferenci dne 3. května 2012 Podklady k tiskové konferenci dne 3. května 2012 Na městské věži bude busta slavného sochaře Asi nejslavnější umělec, který se narodil na zámku Červený hrádek, bude mít v historickém centru Jirkova svou

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 01/2011,

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 01/2011, MĚSTO NOVÉ MĚSTO POD SMRKEM OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 01/2011, o místním poplatku za užívání veřejného prostranství Zastupitelstvo města Nové Město pod Smrkem se na základě ustanovení 10 písm. d) a 84

Více

Statutární město Pardubice Zastupitelstvo města Pardubic

Statutární město Pardubice Zastupitelstvo města Pardubic Statutární město Pardubice Zastupitelstvo města Pardubic OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 13/2006, O VEŘEJNÉM POŘÁDKU, VE ZNĚNÍ OBECNĚ ZÁVAZNÝCH VYHLÁŠEK Č. 3/2007, Č. 3/2009, Č. 7/2009, Č. 1/2010, Č. 6/2010,

Více

OBECNĚ ZÁ VAZNÁ VYHLÁŠKA ~ ~ MESTA SEDLCANY. č.5/2010. Obecně závazná vyhláška města Sedlčany o místním poplatku za užívání veřejného prostranství

OBECNĚ ZÁ VAZNÁ VYHLÁŠKA ~ ~ MESTA SEDLCANY. č.5/2010. Obecně závazná vyhláška města Sedlčany o místním poplatku za užívání veřejného prostranství OBECNĚ ZÁ VAZNÁ VYHLÁŠKA ~ ~ MESTA SEDLCANY č.5/2010 Obecně závazná vyhláška města Sedlčany o místním poplatku za užívání veřejného prostranství Zastupitelstvo města Sedlčany se na svém zasedání dne 13.12.2010

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 02/2015,

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 02/2015, MĚSTO STŘÍBRO OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 02/2015, k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku ve městě Stříbře a na jeho veřejných prostranstvích, o ochraně nočního klidu a regulaci hlučných činností

Více

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.4.2017 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/9/RM/2017 Občanská komise zápis ze zasedání občanské komise ze dne 20. 3. 2017. 2/9/RM/2017

Více

Tiskové zprávy

Tiskové zprávy Tiskové zprávy 4. 9. 2015 Dodávky elektřiny a plynu budou pro Jirkov znovu levnější Už třetím rokem nakupuje Městský úřad Jirkov dodávky energií pro sebe a své příspěvkové organizace na komoditní burze.

Více

Harmonogram úkolů a lhůt pro volby do Senátu Parlamentu České republiky

Harmonogram úkolů a lhůt pro volby do Senátu Parlamentu České republiky Harmonogram úkolů a lhůt pro volby do Senátu Parlamentu České republiky Volby do Senátu Parlamentu České republiky konané ve dnech 15. a 16. října 2010 harmonogram úkolů a lhůt vyplývajících ze zákona

Více

Obec Lány Obecně závazná vyhláška obce Lány č. 2/2008 o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě v obci

Obec Lány Obecně závazná vyhláška obce Lány č. 2/2008 o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě v obci Obec Lány Obecně závazná vyhláška obce Lány č. 2/2008 o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě v obci Zastupitelstvo obce Lány schválilo na svém zasedání dne 16.6.2008 v souladu s ust.

Více

USNESENÍ z 42. zasedání Rady města Jirkova ze dne 3. prosince 2012

USNESENÍ z 42. zasedání Rady města Jirkova ze dne 3. prosince 2012 USNESENÍ z 42. zasedání Rady města Jirkova ze dne 3. prosince 2012 1/42/RM/2012 Kontrola plnění usnesení I. Rada města-bere na vědomí splněná usnesení č. 13/34/RM/2012, 25/39/RM/2012, 3/40/RM/2012, 4/40/RM/2012,

Více

Obec Rozdrojovice. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2013, o veřejném pořádku

Obec Rozdrojovice. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2013, o veřejném pořádku Obec Rozdrojovice OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2013, o veřejném pořádku Zastupitelstvo obce Rozdrojovice se na svém 22. zasedání dne 26.9. 2013 usnesením č. 22/2013 usneslo vydat na základě 10 písm. a)

Více

Z pravodaj. č. 5/ 2009 R A D Ě T I C E K V Ě T E N. Volby do Evropského parlamentu

Z pravodaj. č. 5/ 2009 R A D Ě T I C E K V Ě T E N. Volby do Evropského parlamentu Z pravodaj č. 5/ 2009 R A D Ě T I C E K V Ě T E N I n f o r m a č n í o b č a s n í k O b e c n í h o ú ř a d u R a d ě t i c e Volby do Evropského parlamentu Ve dnech 5.až 7. června se v zemích Evropské

Více

Usn.č. 98/02 1) Usn.č. 98/02 2)

Usn.č. 98/02 1) Usn.č. 98/02 2) USNESENÍ Rady města Nová Role (dále ) z 98. zasedání konaného dne 22. 8. 2018 v kanceláři starostky města v MěÚ v Nové Roli **********************************************************************************************

Více

Vymezení míst, na kterých se zakazuje konzumovat alkoholické nápoje, zjevné umožňování konzumace alkoholických nápojů a žebrání:

Vymezení míst, na kterých se zakazuje konzumovat alkoholické nápoje, zjevné umožňování konzumace alkoholických nápojů a žebrání: PŘÍLOHA Č. 1 K OBECNĚ ZÁVAZNÉ VYHLÁŠCE MĚSTA JESENÍKU č. 1 /2015 Vymezení míst, na kterých se zakazuje konzumovat alkoholické nápoje, zjevné umožňování konzumace alkoholických nápojů a žebrání: Centrum

Více

Výroční zpráva. Občanské sdružení PROHANDICAP. Hlavní smysl v tomto životě je pomáhat druhým. A pokud jim nemůžete pomoci, aspoň jim neubližujte.

Výroční zpráva. Občanské sdružení PROHANDICAP. Hlavní smysl v tomto životě je pomáhat druhým. A pokud jim nemůžete pomoci, aspoň jim neubližujte. Výroční zpráva 2014 Hlavní smysl v tomto životě je pomáhat druhým. A pokud jim nemůžete pomoci, aspoň jim neubližujte. Dalajláma Občanské sdružení PROHANDICAP Telefon: 474 653 502 U Dubu 1562 431 11 Jirkov

Více

USNESENÍ z 26. zasedání Rady města Jirkova ze dne 6. srpna 2012

USNESENÍ z 26. zasedání Rady města Jirkova ze dne 6. srpna 2012 USNESENÍ z 26. zasedání Rady města Jirkova ze dne 6. srpna 2012 1/26/RM/2012 Kontrola plnění usnesení I. splněná usnesení č. 6/23/RM/2012, 1/25/RM/2012, 5/25/RM/2012, 12/25/RM/2012 bod 1) a 2). II. prodloužení

Více

Obecně závazná vyhláška města Žamberka č. 5/2018 o místním poplatku za užívání veřejného prostranství

Obecně závazná vyhláška města Žamberka č. 5/2018 o místním poplatku za užívání veřejného prostranství Obecně závazná vyhláška města Žamberka č. 5/2018 o místním poplatku za užívání veřejného prostranství Číslo vyhlášky: 5/2018 Vydání č.: 01 Výtisk č.: 01 Platnost od: 7.12.2018 Účinnost od : 01.01.2019

Více

OPAKOVANÉ VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY ve volebním obvodu č. 4 Sídlo: Most. 27. a 28. ledna 2017 (I. kolo) Harmonogram úkolů a lhůt *)

OPAKOVANÉ VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY ve volebním obvodu č. 4 Sídlo: Most. 27. a 28. ledna 2017 (I. kolo) Harmonogram úkolů a lhůt *) OPAKOVANÉ VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY ve ním obvodu č. 4 Sídlo: Most 27. a 28. ledna 2017 (I. kolo) Harmonogram úkolů a lhůt *) vyplývajících ze zákona č. 247/1995 Sb., o volbách do Parlamentu

Více

Statutární město Pardubice Zastupitelstvo města Pardubic

Statutární město Pardubice Zastupitelstvo města Pardubic Statutární město Pardubice Zastupitelstvo města Pardubic OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 13/2006, O VEŘEJNÉM POŘÁDKU, VE ZNĚNÍ OBECNĚ ZÁVAZNÝCH VYHLÁŠEK Č. 3/2007, Č. 3/2009, Č. 7/2009, Č. 1/2010, Č. 6/2010,

Více

USNESENÍ z 40. zasedání Rady města Jirkova ze dne 19. prosince 2011

USNESENÍ z 40. zasedání Rady města Jirkova ze dne 19. prosince 2011 USNESENÍ z 40. zasedání Rady města Jirkova ze dne 19. prosince 2011 1/40/RM/2011 Kontrola plnění usnesení Rada města-bere na vědomí splněná usnesení č. 20/31/RM/2011, 22/31/RM/2011, 16/31/RM/2011, 1/33/RM/2011,

Více

M ě s t o D u c h c o v

M ě s t o D u c h c o v Text usnesení je upraven, jsou anonymizovány osobní údaje fyzických osob. M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva města Duchcova, které se konalo dne 12. března 2015 od 15:00

Více

OZNÁMENÍ o době a místě konání voleb do Evropského parlamentu

OZNÁMENÍ o době a místě konání voleb do Evropského parlamentu OZNÁMENÍ o době a místě konání voleb do Evropského parlamentu Starostka města Hlinska podle ~ 32 zákona č. 62/2003 Sb., o volbách do Evropského parlamentu a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších

Více

Podklady pro tiskovou konferenci 19. listopadu 2009

Podklady pro tiskovou konferenci 19. listopadu 2009 Podklady pro tiskovou konferenci 19. listopadu 2009 Po třech kvartálech s přebytkem Rada města vzala na vědomí zprávu finančního odboru o rozboru hospodaření ve třetím čtvrtletí roku 2009. Rozpočet města

Více

P ř í j m o v á č á s t r o z p o č t u

P ř í j m o v á č á s t r o z p o č t u P ř í j m o v á č á s t r o z p o č t u v tis. Kč RO 1-78, ID 801-831 schvál.rozp. uprav.rozp. Daňové příjmy Daň z příjmů fyz. os.záv.čin. 40 170,0 40 170,0 Daň z příjmů fyz. os. záv.čin.-zaměstn. 1 372,0

Více

Obecně závazná vyhláška o zákazu konzumace alkoholických nápojů na některých veřejných prostranstvích.

Obecně závazná vyhláška o zákazu konzumace alkoholických nápojů na některých veřejných prostranstvích. Odbor kancelář starosty a tajemníka 6.11. Pro jednání zastupitelstva města dne 12. 12. 2018 Zpracoval: JUDr. Jaroslava Báčová, Mgr. Rostislav Bednář Předkládá: Mg. David Šimek, starosta Obecně závazná

Více