Výroční zpráva /občanské sdružení Nad Labem/

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výroční zpráva 2012. /občanské sdružení Nad Labem/"

Transkript

1

2 Výroční zpráva 2012 /občanské sdružení Nad Labem/ I. Občanské sdružení Nad Labem 3 II. Projekt Kulturně-literární revue Pandora O projektu, obsahová koncepce 4 Pandora v datech 5 Pandora č : PAMĚŤ 6 Realizace v termínech 11 Personální zajištění, spolupracující organizace a jednotlivci 11 III. Veřejné prezentace 12 Křest č DĚTSTVÍ 12 Reportáž s TV BESKYD 13 IV. Publicita 14 V. Finance 18

3 I. Občanské sdružení Nad Labem Resslova 647/ Ústí nad Labem IČO: Banka: ČSOB, a.s. divize Poštovní spořitelna Číslo účtu: / 0300 Občanské sdružení Nad Labem bylo založeno , poslední změna stanov byla provedena v r a jejím předmětem byla změna sídla sdružení na Resslova 647/27, Ústí nad Labem a změna v předsednictvu sdružení Mgr. Vendulu Fremlovou nahradil dr. Jan Tlustý. V roce 2012 mělo sdružení 3 členy: Martin Kolář, Kateřina Tošková a Jan Tlustý (zároveň členové předsednictva). Činnost sdružení je v souladu s jeho platnými stanovami. Předsednictvo se pravidelně schází a rámcově schvaluje veškeré kroky, jež jsou jeho jménem podnikány, zejm. pokud jde o záležitosti finančního rázu. V roce 2012 Nad Labem realizovalo jeden projekt: pokračovalo ve vydávání kulturně-literární revue Pandora. Aktivita byla spolufinancována z grantu Ministerstva kultury ČR.

4 II. Kulturně-literární revue Pandora 2012 O projektu, obsahová koncepce Cílem projektu bylo pokračovat ve vydávání Kulturně-literární revue PANDORA, tj. v průběhu roku 2012 vydat 24. a 25. číslo. Revue Pandora se specializuje na současnou českou literaturu poezii, prózu i drama a její reflexi. Ač vychází v severních Čechách, svou publikační činnost neomezuje pouze na severočeskou literární scénu, ale zejména v posledních číslech obsahově a tematicky zaštiťuje autory celorepublikové i zahraniční a zároveň se významnou měrou podílí na prezentaci současné české literatury v zahraničí. Základní koncepce revue hraničí mezi klasickým periodikem a sborníkem. Více než polovinu obsahu každého čísla tvoří příspěvky (rozhovory, články, studie, ankety) k hlavnímu tématu ty mapují dané téma teoreticky i skrze konkrétní projevy v literatuře a umění. Hlavním kritériem pro výběr tématu je jeho souvislost se současnou českou beletrií: mezi tématy minulých čísel byly např. dětství (22-23/2011), česko-francouzské přecházení (21/2010), filmová adaptace (20/2010), město (19/2009), láska (18/2009), všednost (16-17/2008) ad. Při výběru beletristických ukázek se neomezujeme na aktuální tvorbu (to, co právě vychází), ale snažíme se postihnout zvolené téma kontinuálně, v literárním vývoji posledních let. Koncepce tematické části časopisu se tedy blíží sborníku. Skladba zbytku čísla odpovídá klasickému literárnímu časopisu: recenze, prezentace výtvarného umění v pravidelných obrazových přílohách a jeho reflexe, dokumentární rubrika Edice a další, vždy je však patrná jejich souvislost s hlavním tématem čísla. V roce 2012 měla redakce v plánu vydat čísla tematicky zaměřená na paměť a region. S ohledem na množství materiálu shromážděného pro číslo o paměti a zároveň vzhledem k omezeným finančním prostředkům se rozhodla vydat jej jako dvojčíslo 24-25/2012 a téma region přesunout do následujícího roku.

5 II. Kulturně-literární revue Pandora 2012 Pandora v datech název periodického tisku: Kulturně-literární revue Pandora ISSN: ISSN evidenční číslo MK ČR: E obsahové zaměření: současná česká literatura (poezie, próza, drama) a její reflexe (recenze, studie, odborné články, rozhovory), primárně zaměřená na region severních Čech, s přesahem místním (do celé ČR i mimo ni hlavně směrem k sousedním zemím) i časovým (do dějin literatury) četnost (periodicita) vydávání: 2 x ročně údaje o regionálních mutacích: bez regionálních mutací vydavatel občanské sdružení - název: Nad Labem, občanské sdružení - adresa sídla: Mgr. Kateřina Tošková o. s. Nad Labem Resslova 647/ Ústí nad Labem - IČO: bankovní spojení: ČSOB Poštovní spořitelna č.ú.: / kontaktní osoba (šéfredaktor): Mgr. Kateřina Tošková tel.: pandora@ .cz

6 II. Kulturně-literární revue Pandora 2012 Pandora / 2012: PAMĚŤ editor: Jan Tlustý, Olga Stehlíková Zájem o zpracování tématu paměti měla redakce Pandory již několik let. Postupně pro něj vytvářela půdorys, který byl črtán jak pohledy filozofickými a psychologickými, tak literárními a literárně-vědnými. Speciální pozornosti se rovněž dostalo širokému spektru memoárové literatury, jež mnohdy osciluje mezi klasickou beletrií a literaturou faktu, někdy dokonce až s literaturou ryze odbornou. I proto se v dvojčísle věnovaném paměti typické rubriky beletrie a teorie slévají a překračují. Kromě poezie s motivy vzpomínek Pavel Hrnčíř, Vít Janota jsou tak zastoupeny vzpomínkové prózy Ladislava Nebeského či Zdeňka Kožmína.

7 V rubrice Beletrie najdeme také povídky Josefa Prokeše a Janka Poliće Kamova, úryvky z poezie Dagmar Urbánkové, ale i texty neznámých autorů literární debuty seniorů, Františky Venclové a Richarda Sobotky, vzniklé v rámci projektu Město v mé paměti a trojice deníkových záznamů rodinného klanu Pavly Horákové.

8 Editoři Olga Stehlíková a Jan Tlustý připravili rozsáhlý soubor studií, deníkových záznamů, memoárů, reflexí, mnohá jména se v českém prostředí objevují vůbec poprvé. Úvodní rozhovor s překladatelkou Milenou Braud vedl Martin Kolář, pět otázek pro Pietra Lagrou přichystala Petra James. Zcela výjimečné postavení má vzpomínkový text Erica R. Kandela ( Hledání paměti ), amerického neurologa a neuropsychiatra, držitele Nobelovy ceny za fyziologii a medicínu, v němž líčí své dětství i cestu k vlastnímu bádání. Pandora se pyšní prvním uvedením tohoto textu do češtiny, a to v překladu Olgy Stehlíkové.

9 Ryze teoretické příspěvky zastupuje Paul Ricoeur ( Paměť, historie, zapomnění ), Charlotte Lindeová ( Jak si instituce pamatují ) a Aleida Assmannová ( Prostory vzpomínání ), i u nich se jedná o první otištění v českém překladu. Filmovou rubriku tentokrát obstaral Radomír D. Kokeš článkem s názvem Film v paměti a paměť ve filmu. Zamyšleními o vzpomínání v rubrice Reflexe přispěli David Tomíček ( O paměti a psaní dějin ), Martin Kolář ( Dobrá paměť ) a Jakub Štěpánek ( Prostor k paměti ). Výtvarné umění je zastoupeno reprodukcemi instalací Blanky Kirchner ( Život je příliš zajímavý ) a Zdeny Kolečkové ( Romance ).

10 Pan Dora se společně s Michalem Šandou vydal do hospody. Anketa přinesla odpovědi na otázku Co máte ve své literární paměti uloženo nejhlouběji? Činnost sdružení Post Bellum zmapovala Kateřina Tošková v rubrice Edice. Nechybí ani Recenze a tradiční rubrika De-boty, která přináší záznam z dívčího deníku Anny Krátké. Originální bibliofilské číslo tvoří pexeso zaniklých literárních periodik po roce 1989.

11 II. Kulturně-literární revue Pandora 2012 Realizace v termínech S ohledem na rozsah zejména překladových příspěvků, které jsou v českém překladu tištěny vůbec poprvé, bylo přistoupeno k vydání dvojčísla, jež se s rozsahem 270 stran stává jedním z nejrozsáhlejších dosud vydaných čísel. Jeho příprava probíhala po celý rok 2012 od zajišťování příspěvků, vyřizování autorských práv, překladů až po sazbu a korekturu. V závěru roku šlo dvojčíslo do tisku a hned z kraje nového roku 2013 bylo připraveno k distribuci. Personální zajištění, spolupracující organizace a jednotlivci Na realizaci dvojčísla / 2012 se podílela redakce ve složení Kateřina Tošková (šéfredaktor), Olga Stehlíková (editor), Jan Tlustý (editor), Martin Kolář, Jiří Koten a Zuzana Vráblová (redaktoři).

12 III. Veřejné prezentace Součástí aktivit o. s. Nad Labem jsou pravidelné prezentace vydaných čísel revue Pandora, které probíhají formou literárních večerů s autorským čtením. V roce 2012 proběhly dvě takové akce, přičemž další jsou plánovány na březen a červen Křest č Dětství Protože číslo 22 23/2011 bylo vydáno na konci roku 2011, proběhl jeho křest v roce následujícím: 26. ledna 2012 v Café Fra. Křest nového čísla opentlilo vystoupení Petra Nikla, Michala Bystrova a Jiřího Weinbergera. Zahráli Marek Tarnovský a Míša Kysilka s doprovody. Z celé akce byl pořízen zvukový i fotografický záznam, který je k dispozici na webu revue Pandora:

13 Reportáž s TV Beskyd Pandora zavítala na Valašsko do Městské knihovny Rožnov pod Radhoštěm, kde prezentovala svá čísla. Ve spolupráci s regionální televizí TV BESKYD byla natočena reportáž, díky které Pandora rozšířila okruh svých čtenářů a příznivců na severovýchodní Moravě. Reportáž ke shlédnutí zde:

14 IV. Publicita Níže uvádíme přehled mediálních ohlasů na revue Pandora, které byly zveřejněny a publikovány v roce 2012: Český rozhlas: Česko-francouzská revue Pandora Český rozhlas: Dětské číslo revue Pandora Dobrá adresa, roč. 3, s

15

16

17

18 V. Finance O. s. Nad Labem v roce 2012 realizovalo pouze jeden projekt: vydávání Kulturně-literární revue Pandora Akce byla spolufinancována z grantu Ministerstva kultury ČR. Níže uvádíme souhrnný přehled hospodaření sdružení, samostatně tabulku příjmů a výdajů, na dalších stranách se nachází kompletní přehled účetnictví. Přehled příjmů a výdajů o. s. Nad Labem v roce 2012 specifikace příjmy výdaje zůstatek - zůstatek pokladny k ,48 - zůstatek na bank. účtu k ,62 - příjmy z hlavní činnosti (příjmy z prodeje) , ,10 - členské poplatky + osobní vklady , ,10 - propagace , ,10 - dotace MmUL - revue Pandora , ,10 - úroky 13, , ,80 - služby: výroba a tisk, grafická úprava, propagace, překlady , ,80 - honoráře (DPP) , ,80 - srážková daň , ,80 - materiální náklady 1 241, ,80 - ostatní 1 152,00 86,80 Celkem , ,00 Rozdíl příjmů a výdajů -4,30

19 Výroční zprávu zpracovala Mgr. Kateřina Tošková (předseda o. s. Nad Labem, šéfredaktor revue Pandora) 10. ledna 2013

20 Peněžní deník peněžní prostředky příjmy neovlivňující základ daně výdaje neovlivňující základ daně hotovost - pokladna bankovní účet příjmy výdaje popis operace hl. činnost členské hl. činnost honoráře daň materiální příjmy výdaje zůstatek příjmy výdaje zůstatek dotace úroky z prodeje z reklamy ostatní příspěvky , ,00 náklady ostatní stav k ,48 1, PD-01/12 osobní vklad 4 000, ,48 1, , BV-01/12 K. Tošková - členský příspěvek 4 089,48 100,00 101,62 100, PD-02/12 poštovné - vyúčtování grantu na MK ČR 34, ,48 101,62 34, PD-03/12 poštovné - vyúčtování grantu na MK ČR 34, ,48 101,62 34, BV-02/12 M. Kolář - členský příspěvek 4 021,48 100,00 201,62 100, BV-03/12 J. Tlustý - členský příspěvek 4 021,48 100,00 301,62 100, PD-04/12 APPK - tisk samolep s tabulovou barvou 3 288,00 733,48 301, , PD-05/12 stuhy na bibliof. č. Dětství (22-23/2011) 240,00 493,48 301,62 240, PD-06/12 kurýrní služba - přeprava korektur 416,00 77,48 301,62 416, BV-04/12 poplatky za vedení účtu 77,48 15,00 286,62 15, BV-05/12 poplatek za Maxkartu 77,48 22,00 264,62 22, VF-01/12 Marta Pató - úhrada faktury 77,48 220,00 484,62 220, VF-02/12 úhrada VF Kosmas 77,48 820, ,62 820, VF-03/12 úhrada VF Kosmas 77, , , , BV-06/12 K. Tošková - členský příspěvek 77,48 100, ,62 100, PD-07/12 osobní vklad 3 600, , , , PD-08/12 poštovné - Neumahr (propagační výtisk) 80, , ,62 80, PD-09/12 poštovné - rozeslání autorských výtisků 1 352, , , , BV-07/12 M. Kolář - členský příspěvek 2 245,48 100, ,62 100, BV-08/12 J. Tlustý - členský příspěvek 2 245,48 100, ,62 100, BV-09/12 poplatky za vedení účtu 2 245,48 30, ,62 30, BV-10/12 poplatek za Maxkartu 2 245,48 22, ,62 22, BV-11/12 úroky 2 245,48 0, ,64 0, PD-10/12 poštovné (Radek Malý) 43, , ,64 43, BV-12/12 K. Tošková - členský příspěvek 2 202,48 100, ,64 100, BV-13/12 M. Kolář - členský příspěvek 2 202,48 100, ,64 100, BV-14/12 J. Tlustý - členský příspěvek 2 202,48 100, ,64 100, PD-11/12 poštovné (M. Pató) 43, , ,64 43, PD-12/12 poštovné (Chuchma) 43, , ,64 43, PD-13/12 poštovné (Host) 43, , ,64 43, BV-15/12 poplatek za Maxkartu 2 073,48 22, ,64 22, BV-16/12 MK ČR - dotace 2 073, , , , BV-17/12 úroky 2 073,48 0, ,78 0, BV-18/12 poplatky za vedení účtu 2 073,48 20, ,78 20, BV-19/12 zálohová daň 2 073, , , , PD-14/12 poštovné (Charvát) 77, , ,78 77, PD-15/12 poštovné (Klusáková) 77, , ,78 77, PD-16/12 poštovné (Švec) 77, , ,78 77, VF-04/12 Radovan Charvát - úhrada faktury 1 842,48 130, ,78 130, VF-05/12 Renata Klusáková - úhrada faktury 1 842,48 130, ,78 130, VF-06/12 Štefan Švec - úhrada faktury 1 842,48 130, ,78 130, BV-20/12 K. Tošková - členský příspěvek 1 842,48 100, ,78 100, PD-17/12 poštovné (Icimlová) 43, , ,78 43, PD-18/12 poštovné (Kučná) 43, , ,78 43, BV-21/12 M. Kolář - členský příspěvek 1 756,48 100, ,78 100, BV-22/12 J. Tlustý - členský příspěvek 1 756,48 100, ,78 100, BV-23/12 poplatek za Maxkartu 1 756,48 22, ,78 22, BV-24/12 poplatek za vedení účtu 1 756,48 32, ,78 32, BV-25/12 úroky 1 756,48 1, ,44 1, BV-26/12 poplatek za služby (změna adresy) 1 756,48 30, ,44 30, BV-27/12 K. Tošková - členský příspěvek 1 756,48 100, ,44 100, BV-28/12 M. Kolář - členský příspěvek 1 756,48 100, ,44 100, BV-29/12 J. Tlustý - členský příspěvek 1 756,48 100, ,44 100, VF-07/12 Památník národního písemnictví - úhrada faktury 1 756,48 319, ,44 319, BV-30/12 poplatek za vedení účtu 1 756,48 20, ,44 20, BV-31/12 poplatek za Maxkartu 1 756,48 22, ,44 22, BV-32/12 úroky 1 756,48 1, ,16 1,72 datum číslo dokladu BV-33/12 /(DPP /12) BV-34/12 K. Tošková - členský příspěvek 1 756,48 100, ,16 100, BV-35/12 M. Kolář - členský příspěvek 1 756,48 100, ,16 100, BV-36/12 J. Tlustý - členský příspěvek 1 756,48 100, ,16 100,00 Miloš Makovský - grafický návrh přílohy 1 756, , , ,00

21 22.6. PD-19/12 kancelářské potřeby 87, , ,16 87, BV-37/12 poplatek za Maxkartu 1 669,48 22, ,16 22, BV-38/12 úroky 1 669,48 1, ,81 1, BV-39/12 poplatek za vedení účtu 1 669,48 17, ,81 17, PD-20/12 poštovné (Vráblová) 175, , ,81 175, BV-40/12 K. Tošková - členský příspěvek 1 494,48 100, ,81 100, BV-41/12 M. Kolář - členský příspěvek 1 494,48 100, ,81 100, BV-42/12 J. Tlustý - členský příspěvek 1 494,48 100, ,81 100, PD-21/12 materiál - razítka 914,00 580, ,81 914, PD-22/12 poštovné (razítka) 37,00 543, ,81 37, VF-08/12 Zuzana Vráblová - úhrada faktury 543,48 90, ,81 90, BV-43/12 srážková daň (M. Makovský) 543,48 375, ,81 375, PD-23/12 poštovné (MK ČR pololetní zpráva) 26,00 517, ,81 26, BV-44/12 poplatek za vedení účtu 517,48 22, ,81 22, BV-45/12 poplatek za Maxkartu 517,48 22, ,81 22, BV-46/12 úroky 517,48 1, ,52 1, PD-24/12 poštovné (vyúčtování za rok 2011) 37,00 480, ,52 37, BV-47/12 K. Tošková - členský příspěvek 480,48 100, ,52 100, BV-48/12 M. Kolář - členský příspěvek 480,48 100, ,52 100, BV-49/12 J. Tlustý - členský příspěvek 480,48 100, ,52 100, PD-25/12 poštovné (faktura pro Kosmas) 26,00 454, ,52 26,00 BV-50/ /(DPP- DPP - Zuzana Vráblová 454, , , ,00 02/12) BV-51/12 zálohová daň (Z. Vráblová) 454, , , , BV-52/12 mylný výběr hotovosti 454, , , , BV-53/12 poplatek za vedení účtu 454,48 54, ,52 54, BV-54/12 poplatek za Maxkartu 454,48 22, ,52 22, VF-09/12 Miroslava Valová - úhrada faktury 454,48 220, ,52 220, BV-55/12 úroky 454,48 1, ,19 1, DF-01/12 Brockman, autorská práva E. Kandel 454, , , , BV-56/12 poplatek za převod z USD na CZK (Kandel) 454,48 250, ,59 250, BV-57/12 vklad hotovosti J. Kolář (mylný výběr z 22.8.) 454, , , , BV-58/12 K. Tošková - členský příspěvek 454,48 100, ,59 100,00 BV-59/ /(DPP- DPP - Zuzana Vráblová 454, , , ,00 03/12) BV-60/12 zálohová daň (Z. Vráblová) 454, , , , BV-61/12 srážková daň (A. Zatloukalová) 454,48 750, ,59 750, VF-10/12 úhrada VF Kosmas 454, , , , BV-62/12 M. Kolář - členský příspěvek 454,48 100, ,59 100, BV-63/12 J. Tlustý - členský příspěvek 454,48 100, ,59 100, BV-64/12 poplatek za Maxkartu 454,48 22, ,59 22, BV-65/12 poplatek za vedení účtu 454,48 36, ,59 36, BV-66/12 úroky 454,48 1, ,07 1, VF-11/12 Jana Fišerová - úhrada faktury 454,48 290, ,07 290, DF-02/12 Oxford Pub.Lim., autorská práva Ch. Linde 454, , , , BV-67/12 poplatek za převod z EU na CZK (Linde) 454,48 250, ,97 250,00 BV-68/ /(DPP- DPP - Aneta Zatloukalová 454, , , ,00 04/12) BV-69/12 K. Tošková - členský příspěvek 454,48 100, ,97 100, BV-70/12 J. Tlustý - členský příspěvek 454,48 100, ,97 100, BV-71/12 M. Kolář - členský příspěvek 454,48 100, ,97 100, PD-26/12 poštovné (Macháčová) 80,00 374, ,97 80, BV-72/12 poplatek za vedení účtu 374,48 22, ,97 22, BV-73/12 poplatek za Maxkartu 374,48 22, ,97 22, DF-03/12 Internet.cz - platba za doménu Pandory 374, , , ,00 BV-74/ /(DPP- DPP - Zuzana Vráblová 374, , , ,00 05/12) BV-75/12 zálohová daň (Z. Vráblová) 374, , , , PD-27/12 poštovné 50,00 324, ,97 50, PD-28/12 poštovné (MKČR) 37,00 287, ,97 37, PD-29/12 poštovné (Vráblová) 85,00 202, ,97 85, BV-76/12 úroky 202,48 1, ,42 1, PD-30/12 poštovné (povinný výtisk, knihovna K.Vary) 43,00 159, ,42 43, BV-77/12 K. Tošková - členský příspěvek 159,48 100, ,42 100, BV-78/12 M. Kolář - členský příspěvek 159,48 100, ,42 100,00

22 BV-79/12 J. Tlustý - členský příspěvek 159,48 100, ,42 100,00 BV-80/ /(DPP- DPP - Miroslav Kotásek 159, , , ,00 06/12) BV-81/12 zálohová daň (Vráblová+Kotásek) 159, , , ,00 BV-82/ /(DPP- DPP - Zuzana Vráblová 159, , , ,00 07/12) BV-83/12 poplatek za vedení účtu 159,48 27, ,42 27, PD-31/12 poštovné (Kučerovský) 43,00 116, ,42 43, PD-32/12 poštovné (Vintrová) 43,00 73, ,42 43, VF-12/12 Alexandra Macháčová - úhrada faktury 73,48 400, ,42 400, VF-13/12 Tereza Vintrová - úhrada faktury 73,48 160, ,42 160, BV-84/12 úroky 73,48 1, ,67 1, VF-14/12 Tomáš Kučerovský - úhrada faktury 73,48 130, ,67 130, BV-85/12 poplatek za Maxkartu 73,48 22, ,67 22,00 BV-86/ /(DPP- DPP - Miroslav Kotásek 73, , , ,00 06/12) BV-87/12 zálohová daň (Kotásek) 73,48 945, ,67 945, DF-04/12 reklama Tvar 73, , , , BV-88/12 K. Tošková - členský příspěvek 73,48 100, ,67 100, PD-33/12 poštovné (faktura Tvar) 26,00 47, ,67 26, PD-34/12 poštovné (Wauters) 43,00 4, ,67 43, VF-15/12 UJEP - úhrada faktury (hotově) 2 368, , , , PD-35/12 příjmy z prodeje 2 880, , , , VF-16/12 Melissa Wauters - úhrada faktury 5 252,48 130, ,67 130, BV-89/12 M. Kolář - členský příspěvek 5 252,48 100, ,67 100, BV-90/12 J. Tlustý - členský příspěvek 5 252,48 100, ,67 100, DF-05/12 reklama Souvislosti 5 252, , , , VF-17/12 Souvislosti - úhrada faktury (reklama) 5 252, , , , VF-18/12 Tvar - úhrada faktury (reklama) 5 252, , , , DF-06/12 Garmond - úhrada faktury (tisk) 5 252, , , , PD-36/12 osobní vklad , , , ,00 PD-37/ (DPP- K. Tošková - DPP 8 500, , , ,00 08/12) PD-38/ (DPP- F. Šucha - DPP 8 500, , , ,00 09/12) DF-07/12 B. Bednář - úhrada faktury (sazba) 1 032, , , ,00 BV-91/ /(DPP- O. Stehlíková - DPP 1 032, , , ,00 10/12) BV-92/ /(DPP- J. Tlustý - DPP 1 032, , , ,00 11/12) BV-93/ /(DPP- Z. Vráblová - DPP 1 032, , , ,00 12/12) 29.12, BV-94/12 poplatek za Maxkartu 1 032,48 22, ,67 22, BV-95/12 poplatek za vedení účtu 1 032,48 63, ,67 63, BV-96/12 úroky 1 032,48 0, ,59 0, BV-97/12 zálohová daň 1 032, ,00 53, , PD-39/12 zálohová daň 1 000,00 32,48 53, ,00 32,48 53,59 32,48 53,59 32,48 53,59 32,48 53,59 32,48 53,59 32,48 53,59 32,48 53,59 32,48 53,59 32,48 53,59 32,48 53,59 součet , ,0-57, , ,7 52, , , , , ,0 13, , , , , ,0 stav k pokladna 32,48 banka 53, , ,70 rozdíl příjmů a výdajů -5,03 rozdíl nedaňových příjmů a výdajů -5,03

Výroční zpráva 2011. /občanské sdružení Nad Labem/

Výroční zpráva 2011. /občanské sdružení Nad Labem/ Výroční zpráva 2011 /občanské sdružení Nad Labem/ I. Občanské sdružení Nad Labem 3 II. Projekt Kulturně-literární revue Pandora 2011 4 O projektu, obsahová koncepce 4 Pandora v datech 5 Pandora č. 22-23:

Více

21: ČESKO-FRANCOUZSKÉ PŘECHÁZENÍ

21: ČESKO-FRANCOUZSKÉ PŘECHÁZENÍ Výroční zpráva 2010 /občanské sdružení Nad Labem/ I. Občanské sdružení Nad Labem 3 II. Projekt Kulturně-literární revue Pandora 2010 4 O projektu, obsahová koncepce 4 Pandora v datech 5 Pandora č. 20:

Více

Výroční zpráva 2009. /občanské sdružení Nad Labem/

Výroční zpráva 2009. /občanské sdružení Nad Labem/ 1 Výroční zpráva 2009 /občanské sdružení Nad Labem/ I. Občanské sdružení Nad Labem 3 II. Projekt Kulturně-literární revue Pandora 09 4 O projektu, obsahová koncepce 4 Pandora v datech 5 Pandora č. 18:

Více

Výroční zpráva 2008. /občanské sdružení Nad Labem/

Výroční zpráva 2008. /občanské sdružení Nad Labem/ 1 Výroční zpráva 2008 /občanské sdružení Nad Labem/ I. Občanské sdružení Nad Labem 3 II. Projekt Kulturně-literární revue Pandora 2008 5 O projektu 5 Pandora v datech 6 Obsahové zaměření Pandory 7 Pandora

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2014 Příloha č. 6 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2014 SÍDLO SPOLEČNOSTI: DIVADLO AHA!, o. p. s. U Stadionu 1414/10 289 22 Lysá nad Labem REGISTRACE SPOLEČNOSTI: Městský soud

Více

Finanční situace ČSSI k 31.12.2001

Finanční situace ČSSI k 31.12.2001 Finanční situace ČSSI k 31.12.2001 Pokladna Brno 11 892 Kč České Budějovice 3 000 Kč Hradec Králové 1 490 Kč Liberec 1 068 Kč Ostrava 1 363 Kč Plzeň 11 606 Kč Praha 31 841 Kč Stav na bankovním účtu ČS

Více

ROZVAHA - BILANCE organizačních složek státu, územních samosprávných celků a příspěvkových organizací

ROZVAHA - BILANCE organizačních složek státu, územních samosprávných celků a příspěvkových organizací ROZVAHA BILANCE IČO 00294055 Název účetní jednotky Období Obec Bory 10 / 2009 AKTIVA: Název položky Účet A. Stálá aktiva Pol. Stav k 1. lednu Stav k rozvah. dni 01 106 818 132,09 117 456 374,68 (012) (013)

Více

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Bc. Marcela Vlachová. Dostupné z www.soes.cz.

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Bc. Marcela Vlachová. Dostupné z www.soes.cz. Číslo projektu Název školy Předmět Tematický okruh CZ.1.07/1.5.00/34.0852 Střední škola cestovního ruchu, s. r. o., Benešov Účetnictví Daňová evidence Téma Peněžní deník Ročník 2. Autor Ing. Bc. Marcela

Více

ROZVAHA - BILANCE organizačních složek státu, územních samosprávných celků a příspěvkových organizací

ROZVAHA - BILANCE organizačních složek státu, územních samosprávných celků a příspěvkových organizací ROZVAHA BILANCE IČO 00273295 Název účetní jednotky Období Obec Žernov 13 / 2009 AKTIVA: Název položky Účet A. Stálá aktiva Pol. Stav k 1. lednu Stav k rozvah. dni 01 18 393 786,37 18 984 283,75 (012) (013)

Více

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků sestavena k : 31.12.2009 v Kč Název, sídlo a právní forma rok měsíc IČO účetní jednotky Obec Číměř 2009 12 00246450 12 37832 Číměř Obec Název

Více

ROZVAHA - BILANCE organizačních složek státu, územních samosprávných celků a příspěvkových organizací

ROZVAHA - BILANCE organizačních složek státu, územních samosprávných celků a příspěvkových organizací ROZVAHA BILANCE IČO 75015269 Název účetní jednotky Období Mateřská škola Nový Hrádek 12 / 2009 AKTIVA: Název položky Účet A. Stálá aktiva Pol. Stav k 1. lednu Stav k rozvah. dni 01 155,91 76,91 (012) (013)

Více

Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2011

Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2011 Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2011 Vyvěšeno dne: Sejmuto dne: Obsah: Údaje o Mikroregionu Bystřička... 3-4 Bilance hospodaření...... 5 Údaje o plnění rozpočtu... 6 Vyúčtování

Více

Digitální učební materiály www.skolalipa.cz. VY_32_INOVACE_1199_Doklady_pracovní list. Doklady_pracovní list

Digitální učební materiály www.skolalipa.cz. VY_32_INOVACE_1199_Doklady_pracovní list. Doklady_pracovní list Název školy Číslo projektu Název projektu Klíčová aktivita Dostupné z: Označení materiálu: Typ materiálu: Předmět, ročník, obor: Tematická oblast: Téma: STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA a STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ,

Více

součet položek 16 až 25

součet položek 16 až 25 Název nadřízeného orgánu: Název účetní jednotky: Město Zábřeh Sídlo: Masarykovo náměstí 510/6 789 01 Zábřeh Právní forma: územní samosprávný celek Předmět činnosti: výkon státní správy a samosprávy ROZVAHA

Více

Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, 532 10 IČO: 4815 9034. Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2006

Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, 532 10 IČO: 4815 9034. Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2006 Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, 532 10 IČO: 4815 9034 Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2006 květen 2007 Obsah: Poslání a cíle 3 Činnost v roce 2006

Více

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků sestavena k : 31.12.2009 v Kč Název, sídlo a právní forma rok měsíc IČO účetní jednotky OBEC DALEKÉ DUŠNÍKY 2009 13 00242071 1 26301 Daleké

Více

Název nadřízeného orgánu: Název účetní jednotky: Městys Nepomyšl Sídlo: č.p. 82 439 71 NEPOMYŠL Právní forma: územní samosprávný celek Předmět činnosti: ROZVAHA (BILANCE) organizačních složek státu, územních

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA COMENIUS MORAVUS, o.p.s. (dále je společnost) za rok 2008

VÝROČNÍ ZPRÁVA COMENIUS MORAVUS, o.p.s. (dále je společnost) za rok 2008 VÝROČNÍ ZPRÁVA COMENIUS MORAVUS, o.p.s. (dále je společnost) za rok 2008 A. Přehled činností vykonávaných v kalendářním roce s uvedením vztahu k účelu založení obecně prospěšné společnosti Obecně prospěšná

Více

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU Svazku obcí Moravia za rok 2012

NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU Svazku obcí Moravia za rok 2012 Svazek obcí Moravia, 671 38 Višňové 212, okres Znojmo, IČ: 70947121, tel./fax: 515 339 130, e-mail: vladimir.korek@visnove.cz NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU Svazku obcí Moravia za rok 2012 (dle 17 zákona č. 250/2000

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014 Mikroregion Dušejovsko ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014 (v Kč) sestavený ke dni 26.02.2015 Údaje o organizaci identifikační číslo 71234624 název Mikroregion Dušejovsko ulice, č.p. Dušejov 109 obec Dušejov PSČ,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2013 V Praze, dne 10.01. 2013 Jakub Stich ředitel Divadla AHA!, o. p. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2013 SÍDLO SPOLE ČNOSTI: DIVADLO AHA!, o. p. s. U Stadionu 1414/10 289

Více

ROZVAHA - BILANCE AKTIVA. Osek nad Bečvou. A. Stálá aktiva , ,16. (v Kč) Období: 13 / 2009 IČO: Název:

ROZVAHA - BILANCE AKTIVA. Osek nad Bečvou. A. Stálá aktiva , ,16. (v Kč) Období: 13 / 2009 IČO: Název: Licence: DJAV XCRGUA60 / B60 (01012009 / 18032009) ROZVAHA - BILANCE organizačních složek státu, územních samosprávných celků, příspěvkových organizací a regionálních rad (v Kč) Období: 13 / 2009 IČO:

Více

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků sestavena k : 31.12.2009 v Kč Název, sídlo a právní forma rok měsíc IČO účetní jednotky Obec Úžice 2009 13 00236543 Úžice 38 28504 Úžice Obec

Více

Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2013

Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2013 Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2013 Vyvěšeno dne: Sejmuto dne: Obsah: Údaje o Mikroregionu Bystřička... 3-4 Bilance hospodaření...... 5 Údaje o plnění rozpočtu... 6 Vyúčtování

Více

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) příspěvkových organizací A K T I V A. sestavena k : 31.12.2009

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) příspěvkových organizací A K T I V A. sestavena k : 31.12.2009 R O Z V A H A ( B I L A N C E ) příspěvkových organizací sestavena k : 31.12.2009 v Kč Název, sídlo a právní forma rok měsíc IČO účetní jednotky Dům s pečovatelskou službou "Penzion" Polička 2009 12 65684672

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2016

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2016 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2016 sestavený k 31.12.2016 (v Kč na dvě desetinná místa) Svazek obcí oblasti Jamenska 2016 IČO 70904472 Adresa Kontaktní údaje ulice, č.p. obec PSČ, pošta telefon fax email Jamné

Více

USPOŘÁDÁNÍ A OZNAČOVÁNÍ POLOŽEK ROZVAHY

USPOŘÁDÁNÍ A OZNAČOVÁNÍ POLOŽEK ROZVAHY PŘÍLOHA III USPOŘÁDÁNÍ A OZNAČOVÁNÍ POLOŽEK ROZVAHY Uspořádání a označování položek rozvahy (bilance) Příloha č. 1 vyhlášky č. 505/2002 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 563/1991 Sb.,

Více

Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2016

Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2016 Návrh závěrečného účtu Mikroregionu Radnicko za rok 2016 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2016

Více

Licence:D2EX ****** U C R - G O R D I C S O F T W A R E ****** UCRGUM60 06052008 Okamžik sestavení: 19.02.2009 10h43m53s Strana: 1

Licence:D2EX ****** U C R - G O R D I C S O F T W A R E ****** UCRGUM60 06052008 Okamžik sestavení: 19.02.2009 10h43m53s Strana: 1 Okamžik sestavení: 19.02.2009 10h43m53s Strana: 1 ROZVAHA - BILANCE za období : 13/2008 organizačních složek státu, územních samosprávných celků, příspěvkových organizací a regionálních rad (v tis. Kč

Více

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků sestavena k : 31.12.2008 v Kč Název, sídlo a právní forma rok měsíc IČO OKEČ účetní jednotky Svazek obcí pro vodovody a kanalizace 2008 13 49458833

Více

ÚČETNÍ ZÁVĚRKA - ROZVAHA - BILANCE

ÚČETNÍ ZÁVĚRKA - ROZVAHA - BILANCE Licence: KULB XCRGUM60 / B60 (14022008 10:52 / 200801281040) ÚČETNÍ ZÁVĚRKA - ROZVAHA - BILANCE organizačních složek státu, územních samosprávných celků, příspěvkových organizací a regionálních rad (v

Více

Chodsko žije!, spolek pro kulturu a rozvoj STANOVY

Chodsko žije!, spolek pro kulturu a rozvoj STANOVY Chodsko žije!, spolek pro kulturu a rozvoj STANOVY NÁZEV A SÍDLO Název: Chodsko žije!, spolek pro kulturu a rozvoj Sídlo: Pelnářova 302, 34401 Domažlice CÍLE A ÚČEL ZALOŽENÍ Cílem spolku a společným zájmem

Více

www.zlinskedumy.cz Inovace výuky prostřednictvím šablon pro SŠ Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Ing. Jarmila Űberallová

www.zlinskedumy.cz Inovace výuky prostřednictvím šablon pro SŠ Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Ing. Jarmila Űberallová Název projektu Číslo projektu Název školy Autor Název šablony Název DUMu Inovace výuky prostřednictvím šablon pro SŠ CZ.1.07/1.5.00/34.0748 Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Ing.

Více

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků A K T I V A. sestavena k : 31.12.2009

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků A K T I V A. sestavena k : 31.12.2009 R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků sestavena k : 31.12.2009 v Kč Název, sídlo a právní forma rok měsíc IČO účetní jednotky Obec Bohumilice 2009 12 00250333 Bohumilice 111 38481

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014 Svazek obcí pro plynofikaci obcí Černíče, Strachoňovic a Radkova ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014 (v Kč) sestavený ke dni 24.02.2015 Údaje o organizaci identifikační číslo 71160582 název Svazek obcí pro plynofikaci

Více

Zřizovací listina organizační složky Městské informační centrum

Zřizovací listina organizační složky Městské informační centrum Odbor kancelář starosty a tajemníka 4.6. Pro jednání zastupitelstva města dne 14. října 2015 Zpracovali: Bc. Lubomír Dobeš, tajemník úřadu, JUDr. Jaroslava Báčová, právník úřadu, Mgr. David Šimek, starosta

Více

V Ý K A Z P R O H O D N O C E N Í P L N Ě N Í R O Z P O Č T U ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ A REGIONÁLNÍCH RAD

V Ý K A Z P R O H O D N O C E N Í P L N Ě N Í R O Z P O Č T U ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ A REGIONÁLNÍCH RAD V Ý K A Z P R O H O D N O C E N Í P L N Ě N Í R O Z P O Č T U ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ A REGIONÁLNÍCH RAD Za období: 12/2018 Sdružení Valašsko-Horní Vsacko; IČO 67728189;

Více

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ. v Kč na dvě desetinná místa

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ. v Kč na dvě desetinná místa Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/138 224/2002 Fin 2-12 M VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ sestavený k 31. 12. 2015

Více

Licence: DS5Y XCRGBA1A / B1A (16012014 / 28012013) Svazek obcí Moravia Višňové 212 671 38 Višňové

Licence: DS5Y XCRGBA1A / B1A (16012014 / 28012013) Svazek obcí Moravia Višňové 212 671 38 Višňové Ministerstvo financí VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU územních samosprávných celků, dobrovolných svazků obcí a regionálních rad sestavený k 12 / 2014 (v Kč na dvě desetinná místa) Rok Měsíc IČO 2014

Více

Region Moravskotřebovska a Jevíčska, IČ 69834458 Závěrečný účet za rok 2012

Region Moravskotřebovska a Jevíčska, IČ 69834458 Závěrečný účet za rok 2012 Region Moravskotřebovska a Jevíčska, IČ 69834458 Závěrečný účet za rok 2012 rozpočtová položka položka schválený rozpočet 2012 upravený rozpočet 2012 Čerpání rozpočtu k 31.12.2012 Region MTJ Projekt Čerpání

Více

Účtová osnova - ANO 2011

Účtová osnova - ANO 2011 Účtová osnova - ANO 2011 číslo účtu označení 13010 Software 14010 Ocenitelná práva 18010 Drobný dlouhodobý nehmotný majetek 21010 Stavby 22010 Samostatné movité věci a soubory mov.věcí 28010 Drobný dlouhodobý

Více

podle pokynů MF IČO Správa NP a CHKO Šumava 1. máje 260 00583171 38501 Vimperk A K T I V A Název položky účet č.p. Stav k 1.1. Stav k 31.12.

podle pokynů MF IČO Správa NP a CHKO Šumava 1. máje 260 00583171 38501 Vimperk A K T I V A Název položky účet č.p. Stav k 1.1. Stav k 31.12. Schváleno MF ČR R O Z V A H A Sbírka zákonů č.505/2002 ORGANIZAČNÍCH SLOŽEK STÁTU, ÚČ OÚPO 3-02 ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ A PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ (v tis. Kč na dvě desetinná místa) Název nadřízeného

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice ÚČETNICTVÍ 3 12. KAPITOLA: DENÍK PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ U NEPLÁTCE DPH,, PLÁTCE DPH Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice Tento učební

Více

Účtová osnova - ANO 2011

Účtová osnova - ANO 2011 Účtová osnova - ANO 2011 příznak "zakázka" pro Senát = 90000001 číslo účtu označení 13010 Software 14010 Ocenitelná práva 18010 Drobný dlouhodobý nehmotný majetek 21010 Stavby 22010 Samostatné movité věci

Více

Hospodaření SPJF. hospodaření 2006 návrh rozpočtu 2007 hospodaření 2007 návrh rozpočtu 2008 Marek Polák Sharp

Hospodaření SPJF. hospodaření 2006 návrh rozpočtu 2007 hospodaření 2007 návrh rozpočtu 2008 Marek Polák Sharp Hospodaření SPJF hospodaření 2006 návrh rozpočtu 2007 hospodaření 2007 návrh rozpočtu 2008 Marek Polák Sharp Hospodaření SPJF v roce 2006 Příjmy v roce 2006 v Kč: členské příspěvky 132 595,00 účastnické

Více

Zápis z členské schůze ZO Strany zelených Nepomuk

Zápis z členské schůze ZO Strany zelených Nepomuk Zápis z členské schůze ZO Strany zelených Nepomuk konané dne 14.12.2014 od 17.30 v Nepomuku, U Zeleného stromu (Haškův salonek) Přítomni: Karel Baroch (do 18.05), Jana Barochová (do 18.38), Pavel Kroupa,

Více

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ. v Kč na dvě desetinná místa

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ. v Kč na dvě desetinná místa Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/138 224/2002 Fin 2-12 M VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ sestavený k 31. 12. 2017

Více

SVAZEK OBCÍ ŽELEZNICE KOSTELEC SLAVONICE nám. Zachariáše z Hradce 10, 588 56 Telč. Pozvánka

SVAZEK OBCÍ ŽELEZNICE KOSTELEC SLAVONICE nám. Zachariáše z Hradce 10, 588 56 Telč. Pozvánka SVAZEK OBCÍ ŽELEZNICE KOSTELEC SLAVONICE nám. Zachariáše z Hradce 10, 588 56 Telč Všem členským obcím SŽKS Telč, 16. dubna 2015. Pozvánka na Valnou hromadu 1/2015 Svazku obcí Železnice Kostelec Slavonice

Více

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0649. Sada vyučovacích příkladů ze základů účetnictví pro OA

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0649. Sada vyučovacích příkladů ze základů účetnictví pro OA Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Název školy: Střední zdravotnická škola a Obchodní akademie, Rumburk, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0649

Více

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0185. Název projektu: Moderní škola 21. století. Zařazení materiálu: Ověření materiálu ve výuce:

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0185. Název projektu: Moderní škola 21. století. Zařazení materiálu: Ověření materiálu ve výuce: STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ NERATOVICE Školní 664, 277 11 Neratovice, tel.: 315 682 314, IČO: 683 834 95, IZO: 110 450 639 Ředitelství školy: Spojovací 632, 277 11 Neratovice tel.:

Více

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0185. Název projektu: Moderní škola 21. století. Zařazení materiálu: Ověření materiálu ve výuce:

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0185. Název projektu: Moderní škola 21. století. Zařazení materiálu: Ověření materiálu ve výuce: STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ NERATOVICE Školní 664, 277 11 Neratovice, tel.: 315 682 314, IČO: 683 834 95, IZO: 110 450 639 Ředitelství školy: Spojovací 632, 277 11 Neratovice tel.:

Více

6.8 Základní účtování nákladů a výnosů

6.8 Základní účtování nákladů a výnosů Základní účtování nákladů a výnosů 6 6.8 Základní účtování nákladů a výnosů 6.8.1 Vymezení pojmu náklady a výnosy Náklady Při podnikatelské činnosti dochází ke spotřebě majetkových složek (například spotřeba

Více

Žádost o dotaci aktivní grant města Tábora na rok 2011

Žádost o dotaci aktivní grant města Tábora na rok 2011 Datum podání: PID: Žádost o dotaci aktivní grant města Tábora na rok 2011 Evidenční č. Oblast: Tématický okruh: Název projektu: I. Údaje o žadateli: 1. Oficiální název žadatele: 2. IČO/ RČ 3. Právní forma

Více

OBSAH NEPERIODICKÉ PUBLIKACE PERIOTICKÝ TISK ROZHLASOVÉ A TELEVIZNÍ VYSÍLÁNÍ REKLAMA

OBSAH NEPERIODICKÉ PUBLIKACE PERIOTICKÝ TISK ROZHLASOVÉ A TELEVIZNÍ VYSÍLÁNÍ REKLAMA PRÁVO MEDIÁLN Í OBLASTI AKADEMICKÝ ROK 2015/2016 JUDr. Lenka Valová DIFA JAMU OBSAH NEPERIODICKÉ PUBLIKACE PERIOTICKÝ TISK ROZHLASOVÉ A TELEVIZNÍ VYSÍLÁNÍ REKLAMA NEPERIODICKÉ PUBLIKACE ZÁKON 37/1995 Sb.

Více

Návrh Závěrečného účtu obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2015

Návrh Závěrečného účtu obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2015 Návrh Závěrečného účtu obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2015 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších změn a doplňků) Obec Vevčice Název účetní jednotky:

Více

Mikroregion Miroslavsko,nám. Svobody 1, Miroslav

Mikroregion Miroslavsko,nám. Svobody 1, Miroslav Mikroregion Miroslavsko,nám. Svobody 1, 671 72 Miroslav IČ 71182039, www.miroslavsko.cz ZÁVĚREČNÝ ÚČET za rok 2017 V Miroslavi, dne 25. dubna 2018 Předkládá: Volf Roman předseda svazku Zpracovala: Bc.

Více

Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, 532 10 IČO: 4815 9034 Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2013

Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, 532 10 IČO: 4815 9034 Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2013 Příloha k bodu 4 Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, 532 10 IČO: 4815 9034 Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2013 duben 2014 Obsah: Poslání, cíle a činnost

Více

Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2012

Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2012 Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2012 Vyvěšeno dne: Sejmuto dne: Obsah: Údaje o Mikroregionu Bystřička... 3-4 Bilance hospodaření...... 5 Údaje o plnění rozpočtu... 6 Vyúčtování

Více

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ. v Kč na dvě desetinná místa

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ. v Kč na dvě desetinná místa Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/138 224/2002 Fin 2-12 M VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ sestavený k 31. 12. 2015

Více

Žádost organizace o státní dotaci v roce obecná část

Žádost organizace o státní dotaci v roce obecná část Příloha č.1 Žádost organizace o státní dotaci v roce 2008 obecná část Evidenční číslo: (doplní MŠMT) Název poskytovatele dotace: MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY Název dotačního programu: PODPORA

Více

Civipolis, o.p.s. Výroční zpráva za rok 2013 Úvodní slovo

Civipolis, o.p.s. Výroční zpráva za rok 2013 Úvodní slovo Civipolis, o.p.s. Výroční zpráva za rok 2013 Úvodní slovo Obecně prospěšná společnost vznikla na konci roku 2011 s cílem oživovat a otevírat veřejný prostor. Odtud také náš slogan Otevíráme veřejný prostor,

Více

Název nadřízeného orgánu: Název účetní jednotky: Obec Třebešov Sídlo: Třebešov Třebešov Právní forma: územní samosprávný celek Předmět činnosti:

Název nadřízeného orgánu: Název účetní jednotky: Obec Třebešov Sídlo: Třebešov Třebešov Právní forma: územní samosprávný celek Předmět činnosti: Název nadřízeného orgánu: Název účetní jednotky: Obec Třebešov Sídlo: Třebešov Třebešov Právní forma: územní samosprávný celek Předmět činnosti: ROZVAHA (BILANCE) organizačních složek státu, územních samosprávných

Více

Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, IČO: Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2008

Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, IČO: Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2008 Příloha k bodu 4 Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, 532 10 IČO: 4815 9034 Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2008 květen 2009 Obsah: Poslání a cíle 3

Více

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU Ministerstvo financí VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU územních samosprávných celků, dobrovolných svazků obcí a regionálních rad sestavený k 12 / 2014 (v Kč na dvě desetinná místa) Rok Měsíc IČO 2014

Více

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků sestavena k : 31.12.2009 v Kč Název, sídlo a právní forma rok měsíc IČO účetní jednotky Obec Jeneč 2009 13 00241300 Lidická 82 25261 Jeneč Obec

Více

Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, IČO: Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2014

Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, IČO: Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2014 Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, 532 10 IČO: 4815 9034 Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2014 duben 2015 Obsah: Poslání, cíle a činnost v roce 2014

Více

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU Ministerstvo financí VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU územních samosprávných celků, dobrovolných svazků obcí a regionálních rad ********** konsolidace na úrovni vykazující jednotky ********** FIN 2-12

Více

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ. v Kč na dvě desetinná místa

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ. v Kč na dvě desetinná místa Ministerstvo financí ČR schváleno č.j. 111/138 224/2002 Fin 2-12 M VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELKŮ, REGIONÁLNÍCH RAD A DOBROVOLNÝCH SVAZKŮ OBCÍ sestavený k 31. 12. 2017

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2016

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2016 Mikroregion Jizera ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2016 (v Kč) sestavený ke dni 24.04.2017 Údaje o organizaci identifikační číslo 70226342 název Mikroregion Jizera ulice, č.p. Příšovice 60 obec Příšovice PSČ, pošta

Více

Závěrečný účet Dobrovolného svazku obcí "Region Novoměstsko" za rok 2013

Závěrečný účet Dobrovolného svazku obcí Region Novoměstsko za rok 2013 Závěrečný účet Dobrovolného svazku obcí "Region Novoměstsko" za rok 2013 Rozpočet DSO Region Novoměstsko za rok 2013 skončil schodkem ve výši 348,68 tis. Kč. Schodek byl pokryt přebytky hospodaření minulých

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014 sestavený k 31.12.2014 (v Kč na dvě desetinná místa) Svazek obcí Prostějov venkov Bedihošť IČO 69651418 Adresa Kontaktní údaje ulice, č.p. obec PSČ, pošta telefon fax email Prostějovská

Více

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU Ministerstvo financí VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU územních samosprávných celků, dobrovolných svazků obcí a regionálních rad sestavený k 12 / 2012 (v Kč na dvě desetinná místa) Rok Měsíc IČO 2012

Více

Podstata Peněžního deníku

Podstata Peněžního deníku Peněžní deník Obsah Podstata Peněžního deníku Doklady důležité pro zápis do Deníku Ukázka Peněžního deníku Obsah sloupců v Peněžním deníku Rozdělení příjmů Příjmy zahrnované do ZDP Příjmy nezahrnované

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014 Licence: D023 XCRGBZUC / ZUC (31122014 / 07062012) Spolek pro rozvoj venkova Moravský kras ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014 (v Kč) sestavený ke dni 10.05.2015 Údaje o organizaci identifikační číslo 69744009

Více

Účtová skupina 03 Dlouhodobý hmotný majetek neodpisovaný 031 Pozemky 032 Umělecká díla a předměty

Účtová skupina 03 Dlouhodobý hmotný majetek neodpisovaný 031 Pozemky 032 Umělecká díla a předměty Směrná účtová osnova Příloha č. 4 vyhlášky č. 505/2002 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, pro účetní jednotky, které jsou územními

Více

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU Ministerstvo financí VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU územních samosprávných celků, dobrovolných svazků obcí a regionálních rad sestavený k 12 / 2017 (v Kč na dvě desetinná místa) Rok Měsíc IČO 2017

Více

Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2014

Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2014 Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2014 Vyvěšeno dne: Sejmuto dne: Obsah: Údaje o Mikroregionu Bystřička... 3-4 Bilance hospodaření...... 5 Údaje o plnění rozpočtu... 6 Vyúčtování

Více

Transakce platební kartou , Místo: FACEBK *BRQQDCS6B2

Transakce platební kartou , Místo: FACEBK *BRQQDCS6B2 Strana: 1/5 Rok/č. výpisu: 2017/6 BIC: CEKOCZPP IBAN: CZ18 0300 0000 0002 7950 6331 Typ účtu: ČSOB konto pro neziskové organizace Měna: CZK Frekvence: měsíční Poč. úr. sazba: 0,03 % p. a. Kon. úr. sazba:

Více

SENÁT PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY 10. FUNKČNÍ OBDOBÍ

SENÁT PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY 10. FUNKČNÍ OBDOBÍ SENÁT PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY 10. FUNKČNÍ OBDOBÍ 45. USNESENÍ SENÁTU z 3. schůze, konané dne 10. prosince 2014 k Pravidlům hospodaření senátorských klubů pro rok 2015 /senátní tisk č. 13/ Senát schvaluje

Více

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU Ministerstvo financí FIN 2-12 M VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU územních samosprávných celků, dobrovolných svazků obcí a regionálních rad sestavený k 10 / 2017 (v Kč na dvě desetinná místa) Rok Měsíc

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET SVAZKU OBCÍ ZA ROK 2017

ZÁVĚREČNÝ ÚČET SVAZKU OBCÍ ZA ROK 2017 L A D Ů V K R A J svazek obcí ZÁVĚREČNÝ ÚČET SVAZKU OBCÍ ZA ROK 2017 Obsah: 1. Doplňující údaje k účetní závěrce za rok 2017 2. Zpráva o činnosti za rok 2017 3. Plnění rozpočtu svazku obcí k 31.12. 2017

Více

Závěrečný účet obce Rozsíčka za rok 2013

Závěrečný účet obce Rozsíčka za rok 2013 Závěrečný účet obce Rozsíčka za rok 2013 (dle 17 zákona 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) I. PLNĚNÍ ROZPOČTU PŘÍJMŮ Text Daňové příjmy - třída 1 1 586

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014 Obec Chrtníky ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014 (v Kč) sestavený ke dni 11.02.2015 Údaje o organizaci identifikační číslo 00580465 název Obec Chrtníky ulice, č.p. obec Chrtníky PSČ, pošta 53501 Kontaktní údaje

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017 Sdružení obcí pro nakládání s odpady ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017 (v Kč) sestavený ke dni 31. 12. 2017 Údaje o organizaci identifikační číslo 46772707 název Sdružení obcí pro nakládání s odpady ulice, č.p.

Více

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků sestavena k : 31.12.2009 v Kč Název, sídlo a právní forma rok měsíc IČO účetní jednotky Obec Damnice 2009 12 00600270 24 67178 Damnice Obec

Více

Pohyby na běžném účtu

Pohyby na běžném účtu Strana 1/6 : SVJ Španielova 1288 IBAN: CZ9755000000005825064001 Měna: CZK Počáteční zůstatek 2 251 966.18 Příjmy 870 382.39 Výdaje -1 492 670.58 Příjmy od počátku roku 4 870 914.31 Výdaje od počátku roku

Více

Příloha 2: České pedagogické odborné časopisy (stav k červenci 2011) 1

Příloha 2: České pedagogické odborné časopisy (stav k červenci 2011) 1 150 Příloha 2: České pedagogické odborné časopisy (stav k červenci 2011) 1 Vydavatel Rok založení Periodicita Vydavatelství Univerzity Palackého v Olomouci fakulta UK v Praze Česká pedagogická společnost,

Více

Doklady a daňová evidence, testové otázky.

Doklady a daňová evidence, testové otázky. Název školy Číslo projektu Název projektu Klíčová aktivita Dostupné z: Označení materiálu: Typ materiálu: Předmět, ročník, obor: Tematická oblast: Téma: STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA a STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ,

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017 Licence: W184 XCRGBZUC / ZUC (01012016 / 01012016) Svazek obci Zeleznice Kostelec - Slavonice ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2017 (v Kč) sestavený ke dni 07.02.2018 schválený dne 22.6.2018 usnesením č. VH 53 1/2018

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2011

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2011 DSO Chodska liga Klenci 98 MO ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2011 (v Kc) sestavený ke dni 31.12.2011 Údaje o organizaci identifikační číslo 68780206 název DSO Chodska liga Klenci 98 MO ulice, č.p. obec PSČ, pošta

Více

Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2017

Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2017 , okr. Znojmo za rok 2017 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších změn a doplňků) Obec Vevčice Název účetní jednotky: Sídlo účetní jednotky: Vevčice

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK NÁVRH

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK NÁVRH Licence: DD06 XCRGBZUC / ZU1 (10042015 / 10042015) Sdružení obcí pro nakládání s odpady ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2015 - NÁVRH (v Kč) sestavený ke dni 31.12.2015 Údaje o organizaci identifikační číslo 46772707

Více

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků A K T I V A. sestavena k :

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků A K T I V A. sestavena k : R O Z V A H A ( B I L A N C E ) územních samosprávných celků sestavena k : 31.12.2008 v Kč Název, sídlo a právní forma rok měsíc IČO OKEČ účetní jednotky Obec Mysločovice 2008 13 00284211 751100 Mysločovice

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2015

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2015 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2015 sestavený k 31.12.2015 (v Kč na dvě desetinná místa) Svazek obcí "ÚPA" 2015 IČO 71211721 Adresa Kontaktní údaje ulice, č.p. obec PSČ, pošta telefon fax email Náměstí T.G. Masaryka

Více

1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŽADATELI

1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŽADATELI Vyplní podatelna MMÚ Vyplní OKSS MMÚ Číslo projektu Schválená částka Podací razítko ŽÁDOST O DOTACI NA REPREZENTACI MĚSTA NA AKCÍCH KRAJSKÉHO, REPUBLIKOVÉHO NEBO MEZINÁRODNÍHO CHARAKTERU Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO

Více

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU

VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU Ministerstvo financí VÝKAZ PRO HODNOCENÍ PLNĚNÍ ROZPOČTU územních samosprávných celků, dobrovolných svazků obcí a regionálních rad sestavený k 10 / 2017 (v Kč na dvě desetinná místa) Rok Měsíc IČO 2017

Více

O P A T Ř E N Í D Ě K A N A Č. 5 /

O P A T Ř E N Í D Ě K A N A Č. 5 / Univerzita Karlova v Praze 116 39 Praha 1-Nové Město Pedagogická fakulta M. D. Rettigové č. 4 IČ: 00216208, DIČ: CZ00216208 O P A T Ř E N Í D Ě K A N A Č. 5 / 2 0 1 2 ČJ. 428/2012 Zpracoval: děkanka fakulty

Více

Obec Kuželov Kuželov Hrubá Vrbka IČO

Obec Kuželov Kuželov Hrubá Vrbka IČO Obec Kuželov Kuželov 125 696 73 Hrubá Vrbka IČO 00544701 +420 518 329 824 +420 776 843 620 N Á V R H ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE KUŹELOV ZA ROK 2011 ( 17 zákona čs. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

1 2 Druh dokladu Interní č. daňový doklad TG-F-001 Bankovní potvrzení o platbě VK-001 - Č. dokladu dodavatele Protiúčet č. Variabil. s. FV-56303 / 2018 Uhrazeno Kč z vol. účt. BúP vč. DPH v Kč Celková

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2016

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2016 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2016 sestavený k 31.12.2016 (v Kč na dvě desetinná místa) Obec Zábřezí Řečice 2016 IČO 580872 Adresa Kontaktní údaje ulice, č.p. obec PSČ, pošta telefon fax email Zábřezí čp. 26 ZábřezíŘečice

Více