ŽÁDOST O GRANT KD /2010 Číslo projektu (prosím nevyplňujte)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ŽÁDOST O GRANT KD /2010 Číslo projektu (prosím nevyplňujte)"

Transkript

1 Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č FOND KULTURNÍHO DĚDICTVÍ ZÁCHRANA DROBNÝCH PAMÁTEK MÍSTNÍHO VÝZNAMU ŽÁDOST O GRANT KD /2010 Číslo projektu (prosím nevyplňujte) Jméno organizace nositele grantu: městská část Praha 12 Adresa: Písková 25/830, Praha 4 - Modřany Kraj/okres: Praha Telefon: Fa: info@p12.mepnet.cz http: Právní statut: obec IČ: Jméno a adresa bankovního ústavu: Číslo účtu: / 0800 Jméno statutárního: pan Petr Hána, starosta zástupce: Telefon: Název projektu/památky (v případě kulturní památky uveďte rejstříkové číslo ÚSKP): Kříž u kostela v Modřanech Jméno osoby odpovědné za realizaci projektu: Ing. Hana Jandová, zástupce starosty Telefon: hjandova@p12.mepnet.cz Celkové náklady na podávaný projekt: ,- Kč Výše žádaného grantu: ,- Kč Na období od (ne dříve než ) : Do (ne později než ): Strana 1 (celkem 7)

2 INFORMACE O ORGANIZACI 1. Popište stručně cíle a činnost vaší organizace (v případě obce charakterizujte velikost a specifika obce) Městskou část Praha 12 tvoří několik bývalých samostatných obcí. Největší z nich jsou Modřany, dále Komořany, Cholupice, Točná a Kamýk. Rozkládá se na ploše hektarů. Na jejím území žije přibližně 60 tisíc obyvatel. V roce 1968, kdy byly Modřany přičleněny k Praze, skončil samostatný rozvoj území a na zdejších polích a lukách začalo období výstavby panelových sídlišť. Dodnes je však území Prahy 12 obklopeno lesy a pěknou přírodou. Obyvatelé městské části mohou tak využívat několik zajímavých lokalit - chráněných území, z nichž nejvýznamnější jsou Modřanská rokle, cholupická Bažantnice či některé lokality na Točné, na Šancích a V Hrobech. 2. Uveďte seznam významných realizovaných projektů Název projektu Dokončen Probíhá Revitalizace veřejných ploch U Vlečky a Labe Modřanské výhledy Nad Vinicí, Barunčina Obnova prostranství Otava Zkvalitnění veřejné infrastruktury ve vybraných lokalitách městské části Praha 12 Etapa 2005 Zkvalitnění veřejné infrastruktury ve vybraných lokalitách městské části Praha 12 Etapa 2005/2006 Veřejný oddechový a sportovní areál VOSA 3. Údaje o hospodaření organizace (obce vyplňují jen celkové příjmy a výdaje): PŘÍJMY Skutečnost roku 2009 Předpoklad roku 2010 Dotace (ministerstva, obce, města) Granty nadací Dary podnikatelů Úroky Ostatní příjmy (specifikujte) CELKEM , Strana 2 (celkem 7)

3 VÝDAJE Skutečnost roku 2009 Předpoklad roku 2010 Mzdy, odměny, honoráře (včetně zdravotního a sociálního pojištění) Nákup materiálu, zboží Nákup služeb (energie, poštovné, tel.poplatky, nájemné, odborné/poradenské služby) Propagace Investice (např. na přestavbu a vybavení prostorů převyšující Kč) Ostatní výdaje (náklady) CELKEM , ROZDÍL příjmů a výdajů: ,69 Rozdíl kryt zapojením vlastních fondů Vyplní neziskové organizace i obce Počet placených pracovníků (součet úvazků): 240, ,045 Počet dobrovolníků: Rozdíl kryt zapojením vlastních fondů INFORMACE O PROJEKTU 3. Název památky Kříž u kostela Panny Marie v městské části Praha Adresa či určení místa, kde se památka nachází (uveďte prosím i okres a kraj) Parcela 3915/1, při ulici K Dolům, Praha 12 Modřany, Praha 5. Druh památky žulový kříž se zlacenou soškou Ježíše, není kulturní památkou 6. Parcelní číslo pozemku památky: 3915/1, katastrální území Modřany Strana 3 (celkem 7)

4 7. Rejstříkové číslo ÚSKP kulturní památky: není 8. Stručná historie památky (pokud je vám známa) a její současný stav. Popište také význam památky pro místní obyvatele V Pamětní knize obce Modřan p. kronikář Josef Košťálek (rok 1884) uvádí: osvědčeni sběratelé, bodří sousedé a stálí příznivci chrámu Páně pp. Fr. Vošahlík a Čeněk Vlček, majíce zároveň prospěch i okrasu obce na zřeteli, odhodlali se ku sbírce mezi sousedy, aby z výnosu její pořídili pevný památník víry a ctnosti občanské, důstojnou ozdobu obce, krásný kříž na vrchu před kostelem. Úmysl jejich vyvedl se nad očekávání skvěle. Byliť Modřanští osadníci odjakživa pilnými podporovateli snah ušlechtilých a činů pro potomky povzbuzujících. Z částky 272 zl. pořízen krásný, mohutný žulový křiž, prací kameníka Leštiny ze Smíchova. Do základů jeho byla vložena pevně uzavřená cínová skříňka s památnými spisy a běžnými mincemi. Slavnostní akt svěcení vykonal v neděli dne 23. srpna 1884 (Mariánská pouť) důstojný pan vikář P. František Kočí, sídelný kanovník kapituly Vyšehradské, za hojného účastenství farníků i okolních spolků. V minulých letech byla dokončena výstavba bytového areálu umístěného u paty svahu pod křížem, kříž nyní tvoří významnou dominantu nad novým komunikačním koridorem vedoucím z nově vybudovaného areálu a dále ze stávající zástavby obce směrem ke kostelu a hřbitovu. Noví obyvatelé neznají historii této památky nacházející se v jejich těsném sousedství, bohužel i místní starousedlíci na ni pozapomněli. Tomu odpovídá i její postupná degradace, to chceme změnit a památce navrátit její původní význam a občany seznámit s historií jejich obce a zapojit je do veřejného dění. 9. Stručný popis postupu opravy (podrobný popis zamýšlené obnovy památky připojte v příloze) - odstranění náletových křovin od soklu; - očištění (opískování) žulového těla kříže; - oprava litinové tabulky nad soškou Ježíše; - doplnění chybějící desky s tetem; - očištění a oprava zlacení sošky Ježíše; - výsadba trvalek kolem soklu a keřů nad přilehlým svahem (zpevnění); - revitalizace trávníku v širším okolí, odborné ošetření stávajících stromů v okolí Kříže (5ks kaštan koňský); - slavnost k opětovnému vysvěcení kříže. Strana 4 (celkem 7)

5 10. Rámcový časový harmonogram projektu (jednotlivé kroky a předpokládané termíny jejich realizace) duben 2010 anketa/průzkum historických pramenů zjištění původního nápisu na kříži květen,červen 2010 odborné kamenické práce červenec 2010 výsadba trvalek a keřů, revitalizace trávníku srpen 2010 slavnostní opětovné vysvěcení odborné ošetření stávajících stromů v rozsahu a termínu dle pokynů OŽP 11. Napište, jak do projektu zapojíte veřejnost V novinách a na webových stránkách obce a v kostele bude vyvěšeno oznámení s prosbou o pomoc při hledání záznamů, fotografií a j. dokumentů s původní deskou (tvar, tet) umístěnou na kříži, partner projektu (farnost) zajistí slavnost k opětovnému vysvěcení kříže. 12. Rozpočet projektu na období od do (údaje uvádějte prosím v Kč) Ostatní dárci (uveďte jména dárců a rozepište podle položek) Celkem VIA obec I. Nákup služeb (faktury za provedenou práci apod.) Oprava sošky 18 tis. 18 tis. - Očištění a opískování kříže 7 tis. 7 tis. - Oprava litinové tabulky 1 tis. 1 tis. - Nová deska s věnováním 7 tis. 7 tis. - Sadová úprava okolí, keře trvalky 7 tis. 7 tis. - Revitalizace trávníku, odborné ošetření 5 tis. - 5 tis. stromů II. Materiálové náklady (nákup materiálu, zboží) Slavnostní k vysvěcení kříže 5 tis. - 5 tis. III. Jiné náklady (specifikujte) Strana 5 (celkem 7)

6 CELKEM 50 tis. 40 tis. 10 tis. Vyplňte, kolik % z celkového rozpočtu hradí jednotliví dárci 100 % 80% 20% 13. Uveďte, které finanční a materiální zdroje na opravu památky jsou potvrzeny Zdroj Žádaná částka / materiální dar Potvrzená částka / materiální dar Městská část Praha Jména a telefony přímých realizátorů projektu (odborné předpoklady a zkušenosti uveďte v příloze) Jméno: Telefon: Mgr. Daniela Černá Jména a telefony osob, které mohou projekt doporučit Jméno: Telefon: ThMgr. Jerzy Gapski, farář Modřanské farnosti Výčet příloh (zkontrolujte, že jste k formuláři doložili všechny povinné přílohy. V případě, že přikládáte ještě další nepovinné, doplňte je prosím také do této tabulky). Číslo a název přílohy: Počet listů: Povinné přílohy: Kopie vyplněné žádosti o grant (1 originál + 5 kopií) fotodokumentace současného stavu objektu a lokality (1 originál + 5 kopií) CD s vypálenými fotografiemi a vyplněným formulářem podrobný popis zamýšlené obnovy památky s uvedením odborných předpokladů a zkušeností realizátorů (1 originál + 5 kopií) souhlas vlastníka památky, nebo u objektů neevidovaných v katastru nemovitostí souhlas vlastníka pozemku, na kterém se památka nachází (1 originál) vytištěný výpis z katastru nemovitostí (1 kopie bez kolku, stačí z internetu) Strana 6 (celkem 7)

7 doklad o registraci organizace (1 neověřená kopie neplatí pro obce) doklad o přidělení IČ (1 neověřená kopie neplatí pro obce) V případě kulturních památek: závazné stanovisko příslušného orgánu památkové péče včetně podkladů, na jejichž základě bylo vydáno (1 ověřená kopie + 5 kopií). Nepovinné přílohy: 17. Kde jste se o vyhlášení Fondu obnovy kulturního dědictví dozvěděli? Z webových stránek Nadace VIA Z ové rozesílky Nadace VIA Z inzerce na internetu, prosím uveďte adresu: Z tisku, prosím uveďte tištěné periodikum: Na doporučení jiné organizace či osoby Jiným způsobem, prosím uveďte: Prohlašuji, že všechny informace jsou pravdivé PROHLÁŠENÍ Petr Hána - starosta Datum: Podpis: Jméno a příjmení hlavního realizátora projektu: Datum:Petr Hána - starosta Podpis: Petr Hána v. r. starosta JUDr. Helena Chudomelová v. r. zástupce starosty Strana 7 (celkem 7)

ČSOB a Poštovní spořitelna pro podporu regionů *

ČSOB a Poštovní spořitelna pro podporu regionů * Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 108.33.10-1 - ČSOB a Poštovní spořitelna pro podporu regionů * Žádost o grant GFCSOB/GFPS /2010 Číslo projektu (prosím nevyplňujte) Jméno organizace žadatele

Více

Žádost o grant z Grantového programu OC Nisa 2015

Žádost o grant z Grantového programu OC Nisa 2015 Žádost o grant z Grantového programu OC Nisa Žadatel (organizace/obec, statutární zástupce): Oficiální název žadatele o grant (organizace / obce): Adresa: Kraj: E-mail organizace: Právní statut: Jméno

Více

POMÁHÁME LIDEM ZLEPŠOVAT MÍSTO, KDE ŽIJÍ

POMÁHÁME LIDEM ZLEPŠOVAT MÍSTO, KDE ŽIJÍ Nadace VIA s podporou Nadace České spořitelny vyhlašuje 4. ročník programu POMÁHÁME LIDEM ZLEPŠOVAT MÍSTO, KDE ŽIJÍ zaměřený na obnovu a výstavbu veřejných prostranství. Uzávěrka přihlášek do programu:

Více

Nadace sv. Františka z Assisi

Nadace sv. Františka z Assisi Nadace sv. Františka z Assisi Kontaktní adresa: Eliška Krásnohorské 59, 618 00 Brno nadace.svfr@seznam.cz Program primární a sekundární prevence interrupce Nadace sv. Františka z Assisi získala v roce

Více

ŽÁDOST O DOTACI V OBLASTI SOCIÁLNÍ

ŽÁDOST O DOTACI V OBLASTI SOCIÁLNÍ Příloha č. 2 usnesení Rady městské části Praha 12 č. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ŽÁDOST O DOTACI V OBLASTI SOCIÁLNÍ 1. Přesný název projektu 2. Základní údaje o žadateli: NA ROK 216 přesný název žadatele právní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ŽÁDOST O DOTACI NA PROJEKTY V SOCIÁLNÍ OBLASTI PRO ROK 2013

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ŽÁDOST O DOTACI NA PROJEKTY V SOCIÁLNÍ OBLASTI PRO ROK 2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ŽÁDOST O DOTACI NA PROJEKTY V SOCIÁLNÍ OBLASTI PRO ROK 2013 Obsah formuláře: A. Obecná část souhrnné informace o žadateli 1. Identifikační údaje o žadateli 2. Přílohy k žádosti B.

Více

ŽÁDOST o zařazení do programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností

ŽÁDOST o zařazení do programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností církev obec spolky kraj jiné Identifikace žádosti PID ORP: vyplní ORP Identifikace žádosti PID MK: vyplní MK Obec s rozšířenou působností: Opava Kraj: Moravskoslezský Ministerstvo kultury ČR, Maltézské

Více

Přihláška do Grantového řízení Žádost o příspěvek z Fondu ASEKOL v průběhu roku 2016 vyplní ASEKOL a.s. číslo žádosti

Přihláška do Grantového řízení Žádost o příspěvek z Fondu ASEKOL v průběhu roku 2016 vyplní ASEKOL a.s. číslo žádosti Fond ASEKOL /Rada Fondu ASEKOL Přihláška do Grantového řízení Žádost o příspěvek z Fondu ASEKOL v průběhu roku 2016 vyplní ASEKOL a.s. číslo žádosti program. vyplní žadatel název projektu název organizace

Více

GRANTOVÁ PRAVIDLA NADACE ČEZ. Čl. 1 Úvodní ustanovení

GRANTOVÁ PRAVIDLA NADACE ČEZ. Čl. 1 Úvodní ustanovení GRANTOVÁ PRAVIDLA NADACE ČEZ Čl. 1 Úvodní ustanovení 1. Nadace poskytuje nadační příspěvky v souladu s obecně prospěšným účelem, k němuž byla zřízena zejména v oblastech rozvoje duchovních hodnot, vědy,

Více

Evidenční číslo: Ulice: Číslo popisné: PSČ: Obec: Okres: Pošta: Korespondenční adresa Adresát: Ulice: Číslo popisné: PSČ: Obec: Okres: Pošta:

Evidenční číslo: Ulice: Číslo popisné: PSČ: Obec: Okres: Pošta: Korespondenční adresa Adresát: Ulice: Číslo popisné: PSČ: Obec: Okres: Pošta: Příloha č. 2c k Programu 2015 pro poskytování dotací z rozpočtu Středočeského kraje ze Středočeského Fondu kultury a obnovy památek Žádost o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy z Programu

Více

Žádost o dotaci je nutno podat ve lhůtě pro podání žádostí o dotaci, která je stanovena v Programu

Žádost o dotaci je nutno podat ve lhůtě pro podání žádostí o dotaci, která je stanovena v Programu Příloha č. 1 k Programu 2016 pro poskytování dotací z rozpočtu Středočeského kraje ze Středočeského Fondu životního prostředí a zemědělství Metodický pokyn k podávání žádostí o dotace prostřednictvím veřejnoprávní

Více

Žádost o poskytnutí dotace z Ekofondu pro rok 2018

Žádost o poskytnutí dotace z Ekofondu pro rok 2018 STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Odbor ekologie a veřejného prostoru nám. Dr. E. Beneše 1/1, 460 59 Liberec 1 Žádost o poskytnutí dotace z Ekofondu pro rok 2018 Žadatel Název* IČO* 0 Datová schránka Adresa webových

Více

Žádost o poskytnutí dotace z Ekofondu pro rok 2018

Žádost o poskytnutí dotace z Ekofondu pro rok 2018 STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Odbor ekologie a veřejného prostoru nám. Dr. E. Beneše 1/1, 460 59 Liberec 1 Žádost o poskytnutí dotace z Ekofondu pro rok 2018 Žadatel Titul Jméno* Příjmení* Datum narození* Datová

Více

ŽÁDOST (2015) o zařazení do programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností

ŽÁDOST (2015) o zařazení do programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností Identifikace žádosti PID ORP: vyplní ORP Identifikace žádosti PID MK: vyplní MK Obec s rozšířenou působností: Kraj: Ministerstvo kultury ČR, Maltézské náměstí 1, 118 11, Praha 1 Malá Strana, tel.: 257

Více

Žádost o dotaci (mikrogrant) Městské části Praha 8 na zvelebování vzhledu veřejného prostoru Městské části Praha 8

Žádost o dotaci (mikrogrant) Městské části Praha 8 na zvelebování vzhledu veřejného prostoru Městské části Praha 8 Příloha č. 2 usnesení č. Usn RMC 0225/2016 Rady městské části Praha 8 ze dne 20. dubna 2016 Žádost o dotaci (mikrogrant) Městské části Praha 8 na zvelebování vzhledu veřejného prostoru Městské části Praha

Více

Žádost o dotaci je nutno podat ve lhůtě pro podání žádostí o dotaci, která je stanovena v Programu

Žádost o dotaci je nutno podat ve lhůtě pro podání žádostí o dotaci, která je stanovena v Programu Metodický pokyn k podávání žádostí o dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy z Programu 2015 pro poskytování dotací z rozpočtu Středočeského kraje ze Středočeského Fondu Žádost o dotaci je nutno podat

Více

Žádost o dotaci je nutno podat ve lhůtě pro podání žádostí o dotaci, která je stanovena v Programu

Žádost o dotaci je nutno podat ve lhůtě pro podání žádostí o dotaci, která je stanovena v Programu Metodický pokyn k podávání žádostí o dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy z Programu 2015 pro poskytování dotací z rozpočtu Středočeského kraje ze Středočeského Fondu Žádost o dotaci je nutno podat

Více

FORMULÁŘ 1 Žádost o poskytnutí dotace

FORMULÁŘ 1 Žádost o poskytnutí dotace FORMULÁŘ 1 Žádost o poskytnutí dotace rok: Dotační/příspěvkový program: Dotační program Olomouckého kraje pro sociální oblast Oblast podpory: Poskytování sociálních služeb Přesný název poskytovatele (žadatele):*

Více

FORMULÁŘ A Žádost o poskytnutí příspěvku v oblasti podpory C)

FORMULÁŘ A Žádost o poskytnutí příspěvku v oblasti podpory C) FORMULÁŘ A Žádost o poskytnutí příspěvku v oblasti podpory C) Podpora poskytování sociálních služeb a aktivit zaměřených na sociální Dotační/příspěvkový program: začleňování pro rok 213 Přesný název poskytovatele

Více

Žádost o poskytnutí finančního příspěvku od Občanského sdružení V Remízku

Žádost o poskytnutí finančního příspěvku od Občanského sdružení V Remízku Žádost číslo: Žádost o poskytnutí finančního příspěvku od Občanského sdružení V Remízku I. ÚDAJE O ŽADATELI Název organizace/jméno žadatele: (Uveďte úplný název Vaší organizace nebo jméno) Sídlo organizace/

Více

Žádost o poskytnutí dotace z Fondu. pro rok 2016

Žádost o poskytnutí dotace z Fondu. pro rok 2016 STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Odbor. nám. Dr. E. Beneše 1/1, 460 59 Liberec 1 Žádost o poskytnutí dotace z Fondu. pro rok 2016 Žadatel Titul Jméno* Příjmení* Datum narození* IČO (platí pro podnikající fyzické

Více

Obec s rozšířenou působností. Kraj. Žádost

Obec s rozšířenou působností. Kraj. Žádost Obec s rozšířenou působností. Kraj. Žádost o poskytnutí příspěvku na zachování a obnovu kulturní památky z programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností 1. Akce

Více

ŽÁDOST O GRANT HL. MĚSTA PRAHY vlastníkům památkově významných objektů v roce

ŽÁDOST O GRANT HL. MĚSTA PRAHY vlastníkům památkově významných objektů v roce HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor kultury památkové péče a cestovního ruchu PID ŽÁDOST O GRANT HL. MĚSTA PRAHY vlastníkům památkově významných objektů v roce 2007 II. kolo 2008 Žadatel

Více

Žádost. o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje z programu Obnova kulturních památek v Olomouckém kraji v roce

Žádost. o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje z programu Obnova kulturních památek v Olomouckém kraji v roce Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje z programu Obnova kulturních památek v Olomouckém kraji v roce 2013 Poskytovatel dotace: Olomoucký kraj Údaje o kulturní památce Název kulturní památky:

Více

Žádost o poskytnutí dotace z Fondu zdraví a prevence pro rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z Fondu zdraví a prevence pro rok 2017 STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Odbor školství a sociálních věcí nám. Dr. E. Beneše 1/1, 460 59 Liberec 1 Žádost o poskytnutí dotace z Fondu zdraví a prevence pro rok 2017 Program, ze kterého je žádána dotace:*

Více

ŽÁDOST O DOTACI KÓD DOTAČNÍHO PROGRAMU 1/OSV/2013 TÉMA (1, 2) A. Obecná část souhrnné informace

ŽÁDOST O DOTACI KÓD DOTAČNÍHO PROGRAMU 1/OSV/2013 TÉMA (1, 2) A. Obecná část souhrnné informace Údaje podatelny MÚ Kopřivnice: KÓD DOTAČNÍHO PROGRAMU 1/OSV/2013 TÉMA (1, 2) A. Obecná část souhrnné informace Žadatel o dotaci (název subjektu), právní forma (typ organizace): Adresa žadatele (shodná

Více

OBNOVA KULTURNÍCH PAMÁTEK

OBNOVA KULTURNÍCH PAMÁTEK Město Humpolec 2016 Dotační program OBNOVA KULTURNÍCH PAMÁTEK Žádost o poskytnutí finanční dotace ČÁST A/ Obecné údaje o žadateli Dotační program OBNOVA KULTURNÍCH PAMÁTEK Žádost o poskytnutí dotace z

Více

Žádost o poskytnutí dotace z Ekofondu pro rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z Ekofondu pro rok 2017 STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Odbor ekologie a veřejného prostoru nám. Dr. E. Beneše 1/1, 460 59 Liberec 1 Žádost o poskytnutí dotace z Ekofondu pro rok 2017 Žadatel Název* Statutární město Liberec IČO* 00262978

Více

Žádost o dotaci městské části Praha 12 v sociální oblasti pro rok 2009 (V. program Podpora MČ v sociální oblasti)

Žádost o dotaci městské části Praha 12 v sociální oblasti pro rok 2009 (V. program Podpora MČ v sociální oblasti) Obsah formuláře: Žádost o dotaci městské části Praha 12 v sociální oblasti pro rok 2009 (V. program Podpora MČ v sociální oblasti) A. Obecná část souhrnné informace o žadateli 1. Identifikační údaje o

Více

Žádost o neinvestiční dotaci z rozpočtu města Chabařovice pro rok 2018

Žádost o neinvestiční dotaci z rozpočtu města Chabařovice pro rok 2018 (zachovejte, prosím dvoustránkový formát žádosti) Žádost o neinvestiční dotaci z rozpočtu města Chabařovice pro rok 2018 Vyplňte strojem, počítačem nebo hůlkovým písmem! Termín podání: do 30. 10. 2017

Více

ŽÁDOST O DOTACI Z ROZPOČTU OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2016

ŽÁDOST O DOTACI Z ROZPOČTU OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2016 VZOR ŽÁDOSTI NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI! ŽÁDOST O DOTACI Z ROZPOČTU OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2016 DOTAČNÍ PROGRAM DOTAČNÍ TITUL NÁZEV AKCE/ PROJEKTU 1. ÚDAJE O ŽADATELI a 1) Fyzická osoba Jméno, příjmení,

Více

Žádost o přidělení příspěvku Města Dačice

Žádost o přidělení příspěvku Města Dačice Žádost o přidělení příspěvku Města Dačice I. Identifikační údaje žadatele Název žadatele/jméno žadatele Statutární orgán - osoba oprávněná jednat za žadatele Jméno, příjmení, titul, funkce: Kontaktní adresa:

Více

Žádost. Obec s rozšířenou působností

Žádost. Obec s rozšířenou působností Obec s rozšířenou působností Kraj Žádost o poskytnutí příspěvku na zachování a obnovu kulturní památky z programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností 1. Žadatel

Více

Město Turnov. Program: Podpora obnovy objektů nacházejících se na území městské památkové zóny města Turnov

Město Turnov. Program: Podpora obnovy objektů nacházejících se na území městské památkové zóny města Turnov Město Turnov Program: Podpora obnovy objektů nacházejících se na území městské památkové zóny města Turnov Vyhlášení programu k předkládání žádostí o dotaci Městský úřad Turnov, odbor školství kultury

Více

Veřejné oznámení Výzva k podávání žádostí o příspěvky města Třeboně

Veřejné oznámení Výzva k podávání žádostí o příspěvky města Třeboně Veřejné oznámení Výzva k podávání žádostí o příspěvky města Třeboně Městská rada vyhlašuje výzvu 2005/1 k podávání žádostí pro poskytování mimořádných příspěvků. Uzávěrka pro podávání žádostí je 15. 4.

Více

ŽÁDOST (2015) o zařazení do programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností

ŽÁDOST (2015) o zařazení do programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností Identifikace žádosti PID ORP: vyplní ORP Identifikace žádosti PID MK: vyplní MK Obec s rozšířenou působností: Kraj: Ministerstvo kultury ČR, Maltézské náměstí 1, 118 11, Praha 1 Malá Strana, tel.: 257

Více

Žádost o poskytnutí dotace Jihočeského kraje na rok 2012

Žádost o poskytnutí dotace Jihočeského kraje na rok 2012 Jihočeský kraj Žádost o poskytnutí dotace Jihočeského kraje na rok 2012 Kód formuláře: S2U3j Název programu Identifikační záznamy o vlastníkovi: Právní statut: Název (nepodnikající fyzická osoba nevyplňuje):

Více

Město Turnov. Program: Podpora obnovy objektů nacházejících se na území městské památkové zóny města Turnov

Město Turnov. Program: Podpora obnovy objektů nacházejících se na území městské památkové zóny města Turnov Město Turnov Program: Podpora obnovy objektů nacházejících se na území městské památkové zóny města Turnov Vyhlášení programu k předkládání žádostí o dotaci Městský úřad Turnov, odbor školství kultury

Více

Statutární město Jablonec nad Nisou. vyhlašuje Program obnovy městské památkové zóny Jablonec nad Nisou pro rok 2016

Statutární město Jablonec nad Nisou. vyhlašuje Program obnovy městské památkové zóny Jablonec nad Nisou pro rok 2016 Statutární město Jablonec nad Nisou vyhlašuje Program obnovy městské památkové zóny Jablonec nad Nisou pro rok 2016 1. Identifikace Název programu: Podporovaná aktivita: Celkový finanční objem určený pro

Více

Uveďte na tomto místě prosím úplný oficiální název, tak jak je uveden v aktuálním znění vaší zřizovací listiny.

Uveďte na tomto místě prosím úplný oficiální název, tak jak je uveden v aktuálním znění vaší zřizovací listiny. OGF-032 Informace o žadateli NÁZEV PROGRAMU Fond OGF - 32. otevřené grantové kolo Ústecké komunitní nadace UNIKÁTNÍ KÓD FORMULÁŘE ČÍSLO FORMULÁŘE OGF-032-002 Instrukce pro vyplnění žádosti Žádost se ukládá

Více

Příloha č. 1 dotačního programu Podpora sociálních služeb v roce 2017: Žádost o poskytnutí dotace. Obecná část

Příloha č. 1 dotačního programu Podpora sociálních služeb v roce 2017: Žádost o poskytnutí dotace. Obecná část Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA ZNOJMA DOTAČNÍ PROGRAM PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ROCE 2017 Obecná část Název dotační priority: Podpora sociálních služeb jako služeb obecného hospodářského

Více

Mobil: Telefon: Pro který. spojený kraj je projekt určen

Mobil:   Telefon: Pro který. spojený kraj je projekt určen R E G I O N Á L N Í G R A N T Y 2 0 1 0 FORMULÁŘ ŽÁDOSTI O GRANT Vyplní zástupce Nadace O2: Pořadové číslo: Vyplní žadatel: Název projektu Název organizace Město Ulice a ČP PSČ Telefon Fax e-mail www IČO

Více

Žádost o poskytnutí dotace z Fondu vzdělávání pro rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z Fondu vzdělávání pro rok 2017 STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Odbor školství a sociálních věcí nám. Dr. E. Beneše 1/1, 460 59 Liberec 1 Žádost o poskytnutí dotace z Fondu vzdělávání pro rok 2017 Program, ze kterého je žádána dotace:* 3.1

Více

Obec s rozšířenou působností. Kraj. Žádost

Obec s rozšířenou působností. Kraj. Žádost Obec s rozšířenou působností. Kraj. Žádost o zařazení do programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností v roce 2012 1. Akce obnovy kulturní památky Název akce obnovy:

Více

Město Turnov. Program: Podpora obnovy objektů nacházejících se na území městské památkové zóny města Turnov

Město Turnov. Program: Podpora obnovy objektů nacházejících se na území městské památkové zóny města Turnov Město Turnov Program: Podpora obnovy objektů nacházejících se na území městské památkové zóny města Turnov Vyhlášení programu k předkládání žádostí o dotaci Městský úřad Turnov, odbor školství kultury

Více

Žádost o dotaci v rámci tréningové výzvy

Žádost o dotaci v rámci tréningové výzvy Žádost o dotaci v rámci tréningové výzvy Registrační číslo (žadatel nevyplňuje) Název akce Úplný název Sídlo žadatele (ulice, obec, PSČ) IČ Žadatel Právní forma Bankovní spojení (název banky, číslo účtu)

Více

Mobil. Telefon. Pro který spojený kraj je projekt určen. (podtrhněte) Výše požadovaného grantu: Kč Kč Kč

Mobil. Telefon. Pro který spojený kraj je projekt určen. (podtrhněte) Výše požadovaného grantu: Kč Kč Kč R E G I O N Á L N Í G R A N T Y 2 0 0 9 FORMULÁŘ ŽÁDOSTI O GRANT Vyplní zástupce Nadace O2: Pořadové číslo: Vyplní žadatel: Název projektu Název organizace Město Ulice a ČP PSČ Telefon Fax e-mail www IČO

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program VZOR - NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Dotační titul Sběr žádostí: od: do: Název akce / projektu: 1. Údaje o žadateli

Více

Statutární město Chomutov

Statutární město Chomutov Statutární město Chomutov vyhlašuje Program obnovy městské památkové zóny Chomutov pro rok 2017 Schváleno: usn. ZM 074/17 ze dne 19.06.2017 1. Identifikace Název programu: Program obnovy městské památkové

Více

1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŽADATELI

1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŽADATELI Vyplní podatelna MMÚ Vyplní OŠKSS MMÚ Číslo projektu Schválená částka Podací razítko ŽÁDOST O DOTACI NA CELOROČNÍ ČINNOST V OBLASTI KULTURY Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM 2016 Program Forma

Více

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu města Žadatel (jméno a příjmení, obchodní název) Právní statut (fyzická osoba, občanské sdružení,

Více

ŽÁDOST O NADAČNÍ PŘÍSPĚVEK

ŽÁDOST O NADAČNÍ PŘÍSPĚVEK ŽÁDOST O NADAČNÍ PŘÍSPĚVEK Vyplní nadace: Číslo žádosti Poznámka Číslo smlouvy Rozsah projektu Informace o organizaci - vyplní žadatel Základní informace Název organizace * IČ * Forma právní subjektivity

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Příloha č. 2 usnesení č. Usn RMC 0154/2019 Rady městské části Praha 8 ze dne 27. března 2019 POVINNÉ PŘÍLOHY MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 8 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 8 Odbor zdravotnictví a sociálních služeb ŽÁDOST

Více

INFORMACE O ŽADATELI (žadatelem je vlastník nemovitosti 01 ) v případě více vlastníků nemovitosti uveďte jejich údaje do samostatné přílohy č.

INFORMACE O ŽADATELI (žadatelem je vlastník nemovitosti 01 ) v případě více vlastníků nemovitosti uveďte jejich údaje do samostatné přílohy č. 2017 PP ODBOR PAMÁTKOVÉ PÉČE ŽÁDOST z Programu Dotace z rozpočtu města Hradec Králové na UZÁVĚRKA veřejně prospěšné projekty na zachování a obnovu památkového fondu 2. Restaurování movitých věcí 3.4.2017

Více

Město Turnov. Program: Podpora sportovních spolků a organizací z rozpočtu města Turnov Vyhlášení programu k předkládání žádostí o dotaci

Město Turnov. Program: Podpora sportovních spolků a organizací z rozpočtu města Turnov Vyhlášení programu k předkládání žádostí o dotaci Město Turnov Program: Podpora sportovních spolků a organizací z rozpočtu města Turnov Vyhlášení programu k předkládání žádostí o dotaci Městský úřad Turnov, odbor školství kultury a sportu, jako správce

Více

Žádost o poskytnutí dotace z Ekofondu pro rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z Ekofondu pro rok 2017 STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Odbor ekologie a veřejného prostoru nám. Dr. E. Beneše 1/1, 460 59 Liberec 1 Žádost o poskytnutí dotace z Ekofondu pro rok 2017 Žadatel Titul Jméno* Příjmení* Leoš Vašina Datum

Více

Žádost o přidělení grantu města Dačice

Žádost o přidělení grantu města Dačice Žádost o přidělení grantu města Dačice Jednací číslo: vyplní městský úřad Název grantového programu: Zajištění provozu šatníku na rok 2020-2021 I. Identifikační údaje žadatele Název žadatele/jméno žadatele

Více

Statutární město Jablonec nad Nisou. vyhlašuje Program obnovy městské památkové zóny Jablonec nad Nisou pro rok 2019

Statutární město Jablonec nad Nisou. vyhlašuje Program obnovy městské památkové zóny Jablonec nad Nisou pro rok 2019 Statutární město Jablonec nad Nisou vyhlašuje Program obnovy městské památkové zóny Jablonec nad Nisou pro rok 2019 1. Identifikace Název programu: Podporovaná aktivita: Celkový finanční objem určený pro

Více

Poutní kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře ve Žďáru nad Sázavou

Poutní kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře ve Žďáru nad Sázavou Projekt záchrany kulturní památky Poutní kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře ve Žďáru nad Sázavou Národní kulturní památka rejstř. č. ÚSKP: 11797/7-4653 Římsko-katolická farnost Žďár nad Sázavou

Více

MĚSTO VSETÍ ŽÁDOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018 MĚSTSKÝ ÚŘA V VSETÍN. »s Název žadatele:

MĚSTO VSETÍ ŽÁDOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018 MĚSTSKÝ ÚŘA V VSETÍN. »s Název žadatele: MUVSP00OY86I MĚSTO VSETÍ MĚSTSKÝ ÚŘA V VSETÍN»s 16. 11. 2317 listy/sírany:. šz?' přílohy: ŽÁDOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018,?:(

Více

Příloha č. 1 dotačního programu Podpora sociálních služeb v roce 2018: Žádost o poskytnutí finanční podpory. Obecná část

Příloha č. 1 dotačního programu Podpora sociálních služeb v roce 2018: Žádost o poskytnutí finanční podpory. Obecná část Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ FINANČNÍ PODPORY Z ROZPOČTU MĚSTA ZNOJMA DOTAČNÍ PROGRAM PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ROCE 2018 Obecná část Razítko podatelny datum přijetí: Název dotační priority: Podpora sociálních

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hl. m. PRAHY PRO OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ rok 2014 (žádost je určena pro právnické osoby)

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hl. m. PRAHY PRO OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ rok 2014 (žádost je určena pro právnické osoby) ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hl. m. PRAHY PRO OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ rok 2014 (žádost je určena pro právnické osoby) 1. Tematická oblast grantu: Podporovaná aktivita tématické oblasti: (Pozor: při změně

Více

Žádost organizace o státní dotaci v roce 2007 (zašlete též elektronicky)

Žádost organizace o státní dotaci v roce 2007 (zašlete též elektronicky) Žádost organizace o státní dotaci v roce 2007 (zašlete též elektronicky) obecná část Evidenční číslo: (doplní MŠMT) Název poskytovatele dotace: MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY Název dotačního

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 14

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 14 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 14 Výběr podporované podoblasti (po poklepání /2xklik/ zaškrtněte zvolenou podoblast) A: kultura a umělecká činnost B: sport, tělovýchova, volný

Více

I. Základní údaje o městu, obci, popř. městské části (dále jen "obec") Obec:

I. Základní údaje o městu, obci, popř. městské části (dále jen obec) Obec: Anketní dotazník k Programu regenerace městských památkových rezervací (MPR) a městských památkových zón (MPZ) ČR dle usnesení vlády č. 209/92 na rok 2014 I. Základní údaje o městu, obci, popř. městské

Více

Žádost o dotaci MČ Praha 22

Žádost o dotaci MČ Praha 22 Žádost o dotaci MČ Praha 22 Název dotačního programu Název projektu žadatele I. Identifikační údaje žadatele: (Pokud žádáte granty na jednotlivé akce v rámci jednoho dotačního programu, není třeba vyplňovat

Více

1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŽADATELI

1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŽADATELI Vyplní podatelna MMÚ Vyplní OŠKSS MMÚ Číslo projektu Schválená částka Podací razítko ŽÁDOST O DOTACI NA REPREZENTACI MĚSTA NA AKCÍCH KREJSKÉHO, REPUBLIKOVÉHO NEBO MEZINÁRODNÍHO CHARAKTERU V OBLASTI KULTURY

Více

Nadační fond obětem holocaustu vyhlašuje výběrové řízení v programech

Nadační fond obětem holocaustu vyhlašuje výběrové řízení v programech Nadační fond obětem holocaustu vyhlašuje výběrové řízení v programech nova péče připomínka budoucnost odškodnění PÉČE Program podpory projektů sociálně zdravotní péče se zvláštním zřetelem k potřebám těch,

Více

VYHLÁŠENÍ GRANTOVÉHO PROGRAMU V OBLASTI ŢIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ pro rok 2015. 1. Název programu Grantový program v oblasti ţivotního prostředí

VYHLÁŠENÍ GRANTOVÉHO PROGRAMU V OBLASTI ŢIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ pro rok 2015. 1. Název programu Grantový program v oblasti ţivotního prostředí číslo VYHLÁŠENÍ GRANTOVÉHO PROGRAMU V OBLASTI ŢIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ pro rok 2015 1. Název programu Grantový program v oblasti ţivotního prostředí 1.1 Témata programu Grantový program je vyhlášen pro tato

Více

MĚSTO VSET NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018 MUVSP00OY822. i MĚSTSKÝ ÚŘAD []\J VSETÍN. Tělovýchovná jednota Zbrojovka Vsetín, spolek

MĚSTO VSET NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018 MUVSP00OY822. i MĚSTSKÝ ÚŘAD []\J VSETÍN. Tělovýchovná jednota Zbrojovka Vsetín, spolek MUVSP00OY822 MĚSTO VSET i MĚSTSKÝ ÚŘAD []\J VSETÍN Došlo: 16. 11. 2017 č. j.:.muvs y }yj^ /ú3 llsty/stranv:-a/-j^ ZADOST O DOTACI přílohy:,.fó NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018 čís.dop. zpracov. úkl. znak

Více

Město Rokytnice nad Jizerou

Město Rokytnice nad Jizerou Město Rokytnice nad Jizerou ZÁSADY PRO POSKYTOVÁNÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ (GRANTŮ) Z ROZPOČTU MĚSTA ROKYTNICE NAD JIZEROU na kulturní a sportovní akce, volnočasové aktivity, vzdělávání, činnost zájmových

Více

Žádost o dotaci aktivní grant města Tábora na rok 2011

Žádost o dotaci aktivní grant města Tábora na rok 2011 Datum podání: PID: Žádost o dotaci aktivní grant města Tábora na rok 2011 Evidenční č. Oblast: Tématický okruh: Název projektu: I. Údaje o žadateli: 1. Oficiální název žadatele: 2. IČO/ RČ 3. Právní forma

Více

MAS 21 IROP KULTURNÍ DĚDICTVÍ - I.

MAS 21 IROP KULTURNÍ DĚDICTVÍ - I. MAS 21 jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS 21 na období 201 2020 oznamuje změny v. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hl. m. PRAHY PRO OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ rok 2012 (žádost je určena pro právnické osoby)

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hl. m. PRAHY PRO OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ rok 2012 (žádost je určena pro právnické osoby) ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hl. m. PRAHY PRO OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ rok 2012 (žádost je určena pro právnické osoby) 1. Tematická oblast grantu: Podporovaná aktivita tématické oblasti: (Pozor: při změně

Více

GRANTOVÝ PROGRAM NA PODPORU KOMUNIT PLZEŇSKÉHO PRAZDROJE, a.s.

GRANTOVÝ PROGRAM NA PODPORU KOMUNIT PLZEŇSKÉHO PRAZDROJE, a.s. GRANTOVÝ PROGRAM NA PODPORU KOMUNIT PLZEŇSKÉHO PRAZDROJE, a.s. KOZEL LIDEM RADEGAST LIDEM PRAZDROJ LIDEM MANUÁL K PODÁNÍ GRANTOVÉ ŽÁDOSTI v systému GRANTYS Poslední verze: 15. června 2016 Obecné informace

Více

Příloha č. 1. Jsem si vědom(a) právních důsledků nepravdivosti čestného prohlášení. Jméno žadatele:

Příloha č. 1. Jsem si vědom(a) právních důsledků nepravdivosti čestného prohlášení. Jméno žadatele: Příloha č. 1 Čestné prohlášení žadatele při podání žádosti o poskytnutí finančního příspěvku ze Zásad Zastupitelstva Kraje Vysočina pro poskytování finančních příspěvků na podporu zemědělství pro období

Více

Program 8.2 Podpora ochrany přírody a krajiny

Program 8.2 Podpora ochrany přírody a krajiny Program 8.2 Podpora ochrany přírody a krajiny Vyhlášení programu k předkládání žádostí o dotaci Číslo a název oblasti podpory: 8. Životní prostředí a zemědělství Číslo a název programu: 8.2 Podpora ochrany

Více

Žádost organizace o státní dotaci v roce obecná část

Žádost organizace o státní dotaci v roce obecná část Příloha č.1 Žádost organizace o státní dotaci v roce 2008 obecná část Evidenční číslo: (doplní MŠMT) Název poskytovatele dotace: MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY Název dotačního programu: PODPORA

Více

Žádost o dotaci z rozpočtu obce Velká Dobrá na rok.

Žádost o dotaci z rozpočtu obce Velká Dobrá na rok. Žádost o dotaci z rozpočtu obce Velká Dobrá na rok. Obecní úřad Velká Dobrá Karlovarská 15, 273 61 Velká Dobrá IČ: 00235083 Číslo žádosti Žadatel - název organizace: Právní statut: (nadace / spolek / právnická

Více

Příloha č. 2 dotačního programu. Obecná část. Evidenční číslo: Žadatel: 2) Právní forma žadatele: Datum zahájení činnosti: IČ: DIČ:

Příloha č. 2 dotačního programu. Obecná část. Evidenční číslo: Žadatel: 2) Právní forma žadatele: Datum zahájení činnosti: IČ: DIČ: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE (Program na podporu školních projektů v oblasti environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty ve školách a školských

Více

ŽÁDOST o zařazení do programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností

ŽÁDOST o zařazení do programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností Identifikace žádosti PID ORP: vyplní ORP Identifikace žádosti PID MK: vyplní MK Obec s rozšířenou působností: Kraj: Ministerstvo kultury ČR, Maltézské náměstí 1, 118 11, Praha 1 Malá Strana, tel.: 257

Více

Fond investic Libereckého kraje Správce resortního programu: ODBOR REGIONÁLNÍHO ROZVOJE A EVROPSKÝCH PROJEKTŮ (ORREP)

Fond investic Libereckého kraje Správce resortního programu: ODBOR REGIONÁLNÍHO ROZVOJE A EVROPSKÝCH PROJEKTŮ (ORREP) Fond investic Libereckého kraje Správce resortního programu: ODBOR REGIONÁLNÍHO ROZVOJE A EVROPSKÝCH PROJEKTŮ (ORREP) Výzva k předkládání žádostí o dotaci z Fondu investic Libereckého kraje s odvoláním

Více

Finanční prostředky poskytnuté od MPSV na rok 2006 je možné používat do 31. prosince 2006 a k tomuto datu je nutné vyhotovit vyúčtování dotace.

Finanční prostředky poskytnuté od MPSV na rok 2006 je možné používat do 31. prosince 2006 a k tomuto datu je nutné vyhotovit vyúčtování dotace. Dotační výběrové řízení MPSV pro nestátní neziskové subjekty Vyúčtování neinvestiční MPSV a Závěrečná zpráva o realizaci projektu na rok 2006 Finanční prostředky od MPSV na rok 2006 je možné používat do

Více

Výzva k předkládání žádostí o dotaci z Programu resortu životního prostředí a zemědělství, Podprogramu Podpora ochrany přírody a krajiny

Výzva k předkládání žádostí o dotaci z Programu resortu životního prostředí a zemědělství, Podprogramu Podpora ochrany přírody a krajiny Výzva k předkládání žádostí o dotaci z Programu resortu životního prostředí a zemědělství, Podprogramu 8.2 - Podpora ochrany přírody a krajiny Číslo a název programu: 8 - Program resortu životního prostředí

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na podporu aktivity v oblasti environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na podporu aktivity v oblasti environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty Příloha Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na podporu environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty (EVVO) pro rok 2016 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na podporu aktivity v oblasti

Více

MUVSP00OY85N MĚSTO VSETI ZADOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU Y MOCE Tělovýchovná jednota Zbrojovka Vsetín, spolek

MUVSP00OY85N MĚSTO VSETI ZADOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU Y MOCE Tělovýchovná jednota Zbrojovka Vsetín, spolek MUVSP00OY85N MĚSTO VSETI f ^MĚSTSKÝ ÚŘAD IIN VSETÍN DoSI : 16, 7 11. 2017 ~7 o ('2p'ip 6. j.: muvs.. ovo.7 ZADOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU Y MOCE 2018 listy/strany:,... přílohy:...&... ' zpfacov. v úk!.

Více

Formulář žádosti o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu města Jindřichův Hradec na podporu výstavby technické a dopravní infrastruktury

Formulář žádosti o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu města Jindřichův Hradec na podporu výstavby technické a dopravní infrastruktury Formulář žádosti o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu města Jindřichův Hradec na podporu výstavby technické a dopravní infrastruktury Údaje o žadateli Název/Jméno a příjmení IČ DIČ Datum Bydliště

Více

N Á V R H 1) na zařazení akce obnovy nemovité kulturní památky do Havarijního programu Ministerstva kultury v roce 2016

N Á V R H 1) na zařazení akce obnovy nemovité kulturní památky do Havarijního programu Ministerstva kultury v roce 2016 Pořadové číslo návrhu MK:... /2016 Zařazeno MK/dne:...... 2016 N Á V R H 1) na zařazení akce obnovy nemovité kulturní památky do Havarijního programu Ministerstva kultury v roce 2016 Název památky:...

Více

MĚSTO VSETÍN- VSETÍN

MĚSTO VSETÍN- VSETÍN městský úřad MĚSTO VSETÍN- VSETÍN Došlo: e.j,muys ZADOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018 listy/strany:' přílohy:. 0?. 16, 11. 2017 7iJs p 6I,dep. ŽPPBGOV. ixp úkl. znak MUVSP00OY817 Název žadatele:

Více

Žádost o poskytnutí dotace z Rozvojového fondu sociálních služeb města Tábora

Žádost o poskytnutí dotace z Rozvojového fondu sociálních služeb města Tábora Datum podání: PID: /Vyplňuje MěÚ/ /Vyplňuje MěÚ/ Město Tábor - odbor sociálních věcí, Husovo náměstí 2938, 390 15 Tábor Žádost o poskytnutí dotace z Rozvojového fondu sociálních služeb města Tábora Evidenční

Více

ŽÁDOST O DOTACI. I. Informace o žadateli. Právní forma žadatele:

ŽÁDOST O DOTACI. I. Informace o žadateli. Právní forma žadatele: MĚSTSKÝ OBVOD PLZEŇ 4 Mohylová 55 312 00 Plzeň Evidenční číslo žádosti: DOTAČNÍ PROGRAM: NÁZEV PROJEKTU: Plánovaný termín projektu: zahájení ukončení Termín dosažení účelu, na který má být dotace poskytnuta

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Dotační titul Program na podporu sportovní činnosti dětí a mládeže v Olomouckém kraji v roce 2017 VZOR - NESLOUŽÍ JAKO

Více

Identifikace organizace

Identifikace organizace Číslo žádosti (vyplní nadace) ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ PŘÍSPĚVKU, Nadačního fondu FRAGILIS se sídlem Na Pomezí 19, 15000 Praha 5, Česká Republika, zapsaném v nadačním rejstříku vedeného Městským soudem v Praze,

Více

ŽÁDOST O GRANT HL. M. PRAHY

ŽÁDOST O GRANT HL. M. PRAHY Příloha č. 2 k usnesení Rady HMP č. 981 ze dne 26. 6. 2012 HLAVNÍ MĚSTO PRAHA VZOR MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY odbor památkové péče PID ŽÁDOST O GRANT HL. M. PRAHY vlastníkům památkově významných objektů

Více

Výzva k předkládání žádostí o dotaci z Grantového fondu Libereckého kraje

Výzva k předkládání žádostí o dotaci z Grantového fondu Libereckého kraje Výzva k předkládání žádostí o dotaci z Grantového fondu Číslo a název programu Program obnovy venkova program č. 17 Správce programu Odbor regionálního rozvoje a evropských projektů Krajského úřadu (dále

Více

, do hod ,- Kč

, do hod ,- Kč Program č. 2.1 Program obnovy venkova Vyhlášení programu k předkládání žádostí o dotaci Číslo a název oblasti podpory: 2 regionální rozvoj Číslo a název programu: 2.1 Program obnovy venkova Účel podpory

Více

Mimořádné sportovní výkony Mimořádné žádosti o dotaci Mimořádné žádosti v důsledku přírodních katastrof

Mimořádné sportovní výkony Mimořádné žádosti o dotaci Mimořádné žádosti v důsledku přírodních katastrof (zachovejte, prosím dvoustránkový formát žádosti) Žádost o neinvestiční dotaci z rozpočtu Statutárního města Ústí nad Labem v oblasti SPORTU pro rok 2016 MIMOŘÁDNÉ ŽÁDOSTI O DOTACE Vyplňte strojem, počítačem

Více

Obsah formuláře: Upozornění: A. Obecná část souhrnné informace o žadateli

Obsah formuláře: Upozornění: A. Obecná část souhrnné informace o žadateli Žádost poskytovatele sociální služby o dotaci pro rok 2011 Obsah formuláře: A. Obecná část souhrnné informace o žadateli 1. Identifikační údaje o žadateli 2. Přílohy k žádosti B. Specifická část - charakteristika

Více

Zálabí táhne za jeden provaz tréninková výzva, č. projektu 13/018/34100/120/000015

Zálabí táhne za jeden provaz tréninková výzva, č. projektu 13/018/34100/120/000015 Žádost o poskytnutí dotace tréninková výzva v rámci projektu Zálabí táhne za jeden provaz z Opatření III. 4. I. Získávání dovedností, animace a provádění 1. Název projektu (stručný a výstižný) 2. Žadatel

Více

Žádost. Ulice Č. p. Č. or. Obec PSČ Okres:

Žádost. Ulice Č. p. Č. or. Obec PSČ Okres: bod 15.3 příloha 3 Žádost O poskytnutí účelové neinvestiční dotace v rámci Dotačního programu Ústeckého kraje Podpora mládeže na rok 2019 k předkládání žádostí o dotaci na podporu aktivit naplňujících

Více