Z á p i s z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.2/2016 ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.2/2016 ze dne"

Transkript

1 Z á p i s z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.2/2016 ze dne Přítomni dle prezenční listiny: Jan Křehlík, Doc. Ing. Jan Lacina CSc., Ing. František Mach, Ing. Václav Drhlík, Mgr. Barbora Kulhánková, Ing. Zdeněk Pásek, Ing. Petra Kratochvílová, Ivana Zapletalová, Radovan Klusák, Karel Souček hosté Ing. Václav Šikula -místostarosta Ing. Karel Souček - místostarosta tajemník KŽP Ing. Milena Valentová Nepřítomni - předem omluveni: Ing. Alena Moudrá, Ing. Libuše Čermáková, Mgr. Bohumil Kabeš, Ing. Hana Ondrušková (17,00 hod hod, zasedací místnost radnice nám. Míru 111) Jan Křehlík, předseda KŽP, přivítal členky a členy KŽP, Ing.Václava Šikulu, Ing.Karla Součka, místostarosty města Tišnova. Konstatoval, že schůze byla v termínu svolána, proti zápisu z minulé schůze nebyly připomínky. Seznámil přítomné s navrženým programem. Schůzi zahájil. Program: 1. Projednání žádosti o dotace na podporu oblasti životního prostředí. 2. Kácení dřevin. 3. Investiční akce města. 4. Různé. 1. Projednání žádosti o dotace na podporu oblasti životního prostředí. Jan Křehlík, předseda KŽP Rady města Tišnova poděkoval RM Tišnova, že oblast životního prostředí má svůj dotační titul. Úkolem komise je předložit RM návrh na rozdělení dotací. KŽP se bude řídit již dříve komisí odsouhlasenými podmínkami pro výběr, aby náplň dotačního programu v oblasti ŽP byla zaměřena na zlepšení kvality a ochrany ŽP, a tím i zdraví a pohody občanů a pro enviromentální výchovu. Proběhla diskuze k jednotlivým žádostem o dotace z rozpočtu města. 1.) Kynologický klub Tišnov - Zmlazovací a bezpečnostní řez starých stromů. Žádost o finanční podporu pro ošetření starých stromů v podobě zdravotního a bezpečnostního řezu v areálu kynologického klubu u řeky Svratky v Tišnově. Ošetření napomůže k zachování dřevin a prodloužení jejich životnosti. Požadují 60% z celkových nákladů, t.j. částku ,- Kč. Kynologové jsou aktivní, činní, s městem spolupracují. Areál je udržovaný, hodně využívaný, zaslouží si podporu. KŽP Rady města Tišnova doporučuje RM Tišnova poskytnout Kynologickému klubu Tišnov dotaci dle žádosti v požadované výši. 2.) Čas pro sebe o.s. - Čas pro místo kde žiješ. Žádost o dotaci na podporu poznávání a ovlivňování životního prostředí, zabezpečení činnosti spolku, plánované aktivity, vyhlášení soutěže o nejkrásnější okno, zlepšení prostředí Dvorku, výstava Jak se rodí zahrada, přednášky, soutěže, celorodinné výpravy, mzdové náklady aj. Požadovaná částka ,-Kč, t.j. 31% z celkových nákladů. Po rozpravě bylo navrženo toto usnesení: KŽP Rady města Tišnova doporučuje RM Tišnova poskytnout žadateli Čas pro sebe o.s. dotaci dle žádosti v požadované výši. Komise žadateli doporučuje před projednáním v RM upravit přílohu žádosti v kapitole 2 mzdové prostředky. Komise nechce podporovat projekty, kde je žádáno na mzdy organizátorů.

2 -2-3.) Za sebevědomé Tišnovsko, z.s. - Podpora činnosti Ekoporadny Tišnovsko a jejich publikačních aktivit. Žádost o dofinancování činnosti Ekoporadny včetně publikačních a informačních aktivit, které vedou ke zlepšení životního prostředí, ochrany přírody a informovanosti občanů, např. přednášky, exkurze, propagace v médiích, na Tišnovských trzích, čištění vodních toků, výsadba stromů, sběr odpadků, pomoc obojživelníkům, Den země, Den stromů, vytvoření internetové prezentace VKP a.j. Požadovaná výše ,-Kč, t.j. 70% z celkové částky. Po rozpravě bylo navrženo toto usnesení: KŽP Rady města Tišnova doporučuje RM Tišnova poskytnout žadateli Za sebevědomé Tišnovsko, z.s. dotaci ve výši ,- Kč, t.j. bez mzdových nákladů. 2. Kácení dřevin. Ing.Václav Drhlík seznámil KŽP s požadovaným kácením. 1.) ul. Smíškova/Kvapilova - Tilia cordata (lípa srdčitá), obvod 160cm Důvod: vzhledem k požáru kontejnerů před třemi lety došlo k ohoření kmene a několika větví na severní straně stromu. Strom se snažil zpočátku poškozené části regenerovat. Nyní je již zřejmé nevratné poškození téměř poloviny koruny. Současně se bude realizovat rekonstrukce ulice Smíškova včetně prostranství před školou. V horní části ulice bude pokácen pařezový výmladek slivoně, který nedosahuje parametrů k povolení ke kácení. Náhradní výsadba po realizaci investice: Tilia cordata (stejný pozemek), případně další doplnění vzrostlé zeleně v parčíku před základní školou. KŽP doporučuje pokácení stromu s tím, že bude provedena náhradní výsadba po dokončení projektu Rekonstrukce ul. Smíškova, Kvapilova. 2.) ul. Dobrovského Prunus cerasus (višeň obecná) 2x (148 a 142 cm) Důvod: Kompletní rekonstrukce ulice včetně inženýrských sítí. Současně bude asanována skupina tůjí a škumpa. Náhradní výsadba po realizaci investice: min 6 ks (Prunus, kultivar okrasné třešně). KŽP doporučuje pokácení 2 ks višní s tím, že bude provedena náhradní výsadba 6ti ks v rámci rekonstrukce ul. Dobrovského. 3.) ul. Jamborova (horní) Pinus sylvestris (borovice lesní), obvod 138cm Důvod: Poškozování nemovitosti, hromosvodu, okapového chodníku. Náhradní výsadba po realizaci investice je možná v místě malokorunný strom. KŽP doporučuje strom nekácet, bude provedeno opatření na kořenovém systému. pro 9 proti 0 zdržel se 1 (přítomno 10) 4.) sídl. U Humpolky, č.p Pseudotsuga menziesii (Douglaska tisolistá) 140 cm) Důvod: Požadavek občanů všech pater rohových bytů. Stín, plísně, vysoké riziko poškození zasklených balkónů při silném větru. Vysoký výskyt vosích a sršních hnízd v koruně stromu. Náhradní výsadba po realizaci investice: Možnost náhradní výsadby v místě dále od domu.

3 -3- KŽP doporučuje strom pokácet. Ke kácení dojde po realizaci náhradní výsadby a jejím bezpečném ujmutí. 5.) ul. Koráb x ul. Moukova (2 torza vrb, 6 kmenů trnovníku akátu) Důvod/návrh: Podnět Ing. Mouky k pokácení stromů a výsadby malokorunných dřevin do nově vzniklé úpravy veřejného prostranství s lavičkou. Doporučení pokácet suché torzo vrby u plotu. Náhradní výsadba po realizaci investice: Možná v místě. KŽP doporučuje pokácet 2 torza vrb a souhlasí s vytvořením parkové úpravy s prozatimním ponecháním 6 ks trnovníku akátu hod. odchází paní Ivana Zapletalová. 6.) plocha za koupalištěm kanalizace (č. 1 javor (110), č. 2 vrby (70, 92,112,108), č. 3,4,5,6 topoly (70,80,70,240), č. 7,8 jasany (65,130) Důvod: Po zbudování protlaku pod řekou od koupaliště požaduje VAS, a.s. pokácení stromů z důvodu zatížení a možnosti poškození vedení. Vlastníci pozemků Lesy ČR, Povodí Moravy a DALAKER. Nedoporučení kácet stromy 3-6. Strom 1 je poškozen na kmeni a ve větvích, roste na výpusti z koupaliště. Vícekmen vrby č. 2 proschlé, výrazně odkloněné kmeny s možností poškození oplocení koupaliště. Strom č. 8 je provozně nebezpečný, nakloněný nad cestu s výrazným poškozením kmene u báze (kry). KŽP doporučuje pokácet 1 javor, 2 vrby, 2 jasany, nekácet stromy č.3-6. pro 9 proti 0 zdržel se 0 (přítomno 9) 7.) ul. Brněnská - 4x Tilia cordata/platyphylla (lípa srdčitá/velkolistá), 4x Prunus domestica (švestka), 2x Robinia pseudoaccacia (trnovník akát) Důvod: Investiční akce rekonstrukce komunikace, autobusových zastávek, realizace cyklostezky. Studie je třetí variantou, v původních variantách bylo navrhováno až 18 stromů ke kácení, 4 památné lípy jsou navrženy ke kácení, a to 2.,4., 6. a 7. od Drásova, 7. strom je dožívající torzo. 5. strom je mladou lípou, která bude přesazena. Další 2 stromy vyžadující povolení ke kácení jsou akáty, 1. a 3. od Drásova. 4 švestky u ulice na Rybníčku jsou v horším zdravotním stavu, za poslední 2 roky byly 2 ks odstraněny, nevyžadují povolení ke kácení. Na památné stromy je doporučeno zpracovat znalecký posudek. Náhradní výsadba po realizaci investice: Náhradní výsadba bude realizována v místě, a to doplněním aleje lip v západních 2/3 ulice. Po rozpravě je navrhováno řešení: V místě ústí křižovatky s ul. Jamborovou odklonit trasu cyklostezky od ul.brněnské šikmo svahem pod vlečku na stávající cestu až na její konec, kde se potká s projektovanou. Nebudou káceny 3 památné lípy, nebude třeba opěrných zdí, zábradlí, vznikne prostor pro výsadbu stromů (dosadba aleje, zpevnění svahu). KŽP doporučuje upravit Studii rekonstrukce ul. Brněnská tak, že od ústí ul. Jamborova se trasa cyklostezky odkloní pod vlečku, tím dojde k nutnosti kácení jen torza 1 památné lípy a švestek. pro 9 proti 0 zdržel se 0 (přítomno 9) hod hod odchází pan Karel Souček.

4 -4-8.) porost borovic horní hřiště za ZŠ 28. října - probírka Důvod/návrh: Přehuštěný porost, nebezpečí poškození oplocení, výrazné znečišťování hřiště, nevhodně vysazené. KŽP bere informaci na vědomí. 3. Investiční akce města. Ing. Václav Drhlík seznámil přítomné se zpracovanými Studiemi rekonstrukce ul. Brněnská, ul. Riegrova, ul. Černohorská, zvláště z pohledu veřejné zeleně, plánovaného kácení a plánované náhradní výsadby dřevin odchází Ing.František Mach, Ing.Petra Kratochvílová 4. Různé - Jan Křehlík - MŽP navrhlo novelu zákona č. 114/1992 Sb. o ochraně přírody a krajiny. - Jan Křehlík: Co víme o rekonstrukci parku u nemocnice? Ing. Václav Drhlík: Zastupitestvo města jednalo, jednání pokračují, v současnosti je demoliční výměr pro trakt nemocnice. - Doc.Ing. Jan Lacina CSc. upozorňuje na vývoz stavební sutě do registrovaného VKP Pod Svodnicí. - Mgr. Barbora Kulhánková MAS sázení 20 ks jabloní podél cyklostezky na Železné, výsadba v rámci dotační akce proběhne 3.dubna 2016 za spolupráce s městem. Město by mělo uvažovat o dalších lokalitách k osázení. - Radovan Klusák plocha u bývalého vodního zdroje u Hradčanského nádraží by byla vhodná pro výsadbu, navrhuje setkání na místě. - Jan Křehlík - v březnové KŽP bude informace o jaderném úložišti. - Jan Křehlík - v některé z následných KŽP vycházka a návštěva sběrného dvora. - Jan Křehlík děkuje Doc.Ing. Jan Lacinovi CSc. za předložení návrhů k uskutečnění exkurze na úspěšně realizované plochy ÚSES. Je třeba exkurzi připravit (úkol RM pro KŽP ze dne 19.října 2015). Členové navrhují termín pátek nebo o víkendu. - Ing.František Mach zaslal členům KŽP 2 podněty. Ing. Drhlík : 1. S úklidem suti za Ostrovcem se započalo, materiál se drtí a bude odvážen, 2. ježdění motorkářů na Květnici je nepřípustné, hledat řešení. - Ing.Zdeněk Pásek - seznámení členů KŽP se sbírkou motýlů proběhne v některé s dalších komisí. Příští jednání komise se uskuteční v pondělí v hod. v zasedací místnosti radnice, nám. Míru 111. Tišnov předseda KŽP: Jan Křehlík tajemník KŽP: Ing. Milena Valentová

5

Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.7/2017 ze dne

Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.7/2017 ze dne Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.7/2017 ze dne 11.9.2017 Přítomni dle prezenční listiny členové KŽP: Jan Křehlík, Doc.Ing.Jan Lacina CSc.,Ing.Libuše Čermáková, Ivana Zapletalová,

Více

Odbor životního prostředí

Odbor životního prostředí nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 6230/2014 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 Spisový znak: 101 2.2 Zápis z jednání komise pro životní

Více

Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.9/2017 ze dne

Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.9/2017 ze dne Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.9/2017 ze dne 6.11.2017 Přítomni dle prezenční listiny členové KŽP: Jan Křehlík, Doc. Ing. Jan Lacina CSc., Ing. Libuše Čermáková, Ing. Petra

Více

Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.1/2017 ze dne

Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.1/2017 ze dne Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.1/2017 ze dne 16.1.2017 Přítomni dle prezenční listiny: Jan Křehlík, Doc. Ing. Jan Lacina CSc., Ing. Libuše Čermáková, Ing. Petra Kratochvílová,

Více

Odbor životního prostředí

Odbor životního prostředí nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 7411/2017 Počet listů dokumentu: 2 Počet listů příloh: 1 Spisový znak: 101 1,3 Zápis z jednání komise pro životní

Více

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 14. 6. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:35 hod v krizové místnosti budovy Radnice. Přítomno:

Více

Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č. 2/2018 ze dne

Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č. 2/2018 ze dne Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č. 2/2018 ze dne 26.2.2018 Přítomni dle prezenční listiny členové KŽP: Jan Křehlík, Doc. Ing. Jan Lacina CSc., Radovan Klusák, Ing. Petra Kratochvílová,

Více

Zápis. z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.8/2016 ze dne

Zápis. z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.8/2016 ze dne Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.8/2016 ze dne 24.10.2016 Přítomni dle prezenční listiny: Jan Křehlík, Doc. Ing. Jan Lacina CSc., Ing. Alena Moudrá, Ivana Zapletalová, Ing.

Více

Zápis z jednání komise životního prostředí

Zápis z jednání komise životního prostředí Zápis z jednání komise životního prostředí dne 25.12.2014 Místo: Plasy Přítomni: Předseda: ing. Miroslav Červený, členové: Jindřich Kučírek, Ing. Michal Radoš, Josef Eret, Jiří Řezáč Program: 1) Posouzení

Více

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne 19. 6. 2018 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:44 hod v krizové místnosti radnice. Přítomno: S členů,

Více

Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.2/2017 ze dne

Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.2/2017 ze dne Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.2/2017 ze dne 20.2.2017 Přítomni dle prezenční listiny: Jan Křehlík, Doc. Ing. Jan Lacina CSc., Ing. Libuše Čermáková, Ing. Petra Kratochvílová,

Více

NÁVRH SADOVÝCH ÚPRAV SÍDLIŠTĚ ŠTĚPNICE - 2. etapa Návrh kácení stromy s výčetním obvodem nad 80 cm

NÁVRH SADOVÝCH ÚPRAV SÍDLIŠTĚ ŠTĚPNICE - 2. etapa Návrh kácení stromy s výčetním obvodem nad 80 cm NÁVRH SADOVÝCH ÚPRAV SÍDLIŠTĚ ŠTĚPNICE - 2. etapa Návrh stromy s výčetním obvodem nad 80 cm Albert, Zahradní - 1 Albert, Zahradní 6 Picea abies smrk ztepilý 17 53 25 10,0 0,0 3 3 a 1 1 2 Proschlý, poškozený

Více

-4- Ing. Křehlík- děkuji všem za účast, diskuzi i usnesení.

-4- Ing. Křehlík- děkuji všem za účast, diskuzi i usnesení. Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č. 5/2018 ze dne 14.5.2018 Přítomni dle prezenční listiny členové KŽP: Jan Křehlík, Doc. Ing. Jan Lacina CSc., Ing. Petra Kratochvílová, Ing.

Více

Odbor životního prostředí

Odbor životního prostředí nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 16751/2013 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 Spisový znak: 101 2.2 Zápis z jednání komise pro životní

Více

ZÁPIS z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č. 2/2019 dne

ZÁPIS z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č. 2/2019 dne Zahájení ZÁPIS z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č. 2/2019 dne 20.02.2019 Jednání Komise životního prostředí (KŽP) zahájila předsedkyně Ing. Hana Ondrušková v 17:00 hod. v krizové

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 12. 4. 2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č. 9/2017 ze dne

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č. 9/2017 ze dne Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č. 9/2017 ze dne 10. 10. 2017 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:33 hod v krizové místnosti Radnice. Přítomno:

Více

Z á p i s z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.5/2014 ze dne 7.4.2014

Z á p i s z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.5/2014 ze dne 7.4.2014 Z á p i s z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.5/2014 ze dne 7.4.2014 Přítomni dle prezenční listiny: Doc. Ing. Jan Lacina CSc., Ing. Zdeněk Pásek, Bc. Karel Souček, Ing. Miloš Rozkošný

Více

Obvod ve 130 cm (cm) Obvod pařez (cm) 1ořešák královský (Juglans regia) 2,5 4 Neměřen 41 15 1 0 Nízké větvení koruny

Obvod ve 130 cm (cm) Obvod pařez (cm) 1ořešák královský (Juglans regia) 2,5 4 Neměřen 41 15 1 0 Nízké větvení koruny Levý břeh od soutoku Číslo Druh Výška (m) Šířka korun y (m) Obvod ve 130 cm (cm) Obvod pařez (cm) věk fyziologic ká vytalita pěsteb. patření Poznámky Naléhavos t 1ořešák královský (Juglans regia) 2,5 4

Více

Zápis z jednání Komise školské, pro děti, mládež a rodinu Rady města Tišnova ze dne

Zápis z jednání Komise školské, pro děti, mládež a rodinu Rady města Tišnova ze dne Zápis z jednání Komise školské, pro děti, mládež a rodinu Rady města Tišnova ze dne 16. 4. 2015 Začátek: 16.00 hodin Ukončení: 18.30 hodin Přítomni: L. Borková, R. Zhořová, B. Bauer, V. Kappel, J. Konečná,

Více

Zápis č. 5/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. listopadu 2013 od 17:30 hodin v zasedací místnosti MÚ

Zápis č. 5/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. listopadu 2013 od 17:30 hodin v zasedací místnosti MÚ Zápis č. 5/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. listopadu 2013 od 17:30 hodin v zasedací místnosti MÚ Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města

Více

Městský úřad Pohořelice, Vídeňská 699, POHOŘELICE Odbor životního prostředí

Městský úřad Pohořelice, Vídeňská 699, POHOŘELICE Odbor životního prostředí Městský úřad Pohořelice, Vídeňská 699, 691 23 POHOŘELICE Odbor životního prostředí Vaše zn.: PM-22111/2018/3105/Gru ze dne 10.08.2018 Č.j.: MUPO-37053/2018/ZP/LAJ Spis. zn.: SZ MUPO 6947/2018 Vyřizuje:

Více

Omluveni: Mgr. Zdenek Krutek, Vladimír Lieberzeit, Ing. Michaela Škopíková

Omluveni: Mgr. Zdenek Krutek, Vladimír Lieberzeit, Ing. Michaela Škopíková Zápis č. 4/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 7. listopadu 2016 od 17:30 hodin ve velké zasedací místnosti radnice Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva

Více

USNESENÍ z 50. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. října 2012 v 8 hodin v zasedací místnost, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 50. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. října 2012 v 8 hodin v zasedací místnost, Masarykovo nám. USNESENÍ z 50. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. října 2012 v 8 hodin v zasedací místnost, Masarykovo nám. 1 UR01/50/2012 Schválení programu 50. schůze Rady města Uničova schvaluje

Více

Z Á P I S č. 2/ 2016 k jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 2/ 2016 k jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 2/ 2016 k jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 16. 2. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:40 hod v krizové místnosti budovy Radnice. Přítomno:

Více

Zápis z jednání Komise školské, pro děti, mládež a rodinu Rady města Tišnova ze dne 18. 6. 2015

Zápis z jednání Komise školské, pro děti, mládež a rodinu Rady města Tišnova ze dne 18. 6. 2015 Zápis z jednání Komise školské, pro děti, mládež a rodinu Rady města Tišnova ze dne 18. 6. 2015 Začátek: 16.00 hodin Ukončení: 17.30 hodin Přítomni: L. Borková, B. Bauer, J. Konečná, L. Šmardová, P. Kappelová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 2. 2017 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.04

Více

Protokol inventarizace dřevin "1106 GŘC - areál Olomouc - Povel"

Protokol inventarizace dřevin 1106 GŘC - areál Olomouc - Povel parc.č. 471/1 x plocha 1 Acer campestre javor babyka 9,12,15 3,4,5 2m2 4,0 3-kmen, mladý stromek 2 Rosa canina růže šípková 6m2 4,0 keř 3 Sambucus nigra bez černý 8m2 3,5 keř 4 Sambucus nigra bez černý

Více

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 13. 12. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15.43 hod v Hospůdce Pod Květnicí. Přítomno: 7 členů, MK je usnášeníschopná.

Více

Nepřítomni: Omluveni: Lieberzeit Vladimír, Ing. Škopíková Michaela, Tomanová Magdalena, Neomluveni: Kadlec Michal, Ing.

Nepřítomni: Omluveni: Lieberzeit Vladimír, Ing. Škopíková Michaela, Tomanová Magdalena, Neomluveni: Kadlec Michal, Ing. Zápis č. 5/2012 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 5. listopadu 2012 od 17:30 hodin ve velké zasedací místnosti MÚ Tišnov Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva

Více

Z Á P I S. Přítomni: Ing.Miloslav Jančík, Zbyněk Macek, Soňa Zezulková Omluveni: Zdeněk Polcer

Z Á P I S. Přítomni: Ing.Miloslav Jančík, Zbyněk Macek, Soňa Zezulková Omluveni: Zdeněk Polcer Z Á P I S z 18. zasedání Rady obce S o b ě c h l e b y, které se konalo v pondělí dne 7. září 2015 od 18,00 hodin v kanceláři starosty obce v Soběchlebích čp.141 Přítomni: Ing.Miloslav Jančík, Zbyněk Macek,

Více

Zápis č. 3/2015. z veřejného jednání zastupitelstva městyse, konaného dne v 18 hod. v zasedacím sále ÚM v Želetavě

Zápis č. 3/2015. z veřejného jednání zastupitelstva městyse, konaného dne v 18 hod. v zasedacím sále ÚM v Želetavě Zápis č. 3/2015 z veřejného jednání zastupitelstva městyse, konaného dne 22. 09. 2015 v 18 hod. v zasedacím sále ÚM v Želetavě Přítomni: 11 členů ZM dle prezenční listiny Omluveni: Jan Berka, Karel Vrbka,

Více

Osadní výbor Hájek Hajánky

Osadní výbor Hájek Hajánky Osadní výbor Hájek Hajánky Osadní výbor Hájek Hajánky (dále jen OV ) Zápis č. Přítomni: Hosté: 11/2015 ze dne 20.12.2015 v areálu kulturního domu v Hajánkách L. Kotouček, P. Pospíšilová, M. Nejez, V. Pospíšil,

Více

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar.

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar. Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 27.února 2012 od 19.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Jeřábek,

Více

Komise městské části č. 13 Olomouc Nová Ulice

Komise městské části č. 13 Olomouc Nová Ulice Zápis č. 2/2018 z jednání KMČ č. 13 Olomouc Nová Ulice ze dne 13. 2. 2018 I. Zahájení KMČ č. 13 svolala schůzi na 18.00 hodin dne 13. 2. 2018 do bývalého internetového pracoviště v areálu JALTA (v 1. patře,

Více

Zápis č. 5 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.1.2015

Zápis č. 5 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.1.2015 Zápis č. 5 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.1.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava, Hosté : Ing. František Sojka, zástupci JSDHO Komárov

Více

Zápis ze 23. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 16. 9. 2014 od 19.30 hodin v místním pohostinství

Zápis ze 23. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 16. 9. 2014 od 19.30 hodin v místním pohostinství Zápis ze 23. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 16. 9. 2014 od 19.30 hodin v místním pohostinství Přítomni: Jindrová Milena, Kosina Aleš, Ing. Kubasa Jiří, Pich Jaroslav, Pichová

Více

Z Á P I S. z jednání zastupitelstva Města Bělčice, které se konalo dne od h v malé zasedací místnosti radnice v Bělčicích

Z Á P I S. z jednání zastupitelstva Města Bělčice, které se konalo dne od h v malé zasedací místnosti radnice v Bělčicích Z Á P I S z jednání zastupitelstva Města Bělčice, které se konalo dne 28.7. 2016 od 19.00 h v malé zasedací místnosti radnice v Bělčicích Přítomni: Vejšický, Převrátil, Mašek, Šilha, Srbová, ing. Zeman

Více

Zápis ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ostrá, které se konalo dne 22.1. 2015 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ostrá

Zápis ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ostrá, které se konalo dne 22.1. 2015 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ostrá Zápis ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ostrá, které se konalo dne 22.1. 2015 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Šenfelderová, Ing. Jiří Čenský, Jana Effenbergerová,

Více

Z á p i s z 14. jednání Výboru pro majetek Městské části Praha 3

Z á p i s z 14. jednání Výboru pro majetek Městské části Praha 3 1 Z á p i s z 14. jednání Výboru pro majetek Městské části Praha 3 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání : 17.9.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 27.03.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.04.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Smlouvy o úhradě hodnoty ekologické újmy mezi Městem Písek

Více

Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně.

Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně. Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne 26.4.2016 od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně. Členové zastupitelstva: Přítomni: Ing. Pavel Moucha, Petr Matějovský,

Více

Zápis č. 10 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 24. 2.2015

Zápis č. 10 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 24. 2.2015 Zápis č. 10 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 24. 2.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola usnesení zápisů a uložených úkolů 2. Projednání

Více

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 30. 10. 2012 Přítomní: Ing. Karel Souček - předseda, Zdenek Krutek, Ing.arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová,

Více

56,47,44,69, 56,53,47,47, ,5 3 OP SS 2 1 ZŘ 666/211 mírné prosychání do 10% objemu koruny, přirozené prosychání spodní části korun

56,47,44,69, 56,53,47,47, ,5 3 OP SS 2 1 ZŘ 666/211 mírné prosychání do 10% objemu koruny, přirozené prosychání spodní části korun 1 Betula pendula bříza 23 71 13,5 0,5 5,5 3 S V 1 2 666/210 mírný náklon, pěkná 2 Salix caprea vrba 38 119 9 1,5 5,5 4 OP V 2 2 666/210 prosychání cca 10-15% 3 Salix caprea vrba 28/30 88/94 8 1,5 7,5 4

Více

Zápis 2/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 24. 4. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ

Zápis 2/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 24. 4. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 2/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 24. 4. 2015, od 19.00 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně

Více

M ě s t o D u c h c o v

M ě s t o D u c h c o v 1 M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Duchcova, která se uskutečnila dne 11.12.2018 od 8:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Duchcov Přítomno: 7 Nepřítomno: 0 Z toho

Více

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice ZÁPIS ze 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 26.9.2012 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 7. 11. 2017 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:30 hod v krizové místnosti Radnice. Přítomno: 8 členů, MK je

Více

INVENTARIZACE DŘEVIN JAKO PODKLAD K ŽÁDOSTI O KÁCENÍ

INVENTARIZACE DŘEVIN JAKO PODKLAD K ŽÁDOSTI O KÁCENÍ INVENTARIZACE DŘEVIN JAKO PODKLAD K ŽÁDOSTI O KÁCENÍ 09/2016 OBSAH LOKALIZACE... 2 ZHODNOCENÍ STAVU DŘEVIN... 2 PŘÍLOHY... 4 A) INVENTARIZAČNÍ TABULKY... 4 B) FOTODOKUMENTACE... 9 C) SITUČNÍ ZÁKRES DŘEVIN...

Více

M ě s t o D u c h c o v

M ě s t o D u c h c o v 1 M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Duchcova, která se uskutečnila dne 13.11.2018 od 8:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Duchcov Přítomno: 7 Nepřítomno: 0 Z toho

Více

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. v Uničově UR01/35/2016 Schválení programu 35. schůze Rady města Uničova

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: , ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: ,   ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.06/16 ve Vysokém konaného dne 21.10.2016

Více

Zápis č. 9/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne ,

Zápis č. 9/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne , Zápis č. 9/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 27. 8. 2015, od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 27. 8. 2015 Čas jednání: zahájení: v

Více

Zápis č.2/2018 ze zasedání Osadního výboru Hájek - Hajánky

Zápis č.2/2018 ze zasedání Osadního výboru Hájek - Hajánky Materiál číslo: 36 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 16.04.2018 Předkládá Kotouček Ladislav - předseda Osadního výboru Hájek-Hajánky Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu

Více

ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,00 hodin

ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,00 hodin OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37,41002 Lovosice ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 6.11.2015 od 18,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Revitalizace veřejných prostranství v intravilánu obce Žáky

Revitalizace veřejných prostranství v intravilánu obce Žáky Revitalizace veřejných prostranství v intravilánu obce Žáky Formulář pro uchazeče - oceněný výkaz výměr (poloţkový rozpočet) I. Výsadby a) Objekt : ozelenění háječku -parcela číslo 101/42 Ceny bez DPH

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací RM-24-2015 Termín jednání 17. srpna 2015 Začátek jednání 15:00 Přítomni Ing. Zdeněk Praus Bc. Miloš Tichý Antonín Podzimek Mgr. Alena Zvěřinová Miloslav

Více

Zápis z jednání dopravní komise č. 24/2017 ze dne

Zápis z jednání dopravní komise č. 24/2017 ze dne Rada ÚMČ Brno-Líšeň Zápis z jednání dopravní komise č. 24/2017 ze dne 27. 3. 2017 Přítomní členové: Chmela Matěj, Lupečka Oldřich, Ing. Šiška Josef, Benda Vladimír, Merta Jan, Ing. Tvarůžek Stanislav,

Více

Zpráva o průběhu investičních akcí r (stav k )

Zpráva o průběhu investičních akcí r (stav k ) Materiál číslo: 7 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 16.04.2018 Předkládá Ing. Souček Karel - místostarosta Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis č. 1 z jednání Komise pro místní část Mniší ze dne 6. ledna 2016

Zápis č. 1 z jednání Komise pro místní část Mniší ze dne 6. ledna 2016 Zápis č. 1 z jednání Komise pro místní část Mniší ze dne 6. ledna 2016 Místo konání: Klubovna KD v Mniší Členů komise: 8 Přítomno členů komise: 7 Zahájení jednání a organizační záležitosti 1. Zahájení:

Více

Revitalizace vzrostlých stromů v městyse Štoky a jeho místních částech a jejích místních částech PŘÍLOHY

Revitalizace vzrostlých stromů v městyse Štoky a jeho místních částech a jejích místních částech PŘÍLOHY Revitalizace vzrostlých stromů v městyse Štoky a jeho místních částech a jejích místních částech PŘÍLOHY PŘÍLOHA 2.A Inventarizace dřevin a návrh pěstebních opatření v městyse Štoky TEXTOVÁ ČÁST Inv. číslo

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bačkov. Přítomní zastupitelé: Bárta František, Dočkalová Libuše, Karel Josef, Chlád Miroslav

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bačkov. Přítomní zastupitelé: Bárta František, Dočkalová Libuše, Karel Josef, Chlád Miroslav Obec Bačkov Bačkov 38, 582 91 Světlá nad Sázavou IČO: 00579777 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bačkov Přítomní zastupitelé: Bárta František, Dočkalová Libuše, Karel Josef, Chlád Miroslav

Více

Zápis č a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 28. ledna 2019 od 19,00 hodin

Zápis č a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 28. ledna 2019 od 19,00 hodin Zápis č. 02-2019 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 28. ledna 2019 od 19,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kolomuty konaného dne 6. prosince 2010 v zasedací místnosti obecního úřadu od 18:00 hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kolomuty konaného dne 6. prosince 2010 v zasedací místnosti obecního úřadu od 18:00 hod. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kolomuty konaného dne 6. prosince 2010 v zasedací místnosti obecního úřadu od 18:00 hod. Přítomni: p. Štecha Jaroslav, p. Král Václav, p. Červinka Jaromír, Ing. Stehlík

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 29. ledna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 29. ledna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 29. ledna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martin Křivonožka, Ladislav

Více

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 11. 7. 2017 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:32 hod v krizové místnosti Radnice. Přítomno: 7 členů, MK je

Více

Alej do Velké Kraše Průvodní zpráva a návrh řešení

Alej do Velké Kraše Průvodní zpráva a návrh řešení Alej do Velké Kraše Alej do Velké Kraše Průvodní zpráva a návrh řešení Cesta mezi městem Vidnava a obcí Velká Kraš, která vede podél říčky Vidnávky je oblíbeným místem procházek občanů a z důvodů minimálního

Více

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne 30.5.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: František Doušek 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

NÁVRH ZELENĚ. Obnova alejí na Ústředním hřbitově v Brně. Ing. Petr FÖRCHTGOTT

NÁVRH ZELENĚ. Obnova alejí na Ústředním hřbitově v Brně. Ing. Petr FÖRCHTGOTT NÁVRH ZELENĚ Obnova alejí na Ústředním hřbitově v Brně Ing. Petr FÖRCHTGOTT PROSINEC 2014 OBSAH Úvod Současný stav... str. 3 Rozsah a cíl návrhu... str. 3 Návrh Odstranění... str. 4 Výsadba... str. 5 Výkaz

Více

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016. konaného dne v 19.00

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016. konaného dne v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00637/16 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 2/2016 konaného

Více

Zápis ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ostrá, které se konalo dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ostrá

Zápis ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ostrá, které se konalo dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ostrá Zápis ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ostrá, které se konalo dne 22.1. 2015 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Šenfelderová, Ing. Jiří Čenský, Jana Effenbergerová,

Více

Zpráva o průbehu investičních akcí r (stav k )

Zpráva o průbehu investičních akcí r (stav k ) Materiál číslo: 6 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Ing. Souček Karel - místostarosta Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 23. 2. 205 od 8:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová, Petra

Více

Zápis. z 88. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 16:00 hodin.

Zápis. z 88. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 16:00 hodin. Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Radoslav Němeček Jiří Švanyga Ing. Zdeněk Škromach Ing. Vladimír Elšík Omluveni: Ing. Tomáš Letocha Vlasta Sedláková Přizvaní hosté: Mgr. Pavel Jurečka Zápis z 88. schůze

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod. Obec Třanovice Zápis z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 13 členů ZO Třanovice, 2 omluveni 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice ZÁPIS z 24. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 2.7.2014 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zastupitelstvo obce schvaluje ověřovatele zápisu: V. Chlanová, F. Kába

Zastupitelstvo obce schvaluje ověřovatele zápisu: V. Chlanová, F. Kába Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 1. listopadu 2018, od 18:00 hodin v Kulturním domě v Pačejově-nádraží, v suterénu 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

VELKÉ MEZIŘÍČÍ REGENERACE ZELENĚ KAPITOLA 2. REVITALIZACE STROMOŘADÍ A LOKALIT SE VZROSTLÝMI STROMY

VELKÉ MEZIŘÍČÍ REGENERACE ZELENĚ KAPITOLA 2. REVITALIZACE STROMOŘADÍ A LOKALIT SE VZROSTLÝMI STROMY KAPITOLA 2. REVITALIZACE STROMOŘADÍ A LOKALIT SE VZROSTLÝMI STROMY 4 2.1 ÚVOD Jak již bylo zmíněno v úvodu, hlavní prioritou revitalizace zeleně ve městě Velkém Meziříčí je zachování co nejvíce letitých

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.2.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.2.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.2.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.05/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drásov

Více

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 33/2014, konané dne 22. prosince 2014

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 33/2014, konané dne 22. prosince 2014 Zahájení Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 33/2014, konané dne 22. prosince 2014 Schůzi Rady města zahájil v 08:10 hodin Bc. Jiří Dospíšil starosta města Tišnova. Přítomni: 5 členů - RM je usnášeníschopná.

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP. ZÁPIS z 11. jednání

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP. ZÁPIS z 11. jednání HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy Výbor pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP ZÁPIS z 11. jednání Výboru pro správu majetku a majetkové podíly ZHMP konaného dne 18. 5. 2017 ve

Více

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 4. listopadu 2015 od 17:30 hodin na Odboru finančním

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 4. listopadu 2015 od 17:30 hodin na Odboru finančním Zápis č. 5/2015 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 4. listopadu 2015 od 17:30 hodin na Odboru finančním Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 03/2012 konané dne 15. února 2012

USNESENÍ ze schůze RM č. 03/2012 konané dne 15. února 2012 USNESENÍ ze schůze RM č. 03/2012 konané dne 15. února 2012 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/03/2012 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín

Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín Datum a místo konání: Začátek jednání: Ukončení jednání: Přítomni zastupitelé: Ostatní účastníci: Ověřovatelé zápisu: 30. 12. 2016 OÚ Jersín 18:00 hod

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 23.11.2015 od 18:30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 23.11.2015 od 18:30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 23.11.2015 od 18:30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni: Ladislav Tylš, Milena Skalická, Markéta Poláčková, Ondřej

Více

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 26. 02. 2019 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starostka obce Mgr. Gabriela Šmerdová zahájila

Více

Radovan Klusák Mgr. Marek Babák Mgr. Zdeňka Dohnálková Ing. Petr Bábor, Ph.D příchod 9.38 hodin

Radovan Klusák Mgr. Marek Babák Mgr. Zdeňka Dohnálková Ing. Petr Bábor, Ph.D příchod 9.38 hodin ZÁPIS ze zasedání Rady města Tišnova č. 22/2012, konané dne 24. října 2012 Zahájení Schůzi Rady města zahájil v 8:00 hodin Jan Schneider - starosta města Tišnova. Přítomno: 4 členové - RM je usnášeníschopná.

Více

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. února 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. února 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. února 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Illek František, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan (příchod v 19.25

Více

ZÁPIS. Zahájení. Jednání majetkové komise zahájil předseda Mgr. David Vávra v 16:08 hod v krizové místnosti radnice.

ZÁPIS. Zahájení. Jednání majetkové komise zahájil předseda Mgr. David Vávra v 16:08 hod v krizové místnosti radnice. ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č. 019 dne 13.3.2019 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Mgr. David Vávra v 16:08 hod v krizové místnosti radnice. Přítomno: S (6) členů,

Více

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, Lovosice

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, Lovosice OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice ZÁPIS z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 4.7.2012 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Bod č 2 - Schválení programu:

Bod č 2 - Schválení programu: Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 16.9.2015 od 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu. 11/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Z Á P I S R-04-2015 ze zasedání Rady Obce Tuchlovice konaného dne 2. 3. 2015

Z Á P I S R-04-2015 ze zasedání Rady Obce Tuchlovice konaného dne 2. 3. 2015 Z Á P I S R-04-2015 ze zasedání Rady Obce Tuchlovice konaného dne 2. 3. 2015 Zahájeno: v 16:30 hod. Přítomni: Mgr. Jaroslav Pošta, Mgr. Jan Bejček, Iva Pencová, Ing. Křižan Michal, Ing.Fojt Stanislav Omluveni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 1/2017 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 1/2017 ze dne VYVĚŠENO 21.6.2017 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 1/2017 ze dne 18.3.2017 Místo konání: knihovna, Písečné 25 Doba konání: sobota 18.3. 2017, 18.00 hod Přítomni: viz prezenční listina,

Více

Zápis č. 2 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 6.1.2015

Zápis č. 2 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 6.1.2015 Zápis č. 2 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 6.1.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava, Omluven: Bohuslav Ernest Program: 1. Návštěva hasičské zbrojnice 2.

Více

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 9/2015 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 19. 8. 2015, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce:

Více

Zápis 14 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v klubu TJ Sokol Horka u Staré Paky

Zápis 14 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v klubu TJ Sokol Horka u Staré Paky Zápis 14 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v klubu TJ Sokol Horka u Staré Paky datum konání: 4.10.2013 začátek: 19.00 hod. ukončení: 20.00 hod. přítomno: 7 členů

Více