Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.9/2017 ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.9/2017 ze dne"

Transkript

1 Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.9/2017 ze dne Přítomni dle prezenční listiny členové KŽP: Jan Křehlík, Doc. Ing. Jan Lacina CSc., Ing. Libuše Čermáková, Ing. Petra Kratochvílová, Ivana Zapletalová, Mgr. Barbora Kulhánková, Ing. Zdeněk Pásek, Ing. František Mach, Ing. Hana Ondrušková, Ing. Václav Drhlík, Mgr. Bohumil Kabeš. Host Ing. Václav Šikula 1. místostarosta Nepřítomni - předem omluveni: Karel Souček, Radovan Klusák Tajemnice KŽP: Ing. Milena Valentová referentka odboru životního prostředí MěÚ Tišnov hod, suterénní místnost, nám Míru 111 p. Křehlík, předseda KŽP přivítal členy KŽP, konstatoval, že schůze byla řádně svolána, proti zápisu ze schůze minulé nebylo připomínek, podklady byly včas předloženy. Děkuje všem, kdo potvrzují účast na komisi, děkuje za účast. Navrhl prohození bodu 1 a bodu 2 v pořadí jednání a schůzi zahájil. 1. Projednání návrhu rozpočtu města na rok 2018 a předložení připomínek na OF. (zaslala Ing. Jůzová vedoucí OF) p. Křehlík- s návrhem rozpočtu jsme byli předem seznámeni, byly jsme požádáni o projednání a případné připomínky. Prosím Ing. Šikulu, aby nás blíže seznámil s aktuálními investicemi a plánovanými investicemi města na rok Ing. Šikula - v současné době probíhá realizace rekonstrukce vodovodů a kanalizace v určených úsecích ulice Brněnská od křižovatky Humpolka po křižovatku U Pily, investorem je SVaK Tišnovsko. Z dalších probíhajících investic je to rekonstrukce ulice Kvapilova a Smíškova, víceúčelové hřiště a kluziště Smíškova, park pod kostelem a dokončujeme rekonstrukci chodníků na sídlišti Humpolka, Květnice i Klucanina.V jarních měsících bude na ulici Brněnská navázáno rekonstrukcí celého tělesa vozovky včetně parkovacích zálivů, chodníků, cyklostezky, VO a výsadbou zeleně. Investorem této části stavby bude SUS Jmk společně s městem Tišnov. Dokončíme park a začneme s přípravou výstavby smuteční síně na novém hřbitově. Připraveni jsme také na rekonstrukci mlékárny 1. část. Členy komise byly vzneseny dotazy na téma možnosti využití jako objízdné komunikace spojnici Limova-Drásov, o vhodnosti či nevhodnosti této cesty jako cyklostezky (nebezpečné horizonty), možnosti vytvoření náhradní zastávky autobusu za zastávku sídl. Klucanina, komplikovaná dopravní situace na ul. Smetanova - v pěší zóně se parkovat nemá (nebezpečné pro procházející děti), diskuse o likvidaci plevelů chemicky i jiným způsobem, město má v plánu pořídit stroj na likvidaci plevele horkou vodou, problematika psů ve městě a.j. KŽP bere návrh rozpočtu města na rok 2018 na vědomí bez připomínek. Hlasováno: pro 11 proti 0 zdržel se 0 (přítomno 11) 2. Návrh pomocných kritérií hodnocení pro žadatele dotací na rok (zaslala Ing. Nováková referentka OKSVV) p. Křehlík vzhledem k předpokládané částce 150 tis. Kč, a pro podporu aktivit řešících témata v komisi projednávaná, prosím o diskuzi o pomocných kritériích, která mají být nápomocna při rozhodování o přidělení a výši dotace.

2 -2- Stávající pomocná kritéria Oblast životního prostředí, jsou tato: - zaměření projektu na zlepšení kvality a ochrany životního prostředí - zaměření projektu na zdraví a pohodu občanů - zaměření projektu na environmentální výuku Proběhla diskuze, zda pomocná kritéria více specifikovat či ne, např. na aktivity zaměřené na pořádek ve městě, diskuze o zkušenostech s akcemi Rozkvetlé okno, Pomozte uklidit město, a.j., Ing. Drhlík přednesl návrh, že by bylo do budoucna vhodné například formou ankety či soutěže ocenit vhodným způsobem majitele zahrad, kde rostou hodnotné vzrostlé stromy, které významně dotvářejí veřejnou zeleň města. P. Křehlík doporučuje zkušenosti a podněty v této oblasti zveřejnit na internetových stránkách města hod. odešla Ing. Kratochvílová. Pro rok 2018 doplnit pomocná kritéria pro Oblast životního prostředí o kritérium finanční možnosti výše finančních prostředků v rozpočtu města Tišnova a příslušný kalendářní rok Znalecký posudek lípa u hřbitova, žádost KŽP o stanovisko ke kácení. (zaslala Ing. Bc. Chaloupková, referentka OŽP). Ing. Drhlík - žádost o pokácení je v komisi letos projednávána podruhé, KŽP si pro své stanovisko vyžádala znalecký posudek. V minulosti bylo kácení povoleno (r.2005) a žadatelé povolení nevyužili, později kácení povoleno nebylo (r.2008). Je nutné provést odborný řez, tedy řez zdravotní a případně i obvodovou redukci. Elektrické vedení bude výhledově uloženo do země. Je-li to možné, doporučuji přispět na odborný řez V diskuzi byl předložen i nový znalecký posudek, zpracovaný dne Ing. Jaroslavem Kolaříkem, Ph.D., který posoudil vitalitu stromu, zdravotní stav a doporučené pěstební zásahy, a subjektivní názory členů komise, s tímto výsledkem. KŽP doporučuje nevyhovět žádosti o kácení stromu. pro 8 proti 1 zdržel se 1 (přítomno 10) Smrk ztepilý u kavárny Pohoda- žádost KŽP o stanovisko ke kácení (zaslala Ing. Bc. Chaloupková, referentka OŽP). Vlastníci se obávají pádu větví, zlomení či pádu stromu. Proběhla diskuze, zvážení rizik, odpovědnosti za dřevinu, stavu kořenového systému, bezpečnosti, vhodnosti umístění druhu v zástavbě. Stáří bylo odhadnuto na cca 80 let. KŽP nemá námitek proti žádosti o kácení stromu vzhledem k jeho rizikovému umístění. pro 6 proti 1 zdržel se 3 (přítomno 10) Usnesení nebylo přijato. KŽP doporučuje vypracovat na tento strom znalecký posudek. pro 8 proti 0 zdržel se 2 (přítomno 10)

3 4. Kácení (Ing. Drhlík vedoucí OSMKS) - Borovice u samoobsluhy Květnice, nakloněná nebezpečná, doporučuji pokácet KŽP doporučuje vyhovět žádosti Smrk (P. omorica) Riegrova 312, blízkost budovy, zastínění učebny výtvarné výchovy. Diskuze - mění se nájemníci budovy, dost místa, zvolit jinou učebnu, odložit na dobu rekonstrukce ulice, apod. KŽP nedoporučuje vyhovět žádosti. - Jabloň, ul. Chodníček, zahrada u bytového domu, pozemek města KŽP doporučuje vyhovět žádosti s podmínkou náhradní výsadby 1ks stromu v zahradě. - Borovice černá, ul. Erbenova za bytovým domem (opakovaná žádost) Dlouholeté obavy obyvatel domu, vzrostlý strom, padají větvě, kořeny narušují chodník a základy domu. KŽP doporučuje vyhovět žádosti s podmínkou náhradní výsadby min. 2 ks stromů. pro 9 proti 0 zdržel se 1 (přítomno 10) - Akáty, areál před letním kinem, prostor budoucí lučištnické střelnice, současně probírka porostu nad areálem (suché, vyvrácené, oslabené stromy). KŽP doporučuje vyhovět žádosti o kácení 2 ks akátu a zajištění probírky v blízkém nelesním porostu. pro 9 proti 1 zdržel se 0 (přítomno 10) hod. odešli Ing. Šikula, Ing. Čermáková, Mgr. Kulhánková (zůstává 8 členů KŽP) - 2 borovice a modřín před domem Hornická 1520, předem bylo domluveno, že se jen zvýší podchodná výška. Za tímto domem borovice a 1 douglaska (ta je požadována především), zastínění, poškození domu. KŽP doporučuje vyhovět žádosti o kácení douglasky za domem.

4 -4- - Vrby ul. Pod Květnicí, opakovaná žádost, nezdravé stromy, cizí dřevina v blízkosti Květnice KŽP doporučuje vyhovět žádosti. - 2 Túje na hřbitově (u vchodu) byly podrobeny tahové zkoušce, z které vyplynulo, že kácení stromů není třeba neprodleně řešit, druhá požadovaná ke kácení je v pořádku. Žádost je podaná z důvodu značného opadu jehličí na hrob. KŽP doporučuje nevyhovět žádosti. 5. Dopad vichřice ve městě ( Ing. Drhlík) Ve městě nedošlo ke škodám. U Alberta byl zlomen kulovitý akát, těmto akátům (Robinia ps. Umbraculifera ) se jinak v Tišnově nedaří, dobře neprospívají, odumírají a nebudou se dále vysazovat. Průběžně sledujeme stav vzrostlých dřevin ve městě, zvláště např. prosychající lípa a platan v zelené ploše nad pomníkem nám.28. října. Informace z OŽP: Na Klucanině došlo ke vývratům a zlomům cca u stromů. Cesty jsou vyčištěny. Ing. Ondrušková se dotázala, zda na Květnici ze strany od lomu, od Besénku probíhá povolená těžba. Jak bude zabráněno devastaci Květnice, podhrabávání borovic u Velké skály, existence úchytů pro horolezce na Velké skále, sběr minerálů, zvláště v době výstavy minerálů ve městě apod. Proběhla diskuze, návrh na osazení nových tabulí s upozorněním, co se smí a nesmí, umístění fotopastí, přednášky, osvětové články apod. KŽP doporučuje RM prověřit právní stanovisko ochrany vzácných minerálů na Květnici s ohledem na častou devastační činnost sběratelů minerálů, zejména na Velké a Malé skále. Ing. Ondrušková upozorňuje na zvýšený zájem veřejnosti v Tišnově týkající se používání postřiků ve městě. KŽP podporuje otevřenou diskuzi na téma použití glyfosátu na veřejném prostoru.

5 -5-6. Používání postřiků ve městě (Ing. Pásek) Vzhledem k časové tísni a úbytku členů komise Ing. Pásek seznámil přítomné pouze v několika bodech s používáním hlavního přípravku při chemickém ošetření nežádoucí vegetace na území města: 1. Definice přípravku Roundup organická sloučenina C3H8NO5P. 2. Jeho další použití je odvislé od rozhodnutí, zda je karcinogenní. 3. Názory se různí: - IARC Mezinárodní agentura pro výskat rakoviny došla k závěru, že je pravděpodobně karcinogenní, zařazen do druhé skupiny nebezpečnosti (2A). - EFSA Evropský úřad pro bezpečnost potravin došel k závěru, že nejspíš karcinogenní není. 4. Názor laické veřejnosti jednoznačně požaduje tento přípravek zakázat. 5. Bylo domluveno, že na začátku prosincové komisi bude příspěvek v plné šíři Ing. Páskem přednesen. p. Křehlík děkuji za přednesenou informaci, všem za účast.. Příští jednání komise se uskuteční v pondělí 4.prosince od hod v krizové místnosti radnice, nám. Míru 111. Tišnov Předseda: Jan Křehlík Tajemnice KŽP: Ing. Milena Valentová

Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.7/2017 ze dne

Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.7/2017 ze dne Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.7/2017 ze dne 11.9.2017 Přítomni dle prezenční listiny členové KŽP: Jan Křehlík, Doc.Ing.Jan Lacina CSc.,Ing.Libuše Čermáková, Ivana Zapletalová,

Více

Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.1/2017 ze dne

Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.1/2017 ze dne Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.1/2017 ze dne 16.1.2017 Přítomni dle prezenční listiny: Jan Křehlík, Doc. Ing. Jan Lacina CSc., Ing. Libuše Čermáková, Ing. Petra Kratochvílová,

Více

Zápis. z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.8/2016 ze dne

Zápis. z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.8/2016 ze dne Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.8/2016 ze dne 24.10.2016 Přítomni dle prezenční listiny: Jan Křehlík, Doc. Ing. Jan Lacina CSc., Ing. Alena Moudrá, Ivana Zapletalová, Ing.

Více

Z á p i s z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.2/2016 ze dne

Z á p i s z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.2/2016 ze dne Z á p i s z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.2/2016 ze dne 24.2.2016 Přítomni dle prezenční listiny: Jan Křehlík, Doc. Ing. Jan Lacina CSc., Ing. František Mach, Ing. Václav Drhlík,

Více

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 14. 6. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:35 hod v krizové místnosti budovy Radnice. Přítomno:

Více

Odbor životního prostředí

Odbor životního prostředí nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 16751/2013 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 Spisový znak: 101 2.2 Zápis z jednání komise pro životní

Více

-4- Ing. Křehlík- děkuji všem za účast, diskuzi i usnesení.

-4- Ing. Křehlík- děkuji všem za účast, diskuzi i usnesení. Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č. 5/2018 ze dne 14.5.2018 Přítomni dle prezenční listiny členové KŽP: Jan Křehlík, Doc. Ing. Jan Lacina CSc., Ing. Petra Kratochvílová, Ing.

Více

ZÁPIS z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č. 2/2019 dne

ZÁPIS z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č. 2/2019 dne Zahájení ZÁPIS z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č. 2/2019 dne 20.02.2019 Jednání Komise životního prostředí (KŽP) zahájila předsedkyně Ing. Hana Ondrušková v 17:00 hod. v krizové

Více

Odbor životního prostředí

Odbor životního prostředí nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 6230/2014 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 1 Spisový znak: 101 2.2 Zápis z jednání komise pro životní

Více

Z á p i s z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.5/2014 ze dne 7.4.2014

Z á p i s z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.5/2014 ze dne 7.4.2014 Z á p i s z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.5/2014 ze dne 7.4.2014 Přítomni dle prezenční listiny: Doc. Ing. Jan Lacina CSc., Ing. Zdeněk Pásek, Bc. Karel Souček, Ing. Miloš Rozkošný

Více

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne 19. 6. 2018 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:44 hod v krizové místnosti radnice. Přítomno: S členů,

Více

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č. 9/2017 ze dne

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č. 9/2017 ze dne Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č. 9/2017 ze dne 10. 10. 2017 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:33 hod v krizové místnosti Radnice. Přítomno:

Více

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 33/2014, konané dne 22. prosince 2014

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 33/2014, konané dne 22. prosince 2014 Zahájení Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 33/2014, konané dne 22. prosince 2014 Schůzi Rady města zahájil v 08:10 hodin Bc. Jiří Dospíšil starosta města Tišnova. Přítomni: 5 členů - RM je usnášeníschopná.

Více

Omluveni: Mgr. Zdenek Krutek, Vladimír Lieberzeit, Ing. Michaela Škopíková

Omluveni: Mgr. Zdenek Krutek, Vladimír Lieberzeit, Ing. Michaela Škopíková Zápis č. 4/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 7. listopadu 2016 od 17:30 hodin ve velké zasedací místnosti radnice Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova:

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva města Tišnova č. 1/2013, konaného dne 4. února 2013

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva města Tišnova č. 1/2013, konaného dne 4. února 2013 ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva města Tišnova č. 1/2013, konaného dne 4. února 2013 Místo konání: zasedací místnost v budově radnice, nám. Míru č.p. 111, Tišnov Přítomni: Jan Schneider Radovan Klusák

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 15. 3. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.2/2017 ze dne

Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.2/2017 ze dne Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č.2/2017 ze dne 20.2.2017 Přítomni dle prezenční listiny: Jan Křehlík, Doc. Ing. Jan Lacina CSc., Ing. Libuše Čermáková, Ing. Petra Kratochvílová,

Více

Zápis č.2/2018 ze zasedání Osadního výboru Hájek - Hajánky

Zápis č.2/2018 ze zasedání Osadního výboru Hájek - Hajánky Materiál číslo: 36 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 16.04.2018 Předkládá Kotouček Ladislav - předseda Osadního výboru Hájek-Hajánky Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu

Více

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 4. listopadu 2015 od 17:30 hodin na Odboru finančním

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 4. listopadu 2015 od 17:30 hodin na Odboru finančním Zápis č. 5/2015 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 4. listopadu 2015 od 17:30 hodin na Odboru finančním Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova

Více

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova Materiál číslo: 11 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 30.01.2019 Předkládá Ing. Čermáková Libuše - předsedkyně výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu s ohledem na ochranu

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne Materiál číslo: 32 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.04.2016 Předkládá Ing. Svoboda František - předseda výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Z Á P I S č. 8/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 8/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 8/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 13. 9. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:30 hod v krizové místnosti budovy Radnice. Přítomno:

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 5/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 23. 9. 2015 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.20. z jednání komise pro strategické územní plánování, konaného dne

Městská část Praha 11. Zápis č.20. z jednání komise pro strategické územní plánování, konaného dne Městská část Praha 11 Zápis č.20 z jednání komise pro strategické územní plánování, konaného dne 24.11.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: zasedací místnost "C" ÚMČ Praha 11 Usnášeníschopnost:

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 6. dubna 2016 od 17:30 hodin v krizové místnosti radnice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 6. dubna 2016 od 17:30 hodin v krizové místnosti radnice Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 6. dubna 2016 od 17:30 hodin v krizové místnosti radnice Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne Materiál číslo: 27 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 11.12.2017 Předkládá Ing. Svoboda František - předseda výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Radovan Klusák Mgr. Marek Babák Mgr. Zdeňka Dohnálková Ing. Petr Bábor, Ph.D příchod 9.38 hodin

Radovan Klusák Mgr. Marek Babák Mgr. Zdeňka Dohnálková Ing. Petr Bábor, Ph.D příchod 9.38 hodin ZÁPIS ze zasedání Rady města Tišnova č. 22/2012, konané dne 24. října 2012 Zahájení Schůzi Rady města zahájil v 8:00 hodin Jan Schneider - starosta města Tišnova. Přítomno: 4 členové - RM je usnášeníschopná.

Více

Osadní výbor Hájek Hajánky

Osadní výbor Hájek Hajánky Osadní výbor Hájek Hajánky Osadní výbor Hájek Hajánky (dále jen OV ) Zápis č. Přítomni: Hosté: 11/2015 ze dne 20.12.2015 v areálu kulturního domu v Hajánkách L. Kotouček, P. Pospíšilová, M. Nejez, V. Pospíšil,

Více

Odbor životního prostředí

Odbor životního prostředí nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 7411/2017 Počet listů dokumentu: 2 Počet listů příloh: 1 Spisový znak: 101 1,3 Zápis z jednání komise pro životní

Více

Zápis č. 4/2018 ze zasedání Osadního výboru Hájek - Hajánky

Zápis č. 4/2018 ze zasedání Osadního výboru Hájek - Hajánky Materiál číslo: 19 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Kotouček Ladislav - předseda Osadního výboru Hájek-Hajánky Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu

Více

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č. 7/2017 ze dne

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č. 7/2017 ze dne Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č. 7/2017 ze dne 15. 8. 2017 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:40 hod v krizové místnosti Radnice. Přítomno:

Více

Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Sobkovice konaného dne 30. 7. 2012 v Sobkovicích čp. 1 - místnost obecního úřadu.

Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Sobkovice konaného dne 30. 7. 2012 v Sobkovicích čp. 1 - místnost obecního úřadu. Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Sobkovice konaného dne 30. 7. 2012 v Sobkovicích čp. 1 - místnost obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 30. 7. 2012 v 18,00 hod. Počet přítomných členů dle prezenční

Více

Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č. 2/2018 ze dne

Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č. 2/2018 ze dne Zápis z jednání Komise životního prostředí Rady města Tišnova č. 2/2018 ze dne 26.2.2018 Přítomni dle prezenční listiny členové KŽP: Jan Křehlík, Doc. Ing. Jan Lacina CSc., Radovan Klusák, Ing. Petra Kratochvílová,

Více

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 13. 12. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15.43 hod v Hospůdce Pod Květnicí. Přítomno: 7 členů, MK je usnášeníschopná.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.2.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.2.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.2.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.05/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drásov

Více

Z Á P I S Z J E D N Á N Í

Z Á P I S Z J E D N Á N Í O B E C B Ř E Z I N A Jednání Zastupitelstva obce Březina č. 4 / 2015 ze dne 30.3.2015 09.04.2003 Z Á P I S Z J E D N Á N Í Přítomni: Metoděj Pánek, Eva Opltová, Martin Burda, Vít Šnévajs Omluven: Lucie

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 5/2011 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6.9.2011 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Ing. František Veselý,

Více

ZÁPIS. Zahájení. Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:32 hod v krizové místnosti radnice.

ZÁPIS. Zahájení. Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:32 hod v krizové místnosti radnice. ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.7/2018 dne 14. 8. 2018 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:32 hod v krizové místnosti radnice. Přítomno: 7 členů,

Více

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 26/2013, konané dne 4. prosince 2013

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 26/2013, konané dne 4. prosince 2013 Zahájení Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 26/2013, konané dne 4. prosince 2013 Schůzi Rady města zahájil v 8: 10 hodin Radovan Klusák místostarosta města Tišnova. Přítomno: 4 členi - RM je usnášeníschopná.

Více

ZÁPIS. Zahájení. Jednání majetkové komise zahájil předseda Mgr. David Vávra v 16:08 hod v krizové místnosti radnice.

ZÁPIS. Zahájení. Jednání majetkové komise zahájil předseda Mgr. David Vávra v 16:08 hod v krizové místnosti radnice. ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č. 019 dne 13.3.2019 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Mgr. David Vávra v 16:08 hod v krizové místnosti radnice. Přítomno: S (6) členů,

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Spis. zn.: 32/2017/STUDENA-4 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.5.2017 v 19:00 Ve Studené dne 30.5.2017 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 Určení ověřovatelů zápisu

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod. Obec Třanovice Zápis z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 13 členů ZO Třanovice, 2 omluveni 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 11. 7. 2017 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:32 hod v krizové místnosti Radnice. Přítomno: 7 členů, MK je

Více

Zápis z jednání Komise školské, pro děti, mládež a rodinu Rady města Tišnova ze dne 18. 6. 2015

Zápis z jednání Komise školské, pro děti, mládež a rodinu Rady města Tišnova ze dne 18. 6. 2015 Zápis z jednání Komise školské, pro děti, mládež a rodinu Rady města Tišnova ze dne 18. 6. 2015 Začátek: 16.00 hodin Ukončení: 17.30 hodin Přítomni: L. Borková, B. Bauer, J. Konečná, L. Šmardová, P. Kappelová,

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 4 konaného dne 21. ledna 2015

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 4 konaného dne 21. ledna 2015 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 4 konaného dne 21. ledna 2015 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování a

Více

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 16. 12. 2014 v 17.00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2011) obce Cotkytle konaného dne 16. 9. 2011 v zasedací místnosti Obecního úřadu Cotkytle

Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2011) obce Cotkytle konaného dne 16. 9. 2011 v zasedací místnosti Obecního úřadu Cotkytle Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2011) obce Cotkytle konaného dne 16. 9. 2011 v zasedací místnosti Obecního úřadu Cotkytle Přítomni: Omluven: Ing. Prokop Holý, Vlastimil Jureček, Jiří Filipi, Václav

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Zpráva o průběhu investičních akcí r (stav k )

Zpráva o průběhu investičních akcí r (stav k ) Materiál číslo: 7 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 16.04.2018 Předkládá Ing. Souček Karel - místostarosta Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis č a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 28. ledna 2019 od 19,00 hodin

Zápis č a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 28. ledna 2019 od 19,00 hodin Zápis č. 02-2019 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 28. ledna 2019 od 19,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6. 5. 2015 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více

Zpráva o průbehu investičních akcí r (stav k )

Zpráva o průbehu investičních akcí r (stav k ) Materiál číslo: 6 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Ing. Souček Karel - místostarosta Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: , ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: ,   ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.06/16 ve Vysokém konaného dne 21.10.2016

Více

Zápis č. 5/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. listopadu 2013 od 17:30 hodin v zasedací místnosti MÚ

Zápis č. 5/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. listopadu 2013 od 17:30 hodin v zasedací místnosti MÚ Zápis č. 5/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. listopadu 2013 od 17:30 hodin v zasedací místnosti MÚ Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města

Více

Dopravní komise. Zápis č. 4 / 2015

Dopravní komise. Zápis č. 4 / 2015 Dopravní komise Zápis č. 4 / 2015 Termín : 18.11.2015, 17.00 Místo : zasedací místnost městského úřadu, Riegerova 897, Úvaly Rozdělovník : členové komise, členové rady města, tajemník městského úřadu Přítomní

Více

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 30. 10. 2012 Přítomní: Ing. Karel Souček - předseda, Zdenek Krutek, Ing.arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová,

Více

Zápis. z 88. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 16:00 hodin.

Zápis. z 88. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 16:00 hodin. Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Radoslav Němeček Jiří Švanyga Ing. Zdeněk Škromach Ing. Vladimír Elšík Omluveni: Ing. Tomáš Letocha Vlasta Sedláková Přizvaní hosté: Mgr. Pavel Jurečka Zápis z 88. schůze

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

ZÁPIS z jednání komise městské části č. 6 Olomouc-Chválkovice konané dne

ZÁPIS z jednání komise městské části č. 6 Olomouc-Chválkovice konané dne ZÁPIS z jednání komise městské části č. 6 Olomouc-Chválkovice konané dne 7. 9. 2016 Přítomni: PhDr. Bohumil Šíp, Mgr. Zdeněk Letocha, Jiří Tuška, Ing. arch. Tomáš Pejpek, Ing. Miroslav Tichý, Pavla Truhlíková,

Více

Komise městské části č. 13 Olomouc Nová Ulice

Komise městské části č. 13 Olomouc Nová Ulice Zápis č. 2/2018 z jednání KMČ č. 13 Olomouc Nová Ulice ze dne 13. 2. 2018 I. Zahájení KMČ č. 13 svolala schůzi na 18.00 hodin dne 13. 2. 2018 do bývalého internetového pracoviště v areálu JALTA (v 1. patře,

Více

Zápis č. 7. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 7. září 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 7. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 7. září 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 7 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 7. září 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč, Václav Janovský, David

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 3/2011 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 17.5.2011 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá, Ing.

Více

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 1. listopadu 2017

Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 1. listopadu 2017 Zápis z jednání Komise pro územní rozvoj a památkovou péči MČ Praha 8, konané ve středu 1. listopadu 2017 Přítomni: dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu Předsedající: Doc. Ing. B. Garlík,

Více

ZÁPIS ze zasedání Rady města Tišnova č. 11/2012, konané dne 30. května 2012

ZÁPIS ze zasedání Rady města Tišnova č. 11/2012, konané dne 30. května 2012 ZÁPIS ze zasedání Rady města Tišnova č. 11/2012, konané dne 30. května 2012 Zahájení Schůzi Rady města zahájil v 8:00 hodin Jan Schneider - starosta města Tišnova. Přítomno: 5 členů - RM je usnášeníschopná.

Více

Z Á P I S. z 26. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny

Z Á P I S. z 26. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Z Á P I S z 26. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 27.6. 2018 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: 11 členů Zastupitelstva MČ dle prezenční listiny Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Ověřovatelé

Více

Z Á P I S č. 2/ 2016 k jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 2/ 2016 k jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 2/ 2016 k jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 16. 2. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:40 hod v krizové místnosti budovy Radnice. Přítomno:

Více

Zápis z 9. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se

Zápis z 9. zasedání výboru Zastupitelstva města Česká Lípa pro výchovu a vzdělávání, které se Strana č. 1 / 5 Přítomni: Omluveni: Bc. Karel Heller - předseda, MgA. Ivana Honsnejmanová, Danuše Motejlová, Mgr. Petra Kašparová, Bc. Barbora Hlobeňová, Mgr. Zuzana Šídlová, Mgr. Gabriela Fišarová Mgr.

Více

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 7. 11. 2017 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:30 hod v krizové místnosti Radnice. Přítomno: 8 členů, MK je

Více

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 04/2014, konané dne 26. února 2014

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 04/2014, konané dne 26. února 2014 Zahájení Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 04/2014, konané dne 26. února 2014 Schůzi Rady města zahájil v 9:03 hodin Ing. Tomáš Komprs - starosta města Tišnova. Přítomno: 5 členů - RM je usnášeníschopná.

Více

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v hodin přítomno 13 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM).

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v hodin přítomno 13 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM). Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva města Židlochovice, konaného dne 28. června 2017 v 18:00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ, ul. Nádražní 750 v Židlochovicích Dle prezenční listiny, která je přílohou

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva města Tišnova č. 3/2013, konaného dne 29. dubna 2013

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva města Tišnova č. 3/2013, konaného dne 29. dubna 2013 ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva města Tišnova č. 3/2013, konaného dne 29. dubna 2013 Místo konání: zasedací místnost v budově radnice, nám. Míru č.p. 111, Tišnov Přítomni: Omluveni: Jan Schneider Radovan

Více

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu Zápis z jednání zastupitelstva obce Sendražice konaného dne 16.12.2010 na obecním úřadě. Začátek jednání v 19 hodin. Přítomno: ZO - V.Horák, M.Holeček, V.Modrý, F.Matěna, ing.hrubý, Z.Dusová, Z.Pejcha

Více

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 6 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 20. 7. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Pavel Košutek Mgr. Bc. Věra Václavíčková Ing. Michal Majer Mgr. Petr Kouba Mgr. Přemysl

Více

Zastupitelstvo města Chropyně

Zastupitelstvo města Chropyně Zastupitelstvo města Chropyně Datum jednání: 13.12.2018 Číslo jednání: 2 1040-ZM2018 Plán práce Kontrolního výboru Zastupitelstva města Chropyně na rok 2019 a zpráva o činnosti výboru za uplynulé období

Více

Zápis z jednání dopravní komise č. 24/2017 ze dne

Zápis z jednání dopravní komise č. 24/2017 ze dne Rada ÚMČ Brno-Líšeň Zápis z jednání dopravní komise č. 24/2017 ze dne 27. 3. 2017 Přítomní členové: Chmela Matěj, Lupečka Oldřich, Ing. Šiška Josef, Benda Vladimír, Merta Jan, Ing. Tvarůžek Stanislav,

Více

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19.

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. Zápis číslo 7/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. listopadu 2018 Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva, 5 hostů Zahájení zasedání

Více

Z Á P I S č. 3/2016 z jednání, které se konalo dne od 12:00 hodin v zasedací místnosti č. 215, městského úřadu Písek, Budovcova ul.

Z Á P I S č. 3/2016 z jednání, které se konalo dne od 12:00 hodin v zasedací místnosti č. 215, městského úřadu Písek, Budovcova ul. Výbor pro rozvoj a investice města V Písku dne 27.04.2016 Z Á P I S č. 3/2016 z jednání, které se konalo dne 22.04.2016 od 12:00 hodin v zasedací místnosti č. 215, městského úřadu Písek, Budovcova ul.

Více

Zápis č. 34 z jednání Komise životního prostředí Rady města Přerova ze dne 8. března 2018

Zápis č. 34 z jednání Komise životního prostředí Rady města Přerova ze dne 8. března 2018 Zápis č. 34 z jednání Komise životního prostředí Rady města Přerova ze dne 8. března 2018 Přítomni: Jana Dostálová RNDr. Václav Karabina Tomáš Navrátil Ing. František Hudeček Lukáš Zahradník RNDr. Josef

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 17. prosince 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 17. prosince 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 17. prosince 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny):,,, Adam Kozel,,, Nepřítomní zastupitelé:

Více

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.4.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva. Po 10 min. od zahájení se dostavil p. Jaroslav Šavrda. Omluveni:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18:30 hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 8.11.2017 od 18:30 hodin na OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 5 - Omluveni: J. Šedina -

Více

Z Á P I S. z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 11. listopadu 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3.

Z Á P I S. z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 11. listopadu 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Zastupitelstvo Městského obvodu Plzeň 3 Kontrolní výbor ZMO Plzeň 3 sady Pětatřicátníků 7 9, 30100 Plzeň; tel: +420 378 036 500; email: skarda@plzen.eu Z Á P I S z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň

Více

Obec Čečovice. Zápis ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Čečovice konaného dne 5. května 2013 č. 03/2013

Obec Čečovice. Zápis ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Čečovice konaného dne 5. května 2013 č. 03/2013 Obec Čečovice Zápis ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Čečovice konaného dne 5. května 2013 č. 03/2013 Program 1. Zahájení 2. Zvolení zapisovatele a ověřovatelů zápisu 3. Schválení programu zasedání

Více

Z Á P I S č. 5/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 5/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 5/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 5.6.2012 Přítomni: 6 členů: Ing. Karel Souček - předseda, Ing.arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová, JUDr.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 10. března 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 10. března 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 10. března 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: Zapisovatel:

Více

Z Á P I S č. 22. z 22. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 16. 9. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 22. z 22. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 16. 9. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 22 z 22. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 16. 9. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

z 16. zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne

z 16. zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne 7. 9. 2016 Přítomni: Hosté: Omluveni: Nepřítomni: Zasedání zahájeno: Zasedání ukončeno: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Tomáš Hlaváček, Mgr. Šimon

Více

Zápis č.7/2016. Městská část Praha 11. z jednání sportovní komise, konaného dne Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis č.7/2016. Městská část Praha 11. z jednání sportovní komise, konaného dne Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Městská část Praha 11 Zápis č.7/2016 z jednání sportovní komise, konaného dne 29.06.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: Úřad MČ Praha 11, Vidimova 1324, kancelář číslo 412 Usnášeníschopnost:

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 22. 11. 2018, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne 30.5.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: František Doušek 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Zápis z jednání komise pro životní prostředí RM č. 3/2015 ze dne

Zápis z jednání komise pro životní prostředí RM č. 3/2015 ze dne str. 1 / 5 prostředí RM č. 3/2015 ze dne 15.04.2015 Přítomni: Omluveni: Ing. Milan Skula předseda komise pro životní prostředí MVDr. Jiří Mareš - místopředseda komise pro životní prostředí Ing. Pavel Hons

Více

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis z 34. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 11. listopadu 2013

Zápis z 34. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 11. listopadu 2013 Zápis z 34. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 11. listopadu 2013 Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: dle prezenční listiny pp., Smejkal, Ing. Jiroušek, Kozel Jiří

Více

ZÁPIS z 3. veřejného zasedání zastupitelstva města, které se konalo

ZÁPIS z 3. veřejného zasedání zastupitelstva města, které se konalo Stránka 1 z 6 ZÁPIS z 3. veřejného zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 4.2.2019 od 17:30 hodin v Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi na adrese I. Olbrachta 59 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více