ZÁPIS KONFERENCE SLČR 2013,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS KONFERENCE SLČR 2013,"

Transkript

1 ZÁPIS KONFERENCE SLČR 2013, která se konala dne 29.května 2013, Clarion Congress Hotel Prague, Freyova 33, Praha 9 1. Zahájení Konference SLČR hod. Konferenci SLČR zahájil prezident Lukáš Sobotka a přivítal předsedu ČUS Miroslava Janstu, všechny přítomné delegáty a hosty. Miroslav Jansta poděkoval SLČR za spolupráci při řešení otázek pronájmu akciových společností při pořádání MSJ v Liberci a jiných sportovních akcí. 2. Volba mandátové komise Radka Šmejkalová, Danuta Štrougalová, Michaela Jaroušová. 3. Zpráva mandátové komise Mandátová komise oznámila v hod, že je přítomno 70 DHR z 71 DHR a 10 hostů. Tzn., že pro přijetí usnesení je potřeba 36 hlasů DHR. 4. Volba pracovního předsednictva Lukáš Sobotka, Roman Kumpošt, Petr Graclík 5. Schválení programu 6. Volba komisí Návrhová komise: Iveta Roubíčková, Petr Houser Zapisovatel: Monika Janstová, Vlasta Zlesáková Ověřovatel: Radek Cikl, Rostislav Jozífek, Aleš Krýzl Všichni z pracovních komisí souhlasí se svým zařazením. 7. Zpráva prezidenta o činnosti SLČR - příloha č. 1 Prezident SLČR Lukáš Sobotka okomentoval svoji zprávu. Shrnul aktuální situaci v ČSTV, která získala po letošní valné hromadě název Česká unie sportu. Je pravděpodobné, že ČUS bude sloužit jako další silný sportovní subjekt pro naše společné potřeby.

2 Dalším významným krokem bylo uzavření smluv o pronájmu společností Skiareál Špindlerův Mlýn a.s. a SKI Pec a.s., kde je SLČR akcionářem. Ekonomickým cílem je zajištění maximálního výnosu ve formě dividend, které se generují z nájemného ve smyslu uzavřených smluv. V nadcházejícím roce nás čekají zimní olympijské hry v Soči. Všichni věříme, že závodníci podřídí celou přípravu tomu, aby v Soči vlála česká vlajka a zněla česká hymna co nejvícekrát. Příští sezónu pořádáme MS v letech na lyžích v Harrachově. Organizační výbor, kterému patří uznání za organizaci letošního SP v letech, má ty nejlepší podmínky pro to, aby zásadně změnil tvář Harrachova a nastavil do budoucna lepší a ekonomičtější využití sportovního areálu. Závěrem první části poděkoval dosavadnímu generálnímu sekretáři za jeho práci pro SLČR. Poněvadž k jej na pozici GS nahradí Jakub Čeřovský, nezbývá než Petrovi popřát mnoho úspěchů v jeho další funkcionářské kariéře. V loňském roce vzniklo tzv. VSCM vrcholové sportovní centrum mládeže, od kterého si slibujeme mnoho. V rámci metodické práce by mělo docházet k intenzivnímu studiu nových metod, využívání a aplikace moderních technologií do praxe. Pro schválení je připraven Kvalifikační řád pro trenéry SLČR. Informoval o projektech podporovaných FIS a dalších aktivitách na podporu rozvoje lyžování (Projekty Snowkidz, spolupráce s ČT 4 Se čtyřkou na vrchol, produkty Fanshopu apod.). Zmínil nový projekt,,lyžuješ? Přidej se. Motivem je propagace výhod organizovaného členství v SLČR. Plně se rozběhly nové komunikační kanály přes web, jako je facebook, twitter apod. 8. Zprávy o činnosti OSÚ příloha č. 2 OSÚ AD předseda Aleš Krýzl připomíná četná zranění vrcholových lyžařů členů RD a RDJ. OSÚ AL Ivo Uher všem členům OSÚ AL poděkoval za jejich vykonanou práci pro úsek AL. OSÚ SK Radek Cikl věří v další dobrou spolupráci mezi OSÚ SK a SLČR. OSÚ BD Norbert Pelc poděkoval všem, kteří se podíleli na přípravě MSJ Liberec OSÚ SB Miroslav Schimmer upozornil na kvalitní výsledky v této sezóně. OSÚ TL Václav Srb pochválil své svěřence za uplynulou sezónu a upozorňuje na zisk Křišťálového glóbu ve SP. OSÚ ZL za OSÚ ZL hovořil předseda Jiří Gabriel, který zmínil účast na mezinárodní konferenci, kde byl dobře reprezentován SLČR. Dále zmínil pozitivní reakce na výukový film o snowboardingu. 9. Zpráva o Hospodaření SLČR a CS SKI za rok 2012 příloha č. 3 Ekonom Ladislav Pelc okomentoval zprávy za CS SKI a SLČR. Poděkoval Ing. Aleně Cízlové za spolupráci.

3 10. Zpráva o činnosti DR SLČR příloha č. 4 Zprávu, která byla předložena písemně, doplnil ústně předseda DR Roman Kumpošt. Upozorňuje na problematiku pronájmu a.s. Špindlerův Mlýn a Pec pod Sněžkou, chybí transformace o.p.s. Harrachov. V procesu je vybudování olympijského sportovního centra v Harrachově. DR nechává schválení výše členských příspěvků pro rok 2014 na rozhodnutí delegátů KO SLČR Zpráva o činnosti RK SLČR příloha č. 5 Předseda RK SLČR Pavel Lipanský poděkoval svým kolegům z Revizní komise za spolupráci a okomentoval svoji písemnou zprávu. Žádá o přijetí usnesení týkajících se dopracování smluv na úseku akrobatického lyžování tak, aby nedocházelo ke sporným případům v otázce vyplácení odměn trenérům. 12. Zprávy o činnosti KSL písemně příloha č Zprávy o činnosti Odborných komisí SLČR příloha č Diskuse k předneseným zprávám Oto Kaděrka upozorňuje na nesrovnalost se zápisem KO SLČR 2012 nebylo nastíněno řešení bodů týkajících se členských příspěvků a ALIVE karet. Radek Cikl chybí zpráva o plnění usnesení z minulé konference. A dotazuje se, jak je to s plněním usnesení, týkající se jednání SLČR se Statutárním městem Liberec o provozu můstků na Ještědu a tratí ve Vesci? Lukáš Sobotka - odpovídá, že všechny úkoly byly splněny a omlouvá se za opomenutí. Rostislav Jozífek sděluje, že úsek skoku vypracoval analýzu výsledků všech úseků jako podklad pro rozdělení rozpočtu SLČR. Mezi členy EK nedošlo ke společné dohodě. Martin Matouš se ptá, kdy bude spuštěn nový web SLČR? Petr Graclík odpovídá, že vedení SLČR se snaží o optimalizaci ideálního řešení. Dnes je několik různých dodavatelů a subdodavatelů IT prezentací a portálů SLČR a CS SKI. Snaha o sdružení dodavatelů. Ve spolupráci s firmou Equica proběhl interní audit IT situace ve svazu. Připravujeme vše pro to, aby byl nový web spuštěn koncem září/začátkem října. Pavel Lipanský - upozorňuje na důležitost elektronického uspořádání statistických údajů všech OSÚ SLČR. Miroslav Jarouš se dotazuje, zda dojde k přemístění sekretariátu SLČR ze Strahova. Lukáš Sobotka - odpovídá, že je výhledově diskutovaný možný přesun do malé haly O2 arény. Jiří Matoušek upozorňuje na špatnou spolupráci s vedením SKI Areálu Ještěd, žádá o změnu dohody o spolupráci. O existenci dohody mezi SLČR a Statutárním městem Liberec však nic neví.

4 Petr Graclík sděluje, že písemná dohoda není podepsána. Úkol z minulé konference, de facto, splněn nebyl. Statutární město LBC opakovaně projevilo nezájem jakkoli finančně podporovat lyžařský sport v regionu po MS Nutnost dalšího jednání s vedením města Liberec a KÚ Liberec. Rostislav Jozífek doplňuje informaci o dohodách úseku skoku o tréninkové činnosti ve SKI Areálu Ještěd. Žádá o spolupráci M. Georgieva a R. Cikla při dalších jednáních. 15. Rozpočet SLČR na rok 2013 příloha č. 8 Ladislav Pelc okomentoval písemný rozpočet na rok NÁVRH PRO PROTI ZDRŽEL SE VÝSLEDEK HLASOVÁNÍ SCHVÁLENO 16. Majetkové otázky příloha č. 9 Lukáš Sobotka - okomentoval písemně předloženou zprávu. Smlouvy o pronájmu a.s. jsou k nahlédnutí na sekretariátu SLČR. Roman Kumpošt - okomentoval situaci v o.p.s. Harrachov. 17. Klíče pro dělení zdrojů SLČR 2014 Roman Kumpošt okomentoval písemný návrh dělení financí SLČR na rok Aleš Krýzl - předkládá protinávrh a zároveň ho stahuje s podmínkou, že při tvorbě klíčů pro rok 2015 až 2018 bude k tomuto návrhu přihlédnuto. Aleš Krýzl žádá, aby nový návrh rozpočtu na další OH cyklus vycházel z návrhu OSÚ AD. Rostislav Jozífek VV SLČR dá podklad ekonomické komisi o svých základních prioritách v otázce dělení financí. Radek Cikl konstatuje, že úseky by měly znát výši rozpočtu s časovým předstihem. Pavel Lipanský upozorňuje na práci ekonomické komise a nutnost spolupráce s DR, teprve poté je možné dojít k optimálnímu návrhu dělení financí pro období Návrh usnesení: Konference schvaluje kritéria pro zpracování rozpočtu SLČR na rok 2014 předložená VV SLČR. Konference ukládá VV SLČR zajistit takový postup, aby při respektování budoucí strategie rozvoje SLČR byl Plénu DR SLČR předložen klíč dělení finančních prostředků na období do

5 NÁVRH PRO PROTI ZDRŽEL SE VÝSLEDEK HLASOVÁNÍ SCHVÁLENO 18. Klíče pro účast DHR na Konferenci SLČR příloha č. 10 NÁVRH PRO PROTI ZDRŽEL SE VÝSLEDEK HLASOVÁNÍ SCHVÁLENO 19.; 20. Schválení výše členských příspěvků na rok příloha č. 11; Evidence členské základny na rok 2014 Předložený materiál VV SLČR okomentoval Petr Graclík. Ten ohledně změny členských příspěvků předpokládá obsáhlou diskuzi. Prezentuje projekt s pracovním názvem Lyžuješ? Přidej se!, kterým hodlá sekretariát oslovit další potenciální lyžaře z řad veřejnosti pro členství v SLČR. V tuto chvíli investují společně společnosti SLČR a CS SKI zhruba 1-2% ze svého ročního obratu do rozvoje členské základny, což je poměrně málo. Cílem projektu je vytvořit marketingový a PR nástroj pro kluby k oslovení potenciálních členů, stejně jako oslovení individuálních členů napřímo. Lukáš Sobotka doplňuje informace k možným aplikacím, které by nám mohly pomoci poskytnout lepší servis našim členům. Diskuze k členským příspěvkům Radek Cikl - sděluje, že se mu projekt nelíbí, protože není jasné, ke kterému úseku by se na veřejnosti nabraní členové přiřazovali. Žádá vysvětlení, jak udržovat stávající sportoviště. Budoucnost nevidí v individuálních členech SLČR. Rostislav Jozífek zdůrazňuje, že projekt je výborným marketingovým nástrojem a že na SLČR chybí marketingový pracovník. Petr Graclík zdůrazňuje, že projektem se má podpořit a zastřešit aktivity klubů při náborech. Vedle toho ale také oslovit individuální členy, kterých v našich areálech lyžuje více než 1mil. Lukáš Sobotka uvádí důvody proč ponechat celou částku za členské příspěvky (100,-/osoba) na sekretariátu SLČR. Oto Kaděrka 30-40% financí krajů tvoří odvody členských příspěvků. Podpora projektu přinese snížení financí na krajích. Navrhuje zjistit, kolik členů SLČR si členskou kartu aktivovalo. Uvádí jiné možnosti zisku financí. Lukáš Sobotka sděluje, že je potřeba projekt podpořit. Jiří Gabriel ptá se na výstupy projektu SnowKidz, myslí si, že se záměr nepovedl.

6 Petr Graclík odpovídá, že SLČR nemá s projektem SnowKidz žádné náklady a veškeré náklady outsorcuje. OSU ZL byl vyzván k zapojení do projektu, které se stále nedotáhlo a ztroskotalo na jednáních o umístění parků a následném provozu. Roman Kumpošt další diskuzi odkazuje do různého, doporučuje vrátit se zpět a řešit otázku výše členských příspěvků. Martin Novotný sděluje, že dává přednost vylepování známek na členské průkazy jako v historii. Milan Kettner nesouhlasí se snížením peněz na kraje, myslí si, že čím méně peněz bude na krajích, tím menší počet nových členů SLČR se přihlásí. Martin Matouš navrhuje usnesení o zpracování dotazníku na KSL týkající se aktivace karet a teprve potom měnit využití členských příspěvků Jaroslav Trhlík podporuje projekt členských karet, které mu pomáhají s náborem nových členů ve Zlínském kraji, ale nesouhlasí se snížením příspěvků na KSL Norbert Pelc v návaznosti na prezentovaný projekt, který podporuje, upozorňuje na nutnost sjednocení marketingu SLČR a finanční zajištění marketingové podpory projektů. Konstatuje, že je nutná spolupráce všech úseků. Pavel Lipanský připojuje se k názoru Norberta Pelce. Rostislav Jozífek upozorňuje, že jsme nediskutovali o výši členských příspěvků, 100 Kč členského příspěvku považuje v současné době za velmi nízkou Martin Matouš nové členy SLČR přivede především úspěšnost jednotlivých sportovních disciplín Návrh usnesení č. 1: VV SLČR navrhuje schválit na KO SLČR VÝŠI ČLENSKÉHO PŘÍSPĚVKU 100 Kč/ os. / rok a celou částku ponechat na SLČR pro podporu projektu nárůstu členské základny v rámci projektu,,lyžuješ? Přidej se! Návrh usnesení č. 2: Delegáti KO SLČR navrhují nechat výši členských příspěvků 100,-/ osoba a 100% ponechat krajům. NÁVRH Č. 1 PRO PROTI ZDRŽEL SE VÝSLEDEK HLASOVÁNÍ 3 NESCHVÁLENO NÁVRH Č. 2 PRO PROTI ZDRŽEL SE VÝSLEDEK HLASOVÁNÍ SCHVÁLENO

7 21. Různé Stanislav Henych poukazuje na špatnou spolupráci SLČR a klubů a) v oblasti PR Petr Graclík podrobně odpovídá na jednotlivé body b) nebylo poděkováno klubům za pomoc při MSJ 2013 c) nedostatečná podpora na Radiožurnálu ke 100let výročí od úmrtí Hanče a Vrbaty d) navrhuje změnu v systému volby Král bílé stopy (10lidí) e) Problémy s podporou vydání knihy o lyžování od pana Koláře Rostislav Jozífek org. výbor MS v letech na lyžích 2014 částečně pomůže s financováním akce Král bílé stopy a oslav 110let výročí SLČR. Podporuje volbu 10 nejlepších lyžařů průřezem úseků a vyhlášení třech nejlepších. Richard Rokos přednesl báseň o VH SLČR 22. Projednání a schválení usnesení Petr Houser seznámil delegáty Konference SLČR 2013 se zněním usnesení NÁVRH PRO PROTI ZDRŽEL SE VÝSLEDEK HLASOVÁNÍ SCHVÁLENO 23. Závěr Konference Petr Graclík poděkoval všem delegátům za dobrou spolupráci a popřál Jakubovi Čeřovskému hodně štěstí ve funkci GS SLČR. Lukáš Sobotka popřál Petru Graclíkovi hodně úspěchů v nové funkci na Českém olympijském výboru, poté se rozloučil s DHR a hosty. Konference SLČR 2013 skončila v hod. Zapsala: Ověřili: Janstová M. Cikl R. Zlesáková V. Krýzl A. Josífek R. V Praze dne 29. května 2013

přís.,kempy dotace OH počty Vancouver 2010 Návrh 2

přís.,kempy dotace OH počty Vancouver 2010 Návrh 2 ZÁPIS KONFERENCE SLČR, která se konala dne 29.5.2009, v aule budovy ČSTV, Zátopkova 100/2, Praha 6 1. Zahájení Konference SLČR 2009 Konferenci SLČR zahájil v 11.05 prezident SLČR Lukáš Sobotka, přivítáním

Více

Prezident SLČR Lukáš Sobotka zahájil Konferenci v 10,00 hodin, přivítal přítomné delegáty a seznámil je s organizačními pokyny.

Prezident SLČR Lukáš Sobotka zahájil Konferenci v 10,00 hodin, přivítal přítomné delegáty a seznámil je s organizačními pokyny. Zápis z KONFERENCE SLČR 20. května 2017 Praha Clarion Congress Hotel Prague 1. Zahájení Konference Prezident SLČR Lukáš Sobotka zahájil Konferenci v 10,00 hodin, přivítal přítomné delegáty a seznámil je

Více

1. Zahájení Konference Konferenci zahájil ve 13,13 hod. prezident SLČR Lukáš Sobotka, přivítal přítomné delegáty a hosty organizační pokyny

1. Zahájení Konference Konferenci zahájil ve 13,13 hod. prezident SLČR Lukáš Sobotka, přivítal přítomné delegáty a hosty organizační pokyny Zápis z KONFERENCE SLČR 23. května 2015 Praha Clarion Congress Hotel Prague 1. Zahájení Konference Konferenci zahájil ve 13,13 hod. prezident SLČR Lukáš Sobotka, přivítal přítomné delegáty a hosty organizační

Více

1. Zahájení Konference Konferenci zahájil v 11,05 hodin prezident SLČR Lukáš Sobotka, přivítal přítomné delegáty a hosty organizační pokyny

1. Zahájení Konference Konferenci zahájil v 11,05 hodin prezident SLČR Lukáš Sobotka, přivítal přítomné delegáty a hosty organizační pokyny Zápis z KONFERENCE SLČR 28. května 2016 Praha Clarion Congress Hotel Prague 1. Zahájení Konference Konferenci zahájil v 11,05 hodin prezident SLČR Lukáš Sobotka, přivítal přítomné delegáty a hosty organizační

Více

3. Volba pracovního předsednictva

3. Volba pracovního předsednictva Zápis z KONFERENCE SLČR 24. května 2014 Praha Clarion Congress Hotel Prague 1. Zahájení Konference Konferenci zahájil v 10,10 hod. prezident SLČR Lukáš Sobotka, přivítal přítomné delegáty a hosty organizační

Více

Soubor usneseni DR a Pléna DR za období 1.6.08-27.5.09 Připraveno jako písemná příloha zpráva předsedy DR pro jednání konference SLČR dne 29.5.

Soubor usneseni DR a Pléna DR za období 1.6.08-27.5.09 Připraveno jako písemná příloha zpráva předsedy DR pro jednání konference SLČR dne 29.5. Soubor usneseni DR a Pléna DR za období 1.6.08-27.5.09 Připraveno jako písemná příloha zpráva předsedy DR pro jednání konference SLČR dne 29.5.09 Jednání DR dne 26.8.08 2. Zpráva prezidenta SLČR o činnosti

Více

Oběd. 16. Návrh I. na změnu statutu Krýzl 35/16/7

Oběd. 16. Návrh I. na změnu statutu Krýzl 35/16/7 Zápis z valné hromady Odborného sportovního úseku alpských disciplín Svazu lyžařů České republiky (OSÚ AD SLČR), která se konala 4.5.2013 v aule Spartakiádního stadionu na Strahově, Praha 6, Zátopkova

Více

V Praze dne od 16:00 hod

V Praze dne od 16:00 hod Zápis č.6/2018 z jednání Rady OSÚ AD SLČR dne 12.9.2018 V Praze dne 12.9. 2018 od 16:00 hod Přítomni za Radu: L.Forejtek (LF), F.Brýdl (FB), K.Vlček(KV), M.Štěpán (MŠ), S.Kmoch (SK), R.Varga (RV) E. Kurfuerstová

Více

6.10 PR a komunikační analýza Rada ukládá Evě, Karlovi a Filipovi rozpracovat analýzu a předložit nejlepší řešení

6.10 PR a komunikační analýza Rada ukládá Evě, Karlovi a Filipovi rozpracovat analýzu a předložit nejlepší řešení Zápis č.8/2018 z jednání Rady OSÚ AD SLČR dne 13.11.2018 V Praze dne 13.11. 2018 od 16:00 hod Přítomni za Radu: L.Forejtek (LF), F.Brýdl (FB), K.Vlček(KV), M.Štěpán (MŠ), S.Kmoch (SK) Omluveni: E. Kurfuerstová(EK),

Více

Účast: Delegáti s hlasem rozhodujícím: z 66 pozvaných přítomno 54 (81,81 %) Hosté: 5

Účast: Delegáti s hlasem rozhodujícím: z 66 pozvaných přítomno 54 (81,81 %) Hosté: 5 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY ÚBD SLČR Liberec - 25. dubna 2015 Účast: Delegáti s hlasem rozhodujícím: z 66 pozvaných přítomno 54 (81,81 %) Hosté: 5 Program: 1. Zahájení a organizační pokyny 2. Volba pracovního

Více

Zápis č.3/2018 z jednání Rady OSÚ AD SLČR dne

Zápis č.3/2018 z jednání Rady OSÚ AD SLČR dne Zápis č.3/2018 z jednání Rady OSÚ AD SLČR dne 12.6.2018 V Praze dne 12.6. 2018 od 16:00 hod Přítomni za Radu: L.Forejtek (LF), F.Brýdl (FB), K.Vlček(KV), M.Štěpán (MŠ), S.Kmoch (SK), E.Kurfuerstová (EK)

Více

Zápis č.2/2018 z jednání Rady OSÚ AD SLČR dne

Zápis č.2/2018 z jednání Rady OSÚ AD SLČR dne Zápis č.2/2018 z jednání Rady OSÚ AD SLČR dne 15.5.2018 V Praze dne 15.5. 2018 od 17:00 hod Přítomni za Radu: L.Forejtek (LF), F.Brýdl (FB), K.Vlček(KV), M.Štěpán (MŠ), S.Kmoch (SK) Omluvena: E.Kurfuerstová

Více

ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s.

ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s. ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s. PŘÍTOMNI dle prezenčních listin (příloha 1): konané dne 23. 6. 2018 od 11:00 hodin v hotelu Clarion, Freyova 33, Praha 9 Delegáti s hlasem rozhodujícím

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY ÚBD SLČR Liberec dubna 2016

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY ÚBD SLČR Liberec dubna 2016 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY ÚBD SLČR Liberec - 16. dubna 2016 Účast: Delegáti s hlasem rozhodujícím: z 62 pozvaných přítomno 55 (88,7%) Hosté: 9 Program: 1. Zahájení a organizační pokyny 2. Volba pracovního

Více

6.13 Rada požaduje po generálním sekretáři spolupráci v dohotovení smlouvy o osobnostních právech reprezentantů úkol pro Roberta Vargu trvá

6.13 Rada požaduje po generálním sekretáři spolupráci v dohotovení smlouvy o osobnostních právech reprezentantů úkol pro Roberta Vargu trvá Zápis č.13/2019 z jednání Rady OSÚ AD SLČR dne 17.4.2019 V Praze dne 17.4.2019 od 16:00 hod Přítomni za Radu: L.Forejtek (LF), M.Štěpán (MŠ), S.Kmoch od 16:20(SK), K.Vlček(KV) E. Kurfuerstová (EK) Omluveni:

Více

Zápis z řádné Valné hromady

Zápis z řádné Valné hromady Zápis z řádné Valné hromady Česká Federace Aikidó z.s. Tento dokument je zápisem z Valné hromady České Federace Aikidó z.s, Na Topolce 1, 14 Praha 4, IČ 43358 ze dne 14. září roku 218 Valná hromada (dále

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 9 11. 1. 2019 Praha Přítomni: p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Novák, p. Srba, Omluveni: p. Adámek, p. Bělka, p. Kolář Hosté: p. Mičkal

Více

STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky

STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky Preambule Odborný sportovní úsek je odborným orgánem Svazu lyžařů České republiky (SLČR) bez vlastní právní subjektivity. Odborný sportovní

Více

S T A T U T Odborného sportovního úseku alpských disciplín Svazu lyžařů České republiky

S T A T U T Odborného sportovního úseku alpských disciplín Svazu lyžařů České republiky S T A T U T Odborného sportovního úseku alpských disciplín Svazu lyžařů České republiky Preambule Odborný sportovní úsek alpských disciplín (dále jen: OSÚ AD) je odborným orgánem Svazu lyžařů České republiky

Více

Zápis č.4/v./2018 Krajské rady KO ČUS Kraje Vysočina

Zápis č.4/v./2018 Krajské rady KO ČUS Kraje Vysočina Zápis č.4/v./2018 Krajské rady KO ČUS Kraje Vysočina Datum konání: Místo konání: Předsedající: Přítomni: 23. dubna 2018 od 16,00 hod., ukončení 17,35 hod. KO ČUS Kraje Vysočina Ing. Vítězslav Holub předseda

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Němčice u Kolína, 03. 12. 2015; čas jednání 11:15-18:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, M. Komárek, R. Novák, P. Ticháček,

Více

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO:

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO: Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu FBS Olomouc, o. s., Sukova, 77900 Olomouc IČO: 658798 Program jednání: Zahájení valné hromady Schválení jednacího a hlasovacího řádu valné hromady Volba

Více

dle prezenční listiny přítomno 7 členů + 19 x plná moc

dle prezenční listiny přítomno 7 členů + 19 x plná moc Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 28.7.2015 v zasedací místnosti N3.118 (3. patro) v sídle Krajského úřadu Královéhradeckého kraje Pivovarské náměstí 1245, v Hradci Králové.

Více

ZÁPIS. z Krajské konference ČSLH Libereckého kraje konané dne v Liberci

ZÁPIS. z Krajské konference ČSLH Libereckého kraje konané dne v Liberci ZÁPIS z Krajské konference ČSLH Libereckého kraje konané dne 26. 5. 2016 v Liberci Přítomni: ( s hlasem rozhodujícím ) Dle prezenční listiny. ( s hlasem poradním a hosté) Dle prezenční listiny Hosté: 1.

Více

Z 29 pozvaných delegátů je přítomno 21 delegátů, valná hromada je usnášeníschopná.

Z 29 pozvaných delegátů je přítomno 21 delegátů, valná hromada je usnášeníschopná. Valná hromada ČSAR 19. 9. 2015 1. Schválení jednacího řádu Valná hromada schvaluje jednací řád valné hromady (viz příloha) 2. Schválení programu valné hromady Valná hromada schvaluje program valné hromady

Více

Z Á P I S č. 1. ze schůze výkonného výboru Regionálního sdružení ČSTV Vsetín, konané dne 19. června 2013

Z Á P I S č. 1. ze schůze výkonného výboru Regionálního sdružení ČSTV Vsetín, konané dne 19. června 2013 Výkonný výbor regionálního sdružení ČSTV Vsetín Z Á P I S č. 1 ze schůze výkonného výboru Regionálního sdružení ČSTV Vsetín, konané dne 19. června 2013 Schůze byla zahájena v 15.40 hodin. Schůzi zahájil

Více

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne 7.6.2010 v 18.00 hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Přítomno: 39 členů (viz příloha Prezenční listina) PROGRAM VALNÉ HROMADY: 1. Zahájení

Více

Okresní fotbalový svaz Havlíčkův Brod Ledečská 3295, Havlíčkův Brod IČ Tel.: , mail:

Okresní fotbalový svaz Havlíčkův Brod Ledečská 3295, Havlíčkův Brod IČ Tel.: , mail: Okresní fotbalový svaz Havlíčkův Brod Ledečská 3295, 580 02 Havlíčkův Brod IČ 22882839 Tel.: 739 683 588, mail: ofshb@seznam.cz Zápis z Valné hromady OFS Havlíčkův Brod konané dne 4.2. 2017 od 10.00 hodin

Více

ČESKÉ GYMNASTICKÉ FEDERACE

ČESKÉ GYMNASTICKÉ FEDERACE VALNÁ HROMADA ČESKÉ GYMNASTICKÉ FEDERACE PRAHA - 23.9.2017 PODKLADOVÉ MATERIÁLY Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E ZÁTOPKOVA 100/2, 160 17 PRAHA 6 IČ: 00540471, DIČ: CZ00540471, BANKOVNÍ

Více

Z Á P I S č. 2. ze schůze výkonného výboru Okresního sdružení ČUS Vsetín, konané dne 20. srpna 2013

Z Á P I S č. 2. ze schůze výkonného výboru Okresního sdružení ČUS Vsetín, konané dne 20. srpna 2013 Výkonný výbor okresního sdružení ČUS Vsetín Z Á P I S č. 2 ze schůze výkonného výboru Okresního sdružení ČUS Vsetín, konané dne 20. srpna 2013 Schůze byla zahájena v 16.00 hodin. Schůzi zahájil a řídil

Více

ČESKÉ GYMNASTICKÉ FEDERACE

ČESKÉ GYMNASTICKÉ FEDERACE VALNÁ HROMADA ČESKÉ GYMNASTICKÉ FEDERACE PRAHA - 22.9.2018 PODKLADOVÉ MATERIÁLY Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E ZÁTOPKOVA 100/2, 160 17 PRAHA 6 IČ: 00540471, DIČ: CZ00540471, BANKOVNÍ

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Datum a místo konání: 27.3.2014 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY ÚBD SLČR Liberec dubna 2018

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY ÚBD SLČR Liberec dubna 2018 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY ÚBD SLČR Liberec - 21. dubna 2018 Účast: Delegáti s hlasem rozhodujícím: z 65 pozvaných přítomno 54 Hosté: 4 Program: 1. Zahájení a organizační pokyny 2. Volba pracovního předsednictva

Více

Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne

Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne 8. 11. 2016 Místo konání: Kulturní klub Města Hulín Doba konání: 8. 11. 2016 Přítomní: členové dle prezenční listiny 1. Zahájení a schválení

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014 z 6. zasedání

Více

S T A T U T Odborného sportovního úseku alpských disciplín Svazu lyžařů České republiky

S T A T U T Odborného sportovního úseku alpských disciplín Svazu lyžařů České republiky S T A T U T Odborného sportovního úseku alpských disciplín Svazu lyžařů České republiky Preambule Odborný sportovní úsek alpských disciplín (dále jen OSÚ AD ) je odborným orgánem Svazu lyžařů České republiky

Více

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s.

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY č. 1/2014 Datum konání: 11. února 2014 Místo: Skalsko čp. 18 Přítomni: Hosté: Ověřovatelé zápisu: dle prezenční listiny

Více

Zápis z průběhu VALNÉ HROMADY. Členů sportovního klubu SC Kolín Konané dne 9. června 2015

Zápis z průběhu VALNÉ HROMADY. Členů sportovního klubu SC Kolín Konané dne 9. června 2015 Zápis z průběhu VALNÉ HROMADY Členů sportovního klubu SC Kolín Konané dne 9. června 2015 Sekretář klubu slečna Mgr. Tereza Hölzlová zahájila Valnou hromadu (dále jen VH) v 17.10. Dále přivítala všechny

Více

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Valná hromada členů Golf Clubu Semily (dále jen GCS) se konala v sobotu dne 17. února 2018 od 14,00 hod. v restauraci U Bernarda v Semilech.

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb konané dne 17. 6. 2016 v Praze v Aule budovy ČUS na Strahově, čas jednání 18:05 23:35 Přítomni: viz prezenční listina (46 delegátů s hlasem rozhodujícím), Hosté: Schröfel,

Více

Zápis z řádné VALNÉ HROMADY ČFAI 22.8. 2015

Zápis z řádné VALNÉ HROMADY ČFAI 22.8. 2015 Zápis z řádné VALNÉ HROMADY ČFAI 22.8. 2015 Valná hromada byla zahájena v 13,30 hod. prezidentem ČFAI, který přivítal všechny zúčastněné. Poté byl přednesen program VH sekretářem organizace v následujícím

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne od 18,15 hodin

Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne od 18,15 hodin Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne 28. 6. 2018 od 18,15 hodin Místo konání: učebna č. 10 v Kulturním středisku MEDIUM, Hradec Králové Přítomno: 44 členů (viz přiložená prezenční

Více

Zápis z jednání I. Pražský nemovitostní fond, a. s., IČ: bod 1: Zahájení a kontrola usnášeníschopnosti valné hromady

Zápis z jednání I. Pražský nemovitostní fond, a. s., IČ: bod 1: Zahájení a kontrola usnášeníschopnosti valné hromady Zápis z jednání řádné valné hromady akciové společnosti I. Pražský nemovitostní fond, a. s., IČ: 60192593 se sídlem Soběslavská 15, Praha 3 konané dne 18. června 2019 od 11 hodin v Praze Na základě pozvánky

Více

Zprá vá á usnesení Válne hromády SK Arniká Plzen o. s. ze dne 2. 7. 2015

Zprá vá á usnesení Válne hromády SK Arniká Plzen o. s. ze dne 2. 7. 2015 1/5 Zprá vá á usnesení Válne hromády SK Arniká Plzen o. s. ze dne 2. 7. 2015 1) Program: - Dle přiložené pozvánky (příloha č. 1) 2) Účastníci: - Bylo pozváno 24 delegátů SK Arniky Plzeň o.s. dle klíče

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Datum a místo konání: 14.3.2012 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 z 10. zasedání

Více

ZÁPIS. ze zasedání řádné valné hromady Golf Club Austerlitz, o.s.

ZÁPIS. ze zasedání řádné valné hromady Golf Club Austerlitz, o.s. ZÁPIS ze zasedání řádné valné hromady Golf Club Austerlitz, o.s. I. Dne 29.1.2018 v 18:00 hodin se v prostorách restaurace Golf Hotel Austerlitz na adrese Na Golfovém hřišti 1, 684 01 Slavkov u Brna, Slavkov

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 z 11. zasedání

Více

Zápis z valné hromady, konané dne v Ostravě

Zápis z valné hromady, konané dne v Ostravě ČESKÁ BASKETBALOVÁ FEDERACE Oblast Severní Morava 702 00 OSTRAVA Mor. Ostrava, Vítkovická 3083/1 TEL. 596 617 191, 733 553 177 E-mail:basketsm@seznam.cz Všechny údaje o basketu na Severní Moravě najdete

Více

Zápis z jednání Valné hromady Svazu závěsného létání ze dne 27.10. 2012 Která se uskutečnila v restauraci Ponorka na Rané od 16 hodin

Zápis z jednání Valné hromady Svazu závěsného létání ze dne 27.10. 2012 Která se uskutečnila v restauraci Ponorka na Rané od 16 hodin Zápis z jednání Valné hromady Svazu závěsného létání ze dne 27.10. 2012 Která se uskutečnila v restauraci Ponorka na Rané od 16 hodin Účast: 39 členů s hlasem volebním Hosté: Jan Brskovský prezident LAA

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 04. 2016; čas jednání 15:00 20:00 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, P.

Více

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání mimořádné valné hromady sportovního klubu FBS Olomouc, z. s., Sukova 4, Olomouc, IČO:

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání mimořádné valné hromady sportovního klubu FBS Olomouc, z. s., Sukova 4, Olomouc, IČO: Zápis z jednání mimořádné valné hromady sportovního klubu FBS Olomouc, z. s., Sukova, 77900 Olomouc, IČO: 658798 Program jednání: Zahájení mimořádné valné hromady Schválení jednacího a hlasovacího řádu

Více

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha,

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha, Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha, 10.6.2016 Přítomni: Hosté: Omluveni: Radek Bendl, Liběna Šrámková, Vladimír Haber, Miroslav Duda (do 20:30), Tomáš Augustýn, Vangelis Simu, Jiří Žďárský, Róbert

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Beroun, 07. 04. 2015; čas jednání 15:00-20:29 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

ZÁPIS. z řádné valné hromady. akcionářů obchodní společnosti BKP GROUP, a.s.

ZÁPIS. z řádné valné hromady. akcionářů obchodní společnosti BKP GROUP, a.s. ZÁPIS z řádné valné hromady akcionářů obchodní společnosti BKP GROUP, a.s. Se sídlem Uherský Brod - Těšov, ul. 1. Května 333 IČ: 262 36 788 Zapsané v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Brně,

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 21.12.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z konference Ústeckého krajského šachového svazu konané dne 6. 2. 2015 v Chomutově. Přítomno 22 z 28 delegátů s hlasem rozhodujícím.

Zápis z konference Ústeckého krajského šachového svazu konané dne 6. 2. 2015 v Chomutově. Přítomno 22 z 28 delegátů s hlasem rozhodujícím. Zápis z konference Ústeckého krajského šachového svazu konané dne 6. 2. 2015 v Chomutově. Přítomno 22 z 28 delegátů s hlasem rozhodujícím. Konference byla zahájena v 18.00 hodin a ukončena ve 21.50 hodin.

Více

Zápis z valné hromady č. 6/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 6/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 6/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 19.11.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 ze 17. zasedání

Více

Zápis z Valné hromady České basketbalové federace z. s., konané dne 25. dubna 2017.

Zápis z Valné hromady České basketbalové federace z. s., konané dne 25. dubna 2017. Zápis z Valné hromady České basketbalové federace z. s., konané dne 25. dubna 2017. A. Svolání Valné hromady ČBF: Valnou hromady ČBF svolal Výbor České basketbalové federace z. s. na 25. dubna 2016 do

Více

Usnesení valné hromady Tělovýchovné jednoty Slavoj Český Brod, o.s.

Usnesení valné hromady Tělovýchovné jednoty Slavoj Český Brod, o.s. Usnesení valné hromady Tělovýchovné jednoty Slavoj Český Brod, o.s. Datum: 15. 5. 2014 Účast na VH: 23 delegátů (z 34 oprávněných), VH je usnášeníschopná Hosté: Jednání řídil: P. Janík I. procedurální

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6,

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, 162 00 Datum a místo konání: 29.4.2014 jídelna ZŠ Šantrochova 1800, Praha 6 Začátek schůze: 18:30 hod. Ukončení

Více

Zápis z členské schůze členů a delegátů Sdružení rodičů a přátel při ZŠ Brněnská, Prostějov, IČ , se sídlem v Prostějově

Zápis z členské schůze členů a delegátů Sdružení rodičů a přátel při ZŠ Brněnská, Prostějov, IČ , se sídlem v Prostějově Sdružení rodičů a přátel při ZŠ Brněnská, Prostějov se sídlem v Prostějově IČ 440 53 851 Zápis z členské schůze členů a delegátů Sdružení rodičů a přátel při ZŠ Brněnská, Prostějov, IČ 440 53 851, se sídlem

Více

Protokol. o jednání valné hromady Svazu vodního hospodářství ČR (SVH ČR) dne 5. dubna 2007

Protokol. o jednání valné hromady Svazu vodního hospodářství ČR (SVH ČR) dne 5. dubna 2007 Protokol o jednání valné hromady Svazu vodního hospodářství ČR (SVH ČR) dne 5. dubna 2007 Řádnou valnou hromadu svolalo představenstvo SVH ČR podle 13 stanov. Kniha evidence členů vykazuje ke dni konání

Více

Z á p i s č. 1/2015. z 1. zasedání P-ČSOS, které se konalo dne v Praze na Strahově

Z á p i s č. 1/2015. z 1. zasedání P-ČSOS, které se konalo dne v Praze na Strahově Z á p i s č. 1/2015 z 1. zasedání, které se konalo dne 21. 1. 2015 v Praze na Strahově Přítomni: Omluven: Host: Kamenický, Matějů, Klimpl, Škoda, Pospíšek, Vystavěl, Jirásek, Šubrt Zřídkaveselý Jiří Kejval

Více

Valná hromada Pardubické malé kopané z.s. PAMAKO,

Valná hromada Pardubické malé kopané z.s. PAMAKO, Program Valné hromady konané 26.6.2018 od 19:00 hod. v klubovně PAMAKO: 1. Zahájení 2. Volba předsedy a zapisovatele VH 3. Schválení programu VH 4. Volba mandátové a volební komise 5. Zpráva mandátové

Více

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE Zápis č. 7/2015 z jednání VV dne 6. 5. 2015 Místo jednání: Praha, Kancelář JIMI CZ a.s., Účastníci: Výkonný výbor - David Frydrych (DF), Jiří Vinter (JV), Jaroslav Borovský

Více

Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady

Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady konané dne 6.5.2015 od 17:00 h. v prostorách Základní školy Sportovní 777, Uherské Hradiště, PSČ 686 01. Valnou hromadu (dále jen VH) k zasedání řádně svolal

Více

Zápis z 18. Valné hromady KH KO ČUS konané dne 12. června 2018 v Hradci Králové

Zápis z 18. Valné hromady KH KO ČUS konané dne 12. června 2018 v Hradci Králové Zápis z 18. Valné hromady KH KO ČUS konané dne 12. června 2018 v Hradci Králové Program 1. Zahájení valné hromady 2. Schválení programu a jednacího řádu, volba pracovního předsednictva VH 3. Volba návrhové

Více

Z Á P I S. Počet přítomných členů Zastupitelstva obce Soběšovice: (listiny přítomných členů ZO a hostů - přílohy zápisu).

Z Á P I S. Počet přítomných členů Zastupitelstva obce Soběšovice: (listiny přítomných členů ZO a hostů - přílohy zápisu). Z Á P I S o průběhu ustavujícího (prvního) veřejného zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice konaného dne 10. listopadu 2010 v pohostinství Nová Husarůvka Počet přítomných členů Zastupitelstva obce Soběšovice:

Více

Jednání zahájil a moderování Valné hromady se ujal Radek Bareš Přivítal všechny přítomné a seznámil je s návrhem programu VH.

Jednání zahájil a moderování Valné hromady se ujal Radek Bareš Přivítal všechny přítomné a seznámil je s návrhem programu VH. Zápis z jednání Valné hromady Svazu závěsného létání ze dne 5.11.2016 Která se uskutečnila od 15:00 hodin v hotelu Atrium - Kroměřížská 4 682 01 Vyškov u Brna Účast členů s hlasem volebním: 51 Hosté: Jiří

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 2/2013

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 2/2013 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE Telefon/fax : 466 300 964 e-mail: kspce.cstv@quick.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v sále Kulturního domu v Bašce

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v sále Kulturního domu v Bašce Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne 1. 11. 2018 v sále Kulturního domu v Bašce Přítomni: 15 členů zastupitelstva 46 občanů 64 účast celkem 1. Zahájení, hymna 2. Informace o výsledcích

Více

Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně.

Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně. Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne 26.4.2016 od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně. Členové zastupitelstva: Přítomni: Ing. Pavel Moucha, Petr Matějovský,

Více

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E ZÁTOPKOVA 100/2, 160 17 PRAHA 6 IČ: 00540471, DIČ: CZ00540471, BANKOVNÍ SPOJENÍ: 1724809504/0600 tel.: +420 242 429 260 e-mail: cgf@gymfed.cz tel.: +420

Více

SK pražských hasičů, z. s. Sokolská 62, Praha 2 IČO:

SK pražských hasičů, z. s. Sokolská 62, Praha 2 IČO: SK pražských hasičů, z. s. Sokolská 62, 121 24 Praha 2 IČO: 22733451 Zápis z Členské schůze SK pražských hasičů, z. s. Datum zpracování: 23. 10. 2015 Počet listů: 7 Počet příloh: 6 Datum a místo konání

Více

Zápis ze zasedání členské schůze Klubu chovatelů Bearded collií (dále jen KCHBC), dne 10.10.2015

Zápis ze zasedání členské schůze Klubu chovatelů Bearded collií (dále jen KCHBC), dne 10.10.2015 Zápis ze zasedání členské schůze Klubu chovatelů Bearded collií (dále jen KCHBC), dne 10.10.2015 Místo zasedání: Restaurace Na zahrádce, ul. U výstaviště 496/3, České Budějovice Průběh zasedání: Zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání ZO obce Lipec ze dne 10.11.2010, které se konalo od 19.00 hod v zasedací místnosti OÚ

Zápis z ustavujícího zasedání ZO obce Lipec ze dne 10.11.2010, které se konalo od 19.00 hod v zasedací místnosti OÚ Zápis z ustavujícího zasedání ZO obce Lipec ze dne 10.11.2010, které se konalo od 19.00 hod v zasedací místnosti OÚ Ustavující zasedání za zahájila a řídila paní Eva Jehličková. Přivítala nově zvolené

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov. Spolek pro obnovu venkova Královéhradeckého kraje Nepolisy 75, 503 63 predseda.spovkhk@volny.cz www.obnovavenkova.cz Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 4.4.2017 od 14.30 hodin

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 12. 12. 2017 A) Zastupitelstvo schvaluje: 1. Program jednání zastupitelstva. 2. Zapisovatele usnesení Tomáš Hes. 3. Ověřovatele usnesení Miroslav

Více

ZÁPIS Z KONFERENCE ČESKÉHO SVAZU LEDNÍHO HOKEJE

ZÁPIS Z KONFERENCE ČESKÉHO SVAZU LEDNÍHO HOKEJE ZÁPIS Z KONFERENCE ČESKÉHO SVAZU LEDNÍHO HOKEJE konané dne 26.6.2010 od 11:00 hodin v hotelu IMPERIAL, Libušina 18, 360 01 Karlovy Vary PŘÍTOMNI dle prezenčních listin (příloha 1): Delegáti s hlasem rozhodujícím

Více

U S N E S E N Í z 80. řádného jednání Předsednictva Hospodářské a sociální rady Ústeckého kraje dne v Mostě od 11:00 hod.

U S N E S E N Í z 80. řádného jednání Předsednictva Hospodářské a sociální rady Ústeckého kraje dne v Mostě od 11:00 hod. 434 37 Most, Budovatelů 2532 U S N E S E N Í z 80. řádného jednání Předsednictva Hospodářské a sociální rady Ústeckého kraje dne 2. 9. 2016 v Mostě od 11:00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny (originál

Více

Zápis z jednání Valné hromady Svazku obcí Milevska konané dne od 16:00 v Milevsku

Zápis z jednání Valné hromady Svazku obcí Milevska konané dne od 16:00 v Milevsku Přítomno: 19 Omluveno: 6 Program: 1) Zahájení, prezence 2) Jmenování zapisovatele a ověřovatele zápisu 3) Schválení programu jednání 4) Prezentace hostů - Ing. Karel Ondrášek (daňový poradce KDP) - JUDr.

Více

ZÁPIS Z 13. ZASEDÁNÍ VÝBORU REGIONÁLNÍ RADY REGIONU SOUDRŽNOSTI SEVEROVÝCHOD Dne 23. ledna 2009 v Pardubicích

ZÁPIS Z 13. ZASEDÁNÍ VÝBORU REGIONÁLNÍ RADY REGIONU SOUDRŽNOSTI SEVEROVÝCHOD Dne 23. ledna 2009 v Pardubicích ZÁPIS Z 13. ZASEDÁNÍ VÝBORU REGIONÁLNÍ RADY REGIONU SOUDRŽNOSTI SEVEROVÝCHOD Dne 23. ledna 2009 v Pardubicích 13. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudrţnosti Severovýchod se uskutečnilo v pátek

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 17.12.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina. Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov

Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina. Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov Přítomni: viz Příloha č. 1 Prezenční listina 1. Zahájení Valné

Více

Zápis. z konference OS CHPH Český Západ, konané dne v Tymákově. 1. Zahájeni konference. 2. Volba mandátové a návrhové komise

Zápis. z konference OS CHPH Český Západ, konané dne v Tymákově. 1. Zahájeni konference. 2. Volba mandátové a návrhové komise Zápis z konference OS CHPH Český Západ, konané dne 18.11. 2016 v Tymákově. Přítomni: viz. příloha - prezenční listina Program: 1) Zahájeni konference 2) Volba mandátové, návrhové a volební komise 3) Zpráva

Více

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh

ZÁPIS. ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh ZÁPIS ze shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Zábřeh konaného dne 11. června 2018 v Motelu Zábřeh Shromáždění delegátů se konalo dne 11.6.2018 v 16.00 hodin v Motelu Zábřeh. Dle Čl. 59, odst.

Více

Zápis. Mgr. Jiří Pekař, Mgr. Jan Slavíček, Lucie Křovinová, Ondřej Knotek, Bc. Marcel Zadrobílek

Zápis. Mgr. Jiří Pekař, Mgr. Jan Slavíček, Lucie Křovinová, Ondřej Knotek, Bc. Marcel Zadrobílek Zápis z 14. jednání Výboru pro sport, tělovýchovu a volnočasové aktivity Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 13. 5. 2010 od 15:00 hodin v zasedací místnosti N2.903 v RegioCentru Nový pivovar

Více

Z á p i s č. 2018/1. z 1. zasedání VV-ČSOS, které se konalo dne v Praze

Z á p i s č. 2018/1. z 1. zasedání VV-ČSOS, které se konalo dne v Praze Z á p i s č. 2018/1 z 1. zasedání, které se konalo dne 17. 1. 2018 v Praze Přítomni: Omluveni: Kamenický, Matějů, Klimpl, Aleš, Škoda, Picek, Vystavěl, Šubrt Zřídkaveselý, Pospíšek Jednání řídil předseda

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne 4. 11. 2018, od 17:00 hodin. Zahájení: 17:00 hodin Ukončení: 17:20

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne v přísálí kulturního domu

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne v přísálí kulturního domu Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 31. 10. 2018 v přísálí kulturního domu Přítomni: Karel Smyčka, Bc. Marek Karger, Miroslava Nosková, Libor Smékal, Stanislav Studený,

Více

Zápis z konference ZO ČZS Kryblice

Zápis z konference ZO ČZS Kryblice Základní organizace Českého zahrádkářského svazu Trutnov - Kryblice Zápis z konference ZO ČZS Kryblice Datum konání : 8. března 2014 Přítomni : dle prezenční listiny Předseda ZO ČZS př. Roza seznámil přítomné

Více

Zápis z Valné hromady. Společnosti pro projektové řízení (SPŘ)

Zápis z Valné hromady. Společnosti pro projektové řízení (SPŘ) Zápis z Valné hromady Společnosti pro projektové řízení (SPŘ) Datum: Dne 23. 11. 2006 od 10:30 do 14:40 Místo konání: Způsob svolání: Institut celoživotního vzdělávání na Mendlově zemědělské a lesnické

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 8 členů + 5 x plná moc - omluveno Opakovanou

Více

SMĚRNICE O EVIDENCI ČLENSKÉ ZÁKLADNY Svazu lyžařů České republiky

SMĚRNICE O EVIDENCI ČLENSKÉ ZÁKLADNY Svazu lyžařů České republiky SMĚRNICE O EVIDENCI ČLENSKÉ ZÁKLADNY Svazu lyžařů České republiky Čl. 1 Úvodní ustanovení Hlavním cílem evidence členské základny Svazu lyžařů České republiky, o.s. (dále jen SLČR) je získání trvalého

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 - 1 - č.j. 6/2010 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 12.11.2010 18:00 hodin Ukončení jednání: 12.11.2010 18:45 hodin

Více