MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 ODBOR DOPRAVY V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Ţádosti o Povolení města Písek k vjezdu do pěší zóny NÁVRH USNESENÍ Návrhy na usnesení k jednotlivým bodům jsou uvedeny v textu důvodové zprávy Návrh předkládá Ing. Vojtěch Bubník, 1. místostarosta Návrh zpracovali Ing. Michal Kovařík, vedoucí odboru dopravy Ilona Ţiţková, referent odboru dopravy

2 Důvodová zpráva: Podle Pravidel pro vydávání povolení pro vjezd silničních vozidel do pěších zón ve městě Písku, článek 3, bod 3.1., vydává dlouhodobá Povolení odbor dopravy MěÚ Písek na základě předchozího souhlasu rady města. Pravidla pro vydávání povolení pro vjezd silničních vozidel do pěších zón ve městě Písku v platném znění jsou pod bodem P/25 uvedena zde: Vztah k rozpočtu: Nemá vztah k rozpočtu města. Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu. K jednotlivým žádostem o vydání povolení k vjezdu do pěší zóny : Podle schváleného dopravního značení ( tzv. místní úprava provozu ) je do pěších zón na území města Písku vozidlům provádějícím zásobování vjezd povolen v době určené pro zásobování, to je v pondělí až pátek od 06 do 10 a od 18 do 22 hodin. 1. Pan... (ţadatel) ţádá o vydání 1 ks dlouhodobého Povolení k vjezdu do pěších zón kočárovým koňským spřeţením za účelem turistických vyjíţděk. Ţadatel má odborem dopravy vydáno dlouhodobé povolení k vjezdu do pěších zón ulic Fügnerovo náměstí, Karlova ul. a Velké náměstí na základě usnesení rady města č. 191/10 z : Rada města po projednání souhlasí s vydáním 1 kusu dlouhodobého Povolení města Písek k vjezdu do pěší zóny v trase: Fügnerovo nám., Karlova ul., Velké náměstí s kočárovým koňským spřežením pro (žadatele) na období 1 roku a zmocňuje odbor dopravy MÚ vydat žadateli povolení i v příštích letech za předpokladu, že se nezmění skutečnosti rozhodné pro vydání tohoto povolení; s vydáním povolení k vjezdu do ostatních pěších zón a do parku Palackého sady rada města nesouhlasí. Platnost tohoto povolení končí dnem a na základě výše uvedeného usnesení č. 191/10 můţe být jeho platnost za stejných podmínek prodlouţena na další období. strana 2 ( celkem 10 )

3 Ţadatel nyní ţádá o rozšíření stávajícího povolení k vjezdu o ulice Heydukova, Jungmannova, Alšovo náměstí, Nerudova, Soukenická, Leoše Janáčka, Drlíčov, Fráni Šrámka, tedy v podstatě na veškeré pěší zóny na území Městské památkové zóny v historickém centru města. Doporučení zpracovatele: Vzhledem k tomu, ţe jsme nezaznamenali ţádné problémy vztahující se k dosud vydanému povolení, souhlasíme s jeho rozšířením na všechny pěší zóny na území Městské památkové zóny na zkušební období do viz návrh usnesení 1.a). Návrh usnesení: Rada města po projednání : 1.a) s o u h l a s í s vydáním 1 kusu dlouhodobého Povolení města Písek k vjezdu do pěších zón na území Městské památkové zóny Písek s kočárovým koňským spřeţením pro ţadatele na období do b) trvá na svém usnesení č. 191/10. 1.c) ruší své usnesení č. 191/10 a nesouhlasí s prodlouţením platnosti Povolení města Písek pro ţadatele k vjezdu do pěších zón na území města s kočárovým koňským spřeţením na další časové období. Příloha: Ţádost ţadatele viz neveřejná příloha 2.A Společnost synlab czech s.r.o., se sídlem v Praze 6, má laboratoř v Písku, v ulici Drlíčov v domě č. p. 149 a ţádá o vydání 3 ks dlouhodobých Povolení k vjezdu do pěší zóny ulice Drlíčov s trasou : ul. Leoše Janáčka, Bakaláře, Drlíčov a Fráni Šrámka mimo dobu určenou pro zásobování ( Po Pá 6-10 a hod. ) z důvodu nakládky a vykládky infekčního materiálu v pracovních dnech, a to pro vozidla : registrační značky v čase od 06:00 do 15:00 hod. registrační značky v čase od 06:00 do 11:00 hod. registrační značky v čase od 11:00 do 15:00 hod. Společnost synlab czech s.r.o. ( dříve LABOMA s.r.o. ) ţádala o vydání povolení k vjezdu do pěší zóny ul. Drlíčov jiţ v roce 2009 viz usnesení rady města Písku č. 356/09 ze dne na následující straně. strana 3 ( celkem 10 )

4 Usnesení rady města Písku č. 356/09 ze dne : Rada města Písku po projednání s o u h l a s í s vydáním 1 kusu přenosného dlouhodobého Povolení města Písek k vjezdu do pěší zóny ul. Leoše Janáčka, Bakaláře, Drlíčov, Fráni Šrámka, pro společnost LABOMA mikrobiologická laboratoř s.r.o. v termínu od do s tím, že pokud se firma rozhodne provozovat laboratoř na stejném místě i po uplynutí platnosti tohoto povolení, bude jí dále možné obsluhovat pouze v době určené pro zásobování. 2.B Nemocnice Písek, a.s. ţádá o vydání 1 ks dlouhodobého přenosného Povolení k vjezdu do pěší zóny ulice Drlíčov s trasou : ul. Leoše Janáčka, Bakaláře, Drlíčov a Fráni Šrámka mimo dobu určenou pro zásobování ( Po Pá 6-10 a hod. ) pro vozidla registrační značky , a z důvodu svozu biologického materiálu a krevních vzorků od lékařů, kteří mají ordinaci v ulici Drlíčov. Společné doporučení zpracovatele k bodům 2.A a 2.B : Zrekapitulujeme-li obě ţádosti uvedené výše v bodech 2.A a 2.B, pak je lze stručně shrnout tak, ţe : A. společnost synlab czech s.r.o. ( dříve LABOMA s.r.o. ) ţádá o povolení k vjezdu do pěší zóny z důvodu svozu biologického materiálu od lékařů mimo pěší zónu ke zpracování do pěší zóny, B. Nemocnice Písek, a.s. ţádá o povolení k vjezdu do pěší zóny z důvodu svozu biologického materiálu od lékařů v pěší zóně ke zpracování mimo pěší zónu. Odbor dopravy dlouhodobě zastává názor, ţe provozovny vyţadující trvalou dopravní obsluhu by neměly být umisťovány v pěších zónách v historickém centru města a z tohoto pohledu se zcela ztotoţňuje s usnesením rady města č. 356/09 ze dne , v němţ rada města provozovatele laboratoře na tuto skutečnost upozornila a poskytla mu přiměřenou lhůtu k případnému přemístění provozovny mimo pěší zónu. Z tohoto pohledu by bylo systémové v souladu s citovaným usnesením rady města č. 356/09 ze dne žádosti společnosti synlab czech s.r.o. nevyhovět. Současně jsme si ale vědomi, ţe nevyhověním ţádosti jednoho ze ţadatelů společnosti synlab czech s.r.o. ( dříve LABOMA s.r.o. ) a vyhověním ţádosti druhého z ţadatelů tedy Nemocnice Písek, a.s. by došlo určitému, a to velmi významnému zvýhodnění jednoho z konkurenčních subjektů poskytujících v podstatě tytéţ sluţby. Proto doporučujeme rozhodnout o obou žádostech stejně, coţ v případě nevyhovění ţádosti společnosti synlab czech s.r.o. znamená nevyhovět ani ţádosti Nemocnice Písek, a.s. viz návrhy usnesení 2.A.b) a 2.B.b). strana 4 ( celkem 10 )

5 Návrh usnesení k bodu 2.A ţadatel společnost synlab czech s.r.o.: Rada města po projednání : 2.A.a) s o u h l a s í s vydáním 3 kusů dlouhodobých Povolení města Písek k vjezdu do pěší zóny v ulicích Leoše Janáčka, Drlíčov, Bakaláře a Fráni Šrámka pro vozidla ţadatele a v časech uvedených v ţádosti na období 1 roku a zmocňuje odbor dopravy MÚ vydat ţadateli povolení i v následujícím období za předpokladu, ţe se nezmění skutečnosti rozhodné pro vydání tohoto povolení. 2.A.b) s odkazem na své usnesení č. 356/09 ze dne n e s o u h l a s í s vydáním dlouhodobých Povolení města Písek k vjezdu do pěší zóny pro vozidla ţadatele. 2.A.c) jiné usnesení Návrh usnesení k bodu 2.B ţadatel Nemocnice Písek, a.s.: Rada města po projednání : 2.B.a) s o u h l a s í s vydáním 1 kusu dlouhodobého přenosného Povolení města Písek k vjezdu do pěší zóny v ulicích Leoše Janáčka, Drlíčov, Bakaláře a Fráni Šrámka pro vozidla ţadatele uvedená v ţádosti na období 1 roku a zmocňuje odbor dopravy MÚ vydat ţadateli povolení i v následujícím období za předpokladu, ţe se nezmění skutečnosti rozhodné pro vydání tohoto povolení. 2.B.b) n e s o u h l a s í s vydáním dlouhodobého Povolení města Písek k vjezdu do pěší zóny pro vozidla ţadatele. 2.B.c) jiné usnesení Přílohy: Ţádost společnosti synlab czech s.r.o. viz neveřejná příloha Ţádost Nemocnice Písek, a.s. viz neveřejná příloha 3. Základní umělecká škola Otakara Ševčíka, Písek, Fráni Šrámka 131, ţádá o vydání 1 ks dlouhodobého Povolení k vjezdu do pěší zóny ulice Fráni Šrámka mimo dobu určenou pro zásobování ( Po aţ Pá od 6 do 10 a od 18 do 22 hod. ) pro vozidlo registrační značky (RZ) za účelem zásobování školy. strana 5 ( celkem 10 )

6 Doporučení zpracovatele: Vozidlům provádějícím zásobování v pěších zónách je povolen vjezd v době určené pro zásobování, to je v pondělí aţ pátek od 06 do 10 a od 18 do 22 hodin. Proto, zejména z precedentních důvodů ve vztahu k ostatním ţadatelům, jejichţ ţádosti o povolení k vjezdu do pěší zóny z důvodu zásobování byly dříve zamítnuty, odbor dopravy vydání souhlasu města Písek s dlouhodobým povolením pro vjezd silničních vozidel do pěší zóny z důvodu zásobování Základní umělecké školy Otakara Ševčíka nedoporučuje viz návrh usnesení 3 b). V případě mimořádné nutnosti vjezdu do pěší zóny mimo dobu určenou pro zásobování můţe ţadatel vyuţít krátkodobá ( jednorázová ) povolení k vjezdu, která vydává Městská policie. Návrh usnesení: Rada města po projednání : 3.a ) s o u h l a s í s vydáním 1 kusu dlouhodobého Povolení města Písek k vjezdu do pěší zóny ulice Fráni Šrámka na období 1 roku a zmocňuje odbor dopravy MÚ vydat ţadateli povolení i v následujícím období za předpokladu, ţe se nezmění skutečnosti rozhodné pro vydání tohoto povolení. 3.b ) n e s o u h l a s í s vydáním 1 kusu dlouhodobého Povolení města Písek k vjezdu do pěší zóny pro vozidlo ţadatele s tím, ţe v případě mimořádné nutnosti vjezdu do pěší zóny mimo dobu určenou pro zásobování můţe ţadatel vyuţít krátkodobá povolení k vjezdu, která vydává Městská policie. 3.c) jiné usnesení Příloha: Ţádost ţadatele viz neveřejná příloha strana 6 ( celkem 10 )

7 NEVEŘEJNÉ PŘÍLOHY strana 7 ( celkem 10 )

8 strana 8 ( celkem 10 )

9 strana 9 ( celkem 10 )

10 strana 10 ( celkem 10 )

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 08.11.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.11.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o Povolení města Písek k vjezdu do vybraných míst na území města Písku - žadatelé

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 16.08.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.09.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádosti o Povolení města Písek k vjezdu do vybraných míst na území města Písku - žadatelé

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.11.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.11.2012 Odbor dopravy V Písku dne: 12.11.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.11.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádosti o vydání Povolení města Písek k vjezdu do vybraných míst na území města Písku NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 29.07.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.08.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního reklamního zařízení na místní komunikaci

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 12.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ I. Rozšíření pěší zóny u Putimské brány II. Žádost o výjimku k vydání rezidentní parkovací

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor kultury a cestovního ruchu V Písku dne: 01.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 8/1998 o omezujících

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 09.04.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dopravní režim v centru města NÁVRH USNESENÍ Návrhy usnesení k jednotlivým bodům jsou uvedeny

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 31.08.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.09.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na provedení výběrového řízení na odborného konzultanta pro analýzu využití metody

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 12.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výjimky z vyhlášky NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně

Více

Nařízení Města Kutná Hora č. 5 / 2011

Nařízení Města Kutná Hora č. 5 / 2011 Nařízení Města Kutná Hora č. 5 / 2011 o placeném stání silničních motorových vozidel na místních komunikacích ve vymezené oblasti města Kutné Hory Rada města Kutné Hory podle 11 odst. 1 a 102 odst. 2 písm.

Více

Město Turnov. 1 Zákon č. 455/1991 Sb. o živnostenském podnikání (živnostenský zákon), ve znění pozdějších předpisů

Město Turnov. 1 Zákon č. 455/1991 Sb. o živnostenském podnikání (živnostenský zákon), ve znění pozdějších předpisů Nařízení města č. 2/2008, kterým se vymezují oblasti obce, ve kterých lze místní komunikace nebo jejich určené úseky užít ke stání vozidla jen za sjednanou cenu Rada Města Turnova se na svém zasedání dne

Více

Ing. Miroslav Sládek starosta. 34 zákona č. 128/2000Sb., o obcích, v platném znění zákon č. 200/1990Sb., o přestupcích, v platném znění

Ing. Miroslav Sládek starosta. 34 zákona č. 128/2000Sb., o obcích, v platném znění zákon č. 200/1990Sb., o přestupcích, v platném znění Město Písek Obecně závazná vyhláška města Písek č. 6/2009 k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku spočívajících v omezení konzumace alkoholu na veřejném prostranství Zastupitelstvo města Písek

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 26.01.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.02.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výjimky z vyhlášky NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky

Více

MĚSTO BRUNTÁL NAŘÍZENÍ č. 1/2009

MĚSTO BRUNTÁL NAŘÍZENÍ č. 1/2009 MĚSTO BRUNTÁL NAŘÍZENÍ č. 1/2009 O PLACENÉM PARKOVÁNÍ VE MĚSTĚ BRUNTÁLE Rada města Bruntálu se na svém zasedání dne 17. 2. 2009 usnesením č. 1892/50R/2009 usnesla vydat v souladu s ustanovením 11 odst.

Více

Město Turnov. 1 Zákon č. 455/1991 Sb. o živnostenském podnikání (živnostenský zákon), ve znění pozdějších předpisů

Město Turnov. 1 Zákon č. 455/1991 Sb. o živnostenském podnikání (živnostenský zákon), ve znění pozdějších předpisů Město Turnov Nařízení města č. 1/2012 kterým se vymezují oblasti obce, ve kterých lze místní komunikace nebo jejich určené úseky užít ke stání vozidla jen za sjednanou cenu Rada města Turnova se na svém

Více

Město Turnov. 1 Zákon č. 455/1991 Sb. o živnostenském podnikání (živnostenský zákon), ve znění pozdějších předpisů

Město Turnov. 1 Zákon č. 455/1991 Sb. o živnostenském podnikání (živnostenský zákon), ve znění pozdějších předpisů Nařízení města č. 1/2009 kterým se vymezují oblasti obce, ve kterých lze místní komunikace nebo jejich určené úseky užít ke stání vozidla jen za sjednanou cenu Rada Města Turnova se na svém zasedání dne

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor výstavby a územního plánování V Písku dne: 20.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Územní plán Písek - informace o podáních učiněných na základě výzvy

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 05.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015,

Více

CENÍK ZA STÁNÍ SILNIČNÍCH MOTOROVÝCH VOZIDEL NA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍCH V UHERSKÉM BRODĚ PLATNÝ OD 01.04.2015

CENÍK ZA STÁNÍ SILNIČNÍCH MOTOROVÝCH VOZIDEL NA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍCH V UHERSKÉM BRODĚ PLATNÝ OD 01.04.2015 Rada města CENÍK ZA STÁNÍ SILNIČNÍCH MOTOROVÝCH VOZIDEL NA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍCH V UHERSKÉM BRODĚ PLATNÝ OD 01.04.2015 Rada města Uherský Brod usnesením číslo 256/R11/15 ze dne 02.03.2015 schvaluje v souladu

Více

Článek 1 Úvodní ustanovení

Článek 1 Úvodní ustanovení Úplné znění nařízení č.02/2009, kterým se vydává tržní řád, jak vyplývá ze změn provedených nařízením č. 03/2011, č. 07/2011, č. 01/2012, č. 1/2015 a č. 2/2015 Rada města Písku se na své schůzi dne 26.

Více

Město Cheb 24/2018 PRAVIDLA PRO VYDÁVÁNÍ PARKOVACÍCH KARET

Město Cheb 24/2018 PRAVIDLA PRO VYDÁVÁNÍ PARKOVACÍCH KARET Město Cheb 24/2018 PRAVIDLA PRO VYDÁVÁNÍ PARKOVACÍCH KARET Rada města Chebu se usnesla dne 6. prosince 2018 usnesením RM č. 677/19/2018 vydat v souvislosti s nařízením města Chebu č. 12/2018 o placeném

Více

Město Kolín. Článek 1 Základní ustanovení

Město Kolín. Článek 1 Základní ustanovení Město Kolín Nařízení města Kolína č. 6/2014 O placeném stání silničních motorových vozidel na místních komunikacích ve vymezených oblastech města Kolína určující úseky místních komunikací ve vymezených

Více

Město Kolín. Článek 1 Základní ustanovení

Město Kolín. Článek 1 Základní ustanovení Město Kolín Nařízení města Kolína č. 6/2014 O placeném stání silničních motorových vozidel na místních komunikacích ve vymezených oblastech města Kolína určující úseky místních komunikací ve vymezených

Více

MĚSTO PŘEROV. vydává. Čl. 2 Místní komunikace s placeným stáním na dobu časově omezenou

MĚSTO PŘEROV. vydává. Čl. 2 Místní komunikace s placeným stáním na dobu časově omezenou MĚSTO PŘEROV ÚPLNÉ ZNĚNÍ Nařízení města Přerov č. 2/2002 o stání silničních motorových vozidel na vymezených místních komunikacích ve městě Přerově, ve znění Nařízení Města Přerov č. 6/2002, č. 1/2003,

Více

Nařízení města Rýmařov č. 02/2013, o placeném stání na místních komunikacích

Nařízení města Rýmařov č. 02/2013, o placeném stání na místních komunikacích Nařízení města Rýmařov č. 02/2013, o placeném stání na místních komunikacích Rada města Rýmařov se na své mimořádné schůzi dne 19. 12. 2013 usnesením č. 3637/61/13 usnesla vydat dle 11 odst. 1 a 102 odst.

Více

Nařízení města Moravské Budějovice č. 3/2018

Nařízení města Moravské Budějovice č. 3/2018 Nařízení města Moravské Budějovice č. 3/2018 o placeném stání silničních motorových vozidel na vymezených komunikacích na území města Moravské Budějovice Rada města Moravské Budějovice se na své schůzi

Více

CENÍK ZA STÁNÍ SILNIČNÍCH MOTOROVÝCH VOZIDEL NA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍCH V UHERSKÉM BRODĚ PLATNÝ OD

CENÍK ZA STÁNÍ SILNIČNÍCH MOTOROVÝCH VOZIDEL NA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍCH V UHERSKÉM BRODĚ PLATNÝ OD Rada města CENÍK ZA STÁNÍ SILNIČNÍCH MOTOROVÝCH VOZIDEL NA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍCH V UHERSKÉM BRODĚ PLATNÝ OD 20.11.2018 Rada města Uherský Brod usnesením číslo 3698/R126/18 ze dne 29.10.2018 schvaluje v

Více

NAŘÍZENÍ MĚSTA STRAKONICE č. 3/2018

NAŘÍZENÍ MĚSTA STRAKONICE č. 3/2018 NAŘÍZENÍ MĚSTA STRAKONICE č. 3/2018 kterým se vymezují oblasti města Strakonice, ve kterých lze místní komunikace nebo jejich určené úseky užít ke stání vozidla jen za sjednanou cenou Rada města Strakonice

Více

Město Rokycany. Nařízení č. 5/2011. o organizaci parkování na území města Rokycany

Město Rokycany. Nařízení č. 5/2011. o organizaci parkování na území města Rokycany Město Rokycany Nařízení č. 5/2011 o organizaci parkování na území města Rokycany Rada města Rokycany se usnesla dne 15. listopadu 2011 vydat podle 11, odst 1, zákona č.128/2000 Sb., o obcích, ve znění

Více

INFORMATIVNÍ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

INFORMATIVNÍ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 27.11.2013 INFORMATIVNÍ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Křižovatka ulic Obchodní a Průběžná v Písku NÁVRH USNESENÍ Informativní materiál

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Stanovení úpravy provozu na pozemní komunikaci VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Stanovení úpravy provozu na pozemní komunikaci VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHNOV NAD KNĚŽNOU Odbor výstavby a životního prostředí Havlíčkova 136, 516 01 Rychnov nad Kněžnou tel.: 494 509 111, fax: 494 534 440, e-mail: e-podatelna@rychnov-city.cz Č.j.: OVŽP/11657/16-1731/16/Maz

Více

Pravidla pro vydávání parkovacích karet

Pravidla pro vydávání parkovacích karet MUCB 69375/2018 Pravidla pro vydávání parkovacích karet schválená radou města k Nařízení města Český Brod č. 10/2018, kterým se vymezují oblasti města Český Brod, ve kterých lze místní komunikace užít

Více

NAŘÍZENÍ MĚSTA č. 4/2009,

NAŘÍZENÍ MĚSTA č. 4/2009, STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN NAŘÍZENÍ MĚSTA č. 4/2009, kterým se vymezují místní komunikace ve městě nebo jejich určené úseky, které lze užít k stání silničního motorového vozidla jen za sjednanou cenu Rada

Více

CENÍK ZA STÁNÍ SILNIČNÍCH MOTOROVÝCH VOZIDEL NA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍCH V UHERSKÉM BRODĚ PLATNÝ OD

CENÍK ZA STÁNÍ SILNIČNÍCH MOTOROVÝCH VOZIDEL NA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍCH V UHERSKÉM BRODĚ PLATNÝ OD Rada města CENÍK ZA STÁNÍ SILNIČNÍCH MOTOROVÝCH VOZIDEL NA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍCH V UHERSKÉM BRODĚ PLATNÝ OD 01.10.2014 Rada města Uherský Brod usnesením číslo 3368/R106/14 ze dne 18.08.2014 schvaluje v

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 4.10. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odsouhlasení provedení výměny vodovodního potrubí na stavbě Dešťová kanalizace

Více

Město Litoměřice. Nařízení č. 02/2005

Město Litoměřice. Nařízení č. 02/2005 Město Litoměřice Nařízení č. 02/2005 o placeném stání silničních motorových vozidel na vymezených místních komunikacích ve městě Litoměřice za účelem organizování dopravy. Rada Města Litoměřic se usnesla

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 06.04.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.04.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádosti o poskytnutí finančních příspěvků a přijetí daru NÁVRH USNESENÍ Rada města 1. s

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy Písek 27.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh dopravní komise na umístění úsekového měření rychlosti na silnici I/29 ulici Táborská NÁVRH

Více

Nařízení 4/2012 NAŘÍZENÍ MĚSTA DOMAŽLICE. č. 4/2012. o stání motorových vozidel na místních komunikacích. Čl. 1. Základní ustanovení

Nařízení 4/2012 NAŘÍZENÍ MĚSTA DOMAŽLICE. č. 4/2012. o stání motorových vozidel na místních komunikacích. Čl. 1. Základní ustanovení Nařízení 4/2012 Nařízení 4/2012 o stání motorových vozidel na místních komunikacích vydána 29.5.2012 účinnost od 1.6.2012 novelizuje vyhlášku nařízení 5/2008 (ze dne 7.7.2008) je novelizována vyhláškou

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 06.12.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

(v souladu s ustanovením 23 odst.1 písm. a) a c) zákona č. 13/1997 Sb. o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů)

(v souladu s ustanovením 23 odst.1 písm. a) a c) zákona č. 13/1997 Sb. o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů) CENÍK ZA UŽITÍ MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ NEBO JEJICH URČENÝCH ÚSEKŮ K STÁNÍ SILNIČNÍHO MOTOROVÉHO VOZIDLA VE MĚSTĚ VYŠKOVĚ A PODMÍNKY VYDÁVÁNÍ PARKOVACÍCH KARET (v souladu s ustanovením 23 odst.1 písm. a) a

Více

( v souladu s ustanovením 23 odst.1 písm. a) a c) zákona č. 13/1997 Sb. o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů )

( v souladu s ustanovením 23 odst.1 písm. a) a c) zákona č. 13/1997 Sb. o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů ) CENÍK ZA UŽITÍ MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ NEBO JEJICH URČENÝCH ÚSEKŮ K STÁNÍ SILNIČNÍHO MOTOROVÉHO VOZIDLA VE MĚSTĚ VYŠKOVĚ A PODMÍNKY VYDÁVÁNÍ PARKOVACÍCH KARET ( v souladu s ustanovením 23 odst.1 písm. a) a

Více

MĚSTO ŠTERNBERK. Obecně závazná vyhláška č. 1/2011/vyhl., o veřejném pořádku

MĚSTO ŠTERNBERK. Obecně závazná vyhláška č. 1/2011/vyhl., o veřejném pořádku MĚSTO ŠTERNBERK Obecně závazná vyhláška č. 1/2011/vyhl., o veřejném pořádku Zastupitelstvo města Šternberka se na svém zasedání dne 22. 6. 2011 usnesením č. 131/5 usneslo vydat na základě ustanovení 10

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 02.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Autobusová doprava Nový Dvůr NÁVRH USNESENÍ Rada města informaci o plnění usnesení č. 732/15

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 23.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o prodloužení nájmu bytu v areálu ZŠ J. K. Tyla, Tylova 2391, Písek NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 05.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Petice č. 4/2015 MHD Smrkovice NÁVRH USNESENÍ Rada města žádost o obnovu spoje MHD Písek

Více

Město Rakovník Nařízení města č. 3/2007,

Město Rakovník Nařízení města č. 3/2007, Město Rakovník Nařízení města č. 3/2007, o vymezení oblastí města Rakovníka, ve kterých lze místní komunikace nebo jejich určené úseky užít za cenu sjednanou v souladu s cenovými předpisy Rada města Rakovníka

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 10.10.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Ceník jízdného MHD Písek návrh dopravce na vyrovnání ceny časového jízdného a

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o. V Písku dne 21.10.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

Nařízení. č. 5/2016. o placeném stání na vymezených úsecích místních komunikací na území města Nové Město nad Metují

Nařízení. č. 5/2016. o placeném stání na vymezených úsecích místních komunikací na území města Nové Město nad Metují Nařízení č. 5/2016 Rada města Nové Město nad Metují se usnesením č. RM 351-14983/16 ze dne 4. července 2016 usnesla vydat podle 23 odst. 1 písm. a) a c) zákona č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství, mládeţe a tělovýchovy V Písku dne: 29.03.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na přidělení bytu v areálu 13. mateřské školy, tř. Přátelství

Více

Spis zn.: MMPr/163390/2019/IV Přerov, dne Č.j.: Vyřizuje: Telefon: VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Spis zn.: MMPr/163390/2019/IV Přerov, dne Č.j.: Vyřizuje: Telefon:   VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Magistrát města Přerova Odbor evidenčních správních služeb a obecního živnostenského úřadu Oddělení dopravně správních agend Bratrská 34, 750 11 Přerov 2 pracoviště: nám. T.G. Masaryka 16, telefon: +420

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 67

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 67 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 67 DNE: 22.05.2017 JEDNACÍ ČÍSLO: 1079/2017/OKS NÁZEV: Žádost o výjimku z nařízení RM parkování na náměstí ANOTACE: Žádost Policie ČR o výjimku z nařízení o placeném parkování

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 11.01.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.01.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství, mládeţe a tělovýchovy V Písku dne: 01.03.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ 1. Návrh Dodatku č. 4 o prodlouţení platnosti Smlouvy o nájmu bytu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Městské služby Písek s.r.o V Písku dne 22.1.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.3. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Provozní řád tržnice Bakaláře NÁVRH USNESENÍ Rada města 1. Provozní řád tržnice

Více

STATUTÁRNÍHO MĚSTA ČESKÉ BUDĚJOVICE

STATUTÁRNÍHO MĚSTA ČESKÉ BUDĚJOVICE STATUTÁRNÍ MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE NAŘÍZENÍ STATUTÁRNÍHO MĚSTA ČESKÉ BUDĚJOVICE č. 1/2004 Zrušeno nařízení č. 3/2004 s účinností od 15.7.2004! O placeném stání motorových vozidel na místních komunikacích

Více

Město Náchod. Nařízení města č. 4/2014,

Město Náchod. Nařízení města č. 4/2014, Město Náchod Nařízení města č. 4/2014, kterým se vymezují oblasti města Náchoda, ve kterých lze místní komunikace nebo jejich určené úseky užít ke stání vozidla jen za sjednanou cenu Rada města Náchoda

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Ceník parkovacích zón. České Budějovice

Ceník parkovacích zón. České Budějovice Ceník parkovacích zón České Budějovice Ceník parkovného za stání silničních motorových vozidel na místních komunikacích nebo jejich úsecích ve vymezených oblastech města České Budějovice dle Nařízení č.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12. 2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ veřejný Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města Písku

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor výstavby a územního plánování V Písku dne: 07.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrhy na pořízení změny územního plánu Písek NÁVRH USNESENÍ

Více

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY U S N E S E N Í. Rady hlavního města Prahy

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY U S N E S E N Í. Rady hlavního města Prahy Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY U S N E S E N Í Rady hlavního města Prahy číslo 1185 ze dne 30.5.2017 k návrhu nařízení, kterým se mění nařízení č. 7/2016 Sb. hl.m. Prahy, kterým se vymezují

Více

MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 16.02.2018 MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o povolení vstupu do vozovky s asfaltovým povrchem na pozemcích

Více

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o.

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. V Písku dne 20.7.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 6.9.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh dodatků č. 1 ke smlouvám, jejichž předmětem je provoz veřejných WC ve městě

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Opatření obecné povahy stanovení přechodné úpravy provozu na pozemních komunikacích

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Opatření obecné povahy stanovení přechodné úpravy provozu na pozemních komunikacích M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V L A Š I M odbor dopravy a silničního hospodářství Jana Masaryka 302, 258 14 Vlašim Číslo jednací : ODSH 11038/16 LuE Číslo spisu: 2124/2016 Číslo evidenční: 2016/018 Oprávněná úřední

Více

Městský úřad Český Brod

Městský úřad Český Brod Městský úřad Český Brod Odbor dopravy a obecní živnostenský úřad náměstí Husovo 70 282 01 Český Brod SPIS Č.j.; MUCB 12100/2018 Č.j.; ÍVlUCB 15918/2018/Ka Oprávnená úřední osoba: Katrnoška Tel.: 321 612

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. opatření obecné povahy dočasný zákaz zastavení na místní komunikaci

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. opatření obecné povahy dočasný zákaz zastavení na místní komunikaci Město Kralupy nad Vltavou Městský úřad Kralupy nad Vltavou, odbor dopravy Palackého nám. 1, 278 01 Kralupy nad Vltavou www.mestokralupy.cz, podatelna@mestokralupy.cz, tel.: 315 739 811 IČ: 00236977, DIČ:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 30.10.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.11.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o výpůjčce po dobu provádění

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pronájem nebytových prostor restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 05.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.04.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o výpůjčce motorového vozidla, spolupráce mezi ACR auto, a.s. a Městem

Více

Zásady pro zřizování bezplatných vyhrazených parkovacích míst pro zdravotně postižené občany

Zásady pro zřizování bezplatných vyhrazených parkovacích míst pro zdravotně postižené občany Zásady pro zřizování bezplatných vyhrazených parkovacích míst pro zdravotně postižené občany Odbor sociálních věcí a školství, MěÚ Hodonín, 2018 Schváleno Radou města Hodonína dne 24.4.2018 1 I. Postup

Více

Návrh obecně závazné vyhlášky města Tišnova č.3/2018, kterou se mění obecně závazná vyhláška města Tišnova č. 11/2017, o nočním klidu

Návrh obecně závazné vyhlášky města Tišnova č.3/2018, kterou se mění obecně závazná vyhláška města Tišnova č. 11/2017, o nočním klidu Materiál číslo: 14 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 16.04.2018 Předkládá Bc. Dospíšil Jiří - starosta města Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 9. 2014. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 9. 2014. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 9. 2014 Bod programu: 21 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Vlasta Zapatová

Více

PRAVIDLA. pro vydávání povolenek k průjezdu ulicemi Pražská a Spojovací ve městě Bílina. MĚSTO BÍLINA Břežánská 50/4, Bílina

PRAVIDLA. pro vydávání povolenek k průjezdu ulicemi Pražská a Spojovací ve městě Bílina. MĚSTO BÍLINA Břežánská 50/4, Bílina PRAVIDLA pro vydávání povolenek k průjezdu ulicemi Pražská a Spojovací ve městě Bílina MĚSTO BÍLINA Břežánská 50/4, 418 31 Bílina Městský úřad Bílina, Odbor dopravy Jedlička Oldřich, DiS. červen 2016 1

Více

V e ř e j n á v y h l á š k a

V e ř e j n á v y h l á š k a Městský úřad Brandýs nad Labem-Stará Boleslav Masarykovo náměstí 1, 2 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav pracoviště: Mariánské náměstí 28, 250 02 Stará Boleslav odbor dopravy/oddělení dopravy a silničního

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Nařízení města Vimperk č. 1/2012

Nařízení města Vimperk č. 1/2012 Nařízení města Vimperk č. 1/2012 o vymezení způsobu využití pozemních komunikací v části území města Vimperk, včetně ceníku za parkování, ve smyslu ust. 23 zákona č. 13/1997 Sb. v platném znění. Rada města

Více

Nevyhrazené parkování Parkovací karta

Nevyhrazené parkování Parkovací karta CENÍK Rada města Třebíče vydává dne 14. 12. 2010 na základě nařízení města Třebíče č. 1 / 2007, o placeném stání silničních motorových vozidel na určených úsecích místních komunikací ve vymezené oblasti

Více

Město Telč Úplné znění Nařízení č. 1/2009 O placeném stání na místních komunikacích nebo jejich vymezených úsecích (ve znění novelizace č. 1/2010) Úplné znění nařízení má pouze informativní charakter a

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 26.09.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Nová vlaková zastávka NÁVRH USNESENÍ Rada města podání žádosti o zřízení železniční zastávky

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření smlouvy o výpůjčce technologického zařízení

Více

Váš dopis ze dne Naše značka Vyřizuje / linka V Praze dne MCP11/15/017079/OSM/Hrl Ing. Hrabanek/ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Váš dopis ze dne Naše značka Vyřizuje / linka V Praze dne MCP11/15/017079/OSM/Hrl Ing. Hrabanek/ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI ODBOR SPRÁVY MAJETKU adresáti dle rozdělovníku Váš dopis ze dne Naše značka Vyřizuje / linka V Praze dne MCP11/15/017079/OSM/Hrl Ing. Hrabanek/374 25. 03. 2015

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 24.04.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.05.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výjimky z vyhlášky NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky

Více

Nařízení města Boskovice č. 3/2016 o zpoplatněném stání motorových vozidel

Nařízení města Boskovice č. 3/2016 o zpoplatněném stání motorových vozidel Nařízení města Boskovice č. 3/2016 o zpoplatněném stání motorových vozidel Rada města Boskovice se na své schůzi č. 34 konané dne 28. 6. 2016 usnesla vydat na základě 23 odst. 1 písm. a) zákona č. 13/1997

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor vnitřních věcí, Domovní a bytová správa Písek 13.07.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.07.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky: Nákup nových osobních elektromobilů

Více

NAŘÍZENÍ MĚSTA č. 4/2017,

NAŘÍZENÍ MĚSTA č. 4/2017, STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN NAŘÍZENÍ MĚSTA č. 4/2017, kterým se vymezují místní komunikace ve městě nebo jejich určené úseky, které lze užít k stání silničního motorového vozidla pouze za sjednanou cenu Rada

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 14.02.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek ke smlouvě o poskytnutí bezúročné půjčky pro sportovní klub IHC Písek

Více

Nařízení města Žamberka č. 5/2016, kterým se vydává tržní řád (tržní řád)

Nařízení města Žamberka č. 5/2016, kterým se vydává tržní řád (tržní řád) Nařízení města Žamberka č. 5/2016, kterým se vydává tržní řád (tržní řád) Číslo nařízení: 5/2016 Vydání č.: 01 Výtisk č.: 01 Platnost od: 31.08.2016 Účinnost od : 15.09.2016 Platnost do: Zpracoval: JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor výstavby a územního plánování V Písku dne: 01.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Podnět ke zrušení regulačního plánu Písek Putimská Vysoká

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 12.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Využití objektu čp. 85 Alšovo náměstí NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Nařízení. č. 5/2016. o placeném stání na vymezených úsecích místních komunikací na území města Nové Město nad Metují

Nařízení. č. 5/2016. o placeném stání na vymezených úsecích místních komunikací na území města Nové Město nad Metují Nařízení č. 5/2016 Rada města Nové Město nad Metují se usnesením č. RM 351-14983/16 ze dne 4. července 2016 usnesla vydat podle 23 odst. 1 písm. a) a c) zákona č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 13.02.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.02.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Hradišťská ulice, připojovací pruh na silnici I/20 ve směru na Plzeň a Prahu NÁVRH USNESENÍ

Více

Provozní řád organizace dopravy a parkování v prostorách ulic Rašínova, Bartošova, Soudní, třída Tomáše Bati a náměstí Míru

Provozní řád organizace dopravy a parkování v prostorách ulic Rašínova, Bartošova, Soudní, třída Tomáše Bati a náměstí Míru Provozní řád organizace dopravy a parkování v prostorách ulic Rašínova, Bartošova, Soudní, třída Tomáše Bati a náměstí Míru Článek I. Úvodní ustanovení (1) Tento provozní řád upravuje organizaci dopravy

Více

Město Ústí nad Orlicí NAŘÍZENÍ. č. 2/2016 O PLACENÉM STÁNÍ NA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍCH

Město Ústí nad Orlicí NAŘÍZENÍ. č. 2/2016 O PLACENÉM STÁNÍ NA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍCH Město Ústí nad Orlicí NAŘÍZENÍ č. 2/2016 O PLACENÉM STÁNÍ NA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍCH Rada města Ústí nad Orlicí vydala dne 24. 10. 2016, podle ustanovení 11 a 102 odst. 2 písm. d) zákona č. 128/2000 Sb.,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 29.08.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 20.09.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Rekonstrukce domu v Chelčického ulici č. p. 57 na parkovací

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor živnostenský úřad V Písku dne: 30.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na změnu nařízení č. 2/2009 tržního řádu NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání

Více