MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor správy majetku Písek MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta Návrh předkládá Návrh zpracoval Lenka Sitterová, zastupující vedoucího odboru Daniela Vokatá, oddělení pozemků

2 a) JITEX Písek a. s. žádost o pronájem části pozemku parc.č. 2152/2 k.ú. Písek Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje pronájem části pozemku parc.č. 2152/2 o výměře 44 m 2 k.ú. Písek za účelem užívání jako přístupová cesta s nájemným ve výši 20 Kč/m 2 /rok na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců pro JITEX Písek, a. s., IČO , sídlem Písek, U Vodárny Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. Důvodová zpráva: Společnost JITEX Písek, a. s. umožnila realizaci rekonstrukce části komunikace v rozsahu požadovaném Městským úřadem v Písku. Mezi původními dvěma kolejišti na pozemku parc.č. 2152/2 k.ú. Písek však existuje panelová komunikace sloužící jako jediný přístup na pozemek společnosti JITEX Písek, a.s. parc.č. 917/1 k.ú. Písek, který je používaný jako manipulační prostor. Při zamýšlené rekonstrukci požaduje společnost, aby při stavebních úpravách komunikace byl zachován jediný existující přístup z veřejné komunikace (panelová část komunikace) na pozemku parc.č. 2152/2 na pozemek 917/1 vše k.ú. Písek. V této souvislosti žádá o pronájem části pozemku parc.č. 2152/2 k.ú. Písek o výměře cca 43,50 m 2. Vzhledem k tomu, že se nejedná o podnikatelský záměr, navrhuje odbor správy majetku nájemné ve výši 20 Kč/m 2 /rok, roční nájemné ve výši 880 Kč. Záměr pronájmu byl zveřejněn k připomínkám občanům bez připomínek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadateli (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly Kč ročně. Způsob určení ceny: Dohodou. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1, 102 odst. 3. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu. Přílohy: Situace s vyznačením části pozemku stránka 2 (celkem 26)

3 stránka 3 (celkem 26)

4 b) Dodatek ke smlouvě o nájmu části pozemku 812/1 k.ú. Písek pro vybudování sběrného dvora Sv. Václav Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání: a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje uzavření dodatku dle přílohy na nájem části pozemku parc.č. 812/1 k.ú. Písek pro město Písek od společnosti Risunia Transport, s. r. o., IČO , sídlem Praha 2 - Nusle, Slavojova 579/9, kterým se navyšuje výměra pronajaté části pozemku na 1500 m 2 za nájemné ve výši Kč ročně bez DPH. Důvodová zpráva: V rámci plánované výstavby sběrného dvora v lokalitě u Sv. Václava přijala rada města na svém jednání dne následující U s n e s e n í č. 707/15 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 812/1 o výměře cca 800 m 2 k.ú. Písek, na dobu určitou 10 let, s nájemným ve výši Kč ročně, za účelem výstavby sběrného dvora pro město Písek od společnosti Risunia Transport s.r.o., IČ , sídlem Praha 2 - Nusle, Slavojova 579/9. Rada města si vyhrazuje právo konečného schválení nájemní smlouvy. Dle projektové dokumentace došlo ke změně umístění sběrného dvora i výměry pronajaté části pozemku z původních 800 m 2 na 1500 m 2. Z tohoto důvodu požaduje společnost Risunia Transport, s. r. o. navýšení nájemného na Kč bez DPH ročně. Doporučení zpracovatele: Doporučuje schválení dodatku (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Výdej kapitoly Kč ročně bez DPH. Způsob určení ceny: Na základě dohody s pronajímatelem. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1, 102 odst. 3. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu. Přílohy: Návrh dodatku Situace s vyznačením předmětné části pozemku stránka 4 (celkem 26)

5 D o d a t e k č. 1 ke smlouvě o nájmu části pozemku ze dne Risunia Transport s.r.o., IČ , sídlem Praha 2 Nusle, Slavojova 579/9 zastoupená jednatelem panem Michalem Schwarzem zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C., vložka (dále také jako pronajímatel) a Město Písek, Velké náměstí 114/3, Písek, IČ zastoupené starostkou paní Mgr. Evou Vanžurovou (dále také jako nájemce) Smluvní strany se dohodly nahradit v souladu s usnesením Rady města Písek č. /16 ze dne znění smlouvy o nájmu části pozemku ze dne dále jen smlouva o nájmu pozemku ) takto: I. Smluvní strany se dohodly nahradit celý text článku II. smlouvy o nájmu pozemku následujícím textem: Pronajímatel přenechává část pozemku uvedeného v článku I. této smlouvy o celkové výměře cca 1500 m 2 nájemci, aby tento pozemek dočasně užíval. Část pozemku pronajímaná nájemci touto smlouvou nájemci je zakreslena na situaci v příloze č. 1, která je nedílnou součástí této smlouvy (dále jen předmět nájmu ). Nájemce je oprávněn na pronajatém pozemku vybudovat a provozovat areál Sběrného místa odpadů. Nájemce předmět nájmu do dočasného užívání ve stavu způsobilém k užívání přijímá, přičemž prohlašuje, že je mu stav předmětu nájmu znám a předmět nájmu je ve stavu způsobilém ke smluvenému užívání. II. Smluvní strany se dohodly nahradit celý text článku VI. smlouvy o nájmu pozemku následujícím textem: Nájemné za užívání předmětu nájmu, jak je uvedeno v článku I. této smlouvy, se stanoví dohodou ve výši Kč + DPH (slovy: šedesáttisíckorun českých) ročně. Nájemné je splatné k běžného roku na účet pronajímatele č /0300, vedený u ČSOB, a. s. Smluvní strany souhlasí se zveřejněním tohoto dodatku. Ostatní ustanovení smlouvy o nájmu pozemku zůstávají v platnosti. III. IV. V. Dodatek ke smlouvě je vyhotoven ve dvou výtiscích, z nichž každý má platnost originálu. Nájemce i pronajímatel obdrží po jednom vyhotovení. V Písku dne... V Písku dne... za pronajímatele za nájemce stránka 5 (celkem 26)

6 stránka 6 (celkem 26)

7 c) Blatenská ryba s. r. o. uzavření smlouvy o právu provést stavbu Obnova rybniční soustavy Purkratice Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje uzavření smlouvy o právu provést stavbu Obnova rybniční soustavy Purkratice se společností Blatenská ryba, s. r. o., IČO , sídlem Blatná, Na Příkopech 747 dle přílohy. Důvodová zpráva: Společnost Blatenská ryba, s. r. o., s odvoláním na usnesení rady města Písku ze dne U s n e s e n í č. 363/16 Rada města Písku po projednání schvaluje provedení stavebních prací na pozemcích ve vlastnictví města Písku v rámci žádosti společnosti Prácheňské rybářství s. r. o. o vydání stavebního povolení a přidělení dotace na akci Obnova rybniční soustavy Purkratice k. ú. Písek dle soupisu v příloze materiálu. Souhlas se vydává pro Blatenskou rybu, s. r. o., IČO , sídlem Blatná, Na Příkopech 747. žádá o uzavření smlouvy o právu provést stavbu, resp. k provedení stavebních prací na pozemcích ve vlastnictví města Písku v rámci žádosti o vydání stavebního povolení a přidělení dotací na akci Obnova rybniční soustavy Purkratice k.ú. Písek, ve které podnájemce, společnost Prácheňské rybářství, s. r. o., vystupuje jako stavebník. Smlouvu podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, požaduje stavební úřad ve smyslu ust. 110 odst. 2 písm. a) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů. Doporučení zpracovatele: Doporučuje uzavření smlouvy (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Způsob určení ceny: Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1, 102 odst. 3. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu. Přílohy: Smlouva o právu provést stavbu stránka 7 (celkem 26)

8 Smlouva o právu provést stavbu podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, kterou ve smyslu ust. 110 odst. 2 písm. a) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů, uzavřeli tito účastníci Město Písek sídlo: Velké náměstí 114/3, Písek, PSČ zapsané v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A, vložka IČO: DIČ: CZ bankovní spojení: Komerční banka, a.s., č. účtu: /0100 zastoupené: Mgr. Evou Vanžurovou, starostkou města (dále jen Město Písek ) a Blatenská ryba, spol. s r.o. sídlo: Na Příkopech 747, Blatná, PSČ zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 3096 IČO: DIČ: CZ zastoupená Jiřím Bláhou, jednatelem (dále jen Blatenská ryba ) I. Město Písek předně prohlašuje, že je výlučným majitelem těchto pozemků: Pozemek p.č. Rybník Zálesný 580/2 hráz 568/4 orná půda 572/1 trvalý travní porost Rybník Kamenitý 563/19 orná půda Rybník Rákosný 2124 ostatní plocha 602/2 ostatní plocha Rybník Nádvorný 528/1 ostatní plocha Rybník Prostřední 562 ostatní plocha Rybník Loučný 558/4 ostatní plocha přičemž tyto nemovitosti jsou zapsány u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Písek, na listu vlastnictví č. 1 pro katastrální území Písek, obec Písek a okres Písek (dále jen Pozemky ). II. Podnájemce, Prácheňské rybářství s.r.o., schválený Usnesením Rady města Písku č. 652/14 ze dne (dále jen,,stavebník ), předložil záměr realizace akce Obnova rybniční soustavy Purkratice, (dále jen stavba ) dle projektové dokumentace vypracované Ing. Vilémem Šedivým, ČKAIT 6136, Nová 520, Veselí nad Lužnicí, který byl schválen stránka 8 (celkem 26)

9 Usnesením Rady města Písku č.363/16 ze dne Součástí stavby jsou též následující stavební akce: Pozemek p.č. popis stavebních prací Rybník Zálesný 580/2 oprava hráze 568/4 splav 572/1 výústní objekt Rybník Kamenitý 563/19 výústní objekt Rybník Rákosný 2124 Výměna stávajícího výpustního potrubí dle PD (sdružený objekt) celková oprava hráze 602/2 Výměna stávajícího výpustního potrubí dle PD (sdružený objekt) celková oprava hráze 602/1 Výměna stávajícího výpustního potrubí dle PD (sdružený objekt) celková oprava hráze Rybník Nádvorný 528/1 Výměna stávajícího výpustního potrubí dle PD (sdružený objekt) celková oprava hráze Rybník Prostřední 562 Výměna stávajícího výpustního potrubí a zhotovení splavu dle PD Potrubí DN 400, zkapacitnění bezpečnostního přelivu v pravém rohu průlehem v hrázi, celková oprava hráze Rybník Loučný 558/4 Výměna stávajícího výpustního potrubí a zhotovení splavu dle PD Potrubí DN 400, zkapacitnění bezpečnostního přelivu v levém zavázání průlehem v hrázi III. Město Písek souhlasí za podmínek dohodnutých v této smlouvě, aby na pozemcích, uvedených v čl. I. této smlouvy, byla provedena část stavby uvedená v čl. II. této smlouvy. IV. Za podmínek této smlouvy vzniká Blatenské rybě oprávnění zřídit stavbu, tj. vstupovat na předmětné pozemky v souvislosti se zřizováním, provozem, opravami a údržbou stavby. Město Písek souhlasí, aby Blatenská ryba tato oprávnění smluvně postoupila na Stavebníka. V. Blatenská ryba se zavazuje, že smluvně zaváže Stavebníka, aby při zřizování, užívání, opravách a údržbě předmětné stavby (viz. čl. II. této smlouvy) co nejvíce šetřil práva Města Písek a vstup na jeho pozemky mu oznámil v dostatečném předstihu. Dále se Blatenská ryba zavazuje smluvně zavázat Stavebníka, aby po skončení prací, budeli to potřeba, uvedl pozemky do stavu vhodnému k dalšímu užívání, a to na vlastní náklady. Vznikne-li Městu Písek majetková újma způsobená v důsledku činností Stavebníka souvisejících se zřízením stavby uvedené v čl. II. této smlouvy, Blatenská ryba Městu Písek tuto újmu uhradí. VI. V případě, že stavba nebude z jakýchkoliv důvodů realizována nebo pokud nebudou pozemky stavbou dotčeny, nejsou účastníci smlouvy vzájemnými závazky dle této smlouvy vázáni. stránka 9 (celkem 26)

10 VII. Účastníci smlouvy se dohodli, že k jednání o urovnání majetkových poměrů, k jejichž změně mohlo dojít během realizace stavby, dojde po dokončení stavby. VIII. Město Písek prohlašuje, že tímto vydává Blatenské rybě souhlas majitele k dotčeným pozemkům s umístěním a zřízením stavby (viz. čl. II. a čl. III. této dohody) na dotčených pozemcích za účelem vydání příslušného rozhodnutí podle zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebního řádu, ve znění pozdějších předpisů. Město Písek souhlasí, aby tato smlouva byla podkladem pro správní řízení jako souhlas účastníka. IX. Tuto smlouvu lze změnit a doplňovat pouze se souhlasem obou zúčastněných stran, a to formou písemného dodatku k této smlouvě. Práva a povinnosti plynoucí z této smlouvy jsou závazná i pro případné právní nástupce účastníků této smlouvy. Tato smlouva nabývá platnosti a účinnosti okamžikem jejího podpisu oběma smluvními stranami. Tato smlouva je vyhotovena v šesti stejnopisech s platností originálu, z nichž dvě vyhotovení obdrží Město Písek a čtyři vyhotovení obdrží Blatenská ryba. Účastníci této smlouvy prohlašují, že tato smlouva byla sepsána podle jejich pravé, vážné a svobodné vůle, nebyla uzavřena v tísni za jednostranně nevýhodných podmínek a na důkaz toho připojují své podpisy. V Písku, dne.. V Blatné, dne Město Písek Blatenská ryba s. r. o Mgr. Eva Vanžurová Jiří Bláha starostka města jednatel stránka 10 (celkem 26)

11 d) Střední zemědělská škola Písek ukončení pronájmu pozemku parc.č. 2608/1, parc.č. 2611/1 a části pozemku parc.č. 2654/1 vše k.ú. Písek dohodou Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje ukončení pronájmu pozemků parc.č. 2608/1 o výměře 8268 m 2, parc.č. 2611/1 o výměře m 2 a části pozemku parc.č. 2654/1 o výměře m 2 vše k.ú. Písek dohodou ke dni se Střední zemědělskou školou Písek, IČO , se sídlem Písek, Čelakovského 200 a uzavření dodatku č. 14 ke smlouvě o nájmu pozemku dle přílohy. Důvodová zpráva: Střední zemědělská škola v Písku má, mimo jiné, uzavřenou smlouvu na pronájem pozemků parc.č. 2608/1 o výměře 8268 m 2, parc.č. 2611/1 o výměře m 2 a parc.č. 2654/1 o výměře m 2 vše k.ú. Písek. Vzhledem k odprodeji pozemků parc.č. 2608/1, parc.č. 2611/1 a části parc.č. 2654/1 o výměře m 2 (nově parc.č. 2654/34 k.ú. Písek) předkládá odbor správy majetku návrh dodatku na změnu nájemní smlouvy. Záměr změny nájemní smlouvy byl zveřejněn k připomínkám občanům bez připomínek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje uzavření dodatku (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly 739 snížení ročního nájmu o Kč. Způsob určení ceny: Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1, 102 odst. 3. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu. Přílohy: Návrh dodatku č. 14 k nájemní smlouvě Situace s vyznačením pozemků stránka 11 (celkem 26)

12 D o d a t e k č. 14 ke smlouvě o nájmu pozemku ze dne Město Písek, Velké náměstí 114/3, Písek, IČO zastoupené starostkou Mgr. Evou Vanžurovou, jako pronajímatel na straně jedné a SZeŠ Písek, Čelakovského 200, Písek IČO zastoupená ředitelem panem Ing. Milošem Cieslarem jako nájemce na straně druhé Smluvní strany se dohodly nahradit v souladu s usnesením Rady města Písek č. /16 ze dne znění smlouvy o nájmu pozemku ze dne ve znění dodatků č (dále jen smlouva o nájmu pozemku ) takto: I. Smluvní strany se dohodly nahradit celý text článku I. smlouvy o nájmu pozemku následujícím textem: Město Písek je vlastníkem níže specifikovaných zemědělských pozemků v k.ú. Písek, v k.ú. Hradiště u Písku a v k.ú. Oldřichov u Písku. Pozemky jsou zapsány na LV č. 1 pro k.ú. Písek a k.ú. Hradiště u Písku a na LV č. 364 pro k.ú. Oldřichov u Písku. Celková výměra pronajímaných pozemků činí 81,4330 ha. k.ú. parc.č. druh pozemku výměra v m 2 Písek 304/2 orná půda /2 orná půda /1 orná půda /1 orná půda /1 travní porost /1 travní porost /3 orná půda /1 orná půda /1 orná půda /1 orná půda /2 orná půda /3 travní porost /7 travní porost /1 orná půda /3 travní porost /1 travní porost zahrada /1 orná půda část /2 orná půda /6 orná půda ostatní plocha /1 orná půda /5 orná půda 4778 stránka 12 (celkem 26)

13 k.ú. parc.č. druh pozemku výměra v m 2 Písek 503 orná půda /3 orná půda /7 orná půda /9 orná půda /3 travní porost část /2 orná půda /2 orná půda /1 orná půda /2 ostatní plocha /9 orná půda /3 orná půda /1 travní porost /5 orná půda /1 travní porost /3 travní porost /1 orná půda /13 travní porost /26 orná půda Hradiště 229/25 orná půda u Písku 229/26 orná půda /1 orná půda Oldřichov 1892/1 travní porost 8909 U Písku II. Smluvní strany se dohodly nahradit celý text článku II. smlouvy o nájmu pozemku následujícím textem: Pronajímatel přenechává pozemky uvedené v části I. dodatku o celkové výměře 81,4330 ha nájemci, aby tyto pozemky dočasně užíval a bral z nich užitky. Nájemce pozemky do dočasného užívání přijímá, přičemž prohlašuje, že je mu stav pozemků znám. Zároveň se nájemce zavazuje platit z pronajatých pozemků daň z nemovitosti podle platných předpisů a zákonů, pokud tyto nebudou změněny. Lokalita, do které spadá pozemek parc.č. 533/1, je vedena jako biocentrum BC 3 pod názvem Purkratické rybníky a tyto významné krajinné prvky mají navržena ochranná pásma. Pro lokální biocentrum musí být splněny následující podmínky - rybníky ponechat extenzivnějšímu využívání jako významný biotop zejména pro vodní a drobné ptactvo. Vhodné je zatravnění ochranného pásu o minimální šířce 20 m i na levém břehu rybníků. Pravidelnou péči je nutné věnovat hrázovému porostu, provádět pravidelnou údržbu a v případě potřeby zdravotní řez. Travinobylinná společenstva v okolí rybníků překosit 1-2x ročně, zabránit postupné rudelizaci porostů od zemědělské půdy. Nepoužívat žádné chemické ochranné prostředky a hnojiva. Nesmí dojít ke změně kultury pozemku. III. Smluvní strany se dohodly nahradit celý text článku II. smlouvy o nájmu pozemku následujícím textem: stránka 13 (celkem 26)

14 Nájemné za přenechané pozemky, jak je uvedeno v odst. I dodatku, se sjednává ve výši 483 Kč/ha/rok pro k.ú. Písek a k.ú. Oldřichov u Písku a ve výši 398 Kč/ha/rok pro k.ú. Hradiště u Písku. Nájemné je splatné dopředu k 28. únoru běžného roku na účet pronajímatele u KB Písek č.ú /0100 VS KS Pro rok 2016 činí nájemné částku Kč (slovy třicetdevěttisícčtyřistačtyřikoruny české). Od roku 2017 činí roční nájemné Kč (slovy třicetsedmtisícdevětsettřicetšestkorun českých). Stanovené nájemné je v souladu s ust. 56a zákona č. 235/2004 Sb. o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZDPH), osvobozeno od daně. IV. Dodatek č. 14 ke smlouvě o nájmu pozemku se vyhotovuje ve dvou vyhotoveních, z nichž každý má platnost originálu. Každá smluvní strana obdrží po jednom vyhotovení. Obě smluvní strany souhlasí se zveřejněním této smlouvy na webu města v souladu se zákonem č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím a zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, oba ve znění pozdějších předpisů a dále se zveřejněním této smlouvy v informačním systému registru smluv v souladu se zákonem č. 340/2015 Sb. Zveřejnění smlouvy zajistí pronajímatel. Ostatní ustanovení smlouvy zůstávají v platnosti. V Písku dne. V Písku dne pronajímatel nájemce Mgr. Eva Vanžurová starostka Ing. Miloš Cieslar ředitel Vyvěšeno na úřední desku dne:. Sejmuto z úřední desky dne:.. Schváleno v radě města dne: , usn.č. /16 stránka 14 (celkem 26)

15 stránka 15 (celkem 26)

16 stránka 16 (celkem 26)

17 e) Žádost o ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu části pozemku parc.č. 1258/35 k.ú. Písek na nového nájemce (pozemek pod novinovým stánkem na Jihu) Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 1. ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 1258/35 o výměře 7 m 2 k.ú. Písek za účelem umístění novinového stánku dohodou ke dni pro žadatelku, bytem Písek, za podmínky převodu na nového nájemce. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu pozemku. 2. pronájem části pozemku parc.č. 1258/35 o výměře 7 m 2 k.ú. Písek za účelem umístění novinového stánku od na dobu určitou 2 roky za úplatu ve výši Kč ročně + inflační doložka pro nového nájemce, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. Důvodová zpráva: Žadatelka má uzavřenou nájemní smlouvu na pronájem části pozemku parc.č. 1258/35 o výměře 7 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění novinového stánku. Jedná se o stánek na sídlišti Jih. Smlouva je uzavřena na dobu určitou do Žádá o ukončení nájemní smlouvy dohodou ke dni a o převedení pronájmu výše uvedeného pozemku na nového nájemce. Nájemné pro rok 2016 činí Kč a každoročně je navyšováno o míru inflace. Záměr pronájmu byl zveřejněn k připomínkám občanům bez připomínek. Nový nájemce nemá dluh vůči Městu Písek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadatelce (usnesení 1a, 2a). Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly Kč ročně + inflační doložka. Způsob určení ceny: Na základě usnesení č. 641/02 ze dne tržní nájemné navyšované každoročně o míru inflace. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1, 102 odst. 3. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu. Přílohy: Situace s vyznačením pozemku stránka 17 (celkem 26)

18 stránka 18 (celkem 26)

19 f) Žádost o pronájem části pozemku parc.č. 1757/20 k.ú. Písek Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje pronájem části pozemku parc.č. 1757/20 o výměře 185 m 2 v k.ú. Písek za účelem užívání jako okrasná zahrada a místo pro odpočinek a rekreaci na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok s nájemným ve výši 10 Kč/m 2 /rok, pro žadatele, bytem Písek. Důvodová zpráva: Žadatel žádá o pronájem části pozemku parc.č. 1757/20 o výměře 185 m 2 v k.ú. Písek. Jedná se o část pozemku za bytovým domem čp na Mírovém náměstí, který by byl využíván jako okrasná zahrada a místo pro odpočinek a rekreaci. Nájemné za zahrady je stanoveno ve výši 10 Kč/m 2 /rok. Zbývající část pozemku je již pronajata. V případě, že dojde k pronájmu části pozemku žadateli, nezůstane žádný prostor pro užívání ostatních nájemníků (vlastníků bytů) z domů Mírové náměstí 1088 a 1089 a domu Erbenova Odbor SM obeslal nájemníky s tím, aby se k případnému pronájmu vyjádřili. Ve většině případů dorazily záporné reakce s tím, že by nezbyl žádný prostor pro děti, které si v uzavřeném dvoře hrají a pro využívání pozemku k sušení prádla. Záměr pronájmu byl zveřejněn k připomínkám občanům bez připomínek. Žadatel nemá dluh vůči Městu Písek. Doporučení zpracovatele: Nedoporučuje vyhovět žadateli (usnesení c). Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly Kč. Způsob určení ceny: Na základě usnesení č. 70/03 ze dne Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1, 102 odst. 3. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu. Přílohy: Situace s vyznačením části pozemku stránka 19 (celkem 26)

20 stránka 20 (celkem 26)

21 g) ČR Ministerstvo obrany dodatek č. 1 ke smlouvě o výpůjčce části pozemku parc. č. 1847/1 k. ú. Oldřichov u Písku Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání: a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje snížení výměry předmětu výpůjčky - části pozemku parc. č. 1847/1 k. ú. Oldřichov u Písku o m 2, nyní na výměru m 2 na dobu 5 let k zabezpečení výcviku armády ČR, pro ČR Ministerstvo obrany, zastoupené Agenturou hospodaření s nemovitým majetkem, odborem územní správy majetku Praha, IČO , se sídlem Praha 1, Hradební 772/12 a uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o výpůjčce pozemku dle přílohy. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření Lesů města Písku s. r. o.: Bez připomínek. Důvodová zpráva: Rada města dne přijala U s n e s e n í č. 387/14 Rada města Písku po projednání schvaluje výpůjčku části pozemku parc.č. 1847/1 o výměře m 2 k.ú. Oldřichov u Písku, za účelem využití pozemku k zabezpečení výcviku Armády ČR, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok, pro ČR Ministerstvo obrany, zastoupené Agenturou hospodaření s nemovitým majetkem, odborem územní správy majetku Praha, IČ , se sídlem Praha 1, Hradební 772/12 a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o výpůjčce dle přílohy. Nyní město Písek požádalo ČR Ministerstvo obrany o vyjmutí části pozemku ze smlouvy o výpůjčce z důvodu využití této části jako úložiště stavebního materiálu z demolice Žižkových kasáren. Jednalo by se o dočasné úložiště, jelikož navezený materiál bude drcen a postupně využíván na opravy cest v areálu bývalého vojenského cvičiště Oldřichov. Výměra prostoru pro uložení materiálu, tj, výměra, o kterou bude snížen předmět výpůjčky, činí m 2. Záměr výpůjčky byl zveřejněn k připomínkám občanů bez připomínek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje uzavřít dodatek č. 1 ke smlouvě o výpůjčce (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1, 102 odst. 3. Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu. Přílohy: Situace s vyznačením části pozemku Návrh Dodatku č. 1 ke smlouvě o výpůjčce stránka 21 (celkem 26)

22 Návrh Dodatku č. 1 DODATEK č. 1 k smlouvě o výpůjčce pozemku evid. č. Vyd. 3 / 2013 Níže uvedeného dne, měsíce a roku, smluvní strany: 1. Česká republika Ministerstvo obrany Sídlo: Tychonova 1, Praha 6 - Hradčany IČ: DIČ: CZ Bankovní spojení: Česká národní banka, Na Příkopě 28, Praha 1 Číslo účtu: /0710 Za kterou jedná: Ing. Aleš KUDRLIČKA, ředitel odboru územní správy majetku Praha Agentury hospodaření s nemovitým majetkem, na základě pověření ministra obrany ČR č.j. č.j. 2613/ , ze dne 5. ledna 2015 vydaného ve smyslu ustanovení 7 odst. 2 zák. č. 219/2000 Sb., o majetku České republiky a jejím vystupování v právních vztazích, ve znění pozdějších předpisů Kontaktní osoba: - ve věcech smluvních: Mgr. Jan GULA, referent společné státní správy a samosprávy, tel stránka 22 (celkem 26)

23 - ve věcech provozních: Karel MRÁZ, vedoucí Provozního střediska 0203 Strakonice, tel Fax: Datová schránka: hjyaavk Adresa pro doručování: Agentura hospodaření s nemovitým majetkem, Odbor územní správy majetku Praha, Hradební 772/12, P.O.BOX č. 45, Praha 1, dále také jen vypůjčitel na straně jedné a 2. Město Písek Sídlo: Velké náměstí 114/3, Písek IČO: DIČ: CZ Bankovní spojení: Komerční banka, a.s., pobočka Písek, číslo účtu /0100, Zastoupená: Mgr. Evou VANŽUROVOU, starostkou Kontaktní osoba: Petra JAROŠOVÁ tel , , Fax: petra.jarosova@mupisek.cz Datová schránka: p5ibfya dále také jen půjčitel na straně druhé uzavřely v souladu s čl. 5. odst smlouvy ev. č. Vyd ze dne , tento dodatek ke smlouvě: Článek 1 Důvod sjednání dodatku Smluvní strany se dohodly na změně znění výše uvedené smlouvy, z důvodu žádosti půjčitele o dočasné snížení rozsahu předmětu výpůjčky. Článek 2 Změny smlouvy Smluvní strany po vzájemné dohodě smlouvu ev. č. Vyd , ze dne , mění takto: 2.1 V článku 1. Předmět výpůjčky odstavec 1.2 nově zní: Půjčitel touto smlouvou přenechává vypůjčiteli do užívání část pozemku, který je uveden v čl. 1, odst. 1.1, tj: p.č. 1847/1 o výměře m 2 v k.ú. Oldřichov u Písku, obec Dobev, zapsán na LV 364 v katastru nemovitostí evidovaném u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrální pracoviště Písek, a to dnem nabytí jeho vlastnictví. Výměra předmětu výpůjčky, tj. části pozemku p.č. 1847/1 se na dobu 5 ti let od uzavření tohoto dodatku snižuje o m 2, tj. na m Část pozemku o kterou se snížil předmět výpůjčky, tj m 2 a přístupová cesta stránka 23 (celkem 26)

24 k části pozemku o kterou se snížil předmět výpůjčky, je zakreslena na snímku katastrální mapy Zaměření skutečného stavu ze dne , který je součástí tohoto dodatku. 2.3 Vypůjčitel cestou Provozního střediska 0203 Strakonice, formou písemného protokolu do 10 dnů od podepsání tohoto dodatku, předá zpět půjčiteli část pozemku, která byla na dobu 5 ti let vyjmuta z předmětu výpůjčky. Článek 3 Další ujednání 3.1 Smluvní strany se dohodly, že v průběhu výcviku Armády ČR se nebude na pozemku p.č. 1847/1 pohybovat civilní technika ani osoby. 3.2 Uživatel předmětu výpůjčky, tj. VÚ 4312 Strakonice, zašle na doručovací adresu půjčitele každoročně plán výcviku na předmětném pozemku. V případě cvičení mimo tento plán písemně, minimálně 15 dnů předem, oznámí na doručovací adresu půjčitele dobu výcviku Armády ČR. V oznámení bude uveden datum a hodina zahájení výcviku a datum a hodina ukončení výcviku. 3.3 V rámci výcviku nebude využívána část pozemku, která byla přechodně na dobu 5 let zpět předána do užívání půjčiteli. 3.4 Půjčitel se zavazuje, že po uplynutí doby 5 ti let od doby uzavření tohoto dodatku rozšíří předmět výpůjčky opět na původní rozsah, tj. na výměru m 2, pokud nebude mezi smluvními stranami dohodnuto jinak. Článek 4 Kontaktní údaje stran 4.1 Smluvní strany prohlašují, že při jednání o tomto dodatku prověřily aktuálnost svých identifikačních a kontaktních údajů a údajů o bankovním spojení a že aktuální údaje jsou uvedeny v záhlaví tohoto dodatku. Článek 5 Závěrečná ustanovení 5.1 Veškerá ostatní ujednání mezi smluvními stranami, nezmíněná v tomto dodatku, zůstávají v nezměněné podobě v platnosti. 5.2 Tento dodatek je vyhotoven ve čtyřech stejnopisech o 3 listech, z nichž každá smluvní strana obdrží po dvou. 5.3 Půjčitel bere na vědomí, že vypůjčitel je ve smyslu 2 odst. 1 zákona č. 106/1999 Sb., stránka 24 (celkem 26)

25 o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, a 2 odst. 1 zákona č. 340/2015 Sb., o zvláštních podmínkách účinnosti některých smluv, uveřejňování těchto smluv a o registru smluv (zákon o registru smluv), povinným subjektem a souhlasí se zveřejněním této smlouvy. Tento souhlas je poskytován do budoucna na dobu neurčitou pro účely informování veřejnosti o činnosti smluvních stran. Výslovně je pro strany této smlouvy sjednána možnost zpřístupnění či zveřejnění celé této smlouvy v jejím plném znění, jakož i všech úkonů a okolností s touto smlouvou přímo souvisejících, pokud tím nedojde k porušení zákonem stanovené povinnosti mlčenlivosti. 5.4 Smluvní strany prohlašují, že si dodatek pozorně přečetly, že vyjadřuje jejich skutečnou, vážnou a svobodnou vůli, že nebyl uzavřen v tísni nebo za nápadně nevýhodných podmínek, na důkaz čehož níže připojují své podpisy. V Praze dne za vypůjčitele V Písku dne za půjčitele Ing. Aleš KUDRLIČKA ředitel odboru územní správy majetku Praha Česká republika Ministerstvo obrany Agentura hospodaření s nemovitým majetkem Mgr. Eva VANŽUROVÁ starostka Město Písek stránka 25 (celkem 26)

26 h) Lesy města Písku, s. r. o. návrh na navýšení nájemného pro rok 2016 Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje navýšení nájemného pro rok 2016 na částku Kč bez DPH pro Lesy města Písku, s. r. o., IČO , sídlem Písek, Flekačky Důvodová zpráva: Lesy města Písku, s. r. o. mají s městem uzavřenou nájemní smlouvu. Na základě této nájemní smlouvy je hrazeno nájemné za soubor věcí pronajatých, pro rok 2016 bylo nájemné stanoveno ve výši Kč bez DPH. Nyní je navrženo navýšení nájemného pro letošní rok na částku Kč bez DPH. Důvodem je provedení rekonstrukce podkroví hájovny Flekačky a dále stavební úpravy hráze lesní nádrže Údraž ve výši Kč vč. DPH. Vzhledem k zařazení do majetku budou výdaje za přefakturaci kompenzovány zvýšením nájemného. Lesy města Písku, s. r. o. s navrženým navýšením souhlasí. Doporučení zpracovatele: Doporučuje navýšení nájemného (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly Kč bez DPH. Způsob určení ceny: Dohodou. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších předpisů - 39 odst. 1, 102 odst. 3. Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu. Přílohy: stránka 26 (celkem 26)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 05.12.2018.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 06.03.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 15.06.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.06.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 4.1.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.1.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta Návrh

Více

Návrh usnesení: Bod č. 3 Důvodová zpráva: Návrh usnesení:

Návrh usnesení: Bod č. 3 Důvodová zpráva: Návrh usnesení: tisk č. 0360-14ZM, čj. MCH 5360/2014 strana 2 o výměře 202m², které jsou předmětem prodeje. Pro přístup k pozemku parcela číslo 499/1 byla z pozemku parcela číslo 498 oddělena nově vzniklá parcela číslo

Více

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci)

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci) Materiál číslo: 9 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 61 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 61 ze dne č.j.: 64/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 61 ze dne 03.02.2016 Pronájem části pozemku parc. č. 2639/126 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č. 1 ke Smlouvě o realizaci překládky sítě elektronických komunikací

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 27 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 27 ze dne č.j.: 29/2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 27 ze dne 17.01.2018 Pronájem části pozemku parc. č. 2814/1 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 06.12.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Čl. I. Smluvní strany 1. Město Vizovice Masarykovo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 30.09.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.10.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 29.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na obsazení bytu ve školském areálu Křesťanská mateřská škola, Dobrovského

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

Z Á M Ě R PRODAT POZEMEK

Z Á M Ě R PRODAT POZEMEK O B E C P Ř Í L E P Y Přílepy č.p.46, PSČ 270 01 Kněževes u Rakovníka, IČ 00639958 ----------------------------------------------------------------------------------------- vyhlašuje v souladu s ustanovením

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 650 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 650 ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 650 ze dne 09.10.2019 Pronájem části pozemku parc. č. 2157/6 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc. č. 2157/6 v

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 846/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 801 ze dne 11.11.2015 Výpůjčka částí pozemků parc. č. 2922/26, 2922/29, 2922/54, 2922/105 a 2922/107, vše v k.ú. Žižkov a návrh

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 710 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 710 ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 710 ze dne 17.10.2018 Pronájem části pozemku parc. č. 3961/6 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc. č. 3961/6 v

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 11.10.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.10.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 28.06.2018 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 13.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o výpůjčce mezi Městem Písek, ZŠ T. G. Masaryka a Fotbalovým klubem

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 996 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 996 ze dne č.j.: 1064/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 996 ze dne 14.12.2015 Pronájem části pozemku parc. č. 2799/9 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.12.2012 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smlouvy NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 27.03.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.04.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Smlouvy o úhradě hodnoty ekologické újmy mezi Městem Písek

Více

Nájemní smlouva o nájmu pozemků

Nájemní smlouva o nájmu pozemků Smlouva č. Nájemní smlouva o nájmu pozemků Smluvní strany: Město Poděbrady, IČ 00239640, se sídlem: Poděbrady I, Jiřího náměstí 20/1, 290 31 zastoupené starostou města PhDr. Ladislavem Langrem bank. spoj.

Více

Přílepy č.p.46, PSČ , IČ

Přílepy č.p.46, PSČ , IČ O B E C P Ř Í L E P Y Přílepy č.p.46, PSČ 270 01, IČ 00639958 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- R O Z H O D N U T Í o prodeji obecního

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-037-010-15 ze dne 5.10.2015 Revokace části usnesení rady č. R-026-001-15 ze dne 29.06.2015 a smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4079/1 v k. ú.

Více

Název materiálu: Odkoupení části pozemku p.č. 695/88, k.ú. Daliměřice, budoucí komunikace

Název materiálu: Odkoupení části pozemku p.č. 695/88, k.ú. Daliměřice, budoucí komunikace Podklady na zasedání ZM dne: 15.08.2019 Název materiálu: Odkoupení části pozemku p.č. 695/88, k.ú. Daliměřice, budoucí komunikace Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-040-005-15 ze dne 19.10.2015 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 18/1 na Obchodním náměstí a části pozemku parc. č. 4400/454 na Sofijském náměstí,

Více

Nájemní smlouva. uzavřená ve smyslu ust. 663 a násl. občanského zákoníku dále uvedeného dne, měsíce a roku,mezi: takto: I. Předmět a účel nájmu

Nájemní smlouva. uzavřená ve smyslu ust. 663 a násl. občanského zákoníku dále uvedeného dne, měsíce a roku,mezi: takto: I. Předmět a účel nájmu Nájemní smlouva uzavřená ve smyslu ust. 663 a násl. občanského zákoníku dále uvedeného dne, měsíce a roku,mezi: Obec Libhošť (IČ:72086718 Podíl:1/1) Libhošť č.p. 1 Libhošť, 742 57 jako pronajímatel na

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 14.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 385/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 357 ze dne 12.06.2017 Pronájem části pozemku parc. č. 3652 v k.ú. Vinohrady a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 29.11.2018 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Ludmila Těhníková

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 74

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 74 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 74 DNE: 9. 10. 2017 JEDNACÍ ČÍSLO: 1242/2017/OP NÁZEV: Majetkoprávní jednání ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje majetkoprávní jednání

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-173-031-14 ze dne 23.9.2014 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 1859/250 v k. ú. Kamýk se společností Penny Market s.r.o. Rada městské části 1.

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. č (114-2/1715/18)

NÁJEMNÍ SMLOUVA. č (114-2/1715/18) NÁJEMNÍ SMLOUVA č. 2018000064 (114-2/1715/18) kterou uzavřely Pronajímatel: statutární město Českc Budějovice se sídlem: nám. Přemysla Otakara II. 1/1, 370 92 České Budějovice za které jedná: Ing. Jiří

Více

Z Á M Ě R. Přílepy dne : 9.9.2015. Výpis z Usnesení č.050/2015 ze dne 9.9.2015:

Z Á M Ě R. Přílepy dne : 9.9.2015. Výpis z Usnesení č.050/2015 ze dne 9.9.2015: O B E C P Ř Í L E P Y Přílepy č.p.46, PSČ 270 01 Kněževes u Rakovníka, IČ 00639958 ----------------------------------------------------------------------------------------- vyhlašuje v souladu s ustanovením

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 524 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 524 ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 524 ze dne 21.08.2019 Pronájem části pozemku parc. č. 2814/1 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc. č. 2814/1 v

Více

Smlouva o nájmu parkovacího stání. podle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.

Smlouva o nájmu parkovacího stání. podle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. Smlouva o nájmu parkovacího stání podle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. Účastníci: Město Nymburk se sídlem Nymburk, Náměstí Přemyslovců 163,288 28 Nymburk zastoupené Ing.Vlastimilem Jandou vedoucím

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-023-029-15 ze dne 8.6.2015 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 712/1 v k. ú. Komořany při ulici Krupná Rada městské části 1. s c h v a l u j e

Více

Městská část Praha - Kunratice. Tenis Golf Club Kunratice, spolek DODATEK Č. 2 SMLOUVY O VÝPŮJČCE

Městská část Praha - Kunratice. Tenis Golf Club Kunratice, spolek DODATEK Č. 2 SMLOUVY O VÝPŮJČCE 05 067 2 02 Městská část Praha - Kunratice a Tenis Golf Club Kunratice, spolek DODATEK Č. 2 SMLOUVY O VÝPŮJČCE TENTO DODATEK Č. 2 SMLOUVY O VÝPŮJČCE BYL UZAVŘEN DNEŠNÍHO DNE, MĚSÍCE AROKU MEZI 1. Městskou

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 06.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-115-024-13 ze dne 14.5.2013 Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene mezi městskou částí Praha 12 a společností Pontos Property,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 15.03.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o provozování Sportovně komunitního centra Písek NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 14.03.2018.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012

Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012 Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012 Níže uvedeného dne, měsice a roku uzavřeli: "; \ J IČ: Rvskvv:i.':, se sídlem Boskcvi e, Masarykovo nám. 4/2 680 18 Boskovice,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 16.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015 Odbor správy majetku V Písku dne: 30.06.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 04.12.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výpůjčka movitých věcí expozice sladovnictví - Sladovně o.p.s.

Více

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č k.ú. Turnov

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 20.09.2018 Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 1756 k.ú. Turnov Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Předložení materiálu

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP009XH6Z* KUPNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Prodávající: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Číslo účtu: 19-1842619349/0800

Více

OSM Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem k.ú. Daliměřice

OSM Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem k.ú. Daliměřice Podklady na zasedání ZM dne: 30.11.2017 OSM Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem k.ú. Daliměřice Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Předložení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 15.03.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 04.04.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v

Více

zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně pod sp. zn.: B 849

zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně pod sp. zn.: B 849 1. Agrovysočina, a.s. se sídlem Zarybník 516, 594 42 Měřín zastoupená ing.gabrielem Večeřou, předsedou představenstva IČ: 469 00 721 bankovní spojení: Komerční banka, a.s., číslo účtu: 2200751/0100 a zapsaná

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany

NÁJEMNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00BWG0F* NÁJEMNÍ SMLOUVA uzavřená dle 663 a následujících občanského zákoníku Článek I. Smluvní strany Pronajímatel: Se sídlem: Statutární město Opava Horní náměstí 69, 746

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 3382/10 k.ú. Turnov do vlastnictví spol. Granát

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 3382/10 k.ú. Turnov do vlastnictví spol. Granát Podklady na zasedání ZM dne: 27.06.2019 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 3382/10 k.ú. Turnov do vlastnictví spol. Granát Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 220 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 220 ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 220 ze dne 11.04.2018 Pronájem části pozemku parc. č. 2639/1 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc. č. 2639/1 v

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 DNE: 24. 9. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1674/2018/OP NÁZEV: Byty a prostory sloužící ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje jednání týkající

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 1060/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 986 ze dne 17.12.2014 Vydání souhlasu pro Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 2483, 2484, 2485 Praha 3, IČ 272 09 555,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-163-023-14 ze dne 24.6.2014 Smlouva o právu provést stavbu mezi městskou částí Praha 12 a Bytovým družstvem Kutilova k provedení stavby Zateplení

Více

Směna pozemků v k.ú. Tišnov (přednádražní prostor)

Směna pozemků v k.ú. Tišnov (přednádražní prostor) Materiál číslo: 8 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Pravidla Obce Petráveč. pro zřizování služebnosti na majetku Obce Petráveč. ze dne č. 1/2014. Čl. 1 Vymezení působnosti

Pravidla Obce Petráveč. pro zřizování služebnosti na majetku Obce Petráveč. ze dne č. 1/2014. Čl. 1 Vymezení působnosti Pravidla Obce Petráveč pro zřizování služebnosti na majetku Obce Petráveč ze dne 19.11.2014 č. 1/2014 Čl. 1 Vymezení působnosti 1) Pravidla Obce Petráveč pro zřizování služebností na majetku Obce Petráveč

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 30.04.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.05.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 08.03.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Strana číslo: 1 Počet stran: 05 K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Městská část Praha 11 Smluvní strany: se sídlem: Ocelíkova

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA SMĚNNÁ SMLOUVA *MMOPP00DVUL7R* Článek I. Smluvní strany. Horní náměstí 382/69, 746 26 Opava CZ00300535

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA SMĚNNÁ SMLOUVA *MMOPP00DVUL7R* Článek I. Smluvní strany. Horní náměstí 382/69, 746 26 Opava CZ00300535 STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DVUL7R* SMĚNNÁ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Na straně jedné: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 382/69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Číslo účtu:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-166-034-14 ze dne 15.7.2014 Smlouva o právu provést stavbu mezi městskou částí Praha 12 a společností FPR Group a.s. pro provedení stavby doprava

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 606/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 572 ze dne 11.09.2017 Darovací smlouva mezi městskou částí Praha 3 a Tulipa Třebešín s.r.o. Rada městské části I. s c h v a l u

Více

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 37/4 včetně pomníku v k.ú. Malý Rohozec

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 37/4 včetně pomníku v k.ú. Malý Rohozec Podklady na zasedání ZM dne: 28.06.2018 Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 37/4 včetně pomníku v k.ú. Malý Rohozec Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 31.05.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.06.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Dostavba kanalizace Hranice - Smlouva o prodeji projektových dokumentací

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Dostavba kanalizace Hranice - Smlouva o prodeji projektových dokumentací MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 25. 4. 2019 Bod programu: 30 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Daniel Vitonský Odbor rozvoje města Ing. arch. Marek Kuchta,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 217 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 217 ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 217 ze dne 10.04.2019 Pronájem části pozemku parc. č. 3962/5 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc. č. 3962/5 v

Více

Zásady pro pronajímání zahrádek v Sadu bojovníků za svobodu

Zásady pro pronajímání zahrádek v Sadu bojovníků za svobodu nám. J. M. Marků 12, 563 16 Lanškroun, www.mesto-lanskroun.cz Kancelář starosty a tajemníka Čj.: MULA 29994/2012 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 4 Spisový znak: 53 2 Zásady pro pronajímání

Více

Název materiálu: Prodej pozemku parc.č. 2531/8 a části pozemku p.č. 2531/3 v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku parc.č. 2531/8 a části pozemku p.č. 2531/3 v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 13.12.2018 Název materiálu: Prodej pozemku parc.č. 2531/8 a části pozemku p.č. 2531/3 v k.ú. Turnov Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání

Více

Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU

Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU Materiál bez osobních údajů MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 81 DNE: 15.1.2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1369/ 2018/ PO MŠ NÁZEV: Souhlas s nájemní smlouvou PO MŠ Žďár

Více

SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU

SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU č. 25/05776/16 kterou podle 2302 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ), uzavřeli tito účastníci Město Uherský Brod se sídlem:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-013-007-15 ze dne 26.3.2015 Smlouva o právu provést stavbu pro akci "Bezbariérový přístup pro přední vchod Levského, Praha 12" pro bytový dům č. p.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 14.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na stanovení výše pachtovného za pozemky ve vlastnictví

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE V Písku dne 01.06.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.06.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek ke smlouvě mezi městem Písek a Městskými službami Písek s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města Dodatek

Více

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2184 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov

Více

Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene

Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene (dle 1785 a násl. resp. 1257 a násl. z.č. 89/2012 Sb. o.z. a 110 ods.2 písm. a) z.č. 183/2006 Sb. s.z.) Obec Malá Skála, IČ 002 62 463 se sídlem Vranové

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 9. 11. 2017 Bod programu: 6 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy

Více

Smlouva o nájmu parkovacího stání

Smlouva o nájmu parkovacího stání Smlouva o nájmu parkovacího stání (uzavřená dle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.) č.j.: SPS - 4/2017 č. 015 (915 dle naší evidence) v č.p. 60, třída Míru Pardubice PRONAJÍMATEL sídlo třída Míru 90, 530

Více

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem Zastupitelstvo města Lysá nad Labem Výpůjční smlouvy na nemovitý majetek Města v užívání SDH konané dne 15. 06. 2016 Zpráva se předkládá z důvodu: Vyvěšený záměr na výpůjčku majetku města Zprávu vypracoval:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4097/6 v k. ú. Modřany na Obchodním náměstí

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4097/6 v k. ú. Modřany na Obchodním náměstí MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-165-001-18 ze dne 16.4.2018 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4097/6 v k. ú. Modřany na Obchodním náměstí Rada městské části 1. s c h v a l u

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 02.12.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pravobřežní mezimostní městský parter v Písku návrh zápočtu smluvní sankce. NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek V Písku dne: 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo č. 0004/16/0905/DS na akci Rekonstrukce

Více

SMLOUVA O PRÁVU PROVÉST STAVBU uzavřená podle ust odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník a

SMLOUVA O PRÁVU PROVÉST STAVBU uzavřená podle ust odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník a MMPr-SML/.../2016 SMLOUVA O PRÁVU PROVÉST STAVBU uzavřená podle ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník a SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ uzavřená podle ust. 1785 zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

I Vzor č llllll~~l~~~ij[w~j~iiiii

I Vzor č llllll~~l~~~ij[w~j~iiiii I Vzor č. 19-1. 10. 2017 llllll~~l~~~ij[w~j~iiiii Evidenční číslo smlouvy 702/2018 Nájemní smlouva uzavřená dle ust. 2201 a násl. Zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník (dále jen "0. z.") I. Smluvní strany

Více

PRAVIDLA PRO UZAVÍRÁNÍ NÁJEMNÍCH SMLUV A SMLUV O VÝPŮJČCE PRO UŽÍVÁNÍ ZÁMECKÉ ZAHRADY, SADŮ A OBORY

PRAVIDLA PRO UZAVÍRÁNÍ NÁJEMNÍCH SMLUV A SMLUV O VÝPŮJČCE PRO UŽÍVÁNÍ ZÁMECKÉ ZAHRADY, SADŮ A OBORY PRAVIDLA PRO UZAVÍRÁNÍ NÁJEMNÍCH SMLUV A SMLUV O VÝPŮJČCE PRO UŽÍVÁNÍ ZÁMECKÉ ZAHRADY, SADŮ A OBORY holešovského zámku Článek 1 Úvodní informace Tento dokument upravuje závazná pravidla pro uzavírání nájemních

Více

PACHTOVNÍ SMLOUVA ZEMĚDĚLSKÝ PACHT

PACHTOVNÍ SMLOUVA ZEMĚDĚLSKÝ PACHT PACHTOVNÍ SMLOUVA ZEMĚDĚLSKÝ PACHT podle 2332 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen NOZ ) Město Přelouč Československé armády 1665, 535 33 Přelouč IČ: 00274101 DIČ: CZ 00274101 zastoupeno

Více

KUPNÍ s m l o u v a. kterou uzavřeli podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb občanský zákoník, níže uvedeného dne, měsíce a roku účastníci:

KUPNÍ s m l o u v a. kterou uzavřeli podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb občanský zákoník, níže uvedeného dne, měsíce a roku účastníci: Číslo smlouvy 010/014/250/03/00 KUJCP01AHG3R KUPNÍ s m l o u v a kterou uzavřeli podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb občanský zákoník, níže uvedeného dne, měsíce a roku účastníci: Jihočeský kraj se

Více

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 78.41.12 SMLOUVA O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE kterou dne, měsíce a roku níže uvedeného uzavřely dle ustanovení 151n - 151p zák. č. 40/1964 Sb., občanský zákoník

Více