IHG. InterContinental Hotels Group

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "IHG. InterContinental Hotels Group"

Transkript

1 IHG InterContinental Hotels Group Společnost InterContinental Hotels Group patří k dalším vlastníkům mezinárodních hotelových řetězců. Do jejího portfolia spadá hned několik nemalých hotelových značek, které jsou známé a úspěšně provozované po celém světě. IHG provozuje hotely třemi různými způsoby některé přímo vlastní, do některých pouze dosadí své manažery a některé jsou řízeny na základě poskytnuté franšízy. To společnosti umožňuje řídit a spravovat veliké hotelové impérium. Jaké však byly samotné začátky IHG? Rychlá fakta Zakladatel: William Bass První vlastněná hotelová značka byla Holiday Inn Dnes, více jak hotelů V téměř 100 zemích 8 vlastněných značek (počítáme-li všechny Holiday Inn jako jedinnou značku) Hodnoty společnosti Strategie celé společnosti vychází z cíle stát se jedničkou na trhu a být první volbou pro potenciální hosty. IHG tomu přizpůsobuje i své každodenní konání a definuje několik zásad a hodnost, které se staly určitými normami v rámci celé společnosti. Je evidentní, že řízení se podle daných zásad není úplně od věci, jelikož se společnosti daří a zaznamenává úspěchy v plnění svých vytyčených cílů. Do the Right Thing je prvním dodržovaným pravidlem. Společnost jedná podle toho, čemu opravdu věří a co považují za správnou věc, i když to mnohdy nemusí být úplně jednoduché. Za svými činy si stojí a nesou za ně plnou odpovědnost. Dalším důležitým bodem je individuální

2 přístup k hostům spokojenost hosta je tím nejdůležitějším ovlivňujícím faktorem a je proto nanejvýš žádoucí, aby společnosti ležely na srdci požadavky, připomínky nebo stížnosti hostů. Nedávat si zbytečně malé cíle je obecně říkaná rada, kterou se IHG řídí také. V rámci společnosti jsou kladeny stále vyšší a vyšší nároky, což vyplývá i z hlavního cíle být nejlepší hotelovou společností na trhu. Neustálé zlepšování, průběžné vzdělávání v dané oblasti nebo vzájemná motivace je tak samozřejmostí. Dalším specifickým rysem společnosti je kladení důrazu na kulturní rozdíly jednotlivých destinací. Hotely se jim přizpůsobují do nejvyšší možné míry ať už vzhledem, vybavením či samotným jednáním zaměstnanců. Unifikace a standardizace v tomto ohledu příliš neplatí. Součástí je i práce na nejrůznějších projektech, které mají za cíl pomoci a usnadnit život místním komunitám V neposlední řadě je velice důležitá týmová práce a spolupráce, protože bez ní by jen těžko bylo možné vybudovat takové velké hotelové impérium. Vzájemná důvěra, podpora a ochota pomoci mezi jednotlivými zaměstnanci i majiteli jsou tedy klíčové praktiky k dalšímu úspěšnému rozvoji společnosti.

3 Vlastněné značky Společnost IHG vlastní hned několik světově známých hotelových značek. Patří mezi ně InterContinental Hotels & Resorts, HUALUXE Hotels & Resorts, Crowne Plaza Hotels & Resorts, Hotel Indigo, EVEN Hotels, Holiday Inn Hotels & Resorts, pod kterou dále patří Holiday Inn Express, Holiday Inn Resort a Holiday Inn Club Vacations, Staybridge Suites a Candlewood Suites. HUALUXE Hotels & Resorts patří mezi prestižnější hotely specializované na čínskou klientelu. Hotely jsou plně v souladu s čínskou kulturou. Především je kladen důraz na etiketu, hodnoty a přesvědčení vycházející z dané kultury. EVEN Hotels se orientují na wellness svým hostům nabízejí odpočinek, relaxaci a péči o jejich zdraví. V současné době jsou pod touto značnou v provozu hotely dva, nicméně další jsou v projektové fázi Staybridge Suites a Candlewood Suites cílí na klientelu, která plánuje dlouhodobý pobyt v zahraničí. Hosté jsou ubytováváni v luxusně zařízených apartmánech, a mohou využívat velikého množství služeb, aby se cítili jako doma Hotely Indigo si zakládá na autenticitě každý hotel ve svém vybavení a uspořádání reflektuje kulturu dané oblasti. Proto žádné dva Indigo hotely nejsou stejné, kromě nabízených standardů služeb.

4 Holiday Inn patří k hotelům s mnohaletou tradicí. Nabízí ubytování střední třídy pro všechny kategorie hostů po celém světě. Holiday Inn Resort se specializují na rodiny poskytují komfortní ubytování společně s přátelskou a rodinnou atmosférou. Holiday Inn Club Vacations nabízí ubytování v prostorných vilách, které se nacházejí v dosahu zajímavých turistických atrakcí, jako například golfových hřišť, klidných pláží nebo hor. Jméno Holiday Inn v sobě nese také značka Holiday Inn Express, která provozuje hotely, nabízející jednoduché ale přesto útulné a pohodlné ubytování. Součástí jsou i meetingové prostory, nebo relaxační zařízení, jako bazény nebo fitness centra a tak si každý návštěvník přijde na své. Hotely Crowne Plaza se zaměřují na business klientelu a proto ve svých prostorách zajišťují veškeré potřebné vybavení k úspěšnému pořádání meetingů a konferencí. Pod značkou InterContinental se skrývají luxusní hotelové paláce, které svým hostům nabízejí tu nejvyšší kvalitu služeb. Nacházejí se především ve známých luxusních destinacích.

5 Příběh InterContinental Hotel Group Počátky společnost InterContinental Hotel Group by se daly datovat až do 18. století, konkrétně do roku Zrovna tehdy byl panem Williamem Bassem v Anglii založen pivovar, který se postupem času stal součástí jedné z největších pivovarských společností, operujících ve Velké Británii. Název nesla po svém zakladateli Bass a dařilo se jí po mnoho let velice dobře. Roku 1989 však přišly legislativní změny a snížil se počet pivovarů a hospod, které může společnost přímo vlastnit. Právě proto se nyní do popředí zájmu společnosti dostává také orientace na hotelnictví. Nicméně, již celý rok před legislativními změnami společnost zvažovala vstup na trh se zájmem vlastnit hotely. Proto bylo dané omezení bráno jako určitý popud, aby v této činnosti společnost Brass pokračovala. Přelomovým okamžikem byl tedy již rok 1988, kdy společnost zakoupila Holiday Inns International, mezinárodní síť hotelů Holiday Inn. Vlastnění a správa hotelů se zdála být velice lukrativním přínosem a proto se v následujících letech zájem o hotelnictví v rámci společnosti stále prohluboval. O pár let později, konkrétně v roce 1991 Bass zakládá novou hotelovou značku při společnosti Holiday Inn Holiday Inn Express. Dalším významnými okamžiky v historii budování hotelového portfolia společnosti Bass je spuštění značky Crowne Plaza nebo StayBridge Suites při Holiday Inn. Roku 1998 společnost odkupuje značku InterContinental. Společnost InterContinental vznikla v roce 1946 jakožto součást letecké společnosti Pan American Airways. Původní vize spočívala v poskytování vysoce standardního ubytování pro účastníky letů právě této společnosti. První InterContinental hotel byl otevřen v Brazílii a odtud se zanedlouho rozšířil po celém světě. Během více jak 40 let společnost vystřídala další dva vlastníky a nakonec byla odkoupena Bass. V roce 2000 Bass prodává své pivovarské portfolio belgické společnosti Interbrew a přejmenovává se na Six Continents. Nové jméno tak lépe reflektovalo nové podnikatelské zaměření, protože jméno Bass bylo po mnoho let spojováno s pivovary a asociuje rozsáhlost sítě vlastněných hotelů. O dva roky později se Six Continents rozděluje na dva samostatné celky prvním je společnost s již známým jménem InterContinental Hotel Group, která se zaměřovala především na hotelový business a druhým Mitchells & Butlers, specializovaný na oblast restaurací, hospod a barů.

6 V následujících letech společnost, nyní již zvaná IHG, ještě více expandovala a na trh uvedla další nové hotelové značky, jako například Hotel Indigo, EVEN Hotels nebo HUALUXE Hotels & Resorts. Další změnu také zaznamenává již vlastněná značka Holiday Inn byly obměněny některé koncepty včetně nového loga. V současnosti společnost IHG patří k předním provozovatelům hotelových sítí na světě. Její portfolio zahrnuje téměř hotelů a stále roste. O její úspěšnosti také svědčí pozitivní hodnocení poskytovaných služeb či řada přidělených ocenění a cen.

7 Timeline Přehled nejvýznamnějších událostí při budování společnosti InterContinental Hotel Group 1777 William Bass zakládá svůj první pivovar v Anglii 1876 Bass se ve Velké Británii stává registrovanou značkou 1988 Bass kupuje hotelovou síť Holiday Inn 1989 V platnost vychází legislativní omezení, týkající se přímého vlastnictví hospod 1991 Bass zakládá značku Holiday Inn Express 1994 Spuštění značky Crowne Plaza 1997 Založení nové hotelové značky Staybridge Suites 1998 Bass odkupuje společnost InterContinental 2000 Bass prodává své pivovarské portfolio a přijímá nové jméno Six Continents 2002 Rozdělení společnosti Six Continents na InterContinental Hotel Group a Mitchells & Butlers 2004 Uvedení nové hotelové značky Hotel Indigo 2006 InterContinental zahajuje spolupráci s All Nippon Airways, což znamená velký průnik na Japonský trh 2007 Celosvětové obnovení značky Holiday Inn 2009 Spuštění programu Green Engage, který hotelům pomáhá řídit provoz více efektivně a šetrně k okolnímu prostředí 2012 Spuštění značky EVEN Hotels a HUALUXE Hotels & Resorts Karolína Skalová Researcher Zdroje:

VALUING AUTHENTICITY, PASSION, PRECISION AND UNDERSTANDING IN ALL WE DO.

VALUING AUTHENTICITY, PASSION, PRECISION AND UNDERSTANDING IN ALL WE DO. Corinthia Corinthia Hotels International Hotels & Resorts je další z celosvětově známých provozovatelů hotelových řetězců. Z původně maltské restaurace se od 60. let minulého století začalo pomalu budovat

Více

Výhody pro držitele karty Mastercard Akční nabídky hotelového ubytování. Praha 2018

Výhody pro držitele karty Mastercard Akční nabídky hotelového ubytování. Praha 2018 Výhody pro držitele karty Mastercard Akční nabídky hotelového ubytování Praha 2018 Karta Gold Mastercard od společnosti Expobank Karta Gold Mastercard od společnosti Expobank představuje jednoduchý a praktický

Více

Marriott. Rychlá fakta. Zakladatel: John Willard Marriott. První hotel otevřen roku 1927. Dnes, více jak 4 200 hotelů. V 79 zemích

Marriott. Rychlá fakta. Zakladatel: John Willard Marriott. První hotel otevřen roku 1927. Dnes, více jak 4 200 hotelů. V 79 zemích Marriott Marriott International, Inc. představuje další velice známou a úspěšnou společnost, provozující hotelové řetězce po celém světě. Současné portfolio zahrnuje kromě známého Marriott Hotels, mnoho

Více

Accor. Hlavní myšlenka celé společnosti ohledně její činnosti, způsobu a předmětu podnikání zní:

Accor. Hlavní myšlenka celé společnosti ohledně její činnosti, způsobu a předmětu podnikání zní: Accor Společnost Accor Group, provozující několik tisíc hotelů po celém světě, jistojistě patří k nejznámějším a nejúspěšnějším světovým hotelovým řetězcům. Standardy kvality, firemní politika, osobitý

Více

Four Seasons. Rychlá fakta

Four Seasons. Rychlá fakta Four Seasons Four Seasons patří k velice populárním a oblíbeným značkám mezinárodních luxusních hotelů. A to i přes to, že historie společnosti se začíná psát teprve v 60. letech. Za pouhé půlstoletí se

Více

Best Western. Rychlá fakta

Best Western. Rychlá fakta Best Western Best Western patří mezi mezinárodní hotelové společnosti, snažící se uspokojit potřeby všech cílových skupin potenciálních návštěvníků proto v nabídce nalezneme vše od cenově dostupných dovolenkových

Více

1. Hotelové skupiny Subjekty MCR PRIVÁTNÍ SUBJEKTY. Netradiční ubytovací kapacity. Hotelové skupiny. Intercontinental Hotels Group (IHG)

1. Hotelové skupiny Subjekty MCR PRIVÁTNÍ SUBJEKTY. Netradiční ubytovací kapacity. Hotelové skupiny. Intercontinental Hotels Group (IHG) Subjekty MCR PRIVÁTNÍ SUBJEKTY CER 1. Hotelové skupiny Hotelové skupiny celková kapacita cca 8 mil. pokojů pro rozvoj podstatné: - zvyšování hodnoty nabízených produktů - intenzivnější využití distr. a

Více

Nejoblíbenější hotely světa

Nejoblíbenější hotely světa Nejoblíbenější hotely světa Server TripAdvisor ocenil nejlepší hotely, resorty, destinace, pláže, ostrovy, památky, atrakce, muzea a restaurace roku 2016. Jaké jsou nejoblíbenější hotely světa za uplynulý

Více

Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha

Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha OREA HOTELS s.r.o. Společnost OREA HOTELS s.r.o. provozuje největší český hotelový řetězec OREA HOTELS & RESORTS. V současné době jej tvoří 16 hotelů po

Více

Tešíme se na Vás. Tešíme se na Vás

Tešíme se na Vás. Tešíme se na Vás O nás Nesuchyně je vesnička ležící mezi královskými městy Rakovník a Slaný a je v polovině cesty mezi Prahou a lázeňským městem Karlovy Vary. Nachází se ve velmi pohostinné a klidné krajině s velkými možnostmi

Více

Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu. Alžběta Cedidlová Václav Stárek Asociace hotelů a restaurací ČR

Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu. Alžběta Cedidlová Václav Stárek Asociace hotelů a restaurací ČR Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Alžběta Cedidlová Václav Stárek Asociace hotelů a restaurací ČR KDO JSME? Asociace hotelů a restaurací České republiky profesní svaz

Více

TERMÁLNÍ LÁZEŇSKÝ RESORT PASOHLÁVKY. tam, kde pramení Vaše zdraví a klid

TERMÁLNÍ LÁZEŇSKÝ RESORT PASOHLÁVKY. tam, kde pramení Vaše zdraví a klid TERMÁLNÍ LÁZEŇSKÝ RESORT PASOHLÁVKY tam, kde pramení Vaše zdraví a klid TERMÁLNÍ RESORT PASOHLÁVKY - - lázně nového typu 1. Činnost společnosti 2. Příležitost na trhu 3. Koncept termálního resortu 4. Přínosy

Více

Základní principy franšízingu:

Základní principy franšízingu: "Fanšízing (angl. franchising) doslova znamená býti svobodným. Tím se myslí svoboda ve vedení, spravování a řízení vlastní firmy. Odpovědností držitele franšízové licence je podřízení se podmínkám uzavřeným

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ Golf & Spa Resort Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí, jelikož disponuje potřebnými prostory a vybavením pro jejich

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE Areál Spa & Wellness Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí. Disponuje potřebnými prostory a vybavením pro pořádání školení, meetingů, konferencí,

Více

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU Ideální řešení pro Vaši konferenci, meeting i firemní večírek. Hotel GOLD**** Chotoviny, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz * recepce@hotelchotoviny.cz * 398 998

Více

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří několik budov v uzavřené lokalitě bývalého poplužního dvora,

Více

Zámek Bechyne! Černický zámecek

Zámek Bechyne! Černický zámecek Panství Bechyne Nachází se v lázeňském městečku Bechyně, 120 km jižně od Prahy. Nabízíme příjemný rustikální styl Hotelu a restaurace Panská, sportovně laděné prostředí residence Golf, jedinečnou atmosféru

Více

residential golf lifestyle

residential golf lifestyle residential golf lifestyle AURA je prvním rezidenčním resortem v České republice, který svým obyvatelům přináší unikátní řešení venkovského, ale zároveň moderního životního stylu a bydlení uprostřed přírody

Více

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK CIMEX GROUP PROPERTY BOOK CIMEX GROUP Hotelové portfolio Hotelové portfolio CIMEX GROUP 14 hotelů 2 011 pokojů CZK 3,2 bln (EUR 120 mio) hodnota portfolia Hotely a resorty kategorie 4* a 3* Hotely a resorty

Více

Pro Váš klid a bezpečí disponuje uzavřený areál Hotelu LIONS vnitřním parkovištěm s více než 150 parkovacími místy.

Pro Váš klid a bezpečí disponuje uzavřený areál Hotelu LIONS vnitřním parkovištěm s více než 150 parkovacími místy. Vítáme Vás v Hotelu Lions Nesuchyne Nesuchyně je vesnička ležící mezi královskými městy Rakovník a Slaný a je v polovině cesty mezi Prahou a lázeňským městem Karlovy Vary. Nachází se ve velmi pohostinné

Více

Region soudržnosti NUTS II Střední Morava. Model IPRM a IPRÚ

Region soudržnosti NUTS II Střední Morava. Model IPRM a IPRÚ Region soudržnosti NUTS II Střední Morava Model IPRM a IPRÚ IPRM-integrovaný plán rozvoje města Východiska na úrovni EU a ČR - Legislativa pro období 2007-2013 důraz na integrovaný přístup a tlak velkých

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

BAR - HOTEL PRINCESS ****

BAR - HOTEL PRINCESS **** BAR - HOTEL PRINCESS ****, - denní zájezd severozápa část barského pobřeží je co do příroch krás srovnatelná s pobřežím v okolí Budvy. Krásné, rozlehlé pláže, výborné podnebí, příro a kulturní zajímavosti,

Více

Cestovní ruch v České republice

Cestovní ruch v České republice Cestovní ruch v České republice Aktuální situace a trendy v hotelnictví a kongresovém turismu 30. června 2011 Multiplikační model Souhrn přínosů a pozitivních vlivů cestovního ruchu v ČR 550 Tržby z cestovního

Více

Co je ipractice Costa Brava"?

Co je ipractice Costa Brava? Co je ipractice Costa Brava"? Jsme společnost specializující se na zprostředkování a vedení praxí pro studenty založená v roce 2015 se sídlem v Calella de la Costa. Cílem společnosti je dosahování maximální

Více

RACIONALIZAČNÍ AGENTURA S.R.O. - ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO DÝŠINA KOMPLEXNÍ NABÍDKA

RACIONALIZAČNÍ AGENTURA S.R.O. - ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO DÝŠINA KOMPLEXNÍ NABÍDKA RACIONALIZAČNÍ AGENTURA S.R.O. - ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO DÝŠINA KOMPLEXNÍ NABÍDKA Nově otevřené Školící středisko společnosti Racionalizační Agentura s.r.o. centrum vybavené nejmodernější multimediální technikou,

Více

Politika kvality Nestlé Česko a Slovensko

Politika kvality Nestlé Česko a Slovensko Politika kvality Nestlé Česko a Slovensko KVALITA JE ZÁKLADEM NAŠÍ FIRMY JAKO PŘEDNÍ POTRAVINÁŘSKÉ SPOLEČNOSTI ZAMĚŘENÉ NA VÝŽIVU A ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL Nestlé Česko a Slovensko usiluje o vytváření dlouhodobě

Více

nejlepší investice do vaší nemovitosti

nejlepší investice do vaší nemovitosti nejlepší investice do vaší nemovitosti ZÁKLADNÍ FAKTA POSLÁNÍ VIZE SLUŽBY Lidské zdroje Provoz Management produktu Finance Poradenství PORTFOLIO HOTELŮ OCENĚNÍ NAŠICH PROVOZŮ KONTAKT Hotelpro s.r.o. provozuje

Více

- Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar

- Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar Izrael - Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar Poznávací zájezdy do Izraele Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Izrael - Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar

Více

Organizace a marketing turismu

Organizace a marketing turismu Organizace a marketing turismu září 2011 Ing. Šárka Tittelbachová Czech It -Institute for Stategic Studyies on Tourism, o.p.s. tittelbachova@czechit.cz Základní vymezení - pojmy Základní pojmy pro statistické

Více

Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o.

Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o. Případová studie HOTEL KAMZÍK s.r.o. Kampaň na Firmy.cz umožnila majiteli hotelu v CHKO Jeseníky oslovit z domovské stránky Seznam.cz široké publikum z českých velkoměst především z Prahy a Brna. Představení

Více

CONCIERGE Unique Concept

CONCIERGE Unique Concept CONCIERGE Unique Concept CONCIERGE UNIQUE CONCEPT Virtuální svět budoucnosti vypráví o životě bez starostí. CONCIERGE Unique Concept nabízí takový svět již nyní. Svět, ve kterém je na dosah vše, co si

Více

Clarion Hotel Prague Old Town

Clarion Hotel Prague Old Town Clarion Hotel Prague Old Town Konferenční nabídka 2019 Kategorie Clarion Hotel Prague Old Town nabízí veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru moderně vybavených pokojů a apartmá v samém srdci Prahy na Starém

Více

Strana 1 TERMÁLNÍ RÁJ VŠEŇ. CZE - 182 00 Praha 8

Strana 1 TERMÁLNÍ RÁJ VŠEŇ. CZE - 182 00 Praha 8 Strana 1 TERMÁLNÍ RÁJ VŠEŇ Strana 2 TERMÁLNÍ RÁJ VŠEŇ TERMÁLNÍ RÁJ VŠEŇ je unikátní projekt wellness komplexu určeného pro: klienty všech generací poptávající vysoce kvalitní služby v oblasti relaxace

Více

Exotické hity 2012. thajsko keňa zanzibar mexiko kuba dominikánská republika spojené arabské emiráty

Exotické hity 2012. thajsko keňa zanzibar mexiko kuba dominikánská republika spojené arabské emiráty Exotické hity 2012 thajsko keňa zanzibar mexiko kuba dominikánská republika spojené arabské emiráty Přímé lety z Prahy Mimořádně zvýhodněná nabídka Konečné ceny thajsko odlety z Prahy Hotel Loma ***/snídaně

Více

První radonové lázně světa

První radonové lázně světa První radonové lázně světa BRÁNA DO KRUŠNÝCH HOR Lázeňské město Jáchymov leží v západní části České republiky na úpatí Krušných hor v malebném údolí panenské přírody, která příznivě působí na vaše zdraví

Více

VYSOKÁ ŠKOLA HOTELOVÁ V PRAZE 8, SPOL.S R. O.

VYSOKÁ ŠKOLA HOTELOVÁ V PRAZE 8, SPOL.S R. O. VYSOKÁ ŠKOLA HOTELOVÁ V PRAZE 8, SPOL.S R. O. Bc. NELA IZÁKOVÁ Analýza mezinárodního hotelu InterContinental Prague Diplomová práce 2013 1 Analýza mezinárodního hotelu InterContinental Prague Diplomová

Více

8 kroků k zákaznické orientaci ve veřejné správě a certifikace zákaznické orientace

8 kroků k zákaznické orientaci ve veřejné správě a certifikace zákaznické orientace Pomáháme městům a obcím, manažerům a lidem v organizacích na cestě ke zlepšování kvality služeb, řízení, komunikace a rozvoje zaměstnanců. www.mvsprojekt.cz 8 kroků k zákaznické orientaci 8 kroků k zákaznické

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE, a.s.

LÁZNĚ LUHAČOVICE, a.s. 17. - 18. 4. 2013 Hospitality & Tourism Summit - Hotel Aquapalace Praha TVORBA PRODUKTOVÉ NABÍDKY NA ROK 2013 Ing. Jiří Dědek, MBA obchodní ředitel Lázně Luhačovice, a.s. Spa & Wellness Nature Resorts

Více

Nový rezidenční projekt v srdci Švýcarska

Nový rezidenční projekt v srdci Švýcarska Nový rezidenční projekt v srdci Švýcarska Umístění Nový rezidenční projekt v srdci Švýcarska se nachází v jednom z nejkrásnějších regionů v Alpách Bernese Oberland v blízkosti Interlakenu, Brienz. Bernese

Více

Hotely. Eurovíkend v Moskvě Poznávací zájezdy do Ruska

Hotely. Eurovíkend v Moskvě Poznávací zájezdy do Ruska Eurovíkend v Moskvě Poznávací zájezdy do Ruska Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Eurovíkend v Moskvě Asie PoznávacíČína zájezdy Rusko Eurovíkend v Moskvě

Více

Aroeira Golf Resort. CENA OD 5.390,- Kč

Aroeira Golf Resort. CENA OD 5.390,- Kč GOLF 2014 2015 PORTUGALSKO Algarve Okolí Lisabonu PORTUGALSKO Hotel Tivoli Carvoeiro**** Aroeira Golf Resort DOBŘE HODNOCENÝ HOTEL I GOLF NAŠIMI KLIENTY UBYTOVÁNÍ V KOMFORTNÍCH APARTMÁNECH PŘÍMO U HŘIŠTĚ

Více

Nabídka. Vinland Golf Academy - začátečníci - Cihelny

Nabídka. Vinland Golf Academy - začátečníci - Cihelny Nabídka Vinland Golf Academy - začátečníci - Cihelny 24. 5. 30. 5. 2015 Vážení obchodní partneři a přátelé, dovolujeme si Vám nabídnout projekt golfové akademie pro Vás či Vaše obchodní partnery a klienty,

Více

Management kvality cesta k udržitelnému rozvoji cestovního ruchu. Ing. Jiří Sysel Citellus, s.r.o.

Management kvality cesta k udržitelnému rozvoji cestovního ruchu. Ing. Jiří Sysel Citellus, s.r.o. Management kvality cesta k udržitelnému rozvoji cestovního ruchu Ing. Jiří Sysel Citellus, s.r.o. Pojetí kvality Kvalita patří mezi základní filosofické kategorie, ale v současném ekonomickém a manažerském

Více

Výroční zpráva společnosti Corpus Solutions a.s. za rok Popis účetní jednotky. Název společnosti: Corpus Solutions

Výroční zpráva společnosti Corpus Solutions a.s. za rok Popis účetní jednotky. Název společnosti: Corpus Solutions Výroční zpráva společnosti Corpus Solutions a.s. za rok 2013 Popis účetní jednotky Název společnosti: Corpus Solutions Sídlo:, Praha 4, 140 00 Právní forma: a.s. IČO: 25764616 Rozhodující předmět činnosti:

Více

Da Balaia PORTUGALSKO

Da Balaia PORTUGALSKO Da Balaia PORTUGALSKO Da Balaia Resort je vystavěn na hlubokém červeném útesu v jižním Portugalsku s výhledem na nádherné bílé písečné pláže. Letovisko je vhodné pro celou rodinu, s důrazem na relaxaci

Více

KAM SMĚŘUJEME KAM SMĚŘUJEME. www.ahorn.cz. Kam směřujeme do budoucna... Firma, která začínala v garáži... strany...

KAM SMĚŘUJEME KAM SMĚŘUJEME. www.ahorn.cz. Kam směřujeme do budoucna... Firma, která začínala v garáži... strany... KAM SMĚŘUJEME KAM SMĚŘUJEME strana 3. Firma, která začínala v garáži... strana 4. AHORN dnes... strana 5. AHORN z druhé strany... strana 7. Kam směřujeme do budoucna... Najdete nás také na Facebooku https://www.facebook.com/ahorncz

Více

AL BARSHA - BYBLOS HOTEL ****

AL BARSHA - BYBLOS HOTEL **** AL BARSHA - BYBLOS HOTEL ****,5,6,7,8,9,,,,,1,15 - denní zájezd Moderní -hvězdičkový koncept s příchutí libanonské pohostinnosti, zakotven v srdci oblasti TECOM. Hotel se nachází v samotném centru Dubaje

Více

Nový Wellness & Sport Hotel v CHKO Železné Hory, Pardubický kraj

Nový Wellness & Sport Hotel v CHKO Železné Hory, Pardubický kraj ZÁKLADNÍ INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nový Wellness & Sport Hotel v CHKO Železné Hory, Pardubický kraj Management Contract Smlouva o řízení Česká republika Zpracoval Labartt Hospitality s.r.o. (Pouze pro určené

Více

OASIS MARINA Resort - El Ahyaa

OASIS MARINA Resort - El Ahyaa OASIS MARINA Resort - El Ahyaa Oasis Marina Oasis Marina má ideální polohu, je situována přímo u moře, 15 km od centra Hurghady s mnoha obchody, kluby a nočním životem, 10 km od El Gouny s golfovými hřišti,

Více

VSTUPTE DO SVĚTA KRÁSNÉHO BYDLENÍ

VSTUPTE DO SVĚTA KRÁSNÉHO BYDLENÍ VSTUPTE DO SVĚTA KRÁSNÉHO BYDLENÍ Projekt Berounská brána je oázou klidu. Místem, kde jste obklopeni nádhernou přírodou a zároveň jste stále v centru města s veškerou občanskou vybaveností. Jste na dosah

Více

Průmysl 4.0 z pohledu české praxe. Výsledky průzkumu Srpen 2016

Průmysl 4.0 z pohledu české praxe. Výsledky průzkumu Srpen 2016 Průmysl 4.0 z pohledu české praxe Výsledky průzkumu Srpen 2016 Představení průzkumu Průmysl 4.0 z pohledu české praxe Průzkum navazuje na řadu aktivit poradenské společnosti EY zaměřených na aktuální téma

Více

nabídka konferenčních a hotelových služeb

nabídka konferenčních a hotelových služeb nabídka konferenčních a hotelových služeb Vážení hosté, dovolte, abychom Vám představili naše konferenční a hotelové služby. Čtyřhvězdičkový Hotel Michael se nachází v atraktivní lokalitě Prahy 4 Hodkovičky,uprostřed

Více

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLFOVÉ HŘIŠTĚ V kouzelném údolí mezi městem Kuřim a obcí Jinačovice se rozkládá 27 jamkové mistrovské hřiště s 6 jamkovou akademií, osvětleným driving

Více

Prodloužení Indonésie pobytu na Bali.

Prodloužení Indonésie pobytu na Bali. Prodloužení pobytu na Bali Poznávací zájezdy do Indonésie Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie Prodloužení Asie pobytu na Bali Poznávací Čína zájezdy Indonésie Prodloužení

Více

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze:

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze: CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Veletrh v České republice zaměřený na gastronomické zařízení, vybavení restaurací a hotelů, technologie, potraviny a nápoje určený pro profesionály i koncové spotřebitele, gurmány

Více

Asociace hotelů a restaurací České republiky o.s.

Asociace hotelů a restaurací České republiky o.s. Asociace hotelů a restaurací České republiky o.s. Hospitality & Tourism Summit 2007 Současnost a budoucnost českého hotelnictví a gastronomie Bc. Václav Stárek Současnost Relativně poklidná atmosféra Nekalá

Více

Méribel le Chalet FRANCIE

Méribel le Chalet FRANCIE Méribel le Chalet FRANCIE Club Med Méribel le Chalet leží na úpatí sjezdovek v nadmořské výšce 1700 m. n.m. Svým hostům nabízí velmi příjemné a útulné zimní lodge a také spoustu zimních zážitků pro všechny

Více

SRÍ LANKA POBYTOVÉ ZÁJEZDY

SRÍ LANKA POBYTOVÉ ZÁJEZDY Strana 1 Středozápadní pobřeží Nejznámější letovisko severně od Colomba, které je také centrem rybolovu vč. dražeb ryb na pláži. Waikkal Malé letovisko umístěné severně od Colomba je vhodné pro klidnou

Více

La Plagne 2100 FRANCIE

La Plagne 2100 FRANCIE La Plagne 2100 FRANCIE Vítejte v Club Med La Plagne 2100 Praktické informace Úroveň komfortu: 4* Umístění: Údolí Tarentaise, Francie Lyžařská oblast: Paradiski Nadmořská výška: 2,100m Letiště: Grenoble-St

Více

Venkovská turistika v České republice

Venkovská turistika v České republice Venkovská turistika v České republice Rudolf Zeipelt, Ludmila Dömeová, Andrea Jindrová Česká zemědělská univerzita v Praze Fakulta provozně ekonomická Bořetice 2011 1 Venkovská turistika v České republice

Více

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 CK TURISTA Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 4,5,6,7 - denní zájezd Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé

Více

Český systém kvality služeb. VI. Fórum konference na podporu rozvoje malého a středního podnikání, SME WEEK - Evropský rok 2014 Praha 23.

Český systém kvality služeb. VI. Fórum konference na podporu rozvoje malého a středního podnikání, SME WEEK - Evropský rok 2014 Praha 23. Český systém kvality služeb VI. Fórum konference na podporu rozvoje malého a středního podnikání, SME WEEK - Evropský rok 2014 Praha 23. října 2014 Východiska Dlouhodobě nízká úroveň kvality poskytovaných

Více

Zapojte se do české sítě restaurací typu Fast Food!

Zapojte se do české sítě restaurací typu Fast Food! Zapojte se do české sítě restaurací typu Fast Food! Angus Burger Organizátorem franchisového systému Angus Burger je česká společnost Angusrest, spol. s r.o. Počátky rodinné tradice majitelů společnosti

Více

Integrované plány rozvoje území

Integrované plány rozvoje území Integrované plány rozvoje území Hotel Park Inn, Ostrava, 20. 4. 2011 Ing. Lucie Ligocká 2 Obsah: 1. Představení postupu zpracování IPRÚ 2. Konkrétní zkušenosti 3 Základní informace Zadavatel IPRÚ: Zpracovatel:

Více

PRV a cestovní ruch. Workshop na téma Venkov jedna rodina Klatovy

PRV a cestovní ruch. Workshop na téma Venkov jedna rodina Klatovy PRV a cestovní ruch Workshop na téma Venkov jedna rodina Klatovy 2.11.2016 Program rozvoje venkova a MAS Pošumaví V současné době je strategie CLLD MAS Pošumaví v rámci hodnocení bez dalších připomínek

Více

Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK

Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK W ellness Hotel Frymburk se nachází v jedinečné oblasti Lipenského jezera, na jehož břehu leží. Hotel je výjimečný především variabilitou nabídky svých služeb.

Více

CHINA TOURS PRESS KIT

CHINA TOURS PRESS KIT CHINA TOURS PRESS KIT Vytvořila agentura Stance Communications Obsah 1. ZÁKLADNÍ INFORMACE O CESTOVNÍ KANCELÁŘI... 2 2. ZVLÁŠTNOSTI ZÁJEZDŮ CK CHINA TOURS... 3 3. CHINA TOURS PODPORUJE... 5 4. OCENĚNÍ...

Více

200 EUR 290 EUR 290 EUR 405 EUR 200 EUR 420 EUR

200 EUR 290 EUR 290 EUR 405 EUR 200 EUR 420 EUR Jazykové kurzy EC English St. Julian's - Malta Jazyková škola EC English situovaná v okouzlujícím turistickém resortu v části St. Julian s v blízké vzdálenosti od místního zálivu. Tradice školy se rozběhla

Více

Hospitality & Tourism Summit 13. 4. 2012. hotel Crowne Plaza

Hospitality & Tourism Summit 13. 4. 2012. hotel Crowne Plaza Hospitality & Tourism Summit 13. 4. 2012 hotel Crowne Plaza Nové logo Praha 18. 6. 2010 Brána do Čech = 4 destinace Potlačit maximálně Ústecký kraj Aktualizace Strategie rozvoje CR v roce 2010 Iniciace

Více

JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE *****

JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE ***** JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE ***** - denní zájezd Poloha: jihozápa pobřeží ostrova, resort leží na poloostrově v těsné blízkosti majestátní skály Le Morne Brabant, u krásné 600 m dlouhé písečné pláže,

Více

Distribuce: Distribuce je zajištěna přímým rozesíláním na exkluzivní seznam nejvlivnějších osob v businessu, na majitele

Distribuce: Distribuce je zajištěna přímým rozesíláním na exkluzivní seznam nejvlivnějších osob v businessu, na majitele Luxusní magazín věnovaný českému realitnímu trhu prezentující rozsáhlou nabídku prémiových nemovitostí od renomovaných realitních kanceláří. Aktuální nabídka nemovitostí zahrnuje luxusní apartmány, vily,

Více

výhradní marketingový partner Golf Resortu Karlovy Vary velký prostor pro představivost

výhradní marketingový partner Golf Resortu Karlovy Vary velký prostor pro představivost výhradní marketingový partner Golf Resortu Karlovy Vary realita dává velký prostor pro představivost Golf Resort Karlovy Vary a.s. vznikla spojením předních karlovarských firem v roce 1996 za účelem provozování

Více

Pravidla chování SCA

Pravidla chování SCA Pravidla chování SCA 1 Pravidla chování Pravidla chování SCA SCA se zavazuje k vytváření hodnot pro své partnery, jakož i k budování vztahů se svými zaměstnanci, zákazníky, spotřebiteli, akcionáři a ostatními

Více

Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace*****

Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace***** Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace***** 4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,22 - denní zájezd Poloha: Luxusní hotel leží v Emirátu Abu Dhabi, jedná se o jeden z nejluxusnějších a nejkrásnějších hotelů oblasti.

Více

Nabídka. Vinland Golf Camp - pokročilí - Cihelny

Nabídka. Vinland Golf Camp - pokročilí - Cihelny Nabídka Vinland Golf Camp - pokročilí - Cihelny 8. 5. - 13. 5. 2016 Vážení obchodní partneři a přátelé, dovolujeme si Vám nabídnout projekt golfového campu pro Vás či Vaše obchodní partnery a klienty,

Více

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE,

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, ŠKOLENÍ, FIREMNÍ PLESY, GARDEN PARTY S GRILOVÁNÍM, INCENTIVNÍ A TEAM-BULDINGOVÉ AKCE HOTEL MEDLOV Hotelonline a.s., Hotel Medlov, Fryšava pod Žákovou Horou 143,

Více

Vila Terasa 2 Nabídkový list

Vila Terasa 2 Nabídkový list Vila Terasa 2 Nabídkový list Základní informace Nově postavený objekt v roce 2017. Co se týče polohy vilky, nachází se v druhé řadě od moře. Vzdálenost od moře je cca 30 m vzdušnou čarou, jeho dostupnost

Více

Investiční činnost v hotelnictví ČR vývoj v letech 2003-2008 a perspektivy do budoucna

Investiční činnost v hotelnictví ČR vývoj v letech 2003-2008 a perspektivy do budoucna (vybrané okruhy témat pro konferenci VŠE 17/9/2009) Labartt Investment a.s. Hospitality Services & Management Vinohradská 93, 120 00 Praha 2 Tel. : +420 222 726 019, Fax. : +420 222 714 882 Na Vŕšku 6,

Více

Photo: Sarah Moon ASTRO NAUTS

Photo: Sarah Moon ASTRO NAUTS Photo: Sarah Moon ASTRO NAUTS * ASTRONAUTS děkuje za ŠANCI podílet se na rozvoji značky BP Hotels. Pevně věříme, že vaši důvěru nezklameme ZE SRDCE, NA MÍRU. Každá prezentace, kterou připravujeme má originální

Více

Marketing. PhDr.Ing.Jaroslava Dědková Ph.D. Katedra marketingu. jaroslava.dedkova@tul.cz

Marketing. PhDr.Ing.Jaroslava Dědková Ph.D. Katedra marketingu. jaroslava.dedkova@tul.cz Marketing PhDr.Ing.Jaroslava Dědková Ph.D. Katedra marketingu jaroslava.dedkova@tul.cz Alsbury A., Jay R. Dědková J. Honzáková I. Foret M., Procházka P., Vaculík J. Horáková I. Kolektiv autorů Odborná

Více

FAO_FARO. NOVĚ ZAŘAZENÉ HOTELY - Dovolená u moře 2018

FAO_FARO. NOVĚ ZAŘAZENÉ HOTELY - Dovolená u moře 2018 Albufeira Adriana Beach Club f 23460 AI CZE NAH Albufeira Alfagar I Village e 23188 BS, SN, PP CZE NAH V blízkosti dlouhé písečné pláže. Rozlehlý komplex. Hotel vhodný pro rodiny s dětmi. Oblíbený prázdninový

Více

Vila Terasa 1 Nabídkový list

Vila Terasa 1 Nabídkový list Vila Terasa 1 Nabídkový list Základní informace Vlastník nemovitosti: Naše firma Typ vlastnictví: osobní Adresa nemovitosti: Jardin Deportivo, Cabarete, Dominikánská republika Popis nemovitosti: Vila TERASA

Více

Rozvoj lidských zdrojů ve zdravotnictví

Rozvoj lidských zdrojů ve zdravotnictví Rozvoj lidských zdrojů ve zdravotnictví Konference ČAS Jak mohou české sestry více ovlivnit zdraví populace? 22. 5. 2014 Praha Společný cíl zdravá populace Rozvoj lidských zdrojů ve zdravotnictví zahrnuje:

Více

Metody organizační struktury

Metody organizační struktury Metody organizační struktury Iveta Hennetmairová Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Iveta Hennetmairová, DiS.

Více

Vila Solta VILA SOLTA

Vila Solta VILA SOLTA Vila Solta VILA SOLTA 1 / 6 Typ ubytování: vila / hotel Místo: Šolta - CHORVATSKO Počet apartmánů: 6 Bazén: Ano Vzdálenost od moře: 10 m Cena: 1,148 až 26,383 / týden {gallery}vfr/solta{/gallery} Villa

Více

PODLEHNĚTE I VY VODNÍMU ŠÍLENSTVÍ A OBJEVTE SVĚT JMÉNEM

PODLEHNĚTE I VY VODNÍMU ŠÍLENSTVÍ A OBJEVTE SVĚT JMÉNEM PODLEHNĚTE I VY VODNÍMU ŠÍLENSTVÍ A OBJEVTE SVĚT JMÉNEM 2014 LÁKAVÁ NABÍDKA PRO MILOVNÍKY VODNÍCH ATRAKCÍ Díky Aquamanii máte vše na dosah po celou dobu pobytu. Žádné nudné fronty, zdlouhavé cestování

Více

Vila Mexico Nabídkový list

Vila Mexico Nabídkový list Vila Mexico Nabídkový list Základní informace Jedná se o starší rodinný dům, nabízející 3 možnosti využití v jednom domě. Nachází se v druhé řadě od moře. Vzdálenost od moře je cca 100 m vzdušnou čarou

Více

Kvalita ve veřejné správě. Ing. Mgr. David Sláma ředitel odboru strategického rozvoje a koordinace veřejné správy Ministerstvo vnitra

Kvalita ve veřejné správě. Ing. Mgr. David Sláma ředitel odboru strategického rozvoje a koordinace veřejné správy Ministerstvo vnitra Kvalita ve veřejné správě Ing. Mgr. David Sláma ředitel odboru strategického rozvoje a koordinace veřejné správy Ministerstvo vnitra Kvalita ve veřejné správě Kvalita ve veřejné správě = míra naplňování

Více

KOREKTURA - LÉTO U MOŘE 2015

KOREKTURA - LÉTO U MOŘE 2015 KOREKTURA - LÉTO U MOŘE 2015 Str. Des. Hotel Kód 32 AYT SENTIDO Gold Island 40093 x 35% sleva při rezervaci od 17.1.-14.2. a pobytu 1.5.-30.6. a 1.7.-23.8. 34 AYT smartline Club Mirador 40376 x 36 AYT

Více

Představenstvo je tříčlenné. V tříčlenné dozorčí radě je jeden zástupce zaměstnanců CHOVSERVISU a.s.

Představenstvo je tříčlenné. V tříčlenné dozorčí radě je jeden zástupce zaměstnanců CHOVSERVISU a.s. Profil Společnosti Společnost CHOVSERVIS a.s., Hradec Králové byla založena 4. května 1992. V současnosti má základní kapitál ve výši 66 milionů korun (2,5 mil. ), vlastní kapitál činí přibližně 150 mil.

Více

Tvorba ceny v ubytovacích službách

Tvorba ceny v ubytovacích službách Katedra marketingu, obchodu a služeb Případová studie Tvorba ceny v ubytovacích službách Klatová, E. Tlučhoř, J. Tato případová studia vznikla v rámci projektu FRVŠ č. 1209/2009/F5/a Inovace předmětů zaměření

Více

Pravidla pro užívání destinační značky Czech Republic Land of Stories

Pravidla pro užívání destinační značky Czech Republic Land of Stories Pravidla pro užívání destinační značky Czech Republic Land of Stories Metodický postup _ Listopad 2017 Co najdu v tomto metodickém postupu? Metodický postup představuje destinační značku Czech Republic

Více

Etika v podnikání. Pracovní sešit úkoly. Vzdělávací oblast: Ing. Vilém Kunz, Ph.D.

Etika v podnikání. Pracovní sešit úkoly. Vzdělávací oblast: Ing. Vilém Kunz, Ph.D. AC Innovation s.r.o. Projekt: Praktický průvodce ekonomikou aneb My se trhu nebojíme! Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.34/02.0039 Vzdělávací oblast: Etika v podnikání Ing. Vilém Kunz, Ph.D. Ústecký kraj

Více

Situovaný v nadmořské výšce 1,800 m.n.m. je Club Med Avoriaz přímo nalepený na nádherně zasněžených stranách hor, přesto však s plně pěšky příchozí

Situovaný v nadmořské výšce 1,800 m.n.m. je Club Med Avoriaz přímo nalepený na nádherně zasněžených stranách hor, přesto však s plně pěšky příchozí Avoriaz FRANCIE Situovaný v nadmořské výšce 1,800 m.n.m. je Club Med Avoriaz přímo nalepený na nádherně zasněžených stranách hor, přesto však s plně pěšky příchozí cestou. Tento rodinný hotelový resort

Více

Kde nás najdete? Vybavení školy je velmi moderní, a také nabízíme exkluzivní střešní kavárnu, terasu a bazén na střeše.

Kde nás najdete? Vybavení školy je velmi moderní, a také nabízíme exkluzivní střešní kavárnu, terasu a bazén na střeše. Kde nás najdete? Škola je umístěná v St Julian's, jen pár metrů od pobřeží a obklopena kavárnami, bary, supermarkety a pouhých 5 minut od hlavních turistických oblastí na Maltě Naše škola se může pochlubit

Více