ZÁPIS ze 4. zasedání zastupitelstva města Černošice dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS ze 4. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 19.3.2007"

Transkript

1 ZÁPIS ze 4. zasedání zastupitelstva města Černošice dne Místo konání: Přítomno : Omluveni: zasedací místnost MěÚ Černošice, Riegrova 1209, Černošice 19 zastupitelů dle prezenční listiny M. Mašatová, Mgr. F. Kořínek Zasedání zahájeno v 19:12 hod. zasedání ukončeno ve 22:40 hod. Návrhová komise: L. Apeltauer, J. Prskavec Ověřovatelé zápisu: Ing. A. Pajgrt, A. Šabata Navržený program: 1. Zahájení 2. Závěrečný účet + výrok auditora 3. Rozpočet města pro rok Rozdělení finančních prostředků granty na práci s mládeží 5. Rozdělení finančních prostředků granty v oblasti kultury 6. Schválení příspěvku na opravu kostela Nanebevzetí P. Marie 7. Leasing na auto SOVZ dotace MPSV 8. Zpráva kontrolního výboru 9. Různé 10. Závěr 1. Zahájení Zasedání bylo zahájeno v 19:12 hod. úvodním slovem pana starosty, který konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno a vyhlášeno, je přítomna nadpoloviční většina členů zastupitelstva a zastupitelstvo je usnášeníschopné. Vyhlašuje sčitalele Ing. Jana Ullrichová Pan starosta doporučil pana Lumíra Apeltauera a pana Jana Prskavce jako členy návrhové komise a pana Ing. Aleše Pajgrta a pana Aleše Šabatu jako ověřovatele zápisu z dnešního zasedání. Výsledek hlasování o složení návrhové komise a ověřovatelích zápisu ze 4. zasedání zastupitelstva města: 17 pro nikdo proti 1 se zdržel hlasování Návrh jmenování návrhové komise ve složení: L. Apeltauer, J. Prskavec byl přijat. Návrh jmenování ověřovatelů zápisu z dnešního zasedání - Ing. A. Pajgrt, A. Šabata byl přijat. Pan starosta seznámil členy zastupitelstva s návrhem programu dnešního zasedání, a nechal o programu jednání hlasovat. Výsledek hlasování o doplněném programu zasedání: 18 pro nikdo proti nikdo se zdržel hlasování Návrh programu dnešního zasedání byl přijat. 2. Věc: Závěrečný účet + výrok auditora Bod jednání uvedla Ing. Dufková. Schválení závěrečného účtu je ve výhradní pravomoci zastupitelstva města. Závěrečný účet byl projednán radou města i finančním výborem s tím, že oba tyto orgány doporučily závěrečný účet schválit bez výhrad. Přezkoumání hospodaření provedl Ing. Jan Pšenička oprávněná osoba k poskytování auditorských služeb s tím, že při přezkoumání nebyly zjištěny nedostatky.

2 Příloha tabulky, komentář, výrok auditora Diskuse: V diskusi vystoupili Ing. Göttelová a pan starosta. Dále pan starosta komentoval výrok auditora. návrh usnesení: Zastupitelstvo Města Černošice schvaluje celoroční hospodaření města a závěrečný účet města za rok 2006, včetně zprávy nezávislého auditora o výsledku přezkoumání hospodaření města za rok 2006, bez výhrad 3. Věc: Rozpočet města pro rok 2007 Bod jednání uvedla Ing. Dufková a provedla členy zastupitelstva jednotlivými kapitolami rozpočtu. Dále pan starosta komentoval dodatečně rozdaný materiál příjmy, výdaje a salda hospodaření za rok 2006 v kategoriích priorit. Schválení rozpočtu je ve výhradní pravomoci zastupitelstva města. Rada města i finanční výbor města předložený návrh rozpočtu pro rok 2007 projednaly a doporučily zastupitelstvu jej schválit. Příloha: tabulky s návrhem rozpočtu a komentář. K návrhu rozpočtu se vyjádřil předseda finančního výbor p. Šabata. Diskuse: V diskusi vystoupili PhDr. Kalousková, pan starosta, Ing. Göttelová, paní místostarostka, Mgr. Strejček, Doc. Ing. Řepa, Ing. Dufková, Ing. Holub, Ing. Vlček, Ing. Skalický, Ing. Koneková, pan tajemník, Ing. Voldřich, Ing. Řehoř, Ing. Pajgrt. Diskuse byla věnována těmto tématům: - budova MŠ Husova (nájemné, případně odkup či směna budovy za pozemky města) - kapitola rozpočtu 2219 chodníky investice - kapitola rozpočtu informační listy - nárůst kapitoly rozpočtu určené na výplatu sociálních dávek - nárůst ceny vodného a stočného - kapitola rozpočtu technické služby - kapitálové příjmy prodej pozemků (konkretizace pozemků) - kapitola rozpočtu TS určená na budování hřišť a sportovišť - platby dle smluv s externími spolupracovníky (p. J. Dvořákem) - úhrada pokuty Centrum Vráž - příjmy TS za pronájem strojů a zařízení - vyčlenění finanční částky určené na rekonstrukci komunikace Karlická - dotační příjem v oblasti školství 1 mil. Kč V 19:35 hod. se na zasedání zastupitelstva města dostavil Ing. Hlaváček. Hlasování o doplňujícím návrhu usnesení: Pan Apeltauer přečetl doplňující návrh usnesení předložený panem Mgr. Strejčkem:

3 Zastupitelstvo města Černošice zařazuje ulici Tyršova do kapitoly nezařazené investice (2 mil. Kč). 9 pro 1 proti 9 se zdrželo hlasování Doplňující návrh usnesení nebyl přijat. návrh usnesení: Zastupitelstvo Města Černošice schvaluje rozpočet města Černošice pro rok 2007 dle předloženého návrhu 16 pro nikdo proti 3 se zdrželi hlasování Ve 20:43 hod. odešel ze zasedání zastupitelstva města Ing. Vlček. 4. Věc: Rozdělení finančních prostředků granty na práci s mládeží Rada města projednala návrh rozdělení finančních prostředků na podporu práce s mládeží na své 9. schůzi konané dne a doporučila zastupitelstvu města ke schválení. Návrh na rozdělení grantů pro práci s mládeží pro r č. Název sdružení Výše požadavku Navrhováno 1. SK Černošice - LAKROS SK Kazín -Dolní Mokropsy Skupina historického šermu Alotrium TJ Sokol Černošice Občanské sdružení Junák Občanské sdružení Nevers Občanské sdružení Chorus Angelus Sdružení s dětmi a pro děti Sdr. rodičů při ZUŠ folklórní soubor Pramínek SK Černošice tenis SK Černošice - kopaná SK Černošice lední hokej Sbor dobrovolných hasičů Černošice Škola bruslení J.Bláhová CELKEM Komise školská a pro mládež Apeltauer Lumír v. r. Diskuse:

4 V diskusi vystoupili Ing. Göttelová, p. Apeltauer. Diskuse byla věnována konkretizaci jednotlivých žádostí o přidělení finančních prostředků a vyúčtování finančních prostředků přidělených v loňském roce, dále pak počtům a složení členské základny organizací. návrh usnesení: Zastupitelstvo Města Černošice schvaluje rozdělení finančních prostředků (grantů) pro podporu práce s mládeží dle návrhu 5. Věc: Rozdělení finančních prostředků granty v oblasti kultury Rada města projednala návrh rozdělení finančních prostředků na podporu kultury na své 9. schůzi konané dne a doporučila zastupitelstvu města ke schválení. Čtyři z žádostí nesplnily podmínky pro přidělení grantů a z tohoto důvodu byly vyřazeny. Čj. Název projektu žadatel pož. částka schval. částka /07 Art Černošice společnost Černošice 5.000, ,- občanské sdružení /07 činnost SHŠ Alotrium Josef Kutílek, Alotrium , , /07 Hudebně div. představení v r. Timudej , , /07 ŠHC Reginleif ŠHC Reginleif , , /07 Club Kino - Pro art Čer. Šiba, s. r. o , , /07 Ch. A projekty v Černošicích Chorus Angelus , , /07 provoz projekt Etnopopmix Cantara , , /07 Černošická alotria Alotrium , , /07 Černošická kuchařka PhDr. Otakar Štanc ,- 0, /07 Rybova mše Květa Hurťáková 4.000, , /07 Kulturní vystoupení Nevers Nevers , , /07 Výstava fotografií Antonín Pavel , , /07 Jazz festival Šiba, s. r. o , , /07 Kometa dětem OS Kometa ,- 0,- CELKEM ,- Celkem žádosti o Kč, přiděleno Kč. Bez diskuse. návrh usnesení: Zastupitelstvo Města Černošice schvaluje přidělení finančních prostředků na granty v oblasti kultury pro rok 2007 dle přiložené tabulky v důvodové zprávě

5 6. Věc: Schválení příspěvku na opravu kostela Nanebevzetí P. Marie Bod jednání za farnost krátce uvedl p. Hubert Poul. Seznámil členy zastupitelstva města s výší proinvestovaných prostředků a s výší finančních prostředků získaných od různých subjektů. Finanční prostředky navržené ke schválení zastupitelstvu města budou použity na dokončení oprav kostela Nanebevzetí Panny Marie opravy říms a fasády. Příloha žádost, usnesení rady města Bez diskuse. návrh usnesení: Zastupitelstvo Města Černošice schvaluje poskytnutí příspěvku ,-Kč Římskokatolické farnosti Třebotov na dokončení oprav kostela Nanebevzetí Panny Marie v Černošicích v roce Věc: Leasing auta pro sociálně právní ochranu dětí dotace MPSV Bod jednání krátce uvedl pan tajemník. Novelizací zákona č. 359/1999 Sb., o sociálně právní ochraně dětí, která vyla s účinností od provedena zákonem č. 134/2006 Sb., byly obcím s rozšířenou působností uloženy v agendě sociálně právní ochrany dětí některé nové povinnosti, s nimiž je spojeno i zvýšení nákladů na výkon této agendy. Na pokrytí těchto nákladů poskytuje Ministerstvo práce a soc. věcí zúčtovatelné dotace. S ohledem na charakter agendy pracovníků sociálně právní ochrany dětí je žádoucí zakoupit pro toto oddělení osobní auto. Rada města projednala nabídku společnosti Femat a doporučuje tuto variantu zastupitelstvu města ke schválení. Bez diskuse. návrh usnesení: Zastupitelstvo Města Černošice schvaluje uzavření smlouvy o leasingu auta Škoda (tříletá smlouva s akontací 70%) pro sociálně právní ochranu dětí a použití dotace MPSV na platby za tento leasing 8. Věc: Zpráva kontrolního výboru Bod jednání uvedl předseda kontrolního výboru pan Vodička. Kontrolní výbor Zastupitelstva města Černošice navrhuje Zastupitelstvu města Černošice kontrolu odboru Technické služby Městského úřadu Černošice podle 117 odst. 1, 118 odst. 1 a 119 odst. 3 c) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení). Kontrolní výbor Zastupitelstva města Černošice na svém 2. zasedání dne v rámci projednávání bodu 4. programu zasedání přijal následující usnesení: 3.1. kontrolní výbor navrhuje zastupitelstvu rozsah a strukturu a způsoby provedení kontroly odboru technické služby kontrolní výbor navrhuje zastupitelstvu pověření jednotlivých svých členů konkrétními kontrolními úkoly podle struktury navrhované kontroly.

6 Kontrolní výbor žádá zastupitelstvo o udělení pověření k provedení kontroly odboru TS MěÚ Černošice v celém jejím předkládaném rozsahu. Pan starosta doplnil, že je věcí zastupitelstva, jakými úkoly kontrolní výbor pověří. Diskuse: V diskusi vystoupili Mgr. Strejček, p. Vodička, Ing. Göttelová, PhDr. Jirout, pan starosta Diskuse byla věnována způsobu předkládání podnětů kontrolnímu výboru, zda je požadováno nějaké zdůvodnění návrhu a co vedlo pana místostarostu Jirouta k předložení tohoto návrhu. návrh usnesení: Zastupitelstvo Města Černošice pověřuje Kontrolní výbor zastupitelstva města a jeho jednotlivé členy provedením kontroly odboru Technických služeb Městského úřadu Černošice podle usnesení č a č Kontrolního výboru Zastupitelstva města Černošice ze dne Různé 9.1. Věc: Smlouva č. IV //1606//2 o uzavření budoucí smlouvy na zřízení věcného Břemene na pozemku parc. č. 772 (PK 731/3) mezi ČEZ Distribuce, a. s. a městem Černošice Tato smlouva řeší v souladu s plánovanou akcí Rekonstrukce městského centra Černošice ulice Karlštejnská a ulice Riegrova umístění nové kabelové skříně SR 608 včetně napojení na kabelovou síť NN v zemi v souvislosti se zrušením vrchního vedení NN v prostoru městského centra. Uzavření této smlouvy je nutnou podmínkou pro vydání stavebního povolení na přestavbu vedení NN a zrušení vrchního stávajícího vedení v prostoru řešeného městského centra. Akce je projektově i realizačně zajišťována ze strany ČEZ Distribuce, a. s. a věcně i časově navazuje na stavební práce zajišťované v tomto prostoru městem. Tato smlouva byla schválena radou dne návrh usnesení: Zastupitelstvo města souhlasí s podpisem Smlouvy č. IV //1606//2 o uzavření budoucí smlouvy na zřízení věcného Břemene na pozemku parc. č. 772 (PK 731/3) mezi ČEZ Distribuce, a. s. a městem Černošice podle předloženého návrhu 9.2. Věc: Rekonstrukce komunikace Karlická - Ing. Göttelová vznesla dotaz na aktuální stav realizace rekonstrukce komunikace Karlická. Dotaz zodpověděl Ing. Skalický radě města byl předložen návrh na realizaci rekonstrukce na těch pozemcích, kde není rozpor majetkoprávních vztahů. - Ing. Göttelová vznesla dotaz na stavební povolení rekonstrukce komunikace Karlická. Dotaz zodpověděl Ing. Voldřich stavební povolení bylo vydáno pouze na pozemky navrhovatele (města), popřípadě na ty pozemky, ke kterým mělo město jiné právo souhlas vlastníka. Na pozemky družstevníků nebylo vydáno stavební povolení. Projekt je vypracován na celou komunikaci Karlická, avšak rozhodnutí o stavebním povolení bylo vydáno pouze na uvedené pozemky.

7 Informaci doplnil pan starosta. - Mgr. Strejček vznesl dotaz na realizaci konkretizace jednotlivých úseků realizace rekonstrukce. Dotaz zodpověděl Ing. Skalický specifikoval jaké úseky komunikace je připravena realizace jedná se celkem o 3 části. Mgr. Strejček se domnívá, že není rozumné rekonstruovat komunikaci pouze z části. - p. Klonfar (Vrážská 1001) zástupce družstevníků podotkl, že s vlastníky pozemků nikdo o připravované rekonstrukci nejednal. Pan starosta upřesnil, že stavba nebude realizována na pozemku družstevníků. Ing. Göttelová se domnívá, že není možno, aby byl schválen projekt, který vede komunikaci po soukromých pozemcích. Do diskuse se znovu zapojil p. Klonfar s vlastníky pozemků nikdo nejednal nedali s připravovanou rekonstrukcí žádný písemný souhlas. Ve 21:30 hod. odešel ze zasedání zastupitelstva města p. Adam. - Ing. Skalický upřesnil, proč byl vypracován projekt v celé délce a šířce komunikace Karlická. Pan starosta doplnil, že se nedomnívá, že by nově zrekonstruovaná komunikace navýšila podíl dopravy v dané lokalitě. Město má připraveno návrhy na případnou úpravu dopravního režimu v okolí bytových domů - Ing. Göttelová vznesla dotaz na šíři komunikace Dotaz zodpověděl pan starosta ve spodní části byla komunikace rekonstruována (byla zachována původní šíře komunikace), v horní části je pak komunikace vybudována. U nově vybudované komunikace je nutno dodržel šíři komunikace danou normami. Ing. Göttelová uvedla, že stavební povolení na rekonstrukci komunikace Karlická bylo uveřejněno veřejnou vyhláškou. Vznesla dotaz na možnost vznesení připomínek a námitek k tomuto řízení. Dotaz zodpověděl Ing. Voldřich. Doplnila pí místostarostka kdykoliv v kterékoliv fázi přípravy projektu měl kdokoli z vlastníků možnost přijít na OISM je nahlédnout do dokumentace. Ing. Voldřich upřesnil důvody, proč je projekt komunikace připravován v celé šíři komunikace. Pan Klonfar opakovaně uvedl, že nebylo jednáno s jednotlivými vlastníky pozemků pouze se zástupcem družstva. Ing. Skalický znovu nabídl spolupráci. - Ing. Pajgrt doplnil, že investiční komise se projektem dlouho zabývala, šíře komunikace je dána normou, rovněž byly navrhnuty i opatření k omezení dopravy. Doplnil předseda dopravní komise p. Prskavec návrhy byly projednány. Opatření by byla realizována až po dokončení rekonstrukce. - Ing. Holub navrhuje vybudovat i v horní části zrekonstruované komunikace Karlická parkovací plochy a komunikaci ponechat jako jednosměrnou. Pan starosta upřesnil, že připravený projekt, ani generel komunikací se zjednosměrněním komunikace Karlická nepočítá. - Mgr. Strejček znovu vznesl dotaz, zda je smysluplné realizovat rekonstrukci této komunikace nejsou-li dosud vyřešeny problémy s pozemky pod komunikací v celé její šíři. - Ing. Göttelová požadovala specifikaci úseků připravené pro realizaci rekonstrukce. Dotaz zodpověděl Ing. Skalický připraveno k realizaci je 424 m, město je dále připraveno jednat i o zbývajícím úseku. - p. Janda podotkl, že se nedomnívá, že komunikace Karlická by byla páteřní komunikací pro automobilovou dopravu spíše pro pěší a vznesl dotaz na realizaci chodníku Pan starosta dle zpracovaného generelu je komunikace Karlická vyčleněna jako páteřní. Ing. Skalický zodpověděl dotaz na chodník. Ing. Pajgrt upřesnil dotaz na šíři chodníků, vznesl dotaz na vodoteče.

8 Dotaz zodpověděl Ing. Skalický. Pan starosta A. Rádl ubezpečil přítomné, na žádost Ing. A. Pajgrta, pro vyvrácení domněnek veřejnosti kolem využití dané komunikace, že: - komunikace Karlická nebyla a není plánována jako variantní komunikace státní silnici 2. třídy Vrážské ani není plánováno vedení jednoho směru dopravy této státní silnice ulicí Karlická, - rada města posoudí navrhované dopravní omezení v dané ulici před bytovými domy Věc: Dopravní hřiště před ZŠ Mokropsy - Ing. Göttelová vznesla dotaz na existenci dopravního hřiště u ZŠ Mokropsy uvedeného v zápise ze schůzky nad projektem Bezpečná cesta do školy Vysvětlila pí místostarostka Věc: Zastávka U Transformátoru - Ing. Göttelová dle nákresu, který jí byl poskytnut se domnívá, že zastávka je špatně umístěna. Dotaz zodpověděl Ing. Skalický Věc: Poskytování informací zastupitelům - Ing. Göttelová vznesla připomínky k vydanému pokynu č. 1/2007, kterým se stanoví postup při poskytování informací členům zastupitelstva města Černošice podle ust. 82 písm. c) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) ve znění pozdějších právních předpisů - Ing. Göttelová vznesla dotaz, zda je vhodné, aby se porady pana starosty s vedoucími odborů konaly v úřední den. Pan starosta upřesnil, že na jednotlivých odborech je vždy v úřední den zajištěno, zastupování vedoucího odboru Věc: Budova MŠ Husova Hlasování o návrhu usnesení, který předložila Ing. Göttelová: Pan Apeltauer přečetl návrh usnesení předložený paní Ing. Göttelová: Zastupitelstvo města Černošice pověřuje radu města jednat s paní Nekulovou a nabídnou jí ke směně přiměřené stavební obecní pozemky. 2 pro 4 proti 11 se zdrželo hlasování Návrh usnesení nebyl přijat. V diskusi k tomuto návrhu usnesení vystoupila Ing. Göttelová, která osvětlila návrh usnesení a dále pan starosta. 10. Závěr Závěrem poděkoval pan starosta všem za účast a ve 22:40 hod. zasedání ukončil. Zápis ověřili: Aleš RÁDL starosta Ing. Aleš PAJGRT - člen zastupitelstva města.... Aleš ŠABATA člen zastupitelstva města..

ZÁPIS z 5. zasedání zastupitelstva města Černošice dne

ZÁPIS z 5. zasedání zastupitelstva města Černošice dne ZÁPIS z 5. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 23.4.2007 Místo konání: Přítomno: Omluveni: zasedací místnost MěÚ Černošice, Riegrova 1209, Černošice 19 zastupitelů dle prezenční listiny M. Stříbrný,

Více

ZÁPIS ze 17. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 23.3.2009

ZÁPIS ze 17. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 23.3.2009 ZÁPIS ze 17. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 23.3.2009 Místo konání: Přítomno : Omluven: restaurace Club KINO, Fügnerova ul. Černošice 20 zastupitelů dle prezenční listiny Mgr. F. Kořínek Zasedání

Více

USNESENÍ ze 2. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 28.11.2006

USNESENÍ ze 2. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 28.11.2006 USNESENÍ ze 2. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 28.11.2006 Místo konání: Přítomno : Omluven: Nepřítomen: Hasičská zbrojnice Mokropsy, Srbská 999, Černošice 18 zastupitelů dle prezenční listiny

Více

USNESENÍ z 16. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 9.3.2009

USNESENÍ z 16. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 9.3.2009 USNESENÍ z 16. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 9.3.2009 Místo konání: Přítomno : Omluven: Návrhová komise: Ověřovatelé zápisu: restaurace Club KINO, Fügnerova ul. Černošice 16 zastupitelů dle

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 12.5. 2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 12 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009

USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009 USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009 Místo konání: Přítomno : Omluven: restaurace Club KINO, Fügnerova ul. Černošice 19 zastupitelů dle prezenční listiny J. Prskavec, Ing.

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Datum jednání: 21. 01. 2019 Místo jednání: kancelář č. 22, nábř. kpt. Jaroše 1000 Začátek jednání: 17:05 hodin Konec jednání:

Více

z 16. zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne

z 16. zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne 7. 9. 2016 Přítomni: Hosté: Omluveni: Nepřítomni: Zasedání zahájeno: Zasedání ukončeno: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Tomáš Hlaváček, Mgr. Šimon

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Aleš Buček, Martin Habáň, Martin Křivonožka,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

ZÁPIS z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009

ZÁPIS z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009 ZÁPIS z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009 Místo konání: Přítomno : Omluven: restaurace Club KINO, Fügnerova ul. Černošice 19 zastupitelů dle prezenční listiny J. Prskavec, Ing.

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.06/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drásov

Více

z 11. zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne

z 11. zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne USNESENÍ z 11. zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne 20. 1. 2016 Přítomni: Hosté: Omluveni: Zasedání zahájeno: Zasedání ukončeno: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. Šimon Hradilek, Mgr. Tomáš Jandura,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/2017 13. 6. 2017 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V03/2017. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 13. 6. 2017 a

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

z 6. zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne

z 6. zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne USNESENÍ z 6. zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne 29. 5. 2019 Přítomni: Hosté: Omluveni: Nepřítomni: Zasedání zahájeno: Zasedání ukončeno: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Jan Fara, Ph.D., Ing. Tomáš

Více

z 18. zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne

z 18. zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne USNESENÍ z 18. zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne 14. 12. 2016 Přítomni: Hosté: Omluveni: Zasedání zahájeno: Zasedání ukončeno: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Tomáš Hlaváček, Mgr. Šimon Hradilek,

Více

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012

Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zápis z 6. jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 19. 12. 2012 Zapsal: Mgr. Rudolf Hubinger - tajemník V 16:00 hodin zahájil starosta města 6. řádné zasedání Zastupitelstva města Nová

Více

ZÁPIS z 15. zasedání zastupitelstva města Černošice dne

ZÁPIS z 15. zasedání zastupitelstva města Černošice dne ZÁPIS z 15. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 10.12.2008 Místo konání: Přítomno : Omluven: restaurace Clubu Kino, Fügnerova ul. 19 zastupitelů dle prezenční listiny Jan Prskavec Zasedání zahájeno

Více

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 1.10.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 27.5.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 27.5.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 27.5.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.08/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drásov

Více

Z Á P I S č. 2. 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 15. 12. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 2. 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 15. 12. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 2 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 15. 12. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program (v konečné projednávané podobě): 1) Technický bod schválení

Více

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.4.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva. Po 10 min. od zahájení se dostavil p. Jaroslav Šavrda. Omluveni:

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 11. 4. 2016 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 4. 2016 v 18.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 2.5. 2011, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: pří zahájení 7 členů, od projednávání

Více

z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě

z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě Z Á P I S z veřejného ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 31.října 2018 v Lupenické hospodě Přítomni: Zapisovatelka: Skrutátor hlasů: Ověřovatelé zápisu: Veřejná účast: Čas

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne Čas: K bodu 1) Návrh programu Návrh usnesení č.

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne Čas: K bodu 1) Návrh programu Návrh usnesení č. Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne 25.6.2018 Čas: 19.10 22.05 Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 6 členů zastupitelstva

Více

ZÁPIS ze 2. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 28.11.2006

ZÁPIS ze 2. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 28.11.2006 ZÁPIS ze 2. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 28.11.2006 Místo konání: Přítomno : Omluven: Nepřítomen: Hasičská zbrojnice Mokropsy, Srbská 999, Černošice 18 zastupitelů dle prezenční listiny

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 12.6.2015 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (M. Bláha omluven), 3 občané, 5 hostů Veřejné

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS ze 6. zasedání zastupitelstva města Černošice dne

ZÁPIS ze 6. zasedání zastupitelstva města Černošice dne ZÁPIS ze 6. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 21.5.2007 Místo konání: Přítomno : Omluveni: Nepřítomen: Hasičská zbrojnice Mokropsy, Srbská 999, Černošice 17 zastupitelů dle prezenční listiny

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova:

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 17.12.2018 se konalo 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 4/2015 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 29. 4. 2015, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer Václav,

Více

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 31. 3. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek.

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek. 1 Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 31. 3. 2010 od 17.30 hod. v Kulturním středisku Buštěhrad č. 5/2010 Přítomni: Omluveni: Za MěÚ: Václav Nový, Antonín Kadlec,

Více

Z á p i s z 18. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 4. března 2014

Z á p i s z 18. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 4. března 2014 Z á p i s z 18. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 4. března 2014 Jednání zastupitelstva obce zahájil a řídil starosta. V úvodu uvedl, že jednání zastupitelstva

Více

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 10/201 5 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 3. 11. 2015, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 20. 1. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : p. Petrželka 1)

Více

3. Projednání žádosti o souhlasné stanovisko s výstavbou RD, na pozemku parc. č. 324/51 k. ú. Tuchoměřice A. Pudilová

3. Projednání žádosti o souhlasné stanovisko s výstavbou RD, na pozemku parc. č. 324/51 k. ú. Tuchoměřice A. Pudilová ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Tuchoměřice č. 3/2016, které se konalo dne 2. 3. 2016 v 18.00 v budově OÚ v Tuchoměřicích Přítomni: J. Radostný, L. Csermelyiová, K. Böhm, I. Ernestová, M. Hlaváč,

Více

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing.

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing. Zápis č. 5/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 18. června 2009 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/2018 7.8.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V04/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 7.8.2018 a informace

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne OBEC JANSKÁ Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne 24. 06. 2011. Jednání zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,10 hod., ukončeno

Více

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne 13.6. 2012 v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Přítomni: Veverka Zdenek, Bolina Bohuslav, Frýdl Petr, Červenka

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Strana 1 (celkem 6) Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Miroslav Doškař, Ing. Miroslav Cincibus, Milan

Více

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler.

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler. Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 5 / 2019 ze dne 24. 04. 2019 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 04. 2019 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 28.3.2018 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne

z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne USNESENÍ z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne 31. 10. 2018 Přítomni: Hosté: Omluveni: Nepřítomni: Zasedání zahájeno: Zasedání ukončeno: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Jan Fara, Ph.D.,

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar.

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar. Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 27.února 2012 od 19.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Jeřábek,

Více

Zápis. Návrhová komise byla zvolena ve složení: Ing. Obrová Monika, Ing. Dymáčková Marta, Ing. Krčál Alois

Zápis. Návrhová komise byla zvolena ve složení: Ing. Obrová Monika, Ing. Dymáčková Marta, Ing. Krčál Alois Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Kralice nad Oslavou číslo 3/2018 konaného dne 14. června 2018 v 18.00 hodin v zasedací síni OÚ Kralice nad Oslavou Přítomni: Ing. Emil Dračka, MBA, Ing. Marta Dymáčková,

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Z Á P I S č. 10. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 10. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 10 z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/2018 24.4.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V02/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 24.4.2018 a informace

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne Zápis č.2/12/2014 2.zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne 4.12.2014 Místo konání: zasedací místnost OÚ Volfířov Začátek: 18.05 hod. Přítomno: 10 členů zastupitelstva Omluveni: F. Novák Zasedání

Více

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 4. listopadu 2015 od 17:30 hodin na Odboru finančním

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 4. listopadu 2015 od 17:30 hodin na Odboru finančním Zápis č. 5/2015 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 4. listopadu 2015 od 17:30 hodin na Odboru finančním Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 8. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 8. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 8 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 19. června 2019 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání zastupitelstva obce Valchov, konaného dne v hod. v budově obecního úřadu ve Valchově

Z Á P I S. z 2. zasedání zastupitelstva obce Valchov, konaného dne v hod. v budově obecního úřadu ve Valchově Z Á P I S z 2. zasedání zastupitelstva obce Valchov, konaného dne 20. 12. 2010 v 18.00 hod. v budově obecního úřadu ve Valchově Přítomno: ing. Jindřiška Brožová, ing. Jiří Dokoupil, Milan Fiala, Václav

Více

USNESENÍ ze 6. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 21.5.2007

USNESENÍ ze 6. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 21.5.2007 USNESENÍ ze 6. zasedání zastupitelstva města dne 21.5.2007 Místo konání: Přítomno : Omluven: Nepřítomen: Hasičská zbrojnice Mokropsy, Srbská 999, 17 zastupitelů dle prezenční listiny Ing. J. Řehoř, PhDr.

Více

USNESENÍ. z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne

USNESENÍ. z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne USNESENÍ z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne 6.11.2014 Přítomni: Mgr. Filip Kořínek, Ing. Tomáš Hlaváček, Mgr. Šimon Hradilek, PhDr. Lenka Kalousková, PhD., Ing. Milena Paříková,

Více

Zápis z veřejného zasedání č. 9/ 2012 obecního zastupitelstva obce Hlína ze dne

Zápis z veřejného zasedání č. 9/ 2012 obecního zastupitelstva obce Hlína ze dne Zápis z veřejného zasedání č. 9/ 2012 obecního zastupitelstva obce Hlína ze dne 27.7.2012 Dne 27.7.2012 se v 19.00 hodin konalo v zasedací místnosti obecního úřadu veřejné zasedání zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 1/2018 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 1/2018 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 1/2018 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 9. 2. 2018 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

USNESENÍ z 8. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 3.9.2007

USNESENÍ z 8. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 3.9.2007 USNESENÍ z 8. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 3.9.2007 Místo konání: Přítomno : Omluven: sál Městského kulturního střediska Černošice, Mokropeská 1208, Černošice 18 zastupitelů dle prezenční

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Zápis z veřejného zasedání č. 8/ 2012 zastupitelstva obce Hlína ze dne

Zápis z veřejného zasedání č. 8/ 2012 zastupitelstva obce Hlína ze dne Zápis z veřejného zasedání č. 8/ 2012 zastupitelstva obce Hlína ze dne 25.5.2012 Dne 25.5.2012 se v 19.00 hodin konalo v zasedací místnosti obecního úřadu veřejné zasedání zastupitelstva obce Hlína. Přítomni

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne v hod. v Domě kultury v Chroustově

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne v hod. v Domě kultury v Chroustově Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 28.6. 2012 v 19.00 hod. v Domě kultury v Chroustově Přítomni: Ing. Arnošt Juda, p. Josef Dvořák, Ing. Ivana Lisnerová, ing. Karel Mužátko,

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 13. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 08. 06. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 19, 30 hod Přítomni: Ing. František Neužil,

Více

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od 10.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu.

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne 11.11.2010, v zasedací místnosti starého obecního úřadu. Zahájení : 19.00 hod.

Více

Zápis z XX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis z XX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z XX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 22.02.2018 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 16:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina Omluveni:

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

USNESENÍ z 14. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 17.9.2008

USNESENÍ z 14. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 17.9.2008 USNESENÍ z 14. zasedání zastupitelstva dne 17.9.2008 Místo konání: Přítomno : Omluven: restaurace Clubu Kino, Fügnerova ul. 18 zastupitelů dle prezenční listiny Jan Prskavec, Ing. Tomáš Hlaváček, Mgr.

Více

Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva městyse Svitávka, konaného dne ve společenské místnosti Sokolovny Svitávka

Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva městyse Svitávka, konaného dne ve společenské místnosti Sokolovny Svitávka Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva městyse Svitávka, konaného dne 20. 1. 2014 ve společenské místnosti Sokolovny Svitávka Tento zápis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou z dokumentu

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.4.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.4.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 4.4.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 31. 10. 2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis č a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 28. ledna 2019 od 19,00 hodin

Zápis č a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 28. ledna 2019 od 19,00 hodin Zápis č. 02-2019 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 28. ledna 2019 od 19,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

USNESENÍ. Ing. Tomáš Kratochvíl, MUDr. Josef Kraus, Bc. Josef Linhart, Petr Zmatlík

USNESENÍ. Ing. Tomáš Kratochvíl, MUDr. Josef Kraus, Bc. Josef Linhart, Petr Zmatlík USNESENÍ z 4. zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne 25.3.2015 Přítomni: Hosté: Omluveni: Zasedání zahájeno: Zasedání ukončeno: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Tomáš Hlaváček, Mgr. Šimon Hradilek, Mgr.

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou Usnesení z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 24. 6. 2009 v zasedací místnosti MěÚ

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 7.11.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 7. 11. 2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 3/2012, které se konalo 27.6.2012 od 18.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 3/2012, které se konalo 27.6.2012 od 18.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 3/2012, které se konalo 27.6.2012 od 18.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Přítomni: Daniel Mikušík, Jaroslav Houba, Marta Kratinová, Milada Grillová,

Více

Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 29. 6. 2015, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více