MĚSTO CHEB KOMISE DOPRAVNÍ RADY MĚSTA CHEBU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MĚSTO CHEB KOMISE DOPRAVNÍ RADY MĚSTA CHEBU"

Transkript

1 MĚSTO CHEB KOMISE DOPRAVNÍ RADY MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 51201/ Zápis a usnesení ze 4. schůze komise dopravní Datum a hodina zahájení schůze: ve 13:35 hod. Místo konání schůze: MěÚ Cheb, zasedací místnost rady města č. dv. 5A Přítomni: Helena Kobrová, Jaroslav Mühlberger, Ing. Martin Černík, Dana Dostálová, Ing. Pavel Bohánek, Miroslav Piták, Pavel Pagáč Omluveni: Petr Hradil Neomluveni: Václav Szemály, Petr Bušta, Bc. Vladimír Krýsl Hosté: Ing. Pavol Vančo, Ing. Markéta Šimková, Václav Navrátil, Ing. Pavel Šturc Schůzi řídila: Helena Kobrová předsedkyně komise Na počátku schůze přítomno 6 členů komise z celkového počtu 11. Bylo konstatováno, že komise je usnášeníschopná. Komise schválila následující program: 1. souhlas s účastí hostů na schůzi komise 2. předložení 1. návrhu jízdních řádů železničních dopravců na rok 2016 k připomínkovému řízení 3. posouzení žádostí o vyhrazená parkovací místa 4. posouzení funkčnosti stávajícího systému parkování a případný návrh změn 5. návrh na posouzení zajištění osvětlenosti na ulici Evropská (úsek 26. dubna - Dukelská) a případná příprava návrhu nového osvětlení 6. námět na seznámení se s další etapizací řešení parkování na sídlišti Skalka 7. návrh na zařazení ulice Stavbařů do plánu velkoplošných výsprav na rok 2016 : Komise schvaluje program 4. schůze.

2 Program schůze: 1. souhlas s účastí hostů na schůzi komise : Komise souhlasí s účastí zástupců odboru správy majetku (Ing. Pavol Vančo, Ing. Markéta Šimková a pan Václav Navrátil) na 4. schůzi komise dopravní. Mimo program: rekapitulace zápisu ze 3. schůze komise dopravní. Sdělení odboru správy majetku k problematice MHD: Ing. Pavol Vančo informoval o skutečnosti, že smlouva se společností Autobusy Karlovy Vary, a.s. ve věci provozování MHD je platná do Vedení města zatím neupřesnilo, jakým způsobem se bude dále postupovat. Případná soutěž by měla proběhnout až v roce Osvětlení ulice Evropská a případná změna signalizace v souvislosti s uvedení do provozu obchvatu města: Ing. Pavol Vančo uvádí, že případné změny budou řešeny až po zprovoznění stavby Jihovýchodní obchvat města Cheb. Prověření, zda by dopravní značka P 4 Dej přednost v jízdě! v křižovatce ulic Hviezdoslavovo nám. a Osvobození na výjezdu z náměstí Prokopa Holého mohla být vyměněna za značku P 6 Stůj, dej přednost v jízdě!. Ing. Pavol Vančo uvádí, že požadovaná výměna není plánovaná. Dožilé dopravní značení v ulici Žižkova (před křižovatkou s ulicí Pivovarská) a v ulici Svobody (před křižovatkou s ulicí Evropská): Ing. Pavol Vančo uvádí, že výměna výše uvedených značek se řeší. 2. předložení 1. návrhu jízdních řádů železničních dopravců na rok 2016 k připomínkovému řízení Ing. Pavel Bohánek informoval o skutečnosti, že v současné době nejsou návrhy jízdních řádů železničních dopravců na rok 2016 k dispozici. Návrhy jízdních řádů určené k připomínkování by měly být zveřejněny Ing. Pavel Bohánek upozornil na problém s dopravou na trase Praha Cheb (přes Plzeň), kdy v době asi před rokem a půl byl zrušen půlnoční spoj do Chebu, vlak končí ve stanici Plzeň hlavní nádraží. Doporučuje zástupcům města, aby zveřejněné návrhy připomínkovali a požadovali opětovné zprovoznění spoje na trase Praha Plzeň Cheb s odjezdem po 20. hodině z Prahy.

3 Ing. Martin Černík navrhuje, aby byly návrhy jízdních řádů zveřejněny na webových stránkách města s upozorněním občanů na možnost připomínkování. : Komise bere zprávu Ing. Pavla Bohánka na vědomí. 3. posouzení žádostí o vyhrazená parkovací místa Pan Václav Navrátil uvádí, že odbor správy majetku nemá k předložení žádné žádosti o vyhrazená parkovací místa. 4. posouzení funkčnosti stávajícího systému parkování a případný návrh změn Byl rozdán čistopis závěru z jednání pracovní skupiny k řešení parkovacího systému ve městě Cheb a výstup po jednání s panem starostou. Na základě výstupu a návrhu pracovní skupiny byl zpracován čistopis návrhu. Původní návrh byl rozdán na 3. schůzi komise dopravní. Ing. Pavol Vančo představil návrh změny systému parkování ve městě. Připomínky Ing. Martina Černíka: V oblasti Kostelního náměstí je třeba řešit i lokalitu za kostelem. V současné době se ve velkém parkuje za kostelem, aniž by k tomu byl důvod. V této lokalitě by bylo vhodné parkování omezit a udělovat výjimky jen lidem, kteří zde bydlí. (Při regulaci před kostelem je třeba zamezit parkování za kostelem.) Ve Sládkově ulici označit kotoučem všechna šikmá parkovací místa, ne jen 5 z 10 možných. (Jakým způsobem by se označovala jen polovina šikmých parkovacích míst?) Ostatní podélná místa nechat volná. V Jateční ulici doplnit možnost krátkodobého stání (půl hodiny na kotouč), aby došlo ke sjednocení parkování v modrých zónách. Systém parkování na Františkánském náměstí po omezení vjezdu by měl být totožný jako systém parkování na Kostelním náměstí. Zrekonstruovaný dvůr za městským úřadem by měl být pro místní zpoplatněn v rámci zelených lokalit. Koordinovat úpravu s odborem majetkoprávním, jako nositelem případných budoucích pronájmů parkovacích boxů, již v rámci koncepce. Sjednotit se systémem parkování ve Šlikově ulici (ve dvoře za poštou).

4 Parkovací kotouč v ulici Obrněné brigády (před městským úřadem) - úsek prodloužit až ke křižovatce s ulicí K Nemocnici. Stávající vyhrazená parkovací místa by měla být zrušena, případně přesunuta do dvora za úřadem nebo odsunuta dál od úřadu. Místa v okolí úřadu, banky, knihovny a mateřské školky by měla být přístupná pro klienty těchto institucí. V ulici K Nemocnici se parkuje jen po pravé straně. Zákres parkovací kotouč na levé straně je zbytečný. V ulici Obrněné brigády by se parkovací automat neměl doplňovat o možnost parkování 1,5 hod. zdarma. V lokalitě s nedostatkem parkovacích místa, která na parkovném značně vydělává, by zavedení krátkodobého parkování zdarma bylo kontraproduktivní. Dořešit ulici Májová v úseku od okružní křižovatky k Valdštejnově ulici, která není vůbec řešena. Parkovací automat v této ulici by mohl vydělávat. Dořešit Šlikovu ulici (úsek od ulice 26. dubna k poště), která není řešena regulace parkování pomocí parkovacích kotoučů. Dořešit Mánesovu ulici pravá strana (šikmé stání) by mohla být modrá zóna, levá strana (kde jsou místa, která by měla sloužit pro parkování u prodejen) by byla regulována pomocí parkovacího kotouče. : Komise doporučuje odboru správy majetku pracovat se vznesenými připomínkami. Ve 14:10 hod přichází pan Pavel Pagáč. Přítomno 7 členů komise, komise je usnášeníschopná. 5. návrh na posouzení zajištění osvětlenosti na ulici Evropská (úsek 26. dubna - Dukelská) Pan Václav Navrátil uvádí, že případné změny budou řešeny až po zprovoznění stavby Jihovýchodní obchvat města Cheb. Ve 14:15 hod přichází Ing. Pavel Šturc. : Komise souhlasí s účastí Ing. Pavla Šturce na 4. schůzi komise dopravní.

5 6. námět na seznámení se s další etapizací řešení parkování na sídlišti Skalka Ing. Šturc představil studii řešící parkování v ulici Lesní na sídlišti Skalka. Ing. Martin Černík navrhuje ubrat parkovací místa podél paneláků; řešit parkování podél oplocení školy a dětského hřiště a zahájit jednání se společností Sokolovská uhelná, právní nástupce, a.s. jako vlastníkem pozemkové parcely č. 2153/4, k.ú. Cheb, obec Cheb. : Komise bere zprávu Ing. Pavla Šturce na vědomí. Odchází Ing. Pavel Šturc. 7. návrh na zařazení ulice Stavbařů do plánu velkoplošných výsprav na rok 2016 : Komise navrhuje zařadit ulici Stavbařů do plánu velkoplošných výsprav na rok RŮZNÉ Studie parkování Sadová: posouzeny byly dva návrhy na úpravu parkování v ulici Sadová. : Komise doporučuje zachovat zeleň v maximální míře a investovat do výstavby parkoviště na ploše bývalého hřiště. Paní Helena Kobrová upozornila na skutečnost, že noční provoz Kartareny Cheb oslňuje vozidla jedoucí po silnici I/21 směrem od přehrady. Odbor stavební prověří osvětlení pro noční provoz. Paní Helena Kobrová upozorňuje na vyžilé vodorovné dopravní značení V 10e Vyhrazené parkoviště 5x pro BUS a žádá odbor správy majetku o zajištění obnovy vodorovného dopravního značení. Paní Helena Kobrová doporučuje obnovu vodorovného dopravního značení na všech parkovištích na sídlišti Skalka. Pan Jaroslav Mühlberger seznámil přítomné se žádostí zastupujícího obyvatele ulice Americká o umístění retardérů. V dané lokalitě mládež údajně pořádá závody, nerespektují dopravní omezení v obci a ohrožují místní obyvatele na zdraví. Ing. Martin

6 Černík upozornil na skutečnost, že retardéry znesnadňují údržbu komunikace v zimě. Častým přejížděním retardérů jsou ničeny linkové autobusy. Paní Helena Kobrová navrhuje upravit v tomto úseku ulice Americká maximální rychlost na 30 km/hod instalací dopravních značek B 20a 30. Ing. Martin Černík navrhuje upravit maximální rychlost na 30 km/hod instalací dopravních značek IP 25a Zóna s dopravním omezením 30 km/hod. Pan Václav Navrátil se domnívá, že v této ulici není třeba zóna s dopravním omezením, že plně postačí snížení maximální rychlosti instalací dopravních značek B 20a 30. Pan Pavel Pagáč navrhuje prověřit, zda by v této lokalitě nemohla být zřízena obytná zóna. : Komise doporučuje instalaci retardérů v ulici Americká dle žádosti pana Rybáčka. Pro: 1 Proti: 4 Zdržel se: 2 Přítomno: 7 : Komise doporučuje odboru správy majetku prověřit možnost osazení dopravních značek omezujících rychlost v dané lokalitě. Ing. Martin Černík upozornil na zarostlé dopravní značky P 6 Stůj, dej přednost v jízdě! na ulici Přátelství a na komunikaci vedoucí od zastávky ČD Cheb Skalka před křižovatkou se silnicí II/606. Ing. Martin Černík upozornil na nevhodně umisťovaná reklamní zařízení na sloupech veřejného osvětlení. Před okružní křižovatkou u OD Tesco z ramene z Pražské ulice byla v těsné blízkosti dopravní značky P 4 Dej přednost v jízdě! instalována reklama DEK (stavebniny), která má červenobílé provedení a znesnadňuje orientaci řidičů v dopravním značení. Ing. Martin Černík doporučuje prověřit vhodnost umístění reklamních zařízení na sloupech veřejného osvětlení v křižovatkách (tak, aby 2 sloupy před křižovatkou byly bez reklam), v blízkosti dopravních značek (tak, aby na sloupech, na kterých je dopravní značení, nebyly reklamy) a na průjezdních úsecích silnic v Chebu. : Komise doporučuje odboru správy majetku prověřit umístění reklamních zařízení na sloupech veřejného osvětlení v křižovatkách a jejich těsné blízkosti, z důvodu možné kolize s dopravním značením. Pan Pavel Pagáč upozornil na chybějící dopravní značení na silnici III/2148 a na silnici III/2149 upozorňující řidiče nákladních automobilů na dopravní značku B 4 Zákaz vjezdu nákladních automobilů instalovanou v ulici Na Návrší. Ing. Martin Černík informoval o skutečnosti, že doplnění značení bude řešeno po zprovoznění stavby Jihovýchodní obchvat města Cheb. V současné době zde probíhá výstavba okružní křižovatky silnic III/21411 a III/2149 a ulicí Na Návrší je vedena objízdná trasa pro osobní i nákladní automobily.

7 Pan Pavel Pagáč se obrátil na zástupce odboru správy majetku se žádostí o umístění dvou popelnic nebo odpadkových košů ke vstupům na fotbalové hřiště v Hájích. Ve 14:55 hod. odchází Ing. Pavol Vančo, Ing. Markéta Šimková a pan Václav Navrátil. Paní Dana Dostálová pozvala přítomné na AVON pochod proti rakovině prsu plánovaný na sobotu Start v 10:00 hod na náměstí Krále Jiřího z Poděbrad u radnice. Propozice a další bližší informace budou zveřejněny v radničních listech. Předsedkyně komise se rozloučila se členy a komisi ukončila. Schůze ukončena v 15:00 hodin. Zapsala: Schválila a ověřila: Petra Šmídová v.r. tajemnice komise Helena Kobrová v.r. předsedkyně komise Příloha prezenční listina

MĚSTO CHEB KOMISE DOPRAVNÍ RADY MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KOMISE DOPRAVNÍ RADY MĚSTA CHEBU MĚSTO CHEB KOMISE DOPRAVNÍ RADY MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 19458/2016 02.03.2016 Zápis a usnesení z 9. schůze komise dopravní Datum a hodina zahájení schůze: 24.02.2016 ve 13:40 hod. Místo

Více

MĚSTO CHEB KOMISE DOPRAVNÍ RADY MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KOMISE DOPRAVNÍ RADY MĚSTA CHEBU MĚSTO CHEB KOMISE DOPRAVNÍ RADY MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 102768/2015 07.12.2015 Zápis a usnesení ze 7. schůze komise dopravní Datum a hodina zahájení schůze: 02.12.2015 ve 13:35 hod.

Více

MĚSTO CHEB KOMISE DOPRAVNÍ RADY MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KOMISE DOPRAVNÍ RADY MĚSTA CHEBU MĚSTO CHEB KOMISE DOPRAVNÍ RADY MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 88772/2015 23.10.2015 Zápis a usnesení z 6. schůze komise dopravní Datum a hodina zahájení schůze: 21.10.2015 ve 13:35 hod. Místo

Více

MĚSTO CHEB VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 52185/2016 15.06.2016 Zápis a usnesení ze 17. schůze výboru finančního. Datum a hodina zahájení jednání: 09.06.2016 15:00 hod. Místo konání jednání: zasedací místnost číslo

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.18. z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne ÚMČ Praha 11, zasedací místnost "C"

Městská část Praha 11. Zápis č.18. z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne ÚMČ Praha 11, zasedací místnost C Městská část Praha 11 Zápis č.18 z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne 08.12.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: Usnášeníschopnost: Datum příštího jednání: Místo

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.13. z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne

Městská část Praha 11. Zápis č.13. z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne Městská část Praha 11 Zápis č.13 z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne 07.06.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: Usnášeníschopnost: Datum příštího jednání: Místo

Více

ZÁPIS z jednání č. 4/2017 ze dne č. j.: MUUO/40256/2017/DSS/klem č. spisu: DK/1439/2017

ZÁPIS z jednání č. 4/2017 ze dne č. j.: MUUO/40256/2017/DSS/klem č. spisu: DK/1439/2017 str. 1 / 5 Dopravní komise ZÁPIS z jednání č. 4/2017 ze dne 13.12.2017 č. j.: MUUO/40256/2017/DSS/klem č. spisu: DK/1439/2017 Přítomni: Omluveni: Hosté: Zapisovatel: viz prezenční listina P. Pirkl, Dis.,

Více

MĚSTO CHEB VÝBOR PRO STRATEGICKÝ ROZVOJ, VÝSTAVBU, ÚZEMNÍ PLÁN ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB VÝBOR PRO STRATEGICKÝ ROZVOJ, VÝSTAVBU, ÚZEMNÍ PLÁN ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 8747/2017 25. 1. 2017 Zápis a usnesení z 15. schůze Výboru pro strategický rozvoj, výstavbu, územní plán Zastupitelstva města Chebu Datum a hodina zahájení jednání: 25. 1.

Více

N A Ř Í Z E N Í M Ě S T A 12/2018. Čl. 1 Základní ustanovení

N A Ř Í Z E N Í M Ě S T A 12/2018. Čl. 1 Základní ustanovení MĚSTO CHEB N A Ř Í Z E N Í M Ě S T A 12/2018 O PLACENÉM STÁNÍ MOTOROVÝCH VOZIDEL NA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍCH NA ÚZEMÍ MĚSTA CHEBU Rada města Chebu se usnesla dne 6. prosince 2018 usnesením č. 677/19/2018

Více

MĚSTO CHEB KOMISE MAJETKOPRÁVNÍ, BYTOVÁ A DISLOKAČNÍ RADY MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KOMISE MAJETKOPRÁVNÍ, BYTOVÁ A DISLOKAČNÍ RADY MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 74937/2015 07.09.2015 Zápis a usnesení z 14. schůze komise majetkoprávní, bytové a dislokační Datum a hodina zahájení schůze: 07.09.2015 ve 13.00 hodin Místo konání schůze:

Více

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.4.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva. Po 10 min. od zahájení se dostavil p. Jaroslav Šavrda. Omluveni:

Více

150921_11_01 Odbor dopravy a silničního hospodářství

150921_11_01 Odbor dopravy a silničního hospodářství Odbor dopravy a silničního hospodářství nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 31309/2015 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 15 Spisový znak:

Více

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 13.09.2016 Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne 13.09.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Přítomni Václav

Více

Zápis č a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 25. března 2019 od 19,00 hodin

Zápis č a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 25. března 2019 od 19,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 06-2019 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 25. března 2019 od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

Odbor dopravy a silničního hospodářství

Odbor dopravy a silničního hospodářství Odbor dopravy a silničního hospodářství nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 31019/2016 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 11 V Lanškrouně

Více

Dopravní komise. Zápis č. 4 / 2015

Dopravní komise. Zápis č. 4 / 2015 Dopravní komise Zápis č. 4 / 2015 Termín : 18.11.2015, 17.00 Místo : zasedací místnost městského úřadu, Riegerova 897, Úvaly Rozdělovník : členové komise, členové rady města, tajemník městského úřadu Přítomní

Více

Z Á P I S č. 01/2018 z jednání, které se konalo dne od 18:00 hodin v budově čp. 61, Družstevní ulice v Písku

Z Á P I S č. 01/2018 z jednání, které se konalo dne od 18:00 hodin v budově čp. 61, Družstevní ulice v Písku Osadní výbor Hradiště V Písku dne 23.01.2018 Z Á P I S č. 01/2018 z jednání, které se konalo dne 23. 01. 2018 od 18:00 hodin v budově čp. 61, Družstevní ulice v Písku Přítomni Ing. Bártíková, Ing. Burešová,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2011) obce Cotkytle konaného dne 16. 9. 2011 v zasedací místnosti Obecního úřadu Cotkytle

Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2011) obce Cotkytle konaného dne 16. 9. 2011 v zasedací místnosti Obecního úřadu Cotkytle Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2011) obce Cotkytle konaného dne 16. 9. 2011 v zasedací místnosti Obecního úřadu Cotkytle Přítomni: Omluven: Ing. Prokop Holý, Vlastimil Jureček, Jiří Filipi, Václav

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova:

Více

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. listopadu 2007

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. listopadu 2007 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. listopadu 2007 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Juzková, Josef Brouček, Josef Novák, Josef Lácha Omluven: Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 5610/2016 19.01.2016 Zápis a usnesení z 10. schůze komise sociální a zdravotní Datum a hodina zahájení schůze: 18.01.2016, v 16:00 hod. Místo konání schůze: MěÚ Cheb, ul.

Více

Zápis z jednání dopravní komise č. 24/2017 ze dne

Zápis z jednání dopravní komise č. 24/2017 ze dne Rada ÚMČ Brno-Líšeň Zápis z jednání dopravní komise č. 24/2017 ze dne 27. 3. 2017 Přítomní členové: Chmela Matěj, Lupečka Oldřich, Ing. Šiška Josef, Benda Vladimír, Merta Jan, Ing. Tvarůžek Stanislav,

Více

Zápis z jednání dopravní komise konané dne na MÚ v Žatci. ing. Pešina, Happich, ing. Kafka, Janouš, ing. Dušek, Makuka

Zápis z jednání dopravní komise konané dne na MÚ v Žatci. ing. Pešina, Happich, ing. Kafka, Janouš, ing. Dušek, Makuka Zápis z jednání dopravní komise konané dne 05.10.2016 na MÚ v Žatci Přítomni: členové: tajemník komise: hosté: ing. Pešina, Happich, ing. Kafka, Janouš, ing. Dušek, Makuka Kopřivová Špička, Dobruský, Solar

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Městský úřad Domažlice odbor dopravy náměstí Míru 1, pracoviště U nemocnice 579 344 20 Domažlice

Městský úřad Domažlice odbor dopravy náměstí Míru 1, pracoviště U nemocnice 579 344 20 Domažlice Městský úřad Domažlice odbor dopravy náměstí Míru 1, pracoviště U nemocnice 579 344 20 Domažlice SPIS: OD-782/2016 Č.J.: MeDO-3044/2016-San VYŘIZUJE: Vratislav Šantroch TEL.: 379 719 228 FAX: 379 719 219

Více

Městský úřad Domažlice Odbor dopravy náměstí Míru 1, pracoviště U nemocnice Domažlice

Městský úřad Domažlice Odbor dopravy náměstí Míru 1, pracoviště U nemocnice Domažlice Městský úřad Domažlice Odbor dopravy náměstí Míru 1, pracoviště U nemocnice 579 344 20 Domažlice SPIS: OD-3410/2016 Č.J.: MeDO-22574/2016-San VYŘIZUJE: Vratislav Šantroch TEL.: 379 719 228 FAX: 379 719

Více

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Zápis z 24. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo ve středu dne 30.3. 2016 v 16 : 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing.

Více

Řešení dopravy v klidu v lokalitě Škvárovna a v ulici Za Pilou v Českém Brodě. Město Český Brod. Závěrečná zpráva

Řešení dopravy v klidu v lokalitě Škvárovna a v ulici Za Pilou v Českém Brodě. Město Český Brod. Závěrečná zpráva Řešení dopravy v klidu v lokalitě Škvárovna a v ulici Za Pilou v Českém Brodě Město Český Brod Závěrečná zpráva HaskoningDHV Czech Republic, spol. s r.o. září 2018 Obsah ÚVODNÍ KAPITOLA... 3 1.1 DŮVODY

Více

MĚSTO CHEB VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 98180/2016 18.11.2016 Zápis a usnesení z 20. schůze výboru finančního. Datum a hodina zahájení jednání: 16.11.2016 15:15 hod. Místo konání jednání: zasedací místnost číslo

Více

Zápis z 53. schůze Rady města Svobody nad Úpou konané dne

Zápis z 53. schůze Rady města Svobody nad Úpou konané dne *MESUX000IV8Y* Sp. značka: SVO/3625/2016/Bal Sp. znak: 101.2.2 Sk. znak/lhůta: A/10 Zápis z 53. schůze Rady města Svobody nad Úpou konané dne 19.12.2016 Jednání Rady města zahájil v 18:00 hodin a dále

Více

Foto: mapy.cz Brumov-Bylnice

Foto: mapy.cz Brumov-Bylnice Okružní křižovatka silnic I/57 a III/50736 Brumov-Bylnice Foto: mapy.cz Brumov-Bylnice 5. 2. 2019 OKRUŽNÍ KŘIŽOVATKA Brumov-Bylnice Jedná se celkovou přestavbu stávající průsečné křižovatky na malou okružní

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 11. 12. 2018 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 12. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 12. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 12. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 19.9.2016 v 18. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 11 členů ZO Třanovice, 4 omluveni 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č /2016 a přijatá usnesení

Zápis č /2016 a přijatá usnesení Obec Výrava, Výrava 116, 50303 Smiřice Zápis č. 16-03/2016 a přijatá usnesení z 16. zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu 30. 3. 2016, v zasedací místnosti obecního úřadu, zahájeno v 19:00 hod.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 19. 3. 2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler.

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler. Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 5 / 2019 ze dne 24. 04. 2019 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 04. 2019 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Zápis č. 5/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Vranovice konaného dne

Zápis č. 5/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Vranovice konaného dne Zápis č. 5/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Vranovice Obec Vranovice Přítomni: 1. Blanka Strnadová 2. Ing. Stanislav Strnad 3. Václav Polák 4. Martin Vachata 5. Jindřiška Faitová 6. Bc. Luboš

Více

Členové RM: Bc. Pavel Čekan,, Milan Matějka, Pavlína Lišková, Ing. Josef Železný, Mgr. Libor Bílek. Omluven:

Členové RM: Bc. Pavel Čekan,, Milan Matějka, Pavlína Lišková, Ing. Josef Železný, Mgr. Libor Bílek. Omluven: Město Ostrov Usnesení z 8. řádného jednání Rady města Ostrova konaného v řádném termínu dne 13. dubna 2015 od 13:00 hod. v zasedací místnosti Rady města Ostrov na zámku Členové RM: Přítomni: Omluven: Tajemnice:

Více

Zápis č. 4/2011. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 27. 1. 2011 od 18. hod. v obřadní síni MěÚ Rožďalovice.

Zápis č. 4/2011. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 27. 1. 2011 od 18. hod. v obřadní síni MěÚ Rožďalovice. Zápis č. 4/2011 veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 27. 1. 2011 od 18. hod. v obřadní síni MěÚ Rožďalovice. Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Mgr. Markéta Drobečková, Josef Nešněra

Více

Vaše čj. (zn.): Naše čj.: Naše zn.: Vyřizuje: Telefon: E-mail: Příloh/listů: R O Z H O D N U T Í

Vaše čj. (zn.): Naše čj.: Naše zn.: Vyřizuje: Telefon: E-mail: Příloh/listů: R O Z H O D N U T Í Městský úřad Kolín Odbor dopravy Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I tel.: +420 321 748 140, fax: +420 321 748 115, e-mail: odbor.dopravy@mukolin.cz sídlo odboru: Na Valech 72, Kolín II Město Kolín Karlovo

Více

M STO CHEB KOMISE PRO NÁRODNOSTNÍ MENŠINY RADY M STA CHEBU. Zápis a usnesení z 1. schůze komise pro národnostní menšiny

M STO CHEB KOMISE PRO NÁRODNOSTNÍ MENŠINY RADY M STA CHEBU. Zápis a usnesení z 1. schůze komise pro národnostní menšiny ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 18184/2018 26.02.2018 Zápis a usnesení z 1. schůze komise pro národnostní menšiny Datum a hodina zahájení schůze: 21.02.2018, 15:30 hod. Místo konání schůze: budova MěÚ,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 15.12.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 2 Program:

Více

ZÁPIS z jednání komise městské části č. 6 Olomouc-Chválkovice konané dne

ZÁPIS z jednání komise městské části č. 6 Olomouc-Chválkovice konané dne ZÁPIS z jednání komise městské části č. 6 Olomouc-Chválkovice konané dne 7. 9. 2016 Přítomni: PhDr. Bohumil Šíp, Mgr. Zdeněk Letocha, Jiří Tuška, Ing. arch. Tomáš Pejpek, Ing. Miroslav Tichý, Pavla Truhlíková,

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD KOSTELEC NAD ORLICÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD KOSTELEC NAD ORLICÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD KOSTELEC NAD ORLICÍ Odbor dopravy - obecní živnostenský úřad Vaše značka: Spisová značka: 1866/2018 Datum: 04.05.2018 Vyřizuje: Nikola Kopecká Kontakt: 725 390 489 / nkopecka@muko.cz Počet

Více

Zápis z 18. zasedání stavebního výboru Zastupitelstva MČ Praha-Nebušice

Zápis z 18. zasedání stavebního výboru Zastupitelstva MČ Praha-Nebušice Zápis z 18. zasedání stavebního výboru Zastupitelstva MČ Praha-Nebušice Místo konání: Zasedací místnost Úřadu MČ Praha-Nebušice, Nebušická 128, Praha 6 Doba konání: dne 26.5.2015 v 7,45hod. Přítomni: Hosté:

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ DNE

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ DNE V Ý B O R P R O Ú Z E M N Í P L Á N A R O Z V O J M Ě S T A Vaše značka (čj.) Naše značka (čj.) Vyřizuje/linka Datum ORM/2/2012/Kuč-9 JID: Ing. Vladimír Kučírek, 569 497 132, 13. červen 2012 56520/2012/muhb

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne 24. 1. 2018 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 1. 2018 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Z á p i s č. 12/2010

Z á p i s č. 12/2010 Strana č. 1/6 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 12/2010 ze zasedání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 22. 12. 2010 v 18.30 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva:

Více

z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 27. května 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 27. května 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 27. května 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 7 členů zastupitelstva města: Ing. Milan

Více

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 16. 12. 2014 v 17.00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 14. 6. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:35 hod v krizové místnosti budovy Radnice. Přítomno:

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 8. 6. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 18. 1. 2011 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni : 1) Zahájení

Více

N A Ř Í Z E N Í M Ě S T A 4/2015

N A Ř Í Z E N Í M Ě S T A 4/2015 MĚSTO CHEB N A Ř Í Z E N Í M Ě S T A 4/2015 O PLACENÉM STÁNÍ MOTOROVÝCH VOZIDEL NA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍCH NA ÚZEMÍ MĚSTA CHEBU Rada města Chebu se usnesla dne 19.11.2015 vydat podle 23 odst. 1 zákona č.

Více

Výsledek hlasování pro 9 proti 0 zdržel se hlasování 0

Výsledek hlasování pro 9 proti 0 zdržel se hlasování 0 Zápis č. 1/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. března 2013 od 17:30 hodin ve velké zasedací místnosti MÚ Tišnov Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kahounová M., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček

Více

Věc: plochy pro odstavování vozidel nad 3,5t v rámci nového ÚP Jablonec nad Nisou

Věc: plochy pro odstavování vozidel nad 3,5t v rámci nového ÚP Jablonec nad Nisou Věc: plochy pro odstavování vozidel nad 3,5t v rámci nového ÚP Jablonec nad Nisou Na jednání Dopravního výboru byl předložen požadavek na vytipování možného místa pro zřízení parkoviště pro velká vozidla

Více

Zápis č. 24. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 24. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 24 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Dubí, která se konala dne na Městském úřadě v Dubí

Usnesení z 3. schůze Rady města Dubí, která se konala dne na Městském úřadě v Dubí Usnesení z 3. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 16. 12. 2014 na Městském úřadě v Dubí Program schůze 41/3/2014 schvaluje program schůze 1. Kontrola usnesení 2. Majetkoprávní záležitosti 3. Různé

Více

Městský úřad Domažlice Odbor dopravy náměstí Míru 1, pracoviště U nemocnice Domažlice

Městský úřad Domažlice Odbor dopravy náměstí Míru 1, pracoviště U nemocnice Domažlice Městský úřad Domažlice Odbor dopravy náměstí Míru 1, pracoviště U nemocnice 579 344 20 Domažlice SPIS: OD-9482/2016 Č.J.: MeDO-58727/2016-San VYŘIZUJE: Vratislav Šantroch TEL.: 379 719 228 FAX: 379 719

Více

Podklady budou odeslány tajemnicí dopravní komise Hedvikou Němečkovou, Dis v elektronické podobě firmě Projekce dopravní Filip.

Podklady budou odeslány tajemnicí dopravní komise Hedvikou Němečkovou, Dis v elektronické podobě firmě Projekce dopravní Filip. Zápis z koordinační schůzky konané dne: 7. 6. 2012 Místo konání: Mělník Ing. Josef Filip, Ing. Vít Ondráček Dopravní Komise města Ing. Slavomír Vecko Na schůzce byl projednán koncept generelu dopravy ve

Více

Městský úřad Cheb odbor stavební a životního prostředí nám. Krále Jiřího z Poděbrad 14, Cheb telefon: Č.ú.: KB Cheb /0100

Městský úřad Cheb odbor stavební a životního prostředí nám. Krále Jiřího z Poděbrad 14, Cheb telefon: Č.ú.: KB Cheb /0100 Městský úřad Cheb odbor stavební a životního prostředí nám. Krále Jiřího z Poděbrad 14, 350 20 Cheb telefon: 354 440 521 Č.ú.: KB Cheb 19-528331/0100 Č.j: MUCH 59527/2017 Cheb 12.07.2017 Sp.Zn.: KSÚ 6166/2017

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jitkov č. 23 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jitkov č. 23 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jitkov č. 23 ze dne 3.12.2017 Zastupitelstvo obce Jitkov (dále jen zastupitelstvo) bylo zahájeno v 17:00 starostou obce Petrem Kubátem (dále jen jako předsedající).

Více

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova Materiál číslo: 11 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 30.01.2019 Předkládá Ing. Čermáková Libuše - předsedkyně výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu s ohledem na ochranu

Více

Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 5. 3.

Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 5. 3. Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 5. 3. 2019 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Městský úřad Domažlice Odbor dopravy náměstí Míru 1, pracoviště U nemocnice Domažlice

Městský úřad Domažlice Odbor dopravy náměstí Míru 1, pracoviště U nemocnice Domažlice Městský úřad Domažlice Odbor dopravy náměstí Míru 1, pracoviště U nemocnice 579 344 20 Domažlice SPIS: OD-8959/2016 Č.J.: MeDO-59063/2016-San VYŘIZUJE: Vratislav Šantroch TEL.: 379 719 228 FAX: 379 719

Více

MĚSTO CHEB KONTROLNÍ VÝBOR ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KONTROLNÍ VÝBOR ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 48835/2015 01.06.2015 Zápis a usnesení z 6. jednání kontrolního výboru Zastupitelstva města Chebu Datum a hodina zahájení jednání: 1.6.2015 v 15:30 hod. Místo konání jednání:

Více

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 51199/2015 16.06.2015 Zápis a usnesení z 6. schůze komise sociální a zdravotní Datum a hodina zahájení schůze: 15.06.2015, v 16:30 hod. Místo konání schůze: MěÚ Cheb, ul.

Více

Zápis č. 4/2018 ze zasedání Osadního výboru Hájek - Hajánky

Zápis č. 4/2018 ze zasedání Osadního výboru Hájek - Hajánky Materiál číslo: 19 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Kotouček Ladislav - předseda Osadního výboru Hájek-Hajánky Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu

Více

MĚSTO CHEB KONTROLNÍ VÝBOR ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KONTROLNÍ VÝBOR ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 39737/2015 05.05.2015 Zápis a usnesení z 5. jednání kontrolního výboru Zastupitelstva města Chebu Datum a hodina zahájení jednání: 5.5.2015 v 15:33 hod. Místo konání jednání:

Více

Návrh zástupců dopravní komise: Dopravní komise navrhuje Ing. Marcinova a pana Fantu. Hlasování: Pro: 5 proti: 0 zdržel se: 0

Návrh zástupců dopravní komise: Dopravní komise navrhuje Ing. Marcinova a pana Fantu. Hlasování: Pro: 5 proti: 0 zdržel se: 0 Zápis č. 14 ze zasedání dopravní komise, které se uskutečnilo dne 16.01.2013 v 15:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Jeseník v budově Tovární 1287/4 Přítomni: Členové: Ing. Marcinov, Halouska, Fanta, Mgr.

Více

Zápis č. 4/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 4/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 4/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 16.04.2012 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,15 hod. Přítomni členové

Více

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne 30.5.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: František Doušek 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Městský úřad Domažlice Odbor dopravy náměstí Míru 1, pracoviště U nemocnice Domažlice

Městský úřad Domažlice Odbor dopravy náměstí Míru 1, pracoviště U nemocnice Domažlice Městský úřad Domažlice Odbor dopravy náměstí Míru 1, pracoviště U nemocnice 579 344 20 Domažlice SPIS: OD-3680/2016 Č.J.: MeDO-20504/2016-San VYŘIZUJE: Vratislav Šantroch TEL.: 379 719 228 FAX: 379 719

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 KOMISE ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI. Zápis č. 10 z jednání komise životního prostředí Rady městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 KOMISE ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI. Zápis č. 10 z jednání komise životního prostředí Rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 KOMISE ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 10 z jednání komise životního prostředí Rady městské části Hlasování per rollam Datum jednání: Místo jednání: Začátek jednání:

Více

SVISLÉ DOPRAVNÍ ZNAČKY

SVISLÉ DOPRAVNÍ ZNAČKY SVISLÉ DOPRAVNÍ ZNAČKY Příloha č. 3 k vyhlášce č. 30/2001 Sb. 1. Výstražné dopravní značky 2. Značky upravující přednost 3. Zákazové dopravní značky 4. Příkazové dopravní značky C 1 Kruhový objezd C

Více

z 12. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 19. prosince 2011 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3.

z 12. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 19. prosince 2011 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Zastupitelstvo Městského obvodu Plzeň 3 Kontrolní výbor ZMO Plzeň 3 sady Pětatřicátníků 7 9, 30100 Plzeň; tel: +420 378 036 500; email: skarda@plzen.eu Z Á P I S z 12. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň

Více

Zápis z jednání dopravní komise RM č. 7/2018 ze dne

Zápis z jednání dopravní komise RM č. 7/2018 ze dne 1/4 Zápis z jednání dopravní komise RM č. 7/2018 ze dne 04.07.2018 Přítomni: předseda komise: místopředsedkyně: členové komise: tajemník: p. František Vágner pí Miroslava Habel p. Jiří Veselý, p. Jiří

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.20. z jednání komise pro strategické územní plánování, konaného dne

Městská část Praha 11. Zápis č.20. z jednání komise pro strategické územní plánování, konaného dne Městská část Praha 11 Zápis č.20 z jednání komise pro strategické územní plánování, konaného dne 24.11.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: zasedací místnost "C" ÚMČ Praha 11 Usnášeníschopnost:

Více

Zápis č.2/2018 ze zasedání Osadního výboru Hájek - Hajánky

Zápis č.2/2018 ze zasedání Osadního výboru Hájek - Hajánky Materiál číslo: 36 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 16.04.2018 Předkládá Kotouček Ladislav - předseda Osadního výboru Hájek-Hajánky Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu

Více

Z Á P I S č. 07/2015 z jednání, které se konalo dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti osadního výboru v budově staré školy v Semicích

Z Á P I S č. 07/2015 z jednání, které se konalo dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti osadního výboru v budově staré školy v Semicích Osadní výbor Semice 08.09.2015 Z Á P I S č. 07/2015 z jednání, které se konalo dne 8.9.2015 od 19:00 hodin v zasedací místnosti osadního výboru v budově staré školy v Semicích Přítomni Milan Smola, Olga

Více

TÉMA č.2 ORGANIZACE DOPRAVY V CENTRU OSTRAVY

TÉMA č.2 ORGANIZACE DOPRAVY V CENTRU OSTRAVY TÉMA č.2 ORGANIZACE DOPRAVY V CENTRU OSTRAVY Pěší zóna Pěší zóna je vyznačena v centru Ostravy v městském obvodu Moravská Ostrava a Přívoz. Zahrnuje centrální Masarykovo náměstí a jemu přilehlé ulice.

Více

Zápis č. 10 z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne

Zápis č. 10 z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne Zápis č. 10 z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 26. 11. 2014 Přítomni: Petr Haltmar Ing. Jana Hašková Ing. Pavel Horák Jana Kirchnerová RNDr. Jan Přichystal

Více

Městský úřad Domažlice Odbor dopravy náměstí Míru 1, pracoviště U nemocnice Domažlice

Městský úřad Domažlice Odbor dopravy náměstí Míru 1, pracoviště U nemocnice Domažlice Městský úřad Domažlice Odbor dopravy náměstí Míru 1, pracoviště U nemocnice 579 344 20 Domažlice Spis: OD-3117/2018 Č. j.: MeDO-22687/2018-San Vyřizuje: Vratislav Šantroch Tel.: 379 719 228 Fax: 379 719

Více

Zápis z 14. jednání Hospodářského výboru Zastupitelstva města Přerova (dále jen HOSPV)

Zápis z 14. jednání Hospodářského výboru Zastupitelstva města Přerova (dále jen HOSPV) Zápis z 14. jednání Hospodářského výboru Zastupitelstva města Přerova (dále jen HOSPV) konaného dne 24. 2. 2016 v zasedací místnosti Rady města od 16.35 hodin do 19.10 hodin Přítomni: Ing. Vrána Petr Bc.

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 10. 6. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

ÚSTAV DOPRAVNÍHO INŽENÝRSTVÍ HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY

ÚSTAV DOPRAVNÍHO INŽENÝRSTVÍ HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ÚSTAV DOPRAVNÍHO INŽENÝRSTVÍ HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Magistrát hl. m. Prahy odbor dopravy Jungmannova 29/35 110 00 Praha 1 VÁŠ DOPIS ZNAČKY / ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA PRAHA Obj. prací č. 12/2007

Více

Zápis č. 5/2018. ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích

Zápis č. 5/2018. ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Zápis č. 5/2018 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 20. 8. 2018 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Program: 1. Zahájení 2. Ověření zápisu a ustanovení ověřovatelů

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/132/17/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Obecní úřad v Droužkovicích Z Á P I S. z 1. jednání zastupitelstva obce Droužkovice, konaného dne:

Obecní úřad v Droužkovicích Z Á P I S. z 1. jednání zastupitelstva obce Droužkovice, konaného dne: Obecní úřad v Droužkovicích Z Á P I S z 1. jednání zastupitelstva obce Droužkovice, konaného dne: 19. 11. 2014 Místo konání: Termín: Přítomno: zasedací místnost Obecního úřadu v Droužkovicích 19. listopadu

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

MĚSTO CHEB VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 77094/2016 19.10.2016 Zápis a usnesení z 19. schůze výboru finančního. Datum a hodina zahájení jednání: 18.10.2016 15:00 hod. Místo konání jednání: zasedací místnost číslo

Více

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... Souhrnná zpráva Rekonstrukce sídliště Spáleniště v Chebu str. 2 OBSAH: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 3 1.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY... 3 1.2 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OBJEDNATELE... 3 1.3 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE PROJEKTANTA...

Více

Zápis z 25. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 25. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 25. veřejného jednání ZO Ostrá dne 23.1. 2017 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká,, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová, Kateřina Čápová, Ing. Jiří Čenský, M. Crha Omluveni: J. Pudil Hosté:

Více

ZÁZNAM Z MÍSTNÍHO ŠETŘENÍ

ZÁZNAM Z MÍSTNÍHO ŠETŘENÍ ZÁZNAM Z MÍSTNÍHO ŠETŘENÍ PROVĚŘENÍ PRŮJEZDNOSTI NAVRHOVANÉ TRASY LINKY 101 V ÚSEKU TOLSTÉHO HUSINECKÁ U PAMÁTNÍKU Datum: Čtvrtek 16. 5. 2019 Ing. Jan Vegner MHMP, odbor dopravy Ivo Milec MHMP, odbor dopravy

Více

ANKETA - parkovaní osobních vozidel ve městě Brandýs nad Labem - Stará Boleslav. Výsledky ankety

ANKETA - parkovaní osobních vozidel ve městě Brandýs nad Labem - Stará Boleslav. Výsledky ankety ANKETA - parkovaní osobních vozidel ve městě Brandýs nad Labem - Stará Boleslav Výsledky ankety Autor: Občanské sdružení občanů Brandýs nad Labem Stará Boleslav zapsaný spolek Anketa proběhla ve dnech:

Více

Město Cheb 24/2018 PRAVIDLA PRO VYDÁVÁNÍ PARKOVACÍCH KARET

Město Cheb 24/2018 PRAVIDLA PRO VYDÁVÁNÍ PARKOVACÍCH KARET Město Cheb 24/2018 PRAVIDLA PRO VYDÁVÁNÍ PARKOVACÍCH KARET Rada města Chebu se usnesla dne 6. prosince 2018 usnesením RM č. 677/19/2018 vydat v souvislosti s nařízením města Chebu č. 12/2018 o placeném

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne 17. 8. 2016, od 18:00 hodin. Počet přítomných: 5, Omluven: Milan Vlášek, Pavlína Štěpánková Hosté: 2 Jednání bylo zahájeno v 18.02 starostou

Více