LÉTO A PRÁCE. Inspirujte se a začněte dosahovat lepších výsledků s menší námahou. Začněte outsourcovat a pracujte (nejen) v létě chytřeji.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "LÉTO A PRÁCE. Inspirujte se a začněte dosahovat lepších výsledků s menší námahou. Začněte outsourcovat a pracujte (nejen) v létě chytřeji."

Transkript

1 LÉTO A PRÁCE Inspirujte se a začněte dosahovat lepších výsledků s menší námahou. Začněte outsourcovat a pracujte (nejen) v létě chytřeji.

2 Obsah Rozvoj a správa sociálních sítí Úprava vašich internetových stránek Aktualizace a pročištění kontaktů Příprava na druhou polovinu roku Konzultace a vzdělávání Dokončení nedokončených úkolů Vyhledávání nebo doplňování informací Obsahový marketing Uvolněte si ruce Odpočívejte a užívejte si dovolenou

3 1. Rozvoj a správa sociálních sítí Odjíždíte na dovolenou mimo dosah civilizace a máte obavu, co bude s vašim firemním Facebookem či Twitterem? Popřemýšlejte, zda nezapojit někoho, kdo se vám v době vaší nepřítomnosti o sociální sítě postará, nebo vás alespoň bude informovat v případě, že se bude dít něco důležitého. Léto je také ideální příležitost, jak se připravit na druhou polovinu roku s lepší strategií právě v oblasti sociálních sítí. Zkuste si najít odborníka na obsahový marketing nebo na sociální sítě a společně připravit takové aktivity, které vám získají více fanoušků, jejich větší zapojení nebo přímo přeměnu na reálné zákazníky. Využít můžete také aplikace, jako například které vám umožní připravit více příspěvků a následně je automaticky vkládat na sociální sítě i bez jakékoli vaší aktivity. Zajímavé zdroje: TIP EASYTASKU: Využijte skvělou nabídku balíčku konzultace marketingu na sociálních sítích od Davida Lorincze - jednoho z nejlepších českých expertů a bloggerů v oblasti sociálních sítí. Více na.

4 2. Úprava vašich internetových stránek Na internetových stránkách jde stále něco vylepšovat. Využijte období prázdnin k tomu, abyste se posunuli ve vašem internetovém marketingu o krok dál: 1. Specialisté na UX (uživatelskou zkušenost) mohou prozkoumat váš web, zjistit na něm neodstatky nebo slabiny a následně navrhnout úpravy, které povedou k lepším výsledkům - ať již v prodeji nebo v získávání nových kontaktů. 2. Pořiďte si nové, lákavější a kvalitnější produktové fotografie. Dobré fotografie dokážou navodit více pozitivních emocí a mohou vám pomoci prodat více. 3. Podívejte se na svoje texty a zkuste si je nahlas přečíst. Mluvili byste takto se svými zákazníky i ve vašem běžném rozhovoru? Pokud vaše texty působí příliš strojeně, je čas, abyste oslovili kvalitního copywritera (ten, kdo píše propagační texty - například na weby či letáky). 4. Jsou vaše internetové stránky responsivní? Zobrazují se správně na mobilních telefonech a tabletech? Nechte si vytvořit jejich responsivní nebo mobilní verzi. 5. Máte web aktuální? Pokud ne, tak zkuste poptat vytvoření zajímavých textů o vašem oboru, zpracování novinek z vaší firmy nebo například rozhovory s vašimi zaměstnanců. Zajímavé zdroje:

5 3. Aktualizace a pročištění kontaktů Nejen pro efektivní ový marketing je potřeba jednou za čas uklidit ve vaší databázi kontaktů. Uspořádejte si kontakty, doplňte k nim důležité informace a při té příležitosti jim rovnou mailem popřejte pěkné léto - uvidíte, že to vaši zákazníci a partneři ocení. 1. Porovnejte vaše kontakty v databázi s historií vašich ových kampaní nebo vašich prodejů. Nechte je někoho obvolat a aktualizujte je, nebo je jednoduše archivujte. 2. Zkontrolujte jejich správnost a také formální zápis. To znamená, zda je správně napsané jméno i příjmení, zda jsou správně napsaná velká a malá písmena, nebo zda je správně uveden titul. 3. Přidejte do databáze i oslovení, se kterým je to u nás v Česku bohužel složitější než v zahraničí. Díky moderním nástrojům a hlavně Excelu ani toto však není problém a můžete tak oslovovat v 5. pádu. 4. Zjistěte ke kontaktům i něco navíc. Zda mají účet na Twitteru či LinkedIn, zda nedosáhli nějakého zajímavého úspěchu nebo kdy mají svátek. Při vašem dalším emalingu nebo obchodních aktivitách se vám to bude určitě hodit. TIP EASYTASKU: Pořiďte si balíček úpravy databáze a personalizace již od 200 Kč za 1000 kontaktů.

6 4. Příprava na druhou polovinu roku Pokud má být vaše podnikání úspěšné, musíte jít s dobou. A sami víte, že doba jde kupředu velmi rychle. Využijte proto volnější prázdninový režim k tomu, abyste se připravili více než vaše konkurence: 1. Najděte si na internetu aplikace, které vám mohou usnadnit práci, marketing nebo prodej. Naučte se s nimi pracovat nebo si najděte někoho, kdo vám s nimi pomůže. 2. Připravte si prodejní kampaně a pečlivě je naplánujte. Léto je výborné v tom, že máte na vše čas. Můžete si tedy věci nejen připravit, ale také se k nim vrátit a doladit je k naprosté dokonalosti. 3. Podívejte se na to, co dělala v prvním pololetí konkurence. Jaké má novinky, nové služby či nové významné zákazníky. 4. Zrevidujte si vaše stávající aktivity metodou 80/20. Kterých 20% aktivit vám přineslo 80% výsledků? Kterých 20% problémových zákazníků způsobuje 80% vašich starostí? TIP EASYTASKU: Najděte si kvalifikovanou virtuální asistentku nebo začínajícího marketéra, který vám s těmito úkoly pomůže a veškeré informace osobně vyhledá. Na Easytasku můžete využít zvýhodněnou nabídku 10 hod virtuální asistentky již od Kč.

7 5. Konzultace a vzdělávání Kdy jindy se vzdělávat než v létě. Vzdělávání není práce, ale spíše zábava, když se vzděláváte v tom, co máte rádi. Investujte do sebe a snažte se přes léto spojit s různými odborníky a načerpat od nich nejen nové znalosti, ale také inspiraci a novou energii do práce. 1. I přes léto se konají zajímavé akce pro podnikatele, například Business for Breakfast (BforB.cz). 2. Vyhledejte ke konzultacím odborníky v oboru na portálu Easytask.cz nebo Navolnenoze.cz. 3. Najděte si nějaké zajímavé školení na portálu Jobs.cz. 4. Naučte se něco zajímavého nebo i netradičního na portálu Naučmese.cz. 5. Absolvujte zajímavý online kurz z oblasti marketingu či produktivity na KnowHowKlub.cz. Nebo využijte výhodné konzultace v balíčcích služeb na Easytask.cz. online a začínají již od 290 Kč / 30 min. Konzultace probíhají naživo či

8 6. Dokončení nedokončených úkolů Zná to asi každý. A nezáleží na tom, jaký to-do list (neboli úkolovník, diář či poznámkový blok) využíváte. Přidáváte více a více úkolů, plníte jen některé, a tak vám seznam nedokončených věcí - ať již těch důležitých či méně důležitých - roste a roste. Není na čase s tím skončit? Uplynula přesně polovina roku, tak je čas na menší revizi. Dejte dohromady seznam věcí, které jste chtěli dokončit, ale neměli jste na to čas, peníze nebo energii. Využijte náš checklist outsourcingu (viz poslední strana tohoto ebooku) a rozepište si, co budete dělat sami a co budete delegovat. Následně si stanovte, kolik úkolů dokončíte každý den. Je jedno, zda to bude jeden nebo tři. Důležité je, aby vám úkoly ubývaly a za několik týdnů jste měli to-do list prázdný. A za sebou spoustu udělané práce. TIP EASYTASKU: Na evidenci úkolů využívejte aplikaci Wunderlist nebo Remember The Milk. Na poznámky zase skvělou aplikaci Evernote. Více na

9 7. Vyhledávání nebo doplňování informací Pokud chystáte nový produkt či službu, chcete oslovit novou skupinu zákazníků nebo jen chcete vědět, jakým směrem váš byznys posunout dát, potřebujete pracovat s informacemi. A protože je informací na webu neuvěřitelné množství, chvíli to zabere, než najdete, vytřídíte a zpracujete ty správné. Naštěstí existují lidé, kteří jsou schopni vám pomoci i s tímto úkolem: Nechte si zpracovat analýzu konkurence. Jaké má služby? Jaké využívá případové studie? Jaké má zákazníky? Jak tyto informace využijete v následujících měsících? Vyhledejte nové potenciální zákazníky či partnery a informace o nich. Mají výročí? Chystají velký projekt? Zavádějí nový produkt? Změnil se ředitel? Na tyto informace následně navažte voláním či domlouváním schůzek nebo přípravou ingu. Díky získaným informacím budete mít jistě daleko větší úspěch. Informace nejenže potřebujete vyhledávat, ale i doplňovat - na web, do popisku zboží, do tištěného katalogu nebo do materiálů pro vaše obchodníky. Využijte léto a vše dokonale aktualizujte. TIP EASYTASKU: Lidí, kteří dokážou vyhledávat nebo doplňovat informace, máme na Easytasku mnoho. Stačí zadat poptávku a již za pár hodin si můžete vybírat. Rychle a jednoduše. A zdarma :-)

10 8. Práce s obsahovým marketingem Obsahový marketing spočívá ve vytváření zajímavého obsahu, díky kterému získáváte nové kontakty a zákazníky, nebo zákazníkům pomáháte ještě předtím, než se jim snažíte něco prodat. Proto se zamyslete, jestli nevyužít letní čas k tomu, abyste nějaký ten obsah udělali, nebo si nechali udělat. Pozor na jednu věc - obsahu je v dnešní době velké množství, proto se snažte jej dělat maximálně kvalitně. Co všechno může být kvalitním obsahem? Texty na webu Články na blogu Ebooky Rozhovory Videonávody Podcasty (zvukové záznamy) Webináře Živé školení. A také mnoho dalších formátů, do kterých dostanete informace, které budou pro vaše zákazníky zajímavé, užitečné, poučné nebo alespoň zábavné. Zajímavé zdroje:

11 9. Uvolněte si ruce Uvolněte si ruce tím, že začnete delegovat více práce než doposud. Nejen pracovní, ale i soukromé aktivity nyní můžete outsourcovat daleko jednodušeji než kdy jindy. Zkuste si vytisknout tento checklist a vyplnit jej. To vše jsou totiž věci, které byste mohli začít okamžitě outsourcovat: CHECKLIST OUTSOURCINGU Věci, které dělám nerad Věci, které neumím dělat Věci, které bych neměl dělat

12 10. Odpočívejte a užívejte si dovolenou Nebojte, na nejdůležitější aktivitu léta jsme nezapomněli. Využijte léto k tomu, abyste načerpali novou energii a inspiraci. Pracujte méně, než obvykle - často stačí pár hodin denně. Věnujte se spíše vašemu rozvoji než práci, při které potřebujete chodit po schůzkách a uzavírat smlouvy. Pozor, aby se i z odpočinku nestala práce - informujte o vaší dovolené kolegy a nastavte si automatickou odpověď na y. Pokud máte obchod, nezapomeňte otočit cedulku nápisem zavřeno směrem ven :-) Zde jsme si pro vás připravili pár tipů na služby a aplikace, které vám mohou dovolenou zpříjemnit nebo usnadnit. Hezké léto! BOOKING.COM AIRBNB.COM Nejlepší portál s ubytováním po celém světě. Ubytování v bytech, domech, chatách či netradičních místech. SKYSCANNER.COM WAZE.COM Komunitní navigace s označením kolon, nehod nebo policie. Nejlepší portál na hledání letenek a jejich cen. WORD LENS itranslate Překlady jazyků - zamiřte na nápis a ten se sám automaticky přeloží. Živé překlady - mluvte do telefonu, který v reálném čase vše překládá.

13 Najděte dodavatele a outsourcujte efektivně. Všechny aktivity z tohoto ebooku můžete jednoduše outsourcovat přes portál Easytask.cz, a to vložením poptávky nebo zakoupením připravených balíčků služeb. Nabízíme více než 1300 kvalitních dodavatelů, jednoduchý systém a individuální poradenství v oblasti efektivního outsourcingu.

14 Nejjednodušší cesta k administrativním a marketingovým službám.

35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ

35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ 35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ KREATIVNÍ PRÁCE 1. TVORBA BLOGU Nezáleží na tom, o čem váš blog je. Důležité je, aby byl neustále aktuální, s relevantními informacemi a aktivní ve

Více

7 TIPŮ PRO ÚSPĚŠNÝ PRODEJ

7 TIPŮ PRO ÚSPĚŠNÝ PRODEJ 7 TIPŮ PRO ÚSPĚŠNÝ PRODEJ Filip Dřímalka, EF1 marketing & management s.r.o. www.drimalka.com www.ef1.cz www.customer-point.cz www.know-how-klub.cz TWITTER: @drimalka Byznys se šperky je velmi, velmi tvrdý.

Více

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;)

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Krásný den, V momentě, kdy jste se rozhodli napsat svůj ebook, ocitli jste se najednou na cestě. Tato cesta může být jednoduchá, bezproblémová a úžasná a možná dokonce

Více

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele Předmětem tohoto dokumentu je stručná charakteristika mezinárodních internetových multimediálních projektů poskytující moderní obchodní, propagační a

Více

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Na rok 2018 vyhlásila firma Pantone barvou roku odstín Ultra Violet (to je ten, který vidíte tady v nadpisech). A není to náhoda. Podle tohoto odstínu máme

Více

17 SUPER TIPŮ NA ZVÝŠENÍ NÁVŠTĚVNOSTI DANIELNYTRA.CZ SIMPLESHOP.CZ

17 SUPER TIPŮ NA ZVÝŠENÍ NÁVŠTĚVNOSTI DANIELNYTRA.CZ SIMPLESHOP.CZ 17 SUPER TIPŮ NA ZVÝŠENÍ NÁVŠTĚVNOSTI SIMPLESHOP.CZ KDOŽE? Lektor Konzultace Digi-nomád Bloger Vlastní projekty Na volné noze PRO KOHO? Podnikatelé malí a střední Lidé na volné noze Kdo na nějakou dobu

Více

Digitální seminář Mobilní aplikace v r. 2014 - základ úspěšné komunikace

Digitální seminář Mobilní aplikace v r. 2014 - základ úspěšné komunikace Digitální seminář Mobilní aplikace v r. 2014 - základ úspěšné komunikace Krátce o mně Filip Dřímalka Marketing / Business Development I Konzultace / Školení Co dnes znamenají mobilní aplikace? Nebudeme

Více

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Díky za všechny fantastické reakce a dotazy, které se objevily u prvního videa. Ještě jednou bych vás chtěl vyzvat, abyste se stejně aktivně zapojili také do

Více

MARKETING, PROPAGACE Jak se dostanete k zákazníkům?

MARKETING, PROPAGACE Jak se dostanete k zákazníkům? MARKETING, PROPAGACE Jak se dostanete k zákazníkům? Nejdříve je třeba si uvědomit, že všichni zájemci a vaši potenciální zákazníci nejsou ve stejné fázi nákupu. Někteří teprve uvažují o tom, že si něco

Více

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2016? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2017, musíme se podívat, jaký byl rok 2016.

Více

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10 Obsah Úvod 9 Členění knihy 10 KAPITOLA 1 Copywriting 11 Práce copywritera 11 Jak se stát dobrým copywriterem 12 Jak začít 15 Co budete psát 15 O čem budete psát 16 Proč budete psát 17 Pro koho budete psát

Více

INTRO. Očekávaný přínos pro byznys však u drtivé většiny těchto značek nikdy nepřijde. Na českém Facebooku vydělává pouze 15 % firem.

INTRO. Očekávaný přínos pro byznys však u drtivé většiny těchto značek nikdy nepřijde. Na českém Facebooku vydělává pouze 15 % firem. INTRO Založit si facebookový profil nic nestojí, proto to dříve či později udělá každá druhá firma, neziskovka nebo živnostník. Hned po webových stránkách je dnes v Česku Facebook nejběžnější online platformou.

Více

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Maloobchod)

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Maloobchod) PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ (Maloobchod) Pokladna DotyKačka Česká pokladní a rezervační aplikace pyšnící se titulem nejpoužívanější v ČR. Uložit si můžete neomezené množství dokladů, produktů, zaměstnanců

Více

Mentoring. Individuální podpora pro pedagogy. Informace ke klíčové aktivitě KA3

Mentoring. Individuální podpora pro pedagogy. Informace ke klíčové aktivitě KA3 Mentoring Individuální podpora pro pedagogy Informace ke klíčové aktivitě KA3 Motto: Milý učiteli, milá školo, nabízíme Ti zapojení do aktivit mentoringu, které mají sloužit k Tvé individuální a cílené

Více

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Eshop)

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Eshop) PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ (Eshop) Heureka Nejznámější český srovnavač cen a produktů, ve kterém žádný e- shop nemůže chybět. Držte si přehled o tom, jak se vašemu e- shopu daří v porovnání s ostatními.

Více

KATALOG PŘÍPADŮ POUŽITÍ. Používejte Yammer jako sociální pracovní prostor a začněte se spoluprací, inovacemi a zapojením zaměstnanců.

KATALOG PŘÍPADŮ POUŽITÍ. Používejte Yammer jako sociální pracovní prostor a začněte se spoluprací, inovacemi a zapojením zaměstnanců. KATALOG PŘÍPADŮ POUŽITÍ Používejte Yammer jako sociální pracovní prostor a začněte se spoluprací, inovacemi a zapojením zaměstnanců. Katalog případů použití Yammeru Yammer je váš sociální pracovní prostor,

Více

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat Jak dělat marketing srdcem a vydělávat 10 kroků jak nastartovat podnikání Mgr. Soňa Uhrová www.koucinksrdcem.cz Obsah Můj příběh 4 Co je to marketing? 5 Krok první: Vím, jaký je můj obor podnikání 6 Krok

Více

Marketingový plán pro B2B

Marketingový plán pro B2B Marketingový plán pro B2B ZDARMA od desinners.cz Úvod do vyplnění plánu Nyní máte k dispozici vzor marketingového plánu B2B. Tady je pár rad, jak plán vyplnit. Přejeme hodně úspěchů! 1. Nesnažte se vyplnit

Více

- Stanislava Mrázková

- Stanislava Mrázková K ČEMU JE TENTO CHECKLIST VLASTNĚ DOBRÝ? Víte, že předtím, než ebook pustíte do světa, je potřeba zkontrolovat více než 40 jednotlivých kroků? Nechci Vás děsit. Napsání ebooku je totiž snadné, pokud máte

Více

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Výroba)

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Výroba) PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ (Výroba) Warehouse Pro Phone Nezbytná pomůcka pro všechny operátory výroby s Windows Phone. Jedním kliknutím můžete řešit prodej, dodávku, revize, spravovat sériová čísla a mnoho

Více

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Realitní kanceláře)

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Realitní kanceláře) PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ (Realitní kanceláře) CENTURY 21 Real Estate Vyhledávejte nemovitosti k prodeji poblíž vaší polohy, případně podle konkrétní adresy nebo města. Výsledky můžete filtrovat podle vybyvení

Více

17 TIPŮ OVÝ MARKETING DANIELNYTRA.CZ SIMPLESHOP.CZ

17 TIPŮ  OVÝ MARKETING DANIELNYTRA.CZ SIMPLESHOP.CZ 17 TIPŮ EMAILOVÝ MARKETING AUTOMATIZ ACE PRODEJE SIMPLESHOP.CZ KDOŽE? Lektor Konzultace Digi-nomád Bloger Vlastní projekty Na volné noze PRO KOHO? Podnikatelé malí a střední Lidé na volné noze Kdo na nějakou

Více

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Každý úspěšný člověk, jestliže chce dosáhnout svého cíle, se musí věnovat své práci na 100%. Náš cíl je jasný. Vydělávat snadno, rychle a neomezené

Více

14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem

14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem 14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem Bez znalostí a informací se podnikatelé a firmy často pouštějí do mnoha marketingových činností. Ty jim nakonec více škodí, než

Více

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE?

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE? LINKED AKADEMIE Informace pro partnery PROČ LINKED AKADEMIE? LinkedIn je nejrychleji rostoucí profesní sociální síť Je efektivním nástrojem k k budování expertní značky hledání práce získávání nových klientů

Více

BUĎTE VIDĚT S JHK. PROPAGUJTE VAŠÍ FIRMU, CÍLÍME NA VÍCE JAK 1100 ČLENSKÝCH FIREM V JIHOČESKÉM KRAJI 50 % sleva pro členy Jhk

BUĎTE VIDĚT S JHK. PROPAGUJTE VAŠÍ FIRMU, CÍLÍME NA VÍCE JAK 1100 ČLENSKÝCH FIREM V JIHOČESKÉM KRAJI 50 % sleva pro členy Jhk BUĎTE VIDĚT S JHK PROPAGUJTE VAŠÍ FIRMU, CÍLÍME NA VÍCE JAK 1100 ČLENSKÝCH FIREM V JIHOČESKÉM KRAJI 50 % sleva pro členy Jhk Vyzkoušejte jeden z našich propagačních balíčků nebo si nechte sestavit balíček

Více

Webové šablony pro restaurace

Webové šablony pro restaurace Grafika Webdesign Eshopy Webové šablony pro restaurace Připravili jsme šablonové weby, které je možné aplikovat na většinu restaurací/kaváren a podobných podniků. Oproti univerzálním šablonám pro firemní

Více

Abeceda volání po internetu. Jak telefonovat zdarma nebo za málo s O 2 Internet ADSL 8 Mb/s či 16 Mb/s

Abeceda volání po internetu. Jak telefonovat zdarma nebo za málo s O 2 Internet ADSL 8 Mb/s či 16 Mb/s Abeceda volání po internetu Jak telefonovat zdarma nebo za málo s O 2 Internet ADSL 8 Mb/s či 16 Mb/s Abeceda volání po internetu Jak telefonovat zdarma nebo za málo s O 2 Internet ADSL 8 Mb/s či 16 Mb/s

Více

Program Podnikání 5. týden. a produktivita

Program Podnikání 5. týden. a produktivita Program Podnikání 5. týden Systémy a produktivita Vítám vás u nového modulu našeho programu! Tentokrát se vrhneme na trochu nudnější téma, které je ale v podnikání zcela nezbytné. Když podnikáme, máme

Více

JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU A DALŠÍCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU A DALŠÍCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH EDICE 2013 J a ks epr os a di t nafa c e booku adal š í c hs oc i ál ní c hs í t í c h Pr ů v o d c ep r ov š e c h n y, k d oc h t ě j í u s p ě t n e j e nn afa c e b o o k u JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU

Více

1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC

1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC Conversion Academy Živé vysílání 8 KROKŮ K AUTOMATIZOVANÉ PRODEJNÍ CESTĚ ZÁKAZNÍKA NA VAŠEM WEBU Co se dnes naučíte 1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC 1 Co se dnes naučíte 2.

Více

CO JE MARKETING V SOCIÁLNÍCH MÉDIÍCH?

CO JE MARKETING V SOCIÁLNÍCH MÉDIÍCH? Sociální média rychle dotahují email jako hlavní způsob zasílání zpráv a informací online. Facebook má více než 1 bilion uživatelů, více než 55 milionů zpráv je denně vystaveno na Twitteru a mnoha dalších

Více

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY NOVINKA 8kr okůj a kz í s ka t fir e mní z á ka z ní ky J e dnoduc hýnávodkr okz akr oke m Pr ů v o d c ep r ov š e c h n y, k d oc h t ě j í z í s k a t n o v éz a k á z k yuf i r e m ING. PAVEL HRDLIČKA

Více

tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci

tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci 5 tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci Vánoční období je pro velkou část firem klíčové. Je proto přirozené, že se větší část marketingového rozpočtu typicky soustředí právě do posledních měsíců v

Více

Úvodní příručka. Správa souborů Kliknutím na kartu Soubor můžete otevřít, uložit, vytisknout a spravovat své soubory Wordu.

Úvodní příručka. Správa souborů Kliknutím na kartu Soubor můžete otevřít, uložit, vytisknout a spravovat své soubory Wordu. Úvodní příručka Microsoft Word 2013 vypadá jinak než ve starších verzích, proto jsme vytvořili tuto příručku, která vám pomůže se s ním rychle seznámit. Panel nástrojů Rychlý přístup Příkazy tady umístěné

Více

Osobní CHECKLIST 99 tipů pro e-shopy

Osobní CHECKLIST 99 tipů pro e-shopy Osobní CHECKLIST 99 tipů pro e-shopy Tento checklist vám pomůže urychlit orientaci v tom: které z tipů už máte aplikovány, které se chystáte využít, které nejsou pro vás vhodné. Vytiskněte si tento dokument

Více

Na co je Retarget? Jak Retarget využít?

Na co je Retarget? Jak Retarget využít? retarget manuál Retarget je službou kontextové reklamní sítě Etarget. Na rozdíl od klasické kontextové reklamy cílí na lidi, kteří navštíví Váš web. To znamená, že již mají základní znalost Vašich produktů

Více

Hotel Collect Vítá vás Expedia

Hotel Collect Vítá vás Expedia Vítá vás Expedia Vítá vás Expedia Děkujeme, že jste se rozhodli pro spolupráci se skupinou Expedia, které patří mezinárodní síť předních značek cestovních služeb. Velmi nás těší, že vás můžeme přivítat

Více

Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok

Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2015? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2016, musíme se podívat, jaký byl rok 2015.

Více

Sociální média a blogování

Sociální média a blogování Program Podnikání 4. týden Sociální média a blogování V tomto týdnu nejprve rozvineme vaši prezentaci na internetu do oblasti sociálních médií (neboli sociálních sítí), tj. podíváme se na takové platformy

Více

gamifikace pro verejnost hravý event marketing

gamifikace pro verejnost hravý event marketing ˇ pro verejnost hravý event marketing Chtěli byste dát vědět více lidem o své instituci, značce či produktu a oslovit nové cílové skupiny? více motivovat již stávající klienty k určité činnosti a vzbuzovat

Více

CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING

CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING V třiceti hodinách našeho kurzu se podrobně seznámíte s těmito tématy: Modul č. 01: Úvod do digitálního marketingu Modul č. 02: Optimalizace pro vyhledávače (SEO)

Více

Checklist: Než rozešlete e-mailing

Checklist: Než rozešlete e-mailing Checklist: Než rozešlete e-mailing Prosinec 2009 Spam Máte v e-mailingu odkaz na odhlášení a nastavení preferencí pro klienty? Je odhlášení skutečně jednoduché? Zasíláte kampaň na aktivní e-mailové adresy?

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7. lekce Jak se stát doporučitelným Chcete si udělat z doporučení seriózní nástroj, díky kterému budete stabilně získávat nové zakázky a obchodní

Více

Pracovní listy. k ebooku. Jak najít odvahu a začít podnikat na mateřské dovolené Jana Vojtášková

Pracovní listy. k ebooku. Jak najít odvahu a začít podnikat na mateřské dovolené Jana Vojtášková Pracovní listy k ebooku Jak najít odvahu a začít podnikat na mateřské dovolené 2016 Základní zpracování konceptu podnikání Alespoň základní zpracování konceptu podnikání je pro Vás před začátkem podnikání

Více

Lítejte svobodně po Praze a Středočeském kraji

Lítejte svobodně po Praze a Středočeském kraji Stáhněte si mobilní aplikaci PID LÍTAČKA a nakupujte jízdenky PID přímo z mobilu Vyhledejte si jednoduše spojení veřejnou hromadnou dopravou v PID Plaťte za jízdenky bankovní kartou nebo pomocí Masterpass

Více

Prodej to! Návod jak na to. Filip Novák, DiS.

Prodej to! Návod jak na to. Filip Novák, DiS. Prodej to! Návod jak na to Filip Novák, DiS. Obsah 1 1. Obsah 2. Lidé nakupují to, co potřebují, ale i to, pro co se nadchnou a nepotřebují 3. Neprodávejte produkt, ale celou zkušenost 4. Demonstrujte

Více

OBSAH MANUÁL PRO VOC PARTNERY NA

OBSAH MANUÁL PRO VOC PARTNERY NA OBSAH Co je na www.alax.cz nového? Jak pracovat a využívat nový systém?... 1 1) FILTRY...1 2) MOŽNOST ZPRACOVÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY PRO KLIENTA...2 3) ONLINE OBJEDNÁVÁNÍ...2 4) PROFIZÓNA... 2 JAK PRACOVAT

Více

aneb Snadné psaní bez pravidel Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

aneb Snadné psaní bez pravidel Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 aneb Snadné psaní bez pravidel Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Finanční trh je přesycen finančními poradci a zprostředkovali pojištění. Určitě využíváte všechny dostupné aplikace

Více

Reklamační systém pro zákazníky portálu www.adart.cz

Reklamační systém pro zákazníky portálu www.adart.cz ADART COMPUTERS s.r.o. Sokolovská 161, 180 00 Praha 8 OR Praha, Oddíl C, vložka 47307 www.aligator.cz Reklamační systém pro zákazníky portálu www.adart.cz Obsah Reklamační systém pro zákazníky portálu

Více

OBSAH OSOBNÍ ÚDAJE... 3 MŮJ HLAVNÍ CÍL... 4 MOJE NEGATIVNÍ POCITY... 5 MOJE POZITIVNÍ POCITY... 6 ME MINI CÍLE... 7 PŘEHLED STUDIA...

OBSAH OSOBNÍ ÚDAJE... 3 MŮJ HLAVNÍ CÍL... 4 MOJE NEGATIVNÍ POCITY... 5 MOJE POZITIVNÍ POCITY... 6 ME MINI CÍLE... 7 PŘEHLED STUDIA... 2 0 1 9 OBSAH OSOBNÍ ÚDAJE... 3 MŮJ HLAVNÍ CÍL... 4 MOJE NEGATIVNÍ POCITY... 5 MOJE POZITIVNÍ POCITY... 6 ME MINI CÍLE... 7 PŘEHLED STUDIA... 10 2 OSOBNÍ ÚDAJE Mé jméno: Moje fotografie Chci umět ANGLICKÝ

Více

WebCare. Péče o Váš web. Pro-idea s.r.o., 2011 www.pro-idea.cz info@pro-idea.cz

WebCare. Péče o Váš web. Pro-idea s.r.o., 2011 www.pro-idea.cz info@pro-idea.cz WebCare Péče o Váš web Chceme pomáhat Vašemu Byznysu Dnes už nestačí mít pouze kvalitně zpracovanou internetovou prezentaci. Vaše konkurence už ji má také, a nebo na ní usilovně pracuje. Můžete být ale

Více

Expedia Traveler Preference Vítá vás Expedia

Expedia Traveler Preference Vítá vás Expedia Vítá vás Expedia Vítá vás Expedia Děkujeme, že jste se rozhodli pro spolupráci se skupinou Expedia, které patří mezinárodní síť předních značek cestovních služeb. Velmi nás těší, že vás můžeme přivítat

Více

ZÁŽITKY PRO FIRMY ALLEGRIA - FIRMA NA ZÁŽITKY. užijte si. ...a jak vypadá Vaše schůzka s VIP klientem?

ZÁŽITKY PRO FIRMY ALLEGRIA - FIRMA NA ZÁŽITKY. užijte si. ...a jak vypadá Vaše schůzka s VIP klientem? ZÁŽITKY PRO FIRMY užijte si vztahy se svými klienty, je to pro Vás jediná spolehlivá investice, která se Vám stonásobně vrátí...a jak vypadá Vaše schůzka s VIP klientem? ALLEGRIA - FIRMA NA ZÁŽITKY vznikla

Více

Proč podnikat na internetu?

Proč podnikat na internetu? Proč podnikat na internetu? Obchodovat na internetu je mnohem snazší, než si zařizovat kamenný obchod. Neznamená to ale, že je to bez práce, nebo že je úspěch zaručen. Tak jako klasické podnikání i to

Více

video komunikačními produkty Talk Fusion

video komunikačními produkty Talk Fusion Marketing na internetu se někdy může jevit jako nemožný úkol. E-mailový marketing je ale poměrně jednoduchá a neuvěřitelně účinná cesta; podle ředitele Direct Marketing Association má každý dolar, vynaložený

Více

Minimum pro pracovníky ICM Káraný, 4. - 7. 4. 2008 DOKUMENTAČNÍ PROCES. Aktualizace Zpracování

Minimum pro pracovníky ICM Káraný, 4. - 7. 4. 2008 DOKUMENTAČNÍ PROCES. Aktualizace Zpracování DOKUMENTAČNÍ PROCES Šetření Vyhledávání Aktualizace Zpracování Průběžná kontrola Předávání Šetření informačních potřeb: viz předchozí modul Vyhledávání informací: Je třeba využívat více zdrojů: Internet

Více

1. Video vládne internetu

1. Video vládne internetu 1. Video vládne internetu V roce 2019 bude video představovat 80 % provozu internetu. Minimálně 1 týdně sleduje video 78 % lidí. Sdílí, nebo přeposílá video 88 % zákazníků. Měsíčně navštíví český YouTube

Více

PROČ PRACOVNÍ PORTÁLY NESTAČÍ A PROČ SE FIRMY MUSÍ KONEČNĚ ZAČÍT ZABÝVAT SOCIÁLNÍMI SÍTĚMI

PROČ PRACOVNÍ PORTÁLY NESTAČÍ A PROČ SE FIRMY MUSÍ KONEČNĚ ZAČÍT ZABÝVAT SOCIÁLNÍMI SÍTĚMI PROČ PRACOVNÍ PORTÁLY NESTAČÍ A PROČ SE FIRMY MUSÍ KONEČNĚ ZAČÍT ZABÝVAT SOCIÁLNÍMI SÍTĚMI 2 Colorbee Insights Vám poskytují pravidelné komentáře, rady, tipy a aktuální informace z oblasti lidských zdrojů.

Více

BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE

BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE PRŮVODCE GO GUIDE ÚVOD BÝT PRACOVNÍKEM SPOLEČNOSTI NIKE NA POZICI ATHLETE CO A PROČ WARM-UP Blahopřejeme! Nyní jste součástí jedné z nejsilnějších sportovních

Více

Vítejte v SocialSprinters Academy

Vítejte v SocialSprinters Academy Vítejte v SocialSprinters Academy Jsem velmi rád, že s Vámi mohu sdílet své zkušenosti. V tomto pracovní sešitu si zrekapitulujeme 7 kroků, které když uděláte, budete schopni vašeho zákazníka dokonale

Více

www.milionoveimperium.cz

www.milionoveimperium.cz www.milionoveimperium.cz David Kirš, autor Miliónového impéria a EmailAcademy uvádí ebook WEB MILIONÁŘE A KRUH BOHATSTVÍ Tento ebook (dokument) můžete šířit a přeposílat dále, ale pouze jako celek. Není

Více

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Stavebnictví)

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Stavebnictví) PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ (Stavebnictví) BuildCalc - Advanced Poměrně pokročilá stavebnická kalkulačka, se kterou si můžete spočítat parametry při stavění schodů, plotů či zábradlí. Handy Construction Tato

Více

THANK DIFFERENT PODĚKUJTE JINAK RYCHLE A CÍLENĚ

THANK DIFFERENT PODĚKUJTE JINAK RYCHLE A CÍLENĚ THANK DIFFERENT PODĚKUJTE JINAK RYCHLE A CÍLENĚ Pochvala dokáže změnit vše, ať už ji vyslovíte kdekoliv. PODPOŘTE FIREMNÍ HODNOTY. Budujte firemní kulturu a zaměřte sociální oceňování na ty hodnoty, které

Více

Hledání na nova.prace.cz Změny v hledání na Prace.cz a co to znamená pro zadavatele inzerátů Červenec 2015

Hledání na nova.prace.cz Změny v hledání na Prace.cz a co to znamená pro zadavatele inzerátů Červenec 2015 Hledání na nova.prace.cz Změny v hledání na Prace.cz a co to znamená pro zadavatele inzerátů Červenec 2015 1 Na co jsme mysleli, když jsme to tvořili Když jsme vymýšleli nové vyhledávání na Prace.cz, kromě

Více

JEDNODUCHÝ PRŮVODCE STRÁNKAMI www.dedra.cz

JEDNODUCHÝ PRŮVODCE STRÁNKAMI www.dedra.cz JEDNODUCHÝ PRŮVODCE STRÁNKAMI www.dedra.cz Pomocí tohoto jednoduchého průvodce se budete lépe orientovat na našich internetových stánkách a bez problémů využívat výhod nového automatického objednávkového

Více

www.ubytovani-levne.cz

www.ubytovani-levne.cz Představujeme vám katalog kvalitního ubytování Vážení partneři, katalog ubytovani-levne.cz je ambiciózní projekt, který na jednom místě sdružuje informace o ubytování v přímém napojení na tipy na výlety.

Více

INSPIRUJTE SE. Nechávám vás nahlédnout do své práce a zároveň vás chci tímto PDF inspirovat.

INSPIRUJTE SE. Nechávám vás nahlédnout do své práce a zároveň vás chci tímto PDF inspirovat. INSPIRUJTE SE Každý z nás máme unikátní znalosti a zkušenosti, které jsou nepřenositelné. Měl jsem tu čest být u řady velmi zajímavých projektů a spolupracovat s více než 574 klienty. Nechávám vás nahlédnout

Více

6 tipů. pro Strategii k radosti. Michal Kolář www.kolami.cz

6 tipů. pro Strategii k radosti. Michal Kolář www.kolami.cz 6 tipů pro Strategii k radosti Michal Kolář www.kolami.cz Do rukou se Vám dostává ebook 6 tipů pro Strategii k radosti s tipy, které dokáží posunout affiliate spolupráci v kombinaci s PPC reklamou na jiný

Více

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu?

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Web Management Start Web Management Start Příležitost pro efektivní rozvoj podnikání na internetu. Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Trápí

Více

Plánování ve stavební firmě

Plánování ve stavební firmě Co je to podnikatelský plán? Podnikatelský plán je dokument, který popisuje podnik (ideu pro stávající nebo začínající) a způsob, jak dosáhne ziskovosti Plán by měl zahrnovat: všechny náklady a marketingový

Více

ORGANIZACE SKLADU PRŮVODCE GO GUIDE

ORGANIZACE SKLADU PRŮVODCE GO GUIDE ORGANIZACE SKLADU PRŮVODCE GO GUIDE ÚVOD PRŮVODCE GO GUIDE Vítězství nepřijde samo. Udržení týmu ve vítězné formě vyžaduje čas, školení a zaměření na detail. Využijte tohoto průvodce GO GUIDE a naučte

Více

Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli. Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě!

Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli. Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě! Lahodná čerstvá káva výjimečné kvality, kdekoli a kdykoli Skvělé zážitky z venkovních aktivit musí začínat ve vašem obchodě! Sáček Coffeebrewer jak to funguje? Sáček Coffeebrewer je vlastně určitá varianta

Více

Průvodce prostředím Twinspace

Průvodce prostředím Twinspace Vítejte Průvodce prostředím Twinspace Návod pro práci v prostředí TwinSpace byl vytvořen pro učitele-administrátory, kteří jsou v prostředí TwinSpace nováčky. S pomocí návodu dokážete: - vstoupit do prostředí

Více

Šťastné a bohaté Vánoce 2055

Šťastné a bohaté Vánoce 2055 Šťastné a bohaté Vánoce 2055 Přejete si, aby Vaše vnoučata prožila ve stáří stejně bohaté Vánoce jako si letos dopřáváte i Vy? Nadělte jim pod stromeček Penzijní připojištění České pojišťovny. Nejkrásnější

Více

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Varianta BASIC Obsahem balíčku je: webová stránka včetně: redakčního systému umožňujícího snadnou úpravu obsahu i neprofesionálním uživatelům,

Více

Udělejte si ve firmě pořádek

Udělejte si ve firmě pořádek Udělejte si ve firmě pořádek Pořádek musí být. Nejen ve vašich kancelářích, ale také v databázích, dokumentech, účtech nebo v jasných vizích do budoucna. 1 Udělejte si ve firmě pořádek 1.1 Udržujte zákaznické

Více

INSIGHTS, AUDIENCES, ZAUJETÍ UDĚLEJTE SI S NÁMI POŘÁDEK V POJMECH, KTERÉ NA FACEBOOKU VÍDÁTE

INSIGHTS, AUDIENCES, ZAUJETÍ UDĚLEJTE SI S NÁMI POŘÁDEK V POJMECH, KTERÉ NA FACEBOOKU VÍDÁTE INSIGHTS, AUDIENCES, ZAUJETÍ UDĚLEJTE SI S NÁMI POŘÁDEK V POJMECH, KTERÉ NA FACEBOOKU VÍDÁTE Každý se na Facebooku stále učí něco nového a ledacos ho znovu a znovu překvapuje. Kdo se však chce věnovat

Více

ORGANIZACE SKLADU PLÁNOVAČ SKLADU průvodce pro školitele

ORGANIZACE SKLADU PLÁNOVAČ SKLADU průvodce pro školitele POKYNY Účel: Účelem této porady je projít si příručku Playbook pro organizaci skladu a objevit vliv kvalitně vypracovaného plánovače skladu. Příprava: Před poradou si pročtěte diskuzi a zadání aktivity.

Více

Podnikání na Amazonu - Workshop Brno

Podnikání na Amazonu - Workshop Brno Workshop Podnikání na Amazonu - Workshop Brno Brno Workshop Jak vybrat produkt pro prodej na Amazonu Jan Furiš CO SE DOZVÍTE V TÉTO PREZENTACI? Podíváme se, jak vydělává peníze podnikatel Elon Musk a co

Více

10 chyb marketingu na sociálních sítích

10 chyb marketingu na sociálních sítích WWW..EU 10 chyb marketingu na sociálních sítích 10 chyb marketingu na sociálních sítích Adam Dolanský, Radim Koláček 1 Obsah Úvod... 3 Snažíte se být všude... 3 Jste egoističtí... 4 Nezkoumáte, co funguje

Více

Naše vize. Naše poslání

Naše vize. Naše poslání Na základě žádosti o finanční podporu z OP LZZ získalo město Třebíč dotaci na projekt s názvem Vybudování koordinačního centra práce na dálku v Třebíči. Svoji činnost zahájilo Koordinační centrum 1. srpna

Více

Etapa I první kontakt

Etapa I první kontakt Průvodce pro používání webových stránek www.doczech.pl Níže najdete základní informace, které Vám umožní začít používat naše webové stránky. I. První kontakt II. Vytvoření uživatelského účtu III. Přidání

Více

O portálu octaviaclub.cz

O portálu octaviaclub.cz reklama na správné adrese.............................................................................. Propagujte své zboží a služby na správném místě. U nás budete vidět. OctaviaClub je ideální místo

Více

Word Lekce III. a IV.

Word Lekce III. a IV. Word 2007 Lekce III. a IV. Záložní kopie Povolení a nastavení automatického obnovení a automatického uložení může být žádoucí ve chvíli, kdy aplikace Word nahlásí neočekávanou chybu, kolizi aplikace a

Více

Úvod do on-line marketingu

Úvod do on-line marketingu Úvod do on-line marketingu Lektor: Jiří Eder Obsah videosemináře co je on-line marketing možnosti,výhody a rizika on-line marketingu pozice on-line marketingu v marketingovém mixu stanovení cílů a měření

Více

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz Co je Vinegret.cz Vinegret.cz je mladý portál, který přináší různorodé informace o České republice v ruském jazyce. Našimi čtenáři jsou cizinci

Více

Snížení stresových faktorů při podnikání v zahraničí aneb jak je důležité znát EEN PhDr. Marie Pavlů, CSc. 14. 10. 2014

Snížení stresových faktorů při podnikání v zahraničí aneb jak je důležité znát EEN PhDr. Marie Pavlů, CSc. 14. 10. 2014 Snížení stresových faktorů při podnikání v zahraničí aneb jak je důležité znát EEN PhDr. Marie Pavlů, CSc. 14. 10. 2014 Co způsobuje stres podnikům a jejich manažerům? 1. Nemají dostatek financí na rozvoj

Více

Návod na vytvoření vlastního videa. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Návod na vytvoření vlastního videa. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Návod na vytvoření vlastního videa Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Sami nejlépe víte, že trh s finančními poradci je přesycen.každý poradce se snaží odlišit od ostatních, být nejlepší

Více

Úvodem... 4 Co je to vlastně formulář Co je to šablona dokumentu Jak se šablona uloží Jak souvisí formulář se šablonou...

Úvodem... 4 Co je to vlastně formulář Co je to šablona dokumentu Jak se šablona uloží Jak souvisí formulář se šablonou... Obsah Úvodem... 4 Co je to vlastně formulář... 5 Co je to šablona dokumentu... 5 Jak se šablona uloží... 6 Jak souvisí formulář se šablonou... 7 Jak se formulář vytváří... 8 Návrh formuláře... 8 Co jsou

Více

koordinátor (řídí práci ve skupině, prezentuje práci skupiny) člen týmu (spolupracuje s koordinátorem a pomáhá jeho činnosti)

koordinátor (řídí práci ve skupině, prezentuje práci skupiny) člen týmu (spolupracuje s koordinátorem a pomáhá jeho činnosti) Užitečné weby Co se naučíte Získáte přehled o užitečných webových stránkách různého druhu a o tom, jak je můžete v životě využít. Vytvoříte si myšlenkovou mapu o různých druzích užitečných webů na internetu.

Více

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál www.data-norms.cz Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál Podpořte své zákazníky a obchodní zástupce nasazením

Více

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Právnické kanceláře)

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Právnické kanceláře) PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ (Právnické kanceláře) Dropbox Noste sebou své soubory kamkoliv se pohnete. Dropbox je cloudovým úložištěm, kde si může celá vaše kancelář uložit všechny dokumenty, se kterými pracujete.

Více

PSYCHOLOGIE SLOVA: 100 NEJPŘESVĚDČIVĚJŠÍCH OBRATŮ

PSYCHOLOGIE SLOVA: 100 NEJPŘESVĚDČIVĚJŠÍCH OBRATŮ PSYCHOLOGIE SLOVA: 100 NEJPŘESVĚDČIVĚJŠÍCH OBRATŮ Slova a psychologie jde to vůbec dohromady? Ano, a dokonce více, než se může na první pohled zdát! Volba vhodných slovních spojení, přesvědčivých obratů,

Více

AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ

AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ VAŠEHO WEBU! AŤ UŽ SE JEDNÁ O JEDNOSTRÁNKOVOU PREZENTACI TYPU LANDING PAGE NEBO ROZSÁHLÉ WEBOVÉ STRÁNKY,

Více

22 tipů pro zvýšení návštěvnosti webu

22 tipů pro zvýšení návštěvnosti webu 22 tipů pro zvýšení návštěvnosti webu (absolutně nezbytných) David Kirš, Důležité! Otázka, jak dostat na stránky více návštěvníků, jak zvýšit traffic, je spojena s jedním velkým nedorozuměním. Každý se

Více

Jak mi může pomoci věrnostní program?

Jak mi může pomoci věrnostní program? Jak mi může pomoci věrnostní program? POSÍLENÍM VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY Zavedení věrnostního programu je stávajícími zákazníky vnímáno jako krok vstřícnosti a ocenění ze strany Vás, obchodníka. PŘI ZÍSKÁVÁNÍ

Více

CASHBACK WOLD. Nakupujte velmi výhodně

CASHBACK WOLD. Nakupujte velmi výhodně CASHBACK WOLD Nakupujte velmi výhodně Co je to Cashback World Máte v peněžence kartu Tesco Clubcard? Pravděpodobně ano, protože jde o druhý největší věrnostní systém na světě. Ten první se jmenuje Cashback

Více

Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase. Tomáš Jindříšek

Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase. Tomáš Jindříšek Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase Tomáš Jindříšek Kdo k nám dorazí? Doba zájezdních hostinců je pryč Nečekejme, až si host udělá

Více