Průvodce prostředím Twinspace

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Průvodce prostředím Twinspace"

Transkript

1 Vítejte Průvodce prostředím Twinspace Návod pro práci v prostředí TwinSpace byl vytvořen pro učitele-administrátory, kteří jsou v prostředí TwinSpace nováčky. S pomocí návodu dokážete: - vstoupit do prostředí Twinspace; - upravit svůj profil; - vytvořit projektové aktivity; - přizvat k účasti žáky. Najdete zde také charakteristiku nejdůležitějších prvků na hlavní stránce TwinSpace.

2 1. krok Přihlaste se Jděte na portál a klikněte na políčko Přihlášení.

3 1. krok Přihlaste se Napište svoje jméno a uživatelské heslo a přejděte na pracovní plochu. Rada: Pokud si své heslo nepamatujete, použijte nápovědu Zapomněli jste své heslo?.

4 2. krok Vstupte do svého prostředí TwinSpace Na pracovní ploše klikněte na políčko Projekty.

5 2. krok Vstupte do svého prostředí TwinSpace Vyberte projekt. U daného projektu klikněte na odkaz pro TwinSpace.

6 Aplikace na hlavní stránce TwinSpace Rada: Při přecházení z jedné části TwinSpace do druhé, doporučujeme pro orientaci používat políčka nahoře na stránce. Zde vidíte jméno svého TwinSpace. Kliknutím na políčko se z prostředí odhlásíte, nebo přejdete do sekce pro úpravy profilu v TwinSpace. Pokud potřebujete odkaz na své prostředí Twinspace pro veřejnost, najdete ho zde.

7 Aplikace na hlavní stránce TwinSpace Toto je schránka v TwinSpace pro odesílání a příjem všech zpráv týkajících se vašeho etwinningového projektu. V části Nejnovější aktivity máte přehled o všem, co se v TwinSpace děje. Vidíte např., že někdo zveřejnil nový záznam na blogu nebo přizval nového účastníka. Zde najdete svůj kalendář v prostředí Twinspace. Slouží pro plánování všech aktivit během roku. Rada: Na začátku projektu je dobré zjistit, kdy mají vaše partnerské školy prázdniny. Termíny školních prázdnin se v různých evropských zemích liší, vaši partneři tedy nemusí být schopni na pracovat na projektu v době, kdy byste očekávali.

8 Aplikace na hlavní stránce TwinSpace Pokud jste TwinSpace nikdy nepoužívali, je dobré kliknout na políčko Jste v etwinningu nováčkem? a postupovat doporučeným způsobem. V této sekci můžete upravovat informace o členech, tedy také zvát nové členy a měnit hesla přidělená žákům. Zde vidíte kolik učitelů, žáků a hostů je členy vašeho TwinSpace. Zobrazí se také jména členů TwinSpace a data jejich posledního přihlášení. Rada: Po kliknutí na políčko Zobrazit vše se objeví seznam všech členů TwinSpace.

9 Aplikace na hlavní stránce TwinSpace Svůj profil můžete aktualizovat - můžete např. přidat fotografii či v textu představit sebe a/nebo svoji třídu.

10 Aplikace na hlavní stránce TwinSpace Můžete si také vytvořit Aktivity projektu. Mezi ně patří např. archiv souborů, kde si ukládáte práci realizovanou v rámci projektu, nebo galerii, kam lze vložit jakýkoli obrázek týkající se projektu.

11 Aplikace na hlavní stránce TwinSpace Nezapomeňte pozvat také ostatní, aby se mohli do vaší práce na projektu zapojit. Rada: Druhý zakladatel projektu se automaticky stává členem TwinSpace s administrátorskými právy. Můžete se však rozhodnout přizvat i další účastníky projektu, např. žáky, učitele ze zemí nezapojených do etwinningu, rodiče nebo jiné hosty, kteří by se rádi na vaši práci v projektu podívali. Upozornění: Chcete-li pozvat kolegy či učitele ze zemí zapojených do etwinningu, musíte tak učinit přes etwinningovou pracovní plochu, ne z prostředí TwinSpace.

12 3. krok Aktualizujte svůj profil Chcete-li aktualizovat svůj profil, klikněte na políčko OK.

13 3. krok Aktualizujte svůj profil Vložte svoji fotografii, prostředí TwinSpace tak bude osobnější. Může se jednat o foto vaší osoby, školy nebo známé památky ve vašem městě. Napište něco o sobě a své třídě a uveďte své koníčky a zájmy.

14 3.krok Aktualizujte svůj profil Heslo můžete změnit po kliknutí na políčko Upravit. Chcete-li provést změnu, nezapomeňte kliknout na políčko Odeslat.

15 3. krok Aktualizujte svůj profil Svoj Zeď v profilu můžete používat jako komunikační nástroj a informovat ostatní o svých nejnovějších aktivitách. Zprávy můžete zveřejňovat také na zdech ostatních členů. Kliknutím na políčko Zveřejnit zprávu zobrazíte na své zdi.

16 4. krok Vytvořte projektové aktivity Chcete-li vytvořit projektovou aktivitu, klikněte na políčko OK.

17 4. krok Vytvořte projektové aktivity Rada: Takto vypadá stránka pro vytváření projektových aktivit. Všimněte si, že políčko Projektové aktivity je zvýrazněno. Co jsou projektové aktivity? Váš projekt může sestávat z různých typů aktivit. Můžete např. pracovat s obrázky v digitální podobě, vést blog nebo se věnovat společnému psaní. Na stránce pro projektové aktivity máte přístup k nástrojům potřebným pro realizaci projektu. Výsledky své práce zde také můžete ukládat.

18 4. krok Vytvořte projektové aktivity Každou stránku v sekci Projektové aktivity pojmenujte - např. Seznamujeme se nebo Obrázky z našeho města. Vyberte si, jaké aktivity chcete na každé stránce mít.

19 4. krok Jaké aktivity máte k dispozici? Blog aktivity je nástroj pro psaní, který umožňuje účastníkům projektu věnovat se psaní na určité téma. Texty mohou tvořit žáci samostatně nebo ve dvojicích/skupinách. Zveřejněný blog si mohou přečíst všichni účastníci projektu.

20 4. krok Jaké aktivity máte k dispozici? V archivu souborů si můžete ukládat všechny dokumenty ve Wordu, tabulky v Excelu, videonahrávky a další soubory týkající se projektu. Maximální velikost souboru je 20MB.

21 4. krok Jaké aktivity máte k dispozici? Fórum je místo, kde můžete otevírat nová diskusní témata, zadávat v rámci projektu úkoly nebo si vybrat jen určité téma, např.: Moje oblíbená barva je

22 4. krok Jaké aktivity máte k dispozici? Galerie je prostor pro ukládání fotografií a dalších obrázků v digitálním formátu, které se vztahují k práci na projektu,např.: oskenovaných výtvarných děl apod. Maximální velikost souboru je opět 20MB.

23 4. krok Jaké aktivity máte k dispozici? Wiki je nástroj obzvlášť vhodný pro společné psaní. Stejně jako na blogu zde můžete psát text a sdílet ho s ostatními v projektu. Rozdíl spočívá v tom, že na wiki mohou vkládat vlastní texty a upravovat již publikované všichni ostatní účastníci projektu.

24 4. krok Jaké aktivity máte k dispozici? Aktivita Materiály z webu umožňuje vkládat do prostředí různé aplikace a materiály z webu, a to vložením kódu. Můžete sem např. vložit videonahrávku z YouTube, jejímiž autory jsou pracovníci místního úřadu cestovního ruchu, či aplikaci ukazující přesný čas nebo informující o počasí v místě vašeho bydliště.

25 4. krok Vytvořte projektové aktivity Budete vědět, že jste zvolili konkrétní aktivitu - příslušné políčko bude žlutě zvýrazněno a v pravém dolním rohu uvidíte zelené zaškrtnutí. Rada: Projektových aktivit můžete vytvořit libovolné množstí, podmínkou je alespoň jedna. Svou volbu můžete později změnit a aktivity přidávat/odebírat. Chcete-li vytvořit projektovou aktivitu, klikněte na políčko Vytvořit.

26 5. krok Pozvěte účastníky Chcete-li pozvat nové účastníky, klikněte na políčko OK.

27 5. krok Pozvěte nové žáky Napište křestní jméno a příjmení žáka. Rada: V části Pozvat nové žáky jsou automaticky nastavena 3 jména. Další přidáte kliknutím na malé políčko se znaménkem plus přímo pod posle číslem 3. Klikněte na políčko Odeslat.

28 5. krok Pozvěte nové žáky Systém navrhne pro žáky přihlašovací jméno a heslo. Pokud jste s přihlašovacím jménem a heslem spokojeni, klikněte na políčko Odeslat. Rada: Navrhované přihlašovací jméno a heslo můžete změnit - bude užitečné vybrat jako heslo jiné, snáze zapamatovatelné slovo.

29 5. krok Pozvat nové žáky Rada: Roli žáků v etwinningu můžete změnit po kliknutí na rozbalovací menu. V nabídce jsou dvě možnosti: TS žák a TS žák-administrátor - více informací najdete v textu v rámečku.

30 5. krok Pozvěte nové žáky Rada: Potvrzení obdržíte v ové zprávě s přihlašovacími údaji pro žáka. Zprávu si bezpečně uložte, můžete ji potřebovat později. Mnoho učitelů si přihlašovací jména a hesla žáků také zapisuje. Uvidíte zprávu, která vám potvrdí, že pozvání žáka do prostředí TwinSpace proběhlo úspěšně. Do prostředí TwinSpace se vrátíte kliknutím na políčko Dokončeno.

Podrobný návod. Učíme se používat prostředí TwinSpace

Podrobný návod. Učíme se používat prostředí TwinSpace Podrobný návod Učíme se používat prostředí TwinSpace Jak aktualizovat profil... 3 Jak do prostředí TwinSpace přizvat učitele a hosty... 5 Jak do prostředí TwinSpace přizvat žáky... 8 Jak přidat do prostředí

Více

Průvodce novým prostředím TwinSpace

Průvodce novým prostředím TwinSpace Průvodce novým prostředím TwinSpace (spuštěno v září 2014) Tento návod byl vytvořen pro potřeby učitelů administrátorů. Najdete zde vše, co potřebujete o svém novém prostředí TwinSpace vědět. Přihlášení

Více

1. krok Přihlaste se. Klikněte na políčko Přihlášení

1. krok Přihlaste se. Klikněte na políčko Přihlášení 1. krok Přihlaste se Klikněte na políčko Přihlášení 1. krok Přihlaste se Zadejte své uživatelské jméno a heslo Rada: Pokud si heslo nepamatujete, použijte nápovědu Zapomněli jste své heslo?. 2. krok Aktualizujte

Více

JEDNODUCHÝ PRŮVODCE STRÁNKAMI www.dedra.cz

JEDNODUCHÝ PRŮVODCE STRÁNKAMI www.dedra.cz JEDNODUCHÝ PRŮVODCE STRÁNKAMI www.dedra.cz Pomocí tohoto jednoduchého průvodce se budete lépe orientovat na našich internetových stánkách a bez problémů využívat výhod nového automatického objednávkového

Více

Pracovní plocha pro etwinning Desktop

Pracovní plocha pro etwinning Desktop Pracovní plocha pro etwinning Desktop 1. Registrace na portálu www.etwinning.net Registrace probíhá ve dvou krocích. Na portálu najdete políčko Zaregistrujte se. Předregistrace Do předregistračního formuláře

Více

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu 2013 Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu Czechiatour.eu 1.2.2013 Vážení zákazníci portálu Czechiatour.eu. Abychom Vám co nejvíce usnadnili orientaci v administraci

Více

První kroky s Google Apps

První kroky s Google Apps První kroky s Google Apps Postupujte podle jednotlivých kroků popsaných v tomto dokumentu. Krok 1: Krok 2: Krok 3: Krok 4: Přihlášení Nastavení Gmail Nastavení Kalendáře Nastavení mobilního telefonu Podpora

Více

CRV Czech Republic je na facebooku!

CRV Czech Republic je na facebooku! CRV Czech Republic je na facebooku! Na to, abyste mohli prohlížet naše facebookové stránky, není třeba se registrovat. Stačí do internetového prohlížeče zadat adresu: http://www.facebook.com/pages/crv-czech-republic/198677136816177

Více

Write-N-Cite - stručný návod

Write-N-Cite - stručný návod Nástroj pro podporu výzkumu od společnosti ProQuest Spuštění Write-N-Cite POZNÁMKA: Při prvním spuštění Write-N-Cite ve Windows musíte být připojeni k internetu, abyste se mohli přihlásit do svého RefWorks

Více

Etapa I první kontakt

Etapa I první kontakt Průvodce pro používání webových stránek www.doczech.pl Níže najdete základní informace, které Vám umožní začít používat naše webové stránky. I. První kontakt II. Vytvoření uživatelského účtu III. Přidání

Více

Manuál online studia

Manuál online studia Manuál online studia 2016 Obsah Funkce a ovládání systému online kurzů... 3 1 Práce se systémem... 3 1.1 Přihlášení do online studia... 3 1.2 Odhlášení... 5 1.3 Zapomenuté heslo... 6 1.4 Profil uživatele...

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Práce s portálem... 2 2. Registrace... 3 1.1. Základní údaje... 4 1.2. Informace o zařízení... 5 1.3. Fotografie... 5 1.4. Platba a podmínky... 6 1.5. Smlouva...

Více

ROK V OBCI. Uživatelská příručka

ROK V OBCI. Uživatelská příručka Uživatelská příručka Hlavní obrazovka Menu pro správu uživatele Hlavní nabídka Kalendář akcí Přihlášený uživatel Odkazy na hlavní moduly aplikace Aktuální zprávy Seznam aktualit Přihlášení, uživatelský

Více

PORTÁL KAM NA ŠKOLU VE ZLÍNSKÉM KRAJI (stručný návod pro ředitele a administrátory škol)

PORTÁL KAM NA ŠKOLU VE ZLÍNSKÉM KRAJI (stručný návod pro ředitele a administrátory škol) 1. PŘÍSTUP K PORTÁLU REGISTRACE - PŘIHLÁŠENÍ Adresa úvodní stránky: www.burzaskol.cz (přechodně: www.sofiazk.cz/burzaskol) Vytvoření uživatelského účtu registrace Pro portál jsou platné přihlašovací údaje

Více

Jak využívat prostředí TwinSpace. Vítejte v TwinSpace!

Jak využívat prostředí TwinSpace. Vítejte v TwinSpace! Jak využívat prostředí TwinSpace Vítejte v TwinSpace! TwinSpace je prostředí pro komunikaci a spolupráci mezi partnery v programu etwinning. Do vlastního prostředí TwinSpace mají všechny školy přístup

Více

Uživatelský manuál. pro obsluhu online katalogu na objednávku kazet, tonerů a provozního materiálu

Uživatelský manuál. pro obsluhu online katalogu na objednávku kazet, tonerů a provozního materiálu Uživatelský manuál pro obsluhu online katalogu na objednávku kazet, tonerů a provozního materiálu Obsah 1. Úvod... 4 2. Přihlášení do online katalogu... 5 3. Úvodní strana... 6 3.1. Informační část...

Více

Už ivatelska dokumentace

Už ivatelska dokumentace Už ivatelska dokumentace Aplikace Portál úspěšných projektů je určena k publikování informací o projektech realizovaných za přispění některého z Operačních programů v gesci Ministerstva vnitra České republiky.

Více

Dealer Extranet 3. Správa účtu

Dealer Extranet 3. Správa účtu Dealer Extranet 3 Správa účtu Obsah Informace o účtu 3 Vložení loga vaší firmy do cenových nabídek 5 Vytvoření profilu podřízeného uživatele 6 Úpravy profilu podřízeného uživatele 8 Profil SuperDealer

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Registrace... 2 1.1. Základní údaje... 3 1.2. Informace o zařízení... 4 1.3. Fotografie... 4 1.4. Platba a podmínky... 5 1.5. Smlouva... 6 2. Přihlášení do

Více

Dealer Extranet 3. Správa objednávek

Dealer Extranet 3. Správa objednávek Dealer Extranet 3 Správa objednávek Obsah Zpracování objednávky 3 Vyhledávací pole 4 Konfigurátor 5 Rychlá objednávka 6 Rychlá objednávka náhradních dílů a nestandardních produktů 7 Oblíbené 8 Objednávání

Více

NSS pro etwinning, Česká republika. Práce s TwinSpace. www.etwinning.net

NSS pro etwinning, Česká republika. Práce s TwinSpace. www.etwinning.net NSS pro etwinning, Česká republika Práce s TwinSpace www.etwinning.net Praha 2013 Obsah 1. Přihlášení do vlastního TwinSpace... 3 2. Adresa TwinSpace... 3 3. Úprava - aktualizace profilu účastníka... 4

Více

Převést objednávek do faktur. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Převést objednávek do faktur. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Převést objednávek do faktur Toto video jsme vytvořili, abychom vám ukázali, jak je snadné odesílat faktury a dobropisy prostřednictvím metody převodu objednávky portálu systému Tungsten Network. Chcete-li

Více

Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín. Novinky v elektronické žákovské knížce

Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín. Novinky v elektronické žákovské knížce Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Novinky v elektronické žákovské knížce Nová verze elektronické žákovské knížky Webová aplikace Bakaláři je v provozu na adrese https://jmenoskoly.bakalari.cz

Více

Postup vytvoření faktury nebo dobropisu. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Postup vytvoření faktury nebo dobropisu. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Postup vytvoření faktury nebo dobropisu Vítejte. Toto video jsme vytvořili, abychom vám ukázali, jak je snadné odesílat faktury a dobropisy prostřednictvím portálu systému Tungsten Network. Nejprve klikněte

Více

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - firma Jako firma se na portálu www.skoleni-lp.cz registrujte, pokud jste podnikající fyzická osoba nebo právnická

Více

MOODLE 2 PRO STUDENTY návod č. 1 (verze 0 bude dopracována, září 2012)

MOODLE 2 PRO STUDENTY návod č. 1 (verze 0 bude dopracována, září 2012) MOODLE 2 PRO STUDENTY návod č. 1 (verze 0 bude dopracována, září 2012) První přihlášení a úprava profilu, zápis do kurzu Přihlášení do Moodlu Na stránkách školy přejděte vpravo v sekci Pro studenty na

Více

Srovnání v T4C 3 (LELY Benchmark Social Network)

Srovnání v T4C 3 (LELY Benchmark Social Network) Srovnání v T4C 3 (LELY Benchmark Social Network) Sociální síť uživatelů T4C Srovnání v T4C umožňuje vstoupit do zabezpečené webové aplikace, kde si uživatelé mohou porovnávat své výsledky stáda i robota

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL ŠETŘENÍ DEKUBITŮ

UŽIVATELSKÝ MANUÁL ŠETŘENÍ DEKUBITŮ UŽIVATELSKÝ MANUÁL ŠETŘENÍ DEKUBITŮ Vypracoval Bc. Petr Suchý Dne: 20.1.2009 Obsah 1. Úvodní stránka... 2 2. Výběr oddělení... 3 3. Záznam šetření pracoviště... 4 4. Záznam pacientů v riziku a s dekubitem...

Více

Příručka ke zřízení a užívání profilu zadavatele. Příručka určená pro uživatele elektronického nástroje E-ZAKAZKY společnosti OTIDEA CZ s.r.o.

Příručka ke zřízení a užívání profilu zadavatele. Příručka určená pro uživatele elektronického nástroje E-ZAKAZKY společnosti OTIDEA CZ s.r.o. Příručka ke zřízení a užívání profilu zadavatele Příručka určená pro uživatele elektronického nástroje E-ZAKAZKY společnosti OTIDEA CZ s.r.o. 1. Zřízení profilu zadavatele.2 1.1. Registrace a přihlášení.2

Více

MarkAs marketingový asistent. Návod Betatest

MarkAs marketingový asistent. Návod Betatest MarkAs marketingový asistent Návod Betatest 25.5.2015 ! 2 /! 9 Obsah Návod betatest 3 Zapojení do betatestu 3 Instalace a aktivace 3 Založení nového zákazníka 4 Konfigurace MarkAs Mailer 6 Použití MarkAs

Více

Nástrojová lišta v editačním poli

Nástrojová lišta v editačním poli Nástrojová lišta v editačním poli Název projektu PŘEJÍT NA konkrétní sekci webu ZOBRAZIT zobrazí a) pracovní verzi webu (tj. nepublikovanou) b) publikovanou verzi webu a) Odstranit odstraní zobrazenou

Více

NÁVOD K PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO STUDENTY. 1. Nejsem registrován na webu ChO

NÁVOD K PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO STUDENTY. 1. Nejsem registrován na webu ChO NÁVOD K PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO STUDENTY 1. Nejsem registrován na webu ChO... 1 1.1. Přihlášení e-mailem... 2 1.2. Přihlášení přes Google... 7 1.3. Přihlášení přes Facebook... 11 2. Jsem registrován

Více

Vytvořte a sledujte své lístky pro podporu. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Vytvořte a sledujte své lístky pro podporu. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Vytvořte a sledujte své lístky pro podporu Vítejte ve systému Tungsten Network. Cílem tohoto videa je představit jednotlivé kroky postupu, jak vytvářet žádosti o podporu, jak sledovat stav dříve vytvořených

Více

Průvodce Sciotestováním pro učitele

Průvodce Sciotestováním pro učitele Průvodce Sciotestováním pro učitele Zkrácená verze pro potřeby Testování OSP třetích ročníků SŠ. testovani.scio.cz 1 1. Než začnete testovat a) Přihlaste se do aplikace ScioDat (http://testovani.scio.cz)

Více

2. Fotografie tiskneme sami... 10

2. Fotografie tiskneme sami... 10 Tištěné fotoalbum OBSAH 1. Tištěné fotoalbum... 3 2. Fotografie tiskneme sami... 10 2.1 Snímky jsou uloženy v paměti fotoaparátu... 10 2.2 Snímky jsou uloženy na paměťové kartě... 10 2 1. TIŠTĚNÉ FOTOALBUM

Více

Přihlášení k webmailu a jeho nastavení

Přihlášení k webmailu a jeho nastavení Přihlášení k webmailu a jeho nastavení Obsah Kontakt technické podpory... 2 Přihlášení k webmailu... 2 Změna hesla... 2 Nastavení podpisu... 4 Nastavení automatické odpovědi... 7 Jak odesílat e-mailem

Více

Manuál pro studenty. Obsah

Manuál pro studenty. Obsah Manuál pro studenty Studovat můžete v čase, který Vám vyhovuje a z jakéhokoliv prostředí. Náklady na cestovné a ubytování tímto ušetříte! Kurz Vás nebude nic stát! Počet kurzů bude záviset jen na Vás.

Více

Průvodce pro přenos dat

Průvodce pro přenos dat Průvodce pro přenos dat (pro tonometr OMRON M6 Comfort IT a OMRON M3 IT) 1)Před prvním použití se musíte nejdříve zaregistrovat. 2)Přejděte na webovou stránku: http://bi-link.omron.com/home/landing 3)Zde

Více

Manuál pro vytvoření účtu a práci v systému FLEGIT na rozhraní TRACES NT (pro roli hospodářského subjektu)

Manuál pro vytvoření účtu a práci v systému FLEGIT na rozhraní TRACES NT (pro roli hospodářského subjektu) Manuál pro vytvoření účtu a práci v systému FLEGIT na rozhraní TRACES NT (pro roli hospodářského subjektu) Listopad 2018 Kapitola 1. - Vytvoření účtu Pokud ještě nemáte vytvořen osobní účet EU Login (nebo

Více

Manuál pro Registrované uživatele / Klienty

Manuál pro Registrované uživatele / Klienty Manuál pro Registrované uživatele / Klienty OBSAH 1. Přihlášení klienta web stránka, region, jméno a heslo 2. Po přihlášení klienta vysvětlení jednotlivých položek 2.1. Přidávání a odebírání staveb z oblíbených

Více

Správa obsahu webové platformy

Správa obsahu webové platformy Správa obsahu webové platformy www.dobrovolnik.net Bc. Irina Kushnareva PRAHA 2019 Tento dokument byl vypracován v rámci projektu Dobrovolnictví ve veřejné správě, reg. č. CZ.03.3.X/0.0/0.0/15_018/0005458,

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu EU Login a přidání čísla

Více

Jak přizpůsobit logo stránky na prázdném formuláři

Jak přizpůsobit logo stránky na prázdném formuláři Jak přizpůsobit logo stránky na prázdném formuláři Pro hodnotitele: Gold INGOT Celek 2 Užitečný návod naleznete také zde. Přizpůsobení loga stránky Svou stránku můžete přizpůsobit tím, že k ní přidáte

Více

KARIÉRNÍ WEB UNIVERZITY HRADEC KRÁLOVÉ MANUÁL PRO ZAMĚSTNAVATELE. kariera.uhk.cz

KARIÉRNÍ WEB UNIVERZITY HRADEC KRÁLOVÉ MANUÁL PRO ZAMĚSTNAVATELE. kariera.uhk.cz KARIÉRNÍ WEB UNIVERZITY HRADEC KRÁLOVÉ MANUÁL PRO ZAMĚSTNAVATELE kariera.uhk.cz Obsah 1 Registrace a přihlašování... 2 1.1 Registrace... 2 1.2 Přihlašování... 2 1.3 Zapomenuté heslo/změna hesla... 3 2

Více

Dokumentace pro správu zlínských DUM

Dokumentace pro správu zlínských DUM Dokumentace pro správu zlínských DUM Obsah 1 Registrace... 3 1.1 Registrace nové školy... 3 1.2 Registrace uživatele/zaměstnance... 4 2 Kontakt... 5 2.1 Kontakt správců skrze kontaktní formulář... 5 3

Více

Úvod do email systému

Úvod do email systému Úvod do email systému Základní informace Toto emailové prostředí je rozloženo do tří hlavních částí - rámců. Levý rámec zobrazuje aktuálně přihlášené složky. V pravé části strany se realizuje veškerá činnost

Více

CitiManager: Stručný návod k přechodu na nový systém pro držitele karet

CitiManager: Stručný návod k přechodu na nový systém pro držitele karet Tento stručný návod vám ukáže: 1. jak postupovat při registraci do CitiManager a) Pouze pro stávající držitele karet, kteří používají online výpisy b) Pouze pro držitele karet, kteří používají papírové

Více

PRACUJEME S TSRM. Modul Samoobsluha

PRACUJEME S TSRM. Modul Samoobsluha PRACUJEME S TSRM Modul Samoobsluha V této kapitole Tato kapitola obsahuje následující témata: Téma Na straně Přehled kapitoly 6-1 Užití modulu Samoobsluha 6-2 Přihlášení k systému 6-3 Hlavní nabídka TSRM

Více

Postup při zasílání dokumentů smluvních partnerů České pojišťovny prostřednictvím aplikace externí upload

Postup při zasílání dokumentů smluvních partnerů České pojišťovny prostřednictvím aplikace externí upload Postup při zasílání dokumentů smluvních partnerů České pojišťovny prostřednictvím aplikace externí upload Aplikaci spustíte dvojklikem na ikonu s logem ČP Upload zobrazí se následující okno aplikace: Pro

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. pro nákup pneumatik a pneuservisních služeb.

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. pro nákup pneumatik a pneuservisních služeb. UŽIVATELSKÝ MANUÁL pro nákup pneumatik a pneuservisních služeb http://lesycr.bestdrive.cz/ Tento manuál je určen pracovníkům, kteří jsou pověřeni nákupem pneumatik a pneuservisních služeb pro svou OJ.

Více

Důležité odkazy pro zákaznický samoobslužný portal

Důležité odkazy pro zákaznický samoobslužný portal Důležité odkazy pro zákaznický samoobslužný portal Obsah Kapitola 1: Registrace a přihlášení k samoobslužnému portalu 1 Kapitola 2: Základní informace 5 Kapitola 3: Registrace produktu 7 Kapitola 4: Případy

Více

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - jednotlivec

Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - jednotlivec Pravidla používání webového rezervačního systému bezpečnostních školení Letiště Praha, a. s. - jednotlivec Jako jednotlivec se na portálu www.skoleni-lp.cz registrujte, pokud jste nepodnikající fyzická

Více

Novell Vibe 3.4. Novell. 1. července Stručný úvod. Spuštění Novell Vibe. Rozhraní Novell Vibe a jeho funkce

Novell Vibe 3.4. Novell. 1. července Stručný úvod. Spuštění Novell Vibe. Rozhraní Novell Vibe a jeho funkce Novell Vibe 3.4 1. července 2013 Novell Stručný úvod Pokud začínáte používat Novell Vibe, budou prvními činnostmi, které budete potřebovat vykonat, nastavení vašeho osobního pracovního prostoru a vytvoření

Více

Redakční systém Joomla. Prokop Zelený

Redakční systém Joomla. Prokop Zelený Redakční systém Joomla Prokop Zelený 1 Co jsou to red. systémy? Redakční systémy (anglicky Content Management System - CMS) jsou webové aplikace používané pro snadnou správu obsahu stránek. Hlavním cílem

Více

InsideBusiness Payments CEE

InsideBusiness Payments CEE InsideBusiness Payments CEE Referenční příručka k novému vzhledu Přístupová cesta do střední a východní Evropy InsideBusiness Payments CEE Potřebujete pohodlný a bezproblémový přístup k úplné nabídce služeb

Více

NÁVOD PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO GARANTY A UČITELE

NÁVOD PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO GARANTY A UČITELE NÁVOD PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO GARANTY A UČITELE 1. Registrace na webu ChO... 2 1.1. Výběr způsobu přihlašování... 3 1.1.1. Přihlášení e-mailem... 3 1.1.2. Přihlášení přes Google... 6 1.1.3. Přihlášení

Více

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro pedagogy. Obsah návodu

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro pedagogy. Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém... 1... 1 Obsah návodu... 1 1 Registrace a přihlašování... 2 1.1 Registrace... 2 1.2 Přihlášení... 3 1.2.1 Zapomněl jsem své údaje...

Více

Manuál k editaci webu NUDZ

Manuál k editaci webu NUDZ Manuál k editaci webu NUDZ Obsah Úvod 2 Vstup do redakčního systému a na intranet 4 Uživatelé (všichni zaměstnanci) Editace osobních stránek 5 9 Publikace, projekty 10 Fotogalerie 11 12 Zobrazení stránky

Více

Uživatelská příručka systému pro administrátory obcí a manuál pro správce portálu

Uživatelská příručka systému pro administrátory obcí a manuál pro správce portálu Softwarová podpora tvorby rozvojových dokumentů obcí Uživatelská příručka systému pro administrátory obcí a manuál pro správce portálu Verze 1.3 Zpracováno v rámci projektu CZ.1.04/4.1.00/62.00008 ELEKTRONICKÁ

Více

Registrace na fóru Jak vložit nový příspěvek Časté otázky k funkcím fóra Jak se vrátit na úvodní přehled všech diskusních fór?...

Registrace na fóru Jak vložit nový příspěvek Časté otázky k funkcím fóra Jak se vrátit na úvodní přehled všech diskusních fór?... Jak pracovat na fóru Adresa fóra je www.iruv.cz/forum Registrace na fóru... 2 Jak vložit nový příspěvek... 3 Časté otázky k funkcím fóra... 5 Jak se vrátit na úvodní přehled všech diskusních fór?... 5

Více

Bakala ř i - manua l. Obsah

Bakala ř i - manua l. Obsah Bakala ř i - manua l Obsah 1 Úvod... 2 2 Osobní údaje... 3 3 Klasifikace... 3 3.1 Průběžná klasifikace... 3 3.2 Pololetní klasifikace... 4 3.3 Výchovná opatření... 4 3.4 Opravné zkoušky... 4 4 Kommens...

Více

Uživatelská příručka. Vytvořte jedničku mezi stránkami v několika jednoduchých krocích

Uživatelská příručka. Vytvořte jedničku mezi stránkami v několika jednoduchých krocích Uživatelská příručka Vytvořte jedničku mezi stránkami v několika jednoduchých krocích EXO TECHNOLOGIES spol. s r.o. Jašíkova 1536/10 Praha 4, 149 00 IČO: 289 77 939 DIČ: CZ 289 77 939 support@exohosting.cz

Více

Hromadné licence společnosti Adobe

Hromadné licence společnosti Adobe Hromadné licence společnosti Adobe Konzole pro správu zákazníků programu VIP Příručka pro uživatele programu Value Incentive Plan (VIP) Verze 2.5 20. listopadu 2013 Obsah Co je Konzole pro správu pro zákazníky

Více

Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu

Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu Úvodní příručka Kontrola e-mailů iphone nebo ipad si můžete nastavit tak, aby odesílal a přijímal poštu z vašeho účtu Office 365. Kontrola kalendáře z libovolného

Více

Zde v části Progress Reports, Final Reports klikněte na ikonku Edit. Následně se otevře formulář Dílčí zprávy.

Zde v části Progress Reports, Final Reports klikněte na ikonku Edit. Následně se otevře formulář Dílčí zprávy. DÍLČÍ ZPRÁVA Poté, co obdržíte informační e-mail ze strany GA ČR, přihlaste se do aplikace. Přístupové údaje, postup přihlášení do aplikace i práce v aplikaci zůstávají stejné jako při podávání žádosti

Více

Jak podat žádost do Dotačního titulu Podpora MAS s působností na území PK 2012

Jak podat žádost do Dotačního titulu Podpora MAS s působností na území PK 2012 Jak podat žádost do Dotačního titulu Podpora MAS s působností na území PK 2012 Obsah 1) vstup do systému edotace - informace o platných dotačních titulech návod, jak vstoupit do systému edotace, v kterém

Více

Přihlášení Přihlaste na server: https://el.lf1.cuni.cz a zvolte přihlášení jako Charles University Prague: Medical students, employees and graduates.

Přihlášení Přihlaste na server: https://el.lf1.cuni.cz a zvolte přihlášení jako Charles University Prague: Medical students, employees and graduates. Adobe Connect stručný průvodce vkládáním a zveřejňováním výukových materiálů Vkládat lze soubory v jednom z následujících formátů: *.ppt, pptx*, *.flv, *.swf, *.pdf, *.gif, *.jpg, *.png, *.mp3, *.html,

Více

1. VSTUP do e-learningu

1. VSTUP do e-learningu ! 1 1. VSTUP do e-learningu Při vstupu na stránky klikněte na tlačítko PRO STUDENTY zde kliknete a vyberete si - E-learning. Otevře se stránka, zde vidíte obrázky učebnic s názvy jazyků. Vpravo je modrý

Více

Použití Office 365 na telefonu s Androidem

Použití Office 365 na telefonu s Androidem Použití Office 365 na telefonu s Androidem Úvodní příručka Kontrola e-mailů Telefon s Androidem si můžete nastavit tak, aby odesílal a přijímal poštu z vašeho účtu Office 365. Kontrola kalendáře z libovolného

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu EU Login a přidání čísla

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UČITEL

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UČITEL VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UČITEL INFORMAČNÍ SYSTÉM PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLU LOŠTICE Radek ZIMMERMANN Obsah 1 Úvod... 3 2 Přístup... 3 3 Přihlášení do systému... 4

Více

GRANTYS online formulář žádosti

GRANTYS online formulář žádosti GRANTYS online formulář žádosti Jste tu poprvé? Registrovat Znáte své přihlašovací údaje? Přihlásit (přihlašovací jméno = vaše IČ nebo jiná kombinace písmen a číslic, kterou jste dostali spolu s heslem

Více

Pozměňovací návrhy VR online Uživatelská příručka

Pozměňovací návrhy VR online Uživatelská příručka Pozměňovací návrhy VR online Uživatelská příručka I Pozměňovací návrhy online...3 Co jsou pozměňovací návrhy online?... 3 Připojení k Portálu členů... 3 Vstup do modulu Pozměňovací návrhy... 4 Předložení

Více

Vzdělávejte se v Learnis Cloud 5.5

Vzdělávejte se v Learnis Cloud 5.5 PŘÍRUČKA STUDENTA Pro responzivní téma Vzdělávejte se v Learnis Cloud 5.5 Čeština 1 / 15 Poslední aktualizace 2019-03-16, 16:58:33 2 / 15 Poslední aktualizace 2019-03-16, 16:58:33 Obsah Účet Learnis...4

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu ECAS a přidání čísla mobilního

Více

Podrobný popis registrace partnerství v programu etwinning

Podrobný popis registrace partnerství v programu etwinning Podrobný popis registrace partnerství v programu etwinning Úvodní informace 2 1. krok: Hledání partnera 3 1) Automatické vyhledávání 3 2) Pokročilé vyhledávání 4 3) Vyhledávání podle státu 4 2. krok: Výběr

Více

Google Apps. weby 1. verze 2012

Google Apps. weby 1. verze 2012 Google Apps weby verze 0 Obsah Obsah... Úvod... Zahájení práce... Nastavení webu... Úprava stránky... Popis prostředí... Rozložení stránky... Nadpis stránky... Úprava textu... Vložení odkazu... 8 Vložení

Více

Moje PNS. Návod použití

Moje PNS. Návod použití Moje PNS Návod použití První přihlášení Pro první přihlášení potřebujete Zvací email. Ten jsme Vám zaslali, pokud známe Vaši emailovou adresu. V emailu najdete návod na první přihlášení. Heslo, které budete

Více

X-TRADE BROKERS DOM MAKLERSKI SPÓŁKA AKCYJNA,

X-TRADE BROKERS DOM MAKLERSKI SPÓŁKA AKCYJNA, Profil investora Založení Profilu investora Profil investora, jehož prostřednictvím můžete spravovat své účty, registrovat se na semináře, stahovat obchodní aplikace a školící materiály, si můžete založit

Více

Uživatelská příručka. Parcel. Internetová aplikace pro sběr dat o cenách za dodávání balíků. Příručka pro poskytovatele služeb dodávání balíků (PDSP)

Uživatelská příručka. Parcel. Internetová aplikace pro sběr dat o cenách za dodávání balíků. Příručka pro poskytovatele služeb dodávání balíků (PDSP) Uživatelská příručka Parcel Internetová aplikace pro sběr dat o cenách za dodávání balíků Příručka pro poskytovatele služeb dodávání balíků (PDSP) Poslední aktualizace: 19.12.2018 Obsah Úvod 1 Začínáme

Více

Objednávkový portál DODÁVKY PROVOZNÍHO MATERIÁLU DO TISKÁREN.

Objednávkový portál DODÁVKY PROVOZNÍHO MATERIÁLU DO TISKÁREN. Objednávkový portál DODÁVKY PROVOZNÍHO MATERIÁLU DO TISKÁREN http://lcr.csystem.cz/ 1 1. Přihlášení do objednávkového portálu Po přihlášení se objeví úvodní stránka. Vpravo nahoře je uvedeno Jméno a příjmení

Více

LEOPASS. Příručka uživatele PŘEDKLÁDÁNÍ PŘIHLÁŠEK PROJEKTŮ MOBILITY

LEOPASS. Příručka uživatele PŘEDKLÁDÁNÍ PŘIHLÁŠEK PROJEKTŮ MOBILITY LEOPASS Příručka uživatele PŘEDKLÁDÁNÍ PŘIHLÁŠEK PROJEKTŮ MOBILITY O b s a h Úvod 3 1. Ještě než začnete 4 1.1 Přihlašovací stránka 4 1.2 Hlavní strana 5 1.3 Registrace žadatelské organizace 5 2. Registrace

Více

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro rodiče. Obsah návodu

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro rodiče. Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém... 1... 1 Obsah návodu... 1 1 Registrace a přihlašování... 2 1.1 Registrace... 2 1.2 Přihlášení... 2 1.2.1 Zapomněl jsem své údaje...

Více

POPTÁVKOVÝ A OBJEDNÁVKOVÝ ONLINE SYSTÉM USERGUIDE

POPTÁVKOVÝ A OBJEDNÁVKOVÝ ONLINE SYSTÉM USERGUIDE USERGUIDE Obsah Vaše výhody na první pohled... 3 Přihlášení... 3 Cenová nabídka... 4 Jak si poradit s chybou krok 1... 7 Jak si poradit s chybou krok 2... 10 Jak vygenerovat z nabídky novou objednávku...

Více

Doplněk do Wordu. návod na instalaci a práci s doplňkem. Místo vydání: Brno Vydavatel: Citace.com Datum vydání: Verze doplňku: 3.

Doplněk do Wordu. návod na instalaci a práci s doplňkem. Místo vydání: Brno Vydavatel: Citace.com Datum vydání: Verze doplňku: 3. ...citovat je snadné Citační manažer Doplněk do Wordu návod na instalaci a práci s doplňkem Místo vydání: Brno Vydavatel: Citace.com Datum vydání: 27.6.2017 Verze doplňku: 3.3 Doplněk do Microsoft Word

Více

OTÁZKY TÝKAJÍCÍ SE PODÁNÍ NÁVRHU PROSTŘEDNICTVÍM ON-LINE PLATFORMY

OTÁZKY TÝKAJÍCÍ SE PODÁNÍ NÁVRHU PROSTŘEDNICTVÍM ON-LINE PLATFORMY OTÁZKY TÝKAJÍCÍ SE PODÁNÍ NÁVRHU PROSTŘEDNICTVÍM ON-LINE PLATFORMY Q1: Jak podat Návrh prostřednictvím on-line platformy? Q1: Jak podat Návrh prostřednictvím on-line platformy? Pro správné pochopení postupu

Více

TEST UČEBNÍCH STYLŮ INSTRUKCE

TEST UČEBNÍCH STYLŮ INSTRUKCE TEST UČEBNÍCH STYLŮ INSTRUKCE S případnými dotazy se obracejte e-mailem na ucebnistyly@scio.cz nebo na tel. číslo 234 705 021. Testování administrativně zajišťuje škola, ale žáci si test a dotazník mohou

Více

Používání sdíleného kalendáře v projektu Bioanalytické centrum

Používání sdíleného kalendáře v projektu Bioanalytické centrum Používání sdíleného kalendáře v projektu Bioanalytické centrum Google Kalendář Google Kalendář je dostupný z hlavní stránky www.google.cz, kde je odkaz Kalendář buď přímo v horní liště: Horní lišta www.google.cz

Více

NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU

NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU PŘIHLÁŠENÍ K E-MAILOVÉMU ÚČTU Pro přihlášení k účtu je třeba do internetového vyhledávače napsat internetovou adresu http://hotmail.com. Po

Více

Formátování pomocí stylů

Formátování pomocí stylů Styly a šablony Styly, šablony a témata Formátování dokumentu pomocí standardních nástrojů (přímé formátování) (Podokno úloh Zobrazit formátování): textu jsou přiřazeny parametry (font, velikost, barva,

Více

Přihlášení dodavatelů do portálu Distribuce plynu online - DPO

Přihlášení dodavatelů do portálu Distribuce plynu online - DPO Přihlášení dodavatelů do portálu Distribuce plynu online - DPO Návod Přístupy na úvodní stránku portálu DPO: www.gasnet.cz/dpo www.gasnet.cz/cs/distribuce-plynu-online/ 1. Přihlášení do portálu 2. Podání

Více

1. Z hlavní stránky školy Na hlavní stránce školy se odkaz na praxe nachází v Rychlé navigaci na pravé straně stránky.

1. Z hlavní stránky školy Na hlavní stránce školy se odkaz na praxe nachází v Rychlé navigaci na pravé straně stránky. Přihlášení na praxe Obsah 1. Z hlavní stránky školy... 1 2. Přihlášení do systému... 1 3. Upozornění... 2 4. Po přihlášení... 3 5. Úvodní stránka praxí... 3 6. Přehled firem... 4 7. Přidání firmy... 4

Více

Vítejte v aplikaci Objednejse-online.

Vítejte v aplikaci Objednejse-online. Vítejte v aplikaci Objednejse-online. 1. První přihlášení do aplikace Objednejse-online 2. Můj účet 2.1 osobní údaje 2.2 Moje rezervace 2.2.1 Detail rezervace 2.2.2 Řazení rezervací 2.3 Moje stránka 3.

Více

Postup propojení se zákazníky. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Postup propojení se zákazníky. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Postup propojení se zákazníky Vítejte. Toto video jsme vytvořili, abychom vám ukázali, jak snadné je propojit se se zákazníky prostřednictvím portálu systému Tungsten Network. Služba Propojení se zákazníky

Více

GRANTYS online formulář žádosti

GRANTYS online formulář žádosti GRANTYS online formulář žádosti Jste tu poprvé? Registrovat Znáte své přihlašovací údaje? Přihlásit (přihlašovací jméno = vaše IČ nebo jiná kombinace písmen a číslic, kterou jste dostali spolu s heslem

Více

PŘÍRUČKA PRO UBYTOVATELE K POUŽÍVÁNÍ INTERNETOVÉ APLIKACE UBYPORT A VYPLŇOVÁNÍ DIGITÁLNÍHO PŘIHLAŠOVACÍHO TISKOPISU

PŘÍRUČKA PRO UBYTOVATELE K POUŽÍVÁNÍ INTERNETOVÉ APLIKACE UBYPORT A VYPLŇOVÁNÍ DIGITÁLNÍHO PŘIHLAŠOVACÍHO TISKOPISU Ř E D I T E L S T V Í S L U Ž B Y C I Z I N E C K É P O L I C I E Ředitel Č.j. CPR-3332-9/ČJ-2018-930300-203 Praha, 15. srpna 2018 PŘÍRUČKA PRO UBYTOVATELE K POUŽÍVÁNÍ INTERNETOVÉ APLIKACE UBYPORT A VYPLŇOVÁNÍ

Více

Návod na zadávání nabídky na stránkách www.imalina.cz a orientace v administračním prostředí partnera krok za krokem. Je to jednoduché!

Návod na zadávání nabídky na stránkách www.imalina.cz a orientace v administračním prostředí partnera krok za krokem. Je to jednoduché! Návod na zadávání nabídky na stránkách www.imalina.cz a orientace v administračním prostředí partnera krok za krokem. Je to jednoduché! V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. Jsme Vám

Více

M E T O D I K A W I K I

M E T O D I K A W I K I M E T O D I K A W I K I STŘEDNÍ ŠKOLY INFORMATIKY A SPOJŮ, BRNO, ČICHNOVA 23 NÁPOVĚDA OBSAH Webové stránky Střední školy informatiky a spojů, Brno, Čichnova 23... 3 Moje stránka... 6 Přihlášení... 6 Po

Více

Průvodce instalací modulu Offline VetShop verze 3.4

Průvodce instalací modulu Offline VetShop verze 3.4 Průvodce instalací modulu Offline VetShop verze 3.4 Úvod k instalaci Tato instalační příručka je určena uživatelům objednávkového modulu Offline VetShop verze 3.4. Obsah 1. Instalace modulu Offline VetShop...

Více

Přepínání zobrazení Použijte zobrazení kalendáře, které nejlépe vyhovuje vašemu pracovnímu postupu. Přepínejte tak často, jak chcete.

Přepínání zobrazení Použijte zobrazení kalendáře, které nejlépe vyhovuje vašemu pracovnímu postupu. Přepínejte tak často, jak chcete. Kalendář Úvodní příručka Naplánování schůzky v Lyncu Setkejte se tváří v tvář a ušetřete si cestu díky online schůzce v Lyncu 2013. Přepínání zobrazení Použijte zobrazení kalendáře, které nejlépe vyhovuje

Více