PROSTĚJOV VENKOV o.p.s. Masarykovo nám. 41, Kralice na Hané, IČO:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PROSTĚJOV VENKOV o.p.s. Masarykovo nám. 41, Kralice na Hané, IČO:"

Transkript

1 ZÁPIS ze zasedání správní rady společnosti Prostějov venkov o. p. s., se sídlem v Kralicích na Hané, Masarykovo nám. 41, které se konalo v Kralicích na Hané. Program: 1. Prezence 2. Zpráva dozorčí rady 3. Schválení závěrky a výroční zprávy společnosti 4. Volby do orgánů společnosti 5. Změna smlouvy s pracovníkem SCLLD Jaroslavem Křivánkem 6. Informace o projektech 7. Různé 8. Závěr Přítomni: dle prezenční listiny. K bodu 1: Zahájení Zasedání správní rady řídil předseda správní rady Antonín Frgal. Přivítal přítomné a seznámil je s upraveným programem. Správní rada se sešla v počtu 6 členů a je tedy usnášení schopná. Zapisovatelem byla jmenována Ing. Švitelová a ověřovatelem zápisu pan Miroslav Slezáček. Správní rada schvaluje program jednání v upraveném znění viz. výše. Správní rada schvaluje předsedajícího, zapisovatele a ověřovatele zápisu. K bodu 2: Zpráva Dozorčí rady Správní rada společnosti byla seznámena panem Slezáčkem členem dozorčí rady se zprávou dozorčí rady o kontrole činnosti a hospodaření společnosti Prostějov venkov o.p.s. Kopie zprávy dozorčí rady je přílohou tohoto zápisu. Správní rada bere na vědomí zprávu dozorčí rady K bodu 3: Schválení účetní závěrky a výroční zpráva společnosti za rok 2015 Účetní závěrka společnosti je ověřena Auditorskou a účetní firmou Johany Otrubové. Výsledek hospodaření je ztráta ve výši Kč. Ztráta bude pokryta z položky nerozdělený zisk předchozích období. Bude podáno opravné daňové přiznání. Výroční zpráva společnosti byla zveřejněna na webových stránkách společnosti Prostějov venkov o.p.s. Pan předseda Frgal přítomné seznámil s obsahem výroční zprávy. Výroční zpráva je přílohou tohoto zápisu.

2 K výroční zprávě nikdo nevznesl připomínky. Správní rada schvaluje Výroční zprávu po projednání na VH organizační složky MAS. Správní rada schvaluje účetní závěrku a úhradu ztráty z položky nerozdělený zisk předchozích období. Správní rada schválila připravenou výroční zprávu společnosti. K bodu 4: Volby do orgánů společnosti Nominace členů do orgánů společnosti Prostějov venkov o.p.s. a) Správní rada: Navržení členové správní rady. 1. Antonín Frgal starosta, obec Skalka 2. Ing. Martin Zatloukal podnikatel Kralice na Hané 3. Hana Kocourková veřejnost 4. Josef Hýbl starosta, obec Dětkovice 5. František Konečný podnikatel Vrbátky 6. Zdeňka Růžičková starostka, obec Prostějovičky 7. Marta Turečková starostka, obec Bystročice 8. Karel Zatloukal podnikatel Vícov 9. Eva Peková - TĚLOCVIČNÁ JEDNOTA SOKOL KRALICE NA HANÉ b) Dozorčí rada kontrolní orgán 1. Pavel Kolář občan, Kralice na Hané 2. Bc. Iva Dokoupilová osvč., Vrbátky 3. Miroslav Slezáček - FC Kralice na Hané Nebyly vzneseny jiné návrhy. Správní rada schvaluje nominaci členů orgánů pro volby valnou hromadou. K bodu 5: Změna smlouvy s pracovníkem SCLLD Jaroslavem Křivánkem Administrativní pracovník SCLLD a animace škol s dosavadním úvazkem 0,4 a sjednanou měsíční odměnou 8500 Kč. Pracovní náplní této pozice ne animace školských zařízení pomoc při zjednodušených žádostí tzv. šablon a administrace výzev a projektů SCLLD MAS. V rámci SCLLD je povinnost kontroly projektů metodou tzv. 4 očí. Pan Křivánek osobně kontaktoval všechny ředitele ZŠ a MŠ v regionu. Souhlas s prováděním animace vydaly téměř všechny mimo ZŠ Klenovice, MŠ Klenovice, obě nasmlouváno s jinou firmou, MŠ Čelčice a MŠ Vícov. S ředitelem ZŠ a MŠ Bedihošť bude ještě jednáno. Z celkového počtu 22 zařízení nám vydalo souhlas s prováděním animace v současné době 17 ředitelů. Z tohoto důvodu paní Švitelová po domluvě s panem Křivánkem navrhuje navýšit úvazek na pozici administrativní pracovník SCLLD a animace škol na 0,9 s měsíční odměnou Kč a to od Správní rada schvaluje změnu smlouvy s panem Křivánkem.

3 K bodu 6: Informace o projektech MAP Místní akční plán vzdělávání SO ORP Prostějov PROSTĚJOV VENKOV o.p.s proběhl v Národním domě kulatý stůl MAP s cílem zvolit řídící výbor MAP. Účastníci byli seznámeni s projektem MAP, s plánem aktivit pro cílové skupiny projektu, byly představeny výstupy analytické části sestavené na základě agregovaných dat z dotazníku MŠMT a souhrn záměrů jednotlivých vzdělávacích institucí. Na jednání byli pozváni všichni zástupci ZŠ, MŠ a zřizovatelů, dále zástupci rodičů, kraje, ostatních aktérů ve vzdělávání včetně volnočasového. Na závěr byl širokým plénem zvolen řídící výbor MAP. Následovalo jednání řídícího výboru MAP. Řídící výbor schválil statut a jednací řád řídícího výboru. Proběhla SWOT analýza k situaci v regionu a na základě ní byla sestavena vize a průřezové cíle MAP. Na závěr byl schválen akční plán MAP s podmínkou, že projekty budou do podzimu upraveny a žadatelé získají souhlasy zřizovatelů s realizací projektů. Správní rada bere na vědomí informace o projektech. SCLLD Strategie komunitně vedeného místního rozvoje společnosti Prostějov venkov o.p.s nám byly zaslány připomínky k formálním náležitostem a přijatelnosti strategie. Doplnění bylo odesláno prošla naše strategie hodnocením formálních náležitostí a hodnocením přijatelnosti s kladným výsledkem a byla postoupena řídícím orgánům jednotlivých operačních programů k připomínkování. Následovat bude věcné hodnocení programového rámce PRV a IROP, které bude nejprve projednáno před tzv. velkou komisí a poté bude MAS opět upravovat strategii podle zaslaných připomínek a doporučení. Na workshopu IROP bylo paní Vilímovou pracovnicí MMR ČR sděleno, že jakákoli změna monitorovacích indikátorů, harmonogramu a finančního plánu bude považována za změnu strategie, která podléhá procesům dle standardizace a statutu MAS popřípadě zakládací listiny. V praxi to znamená, že po každé výběrové komisi zasedne nejen programový výbor, který schválí projekty, ale i valná hromada partnerů, která na základě schválených projektů provede změnu monitorovacích indikátorů, rozpočtu atd. a změny schválí. Tento proces je pro MAS složitý, proto paní Švitelová vznesla dotaz na CP SZIF v Praze, jakým způsobem je možné v souladu se Standardizací delegovat povinnost valné hromady partnerů schvalovat SCLLD na rozhodovací orgán = programový výbor MAS. Zda nebude v rozporu se standardizací, pokud pravomoc schvalovat změny strategie deleguje VH MAS na rozhodovací orgán programový výbor. Paní Mazalová z CP SZIF potvrdila tuto možnost, ale je podmínkou zapracovat tuto změnu do Statutu společnosti. Změna statutu společnosti Ze článku XIII. Valná hromada MAS, bude vymazán bod 8.b) Schvaluje SCLLD. Do článku XIV. Programový výbor bude vložen bod 10.a) Schvaluje SCLLD. Původní body budou posunuty. Správní rada schvaluje změnu statutu společnosti.

4 K bodu 7: Ukončení aktivit pana Nováka na pozici zakladatele společnosti V nám byl poštou doručena žádost pana Nováka (bytem Určice 399, , narozen ) o ukončení aktivit v této společnosti na pozici zakladatele Prostějov venkov o.p.s. Dle rejstříkového soudu je nutné doložit k vystoupení zakladatele schválení valné hromady společnosti. Správní rada bere na vědomí ukončení aktivit pana Nováka na pozici zakladatel ve společnosti Prostějov venkov o.p.s. K bodu 8: Různé Účetní služby Pan Cit zpracovává účetnictví společnosti analyticky odděleně. a) Středisko 14 MAP - v projektu MAP je zaměstnán na DPČ s odměnou 3000 Kč hrubého b) Středisko 2 - účetnictví společnosti (OPS) a středisko 13 CLLD dosud zpracovával na Dohodu o provedení práce. S novými pravidly pro administraci SCLLD vydanými v únoru 2016 jsou výdaje na DPP způsobilé do výše 120 Kč na hod, při odměně 5000 Kč měsíčně je to 42 hod měsíčně s hodinovou odměnou 119,05 Kč. DPP má ze zákona limit 300 hodin ročně, je daněno 15 % a nemusí být hrazeny sociální a zdravotní odvody. Pan Cit byl osloven, zda je ochoten přejít na účtování služeb formou DPČ nebo HPP. Z důvodu výše uvedených odvodů na smlouvu ani dohodu nepřistoupil. Jako další se nabízí varianta provádět účetnictví službou. Pan Cit nám zaslal nabídku na zpracování účetnictví službou. Nabídka je přílohou zápisu. Aby byly služby zpracování účetnictví způsobilé, je třeba vybrat ze tří nabídek. Paní Švitelová rozešle poptávku na zajištění účetních služeb. Po rozhovoru s panem Hrubým se jedná o podstatnou změnu při zrušení pracovní pozice účetního v projektu MAP a přechodu na účetnictví prováděné službou. Podstatné změny lze provést až po podpisu právního aktu, který v nejbližší době očekáváme. Proto pan Cit zůstane zaměstnancem tohoto projektu. (Původně byl záměr zaměstnat jej na 200 Kč/hod na 25 hod měsíčně = 300 hod do roka) Správní rada bere na vědomí informace o účetnictví společnosti. Soutěž SDH Manažeři z MAS Hanácké království, z.s. mán oznámili nabídku na uspořádání soutěže v požárním sportu O pohár MAS na jejich území v průběhu září. Vzhledem k tomu, že se partneři z MAS SOTDUM dosud nevyjádřili, využijeme nabídky MAS Hanácké království.. Soutěž Netradičné plavidlá pořádá letos MAS SOTDUM ve spolupráci s obcí Tesáre na vodní nádrži Tesáre od 15,00 hod., Pan předseda Frgal ani pan Konečný se tentokrát nemohou zúčastnit. Apelovali na přítomné, aby partnery navštívili. Traktoriáda ve Stínavě Dne proběhne slavnostní desátý ročník Traktoriády ve Stínavě. Ve spolupráci s panem Bokůvku je zajištěn bohatý program. Na akci pozveme partnery z MAS SOTDUM. Proběhne první jednání o možných projektech spolupráce do Programu rozvoje venkova ČR (zaměřené na školení a propagaci

5 v zemědělství a informační centra), prohlédnete si místní kostel a v neděli projekty realizované v minulém období (hřiště). Zahájení je v 10 hod v obci Stínava u kostela. Následovat bude dle harmonogramu slavnostní jízda strojů na závodiště, prohlídka kostela a kaple, vlastní závod, prohlídka tůní realizovaných z dotace OPŽP, 16:00 hudební vystoupení 17:00 slavnostní vyhlášení, večerní zábava s ohňovou šou. Akce bude plánovaná jako dvoudenní. Partnerům bude na akci poskytnut oběd a nápoj formou stravenek, které MAS proplatí obci nebo poskytovateli občerstvení. Penzion Ve mlýně již nemá volné ubytovací kapacity. Na jednání VH MAS oslovíme pana Hyndricha s žádostí o zajištění noclehu v kempu Žralok. Druhý den bude zajištěna prohlídka hřiště Ohrozim a hřiště Vícov, nebo jiné vhodné aktivity dle počasí. Správní rada schvaluje organizaci akce a její financování. K bodu 9: Závěr Předseda správní rady pan Frgal poděkoval všem přítomným za účast a jednání správní rady ukončil. V Kralicích na Hané Zapsala: Předseda správní rady: Ověřil: Ing. Ludmila Švitelová Antonín Frgal Miroslav Slezáček

PROSTĚJOV VENKOV o.p.s. Masarykovo nám. 41, Kralice na Hané, IČO:

PROSTĚJOV VENKOV o.p.s. Masarykovo nám. 41, Kralice na Hané, IČO: ZÁPIS ze zasedání správní rady společnosti Prostějov venkov o. p. s., se sídlem v Kralicích na Hané, Masarykovo nám. 41, které se konalo 26.9.2016 v Kralicích na Hané v 15,00. Program: 1. Zahájení 2. Plnění

Více

ZÁPIS. Správní rada schvaluje předsedajícího, zapisovatele a ověřovatele zápisu.

ZÁPIS. Správní rada schvaluje předsedajícího, zapisovatele a ověřovatele zápisu. ZÁPIS ze zasedání Správní rady společnosti Prostějov venkov o. p. s., se sídlem v Kralicích na Hané, Masarykovo nám. 41, které se konalo 8.3.217 v Kralicích na Hané v 16:00 hod. Program: 1. Zahájení 2.

Více

PROSTĚJOV VENKOV o.p.s. Masarykovo nám. 41, Kralice na Hané, IČO:

PROSTĚJOV VENKOV o.p.s. Masarykovo nám. 41, Kralice na Hané, IČO: ZÁPIS ze zasedání správní rady a dozorčí rady společnosti Prostějov venkov o. p. s., se sídlem v Kralicích na Hané, Masarykovo nám. 41, které se konalo 2. 4. 2014 v 16,00 hod. v Kralicích na Hané. Program:

Více

PROSTĚJOV VENKOV o.p.s. Masarykovo nám. 41, Kralice na Hané, 798 12 IČO: 27693058

PROSTĚJOV VENKOV o.p.s. Masarykovo nám. 41, Kralice na Hané, 798 12 IČO: 27693058 ZÁPIS ze zasedání správní rady společnosti Prostějov venkov o. p. s., se sídlem v Kralicích na Hané, Masarykovo nám. 41, které se konalo 21. 5. 2015 v 15,00 hod. v Kralicích na Hané. Program: 1. Zahájení

Více

ZÁPIS. Správní rada schvaluje předsedajícího, zapisovatele a ověřovatele zápisu.

ZÁPIS. Správní rada schvaluje předsedajícího, zapisovatele a ověřovatele zápisu. ZÁPIS ze zasedání Správní rady společnosti Prostějov venkov o. p. s., se sídlem v Kralicích na Hané, Masarykovo nám. 41, které se konalo 3.5.217 v Kralicích na Hané v 16:00 hod. Program: 1. Zahájení 2.

Více

PROSTĚJOV VENKOV o.p.s. Masarykovo nám. 41, Kralice na Hané, 798 12 IČO: 27693058

PROSTĚJOV VENKOV o.p.s. Masarykovo nám. 41, Kralice na Hané, 798 12 IČO: 27693058 ZÁPIS ze zasedání správní rady společnosti Prostějov venkov o. p. s., se sídlem v Kralicích na Hané, Masarykovo nám. 41, které se konalo 11.2.2016 v Kralicích na Hané. Program: 1. Zahájení 2. Projekt do

Více

Zasedání Správní rady Královská stezka o.p.s. a Programového výboru MAS Královská stezka o.p.s. dne od 16:30 hodin

Zasedání Správní rady Královská stezka o.p.s. a Programového výboru MAS Královská stezka o.p.s. dne od 16:30 hodin Zasedání Správní rady Královská stezka o.p.s. a Programového výboru MAS Královská stezka o.p.s. dne 5. 3. 2019 od 16:30 hodin Zapisovatel: Lucie Šulcová Ověřovatel 1: Luděk Šíma Ověřovatel 2: Aneta Tomová

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s.

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s. konané dne 28. března 2018 v kulturním sále ZŠ Tuchlovice od 17,00 hod. Zahájení zasedání Valné hromady Místní akční skupiny

Více

Zasedání Správní rady Královská stezka o.p.s. a Programového výboru MAS Královská stezka o.p.s. dne od 16:30 hodin

Zasedání Správní rady Královská stezka o.p.s. a Programového výboru MAS Královská stezka o.p.s. dne od 16:30 hodin Zasedání Správní rady Královská stezka o.p.s. a Programového výboru MAS Královská stezka o.p.s. dne 8. 3. 2018 od 16:30 hodin Zapisovatel: Lucie Šulcová Ověřovatel 1: Pavlína Nermutová Ověřovatel 2: Mgr.

Více

Místní akční skupina Zápis z jednání Partnerství MAS č. 1/2017

Místní akční skupina Zápis z jednání Partnerství MAS č. 1/2017 Místní akční skupina Zápis z jednání Partnerství MAS č. 1/2017 Datum a čas: 25. května 2017 17:00 hod. Přílohy: 4 Místo jednání: Polná Zapisovatel: Ing. Petra Laštovičková Předsedající: Ing. Vojtěch Rosický

Více

Pozvánka na zasedání valné hromady MAS Uničovsko o.p.s. zasedání se uskuteční v zasedací místnosti v Medlově. dne v 9.00 hod.

Pozvánka na zasedání valné hromady MAS Uničovsko o.p.s. zasedání se uskuteční v zasedací místnosti v Medlově. dne v 9.00 hod. Pozvánka na zasedání valné hromady MAS Uničovsko o.p.s. zasedání se uskuteční v zasedací místnosti v Medlově dne 23.3. 2016 v 9.00 hod. Program: 1. volba zapisovatele 2. úvodní slovo předsedy správní rady

Více

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 00 hod. ve Velkých Hošticích

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 00 hod. ve Velkých Hošticích Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne 23. 2. 2017 od 9 00 hod. ve Velkých Hošticích Přítomní: PV: pp. Josef Teuer, Josef Slivka, Petr Halfar, Lukáš

Více

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Místo konání: Malá zasedací místnost na Městském úřadě ve Světlé nad Sázavou Datum konání: 3. října 2018 od 14:00 Seznam účastníků: viz Prezenční listina

Více

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Místo konání: Velká zasedací místnost na Městském úřadě v Havlíčkově Brodě Datum konání: 3. října 2018 od 10:30 Seznam účastníků: viz Prezenční listina

Více

NOVINKY Z MORAVSKÉ CESTY

NOVINKY Z MORAVSKÉ CESTY NOVINKY Z MORAVSKÉ CESTY LEDEN - BŘEZEN LEDEN Během měsíce ledna proběhlo několik významných akcí a setkání. Velmi důležitou událostí byla realizace veřejných projednání, kterých se celkem zúčastnilo 144

Více

Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 16:30, Restaurace Koruna, Hořice

Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 16:30, Restaurace Koruna, Hořice Zápis ze zasedání Valné hromady místní akční skupiny MAS Podchlumí, z. s. ze dne 26. 6. 2017 od 16:30, Restaurace Koruna, Hořice Usnášeníschopnost Valné hromady: ANO (dle přílohy prezenční listina 19 osob,

Více

Zápis ze zasedání valné hromady MAS Uničovsko, o.p.s. konané dne

Zápis ze zasedání valné hromady MAS Uničovsko, o.p.s. konané dne Zápis ze zasedání valné hromady MAS Uničovsko, o.p.s. konané dne 19.04. 2018 Jednání valné hromady organizační složky MAS Uničovsko, konané 19.4.2018 od 9.00 hod v Medlově, se zúčastnili tito členové-

Více

Zápis z jednání Programového výboru MAS Luhačovské Zálesí

Zápis z jednání Programového výboru MAS Luhačovské Zálesí Zápis z jednání Programového výboru MAS Luhačovské Zálesí Datum a čas zahájení: 25. září 2017, 9:00 hod. Místo: sekretariát MAS Luhačovské Zálesí,, Luhačovice Přítomni: viz prezenční listina (příloha č.

Více

Zápis z jednání Členské schůze Místní akční skupiny Střední Povltaví

Zápis z jednání Členské schůze Místní akční skupiny Střední Povltaví Zápis z jednání Členské schůze Místní akční skupiny Střední Povltaví Dne 11. prosince 2014 ve 14 30 hodin Penzion MAVL Přeštěnice Přítomni: Pavel Souhrada, Ing. Miroslav Maksa, Pavel Hroch, Miroslav Zíka,

Více

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Místo konání: Velká zasedací místnost na Městském úřadě ve Světlé nad Sázavou Datum konání: 9. května 2016 od 14:00 Seznam účastníků: viz Prezenční listina

Více

Zápis z jednání členské schůze Otevřené zahrady Jičínska z. s., které se konalo v úterý 15. března 2016 od 17 hodin na obecním úřadě v Bukvici

Zápis z jednání členské schůze Otevřené zahrady Jičínska z. s., které se konalo v úterý 15. března 2016 od 17 hodin na obecním úřadě v Bukvici Zápis z jednání členské schůze Otevřené zahrady Jičínska z. s., které se konalo v úterý 15. března 2016 od 17 hodin na obecním úřadě v Bukvici 1) Zahájení Předseda spolku pan Jiří Drška přivítal přítomné

Více

Zápis z jednání Rady Místní akční skupiny Svitava z. s. 11. října 2016 v zasedací místnosti Mze ČR (pracoviště SZIF Svitavy)

Zápis z jednání Rady Místní akční skupiny Svitava z. s. 11. října 2016 v zasedací místnosti Mze ČR (pracoviště SZIF Svitavy) Zápis z jednání Rady Místní akční skupiny Svitava z. s. 11. října 2016 v zasedací místnosti Mze ČR (pracoviště SZIF Svitavy) Přítomní členové rady: Vladimír Buchta, Zdeněk Kadlec, Ing. Julius Štaud, Mgr.

Více

Zápis z jednání Členské schůze Místní akční skupiny Střední Povltaví

Zápis z jednání Členské schůze Místní akční skupiny Střední Povltaví Zápis z jednání Členské schůze Místní akční skupiny Střední Povltaví Dne 8. prosince 2015 ve 15 00 hodin Místní pohostinství v Branicích Přítomni: Pavel Souhrada, Mgr. Martin Třeštík, Ing. Miroslav Maksa,

Více

Z Á P I S A U S N E S E N Í

Z Á P I S A U S N E S E N Í Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 1 / 2 0 1 7 z jednání Valné hromady Místního partnerství MAS Naděje o.p.s. ze dne 5. června 2017 v zasedací místnosti Výzkumného ústavu pro hnědé uhlí, a.s. na adrese Tř.

Více

Zápis z jednání valné hromady (členské schůze) Místní akční skupiny Střední Povltaví

Zápis z jednání valné hromady (členské schůze) Místní akční skupiny Střední Povltaví Zápis z jednání valné hromady (členské schůze) Místní akční skupiny Střední Povltaví Dne 24. září 2014 v 16 00 hodin Budova Místní organizace Českého rybářského svazu, Milevsko (Rybárna) Přítomni: Mgr.

Více

Zápis z jednání Rady spolku Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka dne

Zápis z jednání Rady spolku Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka dne Zápis z jednání Rady spolku Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka dne 24. 9. 2018 Místo a čas jednání: Kancelář MAS, Hradská 285, Humpolec od 16:00 hodin. Přítomní členové Rady spolku dle

Více

Zápis a usnesení Rady MAS Lípa pro venkov z. s. ze dne

Zápis a usnesení Rady MAS Lípa pro venkov z. s. ze dne Zápis a usnesení Rady MAS Lípa pro venkov z. s. ze dne 11. 1. 2016 Místo: Zbraslavice, kancelář MAS Zahájení: 8:30 hod. Předsedající: Ondřej Havlovic Omluven: Jaroslav Čálek, Mgr. Jana Rychlíková, Ing.

Více

MAS Sedlčansko, o.p.s.

MAS Sedlčansko, o.p.s. Z ÁP I S z jednání Valného shromáždění členů MAS Sedlčansko, o.p.s., které se konalo 7. 10. 2014 od 16.00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu v Krásné Hoře nad Vltavou Program: 1. Zahájení, zvolení

Více

Zápis z valné hromady MAS Šumperský venkov, z.s. konané dne v Dolních Studénkách

Zápis z valné hromady MAS Šumperský venkov, z.s. konané dne v Dolních Studénkách Zápis z valné hromady MAS Šumperský venkov, z.s. konané dne 15. 12. 2015 v Dolních Studénkách Jednání zahájeno v 18:00 hod. Přítomni: viz prezenční listina, která tvoří nedílnou přílohu tohoto zápisu.

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO M A S MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO Masarykovo náměstí 166, 564 01 Žamberk Zápis Valné hromady Místo konání: zasedací místnost Městského úřadu v Žamberku Dne: 25. května 2007. Účastníci: členové občanského

Více

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s.

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY č. 1/2014 Datum konání: 11. února 2014 Místo: Skalsko čp. 18 Přítomni: Hosté: Ověřovatelé zápisu: dle prezenční listiny

Více

Místní akční skupina. Organizační složka MAS Vizovicko a Slušovicko, o.p.s. STATUT. Článek 1 Základní ustanovení

Místní akční skupina. Organizační složka MAS Vizovicko a Slušovicko, o.p.s. STATUT. Článek 1 Základní ustanovení Místní akční skupina Organizační složka MAS Vizovicko a Slušovicko, o.p.s. STATUT Článek 1 Základní ustanovení 1. Dne 3. 9. 2013 byla Zakládací smlouvou založena obecně prospěšná společnost MAS Vizovicko

Více

Místní akční skupina Organizační složka MAS Vizovicko a Slušovicko, o.p.s. STATUT. Článek 1 Základní ustanovení

Místní akční skupina Organizační složka MAS Vizovicko a Slušovicko, o.p.s. STATUT. Článek 1 Základní ustanovení Místní akční skupina Organizační složka MAS Vizovicko a Slušovicko, o.p.s. STATUT Článek 1 Základní ustanovení 1. Dne 3. 9. 2013 byla Zakládací smlouvou založena obecně prospěšná společnost MAS Vizovicko

Více

Zápis z jednání Rady spolku Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka dne

Zápis z jednání Rady spolku Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka dne Zápis z jednání Rady spolku Místní akční skupiny Společnost pro rozvoj Humpolecka dne 7. 12. 2015. Přítomní členové Rady spolku dle prezenční listiny: Město Humpolec (Ing. Lenka Bartáková), MěKIS (Marcela

Více

Zápis ze zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán vzdělávání pro ORP Litovel II

Zápis ze zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán vzdělávání pro ORP Litovel II Zápis ze zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán vzdělávání pro ORP Litovel II Registrační číslo projektu: CZ.02.3.68/0.0/0.0/17_047/0008576 Místo: Zasedací místnost MAS Moravská cesta, z.s.,

Více

Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015

Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015 Omluveni: Městsko-lázeňské informační centrum, o.p.s., ZŠ a MŠ Lázně Bohdaneč, Rybniční

Více

Zápis z 6. jednání výboru spolku MAS Regionu Poodří, z.s. konaného dne 26. února 2016 v 7:30 hodin na zámku v Bartošovicích

Zápis z 6. jednání výboru spolku MAS Regionu Poodří, z.s. konaného dne 26. února 2016 v 7:30 hodin na zámku v Bartošovicích Zápis z 6. jednání výboru spolku MAS Regionu Poodří, z.s. konaného dne 26. února 2016 v 7:30 hodin na zámku v Bartošovicích Program jednání: 1. Zahájení 2. Zpráva o hospodaření spolku za rok 2015 3. Výroční

Více

Zápis z jednání Valné hromady MAS Znojemské vinařství, z.s.

Zápis z jednání Valné hromady MAS Znojemské vinařství, z.s. Zápis z jednání Valné hromady MAS Znojemské vinařství, z.s. Termín: 30. 08. 2016 od 10:00 Místo: město Miroslav, Vinařství Hanzel, s.r.o. Přítomní: dle prezenční listiny, 49 hlasujících Program: 1. Zahájení;

Více

PODKLADY PRO HODNOCENÍ ŽÁDOSTI O PODPORU

PODKLADY PRO HODNOCENÍ ŽÁDOSTI O PODPORU PŘÍLOHA 6 PODKLADY PRO HODNOCENÍ ŽÁDOSTI O PODPORU OBSAH...Chyba! Záložka není definována. 1. ZAJIŠTĚNÍ PROVOZNÍ KAPACITY... 2 2. VAZBA INDIKÁTORŮ A AKTIVIT... 3 3. PODROBNÝ POPIS ANIMACÍ STRATEGIE CLLD...

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ 6. VALNÉ HROMADY MAS Jablunkovsko, konané dne 21.09.2015. Průběh a jednání a přijatá usnesení této valné hromady:

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ 6. VALNÉ HROMADY MAS Jablunkovsko, konané dne 21.09.2015. Průběh a jednání a přijatá usnesení této valné hromady: ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ 6. VALNÉ HROMADY MAS Jablunkovsko, konané dne 21.09.2015 Valná hromada MAS Jablunkovsko, z.s. se sídlem v Bystřici 334, 739 95 Bystřice,, zaregistrovaná Krajským úřadem Moravskoslezského

Více

Zápis. USNESENÍ: 1. VH schvaluje program jednání. Hlasování: Pro: 16 Proti: 0 Zdržel se: 0

Zápis. USNESENÍ: 1. VH schvaluje program jednání. Hlasování: Pro: 16 Proti: 0 Zdržel se: 0 Zápis z 16. Valné hromady Místní akční skupiny Svitava z. s. konané dne 4. května 2017 v zasedací místnosti budovy Mze ČR, pracoviště SZIF, Olomoucká 26, Svitavy Na svolání Valné hromady se Rada spolku

Více

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví Dne 17. 3.. 2014 v 9 00 hodin Kancelář (p. Pavel Hroch) - Kovářov Přítomni: Hroch Pavel, Ing. Čunát Miroslav, Mgr. Kolářová Ludmila, Pavel Souhrada Omluveni:

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Přítomní členové zastupitelstva: M. Bolina, M. Cihla, J. Křivanec,

Více

Krásná Hora nad Vltavou 252 kancelář MAS. Program : - 14:00 - Zahájení. Volba členů Programového výboru a Výběrové komise. Prezenční listina účastníků

Krásná Hora nad Vltavou 252 kancelář MAS. Program : - 14:00 - Zahájení. Volba členů Programového výboru a Výběrové komise. Prezenční listina účastníků Zápis z jednání členů Sdružení zakladatelů MAS Sedlčansko, o.p.s. ze dne 28. 02. 2012 Místo konání: Krásná Hora nad Vltavou 252 kancelář MAS Program : - 14:00 - Zahájení Seznámení s činností Schválení

Více

ze zasedání Programového výboru MAS Hradecký venkov dne od 16 hodin v zasedací místnosti MěÚ Nechanice

ze zasedání Programového výboru MAS Hradecký venkov dne od 16 hodin v zasedací místnosti MěÚ Nechanice ZÁPIS ze zasedání Programového výboru MAS Hradecký venkov dne 23. 11. 2017 od 16 hodin v zasedací místnosti MěÚ Nechanice PROGRAM ZASEDÁNÍ: 1. Zahájení zasedání 2. Schválení projektů výzvy 1_IROP_MAS Hradecký

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO Masarykovo náměstí 166, 564 01 Žamberk M A S Zápis z jednání Valné hromady Místo konání: statek U Krtka, Helvíkovice Dne: 14.05.2009 Účastníci: Hosté: členové MAS ORLICKO dle

Více

Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 8:30, Holovousy

Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne od 8:30, Holovousy Zápis ze zasedání Rady spolku MAS Podchlumí, z. s. ze dne 13.2.2019 od 8:30, Holovousy Usnášeníschopnost Rady MAS Podchlumí, z. s.: ANO (dle prezenční listiny 100 %) Zastoupení veřejného sektoru nižší

Více

Statut společnosti MAS 21, o.p.s.

Statut společnosti MAS 21, o.p.s. MAS 21 SR/STATUT/2014/1 Tímto Statutem níže uvedeného dne, měsíce a roku správní rada obecně prospěšné společnosti MAS 21, o.p.s. (dále jen správní rada), příslušná podle odst. 4.2.1 písm. f/ zakládací

Více

Místní akční skupina Zálabí, z. s. nám. Komenského 235, Týnec nad Labem

Místní akční skupina Zálabí, z. s. nám. Komenského 235, Týnec nad Labem Místní akční skupina Zálabí, z. s. nám. Komenského 235, 281 26 Týnec nad Labem Zápis č.: 1/2018 z 1. zasedání Rady MAS konaného dne 15. února 2018 od 14 hodin, Hotel Racek, Masarykovo náměstí 499, 281

Více

HRADECKÝ VENKOV, obecně prospěšná společnost IČO: , Husovo nám. 83, Nechanice,

HRADECKÝ VENKOV, obecně prospěšná společnost IČO: , Husovo nám. 83, Nechanice, ZÁPIS ze zasedání Programového výboru MAS Hradecký venkov dne 1. 12. 2016 na Státním zámku Hrádku u Nechanic PROGRAM ZASEDÁNÍ: 1. Zahájení zasedání 2. Informace o průběhu naplňování Strategie komunitně

Více

Zápis z ustavující schůze Řídícího výboru projektu

Zápis z ustavující schůze Řídícího výboru projektu Zápis z ustavující schůze Řídícího výboru projektu Místní akční plán II rozvoje vzdělávání ORP Bystřice nad Pernštejnem Datum konání: 27. března 2018 Místo konání: zasedací místnost Městského úřadu Bystřice

Více

Zápis ze setkání Řídícího výboru MAP

Zápis ze setkání Řídícího výboru MAP Zápis ze setkání Řídícího výboru MAP Místo konání: Velká zasedací místnost na Městském úřadě v Havlíčkově Brodě Datum konání: 22. listopadu 2017 od 13:30 Seznam účastníků: viz Prezenční listina (příloha

Více

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví z. s.

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví z. s. Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví z. s. Dne 9. června 2015 v 8 00 hodin Budova OÚ Kovářov Přítomni: Pavel Hroch, Mgr. Ludmila Kolářová, Ing. Miloslav Pešta, Ing. Miroslav Čunát, Pavel Souhrada

Více

Zápis ze 7. jednání výboru spolku MAS Regionu Poodří, z.s. konaného dne 1. července 2016 v 7:30 hodin na zámku v Bartošovicích

Zápis ze 7. jednání výboru spolku MAS Regionu Poodří, z.s. konaného dne 1. července 2016 v 7:30 hodin na zámku v Bartošovicích Zápis ze 7. jednání výboru spolku MAS Regionu Poodří, z.s. konaného dne 1. července 2016 v 7:30 hodin na zámku v Bartošovicích Program jednání: 1. Zahájení 2. Informace o postavení Strategie CLLD MAS Regionu

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Zápis z 31. Valné hromady Místní akční skupiny POHODA venkova, z.s. konané dne od h ve Valu (Přírodní divadlo).

Zápis z 31. Valné hromady Místní akční skupiny POHODA venkova, z.s. konané dne od h ve Valu (Přírodní divadlo). Zápis z 31. Valné hromady Místní akční skupiny POHODA venkova, z.s. (dále jen MAS POHODA venkova nebo MAS-Pv) konané dne 29. 6. 2016 od 18.00 h ve Valu (Přírodní divadlo). 1) Předseda MAS-Pv přivítal přítomné

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS z ustavující schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 01.11. 2014

Více

Zápis z jednání Valné hromady MAS Znojemské vinařství, z.s.

Zápis z jednání Valné hromady MAS Znojemské vinařství, z.s. Zápis z jednání Valné hromady MAS Znojemské vinařství, z.s. Termín: 17. 2. 2015 od 10:00 Místo: obec Hrádek, restaurace Hrádek (vedle obecního úřadu) Přítomní: dle prezenční listiny, 47 hlasujících Program:

Více

ZÁPIS z I. zasedání Valné hromady MAS Vladař

ZÁPIS z I. zasedání Valné hromady MAS Vladař ZÁPIS z I. zasedání Valné hromady MAS Vladař Termín konání: 04. 11. 2015 Místo konání: Zasedací místnost MěÚ Podbořany, Mírová 615, Podbořany Čas konání: 15:15 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Program:

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 2.12.2015, od 17.30 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Jednání zahájila Jiřina Bischoffiová, vedoucí pracovník pro SCLLD a vedoucí kanceláře MAS

Jednání zahájila Jiřina Bischoffiová, vedoucí pracovník pro SCLLD a vedoucí kanceláře MAS Zápis z jednání Kontrolního a monitorovacího výboru MAS Labské skály z.s. ze dne 13.4.2016, konaného v zasedací místnosti v kanceláři MAS Labské skály z.s. v Libouchci Program: 1) Volba předsedkyně KMV

Více

Zápis z jednání pléna MAS Luhačovské Zálesí

Zápis z jednání pléna MAS Luhačovské Zálesí Datum: 27. června 2017 Zápis z jednání pléna MAS Luhačovské Zálesí Místo: Přítomni: Luhačovice viz prezenční listina Ověření usnášeníschopnosti + povinnosti ve vztahu k Metodice pro Standardizaci MAS (přepočet

Více

Zápis z 4. jednání Výběrové komise MAS Krušné hory

Zápis z 4. jednání Výběrové komise MAS Krušné hory Zápis z 4. jednání Výběrové komise MAS Krušné hory Datum jednání: 27. 3. 2018 Čas jednání: 12:30 hod Místo jednání: kancelář MAS KH, Brigádnická 709, Ostrov Přítomni: členové VK dle prezenční listiny Program

Více

PROSTĚJOV VENKOV o.p.s. Masarykovo nám. 41, Kralice na Hané, IČO:

PROSTĚJOV VENKOV o.p.s. Masarykovo nám. 41, Kralice na Hané, IČO: ZÁPIS ze zasedání správní rady společnosti Prostějov venkov o. p. s., se sídlem v Kralicích na Hané, Masarykovo nám. 41, které se konalo 29.11.2016 v Kralicích na Hané. Program: 1. Zahájení 2. Místní akční

Více

VÝZVA MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU

VÝZVA MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU VÝZVA MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU Místní akční skupina Prostějov venkov o.p.s., IČO:27693058, vyhlašuje výzvu MAS k předkládání žádostí o podporu v rámci Operačního programu Životní

Více

, 17:00. Městský úřad, Divadelní 1, Nový Jičín. Ing. Dalibor Kvítá. Ing. Dalibor Kvítá. prezenční listina

, 17:00. Městský úřad, Divadelní 1, Nový Jičín. Ing. Dalibor Kvítá. Ing. Dalibor Kvítá. prezenční listina Zápis z Valné hromady MAS Lašsko, z. s., č. 1/2017 Datum a čas zahájení: Místo: 8. 2. 2017, 17:00 Městský úřad, Divadelní 1, Nový Jičín Zahajovatel/ka: Ing. Dalibor Kvítá Předseda zasedání: Přítomní: Ověřovatelé

Více

Zápis z jednání valné hromady

Zápis z jednání valné hromady Zápis z jednání valné hromady Datum konání: 27. června 2013 Místo konání: sídlo MAS,, Tachov PROGRAM JEDNÁNÍ: 1) Volba zapisovatele a ověřovatele zápisu 2) Administrace 6. a 7. Výzvy MAS 3) Výroční zpráva

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU PROJEKTU MAP V ORP BŘECLAV

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU PROJEKTU MAP V ORP BŘECLAV ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU PROJEKTU MAP V ORP BŘECLAV Datum jednání: 25.05.2017 Čas jednání: 10:00 hod. Místo jednání: budova MěÚ Břeclav, místnost č. 39 Přítomni/Omluveni: dle prezenční listiny Zápis:

Více

.s. 2014 Sídlo: Proseč pod Ještědem 89, 463 43 Český Dub IČ:

.s. 2014 Sídlo: Proseč pod Ještědem 89, 463 43 Český Dub IČ: .s. 2014 Výroční zpráva MAS Podještědí z. s. Sídlo: Proseč pod Ještědem 89, 463 43 Český Dub IČ: 266 60 016 Název SPL : Zlepšení kvality života životního prostředí v Podještědí II Registrační číslo MAS

Více

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 00 hod. ve Velkých Hošticích

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 00 hod. ve Velkých Hošticích Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne 13. 5. 2018 od 9 00 hod. ve Velkých Hošticích Přítomní: PV: pp. Josef Teuer, Petr Kozák Libor Ziegl, Josef Slivka,

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč

Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč Zápis z okresního mysliveckého sněmu konaného dne 26. září 2017v 16.00 hodin na Bažantnici Sněm zahájil předseda OMS p. Homolka,

Více

PROSTĚJOV VENKOV o.p.s. Masarykovo nám. 41, Kralice na Hané, IČO:

PROSTĚJOV VENKOV o.p.s. Masarykovo nám. 41, Kralice na Hané, IČO: ZÁPIS ze zasedání správní rady společnosti Prostějov venkov o. p. s., se sídlem v Kralicích na Hané, Masarykovo nám. 41, které se konalo 15.4. 2015 v 15,00 hod. v Kralicích na Hané. Program: 1. Zahájení

Více

SERVISO, o.p.s. Komenského náměstí 17, Třebívlice. IČ: DIČ: CZ tel.:

SERVISO, o.p.s. Komenského náměstí 17, Třebívlice. IČ: DIČ: CZ tel.: Zápis z jednání nejvyššího orgánu organizační složky MAS SERVISO obecně prospěšné společnosti SERVISO, o. p. s. se sídlem,,, zapsané v rejstříku obecně prospěšných společností vedeném krajským soudem v

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne 01. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod I - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice

Více

Zápis z jednání Výběrové komise MAS Krušné hory

Zápis z jednání Výběrové komise MAS Krušné hory Zápis z jednání Výběrové komise MAS Krušné hory Datum jednání: 7. 8. 2018 Čas jednání: 9:00 hod Místo jednání: kancelář MAS KH, Brigádnická 709, Ostrov Přítomni: členové VK dle prezenční listiny Program

Více

Zápis z jednání Výběrové komise MAS Podchlumí, z.s , 15:30, Holovousy

Zápis z jednání Výběrové komise MAS Podchlumí, z.s , 15:30, Holovousy Zápis z jednání Výběrové komise MAS Podchlumí, z.s. 12.4.2018, 15:30, Holovousy Přítomni: Ing. Jitka Koubková, Mgr. Michal Trousil, Ph.D., Ing. Tomáš Gabriel, Bc. Monika Benešová, Ing. Petra Soukupová,

Více

MAP ORP Veselí nad Moravou

MAP ORP Veselí nad Moravou Zápis č. 1 z jednání Řídícího výboru MAP ORP Veselí nad Moravou Místo jednání: sál kulturního domu (1. patro), Veselí nad Moravou Datum: Účastníci: 25. 5. 2016, 15:00 17:00 hod viz prezenční listina Program

Více

Jednání Valné hromady Společnost pro rozvoj Humpolecka, z.s. V Humpolci

Jednání Valné hromady Společnost pro rozvoj Humpolecka, z.s. V Humpolci Jednání Valné hromady Společnost pro rozvoj Humpolecka, z.s. V Humpolci 04.12.2017 Program jednání 1. Zahájení Valné hromady, kontrola usnášeníschopnosti VH 2. Určení zapisovatele a ověřovatele zápisu,

Více

Pavel Hroch, Mgr. Ludmila Kolářová, Ing. Miloslav Pešta, Ing. Bohumil Málek, Pavel Souhrada

Pavel Hroch, Mgr. Ludmila Kolářová, Ing. Miloslav Pešta, Ing. Bohumil Málek, Pavel Souhrada Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví z. s. Dne 10. dubna 2015 v 8 00 hodin Budova OÚ Kovářov Přítomni: Pavel Hroch, Mgr. Ludmila Kolářová, Ing. Miloslav Pešta, Ing. Bohumil Málek, Pavel Souhrada

Více

Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 1 / 2019

Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 1 / 2019 Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 1 / 2019 z jednání Správní rady MAS Naděje o.p.s., které se uskutečnilo dne 18. února 2019 v zasedací místnosti sídla MAS Naděje o.p.s. Přítomni: P. Pillár, B. Valvoda, S.

Více

Zpráva o realizaci. Administrace SCLLD v MAS Sdružení SPLAV-1.etapa. Identifikační číslo zprávy:

Zpráva o realizaci. Administrace SCLLD v MAS Sdružení SPLAV-1.etapa. Identifikační číslo zprávy: Zpráva o realizaci Registrační číslo projektu: CZ.06.4.59/0.0/0.0/15_003/0001213 Administrace SCLLD v MAS Sdružení SPLAV-1.etapa Informace o zprávě Identifikační číslo zprávy: 1gHC2PZoR1 Typ zprávy: Zpráva

Více

Zápis z konání Valné hromady

Zápis z konání Valné hromady Zapisovatel: Jana Holmanová Ověřovatel 1: Jiří Rainiš Ověřovatel 2: Petr Bárta Zápis z konání Valné hromady Volební komise: Petr Zadina, Petr Bárta, Petra Rajterová Body jednání: Zahájení zasedání Valné

Více

ze zasedání Programového výboru MAS Hradecký venkov dne v zasedací místnosti MěÚ Nechanice

ze zasedání Programového výboru MAS Hradecký venkov dne v zasedací místnosti MěÚ Nechanice ZÁPIS ze zasedání Programového výboru MAS Hradecký venkov dne 18. 7. 2017 v zasedací místnosti MěÚ Nechanice PROGRAM ZASEDÁNÍ: 1. Zahájení zasedání 2. Schválení projektů z Programu rozvoje venkova 3. Schválení

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 18.12.2008 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

Zápis ze sněmu Místní akční skupiny Království Jestřebí hory, o.p.s.

Zápis ze sněmu Místní akční skupiny Království Jestřebí hory, o.p.s. Zápis ze sněmu Místní akční skupiny Království Jestřebí hory, o.p.s. čtvrtek 3. 3. 2016 od 18:00 Penzion U Skutilů, Pilníkov Program: 1. Přivítání 2. Volba mandátové, volební a návrhové komise a schválení

Více

ZÁPIS č. 03/10 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 03/10 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Miroslava Pouchlá, Lubomír Němec Navržený program: 1. Zahájení - organizační

Více

Zápis z jednání Valné hromady

Zápis z jednání Valné hromady Zápis z jednání Valné hromady Místo konání: Dne: Městský úřad v Žamberku, zasedací místnost 14.04.2010, od 15.00 hodin Účastníci: Ing. Oldřich Žďárský, Ing. Josef Paďour, Ing. Dana Hubálková, Jan Vychplná

Více

Statut a Jednací řád Řídícího výboru projektu MAP ORP Sokolov

Statut a Jednací řád Řídícího výboru projektu MAP ORP Sokolov Statut a Jednací řád Řídícího výboru projektu MAP ORP Sokolov Úvodní ustanovení Článek I.. Tento Statut a Jednací řád upravuje podobu a jednání Řídícího výboru v rámci projektu MAP ORP Sokolov 2. Řídící

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Systém schvalování integrovaných projektů a Workshop Praha

Systém schvalování integrovaných projektů a Workshop Praha Systém schvalování integrovaných projektů 5. 5. 2016 a 12.5 2016 Workshop Praha PROGRAM 1. Role MAS, CRR a ŘO IROP 2. Aktuální informace o vyhlášených a plánovaných výzvách 3. Systém schvalování integrovaných

Více

PŘÍLOHA Č. 3 - POPIS POSTUPU A ZAPOJENÍ KOMUNITY DO VYPRACOVÁNÍ STRATEGIE

PŘÍLOHA Č. 3 - POPIS POSTUPU A ZAPOJENÍ KOMUNITY DO VYPRACOVÁNÍ STRATEGIE PŘÍLOHA Č. 3 - POPIS POSTUPU A ZAPOJENÍ KOMUNITY DO VYPRACOVÁNÍ STRATEGIE První práce na strategii komunitně vedeného místního rozvoje byla započata již v roce 2012, kdy se uskutečnilo první setkání starostů

Více

Zápis z 10. členské schůze

Zápis z 10. členské schůze Zápis z 10. členské schůze Spolku nazvaného: Občanské sdružení Montessori Kladno, z.s. IČ: 22719849, se sídlem: Pařížská 2249, Kročehlavy, 272 01 Kladno, zapsaného ve spolkovém rejstříku vedeném Městským

Více

Statut společnosti MAS 21, o.p.s.

Statut společnosti MAS 21, o.p.s. Příloha č. 4 MAS 21 SR/STATUT/2015/1 Níže uvedeného dne, měsíce a roku správní rada obecně prospěšné společnosti MAS 21, o.p.s. (dále jen správní rada ), příslušná podle odst. 4.2.1 písm. (f) zakládací

Více

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s.

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY č. 2/2014 Datum konání: 17. června 2014 Místo: KD Katusice Přítomni: Hosté: Ověřovatelé zápisu: dle prezenční listiny Ing.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne 2. 11. 2018, od 18:00 hodin v zasedací místnosti

Více

Z Á P I S č. 2/2019 z porady administrativního týmu, která se uskutečnila dne v zasedací místnosti městského úřadu Litvínov, ul.

Z Á P I S č. 2/2019 z porady administrativního týmu, která se uskutečnila dne v zasedací místnosti městského úřadu Litvínov, ul. Z Á P I S č. 2/2019 z porady administrativního týmu, která se uskutečnila dne 02. 04. 2019 v zasedací místnosti městského úřadu Litvínov, ul. Tržní Přítomni: K. Fridrichová T. Harant J. Hrubeš V. Knoblochová

Více

Zápis. počet přítomných subjektů

Zápis. počet přítomných subjektů Zápis z jednání představenstva MAS Český sever, z. s., kancelář MAS Český sever, 25. 6. 2019 od 13 hod. Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 5 členů představenstva z celkového počtu 9 členů) počet

Více