U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva města (dle prezenční listiny) Omluveni p. Reichl, Ing. Kulič, MUDr. Tyll PROGRAM 1) a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu b) Schválení programu jednání 2) Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny č /16 3) Návrh rozpočtu na rok ) Návrh na zhodnocení volných finančních prostředků 5) Návrh kalkulace ceny vodného a stočného pro město Písek na rok ) Žádost o poskytnutí finančního daru TJ Hradiště z. s. 7) Veřejnoprávní smlouvy na dotace z rozpočtu města 8) Poskytnutí dotací z Programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu v roce výzva; vzorová veřejnoprávní smlouva 9) Aktualizace Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost, volnočasové aktivity dětí a mládeže, kultury a cestovního ruchu 10) Jiné dispozice s majetkem města 11) Výkupy majetku do vlastnictví města 12) Konečné schválení smluv 13) Prodej bytu 14) Návrh společnosti Lesostavby Třeboň, a. s. pokrývající diskutované oblasti dokončení ZTV ve IV. etapě lokality sv. Václav v Písku 15) Záměr vybudování jednosměrné stezky pro terénní cyklistiku v Píseckých horách 16) Záměr realizace nové expozice dětské ilustrace ve Sladovně 17) Zřízení organizační složky města Písek Smart Písek 18) Memorandum ke spolupráci na rozvoji a realizaci konceptu inteligentního města Písek uzavřené mezi Ministerstvem pro místní rozvoj a městem Písek 19) Návrhy Obecně závazných vyhlášek, kterými se stanoví školské obvody mateřských a základních škol zřízených městem Písek

2 20) Návrh na změnu zřizovací listiny příspěvkové organizace Městské středisko sociálních služeb 21) Pověření města Písek k poskytování služby obecného hospodářského zájmu 22) Návrh dodatku k veřejnoprávní smlouvě se spolkem NADĚJE 23) Žádosti o zařazení do Akčního plánu sociálních služeb ORP Písek ) Informace o likvidaci Centra kultury Písek, o. p. s. 25) Jmenování člena správní rady Sladovny Písek, o. p. s. 26) Plán zasedání zastupitelstva a rady města pro rok ) Informace z výborů 28) Kontrola plnění usnesení 29) Různé, interpelace 30) Připomínky občanů 31) Závěr JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1)a) Zahájení, volba ověřovatelů zápisu U s n e s e n í č. 274/16 Zastupitelstvo města schvaluje ověřovatele zápisu JUDr. Ondřeje Veselého a p. Marka Anděla. K bodu 1)b) Schválení programu jednání U s n e s e n í č. 275/16 Zastupitelstvo města schvaluje program jednání dle předloženého návrhu s předřazením bodu 17) před bod 3). K bodu 2) Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny č /16 U s n e s e n í č. 276/16 Zastupitelstvo města schvaluje rozpočtová opatření rozpočtové změny č /16 s dodatkem změn položek neinvestičních příspěvků TJ Sokol Písek na opravu loděnice (org. 1600) a výměnu podlah a rekonstrukci střechy (org. O216) na příspěvky investiční s pol Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 3) Návrh rozpočtu na rok 2017 U s n e s e n í č. 277/16 I. Zastupitelstvo města schvaluje vyřazení položky podchod pro pěší Výstaviště a snížení položky Plavecký bazén nový o tis. Kč na částku tis. Kč z návrhu rozpočtu stránka 2 (celkem 13)

3 II. Zastupitelstvo města schvaluje návrh rozpočtu města Písek na rok 2017 zahrnující příjmy ve výši tis. Kč, výdaje ve výši tis. Kč, financování splátek úvěrů ve výši tis. Kč a schodek rozpočtu ve výši tis. Kč, který bude kryt z přebytků minulých let. III. Zastupitelstvo města schvaluje 1) zmocnění rady města k provádění rozpočtových opatření v rámci jednotlivých kapitol u neinvestičních výdajů do výše 100 tis. Kč včetně z důvodu operativnosti plateb 2) zmocnění rady města ke schvalování takových rozpočtových opatření, při kterých dochází k přesunu finančních prostředků mezi investiční a neinvestiční částí rozpočtu beze změny účelu použití a bez navýšení rozpočtu dané kapitoly 3) zmocnění rady města zařadit do příjmové i výdajové strany rozpočtu města dotace poskytnuté městu. Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 4) Návrh na zhodnocení volných finančních prostředků U s n e s e n í č. 278/16 1. Zastupitelstvo města přílohu rámcové smlouvy s PPF bankou o platebních a bankovních službách termínovaný vklad, kterou bude zřízen roční termínovaný vklad pro město Písek schvaluje. 2. Zastupitelstvo města smlouvu o vkladovém účtu s J&T bankou, kterou bude pro město Písek zřízen vkladový účet s dobou trvání 1 rok schvaluje. Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 5) Návrh kalkulace ceny vodného a stočného pro město Písek na rok 2017 U s n e s e n í č. 279/16 1) Zastupitelstvo města po projednání schvaluje návrh kalkulace ceny pro vodné a stočné pro město Písek na rok 2017 (ČEVAK a.s. Návrh ceny vodného a stočného na rok 2017 pro město Písek). 2) Zastupitelstvo města po projednání schvaluje výši roční úhrady za provozování, údržbu, čištění uličních vpustí a ekodrenů v místních komunikacích ve městě Písek (Koncesní smlouva o Provozování vodohospodářské soustavy města Písku uzavřené dne článek 5.16.) v celkové výši Kč bez DPH. 3) Zastupitelstvo města po projednání schvaluje Dodatek č. 4/2016 Koncesní smlouvy o Provozování vodohospodářské soustavy města Písku uzavřené dne a pověřuje starostku města jeho podpisem. Zodpovídá: Ing. Honzík stránka 3 (celkem 13)

4 K bodu 6) Žádost o poskytnutí finančního daru TJ Hradiště z. s. U s n e s e n í č. 280/16 Zastupitelstvo města schvaluje poskytnutí finančních prostředků ve výši Kč Tělovýchovné jednotě Hradiště z. s., IČO: , se sídlem Na Rozhledně 307, Písek, zastoupené panem Aloisem Švarcem, předsedou organizace. Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 7) Veřejnoprávní smlouvy na dotace z rozpočtu města U s n e s e n í č. 281/16 1. Zastupitelstvo města veřejnoprávní smlouvu mezi Městem Písek a Městskými službami Písek s.r.o. o poskytnutí dotace ve výši tis. Kč z rozpočtu města na vytvoření pracovních míst a technické zajištění pracovní činnosti veřejně prospěšných prací schvaluje. 2. Zastupitelstvo města veřejnoprávní smlouvu mezi Městem Písek a Městskými službami Písek s.r.o. o poskytnutí dotace ve výši tis. Kč z rozpočtu města na zajišťování provozu městských hřbitovů v Písku schvaluje. 3. Zastupitelstvo města veřejnoprávní smlouvu mezi Městem Písek a Městskými službami Písek s.r.o. o poskytnutí dotace ve výši 276 tis. Kč z rozpočtu města na provozování sportovní haly tělocvičny v objektu č. p. 223 v Ouzké ulici ve městě Písku schvaluje. 4. Zastupitelstvo města veřejnoprávní smlouvu mezi Městem Písek a Veřejnými službami Písek s.r.o. o poskytnutí dotace ve výši tis. Kč z rozpočtu města na zajištění provozu veřejných záchodků města Písek schvaluje. 5. Zastupitelstvo města veřejnoprávní smlouvu mezi Městem Písek a Sladovnou Písek o.p.s. o poskytnutí (provozní) dotace ve výši tis. Kč z rozpočtu města na úhradu nákladů na správu majetku města, revize a opravy, na náklady na kulturní činnost a na náklady na provoz Turistického informačního centra schvaluje a pověřuje starostku města podpisem dodatku týkající se specifikace podmínek veřejné podpory. 6. Zastupitelstvo města veřejnoprávní smlouvu mezi Městem Písek a Sladovnou Písek o.p.s. o poskytnutí dotace ve výši tis. Kč z rozpočtu města na nahrazení stálé expozice dětské knižní ilustrace dlouhodobou instalací Mraveniště v areálu Sladovny, Velké náměstí 113/1, Písek schvaluje. Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 8) Poskytnutí dotací z Programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu v roce výzva; vzorová veřejnoprávní smlouva U s n e s e n í č. 282/16 Zastupitelstvo města I. vzorovou Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města v rámci Programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu v roce výzva, uvedenou v příloze č. 1 materiálu, která je nedílnou součástí důvodové zprávy schvaluje. stránka 4 (celkem 13)

5 II. poskytnutí dotace z Programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu v roce výzva, opatření 1 - Zlatý fond města Písek s možností žádat o víceletou podporu, dle návrhu hodnotící komise na akci: 1. Mezinárodní folklorní festival Písek pro Folklorní soubor PÍSEČAN, Roháčova 258, Písek, IČO , ve výši Kč a víceletou podporu do roku 2019 ve výši Kč schvaluje; 2. Cool v plotě pro Meziprostor, Pražská 298, Písek, IČO , ve výši Kč a víceletou podporu do roku 2019 ve výši Kč schvaluje; 3. Hudba a divadlo klubová scéna 2017 pro Pod čarou, Pražská 163, Písek, IČO , ve výši Kč, bez navržené víceleté podpory do roku 2019 schvaluje; 4. Big air in the city pro Prostor pro všechny o.s., Komenského 87/16, Písek, IČO , bez dotace, protože žádost byla v souladu s pravidly vyřazena z důvodu zaslání žádosti po stanoveném termínu schvaluje; III. poskytnutí dotace z Programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu v roce výzva, opatření 2 - Velké projekty bez možnosti žádat o víceletou podporu, dle návrhu hodnotící komise na akci: 1. Neobyčejný festival loutkových divadel pro Loutkový spolek Nitka, Bakaláře 43/6, Písek, IČO , ve výši Kč schvaluje; 2. Otevřené brány kostelů na Písecku pro YES o.s., Erbenova 1547, Písek, IČO , ve výši Kč schvaluje; 3. Švejkova padesátka 2017 pro Ekologické centrum Elektrárna královského města Písku, o.p.s., U Vodárny 934, Písek, IČO , ve výši Kč schvaluje; 4. Duhové divadlo mezinárodní přehlídka divadelních představení waldorfských škol pro W sdružení Písek z.s., Dr. M. Horákové 1720, Písek, IČO , ve výši Kč schvaluje; 5. OMČR Otevřené mistrovství ČR v Line dance pro Taneční country soubor Louisiana, Putim 59, Písek, IČO , ve výši Kč schvaluje; 6. Bohemia JazzFest 2017 pro Bohemia JazzFest, o.p.s., Pařížská 203/19, Praha Josefov, IČO , ve výši Kč schvaluje; 7. Slavnosti piva Písek pro Prostor pro všechny o.s., Komenského 87/16, Písek, IČO , ve výši Kč schvaluje; 8. Písecké kulturní léto pro Centrum kultury města Písek, nábřeží 1. máje 1605, Písek, IČO , ve výši Kč a stanovení náhradníkem s částkou Kč schvaluje; 9. Adrenalinové putování Pískem pro LezeTop s.r.o., U Vodárny 1506, Písek, IČO , bez dotace a stanovení náhradníkem s částkou Kč schvaluje; 10. Svatomartinská neděle na Kamenném mostě pro Přátelé Kamenného mostu Písek, třída Národní svobody 158/9, Písek, IČO , bez dotace a stanovení náhradníkem s částkou Kč schvaluje; stránka 5 (celkem 13)

6 11. Let s Dance taneční pohár pro Taneční centrum Z.I.P., Lipova alej 1807, Písek, IČO , bez dotace a stanovení náhradníkem s částkou Kč schvaluje; 12. Setkání mladých lezeckých nadějí v Písku pro LezeTop, s.r.o., U Vodárny 1503, Písek, IČO , bez dotace a stanovení náhradníkem s částkou Kč schvaluje; 13. Uspořádání mezinárodní konference Hands On! International v Písku pro Západočeské muzeum v Plzni, Kopeckého sady 2, Plzeň, IČO , bez dotace a stanovení náhradníkem s částkou Kč schvaluje; 14. Řeka čaruje pro Prostor pro všechny, o.s., Komenského 87/16, Písek, IČO , bez dotace a stanovení náhradníkem s částkou Kč schvaluje; 15. Otavský motoráček 2017 pro KŽC Doprava, s.r.o., Meinlinova 336, Praha 9, IČO , bez dotace a stanovení náhradníkem s částkou Kč schvaluje; 16. Písecké maškary 2017 pro Ekologické centrum Elektrárna královského města Písku, o.p.s., U Vodárny 934, Písek, IČO , bez dotace, stanovení náhradníkem s částkou Kč schvaluje; 17. Songfest.cz 2017 Vítání roku kohouta pro Feng-yün Song. z.s., Mazovská 477, Praha 8, IČO , bez dotace, protože žádost nezískala potřebný minimální počet bodů schvaluje; 18. Thrash Nightmare Písek pro Jiřího Žáka, OSVČ, Tyršova 1329, Písek, IČO , bez dotace, protože žádost nezískala potřebný minimální počet bodů schvaluje; 19. Řeka čaruje pro Prostor pro všechny, o.s., Komenského 87/16, Písek, IČO , bez dotace, protože žádost byla v souladu s pravidly vyřazena z důvodu zaslání stejné žádosti 2x schvaluje; IV. poskytnutí dotace z Programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu v roce výzva, opatření 3 Celoroční činnost s možností žádat o víceletou podporu, dle návrhu hodnotící komise na: 1. Celoroční činnost dětského folklorního souboru Písečánek pro DFS Písečánek, Dr. M. Horákové 1641, Písek, IČO , ve výši Kč schvaluje; 2. Koncertní činnost Píseckého komorního orchestru v roce 2017 pro Sdružení Píseckého komorního orchestru, Jeronýmova 410, Písek, IČO , ve výši Kč schvaluje; 3. Hudba má schopnost uzdravovat pro Sonitus Písek, z.s., Čížová 152, Čížová, IČO , ve výši Kč schvaluje; 4. Zkušebny.com-volnočasové kulturní centrum pro děti a mládež pro Občanské sdružení Kultura pro mládež, z.s., Orebitská 5, Praha 3, IČO , bez dotace, protože žádost nezískala potřebný minimální počet bodů schvaluje; 5. Prácheňská scéna 2017 pro Divadelní spolek Prácheňská scéna v Písku, Tylova 68, Písek, IČO , ve výši Kč schvaluje; stránka 6 (celkem 13)

7 6. Pohlazení pohádkou pro W sdružení Písek, z.s., Dr. M. Horákové 1720, Písek, IČO , ve výši Kč a víceletou podporu do roku 2019 ve výši Kč schvaluje; 7. Kamenný most žije pro Přátelé Kamenného mostu Písek, tř. Národní svobody 158, Písek, IČO , ve výši Kč schvaluje; 8. Udržení živé dechové hudby, nácvik a veřejná prezentace pro Spolek Dechová hudba města Písek, třída Přátelství 1999, Písek, IČO , ve výši Kč schvaluje. Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 9) Aktualizace Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost, volnočasové aktivity dětí a mládeže, kultury a cestovního ruchu U s n e s e n í č. 283/16 Zastupitelstvo města 1. Zásady pro poskytování dotací na sportovní činnost dle přílohy č. 1, která je nedílnou součástí tohoto materiálu s účinností od schvaluje; 2. Zásady pro poskytování dotací na volnočasové aktivity dětí a mládeže dle přílohy č. 3, která je nedílnou součástí tohoto materiálu s účinností od schvaluje; 3. Zásady pro poskytování dotací z rozpočtu města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu dle přílohy č. 5, která je nedílnou součástí tohoto materiálu s účinností od schvaluje. Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 10) Jiné dispozice s majetkem města d1) zrušení předkupního práva k pozemku st. parc. č. 694 k. ú. Hradiště u Písku žadatelé lokalita Hradiště, Okružní ulice U s n e s e n í č. 284/16 Zastupitelstvo města schvaluje 1. zrušení předkupního práva pro město Písek ke stavební parcele č. 694, součástí je stavba Hradiště, č. p. 425, rod. dům k. ú. Hradiště u Písku, která je vlastnictví žadatelů. 2. dohodu o zrušení předkupního práva dle přílohy zrušení předkupního práva ke stavební parcele č. 694, součástí je stavba Hradiště, č. p. 425, rod. dům k. ú. Hradiště u Písku uzavírané mezi městem Písek a žadateli. (sml. č ) Zodpovídá: Ing. Hladíková d2) konečné schválení kupní smlouvy na prodej ideál. části pozemku pod bytovým domem ve vlastnictví SBD K Háječku 218 U s n e s e n í č. 285/16 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění kupní smlouvy na převod podílu ve výši 45/1530 pozemku st. parc. č. 307 k. ú. Hradiště u Písku pro žadatelku za cenu 331 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. X. (sml. č ) Zodpovídá: Ing. Hladíková stránka 7 (celkem 13)

8 d3) konečné schválení kupní smlouvy na prodej ideál. části pozemku pod bytovým domem ve vlastnictví SBD Jablonského 385 U s n e s e n í č. 286/16 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění kupní smlouvy na převod podílu ve výši 75/2160 pozemku st. parc. č k. ú. Písek pro žadatele za cenu 330 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. X. (sml. č ) Zodpovídá: Ing. Hladíková K bodu 11) Výkupy majetku do vlastnictví města k1) výkup části pozemku parc. č. 525/3 k. ú. Údraž z vlastnictví žadatelky U s n e s e n í č. 287/16 Zastupitelstvo města schvaluje výkup části pozemku parc. č. 525/3 o výměře cca 500 m 2 k. ú. Údraž od vlastníka za kupní cenu ve výši 25 Kč/m 2, cena smluvní. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. Zodpovídá: Ing. Hladíková K bodu 12) Konečné schválení smluv 1) Konečné znění kupních smluv výkup pozemku parc. č. 976/13 k. ú. Písek, pozemků parc. č. 995/7 a parc. č. 999/2 vše k. ú. Písek a pozemku parc. č. 995/8 k. ú. Písek pozemky pro výstavbu chodníku obchodní zóna OBI-železniční přejezd Hradiště U s n e s e ní č. 288/16 Zastupitelstvo města schvaluje 1. konečné znění kupní smlouvy dle přílohy č. 1 výkup pozemku parc. č. 976/13, trvalý travní porost o výměře 2061 m 2 k. ú. Písek z vlastnictví spoluvlastníků za kupní cenu ve výši 250 Kč/m 2 u části pozemku o výměře 259 m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VII. a za kupní cenu ve výši 16 Kč/m 2 u části pozemku o výměře m 2, cena smluvní. (sml. č ) 2. opravu svého usnesení č. 215/16 ze dne v tom smyslu, že se vypouští text od vlastníka a nahrazuje se textem od nového vlastníka 3. konečné znění kupní smlouvy dle přílohy č. 2 výkup pozemku parc. č. 995/7, orná půda o výměře 2859 m 2 k. ú. Písek za kupní cenu ve výši 250 Kč/m 2 u části pozemku o výměře 1048 m 2 (cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VII) a za kupní cenu ve výši 16 Kč/m 2 u části pozemku o výměře m 2 (cena smluvní) a pozemku parc. č. 999/2, orná půda o výměře 446 m 2 k. ú. Písek za kupní cenu ve výši 12 Kč/m 2 (cena smluvní) od spoluvlastníků. (sml. č ) 4. konečné znění kupní smlouvy dle přílohy č. 3 výkup pozemku parc. č. 995/8, orná půda o výměře 9 m 2 k. ú. Písek z vlastnictví vlastníka za kupní cenu ve výši 250 Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. VII. (sml. č ) Zodpovídá: Ing. Hladíková stránka 8 (celkem 13)

9 2) Konečné znění smlouvy o budoucím uzavření smlouvy kupní budoucí prodej částí pozemků parc. č. 296/2, č. 297/2 a č. 297/26 vše k. ú. Písek Sboru Církve bratrské v Písku Elim, lokalita Písek, Výstaviště u Elimu U s n e s e n í č. 289/16 Zastupitelstvo města schvaluje konečné znění smlouvy o budoucím uzavření smlouvy kupní dle přílohy budoucí prodej částí pozemků parc. č. 296/2 o výměře cca 395 m 2, parc. č. 297/2 o výměře cca 120 m 2 a parc. č. 297/26 o výměře cca 150 m 2 vše k. ú. Písek Sboru Církve bratrské v Písku Elim, IČO , se sídlem Písek, U Výstaviště 463, PSČ za účelem přístavby víceúčelové haly Elim za účelem rozšíření ploch pro školství, výchovu, tělovýchovu, sport a zájmové činnosti včetně jejich příslušenství za cenu Kč/m 2, cena dle zásad stanovení kupních cen pozemků, které prodává město Písek čl. III. a IV. Kupní cena bude navýšena o DPH v zákonné výši. (sml. č ) Zodpovídá: Ing. Hladíková K bodu 13) Prodej bytu U s n e s e n í č. 290/16 Zastupitelstvo města schvaluje prodej bytu č. 23, v čp. 230, Ke Střelnici, Písek Hradiště, se stavební parcelou č. 341, k. ú. Písek Hradiště, žadateleli, Ke Střelnici 230, Písek Hradiště, za částku Kč + fond oprav. Zodpovídá: Ing. Šartnerová K bodu 14) Návrh společnosti Lesostavby Třeboň, a. s. pokrývající diskutované oblasti dokončení ZTV ve IV. etapě lokality sv. Václav v Písku Návrh společnosti Lesostavby Třeboň, a. s. pokrývající diskutované oblasti dokončení ZTV ve IV. etapě lokality sv. Václav v Písku a výkup pozemků a veřejného osvětlení od společnosti Lesostavby Třeboň a. s. lokalita sv. Václav U s n e s e n í č. 291/16 Zastupitelstvo města schvaluje návrh společnosti Lesostavby Třeboň, a. s. ze dne , který řeší dokončení ZTV ve IV. etapě lokality sv. Václav v Písku, spočívající v(e): - úpravě termínu dokončení veřejného osvětlení IV. etapy sjednaného ve smlouvě o budoucím uzavření smlouvy kupní týkající se části ZTV IV. etapy v lokalitě sv. Václav v Písku, uzavřené dne mezi společností Lesostavby Třeboň, a. s. jako budoucím prodávajícím a městem Písek jako budoucím kupujícím ve smyslu, že veřejné osvětlení IV. etapy bude dokončeno do a zároveň schvaluje finanční podíl města na předčasném dokončení tohoto veřejného osvětlení ve výši Kč bez DPH. Tato úprava ohledně dokončení veřejného osvětlení IV. etapy a finančního podílu města bude řešena v dodatku ke smlouvě o budoucím uzavření smlouvy kupní týkající se části ZTV IV. etapy uzavřené dne výkupu veřejného osvětlení vybudovaného v rámci výstavby Propojení ulice Krátké s III. etapou výstavby sv. Václav, Písek na pozemcích parc. č. 328/7, č. 328/13, č. 328/14, č. 809/3, č. 812/3, č. 812/40, č. 2133/3, č. 2133/6 a č. 2133/13 vše k. ú. Písek z vlastnictví společnosti Lesostavby Třeboň, a. s., IČO , se sídlem Třeboň, Novohradská 226/II, PSČ do vlastnictví města Písek za celkovou kupní cenu ve výši Kč včetně DPH. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. stránka 9 (celkem 13)

10 - termínu dokončení zbylé části díla tj. zejména povrchy komunikací a chodníků sjednaného smlouvou o budoucím uzavření smlouvy kupní týkající se části ZTV IV. etapy v lokalitě sv. Václav v Písku uzavřené dne mezi společností Lesostavby Třeboň, a. s. jako budoucím prodávajícím a městem Písek jako budoucím kupujícím a požádání o povolení užívat tuto část díla v termínu do s tím, že tuto část díla předá městu Písek do 14 dnů od právní moci povolení užívání této části díla. Dále společnost Lesostavby Třeboň, a. s. na tuto část díla poskytne tříletou záruku na jakost díla běžící ode dne předání této části díla do bezplatného užívání městu Písek. Předpokladem je uzavření dodatku ke smlouvě o budoucím uzavření smlouvy kupní týkající se části ZTV IV. etapy uzavřené dne , když podmínkou nabytí účinnosti bude uzavření uvedeného dodatku ke smlouvě o dílo č uzavřené mezi společností REALITY GRÉGR, s. r. o. jako objednatelem a společností Lesostavby Třeboň, a. s. jako zhotovitelem dne a zajištění veškeré potřebné dokumentace a případných povolení, souhlasů a vyjádření nutných k dokončení díla pro společnost REALITY GRÉGR, s. r. o. - výkupu pozemků parc. č. 328/13, ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 504 m 2, č. 2133/12, ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 33 m 2 a parc. č. 2133/13, ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 357 m 2 vše k. ú. Písek z vlastnictví společnosti Lesostavby Třeboň, a. s., IČO , se sídlem Třeboň, Novohradská 226/II, PSČ do vlastnictví města Písek za celkovou kupní cenu ve výši Kč včetně DPH. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. - výkupu pozemků parc. č. 806/78, orná půda o výměře 8 m 2, č. 806/79, orná půda o výměře 7 m 2 a parc. č. 813/28, orná půda o výměře 300 m 2 vše k. ú. Písek z vlastnictví společnosti Lesostavby Třeboň, a. s., IČO , se sídlem Třeboň, Novohradská 226/II, PSČ do vlastnictví města Písek za celkovou kupní cenu ve výši Kč včetně DPH. Zastupitelstvo města si vyhrazuje konečné schválení kupní smlouvy. - úpravě kupní ceny sjednané ve smlouvě o budoucím uzavření smlouvy kupní týkající se části ZTV IV. etapy v lokalitě sv. Václav v Písku, uzavřené dne mezi společností Lesostavby Třeboň, a. s. jako budoucím prodávajícím a městem Písek jako budoucím kupujícím v tom smyslu, že kupní cena ve výši Kč bude upravena na cenu bez DPH. Tato úprava ohledně kupní ceny bude řešena v dodatku ke smlouvě o budoucím uzavření smlouvy kupní týkající se části ZTV IV. etapy uzavřené dne , to vše za následujících podmínek: - celá kupní cena včetně navýšení za výkup inženýrských sítí a komunikací ve IV. etapě sv. Václav a kupní cena za výkup pozemků, bude uhrazena po dokončení celého díla IV. etapy v lokalitě sv. Václav v Písku, resp. do 14 dnů od převzetí tohoto díla městem Písek, - všechny výše uvedené kupní ceny jsou cenami konečnými, již nebudou ze strany společnosti Lesostavby Třeboň, a. s. navyšovány. Zodpovídá: Ing. Filip, Ing. Hladíková K bodu 15) Záměr vybudování jednosměrné stezky pro terénní cyklistiku v Píseckých horách Zastupitelstvo města nepřijalo žádné usnesení k záměru, vybudovat přírodě blízkou, jednosměrnou stezku pro terénní cyklistiku v oblasti přírodního parku Písecké hory, lokalita V Živci U Honzíčka kamenolom Ptáčkovna, v délce cca km, lehčí až střední obtížnosti. Zodpovídá: Ing. Filip stránka 10 (celkem 13)

11 K bodu 16) Záměr realizace nové expozice dětské ilustrace ve Sladovně U s n e s e n í č. 292/16 Zastupitelstvo města 1. projednalo informace o projektu nové stále expozice dětské ilustrace, který bude realizován Sladovnou Písek o.p.s. 2. ukládá odboru správy majetku zahrnout částku na výstavní projekty ve výši tis. Kč do rozpočtu města na rok Zodpovídá: Ing. Hladíková K bodu 17) Zřízení organizační složky města Písek Smart Písek U s n e s e n í č. 293/16 Zastupitelstvo města 1. schvaluje zřízení organizační složky města Písku zajišťující podporu koncepce Smart City Písek a úplné znění zřizovací listiny organizace Smart Písek, organizace bez právní subjektivity, s platností od a účinnosti od , v rozsahu přílohy č. 1, 2. deleguje plnění agendy organizační složky Smart Písek do působnosti 1. místostarosty. Zodpovídá: Ing. Filip K bodu 18) Memorandum ke spolupráci na rozvoji a realizaci konceptu inteligentního města Písek uzavřené mezi Ministerstvem pro místní rozvoj a městem Písek U s n e s e n í č. 294/16 Zastupitelstvo města schvaluje znění memoranda o spolupráci města Písek s Ministerstvem pro místní rozvoj ČR uvedené v dokumentu Memorandum uzavřené mezi Ministerstvem pro místní rozvoj a městem Písek ke spolupráci na rozvoji a realizaci konceptu inteligentního města Písek. Zodpovídá: Ing. Filip K bodu 19) Návrhy Obecně závazných vyhlášek, kterými se stanoví školské obvody mateřských a základních škol zřízených městem Písek U s n e s e n í č. 295/16 Zastupitelstvo města 1. Obecně závaznou vyhlášku č. 3/2016, kterou se stanoví školské obvody mateřských škol zřízených městem Písek, s účinností od schvaluje. 2. Obecně závaznou vyhlášku č. 4/2016, kterou se stanoví školské obvody základních škol zřízených městem Písek, s účinností od schvaluje. Zodpovídá: Ing. Cibulková stránka 11 (celkem 13)

12 K bodu 20) Návrh na změnu zřizovací listiny příspěvkové organizace Městské středisko sociálních služeb U s n e s e n í č. 296/16 Zastupitelstvo města změnu zřizovací listiny příspěvkové organizace Městské středisko sociálních služeb, účinné usnesením zastupitelstva města č. 70/16 od a úplné znění zřizovací listiny příspěvkové organizace Městské středisko sociálních služeb s účinností od schvaluje. Zodpovídá: Bc. Průšová, Mgr. Baslerová K bodu 21) Pověření města Písek k poskytování služby obecného hospodářského zájmu U s n e s e n í č. 297/16 Zastupitelstvo města po projednání Pověření města Písek Městskému středisku sociálních služeb, příspěvkové organizaci města Písku, nábřeží 1. máje 2142, Písek, k poskytování služby obecného hospodářského zájmu, konkrétně k zajištění dostupnosti stravování osob pobírajících starobní důchod nebo invalidní důchod III. stupně, dále pak k zajištění dostupnosti sociálních služeb osobní asistence a sociálně aktivizačních služeb pro seniory a osoby se zdravotním postižením, fakultativních služeb jako navazujících činností k sociálním službám pečovatelská služba a noclehárna schvaluje. Zodpovídá: Mgr. Baslerová K bodu 22) Návrh dodatku k veřejnoprávní smlouvě se spolkem NADĚJE U s n e s e n í č. 298/16 Zastupitelstvo města schvaluje změnu rozdělení poskytnuté finanční dotace na úhradu nákladů vzniklých v roce 2016 na úhradu nákladů vzniklých se zajištěním sociálních služeb, zajištěním fakultativních služeb a zajištěním práce s předškolními dětmi a zajištěním akcí pro děti a mládež specifikované v Dodatku č. 1 k Veřejnoprávní smlouvě o poskytnutí dotace z rozpočtu města na rok 2016 ze dne uzavřené mezi Městem Písek, Velké náměstí 114 a NADĚJÍ, K Brance 11/19e, Praha 5, IČO předloženým v příloze č. 3 tohoto materiálu, která je nedílnou součástí důvodové zprávy. Zodpovídá: Mgr. Baslerová K bodu 23) Žádosti o zařazení do Akčního plánu sociálních služeb ORP Písek 2017 U s n e s e n í č. 299/16 Zastupitelstvo města schvaluje zařazení sociálních služeb na základě podaných žádostí o zařazení do Akčního plánu sociálních služeb ORP Písek Zodpovídá: Mgr. Baslerová K bodu 24) Informace o likvidaci Centra kultury Písek, o. p. s. U s n e s e n í č. 300/16 Zastupitelstvo města projednalo informaci o likvidaci společnosti Centrum kultury Písek, o.p.s., IČO , Tylova 69, Písek. Zodpovídá: Ing. Cibulková stránka 12 (celkem 13)

13 K bodu 25) Jmenování člena správní rady Sladovny Písek, o. p. s. U s n e s e n í č. 301/16 Zastupitelstvo města v souladu s ustanoveními 12 a 15 zákona č. 248/1995 Sb., o obecně prospěšných společnostech a 3050 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů a z důvodu odstoupení z funkce 1 člena správní rady jmenuje člena správní rady Sladovny Písek o.p.s., Velké náměstí 113, Písek, IČO p. Jana Němce s účinností od Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 26) Plán zasedání zastupitelstva a rady města pro rok 2017 Zastupitelstvo města projednalo materiál. Zodpovídá: Ing. Hofmanová K bodu 27) Informace z výborů Zodpovídá: Ing. Votýpka K bodu 28) Kontrola plnění usnesení U s n e s e n í č. 302/16 Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění usnesení a vyřazuje ze sledování úkoly č. 37/16, 92/16, 151/16, 177/16, 235/16, 269/16. Zodpovídá: Ing. Hofmanová K bodu 29) Různé, interpelace K bodu 30) Připomínky občanů K bodu 31) Závěr V Písku stránka 13 (celkem 13)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 14.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o výsledku jednání hodnotící komise Programu pro poskytování dotací

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 04.05.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.05.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o čerpání dotací 2017 kultura a cestovní ruch NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 07.12.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 13.06.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 08.03.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje, odbor správy majetku V Písku dne: 16.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 01.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh společnosti Lesostavby Třeboň, a. s. pokrývající

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.04.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 05.10.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů ZM

Více

Tabulka č. 1. Grantový program na podporu kultury - rok 2014 kultura I.výzva. GRANTY - Podpora živé kultury. Granty kultura 2014 Příloha č.

Tabulka č. 1. Grantový program na podporu kultury - rok 2014 kultura I.výzva. GRANTY - Podpora živé kultury. Granty kultura 2014 Příloha č. kultura I.výzva opatření 2 GRANTY - Podpora živé kultury Tabulka č. 1 3319 Org. 5412/1 alokace 1 800 000 Kč 5412/1/01 ACTIVE time 5412/1/02 Divadlo Continuo Kurzy vaření pro děti z dětského domova Písek

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.02.2013 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 26.05.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 05.03.2015 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík

Ing. V. Gavlasz, Ing. P. Hladík, J. Kudrlová, Ing. Z. Kulič, Ing. M. Sládek, Ing. arch. P. Trambová, Ing. J. Uhlík U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 10.08.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 20 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 09.11.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 14.02.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 27 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 02.03.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

USNESENI Určení zapisovatele a ověřovatele zápisu

USNESENI Určení zapisovatele a ověřovatele zápisu USNESENI z 15 Zastupitelstva města dne 14.12.2016 od 17:00 Počáteční číslo 127 15.127 1.1 Určení zapisovatele a ověřovatele zápisu určuje ověřovatele zápisu z 15. zasedání Zastupitelstva města Kravaře

Více

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 13.09.2016 Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne 13.09.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Přítomni Václav

Více

Usnesení. Místostarosta 12/3.1 Zpráva o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu o činnosti Svazku obcí Čistá Odra

Usnesení. Místostarosta 12/3.1 Zpráva o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného 21.09.2016 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ulici Hlavní čp. 139 Organizační záležitosti 12/1.1 Program 12.

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne č /2016/ZM až /2016/ZM

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne č /2016/ZM až /2016/ZM Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Benešov dne 09.05.2016 č. 299-15/2016/ZM až 321-15/2016/ZM USNESENÍ č. 299-15/2016/ZM ze dne 09.05.2016 schvaluje Mgr. I. Cinku, Ing. J. Hlavničku a P. Střelku

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.01.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

Usnesení z 3. zasedání v roce 2018, které se uskutečnilo 28. června 2018 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A. I. schvaluje

Usnesení z 3. zasedání v roce 2018, které se uskutečnilo 28. června 2018 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A. I. schvaluje Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení z 3. zasedání v roce 2018, které se uskutečnilo 28. června 2018 Usnesení s termínem č.: 310 RM průběžně 112 FO 20.09. Z A S T U P I T E L S T

Více

U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 13. února 2019

U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 13. února 2019 U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 13. února 2019 u p r a v e n á v e r z e č. ZM 01/2019 informaci o usnesení Krajského soudu v Plzni č. j. 61 Co 310/2018-147

Více

11. VÝPIS Z USNESENÍ

11. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 11. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 27.03.2008 308/2008 11. ZM V n e s c h v a l u j e návrh na pořízení změny územního

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 4. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 4. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 4. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 22.6.2017 Usnesení č. 79 /17-99 /17 79/17 Volba návrhové komise 80/17 Schválení programu 81/17 Výroční zpráva Nemocnice Žatec,

Více

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

SOUHRN USNESENÍ. Město Nové Město nad Metují

SOUHRN USNESENÍ. Město Nové Město nad Metují Pro schválení zápisu řádné veřejné zasedání zastupitelstva města ZM 95 (ve volebním období 28. zasedání) ze dne: 12.12.2013 přednáškový sál Městské knihovny Nové Město nad Metují od 16:00 hodin Pořadová

Více

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 21 členů ZM

Více

USNESENÍ Z 15. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEBONĚ, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 15. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEBONĚ, KONANÉHO DNE Sp. zn.: METR_S 3272/2016 USNESENÍ Z 15. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEBONĚ, KONANÉHO DNE 12.09.2016 Program: 1. Zahájení, programu, volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu. 64/2016-15 2. Revitalizace

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE 27.02.2019 Usnesení číslo: 50/4Z/2019 Schválení návrhové komise a ověřovatelů zápisu V Jindřichově Hradci dne 28.2.2019 návrhovou

Více

USNESENÍ č. 13/2016 z 12. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne

USNESENÍ č. 13/2016 z 12. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne USNESENÍ č. 13/2016 z 12. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 18. 04. 2016 I. Zastupitelstvo města schvaluje: 1. program dnešního jednání v upraveném znění 2. aby rozprava probíhala ke každému

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

S B Í R K A U S N E S E N Í

S B Í R K A U S N E S E N Í R o č n í k 2 0 1 4 S B Í R K A města Mladá Boleslav ve volebním období 2010-2014 Číslo 160 Vydána dne 25.4.2014 Obsah: Usnesení zastupitelstva města 5286. Zpráva o vyřízení interpelací 5287. Protokol

Více

Informace o přijatých usneseních. z 16. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 15. prosince 2016

Informace o přijatých usneseních. z 16. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 15. prosince 2016 z 16. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 15. prosince 2016 1) Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu Zastupitelstvo města Rumburka projednalo a rozhodlo: a) zvolit návrhovou komisi

Více

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 13973/2018 ST/Dan Spis č. 1400/2018 USNESENÍ ze 3. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 29. ledna 2019,

Více

Informace o přijatých usneseních. z 10. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 28. ledna 2016

Informace o přijatých usneseních. z 10. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 28. ledna 2016 z 10. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 28. ledna 2016 1) Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu Zastupitelstvo města Rumburka projednalo a: a) zvolilo návrhovou komisi ve složení:

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 11. 03. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Jedlička Ladislav

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 14. 3. 2018 USNESENÍ č. 1/01-18 Z 1. Rozpočtové opatření č. 3/2018 navýšení příjmů na: pol.4121 Neinvestiční přijaté transfery od obcí

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-17/2017 Datum jednání: 15.06.2017 3) Program jednání (USN-Z3-373/2017) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

Město Lomnice nad Popelkou USNESENÍ. z 11. zasedání Zastupitelstva města Lomnice nad Popelkou konaného dne 20. dubna 2016

Město Lomnice nad Popelkou USNESENÍ. z 11. zasedání Zastupitelstva města Lomnice nad Popelkou konaného dne 20. dubna 2016 Město Lomnice nad Popelkou USNESENÍ z 11. zasedání Zastupitelstva města Lomnice nad Popelkou konaného dne 20. dubna 2016 Zastupitelstvo města bere na vědomí 16/16/Z - zápis zjednání kontrolního výboru

Více

22. VÝPIS Z USNESENÍ

22. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 22. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 15.04.2010 685/2010 22. ZM V bere na vě d o m í informace o aktuálním stavu ve

Více

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne :

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : Město ROKYCANY Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : 15.12.2014 od 15:00:00 do 17:00:00 v budově MěÚ Rokycany. Zastupitelstvo města schválilo navržený program jednání. Zastupitelstvo města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Usnesení 27. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 27. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Usnesení 27. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 26. 09. 2018 Číslo: 560/27 program zasedání Zastupitelstva města Šternberka

Více

U S N E S E N Í MĚSTO ZÁKUPY XXX

U S N E S E N Í MĚSTO ZÁKUPY XXX MĚSTO ZÁKUPY U S N E S E N Í z 30. zasedání Zastupitelstva města Zákupy, které se konalo dne 16. prosince 2013 v zasedací místnosti MěÚ Zákupy (č. usnesení 257/2013 273/2013) usnesení č. 257/2013 Plnění

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne 18.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 01.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.10.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

U s n e s e n í z 15. schůze Rady města Chebu konané dne Usnesení RM č. 374/15/2016 mat. č. 394/2016 Schválení programu Rada města Chebu

U s n e s e n í z 15. schůze Rady města Chebu konané dne Usnesení RM č. 374/15/2016 mat. č. 394/2016 Schválení programu Rada města Chebu Č. j.: MUCH 65381/2016 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) U s n e s e n í z 15. schůze Rady města

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva m ěsta Mohelnice, které se konalo dne o d 16:00 hodin v sále dom u kultury

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva m ěsta Mohelnice, které se konalo dne o d 16:00 hodin v sále dom u kultury Příloha č. 4 k č. j.: MUMO-KT/32088/15 Sp. zn.: KT/36/2015/Hroe Zastupitelstvo města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva m ěsta Mohelnice, které se konalo dne 09.12.2015

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015 č. 228 u p r a v e n á v e r z e rozpočtové opatření č. 4/2015/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové změny

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne 25.11.2015 v Napajedlích Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu 4.

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-24/2018 Datum jednání: 20.09.2018 3) Program jednání (USN-Z3-546/2018) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

Usnesení z 3. zasedání v roce 2019, které se uskutečnilo 12. června 2019 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A. I. schvaluje

Usnesení z 3. zasedání v roce 2019, které se uskutečnilo 12. června 2019 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A. I. schvaluje Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení z 3. zasedání v roce 2019, které se uskutečnilo 12. června 2019 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A I. schvaluje 104 Rozpočtové opatření č.

Více

Č. j.: MUCH 76336/2015

Č. j.: MUCH 76336/2015 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH Č. j.: MUCH 76336/2015 ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Usnesení z 13. schůze Rady města Chebu

Více

Usnesení 23. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne

Usnesení 23. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 23. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 27.07.2017 čís. 193/ZMOb-Svi/1418/23-203/ZMOb-Svi/1418/23 Ing. Helena Wieluchová starostka Ing. Daniel Ţitník místostarosta Strana 1/7 Přehled

Více

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Mgr. Bořivoj Malát, Jaroslav Machytka Petr Marek, Martin Adam. Zasedání řídil:

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Mgr. Bořivoj Malát, Jaroslav Machytka Petr Marek, Martin Adam. Zasedání řídil: Upraveno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Město Stráž pod Ralskem U S N E S E N Í z 23. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 29. srpna 2018 Přítomní: Omluveni:

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í. 330/14/ZM/2016 Zařazení bodů do programu 14. zasedání Zastupitelstva města Mohelnice

P Ř E H L E D U S N E S E N Í. 330/14/ZM/2016 Zařazení bodů do programu 14. zasedání Zastupitelstva města Mohelnice Zastupitelstvo města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 14. zasedání zastupitelstva m ěsta Mohelnice, které se konalo dne 15. 06.2016 o d 16:00 hodin v sále dom u kultury 329/14/ZM/2016 Určení ověřovatelů

Více

3. Schválení programu Usnesení č. 2/02Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva města dle návrhu. 4.

3. Schválení programu Usnesení č. 2/02Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva města dle návrhu. 4. Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne 31. ledna 2019 (1. zasedání v roce)

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne 31. ledna 2019 (1. zasedání v roce) USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne 31. ledna 2019 (1. zasedání v roce) Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015 příloha č. 1 ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015 P Ř Í J M Y R O Z P O Č T U D A Ň O V É P Ř Í J M Y Daně z příjmů, zisku a kapitálových výnosů celkem 191 875 Daně ze zboží a služeb v tuzemsku celkem 141

Více

Usnesení 15. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne /ZMOb-Pro/1418/15

Usnesení 15. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne /ZMOb-Pro/1418/15 15. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 15.03.2017 čís. 0109/ZMOb-Pro/1418/15-0123/ZMOb-Pro/1418/15 Mgr. Marie Matějová starostka Ing. Zdeněk Dvorský místostarosta Strana 1/10 Přehled

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 30. 3. 2011 USNESENÍ č. 5/3-11 Z I. b e r e n a v ě d o m í Rozpočtové opatření č. 6/2011 snížení výdajů na: par.2321 odvádění a čištění

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-16/2017 Datum jednání: 23.03.2017 2) Program jednání (USN-Z3-339/2017) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu 4. Kontrola plnění usnesení

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 21. zasedání Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 11. 12.2017 341/21/ZM/2017 Schválení programu 21. zasedání Zastupitelstva města Hostinné

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Příloha č. 4 k č. j.: MUMO-KT/34376/16 Sp. zn.: KT/56/2016/Hroe Zastupitelstvo města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 18. zasedání zastupitelstva m ěsta Mohelnice, které se konalo dne 07.12.2016

Více

Město Kravaře. usn. čís. 2. 8/2014 2. 15/2014. Mgr. Monika Brzesková starostka

Město Kravaře. usn. čís. 2. 8/2014 2. 15/2014. Mgr. Monika Brzesková starostka Město Kravaře U s n e s e n í z 2. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 15. 12. 2014 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře. usn. čís. 2. 8/2014 2. 15/2014 Mgr. Monika Brzesková

Více

MĚSTO ROSICE Starosta Palackého nám. 13, Rosice

MĚSTO ROSICE Starosta Palackého nám. 13, Rosice MĚSTO ROSICE Starosta Palackého nám. 13, 665 01 Rosice Výpis z usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva města Rosice, konaného dne 22.09.2016 na svém zasedání dne 22.09.2016 přijalo následující usnesení:

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-14/2016 Datum jednání: 22.09.2016 3) Program jednání (USN-Z3-257/2016) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

Usnesení 1. Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne

Usnesení 1. Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne Usnesení 1. Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne 28. 01. 2016 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/200

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 9. jednání Zastupitelstva Města Žatce konaného dne

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 9. jednání Zastupitelstva Města Žatce konaného dne MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 9. jednání Zastupitelstva Města Žatce konaného dne 10.9.2009 Usnesení č. 164 /09-198 /09 164/09 Volba návrhové komise 165/09 Schválení programu 166/09 Kontrola usnesení ZM 167/09

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 04.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města

Více

Výpis usnesení z 4. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn,

Výpis usnesení z 4. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn, Výpis usnesení z 4. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn, konaného v pondělí dne 14. 01. 2019, od 16:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu ve Špindlerově Mlýně 1/4/2019-ZM Zastupitelstvo

Více

Usnesení 26. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne

Usnesení 26. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 26. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 18.12.2017 čís. 219/ZMOb-Svi/1418/26-233/ZMOb-Svi/1418/26 Ing. Helena Wieluchová starostka Ing. Daniel Žitník místostarosta Strana 1/8 Přehled

Více

ZM po projednání Usnesením č. 15/2017/18 I. Schvaluje návrhovou komisi ve složení p. Ladislav Dostál, p. Josef Králík, Mgr. Karel Chotovinský.

ZM po projednání Usnesením č. 15/2017/18 I. Schvaluje návrhovou komisi ve složení p. Ladislav Dostál, p. Josef Králík, Mgr. Karel Chotovinský. Usnesení z 18. veřejného zasedání Zastupitelstva města Sezimovo Ústí, konaného dne 24. 4. 2017 od 18:00 hodin v malém sále kina Spektrum, nám. T. Bati 701, Sezimovo Ústí -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu 15/06/2017- ZO -U Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 19.6.2017 v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu Program : 1. Zpráva kontrolního výboru 2. Zpráva finančního výboru

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 Zastupitelstvo města Frenštát pod Radhoštěm P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 24. zasedání Zastupitelstva města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 09. 11.2017 408/24/ZM/2017 program 24. zasedání zastupitelstva

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách. Město Jeseník Usnesení přijatá na 4. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 20.6.2019 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 150. Zastupitelstvo města bere na

Více

zprávu o činnosti Rady města Kunovice od IV. zasedání Zastupitelstva města Kunovice konaného dne 16. června 2011

zprávu o činnosti Rady města Kunovice od IV. zasedání Zastupitelstva města Kunovice konaného dne 16. června 2011 U S N E S E N Í z V. zasedání Zastupitelstva města Kunovice konaného 8. září 211 v obřadní síni městského úřadu Zastupitelstvo města: 81/V./211 82/V./211 zprávu o činnosti Rady města Kunovice od IV. zasedání

Více

U S N E S E N Í. 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více