MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o čerpání dotací na podporu kulturních aktivit/akcí, na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí a na podporu sportovních aktivit/akcí pod Záštitou starostky města Písek v roce 2015 NÁVRH USNESENÍ Rada města 1. informaci o čerpání dotací na Záštity starostky města Písek na podporu kulturních aktivit/akcí v roce 2015 a) projednala b) projednala s připomínkami 2. informaci o čerpání dotací na Záštity starostky města Písek na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí v roce 2015 a) projednala b) projednala s připomínkami 3. informaci o čerpání dotací na Záštity starostky města Písek na podporu sportovních aktivit/akcí v roce 2015 a) projednala b) projednala s připomínkami Mgr. Eva Vanžurová starostka Návrh předkládá Ing. Marie Cibulková vedoucí odboru Bc. Jana Bauerová Ing. Iveta Kolaříková Návrh zpracoval stránka 1 (celkem 6)

2 Důvodová zpráva: Odbor školství a kultury předkládá souhrnný přehled o čerpání finančních prostředků poskytnutých pod Záštitou starostky města Písek na kulturní aktivity/akce, na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí a sportovní aktivity/akce v roce Prostředky na podporu kulturních aktivit/akcí v rámci žádosti o Záštitu starostky města Písek v roce 2015 rozpočtováno celkem Kč , vyplaceno celkem Kč , Celkem bylo podáno 15 žádostí o Záštitu starostky na podporu kulturních aktivit/akcí. Z toho: 8 žadatelů bylo podpořeno Záštitou s dotací, 5 žadatelů získalo morální Záštitu bez dotace, 2 žadatelé o dotaci neuspěli a jejich akce nebyla finančně ani morálně Záštitou podpořena. Vyplacené dotace byly vyúčtovány a vypořádány bez závad do (příloha materiálu č. 1). 2. Prostředky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí v rámci žádosti o Záštitu starostky města Písek v roce 2015 rozpočtováno celkem Kč , vyplaceno celkem Kč , nečerpaná částka ve výši Kč , byla v roce 2015 vrácena do rozpočtu města výzva k vrácení nedočerpané dotace v roce 2016 ve výši Kč 1.000, Celkem bylo podáno 18 žádostí o Záštitu starostky na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí. Z toho: 11 žadatelů bylo podpořeno Záštitou s dotací, 5 žadatelů získalo morální Záštitu bez dotace, 2 žadatelé o dotaci neuspěli a jejich akce nebyla finančně ani morálně Záštitou podpořena. Vyplacené dotace byly vyúčtovány a vypořádány bez závad do , vyjma jedné organizace, která vrátila dotaci v plné míře (Kč ,) z důvodu nekonání akce a jedna organizace byla vyzvána k vrácení finančních prostředků ve výši Kč 1.000, (příloha materiálu č. 2). 3. Prostředky na podporu sportovních aktivit/akcí v rámci žádosti o Záštitu starostky města Písek v roce 2015 rozpočtováno celkem Kč , vyplaceno celkem Kč , Celkem bylo podáno 13 žádostí o Záštitu starostky na podporu sportovních aktivit/akcí. Z toho: 10 žadatelů bylo podpořeno Záštitou s dotací, 1 žadatel získal morální Záštitu bez dotace, 2 žadatelé neuspěli a jejich akce nebyla finančně ani morálně Záštitou podpořena. Vyplacené dotace byly vyúčtovány a vypořádány bez závad do , vyjma organizace Tělovýchovné jednoty Sokol Semice, která vrátila dotaci v plné míře ve výši Kč 4.000, z důvodu zrušení konání akce Western Semice (příloha materiálu č. 3). stránka 2 (celkem 6)

3 Doporučení zpracovatele: Odbor školství a kultury doporučuje usnesení 1 a), 2 a) a 3 a). Vztah k rozpočtu: Finanční prostředky určené v rozpočtu města na kulturní a volnočasové aktivity/akce pod Záštitou starostky činily v roce 2015 Kč , na kulturu a Kč , na volnočasové a společenské akce a byly zapojeny v kap. 716 kultura a cestovní ruch. Finanční prostředky určené v rozpočtu města na sportovní aktivity/akce pod Záštitou starostky činily v roce 2015 Kč , a byly zapojeny v kap. 714 školství. Legislativní rámec: Zákon č. 128/200 Sb., 85, písm. c), o obcích ve znění pozdějších předpisů Zákon č. 250/2000 Sb., 10a o rozpočtových pravidlech, ve znění pozdějších předpisů Způsob určení ceny: Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Poskytování dotací na pořádané akce je v souladu se Strategickým plánem města Písek do roku 2025, prioritní oblast Atraktivita města. Přílohy: 1 Čerpání dotací na kulturní aktivity/akce pod Záštitou starostky v roce Čerpání dotací na volnočasové a společenské aktivity/akce pod Záštitou starostky v roce Čerpání dotací na sportovní aktivity/akce pod Záštitou starostky v roce 2015 stránka 3 (celkem 6)

4 Záštity starostky města na kulturní aktivitu/akci v roce 2015 Prostředky schválené v rozpočtu kap.716 záštity starostky kulturní aktivity/akce Seznam žádostí v roce 2015 maximální možná výše schválené dotace Kč: Příloha č. 1 Čerpání dotací na kulturní aktivity/akce , ,00 Kč žádost žadatel druh akce datum konání poznámky požadováno schváleno vráceno 1256 Folklorní soubor Písečan Stavění májky požaduje dotaci , , Plzeňský Landfrýd, Plzeň Bitva u Sudoměře požaduje dotaci , , PhDr. Karel Cejnar, Písek Vydání knihy k výstavě a tvorbě akad.malíře A. Šíta (100 let od narození) prosinec 2015 požaduje dotaci , Jiří Reiniš, Písek 6262 Seniorský dům Písek, a.s. Výstava k nedožitému životnímu jubileu 75let Františka Doubka výběr z díla celý rok 2015 požaduje dotaci , ,00 Odpoledne pro seniory v rytmu Swingu: "Návrat do první republiky" požaduje dotaci , , Pavla Ondřichová Trefná, Písek Filharmonici ve Sladovně požaduje dotaci , ,00 Mezinárodní společnost Antonína 8142 Dvořáka, o.p.s., Praha 2 Americké jaro v Písku OUTDOOR FILMS, s.r.o , 21.06, požaduje dotaci , ,00 MEZINÁRODNÍ FESTIVAL OUTDOOROVÝCH FILMŮ 13.ročník požaduje dotaci , , TJ Sokol Písek Mezinárodní výstava fotografií požaduje dotaci , ,00 Vydání publikace "Historická ročenka 8687 Collegium Artium o.s. 2015" do požaduje dotaci , Bohemia JazzFest o.p.s., Praha BOHEMIA JAZZ FEST MORÁLNÍ ZÁŠTITA Czech Open kvalifikační soutěž TCS Louisiana Písek pro MS MORÁLNÍ ZÁŠTITA FTV Prima, spol. s r.o. roud Show Prima jede za vámi MORÁLNÍ ZÁŠTITA XXI. Mezinárodní folklorní festival Písek Folklorní soubor Písečan MORÁLNÍ ZÁŠTITA Ondřej Fibich, OsekMalá Turná Písecký betlém 1900 sbírka básní MORÁLNÍ ZÁŠTITA Cekem požadováno ,00 Celkem rozděleno ,00 Zbývá k rozdělení Zpracovala: Bauerová stránka 4 (celkem 6)

5 Příloha č. 2 Čerpání dotací na volnočasové a společenské aktivity/akce Záštity starostky města na podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí 2015 Prostředky schválené v rozpočtu kap.716 záštity starostky volnočasové a společenské aktivity/akce Seznam žádostí v roce 2015 maximální možná výše schválené dotace Kč: stránka 5 (celkem 6) , ,00 Kč žádost žadatel druh akce datum konání poznámky požadováno schváleno vráceno 1134 OB Vitoraz Písek 70. BARÁČNICKÝ PLES, Kult.dům Písek požaduje dotaci , ,00 Český svaz chovatelů základní Okresní výstava drobného zvířectva 4156 organizace Záhoří Písek požaduje dotaci , , Barbora Dunková, Písek Romský ples (Divadlo Pod čarou) požaduje dotaci , ,00 Slavnostní aktiv u příležitosti 60. výročí 7731 Hasičský sportovní klub Písek z.s. profesionálních hasičů v Písku požaduje dotaci , , Společnost pro dobré soužití česky a německy hovořících zemí a občanů, Písek Slavnosti svobody Písek , 5.5., požaduje dotaci 5 000, , Laser game club Písek Květnový turnaj (2 části) , požaduje dotaci 7 500, František Rybák, Písek Den válečných veteránů, Den vzniku samostatného československého státu 28.10, a 02., požaduje dotaci 5 000, , TDance o.s., Písek Vánoční večer plný tance druhý ročník požaduje dotaci vyšší než pravidla , ,00 Sraz k 50. výročí založení vrtulníkového útvaru v 8411 Ing. Ivo Matěna, Hradec Králové Písku požaduje dotaci ,00 MAMINY RUN na základě předloženého 8639 Asociace firemních sportů a zdraví, o.s. vyúčtování byli ve 2016 vyzváni k vrácení požaduje dotaci , , , ZŠ T.G.Masaryka a Mateřská škola Písek Spolupráce ZŠ dotace vrácena zpět ve výši Kč, akce neuskutečněna požaduje dotaci , , , Orientační sporty Písek Závod jihočeského žebříčku, kvalifikace na LODM požaduje dotaci 6 000, , Seniorský dům Písek, a.s. Seniorský šestiboj požaduje příspěv , ,00 BUDDIES OF THE 4TH ARMORED DIVISION 8866 Písek BUDDIES OF THE 4TH ARMORED DIVISION 8867 Písek NÁBOŽENSKÁ OBEC CÍRKVE ČESKOSLOVENSKÉ HUSITSKÉ V PÍSKU 70.výročí osvobození města Písku a jeho okolí BERNARDOVA JÍZDA u příležitosti 70.výročí konce války, v rámci konvoje 240 MILES TO FREEDOM Husova lípa a Husův kámen pietní akt výsadba a osazení Písek, morální záštita morální záštita morální záštita Atletika Písek, z.s. 90. ročník Lesního běhu "Kolem ameriky" morální záštita Domácí hospic athelas Týden pro hospic morální záštita Celkem požadováno ,00 Celkem rozděleno ,00 Vráceno do rozpočtu města , ,00 Zpracovala: Bauerová

6 Příloha č. 3 Čerpání dotací na sportovní aktivity/akce Záštity starostky města na podporu sportovních akcí v roce 2015 Prostředky schválené v rozpočtu kap.714 záštity starosty sportovní akce Seznam žádostí v roce 2015 maximální možná výše schválené dotace v Kč: č. Žadatel Akce Datum konání Poznámky Požadováno Schváleno Vráceno 1. Český svaz metané Mistrovství Evropy v lední metané Kč Kč Kč Kč 2. Martin Komárek, DiS. (OSVČ) CZECH CUP města Písku, Kvalifikace pro MČR 2015 v STIHL TIMBERSPORTS CZECH SERIES Kč Kč 3. Mgr. Jaroslava Králová (OSVČ) Královský maraton města Písek Kč Kč 4. Seniorský dům Písek a.s. Seniorský šestiboj Kč Kč 5. ŠACHklub Písek, o.s. O putovní pohár starostky města Písku Kč Kč 6. T.J. Sokol Hřebčinec Písek Jezdecké skokové závody "IX. Cena českých chovatelů" Kč Kč 7. Tělovýchovná jednota Sokol Semice Western Semice zrušení akce Kč Kč Kč 8. Společnost pro dobré soužití česky a německy hovořících zemí a občanů Cyklistický závod dětí a mládeže Kč Kč 9. Ing. Pavel Kozák Oslavy 128. výročí založení Klubu velocipedistů Písek Kč Kč 10. MSBO 2015 o.s. Mistrovství světa FMBB Kč Kč 11. LezeTOP s.r.o. Spolu na jednom laně, aneb zábavné sportovní odpoledne pro děti z dětských domovů a všechny ostatní Kč Kč 12. LezeTOP s.r.o. Mistrovství ČR v lezení na obtížnost Kč Kč 13. Skateboardklub Písek o.s. FLIPSHOP SKATE SESSION morální záštita Kč Kč Cekem požadováno Kč Kč Celkem rozděleno ,00 Kč Vráceno do rozpočtu města 0 Kč Kč Zpracovala: Kolaříková stránka 6 (celkem 6)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.03.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.03.2015 Odbor školství a kultury V Písku dne: 04.03.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí dotací na podporu sportovních aktivit/akcí na základě Pravidel

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 02.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí dotací na podporu kulturních aktivit/akcí na základě Pravidel

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 04.05.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.05.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o čerpání dotací 2017 kultura a cestovní ruch NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 04.02.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 05.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Volnočasové aktivity přehled čerpání příspěvků v roce 2014 NÁVRH USNESENÍ

Více

Odbor školství a kultury Písek MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury Písek MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 22.09.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.10.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dotace z programu Záštita starostky - 2. výzva NÁVRH USNESENÍ Rada města I. vzorovou

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 30.07.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vyúčtování dotací na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad

Více

Tabulka č. 1. Grantový program na podporu kultury - rok 2014 kultura I.výzva. GRANTY - Podpora živé kultury. Granty kultura 2014 Příloha č.

Tabulka č. 1. Grantový program na podporu kultury - rok 2014 kultura I.výzva. GRANTY - Podpora živé kultury. Granty kultura 2014 Příloha č. kultura I.výzva opatření 2 GRANTY - Podpora živé kultury Tabulka č. 1 3319 Org. 5412/1 alokace 1 800 000 Kč 5412/1/01 ACTIVE time 5412/1/02 Divadlo Continuo Kurzy vaření pro děti z dětského domova Písek

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne 14.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vzorová smlouva o poskytnutí dotace na volnočasové aktivity dětí a mládeže dle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 V Písku dne: 29.09.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.10.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Přijetí finančních darů pro Základní

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 27.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Darovací smlouvy AISIN EUROPE MANUFACTURING CZECH s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 01.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení záměru předložení žádosti o poskytnutí podpory v rámci dotačního programu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466 a Základní škola Tomáše Šobra a Mateřská škola Písek, Šobrova 2070 V Písku dne: 22.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Více

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 07.03.2016 Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne 03.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Václav

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 V Písku dne: 30.10.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 14.09.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny členů dozorčí rady a správní rady Sladovny Písek, o.p.s. NÁVRH USNESENÍ

Více

Odbor školství a kultury Písek MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury Písek MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 22.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dotace na volnočasové a společenské akce z programu Záštita starostky NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24 V Písku dne: 05.10.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.10.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na vyřazení dlouhodobého hmotného

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 12.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výjimky z vyhlášky NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Tomáše Šobra a Mateřská škola Písek, Šobrova 2070 Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466 V Písku dne: 05.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 26.01.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.02.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výjimky z vyhlášky NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Písek 12.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení předběžného souhlasu k

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 25.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 27.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Aktualizace seznamu investičních priorit v rámci Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola E. Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466 Základní škola J. K. Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 V Písku dne: 19.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12.2018

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 10.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Čerpání dotací na volnočasové aktivity v roce 2016 NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 31.05.2016 2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 13.02.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 05.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení dokladu o zajištění finančního krytí projektu Město Písek

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 05.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 3.6.213 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 2.6.213 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města s

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Tomáše Šobra a Mateřská škola Písek, Šobrova 2070 Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 V Písku dne: 14.11.2016 Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 24.04.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.05.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výjimky z vyhlášky NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky

Více

HBC Jičín o.s. Jičínská školní liga miniházené Kč

HBC Jičín o.s. Jičínská školní liga miniházené Kč Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje na svém jednání 18. března schválilo usnesením č. ZK/4/198/ přidělení finanční podpory formou dotace z rozpočtu Královéhradeckého kraje na veřejně prospěšné projekty

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 29.02.2016 2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 03.12.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Modulární pumptrack na Jiráskově nábřeží NÁVRH USNESENÍ Rada města 1. přípravu

Více

Název bodu programu. Návrh na usnesení

Název bodu programu. Návrh na usnesení 5. Město V Třešti dne 11. 2. 2015 Městský úřad Zastupitelstvo města 4. zasedání dne 23. 2. 2015 bodu programu Schválení příspěvku pro TJ Slavoj z Grantového programu města 2015 Návrh na usnesení Zastupitelstvo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Základní škola Tomáše Šobra a Mateřská škola Písek, Šobrova

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Útvar interního auditu V Písku dne: 23.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vyhodnocení kontrolní činnosti za rok 2016 NÁVRH USNESENÍ Rada města Zprávu o vyhodnocení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12. 2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ veřejný Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města Písku

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 14.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o výsledku jednání hodnotící komise Programu pro poskytování dotací

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: 13. 4. 2016 bod programu: 5 věc: Poskytnutí dotací v oblasti sportu v roce 2016 a dotace v oblasti Mimořádné akce a události dopad na rozpočet: Bez dopadu zpracoval:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 10.07. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.07. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.03.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 Odbor školství a kultury V Písku dne: 04.12.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o specifikaci kulturních činností objednaných dle Přílohy č. 1 Smlouvy

Více

Dotace v rámci dotačního programu (DP) města Hradec nad Moravicí 2016

Dotace v rámci dotačního programu (DP) města Hradec nad Moravicí 2016 Dotace v rámci dotačního programu (DP) města Hradec nad Oblast podpory Číslo oblasti podpory Dotační programy Maximální výše dotace v jednotlivém případě v Kč SPORT 1.1. Celoroční či systematická sportovní

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor výstavby a územního plánování V Písku dne: 20.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Územní plán Písek - informace o podáních učiněných na základě výzvy

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: bod programu: 22. 11. 2017 28 věc : Poskytnutí dotace v oblasti sportu z rozpočtu statutárního města Ústí nad Labem v roce 2017 Mimořádné žádosti o dotace dopad na

Více

Usnesení 32. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne

Usnesení 32. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne 32. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne 26.02.2018 čís. 1909/RMObM-Svi/1418/32-1913/RMObM-Svi/1418/32 Ing. Helena Wieluchová Ing. Daniel Žitník místostarosta Strana 1/7 Přehled usnesení rady

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 27.03. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.04. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 01.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o likvidaci Centra kultury Písek o.p.s. NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 07.11.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.11.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Přijetí daru pro Základní školu Svobodná a Mateřskou školu Písek, Dr. M. Horákové

Více

ZÁPIS. z 8. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 8. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 8. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 25. 9. 2018 Zahájení

Více

Kompletní seznam žádostí - Rada Karlovarského kraje. Název žadatele Forma žadatele Název projektu Schválená částka

Kompletní seznam žádostí - Rada Karlovarského kraje. Název žadatele Forma žadatele Název projektu Schválená částka Kompletní seznam žádostí - Rada Karlovarského kraje Název žadatele Forma žadatele Název projektu Schválená částka Číslo usnesení 1 Nadační fond Ještěřice nadace Cyklus S Ještěřicí za kulturou 2016 15 000,00

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Odbor školství a kultury V Písku dne: 25.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o plnění Přílohy č. 1 pro rok 2015 Smlouvy o poskytnutí a zajištění

Více

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA Určeno pro zasedání dne: Zprávu předkládá: Zprávu zpracoval: 11.12.2018 Ing. Václav Chroust, místostarosta města Ing. Hana Chalupová Předmět zprávy: 1. Rozpočtové opatření

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 20.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Střednědobý výhled rozpočtu 2019 2022 NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města střednědobý

Více

Sportovní granty 2013 2. etapa

Sportovní granty 2013 2. etapa Sportovní granty 213 2. etapa Kategorie II. - příspěvek na mezinárodní reprezentaci Žadatel, sídlo nebo adresa IČ Enliven Centre, o.s. Starý Újezd 1646, Česká IČ 2273453 Petra Chocová Heroutova 1737, Česká

Více

Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015

Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015 Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015 Poř. Název akce Pořádá Termín 1. Silvestrovská zábava 2. Třikrálová sbírka 3. Myslivecký ples MS Hubert 31.12.2014 10.1.2015 16.1.2015 4. Školní ples ZŠ 30.1.2015

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO- STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO- STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO- STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI ZPRÁVA O ČINNOSTI FINANČNÍHO VÝBORU ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-STŘED Vypracováno pro 21. zasedání Zastupitelstva městské

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 23.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o prodloužení nájmu bytu v areálu ZŠ J. K. Tyla, Tylova 2391, Písek NÁVRH

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh cen za pronájem hřišť na Základní škole Tomáše Šobra a Mateřské škole Písek,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 31.03.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 15.06.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatky č. 1 k Veřejnoprávním smlouvám o poskytnutí dotací na sociální

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 25.01.2016 2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky

Více

Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015

Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015 Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015 Poř. Název akce Pořádá Termín 1. Silvestrovská zábava 2. Třikrálová sbírka 3. Myslivecký ples MS Hubert 31.12.2014 10.1.2015 16.1.2015 4. Školní ples ZŠ 30.1.2015

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor výstavby a územního plánování V Písku dne: 14.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace a schválení rozdělení státní dotace z rezervy

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Opavská 265, 747 41 Zastupitelstvo Města na svém zasedání dne 27.2.2012 schválilo přidělení těchto grantů na kulturu a sport pro rok 2012 Grantový okruh č. 1 SPORT Grantový program 1.1. pravidelná

Více

Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015

Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015 Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015 Poř. Název akce Pořádá Termín 1. Silvestrovská zábava 2. Třikrálová sbírka 3. Myslivecký ples MS Hubert 31.12.2014 10.1.2015 16.1.2015 4. Školní ples ZŠ 30.1.2015

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č.j.: 186/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 462 ze dne 18.03.2014 Poskytnutí peněžitých darů v oblasti tělovýchovy a sportu pro rok 2014/ I. etapa - dary nad 50.000

Více

Zápis z 1. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2018, ze dne od do h v místnosti č.

Zápis z 1. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2018, ze dne od do h v místnosti č. Zápis z 1. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2018, ze dne 17.01.2018 od 17.10 do 17.35 h v místnosti č. 221, ÚMČ Praha 7 Seznam členů komise: Mgr. Daniel Soukup, Ph.D. - předseda Mgr. Marcela

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 10.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vzorové smlouvy o poskytnutí dotací na volnočasové aktivity dětí a

Více

Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015

Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015 Kalendář akcí obou našich obcí pro rok 2015 Poř. Název akce Pořádá Termín 1. Silvestrovská zábava 2. Třikrálová sbírka 3. Myslivecký ples MS Hubert 31.12.2014 10.1.2015 16.1.2015 4. Školní ples ZŠ 30.1.2015

Více

ZÁPIS. z 9. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 9. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 9. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 21. 8. 2017 Přítomni:

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 09.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o poskytnutí příspěvku NADĚJI, K Brance č. 11/19e, Praha

Více

Stránka 1 z 6. MĚSTO KOLÍN Zastupitelstvo města Kolína P O Z V Á N K A

Stránka 1 z 6. MĚSTO KOLÍN Zastupitelstvo města Kolína P O Z V Á N K A Stránka 1 z 6 MĚSTO KOLÍN Zastupitelstvo města Kolína P O Z V Á N K A na 23. zasedání Zastupitelstva města Kolína, které se bude konat dne 11.12.2017 od 15:00 hodin v přednáškovém sále č. 113 v přízemí

Více

NÁVRH. evidenční číslo 189. Rada Městské části Praha 7. Pro 6. zasedání Zastupitelstva. dne řádné. Návrh usnesení: v příloze

NÁVRH. evidenční číslo 189. Rada Městské části Praha 7. Pro 6. zasedání Zastupitelstva. dne řádné. Návrh usnesení: v příloze evidenční číslo 189 Rada Městské části Praha 7 Pro 6. zasedání Zastupitelstva Městské části Praha 7 dne 15.12.2014 řádné NÁVRH na vypořádání nevyužitých finančních prostředků poskytnutých formou grantů

Více

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz akce 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz leden únor březen duben LEDEN 3.1. 17.00 TŘÍKRÁLOVÝ KONCERT HAPPY SMILE Rytířský sál radnice, happy-smile.wz.cz 4.1. 11.00

Více

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Komise sportovní V Písku dne 23.08.2011 Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne 22.08.2011 od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni p. Václav

Více

30. 4. Hobby závody pro jezdce i koně i bez licencí (Střední zemědělská škola Lanškroun)

30. 4. Hobby závody pro jezdce i koně i bez licencí (Střední zemědělská škola Lanškroun) KALENDÁŘ AKCÍ 2011 BŘEZEN 4.3. Ples ORPA, sál Kulturního domu Ţichlínek 5.3. Loučení se zimou Maškarní karneval na lyţích (Čenkovice) 5.3. Masopustní průvod (Horní Čermná) 5.3. Country bál (KČT Lanškroun)

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 14.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o dílo na realizaci kulturního programu Cipískoviště 2015 NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor živnostenský úřad V Písku dne: 30.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na změnu nařízení č. 2/2009 tržního řádu NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání

Více

Zápis ze 3. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 09.03.2015 od 17:00 do 19:30 h v místnosti č.

Zápis ze 3. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 09.03.2015 od 17:00 do 19:30 h v místnosti č. Zápis ze 3. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 09.03.2015 od 17:00 do 19:30 h v místnosti č. 221, ÚMČ Praha 7 Seznam členů komise: František Vosecký - předseda PhDr. Richard

Více

BSK TJ Jičín Žákovská liga žákyň U Kč

BSK TJ Jičín Žákovská liga žákyň U Kč Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje na svém jednání 18. března 2013 schválilo usnesením č. ZK/4/198/2013 přidělení finanční podpory formou dotace z rozpočtu Královéhradeckého kraje na veřejně prospěšné

Více

Spolky: Církve: Český svaz chovatelů, Pavel Vyvlečka

Spolky: Církve: Český svaz chovatelů, Pavel Vyvlečka Obec Troubky Dědina 286/29 751 02 Troubky Tel.: +420 581 299 211 e-mail: podatelna@troubky.cz www.troubky.cz Sociální komise, Ing. Jaroslava Špalková Troubecký klub seniorů, Ing. Jaroslava Špalková, www.troubecky-klub-senioru.webnode.cz

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 22.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o podpoře a spolupráci NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání uzavření

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 9. 2013 Bod pořadu jednání: Zpráva o využití a vyúčtování dotací z Fondu pro podporu a rozvoj vzdělávání Statutárního

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 05.12. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

U s n e s e n í z 11. schůze Rady města Česká Skalice konané dne Usnesení č. 11/301/05/2018

U s n e s e n í z 11. schůze Rady města Česká Skalice konané dne Usnesení č. 11/301/05/2018 U s n e s e n í z 11. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 30.05.2018 Usnesení č. 11/301/05/2018 Rada města projednala a s c h v a l u j e Program jednání RM 11. Program: 1) Program RM 11 2) Kontrola

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Ústecký kraj Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Do zasedání ZÚK Bod programu: 10.1 16. zasedání zastupitelstva konané dne 10. 12. 2018 Věc: Rozpočtová opatření Ústeckého kraje č. 15 RÚK, ZÚK/2018

Více

1) Zastupitelstvo města Nymburka na svém zasedání dne svým usnesením č. 105

1) Zastupitelstvo města Nymburka na svém zasedání dne svým usnesením č. 105 1) Zastupitelstvo města Nymburka na svém zasedání dne 7.12.2016 svým usnesením č. 105 s c h v a l u j e rozpočet města Nymburka na rok 2017 takto: a) celkové příjmy rozpočtu města Nymburka na rok 2017

Více

Usnesení Sportovní komise Rady Libereckého kraje z 30. dubna 2014

Usnesení Sportovní komise Rady Libereckého kraje z 30. dubna 2014 Usnesení ovní komise Rady kého kraje z 30. dubna 2014 usnesení č. 8/2/2014/SK schvaluje program 2. zasedání konaného dne 30. 4. 2014 v následujícím znění: 1. Program jednání. 2. Kontrola plnění usnesení

Více

Zápis z 9. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 05.10.2015 od 17:15 do 18:45 h v místnosti č.

Zápis z 9. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 05.10.2015 od 17:15 do 18:45 h v místnosti č. Zápis z 9. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 05.10.2015 od 17:15 do 18:45 h v místnosti č. 221, ÚMČ Praha 7 Seznam členů komise: František Vosecký - předseda Mgr. Jana Kostelecká

Více

Pondělí. Úterý. Středa. Čtvrtek. Pátek. Sobota. Neděle. Severní pohled na příjezd k zámku v Českém Rudolci

Pondělí. Úterý. Středa. Čtvrtek. Pátek. Sobota. Neděle. Severní pohled na příjezd k zámku v Českém Rudolci . 1 8 15 21 29 3 10 17 24 31 Severní pohled na příjezd k zámku v Českém Rudolci 9. ledna Senior klub Senioři 23. ledna Senior klub Senioři . 2 9 16 23 3 10 17 24 Nový Svět, náhorní plošina 680m n/m 1.

Více

8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE

8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 27.09.2016 Bod pořadu jednání: 48. Název : Změna rozpočtu - rozpočtové opatření č. 291/16 úprava kapitol 914 04 působnosti a 917 04 - transfery odboru školství,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24 Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 Základní škola Jana Husa a Mateřská

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 04.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí a zdravotnictví V Písku dne: 02.12.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ veřejný a) ukončení Smlouvy o výkonu veřejné služby uzavřené mezi

Více

Usnesení 9. Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne

Usnesení 9. Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne Usnesení 9. Zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne 22. 10. 2015 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/200

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 12.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vzorová smlouva o poskytnutí dotace na volnočasové aktivity dětí a

Více

Dotační program na podporu sportu - činnost sportovních organizací 2017

Dotační program na podporu sportu - činnost sportovních organizací 2017 Dotační program na podporu sportu - činnost sportovních organizací 217 poř. č. 1 HOROLEZCI, z.s. 49 2 Basketbal, spolek 36 3 Bikros klub, p.s. 81 4 AC Gamaspol, Česká Ves 223 5 La Pirouette, z.s. Mikulovice

Více