Rychlá pomoc pro vyléčení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rychlá pomoc pro vyléčení"

Transkript

1 Rychlá pomoc pro vyléčení Co kdybyste se zbavili potíží, které vás trápí? Co kdybyste se právě nyní rozhodli vyléčit? Je to skutečně jednoduché, stačí udělat jen první krok. Levné homeopatické léky a homeopatická detoxikace vám dokáže pomoci ke zdraví. Stačí postupovat jednoduše krok za krokem a vaše nemoci zmizí. My sami jsme to zažili, a přejeme Vám, ať je každý den nejzdravějším dnem vašeho života. Užijte si zdraví.

2 Homeopatie je úžasná léčebná metoda Pomocí homeopatie dokážete jednoduše měnit život k lepšímu, dokážete se zbavit téměř všech nemocí, a přitom nemusíte být lékaři. Neznamená to sice, že homeopatie Vám zcela nahradí nutnou lékařskou péči, ale poskytne Vám další nové možnosti, jak se léčit příjemně a bez vedlejších účinků. Stačí se rozhodnout a začít s léčením třeba ihned. Léčení pomocí homeopatie je jednoduché a příjemné Bude to pro Vás jednoduché, protože Vám poskytneme návod KROK ZA KROKEM. Jednoduše můžete být zdraví po celý rok. Můžete být zdravější, šťastnější i krásnější, a to velmi jednoduše a příjemně! Můžete začít žít lepší život plný radosti, krásy, psychické a fyzické pohody. Příjemná homeopatická detoxikace odstraňuje potíže natrvalo Každá nemoc či bolest je nepříjemná, ať se již jedná o BOLEST HLAVY, BOLEST ZAD, KLOUBŮ, SVALŮ Přitom nemusíte prožívat ŽÁDNOU BOLEST! To si sami můžete vyzkoušet v kurzu příjemné homeopatické detoxikace. Pomocí pečlivě vybraných homeopatických léků odstraníte příčinu bolestí, protože se budete krok za krokem detoxikovat zbavovat toxických látek, různých usazenin, těžkých kovů, vyloučíte z těla jedovatou rtuť. Tím odstraníte příčiny Vašich nemocí a bolestí. Právě to umí homeopatická detoxikace.

3 Příjemná homeopatická detoxikace je bez vedlejších účinků Právě proto je příjemná. Nebudete tedy prožívat velké zhoršení stavu, jako to bývá u běžných detoxikací. V kurzu příjemné homeopatické detoxikace se budete léčit pečlivě vybranými homeopatickými léky, které nevyvolávají negativní stavy, ale poskytují příjemnou léčbu, čistí tělo a současně posilují psychiku. Dodá psychickou energii, zlepší náladu, poskytne komfortní léčbu Budete se cítit příjemně, detoxikace Vám zlepší náladu a dodá Vám psychickou energii. Máte se tedy na co těšit. Zajistí Vám správné fungování metabolismu, pomůže v hubnutí Příjemná homeopatická detoxikace je základem pro udržení ideální váhy. Zajistí správné fungování metabolismu, pomůže spálit případné přebytečné tuky a hubeným pomůže harmonizovat metabolismus. Získáte krásnou pleť, zdravé nehty a vlasy Již žádné akné, kožní potíže, ekzémy Příjemná homeopatická detoxikace je základem pro krásu. V kurzu jsou pečlivě vybrány léky pro detoxikaci organismu tedy pro zdraví a také pro krásu.

4 Příjemná homeopatická detoxikace odstraňuje z těla jedovatou rtuť POZOR! OTRAVA RTUTÍ PROBLÉM ČÍSLO JEDNA, který postihuje nejenom nás, ale již i naše děti. JE NUTNÉ PROVÁDĚT PRAVIDELNOU DETOXIKACI ORGANISMU. Čtěte pozorně až do konce Rtuť se totiž vyskytuje všude kolem nás (ZNEČISTĚNÉ OVZDUŠÍ, VYSÍLAČE) a způsobuje nám všem velmi závažné zdravotní potíže. Hladina toxicity se v našem organismu zvyšuje díky špatnému ovzduší, smogu, elektro smogu, který ať nechceme, tak všichni dýcháme. Dále pak používání mobilních telefonů, počítačů a dalších elektrospotřebičů. Rtuť se vyskytuje také v zubních výplních, protiplísňových prostředcích, neonových zářivkách, dezinfekčních přípravcích, konzervačních látkách a klimatizačních zařízeních a v některých potravinách. Dalo by se doslova říci, že jsme obklopeni rtutí, která nás velmi tiše a neviditelně ničí a způsobuje celou řadu závažných zdravotních potíží. Aniž bychom si to uvědomovali, tak hladina toxicity stoupá a tělo se nedokáže běžnými detoxikačními způsoby vyloučit rtuť z organismu. Z toho důvodu začíná v těle nezvratně otrava rtutí, projevující se v počátcích tzv. leností, slabostí, únavou a neschopností aktivně prožívat život.

5 V počátku to vypadá, že jde jen o pouhou lenost, slabost, únavu či nevolnost, ale je to důsledek otravy těla, syndrom hlavně psychického vyhoření, které později přechází v další velmi závažné potíže. Proto již při prvních příznacích je nutné tělo DETOXIKOVAT. Má-li být uchováno zdraví, je nutné čistit tělo, tedy pravidelně provádět detoxikaci organismu právě homeopatickou cestou, a to každodenně, neboť každý den stoupá míra postižení každodenním používáním moderní techniky, dýcháním smogu, působením elektro smogu a požíváním potravin, které jsou rtutí kontaminovány. Homeopatická detoxikace je zcela bezpečná pro děti i dospělé a účinná díky zcela bezpečné homeopatické metodě, neboť jiná léčba, např. detoxikace bylinami není zcela účinná. Naopak, pravidelná homeopatická detoxikace tělo zcela vyčistí a zahájí proces léčby všech nemocí, kterými člověk trpěl díky usazené rtuti v organismu. Jedinečná metoda dokonalé detoxikace, bez vedlejších účinků. Týká se to nejenom dospělých, ale i naše děti mají v těle rtuť (někdy již při narození), neboť i oni jsou vystaveni tomuto zničujícímu záření. U dětí se projeví toxicita většinou nezájmem o běžné činnosti, bolestí hlavy, leností, nevolností, roztržitostí, neschopností soustředit se, u dospělých vyšší hladina rtuti v těle způsobuje celou řadu nemocí. Velmi mnoho nemocí je způsobeno přemírou rtuti, která se usazuje v organismu. Rtuť se dostává do našeho organismu, ukládá se v pojivové tkáni, střevní stěně, v hormonálních žlázách, nervech a mozku. Otrava rtutí se projevuje poruchami koncentrace, nerozhodností, nespavostí, únavou, ale také dalšími závažnými onemocněními jako je selhání ledvin, roztroušená skleróza. Výpis nemocí a potíží způsobený rtutí je velký.

6 Prohlédněte si tento růžový seznam nemocí, a pokud zde najdete své potíže, tak neváhejte, a ještě dnes se přihlaste do kurzu příjemné homeopatické detoxikace krok za krokem alergie, astma, různé formy zánětů, chronický kašel, bolesti hlavy a migrény, bolesti kloubů, brnění prstů, záněty močového měchýře, různé formy depresí, chronické záněty tlustého střeva, chronická únava, chudokrevnost, akné, kožní vyrážky, ekzémy, bradavice, polypy, myomy, opary, genitální opary, malátnost, motání hlavy, stres, strach, deprese, nedoslýchavost, neplodnost a opakované potraty, nervozita, nespavost, zvracení - nevolnost, pocení, poruchy vidění a další poruchy centrální nervové soustavy, poruchy soustředění, poruchy paměti, poruchy zraku, průjmy, velkou únavu, různé formy strachů, sucho v ústech, svědění kůže, třes končetin, třes očních víček, necitlivost končetin, vysychání oční sliznice, závratě, zvýšenou sekreci slin, zvýšení krevního tlaku, změna chování, nerozhodnost, lhostejnost, lekavost, ztráta paměti, poruchy řeči, poruchy rovnováhy, nateklé plíce, oslabení imunity, roztroušená skleróza, kandidózní infekce, závažné poškození ledvin a jater, hemeroidy, ztráta chuti k jídlu, křeče v žaludku, chronické bolesti zad a kloubů, nízké reakční schopnosti, třes rukou, poruchy srdečního rytmu, tinnitus pískání a šelesty v uších, studené končetiny, kovová chuť v ústech, bronchiální astma, parkinsonismus, opary, poruchy vidění, vysoký krevní tlak, vysoký cholesterol, vlasy bez lesku, plešatost - vypadávání vlasů, chudokrevnost, chronické ekzémy (neurodermitis), paradontóza, chronická kandidóza, chronické onemocnění ledvin, revmatismus, infekce - jako např. tuberkulóza, Alzheimerova choroba. Výčet nemocí způsobené otravou rtutí je skutečně velký a je nutné pravidelně tělo od tohoto velmi nebezpečného kovu. Rtuť se nachází všude kolem nás a pravidelná detoxikace je základem pro zdraví nás i našich dětí. Účinnou léčbu je možné provést pouze homeopatickou formou. Pouhé pití vody, či léčivých čajů či preparátů na bázi bylin je bohužel méně účinné.

7 PŘÍJEMNÁ ZPRÁVA PRO VÁS. Příjemná homeopatická detoxikace vám pomůže zbavit se potíží, které Vás trápí. Díky postupu krok za krokem můžete být zdravější a krásnější. Je vhodná pro všechny věkové skupiny, děti, dospělé, seniory, těhotné i kojící ženy. Je základem pro zdraví a vitalitu. Již žádné bolesti, deprese, kožní potíže a další nemoci. Pomocí příjemné homeopatické detoxikace si vyléčíte potíže, které Vás trápí. Poskytneme Vám jednoduchý, a přitom osvědčený návod pro detoxikaci organismu krok za krokem. Budete se léčit příjemně a bezpečně. Ihned po přihlášení získáte vstup do 1. lekce kurzu. Můžete začít s příjemnou detoxikací ještě dnes.

8 A co o kurzu říkají absolventi? Vím, že detoxikace organismu je základem pro zdraví. Sama jsem dle doporučení "příjemné homeopatické detoxikace krok za krokem" získala za velmi krátkou dobu energii na rozdávání. Je mi nepopsatelně dobře. Informací si velmi vážím a jsem ráda, že jsem tuto příležitost neodmítla. Nyní tyto informace předávám dál, léčím své děti, přátelé, a dokonce i svého pejska. Homeopatická detoxikace nám pomohla nejvíce. Díky detoxikaci krok za krokem jsem se zbavila alergie, což považuji za největší úspěch za posledních 18let. Maminku přestaly bolet záda a nohy, bratrovi zmizel chronický kašel. Obě dvě moje dcery nebyly za poslední rok vůbec nemocné, přestože v minulosti měla Hanka stále rýmu a Kateřina trpěla na ušní potíže, vyléčila si také akné. Homeopatická detoxikace krok za krokem nám moc pomohla. Dobrý den, děkuji za úžasný kurs, který je pro mne velmi zajímavý a také za Vaše homeopatické přípravky. Vlastně jsem se s homeopatií setkala dříve jen zřídka, ale věřím, že je účinná a první výsledky již sama na sobě vidím a cítím, a začaly ji užívat také i moje děti. Než jsem si zakoupila detoxikaci krok za krokem, tak jsem byla bez energie a měla jsem pořád nějaké zdravotní potíže. Už jsem nedoufala, že budu někdy zdravá. Po přečtení jsem skutečně postupovala krok za krokem. Bylo to pro mne velmi jednoduché, všechno jsem zvládla, ačkoliv jsem měla na počátku obavu, že to bude pro mne moc složité. Bylo to jasné, a hlavně velmi účinné. Děkuji.

9 Přidáte se k nám a vstoupíte ještě dnes do kurzu příjemné homeopatické detoxikace? Uděláte pro své zdraví nyní maximum? Nebo se budete nadále trápit svými nemocemi? Předpokládáme, že máte jasno a těšíme se na Vás uvnitř kurzu. Ještě dnes můžete mít svou 1. lekci kurzu, pošleme Vám ji IHNED na Váš a můžete začít s léčením pro zdraví a krásu. Již na Váš čeká první homeopatický lék, který je super. Máte se na co těšit. Jen pro zajímavost Vám nyní ještě prozradíme, co tento první homeopatický lék všechno umí: - Detoxikuje organismus, eliminuje účinek toxických látek v těle - Odstraňuje z těla toxické látky po narkóze - Odstraňuje toxické látky po léčbě antibiotiky - Odstraňuje bolest žaludku - Pomáhá odstranit také následky přepracování a únavy - Pomáhá při hubnutí a zajišťuje dosažení optimální váhy - Zkrášluje, dodává psychickou energii, vitalitu - Jednoduše s tímto lékem a všemi dalšími budete zdravější a krásnější. Přihlášku do kurzu získáte zde

10 BONUS PRO VÁS Aneb rychlá pomoc pro odstranění bolesti Bolí Vás krční páteř? Rádi Vám poradíme, jaké homeopatické léky se na bolesti krční páteře nejvíce osvědčily. Je to homeopatický lék MEZEREUM CH9. Proč Vám tyto informace píšeme? Protože Vám chceme pomoci. Máme všechny homeopatické léky vyzkoušeny, můžete se na nás spolehnout. Homeopatii se věnujeme od roku 1991 a nejsme jen běžní prodejci homeopatických léků. Věnujeme se odbornému homeopatickému poradenství a vše máme vždy vyzkoušeno. Nespokojili jsme se jen s teorií, co by mohlo pomoci, ale víme, co skutečně pomáhá. Proto jsme Vám na bolest krční páteře doporučili homeopatický lék Mezereum CH9, ačkoliv mnoho homeopatů Mezereum CH9 moc nepoužívá (nemá tyto informace, tudíž tyto informace nezískáte jen tak na internetu). Nám se osvědčil výborně společně s homeopatickým lékem COLOCYNTHIS CH15. Mezereum CH9 je méně dostupný, ale výborný pro odstranění bolesti i pro zlepšení otáčení hlavy. Je také součástí našich výrobků, především tělových mlék a sprchových gelů s informací proti bolesti. K tomu se také později dostanete v kurzu příjemné homeopatické detoxikace krok za krokem.

11 A ještě jedna výborná rada pro rychlou pomoc k vyléčení bolesti nohou. Jak odstranit bolest nohou? Co pomáhá pro rychlou úlevu od bolesti nohou po námaze? Proti bolestem z přetížení stále účinkuje dobře homeopatický lék Ruta graveolens. Pokud pacienti používali také současně další homeopatický lék Hypericium perforatum CH9, tak se ještě více snížila citlivost, odstranilo se mravenčení končetin i pocit mrtvení. V tomto případě nemusíte tedy zkoušet celou řadu homeopatických léků podle toho, co nejdete na internetu za "rady. Jsme tady pro Vás, abychom Vám pomohli. Víme, že se nemůžete uzdravit, pokud máte tělo plné toxických látek a jedů. Homeopatická detoxikace krok za krokem Vám pomůže zbavit se potíží, které Vás trápí. Dodá Vám energii, vitalitu, zdraví a krásu. Přihlášku do kurzu získáte zde Můžete se také těšit na další zprávy od HOMEOPATIE zdravější a krásnější.

SOUHRNNÝ PŘEHLED SUBJEKTIVNÍCH HODNOCENÍ

SOUHRNNÝ PŘEHLED SUBJEKTIVNÍCH HODNOCENÍ Studie Mladý ječmen STUDIE NA MLADÝ JEČMEN / r. 2002 Studii vypracoval MUDr. Miloslav Lacina ve spolupráci se společností Green Ways s.r.o.. Probíhala v roce 2002 v období podzim-zima - v období velké

Více

Výsledky měření po použití Amethyst Bio-Mat na přístroji EAV ze dne 20.9.2012

Výsledky měření po použití Amethyst Bio-Mat na přístroji EAV ze dne 20.9.2012 2012 Výsledky měření po použití Amethyst Bio-Mat na přístroji EAV ze dne 20.9.2012 Alfida s.r.o., Čelákovice Staré Splavy, hotel Borný 20.9.2012 Výsledky měření na přístroji EAV z 20. 9. 2012 Rekondiční

Více

Alkohol - s léky na spaní - s léky na bakteriální infekce - s léky na vaginální infekce

Alkohol - s léky na spaní - s léky na bakteriální infekce - s léky na vaginální infekce Alkohol -s léky na spaní (hypnogen, stilnox, zolpidem) zvýší tlumivý efekt léků, utlumím pozornost, zvýší ospalost, útlum -s léky na bakteriální infekce (biseptol, cotrimaxol, ) tato kombinace blokuje

Více

ANAMNESTICKÝ ZDRAVOTNÍ DOTAZNÍK

ANAMNESTICKÝ ZDRAVOTNÍ DOTAZNÍK ANAMNESTICKÝ ZDRAVOTNÍ DOTAZNÍK Pro účely preventivní sportovně-kardiologické prohlídky ve zdravotnickém zařízení ProCorde s.r.o. v Chomutově. Příjmení, jméno:............................... Rodné číslo:.....................

Více

Rozměr zavřeného průkazu mm

Rozměr zavřeného průkazu mm Přední strana Str. 1 PRŮKAZ PACIENTA užívajícího přípravek Humira (určeno dospělým i dětským pacientům) Rozměr zavřeného průkazu 105 73 mm Je nutné předložit tuto kartičku každému lékaři či zdravotníkovi

Více

PRŮKAZ PACIENTA. užívajícího přípravek Imraldi (určeno dospělým i dětským pacientům) verze 1

PRŮKAZ PACIENTA. užívajícího přípravek Imraldi (určeno dospělým i dětským pacientům) verze 1 PRŮKAZ PACIENTA užívajícího přípravek Imraldi (určeno dospělým i dětským pacientům) verze 1 Je nutné předložit tuto kartičku každému lékaři či zdravotníkovi při každé návštěvě zdravotnického zařízení.

Více

Proč právě datum 12. 5.?

Proč právě datum 12. 5.? Proč právě datum 12. 5.? Na počest narození britské reformátorky lékařské péče Florence Nightingaleové (1820-1910) osvícené, odvážné a neúnavné ženy, která byla ve druhé polovině svého života upoutána

Více

Michal Ježek TĚLOVÉ SVÍCE. Terapie pomocí tělových svící

Michal Ježek TĚLOVÉ SVÍCE. Terapie pomocí tělových svící Michal Ježek TĚLOVÉ SVÍCE Terapie pomocí tělových svící OBSAH O AUTOROVI...9 ALTERNATIVNÍ NEBOLI CELOSTNÍ MEDICÍNA... 11 SEZNÁMENÍ SE SVÍCEMI...13 Rituály v našem životě...13 Metoda stará tisíce let...

Více

Hluchavka květ celá. www.steza.cz. www.steza.cz

Hluchavka květ celá. www.steza.cz. www.steza.cz Hluchavka květ celá při zánětech horních cest dýchacích, chronické bronchitidě apod. upravuje střevní činnost a reguluje stolici protizánětlivé a mírně diuretické účinky zevně: koupele a obklady při mokvavých

Více

Andělika lékařská kořen

Andělika lékařská kořen Andělika lékařská kořen Andělika bývá v Číně používána za bylinu gynekologického významu, používanou při bolestivé menstruci a při problémech v přechodu ženy. Dále bývá používána Uklidnění a posílení nervové

Více

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ 90-TI DENNÍ TRANSFORMACE 90-ti denní - TRANSFORMACE 90-ti denní TRANSFROMACE je vaše šance jak zlepšit zdraví a postavu. Ve 12-ti týdenním programu vyčistíme váš organismus od toxinů,

Více

PRŮKAZ PACIENTA. užívajícího přípravek Amgevita (určeno dospělým i dětským pacientům) Verze 2 Shváleno SÚKL březen 2019

PRŮKAZ PACIENTA. užívajícího přípravek Amgevita (určeno dospělým i dětským pacientům) Verze 2 Shváleno SÚKL březen 2019 PRŮKAZ PACIENTA užívajícího přípravek Amgevita (určeno dospělým i dětským pacientům) Verze 2 Shváleno SÚKL březen 2019 Je nutné předložit tuto kartičku každému lékaři či zdravotníkovi při každé návštěvě

Více

Relaxační klasická masáž

Relaxační klasická masáž Relaxační klasická masáž Masáže jsou považovány za jeden z vůbec nejstarších osvědčených léčebných prostředků užívaných již o tisíciletí k odstranění bolesti zad, šíje, k nastolení dobré nálady a k uvolnění

Více

Nabídka masáží hotelu Hostačovský zámek

Nabídka masáží hotelu Hostačovský zámek Nabídka masáží hotelu Hostačovský zámek Klasické relaxační, rekondiční a sportovní masáže (60min. - 650 Kč) Masáž vždy patřila mezi výborné regenerační prostředky. Bylo zjištěno, že masáž pomáhá při léčení

Více

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Obchodní družstvo Soběšice HOTEL POD HOŘICÍ PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Prosíme, vracejte průvodce zpět! Úvodem Vážení klienti, tímto si Vám dovolujeme nabídnout přehled wellness služeb Hotelu pod Hořicí

Více

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,-

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,- KLASICKÁ MASÁŽ regenerační, relaxační, sportovní cca 30 min. - záda, šíje 250,- cca 60 min. - záda, šíje + nohy, ruce nebo hlava (dle přání) 500,- cca 90 min. - záda, šíje, nohy + ruce nebo hlava (dle

Více

PŘÍNOS LÉČBY INZULÍNOVOU POMPOU U OSOB S DIABETEM 2. TYPU. Autor: Monika Slezáková 4. ročník LF UP. Výskyt cukrovky

PŘÍNOS LÉČBY INZULÍNOVOU POMPOU U OSOB S DIABETEM 2. TYPU. Autor: Monika Slezáková 4. ročník LF UP. Výskyt cukrovky PŘÍNOS LÉČBY INZULÍNOVOU POMPOU U OSOB S DIABETEM 2. TYPU Autor: Monika Slezáková 4. ročník LF UP Výskyt cukrovky V roce 2010 se léčilo v ČR s tímto onemocněním více než 800 tisíc osob. To představovalo

Více

Úvod...11 Co je homeopatie?...12 Jakou léčbu zvolit?...13 Tři pilíře homeopatie...14 Homeopatie léčí příčiny potíží...15 Podávání homeopatických přípravků...16 Krátkodobé zhoršení...17 Podávání homeopatik

Více

Sledování zdravotního a sociálního stavu pacientů LDN. Zjištěné informace jsou důvěrné a nebudou zneužity. Iniciály jména:... Věk:... Pohlaví:...

Sledování zdravotního a sociálního stavu pacientů LDN. Zjištěné informace jsou důvěrné a nebudou zneužity. Iniciály jména:... Věk:... Pohlaví:... Sledování zdravotního a sociálního stavu pacientů LDN. Zjištěné informace jsou důvěrné a nebudou zneužity. Iniciály jména:... Věk:... Pohlaví:... Délka pobytu v LDN... Důvody hospitalizace:... Nejbližší

Více

Čekanka nať řezaná. www.steza.cz. www.steza.cz. www.steza.cz

Čekanka nať řezaná. www.steza.cz. www.steza.cz. www.steza.cz Čekanka nať řezaná Čekanka obsahuje glykosidickou hořčinu intybin (reguluje činnost trávící soustavy a ovlivňuje činnost jater, slinivky a krevní soustavy), dále inulin (15 až 20%, podle některých zdrojů

Více

Nabídka laboratoře AXIS-CZ Hradec Králové s.r.o. pro samoplátce

Nabídka laboratoře AXIS-CZ Hradec Králové s.r.o. pro samoplátce Nabídka laboratoře AXIS-CZ Hradec Králové s.r.o. pro samoplátce 1) Riziko srdečně cévního onemocnění Hlavní příčinou úmrtí v Evropě jsou kardiovaskulární (srdečně-cévní) onemocnění. Mezi tato onemocnění

Více

KOTVA CZ.1.07/1.4.00/21.3537

KOTVA CZ.1.07/1.4.00/21.3537 KOTVA CZ.1.07/1.4.00/21.3537 Identifikátor materiálu EU: PRIR - 60 Anotace Autor Jazyk Vzdělávací oblast Vzdělávací obor PRIR = Oblast/Předmět Očekávaný výstup Speciální vzdělávací potřeby Prezentace žáka

Více

JAK UŽÍVAT PŘÍPRAVKY ENERGY

JAK UŽÍVAT PŘÍPRAVKY ENERGY JAK UŽÍVAT PŘÍPRAVKY ENERGY Tato tabulka slouží jako orientační pomůcka k výběru vhodných produktů při konkrétních potížích. Upozorňujeme však, že každý organismus je jedinečný a je nutné v prvé řadě odhalit

Více

NOCICEPTIVNÍ NEUROPATICKÁ

NOCICEPTIVNÍ NEUROPATICKÁ BOLEST Typy bolesti 1. NOCICEPTIVNÍ zprostředkovávají ji nociceptivní receptory, to znamená, že vychází z nervových zakončení bolesti zad, kloubů, 2. NEUROPATICKÁ bolest z nervového systému, např. při

Více

Popis produktu Používá se při léčbě poruch látkové výměny, podporuje trávení při poruchách funkce

Popis produktu Používá se při léčbě poruch látkové výměny, podporuje trávení při poruchách funkce Popis produktu Používá se při léčbě poruch látkové výměny, podporuje trávení při poruchách funkce žlučníku a jater k detoxikaci jater a k obnově jaterního parenchymu (je vhodný k léčbě potravinových otrav)

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3665 Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_165 Jméno autora: Ing. Kateřina Lisníková Třída/ročník:

Více

ALKOHOL A JEHO ÚČINKY

ALKOHOL A JEHO ÚČINKY ALKOHOL A JEHO ÚČINKY CO JE TO ALKOHOL? Alkohol je bezbarvá tekutina, která vzniká kvašením cukrů Chemicky se jedná o etanol Používá se v různých oblastech lidské činnosti např. v lékařství, v potravinářském

Více

Globální problémy Civilizační choroby. Dominika Fábryová Oktáva 17/

Globální problémy Civilizační choroby. Dominika Fábryová Oktáva 17/ Globální problémy Civilizační choroby Dominika Fábryová Oktáva 17/18 18.3.2018 Co jsou civilizační choroby nemoci, které jsou způsobeny špatným životním stylem můžeme označit za nemoci moderní doby hlavní

Více

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje OVOCNÉ ČAJE určené pro běžné pití LIMETKA A GREP Ovocný čaj pro běžné pití. MALINA A JAHODA Ovocná směs obohacená echinaceou. RANNÍ SVĚŽEST Zelený

Více

www.steza.cz www.steza.cz

www.steza.cz www.steza.cz Jmelí nať řezaná Podpůrný prostředek při léčbě lehčích forem zvýšeného krevního tlaku a při presklerotických stavech starších osob. Upozornění: Přípravek nenahrazuje medikamentózní léčbu. Užívání čaje

Více

Diabetes - cukrovka. Ing. Miroslava Teichmanová

Diabetes - cukrovka. Ing. Miroslava Teichmanová Diabetes - cukrovka Ing. Miroslava Teichmanová Tento materiál vznikl v projektu Inovace ve vzdělávání na naší škole v rámci projektu EU peníze středním školám OP 1.5. Vzdělání pro konkurenceschopnost..

Více

JAK POSÍLIT ODOLNOST ORGANISMU

JAK POSÍLIT ODOLNOST ORGANISMU JAK POSÍLIT ODOLNOST ORGANISMU Vnější prostředí Náš život je v současné době vystaven mnohým vnějším, ale i vnitřním útokům. Jen velmi stručně, protože tato otázka je skloňovaná ve všech pádech. Životní

Více

PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE. Metronidazol B. Braun 5 mg/ml, infuzní roztok. metronidazolum

PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE. Metronidazol B. Braun 5 mg/ml, infuzní roztok. metronidazolum sp.zn.sukls126426/2014 PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE Metronidazol B. Braun 5 mg/ml, infuzní roztok metronidazolum Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci dříve, než začnete tento

Více

ALKOHOL, pracovní list

ALKOHOL, pracovní list ALKOHOL, pracovní list Mgr. Michaela Holubová Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Michaela Holubová. ALKOHOL V naší kultuře se alkohol pojímá jako tzv. sociální pití. Je

Více

běh zpomalit stárnutí? Dokáže pravidelný ZDRAVÍ

běh zpomalit stárnutí? Dokáže pravidelný ZDRAVÍ Dokáže pravidelný běh zpomalit stárnutí? SPORTEM KU ZDRAVÍ, NEBO TRVALÉ INVALIDITĚ? MÁ SE ČLOVĚK ZAČÍT HÝBAT, KDYŽ PŮL ŽIVOTA PROSEDĚL ČI DOKONCE PROLEŽEL NA GAUČI? DOKÁŽE PRAVIDELNÝ POHYB ZPOMALIT PROCES

Více

Lněné semínko celé. www.steza.cz

Lněné semínko celé. www.steza.cz Lněné semínko celé LNĚNÉ semeno příznivě ovlivňuje zdravou funkci střev. Semena pomáhají při problémech se zažíváním a při zácpě. Zevně lze použít ve formě obkladů. Příprava a dávkování: 1 čajová lžička

Více

BIO Kopřiva. Šípkový čaj. BIO Heřmánek. Rakytníkový čaj. Borůvkový čaj. BIO Máta

BIO Kopřiva. Šípkový čaj. BIO Heřmánek. Rakytníkový čaj. Borůvkový čaj. BIO Máta zdravie z Pienin a Zamaguria BIO Kopřiva čaj příznivě působí při celkové látkové výměne. Ovlyvňuje některé funkce pohybového ústrojí. Šípkový čaj kvalitní směs čaje působí příznivě na lidský organismus.

Více

CO JE REIKI JAK REIKI POMÁHÁ

CO JE REIKI JAK REIKI POMÁHÁ CO JE REIKI - Nejjednodušší metoda přírodní léčby, stará již několik tisíc let - Jedná se o univerzální životní energii - Jedná se o podpůrnou léčebnou metodu - Terapie působí na celý organismus - Má vliv

Více

Materiály 1. ročník učebních oborů, maturitních oborů ON, BE. Metodický list. Identifikační údaje školy

Materiály 1. ročník učebních oborů, maturitních oborů ON, BE. Metodický list. Identifikační údaje školy Identifikační údaje školy Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Bratislavská 2166, 407 47 Varnsdorf, IČO: 18383874 www.vosassvdf.cz, tel. +420412372632 Číslo projektu Název

Více

Ostružina list. www.steza.cz. www.steza.cz. www.steza.cz

Ostružina list. www.steza.cz. www.steza.cz. www.steza.cz Droga obsahuje třísloviny (gallatoniny), organické kyseliny, vitamin C, flavonoidy, inosit, barviva, pektin, ale množství všech těchto látek je v droze poměrně nízké. Působí mírně svíravě, močopudně, staví

Více

Karta osobní péče. Služby. pro naše klienty

Karta osobní péče. Služby. pro naše klienty Karta osobní péče Služby pro naše klienty Buďte u nás jako doma Chtěli bychom, abyste se v naší lékárně cítili dobře. Proto si zakládáme na přátelském a laskavém přístupu, neobyčejné péči a věříme, že

Více

20.9.2010 1 / 5 DIOCHI spol. s r.o.

20.9.2010 1 / 5 DIOCHI spol. s r.o. A ADAPTOGEN AFRODIZIAKUM M/Ž AFTY AKNÉ ALERGICKÝ ZÁCHVAT ALERGIE ALZHEIMEROVA CHOROBA ANABOLIKUM ANGÍNA ANGINA PECTORIS ANTACIDUM ANTIOXYDANT ANTRAX ARTEROSKLERÓZA ARTRÓZA ASTMA AVITAMINÓZA B BÉRCOVÉ VŘEDY

Více

Příbalová informace: informace pro uživatele. Normodipine 5 mg, tablety Normodipine 10 mg, tablety Amlodipinum

Příbalová informace: informace pro uživatele. Normodipine 5 mg, tablety Normodipine 10 mg, tablety Amlodipinum Příbalová informace: informace pro uživatele Normodipine 5 mg, tablety Normodipine 10 mg, tablety Amlodipinum Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek užívat, protože

Více

Obsah. Motto:... 3 Poděkování:... 3 Úvod:... 3 Důležité upozornění... 3 ČÁST PRVNÍ: HOMEOPATIE, HOMEOPATIKA A BACHOVY KVĚTOVÉ ESENCE.

Obsah. Motto:... 3 Poděkování:... 3 Úvod:... 3 Důležité upozornění... 3 ČÁST PRVNÍ: HOMEOPATIE, HOMEOPATIKA A BACHOVY KVĚTOVÉ ESENCE. Obsah Motto:... 3 Poděkování:... 3 Úvod:... 3 Důležité upozornění... 3 ČÁST PRVNÍ: HOMEOPATIE, HOMEOPATIKA A BACHOVY KVĚTOVÉ ESENCE.3 Nejpraktičtější věc na světě... 3 Naše zbraně... 3 Zdraví = rovnováha

Více

BETAVIT [Novinka] Klíčová slova» detoxikace» překyselení» krev» ledviny, játra» imunita» mozek» kůže. Použití Betavitu. Energetická charakteristika

BETAVIT [Novinka] Klíčová slova» detoxikace» překyselení» krev» ledviny, játra» imunita» mozek» kůže. Použití Betavitu. Energetická charakteristika Stop jarní únavě! ZELENÉ POTRAVINY Zelené potraviny získávají v poslední době na oblibě. A není se čemu divit. Potraviny, které se dostávají na náš stůl, jsou ve většině případů nějakým způsobem chemicky

Více

1. bříza bělokorá LÉČIVÉ ROSTLINY

1. bříza bělokorá LÉČIVÉ ROSTLINY 1. bříza bělokorá LÉČIVÉ ROSTLINY 1. bříza bělokorá Co sbíráme: list i s řapíky Kdy: duben až červenec Jak: mladé listy ručně otrháváme z větviček, listy sušíme ve stínu na dobře větraném místě. Březové

Více

Fluorochinolonová antibiotika omezení používání potvrzeno

Fluorochinolonová antibiotika omezení používání potvrzeno Fluorochinolonová antibiotika omezení používání potvrzeno Důležité upozornění k omezení používání fluorochinolonových antibiotik v klinické praxi. Prosím, věnujte mu pozornost. Děkuji Míša Matoušková Fluorochinolonová

Více

Materiály 1. ročník učebních oborů, maturitních oborů ON, BE. Bez příloh. Identifikační údaje školy

Materiály 1. ročník učebních oborů, maturitních oborů ON, BE. Bez příloh. Identifikační údaje školy Identifikační údaje školy Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Bratislavská 2166, 407 47 Varnsdorf, IČO: 18383874 www.vosassvdf.cz, tel. +420412372632 Číslo projektu Název

Více

Vzdělávací materiál projektu Zlepšení podmínek výuky v ZŠ Sloup

Vzdělávací materiál projektu Zlepšení podmínek výuky v ZŠ Sloup Kód: Vzdělávací materiál projektu Zlepšení podmínek výuky v ZŠ Sloup Název vzdělávacího materiálu Imunita a infekční nemoci Anotace Pracovní list seznamuje žáka s druhy infekčních chorob a se způsoby jejich

Více

Nelegální drogy. Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje

Nelegální drogy. Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje Nelegální drogy Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje Duben 2010 Mgr.Olga Čadilová PROBLEMATIKA ZÁVISLOSTÍ "Jakákoliv závislost je špatná,

Více

DODATEK K POJISTNÉ SMLOUVĚ / NÁVRHU POJISTNÉ SMLOUVY NOVIS Wealth Insuring

DODATEK K POJISTNÉ SMLOUVĚ / NÁVRHU POJISTNÉ SMLOUVY NOVIS Wealth Insuring DODATEK K POJISTNÉ SMLOUVĚ / NÁVRHU POJISTNÉ SMLOUVY NOVIS Wealth Insuring DODATEK K POJISTNÉ SMLOUVĚ / NÁVRHU POJISTNÉ SMLOUVY NOVIS Wealth Insuring Číslo návrhu - variabilní symbol Reg. č. pojišťovacího

Více

CUKROVKA /diabetes mellitus/

CUKROVKA /diabetes mellitus/ CUKROVKA /diabetes mellitus/ CUKROVKA /diabetes mellitus/ Řadíme ji mezi neinfekční chronická onemocnění Na jejím vzniku se podílí nezdravý způsob života Významnou úlohu sehrává dědičnost Významným rizikovým

Více

OBSAH. Kolektiv autorů ŽIVÁ A MRTVÁ VODA...11

OBSAH. Kolektiv autorů ŽIVÁ A MRTVÁ VODA...11 OBSAH Kolektiv autorů ŽIVÁ A MRTVÁ VODA...11 ÚVOD...12 OBYČEJNĚ NEOBYČEJNÁ VODA...14 CO JE ŽIVÁ A MRTVÁ VODA...26 JAK AKTIVOVAT ŽIVOU A MRTVOU VODU...30 ZÁZRAKY UZDRAVENÍ...35 ZPŮSOB PŘÍPRAVY ŽIVÉ A MRTVÉ

Více

Příloha č.2 k rozhodnutí o prodloužení registrace sp.zn. sukls69018/2010

Příloha č.2 k rozhodnutí o prodloužení registrace sp.zn. sukls69018/2010 Příloha č.2 k rozhodnutí o prodloužení registrace sp.zn. sukls69018/2010 PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE SUMAMED tvrdé tobolky (azithromycinum 250 mg) Přečtěte si pozorně celou příbalovou

Více

Veroval. Jistota bez čekání Rychlý a spolehlivý DOMÁCÍ TEST. 10 diagnostických testů pro domácí použití. Alergie/nesnášenlivost.

Veroval. Jistota bez čekání Rychlý a spolehlivý DOMÁCÍ TEST. 10 diagnostických testů pro domácí použití. Alergie/nesnášenlivost. Jistota bez čekání Rychlý a spolehlivý 10 diagnostických testů pro domácí použití Alergie/nesnášenlivost Akutní potíže Prevence Plánování rodičovství Berte své zdravotní potíže vážně! Kvůli každodennímu

Více

PNEUMOKOKOVÉ INFEKCE A MOŽNOSTI PREVENCE aneb CO MŮŽE ZPŮSOBIT PNEUMOKOK

PNEUMOKOKOVÉ INFEKCE A MOŽNOSTI PREVENCE aneb CO MŮŽE ZPŮSOBIT PNEUMOKOK PNEUMOKOKOVÉ INFEKCE A MOŽNOSTI PREVENCE aneb CO MŮŽE ZPŮSOBIT PNEUMOKOK Očkování! Nejvýznamnější možnost prevence infekčních chorob! Lepší infekční chorobě předcházet než ji léčit! Významný objev v medicíně,

Více

INFUSION TIENS Čaje prémiové kvality

INFUSION TIENS Čaje prémiové kvality INFUSION TIENS Čaje prémiové kvality Nejstarší a nejvíce uznávaný nápoj na světě Čaj je hned po vodě druhým nejpopulárnějším nápojem v dnešním světě. Pití čaje je důležitou součástí čínské kultury. Jeho

Více

Příbalová informace: informace pro uživatele. Cardilopin 2,5 mg Cardilopin 5 mg Cardilopin 10 mg tablety amlodipinum

Příbalová informace: informace pro uživatele. Cardilopin 2,5 mg Cardilopin 5 mg Cardilopin 10 mg tablety amlodipinum sp.zn. sukls180582/2014 Příbalová informace: informace pro uživatele Cardilopin 2,5 mg Cardilopin 5 mg Cardilopin 10 mg tablety amlodipinum Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci dříve, než začnete

Více

Příloha č. 1 k rozhodnutí o změně registrace sp.zn.sukls90890/2011 PŘÍBALOVÁ INFORMACE - INFORMACE PRO UŽIVATELE

Příloha č. 1 k rozhodnutí o změně registrace sp.zn.sukls90890/2011 PŘÍBALOVÁ INFORMACE - INFORMACE PRO UŽIVATELE Příloha č. 1 k rozhodnutí o změně registrace sp.zn.sukls90890/2011 PŘÍBALOVÁ INFORMACE - INFORMACE PRO UŽIVATELE DICLOREUM, injekční roztok (diclofenacum natricum) Přečtěte si pozorně celou příbalovou

Více

OBSAH. ČÁST PRVNÍ Jsme spíše mikrobiální společenstva než lidé 19

OBSAH. ČÁST PRVNÍ Jsme spíše mikrobiální společenstva než lidé 19 OBSAH Předmluva 15 ČÁST PRVNÍ Jsme spíše mikrobiální společenstva než lidé 19 1. Děti jsou magnety na mikroby 20 Mikrobi? Všechny je zničte! 20 Odplata mikrobů 22 Děti zůstanou dětmi.....................

Více

PŘÍBALOVÁ INFORMACE- INFORMACE PRO UŽIVATELE. ARICEPT 5 mg ARICEPT 10 mg donepezilum potahované tablety

PŘÍBALOVÁ INFORMACE- INFORMACE PRO UŽIVATELE. ARICEPT 5 mg ARICEPT 10 mg donepezilum potahované tablety PŘÍBALOVÁ INFORMACE- INFORMACE PRO UŽIVATELE ARICEPT 5 mg ARICEPT 10 mg donepezilum potahované tablety Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek užívat, protože

Více

Klasické příznaky léčebné krize při detoxikaci přírodními. prostředky

Klasické příznaky léčebné krize při detoxikaci přírodními. prostředky Klasické příznaky léčebné krize při detoxikaci přírodními prostředky Co všechno čistí z těla naturopatická detoxikace hlubokých tkání? toxické kovy a chemikálie střevní kaly včetně divertiklů žlučové kameny

Více

Inovace výuky Člověk a jeho svět. Mgr. Petra Zemanová. Byliny

Inovace výuky Člověk a jeho svět. Mgr. Petra Zemanová. Byliny Inovace výuky Člověk a jeho svět Mgr. Petra Zemanová Čs 5/04 Bylinky Vzdělávací oblast: Vzdělávací obor: Tematický okruh: Cílová skupina: Klíčová slova: Očekávaný výstup: Člověk a jeho svět Živá příroda

Více

Nyní se budeme zabývat receptory, jež jsou umístěny na velkém palci a odpovídají. Obrázek 6

Nyní se budeme zabývat receptory, jež jsou umístěny na velkém palci a odpovídají. Obrázek 6 Hlava Nyní se budeme zabývat receptory, jež jsou umístěny na velkém palci a odpovídají hlavě. Hlava je součástí nervového systému. Nebudu podrobně popisovat její části, jako jsou mozek, hemisféry (polokoule

Více

PŘÍBALOVÁ INFORMACE INFORMACE PRO UŽIVATELE. MYGREF 250 MG tvrdá tobolka. mofetilis mycophenolas

PŘÍBALOVÁ INFORMACE INFORMACE PRO UŽIVATELE. MYGREF 250 MG tvrdá tobolka. mofetilis mycophenolas Sp.zn. sukls82417/2013 PŘÍBALOVÁ INFORMACE INFORMACE PRO UŽIVATELE MYGREF 250 MG tvrdá tobolka mofetilis mycophenolas Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek užívat.

Více

Vzdělávací materiál projektu Zlepšení podmínek výuky v ZŠ Sloup

Vzdělávací materiál projektu Zlepšení podmínek výuky v ZŠ Sloup Kód: Vzdělávací materiál projektu Zlepšení podmínek výuky v ZŠ Sloup Název vzdělávacího materiálu Pohlavně přenosné nemoci Anotace Pracovní list vede ke čtení s porozuměním, informuje žáka o druzích pohlavních

Více

Vzdělávací materiál projektu Zlepšení podmínek výuky v ZŠ Sloup

Vzdělávací materiál projektu Zlepšení podmínek výuky v ZŠ Sloup Kód: Vzdělávací materiál projektu Zlepšení podmínek výuky v ZŠ Sloup Název vzdělávacího materiálu Poruchy příjmu potravy (mentální anorexie a mentální bulimie) Anotace Pracovní list se týká problematiky

Více

Borůvka nať- řezaná. www.steza.cz. www.steza.cz

Borůvka nať- řezaná. www.steza.cz. www.steza.cz Borůvka nať- řezaná Nať borůvky je velmi ceněnou drogou, chránící proti volným radikálům a mající silné protizánětlivé účinky. Listy obsahují glukokininy (myrtilin) a proto se nálev z nich používá při

Více

BETAFIT. Klíčová slova» detoxikace» překyselení» krev» ledviny, játra» imunita» mozek» kůže. Použití Betafitu. Energetická charakteristika

BETAFIT. Klíčová slova» detoxikace» překyselení» krev» ledviny, játra» imunita» mozek» kůže. Použití Betafitu. Energetická charakteristika ZELENÉ POTRAVINY Zelené potraviny získávají v poslední době na oblibě. A není se čemu divit. Potraviny, které se dostávají na náš stůl, jsou ve většině případů nějakým způsobem chemicky ošetřeny nebo s

Více

Bright Vision a.s. Viofor JPS System. chráníme to nejcennější. Katalog_Viofor_obecny_A5.indd 1 11.8.12 21:03

Bright Vision a.s. Viofor JPS System. chráníme to nejcennější. Katalog_Viofor_obecny_A5.indd 1 11.8.12 21:03 Bright Vision a.s. Viofor JPS System chráníme to nejcennější Katalog_Viofor_obecny_A5.indd 1 11.8.12 21:03 Co je VIOFOR JPS SYSTEM? Inovativní, moderní, šetrné a vysoce účinné zařízení určené zejména pro:

Více

Mochna husí nať řezaná

Mochna husí nať řezaná Mochna husí nať řezaná Droga působí zejména na hladké svalstvo, uvolňuje křeče, působí protizánětlivě a svíravě. Dle J.A.Zentricha ji zle použít proti křečím, při kolikových bolestech či krvavých průjmech,

Více

1. Co je přípravek Tomudex a k čemu se používá

1. Co je přípravek Tomudex a k čemu se používá Příloha č. 1 k rozhodnutí o změně registrace sp.zn.sukls245079/2009 PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE Tomudex prášek pro přípravu infuzního roztoku Raltitrexedum PŘEČTĚTE SI POZORNĚ CELOU PŘÍBALOVOU

Více

Zásady výživy ve stáří

Zásady výživy ve stáří Zásady výživy ve stáří Výuka VŠCHT Doc. MUDr Lubomír Kužela, DrSc Fyziologické faktory I. Pokles základních metabolických funkcí Úbytek svalové tkáně Svalová slabost, srdeční a dechové potíže Tendence

Více

ČLOVĚK MÁ TISÍCE PŘÁNÍ, NEMOCNÝ JEN JEDNO...

ČLOVĚK MÁ TISÍCE PŘÁNÍ, NEMOCNÝ JEN JEDNO... pro komplexní regeneraci ZDRAVÝ ČLOVĚK MÁ TISÍCE PŘÁNÍ, NEMOCNÝ JEN JEDNO... 25. 4. 2004 Praha, hotel Pyramida Ing. Helena Kacerovská Směs bylin ALOE VERA = ALOE BARBADENSIS - 92 % PANAX GINSENG (všehoj

Více

Dotazník pro ošetření TČM

Dotazník pro ošetření TČM Dotazník pro ošetření TČM Všechny Vámi uvedené údaje samozřejmě podléhají lékařskému tajemství a bez Vašeho souhlasu nebudou nikomu sdělovány. Jméno a příjmení Telefonický kontakt Datum narození včetně

Více

STRES STRES ZÁTĚŽ, TÍSEŇ, TLAK, ÚZKOST BÝT VYSTAVEN VNĚJŠÍM SILÁM, TLAKŮM NEJBĚŽNĚJŠÍ PŘEDSTAVA: STRES JE SÍLA, KTERÁ ZPŮSOBUJE TĚLESNÉ NEBO PSYCHICKÉ VYČERPÁNÍ A UTRPENÍ STRES PROŽÍVÁ ČLOVĚK, KTERÝ JE

Více

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 ZŠ Určeno pro Sekce Předmět Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 Téma / kapitola Mendelova 2. stupeň Základní Zdravověda

Více

Jste diabetik? Určeno nejen pro muže.

Jste diabetik? Určeno nejen pro muže. Jste diabetik? Určeno nejen pro muže. Určeno nejen pro muže. Cukrovka může mít negativní vliv na Váš sexuální život. Tato brožurka je určena jen pro Vaši informaci. V žádném případě nemůže nahradit lékařské

Více

Psychologie Psycholog zdraví ie Stres

Psychologie Psycholog zdraví ie Stres Psychologie zdraví Stres Stres 1. Fyziologie stresu 2. Příznaky stresu a jeho diagnostika 3. Následky stresu Fyziologie stresu Stres je reakcí organismu na zátěž. Selye (1993) pro značení tohoto procesu

Více

Věnováno všem, kteří dbají na své zdraví, chtějí zlepšit svůj domov a proměnit ho v lepší místo. Normální je být zdravý.

Věnováno všem, kteří dbají na své zdraví, chtějí zlepšit svůj domov a proměnit ho v lepší místo. Normální je být zdravý. Věnováno všem, kteří dbají na své zdraví, chtějí zlepšit svůj domov a proměnit ho v lepší místo. Normální je být zdravý. Dostává se vám do rukou malý zázrak. Pokud opakovaně cítíte únavu, pocit úzkosti,

Více

ŽALUDEK a jeho detoxikace. MUDr. Josef Jonáš

ŽALUDEK a jeho detoxikace. MUDr. Josef Jonáš ŽALUDEK a jeho detoxikace MUDr. Josef Jonáš 1 Žaludek je orgán zažívacího traktu Jako skladovací (dceřiný) orgán patří do okruhu sleziny. 2 Ačkoliv si na zažívací obtíže lokalizované do žaludku stěžuje

Více

BAVENCIO (avelumab) Váš průvodce informacemi pro pacienta

BAVENCIO (avelumab) Váš průvodce informacemi pro pacienta Váš průvodce informacemi pro pacienta BAVENCIO (avelumab) Tento léčivý přípravek podléhá dalšímu sledování. To umožní rychlé získání nových informací o bezpečnosti. Můžete přispět tím, že nahlásíte jakékoli

Více

Příbalová informace: informace pro uživatele. Mertenil 40 mg potahované tablety. rosuvastatinum

Příbalová informace: informace pro uživatele. Mertenil 40 mg potahované tablety. rosuvastatinum Sp.zn.sukls55651/2013 Příbalová informace: informace pro uživatele Mertenil 10 mg potahované tablety Mertenil 20 mg potahované tablety Mertenil 40 mg potahované tablety rosuvastatinum Přečtěte si pozorně

Více

Materiály 1. ročník učebních oborů, maturitních oborů On, BE. Metodický list. Identifikační údaje školy

Materiály 1. ročník učebních oborů, maturitních oborů On, BE. Metodický list. Identifikační údaje školy Identifikační údaje školy Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Bratislavská 2166, 407 47 Varnsdorf, IČO: 18383874 www.vosassvdf.cz, tel. +420412372632 Číslo projektu Název

Více

Klíšťová encefalitida

Klíšťová encefalitida Klíšťová encefalitida Autor: Michaela Měkýšová Výskyt Česká republika patří každoročně mezi státy s vysokým výskytem klíšťové encefalitidy. Za posledních 10 let připadá přibližně 7 nakažených osob na 100

Více

Zdravotní péče ošetřovatelská péče

Zdravotní péče ošetřovatelská péče Zdravotní péče ošetřovatelská péče Zdeňka Mikšová Olomouc 29.11.2016 Ošetřovatelská péče Rozpoznání příznaků poruchy zdraví Svépomoc a pomoc Svépomoc a pomoc při poruše zdraví při poruše zdraví Dodržování

Více

Pitný režim. Vítejte na našem dialyzačním středisku

Pitný režim. Vítejte na našem dialyzačním středisku Pitný režim Vítejte na našem dialyzačním středisku Proč musím omezovat příjem tekutin? Jednou z hlavních funkcí ledvin je udržet v těle rovnováhu tekutin. Pokud ledviny selžou, tělo se těžko zbavuje jejich

Více

PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE. CALOFRA 5 mg CALOFRA 10 mg Potahované tablety (Donepezili hydrochloridum)

PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE. CALOFRA 5 mg CALOFRA 10 mg Potahované tablety (Donepezili hydrochloridum) PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE CALOFRA 5 mg CALOFRA 10 mg Potahované tablety (Donepezili hydrochloridum) Přečtěte si pozorně celou příbalovou informaci dříve, než začnete tento přípravek

Více

TOXICKÉ TĚŽKÉ KOVY. rtuť Hg = 0,000001 mg/kg. kumulují se v těle! Je problém je běžnou stravou vyloučit.

TOXICKÉ TĚŽKÉ KOVY. rtuť Hg = 0,000001 mg/kg. kumulují se v těle! Je problém je běžnou stravou vyloučit. TOXICKÉ TĚŽKÉ KOVY smrtelné často v minimálních koncentracích! pro člověka LD50 As2O3 = 200-300 mg/kg rtuť Hg = 0,000001 mg/kg LD50 - Smrtelná dávka, která testovaným jedincům způsobí 50% úhyn. kumulují

Více

Váš průvodce léčbou vlhké (neovaskulární) formy věkem podmíněné makulární degenerace (AMD) přípravkem Lucentis (ranibizumab)

Váš průvodce léčbou vlhké (neovaskulární) formy věkem podmíněné makulární degenerace (AMD) přípravkem Lucentis (ranibizumab) Váš průvodce léčbou vlhké (neovaskulární) formy věkem podmíněné makulární degenerace (AMD) přípravkem Lucentis (ranibizumab) Oddíl 1 O přípravku Lucentis Tato brožura Vám pomůže lépe pochopit léčbu vlhké

Více

SRDCE A JEHO DETOXIKACE

SRDCE A JEHO DETOXIKACE SRDCE A JEHO DETOXIKACE MUDr. Josef Jonáš Joalis s.r.o. Všechna práva vyhrazena 1 Z hlediska moderní medicíny je srdce pumpa, která nasává a vytlačuje krev do celého těla. 2 Pohled čínské medicíny www.ucl.ac.uk

Více

Život s karcinomem ledviny

Život s karcinomem ledviny Život s karcinomem ledviny Život s karcinomem ledviny není lehký. Ale nikdo na to nemusí být sám. Rodina, přátelé i poskytovatelé zdravotní péče, všichni mohou pomoci. Péče o pacienta s karcinomem buněk

Více

Poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem dříve, než začnete užívat jakýkoliv lék.

Poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem dříve, než začnete užívat jakýkoliv lék. Zemplar 4µg tobolky Příbalová informace INFORMACE PRO UŽIVATELE Zemplar 4µg tobolky Paricalcitolum Přečtěte si pozorně celou příbalovou informace dříve, než začnete tento přípravek užívat. - Ponechte si

Více

DETOXIKAČNÍ MEDICÍNA A PENTAGRAM

DETOXIKAČNÍ MEDICÍNA A PENTAGRAM DETOXIKAČNÍ MEDICÍNA A PENTAGRAM Ing. Vladimír Jelínek 1 Čínská medicína rozeznává pět základních (mateřských) orgánů. Mozek (CNS), který je řídí, stojí uprostřed. 2 1. okruh SRDCE preparáty CorDren, CorHelp

Více

ZÁKLADY FUNKČNÍ ANATOMIE

ZÁKLADY FUNKČNÍ ANATOMIE OBSAH Úvod do studia 11 1 Základní jednotky živé hmoty 13 1.1 Lékařské vědy 13 1.2 Buňka - buněčné organely 18 1.2.1 Biomembrány 20 1.2.2 Vláknité a hrudkovité struktury 21 1.2.3 Buněčná membrána 22 1.2.4

Více

VY_32_INOVACE_07_B_18.notebook. July 08, 2013

VY_32_INOVACE_07_B_18.notebook. July 08, 2013 1 Škola Autor Název Téma SOŠ a SOU Milevsko Mgr. Jaroslava Neumannová VY_32_INOVACE_07_B_18_ZDR Vzdušné nákazy Datum tvorby 6.5.2013 Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0557III/2 Inovace a zkvalitněnívýuky

Více

Hemodialýza. Stručný úvod. Vítejte na našem dialyzačním středisku

Hemodialýza. Stručný úvod. Vítejte na našem dialyzačním středisku Hemodialýza Stručný úvod Vítejte na našem dialyzačním středisku Ledviny a jejich funkce Zdravý člověk má dvě ledviny, které jsou uloženy v bederní oblasti. Každá má rozměr asi 12 x 6 x 3 cm a váží přibližně

Více

PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE. LAMISIL 125 mg LAMISIL 250 mg tablety terbinafini hydrochloridum

PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE. LAMISIL 125 mg LAMISIL 250 mg tablety terbinafini hydrochloridum sp.zn.: sukls195142/2011, sukls195255/2011 a k sp.zn.: sukls151500/2010, sukls69655/2011, sukls197638/2011, sukls210296/2012, sukls62199/2012, sp.zn. sukls151501/2010, sukls69648/2011, sukls197650/2011,

Více

2. Čemu musíte věnovat pozornost, než začnete APO-DONEPEZIL užívat

2. Čemu musíte věnovat pozornost, než začnete APO-DONEPEZIL užívat Příloha č. 1 k rozhodnutí o změně registrace sp.zn. sukls122778/2011 PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE APO-DONEPEZIL 5 mg potahované tablety APO-DONEPEZIL 10 mg potahované tablety Přečtěte si

Více

Příloha I. Vědecké závěry a zdůvodnění změny v registraci

Příloha I. Vědecké závěry a zdůvodnění změny v registraci Příloha I Vědecké závěry a zdůvodnění změny v registraci 1 Vědecké závěry S ohledem na hodnotící zprávu výboru PRAC týkající se pravidelně aktualizované zprávy / aktualizovaných zpráv o bezpečnosti (PSUR)

Více