Swiss Life v roce 2013 zvýšila čistý zisk na 784 milionů CHF a výnosy z pojistného o 4 % na 18 miliard CHF

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Swiss Life v roce 2013 zvýšila čistý zisk na 784 milionů CHF a výnosy z pojistného o 4 % na 18 miliard CHF"

Transkript

1 Curych / Praha, 28. února 2014 Swiss Life v roce 2013 zvýšila čistý zisk na 784 milionů CHF a výnosy z pojistného o 4 % na 18 miliard CHF Skupina Swiss Life v roce 2013 znovu zvýšila svoji efektivnost a konkurenceschopnost a dosáhla upraveného zisku z provozní činnosti ve výši milionů CHF (+13 %). Čistý zisk dosáhl výše 784 milionů CHF v porovnání se ziskem ve výši 99 miliony CHF v předchozím roce. Všechny tržní jednotky včetně Swiss Life v České republice přispěly k tomuto pozitivnímu vývoji a dosáhly růstu ve strategicky důležitých obchodních oblastech: Výnosy z pojistného celkově vzrostly o 4 % v místní měně na 18 miliard CHF. Díky velmi dobrým výsledkům čistých investic ve výši 3,9 % (2012: 4,8 %) bylo znovu možné výrazně posílit pojistné rezervy. I přes investice a iniciativy zaměřené na růst skupina Swiss Life snížila náklady v rámci programu Swiss Life 2015 o další 1 % v porovnání s předchozím rokem. Správa aktiv pro externí zákazníky vytvořila čisté přírůstky aktiv ve výši 5,6 miliard CHF a spravovaná aktiva celkově vzrostla o 34 % na 27,6 miliard CHF. Marže u nových obchodů se zvýšila na 2,2 % (2012: 1,4 %) a hodnota nových obchodních transakcí vzrostla na 289 milionů CHF (2012: 158 milionů CHF). Výnosnost vlastního jmění v roce 2013 dosáhla 10 % (2012: 8,6 %). Akciový kapitál klesl o 12 % na 8,9 miliard CHF z důvodu rostoucích úrokových sazeb; na konci roku 2013 činil koeficient solventnosti skupiny 210 % (finanční rok 2012: 239 %). Správní rada navrhuje, aby výroční valná hromada schválila zvýšení rozdělovaného zisku ze 4,50 CHF v předchozím roce na 5,50 CHF na akcii.

2 Rok 2013 byl pro Swiss Life velmi dobrým rokem, říká Bruno Pfister, generální ředitel skupiny. Přinesl vysoké výnosy z pojistného, vyšší marže a vyšší zisk doprovázený nižšími náklady. Tyto silné výsledky dokazují, že dosahujeme pokroku v našem celoskupinovém programu Swiss Life 2015 a daří se nám rozšiřovat svoji pozici na trhu. Swiss Life převyšuje trh ve Švýcarsku a Francii V roce 2013 skupina Swiss Life rostla ziskově a větším tempem, než činil průměr na trhu, ve strategicky důležitých obchodních oblastech. Objem pojistného v místní měně ve výši 18 miliard CHF představoval zvýšení o 4 % v porovnání s předchozím rokem (17 miliard CHF). Výsledky na domácím trhu ve Švýcarsku byly velmi povzbudivé: V sektoru firemních klientů, kde byla nadále silná poptávka po kompletním pojištění ve 2. pilíři profesních dávek (BVG) ze strany švýcarských malých a středních podniků, skupina Swiss Life zaznamenala výrazně vyšší růst (13 %) než trh jako celek (8 %). V porovnání s celkovým výnosem z pojistného v předchozím roce u pobočky Swiss Life ve Švýcarsku došlo k nárůstu o 9 % na částku 9 miliard CHF. Pobočka Swiss Life ve Francii také zaznamenala výrazný růst v místní měně ve výši 8 % na 4,7 miliard CHF v porovnání s růstem 5 % na trhu. V Německu dosáhly výnosy z pojistného částky 1,7 miliard CHF a Swiss Life si tam tak udržela stejné objemy jako v předchozím roce. Swiss Life International, která dosahuje výnosů z pojistného zejména z globální činnosti mezi velmi bohatými klienty, zaznamenala pokles v pojistném o 10 % na 2,6 miliard CHF. Výnos z poplatků a provizí ve výši 1,2 miliardy CHF zůstal pro skupinu na úrovni předchozího roku. Výrazné čisté přírůstky nových aktiv ve Swiss Life Asset Managers v obchodní činnosti pro externí zákazníky V oblasti obchodní činnosti pro externí zákazníky Swiss Life Asset Managers zaznamenala čistá nová aktiva v hodnotě 5,6 miliard CHF díky novým mandátům a přírůstkům v institucionálních a podílových fondech. Celkový objem v oblasti správy majetku pro externí zákazníky nyní činí 27,6 miliard CHF (+34 %). To je jasná známka toho, že zákazníci uznávají odborné schopnosti a úspěšnost Swiss Life Asset Managers a že je velká poptávka po rozšířeném portfoliu produktů a služeb této divize. Společně s vlastními aktivy činil objem aktiv ve správě divize Swiss Life Asset Managers 155 miliard CHF na konci prosince 2013 (2012: 148 miliard CHF).

3 Provozní zisk, poplatky a výsledný zisk z investic Swiss Life vykazuje upravený zisk z provozní činnosti ve výši milionů CHF, což představuje nárůst o 13 %. Neupravený zisk z provozní činnosti činí milionů CHF. Čistý zisk dosáhl 784 milionů CHF v porovnání se ziskem ve výši 99 milionů CHF v předchozím roce, který byl ovlivněn znehodnocením nehmotných aktiv. Swiss Life Asset Managers udržela výnosy z přímých investic z pojišťovacího portfolia na vysoké úrovni minulého roku, která představovala 4,3 miliard CHF. Společně s realizovanými přírůstky a přeceněními v našem realitním portfoliu toto přineslo čistý výsledek z investic ve výši 3,9 % (2012: 4,8 %). Tento silný výsledek investic znovu umožnil podstatné posílení pojišťovacích rezerv. Pobočka Swiss Life ve Švýcarsku zvýšila svůj výsledek v tomto segmentu o 17 % na 716 milionů CHF (2012: 613 milionů CHF) díky dalšímu snížení nákladů a silnému výsledku z investic. Pobočka Swiss Life ve Francii zaznamenala prudký nárůst o 18 % na 157 milionů EUR což lze připsat vysokému výsledku v oblasti poplatků, průběžnému zlepšování provozní efektivnosti a dobrému finančnímu výsledku. Pobočka Swiss Life v Německu dosáhla v segmentu výsledku 78 milionů EUR (2012: -158 milionů EUR), což umožnil výrazný provozní pokrok a vysoký výsledek z investic. Na základě striktního řízení nákladů Swiss Life International zaznamenala velmi potěšující výsledek, který představoval zlepšení a přispěl k zisku částkou 16 milionů CHF (2012: milionů). Divize Swiss Life Asset Managers zvýšila svůj výsledek v segmentu o 21 % na 166 milionů CHF. Významný pokrok v realizaci programu Swiss Life 2015 výnosnost vlastního jmění ve výši 10 % V rámci svého celoskupinového programu Swiss Life 2015 skupina dosáhla ve finančním roce 2013 dalšího významného provozního pokroku. Již bylo zavedeno celkem 75 % z plánovaných opatření pro snížení nákladů. Skupina vykazuje zvýšení marže u nových obchodních transakcí z 1,4 % v roce 2012 na 2,2 %, zatímco hodnota nových obchodních transakcí se zvýšila ze 158 milionů CHF na 289 milionů CHF. Swiss Life dosáhla výnosnosti vlastního jmění ve výši 10 % v roce 2013, upravené pro nerealizované zisky a ztráty z obligací (2012: upravená výnosnost 8,6 %). V důsledku zvýšení úrokových sazeb v průběhu minulého roku akciový kapitál klesl z 10,1 miliard CHF na 8,9 miliard CHF. Na konci roku 2013 činil koeficient solventnosti skupiny 210 % (finanční rok 2012: 239 %). Při vyloučení nerealizovaných zisků a ztrát z obligací vzrostl koeficient solventnosti skupiny na 196 % (finanční rok 2012: 186 %).

4 Zvýšení dividendy na 5,50 CHF na akcii Na výroční valné hromadě, která se bude konat 23. dubna 2014, správní rada navrhne zvýšení dividendy ze 4,50 CHF v předchozím roce na 5,50 CHF na akcii. Peter Quadri na příští výroční valné hromadě odstoupí ze své funkce ve správní radě Swiss Life vzhledem k tomu, že dosáhl zákonného věkového limitu. Pro zvolení do správní rady bude navržena Adrienne Corboud Fumagalli. Je vice-prezidentkou Švýcarského federálního institutu technologie v Lausanne (EPFL), kde nese odpovědnost za inovace a přenos technologií. V souvislosti s realizací švýcarské Minderovy iniciativy Swiss Life navrhne na příští výroční valné hromadě změny ve svých stanovách. Informační přehled s ročními výsledky za rok 2013: Hlavní číselné údaje (PDF): Poznámky pro editory: Swiss Life Swiss Life je přední evropskou finanční skupinou působící v oblasti správy privátních i korporátních financí, řízení rizik a zajištění penze. Klíčovými trhy skupiny jsou Švýcarsko, Francie a Německo. Swiss Life poskytuje svým privátním i korporátním klientům prostřednictvím vlastních poradců a obchodních partnerů komplexní finanční poradenství šité na míru. Poradenství společnosti Swiss Life Select je založené na principu best select, který klientům přináší nezávislý výběr nejvhodnějších z možných řešení. Swiss Life Holding AG se sídlem v Curychu byl založen v roce 1857 jako Schweizerische Rentenanstalt. Akcie Swiss Life Holding AG jsou kótovány na burze SIX Swiss Exchange (SLHN). Skupina Swiss Life zaměstnává kolem 7000 pracovníků a 4600 profesionálních finančních poradců. Upozornění ohledně výhledových informací Tato publikace obsahuje konkrétní výhledová prohlášení, např. prohlášení obsahující výrazy jako věříme, předpokládáme, očekáváme nebo podobné výrazy. Takováto výhledová prohlášení jsou ze své podstaty vystavena známým i neznámým rizikům, nejistotám a jiným důležitým faktorům. Ty mohou vést k podstatné rozdílnosti mezi skutečnými výsledky, událostmi a očekáváními Swiss Life a těmi, které jsou výslovně nebo implicitně popsány v těchto výhledových prohlášeních. Vzhledem k těmto nejistotám je čtenáři připomínáno, že tato prohlášení jsou pouze prognózami a neměla by být přeceňována. Ani Swiss Life ani členové správní rady, výkonní manažeři, manažeři, zaměstnanci či externí poradci ani žádná jiná osoba spolupracující se Swiss Life nebo s jakýmkoli jiným vztahem k této společnosti nečiní žádná výslovná ani implicitní prohlášení nebo záruky ohledně správnosti nebo úplnosti informací obsažených v této publikaci. Swiss Life a výše uvedené osoby za žádných okolností neponesou odpovědnost za jakékoli

5 přímé nebo nepřímé ztráty vzniklé použitím těchto informací. Dále Swiss Life nepřijímá žádnou povinnost veřejně aktualizovat či měnit kterékoli z těchto výhledových prohlášení nebo je upravovat podle nových informací, budoucích událostí, budoucího vývoje či podobně. Pro více informací prosím kontaktujte: Roman Pavlík FleishmanHillard T: E: pavlik@fleishman.com Martin Lánský FleishmanHillard T: E: lansky@fleishman.com

Československá obchodní banka, a. s. Na Příkopě 854/14 115 20 Praha 1 Nové Město tel.: +420 261 351 111

Československá obchodní banka, a. s. Na Příkopě 854/14 115 20 Praha 1 Nové Město tel.: +420 261 351 111 V Praze, 21. března 2006 Čistý zisk Skupiny ČSOB v roce 2005 vyšší o 17% oproti roku 2004 (konsolidované, IFRS, auditované výsledky) Skupina ČSOB uzavřela rok 2005 se ziskem ve výši 10,3 miliardy Kč. Čistý

Více

Tisková zpráva. BASF: Podstatně vyšší zisky v odvětví chemických látek, segment Oil & Gas je výrazně pod úrovní čtvrtletí předchozího roku

Tisková zpráva. BASF: Podstatně vyšší zisky v odvětví chemických látek, segment Oil & Gas je výrazně pod úrovní čtvrtletí předchozího roku Tisková zpráva BASF: Podstatně vyšší zisky v odvětví chemických látek, segment Oil & Gas je výrazně pod úrovní čtvrtletí předchozího roku 1. srpna 2016 Silvia Tajbliková BASF spol. s.r.o. Tel: +421 2 58

Více

Tisková zpráva. BASF: Tržby a zisky ve 2. čtvrtletí značně vzrostly, prognóza pro rok 2017 se zlepšila. 2. kvartál 2017:

Tisková zpráva. BASF: Tržby a zisky ve 2. čtvrtletí značně vzrostly, prognóza pro rok 2017 se zlepšila. 2. kvartál 2017: Tisková zpráva BASF: Tržby a zisky ve 2. čtvrtletí značně vzrostly, prognóza pro rok 2017 se zlepšila 1. srpna 2017 Silvia Tajbliková BASF spol. s.r.o. Tel: +421 2 58 266 778 silvia.tajblikova@basf.com

Více

Společnost Coface zahájila rok 2015 s vynikajícími výsledky: v 1. čtvrtletí zvýšila obrat i ziskovost

Společnost Coface zahájila rok 2015 s vynikajícími výsledky: v 1. čtvrtletí zvýšila obrat i ziskovost V Praze dne 19. Května 2015 Společnost Coface zahájila rok 2015 s vynikajícími výsledky: v 1. čtvrtletí zvýšila obrat i ziskovost Růst obratu: nárůst o 5,3 % při aktuálním rozsahu konsolidace a směnném

Více

Počtvrté za sebou nejlepší výsledek v historii koncernu Oberbank

Počtvrté za sebou nejlepší výsledek v historii koncernu Oberbank TISKOVÁ ZPRÁVA Praha, 22. května 2014: Bilanční tisková konference koncernu Oberbank AG Počtvrté za sebou nejlepší výsledek v historii koncernu Oberbank Podrobné výsledky: hospodářský výsledek po zdanění

Více

ČISTÝ ZISK VE VÝŠI 2,525 MLD. KČ. 1

ČISTÝ ZISK VE VÝŠI 2,525 MLD. KČ. 1 Praha, 15. května 2008 SKUPINA ČSOB V 1. ČTVRTLETÍ 2008 ZAZNAMENALA ČISTÝ ZISK VE VÝŠI 2,525 MLD. KČ. 1 Čistý zisk za 1. čtvrtletí 2008 vykázaný: 2 525 mld. Kč (4% růst) Čistý zisk za 1. čtvrtletí 2008

Více

Tisková zpráva. BASF: Tržby a zisky v 1. čtvrtletí oproti loňsku výrazně vzrostly. Tržby ve výši 16,9 miliardy eur (plus 19 %)

Tisková zpráva. BASF: Tržby a zisky v 1. čtvrtletí oproti loňsku výrazně vzrostly. Tržby ve výši 16,9 miliardy eur (plus 19 %) Tisková zpráva BASF: Tržby a zisky v 1. čtvrtletí oproti loňsku výrazně vzrostly Tržby ve výši 16,9 miliardy eur (plus 19 %) Pokračuje trend navyšování objemů (plus 8 %) EBIT před zaúčtováním mimořádných

Více

PRVNÍ TŘI ČTVRTLETÍ ROKU 2008: SKUPINA ČSOB VYKÁZALA 2,8 MLD. KČ ČISTÉHO ZISKU 1F

PRVNÍ TŘI ČTVRTLETÍ ROKU 2008: SKUPINA ČSOB VYKÁZALA 2,8 MLD. KČ ČISTÉHO ZISKU 1F Praha, 6. listopadu 2008 PRVNÍ TŘI ČTVRTLETÍ ROKU 2008: SKUPINA ČSOB VYKÁZALA 2,8 MLD. KČ ČISTÉHO ZISKU 1F Objem prostředků svěřených do péče Skupiny ČSOB: 714,1 mld. Kč (10% růst) Objem úvěrů poskytnutých

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA. Banka ČSOB dosáhla v 1. pololetí 2005 zisku 6,2 mld. Kč

TISKOVÁ ZPRÁVA. Banka ČSOB dosáhla v 1. pololetí 2005 zisku 6,2 mld. Kč Československá obchodní banka, a. s. Na Příkopě 854/14 115 20 Praha 1 Nové Město tel: +420 261 351 111 internet: www.csob.cz V Praze dne 29.7.2005 TISKOVÁ ZPRÁVA Banka ČSOB dosáhla v 1. pololetí 2005 zisku

Více

Provozní hospodářský výsledek je i nadále výrazně lepší než na trhu Nárůst úrokových výnosů a výnosů z bankovních služeb, zvýšení produktivity

Provozní hospodářský výsledek je i nadále výrazně lepší než na trhu Nárůst úrokových výnosů a výnosů z bankovních služeb, zvýšení produktivity 20. srpna 2014 Pololetní tisková konference koncernu Oberbank AG Nové zvýšení dosud nejvyššího hospodářského výsledku Provozní hospodářský výsledek je i nadále výrazně lepší než na trhu Nárůst úrokových

Více

SKUPINA ČSOB VYKÁZALA ZA ROK 2009 ČISTÝ ZISK 17,368 MLD. KČ 1

SKUPINA ČSOB VYKÁZALA ZA ROK 2009 ČISTÝ ZISK 17,368 MLD. KČ 1 Praha, 11. února 2010 SKUPINA ČSOB VYKÁZALA ZA ROK ČISTÝ ZISK 17,368 MLD. KČ 1 Hlavní informace: Čistý zisk vykázaný: 17,368 Čistý zisk udržitelný: 10,487 (-17 % meziročně) Provozní výnosy udržitelné:

Více

PEGAS NONWOVENS SA. Konsolidované neauditované finanční výsledky za první čtvrtletí 2010

PEGAS NONWOVENS SA. Konsolidované neauditované finanční výsledky za první čtvrtletí 2010 PEGAS NONWOVENS SA Konsolidované neauditované finanční výsledky za první čtvrtletí 2010 20. května 2010 PEGAS NONWOVENS SA oznamuje své neauditované konsolidované finanční výsledky za první čtvrtletí roku

Více

Tisková zpráva. BASF: V oblasti obchodu s chemikáliemi rostou zisky i objem z prodeje. 3. čtvrtletí roku 2016: Tržby 14,0 mld.

Tisková zpráva. BASF: V oblasti obchodu s chemikáliemi rostou zisky i objem z prodeje. 3. čtvrtletí roku 2016: Tržby 14,0 mld. Tisková zpráva BASF: V oblasti obchodu s chemikáliemi rostou zisky i objem z prodeje 3. listopadu 2016 Silvia Tajbliková BASF spol. s.r.o. Tel: +421 2 58 266 778 silvia.tajblikova@basf.com 3. čtvrtletí

Více

Tisková zpráva. Skupina Komerční banky vykázala za první pololetí roku 2010 čistý zisk 6 482 milionů Kč

Tisková zpráva. Skupina Komerční banky vykázala za první pololetí roku 2010 čistý zisk 6 482 milionů Kč Skupina Komerční banky vykázala za první pololetí roku 2010 čistý zisk 6 482 milionů Kč Praha, 4. srpna 2010 Skupina Komerční banky vytvořila za prvních šest měsíců roku 2010 čistý zisk ve výši 6 482 milionů

Více

Tisková zpráva 15. 03. 2011. 2010: Finanční oživení potvrzeno 2011: Strategická změna zaměření na úvěrové pojištění

Tisková zpráva 15. 03. 2011. 2010: Finanční oživení potvrzeno 2011: Strategická změna zaměření na úvěrové pojištění Tisková zpráva 15. 03. 2011 2010: Finanční oživení potvrzeno 2011: Strategická změna zaměření na úvěrové pojištění Setrvalý růst obratu Prudký pokles škodní kvóty Obnova dynamiky pozitivních výsledků Posílení

Více

Světová ekonomika v roce 2016 poroste stejně rychle jako loni. V Evropě a USA rozhodne politika, z rozvojových zemí zazáří Indie

Světová ekonomika v roce 2016 poroste stejně rychle jako loni. V Evropě a USA rozhodne politika, z rozvojových zemí zazáří Indie Praha, 19. ledna 2016 Světová ekonomika v roce 2016 poroste stejně rychle jako loni. V Evropě a USA rozhodne politika, z rozvojových zemí zazáří Indie Hrubý domácí produkt v příštím roce čeká podobně rychlý

Více

Koncernové pojistné poprvé přesáhlo 8 mld. EUR. Zisk (před zdaněním): 441,25 milionů EUR překonal vynikající výsledek roku 2007

Koncernové pojistné poprvé přesáhlo 8 mld. EUR. Zisk (před zdaněním): 441,25 milionů EUR překonal vynikající výsledek roku 2007 Č. 04/2010 31. března 2010 Vienna Insurance Group v roce 2009 podle IFRS: Koncernové pojistné poprvé přesáhlo 8 mld. EUR Zisk (před zdaněním): 441,25 milionů EUR překonal vynikající výsledek roku 2007

Více

Československá obchodní banka, a. s. Radlická 333/150 150 57 Praha 5 tel.: +420 224 111 111

Československá obchodní banka, a. s. Radlická 333/150 150 57 Praha 5 tel.: +420 224 111 111 Praha, 8. srpna 2008 PRVNÍ POLOLETÍ 2008: SKUPINA ČSOB ROSTE A POSILUJE SVOU POZICI NA TRHU. 1F Objem prostředků svěřených do péče Skupiny ČSOB: 697 mld. Kč (11% růst) Objem úvěrů poskytnutých Skupinou

Více

Společnost Henkel hlásí silný růst obratu a zisku

Společnost Henkel hlásí silný růst obratu a zisku Tisková zpráva Praha, 1. srpna 2012 Dobrý výkon pokračoval i ve druhém čtvrtletí 2012 Společnost Henkel hlásí silný růst obratu a zisku Obrat vzrostl o 6,4 % na 4 206 mil. eur (organický růst dosáhl 4,0

Více

Tisková zpráva. BASF: Tržby a zisky ve 3. čtvrtletí oproti loňsku značně vzrostly. 3. kvartál 2017: Tržby ve výši 15,3 miliard eur (plus 9 %)

Tisková zpráva. BASF: Tržby a zisky ve 3. čtvrtletí oproti loňsku značně vzrostly. 3. kvartál 2017: Tržby ve výši 15,3 miliard eur (plus 9 %) Tisková zpráva BASF: Tržby a zisky ve 3. čtvrtletí oproti loňsku značně vzrostly 25. října 2017 Silvia Tajbliková BASF spol. s.r.o. Tel: +421 2 58 266 778 silvia.tajblikova@basf.com 3. kvartál 2017: Tržby

Více

Zisk (před zdaněním) stoupl o 10,4 procenta na 133,44 mil. EUR. Koncernové pojistné poprvé převýšilo 2,5 mld. EUR

Zisk (před zdaněním) stoupl o 10,4 procenta na 133,44 mil. EUR. Koncernové pojistné poprvé převýšilo 2,5 mld. EUR Č. 09/2010 20. května 2010 Vienna Insurance Group v 1. čtvrtletí 2010: Nejlepší čtvrtletí v dějinách podniku Zisk (před zdaněním) stoupl o 10,4 procenta na 133,44 mil. EUR Koncernové pojistné poprvé převýšilo

Více

Pololetní zpráva 2008 UniCredit Bank Czech Republic, a.s.

Pololetní zpráva 2008 UniCredit Bank Czech Republic, a.s. Pololetní zpráva 28 Vydána dne 3. srpna 28 Na Příkopě 858/2 111 21 Praha 1 , IČ 64948242, sídlem Na Příkopě 2, Praha 1 předkládá, jako emitent kótovaných cenných papírů, veřejnosti tuto Pololetní zprávu

Více

Hospodářské výsledky ArcelorMittal za čtvrté čtvrtletí 2014 a celkové výsledky za rok 2014

Hospodářské výsledky ArcelorMittal za čtvrté čtvrtletí 2014 a celkové výsledky za rok 2014 ArcelorMittal Ostrava a.s. Barbora Černá Dvořáková tisková mluvčí T +420 595 683 390 M +420 606 774 346 barbora.cerna-dvorakova@arcelormittal.com www.arcelormittal.com/ostrava Hospodářské výsledky ArcelorMittal

Více

Světové akcie vstupují na RM-SYSTÉM

Světové akcie vstupují na RM-SYSTÉM Deutsche Telekom AG Světové akcie vstupují na RM-SYSTÉM Investice do zahraničních firem v českých korunách? Deutsche Telekom Deutsche Telekom patří mezi největší světové poskytovatele telekomunikačních

Více

Pololetní zpráva Raiffeisenbank a.s. za první pololetí roku 2006

Pololetní zpráva Raiffeisenbank a.s. za první pololetí roku 2006 Pololetní zpráva za první pololetí roku 2006 Komentář k výsledkům k 30.6.2006 v prvním pololetí zaznamenala rekordní hospodářské výsledky výrazný nárůst zisku a růst aktiv způsobený především pozitivním

Více

Telefónica O2 Czech Republic Finanční výsledky za rok 2010

Telefónica O2 Czech Republic Finanční výsledky za rok 2010 Telefónica O2 Czech Republic Finanční výsledky za rok 2010 18. února 2011 Telefónica O2 Czech Republic, a.s. oznamuje své auditované konsolidované finanční výsledky za rok 2010, připravené v souladu s

Více

Amundi CR IM Akciový VÝKONNOST. Akciový - vyspělé trhy ISIN: CZ Doporučená délka investice 5 let+

Amundi CR IM Akciový VÝKONNOST. Akciový - vyspělé trhy ISIN: CZ Doporučená délka investice 5 let+ Amundi CR IM Akciový Akciový - vyspělé trhy ISIN: CZ0008475811 Doporučená délka investice 5 let+ Hodnota majetku (AUM) k 17.4.2019 2 059 995 877 CZK VÝKONNOST 1.04 1.03 1.02 1.01 1 0.99 0.98 25. Feb 11.

Více

ČISTÝ ZISK 9,188 MLD KČ 1

ČISTÝ ZISK 9,188 MLD KČ 1 Vnitřní informace: Konsolidované neauditované výsledky skupiny ČSOB (IFRS) za 3. čtvrtletí 2009 Praha, 13. listopadu 2009 SKUPINA ČSOB VYKÁZALA ZA DEVĚT MĚSÍCŮ ROKU 2009 ČISTÝ ZISK 9,188 MLD KČ 1 Hlavní

Více

V prvním čtvrtletí zaznamenala skupina BASF růst tržeb a potvrdila výhled na rok 2019

V prvním čtvrtletí zaznamenala skupina BASF růst tržeb a potvrdila výhled na rok 2019 Tisková zpráva 9. května 2019 V prvním čtvrtletí zaznamenala skupina BASF růst tržeb a potvrdila výhled na rok 2019 1. čtvrtletí 2019: Tržby ve výši 16,2 miliardy eur (plus 3 %) EBIT před započtením mimořádných

Více

Tisková zpráva. Společnost BASF ve druhém čtvrtletí mírně zvyšuje tržby i zisky. 2. čtvrtletí 2015: - Tržby ve výši 19,1 miliardy eur (plus 3 %)

Tisková zpráva. Společnost BASF ve druhém čtvrtletí mírně zvyšuje tržby i zisky. 2. čtvrtletí 2015: - Tržby ve výši 19,1 miliardy eur (plus 3 %) Tisková zpráva Společnost BASF ve druhém čtvrtletí mírně zvyšuje tržby i zisky 2. čtvrtletí 2015: - Tržby ve výši 19,1 miliardy eur (plus 3 %) - EBIT před zaúčtováním mimořádných položek ve výši 2,0 miliard

Více

PFNonwovens a.s. Předběžné neauditované konsolidované finanční výsledky za rok 2018

PFNonwovens a.s. Předběžné neauditované konsolidované finanční výsledky za rok 2018 PFNonwovens a.s. Předběžné neauditované konsolidované finanční výsledky za rok 2018 28. března 2019 Předběžné neauditované finanční výsledky za rok 2018 PFNonwovens a.s. oznamuje předběžné neauditované

Více

13. 5. 2009 Vienna Insurance Group v 1. čtvrtletí 2009 navazuje na vynikající výsledek roku 2008

13. 5. 2009 Vienna Insurance Group v 1. čtvrtletí 2009 navazuje na vynikající výsledek roku 2008 Stránka č. 1 z 5 Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group Hlavní strana O firmě Tiskové zprávy Tiskové zprávy 13. 5. Vienna Insurance Group v 1. čtvrtletí navazuje na vynikající výsledek roku

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA ČSOB uzavřela 3. čtvrtletí 2005 se ziskem 7,87 mld. 1

TISKOVÁ ZPRÁVA ČSOB uzavřela 3. čtvrtletí 2005 se ziskem 7,87 mld. 1 Československá obchodní banka, a. s. Na Příkopě 14 115 20 Praha 1 tel. +420 261 351 111 www.csob.cz Praha 31. října TISKOVÁ ZPRÁVA ČSOB uzavřela 3. čtvrtletí se ziskem 7,87 mld. 1 Provozní výdaje pod kontrolou,

Více

Pololetní zpráva 2007 HVB Bank Czech Republic a.s. HVB Bank Czech Republic a.s. nám. Republiky 3a/ Praha 1

Pololetní zpráva 2007 HVB Bank Czech Republic a.s. HVB Bank Czech Republic a.s. nám. Republiky 3a/ Praha 1 Pololetní zpráva 27 nám. Republiky 3a/29 11 Praha 1 Vydána dne 3. července 27 , IČ 64948242, sídlem nám. Republiky 3a/29, Praha 1 předkládá, jako emitent kótovaných cenných papírů, veřejnosti tuto Pololetní

Více

V prvním čtvrtletí zaznamenala skupina BASF růst zisku a potvrdila výhled na rok 2018

V prvním čtvrtletí zaznamenala skupina BASF růst zisku a potvrdila výhled na rok 2018 Tisková zpráva 9. května 2018 V prvním čtvrtletí zaznamenala skupina BASF růst zisku a potvrdila výhled na rok 2018 1. čtvrtletí 2018: Tržby ve výši 16,6 miliardy eur (pokles o 1 %) EBIT před započtením

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA (VÝSLEDKY ZA 3. ČTVRTLETÍ 2007)

TISKOVÁ ZPRÁVA (VÝSLEDKY ZA 3. ČTVRTLETÍ 2007) V Praze dne 9. 11. 2007 TISKOVÁ ZPRÁVA (VÝSLEDKY ZA 3. ČTVRTLETÍ 2007) Za devět měsíců vykázala Skupina ČSOB čistý zisk ve výši 8,2 miliardy Kč. Na srovnatelné bázi tak meziroční růst přesáhl 10 %. 1 Za

Více

Konsolidované neauditované finanční výsledky za první čtvrtletí 2007

Konsolidované neauditované finanční výsledky za první čtvrtletí 2007 Konsolidované neauditované finanční výsledky za první čtvrtletí 2007 30. květen 2007 PEGAS NONWOVENS SA s potěšením oznamuje své konsolidované neauditované finanční výsledky za první čtvrtletí roku 2007

Více

Skupina ČSOB potvrzuje údaje zveřejněné v předběžných výsledcích z 22.1.2009 a doplňuje je podrobnými informacemi.

Skupina ČSOB potvrzuje údaje zveřejněné v předběžných výsledcích z 22.1.2009 a doplňuje je podrobnými informacemi. Praha, 12. února 2009 SKUPINA ČSOB VYKÁZALA ZA ROK 2008 ČISTÝ ZISK 1,034 MLD. KČ 1F Skupina ČSOB potvrzuje údaje zveřejněné v předběžných výsledcích z 22.1.2009 a doplňuje je podrobnými informacemi. Čistý

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA (VÝSLEDKY ZA ROK 2007)

TISKOVÁ ZPRÁVA (VÝSLEDKY ZA ROK 2007) V Praze dne 14. 2. 2008 TISKOVÁ ZPRÁVA (VÝSLEDKY ZA ROK 2007) Za rok 2007 vykázala Skupina ČSOB čistý zisk ve výši 10,837 miliard Kč. Na srovnatelné bázi tak meziroční růst přesáhl 22 %. 1 V roce 2007

Více

Řádná valná hromada akcionářů Philip Morris ČR a.s. Kutná Hora 25. dubna 2014. András Tövisi předseda představenstva

Řádná valná hromada akcionářů Philip Morris ČR a.s. Kutná Hora 25. dubna 2014. András Tövisi předseda představenstva Řádná valná hromada akcionářů Philip Morris ČR a.s. Kutná Hora 25. dubna 2014 András Tövisi předseda představenstva Philip Morris ČR a.s. Řádná valná hromada akcionářů 2014 2 Celkový trh cigaret Česká

Více

Solidní vývoj hospodářského výsledku - zisk (před zdaněním, konsolidovaný) zhruba 340 mil. EUR

Solidní vývoj hospodářského výsledku - zisk (před zdaněním, konsolidovaný) zhruba 340 mil. EUR Č. 28/2009 10. listopadu 2009 Vienna Insurance Group v 1. až 3. čtvrtletí 2009: Koncernové pojistné převýšilo 6 mld. EUR Solidní vývoj hospodářského výsledku - zisk (před zdaněním, konsolidovaný) zhruba

Více

V prvním čtvrtletí 2018 Fortuna Entertainment Group zvýšila přijaté sázky o 163,7 % na 797 milionů EUR

V prvním čtvrtletí 2018 Fortuna Entertainment Group zvýšila přijaté sázky o 163,7 % na 797 milionů EUR REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 16. května 2018 Mezitímní zpráva statutárního orgánu Fortuna Entertainment Group N. V. za období od 1. ledna 2018 do 16. května 2018 V prvním čtvrtletí 2018 Fortuna Entertainment Group

Více

Erste Group vykázala za 1. pololetí roku 2017 čistý zisk ve výši 624,7 milionů EUR

Erste Group vykázala za 1. pololetí roku 2017 čistý zisk ve výši 624,7 milionů EUR Tisková zpráva 4. srpna 2017 Erste Group vykázala za 1. pololetí roku 2017 čistý zisk ve výši 624,7 milionů EUR Dnes opět zveřejňujeme pozitivní výsledky a to za prvních šest měsíců roku 2017: objem řádně

Více

Praha, 8. dubna 2013

Praha, 8. dubna 2013 Praha, 8. dubna 2013 PPF banka pokračovala v růstu i v roce 2012 PPF banka a.s. ( Banka ) dosáhla rekordního zisku, který meziročně vzrostl o 56% na téměř 1 mld. Kč za rok 2012 Banka zaznamenala rekordní

Více

Výsledky za rok 2008

Výsledky za rok 2008 Tisková zpráva Povinně zveřejňované informace 19. března 2009 Výsledky za rok 2008 Hrubé výnosy z pronájmů vzrostly o 116,6 % (+ 6,5 milionů EUR) a dosáhly 12,0 milionů EUR. Výnosy z uzavřených nájemních

Více

ČISTÝ ZISK 5,919 MLD. KČ 1

ČISTÝ ZISK 5,919 MLD. KČ 1 Praha, 6. srpna 2009 SKUPINA ČSOB VYKÁZALA ZA 1. POLOLETÍ ROKU 2009 ČISTÝ ZISK 5,919 MLD. KČ 1 Hlavní informace: Čistý zisk vykázaný: 5,919 mld. Kč (+7 % meziročně) Čistý zisk udržitelný: 5,631 mld. Kč

Více

PEGAS NONWOVENS SA. Konsolidované neauditované finanční výsledky za první čtvrtletí 2009

PEGAS NONWOVENS SA. Konsolidované neauditované finanční výsledky za první čtvrtletí 2009 PEGAS NONWOVENS SA Konsolidované neauditované finanční výsledky za první čtvrtletí 2009 28. května 2009 PEGAS NONWOVENS SA oznamuje své předběžné neauditované konsolidované finanční výsledky za první čtvrtletí

Více

Pololetní zpráva 2009 UniCredit Bank Czech Republic, a.s.

Pololetní zpráva 2009 UniCredit Bank Czech Republic, a.s. Pololetní zpráva 2009 UniCredit Bank Czech Republic, a.s. Vydána dne 28. srpna 2009 UniCredit Bank Czech Republic, a.s. Na Příkopě 858/20 111 21 Praha 1 UniCredit Bank Czech Republic, a.s., IČ 64948242,

Více

Fortuna přijala v prvních devíti měsících 2016 sázky v hodnotě 756 milionů EUR, nárůst o 22,9 %

Fortuna přijala v prvních devíti měsících 2016 sázky v hodnotě 756 milionů EUR, nárůst o 22,9 % REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 3. listopadu 2016 Mezitímní zpráva statutárního orgánu Fortuna Entertainment Group N. V. za období od 1. července 2016 do 2. listopadu 2016 Fortuna přijala v prvních devíti měsících

Více

Tisková konference. 21. února 2007

Tisková konference. 21. února 2007 Tisková konference 21. února 2007 Účastníci tiskové konference Jan D. Kabelka předseda představenstva AKAT Josef Beneš předseda předsednictva AFAM ČR Jan Barta člen představenstva AKAT, sekce kolektivního

Více

REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 9. listopadu 2017

REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 9. listopadu 2017 REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 9. listopadu 2017 Mezitímní zpráva statutárního orgánu Fortuna Entertainment Group N. V. za období od 1. července 2017 do 8. listopadu 2017 Fortuna Entertainment Group přijala v prvních

Více

Pololetní zpráva 2004 HVB Bank Czech Republic, a.s. HVB Bank Czech Republic a.s. nám. Republiky 3a/ Praha 1

Pololetní zpráva 2004 HVB Bank Czech Republic, a.s. HVB Bank Czech Republic a.s. nám. Republiky 3a/ Praha 1 Pololetní zpráva 2004 HVB Bank Czech Republic, a.s. HVB Bank Czech Republic a.s. nám. Republiky 3a/2090 110 00 Praha 1 HVB Bank Czech Republic a.s., IČ 64948242, sídlem nám. Republiky 3a/2090, Praha 1

Více

KBPB EQUITY STRATEGY - TŘÍDA PRIVATE

KBPB EQUITY STRATEGY - TŘÍDA PRIVATE KBPB EQUITY STRATEGY - TŘÍDA PRIVATE Exkluzivní nabídka ISIN: CZ0008475118 Cílem akciového fondu je maximalizovat výnos v investičním horizontu 5 let při snaze o dosažení nižší volatility ve srovnání s

Více

Abc. 1. března 2010 FINANČNÍ VÝSLEDKY HSBC HOLDINGS PLC ZA ROK Podstatně vyšší základní zisk

Abc. 1. března 2010 FINANČNÍ VÝSLEDKY HSBC HOLDINGS PLC ZA ROK Podstatně vyšší základní zisk 1. března 2010 FINANČNÍ VÝSLEDKY HSBC HOLDINGS PLC ZA ROK 2009 Podstatně vyšší základní zisk Zisk před zdaněním za rok 2009 (očištěný o odpis goodwill v Severní Americe za rok 2008) činí 13,3 miliardy

Více

Tisková zpráva. BASF: Tržby a výnosy jsou ve 4. čtvrtletí výrazně vyšší než v loňském roce. 4. čtvrtletí roku 2016:

Tisková zpráva. BASF: Tržby a výnosy jsou ve 4. čtvrtletí výrazně vyšší než v loňském roce. 4. čtvrtletí roku 2016: Tisková zpráva BASF: Tržby a výnosy jsou ve 4. čtvrtletí výrazně vyšší než v loňském roce 27. února 2017 Silvia Tajbliková BASF spol. s.r.o. Tel: +421 2 58 266 778 silvia.tajblikova@basf.com 4. čtvrtletí

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA (VÝSLEDKY ZA 1. POLOLETÍ 2007)

TISKOVÁ ZPRÁVA (VÝSLEDKY ZA 1. POLOLETÍ 2007) V Praze dne 10. 8. 2007 TISKOVÁ ZPRÁVA (VÝSLEDKY ZA 1. POLOLETÍ 2007) Za první pololetí 2007 vykázala Skupina ČSOB čistý zisk ve výši bezmála 6 miliard Kč. Na srovnatelné bázi tak meziroční růst přesáhl

Více

KB Absolutních výnosů

KB Absolutních výnosů KB Absolutních výnosů Krátkodobá investice ISIN: CZ0008473543 Vydělávejte za každého počasí Doporučená délka investice 18 měsíců Hodnota majetku (AUM) k 29.11.2018 4 298 679 365 CZK VÝKONNOST 1.06 1.04

Více

www.pwc.cz Vývoj automobilového trhu Q1 2013

www.pwc.cz Vývoj automobilového trhu Q1 2013 www..cz Vývoj automobilového trhu Q1 213 Aktuální vývoj české ekonomiky Slabá spotřeba 212: -3,5 % r/r 1Q 213: -1,2 % r/r Hluboký propad spotřeby ovlivněn náladou na trhu a vládními opatřeními, která snížily

Více

Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2017

Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2017 REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 15. března 2018 Fortuna Entertainment Group N.V. Předběžné neauditované hospodářské výsledky za rok 2017 Amsterdam - Společnost Fortuna Entertainment Group N. V. oznamuje své předběžné

Více

Výroční tisková konference AKAT Účastníci

Výroční tisková konference AKAT Účastníci 3. února 2016 Výroční tisková konference AKAT Účastníci Jan D. Kabelka, předseda AKAT Jana Brodani, výkonná ředitelka AKAT Jaroslav Mužík, člen Výkonného výboru AKAT Martin Řezáč, člen Výkonného výboru

Více

KBPB EQUITY STRATEGY - TŘÍDA PREMIUM

KBPB EQUITY STRATEGY - TŘÍDA PREMIUM KBPB EQUITY STRATEGY - TŘÍDA PREMIUM Exkluzivní nabídka ISIN: CZ0008475126 Cílem akciového fondu je maximalizovat výnos v investičním horizontu 5 let při snaze o dosažení nižší volatility ve srovnání s

Více

Společnost Henkel hlásí ve třetím čtvrtletí velmi dobrý výkon

Společnost Henkel hlásí ve třetím čtvrtletí velmi dobrý výkon Tisková zpráva Praha, 12. listopadu 2013 Výrazné zvýšení zisku a ziskovosti Společnost Henkel hlásí ve třetím čtvrtletí velmi dobrý výkon Přesvědčivý 4,2% organický růst obratu Obrat ovlivněný kurzovými

Více

Erste Bank: výrazné zvýšení zisku v prvním pololetí

Erste Bank: výrazné zvýšení zisku v prvním pololetí TISKOVÁ ZPRÁVA Vídeň, 31. července Erste Bank: výrazné zvýšení zisku v prvním pololetí Hlavní události 1 : Čistý úrokový výnos vzrostl z 1 369,5 mil. EUR na 1 481,8 mil. EUR (+8,2 %) Čisté příjmy z poplatků

Více

V prvním čtvrtletí 2013 se zvýšil ukazatel EBITDA Fortuny o 34,4 %

V prvním čtvrtletí 2013 se zvýšil ukazatel EBITDA Fortuny o 34,4 % REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 7. května 2013 Mezitímní zpráva statutárního orgánu Fortuna Entertainment Group N.V. za období od 1. ledna 2013 do 7. května 2013 V prvním čtvrtletí 2013 se zvýšil ukazatel EBITDA

Více

KB Privátní správa aktiv 2 - Exclusive

KB Privátní správa aktiv 2 - Exclusive KB Privátní správa aktiv 2 - Exclusive Exkluzivní nabídka ISIN: CZ0008473154 Kombinace stability (české státní dluhopisy) a potenciálu hlavních i rozvíjejících se akciových trhů Doporučená délka investice

Více

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 5R OD ZALOŽENÍ

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 5R OD ZALOŽENÍ KB PSA 1 - Popular Krátkodobá investice ISIN: CZ0008474491 Alternativa ke spořicím účtům, vhodný jako likviditní rezerva. Doporučená délka investice 2 roky+ Hodnota majetku (AUM) k 14.2.2019 405 517 568

Více

KONZERVATIVNÍ STRATEGIE

KONZERVATIVNÍ STRATEGIE KONZERVATIVNÍ STRATEGIE Hlavním cílem je dodat Vašim úsporám potřebnou dynamiku a dosáhnout zhodnocení nad úrovní inflace. Možná míra kolísání hodnoty portfolia: 2 % až 5 % Doporučená délka investice 3

Více

Tisková konference. Vienna Insurance Group Předběžný výsledek za rok 2012. Vídeň, 24. ledna 2013

Tisková konference. Vienna Insurance Group Předběžný výsledek za rok 2012. Vídeň, 24. ledna 2013 Tisková konference Vienna Insurance Group Předběžný výsledek za rok 2012 Vídeň, 24. ledna 2013 Vienna Insurance Group Nejvýznamnější fakta za rok 2012 Rekordní objem pojistného v přibližné výši 9,9 mld.

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA. V Praze dne

TISKOVÁ ZPRÁVA. V Praze dne Československá obchodní banka, a. s. Na Příkopě 854/14 115 20 Praha 1 Nové Město tel: +420 261 351 111 internet: www.csob.cz V Praze dne 21. 3. 2005 TISKOVÁ ZPRÁVA Čistý zisk Skupiny v r. 2004: 6,8 mld.

Více

PPF banka v roce 2013: bilanční suma poprvé v historii banky přesáhla 100 miliard korun

PPF banka v roce 2013: bilanční suma poprvé v historii banky přesáhla 100 miliard korun MÍSTO / DATUM Praha /18. 4. 2014 PPF banka v roce 2013: bilanční suma poprvé v historii banky přesáhla 100 miliard korun Shrnutí: Bilanční suma PPF banky vzrostla v roce 2013 o 28 mld. Kč a ke k 31. 12.

Více

KB Privátní správa aktiv Flexibilní - Exclusive

KB Privátní správa aktiv Flexibilní - Exclusive KB Privátní správa aktiv Flexibilní - Exclusive Exkluzivní nabídka ISIN: CZ0008475068 Univerzální investiční řešení, které se přizpůsobí a reaguje na tržní změny za Vás. Doporučená délka investice 3 roky

Více

T I S K O V Á Z P R Á V A

T I S K O V Á Z P R Á V A Praha, 26. února 2015 Společnost Coface zveřejnila výsledky za rok 2014, které jsou v souladu s jejími cíli, a navrhuje vyplatit 0,48 eur na akcii 1 Nárůst obratu o 1,6 % při konstantním rozsahu konsolidace

Více

BALANCOVANÁ STRATEGIE

BALANCOVANÁ STRATEGIE BALANCOVANÁ STRATEGIE Optimállní mix akciových a dluhopisových investic při definované míře rizika. Možná míra kolísání hodnoty portfolia: 5 % až 15 % Doporučená délka investice 4 roky VÝKONNOST 1.05 1.025

Více

Regulatorní informace

Regulatorní informace Skupina Komerční banky vykázala za první čtvrtletí roku 2011 čistý zisk 3 376 milionů Kč Praha, 5. května 2011 Skupina Komerční banky vykázala za první tři měsíce roku 2011 čistý zisk ve výši 3 376 milionů

Více

KB Privátní správa aktiv 1 - Exclusive

KB Privátní správa aktiv 1 - Exclusive KB Privátní správa aktiv 1 - Exclusive Exkluzivní nabídka ISIN: CZ0008473725 Alternativa ke spořicímu účtu, likviditní rezerva Doporučená délka investice 2 roky Hodnota majetku (AUM) k 12.12.2018 6 584

Více

Tisková zpráva. OVB Holding AG: Výrazně lepší výsledek

Tisková zpráva. OVB Holding AG: Výrazně lepší výsledek Strana 1 ze 5 OVB Holding AG: Výrazně lepší výsledek Další posílení prodejního potenciálu: Růst finančních poradců, zákazníků a nových smluv Trvale pozitivní vývoj obchodu v segmentu jižní a západní Evropy

Více

PEGAS NONWOVENS SA. Předběžné neauditované finanční výsledky za rok 2008

PEGAS NONWOVENS SA. Předběžné neauditované finanční výsledky za rok 2008 PEGAS NONWOVENS SA Předběžné neauditované finanční výsledky za rok 2008 19. března 2009 PEGAS NONWOVENS SA oznamuje své předběžné neauditované konsolidované finanční výsledky za fiskální rok končící 31.

Více

PEGAS NONWOVENS SA Předběžné neauditované finanční výsledky za rok 2013

PEGAS NONWOVENS SA Předběžné neauditované finanční výsledky za rok 2013 PEGAS NONWOVENS SA Předběžné neauditované finanční výsledky za rok 2013 20. března 2014 PEGAS NONWOVENS SA oznamuje své předběžné neauditované konsolidované finanční výsledky za fiskální rok končící 31.

Více

V prvním čtvrtletí 2017 Fortuna zvýšila přijaté sázky o 20,1 % na 302,2 milionu EUR

V prvním čtvrtletí 2017 Fortuna zvýšila přijaté sázky o 20,1 % na 302,2 milionu EUR REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 11. května 2017 Mezitímní zpráva statutárního orgánu Fortuna Entertainment Group N. V. za období od 1. ledna 2017 do 10. května 2017 V prvním čtvrtletí 2017 Fortuna zvýšila přijaté

Více

Obchodní a ekonomické ukazatele fondů penzijních společností za 1. pololetí 2016

Obchodní a ekonomické ukazatele fondů penzijních společností za 1. pololetí 2016 Obchodní a ekonomické ukazatele fondů penzijních společností za 1. pololetí 2016 Prezentace pro PT1 Praha 25.8.2016 ÚČASTNÍCI POČET ÚČASTNÍKŮ 6 000 000 5 000 000 4 000 000 3 000 000 2 000 000 1 000 000

Více

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ KB PSA 2 - Popular Smíšený fond ISIN: CZ0008474483 Kombinace stability (české státní dluhopisy) a potenciálu hlavních i rozvíjejících se akciových trhů Doporučená délka investice 3 roky Hodnota majetku

Více

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ KB Vyvážený profil Smíšený fond ISIN: CZ0008472149 To nejlepší z akciového a dluhopisového trhu. Doporučená délka investice 3 roky Hodnota majetku (AUM) k 19.12.2018 680 004 355 CZK VÝKONNOST 1.2 1.15

Více

Regulatorní informace

Regulatorní informace Skupina Komerční banky vykázala za první pololetí roku 2011 čistý zisk 5 478 milionů Kč Praha, 3. srpna 2011 Skupina Komerční banky vykázala za prvních šest měsíců roku 2011 čistý zisk ve výši 5 478 milionů

Více

OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 5R OD ZALOŽENÍ. Výkon kumul % -1.31% % Výkon p.a %

OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 5R OD ZALOŽENÍ. Výkon kumul % -1.31% % Výkon p.a % DYNAMICKÁ STRATEGIE Využijte potenciálu akciových trhů bez jakýchkoliv omezení Možná míra kolísání hodnoty portfolia: 15% až 25 % Doporučená délka investice 6 let+ VÝKONNOST 1.04 1.03 1.02 1.01 1 0.99

Více

Amundi CR Krátkodobých dluhopisů

Amundi CR Krátkodobých dluhopisů Amundi CR Krátkodobých dluhopisů Krátkodobá investice ISIN: CZ0008471992 Vytvořte si likviditní rezervu, zhodnoťte své prostředky v krákotdobém horizontu Doporučená délka investice 18 měsíců+ Hodnota majetku

Více

OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ. Výkon kumul % -4.13% -7.14% -6.46% % -4.44% -0.13% -9.61%

OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ. Výkon kumul % -4.13% -7.14% -6.46% % -4.44% -0.13% -9.61% DYNAMICKÁ STRATEGIE Využijte potenciálu akciových trhů bez jakýchkoliv omezení Možná míra kolísání hodnoty portfolia: 15% až 25 % Doporučená délka investice 6 let VÝKONNOST 1.1 1.05 1 0.95 0.9 0.85 0.8

Více

PEGAS NONWOVENS SA. Konsolidované neauditované finanční výsledky za první čtvrtletí 2008

PEGAS NONWOVENS SA. Konsolidované neauditované finanční výsledky za první čtvrtletí 2008 PEGAS NONWOVENS SA Konsolidované neauditované finanční výsledky za první čtvrtletí 2008 28.. května 2008 PEGAS NONWOVENS SA s potěšením oznamuje své konsolidované neauditované finanční výsledky za první

Více

DYNAMICKÁ STRATEGIE (AFS DIVERSIFIED GROWTH)

DYNAMICKÁ STRATEGIE (AFS DIVERSIFIED GROWTH) DYNAMICKÁ STRATEGIE (AFS DIVERSIFIED GROWTH) Hlavním cílem je dosáhnout optimálního zhodnocení Vašich úspor s využitím výhod investice do různých druhů aktiv. Podíl akciových investic může dosahovat 65

Více

Fortuna přijala za prvních devět měsíců o 9,3% více sázek nežli vloni a potvrdila růst

Fortuna přijala za prvních devět měsíců o 9,3% více sázek nežli vloni a potvrdila růst REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 3. listopadu 2011 Mezitímní zpráva statutárního orgánu společnosti Fortuna Entertainment Group N.V. za období od 1. července 2011 do 3. listopadu 2011 Fortuna přijala za prvních devět

Více

Konsolidované neauditované hospodářské výsledky skupiny AAA AUTO za první čtvrtletí roku 2011 (OPRAVA)

Konsolidované neauditované hospodářské výsledky skupiny AAA AUTO za první čtvrtletí roku 2011 (OPRAVA) 1 z 6 27.5.2011 10:22 AAA AUTO Úvod» IR zprávy a oznámení (vnitřní informace)» Konsolidované neauditované hospodářské výsledky skupiny AAA AUTO za první čtvrtletí roku 2011 (OPRAVA) Konsolidované neauditované

Více

Řádná valná hromada akcionářů Philip Morris ČR a.s. Kutná Hora 27. dubna András Tövisi předseda představenstva

Řádná valná hromada akcionářů Philip Morris ČR a.s. Kutná Hora 27. dubna András Tövisi předseda představenstva Řádná valná hromada akcionářů Philip Morris ČR a.s. Kutná Hora 27. dubna 2012 András Tövisi předseda představenstva V roce 2012 oslavujeme dvě výročí... 200 let produkce tabákových výrobků v Kutné Hoře

Více

HRUBÉ VÝHRY V 1. ČTVRTLETÍ MEZIROČNĚ VZROSTLY O 15,9 % PŘI STABILNÍ ZISKOVOSTI

HRUBÉ VÝHRY V 1. ČTVRTLETÍ MEZIROČNĚ VZROSTLY O 15,9 % PŘI STABILNÍ ZISKOVOSTI REGULATORNÍ OZNÁMENÍ 10. května 2012 Mezitímní zpráva statutárního orgánu Fortuna Entertainment Group N.V. za období od 1. ledna 2012 do 10. května 2012 HRUBÉ VÝHRY V 1. ČTVRTLETÍ MEZIROČNĚ VZROSTLY O

Více

EBIT před zaúčtováním mimořádných položek ve výši 1,5 miliard eur (plus 2,8 %)

EBIT před zaúčtováním mimořádných položek ve výši 1,5 miliard eur (plus 2,8 %) Tisková zpráva Společnost BASF zvyšuje ve 4. čtvrtletí i za celý rok 2014 své zisky 3. března 2015 Silvia Tajbliková BASF spol. s.r.o. Tel: +421 2 58 266 778 silvia.tajblikova@basf.com 4. čtvrtletí 2014:

Více

Konferencia QUO VADIS 3. PILIER? Česká republika: III. pilíř po reformě a co zaměstnanecké penze?

Konferencia QUO VADIS 3. PILIER? Česká republika: III. pilíř po reformě a co zaměstnanecké penze? Konferencia QUO VADIS 3. PILIER? Česká republika: III. pilíř po reformě a co zaměstnanecké penze? Hotel SOREA REGIA Bratislava 18. októbra 2016, JUDr. Vít Samek Změny ve III. pilíři 2012 až 2015: Transformace

Více

PEGAS NONWOVENS SA Konsolidované neauditované finanční výsledky za prvních devět měsíců 2015

PEGAS NONWOVENS SA Konsolidované neauditované finanční výsledky za prvních devět měsíců 2015 PEGAS NONWOVENS SA Konsolidované neauditované finanční výsledky za prvních devět měsíců 2015 26. listopadu 2015 PEGAS NONWOVENS SA oznamuje své neauditované konsolidované finanční výsledky za prvních devět

Více

Amundi CR Balancovaný - konzervativní

Amundi CR Balancovaný - konzervativní Amundi CR Balancovaný - konzervativní Smíšený fond ISIN: CZ0008472008 Konzervativní investice do mixu českých státních dluhopisů a akcií Doporučená délka investice 3 roky Hodnota majetku (AUM) k 14.12.2018

Více

ZÁTĚŽOVÉ TESTY BANKOVNÍHO SEKTORU ČR LISTOPAD. Samostatný odbor finanční stability

ZÁTĚŽOVÉ TESTY BANKOVNÍHO SEKTORU ČR LISTOPAD. Samostatný odbor finanční stability ZÁTĚŽOVÉ TESTY BANKOVNÍHO SEKTORU ČR LISTOPAD Samostatný odbor finanční stability ZÁTĚŽOVÉ TESTY LISTOPAD ZÁTĚŽOVÉ TESTY BANKOVNÍHO SEKTORU ČR (LISTOPAD ) SHRNUTÍ Výsledky zátěžových testů bankovního sektoru

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA Vídeň, 3. května 2005

TISKOVÁ ZPRÁVA Vídeň, 3. května 2005 TISKOVÁ ZPRÁVA Vídeň, 3. května 2005 Erste Bank: Rozvaha od roku 2005 přizpůsobena novému znění Mezinárodních účetních standardů IAS č. 32 a 39 - zpětná úprava rozvahy a výkazu zisků a ztrát za rok 2004

Více

Erste Group zvýšila čistý zisk za rok 2010 o 12,4 % na 1 015,4 mil. EUR díky silnému provoznímu zisku a poklesu rizikových nákladů

Erste Group zvýšila čistý zisk za rok 2010 o 12,4 % na 1 015,4 mil. EUR díky silnému provoznímu zisku a poklesu rizikových nákladů Tisková zpráva 25. února 2011 Erste Group zvýšila čistý zisk za rok 2010 o 12,4 % na 1 015,4 mil. EUR díky silnému provoznímu zisku a poklesu rizikových nákladů HLAVNÍ UDÁLOSTI: Erste Group zaznamenala

Více

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ

Hodnota majetku (AUM) k CZK OBDOBÍ YTD 1M 3M 6M 1R 2R 3R OD ZALOŽENÍ KB Peněžní trh Krátkodobá investice ISIN: CZ0008472529 Doporučená délka investice 6 měsíců Hodnota majetku (AUM) k 28.11.2018 6 331 230 073 CZK VÝKONNOST 1.08 1.06 1.04 1.02 1 0.98 2008 2010 2012 2014

Více