865+ webů. 12 kolegů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "865+ webů. 12 kolegů"

Transkript

1

2 8 let Už osmým rokem stavíme weby, dnes již na 5. generaci našeho vlastního redakčního systému FreshCMS webů Provozujeme 865+ webových stránek našich klientů slov 180 klíčových slov držíme v rámci SEO na předních pozicích ve vyhledávačích a další stovky posilujeme. 100 tisíc Přes 100 tisíc hodin jsme odpracovali na webech a on line marketingu od založení agentury. 12 kolegů Každý den se můžete setkat s 12 našimi kolegy a dalšími desítkami stálých spolupracovníků. 650 tisíc Každý měsíc navštíví webové stránky našich klientů zhruba 650 tisíc unikátních uživatelů.

3 JAKÝ JE VÁŠ PŘÍBĚH? Jaký je váš příběh? Jaký je váš cíl? Potřebujete novou webovou prezentaci? Chcete začít prodávat na internetu? Rozjet vlastní projekt? Možná si přejete jen zvýšit návštěvnost webových stránek, nebo to pořádně nakopnout na sociálních sítích. Možná hledáte někoho, kdo vám pomůže připravit komplexní on-line strategii a nebojí se přesahu do offline světa. Našli jste nás! Sdílejte s námi váš příběh, vydejme se společně na cestu... NÁŠ PŘÍSTUP Víme, že precizní příprava a důsledná analýza potřeb klienta jsou klíčové faktory ovlivňující úspěch projektu. Náš tým odborníků složený ze zástupců kreativního, obchodního, analytického a PR oddělení agentury sdílí individuální znalosti a zkušenosti s jediným cílem. REALIZOVAT DLOUHODOBĚ ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY.

4 20 tisíc hodin ANALYTICKÁ ČINNOST

5 CO JE TO ANALYTICKÁ ČINNOST? Než se pustíte do tvorby webu, je třeba si přesně popsat, co je cílem vašeho webu a pro koho je určen. Nebojte se, společně to zjistíme a navrhneme optimální řešení. Vstupní analýza je vždy prvním krokem naší spolupráce. Klientům pomáháme s dosažením obchodních cílů, analyzujeme a navrhujeme řešení z pohledu on-line marketingu i vývoje. VYUŽITÍM SLUŽBY ZÍSKÁTE» vstupní analýzu, díky které vás klíčová slova ani konkurence nezaskočí» pojmenování hlavních problémů, které brzdí váš byznys» návrh na optimální strukturu webu, která bude plnit stanovené obchodní cíle» dlouhodobá doporučení, kterými se můžete řídit ještě dlouho po dokončení webové prezentace TYTO SLUŽBY POSKYTUJEME NAPŘ. PRO ZAJÍMAVÁ FAKTA Přes 100 tisíc hodin jsme odpracovali na webech a on-line marketingu od založení agentury.

6 865+ webových stránek TVORBA WEBOVÝCH STRÁNEK

7 TVORBA WEBOVÝCH STRÁNEK Díky dlouholetým zkušenostem dokážeme rozpoznat požadavky a potřeby našich klientů již při přípravě projektu. Vždy navazujeme dlouhodobou spolupráci a navrhujeme taková řešení, která jsou v první řadě vhodná a výhodná pro naše klienty. Webové stránky od nás nejsou pouhou vizitkou na internetu, ale skutečně prodávají. VYUŽITÍM SLUŽBY ZÍSKÁTE» zásadní zviditelnění vašich produktů, služeb a vaší firmy na internetu» nárůst počtu nových poptávek a objednávek» lepší pozice ve vyhledávačích = více návštěv = více konverzí» adaptivní grafiku pro desktop, notebook, tablet a mobil ZAJÍMAVÁ FAKTA TYTO SLUŽBY POSKYTUJEME NAPŘ. PRO Od založení agentury jsme zprovoznili více než 865 webových stránek našich klientů.

8 1 000 objednávek INTERNETOVÉ OBCHODY

9 INTERNETOVÉ OBCHODY Provozujete nebo přemýšlíte o provozu internetového obchodu? Přemýšlejte zodpovědně o jeho tvorbě už od samotného začátku. Úspěšný e-shop vyžaduje řešení na míru, které návštěvníky zaujme a změní je v zákazníky. Ideálně v dlouhodobé a vracející se zákazníky. My vám takový e-shop nejen dodáme, ale pomůžeme vám ho i zviditelnit. VYUŽITÍM SLUŽBY ZÍSKÁTE» snadnou správu obchodu a detailní přehled o zákaznících a objednávkách» libovolné napojení na účetní nebo skladový software a platební brány» marketingové moduly pro newslettery, věrnostní» programy, slevy atd.» spokojené zákazníky, kteří se do vašeho e-shopu» budou neustále vracet TYTO SLUŽBY POSKYTUJEME NAPŘ. PRO ZAJÍMAVÁ FAKTA Internetové obchody našich klientů přijmou dohromady každý den přes 1 tisíc objednávek.

10 650 tisíc unikátních uživatelů ON LINE MARKETING

11 ON-LINE MARKETING Značná část projektů selhává kvůli špatně zvládnutému internetovému marketingu. V dnešní době existuje velké množství nástrojů pro podporu internetových prezentací, které, jsou-li efektivně využívány, přinášejí požadované výsledky. Z praktických zkušeností vyplývá, že internetový marketing je pro úspěch vašeho projektu jedním z klíčových faktorů. Pomůžeme vám definovat cíle, kterých má váš projekt dosáhnout a navrhneme takové postupy a řešení, kterými cíle naplníme. Díky dlouholetým zkušenostem vám navrhneme optimální mix kanálů, který je vhodný přesně pro vaši firmu. Zajistíme vám kompletní fullservis od SEO / inbound marketingu, přes PPC / remarketing, správu až po reklamu na sociálních sítích a marketing. VYUŽITÍM SLUŽBY ZÍSKÁTE» zvýšení návštěvnosti z přirozeného vyhledávání (SEO)» zefektivnění placené návštěvnosti více návštěv,» za méně peněz (PPC)» dosažení obchodních cílů a jejich měřitelnost» posílení povědomí o značce díky sociálním sítím» a remarketingu či marketingu TYTO SLUŽBY POSKYTUJEME NAPŘ. PRO ZAJÍMAVÁ FAKTA Každý měsíc navštíví webové stránky našich klientů zhruba 650 tisíc unikátních uživatelů.

12 40 tisíc hodin SEO PPC, REMARKETING

13 SEO, PPC A REMARKETING Co je to SEO? Abyste na internetu začali prodávat, musíte mít dostatek zákazníků. Zákazníky získáte z velkého počtu návštěvníků a návštěvníky získáte jedině, pokud jste na internetu vidět! Správně nastavenými klíčovými slovy pro vyhledávání na web dostaneme návštěvníky. Zaujmeme je dobře psaným a poskládaným obsahem webu a společně z nich uděláme vaše zákazníky. K tomu je budeme společně bavit na sociálních sítích a připomínat se jim newslettery a remarketingem. Zajistíme vám také přísun klientů ihned pomocí PPC systémů Sklik (Seznam), AdWords (Google), Facebook a dalších. Společně nastavíme efektivní a dobře měřitelnou kampaň. Její úspěšnost budeme pravidelně vyhodnocovat dle předem stanovených cílů a vynaložených prostředků na její provoz (ROI). Součástí PPC kampaní bývá u nás zpravidla i remarketing, to znamená neustálé připomínání se vašim klientům v obsahové síti. VYUŽITÍM SLUŽBY ZÍSKÁTE» zvýšení návštěvnosti z přirozeného vyhledávání (SEO)» zvýšení konverzí a kvality návštěv z přirozeného» vyhledávání (SEO)» dosažení obchodních cílů a jejich měřitelnost» přesné cílení přímo na vaše potenciální zákazníky» pomocí klíčových slov, jazyka nebo lokality» jasnou kontrolu nad prostředky vloženými» do kampaně» měsíční reporty, splnění obchodních cílů a měřitelnost jejich efektivity TYTO SLUŽBY POSKYTUJEME NAPŘ. PRO ZAJÍMAVÁ FAKTA Přes 100 tisíc hodin jsme odpracovali na webech a on line marketingu od založení agentury.

14 75 tisíc unikátních fanoušků 1 milion e mailů SOCIÁLNÍ SÍTĚ MARKETING

15 SOCIÁLNÍ SÍTĚ Sociální sítě, především pak Facebook, používá dnes drtivá většina populace. Pro někoho jsou vhodnější, pro někoho méně, ale v dnešní době by je neměl nikdo zcela opomíjet. Pokud se v možnostech reklamy na sociálních sítích neorientujete, rádi vám pomůžeme. Ukážeme vám cestu, společně nastavíme plán komunikace nebo se kompletně za vás postaráme o aktivní komunikaci s vašimi zákazníky pomocí příspěvků a soutěží. MARKETING y nejsou mrtvé. Je pouze potřeba s nimi pracovat chytře. Jak? To vám rádi poradíme! Připravíme vám atraktivní grafiku a obsah newsletteru a pomůžeme vám se segmentací zákaznických skupin. Taktéž vám pomůžeme vytvořit plán ových kampaní pro celý rok. VYUŽITÍM SLUŽBY ZÍSKÁTE» budování image vaší značky nebo služeb v segmentu přesně stanovené cílové skupiny» zvýšení povědomí o vašich produktech či službách» možnost nepřímo ovlivňovat zákazníky, připomínat se jim (remarketing) VYUŽITÍM SLUŽBY ZÍSKÁTE» pravidelné připomenutí značky pomocí u» vašim zákazníkům a příznivcům» nástroj k motivaci k dalším nákupům» snadný kanál pro informování o akcích a novinkách ZAJÍMAVÁ FAKTA Každý měsíc naši klienti rozešlou více než 1 milion ů a v součtu mají přes 75 tisíc unikátních fanoušků na Facebooku.

16 Naše servery měsíčně obslouží více než 650 tisíc uživatelů. TECHNICKÉ ZÁZEMÍ FRESH-CLOUD

17 TECHNICKÉ ŘEŠENÍ NAŠICH SERVERŮ Hardwarová i softwarová výbava našich serverů je 100% kompatibilní s webovými aplikacemi, které vyvíjíme. Důraz na vzájemnou kompatibilitu zaručuje bezproblémové, stabilní a rychlé fungování vašich webových prezentací nebo systémů. Neposkytujeme komerční webhosting. Na našich serverech jsou umístěny webové aplikace pouze našich klientů, které jsme tvořili a které dobře známe. Můžeme tak garantovat nejvyšší možnou míru bezpečí a stability. VYUŽITÍM SLUŽBY ZÍSKÁTE» opravdu spolehlivé a bezpečné místo pro Vaše webové stránky, data a y» garantovanou dostupnost služeb 99,99%» nepřetržitý monitoring a / SMS notifikaci při výpadku» non-stop technickou podporu» možnost individuálního řešení na míru» ekologický provoz vašeho webu s až o 70% nižší spotřebou než mají běžné servery Naše cloudové řešení je složeno ze tří samostatných serverů a jednoho sdíleného datového úložiště s celkovou kapacitou 10 TB. Součástí řešení je redundantní napájení všech serverů a síťových prvků. Data pravidelně zálohujeme na geograficky oddělené úložiště. Je tak tedy prakticky znemožněn jakýkoli dlouhodobý výpadek služeb nebo ztráta dat. ZAJÍMAVÁ FAKTA Do vlastního cloudového řešení jsme za poslední dva roky investovali téměř 1 milion korun.

18 NAŠI KLIENTI

19 FRESH SERVICES, s.r.o. Vrbova 1427/ Praha office@freshservices.cz KONTAKTUJTE NÁS Marek Kříž, Managing Partner kriz@freshservices.cz Ing. Ondřej Prokop, Managing Partner prokop@freshservices.cz Martin Krpata, Business Director krpata@freshservices.cz SLEDUJTE NÁS DÁLE GoodyGoody.cz Facebook.com/FreshServices

20

200 tis. Naši zákazníci. E-mail marketing. www.aitom.cz. Co získáte využitím služby?

200 tis. Naši zákazníci. E-mail marketing. www.aitom.cz. Co získáte využitím služby? E-mail marketing Jak často kontrolujete svůj e-mail? Buďte neustále v kontaktu se svými zákazníky nebo odběrateli. Připravíme vám graficky i obsahově atraktivní newsletter a pomůžeme s výběrem zajímavých

Více

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu?

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Web Management Start Web Management Start Příležitost pro efektivní rozvoj podnikání na internetu. Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Trápí

Více

Případová studie: Správa a optimalizace PPC kampaní pro společnost MP toner s.r.o.

Případová studie: Správa a optimalizace PPC kampaní pro společnost MP toner s.r.o. Případová studie: Správa a optimalizace PPC kampaní pro společnost MP toner s.r.o. www.mptoner.cz Společnost MP toner, s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem kompatibilních tonerů MP Print a prodejem kompletního

Více

Vás a Vaši společnost

Vás a Vaši společnost Accelerate your business Určeno pro: Vás a Vaši společnost Potřebujete něco z následujícího? Zvýšit prodej vašich výrobků a produktů Prodávat do zahraničí a stále vše řídit z jednoho místa Být více a lépe

Více

CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING

CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING V třiceti hodinách našeho kurzu se podrobně seznámíte s těmito tématy: Modul č. 01: Úvod do digitálního marketingu Modul č. 02: Optimalizace pro vyhledávače (SEO)

Více

Praktická ukázka výkonnostní online strategie

Praktická ukázka výkonnostní online strategie Praktická ukázka výkonnostní online strategie Seminář online reklama ve farmaceutickém prostředí 28.5.2014, Praha BETTER MARKETING s.r.o. REFERENCE Přes 3 000 projektů, dlouhodobé zkušenosti: OTÁZKA

Více

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Kurzy: Jak na on-line marketing základy on-line marketingu (1 den) Copywriting aneb jak psát atraktivní on-line texty (1 den) On-line marketing prakticky

Více

Příloha č.5: Komunikační mix

Příloha č.5: Komunikační mix Příloha č.5: Komunikační mix Production výroba komunikačních nástrojů...2 Kariérní stránky... 2 InHiro - implementace ATS... 2 Vlastní fotografie... 2 Prezentační systém... 3 Reach zasažení cílové skupiny...

Více

Stručně o studiu CobraDesign

Stručně o studiu CobraDesign Stručně o studiu CobraDesign CobraDesign je grafické studio zabývající se především webdesignem a internetovým obchodováním se vším, co s tím souvisí, tedy včetně účinné SEO optimalizace a online marketingu.

Více

KAČ OMUNI /K AGENTURA

KAČ OMUNI /K AGENTURA KOMUNIKAČ AGENTURA Kdo jsme Jsme všestranná komunikační agentura s širokým portfoliem služeb, které realizuje tým odborníků s dlouholetou praxí v oblasti vývoje komunikační strategie na trhu B2B i B2C.

Více

Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik

Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik Production tvorba / aktualizace komunikačních nástrojů...2 Aktualizace kariérních stránek...2 Implementace ATS... 2 Výroba sady reklamních bannerů...2

Více

NABÍDKOVÝ DOKUMENT. efektivní internetová prezentace od EASY BEST s.r.o.

NABÍDKOVÝ DOKUMENT. efektivní internetová prezentace od EASY BEST s.r.o. NABÍDKOVÝ DOKUMENT efektivní internetová prezentace od EASY BEST s.r.o. CO UMÍME A DOKÁŽEME Analýzy - provedeme analýzy přístupnosti, použitelnosti a návštěvnosti, abyste mohli posoudit, jak je Váš internetový

Více

Váš marketing na Facebooku. powered by

Váš marketing na Facebooku. powered by Váš marketing na Facebooku powered by Základní info o Facebooku Facebook Internetová sociální síť, ve které uživatelé komunikují a sdílejí obsah prostřednictvím svých profilů Celosvětově více než 400 milionů

Více

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Kurzy: Jak na on-line marketing základy on-line marketingu (1 den) Copywriting aneb jak psát atraktivní on-line texty (1 den) On-line marketing prakticky

Více

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ CO NEMŮŽEŠ ZMĚŘIT, TO NIKDY NEDĚLEJ! MarketingMakers.net Přednášející: Andrea Holzknechtová, PPC specialista Marketingový

Více

Jak on-line reklama přivádí zákazníky na kamennou pobočku

Jak on-line reklama přivádí zákazníky na kamennou pobočku Jak on-line reklama přivádí zákazníky na kamennou pobočku Pavlína Šedivá, Vedoucí marketingu, Sconto nábytek David Začal, Manažer oddělení pro klíčové zákazníky, Seznam.cz Z internetu do obchodu Z internetu

Více

Obsah ÚVODEM... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 KAPITOLA 2 PLÁNUJEME OBCHODNÍ STRATEGII WEBU...

Obsah ÚVODEM... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 KAPITOLA 2 PLÁNUJEME OBCHODNÍ STRATEGII WEBU... ÚVODEM... 3 MATERIÁLY KE KNIZE... 3 KAPITOLA 1 PROČ JEŠTĚ NEMÁTE SVÉHO NEJLEPŠÍHO OBCHODNÍKA?... 4 DATA, ČÍSLA A ZASE DATA... 4 SAMOTNÝ WEB DNES NESTAČÍ... 6 JAK VYPADÁ KVALITNÍ WEB?... 7 JAKOU VÝBAVU

Více

tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci

tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci 5 tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci Vánoční období je pro velkou část firem klíčové. Je proto přirozené, že se větší část marketingového rozpočtu typicky soustředí právě do posledních měsíců v

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU Platný od 1. 1. 2017 Komplexní Internetový marketing pod jednou střechou! Mít stránky krásně graficky zpracované, responsivní, plné funkcí usnadňující uživatelům

Více

Nový eshop od společnosti. eshopsystem s.r.o.

Nový eshop od společnosti. eshopsystem s.r.o. Nový eshop od společnosti eshopsystem s.r.o. Eshopy internetové obchody Specializujeme se na na míru vytvářené náročnější eshopy, ale v nabídce máme také několik šablonových a tedy levnějších řešení. Jsme

Více

Webové šablony pro restaurace

Webové šablony pro restaurace Grafika Webdesign Eshopy Webové šablony pro restaurace Připravili jsme šablonové weby, které je možné aplikovat na většinu restaurací/kaváren a podobných podniků. Oproti univerzálním šablonám pro firemní

Více

Jan Penkala ACOMWARE S.R.O

Jan Penkala ACOMWARE S.R.O Práce se zákazn kazníkem kem anebo možnosti růstu Jan Penkala ACOMWARE S.R.O. 9.11. 2011 ACOMWARE s.r.o., Business Park Průmyslová, Průmyslová 1472/11, 102 19, Praha 10, Tel.: 296 584 760, Fax: 296 584

Více

CENÍK GRAFIKY. Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru

CENÍK GRAFIKY. Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru CENÍK GRAFIKY Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru Důkladnou úvodní konzultaci ohledně vytvoření grafického návrhu Výběr z několika designů Kompletní návrhy obdržíte v elektronické

Více

www.productoo.com E-SHOP

www.productoo.com E-SHOP Jedinečný způsob on-line prezentace, prodeje a řízení výroby Vašich produktů. Productoo je původní český software určený pro on-line prezentaci a prodej produktů. Kombinuje klasický způsob prodeje na internetu

Více

E-Commerce v praxi farmacie. Michal Macourek

E-Commerce v praxi farmacie. Michal Macourek E-Commerce v praxi farmacie Michal Macourek 2 Lékárny BENU přes 2.000 lékáren po celé Evropě 2.největší lékárenská síť v ČR 204 lékáren v ČR Každý rok otevíráme 10 a více nových lékáren Od roku 2015 spuštěn

Více

Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření

Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření 501M012.N01 11/11/2011 www.dlaex.cz info@dlaex.cz OBSAH 1 Úvod...3 2 Účel produktu...3 3 Vlastnosti produktu...3 3.1 Koncepce...3 3.2 Základní y...3 3.3 Doplňkové

Více

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat Jak dělat marketing srdcem a vydělávat 10 kroků jak nastartovat podnikání Mgr. Soňa Uhrová www.koucinksrdcem.cz Obsah Můj příběh 4 Co je to marketing? 5 Krok první: Vím, jaký je můj obor podnikání 6 Krok

Více

Případová studie: Nastavení a správa PPC kampaně pro společnost D-klima s.r.o.

Případová studie: Nastavení a správa PPC kampaně pro společnost D-klima s.r.o. Případová studie: Nastavení a správa PPC kampaně pro společnost D-klima s.r.o. www.potrubi.cz Společnost D-klima, s.r.o. se zabývá výrobou vzduchotechnickývh komponentů a provozuje e-shop www.potrubi.cz.

Více

Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj?

Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj? Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj? Internetová populace v ČR 6 000 000 uživatelů internetu (největší procento 15 až 55 let) 5 000 000 používá Seznam (spíše starší) 4 500 000 používá

Více

Efektivní PPC reklama pro firmy

Efektivní PPC reklama pro firmy Efektivní PPC reklama pro firmy E-marketingová konference JHK Markéta Janochová 25. 3. 2015 O čem se dnes budeme bavit? Představení a výhody PPC Jak naplánovat PPC kampaň Časté chyby Otázky a diskuze Začínáme:

Více

Monetizační a komunikační 4G/WiFi platforma. 2014 SOCIFI Ltd. - 4G & WiFi monetization, promotion and advertising platform

Monetizační a komunikační 4G/WiFi platforma. 2014 SOCIFI Ltd. - 4G & WiFi monetization, promotion and advertising platform Monetizační a komunikační 4G/WiFi platforma 7 SOCIFI vznikla v britské digitální agentuře PositiveZero. Po 7 letech v digitálních médiích a 2 letech vývoje byla společnost SOCIFI představena veřejnosti

Více

Jak mi může pomoci věrnostní program?

Jak mi může pomoci věrnostní program? Jak mi může pomoci věrnostní program? POSÍLENÍM VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY Zavedení věrnostního programu je stávajícími zákazníky vnímáno jako krok vstřícnosti a ocenění ze strany Vás, obchodníka. PŘI ZÍSKÁVÁNÍ

Více

Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření

Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření 502M012.N00 11/11/2011 www.dobry-foto.cz www.dlaex.cz info@dlaex.cz OBSAH 1 Úvod...3 2 Účel produktu...3 3 Vlastnosti produktu...3 3.1 Koncepce...3 3.2 Základní

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem je usnadnění

Více

Kč / 1 rok zobrazení. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu.

Kč / 1 rok zobrazení. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu. Personální agentury.cz Staňte se součástí nejnavštěvovanějšího katalogu personálních agentur na českém internetu. 14.900 Kč / 1 rok zobrazení (bez 21% DPH) CO ZÍSKÁTE DÍKY zápisu u nás? přístup k poptávkám

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Internetový marketing. Využijte naplno marketingový potenciál internetu

Internetový marketing. Využijte naplno marketingový potenciál internetu Internetový marketing Využijte naplno marketingový potenciál internetu Internetový marketing Internet marketing je jedním z druhů propagace, kterým můžete získávat nové zákazníky a budovat značku (branding).

Více

Na co je Retarget? Jak Retarget využít?

Na co je Retarget? Jak Retarget využít? retarget manuál Retarget je službou kontextové reklamní sítě Etarget. Na rozdíl od klasické kontextové reklamy cílí na lidi, kteří navštíví Váš web. To znamená, že již mají základní znalost Vašich produktů

Více

Nejnovější trendy v B2B online reklamě Automatizace Marketingu. Ivo Vrána, Pavel Marek, www.marco.eu / www.marcob2b.cz

Nejnovější trendy v B2B online reklamě Automatizace Marketingu. Ivo Vrána, Pavel Marek, www.marco.eu / www.marcob2b.cz Nejnovější trendy v B2B online reklamě Automatizace Marketingu Ivo Vrána, Pavel Marek, www.marco.eu / www.marcob2b.cz OBSAH PREZENTACE Změny v nákupním chování Specifika online marketingu v B2B Marketingový

Více

Ing. Pavel Rosenlacher

Ing. Pavel Rosenlacher Marketing v sociálních sítích Webová analytika Ing. Pavel Rosenlacher pavel.rosenlacher@vsfs.cz Krátké shrnutí SEO spočívá v lepším zobrazování stránek ve výsledcích vyhledávání na vyhledávačích Souhrnně

Více

Úvod do on-line marketingu

Úvod do on-line marketingu Úvod do on-line marketingu Lektor: Jiří Eder Obsah videosemináře co je on-line marketing možnosti,výhody a rizika on-line marketingu pozice on-line marketingu v marketingovém mixu stanovení cílů a měření

Více

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BEZPLATNÁ INFOLINKA 800 400 226 WWW.AGERIT.CZ Agerit s.r.o. Stará pošta 750 664 61 Rajhrad u Brna POPTÁVKA +420 547 230 530 obchod@agerit.cz SERVIS +420 547 230 528 servis@agerit.cz PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA

Více

Staňte se bodem zájmu!

Staňte se bodem zájmu! Nabídka služeb / 2011 Staňte se bodem zájmu! Tvorba webových aplikací Nabídka Tvorba dynamických webových prezentací, internetových ochodů a dalších webových aplikací dle přání zákazníka. Společně s grafickou

Více

5 % 10 % Správa profilu (stránky) na Facebooku. Tři varianty rozsahu správy Facebook účtu, soutěže a další služby: SLEVA SLEVA

5 % 10 % Správa profilu (stránky) na Facebooku. Tři varianty rozsahu správy Facebook účtu, soutěže a další služby: SLEVA SLEVA Správa profilu (stránky) na Facebooku Facebook dnes má téměř každý pravidelný uživatel internetu (nejen) v ČR. Tato sociální síť představuje oblíbené komunikační médium především mezi mladými. Pro podniky,

Více

Petr PPC dnes. jak vypadat mají, jak ne a proč umí rychle odpovídat na byznysové otázky

Petr PPC dnes. jak vypadat mají, jak ne a proč umí rychle odpovídat na byznysové otázky Petr Halík PPC dnes jak vypadat mají, jak ne a proč umí rychle odpovídat na byznysové otázky Vymezení PPC co to všechno je? SEARCH - Vyhledávání Textová reklama ve vyhledávání Produktové reklamy (PLA,

Více

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Eshop)

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Eshop) PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ (Eshop) Heureka Nejznámější český srovnavač cen a produktů, ve kterém žádný e- shop nemůže chybět. Držte si přehled o tom, jak se vašemu e- shopu daří v porovnání s ostatními.

Více

R E A L I T N Í K A N C E L Á Ř H E S T I A G R O U P. Garantovaný prodejní plán

R E A L I T N Í K A N C E L Á Ř H E S T I A G R O U P. Garantovaný prodejní plán R E A L I T N Í K A N C E L Á Ř H E S T I A G R O U P Garantovaný prodejní plán KVALITNÍ PŘÍPRAVA JE ZÁKLADEM Zpracování tržního odhadu Správně stanovená prodejní cena je jedním z nejpodstatnějších aspektů,

Více

WebCare. Péče o Váš web. Pro-idea s.r.o., 2011 www.pro-idea.cz info@pro-idea.cz

WebCare. Péče o Váš web. Pro-idea s.r.o., 2011 www.pro-idea.cz info@pro-idea.cz WebCare Péče o Váš web Chceme pomáhat Vašemu Byznysu Dnes už nestačí mít pouze kvalitně zpracovanou internetovou prezentaci. Vaše konkurence už ji má také, a nebo na ní usilovně pracuje. Můžete být ale

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

PPC v sociálních sítích

PPC v sociálních sítích PPC v sociálních sítích Otázky do začátku Víte, co znamená PPC? Kde všude se potkáváte s reklamami? Na YouTube například? Máte tušení, zda jsou PPC na sociálních sítích vhodné pro výkonnostní kampaně?

Více

Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik

Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik Production tvorba / aktualizace komunikačních nástrojů...3 Aktualizace kariérních stránek...3 Implementace ATS Inhiro... 3 Spolupráce při tvorbě intranetu...3

Více

CENOVÁ NABÍDKA. INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ 5-80Ghz PE3NY NET s.r.o.

CENOVÁ NABÍDKA. INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ 5-80Ghz PE3NY NET s.r.o. CENOVÁ NABÍDKA INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ 5-80Ghz PE3NY NET s.r.o. SPOLEČNOST VEDENÁ U MĚSTSKÉHO SOUDU PRAHA POD SP. ZN. C. 107768. (1/5) BUSSINES DATA Služba Internet Bussines data představuje pevný přístup

Více

Obsah ČÁST I JAK SE UCHÁZET O ZÁKAZNÍKY NA WEBU KAPITOLA 1

Obsah ČÁST I JAK SE UCHÁZET O ZÁKAZNÍKY NA WEBU KAPITOLA 1 Obsah O autorech 11 Poděkování 13 Předmluva 15 Úvod 17 Proč byste se měli přečíst tuto knihu 17 Co tato kniha obsahuje 18 Jak používat tuto knihu 19 Zpětná vazba od čtenářů 20 Errata 20 ČÁST I JAK SE UCHÁZET

Více

Závěrečné vyhodnocení projektu (podpořen z Dotačního programu Podpora cestovního ruchu 2016 Jihočeského kraje)

Závěrečné vyhodnocení projektu (podpořen z Dotačního programu Podpora cestovního ruchu 2016 Jihočeského kraje) Závěrečné vyhodnocení projektu (podpořen z Dotačního programu Podpora cestovního ruchu 2016 Jihočeského kraje) Reg. číslo dotační smlouvy: 33-03-006 1. Název projektu: PodKletí on line 2. Příjemce dotace:

Více

1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC

1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC Conversion Academy Živé vysílání 8 KROKŮ K AUTOMATIZOVANÉ PRODEJNÍ CESTĚ ZÁKAZNÍKA NA VAŠEM WEBU Co se dnes naučíte 1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC 1 Co se dnes naučíte 2.

Více

LBS jako nová forma marketingu

LBS jako nová forma marketingu LBS jako nová forma marketingu Vize beevendo: Promptní informování vašich klientů prostřednictvím mobilních telefonů v čase a dané lokalitě. 1 Pokrytí smartphony Podíl operačních systémů Důležitost smartphonů

Více

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ PRO VAŠI FIRMU VOLBA / NEZÁVISLOST / ŠIRŠÍ MOŽNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI Jsme distributor s přidanou hodnotou působící v oboru informačních a komunikačních

Více

NAVRHNEME PŘESNĚ PODLE VAŠICH PŘEDSTAV. NAŠE E-SHOPOVÉ ŘEŠENÍ SE MAXIMÁLNĚ PŘIZPŮSOBÍ VAŠEMU

NAVRHNEME PŘESNĚ PODLE VAŠICH PŘEDSTAV. NAŠE E-SHOPOVÉ ŘEŠENÍ SE MAXIMÁLNĚ PŘIZPŮSOBÍ VAŠEMU NAVRHNEME PŘESNĚ PODLE VAŠICH PŘEDSTAV. NAŠE E-SHOPOVÉ ŘEŠENÍ SE MAXIMÁLNĚ PŘIZPŮSOBÍ VAŠEMU OBCHODNÍMU MODELU. UMOŽŇUJE VÝVOJ NOVÝCH FUNKCÍ, ÚPRAVU STÁVAJÍCÍCH MODULŮ, PŘÍPADNĚ NÁVRH A VÝVOJ MODULU NOVÉHO.

Více

PODNIKEJTE. O VAŠE TECHNOLOGIE SE POSTARÁME MY. PŘEDSTAVENÍ SLUŽBY

PODNIKEJTE. O VAŠE TECHNOLOGIE SE POSTARÁME MY. PŘEDSTAVENÍ SLUŽBY PODNIKEJTE. O VAŠE TECHNOLOGIE SE POSTARÁME MY. PŘEDSTAVENÍ SLUŽBY Postaráme se o vaše IT potřeby > Řešení havarijních stavů vašeho IT > Zajistíme bezproblémový chod vašich počítačů, serverů i cloudových

Více

Jak využít PPC reklamu v cestovním ruchu. Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace

Jak využít PPC reklamu v cestovním ruchu. Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace Jak využít PPC reklamu v cestovním ruchu Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace Co se dozvíte? Co je PPC reklama Jak naplánovat úspěšnou PPC kampaň Jak investuje konkurence v CR Jak lidé

Více

OBJEVTE SVĚT NOVÝCH MOŽNOSTÍ V ONLINE

OBJEVTE SVĚT NOVÝCH MOŽNOSTÍ V ONLINE OBJEVTE SVĚT NOVÝCH MOŽNOSTÍ V ONLINE ŽHAVÉ NOVINKY ve zvýšení prodejního výkonu ONLINE Miroslav Král, Managing Partner, MarketUP 2 1. KOMBINACE TV & Online kampaně Podpořte růst vašeho byznysu v nových

Více

Live Shop v by AZ Computers. Alexandr Zlesák, DiS

Live Shop v by AZ Computers. Alexandr Zlesák, DiS Live Shop v 2.5.1 by AZ Computers Alexandr Zlesák, DiS. info@azcomputers.cz + 420 605 905 218 Vážení, potěšil nás zájem o naše služby a věříme, že Vám bude naše nabídka vyhovovat. Pročtěte si naši nabídku

Více

Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou "SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE.

Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE. Pro úspěšné zvýšení návštěvnosti a dosažení předních pozic ve vyhledávačích provedeme nejdříve jednoduchou "SEO ANALÝZU WEBOVÉ PREZENTACE." 1. Provedeme kontrolu webové stránky a SEO analýzu 2. Zjistíme,

Více

Bc. Robert Duben. On-line marketing 25 let

Bc. Robert Duben. On-line marketing 25 let Bc. Robert Duben On-line marketing 25 let Oblast působení: Vzdělání: Občanství:, Média, reklama a PR Vysokoškolské/ universitní Česká republika E-mail: dubenr@gmail.com Telefon: 776588108 Osobní www: http://www.duben.pro

Více

Marketingový plán pro B2B

Marketingový plán pro B2B Marketingový plán pro B2B ZDARMA od desinners.cz Úvod do vyplnění plánu Nyní máte k dispozici vzor marketingového plánu B2B. Tady je pár rad, jak plán vyplnit. Přejeme hodně úspěchů! 1. Nesnažte se vyplnit

Více

AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ

AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ VAŠEHO WEBU! AŤ UŽ SE JEDNÁ O JEDNOSTRÁNKOVOU PREZENTACI TYPU LANDING PAGE NEBO ROZSÁHLÉ WEBOVÉ STRÁNKY,

Více

PragueBest 2011. www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1

PragueBest 2011. www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1 PragueBest 2011 www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1 1. Informace o společnosti 1.1. PROFIL Obchodní název společnosti Právní forma PragueBest s.r.o. Společnost s ručením omezeným Základním

Více

Příloha č. 1: Přepis interview s Jakubem Mezlíkem, PR manažerem klubu

Příloha č. 1: Přepis interview s Jakubem Mezlíkem, PR manažerem klubu Příloha č. 1: Přepis interview s Jakubem Mezlíkem, PR manažerem klubu Kdo se v sezoně 2011/12 staral ve vašem klubu o marketing? Marketingový ředitel ing. Jan Kratochvíl a pak já. Od příští sezony bude

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama - internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

JSME ZAVEDENÁ, RYZE ČESKÁ AGENTURA S POBOČKOU V SK. POSKYTNEME VÁM DOKONALÝ SERVIS A PORADENSTVÍ VE VŠECH OBLASTECH MARKETINGOVÉ KOMUNIKACE.

JSME ZAVEDENÁ, RYZE ČESKÁ AGENTURA S POBOČKOU V SK. POSKYTNEME VÁM DOKONALÝ SERVIS A PORADENSTVÍ VE VŠECH OBLASTECH MARKETINGOVÉ KOMUNIKACE. www.amden.cz O SPOLEČNOSTI JSME ZAVEDENÁ, RYZE ČESKÁ AGENTURA S POBOČKOU V SK. POSKYTNEME VÁM DOKONALÝ SERVIS A PORADENSTVÍ VE VŠECH OBLASTECH MARKETINGOVÉ KOMUNIKACE. SVOBODA Jsme svobodná firma... OTEVŘENOST

Více

JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU A DALŠÍCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU A DALŠÍCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH EDICE 2013 J a ks epr os a di t nafa c e booku adal š í c hs oc i ál ní c hs í t í c h Pr ů v o d c ep r ov š e c h n y, k d oc h t ě j í u s p ě t n e j e nn afa c e b o o k u JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU

Více

Reklamní a mediální agentura

Reklamní a mediální agentura Reklamní a mediální agentura Katalog poskytovaných služeb Reklamní a mediální agentura +420 775 57 87 57 jan.molnar@ovamedia.cz www..cz Jsme reklamní a mediální agentura s týmem specialistů na propagaci

Více

CRM. Integrujte Vaše aplikace Google do modulů Zoho: Mail, Calendar, Adwords, Analytics, Contacts...

CRM. Integrujte Vaše aplikace Google do modulů Zoho: Mail, Calendar, Adwords, Analytics, Contacts... Přehled modulů Zoho CRM Modul Zoho CRM Vám nabízí kompletní řešení v oblasti řízení vztahů se zákazníky s funkcemi, které lze individuálně přizpůsobit Vašim procesům. Každé pole lze kromě toho libovolně

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE PROBIO

PŘÍPADOVÁ STUDIE PROBIO PŘÍPADOVÁ STUDIE PROBIO E-shopové a webové řešení na míru PROBIO Nové e-shopové a webové řešení s cílem stát se jedničkou na trhu v on-line prodeji biopotravin. Zadavatel: Doba vzájemné spolupráce: Realizace:

Více

Kdo jsme? patříme k největším, nejznámějším a nejnavštěvovanějším svatebním portálům s průměrem 1000 návštěv denně

Kdo jsme? patříme k největším, nejznámějším a nejnavštěvovanějším svatebním portálům s průměrem 1000 návštěv denně Kdo jsme? Svatby.cz je svatební informační portál, který již 14 let nabízí nevěstám informace i obrazové inspirace, které pomáhají při svatebních přípravách. jsme nejstarší SVATEBNÍ PORTÁL v České republice

Více

Profesionální internetové stránky dostupné pro každého. více než 100 spokojených uživatelů. www.web360.cz

Profesionální internetové stránky dostupné pro každého. více než 100 spokojených uživatelů. www.web360.cz Profesionální internetové stránky dostupné pro každého více než 100 spokojených uživatelů www.web360.cz Název dokumentu: Ceník, představení aplikace Web360 Zpracoval: David Brtník Verze: 2, ze dne 2.12.2009

Více

Zaměření portálu. Vážení zákazníci,

Zaměření portálu. Vážení zákazníci, Zaměření portálu Vážení zákazníci, dovolujeme si Vám představit ojedinělý tematický portál SPEKTRUM ZDRAVÍ a nabídnout speciální reklamní balíčky, které Vám pomohou získat nové zákazníky, umožní propagaci

Více

Expert na Prahu. Ceník reklamy

Expert na Prahu. Ceník reklamy Expert na Prahu Ceník reklamy Služby 2GIS online Posilující pozice k balíčku "All inclusive s prioritou" Mini-logo na mapě 450 Kč (PC, Mobil a Online) Měsíční cena Cena za období Balíček "All inclusive

Více

Dobrý CMS Popis produktu a jeho rozšíření

Dobrý CMS Popis produktu a jeho rozšíření Dobrý CMS Popis produktu a jeho rozšíření 503M012.N01 11/09/2012 www.dlaex.cz info@dlaex.cz OBSAH 1 Úvod...3 2 Účel produktu...3 3 Vlastnosti produktu...3 3.1 Koncepce...3 3.2 Základní y...3 3.3 Doplňkové

Více

Obsah. Úvodem 12. Zakládáme e-shop 13. Komu je kniha určena 12 Zpětná vazba od čtenářů 12 KAPITOLA 1

Obsah. Úvodem 12. Zakládáme e-shop 13. Komu je kniha určena 12 Zpětná vazba od čtenářů 12 KAPITOLA 1 Úvodem 12 Komu je kniha určena 12 Zpětná vazba od čtenářů 12 KAPITOLA 1 Zakládáme e-shop 13 Papírování a papírování 13 Opravdu chcete prodávat na internetu? 13 Podnikatelský záměr 15 Právní forma podnikání

Více

PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE

PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE PRACOVNÍ PORTÁL PERSONALISTKA.CZ PREZENTACE 1 O nás 2 Informace o portálu 3 Média a internet 4 Další informace 5 Kontakty a reference Jsme Personalistka.cz - vyhledávaný a oblíbený pracovní portál s širokou

Více

Digitální HR: Využití sociálních sítí v recruitmentu

Digitální HR: Využití sociálních sítí v recruitmentu Letní HR škola 2017 Digitální HR: Využití sociálních sítí v recruitmentu Michal Hardyn Michal Hardyn - představení ZKUŠENOSTI Ředitel kariérního portálu VímVíc.cz Zakladatel digitální agentury Stario Zakladatel

Více

Zásady pro využívání internetové reklamy a souborů cookie

Zásady pro využívání internetové reklamy a souborů cookie Zásady pro využívání internetové reklamy a souborů cookie Využíváme běžné sledovací technologie. Průběžně shromažďujeme osobní informace o uživatelích našich služeb na různých webových stránkách. Údaje

Více

Příloha č.6: Komunikační mix

Příloha č.6: Komunikační mix Příloha č.6: Komunikační mix Production výroba komunikačních nástrojů...3 Kariérní stránky... 3 Vlastní fotografie... 3 Vlastní video... 3 Prezentační systém... 3 Facebook profil... 4 Reach zasažení cílové

Více

7. SEO Nástroje pro analýzu úspěšnosti. Web pro kodéry (Petr Kosnar, ČVUT, FJFI, KFE, PINF 2008)

7. SEO Nástroje pro analýzu úspěšnosti. Web pro kodéry (Petr Kosnar, ČVUT, FJFI, KFE, PINF 2008) 7. SEO Nástroje pro analýzu úspěšnosti Web pro kodéry (Petr Kosnar, ČVUT, Obsah Terminologie Fáze SEO Strategie SEO Key Performance Indicator Analýza klíčových slov AdWords Google Analytics Google Webmaster

Více

Pokročilé funkce (pokr.)

Pokročilé funkce (pokr.) Co je Kompas Slev? Kompas Slev je moderním portálem umožňujícím uživatelům listovat letákovými nabídkami obchodníků a využívat různé pokročilé funkce. Historie: 7/2012 prvotní nápad ohledně projektu letáků

Více

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele Předmětem tohoto dokumentu je stručná charakteristika mezinárodních internetových multimediálních projektů poskytující moderní obchodní, propagační a

Více

Návrh spolupráce emimino.cz 2018

Návrh spolupráce emimino.cz 2018 Návrh spolupráce emimino.cz 2018 Oslovte svou cílovou skupinu jednoduše a efektivně. Snažící se otěhotnět Těhotné ženy Matky s dětmi Zdroj: Netmonitor, leden 2017 Proč my? O emimino.cz Typická uživatelka

Více

Případová studie Produktové inzeráty

Případová studie Produktové inzeráty Případová studie Produktové inzeráty www.magnetickysvet.cz Internetový obchod www.magnetickysvet.cz se specializuje na on-line prodej kvalitních stavebnic pro chytré děti a jejich rodiče. Co jsou Produktové

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků CELOROČNÍ ZVIDITELNĚNÍ NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE KROON

PŘÍPADOVÁ STUDIE KROON PŘÍPADOVÁ STUDIE KROON E-shopové řešení na míru KROON Nový e-shop propojený s informačním systémem Pohoda, plně automatizovaný a bez nutnosti lidského zásahu Zadavatel: Doba vzájemné spolupráce: Realizace:

Více

Jakou cenu má IT pro vaši společnost Seminář Jak pomáhat českým firmám a institucím při přechodu do cloudu? VŠE, 12. 12. 2013

Jakou cenu má IT pro vaši společnost Seminář Jak pomáhat českým firmám a institucím při přechodu do cloudu? VŠE, 12. 12. 2013 Jakou cenu má IT pro vaši společnost Seminář Jak pomáhat českým firmám a institucím při přechodu do cloudu? VŠE, 12. 12. 2013 Martin Souček Manažer pro datová centra České radiokomunikace, a.s. IT vstupuje

Více

grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz

grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz rebel art Adresa: Kozí strana 791/18A Střelice, 664 47 Telefon: +420 534 009 212 Mail: info@rebelart.cz Poskytujeme služby od kreativního uvažování a plánování,

Více

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk!

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Nabídka zpracování kvalitní webové prezentace za rozumnou cenu. Dobrý den, nabízíme Vám veškeré služby spojené jak s jednorázovým zřízením nové

Více

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI AZ Media = internet marketing, internetová prezentace, internetový obchod, SEO optimalizace, PPC kampaně a vše pro Vaše zviditelnění a prosazení reklamy na internetu. Naše společnost

Více