Zowosan-Protec. »Døevo je moderní. Jeho ochrana vyžaduje inovativní systémy povrchových úprav« Ochrana døevìných oken a dveøí na nejvyšší úrovni

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zowosan-Protec. »Døevo je moderní. Jeho ochrana vyžaduje inovativní systémy povrchových úprav« Ochrana døevìných oken a dveøí na nejvyšší úrovni"

Transkript

1 -Protec Ochrana døevìných oken a dveøí na nejvyšší úrovni Naši spolupracovníci stojí za naším úspìchem Toho, co Zobel Chemie vedle známé kvality produktù pøináší si naši zákazníci váží už pøes 0 let: Jsou to pøedevším lidé zodpovìdní u nás za výzkum, vývoj, organizaci, výrobu, management a poradenství. Je to motivaèní atmosféra, které lze dosáhnout pouze v pøímo majitelem vedené firmì a v neposlední øadì flexibilita, se kterou reagujeme na individuální pøání zákazníkù. Weinsheimer Straße 59 D-6757 Worms Telefon: +9 (0) Fax: +9 (0) To vše jsou pro nás samozøejmosti. Pøesto vytváøejí tyto firemnì specifické zvláštnosti drobný, ale pøíjemný rozdíl, kterým jsme si vybudovali dobré jméno na evropském trhu.»døevo je moderní. Jeho ochrana vyžaduje inovativní systémy povrchových úprav«proè vystavujeme naši orientaci na kvalitu a schopnost inovovat neustálým zkouškám? Tìšíme se na Vaše výzvy, protože díky každému novému úkolu rosteme a na to jsme pyšní. Weinsheimer Straße 59 D-6757 Worms Telefon: +9 (0) Fax: +9 (0)

2 Protec Firma, která se chce dynamicky vyvíjet a stále vylepšovat svou pozici na trhu, se musí vyhnout slepým ulièkám, musí umìt sledovat zmìny tržních požadavkù nebo jim sama dávat smìr a umí odhalovat nové trendy døíve než ostatní. V tomto smyslu je Zobel Chemie od samého zaèátku prùkopníkem na trhu s vodou øeditelnými nátìrovými systémy. Ochrana døevìných oken a dveøí na nejvyšší úrovni Ještì více než døíve chceme formovat tento trh za pomoci inovativních produktových øad, pøièemž vždy na prvním místì pro nás je spokojenost zákazníka. Protec se osvìdèil na mezinárodním trhu jako moderní systém povrchové úpravy stálorozmìrových døevìných stavebních prvkù díky svému vysokému kvalitativnímu standardu. Jedna z nejdùležitìjších vìcí, kterou spoleènì s našimi zákazníky pøinášíme je spolehlivost. Kromì toho se cítíme zavázáni k neustálému zabezpeèování jakosti a jsme odpovìdní vùèi životnímu prostøedí. Pøesnì vzato jsou proto certifikace našeho závodu potvrzením dlouhodobé cílevìdomé snahy. V návaznosti na požadavky trhu jsou naše myšlenky a èiny nezamìnitelným výrazem profilu znaèky vyznaèujícího se jednoduchostí a poøádkem, pøipraveností inovovat a vysokými nároky kladenými na kvalitu. Pro firmu jsou symbolem nejen produkty coatings systems, ale zvláštì celkové vystupování firmy na veøejnosti. Tímto zpùsobem je tøeba nás srovnávat, a už v rámci našich univerzální produktù nebo u speciálních na míru støižených individuálních øešení problémù. Perfektnì splòuje vysoké nároky kladené na životnost povrchu oken a vchodových dveøí. Nátìrový systém Protec se vyznaèuje vysokou odolností proti povìtrnostním vlivùm, optimální regulací množství vlhkosti obsažené ve døevì a také trvalou elasticitou i pøi velmi rozdílných teplotních podmínkách. Díky vyspìlé technologii se produkty Protec jednoduše, profesionálnì a ekonomicky zpracovávají pøi máèení, flutování i nástøiku.»individuálním požadavkùm na vzhled nic nestojí v cestì «Množstvím svìtlostálých lazurovacích a krycích barevných odstínù vytváøíme trendy a podporujeme individuální architektonický vzhled staveb. Následující stránky Vás presvedcí o produktech coating systems. Weinsheimer Straße 59 D-6757 Worms Telefon: +9 (0) Fax: +9 (0) Rozmnožování, šíøení, ukládání, posílání a další pøedávání obsahu je možné výhradnì s písemným souhlasem firmy.

3 Protec Fáze zpracování Aplikace Oblast použití Okna a vchodové dveøe Døevohliníková okna Lazurovací Krycí Bezbarvá Bílá / barevná Bílá / barevná Bílá»Dimension [ Z]Dimension [ Z]Dimension [ Z]Dlouhodobá ochrana stálo rozmìrových døevìných stavebních prvkù.«impregnace Základ Ochrana V-spár Ochrana pøíèných øezù Flutování, máèení, natírání Flutování, máèení, natírání Z kartuše Natírání Protec 200 Protec 200 Protec 260 Protec 260 Protec 260 Protec 200 Mezivrstva Nástøik Protec 30 Protec 00 2) Protec 30 Protec 20 2) 3) Protec 360 Protec 50 3) Protec 360 Protec 80 ) ) 3) Protec 360 2) Protec 30 Protec 30 Koneèná vrstva Nástøik Protec 00 Protec 20 Protec 50 Protec 80 Protec 70 Protec 30 Preventivní chemická ochrana døeva je doporuèená pro døeviny, které jsou podle EN350-2 zaøezeny do tøíd odolnosti 1 a 2, není nutnì potøebná. 2) Pro silnì smolnaté døeviny jako napø. sibiøský modøín. 3) Pro døeviny s vysokým obsahem smùly nebo ve vodì rozpustných barvících látek obsažených ve døevì. ) U barevných odstínù. Weinsheimer Straße 59 D-6757 Worms Telefon: +9 (0) Fax: +9 (0) Rozmnožování, šíøení, ukládání, posílání a další pøedávání obsahu je možné výhradnì s písemným souhlasem firmy.

4 Protec Impregnace Základ Bezbarvá ochrana døeva Voudouøeditelná dle RAL pøezkoušená (RAL-Nr. 722) impregnace proti modrání, hospodárné zpracování máèením nebo flutováním, praxi odpovídající nanášené množství pro optimální pøípravu døeva. Protec 210 Egalizaèní základ Vodouøeditelný egalizaèní základ pro máèení a flutování. Vynikající srovnávací vlastnosti pøi egalizaci velmi konstrastních jehliènatých i listnatých døevin.»dlouhodobá ochrana stálo rozmìrových døevìných stavebních prvkù.«protec 106 Bezbarvá ochrana døeva Základ Protec 200 Lazurovací základ Protec 203 Lazurovací ochranný základ Protec 20 Lazurovací pøírodní základ Vodouøeditelná, rychle schnoucí a dobøe brousitelná impregnace proti modrání. Díky zvláštì nevýraznému zápachu je tento prostøedek pro ochranu døeva zvláštì vhodný pro zpracování flutováním. Vodouøeditelný základ s konzervaèními látkami a preventivní ochranou pro máèení, flutování, natírání. Vysoká brilance barvy díky mikronizovaným svìtlostálým vysoce transparentním pigmentùm, èasovì úsporné zpracování díky optimálnímu odtoku a minimálnímy náklady na mezibrus. Dobrá hloubka prùniku, velmi dobré vyplnìní pórù a minimální zhroubnutí. Vodouøeditelný fungicidní základ podle EN113 a EN152.1 urèený k flutování, máèení, natírání. kombinuje funkce impregnace a základu, šetøí tak materiál i pracovní èas. Vodouøeditelný flutovací, máèecí a natírací základ s preventivní ochranou. Specielnì nastavený pøilnavý základ v odstínech pøírodní smrk, pøírodní borovice, pøírodní modøín a bílá lazura s vynikajícím stejnomìrným odtokem. Protec 25 Bezbarvý zpevòovaè døeva Protec 260 Izolaèní základ bílý, krycí Protec 263 Izolaèní ochranný základ bílý, krycí Vodouøeditelný fungicidní základ pro máèení, flutován, natíraní i Vacumat. Pro optimální pøedpøípravu døeva s eliminací zhroubnutí pøi následných krocích povrchové úpravy a docílení vynikající hladkosti povrchu, redukce nákladù na mezibrus v systému výstavby. Optimální ochrana proti vlhkosti zvláštì v oblasti pøíèných øezù. Vodouøeditelný máèecí a flutovací bílý základ s izolaèními úèinky proti ve vodì rozpustným látkám obsaženým ve døevì u listnatých i jehliènatých døevin s konzervaèními látkami. Ochranný základ nabízí excelentní zesí ování a vyplnìní pórù a vynikající odtok. Vodouøeditelný máèecí a flutovací fungicidní bílý základ podle EN113 a EN152.1 s izolaènimi úèinky proti ve vodì rozpustným látkám obsaženým ve døevì listnatých a jehliènatých døevin. Weinsheimer Straße 59 D-6757 Worms Telefon: +9 (0) Fax: +9 (0) Rozmnožování, šíøení, ukládání, posílání a další pøedávání obsahu je možné výhradnì s písemným souhlasem firmy.

5 Protec Mezivrstva Koneèná vrstva Protec 310 Bezbarvý hybridní plniè Vodouøeditelný bezbarvý máèecí a flutovací plniè s excelentním vyplnìní pórù. Ideální pro døeviny s velkými póry jako napø. meranti. Protec 00 Silnovrstvá lazura Vodouøeditelná, prodyšná støíkací mezi a koneèná vrstva s vysokou odolností proti vlivu UV záøení a poèasí s excelentní transparencí díky mikronizovaným svìtlostálým pigmentùm. Protec 30 Bezbarvá mezivrstva pro modøín Protec 360 Bílá izolaèní polokrycí mezivrstva Vodouøeditelná støíkací mezivrstva pro modøín v lazurovací a bezbarvé výstavbì povrchu v systémech Protec. Pro zamezení narušení koneèné vrstvy v dùsledku schopnosti èásteèek smùly se rozpouštet a reagovat s lakem. Vodouøeditelná, prodyšná, 1 komponentní støíkací mezivrstva s izolaèními úèinky proti ve vodì rozpustným zabarvujícím látkám Obsaženým ve døevì s úèinnou blokací probarvení smùlou specielnì u modøínu. Protec 20»Dimension [Z]«Silnovrstvá lazura Vodouøeditelná, prodyšná mezi a koneèná vrstva odolná UV záøení s fascinující transparencí a brilancí barvy díky nejnovìjší technologii pojiv. Vysoká elasticita a odolnost proti nárazu díky nasazení vícefázového polymeru, který dìlá povrch velmi odolný proti spadu krup. Rychlá odolnost proti slepení a zvláštì dobrá odolnost. Velký potenciál úspory díky schopnosti rozlití se i pøi nízké mokré vrstvì. Odstíny Color-Line Nature, Color-Line Classic, Color-Line Trend a zvláštní odstíny.»dlouhodobá ochrana stálo rozmìrových døevìných stavebních prvkù.«protec 370 Izolaèní bílý plniè Protec 380 Metalická mezivrstva Vodouøeditelná, prodyšná mezivrstva s velmi dobrou plnivostí a izolaèním úèinkem proti ve vodì rozpustným látkám obsaženým ve døevì. Pro stálorozmìrové stavební prvky ve venkovním specielnì pro vchodové dveøe z MDF desek. Velmi dobrá plnivost a kryvost, výborná brousitelnost, vysoký obsah sušiny pro rychlé dosažení vrstvy, velká vydatnost. Vodouøeditelná støíkací metalická krycí mezivrstva s intenzivním stejnomìrným tøpytivým efektem v odstínech Metallic-Line Basice a Metallic-Line Chiffon. Protec 21»Dimension [Z]«Bezbarvá UV+ lazura Protec 30»Dimension [Z]«Bezbarvý lak na døevohliník Vodouøeditelná, prodyšná bezbarvá mezi a koneèná vrstva s vylepšenou ochranou proti UV záøení. Ochrana nepigmentovaného filmu je zajištìna kombinací UV absorberù a pohlcovaèù radikálù. Speciální aditiva zamezují odbourávání pojiv a tím snižování, respektivì sprašování filmu barvy. Vodouøeditelná, prodyšná støíkací mezi a koneèná vrstva pro bezbarvý vysoce transparentní povrch. Optimalizované odpìnìní a schopnost rozlivu díky nové technologii pojiv. Weinsheimer Straße 59 D-6757 Worms Telefon: +9 (0) Fax: +9 (0) Rozmnožování, šíøení, ukládání, posílání a další pøedávání obsahu je možné výhradnì s písemným souhlasem firmy.

6 Protec Koneèná vrstva Koneèná vrstva»dlouhodobá ochrana stálo rozmìrových døevìných stavebních prvkù.«protec 1»Dimension [Z]«Bezbarvý koneèný lak Protec 3 PU transparentní lak Protec 50 Bílý krycí lak Protec 50 Barevný lak Protec 70 Bílý prùmyslový, slepení odolný lak Vodouøeditelný, støíkací bezbarvý pøípadnì barevnì lazurovaný ochranný lak s optimalizovanou UV technologií pro ochranou vrstvu na Protec 380 a Protec 50 barevný, perlový efekt s hlubokým leskem pro pro vyšší efekt lesku. Vodouøeditelný, prodyšný bezbarvý a odìru zvláštì odolný PU lak k pøelakování s UV ochranou urèený pro mechanicky silnì namáhané stavební prvky ve venkovním i vnitøním prostøedí, zvláštì parapety, vnitøní a vchodové dveøe. Vodouøeditelná, prodyšná, støíkací mezi a koneèná vrstva s vysokou odolností proti povìtrnostním vlivùm s optimální elasticitou pøi silných teplotních výkyvech. Extrémnì vysoký stupeò bílé díky hodnotnému Titandioxidu. Vodouøeditelná, prodyšná, støíkací mezi a koneèná vrstva s vysokou odolností proti povìtrnostním vlivùm s optimální elasticitou pøi silných teplotních výkyvech. Míchatelný dle RAL, NCS nebo ve zvláštních odstínech. Vodouøeditelná, prodyšná støíkací mezi a koneèná vrstva s velkou odolností proti slepení a uspíšeným schnutím pro rychlejší možnost skládání. Vynikající schopnost rozlivu pro optimální vzhled povrchu oken vchodových dveøí. Protec 80»Dimension [Z]«Bílý krycí lak (RAL 9016) Protec 80»Dimension [Z]«Barevný lak Vodouøeditelná, prodyšná mezi a koneèná vrstva s vynikajícím zdùraznìním pøirozeného povrchu døeva. Vysoká elasticita díky nasazení vícefázového polymeru. Èasová úspora díky rychlé odolnosti proti slepení. Samozesí ující pojivo zpùsobuje zvláštì homogenní tvorbu filmu a tím vynikající odolnost. Možnost úspory díky excelentnímu rozlivu i pøi nízké vrstvì mokrého filmu. Vodouøeditelná, prodyšná mezi a koneèná vrstva s vynikajícím zdùraznìním pøirozeného povrchu døeva. Vysoká elasticita díky nasazení vícefázového polymeru. Èasová úspora díky rychlé odolnosti proti slepení. Samozesí ující pojivo zpùsobuje zvláštì hogenní tvorbu filmu a tím vynikající odolnost. Možnost úspory díky excelentnímu rozlivu i pøi nízké vrstvì mokrého filmu. Míchatelný dle RAL, NCS nebo ve zvláštních odstínech. Weinsheimer Straße 59 D-6757 Worms Telefon: +9 (0) Fax: +9 (0) Rozmnožování, šíøení, ukládání, posílání a další pøedávání obsahu je možné výhradnì s písemným souhlasem firmy.

7 systém míchání barev Jak dùležité jsou barvy pro náš pocit pohody ví každý. Díky barvì si zkrášlujeme naše okolní prostøedí, vytváøime akcenty, stanovujeme nové trendy a získáváme trochu lepší kvalitu žití. Fascinující množství barev Rozmanitost možnosti použítí systému míchání barev je neporazitelné a dává zpracovatelùm, stavitelùm a projektantùm svobodu pøi plnì individuálním barevném dotváøení staveb. Rùzné báze v kombinaci s hodnotnými pigmenty umožòují jedineèný výbìr lazurovacích a krycích barevných tónù, pro nejrùznorodìjší zpùsob použití. Základ =A Mezivrstva = B Koneèná vrstva = C Výstavba systému A B C Odstínová kolekce Color-Line Nature Color-Line Classic Color-Line Trend RAL, NCS + zvláštní odstíny Met allic-line Basic Met allic-line Chiffon Met allic-line Pearl Color-Line Nature Color-Line Classic RAL, NCS + zvláštní odstíny RAL, NCS + zvláštní odstíny Met allic-line Basic RAL, NCS, zvláštní tóny s reliéfním efektem Met allic-line Basic s reliéfním efektem Protec lazury Protec krycí Lazurovací barevné tóny Protec-Linie se vždy skládají ze základu, mezivrstvy a koneèné vrstvy. Takto se etabloval dlouhými roky odzkoušený míchací systém, který našim obchodním partnerùm a zákazníkùm umožòuje namíchat rychle a bez komplikací celou paletu základù a koneèných lakù v nejrùznìjších možných velikostech balení pøímo na místì. Deco-t ec lazury Deco-t ec krycí Zowo-plast krycí Weinsheimer Straße 59 D-6757 Worms Telefon: +9 (0) Fax: +9 (0) Objevte rozmanité možnosti použití systému míchání barev na vodní bázi! Díky cílenému výbìru svìtlostálých pigmentù je dosaženo absolutní odstínové stability našich barevných odstínù. Mikronizované pigmenty dávají lazurám fascinující transparenci a zdùraznìní kresby døeva. Výbìr metalických pigmentù dává svìtélkující lesk a podporuje brilanci. Shrnutí všech pøedností: nezávislost na dodacích termínech stálost odstínù množství laku podle potøeby krátká doba míchání minimální ztráty laku snížení skladových zásob Co to pro Vás znamená:»bìhem minuty je barevný tón namíchán a nechá se i po letech znovu pøesnì reprodukovat.«rychlé vyvzorování optimální prùbìh projektu velká flexibilita snížení nákladù. Rozmnožování, šíøení, ukládání, posílání a další pøedávání obsahu je možné výhradnì s písemným souhlasem firmy.

8 d. Rozmnožování, šíøení, ukládání, posílání a další pøedávání obsahu je možné výhradnì s písemným souhlasem firmy.

Produktový katalog. Možnosti aplikace a vlastnosti, platnost od 01.01.2007. S pøírodou k èlovìku. BIOFA Systém na ochranu døeva a kovù

Produktový katalog. Možnosti aplikace a vlastnosti, platnost od 01.01.2007. S pøírodou k èlovìku. BIOFA Systém na ochranu døeva a kovù S pøírodou k èlovìku Produktový katalog Možnosti aplikace a vlastnosti, platnost od 01.01.2007 BIOFA Systém na ochranu døeva a kovù BIOFA Systém na povrchovou úpravu podlah BIOFA Systém na stìny, stropy

Více

Deco-tec Systém pro tvarově a rozměrově nestálé dřevěné výrobky

Deco-tec Systém pro tvarově a rozměrově nestálé dřevěné výrobky Version 1.01 Deco-tec Systém pro tvarově a rozměrově nestálé dřevěné výrobky 1 2 Deco-tec materiál pro jakékoli použítí Způsob aplikace Produkt lazurovací krycí Natírání Deco-tec 5400 Ochraná lazura Deco-tec

Více

ZOBEL Je mezinárodně angažovaná firma, která se může pochlubit více než 60ti lety zkušeností s nátěrovými hmotami

ZOBEL Je mezinárodně angažovaná firma, která se může pochlubit více než 60ti lety zkušeností s nátěrovými hmotami ZOBEL Je mezinárodně angažovaná firma, která se může pochlubit více než 60ti lety zkušeností s nátěrovými hmotami» Za firmou stojí lidé. «ZOBEL sídlí v srdci Německa a zde vyvíjí i vyrábí prémiové laky

Více

ELASTICKÝ. odolné OTEVØENÝ. pøírodní SAMOÈISTICÍ. lotosový efekt. strojnì nanášené omítky ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY

ELASTICKÝ. odolné OTEVØENÝ. pøírodní SAMOÈISTICÍ. lotosový efekt. strojnì nanášené omítky ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY ELASTICKÝ odolné OTEVØENÝ pøírodní SAMOÈISTICÍ lotosový efekt Tytan EOS strojnì nanášené omítky ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY Strojnì nanášené omítky TYTAN EOS Strojnì nanášené omítky jsou urèené jako koneèná povrchová

Více

AQUATOP - Systém povrchové úpravy pro dřevěná okna a dveře str. 2-3 jednotlivé produkty TEKNOS pro povrchovou úpravu oken a dveří v průmyslu str.

AQUATOP - Systém povrchové úpravy pro dřevěná okna a dveře str. 2-3 jednotlivé produkty TEKNOS pro povrchovou úpravu oken a dveří v průmyslu str. AQUATOP - Systém povrchové úpravy pro dřevěná okna a dveře str. 2-3 jednotlivé produkty TEKNOS pro povrchovou úpravu oken a dveří v průmyslu str. 4 třívrstvý systém pro smrk, borovici, modřín, meranti

Více

ètyøstranné zdobení optimalizované U hodnoty možnost zvýšené ochrany proti vniknutí

ètyøstranné zdobení optimalizované U hodnoty možnost zvýšené ochrany proti vniknutí Popis: Sendvièové prvky Stadurlon Concept se skládají z jádra z extrudovaného polystyrenu a oboustranné krycí vrstvy Stadurlonu o tlouš ce 1,5 mm. Sendvièový prvek je z obou stran opatøen ochrannou folií.

Více

Zowosan Protec ochrana tvarově a rozměrově stálých venkovních dřevěných konstrukcí zvláště pak oken a dveří technologie na vodní bázi

Zowosan Protec ochrana tvarově a rozměrově stálých venkovních dřevěných konstrukcí zvláště pak oken a dveří technologie na vodní bázi Zowosan Protec ochrana tvarově a rozměrově stálých venkovních dřevěných konstrukcí zvláště pak oken a dveří technologie na vodní bázi pro vysokou povětrnostní odolnost a optimální regulaci vlhkosti» Dřevo

Více

ELASTICKÝ. odolné OTEVØENÝ. pøírodní SAMOÈISTICÍ. lotosový efekt. Zateplovací systémy Tytan EOS ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY

ELASTICKÝ. odolné OTEVØENÝ. pøírodní SAMOÈISTICÍ. lotosový efekt. Zateplovací systémy Tytan EOS ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY ELASTICKÝ odolné OTEVØENÝ pøírodní SAMOÈISTICÍ lotosový efekt Zateplovací systémy Tytan EOS ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY Vnìjší kontaktní tepelnì izolaèní systémy ETICS Tytan EOS Certifikované vnìjší tepelnì izolaèní

Více

OTEVØENÝ. pøírodní ELASTICKÝ. odolné SAMOÈISTICÍ. lotosový efekt. Ceník INTERIÉROVÉ SYSTÉMY ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY

OTEVØENÝ. pøírodní ELASTICKÝ. odolné SAMOÈISTICÍ. lotosový efekt. Ceník INTERIÉROVÉ SYSTÉMY ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY ELASTICKÝ odolné OTEVØENÝ pøírodní SAMOÈISTICÍ lotosový efekt Ceník ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY INTERIÉROVÉ SYSTÉMY L D T E C H N O L O G Y O F T R U S T NYNÍ 1 min Zásadní úspora èasu! Neuvìøitelnì krátký èas

Více

www.nexaautocolor.com Nexa Autocolor and design, Turbo Vision and PaintManager are registered trademarks and RapidMatch is a trademark of PPG Industries Ohio, Inc. 2017 PPG Industries, all rights reserved.

Více

mako silné, izolaèní a opravné pásky

mako silné, izolaèní a opravné pásky mako silné, izolaèní a opravné pásky 008.. mako super silná lepící páska pro opravy a obnovení v domácnosti a pro hobby k opravám, oznaèování, svazování, zpevnìní v interiéru a exteriéru odolná proti povìtrnosti

Více

TECHNOLOGIE DURAFLEX. Passion for wood PRUŽNOST PRO VYSOKOU ODOLNOST PROTI POVĚTRNOSTNÍM VLIVŮM

TECHNOLOGIE DURAFLEX. Passion for wood PRUŽNOST PRO VYSOKOU ODOLNOST PROTI POVĚTRNOSTNÍM VLIVŮM TECHNOLOGIE DURAFLEX PRUŽNOST PRO VYSOKOU ODOLNOST PROTI POVĚTRNOSTNÍM VLIVŮM Optimální stálost a dlouhodobá ochrana díky dokonalému spojení podkladu a povrchové úpravy: povrchová úprava Duraflex splňuje

Více

Výhody pro Vaše zákazníky. Samolepící profily pro každý pøípad.

Výhody pro Vaše zákazníky. Samolepící profily pro každý pøípad. Výhody pro Vaše zákazníky. Samolepící profily pro každý pøípad. Pøechodové, schodové a srovnávací profily Pøechodové, schodové a srovnávací profily Ideální pro podlahové vytápìní Možno opìt odstranit Vynikající

Více

Dokonalá ochrana dřeva existuje!

Dokonalá ochrana dřeva existuje! Dokonalá ochrana dřeva existuje! Nová řada kvalitních lazur a laků na dřevo k přírodě s respektem D ŘE VO D O HLO U BKY D ŘE VO D O HLO U BKY N APA DENÍ D ŘE VA přehled produktů lazura premium DLOUHODOBÁ

Více

VHODNÉ POUŽITÍ ZÁKLADNÍCH TYPÙ DESEK HOFATEX. Støecha nad krokve. Typ desek Hofatex. Podlahy. Støecha pod krokve. døevostavby SYSTEM KOMBI SN1

VHODNÉ POUŽITÍ ZÁKLADNÍCH TYPÙ DESEK HOFATEX. Støecha nad krokve. Typ desek Hofatex. Podlahy. Støecha pod krokve. døevostavby SYSTEM KOMBI SN1 HOBRA HOFATEX návody na použití døevovláknitých desek pøednosti desek hofatex: pøírodní materiál z døevního vlákna tepelná izolace a akumulace tepla zvukovì izolaèní vlastnosti propustnost pro vodní páru

Více

POLYURETANOVÉ OZUBENÉ ØEMENY

POLYURETANOVÉ OZUBENÉ ØEMENY POLYURETANOVÉ OZUBENÉ ØEMENY Polyuretanové ozubené øemeny Polyuretanové øemeny Naše firma nabízí polyuretanové øemeny splòující nejvyšší požadavky výrobcù prùmyslových zaøízení. Výroba na moderním strojním

Více

Bona Titan Další generace výkonných lepidel

Bona Titan Další generace výkonných lepidel Bona Titan Další generace výkonných lepidel Další generace je zde Nejlepší aplikace Nejsilnìjší pøilepení Nejvíce bezpeèné, nejvíce spolehlivé Bona Titan posune lepidla na døevìné podlahy na další úroveò.

Více

SAFÍR LED lensoflex R

SAFÍR LED lensoflex R SAFÍR LED lensoflex R SAFÍR LED lensoflex R PARAMETRY SVÍTIDLA Krytí optické èásti: Krytí elektrické èásti: Aerodynamický odpor (CxS): Safír 1 Safír 2 Safír 3 Odolnost proti nárazu (sklo): Napájecí napìtí:

Více

barevné škály barva umožòuje

barevné škály barva umožòuje A glass paint Q2 Barvená skla jsou v souèasné dobì módním trendem v architektuøe a designu. S úspìchem se používají jako obklady stìn koupelen a kuchyní, pracovní desky, doplòky nábytku a celé další škále

Více

více než 50 let ...chrání hodnoty staveb Pro údržbu dřevěných oken Jen jeden je nejlepší

více než 50 let ...chrání hodnoty staveb Pro údržbu dřevěných oken Jen jeden je nejlepší více než 50 let...chrání hodnoty staveb Pro údržbu dřevěných oken Jen jeden je nejlepší Zlepšení kvality použitím zpevňovače dřeva Aidol Induline SW-900 Způsob účinku chrání tam, kde jiné prostředky selhávají

Více

Průmyslové nátěrové hmoty

Průmyslové nátěrové hmoty Průmyslové nátěrové hmoty Společnost FEYCOLOR vznikla v Německu v roce 1948 a je trvale úzce specializována na vývoj a výrobu vysoce kvalitních průmyslových nátěrů pro oblast antikorozní ochrany, ochrany

Více

OPTIMÁLNÍ PRODUKTY K ÚDRŽBĚ A RENOVACI

OPTIMÁLNÍ PRODUKTY K ÚDRŽBĚ A RENOVACI OPTIMÁLNÍ PRODUKTY K ÚDRŽBĚ A RENOVACI ÚDRŽBA A RENOVACE Vše z jedné ruky! Vhodné udržovací a renovační produkty pro každou průmyslovou první vrstvu. Passion for wood UDRŽOVACÍ A RENOVAČNÍ SORTIMENT OPTIMÁLNĚ

Více

Prostor. pro rychlé a úsporné øešení

Prostor. pro rychlé a úsporné øešení Vybudovat bezpeèné a kvalitní stropní, schodiš ové a balkónové nosné konstrukce znamená hodnì organizaèních, èasových a finanèních výdajù. Železobetonový stavební systém STROPSYSTEM GOLDBECK nabízí výstavbu

Více

Budoucí sortiment. Systémy povrchových úprav. pro okna a venkovní dveře ze dřeva pro dřevostavby a zahradní dřevěné. konstrukce

Budoucí sortiment. Systémy povrchových úprav. pro okna a venkovní dveře ze dřeva pro dřevostavby a zahradní dřevěné. konstrukce Systémy povrchových úprav Dřevo vítězí. S produkty Glasurit. pro okna a venkovní dveře ze dřeva pro dřevostavby a zahradní dřevěné konstrukce dostupný od 1. 2. 2010 Systém míchání barev ColorMix 4 5 Příprava

Více

www.motipdupli.cz KONTAKT: E-mail: prodej@cz.motipdupli.com

www.motipdupli.cz KONTAKT: E-mail: prodej@cz.motipdupli.com KONTAKT: MoTip DUPLI s.r.o. Popùvky u Brna 664 41 Troubsko Tel.: +420 547 424 700 +420 547 424 711 +420 547 424 722 GSM brána: +420 602 711 653 +420 602 734 672 Fax: +420 547 228 686 E-mail: prodej@cz.motipdupli.com

Více

Navždy spolu. Bona Mega ONE JEDEN produkt, JEDEN partner. Vášeň pro dřevěnou podlahu

Navždy spolu. Bona Mega ONE JEDEN produkt, JEDEN partner. Vášeň pro dřevěnou podlahu Vášeň pro dřevěnou podlahu Bona je přední světovou jedničkou na trhu v oblasti inovací, která nabízí unikátní systém pro ošetření dřevěných podlah. Od jejího založení v roce 1919, jsme prostřednictvím

Více

Bezkonkurenèní výkon Brusiva Bona - rychlost a odolnost pro døevìné podlahy

Bezkonkurenèní výkon Brusiva Bona - rychlost a odolnost pro døevìné podlahy Bezkonkurenèní výkon Brusiva Bona - rychlost a odolnost pro døevìné podlahy Bezkonkurenèní výkon broušení Bona pøináší to nejlepší pro døevìné podlahy už více než 90 let. Díky dlouholetým zkušenostem v

Více

Komfortní clony Prùmyslové clony

Komfortní clony Prùmyslové clony Komfortní clony Prùmyslové clony øada C, D øada P vzduchové clony Jak funguje dveøní clona? Vzduchová clona je speciální vzduchotechnické zaøízení, které pomocí opticky nerušícího proudu vzduchu odcloòuje

Více

A Nábytek všeobecně (dveře, obývací pokoje, ložnice, kuchyně ) 2 5 20 21. B Židle, zábradlí, soustružené dílce, stolové podnoží 6 7 22

A Nábytek všeobecně (dveře, obývací pokoje, ložnice, kuchyně ) 2 5 20 21. B Židle, zábradlí, soustružené dílce, stolové podnoží 6 7 22 Obsah: Postup Zpracování Příklady technologických postupů Popis výrobků A Nábytek všeobecně (dveře, obývací pokoje, ložnice, kuchyně ) 2 5 20 21 B Židle, zábradlí, soustružené dílce, stolové podnoží 6

Více

Zowosan PREZENTACE. Připravil: Josef Malecha Vladimír Nachlinger

Zowosan PREZENTACE. Připravil: Josef Malecha Vladimír Nachlinger Zowosan PREZENTACE Připravil: Josef Malecha Vladimír Nachlinger Vážení obchodní přátelé, vítáme Vás na prezentaci renomovaného výrobce vodou ředitelných lazurovacích a krycích laků firmy ZOBEL CHEMIE GmbH

Více

OBJEDNÁVKOVÝ A POPTÁVKOVÝ ONLINE SYSTÉM topenáøská, sanitární a instalaèní technika. www.gcpartner.cz

OBJEDNÁVKOVÝ A POPTÁVKOVÝ ONLINE SYSTÉM topenáøská, sanitární a instalaèní technika. www.gcpartner.cz OBJEDNÁVKOVÝ A POPTÁVKOVÝ ONLINE SYSTÉM topenáøská, sanitární a instalaèní technika ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA Objednávkový a poptávkový systém je internetový elektronický obchod (dále jen e-shop) urèen

Více

Technický list 580. Dauerschutzlasur 580

Technický list 580. Dauerschutzlasur 580 Technický list nearomatická lazura typu High Solid, tixotropní, hedvábně lesklá, venkovní i vnitřní Vlastnosti Nearomatická, jemně vonící lazura typu High Solid na bází alkydové pryskyřice bez biocidních

Více

ENOZZI - postele PIAZZA, ESPIGO, GAIA

ENOZZI - postele PIAZZA, ESPIGO, GAIA 33 225 33 335 19 33 35 33 19 33 33 ENOZZI - postele PIAZZA, ESPIGO, GAIA Provedení: postele GAIA a ESPIGO buk masiv nebo kombinace masiv a dýha, postel PIAZZA buk nebo dub masiv. Povrchová úprava: lak.

Více

Povrchová úprava dřeva

Povrchová úprava dřeva Povrchová úprava dřeva Základní napouštědlo na dřevo Lazura na dřevo Ekologické zušlechtění dřeva Lazura s dlouhodobou ochranou dřeva Profi-Lazura na dřevo Týkový olej Akrylátový izolační základ na dřevo

Více

Flügger Prof. Ochrana dřeva v exteriéru. flugger.cz

Flügger Prof. Ochrana dřeva v exteriéru. flugger.cz Flügger Prof Ochrana dřeva v exteriéru flugger.cz Flügger Ochrana dřeva Nutnost dřevo dobře ochránit vyplývá z jeho konstrukce. V důsledku přirozeného stárnutí a přiměřeného opotřebení je při údržbě a

Více

Výrobce si vyhrazuje právo technických zmìn. VESTAVNÉ SKŘÍNĚ VARIANT

Výrobce si vyhrazuje právo technických zmìn. VESTAVNÉ SKŘÍNĚ VARIANT moderní nábytek za rozumné ceny kvalitní èeský nábytek pro Váš domov Výrobce si vyhrazuje právo technických zmìn. VESTAVNÉ SKŘÍNĚ VARIANT Vestavné skøínì Variant - fotogalerie strana 1 / 7 Vestavné skøínì

Více

Obsah: Povrchová úprava pro okna a dveře. Povrchová úprava pro obložení, podhledy, balkony, ploty, zahradní nábytek

Obsah: Povrchová úprava pro okna a dveře. Povrchová úprava pro obložení, podhledy, balkony, ploty, zahradní nábytek Obsah: Povrchová úprava pro okna a dveře Silnovrstvý systém lazury 2 krycí barvy 2 Doporučený postup: napouštědlo + impregnace + vrch 4 napouštědlo + impregnace + základ + vrch 4 napouštědlo + impregnace

Více

Nìkteré vìci patøí dohromady Základní & vrchní laky Bona system Bona lakù

Nìkteré vìci patøí dohromady Základní & vrchní laky Bona system Bona lakù + Nìkteré vìci patøí dohromady Základní & vrchní laky Bona system Bona lakù Pøedstavujeme základní & vrchní laky Bona system Bona lakù Nejlepší ochrana pro døevìné podlahy na svìtì. NÌKTERÉ VÌCI PATØÍ

Více

obsah nová generace nová generace vodou øeditelných nátìrových hmot úvod / obsah

obsah nová generace nová generace vodou øeditelných nátìrových hmot úvod / obsah úvod / obsah Vážení obchodní partneøi a zákazníci! Spoleènost BODY CAR, spol. s r.o., Krnov je výhradní dovozce nátìrových hmot øecké firmy VIVECHROM. Pùsobí na trhu více než 10 let. Za toto období se

Více

POLOTOVARY. www.oknanedbal.cz +420 777 143 532

POLOTOVARY. www.oknanedbal.cz +420 777 143 532 www.oknanedbal.cz +40 777 143 53 Chcete-li zaèít vyrábìt døevìná eurookna bez nutného strojního vybavení, jsou pro vás výborným øešením námi nabízené polotovary oken. Nabízené polotovary okna v profilu

Více

Longostand. www.petruzalek.cz NOVINKY. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Bøeclav Tel.: 519 365 111

Longostand. www.petruzalek.cz NOVINKY. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Bøeclav Tel.: 519 365 111 NOVINKY Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Bøeclav Tel.: 519 365 111 www.petruzalek.cz Efektivní, hygienické a flexibilní øešení pro nakládání s odpady v prùbìhu úklidu Efektivní Hygienický Šetrný

Více

etape ACTIVE LIFE ZIMA O7/O8

etape ACTIVE LIFE ZIMA O7/O8 etape ACTIVE LIFE ZIMA O7/O8 Výrobky Etape Vám umožní prožít pøíjemné zážitky pøi sportu a ve volném èase. Jsou navrženy tak, aby Vás nijak mezovaly v pohybu a maximálnì ochránily pøed chladem. neo- Tìchto

Více

Aplikace: nerezové hladítko pro první nátah, po zavadnutí se finální vzhled dotváøí plastovým hladítkem

Aplikace: nerezové hladítko pro první nátah, po zavadnutí se finální vzhled dotváøí plastovým hladítkem silikon omítka Silikonová tenkovrstvá omítka Mistral SILIKON OMÍTKA je jednosložková probarvená, vodou øeditelná omítka na bázi silikonu se samoèisticími vlastnostmi, použitelná na vnìjší i vnitøní povrchy

Více

Horizontální betonárny

Horizontální betonárny Horizontální betonárny SCHWING Stetter Ostrava s.r.o. èlen koncernu SCHWING H1 s talíøovou míchaèkou Spoleènost Stetter ji déle ne 40 let s úspìchem vyrábí betonárny. Více ne 1500 betonáren Stetter s míchaèkami

Více

VLASTNOSTI PARAMETRY SVÍTIDLA FUTUREPROOF VÝBAVA NA PØÁNÍ ROBUSTNÍ, KOMPAKTNÍ A VYBAVENÉ TECHNOLOGIEMI BUDOUCNOSTI ROZMÌRY

VLASTNOSTI PARAMETRY SVÍTIDLA FUTUREPROOF VÝBAVA NA PØÁNÍ ROBUSTNÍ, KOMPAKTNÍ A VYBAVENÉ TECHNOLOGIEMI BUDOUCNOSTI ROZMÌRY PARAMETRY SVÍTIDLA Krytí optické èásti: Krytí elektrické èásti: Aerodynamický odpor (CxS): Odolnost proti nárazu (PC): Napájecí napìtí: El. tøída izolace: Hmotnost(prázdný): Instalaèní výška: IP 66 LEDSafe

Více

mako prezentaèní øešení

mako prezentaèní øešení mako prezentaèní øešení 40068.. mako pultový stojan na tìsnìní obsah viz ceník pro optimální doplnìní prodejní plochy 889 0 889 0..88944..88968 mako podlahový stojan na tìsnìní obsah viz ceník pro nejprodávanìjší

Více

Dopraváků 723 areál PEMA 184 00 Praha 8 Dolní Chabry tel. 283 085 102 fax. 283 085 490 e-mail: michal.markovic@vbh.cz

Dopraváků 723 areál PEMA 184 00 Praha 8 Dolní Chabry tel. 283 085 102 fax. 283 085 490 e-mail: michal.markovic@vbh.cz PRAHA správní centrála: VBH s r.o. Praha Žitavského 496 156 00 Praha 5 tel. 257 922 334 fax.257 921 396 e-mail: stepanka.adamcikova@vbh.cz TÁBOR sklad firmy: Vožická 620 390 02 Tábor tel: 381 279 085 fax:

Více

INFORMACE O VÝROBKU NÁVOD K MONTÁŽI Vzor pøírodní kámen (Stone) 47 cm - fasádní desky zhotovené z polypropylenu - z velmi pevné, ekologicky vhodné umìlé hmoty, které se hodí stejnì dobøe k obkládání nových

Více

LAMINÁTOVÝCH PODLAH. www.podlahyegger.cz

LAMINÁTOVÝCH PODLAH. www.podlahyegger.cz CENÍK LMINÁTOVÝCH PODLH www.podlahyegger.cz Rozmìr: 19 x 19 mm Celková tlouš ka: 7 mm Plocha v balíku:,48 m SOLUTION 31 35,-/m H706 Dub polární 19 H75 Jasan alborg 1 H1047 Javor parketa 3 H331 Hruška rosa

Více

Odpoèiòte si - nalepili jste podlahu s Bonou. Bona Lepidla. Jedineèná lepidla na døevìné podlahy na bázi silanu

Odpoèiòte si - nalepili jste podlahu s Bonou. Bona Lepidla. Jedineèná lepidla na døevìné podlahy na bázi silanu Odpoèiòte si - nalepili jste podlahu s Bonou Bona Lepidla Jedineèná lepidla na døevìné podlahy na bázi silanu Vše se vrací ke správnému podkladu Døevìná podlaha vypadá skvìle nejen díku døevu! Abyste dosáhli

Více

VLASTNOSTI PARAMETRY SVÍTIDLA VÝHODY NA PØÁNÍ

VLASTNOSTI PARAMETRY SVÍTIDLA VÝHODY NA PØÁNÍ PARAMETRY SVÍTIDLA Krytí optické èásti: Krytí elektrické èásti: Odolnost proti nárazu (sklo): Napájecí napìtí: El. tøída izolace: Hmotnost: TECEO 1 TECEO 2 Instalaèní výška: TECEO 1 TECEO 2 VÝHODY NA PØÁNÍ

Více

VÁŠEŇ PRO DŘEVO DO NEJMENŠÍHO DETAILU

VÁŠEŇ PRO DŘEVO DO NEJMENŠÍHO DETAILU Jsme hrdí na naše tradiční hodnoty, utvářené již po více než 200 let zkušenostmi a kvalitou. VÁŠEŇ PRO DŘEVO DO NEJMENŠÍHO DETAILU S naší vášní pro dřevo vyvíjíme stále nové technologie, které ještě efektivněji

Více

Ochrana povrchu nejmodernější technika. Dokonalá ochrana dřeva. DELTA Woodprotection- Sortiment 2012. Společnost Dörken skupiny

Ochrana povrchu nejmodernější technika. Dokonalá ochrana dřeva. DELTA Woodprotection- Sortiment 2012. Společnost Dörken skupiny Ochrana povrchu nejmodernější technika Dokonalá ochrana dřeva Woodprotection- Sortiment 2012 Společnost Dörken skupiny Tradice se setkává s moderní dobou Závazný cíl - dokonalá ochrana dřeva. CD- Color

Více

Rozvádìèe øady EU jsou urèeny pro rozvod elektrické energie nízkého napìtí v prùmyslu a energetice jako hlavní nebo podružné

Rozvádìèe øady EU jsou urèeny pro rozvod elektrické energie nízkého napìtí v prùmyslu a energetice jako hlavní nebo podružné ROZVÁDĚČE NN systém EU Výroba rozvádìèù EMCOS vychází z individuálních požadavkù zákazníkù. Èerpáme pøitom z dlouholetých zkušeností našich pracovníkù i z nejmodernìjších poznatkù v elektrotechnice. Každý

Více

Flügger Prof. Ochrana dřeva v exteriéru. flugger.cz

Flügger Prof. Ochrana dřeva v exteriéru. flugger.cz Flügger Prof Ochrana dřeva v exteriéru flugger.cz Flügger Ochrana dřeva Nutnost dřevo dobře ochránit vyplývá z jeho konstrukce. V důsledku přirozeného stárnutí a přiměřeného opotřebení je při údržbě a

Více

na klíè pøímo od výrobce Bonita Group Service s.r.o.

na klíè pøímo od výrobce Bonita Group Service s.r.o. na klíè pøímo od výrobce Bonita Group Service s.r.o. VSAÏTE NA ÈESKOU KVALITU katalog 2015 Vážení zákazníci, pøedstavujeme Vám nový katalog výrobkù naší spoleènosti Bonita Group Service s.r.o., ve kterém

Více

RLD231V. Tyto plniče je možné sušit na vzduchu při pokojové teplotě, ale také za vyšších teplot v lakovací kabině nebo pomocí infrazářiče.

RLD231V. Tyto plniče je možné sušit na vzduchu při pokojové teplotě, ale také za vyšších teplot v lakovací kabině nebo pomocí infrazářiče. 2016-03-18 Deltron D8010, D8015 & D8017 Rapid GreyMatic 2K plniče PRODUKT D8010 D8015 D8017 D8237 D8238 D8239 D8717 D8718 D8719 POPIS Deltron Rapid GreyMatic 2K plnič G1 Světle šedý Deltron Rapid GreyMatic

Více

DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE

DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE MATERIÁLY POVRCHOVÁ ÚPRAVA T Smrk - klasický nejběžnější materiál. Světlé dřevo s výraznými letokruhy. Dřevo je bez znatelného jádra, lehké, pružné a pevné. Svými vlastnostmi patří

Více

ILPRA. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav. www.petruzalek.cz

ILPRA. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav. www.petruzalek.cz Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav www.petruzalek.cz ILPRA Italská firma ILPRA byla založena v roce 1955. Vyrábí pøes 50 typù strojù, vhodných pro potravináøský i pro nepotravináøský prùmysl.

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. Proti hnilobě. Proti UV záření. Ochrana proti UV záření. Proti červotočům

PŘEHLED PRODUKTŮ. Proti hnilobě. Proti UV záření. Ochrana proti UV záření. Proti červotočům PŘEHLED PRODUKTŮ Proti hnilobě Proti UV záření Ochrana proti UV záření Proti červotočům Xyladecor profesionální ochrana dřeva Co nevíte o ICI a značce Xyladecor? ICI Group - největší světový producent

Více

My Home klíè k moderní elektroinstalaci

My Home klíè k moderní elektroinstalaci My Home klíè k moderní elektroinstalaci VZOROVÝ ROZPOÈET Moderní elektroinstalace My Home Vaše správná volba Ovládejte svùj svìt jednoduše a intuitivnì. MODERNÍ ELEKTROINSTALACE 2 Komfort Moderní elektroinstalace

Více

Venkovní sortiment. Easy and effective. Naturally

Venkovní sortiment. Easy and effective. Naturally Venkovní sortiment Easy and effective. Naturally Přirozená volba Dřevo není potřeba uměle chránit. Dřevo je schopné se chránit samo a tuto jeho schopnost je vhodné cíleně podporovat. Z tohoto přesvědčení

Více

Inoutic Barevný svět oken a dveří NOVÝ JEDNODUCHÝ VÝBĚR BAREV

Inoutic Barevný svět oken a dveří NOVÝ JEDNODUCHÝ VÝBĚR BAREV Inoutic Barevný svět oken a dveří NOVÝ JEDNODUCHÝ VÝBĚR BAREV NADČASOVĚ KRÁSNÉ A PŘIROZENÉ Traditional Colors Architecture Colors Classic Colors Timeless Colors Trend Colors Inoutic Barevný svět architektury

Více

Prumyslové oplocení Posuvná brána! Panelové drátené oplocení

Prumyslové oplocení Posuvná brána! Panelové drátené oplocení Prumyslové oplocení Posuvná brána Panelové drátené oplocení Prùmyslová brána je vhodná pro uzavøení prùmyslových objektù, dvorù, parkoviš atd. Díky bytelné konstrukci je touto bránou mo né uzavøít velké

Více

K O N T A K T : Smart Technologies, s.r.o. ul.28. øíjna 70 301 00 Plzeò Èeská Republika

K O N T A K T : Smart Technologies, s.r.o. ul.28. øíjna 70 301 00 Plzeò Èeská Republika K O N T A K T : Smart Technologies, s.r.o. ul.28. øíjna 70 301 00 Plzeò Èeská Republika Tel: +420 378 019 601 e-mail: info@smart-tech.cz web: www.smart-tech.cz DESIGN Design Jednání s klientem a pochopení

Více

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Hliníkový okenní systém heroal W 72 Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Věděli jste, že okna...... tvoří zhruba čtvrtinu opláštění budov a tento podíl neustále roste?... neplní pouze

Více

TÁBOR BRNO HRUŠOVANY POD JEVIŠOVKOU TÁBOR

TÁBOR BRNO HRUŠOVANY POD JEVIŠOVKOU TÁBOR PRAHA PRAHA OLOMOUC správní centrála: sklad firmy: Ing.Milan Souček VBH s r.o. Praha Dopraváků 723 produktový manažer Žitavského 496 areál PEMA VBH s r.o. Praha 156 00 Praha 5 184 00 Praha 8 Žitavského

Více

TMEL PALL-X FILLER Číslo výrobku Velikost balení Stupeň lesku Spotřeba

TMEL PALL-X FILLER Číslo výrobku Velikost balení Stupeň lesku Spotřeba Pallmann HaTTRICK akční období: od 1.6. do 31.8.2018 sportovní léto s PallmannEm Od 1.06.- 31.08.2018 si můžete zakoupit sportovní laky PALLMANN s 10% slevou SPoRToVní SYSTém PALLMann: PALL-X FILLER (tmel

Více

TURBOVAC vakuové stroje

TURBOVAC vakuové stroje vakuové stroje Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50, 690 02 Bøeclav www.petruzalek.cz Turbovac Nizozemská spoleènost Turbovac je jedním z prùkopníkù strojù pro vakuové balení. Turbovac spojuje více než 60

Více

MURIMAL 200 Matová akrylová barva

MURIMAL 200 Matová akrylová barva Popis Matová vodou ředitelná barva se zvýšenou vydatností, jedná se o barvu s vysokou kryvostí. Barva Murimal 200 je nepostradatelná při malování větších ploch, z praktických i ekonomických důvodů, neboť

Více

VÁŠEŇ PRO CHYTRÉ BARVY

VÁŠEŇ PRO CHYTRÉ BARVY Nátěry dřeva VÁŠEŇ PRO CHYTRÉ BARVY impregnace Ochrana před zamodráním dřeva, plísní, dřevokaznými houbami a hmyzem Dobrá penetrace Snadné nanášení EVROPSKÁ SKUPINA PRO VÝROBU BAREV Historie Skupiny Helios

Více

ROLETY VOLEJTE ZDARMA. www.minirol.eu

ROLETY VOLEJTE ZDARMA. www.minirol.eu ROLETY VOLEJTE ZDARMA 800 400 115 www.minirol.eu www.minirol.eu Popruhem, šòùrou nebo klikou Ka dá variata má své specifické výhody. Popruh se mnohem lépe dr í v ruce, ale musí být vyveden z boxu pøímo.

Více

Vulmproepox R RH. Vulmproepox R RH je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze. Popis výrobku: Použití: Výhody:

Vulmproepox R RH. Vulmproepox R RH je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze. Popis výrobku: Použití: Výhody: Technický list Datum vydání 04/2014 Vulmproepox R RH ROPOVODY, PLYNOVODY Nátěr na železné konstrukce, antikorozní základní i vrchní nátěr. Popis výrobku: Vulmproepox R RH je dvousložková nátěrová hmota

Více

Kterou lazuru z vaší nabídky použít?

Kterou lazuru z vaší nabídky použít? Kterou lazuru z vaší nabídky použít? Současná nabídka lazur z COLORLAKu představuje ucelenou a profesionální formu ochrany dřeva ve všech jeho oblastech povrchové úpravy pro použití v exteriéru i interiéru.

Více

PRACOVNÍ DESKY KAMENNÉ PRACOVNÍ DESKY:

PRACOVNÍ DESKY KAMENNÉ PRACOVNÍ DESKY: KAMENNÉ PRACOVNÍ DESKY: PRACOVNÍ DESKY ŽULA - přírodní kámen tvořený křemíkem, živicí a slídami - velká tvrdost (odolnost proti nárazům a poškrábání), nejtvrdší na trhu - odolnost proti teplotám do 300

Více

ŠTÌRBINOVÁ SÍTA TVARY PROFILÙ SVAØOVANÁ A SMYÈKOVÁ ŠTÌRBINOVÁ SÍTA

ŠTÌRBINOVÁ SÍTA TVARY PROFILÙ SVAØOVANÁ A SMYÈKOVÁ ŠTÌRBINOVÁ SÍTA ŠTÌRBINOVÁ SÍTA h ŠTÌRBINOVÁ SÍTA Jedná se o výrobky s vysokou mírou knowhow, vìtšinou nenahraditelné jinými produkty. Štìrbinová síta se používají zejména jako sítové plochy pro technologické aplikace

Více

Inoutic Barevný svět oken a dveří

Inoutic Barevný svět oken a dveří Inoutic Barevný svět oken a dveří NADČASOVĚ KRÁSNÉ A PŘIROZENÉ Traditional Colors Architecture Colors Classic Colors Timeless Colors Trend Colors Inoutic Barevný svět architektury Barvy Inoutic pro okna

Více

JAK SE STÁT EXPERTEM NA ÚSPORY

JAK SE STÁT EXPERTEM NA ÚSPORY A NEW CLASSIFICATION FOR AIR FILTERS JAK SE STÁT EXPERTEM NA ÚSPORY ENERGY EFFICIENCY CAMFIL Opakfil ES OPGP-F7-0592/0592/0296-ES-25-B00 AIR FILTERS F7 EN779: 2012 0.944 44 44 782 m3/s % % kwh/annum 2015

Více

Výrobní program let. ve světě barev. No. 1 v Německu

Výrobní program let. ve světě barev. No. 1 v Německu Výrobní program 100 + let ve světě barev No. 1 v Německu 100 + let ve světě barev Interiérové a fasádní barvy Alpina Forte Vysoce jakostní interiérová disperzní barva výtečná krycí schopnost při jedné

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA REGENERACE PANELOVÉHO SÍDLIŠTÌ V ROUSÍNOVÌ - III. ETAPA DUR SO 03 MOBILIÁØ TECHNICKÁ ZPRÁVA

TECHNICKÁ ZPRÁVA REGENERACE PANELOVÉHO SÍDLIŠTÌ V ROUSÍNOVÌ - III. ETAPA DUR SO 03 MOBILIÁØ TECHNICKÁ ZPRÁVA REGENERACE PANELOVÉHO SÍDLIŠTÌ V ROUSÍNOVÌ - III. ETAPA TECHNICKÁ ZPRÁVA AUTORSKÝ NÁVRH Ing. Miroslava Polachová VYPRACOVALA: NÁZEV AKCE: Ing. Jitka Vágnerová Ing. Jitka Vágnerová REGENERACE PANELOVÉHO

Více

OSOBNÍ OCHRANNÉ PROSTØEDKY PROTI PÁDU KATALOG PRO UŽIVATELE

OSOBNÍ OCHRANNÉ PROSTØEDKY PROTI PÁDU KATALOG PRO UŽIVATELE KATALOG OSOBNÍ OCHRANNÉ PROSTØEDKY PROTI PÁDU KATALOG PRO UŽIVATELE 1 Snaha a.s. HISTORIE A SOUÈASNOST Spoleènost byla založena krátce po osvobození Èeskoslovenska v roce 1945. Píše tedy již svoji více

Více

V20140101 KATALOG 2015 DØEVÌNÉ ŽALUZIE. - technické informace - zamìøení - montáž

V20140101 KATALOG 2015 DØEVÌNÉ ŽALUZIE. - technické informace - zamìøení - montáž V20140101 KATALOG 2015 DØEVÌNÉ ŽALUZIE - technické informace - zamìøení - montáž OBSAH Všeobecné informace Døevìné žaluzie - všeobecný popis ŽALUZIE 25mm + ISSO PROVÁZEK - ovládání - základní ceníková

Více

Kdo jsme. www.pohyblivareklamni.cz. je obchodní znaèkou PMDP,a.s.

Kdo jsme. www.pohyblivareklamni.cz. je obchodní znaèkou PMDP,a.s. Kdo jsme je obchodní znaèkou PMDP,a.s. Nabízíme kreativní reklamu postavenou na odbornì stanovené strategii, kvalitní grafické pøípravì a precizní výrobì. Jsme výhradním pronajímatelem exkluzivní sítì

Více

Pokyny ke zpracování. Seite 1

Pokyny ke zpracování. Seite 1 WARNEX Pokyny ke zpracování Seite 1 Přehled LAK NA VODNÍ BÁZI ekologický, k ředění se používá voda JEDNOSLOŽKOVÝ LAK Neomezená životnost, nevyžaduje míchání. RYCHLÉ ZASYCHÁNÍ Suchý proti prachu po 20 minutách,

Více

Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem.

Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem. NOVINKA Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem. 3 Perfektní souznění tepelné izolace, techniky a designu. Moderní okna nemusí vyhovovat pouze estetickým měřítkům moderní

Více

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz U k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s. c z, U I D : K O S 1 8 2 7 3 5 Kniha vyšla díky laskavé

Více

Trhliny pøeklenující dvouvrstvý systém se strojnì aplikovanou elastickou vodotìsnou membránou a oddìlenì obrusnou rychle vytvrzující vrstvou.

Trhliny pøeklenující dvouvrstvý systém se strojnì aplikovanou elastickou vodotìsnou membránou a oddìlenì obrusnou rychle vytvrzující vrstvou. CONIDECK 03 Trhliny pøeklenující dvouvrstvý systém se strojnì aplikovanou elastickou vodotìsnou membránou a oddìlenì obrusnou rychle vytvrzující vrstvou. Pojí dìné støechy a rampy, u kterých je po adována

Více