Plánování a objednávání pacientů. návod pro pacienty

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Plánování a objednávání pacientů. návod pro pacienty"

Transkript

1 Plánování a objednávání pacientů návod pro pacienty Verze: 1.1 Datum:

2 1. Obsah 1. Obsah Úvodem Objednávání Objednávání na objednacím místě v MN Objednávání přes internet Potvrzení objednávky Potvrzení na objednacím místě Potvrzení elektronicky u kiosku Další služby kiosku Ukázkové příklady Příklad č Příklad č Příklad č Slovníček pojmů...6 Strana 2 (celkem 7)

3 2. Úvodem Tento návod je určen pro všechny pacienty, kteří se chtějí objednat, případně již jsou objednáni na oddělení, která využívají systém pro plánování/objednávání pacientů. Následující text by Vám měl usnadnit pochopení celého systému a umožnit Vám tak snadnou orientaci při Vašem zapojení do něj. Celý systém je koncipován tak, abyste jako pacienti Masarykovy nemocnice byli při plánovaných vyšetřeních ošetřeni za rozumně dlouhou dobu včetně čekání na ošetření. Díky tomuto systému by se také mělo zlepšit plánování v případě, že jste nuceni absolvovat několik různých vyšetření za sebou. Systém je plně přístupný a funkční pouze s prohlížečem Internet Explorer od verze Objednávání Možností, jak se objednat na ošetření, je několik. Pravděpodobně k nám přicházíte v momentě, kdy Vás Váš ošetřující lékař poslal na speciální vyšetření, popř. jste přišli z vlastní iniciativy. V tento okamžik je na Vašem rozhodnutí, jaký způsob objednání zvolíte Objednávání na objednacím místě v MN Nejsnadnější způsob objednání. V tomto případě je nutné kontaktovat recepci daného oddělení (osobní návštěvou, telefonicky). Zde Vás objednají na konkrétní datum a čas, případně jen na konkrétní datum (podle Vašich požadavků). Během vyplňování objednávky budete dotázáni, zda chcete na den vyšetření upozornit textovou SMS zprávou na Váš mobilní telefon. Po objednání Vám sestra na recepci předá lístek s objednacím kódem. Tento lístek pečlivě uschovejte na den Vašeho vyšetření! V případě, že jste chtěli upozornit na den Vašeho plánovaného vyšetření SMS zprávou nebo em, budete ve Vámi zvoleném předstihu upozorněni. Jak se zachovat v den Vašeho vyšetření je popsáno v části 4. Potvrzení objednávky. Strana 3 (celkem 7)

4 3.2. Objednávání přes internet Naše nemocnice Vám také poskytuje možnost se objednat z pohodlí Vašeho domova nebo odkudkoliv, kde je k dispozici internetové připojení. Pro objednání se přes internet je potřeba pouze několik málo kroků. Nejprve na internetových stránkách nemocnice ( v části ostatní kliknout na Objednání pacientů. Tím budete nasměrováni na vstupní stránku pro objednávání pacientů ( Zobrazí se Vám přihlašovací obrazovka do systému SCHEDULING. Pokud jste zde poprvé, musíte se nejprve zaregistrovat, pomocí odkazu umístěného pod přihlašovacími údaji. Při registraci musíte zadat Vaše uživatelské jméno, heslo, příjmení (pro následnou kontrolu) a zadat znaky z kontrolního obrázku. Pokud jste již zaregistrovaní, stačí zadat příslušné údaje a vstoupit. Následně přidáním nové objednávky můžete volit typ vyšetření a pracoviště, na kterém dané vyšetření chcete provést, včetně dalších údajů jako upozornění em nebo SMS a období, ve kterém si chcete vybrat konkrétní den vyšetření. Po potvrzení konkrétní objednávky se Vám zobrazí objednací kód. Tento kód si zapište a pečlivě uschovejte do dne Vašeho vyšetření! Jak se zachovat v den Vašeho vyšetření je popsáno v části 4. Potvrzení objednávky. 4. Potvrzení objednávky Pokud jste již objednáni, máte objednací číslo a nastal den Vašeho vyšetření, musíte dále postupovat podle jednoho ze dvou dalších způsobů Potvrzení na objednacím místě Se svým objednacím kódem zajdete na objednací místo (kde Vám vydali lístek s objednacím kódem, nejste-li objednáni přes internet). Na daném místě (recepci) se ohlásíte sestra Vás vyzve, abyste nahlásili objednací kód a své příjmení. Pokud je vše v pořádku, Vaše objednání je potvrzeno. Budete požádáni o informaci, zda chcete zaslat upozorňovací SMS (pokud jste při objednávání sdělili své mobilní telefonní číslo). Na recepci Vám předají lístek s vyvolávacím číslem. Tento lístek nesmíte ztratit, podle něj budete vyvoláni na světelné tabuli umístěné poblíž místa vyšetření. Pokud jste souhlasili s upozorňovací SMS, bude Vám zaslána několik minut před plánovaným vyvoláním na světelné tabuli. V tomto okamžiku se přesuňte na dané Strana 4 (celkem 7)

5 oddělení k místu Vašeho vyšetření. Až se Vaše číslo objeví na světelné tabuli, nadešel čas Vašeho vyšetření Potvrzení elektronicky u kiosku Svoji přítomnost v areálu nemocnice nemusíte potvrzovat jen na daných objednacích místech, ale také elektronicky u kiosku. Na kiosku je k dispozici několik služeb. Abyste potvrdili svůj příchod, zvolte (dotykem na obrazovku, kliknutím levým tlačítkem myši) první službu. Budete vyzváni k zadání objednacího kódu a příjmení (bez diakritiky). Pokud zadáte správné údaje, budete, v případě, že v systému je zadáno Vaše mobilní telefonní číslo, dotázáni na upozorňující SMS. Tato SMS se Vám zašle několik minut před vyvoláním, abyste měli čas přejít odkudkoliv z areálu do místa vašeho vyšetření. Po tomto kroku kiosek vytiskne lístek s vyvolávacím číslem. Tento lístek nesmíte ztratit, podle něj budete vyvoláni na světelné tabuli umístěné poblíž místa vyšetření. Až se Vaše číslo objeví na světelné tabuli, nadešel čas Vašeho vyšetření. 5. Další služby kiosku Na kiosku je k dispozici několik dalších služeb. Tyto služby slouží k plánování zákazníků k jednotlivým okénkům Zákaznického centra. V době vydání tohoto dokumentu jsou k dispozici služby: Platby slouží k úhradám za nadstandardní péči, péči nehrazenou ze zdravotního pojištění, Příjem příjem zákazníků objednaných k hospitalizaci, Informace sdělování informací, kde je Váš příbuzný hospitalizován, kde je které oddělení atd. 6. Ukázkové příklady Protože teorie popsaná výše nemusí být pro každého srozumitelná, uvádíme několik praktických příkladů, jak se chovat při objednání na oddělení používajících elektronický systém. Strana 5 (celkem 7)

6 6.1. Příklad č. 1 V tomto příkladu si ukážeme, jak se objednat na recepci očního oddělení, v den návštěvy na té samé recepci potvrdit svůj příchod a vyčkat do svého vyvolání. Chceme se objednat na oční ambulanci. V areálu nemocnice zamíříme do budovy G a vyhledáme recepci očního oddělení. Na této recepci seznámíme sestru s naším požadavkem. Ona nás požádá o příjmení případně rodné číslo. Sestra nás zadá do systému a zeptá se, v kterém období by nám vyšetření vyhovovalo. My si z možných termínů (a času) jeden vybereme. Sestra nám předá lístek s objednacím kódem. Ten uschováme tak, abychom ho v den vyšetření bez problémů našli. V den vyšetření se opět dostavíme na recepci očního oddělení. Předáme sestře lístek s objednacím kódem. Ta potvrdí v systému naši návštěvu a předá nám lístek s vyvolávacím číslem. Sedneme si poblíž světelné tabule, abychom na ni dobře viděli a čekáme, až se na ní objeví číslo na našem lístku. V tento okamžik jsme na řadě. Můžeme jít do ordinace Příklad č. 2 V druhém příkladě si nyní ukážeme převážně elektronickou cestu, jak se dostat na vyšetření. Chceme se objednat přes internet do oční ambulance. Na stránkách nemocnice ( klikneme na odkaz Objednání pacientů nebo přímo zadáme adresu Klikneme na registraci. Vyplníme minimálně požadované položky. Potvrdíme a dialogem jsme informováni o úspěšnosti registrace. Pokud byla úspěšná, zadáme své přihlašovací údaje, které jsme si před chvílí zvolili a přihlásíme se do systému. V menu Rezervace zvolíme položku. Klikneme na Přidat. Zvolíme si typ vyšetření a následně pracoviště vykonávající toto vyšetření. V hledaném termínu zadáme rozsah datumů, kdy chceme objednat. Vybereme den, na který chceme objednat. Je nám zobrazen objednací kód. Zapíšeme si kód na papír. V den vyšetření dorazíme do nemocnice ke kiosku. Zvolíme první službu (potvrzení příchodu). Zadáme objednací kód a příjmení, které jsme zadali během registrace. Zapíšeme naše mobilní číslo, abychom mohli být upozorněni na čas vyšetření. Je nám vytištěn lístek s vyvolávacím číslem. Nyní můžeme do jít např. do Atria se občerstvit. Až nám přijde upozorňovací SMS, dostavíme se na oční oddělení. Zde sledujeme světelné tabule, až se na nich ukáže naše vyvolávací číslo. Až se tak stane, jsme na řadě. Strana 6 (celkem 7)

7 6.3. Příklad č. 3 V posledním případě si ukážeme, jak se objednat k uhrazení platby za nadstandardní péči. Byli jste hospitalizováni, pokoj byl nadstandardní. Tuto službu musíte uhradit na Zákaznickém centru. Prvním krokem je kiosek umístěný v Atriu. Na něm zvolte službu Platby. Kiosek Vám vytiskne vyvolávací číslo pro Zákaznické centrum. Lístek si vezměte a na světelné tabuli u Zákaznického centra očekávejte Vaše číslo. Až bude Vaše číslo zobrazeno, jste na řadě. 7. Slovníček pojmů Lístek s objednacím kódem Lístek z objednacích míst, na němž je vytištěn objednací kód. Tento lístek získáte při objednání na recepci. Objednací kód Kód, podle kterého jste objednáni na vyšetření. Tento kód použijete při potvrzení Vaší přítomnosti v nemocnici v den Vašeho vyšetření. Lístek s vyvolávacím číslem Lístek z objednacích míst, na němž je vytištěno vyvolávací číslo. Tento lístek získáte při potvrzení Vaší přítomnosti v nemocnici v den vyšetření na recepci nebo na kiosku. Vyvolávací číslo Číslo, které se zobrazuje na světelných tabulích. Pokud se Vaše číslo objeví na světelné tabuli, jste pozváni k vyšetření do určené ordinace. Objednací místo Místo, kde jste objednáváni na vyšetření. Zpravidla recepce daného oddělení. Strana 7 (celkem 7)

eambulance manuál pro uživatele verze platná k 3.7.2012

eambulance manuál pro uživatele verze platná k 3.7.2012 eambulance manuál pro uživatele verze platná k 3.7.2012 1. Úvod Tento manuál obsahuje postupy pro uživatele systému eambulance s PIN, aby se mohli objednávat prostřednictvím elektronického registračního

Více

Dealer Extranet 3. Správa objednávek

Dealer Extranet 3. Správa objednávek Dealer Extranet 3 Správa objednávek Obsah Zpracování objednávky 3 Vyhledávací pole 4 Konfigurátor 5 Rychlá objednávka 6 Rychlá objednávka náhradních dílů a nestandardních produktů 7 Oblíbené 8 Objednávání

Více

Záložka.cz - zobrazuje nabídku eshopu a knihkupců, kteří jsou do Záložky zapojeni. Záložka.cz umožňuje tedy dva způsoby nakupování:

Záložka.cz - zobrazuje nabídku eshopu a knihkupců, kteří jsou do Záložky zapojeni. Záložka.cz umožňuje tedy dva způsoby nakupování: Záložka.cz - zobrazuje nabídku eshopu a knihkupců, kteří jsou do Záložky zapojeni. Záložka.cz umožňuje tedy dva způsoby nakupování: 1. REZERVACE - uskutečněním rezervace, si zarezervujete nákup u knihkupce,

Více

CitiManager: Stručný návod k přechodu na nový systém pro držitele karet

CitiManager: Stručný návod k přechodu na nový systém pro držitele karet Tento stručný návod vám ukáže: 1. jak postupovat při registraci do CitiManager a) Pouze pro stávající držitele karet, kteří používají online výpisy b) Pouze pro držitele karet, kteří používají papírové

Více

Informační systém pro zubaře a pacienty Uživatelská příručka

Informační systém pro zubaře a pacienty Uživatelská příručka Informační systém pro zubaře a pacienty Uživatelská příručka Nepřihlášený uživatel Informace, které má k dispozici nepřihlášený uživatel jsou velice omezené. Kontaktní údaje a ordinační hodiny v pravé

Více

Návod na použití univerzitní aplikace

Návod na použití univerzitní aplikace Page 1 of 19 Návod na použití univerzitní aplikace WHOIS viz jednotlivé kapitoly Stránky: Univerzita Karlova v Praze, Právnická fakulta Kurz: Návod pro použití aplikace Whois Kniha: Návod na použití univerzitní

Více

Návod na elektronické odevzdání ročních statistik na ÚZIS

Návod na elektronické odevzdání ročních statistik na ÚZIS Návod na elektronické odevzdání ročních statistik na ÚZIS Nejprve se zaregistrujte do Centrálního úložiště výkazů ÚZIS Pokud již jste registrovaní na ÚZIS 1, pokračujte na Vytvoření statistiky v Praktiku

Více

Czech Nature Photo Návod

Czech Nature Photo Návod Czech Nature Photo Návod Tento návod vás provede všemi úkony nutnými pro úspěšné přihlášení vašich fotogra?ií do soutěže Czech Nature Photo. Pokud narazíte na problém, který není v tomto dokumentu podchycen,

Více

MS Office 365/2016, Windows 10 EDU

MS Office 365/2016, Windows 10 EDU Stručný postup 1. Zaregistrujeme se na portálu kraje určeného pro žáky středních škol: https://academic.softwareone.com/#/ustistudenti/ 2. Potvrdíme registraci skrz mail, který nám je zaslán po registraci.

Více

Průvodce instalací modulu Offline VetShop verze 3.4

Průvodce instalací modulu Offline VetShop verze 3.4 Průvodce instalací modulu Offline VetShop verze 3.4 Úvod k instalaci Tato instalační příručka je určena uživatelům objednávkového modulu Offline VetShop verze 3.4. Obsah 1. Instalace modulu Offline VetShop...

Více

Průvodce Akademickým portálem SoftwareONE

Průvodce Akademickým portálem SoftwareONE Průvodce Akademickým portálem SoftwareONE Pro školská zařízení Pardubického kraje Microsfot Enrollment for Education Solutions Praha, prosinec 2015 Obsah Registrace na SoftwareONE Academic portálu... 1

Více

Postup získání certifikátu pro uživatele WEB aplikací určených pro Sběry dat pro IS VaV

Postup získání certifikátu pro uživatele WEB aplikací určených pro Sběry dat pro IS VaV Postup získání certifikátu pro uživatele WEB aplikací určených pro Sběry dat pro IS VaV verze 1.2 Praha 18.12.2002 Obsah WEB aplikace určené pro sběry dat do CEP, CEZ a RIV plně podporují práci s certifikáty.

Více

StaproFONS. Petr Siblík. Objednávání pacientů

StaproFONS. Petr Siblík. Objednávání pacientů StaproFONS Petr Siblík Objednávání pacientů Agenda 1) Vysvětlení vlastností a principů 2) Spektrum uživatelů 3) Možnosti objednávání NIS versus MySOLP 4) Přínosy pro ZZ a uživatele 5) Technické požadavky

Více

Průvodce Akademickým portálem SoftwareONE

Průvodce Akademickým portálem SoftwareONE Průvodce Akademickým portálem SoftwareONE Pro školská zařízení Pardubického kraje Microsfot Enrollment for Education Solutions Praha, duben 2016 Obsah Registrace na SoftwareONE Academic portálu... 1 Výběr

Více

Návod k používání eshopu Iveco

Návod k používání eshopu Iveco Návod k používání eshopu Iveco Rozložení hlavní stránky Hlavní strana eshopu se skládá ze čtyř základních sekcí: 1) Hlavní menu 2) Přehled právě probíhajících akcí 3) Ukázka akčního zboží 4) Uživatelská

Více

Po prvním spuštění Chrome Vás prohlížeč vyzve, aby jste zadali své přihlašovací údaje do účtu Google. Proč to udělat? Máte několik výhod:

Po prvním spuštění Chrome Vás prohlížeč vyzve, aby jste zadali své přihlašovací údaje do účtu Google. Proč to udělat? Máte několik výhod: Internetový prohlížeč CHROME Pro správné fungování veškerých funkcionalit, které nám nástroje společnosti Google nabízí, je dobré používat prohlížeč Chrome. Jeho instalaci je možné provést z webové adresy:

Více

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro pedagogy. Obsah návodu

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro pedagogy. Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém... 1... 1 Obsah návodu... 1 1 Registrace a přihlašování... 2 1.1 Registrace... 2 1.2 Přihlášení... 3 1.2.1 Zapomněl jsem své údaje...

Více

První přihlášení do Registru zdravotnických prostředků pro novou osobu

První přihlášení do Registru zdravotnických prostředků pro novou osobu První přihlášení do Registru zdravotnických prostředků pro novou osobu Podle tohoto návodu postupujte tehdy, pokud jste osoba zacházející se zdravotnickými prostředky, která: - vystupuje na českém trhu

Více

E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Platí od 08.2012. www.dhlfreight.cz 840 111 308

E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Platí od 08.2012. www.dhlfreight.cz 840 111 308 E-BILLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL Platí od 08.2012 www.dhlfreight.cz 840 111 308 Obsah 1. E-BILLING 1.1 Úvod... 3 2. Registrační proces 2.1 Registrace do DHL E-BILLING... 4 2.2 Postup registrace do DHL E-BILLING...

Více

JEDNODUCHÝ PRŮVODCE STRÁNKAMI www.dedra.cz

JEDNODUCHÝ PRŮVODCE STRÁNKAMI www.dedra.cz JEDNODUCHÝ PRŮVODCE STRÁNKAMI www.dedra.cz Pomocí tohoto jednoduchého průvodce se budete lépe orientovat na našich internetových stánkách a bez problémů využívat výhod nového automatického objednávkového

Více

Case Parts e-shop. Spuštění registrace

Case Parts e-shop. Spuštění registrace Case Parts e-shop 1. O e-shopu Case Parts: E-shop CaseParts nabízí registrovaným uživatelům možnost nákupu originálních náhradních dílů a příslušenství CASE IH od společnosti Agri CS a.s. a dalších autorizovaných

Více

Pokyny pro zájemce o doškolovací kurzy

Pokyny pro zájemce o doškolovací kurzy Pokyny pro zájemce o doškolovací kurzy Doškolovací kurz pro pojišťovací zprostředkovatele a samostatné likvidátory pojistných událostí připravila Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group (dále

Více

Registrace do portálu MS2014+

Registrace do portálu MS2014+ 2016 Registrace do portálu MS2014+ Lenka Juklová Místní akční skupina Hlinecko, z.s. 7.4.2016 Obsah: Úvod... 1 1 Instalace a aktualizace internetového prohlížeče... 2 2 Ověření HW a SW požadavků aplikace...

Více

Dallmayr WebShop. Uživatelská příručka. Dallmayr WebShop. Uživatelská příručka. Tiliaris s. r. o. 2014. Tiliaris s. r. o. 2014 Strana 1 / 11

Dallmayr WebShop. Uživatelská příručka. Dallmayr WebShop. Uživatelská příručka. Tiliaris s. r. o. 2014. Tiliaris s. r. o. 2014 Strana 1 / 11 Dallmayr WebShop Tiliaris s. r. o. 2014 Tiliaris s. r. o. 2014 Strana 1 / 11 Obsah 1. Účel dokumentu... 3 2. Nápověda... 4 Kategorie zboží... 4 Filtrování a třídění zboží... 4 Vyhledávání... 5 Nejčastěji

Více

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro rodiče. Obsah návodu

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro rodiče. Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém Obsah návodu SUN Outdoor Registrační systém... 1... 1 Obsah návodu... 1 1 Registrace a přihlašování... 2 1.1 Registrace... 2 1.2 Přihlášení... 2 1.2.1 Zapomněl jsem své údaje...

Více

Nastavení lokálního úložiště certifikátů v OSx

Nastavení lokálního úložiště certifikátů v OSx Nastavení lokálního úložiště certifikátů v OSx Aby bylo možné používat lokální úložiště, je nezbytné vytvořit zálohu privátní části elektronického podpisu, tj. soubor s koncovou *.pfx, nebo *.p12. Soubor

Více

DÁLE PROSÍM BERTE NA VĚDOMÍ, ŽE VEŠKERÉ ZMĚNY OBJEDNÁVEK SKRZE INTERNET BUDOU ZCELA PLATNÉ A NA POZDĚJŠÍ REKLAMACE NEMŮŽE BÝT BRÁN ZŘETEL.

DÁLE PROSÍM BERTE NA VĚDOMÍ, ŽE VEŠKERÉ ZMĚNY OBJEDNÁVEK SKRZE INTERNET BUDOU ZCELA PLATNÉ A NA POZDĚJŠÍ REKLAMACE NEMŮŽE BÝT BRÁN ZŘETEL. Vážení rodiče, přinášíme Vám nyní možnost změn v objednávání obědů skrze síť internet. Přijměte prosím tímto tento dokument jako stručný návod pro práci s danou aplikací. Byli bychom velice rádi, kdyby

Více

Návod k použití aplikace pro platbu mýtného pomocí internetu

Návod k použití aplikace pro platbu mýtného pomocí internetu Návod k použití aplikace pro platbu mýtného pomocí internetu Do aplikace pro platbu mýtného pomocí internetu můžete přistupovat přes internetové stránky dars (www.dars.si), kliknutím na ikonu portál uživatelů.

Více

1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele.

1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele. 1. Vstup do aplikace Na adrese: http://i.statnisprava.cz 2. První stránka aplikace 1. Pro přihlášení k odběru novinek klikněte na tlačítko Registrace nového uživatele. 2. Poté budete přesměrováni na stránku

Více

Vytvoření statistiky v Praktiku

Vytvoření statistiky v Praktiku Vytvoření statistiky v Praktiku 1. V hlavní obrazovce Praktika (8 okének Pacienti, Nepravidelná péče ) zvolte Statistiky 2. V menu vyberte ÚZIS roční výkaz o činnosti poskytovatele ZS 3. V otevřeném okně

Více

MANUÁL PŘIHLÁŠEK SVČ ODRY

MANUÁL PŘIHLÁŠEK SVČ ODRY MANUÁL PŘIHLÁŠEK SVČ ODRY 1.) Pro přihlášení účastníka do kroužku SVČ Odry na webových stránkách www.svcodry.cz zvolte v menu sekci KROUŽKY a klikněte na kroužek, o který máte zájem: 2.) U vybraného kroužku

Více

Registrace služby. Objednávání stravy. Vážení rodiče,

Registrace služby. Objednávání stravy. Vážení rodiče, Vážení rodiče, dovolte, abychom Vás seznámili s novinkou, kterou pro Vás chystáme ve stravovacím provozu. V současnosti, od 1.4.2012, jsme zřídili pro strávníky možnost objednávat stravu prostřednictvím

Více

Modul PrestaShop verze 1.7 Uživatelská dokumentace

Modul PrestaShop verze 1.7 Uživatelská dokumentace Modul PrestaShop verze 1.7 Uživatelská dokumentace VIKIPID a.s. Modul pro PrestaShop 1.7 Uživatelská dokumentace Stránka 1 z 10 Obsah VIKIPID a.s.... 3 Instalace modulů VIKIPID do PrestaShopu... 3 Nastavení

Více

Modul PrestaShop verze 1.6 Uživatelská dokumentace

Modul PrestaShop verze 1.6 Uživatelská dokumentace Modul PrestaShop verze 1.6 Uživatelská dokumentace VIKIPID a.s. Modul pro PrestaShop 1.6 Uživatelská dokumentace Stránka 1 z 13 Obsah VIKIPID a.s.... 3 Instalace modulů VIKIPID do PrestaShopu... 3 Nastavení

Více

Stránky technické podpory programu TDS-TECHNIK

Stránky technické podpory programu TDS-TECHNIK Stránky technické podpory programu TDS-TECHNIK Stránky slouží uživatelům programu TDS-TECHNIK a také i ostatním zájemcům pro zadávání dotazů souvisejících s používáním programu TDS-TECHNIK. Pro uživatele

Více

Nemocnice Jihlava v kraji Vysočina Registrační systém Internetová registrace pacienta Uživatelská příručka

Nemocnice Jihlava v kraji Vysočina Registrační systém  Internetová registrace pacienta Uživatelská příručka C53-04-099-11 Nemocnice Jihlava v kraji Vysočina Registrační systém www.eambulance.cz Internetová registrace pacienta Uživatelská příručka Zpracoval: Institute for Information Industry 2011 1. Úvod Tento

Více

OCS uživatelský návod

OCS uživatelský návod Univerzita Pardubice OCS uživatelský návod Jak na registraci účastníka, nahrání názvu příspěvku a nahrání příspěvku ke konferenci. www.upce.cz 20.4.2012 Následující návod slouží k pochopení základních

Více

Nastavení e-mailového klienta NEOFEMA s.r.o. server Slunečnice

Nastavení e-mailového klienta NEOFEMA s.r.o. server Slunečnice Nastavení e-mailového klienta NEOFEMA s.r.o. server Slunečnice - 1 - Obsah Outlook 2003... - 3 - Outlook 2007... - 5 - Outlook 2010... - 10 - Outlook Express... - 12 - Windows Live Mail... - 16 - Mozilla

Více

emanuál Rozvoj ICT kompetencí žáků a pedagogů v oblasti zpracování grafiky a předtiskové přípravy pro studenty kurzu v LMS systému Moodle

emanuál Rozvoj ICT kompetencí žáků a pedagogů v oblasti zpracování grafiky a předtiskové přípravy pro studenty kurzu v LMS systému Moodle emanuál pro studenty kurzu Rozvoj ICT kompetencí žáků a pedagogů v oblasti zpracování grafiky a předtiskové přípravy v LMS systému Moodle CZ.1.07/1.1.22/02.0053 Obsah CO JE E-LEARNINGOVÝ E KURZ?.........

Více

Elektronické zasílání jízdních řádů (návod pro začátečníky)

Elektronické zasílání jízdních řádů (návod pro začátečníky) 1/9 Elektronické zasílání jízdních řádů (návod pro začátečníky) Vážení uživatelé, v následujícím článku Vám vysvětlíme postup jakým docílit objednání elektronického zasílání jízdních řádů a přidáme i několik

Více

On-line dražební systém EDEN návod k použití

On-line dražební systém EDEN návod k použití On-line dražební systém EDEN návod k použití Obsah dokumentu 1. Registrace uživatele...2 2. Verifikace (ověření) e-mailu...3 3. Zapomenuté heslo...3 4. Přihlášení uživatele...4 5. Změna hesla...5 6. Přehled

Více

Úvod do rezervačního systému Sportonline.cz

Úvod do rezervačního systému Sportonline.cz Úvod do rezervačního systému Sportonline.cz Pro Vaši lepší orientaci v našem rezervačním systému jsme připravily tento návod. OBSAH: str.1 Úvod a přihlášení do systému str.2 Zapomenuté heslo str.3 Registrace

Více

Příručka uživatele. Registrace a přihlášení uživatele do portálu IS KP 14+ Aplikace MS2014+

Příručka uživatele. Registrace a přihlášení uživatele do portálu IS KP 14+ Aplikace MS2014+ Pořízení aplikace MS2014+ a zajištění jejího provozu a rozvoje Registrační číslo projektu: CZ.1.08/2.1.00/12.00147 Příručka uživatele Registrace a přihlášení uživatele do portálu IS KP 14+ Aplikace MS2014+

Více

Historie. Mapový podklad. Aktuální stav jednotek

Historie. Mapový podklad. Aktuální stav jednotek - 1 - Návod k obsluze mapového serveru vidimte.cz Po zadání internetové adresy http://www.vidimte.cz v prohlížeči Mozila Firefox nebo Internet Explorer se Vám zobrazí úvodní obrazovka. Pro zadání Vašeho

Více

Manuál klientského systému

Manuál klientského systému Manuál klientského systému Přihlášení Přihlášení do systému provedete na adrese: www.slever.cz/client Přihlašovací jméno a heslo Vám bylo zasláno na Váš email. Přehled akcí Po přihlášení do systému uvidíte:

Více

NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU

NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU PŘIHLÁŠENÍ K E-MAILOVÉMU ÚČTU Pro přihlášení k účtu je třeba do internetového vyhledávače napsat internetovou adresu http://hotmail.com. Po

Více

CGMesky. Rozšiřující služba

CGMesky. Rozšiřující služba CGMesky Rozšiřující služba Návod Dokumentace Poslední aktualizace: 15.7.2015 CGMesky Služba CGMesky umožňuje odesílat textové SMS zprávy přímo z prostředí Vašeho programu. Rychle a efektivně můžete informovat

Více

Jak použít dárkový voucher

Jak použít dárkový voucher Zvládněte s počítač Každý voucher je určen k jednorázovému použití. Voucher musí být uplatněn do konce jeho platnosti. Jedna osoba může použít jeden voucher z jedné série. Voucher v elektronické podobě

Více

Všichni strávníci jsou povinni bezprostředně po zřízení služby provést první přihlášení na webové stránce a změnit si přístupové heslo.

Všichni strávníci jsou povinni bezprostředně po zřízení služby provést první přihlášení na webové stránce   a změnit si přístupové heslo. Aktivace služby a první přihlášení na www.strava.cz 1. Služba je automaticky aktivovaná pro všechny strávníky. K používání služby je nutné znát číslo naší jídelny, své uživatelské jméno a heslo. Číslo

Více

Citibank Elektronické výpisy

Citibank Elektronické výpisy Citibank Elektronické výpisy ELEKTRONICKÝ VÝPIS Elektronický výpis je zcela identický jako Váš papírový výpis z běžného či kartového účtu. Je ve formátu PDF a po vytištění je plnohodnotný papírovému výpisu.

Více

POSTUP OBJEDNÁNÍ JEDNOTLIVÉ ZKOUŠKY 2014

POSTUP OBJEDNÁNÍ JEDNOTLIVÉ ZKOUŠKY 2014 Obsah Registrace uchazeče o vykonání jednotlivé zkoušky na portálu JZ... 1 Změna registračních údajů... 1 Přihlášení registrovaného uživatele... 2 Postup pro objednání jednotlivé zkoušky/zkoušek... 2 Záložky

Více

Návod pro registraci na kolokviu PragueONCO 2016. Nelékařský personál. Pasivní účast

Návod pro registraci na kolokviu PragueONCO 2016. Nelékařský personál. Pasivní účast Návod pro registraci na kolokviu PragueONCO 2016 Nelékařský personál Pasivní účast 1. Přihlášení přes Login: - Pokud jste se již někdy v minulosti registrovali na stránkách www.pragueonco.cz, je možné

Více

Průvodce registrací domény CZ

Průvodce registrací domény CZ Průvodce registrací domény CZ ZONER software, a.s., akreditovaný registrátor domén CZ představuje průvodce pro registraci domény CZ. Pro registraci a správu domén nabízí společnost ZONER software dva projekty.

Více

Základní popis obsluhy lokalizačního serveru systému REX

Základní popis obsluhy lokalizačního serveru systému REX Základní popis obsluhy lokalizačního serveru systému REX 1. Přihlášení do systému 2. Hlášení o nedůvěryhodném připojení: - instalace certifikátu pro prohlížeč Mozilla Firefox - instalace certifikátu pro

Více

Uživatelská příručka k systému Jídelna inet

Uživatelská příručka k systému Jídelna inet Uživatelská příručka k systému Jídelna inet Internetová část Microdata s.r.o. Verze 2.5 Srpen 2010 Přihlášení do systému... 3 Prohlížení jídelníčku... 4 Objednávání jídel... 4 Přehled Objednávek... 6 Změna

Více

Návod pro registraci na kolokviu PragueONCO 2016. Nelékařský personál

Návod pro registraci na kolokviu PragueONCO 2016. Nelékařský personál Návod pro registraci na kolokviu PragueONCO 2016 Nelékařský personál Členové výboru PragueONCO 2016 (organizačního, vědeckého, čestného) / autory přednášek, autory posterů, spoluautory posterů 1. Přihlášení

Více

Profesis KROK ZA KROKEM 2

Profesis KROK ZA KROKEM 2 Profesis KROK ZA KROKEM 2 Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace. Včetně nul na začátku např.: 0000001 - heslo: na štítku DVD Profesis

Více

OTEVŘENÉ BANKOVNICTVÍ INFORMACE K NOVÝM SLUŽBÁM

OTEVŘENÉ BANKOVNICTVÍ INFORMACE K NOVÝM SLUŽBÁM OTEVŘENÉ BANKOVNICTVÍ INFORMACE K NOVÝM SLUŽBÁM Co je otevřené bankovnictví Ve světě otevřeného bankovnictví si snadno propojíte své účty s aplikacemi třetích stran, a usnadníte si tak jejich ovládání

Více

Toto je průvodce Vašeho on-line nákupu vstupenek a rezervace vstupenek. Postup si pozorně přečtěte a Váš nákup / rezervace proběhne bez problémů.

Toto je průvodce Vašeho on-line nákupu vstupenek a rezervace vstupenek. Postup si pozorně přečtěte a Váš nákup / rezervace proběhne bez problémů. On-line nákup/rezervace vstupenek Toto je průvodce Vašeho on-line nákupu vstupenek a rezervace vstupenek. Postup si pozorně přečtěte a Váš nákup / rezervace proběhne bez problémů. Důležité upozornění!

Více

Czech Nature Photo Návod

Czech Nature Photo Návod Czech Nature Photo Návod Tento návod vás provede všemi úkony nutnými pro úspěšné přihlášení vašich fotogra?ií do soutěže Czech Nature Photo. Pokud narazíte na problém, který není v tomto dokumentu podchycen,

Více

Nastavení Internet Exploreru pro vstup do IS ARGIS

Nastavení Internet Exploreru pro vstup do IS ARGIS Nastavení Internet Exploreru pro vstup do IS ARGIS Obsah: 1. Nastavení Internet Exploreru pro vstup do IS ARGIS... 3 1.1. Postup uživatele při umístění IS ARGIS do zóny důvěryhodných serverů... 3 1.2.

Více

Příručka pro práci v systému edoceo

Příručka pro práci v systému edoceo Příručka pro práci v systému edoceo Mgr. Ilona Trojanová Kontakt: 974 818 208 Email: trojanova.ilona@vlada.cz 1. Úvod Cíl dokumentu Seznámení uživatelů se systémem edoceo, základními kroky přihlášení do

Více

1. Obecná konfigurace autentizace osob. 2. Konfigurace klienta Windows Vista

1. Obecná konfigurace autentizace osob. 2. Konfigurace klienta Windows Vista 1. Obecná konfigurace autentizace osob K autentizaci jakéhokoliv bezdrátového klienta k bezdrátové síti ISS-COP v Brně je nutné nastavit následující parametry. SSID pro učitele: ISSCOP_V1 SSID pro studenty:

Více

POPTÁVKOVÝ A OBJEDNÁVKOVÝ ONLINE SYSTÉM USERGUIDE

POPTÁVKOVÝ A OBJEDNÁVKOVÝ ONLINE SYSTÉM USERGUIDE USERGUIDE Obsah Vaše výhody na první pohled... 3 Přihlášení... 3 Cenová nabídka... 4 Jak si poradit s chybou krok 1... 7 Jak si poradit s chybou krok 2... 10 Jak vygenerovat z nabídky novou objednávku...

Více

Návod na nastavení klienta pro připojení k WiFi síti SPŠE Brno

Návod na nastavení klienta pro připojení k WiFi síti SPŠE Brno Návod na nastavení klienta pro připojení k WiFi síti SPŠE Brno V Brně dne 20.září 2009 Bc. Jiří Žiška, Ing. Jan Šafář 1. Obecná konfigurace autentizace osob K autentizaci jakéhokoliv bezdrátového klienta

Více

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování.

Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Registrace a nastavení účtů do Vodafone OneNet Samoobsluhy, Vodafone evyúčtování. Úvod: Pro správu a přehled aktivovaných služeb slouží Vodafone OneNet Samoobsluha. Pro veškeré sledování vyúčtování (různé

Více

Manuál pro studenty. Obsah

Manuál pro studenty. Obsah Manuál pro studenty Studovat můžete v čase, který Vám vyhovuje a z jakéhokoliv prostředí. Náklady na cestovné a ubytování tímto ušetříte! Kurz Vás nebude nic stát! Počet kurzů bude záviset jen na Vás.

Více

NÁVOD PRO SPRÁVU ODDÍLŮ NA WEBU ČHS

NÁVOD PRO SPRÁVU ODDÍLŮ NA WEBU ČHS NÁVOD PRO SPRÁVU ODDÍLŮ NA WEBU ČHS PŘIHLÁŠENÍ A ZÁKLADNÍ NABÍDKA 1. PŘEDSEDA - přihlášení do systému (Obr. 1 a 2) Úvodní stránka www.horosvaz.cz - horní šedá lišta - PŘEDSEDA (Obr. 1) Vyplňte přihlašovací

Více

Manuál. Jak v e-shopu přiřadit klienta pod sebe www.rust-osobnosti.cz

Manuál. Jak v e-shopu přiřadit klienta pod sebe www.rust-osobnosti.cz Manuál Jak v e-shopu přiřadit klienta pod sebe www.rust-osobnosti.cz Vážení spolupracovníci. V případě, že vedete jednání u klienta a ten projeví zájem o nákup našich produktů, nebo služeb a vy chcete

Více

Nevíte, jaký je postup pro získání studentské licence na Autodesk produkty zdarma? Tak čtěte tento manuál.

Nevíte, jaký je postup pro získání studentské licence na Autodesk produkty zdarma? Tak čtěte tento manuál. Jak získat akademickou licenci od Autodesku zdarma? Nevíte, jaký je postup pro získání studentské licence na Autodesk produkty zdarma? Tak čtěte tento manuál. Na úvod musíme uvést, že studentská licence

Více

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz MANUÁL K PŘIHLAŠOVACÍMU SYSTÉMU PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz 1 PŘÍSTUP DO SYSTÉMU Přímo na http://rezervace.protravel.cz

Více

Nastavení lokálního úložiště certifikátů

Nastavení lokálního úložiště certifikátů Nastavení lokálního úložiště certifikátů Aby bylo možné používat lokální úložiště, je nezbytné vytvořit zálohu privátní části elektronického podpisu, tj. soubor s koncovou *.pfx, nebo *.p12. Soubor je

Více

e-shop Plzeňské karty NÁVOD K POUŽITÍ

e-shop Plzeňské karty NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD K POUŽITÍ Obsah 1 Úvod... 3 2 K čemu slouží e-shop Plzeňské karty... 4 2.1 Úvodní obrazovka e-shopu... 4 3 Vytvoření uživatelského účtu... 5 4 Dobíjení časového předplatného a elektronické hotovosti...

Více

Návod na internetové bankovnictví

Návod na internetové bankovnictví Návod na internetové bankovnictví Obsah 1. První přihlášení a obnova hesla.... 2 2. Obsluha internetového bankovnictví..... 3 2.1 Úvodní obrazovka 3 2.2 Zadání jednorázové platby 4 2.3 Zadání hromadné

Více

Elektronická přihláška ke stravování

Elektronická přihláška ke stravování Elektronická přihláška ke stravování Elektronická přihláška ke stravování slouží pro efektivní registraci nového strávníka (Vašeho dítěte) ke stravování ve školní jídelně. Pomocí ní můžete zadat přes internet

Více

Uživatelská příručka MWA - Rezervační modul

Uživatelská příručka MWA - Rezervační modul Uživatelská příručka MWA - Rezervační modul Český metrologický institut sídlem Okružní 31, 638 00 Brno IČ: 00177016 Verze dokumentu: 1.1 Jazyk dokumentu: český Status: testovací Vytvořeno: Marcela Špičanová

Více

1.2 Nastavení datové schránky

1.2 Nastavení datové schránky 1.2 Nastavení datové schránky Důležitou částí systému datových schránek je samotné uživatelské nastavení datové schránky. Mezi jeho nejvýznamnější prvky pak patří nastavení upozorňování o příchozích zprávách

Více

REGISTRACE UŽIVATELSKÉHO ÚČTU NOVÉHO STUDENTA V CRO

REGISTRACE UŽIVATELSKÉHO ÚČTU NOVÉHO STUDENTA V CRO REGISTRACE UŽIVATELSKÉHO ÚČTU NOVÉHO STUDENTA V CRO KARVINÁ, 2017 Vydáno dne:23.10.2017 10:30 Úvod OBSAH Úvod... 3... 3 Zapomněli jste uživatelské jméno?... 12 Zapomněli jste heslo nebo máte zablokován

Více

Rezervační systém DOV klientská část

Rezervační systém DOV klientská část Úvodní obrazovka (stránka) Rezervační systém DOV klientská část Odkaz: http://rezervace.dolnioblastvitkovice.cz/ nebo http://rezervace.dolnioblastvitkovice.cz/rezadm Na úvodní stránce se zobrazí nabídka

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL ŠETŘENÍ DEKUBITŮ

UŽIVATELSKÝ MANUÁL ŠETŘENÍ DEKUBITŮ UŽIVATELSKÝ MANUÁL ŠETŘENÍ DEKUBITŮ Vypracoval Bc. Petr Suchý Dne: 20.1.2009 Obsah 1. Úvodní stránka... 2 2. Výběr oddělení... 3 3. Záznam šetření pracoviště... 4 4. Záznam pacientů v riziku a s dekubitem...

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka k registraci a nahlížení na stav svých pohledávek v prostředí aplikace Komunikace s občany (RAP) Obsah: 1. Úvod... 1 2. Registrace do aplikace Komunikace s občany... 2 3. Přihlášení

Více

Elektronická komunikace s ČSSZ

Elektronická komunikace s ČSSZ Elektronická komunikace s ČSSZ Elektronická komunikace není ani v roce 2017 povinná. Nicméně je dobré být připraven a na elektronickou komunikaci se připravit. Elektronická komunikace v DUNA MZDY se týká

Více

Návod k použití. O 2 TV Nahrávání

Návod k použití. O 2 TV Nahrávání Návod k použití O 2 TV Nahrávání Pomocí Tv Pomocí internetu Pomocí telefonu Pomocí iphone O 2 TV Nahrávání nastavení nahrávání přes internet 1. Úvodní stránka Stránku, kde si můžete nastavit nahrávání,

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu EU Login a přidání čísla

Více

Uživatelská příručka pro respondenty

Uživatelská příručka pro respondenty Uživatelská příručka pro respondenty Statistický informační systém Českého statistického úřadu Subsystém DANTE WEB Funkční blok Objednavatel: Český statistický úřad Na padesátém 81, 100 82 Praha 10 Dodavatel:

Více

Klient online. Uživatelská příručka. verze 02.06

Klient online. Uživatelská příručka. verze 02.06 Klient online Uživatelská příručka verze 02.06 Obsah 1. Seznámení s aplikací Klient online...3 2. Bezpečnost aplikace...3 2.1 Šifrovaná komunikace...3 2.2 Nevyžádané e-maily...3 2.3 Bezpečnost z vaší strany...3

Více

NÁVOD NA ON-LINE objednávky parapetních desek přes web WWW.BOPAL.EU BOPAL window and door accessories, s.r.o

NÁVOD NA ON-LINE objednávky parapetních desek přes web WWW.BOPAL.EU BOPAL window and door accessories, s.r.o NÁVOD NA ON-LINE objednávky parapetních desek přes web WWW.BOPAL.EU BOPAL window and door accessories, s.r.o Veškerý nabízený sortiment parapetních desek a příslušenství objednáte jednoduše a rychle přes

Více

Návod k instalaci aplikace. Mobilní ekasa

Návod k instalaci aplikace. Mobilní ekasa Návod k instalaci aplikace Mobilní ekasa Instalace aplikace Mobilní ekasy je téměř totožná s registrací standardní ekasy a může proběhnout dvěma způsoby. Tyto způsoby jsou určeny tím, zda již jste či nejste

Více

BALÍKONOŠ.CZ NÁVOD. 1. Obsah. 2. Aktivace účtu

BALÍKONOŠ.CZ NÁVOD. 1. Obsah. 2. Aktivace účtu BALÍKONOŠ.CZ NÁVOD 1. Obsah 1. Obsah... 1 2. Aktivace účtu... 1 3. První přihlášení... 2 4. Práce se zásilkami... 2 4.1. Vkládání zásilek... 2 4.2. Editace zásilek... 3 4.3. Uzavírání dávek... 4 4.4. Tisk

Více

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz MANUÁL K PŘIHLAŠOVACÍMU SYSTÉMU PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz 1 PŘÍSTUP DO SYSTÉMU Přímo na http://rezervace.protravel.cz

Více

INFORMAČNÍ SYSTÉM ROTUNDA. Krátký návod k použití systému pro předsedy ZOOS

INFORMAČNÍ SYSTÉM ROTUNDA. Krátký návod k použití systému pro předsedy ZOOS INFORMAČNÍ SYSTÉM ROTUNDA Krátký návod k použití systému pro předsedy ZOOS Pro přihlášení do systému využíváme internetový Nejvhodnější prohlížeče: Chrome, Firefox, Opera, Edge Nepodporovaný prohlížeč:

Více

MANUÁL PRO UŽIVATELE KARTY. Gastro Pass CARD

MANUÁL PRO UŽIVATELE KARTY. Gastro Pass CARD MANUÁL PRO UŽIVATELE KARTY Gastro Pass CARD Co je Gastro Pass CARD? Gastro Pass CARD je elektronickou verzí papírových stravenek. Funguje stejně jako standardní platební karta a slouží k úhradě jídla a

Více

Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů - oblast podpora výuky plavání

Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů - oblast podpora výuky plavání Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů - oblast podpora výuky plavání určeno pro žádosti na rok 2017 (a dál) Mgr. Radek Maca, NIDV Cíle prezentace 1. Seznámit vás s elektronickým

Více

Up & Down opce. Manuál. Obsah

Up & Down opce. Manuál. Obsah Up & Down opce Manuál Obsah 1 Přihlášení do platformy... 2 2 Rozhraní platformy... 4 2.1 Změna modulu z Forex na Opce... 4 2.2 Market Watch... 5 2.3 Up-Down Opce... 9 2.4 Okno Obchodního portfólia... 11

Více

Návod na elektronické podávání přihlášek KTF UK

Návod na elektronické podávání přihlášek KTF UK Návod na elektronické podávání přihlášek KTF UK Na webových stránkách fakulty www.ktf.cuni.cz (obrázek č. 1) a v záložce Veřejnost a dále Univerzita třetího věku naleznete informace o pořádaných kurzech

Více

PODPORA POSKI.COM POPIS A NÁVOD PRO PRÁCI SE SYSTÉMEM

PODPORA POSKI.COM POPIS A NÁVOD PRO PRÁCI SE SYSTÉMEM PODPORA POSKI.COM POPIS A NÁVOD PRO PRÁCI SE SYSTÉMEM Obsah 1 Obecný popis systému... 3 2 Přihlášení do systému... 3 3 Zadání nového úkolu... 4 4 Úspěšné přihlášení... 4 4.1 Hlavní menu... 5 4.2 Vstupní

Více

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro rodiče. Obsah návodu. Registrační systém. Návod pro rodiče. 1 Registrace a přihlašování...

SUN Outdoor Registrační systém. Návod pro rodiče. Obsah návodu. Registrační systém. Návod pro rodiče. 1 Registrace a přihlašování... SUN Outdoor Registrační systém Obsah návodu 1 Registrace a přihlašování... 2 1.1 Registrace... 2 1.2 Zadání registračního klíče... 3 1.2.1 Registrační klíč mi nepřišel... 3 1.2.2 Vložení registračního

Více

On-line dražební systém EDEN návod k použití

On-line dražební systém EDEN návod k použití On-line dražební systém EDEN návod k použití Obsah dokumentu 1. Registrace uživatele... 2 2. Verifikace (ověření) e-mailu... 3 3. Zapomenuté heslo... 3 4. Přihlášení uživatele... 4 5. Změna hesla... 5

Více

Jídelníčky WEB NÁVOD

Jídelníčky WEB NÁVOD Jídelníčky WEB NÁVOD www.aktion.cz POPIS V tomto manuálu naleznete informace o webové aplikaci a agendě Jídelníčky. Jde o jednoduchý nástroj pro tvorbu, editaci a mazání jídelníčků v systému Aktion.NEXT.

Více