zastupitelstva obce Zadni Tiebafi

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "zastupitelstva obce Zadni Tiebafi"

Transkript

1 Zirpis i. 1/20 lsnzz veiejn6ho zasedrini zastupitelstva obce Zadni Tiebafi konan6ho dne od hodin ve Spoleiensk6m dom6, Na Ndvsi 4 Zased6ni Zastupitelstva obce Zadni Tieban (d6leteljako,,zastupitelstvo") zahajrla starostka obce Marketa S imanov6(d6le tez iako,,piedsedaj ici") Piftomni: Miroslav Hejlek, Mgr.Jiii PetiiS, Marketa Simanov6, Petra Frydlov6, Josef Sevdik, Lubomir Schneider, Ing. Eva Balatkov6, Ing. arch. Pavla Pavlasov6, Ing. Kamil Jaro5 Omluveni: Zahfjeniz Starostka obce: Pieji hezk! dobr! veder v5em piitomnym, vit6m v6s na prvnim leto5nim veiejndm zasedtni zastupitelstva obce Zadni Tiebaf,. Dtie zprezendni listiny piitomnych dlenfi zastupitelstva (piiloha 1) konstatuji, Ze piitomno je 9 dlenfr zastupitelstva (z celkoveho podtu 9 - vsech dlent zastupitelstva), takle zastupitelstvo je usn6senischopne ($ 92 odst. 3 zitkona o obcich). Ndvrh progrflmu: Program: Schvdleni program u veiej n6ho zaseddni Zastu pitelstva obce Volba n6vrhov6 komise, ov6iovatehi zipisu a jmenovini zapisovatele lnformace starosty Volba uvolnen6ho ilena obecnfho zastupitelstva Informace o prribehu vfstavby kanalizace Informace o realizaci projektu zatepleni budovy MS a ZS OZV Obce Zadni Tiebafi i. l/2015 o mistnfm poplatku za provoz syst6mu shromazd'ovini, sberu, pieprarry, tiiddni, vyuiiv6ni a odstrafiov6ni komun6lnich odpadri. OZV Obce Zadni Tiebai E o stanoveni syst6mu shromazd'ovini, sberu, piepravy, tiidlni, vyuzivini a odstrafiovrini komunilnich odpadfi a nakl6d6ni se stavebnim odpadem na rizemi obce Zadni Tiebafl OZY PoLhrni i6d obce a ohla5ovny polhru Veiejn6 zasedilni Zastupitelstva obce Zadni Tfubai konan6 dne I Strana I lcelkern.. /... )

2 Plndni rorporlu zot+ Rozpoitov6 opatienf E ll20l5 Inventarizainf zprdva Nivrh na podini Z6dosti o dotaci OPLP na protipovodiovi opatieni v obci Zadni Tiebai Ndvrh na podini Z6dosti o dotaci OPZP na likvidaci BRKO Zaidini administrace koncesniho iizeni na veiejnou soutez: VfbEr provozovatele splaskov6 kanafizace v obci Zadni Tiebai Schv6leni stanov RI)B Diskuse Ndvrh usneseni ZhvEr Se vsemi uvedenymi dokumenty jste se mohli seznemit na Obecnim riiadd Zadni Tiebari. 1. Volba nivrhov6 komise, oveiovatelfi zipisu a jmenovdni zapisovatele Zapisovatelem zasedfni zastupitelstva jmenuj i pani Pavlu Pavlasovou Ovdiovateli z6pisu navrhuji pana Ing. Kamila Jaro5e Hlasov6ni: pro: 8 proti: 0 zdrlel se: I Usnesenf i. I bylo schvfleno a p. Miroslav Hejlka Hlasov6ni: pro: 8 proti: 0 zdrzel se: 1 Usneseni i. 2 bylo schvileno Jako dleny n6vrhove komise navrhuji p. Mgr. Jiiiho PetiiSe Hlasov6ni: pro: 8 proti: 0 zdrlel se: 7 Usneseni i. 3 bylo schvfleno a dfie navrhuji p. Petru Frydlovou Hlasov6ni: pro: 8 proti: 0 zdrzel se: I Veiejnd zasedini Zastupitelstva obce ZadniTiebafl konan6 dne Strana 2 (celkem.. )

3 Usneseni f. A UVf" schvdleno 2. Schv6leni programu veiejn6ho zased6ni Zastupitelstva obce M6 n6vrhov6 komise n6vrh na ndjake zmeny di doplndni programu pied jeho schv6lenim? NE Hlasov6ni: pro: 9 proti: 0 zdrzel se: 0 Usneseni i. 5 bylo schvfleno Program zasedfni se nedoplfiuje. Informace starosty a mistostarosty Stavba kanalizace: zdrlenioproti hannonogramu stavby l4 dnivinou onemocndnistavbyvedouciho, stavba probih6 v ul. skolni, kde bude pokradovat, potd zadnou pr6ce smdrem lokalita Kaplanec zatne realizace projektu zatepleni Skoly, nejprve bude provedena lprava elektroinstalace, kter6 povede pod fas6dou Dojde k di5tdni koryta Svinaisk6ho potoka, schrizka s z6stupci Lesri er probdhne v pritek 13.2., termin realizace neni zn6m OU vstoupilo v jedn6nise z6stupciid, bylo piislibeny kroky vedouci ke zvelebeni okoli budovy nhdrali Bude vyzrid6n posudek od dendrologa k moznosti odstrandni smrku u pomniku - je nevzlrledny a vadi sousedni lipd Obec se pokusi ziskat dotaci na piipojeni lokality Vatiny a U dubu k budovan6 kanalizadni siti, coz nebylo mozn6 zahrnout do l. etapy 3.Vyroinf zprixa K nahl6dnuti na OU 4. Plndni rozpoitu za rok2014 K nahl6dnuti na OU Veiejn6 zasedini Zastupitelstva obce Zadn{ TftbaLi konarr6 dne 10.2' Strana 3 (celkem../...)

4 5. Inventariritoi zprhva K nahlednutf na OU 6. Schvrileni stanov Regionu Dolni Berounka Hlasov6ni: pro: 9 proti: 0 zdrzel se: 0 Usneseni i. 6 bylo schv{leno 7. N:ivrh na zm6nu -neuvolneny zastupitel Mgr. Petii5 jako uvolndny Hlasov6ni: pro: 8 proti: 0 zdrzel se: I Usneseni i. 7 bylo schvfleno 8. N6vrh na odmdnu uvolndnemu dlenovi ZO a piedsedovi finandniho vyboru p. PetiiSovi dle piilohy (. I naiizeni vl6dy (, ve vysi 8.694,- + piiplatek podle podtu obyvatel, tj. 8x 1304,- Kd, tj. celkem ,- Kd, a to ode dne Toto pod16h6 z6lohov6 dani a odvodu nazpasp. Hlasov6ni: pro: 8 proti: 0 zdrzel se: I Usneseni i. 8 bylo schv6leno 9. Nrlvrh na pod6nf Z6dosti o dotaci OPZP na protipovodiovd opatienf v obci Zadni Tiebai - zpracovani projektove dokumentace k Z6dosti, aktualizace protipovodiiovdho pliinu obce vdetne digitalizace a rekonstrukce veiejn6ho rozhlasu bezdr6tov6 vdetnd napojenina IZS, zhotovitel : Vodohospodriisklf rozvojavystavbaa.s., li:4tll690lvdetndsmlouvyodiloapilkaznisrnlouvy s ARR- Agentura region6lnilro rozvoje, spol. s r.o. IC: Cena l.fitze - projekt 35000,- bez DPH, po akceptoviiniz6dosti ( zpracoviirri Z6dosti vdetnd nutnych podkladri) ,- bez PDH. Tyto n6kladyjsou uznatelne v piipadd akceptov6ni Z6dosti. V piipadd nerispdchuje n6klad obcejen ,- bez PDH zazpracovaniprojektu, ktery se st6vri majetkem obce. Hlasovfni: pro: 9 proti: 0 zdrzel se: 0 Usneseni i. 9 bylo schv6leno 10. Rozpoitov6 opatieni i. 1/2015 Jiii Petii$ - informace o rozpodtovdm opatieni, rozpodtove opatieni je piilohou d. 2 tohoto z6pisu (viz piiloh a 8.2) Hlasovdni: pro: 9 proti: 0 zdrlel se: 0 Usneseni i. 10 bylo schvfleno. Veiejnd zasedanizastupitelstva obce zadnitiebali konand dne Strana 4 (celkem..7...)

5 $ ll. Zadfuni administrace koncesniho iizeni na veiejnou soutez: Vf b6r provozovatele spla5kov6 kanalizace v obci zadni Tiebafi.Tii cenove nabidky: la. f. VALUE ADDED, a. s. cena ,- bez DPH 2a. f. Vodohospod6isky rozvoj a vystavba a.s. cena ,- bez DPH. 3a. f. Pik- Vitek cena ,- bez DPH N6vrh nazadtni f. PIK - Vitek jako nejnizsi nabidce. Hlasov6ni: pro: 9 proti: 0 zdrzel se: 0 Usneseni i. 11 bylo schvdleno. 12.ZruieniOZV (, a schv6leni ndvrhu novd OZV ObceZadni Tiebai t, o mistnirn poplatku za provoz systdmu shromazd'ov6ni, sbdru, piepravy, tiiddni, vyulivdni a odstrafi oviin i komuniiln ich odpadi Hlasov6ni: pro: 9 proti: 0 zdrzel se: 0 Usneseni i. 12 bylo schvfleno. 13. Schv6leni n6vrhu nove OZV Obce Zadni Tiebai d o stanoveni syst6mu shromazd'ov6ni, sbdru, piepravy, tiiddui, vyulivilnl a odstraiov6ni komun6lnich odpadri a naklrid6ni se stavebn im odpadern na fzem i obce Zadni Tiebai Hlasov6ni: pro: 9 proti: 0 zdrlel se: 0 Usneseni i. 13 bylo schvfleno. 14. Zrtrleni OZY ( PoZiirrriho i6du obce ZadniTiebai a schv6leni n6vrhu nov6 OZV a PoZ6rni i6d obce Zad,niTfubaLi vdetnd Poplachovd smdrnice a poz6rnlho i6du obce. Hlasovilni: pro: 9 Proti: 0 zdrzel se: 0 Usneseni i. 14 bylo schvfleno 15. N6vrh na poddnf 26dosti o dotaci OPZP na likvidaci BRKO Hf asov6ni: pro: 9 proti: 0 zdrlel se: 0 Usneseni i. 15 bylo schvileno Veiejnd zasedilni Zastupitelstva obce zadni Tiebafi korrand dne I Strana 5 (celkern...1..)

6 Diskuze: e p. Votik: Je zn6m termfn kolaudace kanalizace a kdy bude mozn6 se piipojit? Hejlek: V terminu dokondeni je zahrnuta rezerva, piedpoklddttme Ze hotovo bude diiv, piipojit bude mozne po ukondeni zkusebniho provozu. Doporuduje se poiidit revizni Sachtu o 400 mm, nabidka je v Aktualit6ch na str6nk6ch OIJ.Lze objednat hromadnd, zatim existuje prvni objednfvka na l6 kust, moznost nizsi ceny pii hromadn6 objedn6vce. p. Votik: DoIaz na svoz odpadri - konkrdtnd tetrapaky V kontejnerech jsou dasto plasty, jsou pieplnene. Simanov6: Tetrapaky se shromazd uji na obci, od plastt je tiidi zamdstnanci uiadu. V piipadd plndho kontejneru na tetrapaky lzetyto obaly odnest na obec. pi Kramatovrl: Kdy se bude ddlat kanalizace na hlavni silnici? Hejlek: V dubnu. p. Soukup z Kanalizace na Revnice - bude se podilet na intenzifrkaci distidky? Hejlek/Simanov6: Ano, je na R.evnice. Vjhled podtu obdanri, kteii se piipoji ke kanalizaci, poditd i s budoucim n6rfistem podtu obyvatel v souvislosti s vystavbou na ploch6ch urdenych k bydleni. V l. etapd kapacita vyhovdla, s roz5iienim distidky se podit6 v budoucnu s ohledem na demografickf vjrvoj jak u nds, tak v Revnicich. 1. etapa byla.,oiezan6" o koncovd lokality. Ministerstvo zemdddlstvi avizuje podporu malym obcim, kterd byly v minulych vyzvhch znevyhodn Eny. Zde by bylo mozn6 zahrnout i intenzifikaci eov Revnice. pi Soukupovf: Ulice K potoku - lze urdit piesne misto napojeni dle poladavku majitele nemovitosti? Hejlek: Ide6lni stav: vykomunikovat s mistrem, tryznadil sprejem. OrientadnE je misto napojeni zaneseno v projektu, stavba vyhovi pozadavku majitele. pi Soukupovri: eistdni potoka - protozeje zaneseny. od ulice K potoku dozadu se potok pravidelnd vylevd, Hejlek: Potok spravuji Lesy ir, jako spr6vce toku, ktery akci i financuje. Prochfzeli jsme s nimi cele koryto od l6vky u ulice U hiistd. Schfizka bude v p6tek, bude zn6m i termin' p. Votik: Kanalizace v ulici Bezejmenn6 - kdy bude uzavten6, kvili dopravd? Hejlek: NejlepSi je domluvit se stavbyvedoucim. Piedpoklad: Parta, kter6 nastoupi piisti tyden, bude pokradovat ul. Bezejmennou, v ul. Skolnf se bude pokradovat d6l. Veiejnd zasedrini Zastupitelstva obce ZadniTiebaLi konane dne Strana6(celkern...)

7 p. Vailkit: Je souddsti dotace i uprava asfaltu? Hejlek: Ne. p. Vafikrit: kdy bude uzaviend silnice do Revnic? Hejlek/Simanovf: Ted uz nebude uzavien6 cel6, al se bude ddlat finrilni irprava povrchti - iesime se Sprdvou komunikaci, aby se prov6ddla alpo realizaci vodovodu, dostaneme - li : dotaci, pokud ne, budeme to cele muset zaasfaltovat. Je tieba poditat se sed6nim vozovky, IakLeby bylo dobrd s tim podkat. p. Zemanovri: Ddkujeme za piispdvek na divadlo pro seniory. Debata d6le pokraduje na tema odpadove hospod6istvi... Petii5: Vzhledem k tomu, Ze je od nyni platn6 nov6 vyhl65ka, mfizete jil za(,it platit odpady. Hejlek: Byl piiddn kontejner na kovovy odpad - U lok6lky. Cht6li bychom poprosit o dtslednost pii tiiddni vsech druht odpadu, jinak je problem se zpdtnym odkupem. Petii5: Bez osvdty neni cesta, s nedtslednfm tiiddnim se potyk6 mnoho obci. Ing. Balatkovd chyst6 piisp6vek na toto tema do NaSich novin. p. Vaflkit: Pltliky pro pejsky - dlouho chybdly. Simanov6: Pytliky jsou pravideln6 doplioviny,lidi si jich n6kdy berou vic, je to hned pryc, tieba bdhem jednoho dne. Z poplatkfi za psy se hradi svoz nalezenych pst placenou sluzbou, pytliky hradi obec. Prosime obdany o upozorndni, pokud budou chybdt. p. Vafikrit: Jak to vypadd se stezkou do Revnic? Simanovf: To souvisi s projektem optimalizace trati a posunem piejezdu - Chybou lokalita Pod p. Vailkrit: Komu patii ta plechov6 ohrada? Simanov6: To byla diiv skl6dka v majetku obce, obec prostor prodala, coz se neuk6zalo jako dobrd ieseni, jedn6me s majitelem, jednaji s nim i dr6hy. Uvidime... pi Soukupovf ml.: Mistnost pro male ddti - mistnost pro ddti nad po5tou je mala, m6 zkoseny strop, neni zaleplenit Frydlovri: Ta mistnost byla pfivodne pro maminky s ddtmi, chodili jsme tam s Broudky, pak se pronajala Babodce, lze jednat o zm6nd. Veiejn6 zased6ni Zastupitelstva obce ZadniTkbai konand dne Strarra I (cetuem..7..)

8 s Simanov6: Ten prostor je pomdrnd p6kny, roz5iieni d6l o ptdni mistnost lze s ohledem na manu6lni ovl6d6ni sireny. V soudasne dobd je problematick6 spoluprace ze strany Babodky - nehospod6rny provoz (sviceni, nedotazene kohoutky,..) pf Soukupovri: Klide od Babodky maji 4 lidi. Simanovf: Pfivodni zhmdr byl nekomerdni a tak by to mdlo bit i del. Pavlasovf: Kolik maminek s ddtmi myslite, Ze by chodilo a v jakd vdkove kategorii? pi Soukupovd ml.: orientadn6 20,male ddti i vdtsi (alasi l0let) s maminkami Simanovri: Musi tam ale byt zalen prostor ndkdo zodpovddny. Ukondit smlouvu s Babodkou neni problem. Balatkovf: ReSili jsme to v r6mci dotadniho programu od T-mobile spolu s pani Hovorkovou, projekt v siln6 konkurenci projektu zamdienych napi. na handicapovand neuspdl. Citim sama, Le takovy prostor je potieba. Simanovi: Chtdli bychom roz5iiit hodiny, kdy je otevien6 knihovna, nikdo se ale zalim nena5el. Je zde i moznost propojeni obou prostor, obec je pro vyulii knihovnu vic. pi Soukupovf ml.: V prrib6hu 14 dnt dod6m piedstavu o mozndm vyuziti pi Soukupov{ st.: Po dobu, kdy budou okolni ulice uzavieny,lze popelnice svezt k ul. Nov6, nebo odpadky d6vat do pytlfi? Pokud to bude molne,lze popelnice odv6zt a pokud ne, mohou si z6jemci dojit na OU pro pytle pf Soukupovf ml.: Svoz odpadkt - ivou.. urduji si hodinu vyvozu? Jsou hludni, ddti se budi, psi Simanovf: Spad6me nyni pod divizi Hoiovice, hodinu vyvozu si urduji sami, spoluprdce.iii. neni takov6 jak tomu bylo diiv. Hl65eno i ndkolik poskozeni popelnic, v takovdm piipadd je nutne ihned iesit, hl6sit ihned. p. Vokffov h: Zalepleni ZS - prasklin do nove fasady? pied lety se provdiovala statika budovy, neni moznd pieneseni Hejlek: Budova neni v nijak havarijnim stavu, zixalne trhliny tam nejsou. V minulosti doslo jen k propadtm chodnikfi vinou Spatnd svedenych dest'ovych vod. Veiejnd zasedini Zastupitelstva obce Zadni Tiebafi konand dne Strana 8 (celkern...1..;

9 c Schneider: KdyZ se menila stiecha, obec chtdla zateplit, nebyla ale dotace. Vady na fas6dd byly patrne, zvalovala se injekt6z, ale 5lo jen o rivahu' : 15. Nivrh usneseni: N6vrhov6 komise: Navrhuje piijmout usneseni z veiejn6ho zaseddni zastupitelstva obce zadnitiebai i spisov6 znaiky ll20l5nz ze dne Hlasovdni: pro: 9 Proti: 0 zdrzel se: 0 ZhvEr Do schv6lenych dokumentfi uvedenych v Usneseni L 1l20l5lYZ ze dne je mozn6 nahlddnout piimo na obecnim iiadd v riiedni dny, v ostatni dny po piedchozi telefonicke domluv6. Dokumenty, u kterych zitkonukl6d6 jejich vyvdseni na uiedni desce, budou vyvdseny jak v ti5tdne, tak i elektronicke podobd na piislusnlich vyvdsnich deskiich. V piipadd jakjchkoliv probl6mri, dotazidi piipominek V6s r6di piivit6me na obecnim riiadd v riiednich hodindch. Pieji hezkf zbytek vedera. veiejn6 zasedfni zastupitelstva obce bylo ukondeno v 20:45 hodin. Ztryis byl vyhotoven dne: Zapisovatel: Pavla Pavlasov6 dne 10.2 Ovdiovatel6: Ing. Kamil JaroS dne Miroslav Hejlek dne r5 20t5 /,pr) Starostka obce: Marketa Simanov v'2 ' 9 /\/\ Razitko obce: VyvdSeno na pevne i elektronick6 uiedni desce dne: 40, 4 /^q,/ f Sejmuto dne: /A-l - ZO lr veiejn6 zasedsni Zastupitelstva obce zadni Tiebai konane dne I l 5 Strana O lcetkem..?..)

Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva

Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva Obec Libenice Zastupitelstv obce Libenice Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva Tasedini Zastupitelstva obce Libenice

Více

Obecni iriad Kramolna. Zasedfini nebylo pieruseno. Alena Kadav6, Jitka Krop6dkov6, Ing. Bohumil Pecold, Jiii Mar5ik, Ladislava Novotn6, Ing.

Obecni iriad Kramolna. Zasedfini nebylo pieruseno. Alena Kadav6, Jitka Krop6dkov6, Ing. Bohumil Pecold, Jiii Mar5ik, Ladislava Novotn6, Ing. ,/ Misto jedn6ni: Hodina zahifeni: Hodina ukondeni: Zdpis i.i z ustavujiciho zaseddni Zastupitelstva obce Kramolna, konan6ho dne 5. listopadu 2014 Obecni iriad Kramolna 18:00 hodin 18:40 hodin Doba pieru5eni

Více

z AP I S i. 612015 ii t Program: 1. Volba ovdiovatelfl o Bez vy'j6dieni' 1. Volba oveiovatehi zdpisu

z AP I S i. 612015 ii t Program: 1. Volba ovdiovatelfl o Bez vy'j6dieni' 1. Volba oveiovatehi zdpisu i{ ii t z AP I S i. 612015 ze zasediniobecniho zastupitelstva konan6ho dne 30. 9. 2015 v Orli od 19.00 hod. I pfitomni: p. Haw6nek, Janou5kov6, Flifu, 1,6ikov6, Jenidek, Brabec, Homfl

Více

Zipis ze zasedf,nf Zastupitelstva obce Libeniceo konan6ho dne 27. 4.2015, od 19:00 hodin.

Zipis ze zasedf,nf Zastupitelstva obce Libeniceo konan6ho dne 27. 4.2015, od 19:00 hodin. Obec Libenice Zastupitelstvo obce Libenice Zipis ze zasedf,nf Zastupitelstva obce Libeniceo konan6ho dne 27. 4.2015, od 19:00 hodin. Zahfjeni zas ed 6nf zastupitelstva T.aseddni Zastupitelstva obce Libenice

Více

Zipis (,. 6l20l4NZ z veiejn6ho zasedrinf

Zipis (,. 6l20l4NZ z veiejn6ho zasedrinf Zipis (,. 6l20l4NZ z veiejn6ho zasedrinf zastupitelstva obce Zadni Tiebail konan6ho dne 11.12.2014 od 19.00 hodin ve Spoleiensk6m dome, Na Nivsi 4 Lasedttni Zastupitelstva obce Zadni Tiebai (dale tez jako,,zastupitelstvo")

Více

(tz OBEC HUTISKO.SOLANEC. Obecn6 z{x aznh vyhlf5ka. obce Hutisko-Solanec

(tz OBEC HUTISKO.SOLANEC. Obecn6 z{x aznh vyhlf5ka. obce Hutisko-Solanec OBEC HUTISKO.SOLANEC Obecn6 z{x aznh vyhlf5ka obce Hutisko-Solanec 8.01.12014'. o stanoveni syst6mu shroma?ilovfunirsb6ru, piepravy, tiid[nfo vyrulil'ivfini a odstrailov6ni komunilnfch odpadri a nakl6d6ni

Více

WObec Zivanice. konan6ho dne L7. L2.2OL5, od 18:00 hodin, 26pis. na Obecnim riiade v Zivanicich

WObec Zivanice. konan6ho dne L7. L2.2OL5, od 18:00 hodin, 26pis. na Obecnim riiade v Zivanicich WObec Zivanice Zastupitelstvo obce Zivanice 26pis ze zasedsni Zastupitelstva obce Zivanice, konan6ho dne L7. L2.2OL5, od 18:00 hodin, na Obecnim riiade v Zivanicich Zahdjeni zased6ni zastupitelstva Zasediini

Více

Z6pis i.30 12006 ze zasedhni zastupitelstva obce Velichovo konan6ho dne 28. 8. 2006. Program:

Z6pis i.30 12006 ze zasedhni zastupitelstva obce Velichovo konan6ho dne 28. 8. 2006. Program: r Z6pis i.30 12006 ze zasedhni zastupitelstva obce Velichovo konan6ho dne 28. 8. 2006 Piitomni : pp. Bitman Jiif, Hospodskjr Alois, OndrddkovdJana, Radakovid Jiii, Riedl Franti5ek, Rieger Pavel, Smejkal

Více

Obec DuSniky, orsnny 6s,413 01 Roudnice n. L. tel.fax:+42o 416 847001 mob: 602 656 464

Obec DuSniky, orsnny 6s,413 01 Roudnice n. L. tel.fax:+42o 416 847001 mob: 602 656 464 Obec DuSniky, orsnny 6s,413 01 Roudnice n. L. tel.fax:+42o 416 847001 mob: 602 656 464 teo:00263593 e-mail: info@dusnikv.cz www.dusnikv.cz zlpts z g. ztsnnani z,rsruprrelstva obce DuSniry konan6ho dne

Více

I d:.,,1. konan6ho dne L5.12.20L4, od 18:00 hodin, Ziipis. na Obecnim diad6 v Zivanicich. i-* :; -..l. ze zased6ni Zastupit,elstva obce Zivanice,

I d:.,,1. konan6ho dne L5.12.20L4, od 18:00 hodin, Ziipis. na Obecnim diad6 v Zivanicich. i-* :; -..l. ze zased6ni Zastupit,elstva obce Zivanice, i-* :; -..l I d:.,,1 ',.-,.t1"tt t \"-..-j",..,,"' obec Zivanice Zastupitelstvo obce Zivanice Ziipis ze zased6ni Zastupit,elstva obce Zivanice, konan6ho dne L5.12.20L4, od 18:00 hodin, na Obecnim diad6

Více

liitornni: Maly Jiii, Strnadelov6 Hana, Gr6d Jiii, Hospodka V6clav, Rozko5n6 Kateiina,

liitornni: Maly Jiii, Strnadelov6 Hana, Gr6d Jiii, Hospodka V6clav, Rozko5n6 Kateiina, Zirpis z ustavuj iciho zas ed6n i Zastupltelstva obce Hrab d Sin, konan6ho dne29.10.2018, od 19:00 hod. liitornni: Maly Jiii, Strnadelov6 Hana, Gr6d Jiii, Hospodka V6clav, Rozko5n6 Kateiina, '^,{^X I /r:1^^1^-,

Více

J i h o m ě s t s k á s o c i á l n í a. s.

J i h o m ě s t s k á s o c i á l n í a. s. J i h o m ě s t s k á s o c i á l n í a. s. Zápis č. 3/2015 ze zasedání představenstva Jihoměstská sociální, a. s., konaného dne 11. 2. 2015 místo jednání: zasedací místnost Šalounova ulice, Praha 11 Představenstvo:

Více

Usnesenf z XX. vefejn6ho zasedini zastupitelstva obce ze dne 7.10.2010

Usnesenf z XX. vefejn6ho zasedini zastupitelstva obce ze dne 7.10.2010 Usnesenf z XX. vefejn6ho zasedini zastupitelstva obce ze dne 7.10.2010 I. Zastupitelstvo obce S C HVAL UJE : bod 4) Bezhplatnypievod pozemkri v trati Oujezdky p.d. 8210 o v'-imdie 4n r# ap.d,.8269 o v'jmdie

Více

zastupitelstva obce Zadni Tiebai

zastupitelstva obce Zadni Tiebai ZSpis 8.2/20 SNZ z veiejn6ho zasedrinf zastupitelstva obce Zadni Tiebai konan6ho dne 17.3.201s od 1g.00 hodin ve Sporeiensk6m dom6, Na Naivsi 4 zaseddni Zastupitelstva obce Ladni l'iebai (d6le tez.iako..zastupitelstvo,.)

Více

obec Zrvnrurce ZASTUPITELSTVO OBCE Z.O.iitdosto koupi pozemku t35/29 84m2 - z6m6r prodeje. Piitomni 5 Nepiit. - oml. Program: Voii5kov6 Nevole

obec Zrvnrurce ZASTUPITELSTVO OBCE Z.O.iitdosto koupi pozemku t35/29 84m2 - z6m6r prodeje. Piitomni 5 Nepiit. - oml. Program: Voii5kov6 Nevole obec Zrvnrurce ZASTUPITELSTVO OBCE Sch0zi iidila Zapisovatel Voii5kov6 Nevole Piitomni 5 Nepiit. - oml. N6vrh usneseni OvEiovatel6 zdpisu Host6 Hrub'f, Jirsov6 Puhlovsk6 Schletter; Petr viz. prezeneni

Více

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi Adresa piislu5n6ho iiadu t lrao: Ulice: Pifloha i. 9 k WhliSc i. s03,2006 Sb. vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi podle ustanoveni $ ll0 odst. I a2 zdkona d. 183/2006 Sb., o izemnim pl6nov6ni a stavebnim

Více

c) zvyitit vydaje ) Rozpodet obce Nevdzice na rok ) Ostatni, rizne.

c) zvyitit vydaje ) Rozpodet obce Nevdzice na rok ) Ostatni, rizne. Zdpis z veiejn6 schrize zastupitelstva obce Nevdzice konan6 v ritery 23. prosince2014 od 17.oo v kancel6ii obecniho uiadu. Piftomni: Bakus, Kovanda, Kyrian, MaSanka, Pobifslo, Pobiislov6. ( v3ichni zvoleni

Více

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni odbor kontroly e1: Lr-oo9sn:/Hav Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni obec Kvitkov, ri oosr1531 za rok20l3 Plezkoumfni se uskuteinilo ve dnech: 16.10.2013 2.4.2014 nazdkladd zilkona()..42012004 Sb.,

Více

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie Zborovsk6 11 15021 Praha 5 SpZn: SZ_104589/201 1/KUSK ii.: oo3s4lt2or2lkusk Stejnopis e. fu Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce VRATKOV Ii:00639753 za rokzoll

Více

Zapisovatel: Piitomno obdant: Host6:

Zapisovatel: Piitomno obdant: Host6: // Misto jednrini: Hodina zahdjeni: Hodina ukondenf: Zfpis i.iii ze zasedilni Zastupitelstva obce Kramolna, konan6ho dne 18. rinora 2015 Obecni riiad Kramolna 18:00 hodin 19:41 hodin Doba pieruseni zasedini:

Více

konan6ho 22. L.2Ot5, od 18:00 hodin, m riiiade v Zivanicich 26pis i Zastupitelstva obce Zivanice, ze zased6

konan6ho 22. L.2Ot5, od 18:00 hodin, m riiiade v Zivanicich 26pis i Zastupitelstva obce Zivanice, ze zased6 Obec Zivanice Zastu pitelstvo obce Ziivanice ze zased6 konan6ho na 26pis i Zastupitelstva obce Zivanice, 22. L.2Ot5, od 18:00 hodin, m riiiade v Zivanicich Zahijeni zased6ni Zaseddni Zastupitelstva obce

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 7. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 8/9/2015 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 7. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 8/9/2015 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 7. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 8/9/2015 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Arafa, Štecher, Dušek, Niedermertl, Šebela,

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 30. října 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 30. října 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 30. října 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 10 Členů ZO Omluveni: 1 Neomluveni: - Jednání řídí : Zapisovatel : Martin Bárta

Více

Ndvrh rozpoitu na rol< _2016

Ndvrh rozpoitu na rol< _2016 Ndvrh rozpoitu na rol< _2016 nozpoerove pnf:vry: 1111 Dafi z piijm0 fyzickvch osob ze ZVe 1 500 000 11,12 Dafi z piijmri fyzick'ich osob ze SVe 15 00c 1113 Dai z piijmfi fyzick'ich osob z kapitslovrich

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 30. dubna 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 30. dubna 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 30. dubna 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

Zfpis ze zasedilni Zastupitelstva

Zfpis ze zasedilni Zastupitelstva I Zfpis ze zasedilni Zastupitelstva obce Raiice-Pistovice, ze dne 03. 06. 20lS v 1700 hod. v Raiicfch Zahfieni Pan starosta v5echny piivital na tietim zasedini Zastupitelstva obce Radice-pistovice v roce

Více

z 12. z*seonrui zastuprrelsrva uesrsre casr PRAHA - suchdol

z 12. z*seonrui zastuprrelsrva uesrsre casr PRAHA - suchdol ZAPIS z 12. z*seonrui zastuprrelsrva uesrsre casr PRAHA - suchdol DNE 18. ZARI 2008 Udast piizah5jeni zased6ni: 13 zastupitel0 Omluveni: pi Turchichov6, Mgr. Borov6, Starosta konstatoval, 2e je piltomna

Více

Zápis č. 12-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 19. 12. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 12-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 19. 12. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 12-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 19. 12. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

OBEC KLICA]YY. 2) SchvSleni programu

OBEC KLICA]YY. 2) SchvSleni programu OBEC KLICA]YY 250 69 Vodochodv tco: ZIOSOS TEL.: 284 890 052 Obec Klidany Zastupitelstvo obce Klfdany Zipis ze zasedini Zastupitelstva obce Klidany konan6ho dne 17.03.2016, od 19.00 hod. Zah6ieni zasedini

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

ZAPISE ze z^sed6nf obecnfho zastupitelstva konan6ho dne v Orli od hod. Program:

ZAPISE ze z^sed6nf obecnfho zastupitelstva konan6ho dne v Orli od hod. Program: ZAPISE.512016 ze z^sed6nf obecnfho zastupitelstva konan6ho dne 31. 8.2016 v Orli od 19.00 hod. Piitomni: p. Havr6nek, Flidr, 26dkovit,Jenidek, Brabec, Hornik, Piihoda, Chrbolka Omluveni: p. Javtrkov6,

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 4. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 4. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 4. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 8.2.2019 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík, Jan

Více

MEsto NEmiice nad Hanou

MEsto NEmiice nad Hanou MEsto NEmiice nad Hanou Obecnd ztvazna vyhli5ka 8.312012, o mistnim poplatku zaprovoz syst6mu shromalilovdni, sberu, piepravy, tiid6ni, vyulivini a odstraiovfni komun6lnich odpadri Zastupitelstvo mdsta

Více

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU:

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU: Obec Vysokov Zasedání ZO 04/2015 dne 27. 05. 2015 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 04/2015 dne 27. května 2015 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: Bc. R. Fiedlerová,

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 14. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 08. 07. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

obecn úřad Lekovice tel: Lekovice 38,58282 GolůvJenkov 7 22 695 93O, 607 822 leskovicehb @ 7 l leskovicebb.cz Z^PISZE ZASEDANI ZASTUPITELSTVA OBCE LESKOVICE poř. slo: 0111212015 konan dne: 21.12.2015 v

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.2.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.2.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.2.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

2) Yyddnipiikazu k provedeni inventury majetku azhvazk."u obce Nevdzice k3r.r2.20t3.

2) Yyddnipiikazu k provedeni inventury majetku azhvazk.u obce Nevdzice k3r.r2.20t3. Z6pis z veiejn6 schfize zastupitelstva obce Nevdzice konan6 v p6tek 22.listopadu 2013 od 19.oo v kancel6ii obecniho uiadu. Piitomni: Bakus, Kovanda, Kuchejda, Malkus Pobifslo, Pobiislov6, Volfov6. ( v5ichni

Více

t--r r.f+ INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek - drlst A evropslsi soci6lni fond v er

t--r r.f+ INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek - drlst A evropslsi soci6lni fond v er evropslsi soci6lni fond v er EVROPSKA UNIE MI NISTERSTVO MLADEZE R relovycnovv SKOLSTV. INVESTICE DO ROzuOJE VZDFLAVANI r.f+ t--r OP VzdEleyenf konkur nceschopnost Z6pis o posouzeni a hodnoceni nabidek

Více

Piftomni: z. ohuman M. stark,ing. R. Midin, J. Kuba, J. vrskov6, M. Koutny, Ing. P. B*gr, G. Eisenreichov6. Omluven: Ing" P.

Piftomni: z. ohuman M. stark,ing. R. Midin, J. Kuba, J. vrskov6, M. Koutny, Ing. P. B*gr, G. Eisenreichov6. Omluven: Ing P. IS z veiejndho zaseddni zastupitelstva obce Jenei, kter6 se konalo ve stiedu 27.5.2015 v 18 hod. v kanceldii Obecniho riiadu Jenei Piftomni: z. ohuman M. stark,ing. R. Midin, J. Kuba, J. vrskov6, M. Koutny,

Více

ueet enb: n6ho zased6ni 18.3.2014 26r'7933,00Kd '7 773969,24Kt. 54556,58Kd Plitoinno: 13 dlent OZ l3 obdani

ueet enb: n6ho zased6ni 18.3.2014 26r'7933,00Kd '7 773969,24Kt. 54556,58Kd Plitoinno: 13 dlent OZ l3 obdani n6ho zased6ni 18.3.2014 Plitoinno: 13 dlent OZ l3 obdani Zapisovatel: Zdeika Kubriikov6 Ovdiovatel6 z6pisu: Zdeika Indrdkove, Petr G6ba Navrhovateld: Pavel Zdatil, David Rataj Program: 1. ZprAva o stavu

Více

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.29 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.29 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.29 konaného dne 21.9.2017 od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce

Více

zdravotnipoji5t'ovna telefon. telefon" $lna ql email. zeruoruf Sxou R rurrrfrsxa Srou Rruroruinl ernruara. praha 6 ... misto narozeni ...

zdravotnipoji5t'ovna telefon. telefon $lna ql email. zeruoruf Sxou R rurrrfrsxa Srou Rruroruinl ernruara. praha 6 ... misto narozeni ... $lna ql 5i A zeruoruf Sxou R rurrrfrsxa Srou Rruroruinl ernruara. praha 6 Antonfna eermdka 6/LO22, L50 0O Praha 5 - Bubenei tel : 2243 1 l- 1 16, e-marl : skoia @zscermaka.cz, wvjw: zscerma Ka. c: VdZeni

Více

Zápis č. 18 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 2. 11. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 18 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 2. 11. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 18 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 2. 11. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

4) Schvdleni VfroEni zprixy Spoleinosti. 3) Schvileni zprfvy dozorii rady o vfsledku hospodaieni Spoleinosti

4) Schvdleni VfroEni zprixy Spoleinosti. 3) Schvileni zprfvy dozorii rady o vfsledku hospodaieni Spoleinosti RozHoDr\uri "rnnnvfho AKcroNAi,n v ptsonnosrr valne HRoMADy spor,nixosrr desk[ olympijslci a.s. IC 25268708, se sidlem Praha 10, Bene5ovsk6 6, PSe 101 00, zapsanhv obchodnim rejstiiku veden6m Mdstsh-im

Více

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Milosl

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Milosl Zápis č. Z-16-05 ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Miloslav Janda, Ing. Hana Jarošová, Ing. Jiří Jančík, Karel

Více

Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 21/3/2017 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 21/3/2017 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 21/3/2017 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Maryška, Dušek, Arafa, Šebela, Plaček,

Více

Jednání zastupitelstva bylo zahájeno v hodin Jednání OZ bylo nahráváno: ANO

Jednání zastupitelstva bylo zahájeno v hodin Jednání OZ bylo nahráváno: ANO Z á p i s č. 8/2015 z jednání zastupitelstva obce Vysoký Újezd konaného dne 9. 12. 2015 v Kuchaři Přítomni: Severinová Marie - starostka obce Vlasák Karel - místostarosta obce Zastupitelé: Vičan M., Tůma

Více

ZÁPIS. z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 15.2.2010 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OU.

ZÁPIS. z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 15.2.2010 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OU. ZÁPIS z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 15.2.2010 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OU. Program: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Vyhláška o ceně odpadů 4. Žádost

Více

. 3.3. Skrut6tor: Franti5ek Kr61. ;""k";;il z(nnamu. I' volba z6stupcri jednotek i. 16 vsech vlastnikr.i Gar6lov6 st6ni 1. podzemn i pod!rti) a i..

. 3.3. Skrut6tor: Franti5ek Kr61. ;k;;il z(nnamu. I' volba z6stupcri jednotek i. 16 vsech vlastnikr.i Gar6lov6 st6ni 1. podzemn i pod!rti) a i.. (l---\ Zdpis ze shromriid6ni vlastnikri iednotek Hrlrka I konan6ho dne 11. 06, 2014 ShromaZd6ni bylo svol6no vjborem SVJ Hurka I rozesliinim doporudeniy'ch pozv6nek po5tou a qvesenim piiloh na uiednich

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 2. 12. 2015 od 17:00 hodin

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 2. 12. 2015 od 17:00 hodin Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 2. 12. 2015 od 17:00 hodin Přítomni: Ing. Jan Studený starosta, Mgr. Radovan Křivánek

Více

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 11. 07. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

Zápis č. 2/2015. Výsledek hlasování: Pro: 9 Proti: 0 Zdržel se: 1 Usnesení č. 1 bylo schváleno

Zápis č. 2/2015. Výsledek hlasování: Pro: 9 Proti: 0 Zdržel se: 1 Usnesení č. 1 bylo schváleno Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 19. května 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo Zasedání bylo zahájeno v 18.05 hod

Více

zaprs whorortnu I 5. 4. 20 I 4 Zipis z veiejn6ho zasedf ni i.3/2014

zaprs whorortnu I 5. 4. 20 I 4 Zipis z veiejn6ho zasedf ni i.3/2014 zaprs whorortnu I 5. 4. 2 I 4 Zipis z veiejn6ho zasedf ni i.3/214 zastupitelstva obcepierov nad Labem konan6ho dne 9.4.214 Datum, das: 9. dubna 214, od 18:45 hod do 22:34hod Misto kon6ni: Skolni jidelna,fiitomni:

Více

A. Vfsledek diliich piezkoumfni A.I. Chyby a nedostatky napraven6 v prfibdhu diliich piezkoumhniza2}lf. A.II. Ostatni chyby a nedostatlcy

A. Vfsledek diliich piezkoumfni A.I. Chyby a nedostatky napraven6 v prfibdhu diliich piezkoumhniza2}lf. A.II. Ostatni chyby a nedostatlcy PARDUBICKV KRAJ Krajskyi Uiad Finandni odbor ZPRAVN o v'isledku piezkoum6ni hospodaieni za rok 2OL4 obce Lito5ice le: 00580562 Piezkoumini se uskuteinilo ve dnech: od 18. kvdtna 2015 do L8. kvdtna 20L5

Více

Zápis č. 1 / 2013 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 4.3. 2013 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu.

Zápis č. 1 / 2013 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 4.3. 2013 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu. Obec Libice nad Cidlinou Husova 4* 289 07 Libice nad Cidlinou* IČ 239 381; Tel. 325637141; 325637254; fax : 325637201 Číslo účtu : 0504253319/0800 E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

konan6ho dne 13. 8. zots, od 18:00 hodin,

konan6ho dne 13. 8. zots, od 18:00 hodin, Obec Zivanice Zastupitelstvo obce Zivan ice Ziipis ze zaseddni Zastupitelstva obce Zivanice, konan6ho dne 13. 8. zots, od 18:00 hodin, na Obecnim f iad6 v Zivanicich Zah6jeni zased6ni zastupitelstva Zaseddni

Více

PROTI. Piitomni: D. Kocsisov6, I. Greg6rkov6,I. Zaji(,ek, P. Baumruk, J. Vedral (piichod 18:54)

PROTI. Piitomni: D. Kocsisov6, I. Greg6rkov6,I. Zaji(,ek, P. Baumruk, J. Vedral (piichod 18:54) z.qpn z vz 8.1.214, wuorortntv 14.1.214 Zhpis z veiejn6ho zasedsni 8.11214 zastupitelstva obce Pierov nad Labem konan6ho dne 3.1.214 Datum, das: 8. iijna 214, od 18:3 hod do 2:18 hod Misto kon6ni: Skolni

Více

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne 22.3.2017 od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 26. 6. 2018 od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Ing. Zdeněk Černohorský, Václav Petráň, Věra Schneiderová, Václav Sandr,

Více

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 21. 9. 2016 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 11 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Pištěk, Vajdák,

Více

3 1-10- 2007. eesxy les. 4)'Jt'v'v. di.

3 1-10- 2007. eesxy les. 4)'Jt'v'v. di. NdmdstiRepubliky 110 348 06 Piimda Agentura ochrany giirody a krajiny eeske republiky SPRAVA CHRANENE KRAJNNE OBLAST eesxy les M6sto Pob62ovice n5m6sti Miru 47 Pob62ovice 345 22 MESTU pcaei0i/icl Y 00sLo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 35 ze dne 7. 4. 2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 35 ze dne 7. 4. 2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 35 ze dne 7. 4. 2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Přítomno: Omluveno: 9 členů zastupitelstva obce 2 členi zastupitelstva obce P r o

Více

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni)

I 00 559 032. Zadavatel. Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch zakizkdch platndm zndni) Zadavatel Gymnr{zium Brno, tiida Kapitina Jaro5e, piispevkovri organizace ti. Kpt. Jaro5e 14 Brno 658 70 I 00 559 032 Protokol o iednrini hodnotici komise (v souladu s $ 75 zdkona 137/2006 Sb. o veiejnj,ch

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Usnesení č. 2/4/2019 Zastupitelstvo obce Loděnice schvaluje, aby diskuse proběhla ke každému bodu jednání ZO Loděnice zvlášť.

Usnesení č. 2/4/2019 Zastupitelstvo obce Loděnice schvaluje, aby diskuse proběhla ke každému bodu jednání ZO Loděnice zvlášť. USNESENÍ z 4. zasedání Zastupitelstva obce Loděnice konaného dne 30. 01. 2019 od 18:00 h Usnesení č. 1/4/2019 Zastupitelstvo obce Loděnice schvaluje program 4. zasedání ZO Loděnice 1. Zahájení 2. Kontrola

Více

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov www.jankovice.net Tel: 573 393 041 IČ: 00287288, ČS Holešov, účet č.: 1483102339/0800 obec@jankovice.net Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného

Více

Zápis č. 1/2011/VZ z veřejného zasedání zastupitelstva obce Zadní Třebaň

Zápis č. 1/2011/VZ z veřejného zasedání zastupitelstva obce Zadní Třebaň Zápis č. 1/2011/VZ z veřejného zasedání zastupitelstva obce Zadní Třebaň konaného dne 3. února 2011 od 18.00 hod. ve Společenském domě, Na Návsi 4 Zasedání řídí Stanislav Balíček starosta obce Přítomni:

Více

Joay. y'/. 01, MEstskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemnfho pl6nov6ni. Doruieni rozhodnuti

Joay. y'/. 01, MEstskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemnfho pl6nov6ni. Doruieni rozhodnuti MEstskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemnfho pl6nov6ni Letenskri 1918.756 61 RoZnov pod Radho5tdm f ni sovd znadka: MdU N y st/ 28 I 69 20 1 4 I tmi C j. dokumentu: MdU-RpN33Z88t20t4 Vyiizuje:

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 28/4/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 28/4/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 28/4/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Maryška, Arafa, Štecher, Dušek, Plaček,

Více

USNESENÍ z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loděnice konaného dne od 18:00 h

USNESENÍ z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loděnice konaného dne od 18:00 h USNESENÍ z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loděnice konaného dne 31. 10. 2018 od 18:00 h Usnesení č. 1/1/2018 Zastupitelstvo obce Loděnice schvaluje navržený program ustavujícího zasedání ZO

Více

Zápis č. 32 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 31.8.2015

Zápis č. 32 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 31.8.2015 Zápis č. 32 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 31.8.2015 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut Program: 1. Hosté rady p. Hirschová

Více

ZÁPIS z 3. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 18.12.2006 na OÚ v zasedací místnosti od 18,00 hodin.

ZÁPIS z 3. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 18.12.2006 na OÚ v zasedací místnosti od 18,00 hodin. ZÁPIS z 3. veejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 18.12.2006 na OÚ v zasedací místnosti od 18,00 hodin. Program: 1. Zahájení. 2. Schválení programu. 3. Základní a Mateská škola

Více

Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04

Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04 Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04 Dne 27.1.2004 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,p.vašulín, p. Koudelný,

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse. čj. 13/2007 Starostka zahájila 13. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

Zápis z řádného zasedání 7/2015 zastupitelstva obce Otvovice, konaného dne 26. srpna 2015, od 18:00 hodin.

Zápis z řádného zasedání 7/2015 zastupitelstva obce Otvovice, konaného dne 26. srpna 2015, od 18:00 hodin. Č.j. 663/15/OU Obec Otvovice Zastupitelstvo obce Otvovice Zápis z řádného zasedání 7/2015 zastupitelstva obce Otvovice, konaného dne 26. srpna 2015, od 18:00 hodin. Přítomni dle prezenční listiny (příloha

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 12/2/2019 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce

OBEC BULOVKA. Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 12/2/2019 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 12/2/2019 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Šebela, Arafa, Macháček, Kořínek, Dušek,

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 57. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 11. 2013 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Z Á P I S. z 12. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 4. 12. 2012 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p.

Z Á P I S. z 12. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 4. 12. 2012 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p. Z Á P I S z 12. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 4. 12. 2012 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p.123 Přítomni: dle prezentační listiny 15 členů. Program: 1) Zahájení

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Cejle č. 20/2016 konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Cejle

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Cejle č. 20/2016 konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Cejle Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Cejle č. 20/2016 konaného dne 30.5.2016 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Cejle Přítomni: Omluveni: Hosté: Zapisovatel: Ověřovatelé: Pavlína

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 11. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 27. srpna 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 27. srpna 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 27. srpna 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

tel 722 695 930,607 8227l1 obecn úřad Lekovice Lekovice 38,58282 GolůvJenkov leskovicehb@leskovi cehb.cz ZÁPIS ZEZASEnÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LEŠKOVICE poř. slo:0tl03l20l4 konan,dne: 2!.03.20t4 v 18:00

Více

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014.

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 41. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

VACLAVICE. Kraiskf fiad Stfedaiesk ho kraie. Zprixa o vysledku piezkoumfni hospodaienf obce. SZ *082926/201 3,lKUSK AA523212014/KUSK. lfzn: Cj.

VACLAVICE. Kraiskf fiad Stfedaiesk ho kraie. Zprixa o vysledku piezkoumfni hospodaienf obce. SZ *082926/201 3,lKUSK AA523212014/KUSK. lfzn: Cj. Kraiskf fiad Stfedaiesk ho kraie ZborovskS 11 15A21 Praha 5 lfzn: Cj.: SZ *082926/201 3,lKUSK AA523212014/KUSK Stejnopis d. 2 Zprixa o vysledku piezkoumfni hospodaienf obce VACLAVICE Id:00508365 za rolk2a13

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 29. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 27/3/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce

OBEC BULOVKA. Zápis z 29. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 27/3/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Zápis z 29. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 27/3/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Počet členů ZO: 7 Přítomni: Šidlová, Štecher, Niedermertl, Šebela, Arafa,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice dne 27.1.2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Ing. Helena Křížová, starostka Ing. František Kubelka, místostarosta Bc. Jaroslava Růžičková, členka zastupitelstva

Více

Zápis č. 6/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 6/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 6/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 31.8.2015 Místo konání: Salonek Hospody NARPA, Lány Jednání probíhalo od - do: 18:00 hodin Členů zastupitelstva obce: 11 (Jana

Více

-1- konan6 dne L. iervna 2018 v Radimovicfch u Zelie. Z6pis z fhdnf valn6 hromady Zemid6lsk6 spoleinosti Slapy a.s. I) Zahiljeni.

-1- konan6 dne L. iervna 2018 v Radimovicfch u Zelie. Z6pis z fhdnf valn6 hromady Zemid6lsk6 spoleinosti Slapy a.s. I) Zahiljeni. Z6pis z fhdnf valn6 hromady Zemid6lsk6 spoleinosti Slapy a.s. se sidlem Slapy 100 konan6 dne L. iervna 2018 v Radimovicfch u Zelie Program jedn6ni: I) Zahiljeni 2) Volba piedsedy valn6 hromady, zapisovatele,

Více

Z Á P I S č. 10/2017

Z Á P I S č. 10/2017 Obec Kyje Z Á P I S č. 10/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Kyje konaného dne 27. 4. 2017 Zahájení: V 18:15 Přítomni: Bc. Hana Vítová, Miroslav Knap, Miroslav Myška, Ladislav Škopán, Alena Myšková Omluveni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 9.4.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 9.4.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 9.4.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou Novákovou

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 18. září 2019

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 18. září 2019 Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 18. září 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice (zastupitelstva) bylo zahájeno dne 18.9. 2019 v 18:00 hod. v místní knihovně, Svésedlice

Více

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s I r rscsrstra tasr L FRAI{A 5 J vpsrsra iasr praha s uneo vbsrsrp iasrr praha s PRAVIDLA PRO YYULLVAXI UdNTOWCU NETNVE SrrilviCn pi.ispf vrri NA s rravovani nt ri cl. I Piedm6t fpravy Udelem t6chto pravidel

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Z Á P I S č. 13. Návrh programu :

Z Á P I S č. 13. Návrh programu : Z Á P I S č. 13 z veřejného jednání Zastupitelstva obce Opařany konaného ve středu 24. září 2008 od 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Opařany. Přítomni : p. Kravar, Jelínek, Kolář, Řezáčová,

Více

Zápis č. 10. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 18:00 hodin

Zápis č. 10. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 18:00 hodin Počet stran dokumentu: 5 Zápis č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne 21.03.2016 od 18:00 hodin Přítomni: Mgr. Miroslav Král, Stanislav Falář, Jaroslava Šimordová, Milada Podlešáková,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

Město Blovice Rada města Blovice

Město Blovice Rada města Blovice Město Blovice Rada města Blovice Usnesení č. 05/18 z jednání rady města konaného dne 26.03.2018 Usnesení obsahuje: 7 stran, body č. 153 195 RM schvaluje 153) program zasedání v předloženém znění včetně

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Zápis č. 6/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 28.4.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu obce Herink Čas konání: od 19:35 hod. do: 22:30 hod. Přítomni:, Miroslav Masopust,

Více