HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA"

Transkript

1 HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA Rekonstrukce a dostavba na kulturně sportovní centrum Varianta 1 Průvodní zpráva ke studii Zpracovali: Alena Kučerová a Jiří Kučera Hostivice, leden 2011

2 Průvodní zpráva ke studii 2 Obsah Obsah...2 Specifikace stavby...3 Varianty řešení...3 Varianta 1 kompaktní...3 Varianta 2 samostatné objekty...3 Společné řešení sálu a navazujících prostor...4 Hlavní sál a přísálí...4 Jeviště...4 Nízkoprahový klub...4 Sportovní místnosti u vstupu do sálu...4 Řešení varianty Zázemí sálu...5 Prostory v patře nad zázemím sálu...5 Zázemí bazénu...5 Plavecký bazén...6 Terasa nad bazénem...6 Technické zázemí bazénu...6 Etapizace varianty Možnosti dalšího rozvoje varianty Řešení varianty Zázemí sálu...8 Prostory v patře nad zázemím sálu...8 Budova plaveckého bazénu se zázemím...8 Etapizace varianty Seznam výkresů Varianta Varianta

3 Průvodní zpráva ke studii 3 Specifikace stavby Rekonstrukce a dostavba hostivické Sokolovny na kulturně sportovní centrum se sálem, menším plaveckým bazénem a odpovídajícím zázemím Základní údaje: Město: Hostivice Adresa: Tyršova 201, Hostivice Katastrální území: Hostivice Čísla pozemků: 810 a 811 Charakter stavby: trvalá Varianty řešení Studie obsahuje dvě varianty řešení, které se shodují v orientaci hlavního vstupu do Tyršovy ulice a v řešení sálu a navazujících prostor přísálí, jeviště, nízkoprahového klubu pod ním a sportovních místností kolem sálu. Shodné jsou rovněž parametry uvažovaného plaveckého bazénu. Obě varianty předpokládají demolici severní části nynější budovy, ve které je umístěno zázemí sálu. Obě varianty jsou zpracovány tak, aby je bylo možné realizovat ve dvou etapách. Varianta 1 kompaktní Plavecký bazén je přisazen k východnímu přísálí, se kterým má společnou stěnu. Na hlavní sál orientovaný souběžně s Jiráskovou ulicí navazuje příčně umístěný trakt zázemí pro sál i pro bazén. Varianta 2 samostatné objekty Na trakt hlavního sálu a přísálí navazuje ve stejné hmotě zázemí sálu a společná recepce pro sál a pro bazén. Bazén je řešen jako samostatný objekt moderního architektonického výrazu, který se stávající budovou spojuje prosklená chodba.

4 Průvodní zpráva ke studii 4 Společné řešení sálu a navazujících prostor Hlavní sál a přísálí Hlavní sál zůstává ve stejných rozměrech jako doposud. Bude využíván ke sportovním aktivitám a kulturním a společenským akcím. Nad sálem jsou nově umístěny čtyři přisvětlovací vikýře, které tvarově vycházejí z historického vzhledu Sokolovny. Přísálí se zvětšuje o prostory před jevištěm, čímž se zvětšuje jejich kapacita. Západní přísálí orientované do Jiráskovy ulice bude vybaveno akustickou posuvnou příčkou, která umožní jeho oddělení a samostatné využití. K tomuto účelu vzniká nový vchod z Jiráskovy ulice se zázemím. Zvažováno je umístění zrcadel do čela západního přísálí a jeho využití jako gymnastického sálu. Pokud by tato dispozice nevyhovovala potřebám, lze jako gymnastický sál využít jednu z navrhovaných sportovních místností. Vedle nářaďovny jsou umístěny další skladovací prostory pro uložení nábytku užívaného při kulturních akcích tak, aby toto vybavení nepřekáželo sportovnímu využití sálu a obou přísálí. Jeviště Jeviště zůstává ve stejném rozměru, malé místnosti v zadní části budou sloužit pro jevištní techniku a pro sklad divadelních potřeb. Jeviště bude mít nově tři vstupy ze sálu, což umožní přístup účinkujících ze sálu na jeviště (např. při vystoupení dětí při školní akademii), z malé šatny klubu a účinkujících, která navazuje na nový vstup z Jiráskovy ulice, a z nářaďovny, kde mohou být umístěny i potřeby pro činnosti na jevišti. Navrženo je posunutí jižního štítu na hranici budovy tak, aby se zjednodušil a zpřehlednil celkový tvar budovy. Nízkoprahový klub Prostor pod jevištěm dosud využívaný jako sklad bude uzpůsoben jako klub pro dospívající mládež. Vstup bude novým vchodem z Jiráskovy ulice přes šatnu klubu a účinkujících. Dvojí využití této místnosti nevadí, protože se nepředpokládá souběh provozu klubu a vystoupení na jevišti. Sportovní místnosti u vstupu do sálu Ze zvýšené části hlavního sálu budou přístupné samostatné sportovní místnosti. Předpokládá se, že v těchto místnostech budou umístěny aktivity vyžadující speciální vybavení, které není možné pravidelně přesouvat do sálu či přísálí. Možnostmi využití jsou posilovna a golfový trenažer, podle potřeby může být jedna z místností vybavena i ke gymnastickým cvičením (zrcadla na stěně a vhodný povrch podlahy).

5 Průvodní zpráva ke studii 5 Zázemí sálu Řešení varianty 1 Do objektu se bude vstupovat od severu z Tyršovy ulice přes zádveří do vstupní haly. U vchodu je umístěna společná recepce pro sál i plavecký bazén. Zázemí recepce umožňuje poskytovat omezený prodej nápojů a trvanlivého občerstvení a půjčování sportovních potřeb. Vedle vstupu do sálu se nacházejí stolky k posezení, např. pro rodiče čekající na děti sportující v sále nebo v bazénu. Při zábavách a podobných akcích tento kout poskytuje jednu z možností posezení. Z haly do hlavního sálu je možné projít přímo nebo vedlejší chodbou přes šatny. Dvě samostatné šatny mají společné umývárny, které půjde při provozu uzavřít tak, aby byly přístupné podle potřeby vždy jen z jedné šatny. Toalety jsou přístupné z centrální haly. Na rohu vstupní haly a vedlejší chodby je umístěno občerstvení s potřebným zázemím, u kterého se předpokládá provoz při větších akcích v sále. S občerstvením bude při těchto akcích možné posedět v centrální hale nebo v rohové klubovně. V běžném provozu tato klubovna umožní konání různých schůzí a podobných akcí a rovněž může sloužit jako volební místnost. Ve vedlejší chodbě se nachází rovněž schodiště do prvního patra, úklidová místnost a ze sálu přístupná technická místnost, která může být vybavena pro ovládání osvětlení a ozvučení sálu. Prostory v patře nad zázemím sálu V patře nad zázemím sálu se nachází přístup na balkon, prostory určené k ubytování (správce areálu a menší turistická ubytovna), kancelář pro provozovatele areálu a klubovna, která může sloužit jako stálá místnost TJ Sokola Hostivice. Jsou odtud přístupné rovněž technické místnosti s kotelnou a vzduchotechnikou. Místnosti orientované na východ a na západ jsou osvětlovány okny ve štítech, místnosti na severní straně pak střešními vikýři shodného tvaru jako nad sálem. Zázemí bazénu Ze vstupní haly se vstupuje do samostatných mužských a ženských šaten a sprch. Z chodby navazující na tyto prostory se vstupuje do bazénu, do místnosti WC pro invalidy a do prostoru odpočívárny, ochlazovny a saun. Dispozice odpočívárny umožní podle potřeby oddělit část místnosti např. pro masáže, solárium a podobné činnosti. V tomto bloku jsou rovněž umístěna dvě WC přístupná z venkovních sportovišť, která slouží jako zázemí při sportování na těchto hřištích.

6 Průvodní zpráva ke studii 6 Plavecký bazén K východnímu přísálí je přisazen plavecký bazén rozměru 15 m 7 m, s přístupovým schodištěm a malým dětským brouzdalištěm. S venkovním prostorem je bazén propojen dvěma francouzskými okny vedoucími na chodník před bazénem. Předpokládá se jejich využití především jako únikového východu, pokud by měly být užívány při běžném provozu, je nutné v jejich blízkosti umístit sprchy, aby nedocházelo ke znečištění čistého provozu bazénu. Terasa nad bazénem Ke slunění a rekreaci je určena terasa nad rovnou střechou bazénu. Pro uživatele bazénu je přístupná vřetenovým schodištěm přímo z rohu místnosti. Terasa je napojena i na vstup z patra nad zázemím sálu a bazénu. Třetí přístup po schodišti u skladových místností zajišťuje přímé propojení venkovních sportovišť a terasy, které bude využíváno zejména při hromadných akcích typu dětského dne. Lehátka, slunečníky a další vybavení se ukládá v místnosti v patře nad zázemím bazénu. Technické zázemí bazénu Strojovna bazénu včetně akumulační nádrže a úpravny vody je umístěna pod sklady jižně od bazénu. Do strojovny se vstupuje po samostatném schodišti z venkovního sportoviště. Vzduchotechnika a vytápění je řešeno z patra nad společným zázemím sálu a bazénu.

7 Průvodní zpráva ke studii 7 Etapizace varianty 1 V případě potřeby rozdělení stavby na dvě etapy je možné v 1. etapě zrekonstruovat sál a jeho zázemí a ve druhé etapě plavecký bazén se zázemím. Při etapizaci vzniknou nejprve dva pokoje ubytovny a při rozšíření zbývající dva pokoje. Za této situace bude nutné vyřešit izolaci vnějších stěn, které by při společném řešení obou etap jako vnitřní stěny nemusely být zateplovány. Zároveň musí být v 1. etapě vybudována strojovna bazénu, protože je umístěna pod nově budovanými sklady nábytku a venkovního vybavení. Možnosti dalšího rozvoje varianty 1 Terasa plaveckého bazénu je vyšší než střecha nad přísálím. Změnou sklonu střechy od hřebene nad sálem po terasu bazénu je možné vytvořit balkon nad východním přísálím a zvýšit tak kapacitu sálu. Základní nevýhodou této varianty je kromě většího zásahu do konstrukce střechy především narušení symetrie střech nad hlavním sálem, které se však projeví pouze v pohledu od jihu, přes soukromé zahrady.

8 Průvodní zpráva ke studii 8 Zázemí sálu Řešení varianty 2 Prostor zázemí je řešen velmi obdobně jako ve variantě 1. Protože je o cca 2,3 m delší, je možné rozšířit prostor před občerstvením a zvětšit prostor klubovny, do které vede vstup ze šikmo umístěné stěny. Díky odsazení budovy bazénu vzniká elegantní přímý přístup na venkovní sportoviště ze vstupní haly, kterého ve variantě 1 nelze dosáhnout. Prostory v patře nad zázemím sálu Protože je střecha tvarována stejně jako nad hlavním sálem a přísálími, je možné v patře zázemí využít pouze střední část přístavby, v prodloužení přísálí jsou střechy příliš nízko. V patře je umístěn vstup na balkon sálu, kotelna, klubovna (stálá místnost pro činnost TJ Sokola Hostivice), apartmán (byt správce) a malá kancelář pro provozovatele areálu. Budova plaveckého bazénu se zázemím Plavecký bazén se zázemím je koncipován jako samostatná budova, která může být umístěna na pozemku různým způsobem. Situace zachycují dvě možné podvarianty na nynější asfaltové ploše a souběžně s Tyršovou ulicí. Varianta 2a zachovává stromy při Tyršově ulici, ale zabírá významnou část asfaltové plochy, varianta 2b nepříznivě zasahuje do vzrostlých dřevin, ale umožňuje umístit na nynější asfaltové ploše více hřišť. Rozdíl spočívá v trasování prosklené spojovací chodby. Kromě výkresů situací je ve studii rozpracována podvarianta 2a. Vlastní bazén je řešen velmi obdobně jako v předchozí variantě, jeho zázemí je však rozděleno do dvou podlaží. V přízemí navazují na spojovací chodbu samostatné mužské a ženské šatny a sprchy. Ze šaten se vstupuje do chodby, ze které je přístupný vlastní bazén, a po schodišti se návštěvník dostává do prostor sauny a odpovídajícího zázemí pro relaxaci. Z tohoto prostoru je rovněž přístup do strojovny vzduchotechniky. Po dalším ramenu schodiště je přístupná terasa nad bazénem. Do skladu se ukládají lehátka, slunečníky a další vybavení terasy. Kotelna a strojovna bazénu je umístěna v suterénu pod šatnami. Vysoká východní strana bazénu umožňuje případné vybudování horolezecké stěny.

9 Průvodní zpráva ke studii 9 Etapizace varianty 2 Varianta 2 předpokládá dva samostatné objekty, propojené pouze spojovací chodbou. Stavbu je tedy možné snadno rozdělit na dvě části. Sokolovnu lze rekonstruovat bez stavby bazénu v další etapě, bude tak plně funkční. Pokud by měl být dříve realizován plavecký bazén než rekonstrukce zázemí Sokolovny, chyběla by bazénu recepce nebo podobný prostor před šatnami.

10 Průvodní zpráva ke studii 10 Varianta 1 Seznam výkresů Situace 1:500 Přízemí půdorys 1:150 Přízemí legenda místností Patro půdorys 1:150 Patro legenda místností Suterén půdorys a legenda místností 1:150 Střechy 1:150 Řezy 1:150 Pohledy uliční 1:150 Pohledy 1:150 Hmotová studie Varianta 2 Situace podvarianta 2a 1:500 Situace podvarianta 2b 1:500 Přízemí sálu půdorys 1:150 Patro sálu půdorys 1:150 Suterén sálu a bazénu půdorys 1:150 Střechy sálu 1:150 Přízemí bazénu půdorys 1:150 Patro bazénu půdorys 1:150 Střechy bazénu 1:150 Hmotová studie Některé rozměry uváděné ve studii zadané městem neodpovídají skutečnosti. Ve variantě 1 byly opraveny tyto údaje: hloubka jeviště rozmístění oken obou přísálí Ve variantě 2 jsou ponechány původní rozměry, což však nemá vliv na posuzování variant. V obou variantách rovněž neodpovídá skutečnosti výška stropu sálu a hřebene střechy nad sálem. Rozdíl činí cca 0,75 m.

HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA

HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA Rekonstrukce a dostavba na kulturně sportovní centrum Varianta 2 Technická zpráva ke studii Zpracovali: Alena Kučerová a Jiří Kučera Hostivice, leden 2011 Technická zpráva ke studii

Více

HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA. Přehled stavebního vývoje. Zpracoval: Jiří Kučera

HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA. Přehled stavebního vývoje. Zpracoval: Jiří Kučera HOSTIVICKÁ SOKOLOVNA Přehled stavebního vývoje Zpracoval: Jiří Kučera Hostivice, leden 2011 Přehled stavebního vývoje 2 Původní podoba Sokolovny Hostivickou Sokolovnu postavila Tělocvičná jednota Sokol

Více

PŘÍSTAVBA PAVILONU ODBORNÝCH UČEBEN ZÁKLADNÍ ŠKOLA BÍLÁ TŘEMEŠNÁ - STUDIE

PŘÍSTAVBA PAVILONU ODBORNÝCH UČEBEN ZÁKLADNÍ ŠKOLA BÍLÁ TŘEMEŠNÁ - STUDIE ZÁKLADNÍ ŠKOLA BÍLÁ TŘEMEŠNÁ - STUDIE ENVIOM s.r.o. Ing. arch. Blanka Navrátilová Bubenská / Ing. Lucie Rejlová 0 00 Praha datum:.. 0 www.enviom-sro.cz blanka.navratilova@enviom-sro.cz VÝKRES: TITUL MĚŘÍTKO:

Více

m M 1:500 19:01 12:00 6: ,000. Situace 500. J.Hradec s.r.o. Jarošovská 753/II Jindřichův Hradec.

m M 1:500 19:01 12:00 6: ,000. Situace 500. J.Hradec s.r.o. Jarošovská 753/II Jindřichův Hradec. 0 5 10 15 20 25m M 1:500 19:01 12:00 6:50-5500 8950 4500 +-0,000 PROJEKT: BAZÉN LOUNY INVESTOR: MĚSTO LOUNY OBEC: LOUNY STUPEŇ: STUDIE MĚŘÍTKO: 1:500 DATUM: I 2017 ARCH.Č.: 16089 Situace 500 01 č.m. ÚČEL

Více

TĚLOCVIČNA SK SPARTAK CHRASTAVA - STUDIE REKONSTRUKCE Sportovní projekty s.r.o. 3/2o14

TĚLOCVIČNA SK SPARTAK CHRASTAVA - STUDIE REKONSTRUKCE Sportovní projekty s.r.o. 3/2o14 TĚLOCVIČNA SK SPARTAK Obsah: 1) Identifikační údaje 2) Souhrnná zpráva 3) Situace 1:500 4) Půdorys 1.N.P. 1:150 5) Půdorys 2.N.P. 1:150 6) Řezy 1:200 7) Pohledy 1:200 8) Vizualizace 1) Identifikační údaje

Více

Tělocvična u ZŠ T.G. Masaryka v Lysé nad Labem - Litoli. studie 11/2016

Tělocvična u ZŠ T.G. Masaryka v Lysé nad Labem - Litoli. studie 11/2016 Tělocvična u ZŠ T.G. Masaryka v Lysé nad Labem - Litoli studie 11/2016 PRŮVODNÍ ZPRÁVA ÚDAJE O STAVBĚ název stavby: Tělocvična u ZŠ T.G. Masaryka v Lysé nad Labem - Litoli místo stavby: Palackého 160/1,

Více

Rodinné domy typu A, varianty dispozic

Rodinné domy typu A, varianty dispozic Standardní dispozice 4+kk Domy typu A ve standardní variantě jsou přístupné ze severní strany. Jsou od obytné ulice odděleny pásem zeleně a jejich dominantním prvkem je na jih orientovaná rozlehlá krytá

Více

STUDIE DOSTAVBA PAVILONU ZŠ JANDUSŮ

STUDIE DOSTAVBA PAVILONU ZŠ JANDUSŮ STUDIE Úvodní údaje Identifikační údaje stavby: 2/38, 104 00 Praha 114 Identifikační údaje stavebníka: Městská část Praha 22, 104 00 Praha 114 Identifikační údaje zpracovatele dokumentace: IN.SPIRA GROUP,

Více

M 1:1000 1040/38 1040/52 1040/62 1040/60 1040/206 1040/42 1040/202 1040/67 1040/40 1040/48 1040/110 1040/63 1040/45 1040/41 1040/205 1040/200 1040/108

M 1:1000 1040/38 1040/52 1040/62 1040/60 1040/206 1040/42 1040/202 1040/67 1040/40 1040/48 1040/110 1040/63 1040/45 1040/41 1040/205 1040/200 1040/108 DIPLOMNÍ PROJEKT KOSTEL S FARNÍM CENTREM NA SÍDLIŠTI BARRANDOV V PRAZE AUTOR : JAROSLAV FILEK VEDOUCÍ DIPLOMOVÉ PRÁCE : ING. ARCH. AKAD. ARCH. ANTONÍN JENÍČEK AKAD. ROK / SEMESTR : 2010/2011 / LETNÍ KONZULTANT

Více

Rozšíření mateřské školy. Hřebečská Buštěhrad. Rozšíření mateřské školy. Hřebečská 660, Buštěhrad

Rozšíření mateřské školy. Hřebečská Buštěhrad. Rozšíření mateřské školy. Hřebečská 660, Buštěhrad Hřebečská 660 273 43 Buštěhrad TITULNÍ LIST TEXTOVÁ ČÁST Zadání: Zadáním a cílem návrhu je rozšíření kapacity stávající mateřské školy Hřebečská 660, Buštěhrad o 2 třídy po 25 žácích. Mateřská škola sídlí

Více

ZÁZEMÍ PRO SPORT A VOLNÝ ČAS PROJEKT

ZÁZEMÍ PRO SPORT A VOLNÝ ČAS PROJEKT PROJEKT 0 Úvodní údaje Identifikační údaje stavby: Identifikační údaje stavebníka: Městská část Praha 12 Identifikační údaje zpracovatele dokumentace: IN.SPIRA GROUP, s.r.o. Šejbalové 894, Praha 5 Barrandov,

Více

VILA 2C ULICE 1.14 1.13 1.10. Účel místnosti. Plocha (m2) 1.09 1.08 1.06 1.07 -0,020 1.02 +0,000 1.01 +1,425

VILA 2C ULICE 1.14 1.13 1.10. Účel místnosti. Plocha (m2) 1.09 1.08 1.06 1.07 -0,020 1.02 +0,000 1.01 +1,425 půdorys 1.NP vrata vstupní branka ULICE 1.14 240 l 240 l 1.13 12 870 11 020 1 850 1.10 5 600 1.11 terasa 1 4 030 5 600 6 960 možnost umístění bazénu 1.06 1.09 1.04 1.07 1.02 1.03 1.12 terasa 2 1.08 +0,000

Více

STŘEDISKO EKOLOGICKÉ VÝCHOVY MLÁDEŽE HABARTICE

STŘEDISKO EKOLOGICKÉ VÝCHOVY MLÁDEŽE HABARTICE STŘEDISKO EKOLOGICKÉ VÝCHOVY MLÁDEŽE HABARTICE STŘEDISKO EKOLOGICKÉ VÝCHOVY MLÁDEŽE HABARTICE Místo: pozemky parc.č. 248, 249, 257, k.ú. Habartice u Krupky, obec Krupka Stavební program Činnost Pobytové

Více

Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň. Prodej stavebního pozemku

Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň. Prodej stavebního pozemku ARCHITEKTI Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň Na pozemek je navržen jednopodlažní objekt s podkrovím a jedním polosuterenem, který v maximální míře využívá jak svažitosti pozemku, tak jeho

Více

SUTERÉN VESTIBUL BAZÉNOVÁ HALA WELLNESS A SAUNY OBČERSTVENI A RESTAURACE PROVOZNÍ PROSTORY

SUTERÉN VESTIBUL BAZÉNOVÁ HALA WELLNESS A SAUNY OBČERSTVENI A RESTAURACE PROVOZNÍ PROSTORY 01 TYČ PRO PŘIPOUTANÍ KOČÁRKŮ 02 LAVICE 03 TECHNICKÝ VSTUP 04 PODAVAČI OKNO -BAR 05 TURNIKETY 06 ZOUVACl LAVICE 07 ÚPRAVNA-ZRCADLA 08 KABINKA 09 RODINNÁ KABINKA 10 HYGIENICKÝ FILTRU (BOČNlTRYSKY) 11 VYHŘÍVANÁ

Více

PROCES AREÁL - KVĚTEN 2017

PROCES AREÁL - KVĚTEN 2017 PROCES AREÁL - KVĚTEN 2017 PORTFOLIO - OBSAH Č. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 NÁZEV VÝKRESU ARCHITEKTONICKÁ ZPRÁVA STÁVAJÍCÍ STAV - PŮDORYS 1NP STÁVAJÍCÍ STAV - PŮDORYS 2NP

Více

REVITALIZACE KOUPALIŠTĚ V ÚVALECH

REVITALIZACE KOUPALIŠTĚ V ÚVALECH ARCHITEKTONICKÁ STUDIE, sídlo : Libníkovice 3, 503 46 Třebechovice p. O., kancelář : Velké náměstí 147, Hradec Králové 500 03, IČ : 02827727, e - mail : office @ mecnerova.cz, telefon : + 420 775 289 984

Více

OBJEMOVÁ STUDIE MŠ PITKOVICE

OBJEMOVÁ STUDIE MŠ PITKOVICE LIST Č. - 1 :4,0 1 OBJEMOVÁ STUDIE MŠ PITKOVICE název souboru - číslo strany datum tisku - 01/2013 formát eatelier 2013 TITULKA ÚVODNÍ ÚDAJE Identifikační údaje stavby: MATEŘSKÁ ŠKOLA PITKOVICE Parc. č.1/6

Více

1. Aquacentrum. adresa Jiráskova 2664, Pardubice telefon web.

1. Aquacentrum. adresa Jiráskova 2664, Pardubice telefon web. 1. Aquacentrum adresa Jiráskova 2664, Pardubice 530 02 telefon 461 101 200 e-mail info@aquapce.cz web www.aquapce.cz Parkování Přístup Vstup Interiér 1.NP zvýšené 1.NP 2.NP 5x vyhrazené pro ZTP na parkovišti

Více

PRAKTIK 1515. novinka. 103.9 m 2. 2 990 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2015

PRAKTIK 1515. novinka. 103.9 m 2. 2 990 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2015 PRAKTIK 11 2 990 000 Kč 1 820 000 Kč 4 66 m 2 4834 m 3 1020 m 2 686 m 2 27 kwh/m 2 7840 m 40 jednoduchý, kompaktní a cenově dostupný dům vhodný zejména pro mladé rodiny navzdory malé zastavěné ploše má

Více

NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST

NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST EUROLINE SLOVAKIA 2012 6 250 000 Kč 3 750 000 Kč AKTIV BASE 3 500 000 Kč 2 250 000 Kč AKTIV BASE -128 000 Kč -78 000 Kč

Více

Příloha č. 3. Specifikace rozsahu zateplení

Příloha č. 3. Specifikace rozsahu zateplení Veřejná zakázka malého rozsahu na zhotovení projektové dokumentace a energetického auditu stavby Realizace úspor energie - SŠ zemědělská a VOŠ Chrudim včetně výkonu autorského dozoru Příloha č. 3 Všechny

Více

OPTIMAL 1539. novinka. 164.3 m 2. 4 600 000 Kč 2 720 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2004. POSCHODÍ [celková plocha 79.0 m 2 ]

OPTIMAL 1539. novinka. 164.3 m 2. 4 600 000 Kč 2 720 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2004. POSCHODÍ [celková plocha 79.0 m 2 ] 1643 m 2 [celková plocha 83 m 2 ] [celková plocha 790 m 2 ] s garáží 4 600 000 Kč 2 720 000 Kč praktický a pohodlný patrový dům s moderním vzhledem, vhodný i do města kompaktní tvar je předpokladem nižší

Více

SVITAP J.H.J. spol. s r.o.

SVITAP J.H.J. spol. s r.o. NABÍDKA PRONÁJMU VOLNÝCH PROSTOR SVITAP J.H.J. spol. s r.o. Kijevská 8, 568 02 Svitavy tel.: 461 568 166 mob.: 605 700 601 e-mail: vinklerova@svitap.cz www.svitap.cz Budovy a provozy na ul. Dimitrovova

Více

koncepční studie Objednatel: Město Krnov Hlavní náměstí 1 794 01 Krnov Projekt: Datum: září 2013 Číslo zakázky: 02/13 Stupeň:

koncepční studie Objednatel: Město Krnov Hlavní náměstí 1 794 01 Krnov Projekt: Datum: září 2013 Číslo zakázky: 02/13 Stupeň: 01 situace širších vztahů v území 02 architektonická situace 03 zákres do ortofotomapy 04 situace technické infrastruktury a komunikací 05 zákres do katastrální mapy 06 zákres do územního plánu 07 půdorys

Více

REKONSTRUKCE A PŘÍSTAVBA RODINNÉHO DOMU ÚHOLIČKY. Tibor Csukás, Petr Slepánek květen 2012

REKONSTRUKCE A PŘÍSTAVBA RODINNÉHO DOMU ÚHOLIČKY. Tibor Csukás, Petr Slepánek květen 2012 REKONSTRUKCE A PŘÍSTAVBA RODINNÉHO DOMU ÚHOLIČKY Obsah identifikační údaje stavby PRŮVODNÍ ZPRÁVA PŮDORYS 1.NP... 1:100 PŮDORYS 2.NP... 1:100 PŘÍČNÝ ŘEZ DOMEM... 1:100 POHLEDY... 1:200 ZÁKRES DO FOTOGRAFIE

Více

Portfolio fa čvut. Pešková Klára - diplomní projekt 2010/2011. rehabilitace a dostavba areálu tvrze ve Slavkově modul památkvé péče

Portfolio fa čvut. Pešková Klára - diplomní projekt 2010/2011. rehabilitace a dostavba areálu tvrze ve Slavkově modul památkvé péče Portfolio fa čvut Pešková Klára - diplomní projekt 2010/2011 rehabilitace a dostavba areálu tvrze ve Slavkově modul památkvé péče průvodní technická zpráva Identifikační údaje Název stavby : Rehabilitace

Více

PŘESTAVBA STODOLY NA RODINNÝ DŮM LÍŠNICE. Tibor Csukás, Petr Slepánek březen 2012

PŘESTAVBA STODOLY NA RODINNÝ DŮM LÍŠNICE. Tibor Csukás, Petr Slepánek březen 2012 PŘESTAVBA STODOLY NA RODINNÝ DŮM LÍŠNICE Obsah identifikační údaje stavby PRŮVODNÍ ZPRÁVA PŮDORYS 1.NP... 1:100 PŮDORYS 2.NP a ŘEZ AA... 1:100 PROSTOROVÉ PŮDORYSNÉ ŘEZY DOMEM PROSTOROVÝ PŘÍČNÝ ŘEZ DOMEM

Více

ROZÁRKA KAVÁRNA S VYHLÍDKOU

ROZÁRKA KAVÁRNA S VYHLÍDKOU STŘEDOŠKOLSKÁ TECHNIKA 2016 - STRETECH 2016 Setkání a prezentace prací středoškolských studentů na ČVUT ve středu dne 8. června 2016 ROZÁRKA KAVÁRNA S VYHLÍDKOU Michaela Andrlová SPŠ stavební Hradec Králové,

Více

Rozšíření Základní školy Nad Parkem, Praha - Zbraslav

Rozšíření Základní školy Nad Parkem, Praha - Zbraslav NÁVRH STAVBY A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA 21401- Rozšíření Základní školy Nad Parkem, Praha - Zbraslav A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1. Identifikační údaje A.1.1. Údaje o stavbě Název stavby: Rozšíření Základní školy Nad

Více

OPTIMAL novinka. . plnohodnotné poschodí s plnou výškou. jednoduché m Kč Kč Kč EUROLINE 2016

OPTIMAL novinka. . plnohodnotné poschodí s plnou výškou. jednoduché m Kč Kč Kč EUROLINE 2016 OPTIMAL 1643 3 800 000 Kč 2 090 000 Kč 903 m 2 s garáží 1148 m 2 6798 m 3 1407 m 2 892 m 2 předpokl spotřeba energie za rok

Více

CELKOVÁ REKONSTRUKCE A MODERNIZACE AQUAPARKU Příbram souborné řešení interiéru. legenda místností

CELKOVÁ REKONSTRUKCE A MODERNIZACE AQUAPARKU Příbram souborné řešení interiéru. legenda místností CELKOVÁ REKONSTRUKCE A MODERNIZACE AQUAPARKU Příbram souborné řešení interiéru legenda místností 1/2018 LEGENDA MÍSTNOSTÍ - 1.NP č.m. 1.01 ZÁDVEŘÍ VESTIBULU 18,54 KD-N, ČISTÍCÍ ZÓNA OŠ, SKLO akustický

Více

LINIA 1061. . velké vikýře zvyšují komfort v ložnicích. balkon z rodičovské. 4 000 000 Kč 2 250 000 Kč možnost doobjednat.

LINIA 1061. . velké vikýře zvyšují komfort v ložnicích. balkon z rodičovské. 4 000 000 Kč 2 250 000 Kč možnost doobjednat. LINIA 1061 předpokl spotřeba energie za rok vhodný do řadové zástavby nebo jako dvojdům či samostatně stojící dům úzká dispozice vhodná na úzké parcely zasunutá terasa poskytuje soukromí v řadové zástavbě

Více

Praha, Nové Město, dům čp. 1984, severní křídlo. Celkový pohled od jihu (všechna foto M. Panáček 2015).

Praha, Nové Město, dům čp. 1984, severní křídlo. Celkový pohled od jihu (všechna foto M. Panáček 2015). Praha, Nové Město, dům čp. 1984, severní křídlo. Celkový pohled od jihu (všechna foto M. Panáček 2015). Praha, Nové Město, dům čp. 1984, severní křídlo. Jižní fasáda, spodní část, pohled od jihu. Praha,

Více

Školní areál Žvahov 463 pasport 2010 (všechny údaje v m2) volné prostory podklady pro výběrové řízení Úřadu Městské části Praha 5

Školní areál Žvahov 463 pasport 2010 (všechny údaje v m2) volné prostory podklady pro výběrové řízení Úřadu Městské části Praha 5 Školní areál Žvahov 463 pasport 2010 (všechny údaje v m2) volné prostory podklady pro výběrové řízení Úřadu Městské části Praha 5 hlavní školní budova: číslo identifikace VOLNÉ TCP SPOLEČNÉ CELKEM + 3.

Více

REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012

REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012 REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012 OBSAH IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE PRŮVODNÍ ZPRÁVA NÁZEV STAVBY' ' REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP

Více

ZŠ KOMENSKÉHO NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ. Tel.: / Fax: IČO:

ZŠ KOMENSKÉHO NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ. Tel.: / Fax: IČO: Město Nové Město nad Metují náměstí Republiky 6 549 01 Nové Město nad Metují TĚLOCVIČNA ZŠ KOMENSKÉHO NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUHRNNÉ INFORMACE CENA STAVBY 27 mil. Kč vč. DPH Nové Město nad Metují, srpen

Více

Architektonická studie - průvodní zpráva. Účel stavby

Architektonická studie - průvodní zpráva. Účel stavby Architektonická studie - průvodní zpráva Nástavby základní školy Revoluční 70, 6 Strančice Č.parc. / k.ú. Strančice, Praha - východ Objednatel OÚ Strančice IČO 000788 Revoluční 8 6 Strančice Vypracoval:

Více

Víceúčelové kulturní centrum Rožnov pod Radhoštěm

Víceúčelové kulturní centrum Rožnov pod Radhoštěm Víceúčelové kulturní centrum Rožnov pod Radhoštěm Seznam příloh 1. situace 1:1000, 1:500 2. půdorys 1. pp a 1. np 1:200 3. půdorys 2. a 3. np 1:200 4. půdorys 4. np a řezy 1:200 5. pohledy 1:200 6. perspektivy

Více

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE RODINNÝ DŮM - VČELNÁ RODINNÝ DŮM Projektant: Místo stavby: Plocha pozemku: Zastav. plocha domu: Zas. plocha garáže: Obestavěný pr. domu: Zpevněné plochy: Ing. arch. Jan Klein Ing. arch. Jakub Pubal p.č.

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA VÝKRESY O.1 SITUACE SOUČASNÝ STAV M 1 : 500 O.3 POHLEDY M 1 : 100 B.1 SITUACE M 1 : 500 A.3 PŮDORYS 2.

PRŮVODNÍ ZPRÁVA VÝKRESY O.1 SITUACE SOUČASNÝ STAV M 1 : 500 O.3 POHLEDY M 1 : 100 B.1 SITUACE M 1 : 500 A.3 PŮDORYS 2. O B S A H PRŮVODNÍ ZPRÁVA VÝKRESY O.1 SITUACE SOUČASNÝ STAV M 1 : 500 O.2 POHLEDY M 1 : 100 O.3 POHLEDY M 1 : 100 A.1 SITUACE M 1 : 500 A.2 PŮDORYS 1. NP M 1 : 200 A.3 PŮDORYS 2. NP M 1 : 200 A.4 PERSPEKTIVY

Více

EKOLINE 1237. 209.7 m 2. 4 500 000 Kč 2 720 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2012. 5 151.4 m 2 768.6 m 3

EKOLINE 1237. 209.7 m 2. 4 500 000 Kč 2 720 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2012. 5 151.4 m 2 768.6 m 3 EKOLINE 1237 4 00 000 Kč 2 720 000 Kč 114 m 2 7686 m 3 114 m 2 909 m 2

Více

ing. arch. jakub volka v benátkách 2350/6, , praha 4 ing. arch. jakub čermák

ing. arch. jakub volka v benátkách 2350/6, , praha 4 ing. arch. jakub čermák titulní strana 00 v benátkách 2350/6, 149 00, praha 4 ing. arch. jakub čermák průvodní - 01 v benátkách 2350/6, 149 00, praha 4 ing. arch. jakub čermák a souhrnná technická zpráva Stírka koupaliště Základní

Více

WWW.NAVRHYBYDLENI.CZ PREZENTACE PATROVÉHO RODINNÉHO DOMU S OBYTNÝM PODKROVÍM A KRYTÝM STÁNÍM PRO AUTOMOBIL

WWW.NAVRHYBYDLENI.CZ PREZENTACE PATROVÉHO RODINNÉHO DOMU S OBYTNÝM PODKROVÍM A KRYTÝM STÁNÍM PRO AUTOMOBIL PREZENTACE PATROVÉHO RODINNÉHO DOMU S OBYTNÝM PODKROVÍM A KRYTÝM STÁNÍM PRO AUTOMOBIL 0.4 0.5 0.6 0.7 0.1 0.3 0.2 LEGENDA MÍSTNOSTÍ: 0.1 VSTUP 2,64m² 0.2 ŠATNA 4,16m² 0.3 KOUPELNA 4,94m² 0.4 PRACOVNA 9,36m²

Více

Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice. Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú.

Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice. Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú. 1977 Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice 1980/3 Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú. Kaplice Okres: Kaplice 1982 1992/2 Datum: Květen

Více

STUDIE RODINNÝCH DOMŮ A ZÁZEMÍ CHOLUPICE, K DÝMAČI

STUDIE RODINNÝCH DOMŮ A ZÁZEMÍ CHOLUPICE, K DÝMAČI STUDIE RODINNÝCH DOMŮ A ZÁZEMÍ CHOLUPICE, K DÝMAČI Investor: Ing. Jan Průcha (zástupce společenství investorů) CS architects Ing. Petra Brzobohatá (petra.brzobohata@centrum.cz; 00420 604 723 762) Ing.

Více

Dostavba památníku romského holocaustu v Hodoníně u Kunštátu. soutěžní návrh Marika Dumková

Dostavba památníku romského holocaustu v Hodoníně u Kunštátu. soutěžní návrh Marika Dumková Dostavba památníku romského holocaustu v Hodoníně u Kunštátu soutěžní návrh Marika Dumková Žalov lesní hřbitov Hodonín u Kunštátu Hodonínka Rozsečský potok vesnice les pole vodní plochy a toky objekty

Více

STUDIE - DISPOZICE A FASÁDA - RD PRAHA - KUNRATICE

STUDIE - DISPOZICE A FASÁDA - RD PRAHA - KUNRATICE STUDIE - DISPOZICE A FASÁDA - RD PRAHA - KUNRATICE ZADAVATEL: Jiří Novotný Za Kovářským rybníkem, Praha AUTOR: Ing. arch. Naďa Richterová Zahořany 32, 411 48 Křešice DATUM: 14. 10. 2014 FORMÁT: 23 A4 1

Více

Dům 160 m2, pozemek 1385 m2

Dům 160 m2, pozemek 1385 m2 Dům 160 m2, pozemek 1385 m2 Libčany - Libčany 10 250 000 Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: rodinnydumlibcany.cz Popis Exkluzivně Vám nabízíme nadstandardní jednopodlažní rodinný

Více

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ MĚSTSKÁ KNIHOVNA, LAUSANNE DIPLOMOVÁ PRÁCE FAKULTA ARCHITEKTURY ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ I. BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ MĚSTSKÁ KNIHOVNA, LAUSANNE DIPLOMOVÁ PRÁCE FAKULTA ARCHITEKTURY ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ I. BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA ARCHITEKTURY ÚSTAV NAVRHOVÁNÍ I. FACULTY OF ARCHITECTURE DEPARTMENT OF DESIGN I. MĚSTSKÁ KNIHOVNA, LAUSANNE CITY LIBRARY, LAUSANNE DIPLOMOVÁ

Více

EKOLINE Kč Kč Kč EKOLINE 1237 RODINNÉ DOMY EUROLINE m m 3

EKOLINE Kč Kč Kč EKOLINE 1237 RODINNÉ DOMY EUROLINE m m 3 EUROLINE SLOVAKIA 2012 EKOLINE 1237 4 20 000 Kč 2 20 000 Kč -10 000 Kč POSCHODÍ [plocha 1000 m 2 ] [plocha 1097 m 2 ] předpokl spotřeba energie za rok komfortní moderní dům navržený v souladu s moderními

Více

RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ

RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ TYPOVÉ DOMY DEKHOME VÝBĚR DOMU Volba vhodného a plně vyhovujícího domu je s jistotou jednou ze starostí z kategorie těch příjemných. Na druhou stranu se však

Více

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE SPORTOVIŠTĚ OBCE BYSTŘIČKA. architektonická studie 9/2017

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE SPORTOVIŠTĚ OBCE BYSTŘIČKA. architektonická studie 9/2017 ARCHITEKTONICKÁ STUDIE SPORTOVIŠTĚ OBCE BYSTŘIČKA architektonická studie 9/2017 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE název projektu Architektonické řešení sportoviště obce Bystřička lokalita sportovní areál TJ Sokol Bystřička

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY A NADSTAVBA OBJEKTU Č.P. 1 VE STARÉM HOBZÍ a r ch i t e k t o n i c k a s t u d i e

STAVEBNÍ ÚPRAVY A NADSTAVBA OBJEKTU Č.P. 1 VE STARÉM HOBZÍ a r ch i t e k t o n i c k a s t u d i e STAVEBNÍ ÚPRAVY A NADSTAVBA OBJEKTU Č.P. 1 VE STARÉM HOBZÍ a r ch i t e k t o n i c k a s t u d i e f - plan, spol. s r.o. náměstí Míru 460, 378 81 Slavonice červenec 2014 Architektonická studie charakteristika

Více

O B E C N Í D Ů M V R A C O V

O B E C N Í D Ů M V R A C O V OBECNÍ DŮM VRACOV architektonická studie záměru výstavby multifunkčního obecního domu 10/2016 investor: MĚSTO VRACOV autor: Ing. arch. Martin Navrkal, Ph.D. Město Vracov se dlouhodobě a koncepčně zabývá

Více

Architektonická soutěž na ideový návrh architektonického řešení obnovy a nového využití zámku Veselí nad Moravou TEXTOVÁ ČÁST

Architektonická soutěž na ideový návrh architektonického řešení obnovy a nového využití zámku Veselí nad Moravou TEXTOVÁ ČÁST Architektonická soutěž na ideový návrh architektonického řešení obnovy a nového využití zámku Veselí nad Moravou TEXTOVÁ ČÁST Seznam příloh soutěžního návrhu: Obálka Zpáteční adresa Obálka Autor (+CD)

Více

STUDIE VÝLETIŠTĚ HORNÍ POŘÍČÍ OBEC HORNÍ POŘÍČÍ U LETOVIC

STUDIE VÝLETIŠTĚ HORNÍ POŘÍČÍ OBEC HORNÍ POŘÍČÍ U LETOVIC OBEC HORNÍ POŘÍČÍ U LETOVIC ARCHITEKTONICKÁ STUDIE 8/2018 NÁZEV PROJEKTU LOKALITA HORNÍ POŘÍČÍ U LETOVIC, PARC.Č. 38/7, 168, 169, 170 STUPEŇ DOKUMENTACE ARCHITEKTONICKÁ STUDIE ZADAVATEL OBECNÍ ÚŘAD HORNÍ

Více

_10 TŘÍD PRO STUDENTY - z toho 6 tříd možné dodatečně rozdělit na dvě

_10 TŘÍD PRO STUDENTY - z toho 6 tříd možné dodatečně rozdělit na dvě BILANCE _10 TŘÍD PRO STUDENTY - z toho 6 tříd možné dodatečně rozdělit na dvě - jedna třída venkovní na terase pro experimentální výuku za optimálních klimatických podmínek _CENTRÁLNÍ HALA _PŘEDNÁŠKOVÁ

Více

Rekonstrukce nebytových prostor Městských Divadel Pražských (MDP) v objektu č.p. 700, Vodičkova 32 Architektonická studie 04 / 2014 vypracoval: Bc.

Rekonstrukce nebytových prostor Městských Divadel Pražských (MDP) v objektu č.p. 700, Vodičkova 32 Architektonická studie 04 / 2014 vypracoval: Bc. Rekonstrukce nebytových prostor Městských Divadel Pražských (MDP) v objektu č.p. 700, Vodičkova 32 Architektonická studie 04 / 2014 vypracoval: Bc. Jan Bárta SEZNAM PŘÍLOH 1. Průvodní zpráva 2. Půdorys

Více

Studie Rekonstrukce kina Bc. Petr Kvasnička 2009. STUDIE Rekonstrukce Konstantinovy Lázně bývalé kino Bratrská jednota baptistů ČÁST 3 (26.2.

Studie Rekonstrukce kina Bc. Petr Kvasnička 2009. STUDIE Rekonstrukce Konstantinovy Lázně bývalé kino Bratrská jednota baptistů ČÁST 3 (26.2. STUDIE Rekonstrukce Konstantinovy Lázně bývalé kino Bratrská jednota baptistů ČÁST 3 (26.2.2009) Obsah: 1 Varianta S1u 1.1 Schéma 1.2 Hlavní změny 2 Popis řešení 2.1 Hlavní vstup 2.2 Přístup do bytu (zádveří)

Více

R D H o k r o v ý c h KOMPLETNÍ DOKUMENTACE

R D H o k r o v ý c h KOMPLETNÍ DOKUMENTACE KOMPLETNÍ DOKUMENTACE PRŮVODNÍ ZPRÁVA A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B 5,07m 2,77m 5,07m 2,4m 20,73m 4,45m 7,4m 8,88m 3,52m 2,27m pozemek stavebníka původní objekt RD rekonstruovaná část přístavba nová 6,22m

Více

Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016

Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016 Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016 Str. 1 PŘEHLED BUDOV Vybrané budovy jsou umístěny ve dvou lokalitách, budova APC v blízkosti Terminálu 1 a 2 (areál Sever),

Více

AKTUAL 920. 87.6 m 2. 2 630 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč Všechny ceny jsou s DPH EUROLINE 2009

AKTUAL 920. 87.6 m 2. 2 630 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč Všechny ceny jsou s DPH EUROLINE 2009 876 m 2 PŘÍZEMÍ [celková plocha m 2 ] [celková plocha 32 m 2 ] s přístřeškem 2 630 000 Kč 1 820 000 Kč malá, vhodné na malé a úzké parcely rozdělená denní a noční část přízemí je tvořené velkoprostorem

Více

Malé rekreační zařízení v obci Nejdek, oblast Nový Fojtov, okres Karlovy Vary

Malé rekreační zařízení v obci Nejdek, oblast Nový Fojtov, okres Karlovy Vary Příloha k č.j. VS 72/74/001/2011-50/Všeob/540 Malé rekreační zařízení v obci Nejdek, oblast Nový Fojtov, okres Karlovy Vary základní popis nepotřebného nemovitého majetku státu Pozemky - par. č. 1691/1

Více

03 situace doprava v klidu. 01 situace širších vztahů. 04 zákres do ortofoto. 02 situace stavby. 06 půdorys 1. np varianta B rozpon 24m

03 situace doprava v klidu. 01 situace širších vztahů. 04 zákres do ortofoto. 02 situace stavby. 06 půdorys 1. np varianta B rozpon 24m SEZNAM DOKUMENTACE: Textová část: Souhrnná technická a průvodní zpráva Výkresová část: 01 situace širších vztahů 02 situace stavby 03 situace doprava v klidu 04 zákres do ortofoto 05 půdorys 1. np varianta

Více

NABÍDKA PRONÁJMU VOLNÝCH PROSTOR

NABÍDKA PRONÁJMU VOLNÝCH PROSTOR NABÍDKA PRONÁJMU VOLNÝCH PROSTOR +420 461 568 148 Budovy a provozy na ul. Dimitrovova 6, NETEX 1) Kuchyně s jídelnou na st. p.č. 92/34 NABÍDKA PRONÁJMU VOLNÝCH PROSTOR Budova tvoří přední levou část objektu

Více

PROJEKT REKONSTRUKCE SOKOLOVNY 2015 2018

PROJEKT REKONSTRUKCE SOKOLOVNY 2015 2018 PROJEKT REKONSTRUKCE SOKOLOVNY 215 218 TJ SOKOL BOHUŇOVICE pro ZO Bohuňovice Zasedání zastupitelstva 21.5.215 Ing. Václav Fryčák 1 I. Současný stav / Shrnutí TJ Sokol Bohuňovice jako vlastník Sokolovny

Více

Atelier GNS s.r.o. OBECNÍ DŮM MOUTNICE. architektonická studie. autor: Ing. arch. Martin Navrkal, Ph.D.

Atelier GNS s.r.o. OBECNÍ DŮM MOUTNICE. architektonická studie. autor: Ing. arch. Martin Navrkal, Ph.D. Atelier GNS s.r.o. OBECNÍ DŮM MOUTNICE architektonická studie autor: Ing. arch. Martin Navrkal, Ph.D. 10/2012 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE investor: autor: OBECNÍ DŮM MOUTNICE architektonická studie Obec Moutnice,

Více

Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK

Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK INVESTIČNÍ ZÁMĚR Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK Datum zpracování: říjen / 2014 Zpracovatel: Zadavatel: Ing. Jiřina Dvořáková Mendelova univerzita v Brně Správa kolejí a menz Ing. Jana

Více

8 Přílohy Seznam příloh:

8 Přílohy Seznam příloh: 8 Přílohy Seznam příloh: 1) Fotodokumentace 2) Katastrální mapa 3) Stavební vývoj 4) Výkresová dokumentace 5) Park a drobná architektura 65 8.1 Fotodokumentace Veškerá fotodokumentace pochází z archivu

Více

STUDIE VYUŽITELNOSTI OBJEKTU 28/2016 OBČANSKÉ VYBAVENOSTI - SPOLEČENSKÝ DŮM VÍTOVICE STUDIE VYUŽITELNOSTI. srpen 2016

STUDIE VYUŽITELNOSTI OBJEKTU 28/2016 OBČANSKÉ VYBAVENOSTI - SPOLEČENSKÝ DŮM VÍTOVICE STUDIE VYUŽITELNOSTI. srpen 2016 Sušilovo nám. 423/47, STUDIE VYUŽITELNOSTI - 001 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE NÁZEV STAVBY: OBJEDNATEL: ZHOTOVITEL: VYPRACOVAL: OBČANSKÉ VYBAVENOSTI - MĚSTO ROUSÍNOV, SUŠILOVO NÁM. 56, 683 01 ROUSÍNOV BAPO S.R.O.,

Více

RODINNÝ DŮM V TŘEŠŇOVÉM HÁJI, INVESTOR DATUM

RODINNÝ DŮM V TŘEŠŇOVÉM HÁJI, INVESTOR DATUM RODINNÝ DŮM V TŘEŠŇOVÉM HÁJI, INVESTOR DATUM 8. 6. 016 OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE 01 0 03 04 05 06 07 08 09 10 11 1 PRŮVODNÍ ZPRÁVA SITUACE DISPOZICE - SCHÉMA PLOCH PŮDORYS 1.NP PŮDORYS.NP ŘEZY POHLEDY VIZUALIZACE

Více

1x lékař včetně personálního zázemí čekárna sociální zázemí návštěvníků a pacientů sklepní a skladové kóje rezidentů

1x lékař včetně personálního zázemí čekárna sociální zázemí návštěvníků a pacientů sklepní a skladové kóje rezidentů TECHNICKÁ ZPRÁVA ROKYTNICE NAD JIZEROU BYTOVÝ DŮM S DOPLŇKOVÝMI SLUŽBAMI TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce: Místo stavby: Zadavatel: ROKYTNICE NAD JIZEROU BYTOVÝ DŮM S DOPLŇKOVÝMI SLUŽBAMI areál ZŠ Rokytnice nad Jizerou

Více

NOVOSTAVBA KOSTELA V BRNĚ - LÍŠNI PRŮVODNÍ ZPRÁVA

NOVOSTAVBA KOSTELA V BRNĚ - LÍŠNI PRŮVODNÍ ZPRÁVA NOVOSTAVBA KOSTELA V BRNĚ - LÍŠNI PRŮVODNÍ ZPRÁVA Diplomová práce školní rok 2011/2012 FA VUT Brno 1. Popis stavby a. Popis území Novostavba kostela s komunitním centrem je navrhována na pozemku nedaleko

Více

MATERIÁL VYPOŘÁDÁNÍ S TJ SOKOL. Sportovní hala s venkovním sportovištěm u ZŠ v Praze - Suchdole

MATERIÁL VYPOŘÁDÁNÍ S TJ SOKOL. Sportovní hala s venkovním sportovištěm u ZŠ v Praze - Suchdole MATERIÁL VYPOŘÁDÁNÍ S TJ SOKOL Sportovní hala s venkovním m u ZŠ v Praze - Suchdole 17.08.2019 Popis záměrů, které mají vzniknout na stávajících pozemcích TJ SOKOL: A. Spojovací chodba mezi novou sportovní

Více

BŘEZINY, X S.R.O. DUPLEX STUPEŇ 05/ STAVBA INVESTOR DOMOV ADRESAA RYCHVALDSKÁ ADRESA 28.ŘÍJNA 273/864 OBSAH ČÁST ODPOVĚDNÝ PODPISS FORMÁT A4

BŘEZINY, X S.R.O. DUPLEX STUPEŇ 05/ STAVBA INVESTOR DOMOV ADRESAA RYCHVALDSKÁ ADRESA 28.ŘÍJNA 273/864 OBSAH ČÁST ODPOVĚDNÝ PODPISS FORMÁT A4 STAVBA MÍSTO STAVBY : K.Ú.PETŘVALD, PARC.Č. 2772/2, 2772/1, 2773/2 INVESTOR DOMOV BŘEZINY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE VEDOUCÍ DUPLEX STUPEŇ X S.R.O. ADRESAA RYCHVALDSKÁ 531 ADRESA 709 00, OSTRAVA MARIÁNSKÉ

Více

JUNIOR jednoduché technické řešení umožňuje rychlou svépomocnou m Kč Kč Kč EUROLINE 2006

JUNIOR jednoduché technické řešení umožňuje rychlou svépomocnou m Kč Kč Kč EUROLINE 2006 JUNIOR 630 ilustrační obrázek 3 830 000 Kč 2 100 000 Kč 108 m 2 6360 m 3 1368 m 2 843 m 2 720 m 38 dvojpodlažní dům s obytným podkrovím bez podsklepení malá možnost osazení objektu na menší stavební parcely

Více

Konzultace k návrhu rodinného domu v Malých Kyšicích.

Konzultace k návrhu rodinného domu v Malých Kyšicích. Konzultace k návrhu rodinného domu v Malých Kyšicích. Pozemek se nachází v okrajové části obce Malé Kyšice. V širším okolí je nejvýraznější přírodní dominanta Vysoký vrch, který je viditelný i z parcely

Více

1.PP 1.NP 2.NP. NUVO I Užitná plocha všech podlaží včetně garážového stání 135,3 Plocha balkonů a teras 14,0 Zastavěná plocha všech podlaží 199,7

1.PP 1.NP 2.NP. NUVO I Užitná plocha všech podlaží včetně garážového stání 135,3 Plocha balkonů a teras 14,0 Zastavěná plocha všech podlaží 199,7 NUVO i Jedná se o typový funkcionalistický rodinný dům menší velikostní kategorie, nepodsklepený s třemi podlažími. V objektu je situována jedna obytná jednotka. Objekt je navržen svojí dispozicí pro mírně

Více

Název : Komunitní dům seniorů Doksy

Název : Komunitní dům seniorů Doksy Název : Komunitní dům seniorů Doksy Adaptace objektu bývalé školy č.p. 979 na parcele číslo 424/3 Objednatel: Město Doksy, náměstí Republiky 193, 472 01 Doksy Architektonická a dispoziční studie Obsah:

Více

STUDIE ZASTAVITELNOSTI CENTRA OBCE

STUDIE ZASTAVITELNOSTI CENTRA OBCE nuance - architektonická dílna STUDIE ZASTAVITELNOSTI CENTRA OBCE Studie využití lokality v okolí obecního úřadu a základní školy v Dolních Domaslavicích. Hlavní seznam příloh: A B C D E identifikační

Více

BYTOVÉ DOMY EUROLINE 23 PROJEKTŮ BYTOVÝCH DOMŮ RYCHLÉ DODÁNÍ PROJEKTŮ 4 32 BYTŮ V OBJEKTU

BYTOVÉ DOMY EUROLINE 23 PROJEKTŮ BYTOVÝCH DOMŮ RYCHLÉ DODÁNÍ PROJEKTŮ 4 32 BYTŮ V OBJEKTU BYTOVÉ DOMY EUROLINE 23 PROJEKTŮ BYTOVÝCH DOMŮ RYCHLÉ DODÁNÍ PROJEKTŮ 32 BYTŮ V OBJEKTU CENA PROJEKTU: 235 270 Kč 1 np np EUROLINE 200 CELKOVÉ ROZPOČTOVÉ NÁKLADY: 15 667 90 Kč ROZPOČTOVÉ NÁKLADY NA 1m

Více

Rekonstrukce a dostavba budov Filozofické fakulty UK, Opletalova 47 a 49, Praha, 2. kolo

Rekonstrukce a dostavba budov Filozofické fakulty UK, Opletalova 47 a 49, Praha, 2. kolo foto foto .0 +6,80 nástřešní studovna s terasou pro venkovní posezení s výhledem na město TERASA 6.80 m².0.0 TERASA 78.07 m² 0 MÍST 8. m².0 SÁL.0 +7,970.08.07 KNIHOVNA 8 MÍST.0 BADATELSKÁ KNIHOVNA 0.8

Více

PRAKTIK 1316 NOVINKA. 3 250 000 Kč 2 000 000 Kč -140 000 Kč PRAKTIK 1316 EUROLINE SLOVAKIA 2013 312 RODINNÉ DOMY EUROLINE

PRAKTIK 1316 NOVINKA. 3 250 000 Kč 2 000 000 Kč -140 000 Kč PRAKTIK 1316 EUROLINE SLOVAKIA 2013 312 RODINNÉ DOMY EUROLINE NOVINKA PRAKTIK 1316 s garáží předpokl spotřeba energie za rok malá, vhodný i na malé a užší parcely komfortní zádveří velkoprostor obývacího pokoje s krbem, jídelnou a kuchyní se skladem potravin pod

Více

SPORTAREÁL - ZIMNÍ STADION - OBJEKT E3 BARVÍŘSKÁ Česká Lípa

SPORTAREÁL - ZIMNÍ STADION - OBJEKT E3 BARVÍŘSKÁ Česká Lípa BARVÍŘSKÁ 2690 470 01 Česká Lípa 1.NP Název místnosti A m2/ m2 obklad B m2/ m2 obklad C m2/ m2 obklad D m2/ m2 obklad Podlaha obklad/výška 3.1.01 vstupní vestibul 139,2 dlažba 3.1.02 hala 71,16 guma 3.1.03

Více

PRUVODNÍ ZPRÁVA PRŮVODNÍ ZPRÁVA I.) ÚVODNÍ ÚDAJE

PRUVODNÍ ZPRÁVA PRŮVODNÍ ZPRÁVA I.) ÚVODNÍ ÚDAJE 1 2 PRUVODNÍ ZPRÁVA I.) ÚVODNÍ ÚDAJE Identifikace stavby: a) název - Volnočasové centrum Ponava b) lokalita - Brno - Ponava, ulice Staňkova a Štefánikova brownfield 3808 c) původní účel využití Vojenský

Více

Výběrové řízení A3296

Výběrové řízení A3296 Informační memorandum Výběrové řízení A3296 prodej výrobního a skladového areálu vč. 6 bytů v centru Kadaně, okres Chomutov Poštovní 24, 432 01 Kadaň Obsah Úvod... 3 Předmět výběrového řízení... 3 Katastrální

Více

Investor: Praha 6 169 02. Popis objektu:

Investor: Praha 6 169 02. Popis objektu: Zadávací dokumentace "Adaptace prostor na zaměstnaneckou mateřskou školu" pro zhotovení projektové dokumentace ÚVN Praha 2014 Investor: Ústřední vojenská nemocnice Vojenské nemocnice 1200 Praha 6 169 02

Více

Výstavba Sportovní haly u ZŠ Černošice Mokropsy

Výstavba Sportovní haly u ZŠ Černošice Mokropsy A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Obsah 1. obsah 2. identifikační údaje stavby 3. zpracovatelé dokumentace 4. projektový stupeň předkládané dokumentace 5. přehled výchozích podkladů 6. seznam příloh dokumentace pro

Více

Střední odborná škola stavební a Střední odborné učiliště stavební Kolín Pražská 112, Kolín 2

Střední odborná škola stavební a Střední odborné učiliště stavební Kolín Pražská 112, Kolín 2 Středoškolská technika 2012 Setkání a prezentace prací středoškolských studentů na ČVUT ARCHITEKTONICKÝ KONCEPT HOTELU V GOLFOVÉM AREÁLU ( DESIGN EXTERIÉRU, INTERIÉRU ) Martin Slánský Střední odborná škola

Více

01 číslo paré: SEMILY - STAVEBNÍ ÚPRAVY MĚSTSKÉHO KINA JITŘENKA ARCHITEKTONICKÁ STUDIE - VARIANTA 2

01 číslo paré: SEMILY - STAVEBNÍ ÚPRAVY MĚSTSKÉHO KINA JITŘENKA ARCHITEKTONICKÁ STUDIE - VARIANTA 2 ROSA - ARCHITEKT Krakonošovo náměstí 71, 541 01 Trutnov, tel: 604 753 074, rosa@rosa-architekt.cz, www.rosa-architekt.cz číslo zakázky: 0700902 IČ: 866 91 783 investor: revize: 00 01 číslo paré: MĚSTO

Více

RODINNÉ DOMY NOVÁ LOUKA WWW.RDLUDVIKOVICE.CZ

RODINNÉ DOMY NOVÁ LOUKA WWW.RDLUDVIKOVICE.CZ RODINNÉ DOMY NOVÁ LOUKA WWW.RDLUDVIKOVICE.CZ 5 4 6 3 7 2 12 8 1 13 9 10 11 Ludvíkovice NOVÁ LOUKA Dovolujeme si Vám představit developerský projekt Nová Louka, který bude realizován v katastru obce Ludvíkovice

Více

LABORARTORY BRNO. Průvodní zpráva

LABORARTORY BRNO. Průvodní zpráva Průvodní zpráva 1. Urbanistické souvislosti Dané místo se nachází na vnější straně brněnského městského okruhu. Jedná se o rohovou parcelu při křížení ulic Koliště a Milady Horákové. Urbanisticky dané

Více

CB ČESKÝ TĚŠÍN - MÍSTNOST PRO MLÁDEŽ NÁVRH INTERIÉRU - STUDIE

CB ČESKÝ TĚŠÍN - MÍSTNOST PRO MLÁDEŽ NÁVRH INTERIÉRU - STUDIE CB ČESKÝ TĚŠÍN - CB ČESKÝ TĚŠÍN 01 SEZNAM DOKUMENTACE: 01 SEZNAM DOKUMENTACE 02 AUTORSKÁ ZPRÁVA 03 CELKOVÝ VÝKRES STÁVAJÍCÍHO STAVU M 1:100 04 CELKOVÝ VÝKRES NAVRHOVANÉHO STAVU M 1:100 VARIANTA A 05,06

Více

Studie proveditelnosti přemístění laboratoří Hematologické kliniky. Fakultní nemocnice Olomouc I. P. Pavlova 185/6, Nová Ulice Olomouc

Studie proveditelnosti přemístění laboratoří Hematologické kliniky. Fakultní nemocnice Olomouc I. P. Pavlova 185/6, Nová Ulice Olomouc Studie proveditelnosti přemístění laboratoří Hematologické kliniky květen 2016 Fakultní nemocnice Olomouc I. P. Pavlova 185/6, Nová Ulice 77520 Olomouc Průvodní zpráva IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE název stavby:

Více

DUAL m Kč Všechny ceny jsou s DPH EUROLINE A + B obytné místnosti. 2 x 5 zastavěná plocha

DUAL m Kč Všechny ceny jsou s DPH EUROLINE A + B obytné místnosti. 2 x 5 zastavěná plocha DUAL 1523 ROZPOČTOVÉ NÁKLADY NA KLÍČ 6 970 000 Kč ROZPOČTOVÉ NÁKLADY ZA MATERIÁL 3 830 000 Kč A + B 2 x 5 882 + 880 m 2 obestavěný prostor 6638 + 6605 m 3 celková užitková plocha 2 x 1360 m 2 celková obytná

Více

DĚTSKÁ EKO-UNIVERZITA HANSPAULKA Na Karlovce, Praha 6 PORTFOLIO

DĚTSKÁ EKO-UNIVERZITA HANSPAULKA Na Karlovce, Praha 6 PORTFOLIO DĚTSKÁ EKO-UNIVERZITA HANSPAULKA Na Karlovce, Praha 6 PORTFOLIO Mapa On-Line OBECNÉ ÚDAJE O DÍLE: Název díla: Dětská Eko-Univerzita Hanspaulka Investiční skupina: stavba pro vzdělávací účely Odborná způsobilost:

Více

Seznam dokumentace. příloha název měřítko. Průvodní zpráva. B Půdorys přízemí 1 : 50. C Základy domu 1 : 50. D Řez A A 1 : 50. E Pohled Jih 1 : 50

Seznam dokumentace. příloha název měřítko. Průvodní zpráva. B Půdorys přízemí 1 : 50. C Základy domu 1 : 50. D Řez A A 1 : 50. E Pohled Jih 1 : 50 Seznam dokumentace příloha název měřítko A Průvodní zpráva B Půdorys přízemí 1 : 50 C Základy domu 1 : 50 D Řez A A 1 : 50 E Pohled Jih 1 : 50 F Pohled Západ 1 : 50 Průvodní zpráva Příloha A duben 11 Obsah

Více

RODINNÝ DŮM HOSTAVICE

RODINNÝ DŮM HOSTAVICE Středoškolská technika 2017 Setkání a prezentace pracístředoškolských studentů na ČVUT RODINNÝ DŮM HOSTAVICE Alexandra Kotršálová, Denisa Hajdová, Natálie Kopáčková, Šimon Řezník STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA

Více

REZIDENCE PROSTĚJOV CITY

REZIDENCE PROSTĚJOV CITY REZIDENCE PROSTĚJOV CITY AD štúdio - 2013 SBC Czech Investment a.s. PRŮVODNÍ ZPRÁVA 2 REZIDENCE PROSTĚJOV CITY Rezidence Prostějov CITY - tak trochu jiné bydlení... Motto: Od nepaměti hledali obydlí lidé

Více